Névválasztás és történet

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Névválasztás és történet"

Átírás

1 Névválasztás és történet H-8636 Balatonszemes, Árnyas Fasor 1. Tel.: (+36)

2 Névválasztás és történet A Szindbád szó szerte a világon a kalandot kedvelő utazót jelenti, jelképezi. Magyarországon Krúdy Gyula novellája óta a Szindbád szót összekapcsolják Latinovits Zoltán által megformált gentry-vel, aki tudta és akarta élvezni az életet. A névválasztás így egyrészt az utazást, utazókat szólítja meg másrészt emléket állít az egyik legnagyobb magyar színésznek és munkájának, aki Balatonszemesen élt és halt meg. Szemes a népi etimológia szerint őrszem, megfigyelőhely. Közel jár az igazsághoz, mert mind a rómaiak, mind honfoglaló őseink hadi útja a Balaton partjával párhuzamosan haladt Szemesig. A Tihanyi Apátság alapítólevele felsorolja mindazon helységeket, melyeket I. András király az Apátságnak adományozott. Ezek között Szemes is megtalálható. Ezek az írásos gyökerek tehát 1100-as évekig vezethetők vissza, de valójában egészen az időszámítás kezdetéig ben a képviselőtestületnek két név között kellett választania: Hunyadszemes vagy Balatonszemes. A tagok Balatonszemesre szavaztak, így 1912 óta ez a helység neve. * SPQR - Senātus Populusque Rōmānus, azaz a Szenátus és a Római nép Weboldal:

3 Megközelítés H-8636 Balatonszemes, Árnyas Fasor 1. Tel.: (+36)

4 Megközelítés Balatonszemes a Dunántúl kellős közepén, mondhatni origójában helyezkedik el. Közúti közlekedés A Balaton déli részén könnyen megközelíthető helyen; szárazföldön gépjárművel az M7-es korszerű autópályáról két közvetlen leágazás is van Balatonszemesre, az egyik a falu keleti részénél, a másik a nyugatinál. Mindkét rész kellő távolságban van a falu közigazgatási határától, méterre, így a helyiségben biztosítja a nyugalmat és az alacsony forgalmat. Vasúti közlekedés A vasúti közlekedés több évszázados múltra tekint vissza és napjainkban is nagyon kedvelt. A Budapest - Nagykanizsa tengelyben sűrű vasúti forgalom bonyolódik és ez könnyű szerrel teszi lehetővé a kényelmes helyszínre jutást. A hotel légvonalban kb.: 500 méterre van a pályaudvartól. Vizi közlekedés Balatonszemes az egyik legnagyobb és legkorszerűbb vitorláskikötővel rendelkezik a Balatonon. Hajóforgalom az év márciustól szeptember végéig tartó időszakában a MAHART kezelésében valósul meg az aktuális menetrend szerint. Említésre méltó a 10 km-re levő Szántód- Tihany kompjárat, ami a Balaton északi partjával biztosít összeköttetést 40 percenként. Légi közlekedés A Sármelléki repülőtér 40 km-re és a taszári volt katonai bázis szintén km-re található, mindkettő alkalmas nagy utasszállítók fogadására. A legnépszerűbb csatlakozási pont Budapest Ferihegy, mely Magyarország legnagyobb légikikötője. Onnan közúton az MO-ás és M7-es autópályán 130km távolságot kell megtenni, vagy a vasút Déli Pályaudvari csatlakozását igénybe véve juthatunk Balatonszemesre. Weboldal:

5 Balatonszemes H-8636 Balatonszemes, Árnyas Fasor 1. Tel.: (+36)

6 Balatonszemes A Tihanyi Apátság alapítólevele felsorolja mindazon helységeket, melyeket I. András király az Apátságnak adományozott. Ezek között Szemes is megtalálható. A dunántúli harcias kelta törzsek betörései a rómaiakat helyőrségek kialakítására ösztönözte. A Balatont Pelso néven ismerték. A hadseregből elbocsátott római katona vagy pénzjutalmat vagy földbirtokot kapott. E tartomány bennszülöttei a rómaiaktól vették át a sírkőállítás szokását, és a sírkő felirata is latinul íródott. Ilyen latin feliratos római sírkövet Balatonszemesen is láthatunk, mégpedig a Wellness Hotel Szindbád kerítésvonalán belül az Árnyas fasor felőli oldalon egy élfalba építve. A középkorban hűbérurak adták-vették a különböző területeket, így Szemes község is jónéhány család birtokában megfordult. Érdekesség, egy rövid ideig a nagyhírű Hunyadyak is birtokolták. Szemes a török hódoltság után fiókegyház lett, a plébánia 1939-ben alakult újjá. Balatonszemes napjainkban kedvelt üdülőhelye a pihenésre, nyugalomra, kikapcsolódásra vágyó városlakóknak. A nyugalmat és a színvonalas pihenést, mint lehetőséget erősíti az a tény, hogy sem üzemek, sem logisztikai bázis, sem kosszal, zajjal, porral járó tevékenység nem befolyásolja, nem zavarja a falu életét. Az emberek többsége vagy a helyi vendéglátásból él, vagy más településeken keres magának munkát. Weboldal:

7 A hotel H-8636 Balatonszemes, Árnyas Fasor 1. Tel.: (+36)

8 A hotel A Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes legszebb, festői környezetében terül el, három önálló utcával övezve. A déli oldalon a Bajcsy-Zsilinszky utca, a nyugatin az Árnyas fasor, az északin a Mártírok utca határolja. A keleti oldalon a konkrét hotel objektumot családi házak övezik, melyek felvásárlása megtörtént, és a hotelműködésben kiegészítő szerepet töltenek be. A hotel területe közel ,-m2 sík, lapos terület 24 méter magasan a Balaton vízszintjétől. A talaj minősége kiváló löszös fekete föld, így a növényeknek mikroklímával párosítva ideális élettér. Mind a hotel, mind a környező utcák ősfákkal övezettek, átlagos életkoruk 80 év. Van 120 éves védett tuja csoport, de hársfák, dió-, cseresznye-, meggyfák, szelídgesztenye, mogyoró, legalább ötféle fenyőfa és számos minőségi bokor, mint puszpáng, vagy fagyal illetve orgona sövény valamint díszsövény. A kert hangulatát elsősorban az említett növények összhatása és tömege, mérete adja. Az építmények kialakítása tudatos koncepció része. Mivel az épületek körbeölelik a kerítések mentén a telket, az így kialakuló belső udvar, csodálatos intim hangulatú milliőt képez. A beláthatóság nulla, amit biztosít és fokoz egy kétméteres kőfal a déli oldalon, ahol egyetlen épület sem található így még télen is akadálymentessen támaszkodik a kertre a nap. A déli oldalon a telek középvonalában helyezkedik el nagy medenceegyüttesünk, - 270m2 nagyságban - a hozzátartozó csúszdával. Nem messze tőle van egy gyermekjátszótér; hinta, mérleghinta, homokozó és légvár szolgáltatásokkal. A kerti rész szerves elemei a pavilon, a grillsarok valamint a terasz. A pavilon biztosítja az italkiszolgálást, valamint a szendvics, aprósütemény, pogácsa, goffri, jégkrém árusítását. A terasz kapacitása ültetésben 200 fő. A grillsarok a helye a kinti hússütésnek, a halászlé vagy bográcskészítésnek, mely időjárás függvényében, de a szálloda minden szombaton grillestet tart kinnt a kertben az előbbi kiszolgáló létesítményekkel karöltve. Az épületek megnevezése dél-észak majd nyugat keleti irányban Konferenciaközpont (B épület) Konyha, étterem Játékterem, nagyterem, (E épület) recepció szálloda (A épület) wellness és szálloda (D épület) Villa Apartmanház Weboldal:

9 Szobáink H-8636 Balatonszemes, Árnyas Fasor 1. Tel.: (+36)

10 Szobáink A Wellness Hotel Szindbád szobái egységes felszerelésűek, a három csillagos színvonalat biztosító kellékekkel ellátottak, kialakításuk egyedi koncepció alapján készült. Mi ez a koncepció? Egy szállodában számos ember megfordul, ráadásul nagy gyakorisággal egymást követően. A higiéniai szempontok padlószőnyeggel ellátott, úgymond standard szállodai szobákban jóval nehezebben biztosíthatóak (megjegyezzük hogy egyébként nem is biztosíthatóak ) ezért mi a parketta és a hideg burkolat, mint járófelületek kombinációja mellett döntöttünk. Minden szobánk parkettás, könnyen takarítható és tisztán tartható, poratka vagy különböző szennyeződések a padlón nem találhatóak. Ugyanezen koncepció alapján kerültek kiválasztásra a szállodai ágyak; a Billerbeck termékcsaládból az úgynevezett Császár ágyra esett a választás. Amely nemcsak kényelmes alvást biztosít, hanem kialakítása révén (kókuszrostos ágybetét, ezüst impregnált antibakteriális huzat) garantálja a higiéniai szempontok figyelembe vételét is. A szobákban ágyanként található egy szék, valamint íróasztal, tükör, fogas, éjjeliszekrény, olvasólámpa, minibár, ruhásszekrény, bőröndtartó és díszítésként kézi csomózású afgán szőnyeg. Technikai felszereltségük: közép- és nagyképernyős TV (55-80 cm átlóig), vezetékes telefon, minibár, külön bejáratú fürdőszoba, zuhanyzó, WC mosdóval. Vendégeink kényelmét szolgálja a megfelelő világítás, a szobák az olvasó lámpákon kívül a normális fényerejű mennyezeti világítással is ellátott. A világítás nálunk olyan mint egy életvitelszerű otthoni szobában így ez semmilyen problémát nem okoz. A szállodai szobáknál problémaként nemcsak a higiéniai szempontok, a világítás korlátozottsága, hanem az áthallás, a zajterhelés is problémát jelenthet. Ezt a hatást küszöböltük ki, ill. jelentősen tompítottuk azáltal, hogy a szobák zsilipelt módon az előteret leválasztó ajtón keresztül közelíthetők meg. Léghang gátlásban ezen túlmenően a thermoüvegezésű nyílászárók is fokozzák ezt a hatást, valamint a szobákat elválasztó közfal szendvics szerkezetű kialakítása, mely a testhang gátlást is biztosítja. Weboldal:

11 Apartmanjaink H-8636 Balatonszemes, Árnyas Fasor 1. Tel.: (+36)

12 Apartmanjaink A szálloda 16 apartmannal rendelkezik; 2 az A épületben, 2 a D épületben, és 12 az Apartmanházban található. Apartmanjaink klasszikus apartmanok, rendelkeznek nagy, tágas nappalival, étkezővel, konyhával, valamint önálló szobahelyiséggel vagy helyiségekkel. Minden apartmanban található tűzhely, mosogató, nagy hűtő és konyhabútor, mely az apartman méretének megfelelő étkészlettel rendelkezik. Legnagyobb apartmanjaink 6 személyesek, a legkisebbek 3 személyesek. Az apartmanok önálló fürdőszobával rendelkeznek. Legtöbbjük önálló légkondicionáló berendezéssel van felszerelve, 6 kisebb apartman nem rendelkezik klímával. Baráti társaságoknak, nagycsaládoknak ideális elhelyezést és szállást biztosítanak.. Weboldal:

13 Lakosztályaink H-8636 Balatonszemes, Árnyas Fasor 1. Tel.: (+36)

14 Lakosztályaink Lakosztályaink képviselik a szállodában, a szállodai kereteken belül a csúcsminőséget. Méretük az átlagos apartmanokét jóval meghaladó, m2. Összesen 8 lakosztályunk van. Vadonatúj szárnyunkban helyezkednek el. Kivitelükben számos extra található. A hálószobák tüdőkímélő vályogvakolattal vannak vakolva, így biztosítható a nyugodt alvás és a jó közérzet. A nappalik, melyek tájolása minden esetben déli, kertre néző csodás panorámával, fotókatalízis útján lebomló öntisztuló vakolattal rendelkeznek. Minden lakosztály más hangulatú, és más berendezési elveket követ; így bőrgarnitúra, rattan bútorok, és hagyományos kanapék is részei a berendezésnek, természetesen önálló egységenként. A lakosztályokat elsősorban igényes, minőséget igazán kedvelő és élvezni kívánó vendégeknek ajánljuk. Családosoknak extraként ajánljuk, 3 db földszinti lakosztályunkat, melyek az erkélyen keresztül közvetlen kertkapcsolattal is rendelkeznek. A berendezési tárgyak az apartmanok felszereltségét meghaladó, mind mennyiségben mind minőségben: mikrohullámú sütő, biovíz adagoló, kávéfőző, plazmatévék, stb sora található meg. Burkolatok lakosztályanként más és más, de a szállodai higiéniai elvet követve parketta és hidegburkolat kombinációja. Weboldal:

15 Konferenciatermeink H-8636 Balatonszemes, Árnyas Fasor 1. Tel.: (+36)

16 Konferenciatermeink A Wellnes Hotel Szindbád 8 különböző méretű konferenciateremel rendelkezik. Nagyságuk és méretük szerint ezek a következők: Szindbád terem 300 m2 Türkiz terem 130 m2 Smaragd terem 130 m2 Borostyán terem 80 m2 Kagyló terem 65 m2 Gesztenye terem 60 m2 Szekcióterem I. 20 m2 Szekcióterem II. 20 m2. Tekintettel arra, hogy a szálloda férőhelykapacitása kétágyas elhelyezést tekintve legfeljebb 180 fő, konferenciatermeink mérete és darabszáma bármely értekezlet és rendezvény színvonalas lebonyolítását biztosítja, akár távozó és érkező csoportok adott napi átfedése esetén is. A konferenciatermek kialakítása és berendezése trénerek véleményét felhasználva került kialakításra, és erősen követi a piaci igényeket. Mik ezek? Akusztikailag a termek úgy lettek kialakítva, s az előadói részek tájolva, hogy az előadót külön hangosítás nélkül is mindenki érthetően és jól hallhassa. Felszereltségükben a termek mindegyike rendelkezik flipchart táblával (akár többel is). Minden teremben vezetékes, illetve vezeték nélküli adsl internet szolgáltatás biztosított, 10 Mb/sec sebességgel Nagyobb termeinkben fixen beépített projektorok biztosítják a színvonalas előadást és talán szintén egyedülálló módon a szálloda 6 db kölcsönözhető projektorral rendelkezik. Termeinkben tv, music center, dvd vagy vhs-kazetta lejátszó garantált tartozék. Írásvetítőből és pinwand táblából is 3-3 db biztosítható. Smaragd és Türkiz termeink tolmácsfülkével ellátottak. Weboldal:

17 Wellness szolgáltatások H-8636 Balatonszemes, Árnyas Fasor 1. Tel.: (+36)

18 Wellness szolgáltatások Wellnessünk impozáns környezetben, 450 m2 területen 4 m-es belmagasságú elegáns teremben helyezkedik el, melyben számos extrák egyikeként a térelválasztó és látványelemként sem utolsó 20 ezer literes nagy akvárium található. Az akvárium oldala 20mm-es edzett üvegből készült acélpánt erősítésekkel. Vadonatúj wellness létesítményünkre és szolgáltatásainkra rendkívül büszkék vagyunk és lehetünk a piaci összehasonlításban szerzett tapasztalatok, valamint a vendégigények visszajelzése alapján. Szolgáltatásainkat tekintve rendelkezünk: 15 méteres 2 pályás úszómedencével (26-27 fokos) 50 cm mély, 32 fokos gyerekmedencével fokos élményelemekkel ellátott termál hangulatot biztosító melegvizes medencével, melynek befogadó képessége akár fő. Ugyanebben a medencében beépített márvány sakktáblák szórakozási lehetőséget nyújtanak különböző társasjátékokra. Welnessünk további ékességei közé tartozik 2 db önálló pezsgőfürdőnk, mely pezsgőfürdőkádak rendelkeznek masszázsterápiával, aromaterápiával, ózonterápiával, fényterápiával, illetve a hagyományos bugyborékoltatás és masszázs-fúvókák váltakozó rendszerű működtetésével. A vizes részhez hozzátartozik még a finn szauna előtti hidegvizes merülő, mely korláttal ellátott, és biztosítja a gyors lehűlését a felhevült szaunázó testének. A finn szaunánk magas hőfokon üzemel, az alapbeállítás fok. A meleget kevésbé tűrők részére 3 személyes infra kabinunk imitálja és biztosítja a hagyományos szaunázás hatásait, fényterápiával, zeneszolgáltatás mellett. Sókamránkban a 2 tonna só, valamint speciális sóoldat folyamatos utánpótlása biztosítja a jótékony gyógyhatású sós levegőt, mely bakteriális fertőzésekre vagy egyéb asztmatikus jellegű panaszokra, akár szénanáthára is rendkívül kedvező élettani hatást biztosít. Aromakabin: Aromakabinunk egyben tepidárium (csendszoba, pihenőszoba), mely a pihenni, ellazulni vágyó vendégeink részére van fenntartva. A Wellnessben az ún. wellness-recepció egy bár és elárusító hely is egyben. Kisebb alkoholtartamú italokat, valamint csapolt sört és üdítőket szolgálunk fel. A Wellness használatához, a wellness-érzés biztosításához megvásárolhatók tusfürdők és különböző kozmetikai készítmények. Árulunk fürdőruhát, fürdőköpenyt és törölközőt, amennyiben valaki nem hozott magával, fürdőköpeny bérelhető is. Tiszta törülközőt minden kedves vendégünk szobaszáma bemondásával térítésmentesen kap. A wellness szolgáltatások elengedhetetlen tartozéka a masszázs. Gyógymasszőreink a legigényesebb vendégeket is változatos masszázsvariációkkal tudják elkápráztatni és kiszolgálni. Szót kell ejtenünk még aqua-detox szolgáltatásunkról, melyet terápiaszerűen javaslunk a szervezet méregtelenítését újszerűen megoldását elfogadó fogékony vendégkörnek. Korszerű körülmények között, külön erre a célra kialakított helyiségben nyújtjuk ezt a szolgáltatást. A Wellness külsős vendégek fogadására is lehetőséget biztosít, számukra külön öltözőhelyiség áll rendelkezésre, ahol a kulccsal zárható szekrényekben egyénileg óvhatja meg mindenki értékeit és öltözékét. Weboldal:

19 Étterem H-8636 Balatonszemes, Árnyas Fasor 1. Tel.: (+36)

20 Étterem Egy éttermet kétféleképpen lehet jellemezni, szolgáltatási oldalról és megjelenését tekintve. Mi is ezt tesszük. Éttermünkben reggeli (7-10 óráig), ebéd (12:30-14:00-ig), vacsora (18:00-20:00) szolgáltatásainkat kizárólag svédasztalos jellegű büférendszerben kínáljuk fel. Reggelinél kb. 30-féle ételt nyújtunk kedves vendégeink részére, meleg ételek esetében higiéniai okokból kifolyólag a tojásételeket frissen készítjük el (ham and eggs, tojásrántotta, stb). A virsli, a sült szalonna, a sült paradicsom, a tejbegríz a reggeli standard részei. Szalámik, sajtok, jamek, különböző müzlik, kukoricapehely, zabpehely, különböző zöldségfélék, magvas kenyér, hagyományos kenyér, toastkenyér, kalács, hideg tej, meleg tej, kakaó, kávé, számos fajtájú filteres tea, almalé, narancslé, őszibaracklé, mint italok. Ezek az ételtípusok azok, melyek stabilan, és standarden az év minden egyes napján a reggeli szolgáltatás részét képezik. A főétkezések az ebéd és a vacsora a naptári év időszakához illő, negyedévente megújuló svédasztalos rendszerben tálalt menüsorokkal dolgozik. A mindenkori menüsor az interneten oldalon található. A főétkezésekhez változatos kínálatával kapcsolódik a hűtőpultban elhelyezett salátabár, a desszert és a gyümölcssarok. Az étkezések alatti italfogyasztást vendégeink kérésére a felszolgálók közvetlenül biztosítják az étteremhez szervesen kapcsolódó pultból, gyakorlatilag korlátlan mennyiségben, itallapunk alapján. Széles körű borkínálatunkat (50 féle) a borhűtőből vagy az egyébként szintén az étterem részeként látható látványtárolóból választhatják ki vendégeink. Éttermi ülőhely kapacitásunk egyidejűség esetén 125 fő. Nagy, 4-4,5 méteres belmagasság, mennyezeti ventilátorok, elszívóberendezés és légkondicionáló berendezések biztosítják a kellemes közérzetet, levegőt, és a szagmentességet. Az éttermi ülőhelyek egy része fix kialakítású, ún. boksz-rendszerű, amellyel meghittebbé, diszkrétebbé lehet tenni az adott étkezést, míg a középső részen az asztalok elrendezése szigetszerű, de külön igény esetén ezt természetesen változtatható. Az étterem mennyezetén levő projektoros nagy kivetítőn bármely fontos esemény vagy tv-adás nyomon követhető az étkezési időszakok alatt. Weboldal:

21 Játékterem H-8636 Balatonszemes, Árnyas Fasor 1. Tel.: (+36)

22 Játékterem Játéktermünk, mely egyben egy közlekedő átjáró is, biztosítja a zavartalan és gondmentes, zárt átjutást a szállórészből az étterembe, egyben elkülönítve azokat egymástól. A legtöbb szállodában helytakarékosság vagy összeépülés miatt akár konyhai zajok, az éttermi zsivaj vagy a különböző szagok ellenőrizetlen áramlása zavarhatja a vendégek nyugodt pihenését. Ez a Wellness Hotel Szindbádban elképzelhetetlen. A recepció-kávézó és az étterem közötti mintegy 50 méter (játékterem, éjszakai bár rész) fizikailag szeparálja a szállóépületet az étteremtől. Játéktermünkben nyerőautomaták nincsenek, viszont színvonalas, önfeledt kikapcsolódást biztosító játékok igen. Ilyenek a billiárd, a csocsó, a rex, a tájfun asztal, a speciális elektronikus játékok, valamint a játékterem büszkesége, a 2 pályás, elegáns bowling-pálya. A bowling pályán az ún. gyermekkorlát, lehetőséget nyújt arra, hogy az egész család élvezhesse a játékot és akár a 2-3 éves gyerek is guríthasson anélkül, hogy a golyó oldalt legurulna a pályáról. Nagy képernyős kivetítőnkön a dobások után animáció, zene és fényhatások teszik még vidámabbá a szórakozást. A játékteremben számos ülőhely biztosítja a játékot nézők kényelmét, de a kialakított boxok a nyugodt beszélgetést, a meghitt társalgást is lehetővé teszik. A játékteremben levő bárunk a szálloda teljes italkínálatát és ezen kívül szendvics, pogácsa, csokoládé és egyéb nassolnivalók széles választékát is korlátlan mennyiségben biztosítja. Ugyanebben az átjátóban található jól elkülönített helyen az ún. internet szobánk, ahol 3 gépen térítés ellenében internetezhetnek az érdeklődők. Itt nem az internetért kell fizetni, hanem a géphasználatért. Ugyanis a Wellness Hotel Szindbád talán egyedülálló módon egy olyan hotspot hely, mely valós és ingyenes internet szolgáltatást nyújt bármely szállóvendég számára, aki rendelkezik géppel és azon wifi hozzáféréssel. A játékteremben is visszaköszön az a koncepció, ami a nagykivetítős projektor használata melletti vizualitást biztosítja és célozza meg. Külön kérésre, tv-műsorok vagy egyéb zenei klipek sugárzása megoldott. Céges rendezvények, bulik - legyen az saját szervezésű vagy szállodai - szilveszter, a játékterem szolgáltatásaival és kialakításával integrált kínálatával egyidejűleg 100 főt meghaladóan is biztosít kellemes kikapcsolódást, szórakozást. Weboldal:

23 A kert H-8636 Balatonszemes, Árnyas Fasor 1. Tel.: (+36)

24 A kert A Wellness Hotel Szindbád kínálati elemeinek egyik fő ékessége a nagy méretű kert. Kevés olyan színvonalas szálláshely található, ahol a számos szolgáltatás ilyen mértékű integrációval és színvonallal békésen megfér egymás mellett az igazán zöld környezettel. A területi adottságok rendkívül kedvezőek mivel a hotel Balatonszemes ún. Rózsadombján terül el. Azonban ez egy fennsík, 24 méterrel a Balaton vízszintje felett, semmi és senki nem tudja befolyásolni a zavartalan napsütést, míg a közel 1 hektáros (10ezer m2) parkunkban található ősfák természetes árnyékában menedékre találnak azok, akik óvják magukat a túlzott napsugárzástól. Szinte nincsen olyan szeglete a kertnek, ahol ne lehetne találni éves fákat, facsoportokat. Így akár kisbabák altatására, vagy szerelmespárok meghitt elvonulására elképzelhetetlen, hogy ne lenne egy kis különbejáratú búvóhely. Amióta a hotel létezik, de valószínűleg már korábban is két mókuscsalád tanyázott a területen, a gyerekek és természetesen minden jóérzésű felnőtt nagy örömére. Ha szerencséjük van, Önök is láthatnak kergetőző mókusokat, és akár etethetik is őket. Énekesmadarak csivitelése mellett a hotel kertjében otthonra lelt egy örvösgalambpár is, akik olyan jól érzik magukat, hogy egy kisebb tyúk méretével is vetekszenek. Ha mindezen szépségek önmagukban nem elegendőek egy felhőtlen nyaraláshoz, így következzen a lényeg. A kertünk egy teljesen sík terület, mely óriási füves részekkel tarkított. Külső medencénk 270 m2 felületű, csúszdával ellátott, különböző szintmagasságú medencerészekkel kiépített. A szabályos téglalap alakú részben rendszeresek a vízilabda meccsek, míg a kör alakú medencében a legkisebbek is biztonságosan élvezhetik a kinti pancsolás örömeit. Gyerekeknek csúszda mellett légvár és egy kis játszótér is a rendelkezésükre áll hintával, homokozóval, mérleghintával. Kertünket a szálloda bármelyik szárnyából közvetlenül közelíthetik meg. Az étterem és a kertkapcsolat között nagy méretű térburkolattal ellátott teraszrész található, ahol ember is kényelmesen elfér. A terasz kellős közepén pavilonunkban a teljes körű italkínálaton kívül jégkrémek, sütemények, jégkásák, fagylalt, és egyéb ételkülönlegességek (goffri, palacsinta, gyros, hotdog) a szolgáltatás stabil és alap része reggel 10-től este 10-ig. A terasz északi oldalán nagy rendezvényeknek és a grill esteknek biztosít tálalási lehetőséget márványasztalunk, ahol áprilistól szeptemberig minden szombati varocsát elsősoran kint a szabadban, egy grill est keretében nyújtjuk vendégeink számára. A kert déli része egyértelműen a medencéről, a kulináris élvezetekről, napozásról, kikapcsolódásról szól. A másik, szállodai szálláshelyekhez közelebb eső részen a nagy füves terület focizásra, tollasjátékra, petanque-ra vagy egyéb szabadidős elfoglaltságra, sportolásra kiválóan alkalmas. Weboldal:

25 Belső és külső parkolók H-8636 Balatonszemes, Árnyas Fasor 1. Tel.: (+36)

26 Belső és külső parkolók A hotel két belső parkolóval rendelkezik. Az egyik az apartmanháznál, a 7-es főútról nyílik, 10 férőhelyes, a másik a hotel Balaton felőli oldaláról, a Mártírok utcáról, ez 32 férőhelyes. Mindkét parkoló viacolor burkolattal ellátott, és a parkolást segítő felfestésekkel rendelkezik. Az éjszakai tájékozódást állandó térvilágítás biztosítja. A biztonság érdekében a parkolók elektronikai illetve fizikai védelemben részesülnek. A betonfal ill. a hegesztett kerítés nyújtja a fizikai védelmet, míg a kamerás rendszer és a mozgásérzékelők elektronikailag nyújtják a biztonságot. A parkolókba való bejutás az automata tolóajtón keresztül történik, melyet a vendég kérésére a recepciós nyit. A tolóajtónál elhelyezett csengővel közvetlen hangkapcsolatba tud lépni a bejutni vágyó a recepcióssal, aki látja is a vendéget, ill. illetéktelent vagy nem szállóvendéget, akiket természetesen be sem enged. Weboldal:

27 Extrák H-8636 Balatonszemes, Árnyas Fasor 1. Tel.: (+36)

28 Extrák Ez a fogalom rendkívül relatív. Hiszen egy jeges limonádé extrának minősülhet a sivatag közepén, de máshol ez teljesen megszokott italszolgáltatás. Ezért engedjék meg, hogy a mi extráinkat magyarországi környezet, a 3 csillagos ár-érték arány és piaci összehasonlítás figyelembevételével saját szempontjaink alapján jelölhessük meg. ősfás parkunk arborétum jelleggel 150 éves tujacsoport (20 m magas) éves ősfák kerítésünk falában 2000 éves eredeti dombormű, melynek szövegezése az alábbi: Arelius Respectus a második hű és engedelmes jelzővel kitűntetett segéd-legio veteránja, akit szabályos elbocsájtásban részesítettek és Aurelia Ianuaria felesége és Arelius Respectianus és Super fiai és Aurelia Supera lánya életükben állították ezt a sírkövet maguknak, és Septimus nak, néhai atyjuknak és Septima nak, néhai anyjuknak és Septimus Martinusnak, aki egykor a fent említett második hű és engedelmes jelzővel kitűntetett legioban évet szolgált és Quintianusnak gyógymasszőreink lakosztályaink hangszigeteltsége, felszereltsége konferenciatermeink darabszáma (8db), ezek felszereltsége, különös tekintettel a valós hotspot hely-jellegre (10mb) nagy kültéri medencénk, számos gyerekbarát szolgáltatással bowling pályánk környezetbarát üzemeltetés napkollektor talajelergia levegő-levegő hőszivattyúk Weboldal:

29 Szolgáltatásaink árakkal H-8636 Balatonszemes, Árnyas Fasor 1. Tel.: (+36)

30 Szolgáltatásaink árakkal Árképzési koncepciónk rendkívül egyszerű: áraink tartalmazzanak fedezetet költségeinkre egy átlagos haszonkulcs mellett. Mindezt persze úgy, hogy piaci összehasonlításban nem lehetünk drágábbak az adott szolgáltatás vonatkozásában, mint a környező területi konkurencia (Balatonvilágostól Keszthelyig). Oly sok és színvonalas szolgáltatással rendelkezünk, hogy a 4 csillagos kategóriába jutás inkább csak formai változtatásokat igényelne. A 3 csillagos kategóriában maradásnak több oka van. Jobb érzés a legjobbnak lenni, vagy a legjobbak között lenni ebben a piaci szegmensben. Jó érzés tudni azt, hogy számos 4 csillagos szálloda mind méretében, mind minőségében jóval mögöttünk kullog. De számos praktikus oka is van. Továbbképzések, céges konferenciák, amennyiben részben vagy egészben pályázati pénzből valósulnak meg, úgy a jelenlegi szabályozás szerint az állam csak a 3 csillagos besorolású szállodáknál nyújtja az elnyert útófinanszírozást. A szálloda vezetése előnyben részesíti azt a vendégkört, akik a mennyiségi szemléletet biztosítják megrendelésükkel, azaz az adott termékből vagy többet rendelnek, vagy publikus csomagjainkat választják. Egyéni vendégkörünkben a kialakult szokások, a saját tapasztalataink figyelembevételével számos csomagajánlatot alakítottunk ki. 3 napos wellness-csomag: félpanziós, teljespanziós. Ezek lefedik a klasszikus wellnesshétvége igényeket. A vasárnapi érkezést előnyben részesítjük, plusz főétkezést nyújtunk a kedves érkezőknek. A nyugdíjasokról sem feledkezünk meg. Nyugdíjas csomagunk: félpanziós szolgáltatást fizet, teljes panzióst kap. Családok: a családok különös kedvezményben részesülnek, mivel nálunk a különböző kedvezmények összevonhatóak, és ún. gyermekszám-korlát sincsen. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy család akárhány gyerekkel is érkezik, minden gyermek életkorának függvényében komoly kedvezményt kap (30-100%) és mindez természetesen kombinálható az egyébként akciós csomagunkkal. Csoportok, cégek csomagjai: a legjellemzőbb és a leginkább elterjedt továbbképzés, értekezlet (2 nap egy éjszaka, ill. 3 nap 2 éjszakás itt tartózkodás) szolgáltatásaink összesítése 30%-kal kedvezőbb árat nyújt csomagként, mintha egyedileg vennék azokat igénybe. Weboldal:

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel.

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel. Üdvözöljük A Hunor Szálloda Budapest egyik legszebb kerületében Óbudán, Békásmegyeren a Duna-parttól 500 m-re található. 140 kétágyas komfortos klimatizált szobával és tíz apartmannal várja egyéni és csoportos

Részletesebben

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS 2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS PIROSKA HOTEL*** BÜK Érvényes: 2012.06. 01 30.között, a hét bármely napján! Ár: 8.126 Ft / fő / éj 2 éjszaka foglalással Ár: 7.460 Ft / fő / éj 3 éjszaka foglalással Szállás kétágyas

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

Tájékoztatjuk Kedves vendégeinket, hogy a minibárból történő fogyasztást a konferencia minden kedves vendége egyénileg rendezi a szálloda portáján.

Tájékoztatjuk Kedves vendégeinket, hogy a minibárból történő fogyasztást a konferencia minden kedves vendége egyénileg rendezi a szálloda portáján. II. Számviteli konferencia Helyszín ismertető A Szálloda a Budapest Székesfehérvár vasútvonalon Velence állomástól 150 méterre található. A szálláshely szolgáltatás megrendelése feljogosítja a megrendelőt

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT

GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT 2012 RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT 2012 Debrecen szívében, a Nagytemplom szomszédságában található a patinás szálloda. Megközelítés: Debrecen-Budapest

Részletesebben

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató 1. Bejelentkezés, csomagszoba A Thermal Hotel Visegrád****superior szobáit az érkezés napján 10.00-13.00 óra között lehet átvenni, távozás napján 10.00

Részletesebben

1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj Ft/fő/éj-től* Leírás:

1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj Ft/fő/éj-től* Leírás: 1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj 8.167 Ft/fő/éj-től* Mit szólna, ha egy varázsütésre mindenhol akár 2010-es árakon vásárolhatna. Nálunk 09.19 és 12.23 között kedvező csomagajánlatainkkal

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2013 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA A Balaton kapujában Budapesttől csupán 90 km-re található balatonaligai szállás-, és üdülőközpont, melynek 10 hektáros strandja 2 km hosszan nyúlik

Részletesebben

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra MÁTRA - PARÁDFÜRDŐ ERZSÉBET HOTEL*** Érvényes: 2012.07.09-08.17.között, 6 éjszakás foglalással, a hét bármely napján Ár: 9.900

Részletesebben

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már HÚSVÉT A SZŐLŐSZEM TERMÁLBAN SZÉDÍTŐ KEDVEZMÉNNYEL! Érvényessége: 2013. március 29-április 01. Tartalma: - 3 éjszakai szállás kedvezményesen - elhelyezés szobában vagy apartmanban létszámtól függően -

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41.  facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2017. január 01-től (július és

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

1. Az R. 2. számú melléklete I. Az üdülő minősítési követelményei része bevezető rendelkezésének helyébe a következő rendelkezés lép:

1. Az R. 2. számú melléklete I. Az üdülő minősítési követelményei része bevezető rendelkezésének helyébe a következő rendelkezés lép: 2. számú melléklet a /2006. ( ) Korm. rendelethez 1. Az R. 2. számú melléklete I. Az üdülő minősítési követelményei része bevezető rendelkezésének helyébe a következő rendelkezés lép: Üdülő az a nem üzleti

Részletesebben

A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása

A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása Közigazgatási szervek munkatársainak kompetenciafejlesztése Árop 2.2.23 Készítette: Szíjgyártó Beáta,Cserép Zsolt, Navracsics Antal, Lakatos Béla az Erzsébet

Részletesebben

Gerlitzen (1000-1911 m)

Gerlitzen (1000-1911 m) Gerlitzen Gerlitzen (1000-1911 m) A gerlitzeni sícentrumot a legjobb családi síterületként tartják számon. Karintiában ez az egyetlen olyan síközpont, amely bizonyítvánnyal rendelkezik arról, hogy kifejezetten

Részletesebben

HÚSVÉT. ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK Érvényes: 2012.április 06 09. ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ PIROSKA HOTEL*** BÜK

HÚSVÉT. ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK Érvényes: 2012.április 06 09. ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ PIROSKA HOTEL*** BÜK HÚSVÉT Messze földön jártam, szép harmatos reggel Aranytündér kútvizéből vizet merítettem. Aranytündér kútvizével öntözgetni járok, olyan szagos, mint a rózsa, gyertek ti is, lányok! ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK

Részletesebben

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Örömünkre szolgált, hogy az elmúlt évek során sok szakszervezeti tag és családja részére biztosítottuk szálláshelyünkön a

Részletesebben

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL Az üdülést igénybe veheti: a Szövetség tagsága, a tagok hozzátartozói (férj, feleség, élettárs és maximum két nem nagykorú unoka), valamint

Részletesebben

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/ http:///hotel-helikon/hu/ Bemutatkozás Üdvözlet Napfény, víz, levegő... Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. Szobák A háromcsillagos

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM

ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten, Óbudán, 2015 nyarán a főszezonban (július augusztus) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk! Engedje

Részletesebben

KONFERENCIA - TRÉNING

KONFERENCIA - TRÉNING SZÁLLÁS www.abbazia-nemesnep.hu KONFERENCIA - TRÉNING ABBÁZIA COUNTRY CLUB KAPCSOLAT: Fraller Ágnes sales manager www.abbazia-nemesnep.hu konferencia@abbazia-nemesnep.hu Club Dobogómajor 8372 Cserszegtomaj,

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND 3 csillagos, 700m x 140m, zátony: 350-400 m, 35 perc belső járattal Malé reptértől+ 5 perc hajóval: PADI búvárközponttal rendelkezik! Talán a legkedvezőbb áru sziget! A

Részletesebben

XVII. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK

XVII. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK INFORMÁCIÓK Verseny információk: A verseny rendezője: Magyar Kick-Box Szakszövetség Tigers Kick- Box és Szabadidő SE Szeged Helyszín: Szeged, Városi Jégpálya Cím: Szeged, Szabadkai út 22. Időpont: 2011.

Részletesebben

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén!

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén! 2015-ben megújult szállodánk az FBVSZOSZ minden tagjának 15 % kedvezményt biztosít aktuális téli-, ünnepi- és évkezdő ajánlataiból, valamint a szálloda személyre szabott ajándékutalványaiból! A a Balaton

Részletesebben

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten Óbudán, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus ) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk! Engedje

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten Óbudán, 2012 nyarán a főszezonban (július augusztus) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk!

Részletesebben

Apartmanok a Schladming-Dachstein régióban www.sissipark.at

Apartmanok a Schladming-Dachstein régióban www.sissipark.at SISSIPARK Apartmanok a Schladming-Dachstein régióban 1 Apartmanok Studió plusz A stúdió plusz egy légterű, nappali/hálószobás apartman dupla ággyal és kihúzható kanapéval. A stúdiókhoz étkező, teljesen

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben található.

Részletesebben

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites Esküvő brossúra Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites ANNA GRAND HOTEL Vendégvárás és boldogító igen az Anna-bálok helyszínén, a balatonfüredi Anna Grand Hotel

Részletesebben

Álomvár Földváron. Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont ****

Álomvár Földváron. Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont **** Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont **** Balatonföldváron, a magyar tenger egyik legszebb üdülőhelyén, Budapestről 1 óra alatt megközelíthető színvonalas, családias hangulatú szállodánkban

Részletesebben

TEREMBÉRLÉS. Az Esernyős rendezvényhelyszínei Óbuda KIOSZK

TEREMBÉRLÉS. Az Esernyős rendezvényhelyszínei Óbuda KIOSZK TEREMBÉRLÉS Az Esernyős rendezvényhelyszínei Óbuda KIOSZK Mi az Esernyős? Bérelhető tereink KÁVÉZÓ, KÖZÖSSÉGI TÉR, ahol a minőségi kávé, a hagyományos és reform sütemények mellett hetente változó déli

Részletesebben

All inclusive - valóban minden benne van???

All inclusive - valóban minden benne van??? All inclusive - valóban minden benne van??? Manapság a szállodák előszeretettel használják leírásukban, szóróanyagaikban ezt a kifejezést: ALL INCLUSIVE. Mit is jelent valójában az all inclusive? Annak

Részletesebben

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900 Makár relax napok 3nap/2éj kétágyas 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 45 900 59 400 22 300 14 600 35 700 49 400 22 300 14 600 Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900

Részletesebben

A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata

A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata Ajánlattevő neve: H + H Lakópark Korlátolt Felelősségű Társaság Ajánlattevő székhelye: H-8237 Tihany, Diós és Gödrös

Részletesebben

AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI

AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI HH NAGYERDŐ*** DEBRECEN Érvényes: 2013.10.01 12.22-ig.( kivéve őszi szünet) Ár: 7.245 Ft / fő / éj, a hét bármely napján, min. 2éj foglalással 2 éjszaka szállás félpanzióval (bőséges

Részletesebben

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

Györköny szálláshelyek

Györköny szálláshelyek Györköny szálláshelyek Gellérthegyi Lak Györköny-Pincefalu központjában helyezkedik el egy új építésű présház, mely külsőségeiben hagyományos présház jellegű, viszont belső kialakítása lehetővé teszi vendégek

Részletesebben

Kik vagyunk? Helyszín. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Szerbia?

Kik vagyunk? Helyszín. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Szerbia? Kik vagyunk? Németh Bence és Leel- Őssy Attila vagyunk, budapesti egyetemi hallgatók. A szervezést bonyolítja és az infrasturktúrát biztosítja, az Online Travel Services budapesti utazási iroda. Az iroda

Részletesebben

LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon!

LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon! 1 LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon! Ari atoll déli részén található, transzfer: 35 perc belső repülővel + 15 perc hajóval, lehet kérni közvetlen hidroplánnal

Részletesebben

KONFERENCIA - TRÉNING

KONFERENCIA - TRÉNING SZÁLLÁS KONFERENCIA - TRÉNING KAPCSOLAT: Fraller Ágnes sales manager www.clubdobogomajor.hu konferencia@clubdobogomajor.hu Club Dobogómajor 8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1. Telefon: 83/531 983 Fax: 83/531

Részletesebben

EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM

EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM Cím: 6500 Baja, Bajcsy-Zsilinszky út 16. Telefon: 36-30-349-5157 Honlap: http://www.ejf.hu/kollegiumok.php?http://www.ejf.hu/kollegium/kollegiumi_informaciok.php

Részletesebben

Ho t e l Pl aya Go l f ««««

Ho t e l Pl aya Go l f «««« MALLORCA NYÁR NYÁR Mallorca Spanyolország északi része elõtt húzódik a különbözõ földrajzi adottságokkal, kultúrával, valamint konyhával rendelkezõ öt szigetbõl álló Baleár-szigetvilág. Legnagyobb és egyben

Részletesebben

Zsuzsanna Vendégház. Bakonyjákó Úttörő u.6.

Zsuzsanna Vendégház. Bakonyjákó Úttörő u.6. Zsuzsanna Vendégház Bakonyjákó Úttörő u.6. A Vendégház a Bakony szívében helyezkedik el. Gondozott környezetben, kényelmes, tágas ízlésesen berendezett családi házba várj ák a pihenni vágyó Vendégeket.

Részletesebben

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03.

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03. Árlista 2015 Szobaárak 2015 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon Hétközben Hétvégén * Kétágyas szoba 31 620 34 720 39 060 Egyágyas szoba 23 250 24 800 27 900 Lakosztály 42 470 45 570 49 910 Felnôtt pótágy 9 300

Részletesebben

XVI. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK

XVI. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK XVI. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK Verseny információk: A verseny rendezője: Magyar Kick-Box Szakszövetség Csongrád Megyei Kick- Box Szövetség Tigers Kick- Box és Szabadidő SE Szeged Combat D Sport Klub

Részletesebben

Családias hangulat, magas színvonalon

Családias hangulat, magas színvonalon 20 Namibia ÉV TAPASZTALATÁVAL Családias hangulat, magas színvonalon AFRIKAI KÖRNYEZET KÉNYELEM ÉS KOMFORT FELSŐ SZNTEKEN Vendégeink kényelmét 4 szoba teszi lehetővé, mindegyik szoba saját fürdőszobával,

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Irányár: Ft Eljárás ügyszáma: 5.Fpk Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p577267

PÁLYÁZAT. Irányár: Ft Eljárás ügyszáma: 5.Fpk Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p577267 PÁLYÁZAT Kisköre, Tisza II. lakótelep 2272 hrsz-ú szálloda, étterem ingatlana, és annak berendezési tárgyai, irodatechnikai alkatrészek Irányár: 63 030 000 Ft Eljárás ügyszáma: 5.Fpk. 10-15-000151 Az eljárás

Részletesebben

KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK

KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK Melléklet az MKIK üzleti delegáció meghirdetése kapcsán Beutazással kapcsolatos információk KATAR Katarba turista céllal beutazni kívánó

Részletesebben

A KOMPTENECIAFEJLESZTÉS HELYSZÍNEINEK BEMUTATÁSA

A KOMPTENECIAFEJLESZTÉS HELYSZÍNEINEK BEMUTATÁSA A KOMPTENECIAFEJLESZTÉS HELYSZÍNEINEK BEMUTATÁSA KÖZIGAZGATÁSI SZERVEK MUNKATÁRSAINAK KOMPETENCIAFEJLESZTÉSE ÁROP 2.2.23 Készítette: Szántó Krisztina, Erzsébet Szállodák, Táborok és Vendégházak Nonprofit

Részletesebben

SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM

SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM 1 Péter Pál Panzió Veszprém, Dózsa Gy. út 3. Tel/Fax: 88/328-091 www.peterpal.hu E-mail: info@peterpal.hu SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM Szobák száma:

Részletesebben

Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság

Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság Nyílt torna női, férfi és vegyes párosok részére Amatőr versenyzők és szállóvendégek is jelentkezhetnek 2010. július 31.-augusztus 1. (szombat-vasárnap) Versenykiírás

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Üdülés Szicília szigetén Utazás: egyénileg Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Catania környéke ( repülőtéri transzfer: Catania repülőtere) Santa Lucia α Le Sabbie d Oro

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Irányár: Ft Eljárás ügyszáma: 5.Fpk Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p350770

PÁLYÁZAT. Irányár: Ft Eljárás ügyszáma: 5.Fpk Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p350770 PÁLYÁZAT Kisköre, Tisza II. lakótelep 2272 hrsz-ú szálloda, étterem ingatlana, és annak berendezési tárgyai, gépjárművek, alkatrészek Irányár: 97 360 000 Ft Eljárás ügyszáma: 5.Fpk. 10-15-000151 Az eljárás

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

Komfort. Parkolás. Kilátás. Építés éve. Légkondicionáló

Komfort. Parkolás. Kilátás. Építés éve. Légkondicionáló Homes Ingatlan Fenyőerdők ölelésében Fenyőerdők ölelésében, kristálytiszta levegővel kínálunk eladásra egy kétszintes luxus ingatlant! Az épület lágy, letisztult formatervezését a páratlan adottságú telek

Részletesebben

Szállást már csak a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást már csak a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezıiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelmően jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

BALNEO HOTEL ZSÓRI **** 3400 Mezőkövesd Zsóry-fürdő, Fülemüle u. 2.

BALNEO HOTEL ZSÓRI **** 3400 Mezőkövesd Zsóry-fürdő, Fülemüle u. 2. BALNEO HOTEL ZSÓRI **** 3400 Mezőkövesd Zsóry-fürdő, Fülemüle u. 2. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda Mezőkövesd üdülőterületén, Zsóryfürdőn található. 134 szobával, minden igényt kielégítő

Részletesebben

CSALÁDI VAKÁCIÓ A HEGYEKBEN ÉS AZ ALFÖLDÖN!

CSALÁDI VAKÁCIÓ A HEGYEKBEN ÉS AZ ALFÖLDÖN! CSALÁDI VAKÁCIÓ A HEGYEKBEN ÉS AZ ALFÖLDÖN! Az ajánlatok a 2013.év nyári főszezonban, kiemelt ünnepek kivételével, érvényesek. Elő- és utószezonra más csomagárakat kínálunk! MAGITA HOTEL*** ERDŐBÉNYE /

Részletesebben

GÁL FERENC FŐISKOLA MEZŐTÚR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

GÁL FERENC FŐISKOLA MEZŐTÚR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK GÁL FERENC FŐISKOLA MEZŐTÚR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Kollégiumi szálláslehetőség Cím: 5400 Mezőtúr, Petőfi tér 1. (volt főiskola kollégiuma) tel: 06-56-551-000 Szobák és árak: Földszint: 2 db 4 fős szoba (külön

Részletesebben

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől,

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, Ez a méltán népszerű sziget az egyik legrégebben átadott üdülőhely. Eredetileg

Részletesebben

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén *

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Árlista 2014 Szobaárak 2014 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Fôszezon, kiemelt idôszak** 2014. 06. 13-08. 30. Kétágyas szoba 28 900 31 900 34 900

Részletesebben

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka Központi szállodaépület (nyitva: június 15 - augusztus 29.) Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák

Részletesebben

ÖZTÁRSASÁG UTCA. Modern minimál a rejtőző luxus

ÖZTÁRSASÁG UTCA. Modern minimál a rejtőző luxus K16 ÖZTÁRSASÁG UTCA Modern minimál a rejtőző luxus Koncepció Az ingatlan tervezésekor a megbízónk igen magas elvárásainak igyekeztünk megfelelni. Az ingatlan felszereltsége egyedülálló. 6 hálószoba, 5

Részletesebben

Hogyan használhatja fel a fenti kuponokat?

Hogyan használhatja fel a fenti kuponokat? Hogyan használhatja fel a fenti kuponokat? Ha már tudja, hogy melyik időpont megfelelő Önnek 1. Hívjon minket telefonon a hét minden napján a 06-95-520-630-as számon, ahol munkatársaink várják hívását

Részletesebben

INGATLAN LEÍRÁSA. #43 SOPRON HÁRSFA SOR 7. ZETTL LANGER VILLA ÉS TELEK Hrsz.: 7417 ÉS 7418

INGATLAN LEÍRÁSA. #43 SOPRON HÁRSFA SOR 7. ZETTL LANGER VILLA ÉS TELEK Hrsz.: 7417 ÉS 7418 INGATLAN LEÍRÁSA #43 SOPRON HÁRSFA SOR 7. ZETTL LANGER VILLA ÉS TELEK Hrsz.: 7417 ÉS 7418 Az értékelt vagyontárgy leírása Az ingatlan környezete A tárgyi vagyontárgy Sopronban található. Sopron Megyei

Részletesebben

Legkedveltebb programtervünk:

Legkedveltebb programtervünk: Egy csodás Balaton-parti esküvő forgatókönyve Romantikus Balaton-parti esküvőről álmodik? Szívesen mondaná ki a boldogító igent szíve választottjának egy varázslatos balatoni szigeten? Válassza a tihanyi

Részletesebben

Ha élményekkel teli, aktív kikapcsolódásra vágyik a természet harmóniájában, akkor ezt nálunk megtalálja!

Ha élményekkel teli, aktív kikapcsolódásra vágyik a természet harmóniájában, akkor ezt nálunk megtalálja! KIKELET SOMOGY KERTJE**** BONNYA Tavasz váró akció Somogy Kertjében Érvényes: 2015.04.30-ig Ha élményekkel teli, aktív kikapcsolódásra vágyik a természet harmóniájában, akkor ezt nálunk megtalálja! 16.065

Részletesebben

TÁPIÓSZECSŐ FOOTBALL CLUB ÖLTÖZŐÉPÜLET PÁLYÁZATI TERVE 2251 Tápiószecső, Sági út sportpálya hrsz.: 2601/167

TÁPIÓSZECSŐ FOOTBALL CLUB ÖLTÖZŐÉPÜLET PÁLYÁZATI TERVE 2251 Tápiószecső, Sági út sportpálya hrsz.: 2601/167 TÁPIÓSZECSŐ FOOTBALL CLUB ÖLTÖZŐÉPÜLET PÁLYÁZATI TERVE 2251 Tápiószecső, Sági út sportpálya hrsz.: 2601/167 1. A D A T L A P Megrendelő: TÁPIÓSZECSŐ FC 2251 Tápiószecső, Sági út sportpálya HUSZA GYÖRGY

Részletesebben

Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010

Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010 Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010 01.03. 06.25. 06.26. 08.29. 08.30. 12.29. Deluxe 19.000.- 27.500.- 21.000.- Echo 24.000.- 32.500.- 26.000.- Echo Premium felár: (Echo lakosztály

Részletesebben

Corso Boutique Hotel****

Corso Boutique Hotel**** Corso Boutique Hotel**** 5700 Gyula, Megyeház u. 1. Gyula szívében egy álom valóra vált, amely most Önnek is felkínálja ez álom nyújtotta élmény lehetőségét. Mindaz, amit elvár egy modern, minden igényt

Részletesebben

ÉLMÉNYUTALVÁNY. Gyógyulás és Pihenés

ÉLMÉNYUTALVÁNY. Gyógyulás és Pihenés ÉLMÉNYUTALVÁNY HOTEL FORRÁS*** Zalakaros 4 nap/3 éj szállás 2 fő részére kétágyas erkélyes összkomfortos szoba félpanziós ellátás (büféreggeli és 3-fogásos vacsora) fejenként 4 kezelés gyógyászati részlegünkön

Részletesebben

Az Aqua-Palace vízipalota 15.000 m 2 -en. egyedi hangulattal, rendkívül széles. szolgáltatási kínálattal egész évben

Az Aqua-Palace vízipalota 15.000 m 2 -en. egyedi hangulattal, rendkívül széles. szolgáltatási kínálattal egész évben Az Aqua-Palace vízipalota 15.000 m 2 -en egyedi hangulattal, rendkívül széles szolgáltatási kínálattal egész évben várja a család apraját-nagyját Európa legnagyobb fürdőkomplexumában. A vízipalota közvetlen

Részletesebben

Többmintszáloda,többmintothon!

Többmintszáloda,többmintothon! Otthon lenni jó! Olykor elhagyjuk, mert szeretnénk a világot megismerni. Olykor el kell hagyjuk, mert munkánk, elintézendő dolgaink más helyre szólítanak. Nagyra értékeljük a szállodai szolgáltatásokat,

Részletesebben

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj)

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) Napii árak 2015 Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) hétvége (P-SZ éj) Szállás kétágyas elhelyezéssel

Részletesebben

Szállodákról általában

Szállodákról általában Szállodákról általában A szálloda vagy másképpen hotel az otthonuktól átmeneti idıre távol levıknek ellenszolgáltatásért szállást adó intézmény, amely többnyire ellátást, kiszolgálást nyújt. Korábbi akadémiai

Részletesebben

Prémiumkert Várnegyed

Prémiumkert Várnegyed Prémiumkert Várnegyed érték és elegancia Plombatech M I S K O L C Az épület, ahogy elképzeltük... a Prémiumkert Várnegyed létrehozásával mindenképpen szeret nénk megfelelni egy olyan értékszemléletnek,

Részletesebben

Youth Waterpolo Festival

Youth Waterpolo Festival 2015 Youth Waterpolo Festival 19 25 July 2015 Kaposvár, Hungary Youth Waterpolo Festival HUNGARY 2 0 1 5 19 25 JULY www.youthwaterpolofestival.org 2015 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT Youth

Részletesebben

Ahol új élet kezdődik...

Ahol új élet kezdődik... Prémium kategóriás üzleti- és lakónegyed Győr város szívében Ahol új élet kezdődik... 8 Az egykori Frigyes Laktanya Győr A Riegler Ervin tervei alapján, 1897-ben elkészült historizáló stílusú laktanya

Részletesebben

Beszámoló a 35/2013. (V.22.) VM rendelet támogatásával megvalósult beruházásról

Beszámoló a 35/2013. (V.22.) VM rendelet támogatásával megvalósult beruházásról Beszámoló a 35/2013. (V.22.) VM rendelet támogatásával megvalósult beruházásról Pályázó neve: Crux-Ker Kereskedelmi Bt. Pályázó címe: 3060 Pásztó, Csohány Kálmán utca 12. Ügyfél-azonosító: 1004811576 Támogatási

Részletesebben

2017. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2017. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2017. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán a Corso Hotelben. Gyula nagyon szép,

Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán a Corso Hotelben. Gyula nagyon szép, Gyulai emlék Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán a Corso Hotelben. Gyula nagyon szép, tiszta és turistákkal teli kisváros. Gyönyörűek a belváros szökőkútjai, a vár körüli sétány, ahol a nyári melegben

Részletesebben

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL HH RÉPCE***+ BÜKFÜRDŐ Érvényes: 2012.08.17-ig / 2 3 éjszaka foglalással Ár: 11.970 Ft / fő / éjszaka Ár: 10.440 Ft / fő / éjszaka 4 éj foglalással Szállás 2ágyas szobában

Részletesebben