WebShop-Experts Kft.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "WebShop-Experts Kft."

Átírás

1

2 WebShop-Experts Kft. Debrecen, 2015 Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 129. Telefon: (+36 1) Web: Az anyagban található tartalmak felhasználása nyomtatásban, vizuális vagy elektronikus médiában kizárólag a WebShop-Experts Kft. előzetes engedélyével történhet.

3 1. Bizonytalanság? A vágy legnagyobb ellenfele! Fordult már elő Önnel, hogy azért nem vett meg valamit, mert nem volt valami egyértelmű vele kapcsolatban? A bizonytalanság bármilyen üzletet meghiúsíthat, de sehol sem jelent olyan szintű visszatartó erőt, mint az internetes vásárlásoknál. Egy boltban, ha nem világos valami, kézenfekvő megoldásként bármikor megkérdezhetünk egy eladót. Egy internetes boltnál optimális esetben a vevőszolgálat tudja ezt a funkciót betölteni. Azonban az internet-használók egyik jellemzője a türelmetlenség ha nem egyértelmű számukra valami, akkor inkább keresnek egy másik boltot, mintsem felemeljék a kagylót. Klikk, és már ott sincsenek. A hagyományos kereskedelemben a bizalmat a személyes kapcsolat, a kézzelfoghatóság biztosítja. A vevő számára rengeteg információ áll a rendelkezésére, ami alapján akár öntudatlanul is, de mindig eldönti, hogy megbízhat-e a kereskedőben. Ez a fajta ítélet egy internetes bolt esetében is megszületik. Itt azonban a rendelkezésre álló információ jóval szűkebb, jóval korlátoltabb, ezért Önnek elébe kell mennie ennek az információ hiánynak, és tudatosan kommunikálnia kell, hogy méltó a bizalomra! A vevő szeretné tudni, hogy: kitől vásárol (mutatkozzon be, legyen több helyen is feltüntetve az elérhetősége), pontosan mit is vásárol (adjon pontos, részletes, konkrét információkat a termékkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban), mennyiért is vásárol (az árak pontos feltüntetése, illetve, hogy tartalmazzák-e az adókat, illetékeket, kiegészítő szolgáltatásokat).

4 Továbbá az internetes vásárlások esetében kiemelt jelentősége van a fizetésnek és a szállításnak hogyan, mikor, mennyiért. Ha külön költségeik vannak, azt jobb, ha már a termékek kiválasztása során a vevő tudomására hozza. Ne hagyjon sötét foltokat, inkább mondja el többször az információkat, írja le inkább a nyilvánvalót is, mintsem, hogy az információ hiánya miatt hiúsuljon meg egy vásárlás. Legalább ilyen fontos az adatkezelés sok ember fél attól, hogy privát adatai illetéktelen kezekbe kerülnek. Bárhol, ahol adatot kell a vevőnek megadnia, biztosítsa őt a személyes adatok védelméről. 2. Kreativitás? Szükséges, de nem a vásárlási folyamatban! A meghiúsult vásárlások igen nagy százaléka eredeztethető a kívánt termékhez való eljutás nehézségéből. Ehhez jön hozzá az a vevő-százalék, amely a nem megfelelő, logikátlan fizetési folyamat során morzsolódik le. Sokan esnek abba a hibába, hogy megpróbálják forradalmasítani az elektronikus értékesítés folyamatát. Az elektronikus kereskedelem, mint olyan, még a maga növekvő, tanuló fázisában van, és potenciális vevőink közül még olykor a tapasztaltabbak is bizonytalanul mozognak egy-egy webshopon. Ne tegyük nehezebbé a dolgukat, ne mi akarjuk feltalálni a spanyolviaszt, helyette ragaszkodjunk a már bevált webes konvenciókhoz. Tegyük vevőink számára könnyűvé és egyértelművé a vásárlást, hogy még véletlenül se okozzon problémát számukra maga a vásárlás folyamata. Sose használjunk rejtélyes navigációs megoldásokat, ahol mondjuk a felhasználónak rá kell vinni az egeret a menüpontra, gombra vagy ábrára, hogy a leírásból megtudja, hová is vezet az adott link. Mindenki utálja az ilyen kényelmetlen megoldásokat, nem is beszélve azokról, akik rá se jönnek, hogy mi is adott helyzetben a teendő. Kerüljük tehát az új, kiforratlan technikákat, mert több vevőt ijesztünk el velük, mint ahányat nyerünk. A témakörről részletesen a Webáruház Túlélőcsomag Ergonómia füzetében olvashat.

5 3. Design Picasso, vagy a szomszéd fiú? A legtöbb ember ránéz egy weboldalra, és pár másodperc alatt már meg is születik az ítélet a fejében: szép vagy ronda, illetve ezek árnyalatai. Ugyanakkor könnyen lehetséges, hogy a 100-ból 100 ember által puritánnak, vagy csúnyának tartott oldalon vásárlók ezrei vásárolnak nap, mint nap, míg egy webdesigner-remekműben mindössze a tulajdonosa és a készítője gyönyörködik. Alapszabály: a design egy értékesítő oldal esetében nem cél, hanem eszköz! Ha a kinézet öncélúvá válik, ha a funkció rovására megy a szépség, akkor már nem segíti, hanem hátráltatja az üzleti célt. Miből is áll a design? Sokan hajlamosak a grafikai elemekre leszűkíteni, azonban a design jóval több ennél: a szöveg, a szerkezet, a tipográfia, a tördelés, a grafika és az általános bolt-image mind-mind része az egésznek. Mi a célja a designnak egy online bolt esetében? Erre egyszerű válasz adható: segítsen a pozitív első benyomás kialakításában, tükrözze a profizmust és megbízhatóságot, továbbá segítse a vásárlást. Az első benyomás jelentőségét mindenki ismeri, az internet világában azonban különösen nagy jelentősége van. Az emberek hajlamosak pár másodperc alatt megítélni egy oldalt, és vele együtt a céget és pár másodperc alatt ezt csak az oldal kinézete alapján lehet megtenni. Ahogy sokan a boltok kirakatát nézegetve megkívánnak és megvesznek valamit, úgy az internetes bolt kirakata, a honlap maga is hasonló célt szolgálhat. A profizmus és megbízhatóság az internetes vásárlások során több, mint fontos: ha a vevő nem bízik nem vásárol. Ezért is van alapjában halálra ítélve az olyan webshop, amelynek a kinézete amatőrséget sugároz: a vevőnek a nem érdekelt annyira a boltom, hogy profi kinézetet készíttetsek neki üzenetet sugallja. És innen már érthető a vevő következtetése: ha a bolt már megjelenés szinten is amatőr, miért lenne a kiszolgálás vagy maga a termék profi?

6 És végül talán a legfontosabb szempont: a designnak az eladást kell szolgálnia! Számtalan internetes bolt létezik teletömködve a legújabb grafikai vívmányokkal, flash animációkkal, forgó, villogó effektekkel, sőt introval, zenével és egyéb olyan megoldással, aminek az égvilágon semmi haszna, (leszámítva, hogy a webdesigner cég tudott érte több pénzt elkérni), sőt gyakran még káros is, hiszen elvonja a látogatók figyelmét a lényegről: magáról a termékről. Ezért, ha webdesigner céggel készítteti a design-t, nagyon határozott elképzeléseinek kell lenni, hogy mit és hogyan is csináljanak, koordinálni és irányítani kell a munkájukat, elvégre ők általában nem értenek az értékesítéshez, a kereskedői részhez, így ezt Önnek kell beletenni az oldalba. Ritkán született hatékony webshop a csináljon valami szépet parancsból. 4. Komplexitás? Szükséges a háttérben, de tartsuk titokban! Rengeteg munka volt a webshopjával? Kitűnő, összetett adminisztrációs felület tartozik hozzá? Millió dolgot tud, és mindezt magától? Remek! Hogy mit lásson ebből a vevő? Csak azt, ami feltétlenül szükséges! Egyszerűség ez a titka a leghatékonyabb internetes boltoknak. Legyen egyszerű a böngészéstől kezdve, a keresett termékek megtalálásán keresztül a vásárlásig minden! Egyszerűsítse a rendelést amennyire csak lehet, a felesleges lépéseket hagyja el, és mindig, mindenhol legyen egyértelmű a vevő számára a következő lehetséges lépés. Három egyszerű kérdésre kell tudnia a vevőnek válaszolnia az oldal használata közben: Hol vagyok? Hova tudok menni innen? Hogy tudok eljutni oda, ahova akarok? A legegyszerűbb megoldás, ha tényleg tudni szeretné, hogy a weboldala megfelelően működik: kérje meg a szomszédját/rokonát/barátját, hogy próbálja ki az oldalt, miközben Ön figyeli őt. Lényeg, hogy egy hasonló informatikai képességű személy tesztelje az oldalt, mint amilyen a célközössége. A legalapvetőbb hibák igen nagy százaléka kiderül már ettől az igen egyszerű módszer alkalmazásától is.

7 5. Titkos mozgalom a föld alatt, avagy miért nem jönnek a vevők?? Kész a szép új weboldal, dagad a mellünk a büszkeségtől, és nyitjuk is a kapukat. Ilyenkor gyakran jön a hideg zuhany: telnek a napok, és mindig nem adtunk el semmit! Tegyük fel, hogy az oldal szépen meg van csinálva, minden a helyén, a kínálat versenyképes, az ajánlatok csábítók. Mi lehet a probléma?? Az, hogy senki se látta még a szép, csillogó webshopunkat és a csábító ajánlatainkat. Egy internetes bolt olyan, mint egy mellékutcában lévő pincehelyiség. Ha nem terjesztjük, hogy létezik, ha nem segítünk az embereknek megtalálni, akkor olyan, mintha nem is létezne. És ilyen formában az üzleti céljainkat sem szolgálja. Azonban, ha szép és látványos bejáratot építünk ki az utcafrontra, táblák mutatják az utat a bolt felé, benne vagyunk minden katalógusban és a vevőink a hatékony marketingnek köszönhetően ezrével keresnek minket, akkor már egyből nem számít a bolt elhelyezkedése. Lefordítva mindezt az internet nyelvére: azzal, hogy kész a webshop, hogy fel van töltve tartalommal, hogy minden a helyén van, még a munkának csak az első felével vagyunk kész. Utána következik az a rész, amely nélkül minden korábbi erőfeszítésünk hiábavaló volt: látogatók ezreit vonzani a weboldalunkra. Ennek módszereit átfogóan az online marketing tevékenységkörébe tudjuk sorolni, mely egy igen széles és kiterjedt kategória, és melynek részleteibe itt most nem megyünk bele, megteszi ezt a Webáruház Marketing Útmutató. 6. Jobbtól tanulni nem szégyen járt már hipermarketekben? Aki betéved az egyre több helyen megtalálható hipermarketek egyikébe gyakran nem is sejti, hogy milyen tudatos és gondos tervezés eredményeképp kerültek a termékek épp oda, ahol vannak. És éppígy sejtelme sincs, hogy nem a sors akarata volt, hogy megvásárolt végül egy akciós szemspirált (nagyon megérte!) és egy tábla különleges csokoládét (mindig szerettem volna

8 megkóstolni) is, holott épp csak a vacsorához keresett pár alapanyagot. A tudatosabb vásárlók listával érkeznek, és igyekeznek nem hagyni magukat elcsábítani a jobbnál jobb akciók által. Ami egyébként rendkívül nehéz, mert az elrendezésből kifolyólag kénytelenek vagyunk végigböngészni szinte a teljes kínálatot, hogy egy komolyabb bevásárlást elintézzünk. Egy marketinggel foglalkozó oldalon található, hogy az internetes kereskedelem gyökeresen különbözik a hagyományostól, így aki az utóbbi módszereivel próbálkozik az internet világában, az feltétlen kudarcra van ítélve. Ennek némileg ellentmond, hogy az összes sikeres webshop igen nagy százalékban alkalmazza a tradicionális értékesítést elősegítő és növelő technikákat! Ami nem is csoda, hiszen az emberi elme, az általános emberi magatartás nem változik attól, hogy más az értékesítő közeg. A marketing pszichológiai fogásaira éppúgy nyitottak a vásárlók, mint, ha egy hipermarketben vásárolgatnának. Vegyük például az áradaptációs stratégiákat. Egy webshopnál is rendkívüli hatékonysággal működhetnek (és működnek) az olyan technikák, mint a mennyiségi engedmények (ha legalább Ft értékben vásárol, további 5% kedvezményt kap), időszaki engedmények (legyen az akár csak egy éjszakányi időszak), reklámár, lélektani árengedmény, stb. Tegyük mindig világossá és vonzóvá az aktuális akcióinkat legjobb, ha az oldal stílusába illeszkedő, de mégis figyelemfelhívó módon már közvetlenül a nyitóoldalon szentelünk nekik egy szeletet az oldalból. Továbbá az elektronikus boltoknál is igen hatékonyan alkalmazhatók a következők: a húzó és népszerű termékek kulcspozíciókban való megjelenítése (pl. egy könyvesbolt esetében az épp megjelent sikerkönyveket főoldalról lehagyni vétek),

9 termék bemutatásánál a kapcsolódó/hasonló termékek listája (aki vesz egy Akvarisztika kezdőknek című könyvet, az lehet érdeklődik a Hogyan építsük meg álmaink akváriumát című könyv után is), a kiegészítő termékek ajánlása (pl. digitális fényképezőgép vásárlása esetén közvetlenül alatta/mellette javasolhatunk akkut, tokot, memória kártyát), a kasszaközeli szolgáltatások (pl. ajándéktárgyak esetén felajánlhatunk díszcsomagolást), stb. Ha kifogytunk az ötletekből, menjünk el vásárolni, és próbáljuk ki mivel tudtak minket megfogni! 7. Információ mindenek felett használjuk ki az internet legnagyobb előnyét! Az embereket az interneten az információ utáni vágy hajtja. Az internet az információ nyújtásának egyik leghatékonyabb eszköze. Ezek tudatában az egyik legjobb tanács, amit adni tudunk: szolgáltasson vevői számára minél több olyan információt ingyenesen, amelyek értékesek lehetnek számára. A vevők igen nagy százaléka egy-egy értékesítő oldalra az ott megtalálható ingyenes tudásanyagért látogat el. Minél több és minél értékesebb anyag található az oldalán, annál több potenciális vevőt tud további munka és költségek nélkül az oldalára csábítani (elvégre ezeket csak egyszer kell összeállítani, és utána folyamatosan vonzzák a látogatókat). A termékekről, szolgáltatásokról nyújtható információkat se korlátozza semmi. A rendelkezésre álló hely korlátlan (nem úgy mint egy katalógusban), az eladó szívesen elismétel akármilyen adatot akárhányszor (ellentétben egy élő eladóval), és minden (egyszer megtanított) kérdésre tudja a választ. Sokan épp ezért preferálják az internetes vásárlást a hagyományossal szemben: jóval több információ áll rendelkezésükre, nem kell sietniük a vásárlással és így van idejük optimális döntést hozni.

10 Válaszolja meg előre a vevők kérdéseit: csináljon egy hatékony GY.I.K. (Gyakran Ismételt Kérdések) rovatot az oldalhoz. Ez valószínűleg tapasztalati úton fog majd véglegesen kialakulni, de próbálja meg előre kitalálni a lehetséges vevők kérdéseit: milyen kérdéseik lehetnek a termékkel, a szállítással, a fizetéssel, a garanciával kapcsolatban, és válaszolja meg őket. Inkább írja le a nyilvánvalót is, mintsem, hogy valamire ne tudják megtalálni a választ. Adjon meg minél több információt magával a céggel kapcsolatban is. Az emberek nem szeretik, ha egy cég elbújik egy postafiók és egy cím mögé, ugyanakkor egy telefonszám néha csodákra képes. Ne aggódjon amiatt, hogy az vevők majd folyton Önt hívogatják: ha az oldal megfelelően van elkészítve, és választ ad az emberek legtöbb kérdésére (a maradékra ott a vevőszolgálat), senki se fogja feleslegesen zavarni. Ugyanakkor a tény, hogy Ön személyesen is elérhető, hogy egy hús-vér ember, aki bármikor felhívható, nagyon megnyugtató tud lenni. A törvényileg szükségesnél több, vállalkozással kapcsolatos adat publikálása szintén hasznos lehet, ugyanis tudatosítja az emberekben, hogy egy létező, személyesen is felkereshető bolttal van dolguk (ami egyébként annyira nem egyértelmű egy webshop esetében). 8. Logisztika avagy feleljünk meg az elvárásoknak! Az internetes bolt igen leegyszerűsítve gyakorlatilag egy házhozszállító szolgálat. Még ha vitatkozhatnékunk is támad ezen állítás hallatán, tény, hogy a logisztika igen nagy jelentőséggel bír az elektronikus kereskedelemben, és minden sikeres internetes boltra jellemző az igen kiforrott és hatékony logisztikai rendszer. Miért vásárolnak az emberek interneten? Erre a kérdésre számtalan válasz adható. A legtöbben talán azt tippelnék, hogy azért, mert olcsó, vagy azért mert nagyobb a választék. Bármilyen meglepő, de az egyik legdominánsabb ok az elektronikus vásárlásra: a kényelem. Sokan pusztán azért vásárolnak interneten keresztül, mert kényelmesebb a karosszékben ülve kattintani párat, majd

11 átvenni 1-2 nap múlva a kért árut, mint személyesen rohangálni érte a városban. Így a stabil, megbízható házhozszállítás kell, hogy az internetes bolt alapját alkossa. Nagymértékben függ a termék jellemzőitől, az átlagos rendelési nagyságtól, a kiszolgált területtől, stb., hogy milyen megoldást alkalmazhat egy internetes bolt, de lehetőleg legyen gyors, pontos, rugalmas és költséghatékony. Ugyanakkor legalább ilyen fontos, hogy mindig legyen raktáron az, amit megrendel a vevő nincs is annál kiábrándítóbb, mint mikor nagy lelkesedéssel megrendeljük a kívánt terméket, megkapjuk az automatikus visszaigazoló levelet, majd rá pár napra a következőt, melyben közlik, hogy a kért termék épp nincs raktáron Vevőszolgálat az elégedett vevők szállítója Volt már Önnek negatív tapasztalata az online vásárlásokkal kapcsolatban? Nem válaszolt egy bolt az jére? Esetleg a számítástechnikai bolt ügyfélszolgálatosa nem tudta a különbséget a floppy meghajtó és a merevlemez között? A negatív vásárlói élmények szinte mindig a nem megfelelő vevőszolgálathoz kapcsolódnak. Hogy a vevők az Ön boltjának a rossz hírét terjesztik, vagy lelkesen javasolják minden barátjuknak, gyakran apróságokon múlhat. Régi és talán elcsépelt mondás, de az elektronikus kereskedelemben legalább annyira igaz, mint a hagyományosban: a legjobb reklám az elégedett vevő. Épp ezért rendkívül fontos a minőségi, profi vevőszolgálat. Kötelezze el magát a minőségi szolgáltatások mellett, és a dolgozók is törekedjenek rá, hogy pozitív benyomást keltsenek a vásárlókban. A kapcsolattartók mindig ismerjék megfelelően a termékeket és a vevőket, és mindig kezeljék őket figyelemmel és tisztelettel.

12 Ne hagyja, hogy az alkalmazottai vitatkozzanak a vevőkkel ( A vevőnek mindig igaza van ), vagy hogy visszaéljenek a vevők türelmével. Továbbá, ha valamit megígér tartsa is be. Ha ezt elmulasztja, elveszíti a hitelességét és vele együtt a vevőit is. A vevőszolgálat minősége és jellege természetesen eltérő lehet a bolt nagyságától, az alkalmazottak létszámától illetve a rendelkezésre álló erőforrásoktól függően, de a szemlélet a fontos, és nem az alkalmazott módszer. 10. Beszéljük a vevő nyelvét Ez az oldal W3C XHTML 1.0 kompatibilis! Köszönjük, már csak két kérdésünk van: Mi ez? Kit érdekel? Senki sem szereti, ha nem érti amit olvas. Még kevésbé szeretnek az emberek úgy vásárolni, hogy nem világos számukra valami. Az ismeretlentől bizonytalanok leszünk, a bizonytalanságtól gyakran félelmeink támadnak. Ez pedig minden, csak nem előnyös egy internetes bolt esetében. Kerüljük a szakzsargont és a kitalált jópofa szavakat a navigációs megoldásoknál. Az előbbi teljesen felesleges és csak visszatetszést kelt, míg az utóbbi az oldal használhatóságát, az oldalon való tájékozódást csökkenti drasztikusan. A szokatlan, emberi kreativitást is igénybe vevő elnevezésekről az ember nem asszociál egyből a funkciójukra és valószínűleg figyelmen kívül hagyja őket! Az olyan címek mint a "Kapcsolat, Rólunk, Szolgáltatásaink" egyértelműek, és mindenki egyből tudja mit takarnak. A termékleírásoknál gondoljunk a nem professzionális vásárlókra is. Ne felejtsük, hogy a vevőink nem feltétlenül szakértők abban, amit mi árulunk, és gyakran az elterjedt megnevezések, rövidítések sem világosak számukra. Adjunk magyarázatot a szakszavakhoz, esetleg csináljunk egy külön szakszótár -szekciót.

13 11. Nem mindegy, hogy milyen géppel próbálunk versenyezni Ahogy egy versenyautó kulcs alkotóeleme a motorja, úgy egy webáruház szíve az a webáruház motor, ami hajtja az egészet. Itt sem mindegy, hogy milyen erős ez a motor, csak itt az erősséget nem lóerőben és nyomatékban mérik. Gondoljunk bele, hogy milyen esélyeink maradnak, ha a konkurensek mind erősebb géppel vágnak neki a versenynek. Talán nyerhetünk, ha minden másban sokkal jobbak vagyunk, de az biztos, hogy sokkal nagyobb erőfeszítésre van szükségünk. Egy webáruház motor teljesítményét nem tudjuk számokkal kifejezni, de ismert, hogy milyen erősségekkel és képességekkel kell, hogy bírjon. Ezek a követelmények nem feltétlenül általánosak minden webáruházra, nem mindenhova ugyan az kell, versenypályától, azaz vevőktől, piactól és termékkörtől függően van, amiben erősnek kell lennie adott motornak, és vannak olyan képességek, melyekkel nem kell rendelkezni (ahogy például egészen más igényeket támaszt a motor felé egy rally vagy egy Forma1-es futam). Ha egy magas képességű, professzionális webáruház motor érdekli, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy tekintse meg és próbálja ki ShopRenter bérelhető webáruház rendszerünket. 12. Automatizáltság a profizmus és nagyság online feltétele Mitől tűnik egy internetes bolt komolynak és professzionálisnak? Attól, hogy látszik: sokan és sokat foglalkoznak vele. Vagy legalábbis a vevőnek úgy tűnik! Rendszeres ek személyreszabva minden egyes vevőre. Gyors, szakszerű válasz a kérdésekre. Rendszeresen új termékek, változó akciók, folyamatosan fejlődő oldalkép. Nincs az oldalon elavult tartalom, lejárt akció, és még

14 véletlenül se derül ki a rendelés feladása után, hogy egy vagy több adat különbözik az oldalon megadottaktól. Tehát a bolttal foglalkoznak, rendszeresen karban van tartva, tehát egy szóval él. Hogy ehhez mennyi munka szükséges? A válasz erre: attól függ, hogy mennyire vannak a tennivalók automatizálva! Megírni t személyre szabva szép dolog. Százat megírni már kemény munka. Ezret pedig már nem igazán lehetséges. Vagy hasonlóan: a készlethiányos termékeket ne mutassa az oldal. Az akciók tartsanak csak egy meghatározott ideig. Rendszeresen jelenjenek meg új termékek, és kapjanak kiemelt figyelmet termék esetében a fenti teendők kézzel való elvégzése egyszerű. Száz termék esetében már macerás. Ezer terméknél pedig egy embernek szinte már lehetetlen. Mi a megoldás? Automatizálás. Az oldal automatikusan küldjön személyreszabott visszaigazoló, értesítő eket és szintén automatikusan küldje a hírleveleket. Az akciókat, kiemelt ajánlatokat tetszőleges időtartamban lehessen előre megadni, beprogramozni, a készlethiányos termékeket ne, vagy speciálisan jelölje az oldal, és az új termékeket lehessen Excel táblából is egyszerűen feltölteni, stb. A kulcs a hatékonyság. Az oldallal kapcsolatos szinte bármilyen tennivaló automatizálható, rendszerbe szervezhető. És érdemes már ezt az elején elkezdeni, nem csak akkor, amikor már majdnem belefulladunk a sok munkába.

15 Webáruház túlélőcsomag Minden, amiről egy új webáruház indítása előtt tudni érdemes egy cégvezetőnek a 21. századi e-kereskedelmi háborúban! Mit tartalmaz? Stratégiai útmutató Szomorú tény, de ettől függetlenül igaz: már a stratégia alkotásnál (vagy nem alkotásnál) eldől, hogy van-e esélye a sikerre Jogi útmutató Sok százezer forintos bírságok szabhatóak ki egy webáruházra, ha elmulasztják bármelyik kötelezettségüket - és ilyenből nem kevés van. Plusz ahogy nő a webáruházak forgalma, úgy kerülnek egyre inkább a hatóságok figyelmének középpontjába. Informatikai útmutató Az e-kereskedelem központi eleme maga a webáruház, a szoftver, az automatizált értékesítőnk - így nagyon nem mindegy, hogy az milyen és mit tud. Konverziós útmutató Egy webáruház több, mint egy egyszerű szoftver - egy önálló üzleti egység. És az, hogy mennyit képes eladni, mennyire elégedett vevőket termel, mennyire vevőbarát, ez jelentheti hosszú távon a különbséget siker és kudarc között. Marketing útmutató Egy webáruház elkészítése és elindítása csak az első lépés, a feladat itt nem ér véget. Sőt a munka egyik legnehezebb része, hogy Önnek érdeklődő látogatók százait, sőt ezreit kell a webáruházába csalogatnia. A részletekért kattintson ide:

WebShopExperts. 12 aranyszabálya. A sikeres internetes boltok. 2006, Február

WebShopExperts. 12 aranyszabálya. A sikeres internetes boltok. 2006, Február A sikeres internetes boltok 12 aranyszabálya 2006, Február Tartalomjegyzék: 1. Bizonytalanság? A vágy legnagyobb ellenfele! 3 2. Kreativitás? Szükséges, de nem a vásárlási folyamatban! 4 3. Design Picasso,

Részletesebben

A sikeres internetes boltok 12 aranyszabálya

A sikeres internetes boltok 12 aranyszabálya A sikeres internetes boltok 12 aranyszabálya 2011. június Tartalomjegyzék: 1. BIZONYTALANSÁG? A VÁGY LEGNAGYOBB ELLENFELE! 3 2. KREATIVITÁS? SZÜKSÉGES, DE NEM A VÁSÁRLÁSI FOLYAMATBAN! 4 3. DESIGN PICASSO,

Részletesebben

WebShop Experts. 12 aranyszabálya. A sikeres internetes boltok. 2006, Február

WebShop Experts. 12 aranyszabálya. A sikeres internetes boltok. 2006, Február A sikeres internetes boltok 12 aranyszabálya 2006, Február Tartalomjegyzék: 1. Bizonytalanság? A vágy legnagyobb ellenfele! 3 2. Kreativitás? Szükséges, de nem a vásárlási folyamatban! 4 3. Design Picasso,

Részletesebben

WebShop-Experts Kft.

WebShop-Experts Kft. WebShop-Experts Kft. Debrecen, 2013 Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 129. 3.em. 301-308. Telefon: (+36 1) 234 5011 E-mail: kapcsolat@webshopexperts.hu Web: A füzetben található tartalmak felhasználása nyomtatásban,

Részletesebben

WebShop-Experts Kft.

WebShop-Experts Kft. WebShop-Experts Kft. Debrecen, 2015 Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 129. Telefon: (+36 1) 234 5011 E-mail: info@webshopexperts.hu Web: www.webshopexperts.hu Az anyagban található tartalmak felhasználása

Részletesebben

Hatékonyságnövelés webáruházaknak

Hatékonyságnövelés webáruházaknak 2010. 04.14. Hatékonyságnövelés webáruházaknak...avagy több vevő azonos költségből Zajdó Csaba Vásárlási folyamat Vásárlási folyamat: Az a folyamat, amin keresztül egy új látogatóból áruházunk vásárlója

Részletesebben

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen 2 CorinCloud Webshop bérelhető webáruház egyszerűen... Mi is a corinwebshop? Bérelhető webáruház kezdeti költségek nélkül 2 perc alatt ::: Nincs kockázat,

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2015

Nagy Webáruház Felmérés 2015 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2015 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 790 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István 3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz Ha tetszett, töltsd le, add tovább ismerősödnek, akinek jól jöhet, vagy egyszerűen oszd meg a scribd.com on, vagy bárhol Avagy: hogyan minimalizálhatom a költségeim,

Részletesebben

Mitől sikeres egy webáruház? Kulcsár István Róbert

Mitől sikeres egy webáruház? Kulcsár István Róbert Mitől sikeres egy webáruház? Kulcsár István Róbert A sikeresség három szintje Hatékony Üzemeltetés A legjobb webáruház sem ér semmit, ha nem működtetjük megfelelően Vevőbarát kialakítás Hiába az erős webáruház

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SZOKÁSOK - VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR

VÁSÁRLÁSI SZOKÁSOK - VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR VÁSÁRLÁSI SZOKÁSOK - VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR Kedves Válaszadó! A "Vásárlási Szokások - Vízöntő Gyógyszertár" Kérdőív kitöltésével segítsen nekünk, hogy az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Részletesebben

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Kik is vagyunk? A célzott webes megoldások ügynöksége! Az e-kereskedelemről Adatok: A GKIeNET 2700 magyarországi legális webshopot

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Az Internetes Vásárlás

Részletesebben

E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció. Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva

E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció. Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva E-kereskedelmi trendek Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva Klikkmánia - We understand, We

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

FORTUNA PARTNER BOLT. Vectra-Line Plus Kft. Bérelj kulcsrakész, termékekkel feltöltött webáruházat a Vectra-Line-tól percek alatt, kockázat nélkül!

FORTUNA PARTNER BOLT. Vectra-Line Plus Kft. Bérelj kulcsrakész, termékekkel feltöltött webáruházat a Vectra-Line-tól percek alatt, kockázat nélkül! Bérelj kulcsrakész, termékekkel feltöltött webáruházat a Vectra-Line-tól percek alatt, kockázat nélkül! Gyorsan és költséghatékonyan juthatsz egy megbízható webárház-rendszerhez Nem kell hetekig fejlesztőt

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE ONLINE MARKETINGRŐL 20 PERCBEN Lehetséges ez? Elérhető célok: Nyitottá, gátlásmentessé válni a téma iránt Feltérképezni a személyes

Részletesebben

Mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal? 1 Mitől jó egy weboldal? Mitől jó egy weboldal? Készítette: Pálinkás Róbert Csatlós Csaba 2 Mitől jó egy weboldal? Ellenőrző lista A Marketingzseni módszer négy lépésből áll (bővebbet a módszerről a www.marketingzseni.hu

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2018

Nagy Webáruház Felmérés 2018 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2018 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést, ezúttal már a ShopRenter támogatásával. A kutatás keretében 894

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2017

Nagy Webáruház Felmérés 2017 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2017 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 887 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

E-Beszerzés sikertényezői

E-Beszerzés sikertényezői E-Beszerzés sikertényezői Szomor László és S.Farkas Imre 1 Tartalom Az elektronikus beszerzés módjai Logisztikai webáruház a www.zenitkft.hu www.zenitkft.hu sikertényezői Logisztika Portálban rejlő lehetőségek

Részletesebben

ONLINE MARKETING STRATÉGIÁK avagy Hogyan növelhetjük eredményeinket az internet segítségével?

ONLINE MARKETING STRATÉGIÁK avagy Hogyan növelhetjük eredményeinket az internet segítségével? ONLINE MARKETING STRATÉGIÁK avagy Hogyan növelhetjük eredményeinket az internet segítségével? A VALÓDI PROBLÉMÁT KELL MEGOLDANOD! ÚJ VEVŐK SZERZÉSE ÚJ VEVŐK SZERZÉSE KOSÁRÉRTÉK NÖVELÉSE RÉGI VEVŐK VISSZAHÍVÁSA

Részletesebben

Tudatos vásárlás biztonságosan online is

Tudatos vásárlás biztonságosan online is A Fejér Megyei Europe Direct Tájékoztató Központ által szervezett Európa Kávéház sorozat keretében dr. Kriesch Attila a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Fogyasztóvédelemért Felel?s Helyettes Államtitkárság

Részletesebben

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Gazdivonal közösségi portál Egyedi i és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Ár kialakítás Ár kialakítás VIP Ár kialakítás VIP+ El fizetés: * * * * 1 hónap * * * * 3 hónap * * * * 6

Részletesebben

Shoprenter Webinárium. Változatkezelés

Shoprenter Webinárium. Változatkezelés Shoprenter Webinárium Változatkezelés www.shoprenter.hu WebShop-Experts Kft. Miről lesz szó? Hogyan lehet kezelni azt, ha egy termékből több féle változatunk van? Hogyan tároljuk ezeket az adatokat? (Egy

Részletesebben

Miért CRM? CRM Customer Relationship Management Megfogjuk Megértjük Megtartjuk Megismétli sikeres ügyfélkezelés, a 4M elve.

Miért CRM? CRM Customer Relationship Management Megfogjuk Megértjük Megtartjuk Megismétli sikeres ügyfélkezelés, a 4M elve. Miért CRM? A CRM (az angol Customer Relationship Management rövidítése) jelentése Ügyfélkezelési stratégia, melynek célja a kiadások csökkentése és a profit növelése: mindezt magasabb ügyfélhűség és -elégedettség

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

Írta: Pinezits Csaba

Írta: Pinezits Csaba Hogyan kerüljük el az Internetes ingatlan-hirdetések csapdáit? Írta: Pinezits Csaba Minden jog fenntartva, beleértve a sokszorosítás, a nyilvános elõadás, bármilyen egyéb felhasználás, az egyes fejezetekre

Részletesebben

Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál

Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál Mecséri Ildikó kereskedelmi és minőségirányítási vezető ebolt Kft Minőségirányítás Kinek hasznos a minőségirányítás? Egy bizonyos méret felett fontos A nagy

Részletesebben

Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein!

Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein! Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein! Hogyan kezdhet a Catawikin árulni www.catawiki.hu/signup Mi a Catawiki? A Catawiki a világ leggyorsabban növekvő online aukciósháza. Weboldalunk olyan embereket

Részletesebben

Tegyünk nagyszerű dolgokat!

Tegyünk nagyszerű dolgokat! Tegyünk nagyszerű dolgokat! Ismerős Természetes környezet Multiplatform Nagyobb hatékonyság Letöltés Ismerős és minden elődjénél jobb Ismerős felületa Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja még

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

Értékesítési beszélgetés

Értékesítési beszélgetés Gyakorlat. Műhely. Marketing Értékesítési beszélgetés Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger TARTALOM 2 GYAKORLAT. MŰHELY Értékesítési beszélgetés Szerzők: Dr. Andrea Grimm, Dr. Astin Malschinger IMPRESSZUM

Részletesebben

Mit nyer a Tipzone használatával?

Mit nyer a Tipzone használatával? Ha jelen van vállalkozása a tipzone.hu oldalon, akkor üzlete vagy szolgáltatása népszerűsítéséhez kap korszerű internetes kelléket. A Tipzone modern közösségi funkciókkal is rendelkező, értékesítést támogató

Részletesebben

A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre

A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre Képzeld el az ÁLOM ügyfeled! Pont az érdekli, ami Neked van Pont olyan a cégmérete, ami Neked ideális Akár hosszú hónapokig kitartóan tárgyal Tájékozott

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Kontakt Répási Erna Neo Interactive Telefon: +36 1 789 5000 Mobil: +36 70 369 0729 E-mail: repasi.erna@neo-interactive.hu www.szabadpentek.hu

Részletesebben

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a 365 365 A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a tökéletesre való törekvésünket: Legyen a partnerünk,

Részletesebben

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére Közösségi marketing csomag hotelek, panziók, apartmanok részére 1. A Közösségi marketing hotelek részére tartalma és célja Ezt a programcsomagot azoknak a hoteleknek, panzióknak, apartmanoknak hoztuk létre,

Részletesebben

Webáruház nyitás és üzemeltetés törvényi előírások és szabályozások

Webáruház nyitás és üzemeltetés törvényi előírások és szabályozások törvényi előírások és szabályozások 2011 Ez a kiadvány szabadon másolható és terjeszthető a forrás () megjelölésével. Bevezető helyett... rögtön tisztázzunk egy tévhitet: Az e-kereskedelemben történő értékesítés

Részletesebben

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ 2016/III. 2016 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Naspers OCS Hungary Kft. Minden jog fenntartva! A KUTATÁS 2016-OS MENETRENDJE I. forduló

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

És a gyártók? Ódor Erzsébet 2012. 04. 24.

És a gyártók? Ódor Erzsébet 2012. 04. 24. És a gyártók? Miért fontos egy gyártónak? Az egészség a legfontosabb Csak egészség legyen Könnyű nekünk, a termék is az egészséget szolgálja (Ha az tényleg a mi termékünk ) Kinek a felelőssége? = CSR üzlet

Részletesebben

A marketing új koncepciói. Dr. Petruska Ildikó

A marketing új koncepciói. Dr. Petruska Ildikó A marketing új koncepciói Értékorientáció (értékvezérelt marketing) A vevő nem terméket akar vásárolni, hanem problémamegoldást Szükségletkielégítő hasznosság Gyakorlati Társadalmi Érzelmi 3 A vevő problémája

Részletesebben

SAJÁT WEBÁRUHÁZ 15 PERC ALATT!

SAJÁT WEBÁRUHÁZ 15 PERC ALATT! SAJÁT WEBÁRUHÁZ 15 PERC ALATT! Gratulálunk az új webáruházához! Hogy még egyszerűbbé tegyük tennivalóit, röviden igyekeztünk összeszedni azokat a legfontosabb lépéseket, amiken szerintünk célszerű végigmennie,

Részletesebben

ShopRenter Kulcs-Soft beállítás

ShopRenter Kulcs-Soft beállítás ShopRenter Kulcs-Soft beállítás Az Összekapcsolás segítségével a webáruházban leadott rendelések bekerülnek a Kulcs-Soft szoftver Vevői rendelések listájába (az Ügyféladatok az Ügyfelek listájába, a termékadatok

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek?

Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek? Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek? DR. AL-ABSI GÁBER SEIF ÜGYVEZETŐ-HELYETTES ÜZLETFEJLESZTÉSI ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ 2017. 03. 02. GYORS

Részletesebben

Bohnné Keleti Katalin: Marketing I. VIII.Értékesítés

Bohnné Keleti Katalin: Marketing I. VIII.Értékesítés A kereskedelem szerepe a piacgazdaságban A kereskedelem fogalma, fajtái Bohnné Keleti Katalin: Marketing I. VIII.Értékesítés A kereskedelem részben tevékenység, amely a vevőt és az eladót összeköti, részben

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2014

Nagy Webáruház Felmérés 2014 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2014 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 586 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Megkönnyítjük Döntését a Munkaruha Beszerzésben:

Megkönnyítjük Döntését a Munkaruha Beszerzésben: Munkaruha Family Bt Diszkont; Pilu- Megkönnyítjük Döntését a Munkaruha Beszerzésben: 1. Nálunk tényleg alacsony árak várják. Persze nem a minőség rovására. 2. Mi nem építjük be termékeinkbe a Szállítás

Részletesebben

Új utak az értékesítésben avagy mikor váltja be az online értékesítés a hozzá fűzött reményeket?

Új utak az értékesítésben avagy mikor váltja be az online értékesítés a hozzá fűzött reményeket? Új utak az értékesítésben avagy mikor váltja be az online értékesítés a hozzá fűzött reményeket? Kővári Zoltán V. MABISZ NEMZETKÖZI BIZTOSÍTÁSI KONFERENCIA, 2014. november 6. Online értékesítés eredményei

Részletesebben

Ügyfelünk a mall.cz. A legjobb logisztikai szolgáltatás az ügyfél számára

Ügyfelünk a mall.cz. A legjobb logisztikai szolgáltatás az ügyfél számára Ügyfelünk a mall.cz A legjobb logisztikai szolgáltatás az ügyfél számára Rugalmas B2C logisztikai megoldás Egy nagy online webáruházban mint mint például a Mall.cz esetében minden megtalálható, amire

Részletesebben

HELYES módosítható, olvashatóság. Válasz Felhasználói élmény, stílusos, egyéni megjelenés HIBAS

HELYES módosítható, olvashatóság. Válasz Felhasználói élmény, stílusos, egyéni megjelenés HIBAS Jelölje be azt a sort, amelyben kizárólag a weboldalakkal szemben támasztott alapkövetelmények szerepelnek. Értékes információtartalom, olvashatóság, vonzó és igényes megjelenés. Olvashatóság, felhasználói

Részletesebben

Közzététel és Adatszolgáltatás IT tudatosság projekt

Közzététel és Adatszolgáltatás IT tudatosság projekt Közzététel és Adatszolgáltatás IT tudatosság projekt Felhasználói kézikönyv v3.0 2009. 03. 03. Tartalomjegyzék 1 BEVEZETÉS... 4 2 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 4 2.1 RENDSZER ÁTTEKINTÉSE, FELHASZNÁLÓK, ALAPFOGALMAK...

Részletesebben

Beszerzési és elosztási logisztika. Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV

Beszerzési és elosztási logisztika. Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV Beszerzési és elosztási logisztika Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV 3. Előadás A beszerzési logisztikai folyamat Design tervezés Szükséglet meghatározás Termelés tervezés Beszerzés

Részletesebben

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ Kedves Látogató! Jelen tájékoztatóban összefoglaljuk a Tisztaszoftver Program keretén belül az arra jogosultak számára ingyenesen

Részletesebben

CodeMeter - A Digitális Jogkezelő

CodeMeter - A Digitális Jogkezelő CodeMeter - A Digitális Jogkezelő Másolásvédelem és Komplett Kereskedelmi Rendszer Digitális Tananyagokhoz CodeMeter a jövő Digitális Jogkezelése Mikola Rezső ügyvezető ig. MrSoft Kft. T: 1-280-8811 -

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

E-kereskedjünk-e? Számok, szereplők, esélyek. Kis Ervin Egon elnök, SzEK.org

E-kereskedjünk-e? Számok, szereplők, esélyek. Kis Ervin Egon elnök, SzEK.org E-kereskedjünk-e? Számok, szereplők, esélyek Kis Ervin Egon elnök, SzEK.org A! E-kereskedelmi piac Webshopok forgalma 2008.: 63 milliárd forint 2009.: 95 milliárd forint (várakozás) Elektronikus szolgáltatások

Részletesebben

Hol indul egy weboldal marketingezése?

Hol indul egy weboldal marketingezése? Témakör: informatika, számítástechnika, tanfolyam, tréning, informatika oktatás, felnıttképzés, számítógép, weblapkészítés, php webprogramozás, honlapkészítés képzés, weblapkészítı tanfolyam Hol indul

Részletesebben

ONLINE VÁSÁRLÓ PERSZÓNÁK szeptember 25

ONLINE VÁSÁRLÓ PERSZÓNÁK szeptember 25 ONLINE VÁSÁRLÓ PERSZÓNÁK 1 2017. szeptember 25 ONLINE VÁSÁRLÁS SZÁMOKBAN hetente többször 3% Vásárolt az interneten az elmúlt egy évben* Online vásárláshoz használt eszköz havonta egy vagy néhány alkalommal

Részletesebben

professzionális e-mail kommunikáció

professzionális e-mail kommunikáció professzionális e-mail kommunikáció Kik vagyunk? A Targetmax 100% magyar tulajdonú vállalkozás, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal az e-kommunikáció és online direkt marketing területén. Két területen

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 3 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

E-ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK

E-ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK E-ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK Szolgáltatások és alkalmazások Szemán József jozsef.szeman01@gmail.com E-BUSINESS ÉS E-COMMERCE Az Internet megjelenése új lehetőséget teremtett a vállalatok számára Új fajta kommunikációs,

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

KSZC Gróf Károlyi Sándor Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 6000 Kecskemét, Bibó István u. 1. Tel: 76/ Képzés megnevezése

KSZC Gróf Károlyi Sándor Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 6000 Kecskemét, Bibó István u. 1. Tel: 76/ Képzés megnevezése Kereskedő nappali képzés OKJ szám 54 341 01 Mi a kereskedő feladata? 1 év ágazati érettségivel rendelkezők számára 2 év érettségivel rendelkezők számára - élelmiszer- és vegyi áruismeret - műszaki cikk

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben

Licon Online Szerviz. Regisztráció menete. Kedves Partnerünk!

Licon Online Szerviz. Regisztráció menete. Kedves Partnerünk! Licon Online Szerviz Kedves Partnerünk! A most bevezetésre került Online Szerviz szolgáltatásunkkal is szeretnénk egy olyan élenjáró szolgáltatást nyújtani, amivel hozzájárulhatunk az Ön munkájának hatékonyságához.

Részletesebben

Boltban. Belépünk. Keressük meg. Keressük meg a jó részleget. a pénztárat. nem. Biztos hogy a jó helyen vagyunk. igen. Fizessünk.

Boltban. Belépünk. Keressük meg. Keressük meg a jó részleget. a pénztárat. nem. Biztos hogy a jó helyen vagyunk. igen. Fizessünk. Web design Boltban Belépünk nem Keressük meg a jó részleget Keressük meg a pénztárat Biztos hogy a jó helyen vagyunk igen Keressük meg a jó sort Fizessünk nem Eléggé frusztráltak vagyunk? nem Keressük

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2013.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) Adószám: 12397202-2-42 Cégjegyzékszám: 01-09-7079 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást

Részletesebben

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket?

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Gergely Gábor online marketing tréner Simon László részére Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Itt a megoldás ami... egyszerűen használható,

Részletesebben

Az első lépés a csúcshódításhoz

Az első lépés a csúcshódításhoz Az első lépés a csúcshódításhoz Akinek nincs célja, arra van kárhoztatva, hogy annak dolgozzon, akinek van. kattints az alábbi lehetőségekre a navigáláshoz: [Szupernő Program honlap] [Tartalomjegyzék]

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Webes felületi lehetoség. Ügyfélkapu. Beépített CRM

Webes felületi lehetoség. Ügyfélkapu. Beépített CRM Webes felületi lehetoség Ne engedje hogy teendői helyhez kössék! Szoftverünk táblagépen is fut, így üzletkötői akár a helyszínen, elektronikusan vehetnek fel új partnert vagy új rendelést, amellyel nem

Részletesebben

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM,

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, NEM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

Suri Éva Kézikönyv www.5het.hu. Kézikönyv. egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz. Minden jog fenntartva 2012.

Suri Éva Kézikönyv www.5het.hu. Kézikönyv. egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz. Minden jog fenntartva 2012. Kézikönyv egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz 1 Mi az, amin a legtöbbet bosszankodunk? Az értékesítőink teljesítményének hektikusságán és az állandóan jelenlévő fluktuáción. Nincs elég létszámunk

Részletesebben

VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG

VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG BŰNMEGELŐZÉSI HÍRLEVELE 2016. FEBRUÁR T A R T A L O M: 1. Gépkocsifeltörések, gépkocsilopások megelőzése 2. Ajánlások online csalások megelőzésére 1. Gépkocsifeltörések, gépkocsilopások

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben

Vállalkozás fejlesztés grafikai tervezéssel

Vállalkozás fejlesztés grafikai tervezéssel S Design - Üzleti útmutató v1.1 2018.10 Vállalkozás fejlesztés grafikai tervezéssel iért nem fejlődik a vállalkozásom? Valószínűleg ez a legfontosabb probléma, aminek eredményeképpen Ön itt van és ezt

Részletesebben

2009. A rendszer képes USB vagy Compact-Flash eszközökről is elindulni így akár egy beágyazott smart eszköz is lehet.

2009. A rendszer képes USB vagy Compact-Flash eszközökről is elindulni így akár egy beágyazott smart eszköz is lehet. blackpanther Custom 2009. Tisztelt Cégvezető Úr/Hölgy! A blackpanther Custom egy olyan technológiai megoldás a sokoldalú blackpanther-től, ami lehetővé teszi, hogy partnereink igényeik, illetve a vásárlóik

Részletesebben

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre mint hitvallás Tanácsadó egy életre mint munka A Money&More nem egy pénzügyi tanácsadó cég a sok közül. Nevünkben a More azt jelenti: több, valódi, profi és érthető útmutatás a pénzügyek világában. Tanácsadói

Részletesebben

Hogyan indul egy weboldal marketingezése? II. rész

Hogyan indul egy weboldal marketingezése? II. rész Témakör: informatika, számítástechnika, tanfolyam, tréning, informatika oktatás, felnıttképzés, számítógép, weblapkészítés, php webprogramozás, honlapkészítés képzés, weblapkészítı tanfolyam Hogyan indul

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT. Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu

MÉDIAAJÁNLAT. Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu MÉDIAAJÁNLAT Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu Kik látogatják az oldalunkat? A 2jepetto.hu oldal kizárólag melegburkolatokkal, és

Részletesebben

Segítünk elkerülni a vitákat és a visszaterheléseket.

Segítünk elkerülni a vitákat és a visszaterheléseket. Segítünk elkerülni a vitákat és a visszaterheléseket. Néha megeshet, hogy probléma merül fel egy megrendeléssel kapcsolatban. Praktikus útmutatónkkal azonban elkerülheti a vitákat és a visszaterheléseket.

Részletesebben

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása.

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása. IRODAI MEGOLDÁSOK Történetünk A Pannon Papírt 2005-ben magyarországi magánszemélyek alapították győri székhellyel, többéves papír-írószer kereskedelmi tapasztalattal. A régi kereskedők szakmai elkötelezettsége

Részletesebben

BARANGOLÁS AZ E-KÖNYVEK BIRODALMÁBAN Milyen legyen az elektonikus könyv?

BARANGOLÁS AZ E-KÖNYVEK BIRODALMÁBAN Milyen legyen az elektonikus könyv? BARANGOLÁS AZ E-KÖNYVEK BIRODALMÁBAN Milyen legyen az elektonikus könyv? Készítették: Névery Tibor és Széll Ildikó PPKE I. évf. kiadói szerkesztő hallgatók, közösen 1 BEVEZETŐ Az elektronikus könyv valamilyen

Részletesebben

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal.

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Hogyan építsünk, szegmentáljuk és növeljünk adatbázist? Miért szükséges

Részletesebben

WebShop-Experts Kft.

WebShop-Experts Kft. WebShop-Experts Kft. Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 129. Telefon: (+36 1) 234 5011 E-mail: info@webshopexperts.hu Web: www.webshopexperts.hu Az anyagban található tartalmak felhasználása nyomtatásban, vizuális

Részletesebben

Általános média ajánlat

Általános média ajánlat Általános média ajánlat 2010 Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum

Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum http://villanyszerelo.forum.hu 2013 A Villanyszerelő Szakmai Fórum küldetése a magyarországi villamos szakemberek összefogása, annak érdekében, hogy szakmai párbeszédet

Részletesebben

Még keresi a lehetőséget?

Még keresi a lehetőséget? Még keresi a lehetőséget? Üzlet indítása Be tudja osztani a saját idejét? Annyi pénzt keres, amennyit megérdemel? Szeretne otthonról dolgozni? Sikerül megteremtenie a megfelelő egyensúlyt a munka és a

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben