PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE"

Átírás

1 PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE

2 I. Bevezető A nemzeti vagyonról szóló évi CLXXXIX törvény 9. (1) bekezdése szerint az nak el kell készítenie a közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási tervét. A szabályozás során tekintettel kell lenni nemcsak a felsőbb szintű jogszabályok, hanem a helyben alkotott normák tartalmára is. A helyi normák és a helyi sajátosságokra tekintettel megalkotott, a változó körülményekhez alkalmazkodó vagyongazdálkodási terv fontos eleme a vagyongazdálkodásnak. A vagyongazdálkodás magában foglalja a meglévő vagyon kezelését, működtetését, jogi formáinak megválasztását, a vagyon hasznosítását (különösen értékesítés, bérbeadás), a közszolgáltatások ellátását. A kötelező feladatok mellett az maga határozza meg, hogy anyagi lehetőségeitől függően, milyen feladatokat, milyen mértékben lát el. A vagyongazdálkodási tervvel szemben támasztott követelmény, hogy meghatározza azokat a sarokpontokat, amelyek mentén az Önkormányzat a vagyonával gazdálkodik, ugyanakkor alkalmasnak kell lennie arra, hogy folyamatosan alkalmazkodni tudjunk a változó jogi környezet által megszabott követelményekhez. A vagyongazdálkodási tervnek meg kell fogalmaznia azokat a célokat, amelyeknek a részterületeken meghatározott konkrét feladatok során érvényesülnie kell. A vagyongazdálkodási terv alapvető célkitűzései: a meglévő adottságokra és a megújítható hagyományokra alapozó vagyongazdálkodás a biztonságos feladatellátás feltételeinek megteremtése, kiszámítható és átlátható gazdálkodás, pénzügyi egyensúly biztosítása, a vagyon értékének megőrzése, növelése, a vagyon piacorientált bérbeadásának biztosítása, a vagyonelemek piaci értéken történő értékesítése, a gazdaságosan nem hasznosítható ingatlanok értékesítése. A vagyongazdálkodás feladata a vagyonnak az mindenkori teherbíró képességéhez igazodó, elsődlegesen a közfeladatok ellátásához és a mindenkori társadalmi szükségletek kielégítéséhez szükséges, egységes elveken alapuló, átlátható, hatékony és költségtakarékos működtetése, értékének megőrzése, állagának védelme, értéknövelő használata, hasznosítása, gyarapítása, és a helyi feladatának ellátása szempontjából feleslegessé váló vagyontárgyak elidegenítése. A vagyongazdálkodási tervekre vonatkozó kötelező tartalmi elemeket sem a nemzeti vagyonról szóló törvény, sem egyéb jogszabály nem ír elő. Az Nvtv. 7. (1)-(2) bekezdése szerint a nemzeti vagyon - ezen belül az i vagyon alapvető rendeltetése a közfeladat ellátásának biztosítása.

3 Az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény (Áht.) az átláthatóság követelményét fogalmazza meg. Az Áht. végrehajtására kiadott 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet szerint az nak elkülönülten kell terveznie és kezelnie az és az általa irányított költségvetési szervek (pl. a Polgármesteri Hivatal) költségvetési bevételeit és kiadásait. A lakások és a helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló évi LXXVIII. törvény (ltv) a lakás- és helyiséggazdálkodás szabályait tartalmazza és rendelkezik az egyes részletszabályok helyi szabályozásban való meghatározásának lehetőségéről. Az Önkormányzat vagyongazdálkodásával kapcsolatos helyi rendeleti szabályozás elemei: A közterület használatról és a reklámozás rendjéről szóló 13/2013 (V. 09.) i rendelet szabályozza a közterületek rendeltetéstől eltérő használatát és megállapítja a közterület használatáért fizetendő díjakat. Az i lakások és helyiségek bérletéről és elidegenítéséről szóló rendelet a törvényi előírások mellett az abban nem szabályozott, valamint a helyi viszonyoknak megfelelően rendelkezik az i tulajdonú lakások és helyiségek értékesítéséről, a bérbeadás feltételeiről. Az vagyonáról szóló 7/2013. (III. 28.) rendelet tartalmazza a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról, hatáskörökről szóló előírást, a vagyon hasznosításának, értékesítésének módját, a pályáztatás feltételeit. II. Az vagyona Az vagyona a tulajdonából és a vagyoni értékű jogaiból, illetve rendeltetése szerint törzsvagyonból és üzleti vagyonból áll. A törzsvagyon közvetlenül a kötelező i feladat- vagy hatáskör ellátását szolgálja. A törzsvagyon körébe azok a vagyontárgyak tartoznak, amelyeket törvény kizárólagos i tulajdonban álló vagyontárgynak minősít, és azok, amelyeket törvény, vagy i rendelet nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak minősít. E vagyontárgyak alkotják a forgalomképtelen törzsvagyont. A törzsvagyon részeként kell nyilvántartani azokat a vagyontárgyakat, amelyeket törvény vagy i rendelet korlátozottan forgalomképes vagyonelemnek nyilvánít. Az törzsvagyonába nem sorolt vagyontárgyak üzleti vagyonnak minősülnek. E vagyonelemek felett az a tulajdonosi jogait korlátozás nélkül, szabadon gyakorolhatja azzal, hogy a vagyontárgy tulajdonjogának átruházása törvényben meghatározott módon lehetséges. Az i vagyont, annak változását és a hatályos jogszabályok által meghatározott értékelési rendnek megfelelően- értékét az Önkormányzatnak nyilván kell tartania. Az vagyonát részletesen - a december 31. állapotnak megfelelően - vagyonkataszter szerinti értéken a 1. melléklet tartalmazza. A vagyonnyilvántartás feladatait, valamint az tulajdonában lévő ingatlanvagyonról a vonatkozó jogszabályi rendelkezések alapján készített ingatlankatasztert a hatályos jogszabályban foglaltak alapján Polgármesteri Hivatal Gazdasági Osztályának Vagyongazdálkodási Csoportja vezeti.

4 A vagyonkataszteri nyilvántartás az i tulajdonú ingatlanokat tartalmazza, az ingatlanra vonatkozó főbb adatokkal, továbbá az ingatlan számviteli nyilvántartás szerinti bruttó és becsült értékével. A kataszteri nyilvántartást az vagyonrendeletével összefüggésben felülvizsgáltuk. III. Az Önkormányzat közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási céljai A vagyongazdálkodási célok az alábbi vagyonelemekhez kerülnek megfogalmazásra: 1. törzsvagyon 2. üzleti vagyon 1. Törzsvagyonnal kapcsolatos vagyongazdálkodási terv 1.1. Forgalomképtelen törzsvagyon E vagyontárgyak esetén az Önkormányzat közép- és hosszú távú célkitűzése az ingatlanvagyon területi kiterjedésének megtartása mellett a fejlesztések eredményeként az érték növelése, a mindenkor rendelkezésre álló források figyelembe vételével: az utak, járdák műszaki állapotának, a biztonságos közlekedés feltételeinek javítása a közterületek, közterek, parkok fejlesztése kerékpárutak bővítése, a meglévők állapotának javítása, állagmegóvása a fogyatékkal élők számára az akadálymentes közlekedés feltételeinek javítása 1.2 Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon E vagyontárgyak az i intézmények működésére szolgáló épületek, az tulajdonában álló közművek, műemléképületek, védett természeti területek, valamint az el nem idegeníthető i lakások és nem lakás célú helyiségek. E vagyontárgyak esetén az Önkormányzat közép- és hosszú távú célkitűzései: a.) A korlátozottan forgalomképes törzsvagyonnal kapcsolatos közép-távú vagyongazdálkodási terv: az ingatlanok tervszerű felújításán, karbantartásán keresztül az értékének megőrzése, és állagának megóvása, a rendelkezésre álló források függvényében az ingatlanok energetikai korszerűsítése, az üzemeltetetési költségcsökkentés elérése érdekében az intézményi feladatellátást biztosító vagyoni kör folyamatos felülvizsgálata a kapacitások minél jobb kihasználása érdekében, a közcél megszűnése esetén a vagyontárgy új funkciójának meghatározása, a közcél hatékony ellátása érdekében amennyiben szükségessé válik vagyonkezelési szerződések megkötése.

5 b.) A korlátozottan forgalomképes törzsvagyonnal kapcsolatos hosszú-távú vagyongazdálkodási terv: az ingatlanok tervszerű felújításán keresztül az érték növelése az ingatlanok energetikai korszerűsítése, az üzemeltetetési költségcsökkentés elérése érdekében hosszú távon, különösen ha időközben a közcél megszűnik, a tulajdonosnak lehetősége van a vagyon/elem/ átminősítésére és ennek megfelelően a leghatékonyabb, legnagyobb bevételt eredményező hasznosítási mód választásra 2. Üzleti vagyon körébe tartozó vagyonelemek 2. melléklet tekintetében a rendelkezési jog a vagyonrendeletben rögzítettek szerint oszlik meg a Képviselőtestület, a Pénzügyi Bizottság és a Gazdasági Bizottság között. Az üzleti vagyon körébe tartozó ingatlanokat az Integrált Városfejlesztési Stratégia (3. melléklet) szerinti bontásban a 4. melléklet tartalmazza. a.) Az üzleti vagyonnal kapcsolatos közép-távú vagyongazdálkodási terv: hasznosítás során a városfejlesztési elképzelések figyelembe vétele pályázati lehetőségek nyomon követése és minél teljesebb kihasználása adott esetben átmeneti (ideiglenes) hasznosítás alkalmazása vagyonelemek döntően piaci alapú hasznosítása vagyonelemek hasznosíthatósági lehetőségei javításának vizsgálata a vegyes tulajdonú ingatlanokkal kapcsolatosan elsődlegesen a vegyes tulajdon megszüntetése és az ingatlanok értékesítése b.) Az üzleti vagyonnal kapcsolatos hosszú-távú vagyongazdálkodási terv: Elsődlegesen a közfeladat ellátását szolgálja Biztosítsa a kötelezően ellátandó feladatok ellátását Biztosítsa a vagyonnal való felelős, rendeltetésszerű gazdálkodást Biztosítsa a vagyon értékének megőrzését, állagának védelmét Elősegítse a feladatellátáshoz nem szükséges vagyontárgyak elidegenítését 2.1. A lakás és nem lakás célját szolgáló helyiségekkel kapcsolatos vagyongazdálkodási terv: a lakások és nem lakás célú helyiségek pályáztatást követően bérleti szerződéssel kerülnek hasznosításra, kivéve a lakásrendeletben meghatározott eseteket. hosszú távú gazdálkodás során a cél elsősorban bérleményként történő hasznosítás, végső soron, - az állagromlásból eredő értékcsökkenés elkerülése miatt - az értékesítés jelenleg nem lakott ingatlanokkal kapcsolatosan az értékesítésre vonatkozóan folyamatosan pályázatok kerülnek kiírásra az állapotuk miatt már nem felújítható lakások esetén a bontást követően piaci áron pályázat útján - történő telekértékesítés a még felújítható lakások esetén azok felújítása és a leghatékonyabb hasznosítási mód megkeresése a kiemelt szerepet betöltő Fő tér esetén az egységes műemléki megjelenésű épületekben lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elsősorban piaci alapon történő bérbeadása, vagy ütemezett értékesítésének átgondolása a lakás és nem lakás célját szolgáló helyiségek értékesítése különösen abban az esetben, ha az abból származó bevétel elsősorban a város fejlődése szempontjából szükséges fejlesztések forrását biztosítja.

6 2.2. A termőfölddel kapcsolatos vagyongazdálkodási terv: hasznosítása során az hosszú és rövidtávú programjában is elsősorban az értékesítésre kell helyezni a főhangsúlyt, mivel a területek nem egybefüggőek és nem hatékony gazdaságos műveltetést lehetővé tevő szerkezetben helyezkednek el, a földterületek minőségük alapján kerülnek bérbeadásra, szerinti állapot alapján 15 haszonbérleti szerződés van hatályban, a bérelt földterületek nagysága összesen 8 ha 7849 m 2, a számlázott haszonbérleti díj összege ,- Ft. Az üzleti vagyonelemek értékesítése pályázati eljárás keretében, piaci áron történik. 3. Az Önkormányzati részesedéssel rendelkező gazdasági társaságokra vonatkozó vagyongazdálkodási terv (az gazdasági társaságokban rendelkező részesedését az 5. melléklet a i állapotnak megfelelően tartalmazza) A Nvtv. alapján az vállalkozási tevékenysége a kötelező feladatainak ellátását nem veszélyeztetheti. A helyi csak olyan gazdálkodó szervezetben vehet részt, amelyben felelőssége nem haladja meg a vagyoni hozzájárulása mértékét. (Nvtv. 9. (2) bek.). a) a társaságoknál indokolt felülvizsgálni, hogy a társaság eredményesen működik és gazdálkodik-e, illetve a végzett feladat releváns-e a város számára. Amennyiben nem, meg kell fontolni a társaság, illetve részesedés értékesítését, a Társaságok fenntartása, valamint új társaságok alapítása esetén elsődlegesen törekedni kell a kötelező i/ közszolgáltatási feladatok ellátásának minél magasabb színvonalon történő ellátására, kiemelt figyelmet kell fordítani a Társaságok által létrehozott EU-s, vagy egyéb pályázati forrásokból megvalósult beruházások fenntarthatóságára, azoknak a város lakosságának megelégedésére történő üzembe tartatására, finanszírozás tekintetében középtávú cél a kötelező i/közszolgáltatási feladatok hatékony formában történő ellátása, az csökkenő finanszírozása mellett. Ennek figyelembe vételével a finanszírozás tekintetében az alábbi sorrend a kívánatos: a) non-profit b) önfenntartó c) színvonal és feladatellátás csökkenése nélkül évente csökkenő mértékű i finanszírozás szükséges d) i fenntartással működő feladatellátás, melynek mértéke a bázisévet legfeljebb az infláció mértékével haladja meg e) profittermelő f) teljes mértékben i finanszírozás ezen belül: tagi kölcsön tőkeemelés működési támogatás visszterhes szerződés

7 b) A középtávú feladatként olyan non-profit Társaságok működjenek, amelyek elsősorban kötelező i /közszolgáltatási feladatokat látnak el. Hosszú távú cél a Társaságok esetében az önfenntartó képességre való motiválás. az céljának teljesítését kell szolgálnia, átláthatóan, tisztán és racionálisan kell működjenek. társaságokkal szembeni követelmény, hogy az feladatkörébe tartozó feladatokat ellenőrizhető és számon kérhető módon teljesítsék, biztosítsák a takarékos és hatékony gazdálkodást a kötelező feladatokat ellátó társaságok esetén a szolgáltatás magas szintű ellátását biztosító bevételek elérése, a szolgáltatási díjak megfelelő szinten tartása mellett a nem kötelező feladatok ellátását végző társaságok esetében a város közép és hosszú távú érdekeit szolgáló szolgáltatások magas színvonalának biztosítása különösen a hosszú távú stratégia eleme lehet, hogy újabb, vagy meglévő feladatok hatékony elvégzéséhez gazdasági társaságokat alapítani, illetve a meglévő társaságoknak a feladatok teljesítését átadni a melléklet szerinti minimális részesedést adó üzletrészeket célszerű értékesíteni, amennyiben az érdekeivel nem ellentétes. 4. Ingóságok vagyongazdálkodási terve: Az ingóságokkal kapcsolatos vagyongazdálkodás során a vagyonrendeletben foglaltak szerint figyelemmel kell lenni a kötelező feladatok ellátásának teljesítésére. A feladatok ellátásához elengedhetetlenül szükséges ingóságokat biztosítani kell, állagát meg kell óvni és pénzügyi lehetőségeinkhez mérten fejleszteni kell. Pápa Város Önkormányzata a tulajdonában lévő vagyont lehetőség szerint tehermentesen szándékozik a jó és gondos gazda módjára megőrizni, gyarapítani, hosszú távra, a vagyon jellegének leginkább megfelelő módon hasznosítani. Az hosszú távú stratégiájában kiemelten kívánja kezelni az állami tulajdonban lévő olyan ingatlanok megszerzését, amelyek a város szempontjából jelentőséggel bírnak és a megszerzésük, fenntartásuk nem okoz a működését veszélyeztető mértékű terhet. Fenti tevékenységek hatékonysága érdekében került sor önálló vagyongazdálkodási csoport felállítására, mellyel erősíteni kívánjuk a kitűzött vagyongazdálkodási célok elérését, a saját bevételek növekedését.

8 1. melléklet Pápa VAGYONKIMUTATÁS (Bruttó értéken ezer Forintban) havi záróállapot szerint A B C D E F G H I Db Forgalom Korlátozottan képtelen forgalomképes Forgalomképes Nem besorolt Összesen 1 1 Alapítás-átszervezés aktivált értéke Kísérleti fejlesztés aktivált értéke Vagyoni értékű jogok Szellemi termékek Immateriális javakra adott előlegek Immateriális javak értékhelyesbítése I. Immateriális javak összesen ( ) Ingatlanok és vagyoni értékű jogok Gépek, berendezések és felszerelések Járművek Tenyészállatok Beruházások, felújítások Beruházásra adott előlegek Állami készletek, tartalékok Tárgyi eszközök értékhelyesbítése II. Tárgyi eszközök összesen ( ) Egyéb tartós részesedés Tartós hitelviszonyt m. értékpapír Tartósan adott kölcsön Hosszú lejáratú bankbetétek Egyéb hosszú lejáratú követelések Befektetett pénzügyi eszközök éh III. Befektetett pénzügyi eszközök össz Üzemeltetésre, kezelésre átadott e Koncesszióba adott eszközök Vagyonkezelésbe adott eszközök Vagyonkezelésbe vett eszközök Üzem., k.átadott, v. vett eszközök IV. Üzemeltetésre, kezelésre ( ) A BEFEKTETETT ESZKÖZÖK ÖSSZESEN

9 2. melléklet A B C D E F G H I J K 1 Önkormányzati Napló Forgalomképesség terület(m2) tulajdon (m2) Teljes Önkor-mányzati Település Helyrajzi szám Ingatlan jelleg Megnevezés Utca+hsz sorszám tulajdon% Balatonalmá 4212/ /A/ Lakás CSIKÁSZ LÉPCSő Kővágóőrs 920/ 2/ / 1 5 Beépítetlen terület Kővágóőrs 932/ / / Ifjúsági tábor PÁLKÖVEI U Kővágóőrs 936/ 1/ / 1 5 Beépítetlen terület Kővágóőrs 937/ 1/ / Ifjúsági tábor PÁLKÖVEI U Nagytevel 080/ 14/ / 5 5 Erdő Somlóvásárh 1273/ 1/ / Gazd. épület és udva Somlóvásárh 1273/ 3/ / 5 5 Szőlő és út Döbrönte 08/ 3/ / Turistaház Pápa 18/ /A/ Társasház épület CSÁKY LÁSZLó U Pápa 29/ /A/ Társasház épület FŐ U Pápa 39/ / / épület( mg. bolt) CSÁKY LáSZLó U Pápa 54/ /A/ Társasházi épület FŐ U Pápa 55/ /A/ Társasház épület FŐ U Pápa 58/ 2/A/ Társasház épület FŐ U Pápa 68/ /A/ Társasház épület KOSSUTH L. U Pápa 77/ /A/ Társasház épület MÁRTON ISTVÁN U Pápa 83/ /A/ Társasház épület FŐ U Pápa 84/ /A/ Társasház épület FŐ U Pápa 88/ /A/ Társasház épület KOSSUTH L. U Pápa 95/ /A/ Társasház épület KOSSUTH L. U Pápa 97/ /A/ Társasház épület DEÁK F. U Pápa 102/ /A/ Társasház épület KOSSUTH L. U Pápa 106/ /A/ Lakóház, udvar KOSSUTH L. U Pápa 111/ / / Filmszinház DEÁK F. U Pápa 115/ /A/ Társasház épület MÁRCIUS 15. TéR Pápa 116/ /A/ Társasház épület MÁRCIUS 15. TéR Pápa 119/ / / Lakóház MÁRCIUS 15. TéR Pápa 128/ /A/ Társasház épület MÁRCIUS 15. TéR Pápa 142/ /A/ Társasház épület JÓKAI U Pápa 143/ /A/ Társasház épület JÓKAI U Pápa 144/ 1/ / 1 5 Beépítetlen terület JÓKAI U Pápa 148/ /A/ Társasház épület JÓKAI U Pápa 152/ 2/A/ Társasház épület JÓKAI U Pápa 154/ 1/A/ Társasház épület JÓKAI U Pápa 159/ 1/A/ Társasház épület JÓKAI U Pápa 160/ 2/A/ Társasház épület JÓKAI U Pápa 171/ 1/ / 1 5 Üzlet és udvar Pápa 171/ 3/ / 1 5 Autóbusz pályaudvar Pápa 173/ 16/ / Vásártér SZABADSÁG U Pápa 174/ / / épület PIACTÉR Pápa 179/ / / 1 5 Beépítetlen terület TÓKERT U Pápa 341/ 57/ / Garázs Pápa 388/ /A/ Társasház épület DÓZSA GY. U Pápa 389/ /A/ Társasház épület DÓZSA GY. U

10 Pápa 426/ /A/ Társasház épület KISLIGET Pápa 962/ 4/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 1309/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 1409/ 1/A/ Társasház épület JÓKAI U Pápa 1438/ / / Lakóház, udvar JÓKAI U Pápa 1700/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 1764/ 1/ / 5 5 Gyep Pápa 1827/ 1/ / 5 5 Gyep Pápa 1830/ /A/ Társasház épület VESZPRÉMI U Pápa 1838/ 1/ / Vásártér Pápa 1841/ 1/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 1858/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 1920/120/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 1925/ 5/ / Lakóház, udvar KÜLSŐ VESZPRÉMI U Pápa 1925/ 14/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 1925/ 26/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 1925/ 94/ / Telephely JUHAR U Pápa 1925/103/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 1925/104/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 1925/111/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 1930/ 11/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 1930/ 16/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 1930/ 17/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 1957/ /A/ Társasház épület KILIÁN LTP Pápa 1969/ /A/ Társasház épület KILIÁN LTP Pápa 1982/ /A/ Társasház épület KILIÁN LTP Pápa 1990/ 8/A/ Társasház épület KILIÁN LTP Pápa 1990/ 12/A/ Társasház épület KILIÁN LTP Pápa 1990/ 14/A/ Társasház épület KILIÁN LTP Pápa 1998/ 1/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2047/ 10/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2047/ 11/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2047/ 12/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2047/ 15/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2047/ 17/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2056/ 2/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2067/ 1/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2068/ 20/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2068/ 25/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2072/ 37/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2072/ 38/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2072/ 42/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2105/ /A/ Társasház épület VESZPRÉMI U Pápa 2175/ 16/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2198/ 9/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2217/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2218/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2219/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2330/ 1/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2354/ 3/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2493/ / / 1 5 Beépítetlen terület

11 Pápa 2503/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2523/ 2/A/ Társasház épület JÓKAI U Pápa 2657/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2658/ 1/ / 1 5 Gazd. épület és udva Pápa 2659/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2712/ 1/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 2862/ /A/ Társasház épület JÓKAI U Pápa 2883/ 2/ / 1 5 Udvar Pápa 2885/ / / Irodaház ANNA TÉR Pápa 2888/ /A/ Társasház épület JÓKAI U Pápa 2889/ 2/ / épület és udvar ANNA TÉR Pápa 2906/ / / Orvosszálló SÉLLYEY U Pápa 2951/ / / Lakóház, udvar GYURÁCZ F. U Pápa 2982/ 1/ / Gazd. épület és udva CZUCZOR G. U Pápa 2982/ 2/ / Irodaház( Telephely) ANNA TÉR Pápa 2984/ /A/ Társasház épület ANNA TÉR Pápa 2985/ / / Lakóház, udvar ANNA TÉR 3/A Pápa 3069/ /A/ Társasház épület KMETTY U Pápa 3174/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 3180/ 3/ / 1 5 Lakóház, udvar KODáLY U Pápa 3180/ 4/ / 1 5 Lakóház udvar Pápa 3250/ 21/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 3284/ 3/ / Üzlet ERKEL F. U Pápa 3339/ 7/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 3339/ 8/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 3339/ 9/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 3339/ 10/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 3339/ 11/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 3339/ 12/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 3339/ 13/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 3339/ 14/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 3339/ 15/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 3339/ 16/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 3459/ /A/ Társasház épület KORONA U Pápa 3508/ 2/A/ Társasház épület ÁNYOS PÁL U Pápa 3510/ /A/ Társasház épület MAJOR U Pápa 3512/ 2/A/ Társasház épület ÁROK U Pápa 3515/ / / Szociális otthon ÁROK U Pápa 3520/ 2/ / Lakóház, udvar, gazd ÁROK U Pápa 3534/ / / Lakóház, udvar KORVIN U Pápa 3535/ /A/ Társasház épület KORVIN U Pápa 3543/ /A/ Társasház épület KORVIN U Pápa 3545/ /A/ Társasház épület1 KORVIN U Pápa 3552/ /A/ Társasház épület KURUC U Pápa 3555/ /A/ Társasház épület SZENT LáSZLÓ U Pápa 3559/ /A/ Társasház épület SZENT LáSZLÓ U Pápa 3570/ / / Lakóház, udvar SZENT LáSZLÓ U Pápa 3571/ /A/ Társasház épület SZENT LáSZLÓ U Pápa 3578/ /A/ Társasház épület PETŐFI U Pápa 3590/ /A/ Társasház épület SZENT LÁSZLó U Pápa 3592/ /A/ Társasház épület KOSSUTH L. U

12 Pápa 3599/ / / Lakóház, udvar PETŐFI U Pápa 3612/ / / Lakóház, udvar, gazd PETŐFI U Pápa 3614/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 3623/ /A/ Társasház épület EÖTVÖS U Pápa 3639/ /A/ Társasház épület EÖTVÖS U Pápa 3645/ /A/ Társasház épület EÖTVÖS U Pápa 3665/ /A/ Lakóház, udvar RÁKÓCZI U Pápa 3676/ 2/A/ Társasház épület RÁKÓCZI U Pápa 3717/ 6/A/ Társasház épület BÁSTYA U.- KORVIN U Pápa 3721/ /A/ Társasház épület KORVIN U Pápa 3723/ /C/ Társasház épület BARÁT U Pápa 3724/ / / Lakóház, udvar KORVIN U Pápa 3727/ / / 1 5 Gazdasági épület KARD U Pápa 3734/ /A/ Társasház épület BARÁT U Pápa 3735/ /A/ Társasház épület BARÁT U Pápa 3741/ /A/ Társasház épület CSATORNA U Pápa 3742/ /A/ Társasház épület KIS TÉR Pápa 3770/ / / 1 5 Lakóház udvar Pápa 3772/ /A/ Társasház épület BÁSTYA U Pápa 3774/ / / Lakóház, udvar KURUC U Pápa 3785/ /A/ Társasház épület CELLI U Pápa 3799/ /A/ Társasház épület IRHÁS U Pápa 3805/ / / 1 5 Udvar Pápa 3806/ /A/ Társasház épület CELLI U Pápa 3809/ / / 1 5 Gazd, épület és udva Pápa 3810/ / / 1 5 Lakóház udvar Pápa 3894/ 5/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 3929/ /A/ Társasház épület KORONA U Pápa 3939/ /A/ Társasház épület CSATORNA U Pápa 3944/ /A/ Társasház épület VÁSÁR U Pápa 3961/ /A/ Társasház épület TÖRÖK B. U Pápa 3973/ /A/ Társasház épület CSATORNA U Pápa 3981/ / / Lakóház, udvar KORVIN U Pápa 3984/ /A/ Társasház épület KORVIN U Pápa 3992/ /A/ Társasház épület FŐ TÉR Pápa 4013/ 2/A/ Társasház épület SZENT ISTVÁN U Pápa 4032/ / / Lakóház, udvar VARGA U Pápa 4060/ / / Irodaház és egyéb ép SZENT ISTVÁN U Pápa 4063/ /A/ Társasház épület FLÓRIÁN U Pápa 4077/ /A/ Társasház épület CSATORNA U Pápa 4086/ / / Lakóház, udavr SZENT ISTVÁN U Pápa 4095/ /A/ Társasház épület VAK B. U Pápa 4154/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4159/ /A/ Társasház épület VAK B. U Pápa 4161/ / / 1 5 Beépítetlen terület VAK B. U Pápa 4231/ 9/ / Transzformátorház Pápa 4295/ 4/ / Lakóház, udvar HATÁR U Pápa 4300/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4305/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4306/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4307/ 2/ / 1 5 Beépítetlen terület

13 Pápa 4311/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4428/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4442/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4490/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4491/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4493/ 1/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4507/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4508/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4509/ 1/ / 1 5 Lakóház, udvar VAK B. U Pápa 4509/ 2/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4511/ 4/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4526/ 1/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4526/ 2/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4574/ / / Társasház épület TÖRÖK B. U Pápa 4592/ 2/ / Társasház épület TÖRÖK B. U Pápa 4616/ / / Lakóház, udvar KISFALUDY KÁROLY U Pápa 4671/ / / Lakóház, udvar, gazd TÁNCSICS U Pápa 4679/ 2/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4683/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4733/ 3/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 4735/ / / 1 5 Beépíetlen terület Pápa 4769/ 2/A/ Társasház épület SZENT ISTVÁN U Pápa 4771/ / / 1 5 Lakóház, udvar Pápa 4797/ /A/ Társasház épület HUNYADI U Pápa 4902/ 1/ / Gyermekellátó intézm KISFALUDY KÁROLY U Pápa 4903/ /A/ Társasház épület ÁCHIM A. U Pápa 4904/ / / Gazd. épület és udva ÁCHIM A. U Pápa 4905/ /A/ Társasház épület KISFALUDY KÁROLY U Pápa 4906/ / / épület ÁCHIM A. U Pápa 4907/ /A/ Társasház épület ÁCHIM A. U Pápa 4908/ /A/ Társasház épület ÁCHIM A. U Pápa 4978/ / / Lakóház, udvar ATTILA U Pápa 5088/ 2/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5091/ 2/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5101/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5102/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5104/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5129/ 1/ / épület KISFALUDY KÁROLY U Pápa 5131/ /A/ Társasház épület KISFALUDY KÁROLY U Pápa 5132/ 2/ / 1 5 Gazd épület és udvar Pápa 5161/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5216/ 2/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5216/ 4/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5221/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5228/ 1/ / Lakóház, udvar GYÁR U Pápa 5242/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5249/ 1/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5250/ /A/ Társasház épület MEZŐ U Pápa 5251/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5258/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5260/ / / 1 5 Beépítetlen terület

14 Pápa 5314/ 8/ / 1 5 Lakóház udvar BÚZAVIRÁG U Pápa 5424/ 3/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5479/ / / Társasház épület CSILLAG U Pápa 5484/ 1/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5487/ / / Beépítetlen terület Pápa 5489/ 2/A/ Társasház épület GÖNCÖL U Pápa 5536/ 5/ / 1 5 Lakóház, udvar ÚTTÖRŐ U Pápa 5537/ 1/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5537/ 2/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5547/ 2/B/ Társasház épület KAZINCZY F. U Pápa 5547/ 5/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5612/ 1/ / Lakóház,udvar ÚRDOMB U Pápa 5616/ / / Lakóház, udvar ÚRDOMB U Pápa 5617/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5618/ 2/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5640/ / / Lakóház ESTERHÁZY U Pápa 5677/ 2/A/ Társasház épület SZENT ISTVÁN U Pápa 5698/ / / 1 5 épület ESTERHÁZY U Pápa 5699/ / / Lakóépület BÉKE TÉR Pápa 5702/ / / 1 5 Lakóház, udvar BÉKE TÉR Pápa 5814/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 5834/ / / 5 5 Gyep Pápa 5959/ 2/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6037/ 2/ / 1 5 Lakóház, udvar PÁVA U Pápa 6122/ / / 1 5 Lakóház, udvar Pápa 6160/ / / 1 5 Lakóház, udvar GALAMB U Pápa 6176/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6190/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6192/ / / Lakóház, udvar TÉGLAGYÁRI U Pápa 6193/ 2/ / 5 5 Szántó és gyep Pápa 6194/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6198/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6199/ / / 5 5 Gyep Pápa 6203/ 1/ / 1 5 Telephely Pápa 6296/ 2/ / Termálkút Pápa 6311/ 22/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6311/ 23/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6311/ 24/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6311/ 25/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6311/ 27/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6311/ 81/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6311/ 94/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6341/ 6/A/ Társasház épület VAJDA LTP Pápa 6341/ 7/A/ Társasház épület VAJDA LTP Pápa 6341/ 8/A/ Társasház épület VAJDA LTP Pápa 6341/ 9/A/ Társasház épület VAJDA LTP Pápa 6341/ 29/A/ Társasház épület VAJDA LTP Pápa 6341/ 30/A/ Társasház épület VAJDA LTP Pápa 6343/ /A/ Társasház épület VAJDA LTP Pápa 6344/ /A/ Társasház épület VAJDA LTP Pápa 6346/ /A/ Társasház épület VAJDA LTP

15 Pápa 6347/ /A/ Társasház épület VAJDA LTP Pápa 6348/ /A/ Társasház épület VAJDA LTP Pápa 6349/ /A/ Társasház épület VAJDA LTP Pápa 6350/ /A/ Társasház épület VAJDA LTP Pápa 6352/ /A/ Társasház épület VAJDA LTP Pápa 6353/ /A/ Társasház épület VAJDA LTP Pápa 6356/ 4/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6363/ 1/ / épületés udvar VÁRKERT U Pápa 6368/ 3/ / Telephely TÉGLAGYÁRI U Pápa 6376/ 1/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6414/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6427/ 1/A/ Társasház épület GRÓF U Pápa 6585/ 18/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6585/ 19/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6585/ 20/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6585/ 21/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6585/ 22/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6585/ 23/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6585/ 24/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6585/ 25/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6585/ 26/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6585/ 27/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6585/ 29/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6585/ 37/ / 1 5 Gazd. épület és udva Pápa 6585/ 41/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6589/ 1/ / 1 5 Telephely Pápa 6591/ 25/ / 1 5 építési terület Pápa 6591/ 27/ / 1 5 építési terület Pápa 6596/ 3/ / Turistaszálló KOMÁROMI U Pápa 6596/ 93/ / 3 5 Beépítetlen terület Pápa 6596/ 94/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6605/ 1/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6605/ 3/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6655/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6661/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6668/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6812/ 2/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6812/ 3/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6812/ 4/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6812/ 6/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6812/ 7/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6812/ 8/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6812/ 9/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6812/ 10/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6815/ 2/ / 1 5 Beépíttelen terület Pápa 6815/ 3/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6815/ 4/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6815/ 5/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6815/ 6/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6815/ 7/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6815/ 8/ / 1 5 Beépítetlen terület

16 Pápa 6815/ 9/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6815/ 10/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6815/ 11/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6815/ 12/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 6815/ 13/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 7038/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 7110/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 8074/ 12/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 8187/ 3/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 8187/ 4/ / 1 5 Szennyvízátemelő Pápa 8188/ 2/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 8189/ 1/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 8206/ / / Lakóház, udvar KÉTTORNYÚLAKI U Pápa 8207/ / / Lakóház, udvar KÉTTORNYÚLAKI U Pápa 8226/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 8229/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 8230/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 8237/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 8240/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 8247/ /A/ Társasház épület VERES P. TÉR Pápa 8268/ / / Lakóház, udvar VÁCI M. U Pápa 8269/ / / Lakóház, udvar VÁCI M. U Pápa 8278/ / / Lakóház udvar VÁCI M. U Pápa 8284/ / / Lakóház, udvar VÁCI M. U Pápa 8296/ 2/ / 5 5 Szántó Pápa 8296/ 5/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 9040/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 9042/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 9054/ 2/ / Egyéb épület TAPOLCAFŐI U Pápa 9054/ 10/ / Lakóház TAPOLCAFŐI U Pápa 9054/ 18/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 9054/ 21/ / 1 5 Gazd. ép és udvar Pápa 9054/ 23/ / 1 5 Gazd. ép és udvar Pápa 9054/ 24/ / 1 5 Gazd. ép és udvar Pápa 9054/ 25/ / 1 5 Gazd. ép és udvar Pápa 9055/ 11/ / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 9169/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 9198/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 9359/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 9386/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 9494/ 4/ / Felvásárló telep PARK U Pápa 9642/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 9726/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 9727/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 9728/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 9729/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 9747/ / / 1 5 Beépítetlen terület Pápa 20001/ / / 5 5 Zártkert Pápa 20039/ / / 5 5 Zártkert Pápa 20063/ / / 5 5 Zártkert Pápa 20270/ 2/ / 5 5 Zártkert

17 Pápa 20459/ 2/ / 5 5 Zártkert Pápa 20467/ / / 5 5 Zártkert Pápa 20469/ / / 5 5 Zártkert Pápa 20470/ 1/ / 5 5 Zártkert Pápa 20500/ / / 5 5 Zártkert Pápa 20501/ / / 5 5 Zártkert Pápa 20543/ / / 5 5 Zártkert Pápa 20794/ 2/ / 5 5 Zártkert Pápa 20817/ 4/ / 5 5 Zártkert Pápa 20817/ 6/ / 5 5 Zártkert Pápa 20818/ 2/ / 5 5 Zártkert Pápa 20914/ 1/ / 5 5 Zártkert Pápa 20981/ / / 5 5 Zártkert Pápa 21001/ / / 5 5 Zártkert Pápa 21089/ 1/ / 1 5 Udvar Pápa 21089/ 4/ / 1 5 Telephely Pápa 21105/ 18/ / 5 5 Zártkert Pápa 21225/ 36/ / 5 5 Zártkert Pápa 21229/ 35/ / 5 5 Zártkert Pápa 21246/ 1/ / 5 5 Zártkert Pápa 21248/ / / Gazd. épület és udva MALOM U Pápa 21502/ / / 5 5 Zártkert Pápa 22803/ / / 5 5 Zártkert Pápa 22893/ / / 5 5 Zártkert Pápa 22910/ / / 5 5 Zártkert Pápa 22914/ / / 5 5 Zártkert Pápa 22965/ 1/ / 5 5 Zártkert Pápa 015/ 15/ / 5 5 Gyep Pápa 060/ 1/ / 5 5 Szántó Pápa 060/ 13/ / 5 5 Szántó Pápa 094/ 10/ / Társasház épület MÁTYUSHÁZA Pápa 094/ 14/ / 5 5 Legelő Pápa 0185/ 32/ / 5 5 Szántó Pápa 0185/ 37/ / 5 5 Szántó Pápa 0185/ 88/ / 5 5 Szántó Pápa 0185/ 90/ / 5 5 Szántó Pápa 0219/ 7/ / 5 5 Szántó Pápa 0222/ 29/ / 5 5 Szántó Pápa 0222/ 31/ / 5 5 Szántó Pápa 0245/ 25/ / 5 5 Szántó Pápa 0245/ 26/ / 5 5 Szántó Pápa 0245/ 27/ / 5 5 Szántó Pápa 0245/ 57/ / 5 5 Szántó, gyep Pápa 0258/ 3/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 4/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 5/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 6/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 7/ / 5 5 Legelő Pápa 0258/ 8/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 10/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 11/ / 5 5 Szántó

18 Pápa 0258/ 12/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 13/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 19/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 21/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 22/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 23/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 24/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 25/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 26/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 28/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 29/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 30/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 31/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 32/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 33/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 34/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 35/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 36/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 37/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 38/ / 5 5 szántó Pápa 0258/ 39/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 41/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 43/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 44/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 45/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 46/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 47/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 48/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 49/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 50/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 52/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 53/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 54/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 56/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 57/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 59/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 60/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 61/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 62/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 66/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 68/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 69/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 70/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 72/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 73/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 78/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 79/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 80/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 81/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 82/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 83/ / 5 5 Szántó

19 Pápa 0258/ 84/ / 5 5 Szántó Pápa 0258/ 85/ / 5 5 Szántó Pápa 0290/ 12/ / 5 5 Szántó Pápa 0339/ / / 5 5 Gyep Pápa 0340/ / / 5 5 Gyep Pápa 0357/ / / 5 5 Szántó Pápa 0382/ / / 5 5 Szántó Pápa 0399/ / / 5 5 Erdő Pápa 0432/ / / 5 5 Erdő Pápa 0456/ 2/ / 5 5 Szántó és erdő Pápa 0500/ 1/ / 5 5 Gyep Pápa 0510/ 8/ / 5 5 Erdő Pápa 0510/ 10/ / 5 5 Erdő és gyep Pápa 0662/ / / Társasház épület HÓDOSKA MAJOR Pápa 0678/ 2/ / 5 5 Szántó Pápa 0693/ 1/ / 5 5 Szántó és gyep Pápa 0740/ 5/ / Lakóház, udvar Pápa 0798/ / / 5 5 Szántó Pápa 0800/ 1/ / 5 5 Gyep Pápa 0800/ 2/ / 5 5 Gyep Pápa 0803/ 2/ / 5 5 Szántó Pápa 0805/ / / 5 5 Szántó Pápa 0822/ 3/ / 5 5 Szántó és gyep Pápa 0883/ 8/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 31/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 33/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 35/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 37/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 39/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 41/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 43/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 45/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 47/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 49/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 51/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 53/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 55/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 57/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 59/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 63/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 67/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 69/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 71/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 73/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 75/ / 5 5 Szántó Pápa 0889/ 77/ / 5 5 Szántó Pápa 0895/ 30/ / 5 5 Szántó Pápa 0895/ 32/ / 5 5 Szántó Pápa 0895/ 34/ / 5 5 Szántó Pápa 0895/ 36/ / 5 5 Szántó Pápa 0895/ 38/ / 5 5 Szántó

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE PÁPA, Fő u. 5.

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE PÁPA, Fő u. 5. PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 77. 8500 PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/324-585 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu Tisztelt Képviselőtestület! Magyarország Alaptörvényének 2012. január 1-jei hatálybalépése

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 7.NAPIREND Ügyiratszám: 1/731/2013. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2013. november 22-i nyilvános ülésére Tárgy: Tapolca Város Önkormányzata közép- és hosszútávú vagyongazdálkodási tervének

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: KOZP/4657-4/2013. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 26-i ülésére Tárgy: Eplény község közép- és hosszú

Részletesebben

Prügy Községi Önkormányzat KÖZÉP - ES HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE 2013-2023.

Prügy Községi Önkormányzat KÖZÉP - ES HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE 2013-2023. Prügy Községi Önkormányzat KÖZÉP - ES HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE 2013-2023. Prügy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény (Nvtv.) 9. (1) bekezdése

Részletesebben

K I V O N A T. Váckisújfalu község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 17-ei testületi üléséről

K I V O N A T. Váckisújfalu község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 17-ei testületi üléséről K I V O N A T Váckisújfalu község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 17-ei testületi üléséről Váckisújfalu község Önkormányzat Képviselő-testületének 35/2013. (VI.17.) Kt. számú határozata

Részletesebben

FELSŐTÁRKÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE

FELSŐTÁRKÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE FELSŐTÁRKÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE Felsőtárkány, 2013. március 27. I. TÁRSADALMI KÖRNYEZET: A közszférában is jelentkező folyamatos változások többek között

Részletesebben

MÁTRAMINDSZENT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

MÁTRAMINDSZENT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA MÁTRAMINDSZENT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP-ÉS HOSSZÚTÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE 1. BEVEZETÉS A folyamatosan változó társadalmi-gazdasági környezet, az átalakulások korszakát élő közszolgáltatások, a közigazgatási

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület augusztus 9-i ülésére Kétpó Községi Önkormányzata közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület augusztus 9-i ülésére Kétpó Községi Önkormányzata közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. augusztus 9-i ülésére Kétpó Községi Önkormányzata közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. augusztus 9-i ülésére

Részletesebben

E lő t e r j e s z t é s. Pereszteg Község Önkormányzatának vagyongazdálkodási tervéről

E lő t e r j e s z t é s. Pereszteg Község Önkormányzatának vagyongazdálkodási tervéről E lő t e r j e s z t é s Pereszteg Község Önkormányzatának vagyongazdálkodási tervéről Tisztelt Képviselő-testület! A nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény (a továbbiakban: Nvtv.) 1. (1) bekezdése

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 30. napján tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 30. napján tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 30. napján tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási

Részletesebben

Javaslat Decs Nagyközség Önkormányzata közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási tervének elfogadására

Javaslat Decs Nagyközség Önkormányzata közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási tervének elfogadására Az előterjesztés száma: 14/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2013. január 30-án 18-órakor megtartandó ülésére Javaslat Decs Nagyközség

Részletesebben

Előterjesztés. Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2013. február 13. napján tartandó ülésére. 13. számú napirendi pont

Előterjesztés. Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2013. február 13. napján tartandó ülésére. 13. számú napirendi pont Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 13. napján tartandó ülésére 13. számú napirendi pont Tárgy: Közép- és hosszútávú vagyongazdálkodási terv Előterjesztő és

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S közép- és hosszútávú vagyongazdálkodási terv elfogadásáról

E L Ő T E R J E S Z T É S közép- és hosszútávú vagyongazdálkodási terv elfogadásáról Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. E L Ő T E R J E S Z T É S közép- és hosszútávú vagyongazdálkodási terv elfogadásáról A 2012. november 29-i testületi ülésen fogadta

Részletesebben

Előterjesztés Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 20 -i ülésére

Előterjesztés Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 20 -i ülésére Sárbogárd Város Polgármestere 7000 Sárbogárd Hősök tere 2. Előterjesztés Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 20 -i ülésére Tárgy: a Sárbogárd Város Önkormányzat vagyonpolitikai

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 11-ei rendes ülésére. Tisztelt Képviselő-testület!

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 11-ei rendes ülésére. Tisztelt Képviselő-testület! Polgármestere 2336 Dunavarsány Kossuth L. u. 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

JAVASLAT. Nógrád Megye Önkormányzatának közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve elfogadására

JAVASLAT. Nógrád Megye Önkormányzatának közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve elfogadására NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 10. sz. napirendi pont 33-17/2013. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László JAVASLAT Nógrád Megye Önkormányzatának közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási

Részletesebben

SZAJOL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP- ÉS HOSSZÚTÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE. 2013. január

SZAJOL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP- ÉS HOSSZÚTÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE. 2013. január SZAJOL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP- ÉS HOSSZÚTÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE 2013. január 2 1. Bevezetés A folyamatosan változó társadalmi, gazdasági környezet, az átalakulás korszakát élő közszolgáltatások,

Részletesebben

a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat közép-és hosszú távú vagyongazdálkodási tervére

a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat közép-és hosszú távú vagyongazdálkodási tervére Tisztelt Közgyűlés! Előterjesztő: Dr. Mengyi Roland a közgyűlés elnöke Készítette: Szervezési, Jogi és Pénzügyi Osztály JAVASLAT a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat közép-és hosszú távú vagyongazdálkodási

Részletesebben

ABASÁR ÖNKORMÁNYZAT KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE

ABASÁR ÖNKORMÁNYZAT KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE ABASÁR ÖNKORMÁNYZAT KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE A jelenlegi megváltozott társadalmi-gazdasági körülmények, a közszolgáltatási rendszer, ezen belül az önkormányzati rendszer átalakítása,

Részletesebben

E l ő t erjesztés. a képviselő-testület április 28.-i ülésére

E l ő t erjesztés. a képviselő-testület április 28.-i ülésére Beleg Község Önkormányzata Polgármesterétől 7543 Beleg, Kossuth utca 97. Tel.: 82/385-454 E-mail: hivatal@beleg.hu E l ő t erjesztés a képviselő-testület 2016. április 28.-i ülésére Tárgy: BelegKözség

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 1/2013. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. január 30-án 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

3. (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja.

3. (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja. Önkormányzat képviselő testületének 9/2013.(XII.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyon gazdálkodás szabályairól Drávaszabolcs Község Önkormányzatának Képviselő testülete a

Részletesebben

I. Fejezet. A rendelet hatálya

I. Fejezet. A rendelet hatálya Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2013. (IV.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Velem Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (V.29.) Önkormányzati RENDELETE. az Önkormányzat vagyonáról

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (V.29.) Önkormányzati RENDELETE. az Önkormányzat vagyonáról Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (V.29.) Önkormányzati RENDELETE az Önkormányzat vagyonáról Tolmács Község Önkormányzat (továbbiakban: Önkormányzat) Képviselő-testülete a nemzeti

Részletesebben

IZSÁK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 11/2000. (XII. 20.) kt. számú és a módosításáról szóló 8/2004.(IV.28.) kt. számú és 14/2005. (XI.30.

IZSÁK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 11/2000. (XII. 20.) kt. számú és a módosításáról szóló 8/2004.(IV.28.) kt. számú és 14/2005. (XI.30. IZSÁK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 11/2000. (XII. 20.) kt. számú és a módosításáról szóló 8/2004.(IV.28.) kt. számú és 14/2005. (XI.30.) számú rendelete Az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 4. napján tartandó soron következő testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 4. napján tartandó soron következő testületi ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 4. napján tartandó soron következő testületi ülésére Tárgy: Balatonkenese Város nemzeti vagyonáról szóló rendelet megalkotása

Részletesebben

A vagyonkimutatás tartalma és összeállításának követelményei. I. A vagyonkimutatással szemben támasztott törvényi követelmények

A vagyonkimutatás tartalma és összeállításának követelményei. I. A vagyonkimutatással szemben támasztott törvényi követelmények A 12/2005. (X. 21.) rendelet 1. sz. melléklete A vagyonkimutatás tartalma és összeállításának követelményei I. A vagyonkimutatással szemben támasztott törvényi követelmények Az önkormányzat a vagyonát

Részletesebben

Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról

Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI.

Részletesebben

Ózd Város Önkormányzatának évi vagyonkimutatása

Ózd Város Önkormányzatának évi vagyonkimutatása 8.sz. melléklet Ózd Város Önkormányzatának 29. évi vagyonkimutatása Adatok:ezer Ft-ban 1. A. BEFEKTETETT ESZKÖZÖK (2+5+37+49) 18 857 534 1 78 431 656 313 122 81 21 416 359 2. I. Immateriális javak (3+4)

Részletesebben

Önkormányzat VAGYONKIMUTATÁS a könyvviteli mérlegben értékkel szereplő eszközökről

Önkormányzat VAGYONKIMUTATÁS a könyvviteli mérlegben értékkel szereplő eszközökről a könyvviteli mérlegben értékkel szereplő eszközökről 1.sz. melléklet ESZKÖZÖK Bruttó érték Nettó érték I. Immateriális javak (2+5) 1 Törzsvagyon (3+4) 2 Forgalomképtelen (3.1.+3.2.) 3 -kizárólagos önkormányzati

Részletesebben

Javaslat. Alsózsolca Város Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló rendelet megalkotására

Javaslat. Alsózsolca Város Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló rendelet megalkotására Javaslat Alsózsolca Város Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló rendelet megalkotására és Alsózsolca Város Önkormányzata vagyongazdálkodási terve elkészítéséhez szükséges alapelvek

Részletesebben

Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. április 26-i ülésére. pénzügyi-ügyintézı. aljegyzı

Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. április 26-i ülésére. pénzügyi-ügyintézı. aljegyzı E L İ T E R J E S Z T É S 3. Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. április 26-i ülésére Tárgy: Az elıterjesztést készítette: Dömötör Klára Edit pénzügyi-ügyintézı Véleményezésre

Részletesebben

Mátraszele Község Önkormányzatának VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE. Bevezetés

Mátraszele Község Önkormányzatának VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE. Bevezetés Mátraszele Község Önkormányzatának VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE Bevezetés A jelenlegi megváltozott társadalmi-gazdasági körülmények, a közszolgáltatási rendszer, ezen belül az önkormányzati rendszer átalakítása,

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés munkaterv szerinti ülésre/ nyílt Nagykovácsi, 2012. február 23. Előterjesztő:. Előadó: Pappné Molnár Afrodité pénzügyi előadó. Melléklet:Rendelet tervezet Véleményezi: Pénzügyi Bizottság

Részletesebben

2011. évi CXCVI. törvény (Nvtv.) dr. Horváth Enikő

2011. évi CXCVI. törvény (Nvtv.) dr. Horváth Enikő A nemzeti vagyonról szóló törvény önkormányzatokat érintő rendelkezései 2011. évi CXCVI. törvény (Nvtv.) dr. Horváth Enikő 2011. 02.29. 1 Az önkormányzati vagyon (jogszabály háttér) Alaptörvény 38. cikk

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület október 19.-én tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület október 19.-én tartandó ülésére Előterjesztés a Képviselő-testület 2017. október 19.-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat az önkormányzat közép - és hosszú távú vagyongazdálkodási tervének felülvizsgálatára, valamint javaslat az önkormányzat

Részletesebben

A rendelet hatálya 1.. (1)A rendelet hatálya az önkormányzatra, az önkormányzat intézményeire terjed ki. Az önkormányzat vagyona 2..

A rendelet hatálya 1.. (1)A rendelet hatálya az önkormányzatra, az önkormányzat intézményeire terjed ki. Az önkormányzat vagyona 2.. BÁRÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI K É P V I S E L İ T E S T Ü L E T E 4/2012. (II.28.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Polgár Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Polgár Város Önkormányzat Képviselő-testületének Polgár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 41/2015. (XI. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (egységes szerkezetben a 24/2016. (X. 21.) és

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐJÉTŐL

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐJÉTŐL HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐJÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. május 13-án tartandó rendkívüli - ülésére Tárgy: Javaslat Hajdúhadház

Részletesebben

a Képviselő-testülethez Földes Nagyközségi Önkormányzatának közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási tervének meghatározására

a Képviselő-testülethez Földes Nagyközségi Önkormányzatának közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási tervének meghatározására FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. : (54) 531 000 ; 531 031, Fax: 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 10. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez Földes Nagyközségi

Részletesebben

HORT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

HORT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK HORT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2013. (II.14.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉS VAGYONGAZDÁLKODÁSÁRÓL Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (II.14.)

Részletesebben

Mátramindszent Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/1994. (X. 20.) Ör. számú R E N D E L E T E

Mátramindszent Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/1994. (X. 20.) Ör. számú R E N D E L E T E Mátramindszent Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/1994. (X. 20.) Ör. számú R E N D E L E T E az önkormányzat tulajdonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület az 1990.évi

Részletesebben

(2) A korlátozottan forgalomképes törzsvagyon részeit képező ingatlanok felsorolását jelen rendelet 2. melléklete. tartalmazza.

(2) A korlátozottan forgalomképes törzsvagyon részeit képező ingatlanok felsorolását jelen rendelet 2. melléklete. tartalmazza. Délegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 22/2012.(XI.9.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás egyes szabályairól szóló 37/2010.(X.21.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Tiszalök Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28-án tartandó ülésének 2. számú Előterjesztés az Önkormányzat vagyongazdálkodási tervének jóváhagyásáról - tárgyú

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: 317-8/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013.

Részletesebben

Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15 /2012. (V.17.) önkormányzati rendelete

Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15 /2012. (V.17.) önkormányzati rendelete Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15 /2012. (V.17.) önkormányzati rendelete Vezseny Község Önkormányzata vagyonáról és vagyongazdálkodásáról Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Uzsa Község Közép és Hosszú távú Vagyongazdálkodási terve

Uzsa Község Közép és Hosszú távú Vagyongazdálkodási terve Uzsa Község Közép és Hosszú távú Vagyongazdálkodási terve 2013 Uzsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvényben, valamint a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvényben meghatározott

Részletesebben

Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba, és hatályba lépését követő napon hatályát veszti. A rendelet a mai napon kihirdetésre került.

Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba, és hatályba lépését követő napon hatályát veszti. A rendelet a mai napon kihirdetésre került. Kápolnásnyék Község Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. ( IX.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetési zárszámadásáról szóló 10/2012.(IV. 24.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

A rendelet hatálya. (1) A rendelet hatálya kiterjed a Képviselő-testületre és szerveire, intézményeire.

A rendelet hatálya. (1) A rendelet hatálya kiterjed a Képviselő-testületre és szerveire, intézményeire. Jánossomorja Város Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2014. (VIII. 28.) önkormányzati rendelete Jánossomorja Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyonnal történő gazdálkodás szabályairól Jánossomorja

Részletesebben

Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013.(II.18.) Ör. rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013.(II.18.) Ör. rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013.(II.18.) Ör. rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testülete Magyarország

Részletesebben

HAJDÚBAGOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 3/ /VII.2/ Kt. számú rendelete

HAJDÚBAGOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 3/ /VII.2/ Kt. számú rendelete HAJDÚBAGOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 3/ 1993. /VII.2/ Kt. számú rendelete Hajdúbagos Község Önkormányzata vagyonának meghatározásáról, a vagyon feletti tulajdonjog gyakorlásának és a vagyon

Részletesebben

1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról. egységes szerkezetben

1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról. egységes szerkezetben SZEGVÁR NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról egységes szerkezetben (Módosította a 10/2013. (V.31.), 12/2013. (VI.28.) önkormányzati

Részletesebben

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete

Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Telekgerendás Község Önkormányzat

Részletesebben

VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE

VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE Boldva Községi Önkormányzat VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE RÖVIDTÁVÚ adott költségvetési évben KÖZÉPTÁVÚ 2013-2015 év között HOSSZÚTÁVÚ 2016 évtől Vagyongazdálkodási Terv A Képviselő-Testület az Alaptörvényben,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S TÁRGY: Szálka Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2012. ( ) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 5/2012. (V.2.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

JÁSZAPÁTI VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE

JÁSZAPÁTI VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE JÁSZAPÁTI VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE TARTALOM I. Bevezetés... 3 II. Jogi háttér... 3 II.1. Magyarország Alaptörvénye... 4 II.2. A nemzeti vagyonról szóló 2011. évi

Részletesebben

GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE

GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE ÜGYFÉLFOGADÁS: H: 8-12; 13-16 K: 13-16 CS: 8-12 P: 8-12 1 1. Bevezetés Magyarország Alaptörvénye 38. cikkének (1) bekezdése

Részletesebben

Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. január 31-i ülésére

Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. január 31-i ülésére E L İ T E R J E S Z T É S 2. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. január 31-i ülésére Tárgy: Az elıterjesztést készítette: Dömötör Klára Edit adó- és pénzügyi irodavezetı Véleményezésre

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. március 18-án 19 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. március 18-án 19 órakor megtartott üléséről. Községi Képviselő-testület Csögle Szám: 229-3/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. március 18-án 19 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2013. (IV.02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Szalmatercs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

1. melléklet a 9/2011. (III. 25.) önkormányzati rendelethez 2

1. melléklet a 9/2011. (III. 25.) önkormányzati rendelethez 2 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2011. (III. 25.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉS A VAGYONGAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL Egységes szerkezetben: 2013. június

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS és elő zetes hatástanulmány az Önkormányzat vagyonáról szóló rendelet

ELŐ TERJESZTÉS és elő zetes hatástanulmány az Önkormányzat vagyonáról szóló rendelet 6. Napirend Vagyongazdálkodásról szóló önkormányzati rendelet 6. Napirend ELŐ TERJESZTÉS és elő zetes hatástanulmány az Önkormányzat vagyonáról szóló rendelet Tisztelt Képviselő-testület! Jogszabályi változások

Részletesebben

VAGYONKIMUTATÁS a könyvviteli mérlegben értékkel szereplő eszközökről 2012.

VAGYONKIMUTATÁS a könyvviteli mérlegben értékkel szereplő eszközökről 2012. Berzék Község Önkormányzat 4. tájékoztató tábla a 3/2013. (V.2.) önkormányzati rendelethez a könyvviteli mérlegben értékkel szereplő eszközökről 2012. I. Immateriális javak (02+09+12+13+14) 01. 3 127 110

Részletesebben

2. Az önkormányzat vagyona

2. Az önkormányzat vagyona Adorjánháza község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013 (III.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonhasznosítás rendjéről és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának

Részletesebben

Mályinka Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(VII. 05.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásáról

Mályinka Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(VII. 05.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásáról Mályinka Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(VII. 05.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásáról Mályinka Község Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország

Részletesebben

Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete Tura város nemzeti vagyonáról. Általános rendelkezések

Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete Tura város nemzeti vagyonáról. Általános rendelkezések Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete Tura város nemzeti vagyonáról Tura Város Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény

Részletesebben

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/ ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 Tárgyalja: Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság E L Ő T E R J E S Z T É S Újszász Város Képviselő-testületének 2013.

Részletesebben

Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012. (VI.28.) Önkormányzati Rendelete

Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012. (VI.28.) Önkormányzati Rendelete 1 Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012. (VI.28.) Önkormányzati Rendelete Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról szóló többször módosított

Részletesebben

8/2007. (VIII. 23.) RENDELETE ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. AZ ÖNKORMÁNYZATI VAGYON 2.

8/2007. (VIII. 23.) RENDELETE ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. AZ ÖNKORMÁNYZATI VAGYON 2. PÁPATESZÉR ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 8/2007. (VIII. 23.) RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉS A VAGYONGAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL Pápateszér Önkormányzat Képviselő-testülete (továbbiakban képviselő-testület)

Részletesebben

Bókaháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének. - módosított, egységes szerkezetbe foglalt - 8/2003./X.31/ számú rendelete

Bókaháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének. - módosított, egységes szerkezetbe foglalt - 8/2003./X.31/ számú rendelete Bókaháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének - módosított, egységes szerkezetbe foglalt - 8/2003./X.31/ számú rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Bókaháza Község

Részletesebben

BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben

BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2000. ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben Az önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól. Bükkszék

Részletesebben

MINDSZENTKÁLLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

MINDSZENTKÁLLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK MINDSZENTKÁLLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 15/2013. (X. 01.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 5/2004.

Részletesebben

Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete

Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (Egységes szerkezetben a módosító 4/2009.(III.31.),

Részletesebben

Jászágó Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (IV. 30.) önkormányzati rendelete

Jászágó Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (IV. 30.) önkormányzati rendelete Jászágó Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (IV. 30.) önkormányzati rendelete Jászágó község vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Jászágó Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2013. (III.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Endrefalva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

I. fejezet A rendelet célja és hatálya 1..

I. fejezet A rendelet célja és hatálya 1.. Adásztevel Község Önkormányzatának 8/2001./VI.8./ r e n d e l e t e az Önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól a 3/2003./III.28./, az 5/2004/III.25./, a 13/2006.(XII.20.) 1

Részletesebben

VAGYONKIMUTATÁS a könyvviteli mérlegben értékkel szereplő eszközökről 2011.

VAGYONKIMUTATÁS a könyvviteli mérlegben értékkel szereplő eszközökről 2011. VAGYONKIMUTATÁS a könyvviteli mérlegben értékkel szereplő eszközökről 2011. I. Immateriális javak (02+09+12+13+14) 01. 57 628 20 103 1. Törzsvagyon (03+06) 02. 57 628 20 103 1.1. Forgalomképtelen immateriális

Részletesebben

2. Az önkormányzat vagyona

2. Az önkormányzat vagyona Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2013. (III.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonhasznosítás rendjéről és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok

Részletesebben

Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről

Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről Boconád Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

16/2005. (VI.17.) 2005. június 17. 25/2006. (VIII.30.) 2006. augusztus 30. 9/2007.(IV.18.) 2007. április 18.

16/2005. (VI.17.) 2005. június 17. 25/2006. (VIII.30.) 2006. augusztus 30. 9/2007.(IV.18.) 2007. április 18. Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselőtestületének 29/2004. (VII. 1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Módosítva: - Kihirdetve: 2004. VII.1. 16/2005.

Részletesebben

Szigethalom 1 Város Önkormányzat 12/2004. (IV.16.) Kt R E N D E L E T E. A Szigethalmi Önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodása szabályairól

Szigethalom 1 Város Önkormányzat 12/2004. (IV.16.) Kt R E N D E L E T E. A Szigethalmi Önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodása szabályairól Szigethalom 1 Város Önkormányzat 12/2004. (IV.16.) Kt R E N D E L E T E A Szigethalmi Önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodása szabályairól (egységes szerkezetben a 15/2004. (V.14.) és a 36/2008.(XII.30.)

Részletesebben

ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT ÉVI BEVÉTELI ÉS KIADÁSI MÉRLEGE évi. BEVÉTELEK Állami támogatás Intézményi működési bevétel 20

ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT ÉVI BEVÉTELI ÉS KIADÁSI MÉRLEGE évi. BEVÉTELEK Állami támogatás Intézményi működési bevétel 20 1. sz. melléklet 1. oldal ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2012. ÉVI BEVÉTELI ÉS KIADÁSI MÉRLEGE 2012.évi eredeti 2012.évi II. MEGNEVEZÉS előirányzat módosítás Teljesítés % BEVÉTELEK Állami támogatás Intézményi

Részletesebben

. NAPIREND Ügyiratszám: /2012. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület február 28-i nyilvános ülésére

. NAPIREND Ügyiratszám: /2012. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület február 28-i nyilvános ülésére . NAPIREND Ügyiratszám: /2012. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. február 28-i nyilvános ülésére Tárgy:Az önkormányzat vagyonáról szóló 5/2003. (IV. 15.) önkormányzati rendelet módosítása Előterjesztő:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Vagyonkimutatás az önkormányzat vagyonállapotáról

ELŐTERJESZTÉS Vagyonkimutatás az önkormányzat vagyonállapotáról ELŐTERJESZTÉS Vagyonkimutatás az önkormányzat vagyonállapotáról 1. előterjesztés száma:163/2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Molnár Enikő 3. előterjesztést készítésében közreműködő személy neve:

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS Bánk Község Önkormányzat közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve

ELŐ TERJESZTÉS Bánk Község Önkormányzat közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve 3. Napirend ELŐ TERJESZTÉS Bánk Község Önkormányzat közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve Tisztelt Képviselő-testület! A nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 9. (1) bekezdése előírja

Részletesebben

Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete

Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Tápiószecső Nagyközség Önkormányzata

Részletesebben

I. Immateriális javak (02+09+12+13+14) 01. 2 884 2 746. 1. Törzsvagyon (03+06) 02. 2 884 2 746

I. Immateriális javak (02+09+12+13+14) 01. 2 884 2 746. 1. Törzsvagyon (03+06) 02. 2 884 2 746 Adatok: ezer forintban! ESZKÖZÖK Sorszám Bruttó Könyv szerinti Becsült állományi érték 1 2 3 4 5 I. Immateriális javak (02+09+12+13+14) 01. 2 884 2 746 1. Törzsvagyon (03+06) 02. 2 884 2 746 1.1. Forgalomképtelen

Részletesebben

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének. 15/2012. (VI. 22.) önkormányzati rendelete

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének. 15/2012. (VI. 22.) önkormányzati rendelete Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (VI. 22.) önkormányzati rendelete Jászladány nagyközség nemzeti vagyonáról (egységes szerkezetben) 1 Jászladány Nagyközségi Önkormányzat

Részletesebben

Az Önkormányzat vagyona

Az Önkormányzat vagyona BELVÁROS-LIPÓTVÁROS, BUDAPEST FŐVÁROS V. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 9/2012. (II. 13.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT TULAJDONÁBAN ÁLLÓ VAGYONNAL VALÓ RENDELKEZÉS EGYES SZABÁLYAIRÓL

Részletesebben

VAGYONKIMUTATÁS a könyvviteli mérlegben értékkel szereplő eszközökről

VAGYONKIMUTATÁS a könyvviteli mérlegben értékkel szereplő eszközökről VAGYONKIMUTATÁS a könyvviteli mérlegben értékkel szereplő eszközökről év 5.számú melléklet Adatok: ezer forintban ESZKÖZÖK Sorszám Bruttó Könyv szerinti állományi érték 1 2 3 4 I. Immateriális javak (02+09+12+13+14)

Részletesebben

VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE

VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE Medgyesegyháza Város Önkormányzatának VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE Készült: 2013. június Elfogadva Medgyesegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 126/2013. (VI. 25.) Kt. határozatával. Bevezetés

Részletesebben

Orfű Községi ÖnkormányzatKépviselő-testülete 7/2012. (III.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodásáról.

Orfű Községi ÖnkormányzatKépviselő-testülete 7/2012. (III.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodásáról. Orfű Községi ÖnkormányzatKépviselő-testülete 7/2012. (III.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodásáról. Orfű község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Becsült állományi érték A B C D E. Sorszám

Becsült állományi érték A B C D E. Sorszám Bakonyoszlop Községi Önkormányzat 6. melléklet a 4/2014. (V.15.)rendelethez VAGYONKIMUTATÁS értékkel szereplő eszközökről ezer forintban ESZKÖZÖK Bruttó Sorszám Könyv szerinti Becsült állományi érték A

Részletesebben

(2) Az R. 3. -a a következı (6) bekezdéssel egészül ki:

(2) Az R. 3. -a a következı (6) bekezdéssel egészül ki: Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének 11/2012. (III. 6.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 31/2004. (XII. 1) önkormányzati rendelet

Részletesebben

CSORVÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2010.(IV.1.) r e n d e l e t e

CSORVÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2010.(IV.1.) r e n d e l e t e CSORVÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2010.(IV.1.) r e n d e l e t e az önkormányzat költségvetéséhez és a zárszámadáshoz csatolandó mérlegek, kimutatások tartalmi követelményeinek meghatározásáról

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 13/2012.(X.12.) Rendelet típusa: Módosító Rendelet címe: Az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás

Részletesebben

Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 9/2012. (IV. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 9/2012. (IV. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 9/2012. (IV. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól [A 17/2012. (IX. 28.), a 7/2013. (IV. 29.), a 4/2014. (II.

Részletesebben