Baby Gabi & Kefír. Baby Gabi & Lala. Baby Gabi & Ricky. Baby Sisters. Back II Black. Balázs Fecó. Balázs Pali. Bangó Margit.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Baby Gabi & Kefír. Baby Gabi & Lala. Baby Gabi & Ricky. Baby Sisters. Back II Black. Balázs Fecó. Balázs Pali. Bangó Margit."

Átírás

1 100 Folk Celsius A Nagy Ho Ho Ho Horgász Ohio Paff a bűvös Sárkány 3+2 Húszéves kor A.D. Stúdió Nyári eső Páratlan páros Ágnes Vanilla Ugyan az a szív Ákos Minden most kezdődik el Mindenki táncol Ákos & Orsi 7 másodperc Ámokfutók Meghalok egy csókodért Ne sírj Apostol Eladó kiadó most a szívem Nehéz a boldogságtól búcsút venni Aradszki László Fekete vonat Auth Csilla El kell hogy engedj Különös szilveszter Auth Csilla & Szolnoki Péter Féltelek (Duett) Baby Gabi & Kefír Hova sodor a szél (Duett) Baby Gabi & Lala Darabokra szakítod a szívemet (Duett) Őrült szerelem (Duett) Van egy kulcs (Duett) Baby Gabi & Ricky Forró tűz Baby Sisters Ha szombat este táncol Szeresd a testem, baby! Back II Black Mindentől távol Ölelj át Szerelembomba Szombat esti láz Úgy vártalak Várj Balázs Fecó Évszakok Balázs Pali Nem adom kölcsön a szívem Se veled se nélküled Bangó Margit Hosszú fekete haj Bartók Krisztián Forradalom Beatrice 8 óra munka Azok a boldog szép napok Bergendy Darabokra törted a szívem Hadd főzzek ma magamnak Sajtból van a Hold Szellemvasút Bery & Váczi Eszter Egyedül (Duett) Bestiák A reggel túl messze van Bikini Adj helyet magad mellett Fagyi Legyek jó Mielőtt végleg elmegyek Olcsó vigasz Részegen ki visz majd haza Bódi Guszti Aranyeső Bon Bon Három elefánt Hétvégi királylány Irány a légió James Bond Rabod vagyok Valami Amerika Bonanza Banzai Induljon a banzai Caramel Szállok a dallal Caramel & Bartók Eszter Elég ha érzed (Duett) 1.

2 Charlie Csak a zene van Jég dupla whiskyvel Könnyű álmot hozzon az éj Lehettem volna Mindenki valakié Lehettem volna Mindenki valakié Nézz az ég felé Skandináv éjszakák Club 54 Kicsi szívem Mégegyszer Crystal Ezer hold Itt megtalálsz Te vagy a jel Császár Előd Mondd miért fáj Neked szól a dal Nem kell másik Cserháti Zsuzsa Boldogság gyere haza Édes kisfiam I love you baby Kicsi gyere velem rózsát szedni Cserháti Zsuzsa & Charlie Száguldás Porsche Szerelem Csinibaba filmzene Különös éjszaka volt Csonka András Állj meg kislány Ding-dong Delhusa Gjon Nika se perimeno Demjén Ferenc Fekszem az ágyon Hogyan tudnék élni nélküled Iskolatáska Jégszív Kell még egy szó (Honfoglalás) Szabadság vándorai Szerelem első vérig Szerelem második vérig Szerelemvonat Desperado Ég veled Gyere és álmodj (Radio Edit) Táncolj Desperado feat. Pál Tamás A csillagokban járunk Dj Szatmári feat. Jucus Balatoni nyár 2005 Égess el (Radio Cut) Száz évet várnék rád Dobrády Ákos Fekete gyémánt Dolly Roll Arrideverci Hosszú forró nyár Jajj cica Vakáció Dred Csak a hold Dupla Kávé Boldog névnapot Edda Büszke sas Éjjel érkezem Elhagyom a várost Gyere őrült Hűtlen Kölyköd voltam Kör Lelkünkből szól ez a dal Mi vagyunk a rock Minden sarkon Szellemvilág (Szálljunk fel) Ünnep Első Emelet Állj, vagy lövök Angyali vallomás Boldog névnapot Emberek Száz út vár rám Tábortűz Emil Rulez Hello tourist Emilió Ne nézz vissza rám Exotic Trabant 2.

3 Feketevonat Hol van az a lány Fenyő Miklós Csók a családnak Luxemburg rádió Napfény a jégen Fiesta Angelina Hasta Manana Ho La Mi Amor Latin mix (Bonita-Angelina-Jött veled a nyár- Meddig tart ) Fiesta feat. Emilio Szeret a nő (Duett) Filmzene Meseautó Flipper Öcsi Gina FLM Megtalállak még Véget ért a nyár Fonográf Lökd ide a sört Fresh Én is imádlak Táncolj még! Galambos Dorina & Bálint Ádám Ez a szerelem Ganxta Zolee & a Kartel Vato Loco Gáspár Laci Hagyd meg nekem a dalt Sose vagy egyedül Groovehouse Ha újra látom Hajnal Szívvel -lélekkel Vándor Halász Judit Boldog születésnapot Micimackó Happy Gang Sokáig voltam távol Harsányi Levente Hű az anyja Hevesi Tamás Ezt egy életen át kell játszani Hip Hop Boyz A hegyekbe fönn Hobo Blues Band 320-as blues Hey Joe Kőbánya Blues Hofi Géza Próbálj meg lazítani Homonyik Sándor Álmodj királylány Hooligans Félember Játszom Királylány Legyen valami Menj tovább Tartson örökké Hungária Casino Twist Ciao Marina Csavard fel a szőnyeget Csókkirály Gyere gyere Juli Hotel Menthol Isztambul Micsoda buli Multimilliomos jazz dobos Rock And Roll Party Várni rád Ihász Gábor Elsöpri a szél Illés Az utcán Ne gondold Oh kisleány Sárika Irigy Hónaljmirigy Numerakirály Tik vagytok parasztok István, a király Nincs más út, csak az Isten útja Szállj fel szabad madár 3.

4 Josh feat. Jutta Nincs az a szó (Radio Mix) Vár rám az ismeretlen (Duett) Karthago Apáink útján Requiem Kárpátia Barátom mondd merre vagy Hegyek fölött Hol vagytok székelyek Igazán szeretni Keleti Kárpátok Lesz még Szegény magyar nép Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország Katona Klári Vigyél el Kefír & Kecskés Tímea Éjfél után (Duett) Képzelt Riport egy amerikai pop-fesztiválról Valaki mondja meg Kerozin Halál a májra KFT Afrika Balatoni nyár Elizabeth Kispál és a Borz Emese Ha az életben Kicsit szomorkás Kistehén Tánczenekar Szájbergyerek Kiwi Lila fellegek Komár László Marina Mondd kis kócos No Miss Pesti Gigolo Táncoló fekete lakkcipő Koncz Zsuzsa Miért hagytuk, hogy így legyen Miszter alkohol Valahol egy lány Koós János Fogj egy sétapálcát Kislány a zongoránál Marina Korda György Lady N Felicita Mamma Maria Kovács Eszti Pancsoló Kislány Kozmix Angyal Holnapután Krisz Rudolf Egy pillanat itt maradt L.L. Junior Raggamoffin 2 Ladánybene 27 Barna lány Ha van még a világon Igen, igen Kell egy ház Lajtai Kati & Kasza Tibi Összetörted a szívem (Duett) Lerch István Tűzvarázsló LGT Embertelen dal Gyere ki a hegyoldalba Jó barátok vagyunk Miénk ez a cirkusz Mindenki másképp csinálja Neked írom a dalt Nem adom fel Ő még csak 14 Ringasd el magad Szól a rádió Szólj rám ha hangosan énekelek Zenevonat Lola Mozdulj már Titokban álmodoztunk Lord Egyedül járom a várost Kisfiú Nincs bocsánat Szemedben a csillagok Te légy a fény Vándor 4.

5 Malek Andrea (Dés László) A zene az kell Magna Cum Laude Színezd újra Vidéki sanzon Márió Imádok útra kelni Márk Ments meg szerelem (SOS szerelem c. film betétdala) Máté Péter Azért vannak a jó barátok Egy darabot a szívemből Egyszer véget ér Elmegyek Hazám Most élsz Ott állsz az út végén Zene nélkül mit érek én Matyi és a Hegedűs Necsi necsi Mc Hawer & Tekknő Macskajaj Megasztár Csillagdal Mulatós 100 forintnak 50 a fele 50 Pengő Ábrándos szép napok Add ide a didit Aranyeső Asszony lesz a lányból Az a szép Az én rózsám vasutas Bocsássa meg nekem a világ Bye bye lány Édes Piroskám Egy a szívem Egy asszony miatt Egy szál harangvirág Elment a Lidi néni Ez a vonta Ezekkel a sofőrökkel baj van Fáj a szívem Fekete Péter Fekete szempár Gyere gyere drágám Ha megütöm a főnyereményt Halvány őszi rózsák Haragszom a töködre Hat nap óta Hej daláré Hogyha nékem sok pénzem lesz Holdfényes éjszakán Hortobágyi betyárnak születtem én Hozom a postát Induljon a nászmenet Kék a szeme Kicsiny falum Kimegyek a temetőbe Kinn a dorozsmai határban Kombiné Künn a dorozsmai határban Lakodalom van a mi utcánkban Majd ha nékem sok pénzem lesz Megdöglött a bíró lova Mi mozog Nincs szerencsém Országúton hosszú a jegenyesor Pillem Pillem Piros de piros Piros lett a pipacs Sárga rózsa Sárgul már a kukorica szár Se veled se nélküled Sej haj akácfa Szántok - vetek - boronálok Táncolj cigánylány Volare Napoleon Boulevard Legyetek jók, ha tudtok Szállj velem Neo Tones Holnap hajnalig Neoton I love you Maraton Nyár van Pago-Pago Santa Maria Tini dal Yo-yo Not For Sale Boldogtalan szép világ Vedd könnyedén Nótár Mary Viszlát cigánylány Nox Forogj világ Százszor ölelj még! Oláh Ibolya Magyarország 5.

6 Omega Az '58-as Boogie-Woogie Club Azt mondta az anyukám Gyöngyhajú lány Ha én szél lehetnék Petróleum lámpa Régi csibészek Trombitás Frédi Oroszlán Szonja Tépj szét Oroszlán Szonja & Bebe Micsoda nő ez a férfi (Duett) Oroszlán Szonja & Pierrot Time after time (Duett) Oroszlán Szonja, Varga Zsuzsa, Pély Barna Vetkőzés Orsi Ha lemegy a nap Örökzöld Jajj de jó a habos sütemény Kalapom pom-pom Ossian Éjféli lány Sörivó vagyok P. Mobil A zöld, a bíbor és a fekete Kétforintos dal PaDöDö Bye bye Szása Fáj a fejem Ob-la-di Ob-la-da Palcsó Tamás Megfordult a világ Piramis Ajándék Ha volna két életem Szállj fel magasra Postássy Juli Puszinyuszi Presser Gábor Nagy utazás Rajzfilmsláger Doktor Bubó Mézga család Vuk Rapülők Áj láv jú Túr Dö Flanc Republic 16 Tonna fekete szén A 67-es úton Ha itt lennél velem Neked könnyű lehet Repül a bálna Szállj el kismadár Szerelmes vagyok Szeretni valakit valamiért R-Go Bombázó Létezem Szeretlek is meg nem is Romantic Vágyom rád Roy & Ádám A csapból is én folyok Csak egy pillanat Egyetlen hang Feketén a hófehér Rúzsa Magdolna Aprócska blues Shygys Szeress akkor is, ha néha fáj Sipos F. Tamás Nincs baj baby Skorpió Azt beszéli már az egész város Dédapám Soltész Rezső Szóljon hangosan az ének Somló Tamás Azt mondta az anyukám Boogie Woogie a zongorán 6.

7 Syl Utolsó nyár Szandi Nem csak a húszéveseké a világ Tinédzser L'amour Szécsi Pál Egy szál harangvirág Én édes Katinkám Gedeon Bácsi Karolina Kismadár Kósza szél Távollét Szekeres Adrienn Olyan mint Te Szekeres Adrienn & Dobrádi Ákos Híd a folyót (Duett) Szekeres Adrienn & Gáspár Laci Kikötők (Duett) Szulák Andrea Shoop shoop dal Szűcs Judit Gyere a disco club elé Táncolj még Takáts Tamás Pocsolyába léptem Zakatol a vonat Tankcsapda Az élet a legjobb méreg Azt mondom állj Be vagyok rúgva Egyszerű dal Menyország Tourist Tátrai Band New York Tekknő Böllér Rap TNT Bolond aki sír Egyetlen szó (Remix) Híd a folyót Kicsi gesztenye Lakatlan sziget Nem jön álom a szememre Sírni tudnék Tiltott Perc Tóth Gabi Szívemet adnám UFO Tarzan Unique Csillagtenger United Coctail Hajnalban még a nap is más Hófehér Jaguár Jöjj hát Keserű mézű Nincs ősz, nincs tél Végső vallomás Vámosi János Csinibaba Váradi Roma Café Umbala umba Varga Feri & Balassy Betty Ébredni valakiért Varga Miklós Európa Venus Az elmút boldogság dala Hajt a vérem Kockahas Régi Nyár Vincze Lilla Júlia nem akar a földön járni VIP Szükségem van rád V'Moto-Rock Fekszem az ágyon Jégszív Várj, míg felkel majd a nap V-Tech Éjfél után Nem szabad sírni Vele minden jó Visszahúz a szívem Zalatnay Sarolta Mindig kell egy barát Nem vagyok én apáca 7.

8 Zámbó Jimmy Bye bye lány Nézz le rám Zanzibár Szólj már Új napra ébredsz Vágyom rád Závodi Gábor Élj vele boldogan (Csinibaba c. filmből) Zoltán Erika Easy mix Remetelány Szerelemre születtem Túl szexi lány Zorán A szerelemnek múlnia kell Apám hitte Duettek, Melyeket az eredeti előadóval együtt is énekelhetsz: Auth Csilla & Szolnoki Péter Féltelek Baby Gabi & Kefír Hova sodor a szél Baby Gabi & Lala Darabokra szakítod a szívemet Őrült szerelem Van egy kulcs Bery & Váczi Eszter Egyedül Caramel & Bartók Eszter Elég ha érzed Fiesta feat. Emilio Szeret a nő Josh feat. Jutta Vár rám az ismeretlen Kefír & Kecskés Tímea Éjfél után Lajtai Kati & Kasza Tibi Összetörted a szívem Oroszlán Szonja & Bebe Micsoda nő ez a férfi Oroszlán Szonja & Pierrot Time after time Szekeres Adrienn & Dobrádi Ákos Híd a folyót Szekeres Adrienn & Gáspár Laci Kikötők 8.

9 Musicalek Elisabeth A végső tánc Az már nem én lennék Fáradt gályák Hogyha kell egy tánc Ma nagyot nőtt az árnyék Miss Saigon Szaxofon duett Mozart! A zene, az én vagyok Az egyszerű út Csillagok aranya Szeret, mind ki ismer Rómeó és Júlia Gyűlölet Hogy mondjam el? Lehetsz király Szívből szeretni Verona Gyermekdalok A part alatt Árkot ugrott a szúnyog Boci-boci tarka Brumm-brumm Brúnó Bujj, bujj, zöld ág De jó a dió Debrecenbe kéne menni Egy kis malac Elvesztettem zsebkendőmet Én elmentem a vásárra Én kicsike vagyok Eresz alól Falusi hangverseny Fut, szalad a Pejkó Gólya bácsi, gólya Hogy a csibe? János úr Kis kacsa fürdik Kisegér, kisegér Kis-kis kígyó Komatál Kőketánc Mit mos, mit mos? Mókuska, mókuska Most érkeztünk ez helyre Nyuszi Gyuszi Pál, Kata, Péter Tarka kutya Karácsonyi dalok Boldog karácsonyt! Csendes éj Dicsőség Fehér karácsony Halld az angyalok énekét! Hull a pelyhes fehér hó Kiskarácsony, nagykarácsony Mennyből az angyal Ó szép fenyő Ó, gyönyörű szép Pásztorok, pásztorok Száncsengő 9.

10 10.

Magyar. H 1039 Budapest, Juhász Gyula utca 2. Mobil: +36 304 116 116 bestofdisco@bestofdisco.hu www.bestofdisco.hu

Magyar. H 1039 Budapest, Juhász Gyula utca 2. Mobil: +36 304 116 116 bestofdisco@bestofdisco.hu www.bestofdisco.hu Magyar 100 Folk Celsius A nagy Ho-Ho-Ho Horgász 100 Folk Celsius Anyám, ha szeretsz 100 Folk Celsius Ohio 100 Folk Celsius Országút 100 Folk Celsius Paff a bűvös sárkány 3+2 Akácos út 3+2 Hej, de csuda

Részletesebben

3+2 egyveleg 2. (Szól a nóta. áll a bál / Vége,

3+2 egyveleg 2. (Szól a nóta. áll a bál / Vége, számcím eredeti előadó 0-9 16 tonna feketeszén Republic 220 felett Familia 3+2 egyveleg 1. (Jóskának az a baja / Anyósom, anyósom / Hogyha egyszer mulatunk / Az anyósom látja már / Lujza, harap a kutyád)

Részletesebben

RETRO PARTYZENEKAR REPERTOÁR LISTA

RETRO PARTYZENEKAR REPERTOÁR LISTA RETRO PARTYZENEKAR REPERTOÁR LISTA ABBA ABBA ABBA AD STÚDIÓ ALANNAH MYLES APOSTOL AUTH CSILLA BACCARA BANANARAMA BEATLES BEATRICE BEATRICE BELLINI BERGENDY BIKINI BIKINI BIKINI BILLI IDOL BONANZA BANZÁJ

Részletesebben

HANGFELVÉTELEK ANALITIKUS FELTÁRÁSA (TARTALOMJEGYZÉK-MUTATÓ) - Csak a magyar nyelvű felvételek -

HANGFELVÉTELEK ANALITIKUS FELTÁRÁSA (TARTALOMJEGYZÉK-MUTATÓ) - Csak a magyar nyelvű felvételek - Vachott Sándor Városi Könyvtár Gyöngyös HANGFELVÉTELEK ANALITIKUS FELTÁRÁSA (TARTALOMJEGYZÉK-MUTATÓ) - Csak a magyar nyelvű felvételek - (CD, LP ÉS KAZETTA) * Összeállította: Lovász Béláné Utolsó frissítés

Részletesebben

Koncert Divízió Kft. Célunk, hogy a következõ tulajdonságaink által maximálisan megfeleljünk mindenki elvárásának:

Koncert Divízió Kft. Célunk, hogy a következõ tulajdonságaink által maximálisan megfeleljünk mindenki elvárásának: Koncert Divízió Kft. Cégünk 2005 óta van jelen a hazai szórakoztatóiparban, mint professzionális koncertszervező. Magyarország emblematikus előadóinak és zenekarainak rendezünk koncerteket országszerte,

Részletesebben

DEMJÉN FERENC ÉLETRAJZ

DEMJÉN FERENC ÉLETRAJZ DEMJÉN FERENC ÉLETRAJZ 1946. december 21-én Diósgyőrött a család harmadik gyermekeként láttam meg a napvilágot, később egy húgom is született. Szüleim elmondása szerint hatalmas voltam, 5 kg 20 dkg-val

Részletesebben

100 forintnak 50 a fele

100 forintnak 50 a fele Daloskönyv 1 Tartalom 100 forintnak 50 a fele... 4 A Harmonikás... 4 Lidi néni... 4 A Börtön ablakába zeneszöveg... 5 Egy szál harangvirág... 5 Fekete vonat... 5 Kicsiny falum, ott születtem én... 6 Kislány

Részletesebben

A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 911/2012. (V.16.) sz. H A T Á R O Z A T A

A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 911/2012. (V.16.) sz. H A T Á R O Z A T A Ügyiratszám: MN/6437-9/2012. Ügyintéző: személyes adat Telefonszám: Személyes adat E-mail: személyes adat Tárgy: a vállalt időtartamban és műsoridőben, valamint a műsoridőbeosztás szerint vállalt műsorstruktúrának

Részletesebben

KOTTÁK ANALITIKUS FELTÁRÁSA

KOTTÁK ANALITIKUS FELTÁRÁSA Gyöngyös KOTTÁK ANALITIKUS FELTÁRÁSA (TARTALOMJEGYZÉK-MUTATÓ) * Összeállította: Lovász Béláné Utolsó frissítés: 2012. szeptember 3. * A zenei gyűjtemény egyes kottáinak tartalmi feltárása nem teljes körű.

Részletesebben

A magyarock története 2. - tartalomjegyzék

A magyarock története 2. - tartalomjegyzék 1. Rockforduló Támadás: A fordulat éve a rockban - A Kádár-rendszer válsága - A kádár rendszer válsága - Túl messzire megy a rock and roll srác - A rock megregulázása: a tatai rocktanácskozás - Tisztítsák

Részletesebben

Slágerek. Kenéz Heka Etelka

Slágerek. Kenéz Heka Etelka Slágerek Kenéz Heka Etelka Kenéz Heka Etelka Slágerek és saját versek Felelős kiadó: Kenéz Heka Etelka Nyomdai munkák: Norma Nyomdász Kft. Hódmezővásárhely ISBN: 963 460 975 9 Régi idők dalai versekben

Részletesebben

MÁJUSI E-Mail VIDEO AKCIÓ AZ ALÁBBI LISTÁN SZEREPLŐ FILMEK VHS vagy DVD db. $10.00

MÁJUSI E-Mail VIDEO AKCIÓ AZ ALÁBBI LISTÁN SZEREPLŐ FILMEK VHS vagy DVD db. $10.00 MÁJUSI E-Mail VIDEO AKCIÓ AZ ALÁBBI LISTÁN SZEREPLŐ FILMEK VHS vagy DVD db. $10.00 HÉT TONNA DOLLÁR Kabos László, Darvas Iván, Bárdy György Luciano, a rut kis bohoc kepes elore megjosolni a nyero szamokat.

Részletesebben

AKKOR SIRASSATOK ENGEM Katona Pista összegyűjtött nótái

AKKOR SIRASSATOK ENGEM Katona Pista összegyűjtött nótái AKKOR SIRASSATOK ENGEM Katona Pista összegyűjtött nótái 1 2. kiadás ISBN 978 80 89001 48 4 Katona István Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely 2 AKKOR SIRASSATOK ENGEM KATONA PISTA ÖSSZEGYŰJTÖTT

Részletesebben

Vártam, hogy végre szóljak, azt, hogy elmondjam, mit is gondolok. Hallgasd, hallgasd meg kérlek, azt, mi számomra a legszentebb dolog!

Vártam, hogy végre szóljak, azt, hogy elmondjam, mit is gondolok. Hallgasd, hallgasd meg kérlek, azt, mi számomra a legszentebb dolog! FEB tábori dalgyűjtemény - 1 - készült:1997 augusztus-szeptember 1. SZÁLLJ FEL C dm E7 am F G C Szállj, szállj, szállj fel magasra, dalom hódítsd meg most a kék eget. C dm E 7 am F G C Jöjj, jöjj, kérlek

Részletesebben

SMS adatbázis I. 2. Cukor? Nem! Csoki? Nem! Hmm...Méz!!! Nem, az sem. A Fenébe, nem jut eszembe semmi ami nálad édesebb lenne!!!

SMS adatbázis I. 2. Cukor? Nem! Csoki? Nem! Hmm...Méz!!! Nem, az sem. A Fenébe, nem jut eszembe semmi ami nálad édesebb lenne!!! 1. oldal, összesen: 38 SMS adatbázis I - Kedveskedő, hízelgő, elcsábító üzenetek - A SMSket, az Afrodiziákumok szerzője, egy kedves barátnőm, Orshee nézte át és véleményezte női szemmel. PIROS - nekem

Részletesebben

Pannon Egyetem Magyarnóta Kör. Nótaszövegek I.

Pannon Egyetem Magyarnóta Kör. Nótaszövegek I. Pannon Egyetem Magyarnóta Kör Nótaszövegek I. 1 A BUNDÁNAK NINCS GALLÉRJA... 14 A CIGÁNYOK SÁTORA, LADILADILOM, SÁRGA LILIOM... 7 A CSITÁRI HEGYEK ALATT RÉGEN LEESETT A HÓ... 11 A FÜREDI ANNA-BÁLON SZÓL

Részletesebben

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Zene, zenés filmek, koncertfelvételek 2 lökött inas (2001) DVD 1834 Rend.: Alan Ayckbourn Szereplők: John Scherer, Martin Jarvis. Időtartam: 141 A film

Részletesebben

dalszövegek : Kovács Attila

dalszövegek : Kovács Attila Alapítvány dalszövegek : Kovács Attila 1. Megérkeztél zene: Horváth Zsolt Kovács Attila Mi az, ami egyszerűen történik? Valami egyszerűen van Ugyanolyan arccal érkezik, Mint kértem rég bizonytalan És nem

Részletesebben

Ezek történtek Ibolyával. 2011-ben...

Ezek történtek Ibolyával. 2011-ben... Ezek történtek Ibolyával 2011-ben... Tartalomból: KÖSZÖNTŐ w w w. o i r o. h u - o l á h i b o l y a e l s ő r a j o n g ó i o l d a l a 2 Bevezető 3 Egy hiteles dokumentumfilm... 6 Idén ünnepli 60. születésnapját

Részletesebben

Mihály O. István Funke Attiláné Mihály Katalin. Nagyapa nótái

Mihály O. István Funke Attiláné Mihály Katalin. Nagyapa nótái Mihály O. István Funke Attiláné Mihály Katalin Nagyapa nótái Mályinka Erding, 2001 A bihari határszélen... A bihari határszélen nem is olyan régen Halva találtak egy legényt a temetőszélen. Hűtlen lett

Részletesebben

amt VÁLOGATOTT VERSEK

amt VÁLOGATOTT VERSEK amt VÁLOGATOTT VERSEK ...ÉS MEGHAL A VILÁG Eljön majd az, amikor a fagy és a jég, a föld és az ég, a Nap és a Hold, a zsák és a folt majd NEM alkot párt. Ott meghal a világ. Az ember és az állat, a sokat

Részletesebben

OTTHON A VILÁGBAN Honismereti könyvsorozat. Szerkeszti: Fogarasy Attila

OTTHON A VILÁGBAN Honismereti könyvsorozat. Szerkeszti: Fogarasy Attila OTTHON A VILÁGBAN Honismereti könyvsorozat Szerkeszti: Fogarasy Attila DR. RÉTHY ZOLTÁN ÉN ÍGY IMÁDKOZOM ÖSSZEGYÛJTÖTT VERSEK Pilisi Alkotó Kaptár Egyesület Pilisvörösvár Város Önkormányzata Pilisvörösvár

Részletesebben

A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1583/2013. (XI. 6.) számú H A T Á R O Z A T A

A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1583/2013. (XI. 6.) számú H A T Á R O Z A T A Ügyiratszám: MN/50240-7/2013. Ügyintéző: személyes adat Telefonszám: Személyes adat E-mail: személyes adat Tárgy: a vállalt műsorstruktúrának megfelelő műsor sugárzására, valamint a közszolgálati műsorszámok

Részletesebben

SZÉKI ÉNEKEK. LASSÚ Éjfél után mondta meg, hogy mi baja: Ő szeretne, de az anyja nem hagyja.

SZÉKI ÉNEKEK. LASSÚ Éjfél után mondta meg, hogy mi baja: Ő szeretne, de az anyja nem hagyja. SZÉKI ÉNEKEK Azt hallottam, jó galambom, hogy itt akarsz hagyni, Velem egy faluban nem is akarsz lakni. Csak azt mondd meg, jó galambom, melyik úton mész el, Felszántatom azt az utat aranyos ekével. Felszántatom

Részletesebben

L. Ady Mariska : Nemsokára. 1931. 303. 1. -"- : öreg templom kapujára. 1932. 227. 1. -"- : Ablaknál. 1932. 328. 1. -"- : Ifju fejek árnyéka. 1933.

L. Ady Mariska : Nemsokára. 1931. 303. 1. -- : öreg templom kapujára. 1932. 227. 1. -- : Ablaknál. 1932. 328. 1. -- : Ifju fejek árnyéka. 1933. P Á S Z T O R T Ű Z R E P E R T Ó R I U M. 1 9 2 1-1 9 4 4 II Összeállította G A L A M B O S F E R E N C 1 9 6 4 A P Á S Z T O R T Ű Z Í R Á S A I -2- I. S z é p i r o d a l o m. 1. M a g y a r s z é p

Részletesebben

50 Népdal. 50 MP3 ének a KMCSSZ honlapján van: > GYÛJTEMÉNYEK > népdalok. Cs. III. Kötelezõ népdalai a Jubileumi táborra: 2005

50 Népdal. 50 MP3 ének a KMCSSZ honlapján van: > GYÛJTEMÉNYEK > népdalok. Cs. III. Kötelezõ népdalai a Jubileumi táborra: 2005 50 Népdal Cs III Kötelezõ népdalai a Jubileumi táborra: 2005 50 MP3 ének a KMCSSZ honlapján van: > GYÛJTEMÉNYEK > népdalok 1 A csitári hegyek alatt A csitári hegyek alatt, régen leesett a hó Azt hallottam

Részletesebben

KARDOSKÚTI ANTOLÓGIA VÁLOGATÁS A 2011. ÉVI NYUGDÍJAS VERS- ÉS PRÓZAÍRÓ PÁLYÁZAT ANYAGÁBÓL

KARDOSKÚTI ANTOLÓGIA VÁLOGATÁS A 2011. ÉVI NYUGDÍJAS VERS- ÉS PRÓZAÍRÓ PÁLYÁZAT ANYAGÁBÓL 1 2 KARDOSKÚTI ANTOLÓGIA VÁLOGATÁS A 2011. ÉVI NYUGDÍJAS VERS- ÉS PRÓZAÍRÓ PÁLYÁZAT ANYAGÁBÓL 3 Kiadja: Móra Ferenc Művelődési Ház és Községi Könyvtár, Kardoskút Felelős kiadó: Neller Borbála Tünde, igazgató

Részletesebben

ISTEN ÁLDJA MEG A MAGYART A JÓ LOVAS KATONÁNAK ÁLLJ BE PISTA KATONÁNAK!

ISTEN ÁLDJA MEG A MAGYART A JÓ LOVAS KATONÁNAK ÁLLJ BE PISTA KATONÁNAK! A JÓ LOVAS KATONÁNAK A jó lovas katonának, de jól vagyon dolga, Eszik, iszik a sátorban, semmire sincs gondja, Hej, élet, be gyöngy élet, ennél szebb sem lehet, csak az jöjjön katonának, aki ilyet szeret.

Részletesebben

Találj rám. Találj rám, találj rám

Találj rám. Találj rám, találj rám Nincs hova menni Úszok egy folyóban a fejem lemerül Nézem a víz alatt sem vagyok egyedül Fogy a levegım, de szemmel tartalak Figyellek fél szemmel a rémes víz alatt Lassú a folyó, körülöttem fák nyelek

Részletesebben

SOLYMÁRI FÉRFIKÓRUS SOLYMÁRON ISMERT RÉGI MAGYAR ÉS NÉMET NÉPDALOK, NÓTÁK ÉS ÉNEKEK SZÖVEGGYŰJTEMÉNYE

SOLYMÁRI FÉRFIKÓRUS SOLYMÁRON ISMERT RÉGI MAGYAR ÉS NÉMET NÉPDALOK, NÓTÁK ÉS ÉNEKEK SZÖVEGGYŰJTEMÉNYE SOLYMÁRI FÉRFIKÓRUS SOLYMÁRON ISMERT RÉGI MAGYAR ÉS NÉMET NÉPDALOK, NÓTÁK ÉS ÉNEKEK SZÖVEGGYŰJTEMÉNYE A GYÜJTEMÉNY MEGÍRÁSÁNAK KEZDEMÉNYEZŐI ÉS AZ ÉNEKSZÁMOK EGY RÉSZÉNEK ÖSSZEGYŰJTŐI SZIRMAI JÁNOS, A

Részletesebben