Koncepció CSR csapatépítés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Koncepció CSR csapatépítés"

Átírás

1 Megy a Bözsi vonat

2 Koncepció CSR csapatépítés A programot olyan felelősen gondolkodó vezetőkkel rendelkező cégeknek ajánljuk, aki számára fontos szempont a környezettudatos szemlélet. A program elsődleges célja, hogy a csapatépítést ötvözze a vállalati társadalmi felelősségvállalással. A csapattagok izgalmas kalandok közepette, a hatékony team building kritériumainak megfelelően alkotnak maradandót, mellyel lehetőség nyílik betekintést nyerni a bennünket körülvevő természet mindennapjaiba is, közelebbről megismerni a Börzsöny vidékét és a Múzeumvasút működését. Ezek a programok remek lehetőséget nyújtanak a csapatmunkára, a közösség kialakítására, s nem utolsó sorban kitűnően kommunikálhatóak.

3 Koncepció A fenntarthatóság és CSR irányába mutató másfél napos tematikus élményprogramjainkkal felhőtlen szórakozást biztosítunk a munkatársak számára. A programhoz kiváló helyszín Budapestről 1,5 órára található a Börzsöny hegység nyugati oldalán, az Ipoly völgyének alsó részén a Nemzeti Parknál elhelyezkedő Kemence nevű település. Itt található a kiemelt turisztikai látványosság a Kemencei Erdei Múzeumvasút, mely a program része is. Az 1910-es években kezdték építeni a 600 mm nyomtávolságú vonalat. Eleinte még a lóvontatású vasút faárut és személyszállítást végzett a több, mint 50 km hosszú vonalon. A háború után 1947-ben jelent meg a gépiesített mozdony, amit a Csarna-patak 1995-ös és 1999-es árvizei gyakorlatilag elmostak, de 2000-től Egyesület formában működik a Kemencei Erdei Múzeumvasút.

4 Szállás 1. Egy nagyon kedves, hangulatos erdei panzióban kínálunk szálláshelyet. A Feketevölgy Panzió (volt VILATI üdülő) a Börzsöny hegység északi részén, Kemence községtől (Pest megye) 5 km-re található. Távol a nagyvárosok zajától, rossz levegőjétől, természetvédelmi területen a Csarna (Fekete)- patak völgyében található. Fenyőkkel körülvett, alpesi tetős épületben 2 ágyas szobák mellett 3-4 fős szobák állnak rendelkezésre, ahol 50 fő tud kényelmesen elférni.

5 Szállás 2. Kemence község belterületének határán, a börzsönyi tájvédelmi körzet szomszédságában található, a Kemencét Diósjenővel összekötő út mentén a Kőrózsa Panzió. Az ide látogatókat a pár méterre lévő Kemence-patak csobogása fogadja. 2-3 és 4 ágyas szobák 100 főig állnak rendelkezésre.

6 Tervezett időbeosztás 1. nap 08:00 Indulás Budapestről 10:00 Érkezés a Feketevölgy Panzióba, szobák elfoglalása 10:30 Eligazítás a szálláshely udvarán, csapatok szétosztása 10:45 Az első csapat indulása a megadott útvonalon, az út alatt feladatok megoldása a vasút melett. Közben a többi csapat a szállás udvarán különböző feladatokat old meg, míg el nem indulnak ők is a megadott útvonalon. 13:30 Ebéd a Kőrózsa Panzióban 14:30 Feladatok leadása a Múzeumnál, délutáni program: Kemencei Erdei Múzeumvasút megtekintése, csoportos tárlatvezetés: kovácsműhely, vasúti kocsimúzeum, fűtőház és mozdonyparádé 17:00 Különvonattal visszaindulás a Feketevölgy Panzióba. 18:00 Vacsora 20:00 Vasutas filmek, buli

7 Tervezett időbeosztás 2. nap 08:00 Ébresztő 10:00 -ig reggeli 10:00 -tól szabadfoglalkozás 12:00 Ebéd 13:30 Hazautazás Budapestre

8 A programterv kifejtése: 1. nap Miután mindenki elfoglalta a szálláshelyét, és már megvannak a csapatok, akkor az udvaron egy eligazítás kezdődik a programokról. Ezt követően a programok kezdetét veszik, az első csapat elindul a megadott útvonalon a Kőrózsa Panzió felé. Útközben a vasút mellett különböző feladatokat kell megoldaniuk. Addig a többi csapat a szálláshely udvarán old meg különböző feladatokat. A csapatok bizonyos idő eltelte után indulnak egymás után a megadott útvonalat teljesíteni. Az úti cél a Kőrózsa étterem, ahol ebéd várja a csapatokat. Útközben a feladat része a csapatoknak a különböző állomásokon, feladatokon kívül a kiosztott zsákokba hulladékokat gyűjteni, melyet a célnál lemérünk. Fontos, hogy a zsákok minél nehezebb hulladékkal legyenek tele, ámde épek maradjanak. Ebéd után minden csapat leadja a feladatát a Múzeumnál. Délutáni program a Kemencei Erdei Múzeumvasút megtekintése tárlatvezetéssel, maj különvonattal visszaút a szálláshoz. Este vacsora és buli veszi kezdetét, ahol mindenki önfeledten szórakozhat.

9 A programterv kifejtése: 2. nap A reggeli ébresztő után, mindenki megreggelizik az étteremben. Utána szabad programok vannak. Lehetséges szabad programok: Önkéntes munkát végezni a Kemencei Erdei Múzeumvasútnál Szervezett terepjárós kiránduláson résztvenni Túrázni az erdőben A helyszínen pihenni és élvezni a szálláshely kényelmeit Ebéd bográcsban Ezt követően hazautazás Budapestre.

10 Programajánlatunk 6-8 csoportra Vasúti pálya építés: A gyakorlott pályafenntartók villámgyorsan építik a vasúti pályákat. Ezen a feladaton a csapatoknak adott idő alatt kell összeépíteni a vasúti pályát Thomas, favonat vagy LGB vonatokhoz.

11 Programajánlatunk 6-8 csoportra Általános vasúti fejtörők: A vasutas pályatársaknak most különösen okosnak, bölcsnek és csalafintának kell lennie, ha meg akarják oldani az összes szakmabeli fejtörő feladatot.

12 Földmérés: Programajánlatunk 6-8 csoportra A jó pályaépítő munkásoknak nem csak gyorsan kell tudniuk építeni a vasúti pályákat, hanem meg is kell tudniuk határozni, hogy a két település közötti pályaszakasz pontosan milyen távolságra van egymástól. Most a versenyzőknek a nagy A segítségével kell meghatározni az adott távolságot. Egy kijelölt távot kell adott időn belül teljesíteniük. Az A betű nagyjából 2,5 méter magas. A szárak találkozásánál 4 irányba megy kötél, melynek segítségével tudnak segíteni egyensúlyozni a belsejében lévő játékosnak.

13 Programajánlatunk 6-8 csoportra Da Vinci hídja: A vaút útvonalán gyakran kell a vonatoknak hidakon is áthaladni. Ezen az állomáson kell megépíteni a csapatoknak a hidat, hogy folytatni tudják útjukat a végállomás felé. A híd egy olyan speciális híd, amely nélkülöz minden rögzítő és kötőelemet. Se ragasztót, se csavart nem tartalmaz, csak azonos méretű falapokból áll. A csapatoknak ezt a hidat kell összeépíteniük adott idő alatt a rendelkezésre álló falapokból.

14 Programajánlatunk 6-8 csoportra Kocsma trükkök: Ha új vendégként érkezünk a Restibe, utasellátóba, akkor ismerni kell olyan trükköket, amikkel a helyi közönséget elkápráztatjuk. Ezeknél a tréfás trükköknél az a jó, ha mindig kéznél lévő eszközöket használunk például: gyufa, sörös üveg.

15 Programajánlatunk 6-8 csoportra Italkóstolás: A vasutasok munkájuk során különböző helyszínekre, településekre jutnak el. Ha a településeket nem is teljesen, de a helyi Restit és annak a kínálatát jól ismerik. Ezen az állomáson a csapatoknak különböző ásványvizeket és alkoholos italokat kell megkóstolniuk. Kóstolás után pedig megtippelni, hogy a poharakból melyik vizet kóstolták meg.

16 Programajánlatunk 6-8 csoportra Virtuális vasutasok: A mai masinisztáknak elengedhetetlenül fontos a precizitás. Mielőtt valós vonatot vezetnének virtuális vonatozáson kell résztvenniük. Projektoron kivetítve vonatos szimulátoron mérjük le, ki mennyire precíz masiniszta.

17 Dekoráció Vasúti témához illő fotóparavános tabló dekoráció elhelyezése a szálláshelyen. Ezen a csapattagok, akár előre is tájékozódhatnak a vasúti fejtörők programfeladathoz.

18 Dekoráció Vasúttörténeti érdekességek vitrinekben kihelyezve Vonatos filmek vetítése

19

THE NYÁRI KALANDTÁBOR

THE NYÁRI KALANDTÁBOR THE NYÁRI KALANDTÁBOR Tudás-Buli-Kaland-Szórakozás 2010 A táborról röviden A nyár a kikapcsolódás és az új élmények időszaka. A THE program abszolút újdonsággal jelentkezik: természettudományos alapokra

Részletesebben

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ Vámosgálfalva Önkormányzata tisztelettel meghívja a Vámos Települések Szövetségének tag önkormányzatait és minden kedves érdeklődőt a 2010. június 4 6 án megrendezésre kerülő Vámos Települések

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

Nyári tábor Szigetköz / július (6 nap / 5 éj)

Nyári tábor Szigetköz / július (6 nap / 5 éj) Nyári tábor Szigetköz / 2016. július 18. 23. (6 nap / 5 éj) 1 nap (érkezési nap / hétfő / július 18.) Odautazás 7 45 Gyülekezés Veszprém vasútállomáson 8 15 Indulás Győr felé (vonatszám: 39517) 10 17 Érkezés

Részletesebben

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA SZEMÉLYES ELŐNYÖK Helyben élő magyar kapcsolat non-stop elérhetőséggel, csoportkísérettel és az alábbiak ismeretével: Az igényeknek legmegfelelőbb szállás biztosítása Az attrakciókat

Részletesebben

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP GYSI II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA GYÖNGYÖS 2010. június 18-20. II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP 2010 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA GYÖNGYÖS 2010. JÚNIUS 18-20. Szeretettel meghívunk

Részletesebben

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a GYEMSZI Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet ismét életmódtábort szervez az alábbi időpontban:

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a GYEMSZI Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet ismét életmódtábort szervez az alábbi időpontban: Örömmel tájékoztatjuk, hogy a GYEMSZI Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet ismét életmódtábort szervez az alábbi időpontban: Időpont Jelentkezési határidő 2013. május 5 9. 2013. március 15. A

Részletesebben

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. 1 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. A találkozó célja: Rendezvényünkkel

Részletesebben

Börzsöny erdei iskola program. Kalandok a természetben. élővilága. Esti vadles. GPS Kincsvadászat

Börzsöny erdei iskola program. Kalandok a természetben. élővilága. Esti vadles. GPS Kincsvadászat Börzsöny erdei iskola program Kalandok a természetben Elméleti oktatás, a Börzsöny élõvilága,képekben, majd séta az erdőben, fafajták bemutatása, táplálékláncok, nevezetességek. A foglalkozás ára: 490,-Ft/fő

Részletesebben

Szív a Szívért Alapítvány

Szív a Szívért Alapítvány Szív a Szívért Alapítvány 1138. Budapest, Váci út 163. Kedves Sorstársaink, Hozzátartozók és Vendégeink! Székesfehérvár-Agárd, 2017. június 9-10-11-12.-i (péntek du.-hétfő de.) Orvos- Beteg találkozó rövid

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

Beszámoló Kisvasutak Baráti Köre Egyesület 2016. január

Beszámoló Kisvasutak Baráti Köre Egyesület 2016. január Beszámoló a Kemencei Erdei Múzeumvasút 2015. évi működéséről Kisvasutak Baráti Köre Egyesület 2016. január Beszámoló a Kemencei Erdei Múzeumvasút 2015. évi működéséről Előzmények A mai Kemencei Erdei Múzeumvasút

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 25-i ülésére Tárgy: A kárpátaljai Dercenből érkező gyermekek vendéglátásáról szóló döntés meghozatala Előadó: Ottó Péter

Részletesebben

Meghívó 2012. november 20.

Meghívó 2012. november 20. Meghívó Tisztelt Természetjáró, Erdész, Vadász Kolléga! A következő oldalakon olvasható címmel és programmal a TESZ-TeSz 50 éves jubileumát üljük 2012. november 24-25- én. Hívunk, vegyél részt ennek a

Részletesebben

Értékesítési Tájékoztató Lakó- és különleges övezeti területek értékesítése Kunsziget

Értékesítési Tájékoztató Lakó- és különleges övezeti területek értékesítése Kunsziget Értékesítési Tájékoztató Lakó- és különleges övezeti területek értékesítése Kunsziget 2013 Kunsziget Termálfalu elhelyezkedése Kunsziget Győrtől 15 km-re, Hegyeshalom irányában található. A Budapest felől

Részletesebben

VDSZ elnökségi ülés Január 25. Kiss Béla alelnök

VDSZ elnökségi ülés Január 25. Kiss Béla alelnök VDSZ elnökségi ülés 2017. Január 25. Kiss Béla alelnök A módosítások okai A 2015-ben kialakított új üdültetési és foglalási rendszer, Üdülési Szabályzat finomítása. A 2016. évi tapasztalatok összegzése

Részletesebben

É L E T K É P E K. az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség szemétszedési akciójáról. TeSzedd 2014. május 10.

É L E T K É P E K. az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség szemétszedési akciójáról. TeSzedd 2014. május 10. É L E T K É P E K az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség szemétszedési akciójáról TeSzedd 2014. május 10. Egyeztetés az akciónap reggelén a gyűjtési pontok elhelyezkedéséről,

Részletesebben

Kapócs Horváth Zsófia I. Erdőpedagógai szm.

Kapócs Horváth Zsófia I. Erdőpedagógai szm. Kapócs Horváth Zsófia I. Erdőpedagógai szm. Célok és s téma t kiválaszt lasztásasa Téma: Vidéki élet, családi gazdálkodás, hagyományőrzés Helyszín: Patca, Katica tanya (Somogy megye) Probléma: A vidékről

Részletesebben

Feladatlap. Osszátok fel a szervezési feladatokat egymás között! Ha valaki végzett a saját feladatával, az segítsen a többieknek!

Feladatlap. Osszátok fel a szervezési feladatokat egymás között! Ha valaki végzett a saját feladatával, az segítsen a többieknek! Feladatlap Szervezzetek egy kirándulást a megadott helyre! Állítsatok össze egy hétvégi programot! A megadott árak alapján számoljátok ki, hogy körülbelül mennyibe kerül a kirándulás? Indulási pont: Horváth

Részletesebben

Külhoni Magyar Fiatalok Találkozója

Külhoni Magyar Fiatalok Találkozója Külhoni Magyar Fiatalok Találkozója Augusztus 14. csütörtök 2014. augusztus 14-21. PROGRAM Érkezés, szobafoglalás Helyszín: Balaton - Zánkai Új Nemzedék Központ 20.30 22.00 Tábortűz, táncmulatság Augusztus

Részletesebben

Turisztikai programcsomag ajánlat általános és középiskolák, cserkészcsapatoknak számára

Turisztikai programcsomag ajánlat általános és középiskolák, cserkészcsapatoknak számára Turisztikai programcsomag ajánlat általános és középiskolák, cserkészcsapatoknak számára Átlagos csoportlétszám: 15 30 fő esetén. Célmeghatározás: Ismerkedés Magyarország egyik leghíresebb iskolavárosával,

Részletesebben

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a Magyarországon elérhető legjobb téli vezetéstechnikai tréning. Ugyanis nem mesterséges műgyanta

Részletesebben

Családias hangulat, magas színvonalon

Családias hangulat, magas színvonalon 20 Namibia ÉV TAPASZTALATÁVAL Családias hangulat, magas színvonalon AFRIKAI KÖRNYEZET KÉNYELEM ÉS KOMFORT FELSŐ SZNTEKEN Vendégeink kényelmét 4 szoba teszi lehetővé, mindegyik szoba saját fürdőszobával,

Részletesebben

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Biztonság a gyerekeknek Szabadság a szülőknek Élmény az egész családnak A gyerekek a sísuliban és síoviban képzett oktatók vezetésével egész napos felügyelet mellett,

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A

FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT Széchenyi István Egyetem Győr 2019. MÁJUS 28-29. A BAJNOKSÁG DÖNTŐJÉT A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI

Részletesebben

LOVÁSZ SZAKMA KIVÁLÓ TANULÓJA VERSENY országos döntője. Kiskunfélegyháza április A VERSENYZŐK ÉS A KÍSÉRŐK PROGRAMJA

LOVÁSZ SZAKMA KIVÁLÓ TANULÓJA VERSENY országos döntője. Kiskunfélegyháza április A VERSENYZŐK ÉS A KÍSÉRŐK PROGRAMJA LOVÁSZ SZAKMA KIVÁLÓ TANULÓJA VERSENY országos döntője Kiskunfélegyháza A VERSENYZŐK ÉS A KÍSÉRŐK PROGRAMJA 6100 Kiskunfélegyháza, Petőfi u. 2/A Telefon: 76/461 022 Fax: 76/461 022 e-mail: mezge.suli@gmail.com

Részletesebben

FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A

FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT Széchenyi István Egyetem Győr 2018. június 4-5. A BAJNOKSÁG DÖNTŐJÉT A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI

Részletesebben

Velence Fészek Nyár 2015.06.18-21-ig - Program

Velence Fészek Nyár 2015.06.18-21-ig - Program Velence Fészek Nyár 2015.06.18-21-ig - Program Kedves Résztvevők! A programok úgy vannak kialakítva, hogy a babakocsival is bejárhatóak az útvonalak, illetve a délelőtti programokból van lehetőség visszatérni

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2017. augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2017. augusztus 31. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL Az üdülést igénybe veheti: a Szövetség tagsága, a tagok hozzátartozói (férj, feleség, élettárs és maximum két nem nagykorú unoka), valamint

Részletesebben

Részletes programterv

Részletes programterv Részletes programterv 1. nap 2015. május 26. (kedd) 2. nap 2015. május 27. (szerda) 7:45 Gyülekező Ászáron az iskola előtt 8:00 Indulás az Erdei iskolába 11:00 Megérkezés Zebegénybe 11:15 Hajózás történeti

Részletesebben

Versenykiírás (Tervezet)

Versenykiírás (Tervezet) - 1 - XIII. MEBSZ- MATASZ Bajtársi Találkozó, Versenykiírás (Tervezet) I. Általános rész A Magyar Ejtőernyősök Bajtársi Szövetsége a Magyar Tartalékosok Szövetségének Csongrád megye szervezete, valamint

Részletesebben

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM Az 1984-ben alapított szervezet híres fiataloknak szervezett nyári táborairól, melyeket főleg Berlinben szervez. Az itt tanulók minimum korosztálya 8 év, de a különböző

Részletesebben

Nagyvisnyó Túlélő tábor

Nagyvisnyó Túlélő tábor Nagyvisnyó Túlélő tábor 2014.08.17-22. 1. nap: Tiszafüred Poroszló Hajótúra Dédesi várrom 2. nap : Nagyvisnyó Aggtelek Nagyvisnyó szabad program vacsoráig 3. nap: Csomózási technikák a túléléshez (alpin

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a GYEMSZI Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet ismét életmódtábort szervez az alábbi időpontban:

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a GYEMSZI Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet ismét életmódtábort szervez az alábbi időpontban: Örömmel tájékoztatjuk, hogy a GYEMSZI Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet ismét életmódtábort szervez az alábbi időpontban: Időpont Jelentkezési határidő 2011. szeptember 14-18. 2011. július

Részletesebben

VI. Atlantic Motors Teljesítmény Túra/Verseny 2011.10.01.

VI. Atlantic Motors Teljesítmény Túra/Verseny 2011.10.01. VI. Atlantic Motors Teljesítmény Túra/Verseny 2011.10.01. Helyszín: Esztergom és környéke Versenytáv: 127,6 Km Össztáv Budapestről oda és vissza: 250 km Szervezők: Greg, cadillaclaselle.hu Buickbandi,

Részletesebben

PÖRBÖLY. egyéb.140.7319

PÖRBÖLY. egyéb.140.7319 PÖRBÖLY 1. A település területére vonatkozó információk: Teljes terület 1111.1208 Ebből szántó 597.8635 gazdasági erdő..362.5254 védett terület 362.5254 ipari hasznosítású..10.0000 terület egyéb.140.7319

Részletesebben

Gyalogos túranap október 12. Normafa

Gyalogos túranap október 12. Normafa BUDAPESTI SZABADIDŐSPORT SZÖVETSÉG 1053 Budapest, Curia utca 3. Gyalogos túranap 2013. október 12. Normafa A az Erzsébetvárosi SE közreműködésével szervezi 2013. október 12-én a MOCCANJ! Próbasorozat 2013.

Részletesebben

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL!

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! Akció ideje: 2010.12.04-2010.12.18. Az árak euróban értendık /fı /csomag 3* Hotel/Panzió 4* plus Hotel SZÁLLÁS

Részletesebben

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj)

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) Napii árak 2015 Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) hétvége (P-SZ éj) Szállás kétágyas elhelyezéssel

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére Program és árajánlat Egy napos kirándulások Iskolás vagy óvodás csoportok részére Érkezés Lehetőség van rá, hogy jó idő esetén a csoport lovas kocsival érkezzen a vasútállomástól a park területére. Azonban

Részletesebben

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR. vacesvideke@gmail.com izalapito@gmail.com Kosztyán Attila 06 30 331 19 71 Kosztyán Enikő 06 30 337 03 16. 1.

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR. vacesvideke@gmail.com izalapito@gmail.com Kosztyán Attila 06 30 331 19 71 Kosztyán Enikő 06 30 337 03 16. 1. MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR www.vacesvideke.hu www.izalapito.hu vacesvideke@gmail.com izalapito@gmail.com Kosztyán Attila 06 30 331 19 71 Kosztyán Enikő 06 30 337 03 16 1. oldal A Magyarkúti gyermektábor Magyarkúton

Részletesebben

A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: Ft/fő

A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: Ft/fő A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: 94.900.-Ft/fő Mont Blanc és festői városok 1.nap Indulás Békéscsabáról, a Evangélikus Nagytemplom mögötti parkolóból 13.00 h-kor, Kecskemét-Budapest

Részletesebben

All inclusive - valóban minden benne van???

All inclusive - valóban minden benne van??? All inclusive - valóban minden benne van??? Manapság a szállodák előszeretettel használják leírásukban, szóróanyagaikban ezt a kifejezést: ALL INCLUSIVE. Mit is jelent valójában az all inclusive? Annak

Részletesebben

INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS PÁLYASZÁLLÁS. nassfeld. & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA

INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS PÁLYASZÁLLÁS. nassfeld. & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA PÁLYASZÁLLÁS INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS nassfeld & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA terep nassfeld 110 km tökéletesen karbantartott sípálya minden nehézségi szinten, garantált hóbiztosság 26 modern

Részletesebben

Életmódtábor programtervezet

Életmódtábor programtervezet Életmódtábor programtervezet Helye: Leányfalu Gréti Wellness és Gyógy panzió http://zmwellness.hu/bemutatkozas Leányfalu a Pilis hegység lábánál, a Duna-Ipoly Nemzeti Park részeként, Budapesttől 27 km-re

Részletesebben

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok MÁSODIK FELHÍVÁS a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2016. szeptember 8-10. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZET PROGRAMJA 2016. szeptember 8. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

ERDEI SULI (DÖMÖS) Készítette:Etzl Regina Herczku Bianka

ERDEI SULI (DÖMÖS) Készítette:Etzl Regina Herczku Bianka ERDEI SULI (DÖMÖS) Készítette:Etzl Regina Herczku Bianka SZÁLLÁS Szolgáltatások: 18 db meleg vizes tusoló, 18 db WC, mosdók főzési lehetőség, mosogatók áram-csatlakozók (220 V) szabadtéri tűzrakóhely,

Részletesebben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület Bányamérő Szakcsoportja, a Magyar Bányamérő Alapítvány és a Bányászati Szakosztály Tatabányai Helyi Szervezete nevében tisztelettel meghívjuk Önt és

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2016 Youth Volleyball Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

utazási ajánlatok Brazília 2014

utazási ajánlatok Brazília 2014 utazási ajánlatok Brazília 2014 A játék, amely összeköti a világ országait! A 2014-es brazíliai világbajnokság minden idők legkülönlegesebb földrajzi és kulturális kalandját, páratlan futballélményét kínálja,

Részletesebben

NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A

NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT Széchenyi István Egyetem Győr 2015. május 18-19. 1 A BAJNOKSÁG DÖNTŐJÉT A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2019. szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2019. szeptember 5. csütörtök 13.00-14.00 Ebéd 14.00-17.00

Részletesebben

4/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

4/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 4/2010. számú körlevél GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Fontos tudnivalók: Mint minden évben, idén is lesz nyári szünet.

Részletesebben

A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége. Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka

A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége. Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka Helyi értékek - vonzerőleltár Kulturális hagyaték Természetvédelmi értékek Turisztikai

Részletesebben

GÁL FERENC FŐISKOLA MEZŐTÚR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

GÁL FERENC FŐISKOLA MEZŐTÚR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK GÁL FERENC FŐISKOLA MEZŐTÚR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Kollégiumi szálláslehetőség Cím: 5400 Mezőtúr, Petőfi tér 1. (volt főiskola kollégiuma) tel: 06-56-551-000 Szobák és árak: Földszint: 2 db 4 fős szoba (külön

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Téliesített üdülőházak A 2009-ben felújított szálláshelyeken 2, 3, 4, 6 és 8 ágyas, saját fürdőszobás szobák találhatók. A két légterű családi szobák miatt a szálláshelyek

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, 2009. július 9 11. Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites Esküvő brossúra Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites ANNA GRAND HOTEL Vendégvárás és boldogító igen az Anna-bálok helyszínén, a balatonfüredi Anna Grand Hotel

Részletesebben

Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata Magyarországon is látható! Ünnepélyes Megnyitó és Nemzetközi Sajtóesemény

Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata Magyarországon is látható! Ünnepélyes Megnyitó és Nemzetközi Sajtóesemény Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata Magyarországon is látható! Ünnepélyes Megnyitó és Nemzetközi Sajtóesemény A Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata először érkezik

Részletesebben

A kisvasút sematikus térképe

A kisvasút sematikus térképe Árvízkárok a Kemencei Erdei Múzeumvasúton (2010. május-június) Készítette: Karap Krisztián Bevezetı A kemencei kisvasúthálózat kiépítése 1910-ben kezdıdött a Kemence Wirterház Királyháza Királykút vonal

Részletesebben

Szabad program, játék. Uzsonna

Szabad program, játék. Uzsonna BUDAPEST KÖRNYÉKI KIRÁNDULÁSOK: Négy napos kirándulások: Szállás teljes ellátással: 3800Ft/fő/éj - Szállás: 2000 Ft /fő/ éj - Étkezés: reggeli: 140 Ft tízórai: 140 Ft ebéd: 810 Ft uzsonna: 140 Ft vacsora

Részletesebben

AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO

AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO LÉGIKÖZLEKEDÉSI KIÁLLÍTÁS 2018.04.09-04.16. (8 NAP / 6 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 9.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása.

Részletesebben

1/2010. számú körlevél (2010. Január februári túraterv)

1/2010. számú körlevél (2010. Január februári túraterv) 1/2010. számú körlevél (2010. Január februári túraterv) Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Figyelem: A túrák előtt

Részletesebben

VII. PET Kupa augusztus Napok, helyszínek, távolságok:

VII. PET Kupa augusztus Napok, helyszínek, távolságok: VII. PET Kupa 2019. augusztus 3-11. Napok, helyszínek, távolságok: 1. nap szombat (hajóépítés) Tivadar 2. nap vasárnap (hajóépítés) Tivadar 3. nap hétfő Tivadar Panyola 11.5 km 4. nap kedd Panyola Vásárosnamény-Gergelyiugornya

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

P á l y á z a t. 760 mm nyomtávolságú vasútvonal építési helyére

P á l y á z a t. 760 mm nyomtávolságú vasútvonal építési helyére Pályázat benyújtója: Szabó Dávid I. csoport P á l y á z a t 760 mm nyomtávolságú vasútvonal építési helyére Budapest, 1948, május 5. 1 Gödöllői kisvasút A pályázati felhívásban kijelölt három helyszín

Részletesebben

65. VILLAMOSENERGIA-IPARI ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓRÓL

65. VILLAMOSENERGIA-IPARI ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓRÓL ELŐZETES TÁJÉKOZTATÓ A 65. VILLAMOSENERGIA-IPARI ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓRÓL (Székesfehérvár, 2015. július 17-19.) KÖSZÖNTŐ Kedves Versenyzők! Szeretettel köszöntjük a résztvevőket a MAVIR ZRt.

Részletesebben

F O R G A T Ó K Ö N Y V (Előzetes ) A végleges forgatókönyvet a jelentkezések beérkezését követően adjuk ki!

F O R G A T Ó K Ö N Y V (Előzetes ) A végleges forgatókönyvet a jelentkezések beérkezését követően adjuk ki! F O R G A T Ó K Ö N Y V (Előzetes 2017.06.26) A végleges forgatókönyvet a jelentkezések beérkezését követően adjuk ki! FORGATÓKÖNYV LV. Országos Postás, Távközlési Természetbarát Találkozó és Túraverseny

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 5. Villamosenergia-ipari. Futó Találkozó. Mórahalom, 2015. 10. 03-04.

VERSENYKIÍRÁS. 5. Villamosenergia-ipari. Futó Találkozó. Mórahalom, 2015. 10. 03-04. VERSENYKIÍRÁS 5. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó A találkozó időpontja: 2015. Aoktóberoktóber 03-04. A találkozó helye: Mórahalom A találkozó rendezője: EDF DÉMÁSZ Társaságcsoport A találkozó védnökei:

Részletesebben

Youth Basketball Festival

Youth Basketball Festival 2014 20 26 July 2014 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 4 20 26 JULY www.youthbasketballfestival.org 2014 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YBF) Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Kosárlabda Fesztivál

Részletesebben

Jeti vadászat - koncepció

Jeti vadászat - koncepció Jeti vadászat Jeti vadászat - koncepció Egy hatalmas vállalkozásnak indulnak neki a résztvevők, hiszen eddig még senkinek sem sikerült elfogni a hegyekben élő jetiket. A vadászat előtt csapatokba szervezve

Részletesebben

Jó gyakorlatok. Arnold Vendégház Mecseknádasd

Jó gyakorlatok. Arnold Vendégház Mecseknádasd Jó gyakorlatok Arnold Vendégház Mecseknádasd Készült a DDOP-2.1.3/A-12-2012-0007 Vidéki örökség útjai pályázaton belül a Baranya Megyei Falusi Turizmus Közhasznú Egyesület és a Dél- Dunántúli Falusi Turizmus

Részletesebben

CÉGES RENDEZVÉNY Dabas, Bartók Béla út 100. Tel.:

CÉGES RENDEZVÉNY Dabas, Bartók Béla út 100. Tel.: CÉGES RENDEZVÉNY 2370 Dabas, Bartók Béla út 100. Tel.: +36 30 545 9458 e-mail: info@dabashotel.hu www.dabashotel.hu Éttermünk nem csupán a családok kényelmét szolgálja, hiszen rendszeresen biztosítunk

Részletesebben

Nagyvisnyó Sporttábor

Nagyvisnyó Sporttábor Nagyvisnyó Sporttábor Augusztus 17. Indulás: I. csoport 9.00 II. csoport 10.30 Tisza tavi hajókirándulás-poroszló Közös túra a Dédesi várromhoz 5 600 m (oda-vissza) kb. 2,5 óra Augusztus 18. A túra hossza:

Részletesebben

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS 6. Villamosenergia-ipari Futó 6. Villamosenergia-ipari Futó A találkozó A találkozó időpontja: 2016. október 1-2. A találkozó helye: Paks A találkozó rendezője: MVM KONTÓ ZRt. A

Részletesebben

Tájékoztató a 2 napos futózarándoklatról

Tájékoztató a 2 napos futózarándoklatról Tájékoztató a 2 napos futózarándoklatról Mi a Mária Maraton szakasz futózarándoklat? Európa egyedülálló eseménye kerül megrendezésre a Mária Úton: ultramaraton-futók és kerékpárosok teljesítik a Mariazelltől

Részletesebben

Szalajka Fogadó ***, Szilvásvárad

Szalajka Fogadó ***, Szilvásvárad A SZALAJKA FOGADÓ ÉS ÉTTEREM*** IDEÁLIS TRÉNING- ÉS RENDEZVÉNYHELYSZÍN. Számos cég választja fogadónkat csapatépítő programjai, vállalati képzései és rendezvényei helyszínéül. A Bükk-hegység és nemzeti

Részletesebben

AZ IPA TAPOLCAI SZERVEZETE 2013. szeptember 05-től szeptember 09-ig a Hunguest Hotel Pelion **** Tapolca Köztársaság tér 10. szám alatt rendezi meg a 20 éves jubileumi ünnepségét, rendezvényét. A rendezvényre

Részletesebben

Mottó Esküvő után keresztelünk

Mottó Esküvő után keresztelünk A Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola 2010. évi gasztronómiai versenyének programja Mottó Esküvő után keresztelünk 2010. április 15-17. BUDAPESTI Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai

Részletesebben

BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS MEGHÍVÁSOS SÍ- ÉS SNOWBOARD VERSENYE ÉV

BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS MEGHÍVÁSOS SÍ- ÉS SNOWBOARD VERSENYE ÉV BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS MEGHÍVÁSOS SÍ- ÉS SNOWBOARD VERSENYE 2019. ÉV VERSENYKIÍRÁS A verseny helye: SÁTORALJAÚJHELY, ZEMPLÉN KALANDPARK A verseny ideje: 2019. január 24. (esőnap: 2019.02.14.) A verseny

Részletesebben

V. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2012. június 30.

V. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2012. június 30. Tisztelt Csapatvezető! Örömmel fogadtuk csapata nevezését a VI. Kerettye Termál Kupa kispályás labdarúgó tornára. Levelünkben összefoglaljuk a lebonyolítással kapcsolatos fontosabb tudnivalókat. Kérjük

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

23.KIDS KUPA mezei futóverseny Balassagyarmat (péntek) I-VI. korcsoport Versenykiírás

23.KIDS KUPA mezei futóverseny Balassagyarmat (péntek) I-VI. korcsoport Versenykiírás 23.KIDS KUPA mezei futóverseny Balassagyarmat 2017. 03. 24. (péntek) I-VI. korcsoport Versenykiírás 1. A VERSENY RENDEZŐJE: A Katolikus Iskolák Diák Sportszövetsége megbízásából a Balassagyarmati Szent

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

TÚRÁK STÁJERORSZÁGBAN AZ EISENERZ-HEGYSÉGBEN

TÚRÁK STÁJERORSZÁGBAN AZ EISENERZ-HEGYSÉGBEN TÚRÁK STÁJERORSZÁGBAN AZ EISENERZ-HEGYSÉGBEN 2017. július 13-16. Szervező: Csuka István túravezető (Győri Vasutas Természetjáró Egyesület) Utazás: 50 személyes modern autóbusszal Időpont: 2017. július

Részletesebben

Unilever Tömegsportegyesület Programtervezet

Unilever Tömegsportegyesület Programtervezet Unilever Tömegsportegyesület - 2017 Programtervezet 01.01 Szilveszteri buli Budapesten szórakozás Program: hangulatkeltő szilveszteri kvíz, hangulatfokozó fergeteges DJ. zenét Csihák Laci és barátai biztosítják

Részletesebben

Rafting - vadvízi evezés az Olt-folyón. Helyszín: Olt-folyó, Tusnádi-szoros. Program időtartartama (felkészítővel együtt): 3-4 óra

Rafting - vadvízi evezés az Olt-folyón. Helyszín: Olt-folyó, Tusnádi-szoros. Program időtartartama (felkészítővel együtt): 3-4 óra Rafting - vadvízi evezés az Olt-folyón. Helyszín: Olt-folyó, Tusnádi-szoros. Program időtartartama (felkészítővel együtt): 3-4 óra A túrát nemzetközileg elismert engedéllyel rendelkező, gyakorlott vezetők

Részletesebben

5/2009. számú körlevél

5/2009. számú körlevél 5/2009. számú körlevél Tirol Hintertux(2004) GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http:/gyongyvirag.atw.hu 2009. szeptember 5-6. ( szombat - ) vasárnap

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti 2018 Téli síutak 2019 sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23.

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23. Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, 2018. június 23. A Vásárosnaményi Roadshow állomás Időpont: 2018. június 23. Helyszín: Vásárosnamény Gergelyiugornya Tisza - part Kapcsolattartó: Lévai Csaba Elérhetőség:

Részletesebben

1.. Touring Hotel. Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek

1.. Touring Hotel. Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 15/2018. (XI.13.) önkormányzati rendelete a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ és a Jurta tábor által üzemeltetett szálláshelyek 2019. évi díjtételeiről

Részletesebben

Youth Waterpolo Festival

Youth Waterpolo Festival 2015 Youth Waterpolo Festival 19 25 July 2015 Kaposvár, Hungary Youth Waterpolo Festival HUNGARY 2 0 1 5 19 25 JULY www.youthwaterpolofestival.org 2015 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT Youth

Részletesebben