Helyben Mindent Önökért

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Helyben Mindent Önökért"

Átírás

1 AKTÍV LAKOSSÁGI HITEL ÜZLETÁG A lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók. Kihirdetve: Hatálybalépés napja: AL/1. sz. melléklet: Folyószámla hitel AL/2. sz. melléklet: Tagi folyószámla hitel AL/3. sz. melléklet: Közalkalmazottak és köztisztviselők folyószámla hitele AL/4. sz. melléklet: Lekötött betét fedezete melletti folyószámla hitel AL/5. sz. melléklet: Hitelkártya AL/6. sz. melléklet: Fogyasztási hitel AL/7. sz. melléklet: Áruvásárlási hitel AL/8. sz. melléklet: Presztizs hitel AL/9. sz. melléklet: Lombard hitel AL/10. sz. melléklet: Szabadfelhasználású jelzálog hitel AL/11. sz. melléklet: TAKARÉK SZABADFELHASZNÁLÁSÚ Kiváltó Hitel AL/12. sz. melléklet: Lakáscélú hitel AL/13 sz. melléklet: TAKARÉK LAKÁSCÉLÚ Kiváltó Hitel AL/14. sz. melléklet: Kompakt hitel AL/15. sz. melléklet: Fiatalok, valamint többgyermekes családok részére igényelhető támogatott hitel AL/16. sz. melléklet: Otthonteremtési kamattámogatásos hitel lakásépítéshez, újhasznált lakásvásárláshoz, korszerűsítéshez, bővítéshez AL/17. sz. melléklet: Családok Otthonteremtési Kedvezménye AL/18. sz. melléklet: Akadálymentesítési támogatás AL/19. sz. melléklet: Munkáltatói hitel és vissza nem térítendő munkáltatói támogatás AL/20. sz. melléklet: Gyűjtőszámla hitel (lakáscélú hitel és szabadfelhasználású hitel esetében) AL/21. sz. melléklet: EGYÉB díjtételek jegyzéke Az Eger és Környéke Takarékszövetkezet tisztségviselői és alkalmazottai részére megállapított kondíciók külön Hirdetményben kerülnek meghatározásra. A már nem forgalmazott hitelek kondíciói a Már nem értékesíthető termékek kondícióiról szóló hirdetményben kerülnek meghatározásra.

2 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A Hirdetmény tartalmazza a Hitelintézet által kínált forint és deviza hitelezési, valamint egyéb aktív bankműveleti szolgáltatásainak aktuális díjtételeit, költségeit a természetes személyek részére. Jelen dokumentum nem minősül ajánlattételnek, és csupán az egyes termékek irányadó kondícióit tartalmazza. A jelen Hirdetményben közölt feltételek az általános ügyletek esetében érvényesek. Amennyiben az ügyféllel kötött egyedi szerződés jelen Hirdetményben foglalt feltételektől eltérő feltételeket tartalmaz, akkor a vonatkozó egyedi szerződésben foglaltak az irányadóak. 1. Kamat, költség, díjtételek változásának közzététele Referencia kamatozásúvá vált termékek (csak az től kötöttek esetében): - AL/1. sz. melléklet: Folyószámla hitel - AL/2. sz. melléklet: Tagi folyószámla hitel - AL/3. sz. melléklet: Közalkalmazottak és Köztisztviselők folyószámla hitele - AL/4. sz. melléklet: Lekötött betét fedezete melletti folyószámla hitel - AL/6. sz. melléklet: Fogyasztási hitel - AL/7. sz. melléklet: Áruvásárlási hitel Referenciakamat változás: - AL/8. sz. melléklet: Presztizs hitel - AL/9. sz. melléklet: Lombard hitel - AL/10. sz. melléklet: Szabad felhasználású jelzálog Hitel - AL/11 sz. melléklet: Takarék Szabadfelhasználású Kiváltó Hitel - AL/12. sz. melléklet: Lakáscélú jelzálog hitel - AL/13. sz. melléklet: Takarék Lakáscélú Kiváltó Hitel - AL/14. sz. melléklet: Kompakt hitel - AL/15. sz. melléklet: Fiatalok és Többgyermekes családok részére nyújtott támogatott hitel - AL/16. sz. melléklet: Otthonteremtési támogatott hitel Új termék bevezetése: - AL/17. sz. melléklet: Családok Otthonteremtési Kedvezménye 2. Egyéb közzététel: Új termék bevezetése. 3. Teljes Hiteldíj Mutató (THM)

3 A hitelintézetek kötelesek a három hónapnál hosszabb lejárattal rendelkező lakossági hitelek esetében közzétenni a Teljes Hiteldíj Mutató értékét a 83/2010. (III.25.) Kormány rendelet előírásai alapján. A THM számításának képlete: (Ck: a k sorszámú hitelrészlet összege, csökkentve a hitelfelvétellel összefüggő, az első hitelfolyósításig fizetendő költséggel, D1: az 1 sorszámú törlesztőrészlet vagy díjfizetés összege, m: a hitelfolyósítások száma, m az utolsó törlesztőrészlet vagy díjfizetés sorszáma, tk: az első hitelfolyósítás időpontja és minden ezt követő hitelfolyósítás időpontja közötti időtartam években és töredékévekben kifejezve ezért t1=0, si: az első hitelfolyósítás időpontja és minden egyes törlesztőrészlet vagy díjfizetés időpontja közötti időtartam években és törtévekben kifejezve, X: THM értéke) THM számításánál figyelembe vehető költségek: A THM számításánál figyelembe kell venni a fogyasztó által a hitelszerződés kapcsán fizetendő összes díjat, valamint a hitelhez kapcsolódó járulékos szolgáltatások költségeit, ha a hitelező számára ismertek, továbbá a szolgáltatás igénybevételéhez a hitelszerződés megkötéséhez a hitelező előírja, különösen a fogyasztó által felajánlott fedezet értékbecslésének díját építésnél a helyszíni szemle díját a számlavezetés és a készpénz-helyettesítő fizetési eszköz használatának költségeit és a fizetési műveletekkel kapcsolatos egyéb költségeket a hitelközvetítőnek fizetendő díjat az ingatlan-nyilvántartási eljárás díját, valamint a biztosítás és a garancia díját (kivéve jelzáloghiteleknél) THM számításánál nem vehető figyelembe: a prolongálási (futamidő hosszabbítási) költség, a késedelmi kamat, az egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a szerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik, közjegyzői díj kereskedelmi hitel vagy kapcsolt hitelszerződés esetén a fogyasztó által a termékek vagy szolgáltatások megvételéért fizetett - a vételáron felüli - díj függetlenül attól, hogy készpénzzel vagy hitelből fizeti, valamint a számlavezetés és a készpénz-helyettesítő fizetési eszköz használatának költségei és a fizetési műveletekkel kapcsolatos egyéb költségek, ha a számla fenntartását a hitelező nem írja elő az adott hitelszerződéshez és költségeit a fogyasztóval kötött szerződésben egyértelműen és külön feltüntették. Jelzáloghitel esetén a hitelhez szükséges vagyonbiztosítás díját a THM számításánál nem kell figyelembe venni.

4 A THM számítása során figyelembe nem vehető költségek becsült összege: A hitelszerződés közokiratba foglalásának díja: A 14/1991 a közjegyzői díjszabásról szóló IM rendelet szerinti összeg, mely a közjegyző munkadíja, költségtérítése, illetve a közjegyzői okiratról készült hiteles másolatok száma alapján került megállapításra. A közjegyzői okirat elkészítésének díja a költség felmerüléskor az ügyfelet terheli, amelyet a közjegyző felé kell megfizetni. A jelzálogjoggal terhelt ingatlan vagyonbiztosítási költsége. Az adós szerződésben foglalt kötelezettsége értelmében köteles legalább a hitelbiztosítéki összeg erejéig teljes körű vagyonbiztosítást kötni, és a hitelintézetre engedményeztetni, az általa választott biztosítónál. Ennek becsült díja az ingatlan jellegétől és a biztosított kockázati körtől függ. A THM értékek meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek, vagy a folyósítás napjának változása esetén a mérték módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát, illetve devizaalapú hitelek esetén az árfolyamkockázatát. A Hitelintézet a THM számítása során, illetve a kamatperiódusban a következő mértékeket vette figyelembe: a jegybanki alapkamat mértéke: Érvényesség kezdete Értéke: ,10% ,95% ,80% ,65% ,50% 3 havi BUBOR mértéke*: Érvényesség kezdete Értéke: ,10% ,90% ,42% * A kamatperiódus fordulónapját megelőző hónap utolsó munkanapja előtt 2 nappal érvényes 3 havi BUBOR alapján kerül meghatározásra. a számlavezetési díj: A mindenkor érvényes passzív üzletági hirdetményben feltüntetett díj. Az AL/11. számú mellékletben és az AL/13. számú mellékletben ismertetett termékek esetében a KIVÁLTÓ számla havi számlavezetési díja 255,- Ft, mely számlacsomag részleteiről, feltételeiről a passzív üzletági hirdetményben tájékozódhat. Földhivatali eljárási díjak: - Hiteles tulajdoni lap másolat díja: Ft (csak Földhivataltól kérhető) - Nem hiteles tulajdoni lap másolat (Takarnet): Ft + ÁFA(0%) - Térképmásolat díja (Takarnet): Ft + ÁFA(0%) - Jelzálogjog bejegyzés díja: Ft - Általános kérelem díja: Ft helyszíni szemle díja: a hirdetményben foglaltak szerint

5 THM számítása során figyelembeveendő általános tényezők A THM számításánál azt kell figyelembe venni, hogy a hitelszerződés a szerződés szerinti futamidő alatt a szerződés szerint kerül teljesítésre. Ha a THM meghatározásához szükséges feltételek a hitelszerződésben nem szerepelnek vagy a hitelszerződést megelőző tájékoztatásnál és a kereskedelmi kommunikáció során nem ismertek, a THM-et a következőkben meghatározott feltételek figyelembevételével kell kiszámítani. A THM kiszámításánál a következő számítási módszert kell alkalmazni: a.) ha a hitelszerződés nem határozza meg a hitel lehívásának időpontját, a teljes hitelösszeget azonnal lehívottnak kell tekinteni; b) ha a szerződés alapján a kamat és más díj mértéke változó, de azok mértéke nem határozható meg a kiszámításkor, a számítás során az utolsó ismert kamatot és díjat változatlannak kell tekinteni a futamidő végéig; c) olyan határozatlan idejű hitelszerződés esetén, amely nem minősül fizetési számlához kapcsolódó hitelnek, a THM kiszámításánál ca) a hitel futamidejét az első lehívás időpontjától számított egy évnek, a tőke-, kamat- és egyéb esetleges díjtartozások megfizetését az utolsó részlettel együtt történő teljesítésnek kell tekinteni, cb) - ha a fogyasztó az első lehívás után egy hónappal kezdi el törleszteni a tőkét egyenlő havi részletekben vagy a tőketartozást minden egyes fizetési időszakban egyetlen részletben teljes összegben vissza kell fizetni a teljes tőkeösszeg egymást követő lehívásait és visszafizetéseit egy éves időszakra vonatkozóan kell figyelembe venni, vagy cc) a kamatokat és más díjakat a lehívásoknak és visszafizetéseknek megfelelően és a hitelszerződésben foglaltak szerint kell figyelembe venni; E pontja alkalmazásában a határozatlan idejű hitelszerződés olyan határozott futamidő nélküli hitelszerződés, amely esetében a hitelt egy adott időszakon belül vagy egy adott időszakot követően teljes összegben vissza kell fizetni, de a visszafizetést követően a hitel újra lehívható. d) ha a hitelszerződés különböző módokat biztosít a lehívásra, amelyekhez eltérő kamatok és díjak kapcsolódnak, a teljes hitelösszeget az adott hiteltípusnál leggyakoribb lehívási módra alkalmazandó legmagasabb kamattal és díjjal kell figyelembe venni; e) ha a hitelszerződés szerint a fogyasztó szabadon hívhatja le a hitelt, de a szerződés a lehívás különböző módjainál összegre és időtartamra vonatkozó korlátokat tartalmaz, a hitelt a legkorábbi időpontban lehívottnak kell tekinteni a korlátok figyelembevételével; f) olyan hitelszerződés esetén, amely nem minősül fizetési számlához kapcsolódó hitelnek és nem tartozik a c) pont hatálya alá, a THM kiszámításánál fa) - ha a tőketörlesztés időpontja vagy összege nem állapítható meg a törlesztést a hitelszerződésben meghatározott legkorábbi időpontban és a hitelszerződésben meghatározott legalacsonyabb összegben történő megvalósulással kell figyelembe venni, vagy

6 fb) - ha a hitelszerződés megkötésének időpontja és az első lehívás időpontja nem ismert az első lehívás időpontjának azt az időpontot kell tekinteni, amelytől számítva a legrövidebb idő telik el a fogyasztó első törlesztésének időpontjáig; g) fizetési számlához kapcsolódó hitel esetén, ha a hitel időtartama nem ismert, a hitel futamidejét három hónapnak kell tekinteni és ha a hitelszerződésnek: ga)feltétele egy meghatározott összeg meghatározott időközönként a fizetési számlán történő jóváírása, a THM-et akként kell kiszámítani, hogy ez az összeg vagy a befizetendő minimumösszegre vonatkozó előírás esetén a minimumösszeg a hitelszerződésben meghatározott időközönként jóváírásra kerül úgy, hogy első alkalommal a lehívás után egy teljes időszakkal kerül jóváírásra, ezt követően pedig minden alkalommal lehívásra kerül a hitelkeretből rendelkezésre álló rész; gb)nem feltétele egy meghatározott összeg meghatározott időközönként a fizetési számlán történő jóváírása, a THM-et akként kell kiszámítani, hogy a teljes hitelösszeg a hitelszerződés teljes időtartamára lehívásra kerül, a fizetési számlán a futamidő során nem történik jóváírás és a teljes tőke-, kamat- és egyéb esetleges díjtartozás visszafizetésére egy összegben kerül sor a futamidő végén; h) ha a hitel legmagasabb összegéről még nem állapodtak meg, azt forintnak kell tekinteni; i) ha a törlesztés időpontja vagy összege a hitelszerződés vagy a c), f) és g) pontban meghatározott feltételek alapján nem állapítható meg, a THM-et akként kell kiszámítani, hogy ia) a kamatfizetés a tőketörlesztéssel együtt történik, ib) az egy összegben meghatározott, kamatnak nem minősülő díj megfizetésére a szerződés megkötésekor kerül sor, ic) a több részletben fizetendő kamatnak nem minősülő díj az első tőketörlesztés időpontjától rendszeres időközönként kerül kifizetésre és a kifizetések összegei ha ezek összegszerűen nem ismertek egyenlő összegek, és id) a fogyasztó az utolsó részlettel együtt kifizeti a tőke-, kamat- és egyéb esetleges díjtartozásokat j) ha a hitelszerződés szerint a hitel kamata az első időszakra rögzített kamat, ezt követően új kamatot fognak megállapítani, amit rendszeres időközönként hozzáigazítanak a megállapodás szerinti mutatóhoz, a rögzített kamatozású időszakot követően a megállapodás szerinti mutatónak a THM kiszámításakor érvényes értékén alapuló kamattal, mint változatlan kamattal kell számolni; k) ha a hitelező egy korlátozott időtartamra vagy összegre eltérő, kedvezményes kamatot és díjat számít fel, a THM kiszámításakor érvényes nem kedvezményes kamatot és a díjat kell figyelembe venni a hitelszerződés teljes időtartamára a THM értékének meghatározásakor. Jelzálog fedezetű hitelekre vonatkozó speciális szabályok

7 Természetes személy által lakás, üdülő vagy egyéb ingatlan vásárlására, építésére, felújítására, bővítésére, korszerűsítésére és közműfejlesztésre igénybe vehető hitelek és szabad felhasználású jelzáloghitelek esetén a THM számításakor a következők szerint kell eljárni: a) állami kamattámogatással nyújtott lakáscélú hiteleknél az állam által átvállalt összeget nem kell figyelembe venni a támogatás jogszabályban meghatározott időtartamáig b) az ingatlan készültségi fokának függvényében szakaszosan, de előre nem meghatározható időpontokban folyósított hitel esetén úgy kell tekinteni, hogy az egész hitel az első hitelfolyósítás időpontjában kifizetésre kerül, c) az ingatlan készültségi fokának függvényében szakaszosan, de előre nem meghatározható időpontokban tartott helyszíni szemléknél úgy kell tekinteni, hogy a helyszíni szemlék várható díja az első hitelfolyósítás időpontjában kifizetésre kerül, d) amennyiben a Hitelintézet a lakáshitelt, illetve az ingatlanon alapított önálló zálogjogot egy jelzálog-hitelintézetnek adja el, az eladásig terjedő időszakot 2 hónapnak kell tekinteni. e) Ha a helyszíni szemlék száma előre ne határozható meg, 2 szemle díját kell figyelembe venni. Jelzáloghitel esetén a hitelhez szükséges vagyonbiztosítás díját a THM számításánál nem kell figyelembe venni. Lakás-előtakarékossági szerződéssel kombinált jelzáloghitel esetén a THM értékének meghatározásakor a fogyasztó által a lakás-takarékpénztárnak teljesített befizetéseket is figyelembe kell venni a következők szerint: A lakás-takarékpénztárnak történő fizetéseket a fogyasztó szerződése szerinti gyakorisággal kell figyelembe venni azzal, hogy azok esedékességének napjaként a hitelezőnek járó törlesztés esedékességének napját kell tekinteni. Lakás-előtakarékossági szerződéssel kombinált jelzáloghitel esetén a THM meghatározásakor a lakás-takarékpénztártól történő hitelfelvétellel nem kell számolni és a lakás-takarékpénztárnak fizetendő számlanyitási díjnak a megtakarítási részre eső összegét kell figyelembe venni. Kereskedelmi kommunikáció Az üzlethelyiségében kifüggesztett üzletszabályzatban, nyilvános tájékoztatóban és ajánlattételben és a kereskedelmi kommunikációban a THM értékét az alábbi feltételekkel nyújtott, egyenletes törlesztésű hitelre kell meghatározni: 1./ a hitelintézet által nyújtott jelzáloghitelnél a hitel összege 5 millió forint, futamideje 20 év 2. /hitelkártya és fizetési számlához kapcsolódó hitel esetén a hitel összege forint 3./ 1 millió forintos összeghatárig nyújtott - az 1.)-2.) pontba nem tartozó - lakossági hitelnél a hitel összege 500 ezer forint, futamideje 3 év, 4./ 1 millió forint feletti - az 1./-2./ pontba nem tartozó - lakossági hitelnél a hitel összege 3 millió forint, futamideje 5 év. Nem egyenletes törlesztésű hitelnél is alkalmazni kell a meghatározott feltételeket, de ebben az esetben az eltérő törlesztési módot feltűnő módon jelezni kell.

8 Ha az adott hitelt a pénzügyi intézmény nem nyújtja a fenti feltételekkel és a hitelnyújtó által kínált feltételek érdemben attól eltérőek, abban az esetben a THM számításakor a fenti feltételekhez legközelebbi - a hiteltípusra létező - összeget és futamidőt kell figyelembe venni. Ezt feltűnő módon jelezni kell. Az egyenletes törlesztésű hitel az a legfeljebb 6 hónapos türelmi idejű hitel, amelynek visszafizetése havonta azonos összegű törlesztéssel történik. Azonos összegű törlesztés alatt értendő minden olyan hiteltörlesztés, amely esetében a tőketörlesztési időszakban a tőketörlesztés és a kamat forintban vagy devizában meghatározott együttes összege állandó. Lakás-előtakarékossági szerződéssel kombinált jelzáloghitel esetén a kereskedelmi kommunikációban a THM értékét a legrövidebb megtakarítási idejű lakás-takarékpénztári termék figyelembevételével, havi 20 ezer forint folyamatos betételhelyezést feltételezve kell meghatározni. 4. Kamatfelár-változatási mutató Tájékoztató a kamatfelár-változtatási mutatóról A Hitelintézet a hitelkamatot, vagy a kamatfelárat a hitel futamideje alatt legfeljebb 5 alkalommal - az egyes kamatperiódusok lejárta után módosíthatja az alábbiak szerint: Fix kamatozású hitelek esetén a hitelező a hitelkamatot legfeljebb az MNB honlapján közzétett kamatváltoztatási mutató alkalmazásával számított mértékig módosíthatja. Változó kamatozású hitelek, azaz referenciakamathoz kötött konstrukció esetén, ahol a kamatfelár a hitelkamat és a referenciakamat különbsége rögzített a kamatperiódus alatt, a kamatfelárat legfeljebb az MNB honlapján közzétett kamatfelár-változtatási mutató alkalmazásával számított mértékig módosíthatja. Kamatperiódus alatt a hitelszerződésben meghatározott olyan időszakot kell érteni, amely alatt a hitelező nem jogosult kamat mértékét egyoldalúan megváltoztatni (egy kamatperiódus például 3,4,5 év lehet). Az új kamatperiódusban alkalmazandó kamat vagy kamatfelár mértékét a kamatperiódus lejártát megelőző 120. napon érvényes az MNB honlapján közzétett - kamatváltoztatási, illetve kamatfelár-változtatási mutató alapján kell megállapítani. A kamatváltoztatási mutatónak forint hitelek esetén 6, míg devizahitelek esetén 3 típusa van. A mutatók alapvetően abban térnek el egymástól, hogy a számítás alapját képező referenciahozamok (állampapír, kamatcsere ügylet) és a beszámítható forrásköltségek különbözőek. A kamatfelár-változtatási mutatónak forint és devizahitelek esetén egyaránt 5 típusa van. A mutatók alapvetően abban térnek el egymástól, hogy a számítás alapját képező referenciahozamok (állampapír, forint ellen kötött deviza-kamatcsere ügylet) és a beszámítható forrásköltségek különbözőek.

9 A Hitelintézet által alkalmazott kamatfelár-változtatási mutató bemutatása Megnevezés: H4F: 4. számú kamatfelár-változtatási mutató forinthitelek esetén A mutató a 3 havi átlagos ÁKK referenciakamat és a BIRS különbségéből ragadja meg a likviditási prémiumot forinthitelek esetén. Emellett figyelembe lehet venni olyan bankrendszert érintő, bankoktól független működési költséget (új fiskális teher), amely december 31-t követően jelentkezik vagy emelkedik meg. A mutatónak 3 változata van a 3 éves (H4F3), a 4 éves (H4F4) és az 5 éves (H4F5) kamatperiódusra, ahol a 3 és 5 éves kamatperiódus esetében a megegyező futamidejű hozamok értendők a képletben. A 4 évet átfedő kamatperiódus esetén az 5 éves ÁKK és BIRS hozamokat kell behelyettesíteni a képletbe. ahol t a kamatperiódust jelöli, mely maximum 6 lehet (5 darab kamatváltoztatás). Egészen pontosan a kamatperiódus fordulónapja előtti 120. nap hónapját megelőző 3 hónapban az ÁKK referenciakamat, illetve BIRS 3-havi számtani átlaga. ákk: Az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK) által havi rendszerességgel közzétett, az elsődleges forgalmazók árjegyzési kötelezettsége alapján a 3 (3 éves kamatperiódus esetén) és 5 éves (4 és 5 éves kamatperiódus esetén) névleges futamidejű államkötvényre vonatkozóan kereskedési naponként számított és közzétett referenciahozamok értéke. BIRS: a kamatperiódus hosszához alkalmazkodó lejáratú BIRS 3 havi átlagolása az a pénzügyi mutató amely a Hitelező hitelkockázatától és piaci megítélésétől egyaránt független és kifejezi, hogy ezen az áron tudja a Hitelező változó kamatozású forrását fix kamatozásúra cserélni, biztosítva ezzel a fogyasztó számára a periódus alatt változatlan kamatot/kamatfelárat. A BIRS (Budapest Interest Rate Swap) jegyzések 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12 és 15 év lejáratokra kerülnek publikálásra, és olyan jegyzések, melyek a bankközi piacon átlagos piaci feltételek mellett a bankok által egymás részére az adott futamidőre jegyzett HUF kamatswap (IRS) vételi és eladási kamatlábak számtani középértékének (midswap) átlaga, ahol az adott futamidőre vonatkozó éves fix kamat (ACT/365 bázison) kerül jegyzésre a 6 hónapos BUBOR (ACT/360) jegyzéssel szemben. A Magyar Forex Társaság a Magyar Nemzeti Bankkal közösen működteti a Budapesti Kamatswap Fixing (BIRS), napi megállapítását szolgáló fixingeljárást. A BIRS ráták elérhetők az MNB honlapján. KT: A január 1-én vagy azt követően hatályos jogszabályban (ideértve az Európai Unió kötelező jogi aktusát is) előírt olyan fizetési kötelezettség, amelyet a pénzügyi intézmények a fizetési kötelezettség alanyaként (nem a fizetési kötelezettség alanyai helyett vagy javára) teljesítenek, feltéve, hogy e fizetési kötelezettség a pénzügyi intézményt a) e jogállására vagy a hitel-, hitel- vagy pénzügyilízing-nyújtásra való jogosultságára tekintettel,

10 b) a hitel-, a hitel- vagy pénzügyilízing-szerződések megkötése vagy azok teljesítése következtében, c) a hitel-, hitel-, vagy pénzügyilízing-szerződés alapján kapott kamat, díj vagy más hozam alapulvételével, vagy d) a hitel-, hitel-, vagy pénzügyilízing-ügylethez közvetlenül kapcsolódó költség, ráfordítás alapulvételével, de nem jogsértő magatartása jogkövetkezményeként terheli. A mutató értékét a január 1-ét követően bevezetett (jogszabályban megállapított) fizetési kötelezettség kivezetése, vagy az ezen időpontot követő emelések későbbi csökkentése mérsékeli. A mutató számítása: A mutató értéke április 1-én 0. A mutató értéke évente egyszer, minden év április 1-én (ha az előző évre vonatkozó fizetési kötelezettség megállapítására előírt határidő március 20-át követő időpont, akkor a határidő leteltének napját követő második hónap első napján) változik az alábbi képlet szerint: ahol: KTi: az i. évi fizetési kötelezettség miatti kamatváltoztatási mutató bázispontban kifejezve. Adott kamatperiódusban történt fizetési kötelezettség december 31-ét követő bevezetését/kivezetését vagy mértékének december 31-ét követő egy alkalommal történő megemelését/vagy csökkentését egyszer érvényesíthet a pénzügyi intézmény, nem pedig az összes hátralévő kamatperiódus alatt. NAi-1: a fizetési kötelezettség december 31-ét követő bevezetése vagy mértékének december 31-ét követő megemelése miatt a t 1. évre a pénzügyi intézmények által megfizetett összeg. ALLi-1: a fizetési kötelezettség alapját közvetlenül befolyásoló hitelállomány t 1. évi Felügyeleti Mérleg szerinti nettó átlagállományának a nagysága, ideértve azt az esetet is, amikor a fizetési kötelezettség alapját az adott hitelállományon elért kamat vagy díjbevétel képezi. Megnevezés: H1F: 1. számú kamatfelár-változtatási mutató forinthitelek esetén A mutató két kamatperiódus között az 5 éves magyar állampapírhozam százalékos változásából indul ki, amely százalékos változásnak a bázisra január első munkanapján az Államadósság Kezelő Központ által közzétett 5 éves állampapír referencia kamat - vetített mértéke adja meg a viszonyszámot bázispontban kifejezve. Az ügyfél kamata tehát olyan mértékben változik, amely megegyezik az állampapírhozamok százalékos változásával.

11 Képletben: Kamatváltoztatás mértéke: ahol t a kamatperiódust jelöli, mely maximum 6 lehet (5 darab kamatváltoztatás), ákk az Államadósság Kezelő Központ által közzétett 5 éves állampapír referencia kamat. Indext kezdeti értéke a január első munkanapján az Államadósság Kezelő Központ által közzétett 5 éves állampapír referencia kamat szorozva 0, 25-vel. ákk1,2,3..5 a kamatperiódus fordulónapja előtti 120. napot megelőző hónapjában az Államadósság Kezelő Központ által közzétett 5 éves állampapír referencia kamat havi számtani átlaga. A jelzáloghitelek fedezetéül szolgáló jelzáloglevelek hozamai az állampapír piaci hozamokkal összhangban mozognak. Jellemzően a jelzáloglevelek 3 és 7 év közötti futamidejűek és hozamuk a mindenkori megegyező futamidejű állampapír hozamok 125 százaléka körül ingadoznak egy szűk sávban, nagy megbízhatósággal. A felár így a mindenkori állampapírhozam 25 százaléka körül ingadozik. Eger és Környéke Takarékszövetkezet

12 AL/1. sz. melléklet FOLYÓSZÁMLA HITEL Hatálybalépés napja: Hitelkeret összege: minimum ,- Ft, maximum ,- Ft Ügyleti kamat: 3 havi BUBOR + 23,10 % (a fennálló tőketartozás után) Kamatkedvezmény feltétele csak a november 1-e előtt megkötött érvényes biztosítási ajánlat esetén jár. A kamatkedvezmény mértéke: 2,00 % Futamidő: 1 év Rendelkezésre tartási jutalék (ki nem használt keret része után): évi 2,00 % Hitel kezelési költség (a szerződött hitel százalékában) Ügyintézési díj (a szerződött hitel összeg után) EGYÉB díjtételek jegyzéke egyszeri 1,00 % 1,00 % ,- Ft A hitelkeret megnyitásakor/megújítás/szerződés módosítás esetén új szerződéskötés esetén AL/21 sz. melléklet tartalmazza Minimum THM Referencia THM Maximum THM 26,66% 26,78% 29,02%

13 AL/2. sz. melléklet TAGI FOLYÓSZÁMLA HITEL Hatálybalépés napja: Ügyleti kamat: ,- Ft értékű részjeggyel rendelkező TKSZ tagok részére ,- Ft értékű részjeggyel rendelkező TKSZ tagok részére ,- Ft értékű részjeggyel rendelkező TKSZ tagok részére mindenkori jegybanki alapkamat + 10,00 % mindenkori jegybanki alapkamat + 8,00 % mindenkori jegybanki alapkamat + 6,00 % Kamatkedvezmény feltétele csak a november 1-e előtt megkötött érvényes biztosítási ajánlat esetén jár. A kamatkedvezmény mértéke: 1,00 % Futamidő: 1 év Rendelkezésre tartási jutalék (ki nem használt keret része után): évi 2,00 % Hitel kezelési költség (a szerződött hitel százalékában) egyszeri 1,00 % A hitelkeret megnyitásakor/megújítás/szerződés módosítás esetén Ügyintézési díj (a szerződött hitel összeg után) 1,00 % ,- Ft új szerződéskötés esetén EGYÉB díjtételek jegyzéke AL/21 sz. melléklet tartalmazza Minimum THM Referencia THM Maximum THM ,- Ft értékű részjegy esetén 13,64% 13,76% 16,00% ,- Ft értékű részjegy esetén 11,64% 11,76% 14,00% ,- Ft értékű részjegy esetén 9,64% 9,76% 12,00%

14 AL/3. sz. melléklet KÖZALKALMAZOTTAK ÉS KÖZTISZTVISELŐK FOLYÓSZÁMLA HITEL E Hatálybalépés napja: Hitelkeret összege: minimum ,- Ft, maximum ,- Ft Éves hitelkamat: 3 havi BUBOR + 18,10 % (a fennálló tőketartozás után) Kamatkedvezmény feltétele csak a november 1-e előtt megkötött érvényes biztosítási ajánlat esetén jár. A kamatkedvezmény mértéke: 2,00 % Egyéb feltétel: Az eredményes bankváltási eljárás elindítása a Takarékszövetkezetnél, mint Új banknál vagy meglévő bankszámla esetében, legalább 3 havi rendszeres jövedelemutalás és legalább 1 csoportos beszedési megbízás megléte (közüzemi díjak teljesítéséhez), valamint bankkártya megléte vagy új igénylése. Futamidő: 1 év Rendelkezésre tartási jutalék (ki nem használt keret része után): évi 2,00 % Hitel kezelési költség (a szerződött hitel százalékában) Ügyintézési díj (a szerződött hitel összeg után) EGYÉB díjtételek jegyzéke egyszeri 1,00 % A hitelkeret megnyitásakor/megújítás/szerződés módosítás esetén 1,00 % ,- Ft új szerződéskötés esetén AL/21 sz. melléklet tartalmazza Minimum THM Referencia THM Maximum THM 21,66% 21,78% 24,02%

15 AL/4. sz. melléklet LEKÖTÖTT BETÉT FEDEZETE MELLETTI FOLYÓSZÁMLA HITEL Hatálybalépés napja: Hitelkeret összege: minimum ,- Ft, maximum ,- Ft Éves hitelkamat: mindenkori jegybanki alapkamat + 9,00 % (a fennálló tőketartozás után) Éves betéti kamat: mindenkori jegybanki alapkamat - 0,50 % Kamatkedvezmény feltétele csak a november 1-e előtt megkötött érvényes biztosítási ajánlat esetén jár. A kamatkedvezmény mértéke: 2,00 % Egyéb feltétel: Az eredményes bankváltási eljárás elindítása a Takarékszövetkezetnél, mint Új banknál vagy meglévő bankszámla esetében, legalább 3 havi rendszeres jövedelemutalás és legalább 1 csoportos beszedési megbízás megléte (közüzemi díjak teljesítéséhez), valamint bankkártya megléte vagy új igénylése. Futamidő: 1 év Rendelkezésre tartási jutalék (ki nem használt keret része után): évi 2,00 % Hitel kezelési költség (a szerződött hitel százalékában) egyszeri 1,00 % A hitelkeret megnyitásakor/megújítás/szerződés módosítás esetén Ügyintézési díj (a szerződött hitel összeg után) 1,00 % ,- Ft új szerződéskötés esetén EGYÉB díjtételek jegyzéke AL/21 sz. melléklet tartalmazza Minimum THM Referencia THM Maximum THM 12,60% 12,76% 15,00%

16 HITELKÁRTYA Hatálybalépés napja: AL/5. sz. melléklet Egyezően a Takarékszövetkezet Bankkártya hirdetménnyel. Kártya típusa: Mastercard Electronic Hitelkártya Hitelkeret összege: minimum ,- Ft, maximum ,- Ft Éves hitelkamat ( a fennálló tőketartozás után): 26,00 % Éves rendelkezésre tartási jutalék (a hitelkeret fel nem használt része után):0,00 % Futamidő: 1 év Ügyintézési díj 1,00 % ,- Ft új szerződéskötés esetén Havi zárlati költség 0,10 % Éves kezelési költség 3,00 % EGYÉB díjtételek jegyzéke AL/21 sz. melléklet tartalmazza Hitelkártyához kapcsolódó díjak és költségek: Éves díj Társkártya éves díja Opcionális biztosítás havi díja** Kártyapótlás díja (kártya letiltást követően) PIN újragyártás díja Kártya újragyártás díja (adatmódosítás, sérülés esetén) Kártya letiltás díja ATM kp. felvét (saját) ATM kp. felvét (integrációs) ATM kp. felvét (idegen belföldi) ATM kp. felvét külföldön ATM egyenleg lekérdezés (saját) ATM egyenleg lekérdezés (integrációs) Bankpénztári POS kp. felvét (saját) Bankpénztári POS kp. felvét (integrációs) Bankpénztári POS kp. felvét (idegen belföldi) Bankpénztári POS kp. felvét külföldön Kp. felvét postán Bankpénztári POS egyenleg lekérdezés (saját) Bankpénztári POS egyenleg lekérdezés (integrációs) Vásárlás belföldön Vásárlás külföldön Napi ATM limit Ft Ft 165 Ft éves díj Ft Ft Ft 2,6% min. 519 Ft 2,6% min. 519 Ft 2,6% min. 519 Ft 1,6% + 3 EUR 50 Ft 50 Ft nem lehetséges nem lehetséges nem lehetséges nem lehetséges nem lehetséges 50 Ft 50 Ft Díjmentes Díjmentes Ft Napi POS limit (kp.felvétel bankfiókban és vásárlás POS terminálon együttesen)*** Aggregált limit: február 26-tól nem kerül alkalmazásra. Minimum THM Referencia THM Maximum THM 27,14% 27,26% 30,33%

17 FOGYASZTÁSI HITEL E Hatálybalépés napja: AL/6. sz. melléklet Hitel összeg: minimum ,- Ft, maximum ,- Ft Éves hitelkamat: 3 havi BUBOR + 12,00 % Éves hitelkamat óvadék fedezet mellett: 3 havi BUBOR + 10,00 % Futamidő: 5 év Kamatkedvezmény, melyek külön-külön érvényesíthetők: Takarékszövetkezethez érkező, törlesztő részletet meghaladó jövedelem utalás esetén: 0,30 % Legalább 2 db közüzemi számla felhatalmazás útján történő utalása esetén: 0,20 % Folyósítási jutalék 1.000,- Ft új szerződéskötés esetén Kamatfelár többlet 2,00 % Nem szerződésszerű teljesítés esetén EGYÉB díjtételek jegyzéke AL/21 sz. melléklet tartalmazza Minimum THM Referencia THM Maximum THM kamatkedvezmények esetén 13,79% 13,92% 15,84% kamatkedvezmények nélkül 14,36% 14,49% 16,43% Óvadék fedezete mellett: Minimum THM Referencia THM Maximum THM kamatkedvezmények esetén 11,79% 11,92% 13,84% kamatkedvezmények nélkül 12,36% 12,49% 14,43% A Kamatfelár változtatási mutató: H4F3. A kamatfelár mértéke, amennyiben a hitel futamideje a 60 hónapot meghaladja, 3 évente változhat az MNB által közzétett H4F elnevezésű kamatfelár-változtatási mutató mértékével. ( Az új kamatperiódusban alkalmazott kamatfelár mértékét a kamatperiódus lejártát megelőző 120. napi kamatfelár-változtatási mutató figyelembevételével történik.

18 AL/7. sz. melléklet ÁRUVÁSÁRLÁSI HITEL E Hatálybalépés napja: Hitel összeg: minimum ,- Ft, maximum ,- Ft Éves hitelkamat: 3 havi BUBOR + 17,50 % Futamidő: 5 év Kamatkedvezmény: Takarékszövetkezethez érkező jövedelem utalás esetén: A kamatkedvezmény mértéke: 2,00 % Folyósítási jutalék 1,00 % ,- Ft új szerződéskötés esetén Kamatfelár többlet 2,00 % Nem szerződésszerű teljesítés esetén EGYÉB díjtételek jegyzéke AL/21 sz. melléklet tartalmazza Minimum THM Referencia THM Maximum THM Jövedelem utalás esetén 18,91% 19,33% 22,65% Jövedelem utalás hiánya esetén 21,29% 21,71% 25,07% A Kamatfelár változtatási mutató: H4F3. A kamatfelár mértéke, amennyiben a hitel futamideje a 60 hónapot meghaladja, 3 évente változhat az MNB által közzétett H4F elnevezésű kamatfelár-változtatási mutató mértékével. ( Az új kamatperiódusban alkalmazott kamatfelár mértékét a kamatperiódus lejártát megelőző 120. napi kamatfelár-változtatási mutató figyelembevételével történik.

19 AL/8. sz. melléklet PRESZTIZS HITEL Hatálybalépés napja: Éves hitelkamat: ,- Ft értékű részjeggyel rendelkező Takarékszövetkezeti tagok részére ,- Ft értékű részjeggyel rendelkező Takarékszövetkezeti tagok részére ,- Ft értékű részjeggyel rendelkező Takarékszövetkezeti tagok részére Maximum összeg: ,- Ft Fedezet: ingatlan vagy lombard Kamat: 3 havi BUBOR + 4,00 % Maximum összeg: ,- Ft Fedezet: ingatlan vagy lombard Kamat: 3 havi BUBOR + 4,00 % Maximum összeg: ,- Ft Ingatlan vagy lombard fedezet: --- Kamat: 3 havi BUBOR + 10,00 % Maximum összeg: ,- Ft Fedezet: ingatlan vagy lombard Kamat: 3 havi BUBOR + 4,00 % Maximum összeg: ,- Ft Ingatlan vagy lombard fedezet: --- Kamat: 3 havi BUBOR + 10,00 % Futamidő: 5 év Kamatkedvezmény: hitelfedezeti biztosítás megkötése esetén: A kamatkedvezmény mértéke: 1,00 % Folyósítási jutalék 1,00 % ,- Ft új szerződéskötés esetén Késedelmes teljesítés kamatfelára 10,00 % 3 vagy több részletelmaradása esetén EGYÉB díjtételek jegyzéke AL/21 sz. melléklet tartalmazza Minimum THM Referencia THM Maximum THM Presztizs hitel (3havi BUBOR+4%) hitelfedezeti biztosítás nélkül 6,03% 6,04% 9,41% Presztizs hitel (3havi BUBOR+3%) hitelfedezeti biztosítással 4,98% 4,99% 8,33% Presztizs hitel (3havi BUBOR+10%) hitelfedezeti biztosítás nélkül 12,03% 12,04% 15,41% Presztizs hitel (3havi BUBOR+9%) hitelfedezeti biztosítással 10,98% 10,99% 14,33% A Kamatfelár változtatási mutató: H4F3. A kamatfelár mértéke, amennyiben a hitel futamideje a 60 hónapot meghaladja, 3 évente változhat az MNB által közzétett H4F elnevezésű kamatfelár-változtatási mutató mértékével. ( Az új kamatperiódusban alkalmazott kamatfelár mértékét a kamatperiódus lejártát megelőző 120. napi kamatfelár-változtatási mutató figyelembevételével történik.

20 AL/9. sz. melléklet LOMBARD HITEL Hatálybalépés napja: Hitel összeg: minimum ,- Ft, maximum ,- Ft Éves hitelkamat: mindenkori jegybanki alapkamat + (2,00 % - 4,00 %) Futamidő: 1-3 év Hitel kezelési költség (a szerződött hitel egyszeri 1,00 % A hitel folyósításakor százalékában) Ügyintézési díj 1,00 % ,- Ft A hitel folyósításakor EGYÉB díjtételek jegyzéke AL/21 sz. melléklet tartalmazza Minimum THM Referencia THM Maximum THM 4,66% 4,67% 7,25% A Kamatfelár változtatási mutató: H4F3. A kamatfelár mértéke, amennyiben a hitel futamideje a 60 hónapot meghaladja, 3 évente változhat az MNB által közzétett H4F elnevezésű kamatfelár-változtatási mutató mértékével. ( Az új kamatperiódusban alkalmazott kamatfelár mértékét a kamatperiódus lejártát megelőző 120. napi kamatfelár-változtatási mutató figyelembevételével történik.

21 SZABADFELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOG HITEL Hatálybalépés napja: Hitel összeg: minimum ,- Ft, maximum ,- Ft Éves hitelkamat: 3 havi BUBOR + 5,00 % AL/10. sz. melléklet Futamidő: 1-25 év Kamatkedvezmény, melyek külön-külön érvényesíthetők: Takarékszövetkezethez érkező, törlesztő részletet meghaladó jövedelem utalás esetén: 0,30 % Legalább 2 db közüzemi számla felhatalmazás útján történő utalása esetén: 0,20 % Kiemelten kockázatos településen elhelyezkedő fedezet esetén nincs kamatkedvezmény! Értékbecslés: A Takarékszövetkezet az első ingatlan értékbecslés díját pozitív hitelbírálat esetén Takarékszövetkezetünknél történő számlanyitást követően az ügyfél számláján jóváírja. Kizárólag a Takarékszövetkezet megbízásában eljáró értékbecslő értékbecslése fogadható el. Közjegyzői díj: Az ügyfél fizeti (egyoldalú tartozáselismerő közjegyzői okirat átlagos díja ,- Ft.) Folyósítási jutalék től - visszavonásig 1.000,- Ft új szerződéskötés esetén Hitelfedezeti biztosítás díja: alapja a tőke (ügyleti kamatot emelő törlesztő részletbe épített kamatfelár) 0,84 % A hitel futamideje alatt (amennyiben a fennálló tartozás nem haladja meg az 1 millió Előtörlesztés díja 1,00 % Ft-ot, illetve a megelőző 12 hónapban nem volt előtörlesztés: díjtalan) Kamatfelár többlet 2,00 % Nem szerződésszerű teljesítés esetén Ingatlan Takarékszövetkezet általi felülvizsgálat díja 3.000,- Ft + ÁFA (0%) Szerződészárási díj 2,00% EGYÉB díjtételek jegyzéke Futamidő előtti visszafizetés esetén, a hitel zárásakor (amennyiben a fennálló tartozás nem haladja meg az 1 millió forintot, illetve a megelőző 12 hónapban nem volt előterjesztés: díjtalan) AL/21 sz. melléklet tartalmazza Minimum THM Referencia THM Maximum THM kamatkedvezmény esetén 6,10% 6,79% 15,20% kamatkedvezmény nélkül 6,63% 7,33% 15,78% A Kamatfelár mértéke amennyiben a hitel futamideje a 36 hónapot meghaladja változó, mely a MNB által közzétett H4F elnevezésű kamatfelárváltoztatási mutató mértékével változhat a jogszabályban meghatározott időközönként. A kamatfelár-változtatási mutató ( - H4F3: 3-9 éves futamidejű hitelek esetében, 3 éves kamatperiódussal; - H4F4: 9-16 éves futamidejű hitelek esetében, 4 éves kamatperiódussal és - H4F5: éves futamidejű hitelek esetében, 5 éves kamatperiódussal Az új kamatperiódusban alkalmazott kamatfelár mértékét a kamatperiódus lejártát megelőző 120. napi kamatfelár-változtatási mutató figyelembevételével történik.

22 TAKARÉK SZABADFELHASZNÁLÁSÚ Kiváltó Hitel Hatálybalépés napja: Hitel összeg: minimum ,- Ft - maximum ,- Ft. Devizanem: forint Futamidő: 3-25 év, kamatperiódus 3 hónap, kamatfelár kamatperiódus 5 év AL/11. sz. melléklet Kamatozás: változó, referencia kamat + kamatfelár Referencia kamat: 3 havi BUBOR Kamatfelár: évi 3,50 % Kiemelten kockázatos településen lévő ingatlan fedezet esetén a kamatfelár: 4,75 % Kamatkedvezmény, melyek külön-külön érvényesíthetők: Takarékszövetkezethez érkező, törlesztő részletet meghaladó jövedelem utalás esetén: 0,30 % Legalább 2 db közüzemi számla felhatalmazás útján történő utalása esetén: 0,20 % Kiemelten kockázatos településen elhelyezkedő fedezet esetén nincs kamatkedvezmény! Fedezet: minimum 3 millió Ft forgalmi értékű ingatlan, egy ügylethez maximum 2 ingatlan vonható be. Értékbecslés: A Takarékszövetkezet az első ingatlan értékbecslés díját átvállalja, mely magába foglalja a tulajdoni lap, térképmásolat és értékelés díját. Kizárólag a Takarékszövetkezet megbízásában eljáró értékbecslő értékbecslése fogadható el. Közjegyzői díj: A Takarékszövetkezet a díj megfizetését átvállalja. Jelzálog bejegyzés díja: Takarékszövetkezet a díj megfizetését átvállalja Számlavezetési díj mérték 255,-Ft/hó. (lásd AL/21. sz. melléklet) Folyósítási jutalék 0,- Ft KHR lekérdezés: kötelezettenként 800,- Ft + ÁFA (27%) TAKARNET-ből lekért tulajdoni lap/térképmásolat díja kérésenként 3.000,- Ft+ ÁFA (0%) Hitelfedezeti biztosítás díja: alapja a tőke 0,84 % Előtörlesztés díja, alapja az előtörlesztett összeg 2,00 % Ingatlan Takarékszövetkezet általi felülvizsgálat díja 3.000,- Ft + ÁFA (0%) Felszólító levél: kötelezettenként 1.020,- Ft Felmondó levél: kötelezettenként 1.560,- Ft Szerződésmódosítási díj pénzügyi teljesítéssel összefüggő 0,05% min. 20ezer Ft Szerződésmódosítási díj pénzügyi teljesítéssel nem összefüggő 0,05% min. 20ezer Ft Prolongációs díj: alapja a tőke 2,00% Rendkívüli ügyintézési díj 4.000,- Ft Rendkívüli levelezési költség: alkalmanként Ügyfél kérésére igazolás kiadása: igazolásonként 510,- Ft 510,- Ft A hitel folyósításakor A hitel futamideje alatt Telefonhívás, SMS küldés 1.000,- Ft Késedelmi kamat: a késedelmes tőkére, ügyleti kamatra és minden egyéb díjra és költségre évi 4,50% Kényszerhitel ügyleti kamata 30,00 % KHR értesítés díja (KHR-be történő felvitel esetén) 210,- Ft/alkalom Futamidő vége előtti teljes törlesztés díja 1 0,00% Zárlati költség: a folyósított összeg után fizetendő 0,10% A hitel zárásakor Az ügyfél köteles a helyette a hitelintézet által megfizetett díjakat és költségeket a hitelintézet részére a végtörlesztéssel együtt visszatéríteni, amennyiben a szerződéskötéstől számított 5 (öt) éven belül a Hitel végtörlesztésre, illetve hitelintézeten kívül álló okokból öt éven belül - felmondásra kerül, kivéve, ha a Hitel futamideje kevesebb, mint 5 év. Minimum THM Referencia THM Maximum THM 5,03% 5,06% 6,40% 3 havi BUBOR: A kamatperiódus fordulónapját megelőző hónap utolsó munkanapja előtt 2 nappal érvényes 3 havi BUBOR alapján kerül meghatározásra. A Kamatfelár változtatási mutató: H1F1. A kamatfelár mértéke, amennyiben a hitel futamideje a 60 hónapot meghaladja, 5 évente változhat az MNB által közzétett H1F elnevezésű kamatfelár-változtatási mutató mértékével. ( Az új kamatperiódusban alkalmazott kamatfelár mértékét a kamatperiódus lejártát megelőző 120. napi kamatfelár-változtatási mutató figyelembevételével történik.

23 LAKÁSCÉLÚ HITEL Hatálybalépés napja: AL/12. sz. melléklet Hitel összeg: Minimum ,- Ft, Maximum az ingatlan piaci értékének 70-a közötti összeg Éves hitelkamat: 3 havi BUBOR + 3,50 % Futamidő: 1-25 év Kamatkedvezmény, melyek külön-külön érvényesíthetők: Takarékszövetkezethez érkező, törlesztő részletet meghaladó jövedelem utalás esetén:0,30 % Legalább 2 db közüzemi számla felhatalmazás útján történő utalása esetén: 0,20 % Kiemelten kockázatos településen elhelyezkedő fedezet esetén nincs kamatkedvezmény! Értékbecslés: A Takarékszövetkezet az első ingatlan értékbecslés díját pozitív hitelbírálat esetén Takarékszövetkezetünknél történő számlanyitást követően az ügyfél számláján jóváírja. Kizárólag a Takarékszövetkezet megbízásában eljáró értékbecslő értékbecslése fogadható el. Közjegyzői díj: Az ügyfél fizeti (egyoldalú tartozáselismerő közjegyzői okirat átlagos díja ,- Ft.) Folyósítási jutalék ,- Ft új szerződéskötés esetén től visszavonásig Hitelfedezeti biztosítás díja: alapja a tőke (ügyleti kamatot emelő törlesztő részletbe épített kamatfelár) 0,84 % A hitel futamideje alatt (amennyiben a fennálló tartozás nem haladja meg az 1 Előtörlesztés díja 1,00 % millió Ft-ot, illetve a megelőző 12 hónapban nem volt előtörlesztés: díjtalan) Kamatfelár többlet 2,00 % Nem szerződésszerű teljesítés esetén Ingatlan Takarékszövetkezet általi felülvizsgálat díja Futamidő vége előtti teljes törlesztés díja EGYÉB díjtételek jegyzéke 3.000,- Ft + ÁFA (0%) 0,00% Nem kerül felszámításra, ha a fennálló hiteltartozás nem éri el az egymillió forintot és a megelőző 12 hónap alatt előtörlesztés nem volt. Nem kerül felszámításra, ha a szerződés hatálybalépését követő 24 hónapot követően történik előtörlesztés, kivéve, ha az előtörlesztés más hitelintézet által folyósított hitelből történik, illetve ha az előtörlesztés nem haladja meg a szerződött hitelösszeg 50%-át AL/21 sz. melléklet tartalmazza Minimum THM Referencia THM Maximum THM kamatkedvezmény esetén 4,50% 5,19% 13,52% kamatkedvezmény nélkül 5,05% 5,73% 14,10% A Kamatfelár mértéke amennyiben a hitel futamideje a 36 hónapot meghaladja változó, mely a MNB által közzétett H4F elnevezésű kamatfelárváltoztatási mutató mértékével változhat a jogszabályban meghatározott időközönként. A kamatfelár-változtatási mutató ( - H4F3: 3-9 éves futamidejű hitelek esetében, 3 éves kamatperiódussal; - H4F4: 9-16 éves futamidejű hitelek esetében, 4 éves kamatperiódussal és - H4F5: éves futamidejű hitelek esetében, 5 éves kamatperiódussal Az új kamatperiódusban alkalmazott kamatfelár mértékét a kamatperiódus lejártát megelőző 120. napi kamatfelár-változtatási mutató figyelembevételével történik.

24 TAKARÉK LAKÁSCÉLÚ Kiváltó Hitel Hatálybalépés napja: AL/13. sz. melléklet Hitel összeg: minimum ,- Ft - maximum ,- Ft. Devizanem: forint Futamidő: 3-25 év, kamatperiódus 3 hónap, kamatfelár kamatperiódus 5 év Kamatozás: változó, referencia kamat + kamatfelár Referencia kamat: 3 havi BUBOR Kamatfelár: évi 2,50 % Kiemelten kockázatos településen lévő ingatlan fedezet esetén a kamatfelár: 3,75 % Kamatkedvezmény, melyek külön-külön érvényesíthetők: Takarékszövetkezethez érkező, törlesztő részletet meghaladó jövedelem utalás esetén: 0,30 % Legalább 2 db közüzemi számla felhatalmazás útján történő utalása esetén: 0,20 % Kiemelten kockázatos településen elhelyezkedő fedezet esetén nincs kamatkedvezmény! Fedezet: minimum 3 millió Ft forgalmi értékű ingatlan, egy ügylethez maximum 2 ingatlan vonható be. Értékbecslés: A Takarékszövetkezet az első ingatlan értékbecslés díját átvállalja, mely magába foglalja a tulajdoni lap, térképmásolat és értékelés díját. Kizárólag a Takarékszövetkezet megbízásában eljáró értékbecslő értékbecslése fogadható el. Közjegyzői díj: A Takarékszövetkezet a díj megfizetését átvállalja. Jelzálog bejegyzés díja: Takarékszövetkezet a díj megfizetését átvállalja Számlavezetési díj mérték 255,-Ft/hó. (lásd AL/21. sz. melléklet) Folyósítási jutalék visszavonásig, de legkésőbb ig 0,- Ft KHR lekérdezés: kötelezettenként 800,- Ft + ÁFA (27%) TAKARNET-ből lekért tulajdoni lap/térképmásolat díja kérésenként 3.000,- Ft+ ÁFA (0%) Hitelfedezeti biztosítás díja: alapja a tőke 0,84 % Előtörlesztés díja, alapja az előtörlesztett összeg 1,00 % Ingatlan Takarékszövetkezet általi felülvizsgálat díja 3.000,- Ft + ÁFA (0%) Felszólító levél: kötelezettenként 1.020,- Ft Felmondó levél: kötelezettenként 1.560,- Ft Szerződésmódosítási díj pénzügyi teljesítéssel összefüggő 0,05% min. 20ezer Ft Szerződésmódosítási díj pénzügyi teljesítéssel nem összefüggő 0,05% min. 20ezer Ft Prolongációs díj: alapja a tőke 2,00% Rendkívüli ügyintézési díj 4.000,- Ft Rendkívüli levelezési költség: alkalmanként Ügyfél kérésére igazolás kiadása: igazolásonként 510,- Ft 510,- Ft A hitel folyósításakor A hitel futamideje alatt Telefonhívás, SMS küldés 1.000,- Ft Késedelmi kamat: a késedelmes tőkére, ügyleti kamatra és minden egyéb díjra és költségre évi 4,50% Kényszerhitel ügyleti kamata 30,00 % KHR értesítés díja (KHR-be történő felvitel esetén) 210,- Ft/alkalom Futamidő vége előtti teljes törlesztés díja 1 0,00% Zárlati költség: a folyósított összeg után fizetendő 0,10% A hitel zárásakor Az ügyfél köteles a helyette a hitelintézet által megfizetett díjakat és költségeket a hitelintézet részére a végtörlesztéssel együtt visszatéríteni, amennyiben a szerződéskötéstől számított 5 (öt) éven belül a Hitel végtörlesztésre, illetve hitelintézeten kívül álló okokból öt éven belül - felmondásra kerül, kivéve, ha a Hitel futamideje kevesebb, mint 5 év. Minimum THM Referencia THM Maximum THM 3,97% 4,00% 5,33% 3 havi BUBOR: A kamatperiódus fordulónapját megelőző hónap utolsó munkanapja előtt 2 nappal érvényes 3 havi BUBOR alapján kerül meghatározásra. A Kamatfelár változtatási mutató: H1F1 A kamatfelár mértéke, amennyiben a hitel futamideje a 60 hónapot meghaladja, 5 évente változhat az MNB által közzétett H1F elnevezésű kamatfelár-változtatási mutató mértékével. ( Az új kamatperiódusban alkalmazott kamatfelár mértékét a kamatperiódus lejártát megelőző 120. napi kamatfelár-változtatási mutató figyelembevételével történik.

25 AL/14. sz. melléklet KOMPAKT HITEL Hatálybalépés napja: Hitel összeg: Minimum ,- Ft, Maximum ,- Ft Éves hitelkamat: 3 havi BUBOR + 3,00 % Futamidő: max. 125 hónap Folyósítási jutalék 1,00 % ,- Ft új szerződéskötés esetén Kezelési költség egyszeri 2,00 % Hitelfedezeti biztosítás díja: alapja a tőke 0,84 % Előtörlesztés díja 0,00 % Nem kerül felszámításra, ha a fennálló hiteltartozás nem éri el az egymillió forintot és a megelőző 12 hónap alatt előtörlesztés nem volt. Nem kerül felszámításra, ha a szerződés hatálybalépését követő 24 hónapot követően történik előtörlesztés, kivéve, ha az előtörlesztés más hitelintézet által folyósított hitelből történik, illetve ha az előtörlesztés nem haladja meg a szerződött hitelösszeg 50%-át. Kamatfelár többlet 2,00 % Nem szerződésszerű teljesítés esetén Ingatlan Takarékszövetkezet 3.000,- Ft + ÁFA általi felülvizsgálat díja (0%) Futamidő vége előtti teljes törlesztés díja EGYÉB díjtételek jegyzéke 0,00% Nem kerül felszámításra, ha a fennálló hiteltartozás nem éri el az egymillió forintot és a megelőző 12 hónap alatt előtörlesztés nem volt. Nem kerül felszámításra, ha a szerződés hatálybalépését követő 24 hónapot követően történik előtörlesztés, kivéve, ha az előtörlesztés más hitelintézet által folyósított hitelből történik, illetve ha az előtörlesztés nem haladja meg a szerződött hitelösszeg 50%-át AL/21 sz. melléklet tartalmazza Minimum THM Referencia THM Maximum THM 4,88% 5,63% 15,86% A Kamatfelár változtatási mutató: H4F5. A kamatfelár mértéke, amennyiben a hitel futamideje a 60 hónapot meghaladja, 5 évente változhat az MNB által közzétett H4F elnevezésű kamatfelár-változtatási mutató mértékével. ( Az új kamatperiódusban alkalmazott kamatfelár mértékét a kamatperiódus lejártát megelőző 120. napi kamatfelár-változtatási mutató figyelembevételével történik.

FORINT KAMATFELÁR-VÁLTOZTATÁSI MUTATÓ. (Hatályos: 2015. január 7-től) (Aktualizálva: 2015. január 14-én)

FORINT KAMATFELÁR-VÁLTOZTATÁSI MUTATÓ. (Hatályos: 2015. január 7-től) (Aktualizálva: 2015. január 14-én) FORINT KAMATFELÁR-VÁLTOZTATÁSI MUTATÓ (Hatályos: 2015. január 7-től) (Aktualizálva: 2015. január 14-én) H0F: 0. számú kamatfelár-változtatási mutató forinthitelek esetén A mutató értéke fix nulla a hitel

Részletesebben

FORINT KAMATVÁLTOZTATÁSI MUTATÓ. (Hatályos: 2015. január 7-től)

FORINT KAMATVÁLTOZTATÁSI MUTATÓ. (Hatályos: 2015. január 7-től) FORINT KAMATVÁLTOZTATÁSI MUTATÓ (Hatályos: 2015. január 7-től) H0K: 0. számú kamatváltoztatási mutató forinthitelek esetén A mutató értéke fix nulla a hitel futamideje alatti kamatperiódusokban, azaz a

Részletesebben

DEVIZA KAMATFELÁR-VÁLTOZTATÁSI MUTATÓ. (Hatályos: január 7-től)

DEVIZA KAMATFELÁR-VÁLTOZTATÁSI MUTATÓ. (Hatályos: január 7-től) DEVIZA KAMATFELÁR-VÁLTOZTATÁSI MUTATÓ (Hatályos: 2015. január 7-től) D0F: 0. számú kamatfelár-változtatási mutató devizahitelek esetén A mutató értéke fix nulla a hitel futamideje alatti kamatperiódusokban,

Részletesebben

AKTÍV ÜZLETÁG HIRDETMÉNYE

AKTÍV ÜZLETÁG HIRDETMÉNYE Ricse és Vidéke Takarékszövetkezet Ricse AKTÍV ÜZLETÁG HIRDETMÉNYE Érvényes: 2015.02.01-től H I R D E T M É N Y Lakossági forint kölcsönök kondíciói Érvényes: 2015.február 01-től kötött kölcsönszerződésekre

Részletesebben

HIRDETMÉNY TAKARÉK KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY. Hatálybalépés napja: 2015.július 1.

HIRDETMÉNY TAKARÉK KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY. Hatálybalépés napja: 2015.július 1. HIRDETMÉNY TAKARÉK KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2015.július 1. Jelen Hirdetmény a 2015. április 01. napját követően befogadott Takarék Kiváltó Hitel kapcsán alkalmazott kondíciókat tartalmazza.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a teljes hiteldíj mutató számításáról ANNOUNCEMENT

HIRDETMÉNY. a teljes hiteldíj mutató számításáról ANNOUNCEMENT HIRDETMÉNY a teljes hiteldíj mutató számításáról ANNOUNCEMENT on the calculation of the annual percentage rate of charge Kihirdetve: Budapest, 2016. június 1. Promulgated on: 1 st June, 2016 Tisztelt Ügyfelünk!

Részletesebben

HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY. Hatálybalépés napja: 2016. január 1.

HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY. Hatálybalépés napja: 2016. január 1. HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016. január 1. Jelen Hirdetmény a 2015. december 21. 2016. május 15. között befogadott Takarék Forint Kiváltó Hitel kapcsán alkalmazott

Részletesebben

AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet. Aktív üzletági hirdetmény Lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók

AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet. Aktív üzletági hirdetmény Lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet Aktív üzletági hirdetmény Lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók Kihirdetve: 2015. július 14. Érvényes: 2015. július 15. Jelen dokumentum nem minősül ajánlattételnek,

Részletesebben

Helyben Mindent Önökért

Helyben Mindent Önökért AKTÍV LAKOSSÁGI HITEL ÜZLETÁG A lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók. Kihirdetve: 2015.06.02. Hatálybalépés napja: 2015.06.02. AL/1. sz. melléklet: Folyószámla hitel AL/2. sz. melléklet: Tagi

Részletesebben

HIRDETMÉNY TAKARÉK KIVÁLTÓ HITEL Hatályos: október 1-től

HIRDETMÉNY TAKARÉK KIVÁLTÓ HITEL Hatályos: október 1-től A termék értékesítése 2015. szeptember 30-án megszűnt. Jelen Hirdetmény 1 a 2015. április 01-2015. szeptember 30. között befogadott Takarék Kiváltó Hitel kapcsán alkalmazott kondíciókat tartalmazza. A

Részletesebben

HIRDETMÉNY TAKARÉK KIVÁLTÓ HITEL Hatályos: április 1-től

HIRDETMÉNY TAKARÉK KIVÁLTÓ HITEL Hatályos: április 1-től A termék értékesítése 2015. szeptember 30-án megszűnt. Jelen Hirdetmény 1 a 2015. április 01-2015. szeptember 30. között befogadott Takarék Kiváltó Hitel kapcsán alkalmazott kondíciókat tartalmazza. A

Részletesebben

Helyben Mindent Önökért

Helyben Mindent Önökért AKTÍV LAKOSSÁGI HITEL ÜZLETÁG A lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók. Kihirdetve: 2015.08.24. Hatálybalépés napja: 2015.08.24. AL/1. sz. melléklet: TAKARÉK Folyószámlahitel AL/2. sz. melléklet:

Részletesebben

Helyben Mindent Önökért

Helyben Mindent Önökért AKTÍV LAKOSSÁGI HITEL ÜZLETÁG A lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók. Kihirdetve: 2015.05.04. Hatálybalépés napja: 2015.05.04. AL/1. sz. melléklet: Folyószámla hitel AL/2. sz. melléklet: Tagi

Részletesebben

Helyben Mindent Önökért

Helyben Mindent Önökért AKTÍV LAKOSSÁGI ÜZLETÁG A lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók. Kihirdetve: 2015.04.01. Hatálybalépés napja: 2015.04.01. AL/1. sz. melléklet: Folyószámla hitel AL/2. sz. melléklet: Tagi folyószámla

Részletesebben

A JELZÁLOGFEDEZET MELLETT NYÚJTOTT LAKOSSÁGI HITELEKRŐL

A JELZÁLOGFEDEZET MELLETT NYÚJTOTT LAKOSSÁGI HITELEKRŐL RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A JELZÁLOGFEDEZET MELLETT NYÚJTOTT LAKOSSÁGI HITELEKRŐL OTTHONTEREMTÉSI JELZÁLOGHITEL ÚJ LAKÁS ÉPÍTÉSÉRE, VÁSÁRLÁSÁRA (1 ÉVES REFERENCIA-KAMATLÁB PERIÓDUS)

Részletesebben

Hirdetmény. Csakújonnan folyósított termékekre

Hirdetmény. Csakújonnan folyósított termékekre Hirdetmény Lakossági jelzálog fedezetű hitelek kamatairól, kondícióiról I. Szabad felhasználású jelzáloghitel Érvényes: 2015. április 9.Közzétéve: 2015. április 9. Csakújonnan folyósított termékekre Hitel

Részletesebben

Helyben Mindent Önökért

Helyben Mindent Önökért AKTÍV LAKOSSÁGI HITEL ÜZLETÁG A lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók. Kihirdetve: 2015.08.10. Hatálybalépés napja: 2015.08.10. AL/1. sz. melléklet: TAKARÉK Folyószámlahitel AL/2. sz. melléklet:

Részletesebben

Helyben Mindent Önökért

Helyben Mindent Önökért AKTÍV LAKOSSÁGI HITEL ÜZLETÁG A lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók. Kihirdetve: 2015.11.01. Hatálybalépés napja: 2015.11.01. AL/1. sz. melléklet: TAKARÉK Folyószámlahitel AL/2. sz. melléklet:

Részletesebben

HIRDETMÉNY Takarék Személyi Kölcsön és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsön Hatályos: február 1-től

HIRDETMÉNY Takarék Személyi Kölcsön és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsön Hatályos: február 1-től A Szigetvári Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint nyújtja: Kölcsön célja: A Takarék Személyi Kölcsön standard igénylési

Részletesebben

SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOG HITEL HIRDETMÉNY Hatályos: 2015. szeptember 22-től

SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOG HITEL HIRDETMÉNY Hatályos: 2015. szeptember 22-től SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOG HITEL HIRDETMÉNY Hatályos: 2015. szeptember 22-től A kölcsön összege: 1.000.000.- Ft és 50.000.000.- Ft közötti összeg lehet Igényelhető futamidő: 24-240 hónap A hitel kondíciói

Részletesebben

INGATLANFEDEZET MELLETT NYÚJTOTT JELZÁLOG TÍPUSÚ HITELEK KAMAT- ÉS DÍJ HIRDETMÉNY. Hatályos: 2015.02.02-től

INGATLANFEDEZET MELLETT NYÚJTOTT JELZÁLOG TÍPUSÚ HITELEK KAMAT- ÉS DÍJ HIRDETMÉNY. Hatályos: 2015.02.02-től INGATLANFEDEZET MELLETT NYÚJTOTT JELZÁLOG TÍPUSÚ HITELEK KAMAT- ÉS DÍJ HIRDETMÉNY Hatályos: 2015.02.02-től 1 SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOG KÖLCSÖN KAMAT, DÍJ-, és KÖLTSÉGTÉTELEIRŐL Érvényes 2015.02.02.

Részletesebben

TAKARÉKPONT HIRDETMÉNY TAKARÉK CLASSIC SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOGHITEL Hatályos: 2015. október 19-től

TAKARÉKPONT HIRDETMÉNY TAKARÉK CLASSIC SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOGHITEL Hatályos: 2015. október 19-től A kölcsön összege: 1.000.000,-Ft - 30.000.000,-Ft A kölcsön futamideje: 12 hónap - 240 hónap A Hitelkamat a referenciakamat és kamatfelár összege. KAMATOK: Megnevezés Mértéke THM 1 Forint alapú Takarék

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI HITEL HIRDETMÉNY érvényes: 2015.02.03-tól

Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI HITEL HIRDETMÉNY érvényes: 2015.02.03-tól 1. Folyószámla hitel 1.1 Általános tudnivalók összege minimum 40.000,- Ft, maximum 700.000,- Ft. Kamat: évi 2013.02.01-től kamat: min.25.000,- Ft értékű részjeggyel rendelkező Takarékszövetkezeti tagok

Részletesebben

AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet. Aktív üzletági hirdetmény Lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók

AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet. Aktív üzletági hirdetmény Lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók Aktív üzletági hirdetmény Lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók Kihirdetve: 2016. október 04. Érvényes: 2016. október 05. - 1 - Jelen dokumentum nem minősül ajánlattételnek, az egyes termékek

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A Jogelőd SAVARIA Takarékszövetkezetnél és között forgalmazott SAVARIA SZEMÉLYI KÖLCSÖN

HIRDETMÉNY. A Jogelőd SAVARIA Takarékszövetkezetnél és között forgalmazott SAVARIA SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Jogelőd SAVARIA Takarékszövetkezetnél 2017.07.01. és 2017.10.31. között forgalmazott SAVARIA SZEMÉLYI KÖLCSÖN esetében alkalmazott kondíciókról Hatályos: 2017. november 01. Közzététel napja:

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI HITEL HIRDETMÉNY érvényes: 2014.02.05-től

Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI HITEL HIRDETMÉNY érvényes: 2014.02.05-től 1. Folyószámla hitel 1.1 Általános tudnivalók összege minimum 40.000,- Ft, maximum 700.000,- Ft. Kamat: évi 25,00% 2013.02.01-től kamat: min.25.000,- Ft értékű részjeggyel rendelkező Takarékszövetkezeti

Részletesebben

AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet. Takarék folyószámlahitel és Takarék személyi kölcsön esetén alkalmazott kondíciók

AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet. Takarék folyószámlahitel és Takarék személyi kölcsön esetén alkalmazott kondíciók AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet Takarék folyószámlahitel és Takarék személyi kölcsön esetén alkalmazott kondíciók Kihirdetve: 2015. augusztus 24. Érvényes: 2015. augusztus 25. Jelen dokumentum nem

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.05.06. Jelen Hirdetmény a 2016. május 6. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. június 30-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.03.21. Jelen Hirdetmény a 2016. március 21. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. augusztus 31-ig befogadott Takarék Forint

Részletesebben

Amennyiben a hitelt nyújtó Hitelintézetnél ,-Ft Takarék Szabadfelhasználású jelzáloghitelt igényel kamatkedvezménnyel

Amennyiben a hitelt nyújtó Hitelintézetnél ,-Ft Takarék Szabadfelhasználású jelzáloghitelt igényel kamatkedvezménnyel A Hirdetményben 1 feltüntetett THM értékek meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A Hitelintézet a kamat és kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.05.17. Jelen Hirdetmény a 2016. május 17. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. június 30-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó

Részletesebben

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI HITELEK VI. TERMŐFÖLD ALAPÚ JELZÁLOGHITELEK Hatályos: január 1-től

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI HITELEK VI. TERMŐFÖLD ALAPÚ JELZÁLOGHITELEK Hatályos: január 1-től A Hirdetményben 1 feltüntetett THM értékek meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A Hitelintézet a kamat és kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.05.07. Jelen Hirdetmény a 2015. december 14. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. június 30-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó

Részletesebben

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ ÁLTALÁNOS LAKOSSÁGI ÜZLETSZABÁLYZATA MÓDOSÍTÁSÁRÓL

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ ÁLTALÁNOS LAKOSSÁGI ÜZLETSZABÁLYZATA MÓDOSÍTÁSÁRÓL HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ ÁLTALÁNOS LAKOSSÁGI ÜZLETSZABÁLYZATA MÓDOSÍTÁSÁRÓL A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám: 01-10-041004) ezúton értesíti

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.07.01. Jelen Hirdetmény a 2015. december 15. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. augusztus 31-ig befogadott Takarék Forint

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.09.01. Jelen Hirdetmény a 2015. december 7- napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. november 30-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.07.01. Jelen Hirdetmény a 2016. 01.01. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. augusztus 31-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Borotai Takarékszövetkezet Hatálybalépés napja 2016.12.01 Jelen Hirdetmény a 2015.07.01 napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2017. január 31-ig befogadott

Részletesebben

AKTÍV ÜZLETÁGI HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE

AKTÍV ÜZLETÁGI HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE AKTÍV ÜZLETÁGI HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE Piaci feltételű hitelek Indoklás: A Hpt.279 (15 ) bekezdés értelmében tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Hirdetményben a személyi hitel kamata változott a báziskamat

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A Bak és Vidéke Takarékszövetkezet hivatalos tájékoztatója. a központi lakossági hiteltermékek

HIRDETMÉNY. A Bak és Vidéke Takarékszövetkezet hivatalos tájékoztatója. a központi lakossági hiteltermékek HIRDETMÉNY A Bak és Vidéke Takarékszövetkezet hivatalos tájékoztatója a központi lakossági hiteltermékek esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, költségekről és ezek teljesítési rendjéről Érvényes:

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY 1 TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2017.01.01. Jelen Hirdetmény a 2015. december 15. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2017. január 31-ig befogadott Takarék Forint

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016. október 01. Jelen Hirdetmény a 2016. január 1. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. november 30-ig befogadott Takarék Forint

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2017.01.01. Jelen Hirdetmény a 2016. december 31. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2017. január 31-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.03.21. Jelen Hirdetmény a 2016. március 21. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2017. január 31-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A Jogelőd Kis-Rába menti Takarékszövetkezetnél október 1. és október 31. között forgalmazott

HIRDETMÉNY. A Jogelőd Kis-Rába menti Takarékszövetkezetnél október 1. és október 31. között forgalmazott HIRDETMÉNY A Jogelőd KisRába menti Takarékszövetkezetnél 2017. október 1. és 2017. október 31. között forgalmazott Ingatlan célú nem támogatott Takarékszövetkezeti Kölcsön esetében alkalmazott kondíciókról

Részletesebben

RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FOGYASZTÁSI HITELEKRŐL, FOLYÓSZÁMLAHITELRŐL

RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FOGYASZTÁSI HITELEKRŐL, FOLYÓSZÁMLAHITELRŐL RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FOGYASZTÁSI HITELEKRŐL, FOLYÓSZÁMLAHITELRŐL ÉRVÉNYES: 2015. április 1-től 1 JELENLEG ÉRTÉKESÍTETT KÖLCSÖNÖK: Érvényes a 2015. február 02-től befogadott

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI HITEL HIRDETMÉNY érvényes: től

Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI HITEL HIRDETMÉNY érvényes: től 1. Folyószámla hitel 1.1 Általános tudnivalók összege minimum 40.000,- Ft, maximum 700.000,- Ft. Kamat: évi 25,00% 2013.02.01-től kamat: min.25.000,- Ft értékű részjeggyel rendelkező Takarékszövetkezeti

Részletesebben

LAKOSSÁGI HITELTERMÉKEK HIRDETMÉNYE A

LAKOSSÁGI HITELTERMÉKEK HIRDETMÉNYE A 1. Áruvásárlási kölcsön 1.1 Díjak és költségek Nyomtatvány költség, maximum lásd még 31. pont + 500,- Ft 24,00% 3 év max.50.000,-ft futamideje zárásakor 2. Gépjármű vásárlási kölcsön 3 éven belüli futamidő

Részletesebben

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI HITELEK Érvényes: 2014. január 1-től

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI HITELEK Érvényes: 2014. január 1-től ABAÚJ TAKARÉK Takarékszövetkezet Adószám: 10043622-2-05 Pénzforgalmi számlaszám: 11500119-10001909 Cégjegyzékszám: 05-02-000186 HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI HITELEK Érvényes: 2014. január 1-től Fizetési számla

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.09.01. Jelen Hirdetmény a 2016.08.31. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016.11.30-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó Hitel

Részletesebben

Takarék Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel HIRDETMÉNY

Takarék Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel HIRDETMÉNY Takarék 10+10 Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016. március 21. Jelen Hirdetmény a 2016. március 21. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. május 15. napjáig

Részletesebben

AKTÍV ÜZLETÁGI HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE

AKTÍV ÜZLETÁGI HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE AKTÍV ÜZLETÁGI HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK RÉSZÉRE Piaci feltételű hitelek Indoklás: A Hpt.279 (15 ) bekezdés értelmében tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Hirdetmény módosítására a 2014. évi LXXVIII. törvény

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY (JAVASOLT HIRDETMÉNY MINTA) Hatálybalépés napja 2016.07.01. Jelen Hirdetmény a 2015. december napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. augusztus 30-ig befogadott

Részletesebben

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.05.06. Jelen Hirdetmény a 2016.05.06. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. május 15-ig befogadott Takarék Otthon Hitel kapcsán alkalmazott

Részletesebben

Lakossági szabad felhasználású jelzáloghitel hirdetmény

Lakossági szabad felhasználású jelzáloghitel hirdetmény Lakossági szabad felhasználású jelzáloghitel hirdetmény Érvényes: 2017. január 1-től Jelzálog fedezete mellett nyújtott, felhasználási célhoz nem kötött forintalapú jelzáloghitel magánszemélyek részére,

Részletesebben

LAKOSSÁGI HITELTERMÉKEK HIRDETMÉNYE A

LAKOSSÁGI HITELTERMÉKEK HIRDETMÉNYE A 1. Áruvásárlási kölcsön 1.1 Díjak és költségek Nyomtatvány költség, maximum lásd még 31. pont + 500,- Ft 24,00% 3 év max.50.000,-ft futamideje zárásakor 2. Gépjármű vásárlási kölcsön 3 éven belüli futamidő

Részletesebben

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.05.17. Jelen Hirdetmény a 2016.04.06. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. június 30-ig befogadott Takarék Otthon Hitel kapcsán alkalmazott

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI HITEL HIRDETMÉNY érvényes: tól

Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI HITEL HIRDETMÉNY érvényes: tól 1. Folyószámla hitel 1.1 Általános tudnivalók összege minimum 40.000,- Ft, maximum 700.000,- Ft. Kamat: évi 2013.02.01-től kamat: min.25.000,- Ft értékű részjeggyel rendelkező Takarékszövetkezeti tagok

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI HITEL HIRDETMÉNY érvényes: 2013.09.01-től

Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI HITEL HIRDETMÉNY érvényes: 2013.09.01-től 1. Folyószámla hitel 1.1 Általános tudnivalók összege minimum 40.000,- Ft, maximum 700.000,- Ft. Kamat: évi 2013.02.01-től kamat: min.25.000,- Ft értékű részjeggyel rendelkező Takarékszövetkezeti tagok

Részletesebben

LAKOSSÁGI HITELTERMÉKEK HIRDETMÉNYE A

LAKOSSÁGI HITELTERMÉKEK HIRDETMÉNYE A 1. Áruvásárlási kölcsön 1.1 Díjak és költségek Nyomtatvány költség, maximum lásd még 31. pont + 500,- Ft 24,00% 3 év max.50.000,-ft futamideje zárásakor 2. Gépjármű vásárlási kölcsön 3 éven belüli futamidő

Részletesebben

LAKOSSÁG RÉSZÉRE NYÚJTOTT HITELEK FŐBB KONDÍCIÓI ÉS KÖLTSÉGEI

LAKOSSÁG RÉSZÉRE NYÚJTOTT HITELEK FŐBB KONDÍCIÓI ÉS KÖLTSÉGEI GYÖNGYÖS-MÁTRA Takarékszövetkezet 3200 Gyöngyös, Magyar út 1. 1 em 7. Telefon: 37/505-220, Fax: 37/505-225 email: kozpont@gyongyosmatra.tksz.hu, www.gyongyosmatratakarek.hu Nyilvántartó bíróság: Egri Törvényszék

Részletesebben

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016. július 01. Jelen Hirdetmény a 2016. június 01. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2016. augusztus 31-ig befogadott Takarék Otthon Hitel kapcsán

Részletesebben

AKTÍV LAKOSSÁGI HITEL ÜZLETÁG HIRDETMÉNY

AKTÍV LAKOSSÁGI HITEL ÜZLETÁG HIRDETMÉNY AKTÍV LAKOSSÁGI HITEL ÜZLETÁG A lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók. Kihirdetve: 2015.12.07. Hatálybalépés napja: 2015.12.07. AL/1. sz. melléklet: TAKARÉK folyószámlahitel AL/2. sz. melléklet:

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, valamint FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY április 1-től

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, valamint FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY április 1-től Nyírbélteki Körzeti Takarékszövetkezet 4372 Nyírbéltek, Kossuth u. 16. Engedélyszám: 837/1997/F. számú határozat Engedély kelte: 1997. november 27. TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.05.17. Jelen Hirdetmény a 2016. január 01. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. június 30-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó

Részletesebben

AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet. Aktív üzletági hirdetmény Lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók

AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet. Aktív üzletági hirdetmény Lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet Aktív üzletági hirdetmény Lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók Kihirdetve: 2015. szeptember 30. Érvényes: 2015. október 01. Jelen dokumentum nem minősül

Részletesebben

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI HITELEK III/A TAKARÉK OTTHONTEREMTŐ KAMATTÁMOGATOTT HITEL Hatályos: január 1-től

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI HITELEK III/A TAKARÉK OTTHONTEREMTŐ KAMATTÁMOGATOTT HITEL Hatályos: január 1-től A hirdetésben szereplő három vagy több gyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás. Jelen Hirdetmény a 2016. december 31. napját követően visszavonásig,

Részletesebben

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.06.01. Jelen Hirdetmény a 2016.05.31. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. június 30-ig befogadott Takarék Otthon Hitel kapcsán alkalmazott

Részletesebben

TAKARÉKPONT HIRDETMÉNY TAKARÉK CLASSIC SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOGHITEL Hatályos: július 1-től

TAKARÉKPONT HIRDETMÉNY TAKARÉK CLASSIC SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOGHITEL Hatályos: július 1-től A 2016. MÁJUS 17-IG BEFOGADOTT ÜGYLETEKRE. A KÉRELMEK BEFOGADÁSA 2016. MÁJUS 17-TŐL MEGSZŰNT. A Hirdetményben feltüntetett THM értékek meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok

Részletesebben

ABAÚJ TAKARÉK Takarékszövetkezet Adószám: 10043622-2-05 Pénzforgalmi számlaszám: 11500119-10001909 Cégjegyzékszám: 05-02-000186

ABAÚJ TAKARÉK Takarékszövetkezet Adószám: 10043622-2-05 Pénzforgalmi számlaszám: 11500119-10001909 Cégjegyzékszám: 05-02-000186 ABAÚJ TAKARÉK Takarékszövetkezet Adószám: 10043622-2-05 Pénzforgalmi számlaszám: 11500119-10001909 Cégjegyzékszám: 05-02-000186 HIRDETMÉNY - LAKOSSÁGI HITELEK Érvényes: 2015. február 1-től A Takarékszövetkezet

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY A hirdetésben szereplő három vagy több gyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás. Hatálybalépés napja 2016.12.01.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. 14. Takarék Otthon Hitel Hatálybalépés napja:

HIRDETMÉNY. 14. Takarék Otthon Hitel Hatálybalépés napja: HIRDETMÉNY 14. Takarék Otthon Hitel Hatálybalépés napja 2016.10.01. Jelen Hirdetmény a 2016.09.30 napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. november 30-ig befogadott Takarék Otthon Hitel kapcsán

Részletesebben

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2017.01.01. Jelen Hirdetmény a 2016.08.22. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2017.01.31.-ig befogadott Takarék Otthon Hitel kapcsán alkalmazott

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY ÉS KIVÁLTÓ HIRDETMÉNY Az AZÚR Takarék Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint nyújtja: Kölcsön célja: A Takarék Személyi

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: április 1-től

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: április 1-től TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: 2017. április 1-től A Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint nyújtja: Takarék

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2017.01.01. Jelen Hirdetmény a 2016. december 31. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2017. január 31-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: 2017.01.01. Jelen Hirdetmény a 2016. december 31. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2017. január 31-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó

Részletesebben

LAKOSSÁG RÉSZÉRE NYÚJTOTT HITELEK FŐBB KONDÍCIÓI ÉS KÖLTSÉGEI

LAKOSSÁG RÉSZÉRE NYÚJTOTT HITELEK FŐBB KONDÍCIÓI ÉS KÖLTSÉGEI GYÖNGYÖS-MÁTRA Takarékszövetkezet 3200 Gyöngyös, Magyar út 1. 1 em 7. Telefon: 37/505-220, Fax: 37/505-225 email: kozpont@gyongyosmatra.tksz.hu, www.gyongyosmatratakarek.hu Nyilvántartó bíróság: Egri Törvényszék

Részletesebben

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI HITELEK

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI HITELEK ABAÚJ TAKARÉK Takarékszövetkezet Adószám: 10043622-2-05 Pénzforgalmi számlaszám: 11500119-10001909 Cégjegyzékszám: 05-02-000186 HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI HITELEK Érvényes: 2013. február 20-tól Fizetési számla

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.12.01. Jelen Hirdetmény a 2016. január 01. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2017. január 31-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó

Részletesebben

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.07.01. Jelen Hirdetmény a 2016.06.30. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. augusztus 31-ig befogadott Takarék Otthon Hitel kapcsán

Részletesebben

AKTÍV LAKOSSÁGI HITEL ÜZLETÁG HIRDETMÉNY

AKTÍV LAKOSSÁGI HITEL ÜZLETÁG HIRDETMÉNY AKTÍV LAKOSSÁGI HITEL ÜZLETÁG A lakossági hitelek esetén alkalmazott kondíciók. Kihirdetve: 2016.01.01. Hatálybalépés napja: 2016.01.01. AL/1. sz. melléklet: TAKARÉK folyószámlahitel AL/2. sz. melléklet:

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Érvényes: 2017. január 16-tól Közzététel: 2017. január 13. A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt

Részletesebben

Hirdetmény. Lakossági számlahitelek és fogyasztási hitelek kamatairól, kondícióiról. Csak az új szerződésekre

Hirdetmény. Lakossági számlahitelek és fogyasztási hitelek kamatairól, kondícióiról. Csak az új szerződésekre Hirdetmény Lakossági számlahitelek és fogyasztási hitelek kamatairól, kondícióiról I. Lakossági folyószámlahitel Érvényes: 2015. április 9. Közzétéve: 2015. április 9. Csak az új szerződésekre Igényelhető

Részletesebben

PIACI KAMATOZÁSÚ LAKÁSCÉLÚ HITELEK KAMAT- ÉS DÍJ HIRDETMÉNY. Hatályos: 2015.02.02-től visszavonásig

PIACI KAMATOZÁSÚ LAKÁSCÉLÚ HITELEK KAMAT- ÉS DÍJ HIRDETMÉNY. Hatályos: 2015.02.02-től visszavonásig PIACI KAMATOZÁSÚ LAKÁSCÉLÚ HITELEK KAMAT- ÉS DÍJ HIRDETMÉNY Hatályos: 2015.02.02-től visszavonásig 1 1. Szabolcs OTTHON piaci kamatozású lakáscélú hitel A kölcsön összege: 500.000 Ft - 25.000.000 Ft A

Részletesebben

HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL Hatályos: január 1-től

HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL Hatályos: január 1-től Jelen Hirdetmény a 2016. december 31. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2017. január 31-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó Hitel kapcsán alkalmazott kondíciókat tartalmazza. A THM meghatározása

Részletesebben

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY (JAVASOLT HIRDETMÉNY MINTA) Hatálybalépés napja 2016.08.01. Jelen Hirdetmény a 2016.07.31. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. augusztus 31-ig befogadott Takarék

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Szerencs és Környéke Takarékszövetkezet 3915 Tarcal, Fő út 66. Telefon +36 47 580 011 E-mail kozpont@szerencs.tksz.hu www.szerencs.tksz.hu Cégjegyzékszám 05-02-000269, Miskolci Törvényszék Cégbírósága

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Szerencs és Környéke Takarékszövetkezet 3915 Tarcal, Fő út 66. Telefon +36 47 580 011 E-mail kozpont@szerencs.tksz.hu www.szerencs.tksz.hu Cégjegyzékszám 05-02-000269, Miskolci Törvényszék Cégbírósága

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2017.01.01. Jelen Hirdetmény a 2016. december 31. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2017. január 31-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó

Részletesebben

Hatálybalépés napja: január 01.

Hatálybalépés napja: január 01. TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: 2017. január 01. Jelen Hirdetmény a 2016.12.31. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2017. január 31-ig befogadott Takarék Otthon Hitel kapcsán

Részletesebben

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK FORINT KIVÁLTÓ HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: 2016.09.01. Jelen Hirdetmény a 2016. január 01. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. november 30-ig befogadott Takarék Forint Kiváltó

Részletesebben

HIRDETMÉNY Takarék Classic Szabad Felhasználású Jelzáloghitel kondíciói

HIRDETMÉNY Takarék Classic Szabad Felhasználású Jelzáloghitel kondíciói HIRDETMÉNY Takarék Classic Szabad Felhasználású Jelzáloghitel kondíciói Forint alapú Takarék Classic Szabad Felhasználású Jelzáloghitel kondíciói: A kölcsön összege: 1.000.000 Ft 30.000.000 Ft A kölcsön

Részletesebben

HIRDETMÉNY. 14. Takarék Otthon Hitel Hatálybalépés napja:

HIRDETMÉNY. 14. Takarék Otthon Hitel Hatálybalépés napja: HIRDETMÉNY 14. Takarék Otthon Hitel Hatálybalépés napja 2017.01.01. Jelen Hirdetmény a 2016.12.31 napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2017. január 31-ig befogadott Takarék Otthon Hitel kapcsán

Részletesebben

ÖRKÉNY SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOG HITEL HIRDETMÉNY Hatályos: október 1-től

ÖRKÉNY SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOG HITEL HIRDETMÉNY Hatályos: október 1-től ÖRKÉNY SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOG HITEL HIRDETMÉNY Hatályos: 2016. október 1-től A kölcsön összege: 1.000.000.- Ft és 50.000.000.- Ft közötti összeg lehet Igényelhető futamidő: 24-240 hónap A hitel

Részletesebben

ABAÚJ TAKARÉK Takarékszövetkezet Adószám: 10043622-2-05 Pénzforgalmi számlaszám: 11500119-10001909 Cégjegyzékszám: 05-02-000186

ABAÚJ TAKARÉK Takarékszövetkezet Adószám: 10043622-2-05 Pénzforgalmi számlaszám: 11500119-10001909 Cégjegyzékszám: 05-02-000186 ABAÚJ TAKARÉK Takarékszövetkezet Adószám: 10043622-2-05 Pénzforgalmi számlaszám: 11500119-10001909 Cégjegyzékszám: 05-02-000186 HIRDETMÉNY - LAKOSSÁGI HITELEK Érvényes: 2015. január 1-től A Takarékszövetkezet

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Boldva és Vidéke Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS HIRDETMÉNY KIVÁLTÓ FIX ÉS AKCIÓS HIRDETMÉNY A 3A Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint nyújtja: Kölcsön célja: A Takarék Személyi

Részletesebben

Hatálybalépés napja: április 01.

Hatálybalépés napja: április 01. Takarék 10+10 Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel három vagy több gyermekes család esetén HIRDETMÉNY A hirdetésben szereplő három vagy több gyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása Magyarország

Részletesebben

HITEL HIRDETMÉNY. LAKOSSÁGI (fogyasztónak minősülő) ÜGYFELEK RÉSZÉRE Érvényes: szeptember 01-től

HITEL HIRDETMÉNY. LAKOSSÁGI (fogyasztónak minősülő) ÜGYFELEK RÉSZÉRE Érvényes: szeptember 01-től HITEL HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI (fogyasztónak minősülő) ÜGYFELEK RÉSZÉRE Érvényes: 2016. szeptember 01-től A Takarékszövetkezet új Hirdetményt tesz közzé a lakossági (fogyasztónak minősülő) ügyfelek által 2016.

Részletesebben