Automatizált otthon Az egyszer vezérlés kényelme

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Automatizált otthon Az egyszer vezérlés kényelme"

Átírás

1 Automatizált otthon Az egyszer vezérlés kényelme

2 Legyen egyszer bb az élete... tartsa kézben otthonát Életre kelhet otthona Automatizálja otthonát az Ön id beosztásának megfelel en. Választhat az egyedi igényeinek, egyéniségének és lehet ségeinek megfelel funkciókat. Maximális biztonság, komfort, kényelem és energiamegtakarítás. Akár Önnél is Megvalósítható új épületekben, vagy utólag, a már meglév otthonokban. Egyszer használat A Leviton rendszer könnyen megérthet és kezelhet. Vezérelje az egyész otthonát vagy hétvégi házát bárhonnan a világból. A Leviton szoftver lehet ségeivel (iphone -hoz, ipad -hoz, és Android -hoz eg yaránt) meg tudja változtatni otthona állapotát bárhonnan a világon. A Leviton számos megoldást kínál, amelyek célja az, hogy egyszer sítse az Ön életét.

3 Spóróljon a kiadásain, és növelje a biztonságot A rendszer szabályozza a f tést, illetve a h tést, ha nem tartózkodik otthon, vagy éppen a szabadságát tölti az otthonától távol. Minden este az Ön által el re meghatározott id ben az otthona automatikusan elmehet aludni. Bekapcsolja a riasztót, bezárja a küls ajtókat, leengedi a red nyt, kikapcsolja a TV-t, valamint a házimozit, és beállítja a kívánt h mérsékletet. Reggelente Önnel együtt ébredhet otthona. Megbízható megoldás A Leviton otthonautomatikai rendszereknél alkalmazott technológia több évtizedes haszálata során már bizonyította megbízhatóságát. Ellen rizze és állítsa be a világítást, h mérsékletet, védelmet, videómeg gyelést, az audió eszközöket és minden mást, a Leviton fali érint képerny jével, vagy okostelefonnal.

4 A Leviton otthonautomatika könnyebbé teszi az életét Az otthona reagál az Ön igényeire Élvezze a költségmegtakarítást, ami az otthona igazi energiamenedzsmentjének az eredménye! A f tés vagy a h tés különböz beállításokkal m ködik attól függ en, hogy otthon van valaki, vagy nincs. Nyugodtan utazhat, pihenhet, vagy lehet üzleti úton... mindig megvan annak a lehet sége, hogy ellen rizhesse és vezérelhesse az otthonát a távolból. A küls, illetve a kerti világítás ütemezésével... a lámpák automatikusan bekapcsolnak szürkületkor, és kikapcsolnak hajnalban. Élvezze a meccset az egész otthonában... vagy hallgathat akár helyiségenként különböz zeneszámokat is. A távfelügyeleti állomásra történ kapcsolódással... biztos lehet benne, hogy a Leviton rendszer védi az Ön otthonát. Ha tüzet észlel a kijárathoz vezet fényeket bekapcsolja és a klímát leállítja, hogy ne segítse el a füst terjedését.

5 Internet - távoli kapcsolat Mozgásérzékelés Amikor behatolást érzékel, felkapcsolhatja a v i l l a n y t, é s a k t i vá l h a t j a a z e l re programozott folyamatokat. Többféle program segítségével vezérelheti és ellen rizheti otthonát bárhonnan az interneten keresztül. Energiamenedzsment Házimozi A Leviton érint képerny s kezel vel vagy okostelefonnal vezérelheti a házimozi rendszerét. Takarékoskodjon az energiával amikor távol van, engedje a rendszer t, hogy szabályozza a h mérsékletet! A Leviton programozható termosztátja vezérli a h tést/f tést, és mutatja az energiafelhasználást. Multi-Room audio Öntözés Tegye hozzáférhet vé a zenegy jteményét az egész otthonában! Nincs szükség a szokásos drága eszközök sokaságára. Ellátja az öntöz rendszer vezérlésének a feladatát is. Az es érzékel csatlakoztatásával csak akkor locsol, ha szükséges. Medence Vezérli a szivattyúkat, sz r ket id zítéseket, temperálást, napkollektorokat, stb. Világítás Videómeg gyelés A kamerák rögzítik az eseménye- ket. Bárhonnan szemmel tarthatja otthonát. Állítsa be a hangulatnak megfelel világítási képet például a vacsorához, lmnézéshez, baráti összejövetelhez! A világítás automatikusan lekapcsol, amikor elmegy otthonról. Ha elutazik, az automatikus jelenlét szimuláció növeli otthona biztonságát. Beléptetés Ko r l á t o z h a t j a a b e l é p é s t bizonyos területekre. A kártya olvastatása után be/kikapcsolhat a riasztó. Biztonság Gépjárm érzékelés Ha vendége érkezik, akkor felkapcsolja a A vezérl egység ellátja a riasztó- világítást, bekapcsolja a TV készüléket, és k ö z p o n t f e l a d a t á t i s, m e r t a mutatja a felhajtóra néz kamerák képeit. legkülönfélébb érzékel k csatlakoztathatóak hozzá.

6 Biztonság, Beléptetés, Videómeg gyelés Védje szeretteit, otthonát és értékeit éjjel-nappal! Biztonság és t zvédelem A Leviton eszközei megfelel szint védelmet nyújtanak akár a biztonsági-, t zvédelmi-, vagy a videómeg gyel rendszerr l legyen is szó. A behatolás, füst, t z, szén-monoxid, víz és egyéb veszélyek észlelése történhet vezetékes vagy akár vezeték nélküli érzékel kkel. A kényelemes vezérlés Biztonságos otthon A Leviton nagybiztonságú, digitálisan kódolt, proximity kártyaolvasója egy otthonvezérl központhoz csatlakozva kezeli a kapun és ajtón való belépés engedélyezését. Használható akár egy szabványos hitelkártya méret beléptet kártya, vagy a kényelmes kulcstatóra f zhet azonosító. Videófelvételek készülnek akár id zítetten, küls esemény hatására vagy mozgás érzékelése esetén. Kényelmesen lejátszhatja a felvett videót, és akár teljes képerny s módban is visszanézheti. Az analóg és az IP kamerák képe egyaránt nézhet a Leviton érint képerny s kijelz jén, az interneten keresztül számítógépen vagy okostelefonról. A szórakoztató rendszer kezelése Élvezze m sorforrásait az otthona bármely részében! Teljeskör házimozi A/V vezérlés Mindenhol kellemes hangulat Egységes rendszer minden forráshoz A Leviton Music Gateway a zeneállományról teljes vizuális áttekintést biztosít, megjeleníti a meta adatokat és az album borítót. Ossza meg zenéit az egész lakásban! Az audio rendszer vezérelhet vezeték nélküli távirányítóval, érint képerny r l, vagy kényelmesen okostelefonról. Kompromisszumok nélkül képes teljeskör en irányítani minden A/V rendszert egyetlen egységes felületr l. További automatizálási funkciókat lehet integrálni a környezet teljes vezérléséhez. Egyetlen érintéssel elhúzza a függönyöket, árnyékolókat, leengedi a vásznat, és bekapcsolja a megfelel multimédia berendezést! Még a világítást és a szoba h mérsékletét is automatikusan beállítja a tökéletes moziélmény eléréséhez.

7 Világítás Automatizálás Hangulatosabbá teheti otthonát. Vezérelje környezetét A világítás vezérlése élvezetesebbé teszi otthonát, növeli annak értékét, és mindemellett hozzájárulhat az energiaszámla csökkentéséhez.vezérelje otthona világítását id program szerint, mozgásérzékelés után, az ajtó nyitásának hatására, vagy akár a napfelkeltét, naplementét, riasztó rendszer aktiválását/kikapcsolását követ en! Csak érintsen meg egy gombot minden fény be-, vagy kikapcsolásához a szobában, vagy esetleg az egész házban. Megfelel világítás a megfelel hangulathoz Vendégei értékelik a kellemes légkört Egy különleges vacsora házigazdája? A megfelel világítás beállításával könnyedén hangsúlyozhatja a láttatni kívánt érdekességeket, m alkotásokat vagy lakberendezési tárgyakat. A különböz helyek megvilágításával kialakíthat területeket, amiket az összejövetel helyszínéül jelöl ki. Amikor a vendégek már elbúcsúztak, egyetlen gombnyomással befejezheti a partit. Energiamenedzsment Csökkentse az energiaköltségeit! A Leviton energiamenedzsment A h mérséklet és világítás a napszak, vagy az igények szerinti kontrolálásával a rendszer hatékonyan csökkenti az energiaköltségeket. A Leviton otthonautomatizációs rendszer kényelmes irányítást biztosít az energiatakarékosság érdekében érint képerny s kezel n, interneten, vagy okostelefonon keresztül. A termosztátnak megtaníthatók az otthon f tési és h tési sémái a maximális hatékonyság és kényelem el segítésének érdekében. Energiamegtakarítás Hatékonyság automatizálással Tudta, hogy az otthoni energia felhasználás 55%-át a f tésre, h tésre és 15%-át a világításra fordítják*? Automatizálással jelent s energiamegtakarítás érhet el ezeknél a rendszereknél. A tanulmányok például azt mutatják, hogy ha csak 10%-kal elhalványítanak egy fényforrást, 10% villamos energiamegtakarítás érhet el, és az izzó élettartama megduplázódik. A Leviton rendszer automatikusan 90%-ra állítja a fényforrást minden bekapcsolás alkalmával, a megtakarítás érdekében. *Az amerikai energiahivatal felmérése alapján.

8 Lépjen kapcsolatba a Leviton magyarországi képviseletével: 1123 Budapest, Kútvölgyi út 101/B sales@smartme.hu További információkért keresse fel honlapunkat: SMARTme Building Technologies Kft. Minden jog fenntartva! 2013 Leviton Manufacturing Company, Inc. All rights reserved. All other trademarks and names are property of their respectful owners. Product speci cations are subject to change without notice. Screen images are simulated.

Automatizált otthon. A vezérlés kényelme

Automatizált otthon. A vezérlés kényelme Automatizált otthon A vezérlés kényelme Az otthonautomatizálási rendszer Válassza ki az Ön egyéni igényeinek és költségvetésének megfelelő automatizálási funkciókat! A HAI otthonautomatizálás megvalósítható

Részletesebben

Otthon Automatizálás. A vezérlés kényelme!

Otthon Automatizálás. A vezérlés kényelme! Otthon Automatizálás A vezérlés kényelme! Az otthon automatizálási rendszer Válassza ki az Ön egyéni igényeinek és költségvetésének megfelelő automatizálási funkciókat. A HAI otthon automatizálás megvalósítható

Részletesebben

A házad szeret Téged INTELLIGENS VILLANYSZERELÉSI

A házad szeret Téged INTELLIGENS VILLANYSZERELÉSI A házad szeret Téged INTELLIGENS VILLANYSZERELÉSI R E N D S Z E R Intelligens otthont - egy villanyszerelési rendszerrel Az inels intelligens villanyszerelési rendszer folyamatosan vezérli-felügyeli otthona

Részletesebben

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Miért érdemes a Syen-t választania? Többszörös szűrőrendszer: Intelligens leolvasztás:

Részletesebben

DWL-700AP. Előfeltételek. Ellenőrizze a doboz tartalmát

DWL-700AP. Előfeltételek. Ellenőrizze a doboz tartalmát Ez a termék a bármely mai ismert web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 vagy Netscape Navigator 6.2.3) beállítható DWL-700AP D-Link Air TM Vezeték nélküli Hozzáférési pont Előfeltételek A DWL-700AP beállításához

Részletesebben

Biztonság, hatékonyság és komfort KNX-el

Biztonság, hatékonyság és komfort KNX-el Biztonság, hatékonyság és komfort KNX-el Biztonság Aludjon jól. Utazzon aggodalmak nélkül. Bízzon a KNX rendszerben. Megfigyelt hálózat A KNX mindig éberen figyel, éjszaka is vagy ha elutazik. Az intelligens

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

Épület részek. Szobák Közösségi terek Konferencia terem. Beléptetés Fűtés / hűtés Világítás Redőnymozgatás Szobaszerviz

Épület részek. Szobák Közösségi terek Konferencia terem. Beléptetés Fűtés / hűtés Világítás Redőnymozgatás Szobaszerviz EIB/KNX A EKBEN Az instabus EIB/KNX rendszer alkalmazhatósága különböző épületek esetén I. ISKOLA Épület részek Szobák Közösségi terek Konferencia terem FELADATOK A SZOBÁKBAN Beléptetés Fűtés / hűtés Világítás

Részletesebben

A fény egy irányba terjed FELÉD!

A fény egy irányba terjed FELÉD! A fény egy irányba terjed FELÉD! EGLO connect A fény, ahogy Te AKAROD! eglo.com/connect EGLO connect 1 A társad Eglo connect éjjel nappal Kellemes ébredés melegfehér fénynél Koncentrált munkavégzés hidegfehér

Részletesebben

Lépjen kapcsolatba. otthonával!

Lépjen kapcsolatba. otthonával! Lépjen kapcsolatba otthonával! Egyedülálló 3 alkalmazás, mely folyamatos kapcsolatot biztosít otthona berendezéseivel. Lépjen be az összekapcsolt világba a Connexoon alkalmazásokkal! 3 alkalmazás, melynek

Részletesebben

Változtassa a napfényt LED-fénnyé

Változtassa a napfényt LED-fénnyé PHILIPS mygarden Falilámpa Dusk antracitszürke LED Változtassa a napfényt LED-fénnyé Gyűjtse be a napenergiát a Philips mygarden Dusk fali lámpával. A nagy kapacitású napelem és a hatékony LED-ek együtt

Részletesebben

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 Kijelezhető hőmérséklet tartomány: 0 C - 40 C (0,1 C lépésekben) Hőmérséklet állítási tartomány:

Részletesebben

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN KERET NÉLKÜLI TÜKÖR FELSZÍN HŰTÉS KÖZBEN HIDEG, KÉK SZÍNŰ FÉNYHATÁS H agyja, hogy az elegancia kiemelje a többiek közül! A SZUPERKEMÉNY FELÜLETNEK KÖSZÖNHETŐEN

Részletesebben

Radio/ZigBee technológia: rugalmas megoldás a kényelmes otthonért

Radio/ZigBee technológia: rugalmas megoldás a kényelmes otthonért CÉLIANE TM Radio/ZigBee technológia: rugalmas megoldás a kényelmes otthonért A Radio/ZigBee világítási- vagy redőnyvezérlő szerelvényeivel bontás és plusz vezetékezés nélkül teheti intelligenssé otthonát.

Részletesebben

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft.

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Világítástechnika mesterfokon Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Egyedi igényekre szabott tervezés 2 A Webs Világítástechnikai Kft. komplex és egyedi megoldásokat kínál a kül-, és beltéri díszvilágítás,

Részletesebben

Adószám: 11365073-2-43 Bank: RAIFFEISEN BANK 12072507-00328591-00100001 Cégjegyzékszám: 01-10-044636. Inner Range CONCEPT 4000

Adószám: 11365073-2-43 Bank: RAIFFEISEN BANK 12072507-00328591-00100001 Cégjegyzékszám: 01-10-044636. Inner Range CONCEPT 4000 Inner Range CONCEPT 4000 Épületfelügyeleti rendszer (rövid ismerteto) 1. oldal A rendszer muködése, fobb tulajdonságai Az alábbi képen a rendszer általános felépítése látható. A következo oldalakon az

Részletesebben

Mindig, mindenhol ellenőrzés alatt

Mindig, mindenhol ellenőrzés alatt Mindig, mindenhol ellenőrzés alatt 02 Mindig, mindenhol ellenőrzés alatt A Daikin új szabályozási megoldást kínál az otthoni beltéri egységek fő funkcióinak monitorozására és vezérlésére. A rendszer végfelhasználó-barát

Részletesebben

TALÁLKOZÁS AZ IGAZIVAL

TALÁLKOZÁS AZ IGAZIVAL TALÁLKOZÁS AZ IGAZIVAL Hagyja, hogy az elegancia kiemelje a többiek közül! Keret nélküli tükör felszín Hűtés közben hideg, kék színű fényhatás A szuperkemény felületnek köszönhetően időtálló és karcmentes

Részletesebben

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Kapcsolódás vezeték nélküli routerrel (távoli vezérlés)... 5 Android:... 5 ios:...

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

A fényszabályozásról - 1 -

A fényszabályozásról - 1 - A fényszabályozásról Az épületek különböző funkciójú helyiségeivel szemben (pl. folyosó, irodahelyiség, orvosi vizsgáló, múzeumi kiállítótér, forgácsoló üzem, stb.) más és más igények merülnek fel nem

Részletesebben

Nyugodt érzés a biztonságos otthon

Nyugodt érzés a biztonságos otthon Nyugodt érzés a biztonságos otthon Ezt biztosítja az Ön villanyszerelője Válaszok az infrastruktúrának. Megfelelő elektromos installációval gondtalan az élet A legjobb minőség és megbízhatóság a Siemenstől

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301)

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA HU DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) Kérjük, olvassa el a használati útmutatót, mielıtt használatba venné a kamera szettet.

Részletesebben

Kezelési utasítás. F129 Modell CMG-BD1

Kezelési utasítás. F129 Modell CMG-BD1 Kezelési utasítás F129 Modell CMG-BD1 F129 Modell elektronikus termosztáttal (HU) Az Atlantic 1968-ban alapított elismert francia márka a fűtés, a hőkomfort és az energiatakarékos rendszerek területén.

Részletesebben

ZR24. egymotoros vezérlőpanel 230V-os meghajtásokhoz

ZR24. egymotoros vezérlőpanel 230V-os meghajtásokhoz 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 262-69-33 Fax: 262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.hu magyarországi képviselet ZR24 egymotoros vezérlőpanel 230V-os meghajtásokhoz A vásárolt terméket csak megfelelő

Részletesebben

Magyar. BT-03i használati útmutató

Magyar. BT-03i használati útmutató BT-03i használati útmutató 1 Tartalomjegyzék Áttekintés Az első lépések Hogyan fogadja a telefonhívásokat Termékleírás 2 1. Áttekintés A B E D F 1-1 Funkció gombok: C A B C D E F Szilikon fülrögzítő Power

Részletesebben

Játsszon a fénnyel, és válasszon a 16 millió szín közül

Játsszon a fénnyel, és válasszon a 16 millió szín közül Játsszon a fénnyel, és válasszon a 16 millió szín közül Játsszon a fénnyel, és válassza ki a Hue alkalmazásból a 16 millió szín közül a hangulatához leginkább megfelelőt. Használja fel a kedvenc fényképét,

Részletesebben

Az okos biztonsági rendszer. A kényelmes életmódért

Az okos biztonsági rendszer. A kényelmes életmódért PowerMax Az okos biztonsági rendszer A kényelmes életmódért Digitális hang üzenetek saját telefonjára Egyszerú üzemeltetés a távirányítóval Üzenetet kap telefonjára, mobiltelefonjára vagy személyi hívójára,

Részletesebben

DI-604 Express Ethernetwork Szélessávú Router. Ethernet (CAT5 UTP/Egyenes) kábel. 5V 2A váltóáram adapter

DI-604 Express Ethernetwork Szélessávú Router. Ethernet (CAT5 UTP/Egyenes) kábel. 5V 2A váltóáram adapter Ez a termék a bármely mai ismert web böngészővel (pl. Internet Explorer 5x vagy Netscape Navigator 4x) beállítható. DI-604 Express EtherNetwork Szélessávú Router Előfeltételek 1. Amennyiben ezt a routert

Részletesebben

A Csoport márkája LEGRAND PROGRAM CLASSE 300X 2- VEZETÉKES VIDEÓ KAPUTELEFON

A Csoport márkája LEGRAND PROGRAM CLASSE 300X 2- VEZETÉKES VIDEÓ KAPUTELEFON A Csoport márkája LEGRAND PROGRAM CLASSE 300X 2- VEZETÉKES VIDEÓ KAPUTELEFON WI-FI CSATLAKOZÁSSAL CLASSE 300X Wi-Fi LEGRAND PROGRAM Fehér kat. szám 3 446 42 Sötét ezüst kat. szám 3 446 43 2- VEZETÉKES

Részletesebben

Hőmérséklet-szabályozás

Hőmérséklet-szabályozás Áttekintés PB501158 PB501159 Állítható termosztátok O (kék gomb) záró érintkez vel a ventilátor indításának vezérléséhez, ha a h mérséklet meghaladja a kijelzett maximum értéket. C (piros gomb) nyitó érintkez

Részletesebben

Távirányító használati útmutató

Távirányító használati útmutató Távirányító használati útmutató MODEL RAR-5F1 Távirányító használati útmutató Oldalak: 1~8 A legjobb teljesítmény elérése és a problémamentes használat érdekében kérjük, olvassa végig ezt az útmutatót!

Részletesebben

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól Az érzô lámpa Újdonság a Sarlamtól HAGYJA MAGÁT ELVARÁZSOLNI EGY MEGLEPÔ ÚJDONSÁGGAL Az automata világítási rendszerek tapasztalatait felhasználva a Sarlam egy új megoldást kínál ügyfeleinek. Az RF technológiának

Részletesebben

Megoldások Világításvezérlésre

Megoldások Világításvezérlésre Megoldások Világításvezérlésre Gyakorlati útmutató irodaházak részére TEGYÜNK PONTOT AZ ENERGIAPAZARLÁS VÉGÉRE Legrand világításvezérlés azaz hogyan vezéreljük egyszerűen és hatékonyan világításunkat Napjainkban

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

VDCU használati utasítás

VDCU használati utasítás VDCU használati utasítás A VDCU a 2 vezetékes Futura Digital rendszerhez tervezett többfunkciós eszköz. 2 db CCTV kamera csatlakoztatható felhasználásával a rendszerhez, továbbá világítás vagy zárnyitás

Részletesebben

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE RET2000 B/M/MS. Elektronikus digitális termosztát LCD kijelzővel Felhasználói útmutató.

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE RET2000 B/M/MS. Elektronikus digitális termosztát LCD kijelzővel Felhasználói útmutató. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss Heating RET2000 B/M/MS Elektronikus digitális termosztát LCD kijelzővel Felhasználói útmutató Az útmutató nagy méretű nyomtatott változatáért hívja marketingosztályunkat

Részletesebben

Kezelési leírás RAIN BIRD ESP modulos id kapcsoló

Kezelési leírás RAIN BIRD ESP modulos id kapcsoló Kezelési leírás RAIN BIRD ESP modulos id kapcsoló Az ESP modulos id kapcsoló kiskertek és közepes méret közterületek öntöz rendszeréhez kifejlesztett id kapcsoló. Az ESP modulos id kapcsoló kültéren és

Részletesebben

80% megtakarítást is elérhet. elavult világítási rendszerének. erének

80% megtakarítást is elérhet. elavult világítási rendszerének. erének 80% -os költség k megtakarítást is elérhet 80% elavult világítási rendszerének erének korszerûsítésével Tisztelt olvasó! Amennyiben vállalkozása jelentõs összegeket költ a világítás mûködtetésére, akkor

Részletesebben

3.1 VERZIÓ december 18. AUTOMATIKA RENDSZER. Felhasználói leírás icon automatika rendszer webes felület alkalmazáshoz

3.1 VERZIÓ december 18. AUTOMATIKA RENDSZER. Felhasználói leírás icon automatika rendszer webes felület alkalmazáshoz AUTOMATIKA RENDSZER Felhasználói leírás icon automatika rendszer webes felület alkalmazáshoz icon termosztátok elérése az interneten keresztül Minden NGBS icon automatika rendelkezik internet elérési lehet!séggel.

Részletesebben

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás AC-MF1W RFID kártyaolvasó és kódzár Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1. Leírás... 3 1.1 Tulajdonságok... 3 1.2 Műszaki adatok... 3 1.3 Felszerelés... 3 1.4 Csatlakoztatás... 4 1.4.1 Bekötés... 4 1.4.2

Részletesebben

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 Programozhatóság: 7 napos előre programozhatóság Kijelezhető hőmérséklet tartomány 0 C~40 C (0.1 C-os

Részletesebben

DWL-G650+ AirPlus G+ 2,4GHz Vezeték

DWL-G650+ AirPlus G+ 2,4GHz Vezeték Ez a termék a következő operációs rendszereket támogatja: Windows XP, Windows 2000, Windows Me, Windows 98se Előfeltételek Ellenőrizze a doboz tartalmát Ezek a DWL-G650+ dobozában található elemek: DWL-G650+

Részletesebben

HDD6320. Jukebox Quick start guide

HDD6320. Jukebox Quick start guide Jukebox Quick start guide EU_ARZ HDD6320 EN FR DE ES NL IT PO SV Quick start guide 1 Guide de démarrage rapide 8 Kurzanleitung 15 Guía de inicio rápido 22 Handleiding voor snel gebruik 29 Guida di riferimento

Részletesebben

Ewpe Smart. Wi-Fi vezérlés

Ewpe Smart. Wi-Fi vezérlés Ewpe Smart Wi-Fi vezérlés Irányítás okostelefonról Írányísd a komfortot okostelefonodról! Az Ön által választott berendezés beépített Wifi vezérlési lehetőséggel van ellátva és az EWPE Smart okostelefon

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU VDCU Leírás v1.0.pdf Tartalomjegyzék 1 Készülék felépítése...3 2 Műszaki paraméterek...3 3 DIP kapcsolók beállítása...4

Részletesebben

A fény természetes evolúciója 2013. Natural Evolution of Light

A fény természetes evolúciója 2013. Natural Evolution of Light A fény természetes evolúciója 2013 Natural Evolution of Light Egy ragyogóbb jövő Kisebb energiafogyasztás, nagyobb kényelem: A Panasonic új generációs LED fényforrásaival másként látja majd otthonát és

Részletesebben

SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás

SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás Android verzió Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 A SilverCrest Action Camcorder alkalmazás elindítása... 2 Rögzítés üzemmód... 2 A Média album... 3 Felvételek átvitele

Részletesebben

Kényelem, energiamegtakarítás és biztonság gombnyomásra. Automatizált árnyékolók, hogy otthona igazán otthonos legyen

Kényelem, energiamegtakarítás és biztonság gombnyomásra. Automatizált árnyékolók, hogy otthona igazán otthonos legyen Kényelem, energiamegtakarítás és biztonság gombnyomásra Automatizált árnyékolók, hogy otthona igazán otthonos legyen Élvezze intelligens árnyékolói Az otthon valami egészen más. Olyan hely, ahol magát

Részletesebben

Android Commander Felhasználói kézikönyv

Android Commander Felhasználói kézikönyv Android Commander Felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet! A dokumentum nem sokszorosítható illetve

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

Szobatermosztátok új generációja RDD100.. és RDE100..

Szobatermosztátok új generációja RDD100.. és RDE100.. CPS Épületgépészeti termékek és Rendszerek Szobatermosztátok új generációja RDD100.. és RDE100.. Szobatermosztát újdonságok a legkeresettebb kategóriában RDD.. Sorozat RDE.. Sorozat -LCD kijelz -LCD kijelz

Részletesebben

Quick start guide HDD1420 HDD1430. Micro jukebox HDD1820 HDD1630 HDD1635

Quick start guide HDD1420 HDD1430. Micro jukebox HDD1820 HDD1630 HDD1635 Micro jukebox Quick start guide 1 Guide de démarrage rapide 8 Kurzanleitung 15 Guía de inicio rápido 22 Handleiding voor snel gebruik 29 Guida di riferimento rapido 36 Início rápido 43 Snabbguide 50 Quick

Részletesebben

Tájékoztató anyag új RDD100.. és RDE100.. szobatermosztátokról

Tájékoztató anyag új RDD100.. és RDE100.. szobatermosztátokról Infrastruktúra és városok Oldalak száma : 6 Szakmai partnerei részére Név Várföldi Róbert Divízió Épülettechnológiák Osztály CPS Épületgépészeti Termék Üzletág Telefon (1) 471-1397 Fax (1) 471-1392 Mobil

Részletesebben

Használati útmutató Vezeték nélküli helyiség termosztát Y87RF

Használati útmutató Vezeték nélküli helyiség termosztát Y87RF 1 Használati útmutató Vezeték nélküli helyiség termosztát Y87RF Szobahőmérséklet beállítása A szoba aktuális hőmérséklete a kijelzőn látható. A kívánt hőmérséklet beállításához tekerje el a beállító gyűrűt

Részletesebben

VDT-43 Felhasználói kézikönyv

VDT-43 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-43 Felhasználói kézikönyv VDT-43 Leírás v1.2 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 1.1. Kiegészítő csatlakozók...4 2. Falra szerelés...5 3. Főmenü...5

Részletesebben

Alkalmazási példa: konyha. Meghatározott háttérfény jelenet, például napi rutin szerint. Fényerő: csökkentett

Alkalmazási példa: konyha. Meghatározott háttérfény jelenet, például napi rutin szerint. Fényerő: csökkentett Hue mozgásérzékelő Alkalmazási példa: konyha 3 Meghatározott háttérfény jelenet, például napi rutin szerint. Fényerő: csökkentett Alkalmazási példa: konyha 4 Mozgás észlelésekor, felkapcsolódnak az előre

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Philips Presenter SNP3000 HU Felhasználói kézikönyv 1 a b c d e g f h 2 3 4 LASER LIGHT DO NOT STARE INTO BEAM CLASS 2 LASER PRODUCT Wavelength

Részletesebben

ÉPÜLET AUTOMATIZÁLÁS. Porempovics József

ÉPÜLET AUTOMATIZÁLÁS. Porempovics József ÉPÜLET AUTOMATIZÁLÁS Porempovics József AZ ÉN OTTHONOM A családi összetartozás szimbóluma Az otthon melege (és hidege - nyáron) A pihenés és nyugalom szigete Magunk és gyermekeink személyiségformálója

Részletesebben

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni.

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Használati utasítás 1. Biztonsági figyelmeztetés Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Biztonsági kód Az alapértelmezett kód 1122. Ez a kód megakadályozza, hogy más személyek

Részletesebben

BiSecur Gateway okostelefon applikációval

BiSecur Gateway okostelefon applikációval ÚJ BiSecur Gateway okostelefon applikációval Meghajtások, házbejárati ajtók és más készülékek működtetéséhez: okosan, bárhonnan és bármikor BiSecur Gateway Hörmann meghajtás és rádiós vevőegységgel felszerelt

Részletesebben

Digital Voice Tracer LFH 7655 / LFH 7675. www.philips.com/dictation

Digital Voice Tracer LFH 7655 / LFH 7675. www.philips.com/dictation Digital Voice Tracer LFH 7655 / LFH 7675 www.philips.com/dictation Felhasználói kézikönyv Az Ön Voice Tracere 73. Termékcsomag 73. A vezérlőegységek és csatlakozók áttekintése 74.3 LCD kijelő simbólumok

Részletesebben

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Magyar 149 www.logitech.com/support/type-s

Részletesebben

Android Commander Felhasználói kézikönyv

Android Commander Felhasználói kézikönyv Android Commander Felhasználói kézikönyv Android Commander felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet!

Részletesebben

Belépés a képzelet birodalmába

Belépés a képzelet birodalmába Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Asztali lámpa FROZEN kék LED 71796/08/16 Belépés a képzelet birodalmába Ezen a Philips és Disney hordozható asztali lámpán a gyermeke kedvenc Jégvarázs-karakterei

Részletesebben

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera H-264-1080P vezeték nélküli távoli rejtett kamera Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ennek a terméknek egyedi ultra-hordozható tervezése van, és sok területen használható. Nagyon kényelmes, biztonságos,

Részletesebben

Komplett programot kínálunk!

Komplett programot kínálunk! Komplett programot kínálunk! Mechanikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára Mechanikus végállású motorok Egyszerûen meggyõzõek Biztonságot adunk Védelem betörés ellen - teljesen automatikusan

Részletesebben

VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER

VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER 4 VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER Egy rendszer minden minden alkalmazáshoz A VIP rendszer egy csúcsminőségű videó beléptető rendszertechnológia kapcsolt szolgáltatásokkal, új adatátviteli utakkal,

Részletesebben

mozgásba hozza függönyeit! Elegancia és kényelem

mozgásba hozza függönyeit! Elegancia és kényelem Az ÚJ vezetéknélküli karnismotor mozgásba hozza függönyeit! Elegancia és kényelem Egyszerű működtetés akár mobilról, vagy tabletről Az Irismo vezetéknélküli karnismotorokkal távirányítója vagy okostelefonja

Részletesebben

Rádiós csengetés jelző. Minden hívás észlelhető.

Rádiós csengetés jelző. Minden hívás észlelhető. Rádiós csengetés jelző. Minden hívás észlelhető. Soha többé nem fordul elő, hogy nem hallja meg a kapucsengőt amikor a házban, a kertben vagy a garázsban tartózkodik. Az új rádiós csengetés- "jelző" vezeték

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Cikkszám EW-7476RPC 1-8. oldal Gyors telepítési útmutató 1. Csomag tartalma... 1 2. Rendszerkövetelmények... 1 3. LED állapot... 2 4.

Részletesebben

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide ConferenceCam Connect QuickStart Guide Magyar....................... 133 ConferenceCam Connect QuickStart Guide Logitech ConferenceCam Connect A csomag tartalma 1 2 3 4 5 1. Főegység kamerával és kihangosítóval

Részletesebben

Új Paradox My Home, Insite Gold és IP150 verzió információk

Új Paradox My Home, Insite Gold és IP150 verzió információk Új Paradox My Home, Insite Gold és IP150 verzió információk A Paradox bevezetett egy új ParadoxMyHome szolgáltatást, ami felhő alapú technológiával biztosítja a központok távoli elérését. (FIGYELEM! Csak

Részletesebben

Gyakorlati feladat - 1

Gyakorlati feladat - 1 Gyakorlati feladat - 1 Feladatok: (2) Adja meg a szükséges címeket, és kösse össze a megfelelő készülékeket a feladatban leírtaknak megfelelően. 1. A helyiségben található ablakok, vagy ajtók bármelyikének

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Wireless notebook mouse SPM9800 HU Felhasználói kézikönyv a c b d e f g HU 1 Fontos! Elektromos, mágneses és elektromágneses mezők (EMF)

Részletesebben

Beta rendszer általános leírás

Beta rendszer általános leírás Beta rendszer általános leírás Ki és bekapcsolás A távirányító használata: Élesítés (bekapcsolás) : a piros gomb 1 mp. nyomva tartásával érhet el. Ilyenkor a központ 3 rövid sípszóval jelzi, hogy az élesedési

Részletesebben

Wally1/2/3/4/4 PLUS. Programozási leírás. 1, 2, 3, és 4 csatornás rádiós vevő

Wally1/2/3/4/4 PLUS. Programozási leírás. 1, 2, 3, és 4 csatornás rádiós vevő 1.oldal Wally1/2/3/4/4 PLUS 1, 2, 3, és 4 csatornás rádiós vevő Programozási leírás 2.oldal 3.oldal Fő jellemzők Az alap típus 240 kód tárolására képes. A 4 csatornás PLUS típusok 1008 kódot képes tárolni

Részletesebben

öntözésvezérlés okostelefonnal

öntözésvezérlés okostelefonnal öntözésvezérlés okostelefonnal 00 Távolból való vezérléstartalom...01 Berendezések kapcsolása...02 Bluetooth kapcsolat...03 Wifi kapcsolat...04 Távoli internet eléréssel...05 Időkapcsolók, vezérlők...06

Részletesebben

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Érvek és elõnyök Több érv is szól a csõmotorok beépítése mellett: elõször is sokkal kényelmesebb a redõnyt vagy a napellenzõt egy gombnyomással vagy automata szabályzással

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

Megfelelő hőmérséklet Megfelelő helyen Megfelelő időben. Helyiségenkénti hőmérséklet szabályozás LAKÁSOK HÁZAK KÖZÉPÜLETEK 16 C 24 C 17 C 18 C 20 C

Megfelelő hőmérséklet Megfelelő helyen Megfelelő időben. Helyiségenkénti hőmérséklet szabályozás LAKÁSOK HÁZAK KÖZÉPÜLETEK 16 C 24 C 17 C 18 C 20 C Helyiségenkénti hőmérséklet szabályozás 4 C 16 C 17 C Független helyiséghőmérséklet szabályozás a Honeywell-től. Személyre szabható beállítás minden szobában, a nap minden szakaszában. AKÁR 5% fűtési költségmegtakarítás!!!

Részletesebben

I n C a r B l u e l o p á s é s r a b l á s g á t l ó g é p j á r m ű v é d e l m i r e n d s z e r

I n C a r B l u e l o p á s é s r a b l á s g á t l ó g é p j á r m ű v é d e l m i r e n d s z e r Ú T M U T A T Ó A F E L H A S Z N Á L Ó S Z Á M Á R A I n C a r B l u e l o p á s é s r a b l á s g á t l ó g é p j á r m ű v é d e l m i r e n d s z e r Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy megvásárolta

Részletesebben

DWL-G520+ AirPlus G+ 2,4GHz Vezeték nélküli PCI Adapter

DWL-G520+ AirPlus G+ 2,4GHz Vezeték nélküli PCI Adapter Ez a termék a következő operációs rendszereket támogatja: Windows XP, Windows 2000, Windows Me, Windows 98SE Előfeltételek DWL-G520+ AirPlus G+ 2,4GHz Vezeték nélküli PCI Adapter Legalább az alábbiakkal

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Kamera áttekintése Lencse Mikrofon OLED képernyő Akkumulátorfedélkioldó LED jelzőfény Hangszóró Sztenderd 1/4"-os rögzítési pont Kioldó/Enter gomb Bekapcsolás/Mód váltása gomb Micro-USB

Részletesebben

DI-624+ AirPlus G+ 2,4GHz

DI-624+ AirPlus G+ 2,4GHz Ez a termék a bármely mai ismert web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 vagy Netscape Navigator 6.2.3) beállítható. DI-624+ AirPlus G+ 2,4GHz Vezeték nélküli Router Előfeltételek 1. Amennyiben ezt a

Részletesebben

megoldások világításvezérlési Széles körű Irodák Iroda Természetes fény nélküli helyiségekbe Technikai helyiség Galéria Raktár Folyosó Mosdók

megoldások világításvezérlési Széles körű Irodák Iroda Természetes fény nélküli helyiségekbe Technikai helyiség Galéria Raktár Folyosó Mosdók Program Mosaic TM világításvezérlés Széles körű világításvezérlési megoldások Költséghatékony működésre tervezve Irodák Természetes fény nélküli helyiségekbe ECO 1 Megoldások Automatikus fel- és lekapcsolás

Részletesebben

Legyen mindig gyermeke közelében

Legyen mindig gyermeke közelében Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () digitális bébiőr monitorral Személyes és biztonságos (A-FHSS) 3,5 -es színes kijelző, 2x-es nagyítás Altatódalok, éjszakai fény és hőm. Beszéd és rezgő üzemmód

Részletesebben

Geotermikus hőszivattyú Geopro GT. Élvezze a Föld melegét Geopro-val

Geotermikus hőszivattyú Geopro GT. Élvezze a Föld melegét Geopro-val Geotermikus hőszivattyú Geopro GT Élvezze a Föld melegét Geopro-val Környezetbarát hőenergia a talajból Mindannyian természetes környezetben élünk, és nagymértékben függünk tőle. Ezért kötelességünk, hogy

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével Foscam FosBaby és C1 light beállítási segédlet Okostelefon segítségével 1. Csatlakoztassuk a csomagolásban található microusb kábel egyik végét az adapterhez, másik végét a hőmérséklet érzékelőhöz majd

Részletesebben

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com ES-S6A Beltéri sziréna www.etiger.com HU Jellemzők Az ES-S6A használható kiegészítő szirénaként a riasztó rendszerhez csatlakoztatva, vagy önálló szirénaként távirányítóhoz és / vagy vezeték nélküli érzékelőkhöz

Részletesebben

VDT-43 Felhasználói kézikönyv

VDT-43 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-43 Felhasználói kézikönyv VDT-43 Leírás v1.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 1.1. Kiegészítő csatlakozók...4 2. Falra szerelés...5 3. Főmenü...5

Részletesebben

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE RET1000 B/M/MS. Elektronikus beállítótárcsás termosztát Felhasználói útmutató. Danfoss Heating

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE RET1000 B/M/MS. Elektronikus beállítótárcsás termosztát Felhasználói útmutató. Danfoss Heating MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss Heating RET1000 B/M/MS Elektronikus beállítótárcsás termosztát Felhasználói útmutató Az útmutató nagy méretű nyomtatott változatáért hívja marketingosztályunkat a

Részletesebben

ZL160. Egymotoros vezérlés 24V-os motorokhoz. Általános leírás:

ZL160. Egymotoros vezérlés 24V-os motorokhoz. Általános leírás: 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 262-69-33 Fax: 262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.hu magyarországi képviselet ZL160 Egymotoros vezérlés 24V-os motorokhoz Általános leírás: Vezérlés 24 V-os

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

Használati útmutató AMICO távvezérl höz

Használati útmutató AMICO távvezérl höz Használati útmutató AMICO távvezérl höz 10 / 1 Heti programozású távvezérl egység digitális vezérléssel felszerelt kazánok számára. F bb jellemz k Az Amico Remoto Control ( A.R.C ) távvezérl a beállított

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

Zenehallgatás Wifi hálózaton keresztül

Zenehallgatás Wifi hálózaton keresztül IKK9 Személyes audiorendszer Zenehallgatás Wifi hálózaton keresztül Zenehallgatás Wifi hálózaton keresztül HU SRS-X9 A következő 3 információs csomag áll rendelkezésre. Zenehallgatás Wifi hálózaton keresztül

Részletesebben

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-NF7220 HU Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF7220 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-NF7220 2 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Panel bekötési pontok:

Panel bekötési pontok: Panel bekötési pontok: 1.-2. Közös pont minden be és kimenethez 3. 24Vac, 7W terhelhetőségű kimenet külső eszközök táplálásához 4.-5. Közös pont minden be és kimenethez 6. 24Vac 10W kimenet figyelmeztető

Részletesebben