Automatizált otthon Az egyszer vezérlés kényelme

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Automatizált otthon Az egyszer vezérlés kényelme"

Átírás

1 Automatizált otthon Az egyszer vezérlés kényelme

2 Legyen egyszer bb az élete... tartsa kézben otthonát Életre kelhet otthona Automatizálja otthonát az Ön id beosztásának megfelel en. Választhat az egyedi igényeinek, egyéniségének és lehet ségeinek megfelel funkciókat. Maximális biztonság, komfort, kényelem és energiamegtakarítás. Akár Önnél is Megvalósítható új épületekben, vagy utólag, a már meglév otthonokban. Egyszer használat A Leviton rendszer könnyen megérthet és kezelhet. Vezérelje az egyész otthonát vagy hétvégi házát bárhonnan a világból. A Leviton szoftver lehet ségeivel (iphone -hoz, ipad -hoz, és Android -hoz eg yaránt) meg tudja változtatni otthona állapotát bárhonnan a világon. A Leviton számos megoldást kínál, amelyek célja az, hogy egyszer sítse az Ön életét.

3 Spóróljon a kiadásain, és növelje a biztonságot A rendszer szabályozza a f tést, illetve a h tést, ha nem tartózkodik otthon, vagy éppen a szabadságát tölti az otthonától távol. Minden este az Ön által el re meghatározott id ben az otthona automatikusan elmehet aludni. Bekapcsolja a riasztót, bezárja a küls ajtókat, leengedi a red nyt, kikapcsolja a TV-t, valamint a házimozit, és beállítja a kívánt h mérsékletet. Reggelente Önnel együtt ébredhet otthona. Megbízható megoldás A Leviton otthonautomatikai rendszereknél alkalmazott technológia több évtizedes haszálata során már bizonyította megbízhatóságát. Ellen rizze és állítsa be a világítást, h mérsékletet, védelmet, videómeg gyelést, az audió eszközöket és minden mást, a Leviton fali érint képerny jével, vagy okostelefonnal.

4 A Leviton otthonautomatika könnyebbé teszi az életét Az otthona reagál az Ön igényeire Élvezze a költségmegtakarítást, ami az otthona igazi energiamenedzsmentjének az eredménye! A f tés vagy a h tés különböz beállításokkal m ködik attól függ en, hogy otthon van valaki, vagy nincs. Nyugodtan utazhat, pihenhet, vagy lehet üzleti úton... mindig megvan annak a lehet sége, hogy ellen rizhesse és vezérelhesse az otthonát a távolból. A küls, illetve a kerti világítás ütemezésével... a lámpák automatikusan bekapcsolnak szürkületkor, és kikapcsolnak hajnalban. Élvezze a meccset az egész otthonában... vagy hallgathat akár helyiségenként különböz zeneszámokat is. A távfelügyeleti állomásra történ kapcsolódással... biztos lehet benne, hogy a Leviton rendszer védi az Ön otthonát. Ha tüzet észlel a kijárathoz vezet fényeket bekapcsolja és a klímát leállítja, hogy ne segítse el a füst terjedését.

5 Internet - távoli kapcsolat Mozgásérzékelés Amikor behatolást érzékel, felkapcsolhatja a v i l l a n y t, é s a k t i vá l h a t j a a z e l re programozott folyamatokat. Többféle program segítségével vezérelheti és ellen rizheti otthonát bárhonnan az interneten keresztül. Energiamenedzsment Házimozi A Leviton érint képerny s kezel vel vagy okostelefonnal vezérelheti a házimozi rendszerét. Takarékoskodjon az energiával amikor távol van, engedje a rendszer t, hogy szabályozza a h mérsékletet! A Leviton programozható termosztátja vezérli a h tést/f tést, és mutatja az energiafelhasználást. Multi-Room audio Öntözés Tegye hozzáférhet vé a zenegy jteményét az egész otthonában! Nincs szükség a szokásos drága eszközök sokaságára. Ellátja az öntöz rendszer vezérlésének a feladatát is. Az es érzékel csatlakoztatásával csak akkor locsol, ha szükséges. Medence Vezérli a szivattyúkat, sz r ket id zítéseket, temperálást, napkollektorokat, stb. Világítás Videómeg gyelés A kamerák rögzítik az eseménye- ket. Bárhonnan szemmel tarthatja otthonát. Állítsa be a hangulatnak megfelel világítási képet például a vacsorához, lmnézéshez, baráti összejövetelhez! A világítás automatikusan lekapcsol, amikor elmegy otthonról. Ha elutazik, az automatikus jelenlét szimuláció növeli otthona biztonságát. Beléptetés Ko r l á t o z h a t j a a b e l é p é s t bizonyos területekre. A kártya olvastatása után be/kikapcsolhat a riasztó. Biztonság Gépjárm érzékelés Ha vendége érkezik, akkor felkapcsolja a A vezérl egység ellátja a riasztó- világítást, bekapcsolja a TV készüléket, és k ö z p o n t f e l a d a t á t i s, m e r t a mutatja a felhajtóra néz kamerák képeit. legkülönfélébb érzékel k csatlakoztathatóak hozzá.

6 Biztonság, Beléptetés, Videómeg gyelés Védje szeretteit, otthonát és értékeit éjjel-nappal! Biztonság és t zvédelem A Leviton eszközei megfelel szint védelmet nyújtanak akár a biztonsági-, t zvédelmi-, vagy a videómeg gyel rendszerr l legyen is szó. A behatolás, füst, t z, szén-monoxid, víz és egyéb veszélyek észlelése történhet vezetékes vagy akár vezeték nélküli érzékel kkel. A kényelemes vezérlés Biztonságos otthon A Leviton nagybiztonságú, digitálisan kódolt, proximity kártyaolvasója egy otthonvezérl központhoz csatlakozva kezeli a kapun és ajtón való belépés engedélyezését. Használható akár egy szabványos hitelkártya méret beléptet kártya, vagy a kényelmes kulcstatóra f zhet azonosító. Videófelvételek készülnek akár id zítetten, küls esemény hatására vagy mozgás érzékelése esetén. Kényelmesen lejátszhatja a felvett videót, és akár teljes képerny s módban is visszanézheti. Az analóg és az IP kamerák képe egyaránt nézhet a Leviton érint képerny s kijelz jén, az interneten keresztül számítógépen vagy okostelefonról. A szórakoztató rendszer kezelése Élvezze m sorforrásait az otthona bármely részében! Teljeskör házimozi A/V vezérlés Mindenhol kellemes hangulat Egységes rendszer minden forráshoz A Leviton Music Gateway a zeneállományról teljes vizuális áttekintést biztosít, megjeleníti a meta adatokat és az album borítót. Ossza meg zenéit az egész lakásban! Az audio rendszer vezérelhet vezeték nélküli távirányítóval, érint képerny r l, vagy kényelmesen okostelefonról. Kompromisszumok nélkül képes teljeskör en irányítani minden A/V rendszert egyetlen egységes felületr l. További automatizálási funkciókat lehet integrálni a környezet teljes vezérléséhez. Egyetlen érintéssel elhúzza a függönyöket, árnyékolókat, leengedi a vásznat, és bekapcsolja a megfelel multimédia berendezést! Még a világítást és a szoba h mérsékletét is automatikusan beállítja a tökéletes moziélmény eléréséhez.

7 Világítás Automatizálás Hangulatosabbá teheti otthonát. Vezérelje környezetét A világítás vezérlése élvezetesebbé teszi otthonát, növeli annak értékét, és mindemellett hozzájárulhat az energiaszámla csökkentéséhez.vezérelje otthona világítását id program szerint, mozgásérzékelés után, az ajtó nyitásának hatására, vagy akár a napfelkeltét, naplementét, riasztó rendszer aktiválását/kikapcsolását követ en! Csak érintsen meg egy gombot minden fény be-, vagy kikapcsolásához a szobában, vagy esetleg az egész házban. Megfelel világítás a megfelel hangulathoz Vendégei értékelik a kellemes légkört Egy különleges vacsora házigazdája? A megfelel világítás beállításával könnyedén hangsúlyozhatja a láttatni kívánt érdekességeket, m alkotásokat vagy lakberendezési tárgyakat. A különböz helyek megvilágításával kialakíthat területeket, amiket az összejövetel helyszínéül jelöl ki. Amikor a vendégek már elbúcsúztak, egyetlen gombnyomással befejezheti a partit. Energiamenedzsment Csökkentse az energiaköltségeit! A Leviton energiamenedzsment A h mérséklet és világítás a napszak, vagy az igények szerinti kontrolálásával a rendszer hatékonyan csökkenti az energiaköltségeket. A Leviton otthonautomatizációs rendszer kényelmes irányítást biztosít az energiatakarékosság érdekében érint képerny s kezel n, interneten, vagy okostelefonon keresztül. A termosztátnak megtaníthatók az otthon f tési és h tési sémái a maximális hatékonyság és kényelem el segítésének érdekében. Energiamegtakarítás Hatékonyság automatizálással Tudta, hogy az otthoni energia felhasználás 55%-át a f tésre, h tésre és 15%-át a világításra fordítják*? Automatizálással jelent s energiamegtakarítás érhet el ezeknél a rendszereknél. A tanulmányok például azt mutatják, hogy ha csak 10%-kal elhalványítanak egy fényforrást, 10% villamos energiamegtakarítás érhet el, és az izzó élettartama megduplázódik. A Leviton rendszer automatikusan 90%-ra állítja a fényforrást minden bekapcsolás alkalmával, a megtakarítás érdekében. *Az amerikai energiahivatal felmérése alapján.

8 Lépjen kapcsolatba a Leviton magyarországi képviseletével: 1123 Budapest, Kútvölgyi út 101/B További információkért keresse fel honlapunkat: SMARTme Building Technologies Kft. Minden jog fenntartva! 2013 Leviton Manufacturing Company, Inc. All rights reserved. All other trademarks and names are property of their respectful owners. Product speci cations are subject to change without notice. Screen images are simulated.

Automatizált otthon. A vezérlés kényelme

Automatizált otthon. A vezérlés kényelme Automatizált otthon A vezérlés kényelme Az otthonautomatizálási rendszer Válassza ki az Ön egyéni igényeinek és költségvetésének megfelelő automatizálási funkciókat! A HAI otthonautomatizálás megvalósítható

Részletesebben

Otthon Automatizálás. A vezérlés kényelme!

Otthon Automatizálás. A vezérlés kényelme! Otthon Automatizálás A vezérlés kényelme! Az otthon automatizálási rendszer Válassza ki az Ön egyéni igényeinek és költségvetésének megfelelő automatizálási funkciókat. A HAI otthon automatizálás megvalósítható

Részletesebben

Ajánlatkérő adatlap inels épületautomatizálási rendszerhez

Ajánlatkérő adatlap inels épületautomatizálási rendszerhez Ajánlatkérő adatlap inels épületautomatizálási rendszerhez ÉRDEKLŐDŐ Vezetéknév: Keresztnév: Telefonszám: E-mail: INGATLAN Ingatlan jellege: Telepítés helyszíne: Helyiségek száma: Hasznos alapterület:

Részletesebben

I N T E L L I G E N S V I L L A N Y S Z E R E L É S I R E N D S Z E R

I N T E L L I G E N S V I L L A N Y S Z E R E L É S I R E N D S Z E R I N T E L L I G E N S V I L L A N Y S Z E R E L É S I R E N D S Z E R www.inels.hu AZ ELKO EP VÁLLALAT BEMUTATKOZÁSA Az ELKO EP, a moduláris elektronikai eszközök hagyományos és innovatív csehországi gyártója

Részletesebben

Olyan élettel teli, olyan Somfy! Motorok és vezérlôk, amelyek életre keltik otthonát

Olyan élettel teli, olyan Somfy! Motorok és vezérlôk, amelyek életre keltik otthonát Olyan élettel teli, olyan Somfy! Motorok és vezérlôk, amelyek életre keltik otthonát Olyan élettel teli, olyan Somfy! Miért? Mert a home motion by SOMFY* által nyújtott otthon-automatizálás segítségével

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI VEZÉRLŐRENDSZER

VEZETÉK NÉLKÜLI VEZÉRLŐRENDSZER VEZETÉK ÉKÜI VEZÉRŐREDSZER www.elkoep.hu AZ EKO EP VÁAAT BEMUTATKOZÁSA Az EKO EP, a moduláris elektronikai eszközök hagyományos és innovatív csehországi gyártója immár több mint 19 éve a villamossági piac

Részletesebben

Energiafelügyelet: az információ hatalom

Energiafelügyelet: az információ hatalom Energiafelügyelet: az információ hatalom Hatékony megoldás a költségtakarékos lehetőségek kihasználására és az épület teljesítményének növelésére. 2011. június / Tanulmány Make the most of your energy

Részletesebben

TRACON ANDROID TABLET. Felhasználói kézikönyv

TRACON ANDROID TABLET. Felhasználói kézikönyv TRACON ANDROID TABLET Felhasználói kézikönyv Köszönjük, hogy a TRACON Tablet-jét használja! Els dleges célunk az volt, hogy a Tracon Electric termékkatalógusát, céginformációkat a legkönnyebben elérhet

Részletesebben

Gira az otthonokban. Tervezési segédlet az intelligens villanyszereléshez

Gira az otthonokban. Tervezési segédlet az intelligens villanyszereléshez Javaslatok a Gira termékek alkalmazására: Melyik Gira terméket milyen feladatokra használjuk? A termékek áttekintése helyiségek szerint: A legfontosabb funkciók a gyerekszobában, a hálószobában, a konyhában,

Részletesebben

Make the most of your energy. Épületfelügyeleti megoldások

Make the most of your energy. Épületfelügyeleti megoldások Make the most of your energy Épületfelügyeleti megoldások Bevezetés: Az épületfelügyeleti rendszerek feladata jelentősen megváltozott az elmúlt években. Az elsődleges célokat az alábbiakban lehet meghatározni:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Sokkoló h t 4400010 használati útmutató. Olvassa el, és a készülék közelében rizze meg jelen használati útmutatót.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Sokkoló h t 4400010 használati útmutató. Olvassa el, és a készülék közelében rizze meg jelen használati útmutatót. . HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Sokkoló h t 4400010 használati útmutató Sokkoló h t Miel tt a készüléket üzembe helyezné, figyelmesen olvassa el jelen használati útmutatót. Olvassa el, és a készülék közelében rizze

Részletesebben

ÚJ LAKOSSÁGI TERMÉKCSALÁD NAGYOBB HATÉKONYSÁG NAGYOBB MEGTAKARÍTÁS 2013 / 2014

ÚJ LAKOSSÁGI TERMÉKCSALÁD NAGYOBB HATÉKONYSÁG NAGYOBB MEGTAKARÍTÁS 2013 / 2014 ÚJ LAKOSSÁGI TERMÉKCSALÁD NAGYOBB HATÉKONYSÁG NAGYOBB MEGTAKARÍTÁS 2013 / 2014 ÚJ LAKOSSÁGI LEVEGŐ-LEVEGŐ HŐSZIVATTYÚ 2013 / 2014 KÖSZÖNTJÜK ÚJ LAKOSSÁGI TERMÉKCSALÁDUNK KATALÓGUSÁBAN A Panasonic új termékcsaládja

Részletesebben

Kezelési útmutató. THR872BEE Vezetéknélküli programozható szobatermosztát. 50062486-003 Rev. A. THR872BEE-HU.indd 1 11-08-08 10:00

Kezelési útmutató. THR872BEE Vezetéknélküli programozható szobatermosztát. 50062486-003 Rev. A. THR872BEE-HU.indd 1 11-08-08 10:00 Kezelési útmutató THR872BEE Vezetéknélküli programozható szobatermosztát 50062486-003 Rev. A THR872BEE-HU.indd 1 11-08-08 10:00 FIGYELEM: A terméket az előírásoknak megfelelően kell telepíteni és konfigurálni

Részletesebben

Energiahatékonyság KNX segítségével

Energiahatékonyság KNX segítségével Energiahatékonyság KNX segítségével Tartalomjegyzék Energiahatékonyság KNX segítségével (A) KNX a zöld technológia 4 A Brémai Főiskola (Németország) tanulmánya A KNX szabvány jelentős energiamegtakarítást

Részletesebben

INSTATPLUS868-R FELHASZNÁLÓI ÉS ÜZEMBEHELYEZŐI ÚTMUTATÓ PROGRAMOZHATÓ SZOBATERMOSZTÁT

INSTATPLUS868-R FELHASZNÁLÓI ÉS ÜZEMBEHELYEZŐI ÚTMUTATÓ PROGRAMOZHATÓ SZOBATERMOSZTÁT FELHASZNÁLÓI ÉS ÜZEMBEHELYEZŐI ÚTMUTATÓ INSTATPLUS868-R 2. Hogyan helyezzünk be illetve cseréljünk elemet (2db AA, 1,5V Alkaline) PROGRAMOZHATÓ SZOBATERMOSZTÁT RÁDIÓS JELÁTVITELLEL Az elemek kimerüléseinek

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SAMSUNG FX2490HD http://hu.yourpdfguides.com/dref/3379291

Az Ön kézikönyve SAMSUNG FX2490HD http://hu.yourpdfguides.com/dref/3379291 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

FŰTŐ ÉS HŰTŐ RENDSZEREK LAKÓINGATLANOKBA

FŰTŐ ÉS HŰTŐ RENDSZEREK LAKÓINGATLANOKBA FŰTŐ ÉS HŰTŐ RENDSZEREK LAKÓINGATLANOKBA ÚJ 2012 2012 ÉLETMÓDVÁLTÁS ZÖLD ÖTLETEK SEGÍTSÉGÉVEL: GYAKORLATILAG SZÉN-DIOXID KIBOCSÁTÁS NÉLKÜLI ÉLETMÓDOT KÍNÁLUNK AZ EGÉSZ VILÁGON. RÉSZLETESEBBEN: A teljes

Részletesebben

Figyelmeztetés 1. Telepítési feltételek 2. Telepítésre és üzemeltetésre vonatkozó figyelmeztetések alarm shop

Figyelmeztetés 1. Telepítési feltételek 2. Telepítésre és üzemeltetésre vonatkozó figyelmeztetések alarm shop Figyelmeztetés Olvassa végig a kézikönyvet a készülék használata el tt. A nem megfelel m ködtetés nem javítható károkat okozhat. 1. Telepítési feltételek Ne használja a készüléket forró, párás és poros

Részletesebben

1.1 Az EYE-02 kamera főbb jellemzői. Tartalomjegyzék... 3. 1. Bevezető... 3. 5. További funkciók... 24. 2. Telepítés... 5. 3. A kamera működése...

1.1 Az EYE-02 kamera főbb jellemzői. Tartalomjegyzék... 3. 1. Bevezető... 3. 5. További funkciók... 24. 2. Telepítés... 5. 3. A kamera működése... 1 2 Tartalomjegyzék... 3 1. Bevezető... 3 1.1 Az EYE-02 kamera főbb jellemzői... 3 1.2 Az EYE-02 kamera főbb részei... 4 1.3 Az EYE-02 kamera főbb belső részei.. 4 2. Telepítés.... 5 2.1 A csomag tartalma..

Részletesebben

ÚJ OTTHONI TERMÉKCSALÁD MÉG NAGYOBB HATÉKONYSÁG MÉG TÖBB MEGTAKARÍTÁS 2014-2015

ÚJ OTTHONI TERMÉKCSALÁD MÉG NAGYOBB HATÉKONYSÁG MÉG TÖBB MEGTAKARÍTÁS 2014-2015 ÚJ OTTHONI TERMÉKCSALÁD MÉG NAGYOBB HATÉKONYSÁG MÉG TÖBB MEGTAKARÍTÁS 2014-2015 ÚJ OTTHONI LEVEGŐ-LEVEGŐ HŐSZIVATTYÚ 2014 / 2015 2 Jobb élet, jobb világ : a Panasonic Csoport új szlogenje jól tükrözi a

Részletesebben

OFFICEJET PRO 8500A. Felhasználói útmutató A910

OFFICEJET PRO 8500A. Felhasználói útmutató A910 OFFICEJET PRO 8500A Felhasználói útmutató A910 HP Officejet Pro 8500A (A910) e-all-in-one sorozat Felhasználói útmutató Szerz i jogok 2010 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Hewlett-Packard

Részletesebben

ELEKTRONIKUS VAGYONVÉDELMI RENDSZEREK JABLOTRON

ELEKTRONIKUS VAGYONVÉDELMI RENDSZEREK JABLOTRON ELEKTRONIKUS VAGYONVÉDELMI RENDSZEREK JABLOTRON A JABLOTRON A Jablotron magántulajdonban levő cég, melyet 1990-ben alapítottak. A kezdeti időkben csak egy pár dolgozót foglalkoztatott, akik a számítástechnika

Részletesebben

Beszerelési és szervizkézikönyv. Remeha i Sense

Beszerelési és szervizkézikönyv. Remeha i Sense Beszerelési és szervizkézikönyv Remeha i Sense Remeha isense Tartalom 1. Bevezetés..........................................................................................4 2. Áttekintés..........................................................................................5

Részletesebben

Digitális időkapcsolós termosztát. isense. Üzembehelyezési és karbantartási kézikönyv 120670-AG

Digitális időkapcsolós termosztát. isense. Üzembehelyezési és karbantartási kézikönyv 120670-AG HU Digitális időkapcsolós termosztát isense Üzembehelyezési és karbantartási kézikönyv 120670-AG Tartalom 1 Bevezetés...4 1.1 Bevezetés...4 2 A beszerelés helyszíne...5 2.1 Helyzetét szabályozó...5 2.2

Részletesebben

Földi digitális HD beltéri egység SRT 8903. Picture similar. Felhasználói kézikönyv

Földi digitális HD beltéri egység SRT 8903. Picture similar. Felhasználói kézikönyv Földi digitális HD beltéri egység SRT 8903 Picture similar Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés 2 1.1 Biztonsági előírások 2 1.2 Tárolás 2 1.3 A készülék beállítása 3 1.4 Tartozékok 3

Részletesebben

Az Ön kézikönyve WESTERN DIGITAL MY BOOK LIVE http://hu.yourpdfguides.com/dref/3975071

Az Ön kézikönyve WESTERN DIGITAL MY BOOK LIVE http://hu.yourpdfguides.com/dref/3975071 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató WESTERN DIGITAL MY BOOK LIVE. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések eticket Gyakran Ismételt Kérdések Elektronikus menetjegyrendszer általános és technikai tudnivalói 2009 december 22. Verzió 1.01 A jelen dokumentum a Címzett részére kerül átadásra, amely köteles azt bizalmasan

Részletesebben

Teljes körű omfort. alkalmazásokhoz. lakossági és kereskedelmi DAIKIN ALTHERMA FŰTÉSI RENDSZEREK KATALÓGUSA

Teljes körű omfort. alkalmazásokhoz. lakossági és kereskedelmi DAIKIN ALTHERMA FŰTÉSI RENDSZEREK KATALÓGUSA Teljes körű omfort lakossági és kereskedelmi alkalmazásokhoz DAIKIN ALTHERMA FŰTÉSI RENDSZEREK KATALÓGUSA Fűtés, használati melegvíz és hűtés Fenntartható és hatékony energia megoldások lakossági és kereskedelmi

Részletesebben

Ellenőrzési lista. Projektkezelés lépésről-lépésre Els rész: Projekt felmérése

Ellenőrzési lista. Projektkezelés lépésről-lépésre Els rész: Projekt felmérése Ellenőrzési lista Projektkezelés lépésről-lépésre Els rész: Projekt felmérése Kérdőív KNX épületfelügyeleti rendszerrel történő villanyszereléshez Projektnév: Projectszám: Elosztószekrény: Dátum Elosztószekrény:

Részletesebben

ÚJ AQUAREA TERMÉKCSALÁD - KIEMELKEDŐ HATÉKONYSÁGÚ HŐSZIVATTYÚ TECHNOLÓGIA 2013 / 2014

ÚJ AQUAREA TERMÉKCSALÁD - KIEMELKEDŐ HATÉKONYSÁGÚ HŐSZIVATTYÚ TECHNOLÓGIA 2013 / 2014 ÚJ AQUAREA TERMÉKCSALÁD - KIEMELKEDŐ HATÉKONYSÁGÚ HŐSZIVATTYÚ TECHNOLÓGIA 2013 / 2014 ÚJ AQUAREA LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚK 2013 / 2014 ÚJ AQUAREA LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚ LAKÓINGATLANOKBA A 3-tól 16 kw-ig

Részletesebben