HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Split Klíma. Modell: OSPL 9000GU OSPL 12000GU OSPL 18000GU

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Split Klíma. Modell: OSPL 9000GU OSPL 12000GU OSPL 18000GU"

Átírás

1 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Split Klíma Modell: OSPL 9000GU OSPL 12000GU OSPL 18000GU

2 ELŐSZÓ A légkondicionáló berendezések magas értéket képviselnek, ezért kérjük kizárólag szakember végezze el a beszerelést, hogy Ön törvényes jogait és érdekeit biztosíthassa. Az Ön által vásárolt modell kissé eltérhet a használati útmutatóban leírtaktól, de ez egyáltalán nem befolyásolja a készülék működését, illetve használatát. Kérjük figyelmesen olvassa végig ezt a használati utasítást és őrizze meg jövőbeni hivatkozásokra. FIGYELMEZTETÉS: Gyermekek a készüléket felügyelet nélkül nem használhatják, illetve nem játszhatnak vele, mivel ez nem játékszer. TARTALOM Utasítások felhasználóknak Készülék részeinek megnevezései és funkciói A távirányító bemutatása A távirányító működése A fűtési funkció jellemzői Karbantartás Problémamegoldás Fontos tudnivalók Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót.

3 Beszerelési útmutató Kizárólag hitelesített szakszerviz szakembere szerelheti be az egységet. 1. Ne szerelje fel a készüléket olyan helyen, ahol robbanó gázok szivároghatnak. Győződjön meg arról, hogy gázszivárgás esetére a megszakító kapcsoló felszerelt. Ha a kiszivárgott gáz felgyülemlik a készülék körül, tüzet okozhat. A belső egység és a külső egység vezetékeinek csatlakoztatása után, ellenőrizze, kis erővel húzza meg, hogy a csatlakoztatás elég erős-e. A megszakító kapcsoló (gázszivárgás esetére) hiánya áramütést és egyéb sérüléseket okozhat. Helyesen földelje le a készüléket. A A nem helyes csatlakoztatás tüzet okozhat. földelő vezetéket szorosan J csatlakoztassa motorhoz a légkondicionálóban. A helytelen földelés áramütést és egyéb sérüléseket okozhat. Működési utasítások f Soha ne kapcsolja ki a készüléket úgy, hogy kihúzza a vezetéket a falból. Ez áramütést vagy tüzet okozhat. Vizes kézzel soha ne nyúljon a kapcsolóhoz. A készülék vezetékét ne csatlakoztassa közbülső csatlakozóba vagy hosszabbítóba, ez szigorúan tilos! Ugyanazt a fali aljzatot sem használhatja más készülék. Ez áramütést, tüzet, túlmelegedést vagy más balesetet okozhat. helytelen Mielőtt a készüléket csatlakoztatná a fali aljzathoz, győződjön meg arról, hogy nincs rajta por és a dugó teljesen a helyén van. tüzet okozhat. Ez áramütéshez vezeth Ha a dugó poros vagy nincs a helyén, ez áramütést vagy

4 Soha ne nyomja, nyújtsa, melegítse,^ okozzon kárt vagy módosítsa a vezetéket. Ez áramütést, túlmelegedést, tüzet, stb. Okozhat. Ha az elektromos vezeték sérült vagy cserére szorul bármilyen más okból kifolyólag, azt cak hitelesített szervízzel vagy szakemberrel végeztesse el. Soha ne használja a biztosítékot helytelen teljesítménnyel vagy más, / Réz huzal l huzallal. Fémvezeték vagy rézhuzal használata biztosítékként működési hibát vagy tüzet okozhat.

5 (Erős napsugárzást vagy forró levegőt ne engedjen a szobába. Próbálja meg csökkenteni más eszközök hő kibocsátását a légkondicionáló működése alatt. Ne használjon más nyílt lánggal rendelkező készüléket a légkondicionált szobában. A készülék működése közben húzza be a függönyöket vagy a redőnyt, hogy közvetlen napsugárzás ne érje. Ne helyezzen semmilyen rovarölőt, festéket vagy egyéb gyúlékony sprayt a légkondicionáló mellé, vagy fújja közvetlenül a légkondicionálóra. Vigye ki a szobából a melegítő készülékeket. Ha a légkondicionálót és egy nyílt lángos készüléket egy szobában kell használnia, időről időre szellőztetnie kell. Szellőztetés hiánya oxigén hiányhoz vezethet vagy más egyéb veszélyeket rejt magában. Megfullado k! Ez a készülékek helytelen gyújtásához vezethet. Tisztítás és karbantartás előtt mindig kapcsolja ki az áramot. Soha ne tisztítsa a készüléket, ha a ventilátor működik. Ez tüzet okozhat. Soha ne dugjon botokat vagy rudakat a szellőző nyílásokba.? ^ Veszélyes! A levegőáramlását helyesen válassza meg. Válassza meg helyesen a fel/le és bal/jobb irányba fújó levegőt, a szoba egyenletes Ne tegye ki magát sokáig közvetlenül a hideg levegőnek. Mert ha a ventilátorok működnek miközben ezt teszi, úgy ez balesetekhez vezethet. Ne tisztítsa a légkondicionáló készüléket vízzel. Ez áramütést okozhat. hőmérsékletének eléréséhez Soha ne tegyen, akasszon a készülékre tárgyakat, ruhákat, egyebeket. Ez egészségére káros lehet. A készüléktartó elemeit figyelmesen vizsgálja át. Ne üljön vagy helyezzen bármit a külső egységre. A készülék leesése Ez a készülék leeséséhez vezethet, ami baleseteket, sérüléseket okozhat. Ne használja a következő anyagokat: Ha bármi sérülést talál a tartószerkezeten azonnal javítassa meg, hogy megelőzze a szerkezet esését, ezáltal sérülés vagy más baleset okozását. Amikor hosszú ideig nem használja a készüléket húzza ki a falból, biztonsági okokból. emberi sérülést vagy más balesetet okozhat. Forró víz (40 C fok felett) Forró víz használata eltorzíthatja a készüléket vagy fakíthatja a színét. Benzin, hígító, benzol és tisztítószerek, stb. Ezek az anyagok eldeformálhatják a légkondicionálót, valamint karcolhatják a készüléket. Mielőtt kihúzná a falból, győződjön meg róla, hogy lekapcsolta a légkondicionáló kapcsolóját. LESZERELÉSI ÉS JAVÍTÁSI TANÁCSOK Amikor leszerelés vagy javítás szükségessé válik, kérjük forduljon hitelesített szakszervizhez. Bármilyen, a normálistól eltérőt (égett szag) észlel, kapcsolja ki a készüléket azonnal, áramtalanítsa és forduljon a hitelesített szakszervizhez.

6 A KÉSZÜLÉK RÉSZEINEK MEGNEVEZÉSEI ÉS FUNKCIÓI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Split falra szerelhető légkondicionáló A készülék jellemzői, megjelenése modellenként változhat. Belső egység Levegő bevezető rács A szobai levegőt szívja Szobahőmérséklet ellenőrző Levegő bemenet Az oldalaknál és a hátsó felületen Kiáramló levegő szellőző Levegőnyílás A levegő innen fúj ki Levegőszűrő A belső levegőt tisztítja meg a portól és piszoktól Lefolyócső A levegőből kivont folyadékot vezeti Vezeték Vezeték nélküli távirányító A hűtőfolyadék csövének kapcsolata, elektromos vezeték KÉSZÜLÉK MŰKÖDTETÉSE Hogyan nyissuk ki Hogyan zárjuk be Nyomja le a levegő bevezető rácsot, majd nyomja meg mindkét oldalát az alján. Vészleállító gomb Gyengéden nyomja meg mindkét oldalát a levegő Ezt a gombot vészhelyzet esetén a be- és kikapcsolásra bevezető rácsnak az alján és húzza erre amíg használhatja, ha a távirányító nem elérhető. 'ellenállást nem érez. Megjegyzés: Soha ne nyissa ki a rácsot 60 -nál nagyobb szögben. Ne működtesse a készüléket túl magas fokozaton.

7 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Split falra szerelhető légkondicionáló A bemutatása Ventilátorlapát Páramentesítő Hűtés Fűtés Alvási (hűtő-fűtő modellnél) Automatikus ; mód Időzítő Beállított hőmérséklet Hőmérséklet beállítás : A beállított hőmérséklet a CONT (folyamatos) módban, amúgy -- mutat. Ventilátor sebesség Ez lehet magas, közepes és alacsony sebességű. Működés Időzítő HI POWER A távirányító jelének érzékelője ECONO Hőmérséklet beállítása, időzítő és hibás kód je. A fenti ábra a készülék a legfontosabb részeit mutatja be. A változhat, de ez nem befolyásolja a működést.

8 A távirányító bemutatása és működése A távirányító HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Split falra szerelhető légkondicionáló IVENTILÁTOR SEBESSÉG HŐMÉRSÉKLET A beállított hőmérsékletet jelzi ki. (De az Auto Select (automatikus kiválasztás) módban nem mutat hőmérsékletet. ÓRA/IDŐZÍTŐ A kiáramló levegő sebességét jelzi ki. Magas teljesítmény Magas teljesítmény beállításakor látható. ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMMÓD Az energiatakarékos üzemmód működésének jele. Időzítő működése közben azt az időt mutatj a, amit beállított. Rendes működés közben az órát jeleníti meg. SET TEMPERATURE hőmérséklet beállítás) gomb A szobahőmérséklet állítható be ezzel a gombbal. AIR FLOW(levegőáramlás)gomb (Ez a gomb a levegőáramlás irányát változtatja. A gombnyomások a következőképpen jelennek meg a n: LEVEGŐÁRAMLÁS A kiválasztott keringetési sebességet jelenti. MŰKÖDÉSI MÓD A kiválasztott operációs módot jelzi ki. ON/OFF (be- és kikapcsoló) gomb Ezzel a gombbal indíthatja el illetve állíthatja meg a készülék működését. ECONO (energiatakarékos) gomb Ez a gomb kapcsolja be az energiatakarékos üzemmódot. FAN SPEED(Keringetési sebesség) gomb A levegő áramlásának sebességét hivatott beállítani ez a gomb. SLEEP(készenléti) gomb Ezzel a gombbal helyezheti a készüléket készenléti állapotba. MODE(működési mód) gomb Ezen gomb megnyomásával a működési módok a következőképpen változnak: POWER (magas teljesítmény) gomb Ezzel a gombbal kapcsolhat magas teljesítményre. ON TIMER(Időzítő) gomb Ezzel a gombbal válthat az időzített program és a normál működés között. ÓRA BEÁLLÍTÁSI GOMB Ezekkel a gombokkal állítható be az óra, valamint az időzítő. MEGJEGYZÉS: A fenti ábrán láthatóak a főbb k, gombok. Amikor a légkondicionálónak csak hűtési funkciója van, a HEAT(fűtés) funkció AIR-DRAFT (keringetés) funkcióvá változik.

9 TÁVIRÁNYÍTÓ MŰKÖDÉSE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Split falra szerelhető légkondicionáló Különbözőmódok működtetése 2. Nyomja meg a SET TEMPERATURE (hőmérséklet beállítása) gombokat addig amíg a kívánt hőmérsékletet el nem éri A beállítható hőmérséklet 18 C-30 C között lehet 3. Nyomja meg a FAN SPEED (keringetési sebesség) gombot a levegőkiáramlási sebesség meghatározásához: magas(high), közepes(med), alacsony(low) vagy automatikus(auto). 4. Nyomja meg az AIR FLOW (levegőáramlás) gombot és ezzel kiválaszthatja a levegő áramlási stílusát: természetes, oldalirányba mozgás, egyirányú szél. Magas teljesítményű működés Nyomja meg a HI POWER(magas teljesítmény) gombot a COOL (hűtés) vagy HEAT(fűtés) funkciók működése közben, a levegő kiáramlási sebessége magas(high) fokozatba kapcsol és így működik tovább 15 percig. Megjegyzés: magas teljesítményű működés közben a levegő kiáramlási sebesség nem változtatható. Energiatakarékos üzemmód Nyomja meg az ECONO(energiatakarékos) gombot a COOL(hűtés) funkció alatt a beállított hőmérséklet 2 C-kal emelkedhet, míg a HEAT(fűtés) vagy DRY (páramentesítés) funkciónál csökkenhet a hőmérséklet 2 C -kal és a levegőáramlási sebesség lecsökken LOW(alacsony) fokozatra. Bal/jobb levegőáramlás irányának beállítása A levegőáramlás irányát egyszerűen beállíthatja, az irányítást szabályozó lapátok kézi elforgatásával. Figyelmeztetés: kapcsolja ki a készüléket, mielőtt ezt a műveletet elvégezné. Óra beállítás Módszer (az egyes számú távirányítókra érvényes) 1. Az elemek behelyezése után, mielőtt még az időzítőt beállítaná, vegye le a hátsó borítót és nyomja meg a CLK gombot például egy toll hegyével. Az idő villogni fog, ekkor állíthatja be a pontos időt. 2. Nyomja meg az HOUR (óra) gombot és beállíthatja a kívánt órát. 3. Nyomja meg a MIN (perc) gombot és állítsa be a pontos percet. 4. Nyomja meg a CLK gombot ismét, majd helyezze vissza a hátsó borítót. 2.módszer (a kettes számú távirányítókra érvényes) 5.Nyomja meg az HOUR (óra) gombot közvetlenül és állítsa be a kívánt órát. 6.Nyomja meg a MIN (perc) gombot és állítsa be a kívánt percet. 15 másodperc múlva a beállított értékek lezárnak. Megjegyzés: Az időzítő beállításai az óra értékei alapján működnek, ezért bizonyosodjon meg róla, hogy helyesen állította be az értékeket. Készenléti állapot beállítása 1.módszer Használja ezt az opciót alvás közben, stb. a működési zajok csökkentésére. A szobahőmérséklet automatikusan ellenőrzött az eltelt idővel és nem engedi túlságosan lehűlni vagy túlságosan felmelegedni. Pl.: 7 óra hossza múlva kikapcsol 1. Nyomja meg az ON/OFF (be- és kikapcsol) gombot a készülék bekapcsolásához. 2. Nyomja meg a SLEEP (készenléti) gombot. A gombnyomásokkal az idő intervallum a következőképpen változik: 1:00, 2:00, 3:00, 5:00, 7:00, 10:00, állítsa be 7:00-re. Kilépés a beállításból Amikor a 10:00-ra ér, nyomja meg a SLEEP (készenléti) gombot ismét és ezzel kilép a beállításból. ^

10 Időzítő beállítása 1.A légkondicionáló működése közben, nyomja meg az ON TIMER (időzítő) gombot és ezzel belép az időzítés beállítási módba. 2.Nyomja meg az HOUR (óra) gombot, amíg a kívánt órát eléri. Az óra számláló 1 óránkénti lépésközökkel számol. 3.Nyomja meg a MIN (perc) gombot, amíg a kívánt percet eléri. A percszámláló 10 perces lépésközökkel számol. 4.Beállítás után, nyomja meg az ON TIMER (időzítő)gombot ismét a beállítások érvényesítéséhez. Kilépés a beállításból Nyomja meg az ON TIMER gombot, amíg a pontos idő megjelenik. Az elemek cseréje Amikor észreveszi, hogy a távirányító jelei gyengébbek és a beltéri egység nem veszi ezeket, vagy a n a jelek homályosan jelennek meg, kérjük cserélje ki az elemeket. Ügyeljen, hogy a pozítív és negatív pólusokat helyesen tegye be. Ugyanazon típusú elemeket használjon. Ha a távirányítót nem kívánja használni hosszabb ideig, úgy vegye ki az elemeket, hogy megelőzze az elektrolit szivárgást, ami károsítja a távirányítót. Megjegyzés: 1.Ne keverje az új és használt elemeket. 2.Normális használat esetén az elemek 6-12 hónapig használhatóak a JIS és IEC megfelelőségi nyilatkozatok szerint. Ha tovább használja vagy ilyen nyilatkozattal nem rendelkező elemet használ, akkor az elem elkezdhet szivárogni és ezáltal a távirányító károsodhat és működésképtelenné válhat. 3.A lejárati idő az elemen nyomtatva látható. Az elemek felhasználhatósága rövidebb, mint a légkondicionálók Élettartama. A fűtési funkció jellemzői Alapvető információk A készülék beszívja a meleget a kinti levegőből és ezt használja fel a szoba fűtésére. A kinti hőmérséklet csökkenése és növekedése alapján a fűtési pumpa fel/le jár, ez az alapelv határozza meg a fűtési képességet. Viszonylag rövid idő szükséges a szoba hőmérsékletének növeléséhez, ezzel a forró levegő keringető rendszerrel. Amikor a kinti hőmérséklet nagyon lecsökken, más fűtési eszközökkel együtt is használható, csak bizonyosodjon meg a jó szellőztetésről a balesetek megelőzése érdekében. Kiolvasztás Amikor a kinti hőmérséklet nagyon alacsony és a páratartalom magas, a kültéri egység hőcserélője elfagyhat, ami rossz hatással van a fűtési teljesítményre. Ekkor veszi hasznát az automatikus kiolvasztó funkciónak. A fűtés megáll 5-10 percre amíg a kiolvasztás megtörténik. Mindkét, kültéri és beltéri egységhez tartozó ventilátor leáll. Kiolvasztás alatt, a kültéri egységből gőz jöhet ki, ez a gyors kiolvasztás jele, ami nem jelent hibát. A kiolvasztás végeztével a hűtési funkció folytatódik.

11 Karbantartás HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Split falra szerelhető légkondicionáló Karbantartás előtt kapcsolja ki és húzza ki a falból a készüléket Az éves használat előtt Az éves használat közben A levegőszűrő tisztítása (Minden két hétben egyszer) Ellenőrizze, hogy van-e valamilyen anyag ami elzárhatja a Vegye ki a levegőszűrőt az egységből. beltéri vagy a kültéri egység nyílásait Óvatosan nyomja meg a rács alsó végét és nyissa ki. Óvatosan húzza ki a levegőszűrőt és vegye ki maga felé húzva tovább. Ellenőrizze, hogy a felszerelési állvány nem rozsdásodott-e Ellenőrizze,.hogy a Tisztítsa meg a levegőszűrőt. Ha a szűrő nagyon piszkos, langyos vízzel (kb.30 C) mossa le. Majd szárítsa meg a levegőn. Megjegyzés: Ne használjon forró vizet a tisztításhoz. Ne szárítsa tűz felett. Ne használjon túl nagy erőt a szűrő kivételénél, ezzel kinyújthatja. szerkezet helyesen földelt-e. Ellenőrizze, hogy a levegőszűrő tiszta-e. Csatlakoztassa az áramforráshoz. Helyezzen elemeket a távirányítóba. Az éves használat után A szűrő behelyezése Szűrő nélküli használat a készülék belsejének elkoszosodásához, rossz teljesítményhez és károsodáshoz A légkondicionáló tisztítása Puha és száraz rongyot vagy porszívót használjon a légkondicionáló tisztításához. Ha a légkondicionáló nagyon piszkos, használjon egy semleges mosószerbe áztatott rongyot a tisztításhoz. Állítsa a hőmérsékletet 30 C-ra, keringetési módra és egy fél napig működtesse így a készüléket. Ez az egység belsejét szárítja ki. Kapcsolja ki és húzza ki a falból a készüléket. A készülék kikapcsolt állapotban is 5W áramot fogyaszt. Energiatakarékossági és biztonsági okokból mindig húzza ki a készüléket a falból az éves használat 'után. Tisztítsa meg és helyezze be a levegőszűrőt. Megjegyzés: Ha a levegőszűrő eltömődött, ez befolyásolja a készülék Teljesítményét, valamint a működési zaj és az áramfogyasztás is növekedik. Nagyon fontos, hogy rendszeresen tisztítsa a Levegőszűrőt. Tisztítsa meg a beltéri és kültéri egységet is. Vegye ki az elemeket a távirányítóból.

12 Problémamegoldás Kérjük, ellenőrizze a következőket, mielőtt a szakszervizhez fordulna. A légkondicionáló egyáltalán nem működik. Csatlakoztatta a fali aljzathoz? Az idő az ON(be) pozícióban áll? Áramkimaradás történt vagy egy biztosíték égett ki? -? x-a szobahőmérséklet nem szabályozható. ' (Túl hideg vagy túl meleg) A hőmérséklet szabályozás a CONT (beállítás) állásban áll? A szobahőmérséklet beállítás megfelelő? "A levegőszűrők tiszták? ^ Nem megfelelő hűtési vagy fűtési teljesítmény. Nem maradt ablak vagy ajtó nyitva? Megfelelő hőmérséklet A CONT (folyamatos) módban a készülék folyamatosan működik a szobahőmérséklettől függetlenül. Nem megfelelő hűtési teljesítmény A szobába közvetlenül besüt a nap? -Van bármilyen fűtő eszköz a szobában? Ha a készülék még a fenti pontok ellenőrzése után sem működik helyesen, ha még a 11. oldal elolvasása után is kétely van' Önben, vagy az alábbiakban láthatóak fordulnak elő, úgy kapcsolja ki a készüléket és forduljon a legközelebbi hitelesített szervizhez. Esetek, amelyeknél azonnal forduljon a hitelesített szakszervizhez A következő helyzetekben azonnal húzza ki a készüléket a fali aljzatból és forduljon a legközelebbi hitelesített szervizhez. A megszakító és a biztosíték gyakran letörik Túl sok ember van a szobában? A fali dugó vagy vezeték túl forró. A vezeték vagy a fali dugó törött. ^i Üzemzavart okoz a tv-ben, rádióban vagy egyéb készülékben. A kapcsoló nem indítja el készüléket Működés közben furcsa zaj hallható. Amikor a RUN (elindítás) gombot megnyomva nem vagy nem helyesen működik, sőt még áramtalaníts és 3 perc múlva az újraindítás után sem működik jól.

13 Fontos tudnivalók /A készülék csak lekapcsolás után indítható újra Áramtalanítás után 3 percig, az egység védelme Érdekében, nem indítható újra A 3-perces védelmi időzítő a készülék Micro computerében található és automatikusan lép működésbe. Viszont ez a funkció csak áramtalaníts után lép életbe. A hűtési funkció bekapcsolása után azonnal nem kezd el levegőt fújni. Ez a hideg levegő keringetését akadályozza meg, amíg a beltéri hőcserélő felmelegszik. (2-5 perc) A hűtési funkció bekapcsolása után 6-12 perccel sem keringeti a levegőt A páramentesítő funkciónál nincs levegőkeringetés. COOL (hűtés) funkciónál vízpermet fúj a készülékből. A készülékből bűzös szag árad ki. Amikor a külső hőmérséklet alacsony és a páratartalom magas, az egység automatikusan elindítja a kiolvasztás funkciót. Kérjük, várjon türelemmel. Kiolvasztás alatt, víz és gőz távozhat a külső egységből. A belső ventilátor néha megáll energiatakarékossági okokból, valamint azért, hogy a pára lecsapódást Ez néha előfordulhat amikor a hőmérséklet és a páratartalom túl magas a páratartalom, de ez eltűnik, amint a hőmérséklet és a páratartalom lecsökken. Működés közben a kiáradó levegő büdös lehet, a készülékre ragadt cigarettafüst és parfüm illatok miatt. Furcsa, gurgulázó zaj-ez csak a hűtőanyag körbeforgása az egységben. hallatszódik. Furcsa, pattogó hang hallatszódik kikapcsolás vagy (áramtalanítás után. Nem működtethető az áramkimaradás után, _Ez a műanyag kitágulása és összehúzódása a meleg hatására. A Micro computer memóriaegysége törlődött. A Távirányítóval indítsa újra. Ez előfordulhat, ha a készülék jelfogadója közvetlen napfénynek vagy erős világításnak van kitéve. Sötétítse be a szobát vagy vegye le a világítást. Az egység nem veszi a távirányító jeleit. Pára keletkezik a levegő kivezető rács. Ha magas páratartalom mellett sokáig üzemelteti, a Készüléket, akkor a levegő kivezető rácson pára keletkezhet és csöpöghet le.

14 ORION Falra szerelhető légkondicionáló berendezés Modellszám OSPL9000GU IP védelmi osztály IP24 Névleges feszültség V Névleges frekvencia ~50Hz Hűtési bemeneti teljesítmény 865W Hűtési bemeneti áramfelvétel 4A Fűtési bemeneti teljesítmény 770W Fűtési bemeneti áramfelvétel 3.5A Hűtőanyag típusa/töltőtömege R410A Légáramlási sebesség (beltéri egység) 500m^3/h Zajszint beltéri egység 29-39dB(A) Hűtési teljesítmény kültéri egység 49dB(A) 9000Btu Fűtési teljesítmény 2780W 9000Btu 2780W Méretek(mm) beltéri egység 790 x 270 x 180 kültéri egység 700 x 225 x 500 Tömeg(kg) beltéri egység 12 kültéri egység 32 Gyártási idő Gyártási szám

15 ORION Falra szerelhető légkondicionáló berendezés Modellszám OSPL12000GU IP védelmi osztály IP24 Névleges feszültség V Névleges frekvencia ~50Hz Hűtési bemeneti teljesítmény 1080W Hűtési bemeneti áramfelvétel 4.8A Fűtési bemeneti teljesítmény 1000W Fűtési bemeneti áramfelvétel 4.4A Hűtőanyag típusa/töltőtömege R410A Légáramlási sebesség (beltéri egység) 600m^3/h Zajszint (beltéri egység) 35-42dB(A) (kültéri egység) 54dB(A) Hűtési teljesítmény 12000Btu 3500W Fűtési teljesítmény 12500Btu 3600W Méretek(mm) beltéri egység 790 x 270 x 180 kültéri egység 795 x 255 x 540 Tömeg(kg) beltéri egység 12 kültéri egység 38 Gyártási idő Gyártási szám

16 ORION Falra szerelhető légkondicionáló berendezés Modellszám OSPL18000GU IP védelmi osztály IP24 Névleges feszültség V Névleges frekvencia ~50Hz Hűtési bemeneti teljesítmény 1590W Hűtési bemeneti áramfelvétel 6.8A Fűtési bemeneti teljesítmény 1600W Fűtési bemeneti áramfelvétel 6.9A Hűtőanyag típusa/töltőtömege R410A Légáramlási sebesség (beltéri egység) 720m^3/h Zajszint (beltéri egység) 37-45dB(A) (kültéri egység) 56dB(A) Hűtési teljesítmény 18000Btu 5100W Fűtési teljesítmény 18300Btu 5200W Méretek(mm) beltéri egység 940 x 270 x 180 kültéri egység 795 x 255 x 540 Tömeg(kg) beltéri egység 16 kültéri egység 42 Gyártási idő Gyártási szám

Biztonsági előírások VIGYÁZAT FIGYELEM

Biztonsági előírások VIGYÁZAT FIGYELEM Biztonsági előírások Mielőtt használná a terméket, olvassa el alaposan ezen kézikönyv utasításait. Miután elolvasta, a felhasználói kézikönyvet tartsa könnyen elérhető és biztonságos helyen. Ha a termék

Részletesebben

TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK...1 TÍPUS ÉS MŰSZAKI ADATOK...1 GOMBOK ÉS FUNKCIÓJUK...2 JELZÉSEK ÉS FUNKCIÓK...5 ÜZEMELTETÉSI UTASÍTÁSOK...

TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK...1 TÍPUS ÉS MŰSZAKI ADATOK...1 GOMBOK ÉS FUNKCIÓJUK...2 JELZÉSEK ÉS FUNKCIÓK...5 ÜZEMELTETÉSI UTASÍTÁSOK... MEGJEGYZÉS 1. A borítón látható ábra csak tájékoztatásul szolgál, amely eltérhet a vásárolt terméktől. 2. A légkondicionáló működtetése előtt feltétlenül olvassa el az ÓVINTÉZKEDÉSEK című részt. 3. Ez

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR TARTALOM ELSŐ LÉPÉSEK ELSŐ LÉPÉSEK TARTALOM 1. ELSŐ LÉPÉSEK 1. Első ek 02 2. Kijelző 03 3. Gombok 04 4. Működtetés 08 3. 4.

Részletesebben

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ KJR-90 típushoz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

Távirányító használati útmutató

Távirányító használati útmutató Távirányító használati útmutató MODEL RAR-5F1 Távirányító használati útmutató Oldalak: 1~8 A legjobb teljesítmény elérése és a problémamentes használat érdekében kérjük, olvassa végig ezt az útmutatót!

Részletesebben

Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ. R51ME típushoz

Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ. R51ME típushoz Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ R51ME típushoz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA Használati útmutató

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA Használati útmutató A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA Használati útmutató MAGYAR SZERELÉSI ÚTMUTATÓ 1. oldal 8 AHI CARRIER S.E. EUROPE AIRCONDITIONING S.A. 18, KIFISOU AVENUE 0442 ATHENS, GREECE TEL.: +30-210-6796300. TARTALOM

Részletesebben

Ablakba szerelhető légkondicionáló berendezés KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

Ablakba szerelhető légkondicionáló berendezés KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 1 MIDEA MWH-07CR Ablakba szerelhető légkondicionáló berendezés MD-A030411 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban

Részletesebben

O R I O N. OTB-8633/Y Használati útmutató

O R I O N. OTB-8633/Y Használati útmutató O R I O N OTB-8633/Y Használati útmutató Fontos óvintézkedések 1. Kérjük figyelmesen olvassa el a használati utasításokat és őrizze meg jövőbeni hivatkozásokra. 2. Áramütés veszélyét elkerülendő a készülék

Részletesebben

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ! Használati utasítás A készülék első használata előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, és őrizze meg későbbi használatra! A használati útmutató az alábbi

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye, egyike a gyártó

Részletesebben

YB1FA infra távirányító. Kezelési útmutató

YB1FA infra távirányító. Kezelési útmutató YB1FA infra távirányító Kezelési útmutató Az YB1FA infra távirányító használata A távirányító felépítése 1 2 3 4 ON/OFF (BE/KI) gomb MODE (üzemmód) gomb +/- gomb FAN (ventilátor) gomb 1 3 4 6 2 5 5 6 7

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

-1- KEZELÉSI ÚTMUTATÓ F-DRY201E. Mobil párátlanító készülék

-1- KEZELÉSI ÚTMUTATÓ F-DRY201E. Mobil párátlanító készülék -1- KEZELÉSI ÚTMUTATÓ F-DRY201E Mobil párátlanító készülék Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! FI_A_F-DRY201E_070312

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ FIGYELMEZTETÉS FIGYELEM: Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutató, mely fontos előírásokat tartalmaz a biztonságos használatra és a készülék karbantartására

Részletesebben

Kezelési útmutató kazettás Fan Coil berendezéshez

Kezelési útmutató kazettás Fan Coil berendezéshez Kezelési útmutató kazettás Fan Coil berendezéshez FONTOS TUDNIVALÓK Veszélyes FIGYELEM Ne telepítse házilagosan a készüléket A készüléket csak arra képzett szakember telepítheti VESZÉLY Ne szervizelje

Részletesebben

LÉGFÜGGÖNY FS 60.9C FS 60.12C FS 90.9C FS 90.12C FS 120.9C FS 120.12C FS 60.9CT FS 60.12CT FS 90.9CT FS 90.12CT FS 120.9CT FS 120.

LÉGFÜGGÖNY FS 60.9C FS 60.12C FS 90.9C FS 90.12C FS 120.9C FS 120.12C FS 60.9CT FS 60.12CT FS 90.9CT FS 90.12CT FS 120.9CT FS 120. LÉGFÜGGÖNY FS 60.9C FS 60.12C FS 90.9C FS 90.12C FS 120.9C FS 120.12C FS 60.9CT FS 60.12CT FS 90.9CT FS 90.12CT FS 120.9CT FS 120.12CT 1 MŰKÖDÉS A légfüggöny lényege, hogy különválasztja egy helyiség levegőjét

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs BIZTONSÁGI ELŐIRÁSOK Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót FIGYELEM- A párátlanító kizárólag háztartási

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Osztott típusú, falra szerelhető légkondícionáló berendezések

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Osztott típusú, falra szerelhető légkondícionáló berendezések Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Osztott típusú, falra szerelhető légkondícionáló berendezések A légkondicionáló berendezések nagy értékű készülékek. Saját

Részletesebben

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye,

Részletesebben

PTC TORONY HŐSUGÁRZÓ TH-2003

PTC TORONY HŐSUGÁRZÓ TH-2003 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER e l e c t r o n i c PTC TORONY HŐSUGÁRZÓ TH-2003 TISZTELT VÁSÁRLÓ! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés

Részletesebben

Üzemeltetési utasítások...1. A használattal kapcsolatos megjegyzések...3. Az egyes részek megnevezése és funkcióik...5

Üzemeltetési utasítások...1. A használattal kapcsolatos megjegyzések...3. Az egyes részek megnevezése és funkcióik...5 HU Split légkondicionáló Kezelési útmutató ACH-09CI, ACH-12CI INVERTER A jótállási feltételek teljesítése érdekében a légkondicionáló berendezést szakszerviznek kell beszerelnie. TARTALOMJEGYZÉK Üzemeltetés

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MIDEA Ablakba szerelhető légkondicionáló berendezés

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MIDEA Ablakba szerelhető légkondicionáló berendezés KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MIDEA Ablakba szerelhető légkondicionáló berendezés Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! Biztonsági

Részletesebben

Modell sz. Kompact 16

Modell sz. Kompact 16 16,000 BTU Hőszivattyús hordozható légkondicionáló, párátlanító, fűtő berendezés és ventilátor Modell sz. Kompact 16 Kérjük, a berendezés használata előtt olvassa el figyelmesen a használati útmutatót.

Részletesebben

Klarstein St. Moritz Elektromos kandalló

Klarstein St. Moritz Elektromos kandalló Klarstein St. Moritz Elektromos kandalló Használati útmutató 10012128 Kedves Vásárlónk! Gratulálunk a választásához. Kérjük, olvassa el ezt a tájékoztatatót, az esetleges sérülések elkerülése érdekében.

Részletesebben

Beachside FAMILY. Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Beachside FAMILY. Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Beachside FAMILY Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Beachside FAMILY Kombinált Infraszauna Méretei: 2000x1950x2100 2-4 személyes Candlenut diófa infraszauna Füstszínű üvegajtó Színterápiás világítás

Részletesebben

MAXA KEZELÉSI ÚTMUTATÓ P26R05 P35R05. Mobil légkondicionáló berendezés

MAXA KEZELÉSI ÚTMUTATÓ P26R05 P35R05. Mobil légkondicionáló berendezés MAXA KEZELÉSI ÚTMUTATÓ P26R05 P35R05 Mobil légkondicionáló berendezés Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat MX-A070809

Részletesebben

Fali osztott típusú klímaberendezés Használati útmutató

Fali osztott típusú klímaberendezés Használati útmutató Fali osztott típusú klímaberendezés Használati útmutató HU SAC 0910C SAC 0922CH Ezen klímaberendezés használata előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló termékek használatát már ismeri.

Részletesebben

Mobil légkondícionáló készülék kezelési és telepítési útmutató Típus: Ac9000

Mobil légkondícionáló készülék kezelési és telepítési útmutató Típus: Ac9000 Mobil légkondícionáló készülék kezelési és telepítési útmutató Típus: Ac9000 Figyelem! Kérjük olvassa végig a kezelési útmutatót, mielõtt beüzemelné a készüléket! Minõségtanúsítás: Az Elektrikó Kft, mint

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV Kényelem egész évben. MODELEK FTX50KMV1B FTX60KMV1B FTX71KMV1B Jellemzők Fokozott kényelem és energiatakarékosság KÉNYELMI LÉGFÚVÁS A levegőáramlás felfelé

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FSLC-450AE0, FSLC-510AE0 FSLC-450AE0-H, FSLC-510AE0-H. Légcsatornázható split rendszerű légkondicionáló berendezés

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FSLC-450AE0, FSLC-510AE0 FSLC-450AE0-H, FSLC-510AE0-H. Légcsatornázható split rendszerű légkondicionáló berendezés KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FSLC-450AE0, FSLC-510AE0 FSLC-450AE0-H, FSLC-510AE0-H Légcsatornázható split rendszerű légkondicionáló berendezés Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Légcsatornázható. Split rendszerű légkondicionáló berendezés

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Légcsatornázható. Split rendszerű légkondicionáló berendezés Üzemeltetési körülmények Hűtési üzemmód Külső hőmérséklet: 18 o C --- 45 o C Szobahőmérséklet: 17 o C --- 30 o C Fűtési üzemmód Szárítási üzemmód Külső hőmérséklet: -7 o C --- 24 o C Szobahőmérséklet:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ MODELL: OF1-S16R (KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT HASZNÁLAT ELŐTT.) 1 Biztonsági Előírások: 1. Soha ne tegye az ujját vagy más egyebet

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ MODELL: OF1-S16 (KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT HASZNÁLAT ELŐTT.) 1 Biztonsági Előírások: 1. Soha ne tegye az ujját vagy más egyebet

Részletesebben

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V.

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. 1 I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. Egyéb biztonsági figyelmeztetések... 4 VI. Karbantartás... 5 VII. Hibaelhárítás...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. XRJ15Lx1, XRJ15Lx2, XRJ15Lx3 Jégkása készítő gép használati útmutató

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. XRJ15Lx1, XRJ15Lx2, XRJ15Lx3 Jégkása készítő gép használati útmutató . HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XRJ15Lx1, XRJ15Lx2, XRJ15Lx3 Jégkása készítő gép használati útmutató Olvassa el, és a készülék közelében őrizze meg jelen használati útmutatót. Importőr: Vendi Hungária Kft. Szervizbejelentés:

Részletesebben

APY-09CL. Hordozható klímaberendezés. Használati utasítás

APY-09CL. Hordozható klímaberendezés. Használati utasítás APY-09CL Hordozható klímaberendezés Használati utasítás Köszönjük, hogy ezt a kiváló minőségű klímaberendezést választotta. A készülék használata előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást. 48

Részletesebben

Beltéri vezeték nélküli érzékelők THERMOSUNIS RTS SUNIS RTS

Beltéri vezeték nélküli érzékelők THERMOSUNIS RTS SUNIS RTS Beltéri vezeték nélküli érzékelők THERMOSUNIS RTS SUNIS RTS Thermosunis Indoor Wirefree RTS Thermosunis beltéri vezeték nélküli érzékelő RTS Sunis Indoor Wirefree RTS Sunis beltéri vezeték nélküli érzékelő

Részletesebben

T80 ventilátor használati útmutató

T80 ventilátor használati útmutató T80 ventilátor használati útmutató 1. Tápkábel és 2. Motor állvány 3. Kondenzátor 4. Motor dugvilla 5. Hátsó borítás 6. Légbefúvó 7. Csapágy 8. Áramköri lap 9. Kapcsolódoboz 10. Kapcsoló fedél 11. Kapcsológomb

Részletesebben

FAGYASZTÓ ÉS HŰTŐGÉP

FAGYASZTÓ ÉS HŰTŐGÉP MAGYAR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FAGYASZTÓ ÉS HŰTŐGÉP A berendezés elindítása előtt kérjük ismerkedjen meg részletesen az alábbi útmutatóval és őrizze meg az esetleges későbbi felhasználás céljából. www.lge.com

Részletesebben

BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK

BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK !" #$!" $% BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK A készülék használatba vétele előtt figyelmesen olvassa el a biztonsági tudnivalókat. A csatlakozó dugót ütközésig toljuk be a konnektorba. Ellenkező esetben fennállhat

Részletesebben

TOTALINE LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓ ÁTTEKINTÉS

TOTALINE LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓ ÁTTEKINTÉS TOTALINE LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓ ÁTTEKINTÉS Köszönjük, hogy a mi légkondicionálónkat vásárolta meg. Légkondicionálója használata előtt olvassa el alaposan ezt a kezelői kézikönyvet. TARTALOM A távirányító

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV. TÍPUSOK 2 utas levegőfúvás, mennyezetre erősített, kazettás típus

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV. TÍPUSOK 2 utas levegőfúvás, mennyezetre erősített, kazettás típus ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV RENDSZERŰ Klímaberendezések TÍPUSOK 2 utas levegőfúvás, mennyezetre erősített, kazettás típus FXCQ20AVEB FXCQ25AVEB FXCQ32AVEB FXCQ40AVEB FXCQ50AVEB FXCQ63AVEB FXCQ80AVEB FXCQ125AVEB

Részletesebben

Idő és nap beállítás

Idő és nap beállítás Kézikönyv UTH-20A Idő és nap beállítás Jelen idő beállítás : Nyomja meg az 'hour' és a 'min' gombot egy időben, a nap és jelen idő villogni kezd a kijelző alján. Az óra megváltoztatásához használjuk az

Részletesebben

Használati útmutató ROCKY SERIES ASH-09AIR3,ASH-102AIR3

Használati útmutató ROCKY SERIES ASH-09AIR3,ASH-102AIR3 Használati útmutató ROCKY SERIES ASH-09AIR3,ASH-102AIR3 Az eredeti használati útmutató fordítása Biztonsági tudnivalók FIGYELMEZTETÉS Használat és karbantartás A készüléket használhatják 8 évnél idősebb

Részletesebben

AC303 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez

AC303 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez AC303 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez Használati Útmutató 2014.10.03 Általános tudnivalók Az AC303 típusú szobatermosztát processzorvezérelt digitális egység, melyben a hőmérsékletmérést precíz (beépített)

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ Art. 7300A FIGYELEM OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A FÜZETET. EZ FONTOS INFORMÁCIÓKAT A BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉSRE ÉS KARBANTARTÁSRA VONATKOZÓAN. FONTOS INFORMÁCIÓK ŐRIZZE

Részletesebben

Használati utasítás MOBICOOL D03, D05, D15 típusú italhűtőkhöz

Használati utasítás MOBICOOL D03, D05, D15 típusú italhűtőkhöz Használati utasítás MOBICOOL D03, D05, D15 típusú italhűtőkhöz 2 1. A KEZELÉSI UTASÍTÁS HASZNÁLATA Kérjük olvassa el a kezelési utasítást mielőtt használni kezdi a készüléket. Tartsa biztos helyen a későbbi

Részletesebben

Funkciók, kezelőszervek

Funkciók, kezelőszervek Funkciók, kezelőszervek Beltéri egység Légszűrő: A beltéri egységet védi a portól Előlap Beltéri egység kijelző A kijelzés mutatja a működést. Távirányító A beltéri egységnek küld üzemjeleket, illetve

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV RENDSZER Klímaberendezések MODELLEK 2-utas kifúvás, mennyezetre erősített, kazettás típusú FXCQ20AVEB FXCQ25AVEB FXCQ32AVEB FXCQ40AVEB FXCQ50AVEB FXCQ63AVEB FXCQ80AVEB FXCQ25AVEB

Részletesebben

Használati utasítás. Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el!

Használati utasítás. Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el! Használati utasítás Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el! 1 A készülék adatai Teljesítmény: 600 W Átmérő: 13,5 cm Tartály nélküli magasság:

Részletesebben

Heizsitzauflage Classic

Heizsitzauflage Classic Heizsitzauflage Classic 1 2 3 2 LUXUS MeLegÍtŐ ÜLŐPáRNa tartalomjegyzék 1 Biztonsági utasítások 9 Jelzések a készüléken és/vagy a csomagoláson 9 2 Beszerelés 40 Kezelés 40 4 Tisztítás és ápolás 40 A biztosíték

Részletesebben

Q80 ventilátor használati útmutató

Q80 ventilátor használati útmutató Q80 ventilátor használati útmutató Olvassuk el és őrizzük meg a használati útmutatót. Fontos biztonsági tudnivalók Elektromos készülék használata esetén az alábbi biztonsági utasításokat szigorúan tartsuk

Részletesebben

Hairdryer. Register your product and get support at HP4935/00. Felhasználói kézikönyv

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4935/00. Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 HU Felhasználói kézikönyv Magyar Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt, és üdvözöljük a Philips világában! A Philips

Részletesebben

Hibák és hibaforrások. Üzemeltetési körülmények

Hibák és hibaforrások. Üzemeltetési körülmények Hibák és hibaforrások Mielőtt hívná a szervizt, vagy szerelőt, ellenőrizze a következőket: Ismételjük meg az ellenőrzést! Ezek nem hibák. A berendezés nem működik - Kiégett a biztosító, az áramköri megszakító

Részletesebben

Használati útmutató. Oldalfali split típusú légkondicionáló

Használati útmutató. Oldalfali split típusú légkondicionáló Használati útmutató Oldalfali split típusú légkondicionáló WSZ 09.K WSZ 12.K WSZ 18.K WSZ 24.K WSZ 09.DK WSZ 09.KH WSZ 12.KH WSZ 18.KH WSZ 24.KH WSZ 12.DK 2003 2004 BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK A készülék használatba

Részletesebben

AT8502D FORRASZTÓÁLLOMÁS KÉZIKÖNYV

AT8502D FORRASZTÓÁLLOMÁS KÉZIKÖNYV AT8502D FORRASZTÓÁLLOMÁS KÉZIKÖNYV Az Atten AT8502D egy intelligens digitális forrasztó állomás és Forró levegős kiforrasztó állomás egy készülékben. Könnyen kezelhető, tartós, hosszan tartó használatra

Részletesebben

SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ

SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Modellszám: VC-901 A használat előtt olvassa el figyelmesen az útmutatót. FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK: A porzsák nélküli, száraz-nedves porszívó használatakor,

Részletesebben

PERREKUP DxxTx - HDK10 Rekuperátor vezérlő Használati Utasítás

PERREKUP DxxTx - HDK10 Rekuperátor vezérlő Használati Utasítás PERREKUP DxxTx - HDK10 Rekuperátor vezérlő Használati Utasítás Permanent Kft ver.20130502 Műszaki adatok Hálózati feszültség 220-240V AC / 50Hz Működési hőmérséklettartomány -30 ~ +65 C Maximális relatív

Részletesebben

Omnichef minisütő. A berendezés részei: Paraméter adatok. Használat közben óvja a berendezés üvegajtaját víztől. Az üveg megsérülhet.

Omnichef minisütő. A berendezés részei: Paraméter adatok. Használat közben óvja a berendezés üvegajtaját víztől. Az üveg megsérülhet. 10010781 10010782 10011460 10010783 10010784 10011461 Omnichef minisütő A berendezés részei: 1. Fűtőelem 2. Üveg ajtó 3. Belső tér 4. Toldások 5. Fogantyú 6. Burkolat 7. Hőmérséklet szabályozó 8. Üzemjelző

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPR-90-120-140DE-R. Mobil légkondicionáló berendezés infra távirányítóval

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPR-90-120-140DE-R. Mobil légkondicionáló berendezés infra távirányítóval KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPR-90-120-140DE-R Mobil légkondicionáló berendezés infra távirányítóval Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban

Részletesebben

Royalty Line indukciós főzőlap 2000W

Royalty Line indukciós főzőlap 2000W HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük, használat előtt figyelmesen olvassa el ezt a Használati útmutatót. Biztonsági figyelmeztetések Saját és környezete biztonsága érdekében, kérjük, az alább felsoroltakat mindig

Részletesebben

MPF-09CRN2 MPF-12CRN2. Mobil légkondicionáló használati útmutató

MPF-09CRN2 MPF-12CRN2. Mobil légkondicionáló használati útmutató MPF-09CRN2 MPF-12CRN2 Mobil légkondicionáló használati útmutató Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket vásárolta. A készülék használatbavétele előtt, kérjük figyelmesen olvassa

Részletesebben

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat.

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. A csomag tartalma 1. Készülék 2. Rögzítő kulcs 3. Kétoldalú csatlakozógyűrű 4. Gumi tömítőgyűrű

Részletesebben

Tartalomjegyzék Működési útmutató Biztonsági tanácsok... 2 Működési környezet... 2 Alkatrészek nevei... 3

Tartalomjegyzék Működési útmutató Biztonsági tanácsok... 2 Működési környezet... 2 Alkatrészek nevei... 3 Modell: TPH12AJ-K3NNA1D Használati útmutató Tartalomjegyzék Működési útmutató Biztonsági tanácsok... 2 Működési környezet... 2 Alkatrészek nevei... 3 Működési útmutató Vezérlőpanel bemutatása... 4 Üzemmódok...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG Borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! TARTALOM A BORHŰTŐ RÉSZEI... 3 TECHNIKAI ADATOK... 4 FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 5 ÜZEMBE

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum:

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: ACR-3280 Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: http://hu.akai-atd.com/hasznalati-utasitas 1 1. ON/OFF: Készülék ki/bekapcsolása vagy AM/FM mód váltás. 2. Set: Idő beállítása

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HALOGÉN MELEGÍTŐ TÍPUS: HM8150A

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HALOGÉN MELEGÍTŐ TÍPUS: HM8150A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HALOGÉN MELEGÍTŐ TÍPUS: HM8150A Kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és tegye el! Továbbiakban szükség lehet rá. I. TERMÉKJELLEMZŐK Típus szám: Maximális Feszültség:

Részletesebben

Száraz porszívó vizes szűrővel

Száraz porszívó vizes szűrővel Száraz porszívó vizes szűrővel Kezelési útmutató Használati útmutató ARNICA BORA 4000 Száraz porszívó vizes szűrővel Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta. Ezt a használati útmutató az Ön számára

Részletesebben

Neo Neon DJ Scan (SRL-114) Felhasználói Kézikönyv

Neo Neon DJ Scan (SRL-114) Felhasználói Kézikönyv Neo Neon DJ Scan (SRL-114) Felhasználói Kézikönyv Tartalom: 1. Ismertető 2. Biztonsági figyelmeztetések 3. Felszerelés, beállítás 4. Hogyan üzemeltessük a készüléket 5. Karbantartás és tisztítás 6. Technikai

Részletesebben

Figyelmeztetés. Tápkábel/tápegység. Apró tárgyak/alkatrészek. Összeszerelés

Figyelmeztetés. Tápkábel/tápegység. Apró tárgyak/alkatrészek. Összeszerelés Figyelmeztetés Eszköz A tűz, áramütés és egyéb sérülések elkerülése érdekében: ne helyezze a készüléket vizes, nedves helyekre! ne helyezzen folyadékkal teli tárgyakat, pl. vázát a készülékre! csak ajánlott

Részletesebben

Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielott a használatba helyezné.

Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielott a használatba helyezné. Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielott a használatba helyezné. 1 FIGYELMEZTETÉS Az összes biztonsági és muködtetési utasítást el kell olvasni a muveletek megkezdése elott. A helytelen muveletek maradandó

Részletesebben

Szállítási instrukciók. A berendezés főbb elemei

Szállítási instrukciók. A berendezés főbb elemei HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék Szállítási instrukciók...3 A berendezés főbb elemei...3 Leolvasztás...6 A beltéri egység kijelzője...6 Távszabályzó...6 Kiegészítő funkciók:...9 Elemcsere...10 Karbantartás...10

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HŰTŐ- ÉS FŰTŐLÁDA MODELL: EC-987C

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HŰTŐ- ÉS FŰTŐLÁDA MODELL: EC-987C HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HŰTŐ- ÉS FŰTŐLÁDA MODELL: EC-987C Kérjük figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót, mielőtt a készüléket először üzembe helyezné! Jellemzők Az autós hűtőláda tökéletes választás

Részletesebben

LFM Használati útmutató

LFM Használati útmutató Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 LFM Használati útmutató Oldalak 1 1.ábra 2.ábra Oldalak 2 3.ábra

Részletesebben

Nord oldalfali klímaberendezések. Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta!

Nord oldalfali klímaberendezések. Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta! Nord oldalfali klímaberendezések Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta! A megfelelő használat érdekében kérjük, alaposan olvassa el a kezelési útmutatót! Óvintézkedések VIGYÁZAT A légkondicionáló

Részletesebben

FOEN ### TITAN. Hajszárító. Használati útmutató. http://www.markabolt.hu/

FOEN ### TITAN. Hajszárító. Használati útmutató. http://www.markabolt.hu/ FOEN ### TITAN Hajszárító Használati útmutató Kedves Vásárló! Kérjük, hogy a készülék használatba vétele előtt gondosan olvassa át ezt a Használati útmutatót. A Használati útmutatót gondosan őrizze meg

Részletesebben

Professzionális HEPA filteres légtisztító AR-29-EU

Professzionális HEPA filteres légtisztító AR-29-EU Professzionális HEPA filteres légtisztító AR-29-EU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FONTOS ÓVINTÉZKEDÉSEK Elektromos készülékek használatakor, különösképpen gyermekek jelenlétében, mindig követni kell a biztonsági

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. FSK-094HF FSK-124HF FSK-184HF FSK-244HF FSK-364HF FSK484HF Kazettás Split rendszerű légkondicionáló berendezés

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. FSK-094HF FSK-124HF FSK-184HF FSK-244HF FSK-364HF FSK484HF Kazettás Split rendszerű légkondicionáló berendezés Üzemeltetési körülmények Hűtési üzemmód Külső hőmérséklet: 18 o C --- 45 o C Szobahőmérséklet: 17 o C --- 30 o C Fűtési üzemmód Szárítási üzemmód Külső hőmérséklet: -7 o C --- 24 o C Szobahőmérséklet:

Részletesebben

KlÍMABERENDEZÉS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

KlÍMABERENDEZÉS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KlÍMABERENDEZÉS Kérjük, mielõtt szobai klímaberendezését felszerelné és üzembe helyezné, gondosan és alaposan olvassa el ezt a felhasználói kézikönyvet. TYPE : FALRA SZERELT KIVITEL

Részletesebben

Használatba vétel előtti tájékoztató

Használatba vétel előtti tájékoztató Használatba vétel előtti tájékoztató - A készüléket használata gyermekek részére 8 éves kor felett lehetséges. Tisztítás és felhasználói karbantartást kizárólag 18 éven felüli személy végezheti. - A készülék

Részletesebben

Pezsgő- és borhűtő Használati útmutató

Pezsgő- és borhűtő Használati útmutató Pezsgő- és borhűtő Használati útmutató A termék üzembe helyezése előtt, kérjük ismerkedjen meg a használati útmutatóval, még abban az esetben is, ha ismeri a hasonló termékek kezelését! A terméket csak

Részletesebben

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó Használati utasítás Vízszűrős porszívó Vízszűrős porszívó Használati útmutató Köszönjük, hogy termékünket választotta. Ezt a használati utasítást Önöknek készítettük, az Önök kényelméért és a maximális

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító DD122FW-MK4

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító DD122FW-MK4 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Háztartási Párátlanító DD122FW-MK4 BIZTONSÁGI ELŐIRÁSOK Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót FIGYELEM- A párátlanító kizárólag háztartási célokra alkalmazható.

Részletesebben

VIDUE RXP2S220. Üzembe helyezési útmutató

VIDUE RXP2S220. Üzembe helyezési útmutató VIDUE RXP2S220 Üzembe helyezési útmutató TARTALOMJEGYZÉK PROGRAMOZÁS... 3 JELLEMZŐK... 3 A MONOSTABIL FUNKCIÓ PROGRAMOZÁSA... 3 AZ IDŐZÍTÉS FUNKCIÓ PROGRAMOZÁSA AZ ELSŐ CSATORNÁN... 4 AZ IDŐZÍTÉS FUNKCIÓ

Részletesebben

A távirányító használata

A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használatával kapcsolatos óvintézkedések. Legyen óvatos a távirányítóval, különösen mert kicsi és könnyű. A leejtéstől vagy a kemény ütéstől

Részletesebben

powered by: ABLAKKLÍMA Kezelési útmutató

powered by: ABLAKKLÍMA Kezelési útmutató powered by: ABLAKKLÍMA Kezelési útmutató 2 TARTALOMJEGYZÉK Felépítés és telepítés Jegyezze fel 2 Tartalomjegyzék Funkciók 3 4 Műszaki adatok 4 Üzemi feltételek 5 Telepítés 6 Üzemeltetés Felépítés A távirányító

Részletesebben

OSZTOTT TÍPUSÚ BELTÉRI LÉGKONDICIONÁLÓ

OSZTOTT TÍPUSÚ BELTÉRI LÉGKONDICIONÁLÓ A légkondicionáló használata előtt olvassa el gondosan a kézikönyvet, és őrizze meg jövőbeni referenciaként. OSZTOTT TÍPUSÚ BELTÉRI LÉGKONDICIONÁLÓ Olvassa el ezt a kézikönyvet iplus INVERTER SOROZAT 42HVS09A/38YVS09A

Részletesebben

SPLIT -INVERTER TÍPUSÚ SZOBAI LÉGKONDICIONÁLÓ

SPLIT -INVERTER TÍPUSÚ SZOBAI LÉGKONDICIONÁLÓ Mielõtt használatba venné a légkondícionálót, kérjük figyelmesen olvassa el azt az útmutatót SPLIT -INVERTER TÍPUSÚ SZOBAI LÉGKONDICIONÁLÓ Olvassa el ezt az útmutatót Az útmutatóban hasznos tanácsokat

Részletesebben

AOS 2051 TÍPUSÚ PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉKEK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA és jótállási jegy

AOS 2051 TÍPUSÚ PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉKEK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA és jótállási jegy www.air-o-swiss.hu AOS 2051 TÍPUSÚ PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉKEK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA és jótállási jegy Magyarországon forgalomba hozza: Gyártó: BonAir BG Kft PLASTON AG 1174 Budapest Svájc Lőrinci út 24. Tel: 253-72-85

Részletesebben

Porzsákos porszívó. Használati utasítás. Modellszám: VC-212

Porzsákos porszívó. Használati utasítás. Modellszám: VC-212 Porzsákos porszívó Használati utasítás Modellszám: VC-212 1 FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK Az elektromos termékek használatakor, az alapvető biztonsági óvintézkedéseket be kell tartani, beleértve az alábbiakat:

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Általános tudnivalók... 2

TARTALOMJEGYZÉK. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Általános tudnivalók... 2 A légkondicionáló használata előtt kérjük, olvassa el figyelmesen az útmutatót, és őrizze meg azt. SPLIT-KLÍMA HASZNÁLATI UTASÍTÁS Olvassa el az útmutatót! A kézikönyvben a légkondicionáló használatával

Részletesebben

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH15 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH15 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Ultrahangos Párásító Készülék GYVH15 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Általános leírás A Vivamax ultrahangos párásító magas frekvencián gyors

Részletesebben

Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165

Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165 Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242,

Részletesebben

BELTÉRI TISZTÍTÓ BERENDEZÉS

BELTÉRI TISZTÍTÓ BERENDEZÉS BELTÉRI TISZTÍTÓ BERENDEZÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK o A gépet kizárólag szakképzett személy használhatja. o Figyelmesen olvassa el a jelen használati utasítást; az itt leírt eljárások

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV R410A Split sorozat MODELL FTXV25AV1B FTXV35AV1B FTXV50AV1B FTXV60AV1B RXV25AV1B RXV35AV1B RXV50AV1B RXV60AV1B ATXV25AV1B ATXV35AV1B ATXV50AV1B ATXV60AV1B ARXV25AV1B ARXV35AV1B ARXV50AV1B

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MSFP-072-092-122 HRN2-EU MS2FP-182-212 HRN2-EU MS3FP-272 HRN2-EU. Split rendszerű légkondicionáló berendezés

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MSFP-072-092-122 HRN2-EU MS2FP-182-212 HRN2-EU MS3FP-272 HRN2-EU. Split rendszerű légkondicionáló berendezés KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MSFP-072-092-122 HRN2-EU MS2FP-182-212 HRN2-EU MS3FP-272 HRN2-EU Split rendszerű légkondicionáló berendezés Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen

Részletesebben

TRON SZŐNYEG-, KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEK LAVATRON 20 LAVATRON 30 LAVATRON 70

TRON SZŐNYEG-, KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEK LAVATRON 20 LAVATRON 30 LAVATRON 70 TRON SZŐNYEG-, KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEK LAVATRON 20 LAVATRON 30 LAVATRON 70 Kedves vásárlónk, ma kitűnően választott. Az ön porszívója az ECO-TRON tapasztalatai alapján készült. Az ECO-TRON- nak vezető szerepe

Részletesebben

FC314 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez

FC314 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez FC314 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez Használati Útmutató 2016.08.26 Általános tudnivalók Az FC314 típusú szobatermosztát processzorvezérelt digitális egység, melyben a hőmérsékletmérést precíz (beépített)

Részletesebben