Használati utasítás VENUS ERGO mágneses szobakerékpár A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Használati utasítás VENUS ERGO mágneses szobakerékpár A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel."

Átírás

1 Használati utasítás VENUS ERGO mágneses szobakerékpár A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel. Insportline Hungary kft. Kossuth Lajos u. 65, 2500 Esztergom tel. +36 (33) , +36 (70) ,

2 Köszönjük, hogy termékünk megvásárlása mellett döntött. Annak ellenére, hogy igyekszünk minden gyártással kapcsolatos hibát elhárítani, azok mégis lehetségesek. Abban az esetben, ha bármi hibát észlel lépjen kapcsolatba az eladóval vagy a szervizzel. A gép kimondottan otthoni használatra ajánlott. Abban az esetben, ha ipari célokra használja a jótállás automatikusan értékét veszti. Alap információk: A gép kimondottam otthoni használatra ajánlott. Abban az esetben, ha ipari célokra használt a garancia érvényét veszti. A túlzásba vitt edzés (hirtelen mozdulatok, túl sok edzés stb.) károsíthatják egészségét Az edzés megkezdése elıtt kérje ki orvosa véleményét A gyártó nem felel az esetleges sérülésekért, amit a gép helytelen összeszerelése okozhat Biztonsági információk: A balesetek elkerülése érdekében tartsa be a következı utasításokat: A gép otthoni használatra kifejlesztett, ne használja edzıtermekben. A gépet stabil és egyenes talajon helyezze el. Az edzéshez megfelelı öltözéket válasszon. A bı ruhák viselete nem ajánlott. A tornához megfelelı cipıt válasszon, mely stabilan tartja lábát és bokáját Gyermekeket soha ne hagyjon felügyelet nélkül a gép közelében rendszeresen ellenırizze, hogy a csavarok elégségesen meg vannak-e húzva.. Edzés elıtt mindig melegítsen be kellıképp. Az edzés kezdetén lassan kezdjen tekerni, majd növelje a tempót, amíg el nem éri a kívánt sebességet. A tekerést ne hagyja abba hirtelen, lassítson a tampón mindaddig, amíg a pulzusszám vissza nem tér újra a normálisra. Ne tornázzon 2 órával evés után és 1 órával evés elıtt. A kerékpáron ne álljon fel és ne dılöngéljen, ezzel károsíthatja a gépet. Abban az esetben, ha a rosszulét bármilyen jelét érzékeli (hányinger, szédülés, stb) az edzést azonnal szakítsa meg és kérje ki orvosa véleményét A gép az EN957 norma által tesztelt és felel meg, HC osztályba tartozik. Csak otthoni használatra alkalmas. Maximális terhebírás 150 kg. Fontos: Bármilyen edzésforma megkezdése elıtt kérje ki orvosa véleményét. Ez a figyelmeztetés fıleg azon személyekre érvényes, akiknél megállapítottak egészségügyi problémákat valamint, aki elmúlt 35 éves. Használat elıtt Saját biztonsága érdekében figyelmesen olvassa el az egész használati utasítást. A szobakerékpárt az alábbi utasítások alapján szerelje össze. Csomagolja ki az összes alkatrészt és ellenırizze le, hogy minden megvan-e. Ne dobja ki a csomagolást, amíg a gép nincs teljesen összeszerelve. Az egyszerübb összeszerelés érdekében vegye igénybe a mellékelt rajzokat.

3 Csavarkészlet leírás db Csavarok a stabilizáló rúdhoz 4 Anyák a stabilizáló rúdhoz 4 Görbített alátét a stabilizáló rúdhoz 4 T-csavar a kormányra 1 Kapocs a T-csavarra 1 Kormányalátét 1 Rugalmas kormány alátét 1 Csavar a kormány elsı és hátsó takarójára 2 Csavar a kormány hátsó müanyag takarójára 2 Szerszámok: csavarhúzó kereszt csavarhúzó Imbuszkulcs

4 Összeszerélés: Instrukció az összeszereléshez Annak érdekében, hogy egyszerőbbé tegyük a gép összeszerelését képekkel is ábrázoljuk az szerelés folyamatát. Sok szerencsét. 1. A stabilizáló rúd szerelése rögzítse az elsı és hátsó sdtabilizáló rudat (19/14) a fı részhez (13) 4x csavarral (15), 4x alátétekkel (46) és 4x anyákkal (45).

5 A nyereg elhelyezése rögzítse a nyerget (1) a vertikális rúdra (5), amely a nyeregrúdon található (7)) csavarokkal és anyákkal. Lazítsa ki a beállítócsavart (12) a fı részen (13). Helyezze bele a nyeregrudat (7) a fı rész hátsó felébe (13) majd húzza meg a beállítócsavart (12) a kívánt magasságnál. 1. kormányrúd összeszerelése kösse össze a felsı kábelt (78) és az alsó kábelt (43). Ezek után helyezze a kormányrudat (86) a fı részbe (13), rögzítse 4 csavarral (85), 4 alátéttel (83).

6 2. kormány és computer szerelése rögzítse az elsı kormánytakarót (72) és a kormányt (63) a kormányrúdhoz (86) a T-csavar segítségével (69), alátétekkel (71) és rugalmas alátétekkel (74) a kapcson keresztül (70). Helyezze a számítógépet (68) a tartóra, majd húzza meg a 4 csavart (76), majd a felsı kábel végét (78) és a szenzor kábeljét (62) dugja be a számlálóba (68). Ezek után rögzítse az elsı és (72) hátsó mőanyag takarót (73) 2 db M5 csavarral (75) és 2 db M3 csavarral (79).

7 Pedálok szerelése a pedálok (49/60) jelzése R jobb és L bal. Biztonságosan rögzítse a bal pedált a bal oldali rúdhoz (49), tekerje be az óra mutatóval ellentétes irányban. Biztonságosan rögzítse a jobb pedált a jobb oldali rúdhoz (60), tekerje be az óramutatóval ellentétes irányban.. Csatlakoztassa a dugót (B),mely az adapterhez tartozik (55) a kerékpár hátsó részén levı bemenetbe. A kábel másik végét (A) pedig helyezze áram alá.

8 rögzítse az italtartót (82) a kormányrúdhoz (86) 2 csavar segítségével (81). A szobakerékpár készen van.

9 Torna: Ezen gép használatával jobb kondícióra tehet szert, ugyanakkor formálja az izmait is. Fogyókúra esetén segít a súly csökkentésében. 1. Bemelegítı gyakorlatok Biztosítják a megfelelı vérkeringést. Meggátolja a görcsöket és az izomfájdalmat. Minden nyújtógyakorlatnak 30 másodpercig kéne tartani. Az izmokat csak addig nyújtsa, amíg a fájdalom elfogadható. Ha a gyakorlat nagyon fáj, lazítson. Az oldalsó hasizmok nyújtása Comb hátsó része Comb elsı része Comb belsı része Vádli és Akhilleusz izom 2. Maga a torna Edzés, mely közben meg kell erıltetni magát. A rendszeres edzésnek köszönhetıen a lábai hajlékonyabbak lesznek. Fontos a tempó megtartása. Az edzés akkor a legeffektívebb, ha a pulzusát a grafikonon látható maximumig emeli. Ennek a résznek 12 percig kéne tartani.

10 3. Lazítógyakorlatok Ezek a gyarkorlatok segítenek a kardio-vaszkuláris rendszernek megnyugondi. Ez lényegében a bemelegítı gyakorlatok megismétlése. A tempó és terhelés csökkentése, majd folytassa 5 percig. A nyújtógyakorlatokat sem szabad abbahagyni. Ne feledkkezzen meg róla, hogy a gyakorlatokat lassan kell elvégezni. 3-szor ajánlott naponta tornázni. Az izmok formázása Az izmok formálásához a terhelés növelése szükséges. A bemelegítı és lazító gyakorlatok egyformák, csak az edzés végén növelje meg a terhelést. Idınként szabályozza a sebességet úgy, hogy megtartsa optimális pulzusát. Súly csökkenése Az alap faktor a megerıltetés. Minél tovább és keményebben fog edzeni, annál több kalóriát éget el, ugyanakkor jobb kondícióra is szert tehet. COMPUTER A programok beállítása: Manuális program MANUAL PROGRAM 1 manuális program. Az ENTER megnyomásával beállíthatja az idıt, távolságot és kalóriaszámot. Az UP vagy DOWN megnyomásával beállíthatók a kívánt értékek. Ezek után nyomja meg a START/STOP gombot, a pulzusmérı szenzort is használja. A felhasználó különbözı nehézségi szinteket állíthat be az edzéshez. Elıre beállított programok: UP/DOWN, VALLEY, FITNESS, RAMP, MOUNTAIN, INTERVAL, CARDIO, ENDURANCE, SLOPE, RALLY.

11 2-tıl 11-ig elıre beállított programokat talál. Nyomja meg az ENTER gombot az idı kiválasztásához, a távolságot és kalóriaszámot az UP és DOWN gombok megnyomásával állíthatóak. A START/STOP megnyomása után kezdje meg az edzést és használja a pulzusmérıt is. A felhasználó különbözı nehézségi szinteket állíthat be az edzéshez.. A sebbeségtıl független program: teljesítmény ellenırzése - PROGRAM 12 Nyomja meg az ENTER gombot a funkciók kiválasztásához: idı, távolság, WATT (teljesítmény). Nyomja meg az UP vagy DOWN gombot az értékek beállításához. A START/STOP gomb megnyomása után markolja meg a szenzorokat. Ebben a programban a gép a terhelést az Ön teljesítményéhez állítja be. Pl ha a sebbesség túl alacsony a terhelés is csökken. Ugyanakkor, ha a sebbesség gyors nı a terhelés is. A számítógép úgy egyenlíti ki a terhelést mindig, hogy a felhasználó a beállított értékek szerint tornázzon. Pulzust mérı programok PROGRAM 13-16: 55%, 75%, 90% max. pulzusszám-célzóna Nyomja meg az ENTER gombot az idı, távolság, kalória és kor kiválasztásához. Majd nyomja meg az UP vagy DOWN gombot a kívánt értékek beállításához. A felhasználó beállíthatja számára legmegfelelıbb pulzusszámot. Nyomja meg a START/STOP gombot és markolja meg a pulzust mérı markolatot, a számítógép a terhelést a pillanatnyi pulzusához fogja igazítani. A pulzus szintjei -5 a +5. Felhasználói program PROGRAM 17 A felhasználó beállítja az idıt, távolságot, kalóriát és a terhelést 10 perces intervallumonként. Az értékek a memóriában elraktározódnak. Az UP vagy DOWN megnyomásával is bármikor változtatható a terhelés, ez a változtatás a beállításokban nem jelenik meg. Testzsír program PROGRAM 18 Ez egy speciális program, mely segítségével mérhetı a felhasználó testzsír mennyisége, ugyanakkor kialakít egy megfelelı profilt is. A computer 5 különbözı profilt képes kialakítani 5 felhasználó számára. Nyomja meg az ENTER gombot a nem, magasság, súly és kor kiválasztásához. Majd nyomja meg az UP vagy DOWN gombot az értékek helyes beállításához. A START/STOP megnyomásával elindítja a mérést, markolja meg a szenzorokat. Abban az esetben, ha a számláló nem érzékel semmiféle jelet a kijelzın megjelenik az ERROR hiba felirat. Új méréshez nyomja meg a START/STOP gombot. Az eredmény a %-ban megadott BMR és BMI értékek. Kondíció ellenırzés a RECOVERY megnyomásával Ez a funkci arra szolgál, hogy tisztában legyen saját teljesítıképességével. Rendszeres edzéssel javítható. 1. nyomja meg a RECOVERY gombot mindjárt az edzés befejezése után. 2. markolja meg a szenzorokat 3. a gép visszaszámlál 60-tól 0-ig. 4. a kijelzın megjelenik az F1 F6 felirat. Szintek: F1 kitünı F2 jó F3 átlagos

12 F4 F5 F6 átlag alatti nem jó rossz A computer gombjai: POWER ez a modell adapterrel együtt árusított 6V/1A. AUTO ON nyomja meg bármely gombot, vagy tekerjen a kerékpáron, ezzel a számítógép automatikusan bekapcsolódik. Abban az esetben, ha a kijelzın valamilyen felirat nem olvasható tisztán ellenırizze le a hálózatot, valamint hogy a kábelek jól vannak-e összekötve AUTO OFF abban az esetben, ha a computer nem kap jelzést 4 percig automatikusan kikapcsol PULSE RECOVERY ha a kondíciós tesztet szeretné elvégezni nyomja meg a gombot. Az eredmények F1-tıl F6-ig jelennek meg. ENTER 1. program kiválasztásánál, nyomja meg ezt a gombot a programok kezdéséhez. 2. beállítás közben ezen gomb megnyomásával igazolja a beállított értékekeket. 3. torna közben ezt a gombot nyomja meg az idı, sebesség, távolság, kalória, teljesítmény vagy pulzus megjelenítéséhez a kijelzın (nagy digitális számok) UP ezen gomb megnyomásával beállíthatók a kívánt értékek, BMI, BMR,FAT% DOWN ezen gomb megnyomásával beállíthatók a tornához kellı értékek START/STOP az összes program be- vagy kikapcsolása. A gomb 2 másodpercnél hosszabb megnyomásával minden érték törlıdik. A. Áram alá helyezés a kábel végét helyezze a hálózatba. A számláló hangjelzéssel bekapcsol. B. Program kiválasztása és az értékek beállítása. Manuális program 1. nyomja meg az UP vagy DOWN gombot és keresse meg a manuális programot. 2. nyomja meg az ENTER gombot a manuális program kiválasztásához. 3. az idı fog villogni, az UP és DOWN megnyomásával állítsa be az edzés idejét. Az ENTER gomb megnyomásával igazolja. 4. a távolság felirat fog villogni, az UP és DOWN megnyomásával állítsa be a távolságot. Az ENTER megnyomásával igazolja 5. a kalória felirat lesz látható, az UP és DOWN megnyomásával beállíthatja a kívánt értéket, az ENTER gomb megnyomásával igazolja 6. A START/STOP megnyomásával a program elkezdıdik. Elıre beállított programok: fel/le, völgy, kondíció, rámpa, hegyek, intervallumedzés, kardio, kitartás, domb, lejtő 1. nyomja meg az UP vagy DOWN gombot valamely program kiválasztásához 2. az ENTER gomb megnyomásával igazolja azt

13 3. az idı felirat fog villogni, nyomja meg UP vagy DOWN gombot és állítsa be a kívánt edzés hosszát. Az ENTER gomb megnyomásával igazolja. 1. a távolság felirat fog villogni, az UP és DOWN megnyomásával állítsa be a távolságot. Az ENTER megnyomásával igazolja 2. a kalória felirat lesz látható, az UP és DOWN megnyomásával beállíthatja a kívánt értéket, az ENTER gomb megnyomásával igazolja 4. START/STOP megnyomásával a program elkezdıdik. Teljesítményt ellenırzı program 1. nyomja meg az UP vagy DOWN gombot valamely program kiválasztásához 2. az ENTER gomb megnyomásával igazolja azt 3. az idı felirat fog villogni, nyomja meg UP vagy DOWN gombot és állítsa be a kívánt edzés hosszát. Az ENTER gomb megnyomásával igazolja. 4. a távolság felirat fog villogni, az UP és DOWN megnyomásával állítsa be a távolságot. Az ENTER megnyomásával igazolja 5. a kalória felirat lesz látható, az UP és DOWN megnyomásával beállíthatja a kívánt értéket, az ENTER gomb megnyomásával igazolja 6. a WATT felirat látható, az UP és DOWN gomb megnyomásával válassza ki a kívánt értéket, majd az ENTER megnyomásával igazolja azt 7. START/STOP megnyomásával a program elkezdıdik.. Felhasználói program 1. nyomja meg az UP vagy DOWN gombto az USER menüpont kiválasztásához 5. az ENTER gomb megnyomásával igazolja azt 1. az idı felirat fog villogni, nyomja meg UP vagy DOWN gombot és állítsa be a kívánt edzés hosszát. Az ENTER gomb megnyomásával igazolja 6. a távolság felirat fog villogni, az UP és DOWN megnyomásával állítsa be a távolságot. Az ENTER megnyomásával igazolja 7. a kalória felirat lesz látható, az UP és DOWN megnyomásával beállíthatja a kívánt értéket, az ENTER gomb megnyomásával igazolja 1. 1 érték fog villogni, az UP vagy DOWN gomb megnyomásával kiválaszthatja a kívánt terhelést 8. az ENTER gomb megnyomásával igazolja azt 1. 2 érték villog, az UP vagy DOWN gomb megnyomásával állítsa be a második értéket 9. az ENTER gomb megnyomásával igazolja azt 1. ugyanez a lépés az összes többi lehetséges értékre 2. START/STOP megnyomásával a program elkezdıdik. Pulzusmérı program 1. nyomja mega z UP vagy DOWN gombot a pulzus kiválasztásához 2. Az ENTER gomb megnyomásával igazolja 3. az idı felirat fog villogni, nyomja meg UP vagy DOWN gombot és állítsa be a kívánt edzés hosszát. Az ENTER gomb megnyomásával igazolja

14 4. a távolság felirat fog villogni, az UP és DOWN megnyomásával állítsa be a távolságot. Az ENTER megnyomásával igazolja 5. a kalória felirat lesz látható, az UP és DOWN megnyomásával beállíthatja a kívánt értéket, az ENTER gomb megnyomásával igazolja 6. a kor felirat lesz látható a kijelzın, UP vagy DOWN gomb megnyomásával állítsa be korát, az ENTER megnyomásával igazolja 7. Target H.R.(cél pulzusszám) fog villogni, ellenırizze le, hogy ez a szám elfogadható-e. abban az esetben, ha nem szeretné az adott értéket az UP vagy DOWN megnyomásával beállíthatja sajét célpulzusszámát, melyet az edzés közben szeretne tartani 8. START/STOP megnyomásával a program elkezdıdik. Testzsír mérése 1. nyomja meg az UP vagy DOWN gombot és BODY FAT TEST programot válassza ki 2. Az ENTER gomb megnyomásával igazolja 3. a kijelzın a HEIGHT (magasság) felirat látható, az UP és DOWN gombokkal állítsa be magasságát, az ENTER megnyomásával igazolja 4. a kijelzı a WEIGHT (súly) felirat látható az UP és DOWN gombokkal állítsa be súlyát, majd az ENTER gombbal igazolja azt 5. a kijelzın az AGE (kor) felirat látható az UP és DOWN gombokkal állítsa be korát, az ENTER gomb megnyomásával igazolja 6. a kijelzın a GENDER (nem) felirat látható az UP és DOWN megnyomásával állítsa be korát, az ENTER megnyomásával igazoja 7. A START/STOP megnyomásával a mores elkezdıdik 8. a teszt végén nyomja meg az UP, DOWN gombot az eredmények leellenırzése érdekében 9. a programból való kilépéshez nyomja meg a START/STOP gombot majd az UP vagy DOWN gombbal kiválasztható a kívánt program Amit edzés elıtt tudnia kéne: A. A gép által mért értékek nem felelnek meg orvosi diagnózisnak. B. Beállítási lehetıségek a programokban P1-P11 P12 P13-P15 P16 P17 P18 idı,távolság, kalória idı, távolság, kalória, teljesítmény idı, távolság, kor, cél pulzusszám idı, távolság, kalória, cél pulzusszám idı, távolság, kalória, 10 intervallum nem, magasság, súly, kor

15 Karbantartás Rendszeresen ellenırizze a gép állatpotát, fıleg minden használatban levı 20 óra után. A karbantartás magába foglalja: A B C D E F G Minden mozgó rész ellenırzése, hogy a kenés megfelelı-e. Abban az esetben, ha a kenés nem megfelelı azonnal kenje be, szilikonos olajjal esetleg a varrógépekhez használt olaj is megfelel. Anyák és csavarok rendszeres ellenırzése. Tisztításhoz szappanosvizet használjon, ne használjon higítószereket. A számlálót védje a nedvességtıl és az izzadtságtól. Ügyeljen arra, hogy a számláló, a kábelek és az egész gép ne érintkezzen vízzel. A számlálót ne hagyja napon, az elemek kifolyhatnak és ezzel akár az egész computer tönkremehet A gépet mindig meleg és száraz helyen tárolja. FIGYELMEZTETÉS A kerékpárt egyenes és stabil felületen helyezze el. A megfelelı egyensúly a támaszokon levı tekerıkkel állítható be. Minden használat elıtt ellenırizze le a csavarokat kellıen meg vannak-e húzva, vagy nem lazultak ki. Ez a termék kimondottan otthoni használatra alkalmas. Jótállási feltételek: a termékre 5 év garancia érvényes. a jótállási idı alatt az összes gyártással kapcsolatos hiba meg lesz javítva. a jótállás a következı esetekben érvényét veszti: 1. mechanikai meghibásodás 2. természeti csapás 3. nem hozzáértı kezelés 4. nem megfelelı elhelyezés, nagyon alacsony vagy magas hımérséklet, víz által okozott károk, nagy nyomás vagy ütés, megváltoztatott design, forma vagy méret a reklamációt írásban kell beadni a megvásárlás helyén. a reklamációt csak a megvásárlás helyén lehet felhasználni Eladás dátuma pecsét és aláírás Vásárlás helye Insportline Hungary kft. Kossuth Lajos u. 65, 2500 Esztergom Tel./Fax: +36 (33) Mobil: +36 (70)

Használati utasítás MAG - MASTER IN 68

Használati utasítás MAG - MASTER IN 68 Használati utasítás MAG - MASTER IN 68 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242, mobil: (0670)2118227

Részletesebben

Használati útmutató IN 3535 Szobabicikli insportline Rapid SE

Használati útmutató IN 3535 Szobabicikli insportline Rapid SE Használati útmutató IN 3535 Szobabicikli insportline Rapid SE Fontos figyelmeztetés: Használat előtt figyelmesen olvassa el az egész útmutatót. Tartsa meg ezt a használati útmutatót. Az ön által vásárolt

Részletesebben

Használati utasítás. Technogym s.p.a. által lett bejegyezve Olaszországban és más

Használati utasítás. Technogym s.p.a. által lett bejegyezve Olaszországban és más Használati utasítás Technogym, The Wellness Company, Excite és CPR (figuratív) a Technogym s.p.a. tulajdonában lévő védjegyek Olaszországban és más országokban. A Smartkey és a TGS key az itt illusztrált

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS KÉRDÉSEK? VIGYÁZAT! Modellszám: NTEVEX73910.1 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS KÉRDÉSEK? VIGYÁZAT! Modellszám: NTEVEX73910.1 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Modellszám: NTEVEX73910.1 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. HASZNÁLATI UTASÍTÁS Sorozatszámmatrica KÉRDÉSEK? Ha van kérdése, vagy ha vannak hiányzó alkatrészek,

Részletesebben

KÉRDÉSE VAN? FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Látogasson el a honlapunkra www.iconsupport.eu FIGYELEM STEP 10. Típusszám: NTIVEL74014.

KÉRDÉSE VAN? FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Látogasson el a honlapunkra www.iconsupport.eu FIGYELEM STEP 10. Típusszám: NTIVEL74014. Típusszám: NTIVEL70.0 Sorozatszám: FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Sorozatszám matricája Tüntesse fel a sorozatszámot a fenti sorban visszakereshetőség miatt. STEP 0 KÉRDÉSE VAN? HHa kérdése van, vagy valamilyen

Részletesebben

Automatikus digitális vérnyomásmér Model M10-IT Használati utasítás

Automatikus digitális vérnyomásmér Model M10-IT Használati utasítás Automatikus digitális vérnyomásmér Model M10-IT Használati utasítás HU IM-HEM-7080IT-E-05-10/2011 Tartalom A készülék használata el tt Bevezetés...3 Fontos biztonsági el írások...4 1. Áttekintés...6 2.

Részletesebben

Duke kézikönyv. Biztonsági óvintézkedések

Duke kézikönyv. Biztonsági óvintézkedések Duke kézikönyv Biztonsági óvintézkedések Az edzőkerékpár úgy lett megtervezve és megalkotva, hogy a maximális biztonságot garantálja. Ennek ellenére is be kell tartani bizonyos óvintézkedéseket amikor

Részletesebben

TARTALOM 1. BEVEZETÉS... 2. ELŐKÉSZÜLETEK... 3. EDZÉS... 10 4. ELEMZÉS... 16

TARTALOM 1. BEVEZETÉS... 2. ELŐKÉSZÜLETEK... 3. EDZÉS... 10 4. ELEMZÉS... 16 TARTALOM 1. BEVEZETÉS.................... 2 2. ELŐKÉSZÜLETEK............. 7 3. EDZÉS.......................... 10 4. ELEMZÉS....................... 16 5. FONTOS INFORMÁCIÓK....... 18 A termék karbantartása.........

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Választotta Univerzális Dokkolóhely az ipod Számára Modellszám NETL6807.0 Sorszám Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Sorszám matrica KÉRDÉSEK? Gyártóként,

Részletesebben

EURONDA CE 0051 AUTOKLÁV E9 B

EURONDA CE 0051 AUTOKLÁV E9 B CE 0051 AUTOKLÁV E9 B Figyelem! Ez a használati utasítás az eredeti, termékhez csomagolt használati utasításhoz kiegészítés. Kérem mindkét anyagot vegyék figyelembe a készülék használata során. HASZNÁLATI

Részletesebben

Használati útmutató. IN 3379 Koordinációs félgömb insportline GRANDE

Használati útmutató. IN 3379 Koordinációs félgömb insportline GRANDE Használati útmutató IN 3379 Koordinációs félgömb insportline GRANDE Koordinációs félgömb GRANDE felfújható, nyújtó gyakorlatokra, egyensúly javításra alkalmas. Gyors és hatékony. Szórakoztató módja a test

Részletesebben

Runyes. FENG-22L / FENG-17L LED Autokláv. Kezelési útmutató

Runyes. FENG-22L / FENG-17L LED Autokláv. Kezelési útmutató Runyes FENG-22L / FENG-17L LED Autokláv Kezelési útmutató 0 Fontos biztonsági információk: * Mielőtt használná a sterilizáló készüléket, kérjük olvassa el figyelmesen az összes biztonsági figyelmeztetést

Részletesebben

Kezelési útmutató. PULZUSMÉRŐ ÓRA, VIBRA Trainer Fit SE211 és VIBRA Trainer Fit Pro SE 232

Kezelési útmutató. PULZUSMÉRŐ ÓRA, VIBRA Trainer Fit SE211 és VIBRA Trainer Fit Pro SE 232 Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 PULZUSMÉRŐ ÓRA, VIBRA Trainer Fit SE211 és VIBRA Trainer Fit Pro SE 232 Megrend. szám: 86 00 59 Kezelési útmutató Tartalomjegyzék BEVEZETÉS...

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám PETL50707.0 Sorszám Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Sorszám matrica KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét

Részletesebben

GlucoDock. Vércukormérő modul. Kérjük, figyelmesen olvassa el! Használati útmutató. Art. 79306

GlucoDock. Vércukormérő modul. Kérjük, figyelmesen olvassa el! Használati útmutató. Art. 79306 GlucoDock Vércukormérő modul Használati útmutató Kérjük, figyelmesen olvassa el! Art. 79306 GlucoDock részei Működési információk Apple készülék csatlakozó hely GluckoDock eszköz csatlakozófej GluckoDock

Részletesebben

GYVF4 HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Forgalmazó: Vivaldi Kft. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 57. Tel.: 06-1/889-9080 Fax: 06-1/889-9095 Web: www.vivamax.

GYVF4 HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Forgalmazó: Vivaldi Kft. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 57. Tel.: 06-1/889-9080 Fax: 06-1/889-9095 Web: www.vivamax. HASZNÁLATI UTASÍTÁS Forgalmazó: Vivaldi Kft. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 57. Tel.: 06-1/889-9080 Fax: 06-1/889-9095 Web: www.vivamax.hu TARTALOMJEGYZÉK CRAZY FIT BEMUTATÁSA 01-03 ÖSSZESZERELÉS 04-05 BEÁLLÍTÁSOK

Részletesebben

Használati utasítás, MultimatEasy

Használati utasítás, MultimatEasy Használati utasítás, MultimatEasy A használati utasítás szövegének és képanyagának összeállítását nagy körültekintéssel végezték el, úgyanúgy mint fordítását. Azonban elıfordulhatnak benne helyesírási

Részletesebben

TARTALOM BEVEZETÕ 3 A SZETT TARTALMA 4 A DCONT PERSONAL OPTIMUM BEMUTATÁSA 5 A DCONT PERSONAL OPTIMUM PLUSZ BEMUTATÁSA 7 A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE 8 A

TARTALOM BEVEZETÕ 3 A SZETT TARTALMA 4 A DCONT PERSONAL OPTIMUM BEMUTATÁSA 5 A DCONT PERSONAL OPTIMUM PLUSZ BEMUTATÁSA 7 A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE 8 A TARTALOM BEVEZETÕ 3 A SZETT TARTALMA 4 A DCONT PERSONAL OPTIMUM BEMUTATÁSA 5 A DCONT PERSONAL OPTIMUM PLUSZ BEMUTATÁSA 7 A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE 8 A TESZTCSÍK 9 VÉRMINTA 12 KÓDBEÁLLÍTÁS 14 Kód beállítása

Részletesebben

Polar RCX3. Használati utasítás

Polar RCX3. Használati utasítás Polar RCX3 Használati utasítás TARTALOM 1. BEVEZETÉS.................... 3 2. AZ ELSŐ LÉPÉSEK............ 9 3. EDZÉS.......................... 14 Edzés előtt...................... 14 Az edzés elkezdése.............

Részletesebben

Az eredeti használati útmutató fordítása HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HOMOKSZÓRÓ EGYSÉG ELSZÍVÓVAL 1200 W XHSB28 GARANCIALEVÉL

Az eredeti használati útmutató fordítása HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HOMOKSZÓRÓ EGYSÉG ELSZÍVÓVAL 1200 W XHSB28 GARANCIALEVÉL GARANCIALEVÉL 1. Az UNI-MAX által forgalmazott termékekre, az eladás napjától számítva: a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján 24 hónap; a Kereskedelmi Törvénykönyv rendelkezései alapján 12 hónap

Részletesebben

ST 230 GEBRUIKSHANDLEIDING MANUAL DE UTILIZAÇÃO INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA

ST 230 GEBRUIKSHANDLEIDING MANUAL DE UTILIZAÇÃO INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA ST 230 NOTICE D UTILISATION OPERATING INSTRUCTIONS MODO DE EMPLEO GEBRAUCHSANWEISUNG ISTRUZIONI PER L USO GEBRUIKSHANDLEIDING MANUAL DE UTILIZAÇÃO INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ST 230 Notice

Részletesebben

VÉRCUKOR- SZINTMÉRŐ RENDSZER

VÉRCUKOR- SZINTMÉRŐ RENDSZER VÉRCUKOR- SZINTMÉRŐ RENDSZER CE 0123 Gyári szám: Értékesítés dátuma: Aláírás / PH. 1 GARANCIA ÉS JAVÍTÁSI JEGYZÉK Erre a készülékre az érvényesített jótállási jegy és rendeltetésszerű használat esetén

Részletesebben

Multifunkciós Automata Robotporszívó

Multifunkciós Automata Robotporszívó Multifunkciós Automata Robotporszívó R800 1 / 24 Köszönjük, hogy termékünket, az új ROBOTX R800 típusú robotvezérlésű porszívót választotta! Kérjük, használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatót!

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV DAIKIN SZOBAI LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉS ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV MODELLEK FTXS20J2V1B FTXS25J2V1B FTXS35J2V1B FTXS42J2V1B FTXS50J2V1B TARTALOMJEGYZÉK ÜZEMELTETÉS ELŐTTI TUDNIVALÓK Biztonsági előírások...

Részletesebben

Kezelési útmutató. THR872BEE Vezetéknélküli programozható szobatermosztát. 50062486-003 Rev. A. THR872BEE-HU.indd 1 11-08-08 10:00

Kezelési útmutató. THR872BEE Vezetéknélküli programozható szobatermosztát. 50062486-003 Rev. A. THR872BEE-HU.indd 1 11-08-08 10:00 Kezelési útmutató THR872BEE Vezetéknélküli programozható szobatermosztát 50062486-003 Rev. A THR872BEE-HU.indd 1 11-08-08 10:00 FIGYELEM: A terméket az előírásoknak megfelelően kell telepíteni és konfigurálni

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott.

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. F I A T D O B L Ó K E Z E L É S É S K A R B A N T A R T Á S Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. Ezt

Részletesebben

Fontos biztonsági kérdések

Fontos biztonsági kérdések Fontos biztonsági kérdések Ezt a berendezést nem használhatják olyan személyek (beleértve a gyermekeket is), akik csökkent fizikai, érzékelési vagy szellemi képességekkel rendelkeznek, nincs meg a megfelelő

Részletesebben

AUTOMATA FELKAROS VÉRNYOMÁSMÉRŐ

AUTOMATA FELKAROS VÉRNYOMÁSMÉRŐ AUTOMATA FELKAROS VÉRNYOMÁSMÉRŐ BPA-2000-EU Használat előtt A vérnyomásmérő használata előtt javasolt néhány alapvető szabály betartása. Kérjük, az első használat előtt alaposan olvassa el a kézikönyvet

Részletesebben

A készülék részei: Az adó viselése. A gombok és funkcióik

A készülék részei: Az adó viselése. A gombok és funkcióik Conrad Vevőszolgálat, 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: 319 0250 POLAR pulzusmérő készülékek - M31, M32, M61, M62 Rend.sz.: 840539 (M31) A KÉSZÜLÉK RÉSZEI:... 1 AZ ADÓ VISELÉSE... 1 A GOMBOK ÉS FUNKCIÓIK...

Részletesebben

Használati utasítás. domina PLUS B. B osztályos autokláv

Használati utasítás. domina PLUS B. B osztályos autokláv Használati utasítás domina PLUS B B osztályos autokláv Tartalomjegyzék 1 Általánosságok... 3 1.2 Előszó... 3 1.2 Az Európai szabvánnyal való megfelelés... 3 2. A készülék jellemzői... 3 2.1 Csomagolás

Részletesebben