Használati útmutatás Insportline CLUB futópad

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Használati útmutatás Insportline CLUB futópad"

Átírás

1 Használati útmutatás Insportline CLUB futópad GARANCIÁLIS ÉS GARANCIÁN TÚLI SZERVIZT A FORGALMAZÓ BIZTOSÍTJA: Insportline Hungary Kft Esztergom, Kossuth Lajos u tel./fax:

2 Köszönjük, hogy termékünk megvásárlása mellett döntött. Bár nagy erőfeszítéseket teszünk valamennyi termékünk minőségbiztosítása érdekében, egyedi esetekben előfordulnak hiányzó vagy hibás termékek. Bármilyen hiba vagy észlelése, vagy a gép alkatrészének hiánya esetén vegye fel velünk a kapcsolatot annak pótlása érdekében (lásd elérhetőség a használati útmutatás első oldalán). Jelen gép kizárólag othoni használatra készült. A garancia nem érvényesíthető, amennyiben a gépet professzionális céllal edzőtermekben használják. Áltlános információk: Ez a gép kizárólag otthni használatra készült. A gép nem használható kommersz célokra és nagy teljesítményű terhelésre A helytelen használata (pl. túlzott edzés, erős mozdulatok bemelegítés nélkül, rossz beállítás) kárt tehetnek egészségében. Az edzés megkezdése előtt konzultáljon egészségi állapotáról szív és érrendszer, vérnyomás, ortopédiai problémák. A gyártó nem vállal felelősséget semmi olyan, a jelen gép helytelen összeszerelése vagy karbantartása következtében használatasorán a gép helytelen összeszerelése vagy karbantartása következtében keletkezett sérülésért, kárért. Javasoljuk a gép összeszerelését szakszervízre bízni. Információk a forgalmazónál. (lásd a használati útmutatás első oldala) Biztonsági információk: A balesetek vagy a gép sérüléséseinek elkerülése érdekében kövessék a következő szabályokat: A gép maximální terhelhetősége 150 kg. A gép a HC osztályba van besorolva. A gépet ne használják szellőztetés nélküli helységben. Magas hővel, nedvességgel és vízzel a gép ne kerüljön kapcsolatba. Használat előtt alaposan olvassa el a használati útmutatót. Helyezze a gépet kemény egyenes talajra. Bizonyosodjon meg róla, hogy elhelyezése stabil és biztonságos. Ne álljon a nyeregre vagy a kapaszkodókra. Hagyjon a gép körül legalább 2-2 m szabad területet valamennyi oldalon. Tartsa be a nyeregrúd az útmutatásban meghatározott minimális behelyezését. A helytelen, vagy túlzásba vitt edzés komoly kárt tehet egészségében. Bizonyosodjon meg, hogy a karok és a többi beállító mechanizmus nem akadályoz nak az edzésben. Valamennyi alkatrészt rendszeresen ellenőrizze. Amennyiben sérültek, ne használjaa gépet, és azonnal cserélje ki a sérült alkatrészeket vagy vegye fela kapcsolatot a forgalmazó szervizzel (lásd a útmutatás első oldala) Renfszeresen ellenőrizze a csavarokat, anyákat, be vannak e húzva rendesen. Ne hagyja a gyerekeket,házi kedvenceit felügyelet nélkül a gépen, vagy annak közelében. Ez a gép nem játék. Tartsa meg ezt a használati útmutatást az esetleges jövőbeni pótalkatrészek rendeléséhez. Az elektromos csatlakozókat tartsa hőforrásoktól (gázégő ) távol. Ne edzzen olyan helyen, ahol aerosolt tartalmazó készüléket használnak, vagy oxigént tárolnak.

3 Amennyiben a az átadott elektromos kábel sérült, a gyártó által, szerviz útján vagy szakember segítségével pótolni kell, az esetleges veszélyek elkerülése végett. Bizonyosodjon meg róla, hogy a gép helyes összeszereléséhez valamennyi szerszám rendelkezésére áll. Időtakarékosságot és a gyors összeszerelést segíti, ha valamennyi szükséges felszerelés kéznél van. Bizonyosodjon meg róla, hogy a gép összeszereléséhez elegendő hely áll rendelkezésre. Ellenőrizze, hogy a területen, ahol tartózkodik, nem található semmi, a szerelés alatt sérülést okozható tárgy. Tartsa a futópadot kizárólag otthoni környezetben, védve a nedvességtől és portól. Ne hagyja a gépet a garázsban, fedett teraszon, szabadban, vagy víz közelében. Fontos: A terméket csak az eredeti, vagy biztonságos szállításra alkalmas csomagolásban vigye vissza, hogy a gép ne sérülhessen. FIGYELMEZTETÉS Az edzés megkezdése előtt alaposan tanulmányozza át ezt az útmutatást. Tegye el biztonságos helyre az esetleges későbbi használathoz. Mindíg, mikor használja a futópadot, csatolja a biztonsági huzalt az öltözékéhez. Amennyiben a futópad hirtelen felgyorsulna valamilyen elektromos meghibásodás következtében, vagy a sebesség veszélyesen emelkedne, hirtelen megállítja a szalagot, ha a biztosnági kapcsot lekapcsolja a a konzolról. Kérem, ne hagyja a biztonsági huzalt a futópadon, hogy elkerülje az idegen személy általi helytelen használatot. Sose nyomja meg a start jelet, ha áll a futópadon. A start gomb megnyomása és a sebesség beállítása között szünet léphet fel, míg a futópad elindul. Álljon MINDÍG a talajon a futópad mellett, míg a futópad elindul. FONTOS: Pontosan olvassa el valamennyi biztonsági instrukciót a gép használata előtt. Tegye el a használati útmutatót biztonságos helyre az esetleges későbbi használathoz. INTÉZKEDÉSEK 1. Valamennyi edzésprogram előtt konzultáljon egészségügyi állapotáról orvosával. Orvosa segít a frekvencia, intenzitás ( cél szívfrekvencia) és a korához és fizikai erőnlétéhez igazított idő beállításában. Amennyiben bármilyen fájdalmat, vagy nyomást érez a mellkasán, rendszertelen pulzust, nehéz légzézt érez, vagy kellemetlenül érzi magát az edzés során, AZONNAL FEJEZZE BE AZ EDZÉST. Az edzés folytatása előtt konzultáljon egészségi állapotáról orvosával. 2. Húzza be az összes csavart és anyát. 3. Helyezze a futópadot száraz, egyenes felületre. Ne helyezze a futópadot sűrű szőnyegre, gátolhatja a helyes szellőzését. Ne helyezze a gépet víz és bejárati ajtó közelébe. 4. Edzés közben viseljen megfelelő ruházatot. Ne viseljen hosszú, laza ruházatot, ami beakadhat a szalagba. Viseljen mindíg gumitalpú futó- vagy aerobic lábbelit. 5. Ne edzzen 2 órával evés után vagy egy órávall evéselőtt. 6. Ez a termék csak felnőttek számára készült. 7. Ne dugjon semmilyen tárrgyat a gépbe, ez a gép meghibásodását okozhatja.

4 FONTOS BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK 1. A hálózati kábelt csak szabványos, leföldelt, 10 amp terhelésű elektromos hálózatba kösse be. Alap instrukciók: A gépet le kell földelni. Meghibásodás esetében a földelés a legkisebb ellenállású utat biztosítja az elektromos áramnak, hogy elkerülje az elektromos sokk veszélyét. 2. Helyezze a futópadot száraz, egyenes felületre. Ne helyezze a futópadot sűrű szőnyegre, gátolhatja a helyes szellőzését. Ne helyezze a gépet víz és bejárati ajtó közelébe. 3. Úgy helyezze el a futópadot, hogy az elektromos hálózati kábel látató és megközelíthető legyen. 4. Sose nyomja meg a start jelet, ha áll a futópadon. A start gomb megnyomása és a sebességbeállítása közt szünet léphet fel, míg a futópad elindul. MINDÍG a talajon álljon a futópad mellett, míg a futópad elindul. 5. Edzés közben viseljen helyes ruházatot. Ne viseljen hosszú, laza ruházatot, ami beakadhat a szalagba. Viseljen mindíg gumitalpú futó- vagy aerobic lábbelit. 6. A motorfedél eltávolítása előtt mindíg húzza ki a kábelt az elektromos hálózatból. 7. Tevékenysége közben tartsa a gyerekeket biztonságos távolságban. 8. Járás vagy futás közben mindíg kapaszkodjon, míg a futópadon nem érzi kényelemben magát. 9. Mindíg, mikor használja a futópadot, csatolja a biztonsági huzalt az öltözékéhez. Amennyiben a futópad hirtelen felgyorsulna valamilyen elektromos meghibásodás következtében, vagy a sebesség veszélyesen emelkedne, hirtelen megállítja a szalagot, ha a biztosnági kapcsot lekapcsolja a a konzolról. 10. Ha nem használja a futópadot, kapcsolja le az elelktromos hálózatról és vegye le a biztonsági huzalt. 11. Valamennyi edzésprogram előtt konzultáljon egészségügyi állapotáról orvosával. Orvosa segít a frekvencia, intenzitás (cél szívfrekvencia) és a korához és fizikai erőnlétéhez igazított idő beállításában. Amennyiben bármilyen fájdalmat, vagy nyomást érez a mellkasán, rendszertelen pulzust, nehéz légzézt érez, vagy kellemetlenül érzi magát az edzés során, AZONNAL FEJEZZE BE AZ EDZÉST. Az edzés folytatása előtt konzultáljon egészségi állapotáról orvosával.

5 SZERELÉSI ÚTMUTATÓ A doboz kinyitásakor a következő alkatrészeket találja: 1 fő keret 27 jobb állvány 28 jobb külső műanyag fedlap 30 jobb állítható fogantyú 31 első fogantyú kar 34 bal állítható fogantyú 38 bal állvány 41 bal külső műanyag fedlap 42 számláló 49 lapos alátét lapos alátét 8 66 csavar M10*45 68 csavar M8*52 69 csavar M8* csavar M10* csavar ST4.2*12 73 ARC alátét 33 Bal fedél 26 Jobb fedél 67 csavar ST4.2* 60 5 francia kulcs 6 francia kulcs csavarhúzó FRANCIA KULCS: 5mm 1 db CSAVARHÚZÓ KULCS: 13*15 1 db

6 SZERELÉS LÉPÉSEI 1. Csatlakoztassa a számláló vezetékét a jobb állítható fogantyúhoz (34&30) és csararokkal M8*52 (68) valamint az alátéttel (73) rögzítse a jobb állítható fogantyút a számlálóhoz. 2. A bal és a jobb külső fedlap lezárásához hasznája a ST4.2*12 (75) csavart.. 3. Helyezze a bal és job első fedlapot (33 & 26) a bal és jobb állványba (38 & 27). 4. Csatlakoztassa az első fogantyúkart (31) a M8*25 (69) csavarokkal, M8*52 (68) csavarokkal és lapos alátéttel (54). 5. Helyezze a bal (38) és jobb állványt (27) a fő kerethez. Rögzítse M10*45 (66) csavarok és (49) alátétek segítségével. Figyelmeztetés: A 4 és 5 lépéseknél ne húzza be teljesen a csavarokat. 6. Csatlakoztassa a jobb számláló vezetéket a számláló konstrukciója és a jobb állvány között. Helyezze a számláló szerkezetet a jobb állványba. Csatlakoztassa a M10*25 (71) csavarok és (49). 7. A bal és jobb első fedlap lezárásához használja a ST4.2*60 csavart. FIGYELMEZTETÉS: Ismét húzza be az összes csavart.

7 FIGYELMEZTETÉS: 1. Ne csatlakoztassa az elektromos hálózati kábelt, míg a szerelést nem fejezte be, és a motor fedele nincs felszerelve. 2. Ne próbálja a futópadot a használati utasítástól eltérő módon összeszerelni, az állványok legyenek helyesen rögzítve a kerethez. Ezen kötelezettségek elhanyagolása a gép meghibásodásához vezethetnek. 3. Ez a futópad egy nagyon nehéz edzőgép, kezelje ezért megfelelő körültekintéssel. 4. Ne engedje, hogy a gyerekek a gépen játszanak, le vagy fel szereljék a gép fedlapjait. MŰSZAKI PARAMÉTEREK MÉRET (mm) 1910x870x1335 TELJESÍTMÉNY ADATOK FUTÓFELÜLET NAGYSÁGA (mm) KÉPERNYŐ SEBESSÉG SKÁLA 1 18 Km/h 1520x530 TISZTA SÚLY 105KG SEBESSÉG, TÁV, KALÓRIA, PULZUS, IDŐ,DŐLÉSSZÖG BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ Képernyő és a nyomógombok magyarázata: 1.Képernyő megjelenítések: PULSE pulzus megjelenítése, TIME idő megjelenítése, DISTANCE távolság megjelenítése, CAL kalória megjelenítése, INCLINE dőlésszög megjelnítése, SPEED sebesség megjelenítése, A képernyő közepén jelenik meg a sebesség és a dőlésszög, LAPS a köröket jelenti. 2.Funkció gombok: POWER-hálózati kapcsoló, STATR/STOP SELECT-kiválasztás, ENTERbelépés, INCLINE-dőlésszög,INCLINE-dőlésszög, SPEED-sebesség, SPEED-sebesség, Sebesség zárlatkulcs (JOBB 9), Dőlésszög zárlatkulcs (BAL 12).

8 3.Nyomógombok funkciói magyarázata: A. POWER:Ha megnyomja a POWER gombot, a TIME ablakban megjelenik 70 (70 a súly beállítását jelenti, kg egységben. Ha a felhasználó reseteli és elmenti, a mentett érték jelenik meg.) A saját aktuális súlya alapjána felhasználó beállíthatja a dőlésszöget felfelé, vagy lefelé. B. ENTER: A súly helyes beállítása után nyomja meg az ENTER-t a továbblépéshez. C. SELECT:Nyomja meg a SELECT gombot, kiválaszthatja és beállíthatja az időt és edzésprogramot. P0-P1->P2->P3->P4->P5->P6->P7->P8->P9->U1- >U2->U3, P0 manuális mód, P1-P9 a fix program rendszer, U1, U2, U3 a felhasználó által beállítható programok.) D. SPEED A SPEED : Ha a rendszer ba van állítva, és megnyomta a SPEED & SPEED gombot, beállíthatja az edzés időtartamát. Ha a futópad mozgásban van, beállíthatja a sebességet is. E. INCLINE & INCLINE, Ha a rendszer be van állítva és megnyomja a INCLINE & INCLINE gombot, beállíthatja az edzés időtartamát, és amint a futópad mozgásban van, beállíthatja a dőlésszöget. F. STATR/STOP: Ez egy komplex gomb, a program, vagy az edzés helyes időtartamának kiválasztása után nyomja meg a START/STOP gombot, és a rendszer 3 mp-en belül beenged a programba. Egy hangot hall és a képernyőn a sebesség visszaszámolni kezd, 3 mp-en belül elindul a futópad. Mikor működésben van a futópad, használhatja a PAUSEvagy RESET gombokat. Ha a futópad megáll, a dőlésszög és a sebesség 0, az idő és a kalória sem számol. A gép újra működésbe lépésével folytatják a számlálást. G. SEBESSÉG ZÁRLATKULCS: Ha fut a gép, nyomja meg a SPEED SHORTCUT KEY gombot, beállításra kerül az aktuális szükséges sebesség. H. DŐLÉSSZÖG ZÁRLATKULCS: Ha fut a gép, nyomja meg a INCLINE SHORTCUT KEY gombot, beállításra kerül az aktuális szükséges dőlésszög.

9 Program magyarázat: SPEED-SEBESSÉG/INCLINE-DŐLÉSSZÖG(12 dőlésszögre van osztva, minden dőlésszög 1/12 része a fő dőlésszögnek IDŐ INTERVALLUM MODE RYCHLOST P1 Remienkam DŐL.SZÖG P2 SEBESSÉG DŐL.SZÖG P3 SEBESSÉG DŐL.SZÖG P4 SEBESSÉG DŐL.SZÖG P5 SEBESSÉG DŐL.SZÖG P6 SEBESSÉG DŐL.SZÖG P7 SEBESSÉG DŐL.SZÖG P8 SEBESSÉG DŐL.SZÖG P9 SEBESSÉG DŐL.SZÖG GYORSINDÍTÁS (MANUÁLIS) 1.Nyissa fel az indítógombot, csatolja a biztonsági huzal mágneses végét a számlálóhoz. 2.Nyomja meg a POWER gombot, az időablak megjeleníti a súlyt. 3.Nyomja meg a START/STOP gombot, a rendszer 3 mp-en belül jelentkezik, egy hangot hall, és az időablak megkezdi a visszaszámlálást, a sebesség 1.0km/h 3 mp-en belül. 4.Az elindítás után használhatja a sebesség és dőlésszög fel vagy le módosítását. A FELHASZNÁLÓI PROGRAM KEZELÉSE 1. Nyomja mega PROG gombot a (U1, U2, U3) felhasználói programok eléréséhez. Először nyomja meg a MODE gombot, az idő 20 intervallumra lesz bontva. 2. Válassza ki a szükséges sebességet a SPEED UP vagy SPEED DOWN gombokkal az első intervallumra, válassza ki a szükséges dőlésszöget az NCLINE UP vagy INCLINE DOWN gombokkal az első intervallumra. 3. Ezután nyomja meg a MODE gombot a sebesség és dőlésszög beállításához a második intervallumra. 4. Ismételje a 3. lépést az összes 12 intervallumra. A számláló ezután OK val nyugtázza. 5. Nyomja meg a START gombot, és élvezze a saját PO felhasználói programja beállítását.

10 Tevékenység az edzés során: 1.Nyomja meg a speed-le gombot, lelassul a futás sebesség. 2.Nyomja meg a speed-föl gombot, gyorsul a futás sebesség. 3.Nyomja meg az incline-le gombot, csökken a dőlés. 4.Nyomja meg az incline-fel gombot, emelkedik a dőlés. 5.Nyomja meg a shortcut key gombot, beállításra kerül az adott azonnali sebesség. 6.Nyomja meg a shortcut key gombot, beállításra kerül az adott azonnali dőlésszög. 7.Nyomja meg a START/PAUSE gombot, megállásig csökkent. 8.Nyomja meg a POWER gombot, ezzel megállíthatja a gépet. 9.Ha a felhasználó a pulzusmérőt legalább 5 mp-ig tartja, megjelennek a pulzus adatai. Befejezés: 1. Befejezés : Befejezheti a gép megállításával, de ezzel kárt tehet a gépben. 2. Befejezéshez nyomja meg a POWER gombot. A gép megállításához megnyomhatja ismételten a POWER gombot, a futópad utasításra fog várni. BIZTONSÁGI ZÁR FUNKCIÓK: Húzza ki a biztonsági huzalt, a gép azonnal megáll. Valamennyi ablak jelzést mutat és folytonos BB hangot ad ki. Csatolja a huzal mágneses végét a számlálóhoz. A futópad elindul. FIGYELMETETÉS: Az elején javasoljuk, a lassú sebességet tartson, és fogja a fogantyúkat, míg nem érzi magát kényelmesen és míg közelebbről megismeri a gép működését. Csatolja a biztonsági huzal mágneses végét a számlálóhoz és csatolja annak csatját öltözékéhez. Tevékenységének biztonságos befejezéséhez nyomja meg a STOP gombot, vagy húzza ki a biztonsági huzalt, ezután a gép azonnal megáll. PROGRAM SKÁLA PROGRA M KEZDÉS KEZDÉS BEÁLLÍTÁSA BEÁLLÍTÁSI SKÁLA IDŐ(PERC,MPERC) 0:00 15:00 10:00-99:00 0:00-99:59 SEBESSÉG (KM/H) 0.0 N/A N/A TÁVOLSÁG (KM) N/A DŐLÉSSZÖG KÉZI PULZUS (IDŐ/PERC) P N/A N/A KALÓRIA(HŐ) 0 0 N/A SÚLY

11 PROBLÉMA KEZELŐ KALAUZ PROBLÉMA KEZELŐ KALAUZ PROBLÉMA OK ELLENŐRZÉS HELYREÁLLÍTÁS Nem működik a futópad. 1.Ha a konektor és a kábel ki van lazulva 2.Nincs illesztve 1.A motor el. vezetéke nincs helyesen illesztve. 2.Nem nyomta meg a START KEY-t. 1. Ellenőrizze a konektort és a kábelt, helyesen illeszkednek e egymásba. 2.Ellenőrizze, nyitva van e a hálózati gomb. 1.Ellenőrizze, hogy a motor vezetéke helyesen be van e illesztve. 2.Ellenőrizze, működik e a gomb, vagy a kapcsoló. 1. Illesze be a konektort és a kábel a helyes módon. 2.Restartolja a hálózati kapcsolót. 1.Illessze be a kontroll motor vezetékét. 2.Restartolja a START KEY t az ellenőrzéshez. Nem működik a motor 3.Nincs behelyezve a biztonsági huzal. 3.Ellenőrizze, a biztonsági huzal helyesen illeszkedik e. 3.Illessze be a biztonsági huzalt. 4.A motor dugalja meglazult, 4.Ellenőrizze, rossz vagy a motor rossz állapotban állapotban van e a motor. van. 4.Motorcsere 5.A hálózati kapcsoló vagy az ellenőrző adat rossz. AC(110/230)V 5.Ellenőrizze az adatot 5.A helyes adat kiválasztásához ellenőrzés képpen restartolja a berendezést. 1.Ellenőrizze a SENZOR és a 1.Állítsa be a távolságot 5m/m-ig. mágnes közti távolságot. Nincs sebesség A SENSOR nem illeszkedik rendesen. 2.Ellenőrizze a kábelt, bekapcsolt el az áram kapcsoló 2.Cserélje ki a kábelt vagy a SENSOR-t. PA vezeték lap. 3.Ellenőrizze, hogy a belső kábel jól illeszkedik e. Szerelje szél az alsó fedlapot A PA vezetéklap csavarja és nyomja meg a PA vezeték nincs helyesen lezárva vagy a lapot, hogy ellenőrizze, dugalj nincs helyesen rövidre zár e, vagy ki van elhelyezve. lazulva. 3.Restartoljon, hogy beilleszthesse a belső kábelt.. A dugalj beillesztése és a csavar behúzása előtt restartoljon.

12 SENSOR nem illeszkedik 1.Ellenőrizze, áram alatt van e a kábel, vagy ki van lazulva. 1.Cserélje ki a kábelt, vagy restartoljon. A kézi pulzusmérés nem működik. rendesen. 2.Ellenőrizze a kábelt és a számlálót, van e összefüggő összeköttetés. 2.Restartoljon, hogy beilleszthesse a kábelt. A kézi pulzus nem illeszkedik rendesen. 3.Enyhén nedvesítse be vagy 3.Ellenőrzéshez restartoljon. dörzsölje meg a kezeit. 1.Rossz kábelcsatlakozás. 1.Használjon fázismérőt, hogy ellenőrizze, rendben van e a kábel, E01 Adathiba. 2.A hálózati kapcsoló alacsony feszültséget ad. vagy sem. 2.Ellenőrizze, a külső és belső feszültség megfelelő e ( DC12V ) 3.SCM rossz. E02 Eltört 1.Rossz teljesítmény elektronika 2.Rossz vezérlők 1. Cserélje ki a teljesítmény elektronikát 2.Cserélje ki a vezérlőt 3. Tönkre ment a motor 3. Cserélje ki a motort 1.Rossz az érzékelő kábel 1. Cserélje ki az érzékelő kábelt E03 Az érzékelő nem kap jelet 2. Nem működik a mágneses rendszer 2. Cserélje ki vagy restartolja a rendszert 3.Rossz vezérlők 3.Cserélje ki a vezérlőket 1.Rosszul működik a programban 1. Restartolja a programot E04 Nem működik az emelkedés 2. A dőlésszög beállító motorja elromlott 3. Rossz vezérlők 4.Adőlésszög beállító motor kábelje nincs jól csatlakoztatva 2. Cserélje ki a dőlésszög beállító motort 3.Cserélje ki a 24C02 vagy a vezérlőket 4. Illesszebe a dőlésszög beállító motor kábelét 1. Limitált súly 1. Ne terhelje túl a futópadot E05 Túlterhelés védelem 2 Rosszvezérlők 2. Változtassa meg a feszültség limitet vagy cserélje ki a vezérlőket. 3. Rossz feszültség 3. Ellenőrizze, elegendő e a feszültség felhasználás E06 E07 Nem működik a tesztelő rendszer 1.Sérült a gép 2. Rossz vezérlők 1.Rossz biztonsági zár Nem működik a biztonsági zár 2. Rossz a számláló 1. Restartolja a gépet 2. Cserélje ki a IGBT vagy a vezérlőket 1.Cserélje ki a biztonsági zárat 2. Ellenőrizze, nem estek e ki a biztonsági zár fém részeicskéi, vagy cserélje ki a számlálót. E08 24C02 AAdathiba 1.Rossz adat átvitel 1. Cserélje ki 24C02 EEPROM IC

13 KARBANTARTÁSI ELŐRÁSOK FUTÓPAD CENTÍROZÁSA ÉS MEREVÍTÉS BEÁLLÍTÁSA A futópadot időnkét újra kell centírozni és a szalagot utánafeszíteni. A FUTÓPAD MEREVÍTÉSÉNEK BEÁLLÍTÁSA: Futtassa futószalagot kb 3.5 mph sebességgel. Használja a franciakulcsot, fordítson mindkét jobb és bal állítható csavaron egy fordulatot az óramutatóval megegyező irányban. Ha az szalajtások a felhasználás alatt továbbra is jelentkeznek, ismételje a feni lépést. MEGJEGYZÉS: Javasojuk, hogy a franciakulcsot tartsa a tartójába illesztve biztonságos helyen a futópadon. A franciakulcsot tartsa a tartójában. NE FESZÍTSE TÚL a futószalagot. Csökkentheti a motor teljesítményét és a szalag túlzott kopását is előidézheti. FIGYELMETETÉSÍ: Ha helyesen van merevítve, szalag oldalai kb 2-3 ujjnyira emelkedhetnek a pad fölé. A FUTÓPAD CENTÍROZÁSA: Helyezze a futópadot egyenes felületre. Futtassa futószalagot kb 3.5 mph sebességgel. Ha a szalag jobbra fut fordítson a jobb állítható csavaron egy fél fordulatot az óramutatóval ellentétes, a bal csavaron az óramutatóval megegyező irányba Ha a szalag balra fut fordítson a bal állítható csavaron egy fél fordulatot az óramutatóval ellentétes, a jobb csavaron az óramutatóval megegyező irányba Kép A Ha a szalag BALRA fut... Kép B Ha a szalag JOBBRA fut FIGYELMETETÉS: MIELŐTT TISZTÍTANI VAGY JAVÍTANI KEZDENÉ, ELŐTTE MINDÍG KAPCSOLJA LE A GÉPET AZ ELEKTROMOS HÁLÓZATRÓL.

14 TISZTÍTÁS Az általános karbantartás meghosszabbítja a gép élettartamát. Rendszeresen törölje a port a gépről. Tartsa tisztán a futó felületet mindkét fedetlen oldalát és az oldalsó síneket. Ez csökkenti annak lehetőségét, hogy idegen anyag kerüljön a szalag alá. A felső része nedves, szappanos kendővel takarítható. Legyen óvatos, és a folyadékokat tartsa távol a gép belső motorizált szerkezetétől és a szalag alsó részétől. Figyelmeztetés: Mielőtt levenné a motor fedelét, mindig húzza ki a gép vezetékét a dugaljból. Nem utolsó sorban évente távolítsa el a motor védőfedelét és tisztítsa ki a fedél alatti szabad területet. A FUTÓPAD ÉS FUTÓFELÜLET ÁTKENÉSE A futópad előkent, alacsony karbantartást igénylő futófelület rendszerrel van ellátva A szalag/futófelület súrlódása az egyik fő tényezője a gép működőképességének és élettartamának. Ezért rendszeres átkenés igényel. Javasoljuk a futófelület rendszeres ellenőrzését. Javaslatunk az átkenésre a következő: Kezdő (kevesebb, mint 3 ó/ hét) évente Haladó (3-5 ó/ hét) 6 havonta Profi (több, mint 5 ó/ hét) 3 havonta

15 ALKATRÉSZEK

16 ALKATRÉSZLISTA # LEÍRÁS MEGJEGY. MENNY # LEÍRÁS MEGJEGY. MENNY BAL BELSŐ MŰANYAG 1 FŐ KERET 1 40 FEDÉL. 1 BAL KÜLSŐ MŰANYAG 2 ÁLLÍTHATÓ TÁMLA 1 41 FEDÉL 1 ELSŐ MOZGATÓ 3 KERÉK 1 42 SZÁMLÁLÓ 1 OLDALSÓ SZÁMLÁLÓ ALSÓ ELVÁLASZTÓ FEDELE 1 BELSŐ OLDALSÓ 5 ELVÁLASZTÓ 2 44 SZÁMLÁLÓ KÉPERNYŐ 1 SZÁMLÁLÓ FELSŐ 6 JOBB HÁTSÓ FEDÉL 1 45 FEDELE 1 7 BAL HÁTSÓ FEDÉL 1 46 JOBB VILÁGÍTÓ FEDÉL 1 8 FUTÓ FELÜLET 1 47 BAL VILÁGÍTÓ FEDÉL 1 9 FUTÓSZALAG 1 48 CSAVAR M10* MOTORFEDÉL 1 49 LAPOS ALÁTÉT HÁTSÓ GÖRGŐ 1 50 ANYA M ÁLLÍTHATÓ ALÁTÉT 2 51 CSAVAR M10* KEREK FEDÉL CSAVAR M10* KEREK FEDÉL CSAVAR M8* KEREK FEDÉL LAPOS ALÁTÉT M8 10 MOTORFEDÉL ELSŐ 16 FEDELE 1 55 RUGÓS ALÁTÉT ELSŐ GÖRGŐ 1 56 CSAVAR M8* KONTROLLAP 1 57 CSAVAR ST4.2* TRANSFORMÁTOR 1 58 CSAVAR M6* DC MOTOR 1 59 CSAVAR M8* MOTOR HÁZ 1 60 SZALAG 1 22 DŐLÉSZSZÖGBE- ÁLLÍTÓ MOTOR 1 61 BIZTONSÁGI ANYA M KIKAPCSOLÓ 1 62 CSAVAR M5* HÁLÓZATI KÁBEL CSAVAR M5*12 6 KEREK ÁTALAKÍTÓ 25 FEDÉL 1 64 CSAVAR M8* JOBB ELSŐ FEDÉL 1 65 CSAVAR M8* JOBB ÁLLVÁNY 1 66 CSAVAR M10*45 8 JOBB KÜLSŐ 28 MŰANYAG FEDÉL 1 67 CSAVAR ST4.2*60 4 JOBB BELSŐ 29 MŰANYAGFEDÉL 1 68 CSAVAR M8*52 5 JOBB ÁLLÍTHATÓ 30 FOGANTYÚ 1 69 CSAVAR M8* ELVÁLASZTÓ 1 70 CSAVAR ST3.5* FOGANTYÚKAR FEDELE 1 71 CSAVAR M10* BAL ELSŐ FEDÉL 1 72 CSAVAR ST4.2*25 6 BAL ÁLLÍTHATÓ 34 FOGANTYÚ 1 73 ARC ALÁTÉT HABSZIVACS CSAVAR ST2.9* KÉZI PULZUS/ 36 SEBESSÉG CSAVAR ST4.2*12 19 KÉZI PULZUS/DŐLÉS- 37 SZÖG HABSZIVACS LENGTH BAL ÁLLVÁNY 1 77 TÚLTERHELÉS VÉDŐ 1 39 SZÁMLÁLÓTÁMASZ 1

17 FIGYELMETETÉS A futópad legyen egyenes stabil padlózatra helyezve. Minden használat el tt ellen rizze az összes csavart, megfelel en ba van e húzva. Ez a gép kizárólag otthoni használatra készült. Karbantartás Rendszeresen végezze el a gép általános karbantartását a gép igénybevétele szerint, de legalább 20 óra üzemelést követően. A karbantartás megába foglalja: 1. A berendezés alamennyi mozgó alkatrészek (tengelyek, mozgásátvivő fejek) kenésének ellenőrzése. Amennyiben nem elegendő, kenje meg. Javasoljuk a hagyományos kerékpárolajat, varrógépolataj vagy szilikonolajat. 2. Alkatrészek csavarok, anyák,- rendszeres ellenőrzése és rendszeres behúzása. 3. Tisztaság karbantartásához csak szappan oldatot használjon, semmiképpen se abrasivumot tartalmazó tisztítószereket. 4. Védje a számlálót a folyadékkal vagy izzadtsággal való érintkezéstől és esetleges megrongálódástól. 5. A számláló, adapter, dugalj és az egész berendezés nem érintkezhet vízzel. 6. A számlálót ne tegye ki napsugárzásnak és ellenőrizze az elemek működőképességét, hogy az elemek nehogy kifollyanak és ezzel megrongálhassák a számlálót. 7. A berendezést tárolja száraz meleg helyen. Garanciális feltételek: Az eladó erre a termékre az alábbi garanciákat biztosítja: Az acélkeretre az első tulajdonos számára 5 év garancia az eladás napjától számítva. A számlálóra és az elektromos berendezésekre 5 év garancia az eladás napjától számítva. A többi alkatrészre a garancia 24 hónap az eladás napjától. A garancia nem vonatkozik a következő módon keletkezett károkért: A felhasználó által okozott kár, pl. szakszerűtlen összeszeillesztéssel, szereléssel, a nyeregrúd nem megfelelő beillesztése a keretbe, a pedálok nem elegendő behúzása a forgatókarba és a forgató karok hiányos behúzása a középtengelybe Helytelen karbantartással Mechanikus károkkal Alkatrészek elhasználódása hagyományos felhasználás során (pl gumi és műanyag alkatrészek, mozgó mechanizmusok, stb.) Visszafordíthatatlan esemény, természeti katasztrófa által Szakszerűtlen bavatkozások által Helytelen használat, helytelen elhelyezés, alacsony, vagy magas hőmérséklet következtében, víz által, túlzott nyomás vagy ütés, szándékos design, alak vagy méret módosítás következtében.

18 Figyelmeztetés: az edzést kísérő hangeffektusok, esetleges nyekergések nem minősülnek hibának, amely akadályozná a berendezés rendeltetésszerű használatát. És szintúgy nem képezheti reklamáció tárgyát sem. Ez a tünet karbantarrtással megszüntethető. figyelmeztetés: az alap modelleknél mélyhornyú golyóscsapágyak vannak használva. Ezen csapágyak élettartama rövidebb lehet, mint a garancia ideje. Ezen csapágyak élettartama kb 100 üzemóra. a jótállás időtartama alatt a termék valamennyi gyártási-, vagy anyaghibából származó hibáját eltávolítjuk úgy, hogy a berendezés rendeltetésszerűen használható legyen. Reklamáció csakis írásban, a hiba pontos leírásával, leigazolt vásárlást igazoló szelvénnyel érvényesíthető. Reklamáció csak az eladónál érvényesíthető Eladás dátuma: Eladó bélyegzője és aláírása: Forgalmazó: Insportline Hungary Kft Esztergom, Kossuth Lajos u tel./fax:

Használati útmutató IN 3535 Szobabicikli insportline Rapid SE

Használati útmutató IN 3535 Szobabicikli insportline Rapid SE Használati útmutató IN 3535 Szobabicikli insportline Rapid SE Fontos figyelmeztetés: Használat előtt figyelmesen olvassa el az egész útmutatót. Tartsa meg ezt a használati útmutatót. Az ön által vásárolt

Részletesebben

Használati utasítás. Technogym s.p.a. által lett bejegyezve Olaszországban és más

Használati utasítás. Technogym s.p.a. által lett bejegyezve Olaszországban és más Használati utasítás Technogym, The Wellness Company, Excite és CPR (figuratív) a Technogym s.p.a. tulajdonában lévő védjegyek Olaszországban és más országokban. A Smartkey és a TGS key az itt illusztrált

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS KÉRDÉSEK? VIGYÁZAT! Modellszám: NTEVEX73910.1 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS KÉRDÉSEK? VIGYÁZAT! Modellszám: NTEVEX73910.1 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Modellszám: NTEVEX73910.1 Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. HASZNÁLATI UTASÍTÁS Sorozatszámmatrica KÉRDÉSEK? Ha van kérdése, vagy ha vannak hiányzó alkatrészek,

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám PETL50707.0 Sorszám Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Sorszám matrica KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Választotta Univerzális Dokkolóhely az ipod Számára Modellszám NETL6807.0 Sorszám Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Sorszám matrica KÉRDÉSEK? Gyártóként,

Részletesebben

Az eredeti használati útmutató fordítása HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HOMOKSZÓRÓ EGYSÉG ELSZÍVÓVAL 1200 W XHSB28 GARANCIALEVÉL

Az eredeti használati útmutató fordítása HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HOMOKSZÓRÓ EGYSÉG ELSZÍVÓVAL 1200 W XHSB28 GARANCIALEVÉL GARANCIALEVÉL 1. Az UNI-MAX által forgalmazott termékekre, az eladás napjától számítva: a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján 24 hónap; a Kereskedelmi Törvénykönyv rendelkezései alapján 12 hónap

Részletesebben

Használati utasítás MAG - MASTER IN 68

Használati utasítás MAG - MASTER IN 68 Használati utasítás MAG - MASTER IN 68 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242, mobil: (0670)2118227

Részletesebben

502333-97 H DW718 2 3 4 5 6 7 GÉRFŰRÉSZ DW718 Szívből gratulálunk Önnek, hogy a nagy tradíciójú DEWALT cég gyártmánya mellett döntött. Hosszú évek tapasztalata, állandó termék fejlesztés és innováció tette

Részletesebben

567000-62 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DW743N

567000-62 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DW743N 567000-62 H Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DW743N 10 11 14 13 39 12 3 8 7 6 5 4 2 1 9 A1 14 15 16 22 20 A2 2 17 18 19 21 25 26 24 27 23 22 A3 30 31 33 32 35 28 29 34 A4 A5 3 36 37

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV R32 MODELEK FTXM20K3V1B FTXM25K3V1B Kiemelt funkciók A kényelem és energiatakarékosság érdekében INTELLIGENS SZEM Az INTELLIGENS SZEM érzékelője észleli

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 ÁLLÍTATÓ BEÜLŐ SZÉLESSÉGŰ, VILLAMOS HAJTÁSÚ KEREKESSZÉK REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 ÁLLÍTATÓ BEÜLŐ SZÉLESSÉGŰ, VILLAMOS HAJTÁSÚ KEREKESSZÉK REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem:

Részletesebben

SMS216 (SMS400) www.blackanddecker.eu. A kéziszerszám iparszerű használatra nem ajánlott. 533222-07 H

SMS216 (SMS400) www.blackanddecker.eu. A kéziszerszám iparszerű használatra nem ajánlott. 533222-07 H A kéziszerszám iparszerű használatra nem ajánlott. 533222-07 H Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült www.blackanddecker.eu SMS216 (SMS400) 18 15 16 17 1 2 3 14 4 13 12 5 6 11 10 9 8 7 19

Részletesebben

KÉRDÉSE VAN? FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Látogasson el a honlapunkra www.iconsupport.eu FIGYELEM STEP 10. Típusszám: NTIVEL74014.

KÉRDÉSE VAN? FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Látogasson el a honlapunkra www.iconsupport.eu FIGYELEM STEP 10. Típusszám: NTIVEL74014. Típusszám: NTIVEL70.0 Sorozatszám: FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Sorozatszám matricája Tüntesse fel a sorozatszámot a fenti sorban visszakereshetőség miatt. STEP 0 KÉRDÉSE VAN? HHa kérdése van, vagy valamilyen

Részletesebben

533223-98 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DWE7491

533223-98 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DWE7491 533223-98 H Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DWE7491 1. ábra k q a p s ww l d e j c h f g 2. ábra u o b m r s ww t n i 2 3. ábra x v w b t 4. ábra k l m b 5. ábra y v v p z 6. ábra

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A DW7 60FI TÍPUSÚ. 7. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A DW7 60FI TÍPUSÚ. 7. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat 7. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat Gyártó: Típus: DW7 60FI Energia hatékonysági osztály: (A hatékonyabb - G kevésbé hatékony) A A szabvány ciklus, amelyre az adatlapon feltüntetett információ

Részletesebben

ELEKTROMOS LÁNCFŰRÉSZ. Kezelési utasítás GCS-2200E

ELEKTROMOS LÁNCFŰRÉSZ. Kezelési utasítás GCS-2200E ELEKTROMOS LÁNCFŰRÉSZ Kezelési utasítás GCS-2200E 2 3 4 Rossz vágási irány Helyes vágási irány A fadöntés szándékolt iránya Állítson be kisebb, mint 1/10 faátmérőt Vágás A vágási felület kisebb, alávágási

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV R32 MODELEK FTXM35K3V1B FTXM42K3V1B FTXM50K3V1B Kiemelt funkciók A kényelem és energiatakarékosság érdekében INTELLIGENS SZEM Az INTELLIGENS SZEM érzékelője

Részletesebben

Multifunkciós Automata Robotporszívó

Multifunkciós Automata Robotporszívó Multifunkciós Automata Robotporszívó R800 1 / 24 Köszönjük, hogy termékünket, az új ROBOTX R800 típusú robotvezérlésű porszívót választotta! Kérjük, használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatót!

Részletesebben

Nyugalom a babának, nyugalom Önnek. Használati útmutató www.legzesfigyelo.hu

Nyugalom a babának, nyugalom Önnek. Használati útmutató www.legzesfigyelo.hu Csecsemő hang- és légzésfigyelő készülék Nyugalom a babának, nyugalom Önnek. Használati útmutató www.legzesfigyelo.hu Csecsemő hang- és légzésfigyelő készülék Nyugalom a babának, nyugalom Önnek. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Fontos biztonsági kérdések

Fontos biztonsági kérdések Fontos biztonsági kérdések Ezt a berendezést nem használhatják olyan személyek (beleértve a gyermekeket is), akik csökkent fizikai, érzékelési vagy szellemi képességekkel rendelkeznek, nincs meg a megfelelő

Részletesebben

533222-50 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DWS780

533222-50 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DWS780 533222-50 H Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DWS780 1A ábra i h g f e d c b a j k w l v m n o p q r s t u 1B ábra x hh y aa z gg bb ff cc dd ee 2 2. ábra 3. ábra jj ii 4. ábra 5. ábra

Részletesebben

DIAVUE Prudential Vércukormérő készülék. Használati útmutató. Üzembe helyezés előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

DIAVUE Prudential Vércukormérő készülék. Használati útmutató. Üzembe helyezés előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! DIAVUE Prudential Vércukormérő készülék Használati útmutató Üzembe helyezés előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Tartalomjegyzék Fontos biztonsági figyelmeztetések... 5 A mérés

Részletesebben

Runyes. FENG-22L / FENG-17L LED Autokláv. Kezelési útmutató

Runyes. FENG-22L / FENG-17L LED Autokláv. Kezelési útmutató Runyes FENG-22L / FENG-17L LED Autokláv Kezelési útmutató 0 Fontos biztonsági információk: * Mielőtt használná a sterilizáló készüléket, kérjük olvassa el figyelmesen az összes biztonsági figyelmeztetést

Részletesebben

DED9970. Tartalomjegyzék. HU Gázos hősugárzó 4,6 kw. Használati utasítás garancia kártyával

DED9970. Tartalomjegyzék. HU Gázos hősugárzó 4,6 kw. Használati utasítás garancia kártyával DED9970 HU Gázos hősugárzó 4,6 kw Használati utasítás garancia kártyával DEDRA HU Az alábbi használati utasítás kizárólag akkor érvényes, ha az alábbi országkód megtalálható a berendezésen. Ha ez a kód

Részletesebben

Kezelési útmutató. PULZUSMÉRŐ ÓRA, VIBRA Trainer Fit SE211 és VIBRA Trainer Fit Pro SE 232

Kezelési útmutató. PULZUSMÉRŐ ÓRA, VIBRA Trainer Fit SE211 és VIBRA Trainer Fit Pro SE 232 Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 PULZUSMÉRŐ ÓRA, VIBRA Trainer Fit SE211 és VIBRA Trainer Fit Pro SE 232 Megrend. szám: 86 00 59 Kezelési útmutató Tartalomjegyzék BEVEZETÉS...

Részletesebben

533444-64 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DC413 DC415

533444-64 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DC413 DC415 533444-64 H Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DC413 DC415 1 ábra 2 ábra 3 ábra 4 ábra 2 5 ábra 6 ábra 7 ábra 3 NAGY TELJESÍTMÉNYŰ AKKUMULÁTOROS SAROKCSISZOLÓ DC413/DC415 Szívből gratulálunk

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja Figyelem: Kérjük, az eszköz átvétele

Részletesebben

A NYUGODT ÁLOMÉRT FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV LÉGZÉSFIGYELŐ KÉSZÜLÉK AC300 TÍPUS

A NYUGODT ÁLOMÉRT FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV LÉGZÉSFIGYELŐ KÉSZÜLÉK AC300 TÍPUS A NYUGODT ÁLOMÉRT FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV LÉGZÉSFIGYELŐ KÉSZÜLÉK AC300 TÍPUS HU 57 PL 75 02mf11_Manuel_AC300_INT_12010.indd 57 TARTALOMJEGYZÉK FIGYELMEZTETÉSEK...59 AC300 ÜZEMBEHELYEZÉSI ELŐKÉSZÜLETEK...62

Részletesebben

DS TS20-E 1.6. Használati utasítás. Printed: 10.03.2015 Doc-Nr: PUB / 5139369 / 000 / 01

DS TS20-E 1.6. Használati utasítás. Printed: 10.03.2015 Doc-Nr: PUB / 5139369 / 000 / 01 DS TS20-E 1.6 Használati utasítás hu KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Elektromos falvágó DS TS20-E 1.6 3 400 V Tartalomjegyzék 1. Általános információk 4 2. Leírás 5 3. Tartozékok 6 A gép első bekapcsolása előtt feltétlenül

Részletesebben