Használati útmutatás Insportline CLUB futópad

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Használati útmutatás Insportline CLUB futópad"

Átírás

1 Használati útmutatás Insportline CLUB futópad GARANCIÁLIS ÉS GARANCIÁN TÚLI SZERVIZT A FORGALMAZÓ BIZTOSÍTJA: Insportline Hungary Kft Esztergom, Kossuth Lajos u tel./fax:

2 Köszönjük, hogy termékünk megvásárlása mellett döntött. Bár nagy erőfeszítéseket teszünk valamennyi termékünk minőségbiztosítása érdekében, egyedi esetekben előfordulnak hiányzó vagy hibás termékek. Bármilyen hiba vagy észlelése, vagy a gép alkatrészének hiánya esetén vegye fel velünk a kapcsolatot annak pótlása érdekében (lásd elérhetőség a használati útmutatás első oldalán). Jelen gép kizárólag othoni használatra készült. A garancia nem érvényesíthető, amennyiben a gépet professzionális céllal edzőtermekben használják. Áltlános információk: Ez a gép kizárólag otthni használatra készült. A gép nem használható kommersz célokra és nagy teljesítményű terhelésre A helytelen használata (pl. túlzott edzés, erős mozdulatok bemelegítés nélkül, rossz beállítás) kárt tehetnek egészségében. Az edzés megkezdése előtt konzultáljon egészségi állapotáról szív és érrendszer, vérnyomás, ortopédiai problémák. A gyártó nem vállal felelősséget semmi olyan, a jelen gép helytelen összeszerelése vagy karbantartása következtében használatasorán a gép helytelen összeszerelése vagy karbantartása következtében keletkezett sérülésért, kárért. Javasoljuk a gép összeszerelését szakszervízre bízni. Információk a forgalmazónál. (lásd a használati útmutatás első oldala) Biztonsági információk: A balesetek vagy a gép sérüléséseinek elkerülése érdekében kövessék a következő szabályokat: A gép maximální terhelhetősége 150 kg. A gép a HC osztályba van besorolva. A gépet ne használják szellőztetés nélküli helységben. Magas hővel, nedvességgel és vízzel a gép ne kerüljön kapcsolatba. Használat előtt alaposan olvassa el a használati útmutatót. Helyezze a gépet kemény egyenes talajra. Bizonyosodjon meg róla, hogy elhelyezése stabil és biztonságos. Ne álljon a nyeregre vagy a kapaszkodókra. Hagyjon a gép körül legalább 2-2 m szabad területet valamennyi oldalon. Tartsa be a nyeregrúd az útmutatásban meghatározott minimális behelyezését. A helytelen, vagy túlzásba vitt edzés komoly kárt tehet egészségében. Bizonyosodjon meg, hogy a karok és a többi beállító mechanizmus nem akadályoz nak az edzésben. Valamennyi alkatrészt rendszeresen ellenőrizze. Amennyiben sérültek, ne használjaa gépet, és azonnal cserélje ki a sérült alkatrészeket vagy vegye fela kapcsolatot a forgalmazó szervizzel (lásd a útmutatás első oldala) Renfszeresen ellenőrizze a csavarokat, anyákat, be vannak e húzva rendesen. Ne hagyja a gyerekeket,házi kedvenceit felügyelet nélkül a gépen, vagy annak közelében. Ez a gép nem játék. Tartsa meg ezt a használati útmutatást az esetleges jövőbeni pótalkatrészek rendeléséhez. Az elektromos csatlakozókat tartsa hőforrásoktól (gázégő ) távol. Ne edzzen olyan helyen, ahol aerosolt tartalmazó készüléket használnak, vagy oxigént tárolnak.

3 Amennyiben a az átadott elektromos kábel sérült, a gyártó által, szerviz útján vagy szakember segítségével pótolni kell, az esetleges veszélyek elkerülése végett. Bizonyosodjon meg róla, hogy a gép helyes összeszereléséhez valamennyi szerszám rendelkezésére áll. Időtakarékosságot és a gyors összeszerelést segíti, ha valamennyi szükséges felszerelés kéznél van. Bizonyosodjon meg róla, hogy a gép összeszereléséhez elegendő hely áll rendelkezésre. Ellenőrizze, hogy a területen, ahol tartózkodik, nem található semmi, a szerelés alatt sérülést okozható tárgy. Tartsa a futópadot kizárólag otthoni környezetben, védve a nedvességtől és portól. Ne hagyja a gépet a garázsban, fedett teraszon, szabadban, vagy víz közelében. Fontos: A terméket csak az eredeti, vagy biztonságos szállításra alkalmas csomagolásban vigye vissza, hogy a gép ne sérülhessen. FIGYELMEZTETÉS Az edzés megkezdése előtt alaposan tanulmányozza át ezt az útmutatást. Tegye el biztonságos helyre az esetleges későbbi használathoz. Mindíg, mikor használja a futópadot, csatolja a biztonsági huzalt az öltözékéhez. Amennyiben a futópad hirtelen felgyorsulna valamilyen elektromos meghibásodás következtében, vagy a sebesség veszélyesen emelkedne, hirtelen megállítja a szalagot, ha a biztosnági kapcsot lekapcsolja a a konzolról. Kérem, ne hagyja a biztonsági huzalt a futópadon, hogy elkerülje az idegen személy általi helytelen használatot. Sose nyomja meg a start jelet, ha áll a futópadon. A start gomb megnyomása és a sebesség beállítása között szünet léphet fel, míg a futópad elindul. Álljon MINDÍG a talajon a futópad mellett, míg a futópad elindul. FONTOS: Pontosan olvassa el valamennyi biztonsági instrukciót a gép használata előtt. Tegye el a használati útmutatót biztonságos helyre az esetleges későbbi használathoz. INTÉZKEDÉSEK 1. Valamennyi edzésprogram előtt konzultáljon egészségügyi állapotáról orvosával. Orvosa segít a frekvencia, intenzitás ( cél szívfrekvencia) és a korához és fizikai erőnlétéhez igazított idő beállításában. Amennyiben bármilyen fájdalmat, vagy nyomást érez a mellkasán, rendszertelen pulzust, nehéz légzézt érez, vagy kellemetlenül érzi magát az edzés során, AZONNAL FEJEZZE BE AZ EDZÉST. Az edzés folytatása előtt konzultáljon egészségi állapotáról orvosával. 2. Húzza be az összes csavart és anyát. 3. Helyezze a futópadot száraz, egyenes felületre. Ne helyezze a futópadot sűrű szőnyegre, gátolhatja a helyes szellőzését. Ne helyezze a gépet víz és bejárati ajtó közelébe. 4. Edzés közben viseljen megfelelő ruházatot. Ne viseljen hosszú, laza ruházatot, ami beakadhat a szalagba. Viseljen mindíg gumitalpú futó- vagy aerobic lábbelit. 5. Ne edzzen 2 órával evés után vagy egy órávall evéselőtt. 6. Ez a termék csak felnőttek számára készült. 7. Ne dugjon semmilyen tárrgyat a gépbe, ez a gép meghibásodását okozhatja.

4 FONTOS BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK 1. A hálózati kábelt csak szabványos, leföldelt, 10 amp terhelésű elektromos hálózatba kösse be. Alap instrukciók: A gépet le kell földelni. Meghibásodás esetében a földelés a legkisebb ellenállású utat biztosítja az elektromos áramnak, hogy elkerülje az elektromos sokk veszélyét. 2. Helyezze a futópadot száraz, egyenes felületre. Ne helyezze a futópadot sűrű szőnyegre, gátolhatja a helyes szellőzését. Ne helyezze a gépet víz és bejárati ajtó közelébe. 3. Úgy helyezze el a futópadot, hogy az elektromos hálózati kábel látató és megközelíthető legyen. 4. Sose nyomja meg a start jelet, ha áll a futópadon. A start gomb megnyomása és a sebességbeállítása közt szünet léphet fel, míg a futópad elindul. MINDÍG a talajon álljon a futópad mellett, míg a futópad elindul. 5. Edzés közben viseljen helyes ruházatot. Ne viseljen hosszú, laza ruházatot, ami beakadhat a szalagba. Viseljen mindíg gumitalpú futó- vagy aerobic lábbelit. 6. A motorfedél eltávolítása előtt mindíg húzza ki a kábelt az elektromos hálózatból. 7. Tevékenysége közben tartsa a gyerekeket biztonságos távolságban. 8. Járás vagy futás közben mindíg kapaszkodjon, míg a futópadon nem érzi kényelemben magát. 9. Mindíg, mikor használja a futópadot, csatolja a biztonsági huzalt az öltözékéhez. Amennyiben a futópad hirtelen felgyorsulna valamilyen elektromos meghibásodás következtében, vagy a sebesség veszélyesen emelkedne, hirtelen megállítja a szalagot, ha a biztosnági kapcsot lekapcsolja a a konzolról. 10. Ha nem használja a futópadot, kapcsolja le az elelktromos hálózatról és vegye le a biztonsági huzalt. 11. Valamennyi edzésprogram előtt konzultáljon egészségügyi állapotáról orvosával. Orvosa segít a frekvencia, intenzitás (cél szívfrekvencia) és a korához és fizikai erőnlétéhez igazított idő beállításában. Amennyiben bármilyen fájdalmat, vagy nyomást érez a mellkasán, rendszertelen pulzust, nehéz légzézt érez, vagy kellemetlenül érzi magát az edzés során, AZONNAL FEJEZZE BE AZ EDZÉST. Az edzés folytatása előtt konzultáljon egészségi állapotáról orvosával.

5 SZERELÉSI ÚTMUTATÓ A doboz kinyitásakor a következő alkatrészeket találja: 1 fő keret 27 jobb állvány 28 jobb külső műanyag fedlap 30 jobb állítható fogantyú 31 első fogantyú kar 34 bal állítható fogantyú 38 bal állvány 41 bal külső műanyag fedlap 42 számláló 49 lapos alátét lapos alátét 8 66 csavar M10*45 68 csavar M8*52 69 csavar M8* csavar M10* csavar ST4.2*12 73 ARC alátét 33 Bal fedél 26 Jobb fedél 67 csavar ST4.2* 60 5 francia kulcs 6 francia kulcs csavarhúzó FRANCIA KULCS: 5mm 1 db CSAVARHÚZÓ KULCS: 13*15 1 db

6 SZERELÉS LÉPÉSEI 1. Csatlakoztassa a számláló vezetékét a jobb állítható fogantyúhoz (34&30) és csararokkal M8*52 (68) valamint az alátéttel (73) rögzítse a jobb állítható fogantyút a számlálóhoz. 2. A bal és a jobb külső fedlap lezárásához hasznája a ST4.2*12 (75) csavart.. 3. Helyezze a bal és job első fedlapot (33 & 26) a bal és jobb állványba (38 & 27). 4. Csatlakoztassa az első fogantyúkart (31) a M8*25 (69) csavarokkal, M8*52 (68) csavarokkal és lapos alátéttel (54). 5. Helyezze a bal (38) és jobb állványt (27) a fő kerethez. Rögzítse M10*45 (66) csavarok és (49) alátétek segítségével. Figyelmeztetés: A 4 és 5 lépéseknél ne húzza be teljesen a csavarokat. 6. Csatlakoztassa a jobb számláló vezetéket a számláló konstrukciója és a jobb állvány között. Helyezze a számláló szerkezetet a jobb állványba. Csatlakoztassa a M10*25 (71) csavarok és (49). 7. A bal és jobb első fedlap lezárásához használja a ST4.2*60 csavart. FIGYELMEZTETÉS: Ismét húzza be az összes csavart.

7 FIGYELMEZTETÉS: 1. Ne csatlakoztassa az elektromos hálózati kábelt, míg a szerelést nem fejezte be, és a motor fedele nincs felszerelve. 2. Ne próbálja a futópadot a használati utasítástól eltérő módon összeszerelni, az állványok legyenek helyesen rögzítve a kerethez. Ezen kötelezettségek elhanyagolása a gép meghibásodásához vezethetnek. 3. Ez a futópad egy nagyon nehéz edzőgép, kezelje ezért megfelelő körültekintéssel. 4. Ne engedje, hogy a gyerekek a gépen játszanak, le vagy fel szereljék a gép fedlapjait. MŰSZAKI PARAMÉTEREK MÉRET (mm) 1910x870x1335 TELJESÍTMÉNY ADATOK FUTÓFELÜLET NAGYSÁGA (mm) KÉPERNYŐ SEBESSÉG SKÁLA 1 18 Km/h 1520x530 TISZTA SÚLY 105KG SEBESSÉG, TÁV, KALÓRIA, PULZUS, IDŐ,DŐLÉSSZÖG BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ Képernyő és a nyomógombok magyarázata: 1.Képernyő megjelenítések: PULSE pulzus megjelenítése, TIME idő megjelenítése, DISTANCE távolság megjelenítése, CAL kalória megjelenítése, INCLINE dőlésszög megjelnítése, SPEED sebesség megjelenítése, A képernyő közepén jelenik meg a sebesség és a dőlésszög, LAPS a köröket jelenti. 2.Funkció gombok: POWER-hálózati kapcsoló, STATR/STOP SELECT-kiválasztás, ENTERbelépés, INCLINE-dőlésszög,INCLINE-dőlésszög, SPEED-sebesség, SPEED-sebesség, Sebesség zárlatkulcs (JOBB 9), Dőlésszög zárlatkulcs (BAL 12).

8 3.Nyomógombok funkciói magyarázata: A. POWER:Ha megnyomja a POWER gombot, a TIME ablakban megjelenik 70 (70 a súly beállítását jelenti, kg egységben. Ha a felhasználó reseteli és elmenti, a mentett érték jelenik meg.) A saját aktuális súlya alapjána felhasználó beállíthatja a dőlésszöget felfelé, vagy lefelé. B. ENTER: A súly helyes beállítása után nyomja meg az ENTER-t a továbblépéshez. C. SELECT:Nyomja meg a SELECT gombot, kiválaszthatja és beállíthatja az időt és edzésprogramot. P0-P1->P2->P3->P4->P5->P6->P7->P8->P9->U1- >U2->U3, P0 manuális mód, P1-P9 a fix program rendszer, U1, U2, U3 a felhasználó által beállítható programok.) D. SPEED A SPEED : Ha a rendszer ba van állítva, és megnyomta a SPEED & SPEED gombot, beállíthatja az edzés időtartamát. Ha a futópad mozgásban van, beállíthatja a sebességet is. E. INCLINE & INCLINE, Ha a rendszer be van állítva és megnyomja a INCLINE & INCLINE gombot, beállíthatja az edzés időtartamát, és amint a futópad mozgásban van, beállíthatja a dőlésszöget. F. STATR/STOP: Ez egy komplex gomb, a program, vagy az edzés helyes időtartamának kiválasztása után nyomja meg a START/STOP gombot, és a rendszer 3 mp-en belül beenged a programba. Egy hangot hall és a képernyőn a sebesség visszaszámolni kezd, 3 mp-en belül elindul a futópad. Mikor működésben van a futópad, használhatja a PAUSEvagy RESET gombokat. Ha a futópad megáll, a dőlésszög és a sebesség 0, az idő és a kalória sem számol. A gép újra működésbe lépésével folytatják a számlálást. G. SEBESSÉG ZÁRLATKULCS: Ha fut a gép, nyomja meg a SPEED SHORTCUT KEY gombot, beállításra kerül az aktuális szükséges sebesség. H. DŐLÉSSZÖG ZÁRLATKULCS: Ha fut a gép, nyomja meg a INCLINE SHORTCUT KEY gombot, beállításra kerül az aktuális szükséges dőlésszög.

9 Program magyarázat: SPEED-SEBESSÉG/INCLINE-DŐLÉSSZÖG(12 dőlésszögre van osztva, minden dőlésszög 1/12 része a fő dőlésszögnek IDŐ INTERVALLUM MODE RYCHLOST P1 Remienkam DŐL.SZÖG P2 SEBESSÉG DŐL.SZÖG P3 SEBESSÉG DŐL.SZÖG P4 SEBESSÉG DŐL.SZÖG P5 SEBESSÉG DŐL.SZÖG P6 SEBESSÉG DŐL.SZÖG P7 SEBESSÉG DŐL.SZÖG P8 SEBESSÉG DŐL.SZÖG P9 SEBESSÉG DŐL.SZÖG GYORSINDÍTÁS (MANUÁLIS) 1.Nyissa fel az indítógombot, csatolja a biztonsági huzal mágneses végét a számlálóhoz. 2.Nyomja meg a POWER gombot, az időablak megjeleníti a súlyt. 3.Nyomja meg a START/STOP gombot, a rendszer 3 mp-en belül jelentkezik, egy hangot hall, és az időablak megkezdi a visszaszámlálást, a sebesség 1.0km/h 3 mp-en belül. 4.Az elindítás után használhatja a sebesség és dőlésszög fel vagy le módosítását. A FELHASZNÁLÓI PROGRAM KEZELÉSE 1. Nyomja mega PROG gombot a (U1, U2, U3) felhasználói programok eléréséhez. Először nyomja meg a MODE gombot, az idő 20 intervallumra lesz bontva. 2. Válassza ki a szükséges sebességet a SPEED UP vagy SPEED DOWN gombokkal az első intervallumra, válassza ki a szükséges dőlésszöget az NCLINE UP vagy INCLINE DOWN gombokkal az első intervallumra. 3. Ezután nyomja meg a MODE gombot a sebesség és dőlésszög beállításához a második intervallumra. 4. Ismételje a 3. lépést az összes 12 intervallumra. A számláló ezután OK val nyugtázza. 5. Nyomja meg a START gombot, és élvezze a saját PO felhasználói programja beállítását.

10 Tevékenység az edzés során: 1.Nyomja meg a speed-le gombot, lelassul a futás sebesség. 2.Nyomja meg a speed-föl gombot, gyorsul a futás sebesség. 3.Nyomja meg az incline-le gombot, csökken a dőlés. 4.Nyomja meg az incline-fel gombot, emelkedik a dőlés. 5.Nyomja meg a shortcut key gombot, beállításra kerül az adott azonnali sebesség. 6.Nyomja meg a shortcut key gombot, beállításra kerül az adott azonnali dőlésszög. 7.Nyomja meg a START/PAUSE gombot, megállásig csökkent. 8.Nyomja meg a POWER gombot, ezzel megállíthatja a gépet. 9.Ha a felhasználó a pulzusmérőt legalább 5 mp-ig tartja, megjelennek a pulzus adatai. Befejezés: 1. Befejezés : Befejezheti a gép megállításával, de ezzel kárt tehet a gépben. 2. Befejezéshez nyomja meg a POWER gombot. A gép megállításához megnyomhatja ismételten a POWER gombot, a futópad utasításra fog várni. BIZTONSÁGI ZÁR FUNKCIÓK: Húzza ki a biztonsági huzalt, a gép azonnal megáll. Valamennyi ablak jelzést mutat és folytonos BB hangot ad ki. Csatolja a huzal mágneses végét a számlálóhoz. A futópad elindul. FIGYELMETETÉS: Az elején javasoljuk, a lassú sebességet tartson, és fogja a fogantyúkat, míg nem érzi magát kényelmesen és míg közelebbről megismeri a gép működését. Csatolja a biztonsági huzal mágneses végét a számlálóhoz és csatolja annak csatját öltözékéhez. Tevékenységének biztonságos befejezéséhez nyomja meg a STOP gombot, vagy húzza ki a biztonsági huzalt, ezután a gép azonnal megáll. PROGRAM SKÁLA PROGRA M KEZDÉS KEZDÉS BEÁLLÍTÁSA BEÁLLÍTÁSI SKÁLA IDŐ(PERC,MPERC) 0:00 15:00 10:00-99:00 0:00-99:59 SEBESSÉG (KM/H) 0.0 N/A N/A TÁVOLSÁG (KM) N/A DŐLÉSSZÖG KÉZI PULZUS (IDŐ/PERC) P N/A N/A KALÓRIA(HŐ) 0 0 N/A SÚLY

11 PROBLÉMA KEZELŐ KALAUZ PROBLÉMA KEZELŐ KALAUZ PROBLÉMA OK ELLENŐRZÉS HELYREÁLLÍTÁS Nem működik a futópad. 1.Ha a konektor és a kábel ki van lazulva 2.Nincs illesztve 1.A motor el. vezetéke nincs helyesen illesztve. 2.Nem nyomta meg a START KEY-t. 1. Ellenőrizze a konektort és a kábelt, helyesen illeszkednek e egymásba. 2.Ellenőrizze, nyitva van e a hálózati gomb. 1.Ellenőrizze, hogy a motor vezetéke helyesen be van e illesztve. 2.Ellenőrizze, működik e a gomb, vagy a kapcsoló. 1. Illesze be a konektort és a kábel a helyes módon. 2.Restartolja a hálózati kapcsolót. 1.Illessze be a kontroll motor vezetékét. 2.Restartolja a START KEY t az ellenőrzéshez. Nem működik a motor 3.Nincs behelyezve a biztonsági huzal. 3.Ellenőrizze, a biztonsági huzal helyesen illeszkedik e. 3.Illessze be a biztonsági huzalt. 4.A motor dugalja meglazult, 4.Ellenőrizze, rossz vagy a motor rossz állapotban állapotban van e a motor. van. 4.Motorcsere 5.A hálózati kapcsoló vagy az ellenőrző adat rossz. AC(110/230)V 5.Ellenőrizze az adatot 5.A helyes adat kiválasztásához ellenőrzés képpen restartolja a berendezést. 1.Ellenőrizze a SENZOR és a 1.Állítsa be a távolságot 5m/m-ig. mágnes közti távolságot. Nincs sebesség A SENSOR nem illeszkedik rendesen. 2.Ellenőrizze a kábelt, bekapcsolt el az áram kapcsoló 2.Cserélje ki a kábelt vagy a SENSOR-t. PA vezeték lap. 3.Ellenőrizze, hogy a belső kábel jól illeszkedik e. Szerelje szél az alsó fedlapot A PA vezetéklap csavarja és nyomja meg a PA vezeték nincs helyesen lezárva vagy a lapot, hogy ellenőrizze, dugalj nincs helyesen rövidre zár e, vagy ki van elhelyezve. lazulva. 3.Restartoljon, hogy beilleszthesse a belső kábelt.. A dugalj beillesztése és a csavar behúzása előtt restartoljon.

12 SENSOR nem illeszkedik 1.Ellenőrizze, áram alatt van e a kábel, vagy ki van lazulva. 1.Cserélje ki a kábelt, vagy restartoljon. A kézi pulzusmérés nem működik. rendesen. 2.Ellenőrizze a kábelt és a számlálót, van e összefüggő összeköttetés. 2.Restartoljon, hogy beilleszthesse a kábelt. A kézi pulzus nem illeszkedik rendesen. 3.Enyhén nedvesítse be vagy 3.Ellenőrzéshez restartoljon. dörzsölje meg a kezeit. 1.Rossz kábelcsatlakozás. 1.Használjon fázismérőt, hogy ellenőrizze, rendben van e a kábel, E01 Adathiba. 2.A hálózati kapcsoló alacsony feszültséget ad. vagy sem. 2.Ellenőrizze, a külső és belső feszültség megfelelő e ( DC12V ) 3.SCM rossz. E02 Eltört 1.Rossz teljesítmény elektronika 2.Rossz vezérlők 1. Cserélje ki a teljesítmény elektronikát 2.Cserélje ki a vezérlőt 3. Tönkre ment a motor 3. Cserélje ki a motort 1.Rossz az érzékelő kábel 1. Cserélje ki az érzékelő kábelt E03 Az érzékelő nem kap jelet 2. Nem működik a mágneses rendszer 2. Cserélje ki vagy restartolja a rendszert 3.Rossz vezérlők 3.Cserélje ki a vezérlőket 1.Rosszul működik a programban 1. Restartolja a programot E04 Nem működik az emelkedés 2. A dőlésszög beállító motorja elromlott 3. Rossz vezérlők 4.Adőlésszög beállító motor kábelje nincs jól csatlakoztatva 2. Cserélje ki a dőlésszög beállító motort 3.Cserélje ki a 24C02 vagy a vezérlőket 4. Illesszebe a dőlésszög beállító motor kábelét 1. Limitált súly 1. Ne terhelje túl a futópadot E05 Túlterhelés védelem 2 Rosszvezérlők 2. Változtassa meg a feszültség limitet vagy cserélje ki a vezérlőket. 3. Rossz feszültség 3. Ellenőrizze, elegendő e a feszültség felhasználás E06 E07 Nem működik a tesztelő rendszer 1.Sérült a gép 2. Rossz vezérlők 1.Rossz biztonsági zár Nem működik a biztonsági zár 2. Rossz a számláló 1. Restartolja a gépet 2. Cserélje ki a IGBT vagy a vezérlőket 1.Cserélje ki a biztonsági zárat 2. Ellenőrizze, nem estek e ki a biztonsági zár fém részeicskéi, vagy cserélje ki a számlálót. E08 24C02 AAdathiba 1.Rossz adat átvitel 1. Cserélje ki 24C02 EEPROM IC

13 KARBANTARTÁSI ELŐRÁSOK FUTÓPAD CENTÍROZÁSA ÉS MEREVÍTÉS BEÁLLÍTÁSA A futópadot időnkét újra kell centírozni és a szalagot utánafeszíteni. A FUTÓPAD MEREVÍTÉSÉNEK BEÁLLÍTÁSA: Futtassa futószalagot kb 3.5 mph sebességgel. Használja a franciakulcsot, fordítson mindkét jobb és bal állítható csavaron egy fordulatot az óramutatóval megegyező irányban. Ha az szalajtások a felhasználás alatt továbbra is jelentkeznek, ismételje a feni lépést. MEGJEGYZÉS: Javasojuk, hogy a franciakulcsot tartsa a tartójába illesztve biztonságos helyen a futópadon. A franciakulcsot tartsa a tartójában. NE FESZÍTSE TÚL a futószalagot. Csökkentheti a motor teljesítményét és a szalag túlzott kopását is előidézheti. FIGYELMETETÉSÍ: Ha helyesen van merevítve, szalag oldalai kb 2-3 ujjnyira emelkedhetnek a pad fölé. A FUTÓPAD CENTÍROZÁSA: Helyezze a futópadot egyenes felületre. Futtassa futószalagot kb 3.5 mph sebességgel. Ha a szalag jobbra fut fordítson a jobb állítható csavaron egy fél fordulatot az óramutatóval ellentétes, a bal csavaron az óramutatóval megegyező irányba Ha a szalag balra fut fordítson a bal állítható csavaron egy fél fordulatot az óramutatóval ellentétes, a jobb csavaron az óramutatóval megegyező irányba Kép A Ha a szalag BALRA fut... Kép B Ha a szalag JOBBRA fut FIGYELMETETÉS: MIELŐTT TISZTÍTANI VAGY JAVÍTANI KEZDENÉ, ELŐTTE MINDÍG KAPCSOLJA LE A GÉPET AZ ELEKTROMOS HÁLÓZATRÓL.

14 TISZTÍTÁS Az általános karbantartás meghosszabbítja a gép élettartamát. Rendszeresen törölje a port a gépről. Tartsa tisztán a futó felületet mindkét fedetlen oldalát és az oldalsó síneket. Ez csökkenti annak lehetőségét, hogy idegen anyag kerüljön a szalag alá. A felső része nedves, szappanos kendővel takarítható. Legyen óvatos, és a folyadékokat tartsa távol a gép belső motorizált szerkezetétől és a szalag alsó részétől. Figyelmeztetés: Mielőtt levenné a motor fedelét, mindig húzza ki a gép vezetékét a dugaljból. Nem utolsó sorban évente távolítsa el a motor védőfedelét és tisztítsa ki a fedél alatti szabad területet. A FUTÓPAD ÉS FUTÓFELÜLET ÁTKENÉSE A futópad előkent, alacsony karbantartást igénylő futófelület rendszerrel van ellátva A szalag/futófelület súrlódása az egyik fő tényezője a gép működőképességének és élettartamának. Ezért rendszeres átkenés igényel. Javasoljuk a futófelület rendszeres ellenőrzését. Javaslatunk az átkenésre a következő: Kezdő (kevesebb, mint 3 ó/ hét) évente Haladó (3-5 ó/ hét) 6 havonta Profi (több, mint 5 ó/ hét) 3 havonta

15 ALKATRÉSZEK

16 ALKATRÉSZLISTA # LEÍRÁS MEGJEGY. MENNY # LEÍRÁS MEGJEGY. MENNY BAL BELSŐ MŰANYAG 1 FŐ KERET 1 40 FEDÉL. 1 BAL KÜLSŐ MŰANYAG 2 ÁLLÍTHATÓ TÁMLA 1 41 FEDÉL 1 ELSŐ MOZGATÓ 3 KERÉK 1 42 SZÁMLÁLÓ 1 OLDALSÓ SZÁMLÁLÓ ALSÓ ELVÁLASZTÓ FEDELE 1 BELSŐ OLDALSÓ 5 ELVÁLASZTÓ 2 44 SZÁMLÁLÓ KÉPERNYŐ 1 SZÁMLÁLÓ FELSŐ 6 JOBB HÁTSÓ FEDÉL 1 45 FEDELE 1 7 BAL HÁTSÓ FEDÉL 1 46 JOBB VILÁGÍTÓ FEDÉL 1 8 FUTÓ FELÜLET 1 47 BAL VILÁGÍTÓ FEDÉL 1 9 FUTÓSZALAG 1 48 CSAVAR M10* MOTORFEDÉL 1 49 LAPOS ALÁTÉT HÁTSÓ GÖRGŐ 1 50 ANYA M ÁLLÍTHATÓ ALÁTÉT 2 51 CSAVAR M10* KEREK FEDÉL CSAVAR M10* KEREK FEDÉL CSAVAR M8* KEREK FEDÉL LAPOS ALÁTÉT M8 10 MOTORFEDÉL ELSŐ 16 FEDELE 1 55 RUGÓS ALÁTÉT ELSŐ GÖRGŐ 1 56 CSAVAR M8* KONTROLLAP 1 57 CSAVAR ST4.2* TRANSFORMÁTOR 1 58 CSAVAR M6* DC MOTOR 1 59 CSAVAR M8* MOTOR HÁZ 1 60 SZALAG 1 22 DŐLÉSZSZÖGBE- ÁLLÍTÓ MOTOR 1 61 BIZTONSÁGI ANYA M KIKAPCSOLÓ 1 62 CSAVAR M5* HÁLÓZATI KÁBEL CSAVAR M5*12 6 KEREK ÁTALAKÍTÓ 25 FEDÉL 1 64 CSAVAR M8* JOBB ELSŐ FEDÉL 1 65 CSAVAR M8* JOBB ÁLLVÁNY 1 66 CSAVAR M10*45 8 JOBB KÜLSŐ 28 MŰANYAG FEDÉL 1 67 CSAVAR ST4.2*60 4 JOBB BELSŐ 29 MŰANYAGFEDÉL 1 68 CSAVAR M8*52 5 JOBB ÁLLÍTHATÓ 30 FOGANTYÚ 1 69 CSAVAR M8* ELVÁLASZTÓ 1 70 CSAVAR ST3.5* FOGANTYÚKAR FEDELE 1 71 CSAVAR M10* BAL ELSŐ FEDÉL 1 72 CSAVAR ST4.2*25 6 BAL ÁLLÍTHATÓ 34 FOGANTYÚ 1 73 ARC ALÁTÉT HABSZIVACS CSAVAR ST2.9* KÉZI PULZUS/ 36 SEBESSÉG CSAVAR ST4.2*12 19 KÉZI PULZUS/DŐLÉS- 37 SZÖG HABSZIVACS LENGTH BAL ÁLLVÁNY 1 77 TÚLTERHELÉS VÉDŐ 1 39 SZÁMLÁLÓTÁMASZ 1

17 FIGYELMETETÉS A futópad legyen egyenes stabil padlózatra helyezve. Minden használat el tt ellen rizze az összes csavart, megfelel en ba van e húzva. Ez a gép kizárólag otthoni használatra készült. Karbantartás Rendszeresen végezze el a gép általános karbantartását a gép igénybevétele szerint, de legalább 20 óra üzemelést követően. A karbantartás megába foglalja: 1. A berendezés alamennyi mozgó alkatrészek (tengelyek, mozgásátvivő fejek) kenésének ellenőrzése. Amennyiben nem elegendő, kenje meg. Javasoljuk a hagyományos kerékpárolajat, varrógépolataj vagy szilikonolajat. 2. Alkatrészek csavarok, anyák,- rendszeres ellenőrzése és rendszeres behúzása. 3. Tisztaság karbantartásához csak szappan oldatot használjon, semmiképpen se abrasivumot tartalmazó tisztítószereket. 4. Védje a számlálót a folyadékkal vagy izzadtsággal való érintkezéstől és esetleges megrongálódástól. 5. A számláló, adapter, dugalj és az egész berendezés nem érintkezhet vízzel. 6. A számlálót ne tegye ki napsugárzásnak és ellenőrizze az elemek működőképességét, hogy az elemek nehogy kifollyanak és ezzel megrongálhassák a számlálót. 7. A berendezést tárolja száraz meleg helyen. Garanciális feltételek: Az eladó erre a termékre az alábbi garanciákat biztosítja: Az acélkeretre az első tulajdonos számára 5 év garancia az eladás napjától számítva. A számlálóra és az elektromos berendezésekre 5 év garancia az eladás napjától számítva. A többi alkatrészre a garancia 24 hónap az eladás napjától. A garancia nem vonatkozik a következő módon keletkezett károkért: A felhasználó által okozott kár, pl. szakszerűtlen összeszeillesztéssel, szereléssel, a nyeregrúd nem megfelelő beillesztése a keretbe, a pedálok nem elegendő behúzása a forgatókarba és a forgató karok hiányos behúzása a középtengelybe Helytelen karbantartással Mechanikus károkkal Alkatrészek elhasználódása hagyományos felhasználás során (pl gumi és műanyag alkatrészek, mozgó mechanizmusok, stb.) Visszafordíthatatlan esemény, természeti katasztrófa által Szakszerűtlen bavatkozások által Helytelen használat, helytelen elhelyezés, alacsony, vagy magas hőmérséklet következtében, víz által, túlzott nyomás vagy ütés, szándékos design, alak vagy méret módosítás következtében.

18 Figyelmeztetés: az edzést kísérő hangeffektusok, esetleges nyekergések nem minősülnek hibának, amely akadályozná a berendezés rendeltetésszerű használatát. És szintúgy nem képezheti reklamáció tárgyát sem. Ez a tünet karbantarrtással megszüntethető. figyelmeztetés: az alap modelleknél mélyhornyú golyóscsapágyak vannak használva. Ezen csapágyak élettartama rövidebb lehet, mint a garancia ideje. Ezen csapágyak élettartama kb 100 üzemóra. a jótállás időtartama alatt a termék valamennyi gyártási-, vagy anyaghibából származó hibáját eltávolítjuk úgy, hogy a berendezés rendeltetésszerűen használható legyen. Reklamáció csakis írásban, a hiba pontos leírásával, leigazolt vásárlást igazoló szelvénnyel érvényesíthető. Reklamáció csak az eladónál érvényesíthető Eladás dátuma: Eladó bélyegzője és aláírása: Forgalmazó: Insportline Hungary Kft Esztergom, Kossuth Lajos u tel./fax:

Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165

Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165 Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242,

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS EPSILON FITNESS KERÉKPÁR

HASZNÁLATI UTASÍTÁS EPSILON FITNESS KERÉKPÁR HASZNÁLATI UTASÍTÁS EPSILON FITNESS KERÉKPÁR A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242, mobil: (0670)2118227

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RESOBELT MASSZÁZS BERENDEZÉS

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RESOBELT MASSZÁZS BERENDEZÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RESOBELT MASSZÁZS BERENDEZÉS FONTOS BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS KARBANTARTÁS RAJZ, ALKATRÉSZLISTA SZERELÉSI ÚTMUTATÓ SZALAGOK HASZNÁLATA Tisztelt vásárló, Kérem, a berendezés használata

Részletesebben

Elektromos darts tábla AP-50 IN 202 Használati útmutató

Elektromos darts tábla AP-50 IN 202 Használati útmutató Elektromos darts tábla AP-50 IN 202 Használati útmutató A GARANCIÁLIS ÉS GARANCIÁN TÚLI SZERVIZT A FORGALMAZÓ BIZTOSÍTJA: Insportline Hungary Kft. 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 65. www.insportline.hu

Részletesebben

IN1390 Worker City Roller

IN1390 Worker City Roller IN1390 Worker City Roller FONTOS: A ROLLER ÖSSZESZERELÉSE ÉS HASZNÁLATA ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL A FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYVET. FIGYELMEZTETÉS:.6 éves, vagy annál idősebb felhasználók számára. Maximális

Részletesebben

TYPHOON computer. Insportline Hungary kft.

TYPHOON computer. Insportline Hungary kft. TYPHOON computer Insportline Hungary kft. A computer használata Technikai adatok Time (idő) 00:00-99:59 Min Speed (sebesség) 0.8-20.0 km/h Incline (dőlésszög) 0-15% Distance (távolság) 0.00-99.9 km Calories

Részletesebben

SPARTAN SPORT CROSSTRAINER ERGOMETER. Cikk szám: 1011. Összeszerelési útmutató. Tartalomjegyzék

SPARTAN SPORT CROSSTRAINER ERGOMETER. Cikk szám: 1011. Összeszerelési útmutató. Tartalomjegyzék SPARTAN SPORT CROSSTRAINER ERGOMETER Cikk szám: 1011 Összeszerelési útmutató Tartalomjegyzék Alkatrészek listája Szerelés leírása Kijeljzö kezelése Alkatrészek listája SZ MEGNEVEZÉS DB A Számláló, kijelzö

Részletesebben

F4 futópad konzol felhasználói kézikönyv

F4 futópad konzol felhasználói kézikönyv F4 futópad konzol felhasználói kézikönyv A konzol részei A Ezekben az ablakokban jelenik meg az idő, a programprofil, a futószalag sebessége, a megtett távolság, a futópad dőlésszöge, a mért pulzus és

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 133 Edzőtorony insportline Easy

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 133 Edzőtorony insportline Easy HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ IN 133 Edzőtorony insportline Easy Köszönjük, hogy termékünk megvásárlása mellett döntött. Bármennyire is igyekszünk a legjobb minőség elérésére, előfordulhatnak hiányzó, vagy hibás

Részletesebben

VENTILLÁTOROS EVEZŐGÉP CONGO IN 2811

VENTILLÁTOROS EVEZŐGÉP CONGO IN 2811 VENTILLÁTOROS EVEZŐGÉP CONGO IN 2811 h a s z n á l a t i ú t m u t a t ó Forgalmazó Insportline Hungary Kft. 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 65. www.insportline.hu tel./fax: 0633-313-242 Fontos biztonasági

Részletesebben

HU Vibro stepper használati útmitató IN 2679

HU Vibro stepper használati útmitató IN 2679 HU Vibro stepper használati útmitató IN 2679 Forgalmazó: Insportline Hungary Kft. 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 65. www.insportline.hu tel./fax: 0633-313-242 Köszönjük, hogy berendezésünk a vibro stepper

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 6937 insportline Aluvis motoros futópad

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 6937 insportline Aluvis motoros futópad HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 6937 insportline Aluvis motoros futópad TARTALOM RAJZ...3 ALKATRÉSZLISTA...3 SZERKEZETI RÉSZEK...5 SZERELÉS...5 HASZNÁLAT...8 Biztonsági kulcs...8 Összecsukás/szétnyitás...8 VEZÉRLŐPANEL...9

Részletesebben

Használati útmutató. IN 3478 Futópad insportline HILL. Összeszerelési séma

Használati útmutató. IN 3478 Futópad insportline HILL. Összeszerelési séma Használati útmutató IN 3478 Futópad insportline HILL Összeszerelési séma szám MEGNEVEZÉS db szám MEGNEVEZÉS db 1 Kijelző 9 Nyomásrúd 1 2 Üvegtartó 10 Megerősített rúd 1 3 Lendkerék 11 Alsó váz 1 4 Kézi

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 4422 Spinning kerékpár insportline Jota

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 4422 Spinning kerékpár insportline Jota HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Spinning kerékpár insportline Jota TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 SZERKEZETI RAJZ... ALKATRÉSZ LISTA... 5 ÖSSZESZERELÉS... 7 GARANCIÁLIS FELTÉTELEK, REKLAMÁCIÓ...9 BIZTONSÁGI

Részletesebben

ELEKTROMOS ROLLER Termék száma: 2341. Használati leírás. Olvassa el és értse meg a következő leírást.

ELEKTROMOS ROLLER Termék száma: 2341. Használati leírás. Olvassa el és értse meg a következő leírást. ELEKTROMOS ROLLER Termék száma: 2341 Használati leírás Olvassa el és értse meg a következő leírást. Mielőtt hozzákezdene Távolítsa el a csomagolást. Ellenőrizze, hogy minden alkatrész hiánytalan e vagy

Részletesebben

Használati utasítás. Fitness Grand sztepper A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA!

Használati utasítás. Fitness Grand sztepper A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Használati utasítás Fitness Grand sztepper A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242, mobil: (0670)2118227

Részletesebben

Használati útmutató IN 3830 insportline Fresia

Használati útmutató IN 3830 insportline Fresia Használati útmutató IN 3830 insportline Fresia Köszönjük, hogy vibromasszázs berendezésünk megvásárlása mellett döntött. Használata előtt, kérem figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót a berendezés helyes

Részletesebben

MÁGNESES EVEZŐGÉP AMAZONIAN IN 2812

MÁGNESES EVEZŐGÉP AMAZONIAN IN 2812 MÁGNESES EVEZŐGÉP AMAZONIAN IN 2812 Forgalmazó Insportline Hungary Kft. 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 65. www.insportline.hu tel./fax: 0633-313-242 Fontos biztonasági információk Őrizze meg ezt a használati

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ FIGYELMEZTETÉS FIGYELEM: Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutató, mely fontos előírásokat tartalmaz a biztonságos használatra és a készülék karbantartására

Részletesebben

Használati útmutató HU. IN 4422 insportline JOTA (RB50550A) Spinning kerékpár

Használati útmutató HU. IN 4422 insportline JOTA (RB50550A) Spinning kerékpár Használati útmutató HU IN 4422 insportline JOTA (RB50550A) Spinning kerékpár FONTOS BIZTONSÁGI FUGYELMEZTETÉSEK Őrizze meg ezt az útmutatót az esetleges későbbi szükség esetére. 1. Mielőtt a spinning kerékpár

Részletesebben

AB GENERATOR Termék száma: 1515. Használati utasítás

AB GENERATOR Termék száma: 1515. Használati utasítás AB GENERATOR Termék száma: 1515 Használati utasítás Fontos: olvassa el figyelmesen a használati leírást, mielőtt használatba venné ezt a terméket. Fontos biztonsági figyelmeztetések 1. Maximális terhelhetőség:

Részletesebben

Starset-Con. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót!

Starset-Con. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! Starset-Con Szerelési útmutató Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! BESZERELÉS ÉS HASZNÁLAT ELŐTT: 1. FIGYELEM: balesetek elkerülése végett az instrukciókat

Részletesebben

Starset Z1000/1500. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót!

Starset Z1000/1500. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! Starset Z1000/1500 Szerelési útmutató Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! BESZERELÉS ÉS HASZNÁLAT ELŐTT: 1. FIGYELEM: balesetek elkerülése végett az instrukciókat

Részletesebben

SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ

SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Modellszám: VC-901 A használat előtt olvassa el figyelmesen az útmutatót. FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK: A porzsák nélküli, száraz-nedves porszívó használatakor,

Részletesebben

KAPARA fitness kerékpár. Használati utasítás

KAPARA fitness kerékpár. Használati utasítás KAPARA fitness kerékpár Használati utasítás A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242, mobil: (0670)2118227

Részletesebben

FORGÓFEJES FEJMOSÓ DUO

FORGÓFEJES FEJMOSÓ DUO FORGÓFEJES FEJMOSÓ DUO Használati útmutató HU Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Reméljük, hogy termékünkkel Ön is elégedett lesz és hosszú ideig szolgálja majd Önt. Az útmutató

Részletesebben

HU - Használati útmutató insportline Lilly IN 2164

HU - Használati útmutató insportline Lilly IN 2164 HU - Használati útmutató insportline Lilly IN 2164 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242, mobil:

Részletesebben

Kiromed Prof Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató

Kiromed Prof Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató Kiromed Prof Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató A termék kivitele a képen látható eszköztől részleteiben eltérhet, a változás jogát fenntartjuk. KEZELÉS ÉS BEÁLLÍTÁS TARTALOMJEGYZÉK Hogyan

Részletesebben

Használati útmutató HU IN 3882 Stepper insportline Sceleton

Használati útmutató HU IN 3882 Stepper insportline Sceleton Használati útmutató HU IN 3882 Stepper insportline Sceleton FONTOS! A berendezés első használata előtt figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót. Őrizze meg a használati útmutatót az esetleges

Részletesebben

GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket.

GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. A használati útmutatót olvassa el és õrizze meg késõbbi áttekintésre is. Kérjük a szülõket vagy a terméket összeszerelõ

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. XRJ15Lx1, XRJ15Lx2, XRJ15Lx3 Jégkása készítő gép használati útmutató

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. XRJ15Lx1, XRJ15Lx2, XRJ15Lx3 Jégkása készítő gép használati útmutató . HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XRJ15Lx1, XRJ15Lx2, XRJ15Lx3 Jégkása készítő gép használati útmutató Olvassa el, és a készülék közelében őrizze meg jelen használati útmutatót. Importőr: Vendi Hungária Kft. Szervizbejelentés:

Részletesebben

MULTI HOME GYM Multifunkcionális Edzőtorony Cikk szám: 1158 Használati utasítás

MULTI HOME GYM Multifunkcionális Edzőtorony Cikk szám: 1158 Használati utasítás MULTI HOME GYM Multifunkcionális Edzőtorony Cikk szám: 1158 Használati utasítás Tartalom: Biztonsági utasítások Alkatrészek felsorolása Alkatrészek képes listája Robbantott rajz Szerelési leírás Bemelegíítő

Részletesebben

Használati útmutató. IN 3829 VibroGym insportline TULIPE

Használati útmutató. IN 3829 VibroGym insportline TULIPE Használati útmutató IN 3829 VibroGym insportline TULIPE 1 Köszönjük, hogy vibromasszázs berendezésünk vásárlása mellett döntött. A berendezés első használata előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót,

Részletesebben

Használati utasítás insportline TRENTON A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel.

Használati utasítás insportline TRENTON A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel. Használati utasítás insportline TRENTON A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel. Insportline Hungary kft. Kossuth Lajos u. 65, 2500 Esztergom tel. +36 (33) 313242, +36 (70) 211 8227, www.insportline.hu

Részletesebben

16-12 ROLLER Termék száma: 2319 Használati és szerelési útmutató

16-12 ROLLER Termék száma: 2319 Használati és szerelési útmutató 16-12 ROLLER Termék száma: 2319 Használati és szerelési útmutató Fontos javaslat: kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat mielőtt hozzákezdene az összeszereléshez, és fogadja meg a karbantartási

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 5557 Elliptikus tréner insportline Daven

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 5557 Elliptikus tréner insportline Daven HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ IN 5557 Elliptikus tréner insportline Daven 1 Tartalom TARTALOM...2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...3 ÖSSZEKÖTŐ ELEMEK...5 ÖSSZESZERELÉS...6 SZÁMÍTÓGÉP HASZNÁLATA LB5600... 16 RAJZ... 22 ALKATRÉSZLISTA...

Részletesebben

Használati utasítás SEG EM3236 ellipszistréner A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel.

Használati utasítás SEG EM3236 ellipszistréner A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel. Használati utasítás SEG EM3236 ellipszistréner A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel. Insportline Hungary kft. Kossuth Lajos u. 65, 2500 Esztergom tel. +36 (33) 313242, +36 (70) 211 8227,

Részletesebben

Duke kézikönyv. Biztonsági óvintézkedések

Duke kézikönyv. Biztonsági óvintézkedések Duke kézikönyv Biztonsági óvintézkedések Az edzőkerékpár úgy lett megtervezve és megalkotva, hogy a maximális biztonságot garantálja. Ennek ellenére is be kell tartani bizonyos óvintézkedéseket amikor

Részletesebben

Használati útmutató Mágneses szobakerékpár

Használati útmutató Mágneses szobakerékpár Használati útmutató Mágneses szobakerékpár Jótállás A garancia a gyártási és az anyagbeli hibákra vonatkozik, a megvásárlást követı 2 évig. Ha Ön ez idın belül igényt tart a gép javítására, a gyártó köteles

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ MODELL: OF1-S16 (KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT HASZNÁLAT ELŐTT.) 1 Biztonsági Előírások: 1. Soha ne tegye az ujját vagy más egyebet

Részletesebben

Ellipszistréner Használati utasítás AIR I

Ellipszistréner Használati utasítás AIR I Ellipszistréner Használati utasítás AIR I A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel. Insportline Hungary kft. Kossuth Lajos u. 65, 2500 Esztergom tel. +36 (33) 313242, +36 (70) 211 8227, www.insportline.hu

Részletesebben

SPARTAN SPORT SB01 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Cikk szám: 1010

SPARTAN SPORT SB01 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Cikk szám: 1010 SPARTAN SPORT SB01 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Cikk szám: 1010 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK A bicikli használatakor az alapvetö óvintézkedéseket mindig be kell tartani, beleértve a következöket: Olvasson el minden utasítást

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 10891 szobakerékpár insportline Temiste

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 10891 szobakerékpár insportline Temiste HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 10891 szobakerékpár insportline Temiste TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 SZERKEZETI RAJZ... 4 ALKATRÉSZ LISTA... 4 ÖSSZESZERELÉS... 5 SZÁMÍTÓGÉP HASZNÁLATA... 7 GYAKORLATOK...

Részletesebben

Használati útmutató HU. IN 4754 Futópad insportline Nimbus

Használati útmutató HU. IN 4754 Futópad insportline Nimbus Használati útmutató HU IN 4754 Futópad insportline Nimbus Fontos biztonsági figyelmeztetés FIGYELMEZTETÉS: Első használat előtt figyelmesen olvassa el az egész használati útmutatót. Veszély: Tisztításkor,

Részletesebben

900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Csuklókaros kapumotor 900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK BIZTONSÁG MUNKA ESZKÖZÖK 3 TECHNIKAI ADATOK MÉRETEK 4 A KAR RÖGZÍTÉSE A KAPUHOZ ÖSSZESZERELÉS 5 KIOLDÁS CSATLAKOZÁSOK A

Részletesebben

F40P ventilátor használati útmutató

F40P ventilátor használati útmutató F40P ventilátor használati útmutató Alkatrészek ismertetése általános biztonsági tudnivalók - Amíg teljes körűen össze nem állítottuk a ventilátort, addig ne csatlakoztassuk azt a a fali csatlakozó aljzathoz.

Részletesebben

Használati utasítás X-TYPE mágneses szobakerékpár

Használati utasítás X-TYPE mágneses szobakerékpár Használati utasítás X-TYPE mágneses szobakerékpár A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel. Insportline Hungary kft. Kossuth Lajos u. 65, 2500 Esztergom tel. +36 (33) 33242, +36 (70) 2 8227,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU. IN 5556 Elliptikus tréner insportline Sarasota

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU. IN 5556 Elliptikus tréner insportline Sarasota HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 5556 Elliptikus tréner insportline Sarasota 1 Tartalom BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 ÖSSZEKÖTŐ ELEMEK... 5 SZERSZÁMOK... 7 ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ... 10 SZÁMÍTÓGÉP HASZNÁLATA RD-93225...

Részletesebben

KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161

KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161 SZERELÉSI- ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS : KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161 HINTAVÁZ HINTA 01/07-1 - READ THIS FIRST!!! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Ha törött vagy hiányos a csomag tartalma,

Részletesebben

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER 2 MAGYAR EM4028 - PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Mielőtt elkezdené... 2 2.0 A hardver

Részletesebben

Turbo Trainer GYVFL02

Turbo Trainer GYVFL02 Turbo Trainer GYVFL02 Használati utasítás Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Köszönjük, hogy termékünket választotta! A biztonságos működtetésre vonatkozó ajánlások 1.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ Art. 7300A FIGYELEM OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A FÜZETET. EZ FONTOS INFORMÁCIÓKAT A BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉSRE ÉS KARBANTARTÁSRA VONATKOZÓAN. FONTOS INFORMÁCIÓK ŐRIZZE

Részletesebben

Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielott a használatba helyezné.

Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielott a használatba helyezné. Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielott a használatba helyezné. 1 FIGYELMEZTETÉS Az összes biztonsági és muködtetési utasítást el kell olvasni a muveletek megkezdése elott. A helytelen muveletek maradandó

Részletesebben

Q30 ventilátor használati útmutató

Q30 ventilátor használati útmutató Q30 ventilátor használati útmutató Fontos! Későbbi használat céljából őrizzük meg az útmutatót. Összeszerelés előtt mindenképp tanulmányozzuk át az útmutatót. utasítások Motor Tápkábel Biztosító anya Hátsó

Részletesebben

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ! Használati utasítás A készülék első használata előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, és őrizze meg későbbi használatra! A használati útmutató az alábbi

Részletesebben

Használati útmutató. Mágnenes futópad sielő funkcióval

Használati útmutató. Mágnenes futópad sielő funkcióval Használati útmutató Mágnenes futópad sielő funkcióval FIGYELEM! A termék használata előtt figyelmesen olvassa el az összes instrukciót. Tartsa meg a használati utasítást a későbbi használat esetére. E

Részletesebben

KISTRAKTOR. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KISTRAKTOR. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KISTRAKTOR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. HU Figyelmeztetés: - A gyermekek

Részletesebben

Használati útmutató. IN 901 Evezőgép insportline SEG-6601 2 az 1-ben. legyen húzva. Kövesse a jelen használati utasítás valamennyi útmutatását

Használati útmutató. IN 901 Evezőgép insportline SEG-6601 2 az 1-ben. legyen húzva. Kövesse a jelen használati utasítás valamennyi útmutatását Használati útmutató IN 901 Evezőgép insportline SEG-6601 2 az 1-ben FIGYELMEZTETÉS legyen húzva. Kövesse a jelen használati utasítás valamennyi útmutatását Az edzés egészségi kockázattal járhat. Az edzésprogram

Részletesebben

Q40P ventilátor használati útmutató

Q40P ventilátor használati útmutató Q40P ventilátor használati útmutató Alkatrészek ismertetése A) Elülső védőrács B) Hátsó védőrács (hátul) C) Motor ház D) Ventilátor fej forgás gomb E) Fej dőlés állító kézi csavar F) Lapátkerék G) Vezérlőpanel

Részletesebben

Szerelés és használati utasítások

Szerelés és használati utasítások Szerelés és használati utasítások PickUp daru SX 2000 - A ŐRIZZE MEG EZT AZ ÚTMUTATÓT A KÉSŐBBIEKRE DARU SX 2000 - A az érvényes szabványok követelményeivel összhangban tervezve és gyártva, hogy biztosítva

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HALOGÉN MELEGÍTŐ TÍPUS: HM8150A

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HALOGÉN MELEGÍTŐ TÍPUS: HM8150A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HALOGÉN MELEGÍTŐ TÍPUS: HM8150A Kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és tegye el! Továbbiakban szükség lehet rá. I. TERMÉKJELLEMZŐK Típus szám: Maximális Feszültség:

Részletesebben

Motor lamellás árnyékolókhoz J4 WT

Motor lamellás árnyékolókhoz J4 WT Motor lamellás árnyékolókhoz J4 WT Szerelési útmutató HU - Tartalomjegyzék 1 Általános információ 2 1.1 Általános információ 2 1.2 Biztonsági előírások 2 1.3 Megfelelőségi nyilatkozat 2 1.4 Műszaki adatok

Részletesebben

Sigma fitnesskerékpár Használati utasítás

Sigma fitnesskerékpár Használati utasítás Sigma fitnesskerékpár Használati utasítás A SZERVíZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242, mobil: (0670)2118227

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP Art. 8220-8225 FIGYELEM OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A FÜZETET. EZ FONTOS INFORMÁCIÓKAT A BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉSRE ÉS KARBANTARTÁSRA VONATKOZÓAN. FONTOS INFORMÁCIÓK ŐRIZZE

Részletesebben

ORION ellipszistréner

ORION ellipszistréner Használati utasítás ORION ellipszistréner A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel. Insportline Hungary kft. Kossuth Lajos u. 65, 2500 Esztergom tel. +36 (33) 313242, +36 (70) 211 8227, www.insportline.hu

Részletesebben

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK PROFI BOROTVA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Ha a terméket továbbadja vagy

Részletesebben

JDBUG Tréningbicikli lányoknak Cikk szám: 2318

JDBUG Tréningbicikli lányoknak Cikk szám: 2318 JDBUG Tréningbicikli lányoknak Cikk szám: 2318 Használati útmutató A bicikli részei A: Elsö kerék B: Elülsö villa C: Fékkar D: Kormány E: Kormánymarkolat F: Ülés G: Üléstámogató csö H: Hátsó kerék Biztonsági

Részletesebben

Használati utasítások Cikk szám: 1103

Használati utasítások Cikk szám: 1103 Használati utasítások Cikk szám: 1103 ÖSSZECSUKHATÓ TRAMBULIN 96cm Komoly testi sérülés vagy halál következhet be, ha a fenti figylemeztetéseket nem követik és nem használják minden utasítás szerint. BIZTONSÁGI

Részletesebben

HU - Használati útmutató insportline Lilly IN 2164

HU - Használati útmutató insportline Lilly IN 2164 HU - Használati útmutató insportline Lilly IN 2164 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242, mobil:

Részletesebben

EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció)

EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció) v EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció) 2 MAGYAR EM8660 - Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Bejárati ablak/ajtó

Részletesebben

Jade 8046D 90x90x2200 alacsonytálcás zuhanykabin összeszerelés útmutató

Jade 8046D 90x90x2200 alacsonytálcás zuhanykabin összeszerelés útmutató Jade 8046D 90x90x2200 alacsonytálcás zuhanykabin összeszerelés útmutató Kedves Vásárlónk, köszönjük, hogy az AQULIFE zuhanykabinját választotta. Önnek a kabin összeszerelésére és működtetésére vonatkozó

Részletesebben

Kábeldob hordozható lámpával - 24 V. Használati útmutató GD024

Kábeldob hordozható lámpával - 24 V. Használati útmutató GD024 Kábeldob hordozható lámpával - 24 V Használati útmutató GD024 GD024 használati útmutató Az alábbi használati útmutatót figyelmesen olvassa el. A használati útmutató előírásainak a be nem tartása súlyos

Részletesebben

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő 2 MAGYAR EM8690-R1 - Vezeték nélküli füst érzékelő Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 2.0 LED indikátor... 3 3.0 Beállítások... 3 3.1 Első használat... 3 3.2 Teszt Mód...

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

TRON SZŐNYEG-, KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEK LAVATRON 20 LAVATRON 30 LAVATRON 70

TRON SZŐNYEG-, KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEK LAVATRON 20 LAVATRON 30 LAVATRON 70 TRON SZŐNYEG-, KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEK LAVATRON 20 LAVATRON 30 LAVATRON 70 Kedves vásárlónk, ma kitűnően választott. Az ön porszívója az ECO-TRON tapasztalatai alapján készült. Az ECO-TRON- nak vezető szerepe

Részletesebben

Használati utasítás. POWER MASTER evezőgép IN 465. A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel.

Használati utasítás. POWER MASTER evezőgép IN 465. A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel. Használati utasítás POWER MASTER evezőgép IN 465 A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel. Insportline Hungary kft. Kossuth Lajos u. 65, 2500 Esztergom tel. +36 (33) 313242, +36 (70) 211 8227,

Részletesebben

Nitro Rollátor. Használati utasítás. www.gyogyaszat i.h

Nitro Rollátor. Használati utasítás. www.gyogyaszat i.h Nitro Rollátor Használati utasítás www.gyogyaszati.hu MEDIGOR www.gyogyaszat i.h u Rollátor részei 3 1 4 2 6 5 7 12 8 11 10 9 1. Markolat 2. Állítható kormányrúd 3. Foganytyú fényvisszaverõje 4. Fékkar

Részletesebben

TOALETT- ASZTALKA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TOALETT- ASZTALKA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TOALETT- ASZTALKA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, a használatba vétel előtt, olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Elemek behelyezése 2x AA 1.5V elem 2x

Részletesebben

. Használati utasítás STAR edzőtorony

. Használati utasítás STAR edzőtorony . Használati utasítás STAR edzőtorony A JÓTÁLLÁSÉRT ÉS A SZERVIZÉRT FELEL: Insportline kft, Kossuth Lajos utca 65, Esztergom www.insportline.hu tel/fax: +36 3331 3242 Fontos információk: A gép otthoni

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 5558 Elliptikus tréner Grand GP524H

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 5558 Elliptikus tréner Grand GP524H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ IN 5558 Elliptikus tréner Grand GP524H 1 TARTALOM TARTALOM...2 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK...3 ÖSSZEKÖTŐ ELEM...5 ÖSSZESZERELÉS...6 SZÁMÍTÓGÉP HASZNÁLATA LB1066... 17 RAJZ... 20 ALKATRÉSZLISTA...

Részletesebben

Használati útmutató. IN 5729 Szobakerékpár insportline Xbike

Használati útmutató. IN 5729 Szobakerékpár insportline Xbike Használati útmutató IN 5729 Szobakerékpár insportline Xbike 1 TARTALOM TARTALOM... 2 FONTOS BIZTONSÁGI FEGYELMEZTETÉSEK... 3 CSOMAGBAN KAPOTT ALKATRÉSZLISTA... 5 ÖSSZEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ... 6 RAJZ... 9 ALKATRÉSZLISTA...

Részletesebben

F40PT ventilátor használati útmutató

F40PT ventilátor használati útmutató F40PT ventilátor használati útmutató Alkatrészek ismertetése A) Elülső védőrács B) Hátsó védőrács (hátul) C) Motor ház D) Ventilátor fej forgás gomb E) Fej dőlés állító kézi csavar F) Lapátkerék G) Vezérlőpanel

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv - HU IN 3883 insportline Easy step (KLJ-303) multifunkciós stepper

Felhasználói kézikönyv - HU IN 3883 insportline Easy step (KLJ-303) multifunkciós stepper Felhasználói kézikönyv - HU IN 3883 insportline Easy step (KLJ-303) multifunkciós stepper FONTOS! A berendezés első használata előtt figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót. Őrizze meg a használati

Részletesebben

EXLED-001 (HT-F62413A-10)

EXLED-001 (HT-F62413A-10) LED VILÁGÍTÁS Biztonsági előírások és használati utasítás EXLED-001 (HT-F62413A-10) Köszönjük, hogy ezt a terméket választotta. Kérjük, üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa át ezt a használati utasítást

Részletesebben

UTILE. Felhasználói Kézikönyv GARÁZSKAPU NYITÓ SZETT 70 KG CHAIN 3M ELETTRONIC DIVISION

UTILE. Felhasználói Kézikönyv GARÁZSKAPU NYITÓ SZETT 70 KG CHAIN 3M ELETTRONIC DIVISION ELETTRONIC DIVISION Felhasználói Kézikönyv UTILE 70 KG CHAIN 3M GARÁZSKAPU NYITÓ SZETT FIGYELEM!! Telepítés előtt kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a kézikönyvet! TARTALOMJEGYZÉK CSOMAG TARTALMA... 2

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Szeletelı gépek. Gyártó: R.G.V. s.r.l. / ITALY. Típusok: LUSSO-22-GS, LUSSO-25GS, LADY-22GS, LADY-25GS, LADY-275 S, LUSSO-275 S

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Szeletelı gépek. Gyártó: R.G.V. s.r.l. / ITALY. Típusok: LUSSO-22-GS, LUSSO-25GS, LADY-22GS, LADY-25GS, LADY-275 S, LUSSO-275 S HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Szeletelı gépek Gyártó: R.G.V. s.r.l. / ITALY Típusok: LUSSO-22-GS, LUSSO-25GS, LADY-22GS, LADY-25GS, LADY-275 S, LUSSO-275 S Importálja és Forgalmazza: Vendi-Hungária Kft Vendéglátó-ipari

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG Borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! TARTALOM A BORHŰTŐ RÉSZEI... 3 TECHNIKAI ADATOK... 4 FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 5 ÜZEMBE

Részletesebben

Használati útmutató SEG-1698 szobakerékpár

Használati útmutató SEG-1698 szobakerékpár Használati útmutató SEG-1698 szobakerékpár FIGYELMEZTETÉS A tornázás egészégi kockázattal járhat. Az edzésprogram megkezdése előtt konzultáljon egészségi állapotáról háziorvosával. Amennyiben gyengeséget

Részletesebben

Gyermek fejlesztõ járókeret NIMBO Összeszerelési és kezelési útmutató

Gyermek fejlesztõ járókeret NIMBO Összeszerelési és kezelési útmutató Gyermek fejlesztõ járókeret NIMBO Összeszerelési és kezelési útmutató Összeszerelés és használat elõtt kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi utasításokat, Bizonyosodjon meg arról, hogy ismeri az összes

Részletesebben

Használati utasítás RAPID Mágneses szobakerékpár

Használati utasítás RAPID Mágneses szobakerékpár Használati utasítás RAPID Mágneses szobakerékpár A GARANCIÁLIS ÉS GARANCIÁN TÚLI SZERVIZT A FORGALMAZÓ BIZTOSÍTJA Insportline Hungary Kft. 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 65. www.insportline.hu 2 Köszönjük,

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS Worker Fliker ROLLER IN 1796

HASZNÁLATI UTASÍTÁS Worker Fliker ROLLER IN 1796 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Worker Fliker ROLLER IN 1796 FONTOS BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK....2 A ROLER RÉSZEI ÉS ALKETRÉSZEI......4 SZERELÉSI ÚTMUTATÓ......5 HASZNÁLAT ELŐTT ELLENŐRIZZE...7 HOGYAN HASZNÁLJUK...8

Részletesebben

Konzol felhasználói kézikönyv

Konzol felhasználói kézikönyv F5 Dual (G6427U) F9 Dual (G6520U) F12 Dual (G6522U) Konzol felhasználói kézikönyv MAGYAR A konzol részei A A kijelzőn a következő információk jelennek meg: edzésidő, az aktuális edzésprogram, az aktuális

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye, egyike a gyártó

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU. IN10664 Kosárpalánk insportline S-K1 ÖSSZESZERELÉS: KÉT FELNŐTT SZEMÉLYT IGÉNYEL

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU. IN10664 Kosárpalánk insportline S-K1 ÖSSZESZERELÉS: KÉT FELNŐTT SZEMÉLYT IGÉNYEL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN10664 Kosárpalánk insportline S-K1 ÖSSZESZERELÉS: KÉT FELNŐTT SZEMÉLYT IGÉNYEL TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 ALKATRÉZLISTA... 4 ÖSSZEKÖTŐ ELEMEK... 5 SZERSZÁMOK... 7 BIZTONSÁG...

Részletesebben

Használati útmutató HU. IN 3732 insportline Trambulin Mini Digital 122 cm

Használati útmutató HU. IN 3732 insportline Trambulin Mini Digital 122 cm Használati útmutató HU IN 3732 insportline Trambulin Mini Digital 122 cm FIGYELMZTETÉS Nagy hangsúlyt fektetünk termékeink legjobb minősége elérésébe. Sport segédeszközeinkre büszkék vagyunk és sok boldog

Részletesebben