Balatonföldvár Város Önkormányzata 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 1. Ügyiratszám: /2015 Ügyintéző: Lénárt Márta

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Balatonföldvár Város Önkormányzata 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 1. Ügyiratszám: /2015 Ügyintéző: Lénárt Márta"

Átírás

1 Balatonföldvár Város Önkormányzata 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 1. Ügyiratszám: /2015 Ügyintéző: Lénárt Márta Tárgy: Árajánlat kérés Balatonföldváron megvalósuló Zöld város kialakítása című TOP forrásból finanszírozásra kerülő projekthez kapcsolódó engedélyezési szintű tervdokumentáció elkészítésére. Tisztelt Címzett! Kérem, szíveskedjen árajánlatot adni a Balatonföldváron megvalósuló Zöld város kialakítása című TOP forrásból finanszírozásra kerülő projekthez kapcsolódó engedélyezési szintű tervdokumentáció elkészítésére Feladatleírás: 1 számú melléklet szerint A teljesítés helye: ajánlatkérő székhelye. A teljesítés határideje: január 31. Fizetési feltételek: - Fizetés módja: átutalás - Fizetési határidő: 30 nap - A vállalkozó 1 darab végszámla benyújtására jogosult. - Ajánlatkérő előleget nem fizet. Részajánlattételi lehetőség: nincs. Ajánlatkérés nyelve: magyar. Ajánlati kötöttség időtartama: az ajánlattételi határidő lejártát követő 30 nap. Az ajánlatok elbírálásának szempontja: a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás módszere. Szerződéskötés tervezett időpontja: eredményhirdetést követően, azonnal. Egyéb információk: 1. Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az eljárást eredménytelennek nyilvánítsa. 2. Ajánlatkérő rögzíti, hogy alkalmassági feltételeket azért nem határoz meg, mert csak olyan gazdasági szereplőknek küldi meg jelen versenyeztetési felhívást, amelyek vonatkozásában olyan információkkal rendelkezik, mely szerint a feladat ellátására alkalmasak. 3. Ajánlattevő ajánlatához csatolja az ajánlattételi lapot és aláírási címpéldányát 1 példányban. 4. Érvénytelen az ajánlat, ha a. ha nem tartalmazza hiánypótlás esetén sem - az előírt dokumentumokat, b. késedelmesen nyújtották be.

2 5. Jelen felhívást egyidejűleg es kézbesítéssel küldi meg Ajánlatkérő valamennyi ajánlattételre felkért gazdasági szereplőnek. Az eredményhirdetés ideje és módja: Az eredményhirdetésre az ajánlattételi határidő lejártát és a döntést követő munkanapon kerül sor, ajánlattevők ben vagy személyesen kapnak értesítést. Ajánlattételi határidő: november óra Az ajánlatot ben címre szíveskedjen megküldeni, aláírt szkennelt formátumban. Balatonföldvár, november... Holovits Huba polgármester sk.

3 1. sz melléklet Feladatleírás I. AZ ÁTALAKÍTÁS CÉLJA: A Kultkikötő jelenlegi formájában, műszaki állapotában jelentősen leromlott, és csak igen nagy kompromisszumok árán tud működni és vendégkörének megfelelő szolgáltatást, szórakozási lehetőséget, elfoglaltságot biztosítani. A terület műszaki színvonala jelen pillanatban messze elmarad a mai kor elvárásaitól, igeényeitől, műszaki színvonalától. A cél egy kultúrált, a mai kor elvárásainak, műszaki és szolgáltatási színvonalának, esztétikai elvárásainak megfelelő kulturális központ létrehozása, mely emelheti a Balaton körüli szolgáltatások színvonalát. II. A TERVEZÉSI TERÜLET: A tervezési terület a jelenlegi Kultkikötő kerítéssel lehatárolt területe és az akcióterülethez tartozó parkrész, illetve fasor. Ezen terület a tervezési koncepció és az önkormányzattal való egyeztetést követően kerül véglegesítésre. III. A TERVEZÉSI TERÜLET MEGKÖZELÍTÉSE: A terület jelen pillanatban 2 bejárattal rendelkezik. Az egyik bejárat a park felől került kialakításra. A terület gazdasági bejárata a templom és a Séd-patak hídjának irányából került kialakításra. A gazdasági megközelítés szempontjából a meglévő útvonal kamionokkal nehézkesen használható. IV. A TERVEZÉSI TERÜLET JELENLEGI ÉPÍTMÉNYEI: 1. A területen jelen pillanatban található egy épített szerkezetű kiszolgáló épület, lapostetős kialakítással, vakolt homlokzati felületekkel, boltíves árkáddal. Az épület nem védett, a tervezés során elbontásával lehet számolni. Az épületben 2 iroda helyiség és vizesblokk (wc) kapott helyet. Az épület műszaki állapota jelentősen leromlott képet mutat. 2. A kiszolgáló épület előtt került elhelyezésre a nagyszínpad, 12x14 m mérettel, mely jelen pillanatban acél szerkezetű alátét tartószerkezettel, lebontható (mobil) fedéssel és bontható színpad felülettel készült. A hangosítás berendezései acél oszlopokon kerültek elhelyezésre. 3. A jelenlegi nézőtéri lelátó szintén szerelt acélszerkezettel készült, fedés nélküli kialakítással. A nézőtér alatt raktározási funkció kapott helyet. A lelátó lejtése, meredeksége nem megfelelő. A nézőtéri székek műanyag kemping szék formájában kerülnek elhelyezésre az előadások alkalmával. A nézőtéri lelátó felső részén, középen kapott helyet a technikai irányító és hangosító pult. 4. A meglévő gyermek foglalkoztató egy acélszerkezetű, ponyva fedésű, zárt sátorban kapott helyet. Az építményben oldják meg esetenként 300 fő gyermek foglalkoztatását, szórakoztatását. A sátorban elhelyezésre került egy gyermek színpad is kb. 6x8 m mérettel. 5. A terület főbejáratánál faszerkezetű szerelt pavilonban kapott helyet a jegyiroda, melyben az előadások előtt a jegyek árusítása történik. Az épület műszaki állapota jelentősen leromlott. 6. A főbejárat mellett kapott helyet a büfé és borkóstoltató pavilon, szerelt faszerkezetű épületben. Az épület műszaki színvonala leromlott, kapacitása sem megfelelő.

4 7. A vendégek részére biztosítandó vizesblokk jelen pillanatban konténerben került kialakításra, mely sem színvonalában, sem pedig kapacitásában nem megfelelő. 8. A telep üzemeltetéséhez szükséges irodák szintén acélszerkezetű konténerekben kerültek kialakításra. 9. A gazdasági bejárat mellett kapott helyet egy nyolcszögletű sátorban a kiállító tér és takaró kölcsönző, ahol festmény, vagy fotókiállítás illetve esetlegesen állófogadás rendezhető. V. A TERVEZÉSI PROGRAM, IGÉNYEK: 1. ÉPÍTÉSZETI KIALAKÍTÁS, MEGFOGALMAZÁS: A tervezett létesítmény egy szimbólumként, jelként jelenjen meg a meglévő parkban. 2. MŰKÖDÉS: A Kultkikötő jelen formájában júniustól szeptemberig működik. A színpadépítés munkálatai már májustól megindulnak általában. Az átalakítás után is minimálisan ezen időszakban igény a működés, de amennyiben megoldható, akkor őszi és téli rendezvények szervezésére is nyitott az üzemeltető. 3. MEGKÖZELÍTÉS: A terület megközelítési irányai megmaradhatnak. A telep főbejárata a park irányából megfelelő. A főbejárat esetében egy egységes bejárati épületet szükséges kialakítani. A gazdasági bejárat helye megfelelő, de a kamionnal való megközelítést optimálisabbá szükséges tenni (útvonal, meglévő patakon való átközlekedés szűkössége miatt). A vendégforgalmi bejárathoz egy megfelelő áteresztő képességű kapu alakítandó ki, esővédő előtetővel. A meglévő kapu áteresztő képessége mindenféle képpen növelendő. A vendégforgalmi bejárat esetén elválasztott normál és VIP bejáratot, beléptetést kell biztosítani. A Kultkikötő megközelítése minden tervezett irányból, akadálymentesített, térburkolatos utakkal kerüljön kialakításra. 4. KERÍTÉS, BELÁTÁS: A tervezett állapotban biztosítani szükséges a terület körbe kerítettségét és a belátás gátlás megoldását. A kerítés nyomvonala a tervezési megoldás és az önkormányzattal folytatott egyeztetések után esetlegesen kitolható, a park irányába, hogy a kerítésen belül minél nagyobb terület legyen biztosítható. 5. LEHATÁROLÁS, HANGGÁTLÁS: A kialakítás során biztosítani szükséges, hogy a parkban lévő egyéb szórakozó helyekről a zaj zavaró mértékben a telepre bejusson és zavarja az előadások menetét. A külső zaj kizárása érdekében hangfogó építmények tervezendők. 6. KAPACITÁS: A terület jelen állapotában a nagy nézőtéri lelátón 960 ülőhelyet tud biztosítani. Emellett a gyermek sátorban 300 gyermek elhelyezését is tudják biztosítani. A tervezett állapotban ezen létszámok nem csökkenthetők. A nagyszínpad lelátójának min fő elhelyezését kellene

5 biztosítania. A gyermek színpadnak pedig átlagosan 150 gyermek, de esetenként 300 gyermek elhelyezését is biztosítania szükséges. 7. JEGYÁRUSÍTÁS: A jegyek árusítását a vendégforgalmi bejárat mellett szükséges megoldani, kötelezően épületben elhelyezve. 2 db jegypénztár kialakítása szükséges, melyekhez megfelelő eszköz és berendezés, gépterületek kapcsolódnak (jegynyomtatók). A jegypénztárakhoz szükséges az internet kapcsolat kialakítása. 8. SZÍNPAD: A nagyszínpad meglévő mérete (12x14 m) megfelelő. A meglévő színpad járósík magassága csökkentendő (kb. 80 cm-re). A színpad padlózata időjárás álló kivitelben készüljön. A nagyszínpad mellett, a nézőtéri lelátók alatt szükséges egy kisebb, kamara színpad kialakítása is. A főszínpad előtt legyen lehetőség előszínpad építésére is. A gyermek foglalkoztatások részére külön gyermek színpad készüljön, 6x8 m (de min. 6x4 m) mérettel. Így a létesítményben 3 elkülönített színpad készül. A nagyszínpad jelenlegi pozíciója hátrább tolható a koncepció függvényében. A színpadok minden esetben mobil színpadként kerüljenek kialakításra. 9. SZÍNPAD FEDÉSEK: Mindhárom tervezett színpad fedett módon kell, hogy kialakításra kerüljön. A nagyszínpad esetében a színpadfedés a nézőtér nagy részét is fedje, védje. A nagy nézőtéri lelátó esetében a hangosítást és derítő reflektorokat is integrálni szükséges a nézőtéri fedésbe. 10. NÉZŐTÉR: A jelenlegi nézőtéri lelátó lejtése nem megfelelő, a tervezett állapotban megfelelő lejtés alkalmazandó. A nézőtér felső részén, középen kerüljön elhelyezésre a hangosító és irányító pult. A nézőtéri székek mobil módon, leszerelhetően és átrendezhetően legyenek kialakítva. Alap követelmény a kényelmes, karfás kialakítás. A nézőtér fedett kialakítású legyen. A nézőtér soronkénti emelkedése cm legyen. Az első pár sor betolható, mobil nézőtérként is kialakítható. 11. KIÁLLÍTÓ TÉR: A tervezési területen belül kialakítani szükséges, egy fotókiállítás elhelyezésére alkalmas kiállító teret, építményt, mely esetenként fő fogadására is alkalmas legyen. 12. RAKTÁRAK: A színpadok és nézőtéri lelátó szerkezete alatt, raktárterületek kialakítása szükséges. 13. ÜZEMELTETÉSI IRODÁK: Ezen irodákat épületben szükséges a megoldani. 14. BÜFÉ: A területen belül büfé kialakítása szükséges, mely meleg étel kiszolgálására is alkalmas legyen. A büfé kiszolgáló kapacitása min fő/szünet mértékű legyen.

6 15. VIZESBLOKK: A tervezési területen 1000 fő vendég részére, férfi, női, és akadálymentes vizesblokkot szükséges kialakítani. A fellépő művészek részére, állandó öltöző és vizesblokk épület kialakítása szükséges. 16. TÉRBURKOLATOK: A tervezési területen belül a közlekedési zónákban és a nézőterek alatt, térkő burkolat készüljön. 17. FŰTHETŐSÉG: A tervezett létesítményeket nem szükséges fűthető módon kialakítani. 18. NÖVÉNYZET: A Kultkikötő jelenlegi belső növényzetét nem szükséges ritkítani, amennyire csak a tervezett koncepció engedi megtartandó. 19. VENDÉGEK ELOSZTÁSA: A területen belüli vendégek részére a tervezett létesítményeket úgy kell elhelyezni, hogy a vendéglétszám minél inkább eloszoljon a területen, ne alakuljon ki zsúfoltság.

7 2. sz melléklet Az ajánlatkérő által a szerződéshez rendelt elnevezés: Ajánlattevő neve (megnevezése): Ajánlattevő címe (székhely, lakóhely) Kapcsolattartó neve: Kapcsolattartó levelezési címe: Kapcsolattartó telefonszáma: Kapcsolattartó telefaxszáma: Kapcsolattartó címe: AJÁNLATTÉTELI LAP Balatonföldváron megvalósuló Zöld város kialakítása című TOP forrásból finanszírozásra kerülő projekthez kapcsolódó engedélyezési szintű tervdokumentáció elkészítése. Értékelési szempontok szerint értékelésre kerülő számszerűsíthető adatok: Balatonföldváron megvalósuló Zöld város kialakítása című TOP forrásból finanszírozásra kerülő projekthez kapcsolódó engedélyezési szintű tervdokumentáció elkészítése ÖSSZESEN Nettó összeg ÁFA Bruttó összeg Az ajánlati árat egész számban, magyar forintban kell megadni. Kelt:..... /cégszerű aláírás/

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-284/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. március Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Pécsi Vasutas Sportkör 7622 Pécs, Verseny u. 11. Ajánlattételi felhívás A Pécsi Vasutas Sportkör Pécs, Verseny u. 11. alatt létesítendő multifunkciós sportcsarnok kiviteli terveinek elkészítésére 2015.

Részletesebben

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013.

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013. HÉV járművek átalakításának tervezése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt V-455/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2015 Beszerzési Főosztály/Közbeszerzési Osztály/Minták versenyeztetési

Részletesebben

Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás

Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás Eljárás száma:bkv Zrt. V-55/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. március AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-285/11.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-285/11. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. augusztus 1. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése. versenyeztetési eljárás

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése. versenyeztetési eljárás Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő

Részletesebben

1. Az eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-306/ A beszerzés tárgya és mennyisége:

1. Az eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-306/ A beszerzés tárgya és mennyisége: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály Schifner Marianna mb. Főosztályvezető 1072 Budapest, Akácfa u. 15.

Részletesebben

Peronfigyelő monitorok beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012.

Peronfigyelő monitorok beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012. Peronfigyelő monitorok beszerzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. augusztus AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás 1. Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

Festési, mázolási munkák Répcelak város területén

Festési, mázolási munkák Répcelak város területén AJÁNLATKÉRÉS Festési, mázolási munkák Répcelak város területén tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

Háztartási és irodai berendezések Javítása. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS

Háztartási és irodai berendezések Javítása. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS Háztartási és irodai berendezések Javítása Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. szeptember AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11.

Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11. Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. szeptember hó 08. nap AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése 4. számú melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA:

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban)

Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban) Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban) 1.) Az ajánlatkérő megnevezése, címe, telefon és faxszáma, e-mail címe: 1.1) Az ajánlatkérő megnevezése: Balatonfenyves Község

Részletesebben

1 db személyes használt személyszállító hajó beszerzése

1 db személyes használt személyszállító hajó beszerzése 1 db 80-120 személyes használt személyszállító hajó beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra.

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra. Szám: M/314/2018 Ügyintéző: Takács Péter Tárgy: MONOSTORAPÁTI 471 hrsz-ú (Monostorapáti, Petőfi u. 123. sz. alatti) orvosi rendelő bővítése, felújítása, akadálymentesítése árajánlat kérése műszaki ellenőri,

Részletesebben

Karthauzi utca és a Széchenyi hegy végállomás között részleges felépítményváltás

Karthauzi utca és a Széchenyi hegy végállomás között részleges felépítményváltás Karthauzi utca és a Széchenyi hegy végállomás között részleges felépítményváltás e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti

Részletesebben

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése 4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-440/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-352/12.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-352/12. Libegő menetjegy, Nosztalgia jegy, Sikló kartonkártya tekercs és Termotranszver beléptető rendszer megszemélyesítő nyomtatójához festékszalag beszerzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt..

Részletesebben

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése 1 db 80-120 személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő

Részletesebben

Tájékoztatás, nyilvánosság feladatok ellátására

Tájékoztatás, nyilvánosság feladatok ellátására AJÁNLATKÉRÉS Tájékoztatás, nyilvánosság feladatok ellátására Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-161/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016.

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-161/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. BKV Zrt. MSZ EN ISO 50001:2012 szabvány szerint bevezetett energiairányítási rendszerének tanúsítói auditja, valamint kettő éven keresztüli felügyeleti auditja e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma:

Részletesebben

CNC vezérlésű karusszel eszterga beszerzése

CNC vezérlésű karusszel eszterga beszerzése Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-001/1-VJSZ/2014 Eljárás címe: CNC vezérlésű karusszel eszterga beszerzése Budapest, 2014. február 26. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: BKV

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-67/16. Budapest, 2016.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-67/16. Budapest, 2016. Közreműködés a BKV Zrt. által használt beszédcélú, vezetékes távközlési szolgáltatások és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások közbeszerzési eljárás keretében történő beszerzésében e-versenyeztetési eljárás

Részletesebben

HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása

HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉS ÉS TÁJÉKOZTATÓ

AJÁNLATKÉRÉS ÉS TÁJÉKOZTATÓ AJÁNLATKÉRÉS ÉS TÁJÉKOZTATÓ (KÖZBESZERZÉSI ÉRTÉKHATÁR ALATTI BESZERZÉS) A MONOSTORAPÁTI 471 hrsz-ú (Monostorapáti, Petőfi u. 123. sz. alatti) orvosi rendelő bővítése, felújítása kiviteli tervdokumentációjának

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe:

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Ipari csuklós villamos járművek forgóváz alkatészeinek szállítása módosított felhívás Budapest, 2012. november 8.

Részletesebben

Budavári Sikló alsó állomás jegypénztárának bővítésével kapcsolatos engedélyezési és kiviteli tervek készítése. e-versenyeztetési eljárás

Budavári Sikló alsó állomás jegypénztárának bővítésével kapcsolatos engedélyezési és kiviteli tervek készítése. e-versenyeztetési eljárás Budavári Sikló alsó állomás jegypénztárának bővítésével kapcsolatos engedélyezési és kiviteli tervek készítése. e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS

Részletesebben

Budapest térkép beszerzése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-179/2012. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012.

Budapest térkép beszerzése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-179/2012. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012. Budapest térkép beszerzése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. július AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

MÁV telep (Mézeskalács tér) végállomási komplexum teljes felújításának tervezése

MÁV telep (Mézeskalács tér) végállomási komplexum teljes felújításának tervezése MÁV telep (Mézeskalács tér) végállomási komplexum teljes felújításának tervezése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-316/17 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő

Részletesebben

AF_közbeszerzési bonyolító Kazincbarcika.docx

AF_közbeszerzési bonyolító Kazincbarcika.docx AJA NLATKE RE S KO ZBESZERZE SI BONYOLI TO I FELADATOK ELLA... 1 / 1 2017.10.17. 14:13 Tárgy: AJÁNLATKÉRÉS KÖZBESZERZÉSI BONYOLÍTÓI FELADATOK ELLÁTÁSÁRA Feladó: Kaszás István

Részletesebben

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye Pályázati felhívás Pályázat tárgya Vilonya Község Önkormányzata pályázatot hirdet Vilonya Község teljes közigazgatási területére kiterjedően, a település új településfejlesztési koncepciójának, és településrendezési

Részletesebben

Hosszúréti-patak meder elterelése

Hosszúréti-patak meder elterelése Hosszúréti-patak meder elterelése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-153/15 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2015. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT 1. kiadás 1. módosítás 1. oldal DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA Dunaújvárosi Főiskola Szenátusa a 30-2010/2011. (2011.06.07.) sz. határozatával 2011.06.07-én jóváhagyta, hatályos 2011.06.08-tól. módosítások: - A

Részletesebben

Vágánygeometria-mérő készülék beszerzése

Vágánygeometria-mérő készülék beszerzése Vágánygeometria-mérő készülék beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-117/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-497/14. Budapest, 2015.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-497/14. Budapest, 2015. BKV Zrt. energetikai folyamataira vonatkozó Minőségirányítási rendszer MSZ EN ISO 9001:2009. számú szabványnak megfelelő Tanúsító auditja, valamint kettő éven keresztüli felügyeleti auditja e-versenyeztetési

Részletesebben

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya Pályázati felhívás a Csatlakozási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez című, KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 kódszámú pályázat szerinti, önkormányzati ASP rendszerben ellátandó feladatokhoz

Részletesebben

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014.

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014. Speciális védőruha beszerzés Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

Metró járművek rotációs légsűrítőinek felújítása, átalakítása és illesztése a pneumatikus tápegységhez

Metró járművek rotációs légsűrítőinek felújítása, átalakítása és illesztése a pneumatikus tápegységhez Metró járművek rotációs légsűrítőinek felújítása, átalakítása és illesztése a pneumatikus tápegységhez e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2018. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő

Részletesebben

Mikulásnapi gyerek villamos. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-416/11. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2011. november 9.

Mikulásnapi gyerek villamos. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-416/11. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2011. november 9. Mikulásnapi gyerek villamos versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. november 9. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-469/16. Budapest, 2016.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-469/16. Budapest, 2016. Metróvonalak áramátalakítóiban telepített szünetmentes berendezések karbantartása és hibajavítása 24 órán belüli kiszállással történő rendelkezésre állással e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Döntés önkormányzati ingatlanok bérleményként történő hasznosításáról

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Műjégpályák építése, üzemeltetése és elbontása valamint az üzemeltetés helyszínén őrzésvédelmi feladatok ellátása tárgyban

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Műjégpályák építése, üzemeltetése és elbontása valamint az üzemeltetés helyszínén őrzésvédelmi feladatok ellátása tárgyban PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Műjégpályák építése, üzemeltetése és elbontása valamint az üzemeltetés helyszínén őrzésvédelmi feladatok ellátása tárgyban 1. Az ajánlatkérőre vonatkozó információk Hivatalos név: Csokonai

Részletesebben

Statikai szakvélemény készítése

Statikai szakvélemény készítése Statikai szakvélemény készítése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2018. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Stratégiai

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése Budapest, 2012. november 14. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: BKV Vasúti

Részletesebben

Maumik gyártmányú fedezőjelző berendezések időszakos karbantartása és javítása

Maumik gyártmányú fedezőjelző berendezések időszakos karbantartása és javítása Maumik gyártmányú fedezőjelző berendezések időszakos karbantartása és javítása e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

M3 metró AutoStop berendezéseinek felújítása

M3 metró AutoStop berendezéseinek felújítása M3 metró AutoStop berendezéseinek felújítása e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2018. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Ajánlati felhívás. tárgyban indított. Versenyeztetési eljárás 15/V-41/13

Ajánlati felhívás. tárgyban indított. Versenyeztetési eljárás 15/V-41/13 BUDAPESTI KÖZLEKEDÉSI ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Ajánlati felhívás Gumikerekes járművekhez tartozó motortartó gumibak felújítása tárgyban indított Versenyeztetési eljárás 15/V-41/13 1 AJÁNLATI

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó építőanyagok beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó építőanyagok beszerzése AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó építőanyagok beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi

Részletesebben

Száva villamos járműtelepi kocsiszín épület tetőablakainak javítási munkái. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-452 /16.

Száva villamos járműtelepi kocsiszín épület tetőablakainak javítási munkái. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-452 /16. Száva villamos járműtelepi kocsiszín épület tetőablakainak javítási munkái e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-452 /16. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

ELMŰ fogadószekrények javítása

ELMŰ fogadószekrények javítása ELMŰ fogadószekrények javítása e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-181/17 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Terem hangosító és jegyzőkönyvek készítését segítő hangrögzítő rendszer és kapcsolódó eszközök beszerzése e-versenyeztetési eljárás

Terem hangosító és jegyzőkönyvek készítését segítő hangrögzítő rendszer és kapcsolódó eszközök beszerzése e-versenyeztetési eljárás Terem hangosító és jegyzőkönyvek készítését segítő hangrögzítő rendszer és kapcsolódó eszközök beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő

Részletesebben

Telepített járműmosó karbantartása és javítása

Telepített járműmosó karbantartása és javítása Telepített járműmosó karbantartása és javítása e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2018. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP

CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP Csabaszabadi Mező utca 22 szám alatt megvalósuló Szlovák közösségi ház részleges felújítása, környezetének átalakítására BESZERZÉSI ADATLAP 1./ Az ajánlatkérő

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA Tisztelt Ajánlattevő! A ajánlat kiírója ezúton kéri fel ajánlat benyújtására a Tisztelt Ajánlattevőt (a továbbiakban: ajánlattevő) a jelen ajánlati

Részletesebben

Húzógépek hitelesítése, kalibrálása. e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-207/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016.

Húzógépek hitelesítése, kalibrálása. e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-207/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. Húzógépek hitelesítése, kalibrálása. e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

~? ~ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

~? ~ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros XV. kerületi Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Gazdasági Működtetési Központ 1158 Budapest, Ady Endre u. 31-33. Telefon:1/815-1700; fax: 1/607-1144 web: www.gmkxv.hu PÁLYÁZATI

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ügyiratszám.: K/12/2018. ügyintéző: Takácsné tel: 87/437-029 e-mail: kapolcs.hivatal@gmail.com tárgy: ajánlattételi felkérés AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Kapolcs Község Önkormányzata ezúton kéri fel árajánlattételre

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi Felhívást

Részletesebben

35 db hidraulikus aknaperem emelő szállítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-344/11. AJÁNLATI FELHÍVÁS

35 db hidraulikus aknaperem emelő szállítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-344/11. AJÁNLATI FELHÍVÁS 35 db hidraulikus aknaperem emelő szállítása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. november 22. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása a.) Az ajánlatkérő neve és címe, telefon és faxszáma (email címe): Néprajzi Múzeum 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12. Telefon: 473-2430 Fax: 473-2431 E-mail: hudakm@neprajz.hu

Részletesebben

Padlóba süllyesztett irányfény lámpák javítása

Padlóba süllyesztett irányfény lámpák javítása Padlóba süllyesztett irányfény lámpák javítása e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Helye: Domony Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. 06.18.-án megtartott testületi ülésén. Polgármesteri Hivatal Domony, Fő út 98. Jelen vannak: jelenléti ív szerint

Részletesebben

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu Telefon:23/565-610

Részletesebben

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye Pályázati felhívás Pályázat tárgya Vilonya Község Önkormányzata pályázatot hirdet Vilonya Község teljes közigazgatási területére kiterjedően a településképi arculati kézikönyv elkészítésére, a településképi

Részletesebben

Járda és parkoló építési munkák

Járda és parkoló építési munkák Járda és parkoló építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh Kálmán polgármester Címe:

Részletesebben

Metró állomásokról hulladék elszállítása

Metró állomásokról hulladék elszállítása Metró állomásokról hulladék elszállítása e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-23/17. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

Meglévő elektromos kapuk felújítása és 1 db elektromos sorompó telepítése

Meglévő elektromos kapuk felújítása és 1 db elektromos sorompó telepítése 1. FELHÍVÁS ADATAI 1.1 Ajánlatkérés célja A Szegedi Közlekedési Kft, mint Ajánlatkérő, ezúton felkéri Önt, tegyen írásos ajánlatot Szeged Repülőtér biztonságtechnikai fejlesztések beszerzési eljárás ajánlattételi

Részletesebben

Pályázati felhívás. Berhida, 06/205, 06/206, 06/231 és 06/232 helyrajzi számú ingatlanok értékesítésére. I. Pályáztató adatai

Pályázati felhívás. Berhida, 06/205, 06/206, 06/231 és 06/232 helyrajzi számú ingatlanok értékesítésére. I. Pályáztató adatai Pályázati felhívás Berhida, 06/205, 06/206, 06/231 és 06/232 helyrajzi számú ingatlanok értékesítésére. I. Pályáztató adatai Ajánlatkérő neve: Berhida Város Önkormányzata Ajánlatkérő címe: 8181 Berhida,

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Részvételi felhívást tartalmazó hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos eljárásban

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Részvételi felhívást tartalmazó hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos eljárásban AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Részvételi felhívást tartalmazó hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos eljárásban Formaruha beszerzése kiszolgálással (eljárás száma: T-337/13.) 1. Az ajánlatkérő neve, címe,

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 3580 Tiszaújváros, Munkácsy út 13. Eötvös épület 48-as tanterem

Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 3580 Tiszaújváros, Munkácsy út 13. Eötvös épület 48-as tanterem 4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: 2011. december 09. 2011, december 16. 5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 3580 Tiszaújváros,

Részletesebben

Ajánlati felhívás 15/V-11/13 BUDAPESTI KÖZLEKEDÉSI ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. Ajánlati felhívás

Ajánlati felhívás 15/V-11/13 BUDAPESTI KÖZLEKEDÉSI ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. Ajánlati felhívás BUDAPESTI KÖZLEKEDÉSI ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Ajánlati felhívás Gumikerekes járművek gyártásból kivont légfékrendszeri szelepeinek kiváltásához szükséges dokumentációk elkészítése, a járművek

Részletesebben

I. Ajánlattételi felhívás

I. Ajánlattételi felhívás I. Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), Beszerzési, Üzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály, 1139

Részletesebben

Pályázati felhívás. a Paksi Ürgemezei Strandon lévő büfé kiszolgáló egységek üzemeltetésére (2017 évi nyári szezon)

Pályázati felhívás. a Paksi Ürgemezei Strandon lévő büfé kiszolgáló egységek üzemeltetésére (2017 évi nyári szezon) Pályázati felhívás a Paksi Ürgemezei Strandon lévő büfé kiszolgáló egységek üzemeltetésére (2017 évi nyári szezon) 1. AJÁNLATKÉRŐ Székhely: 7030 Paks, Kölesdi út 46. Adószám: 11283144-2-17 Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Magasépítési munkák műszaki ellenőri feladatainak ellátása.

Magasépítési munkák műszaki ellenőri feladatainak ellátása. 8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Paks Város

Részletesebben

Főfékhenger, munkahenger felújítása AJÁNLATI FELHÍVÁS. Elektronikusan lefolytatott versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-335/13.

Főfékhenger, munkahenger felújítása AJÁNLATI FELHÍVÁS. Elektronikusan lefolytatott versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-335/13. Főfékhenger, munkahenger felújítása Elektronikusan lefolytatott versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS 2014. január Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

Fogaskerekű kerékpár alkatrészek beszerzése e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-207/17 AJÁNLATI FELHÍVÁS

Fogaskerekű kerékpár alkatrészek beszerzése e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-207/17 AJÁNLATI FELHÍVÁS Fogaskerekű kerékpár alkatrészek beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-207/17 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

A Megrendelő a meghatározott mennyiségtől való eltérés jogát fenntartva, ettől ±10%-ban eltérhet.

A Megrendelő a meghatározott mennyiségtől való eltérés jogát fenntartva, ettől ±10%-ban eltérhet. 1. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ADATAI 1.1 Ajánlatkérés célja Tisztelt Ajánlattevők! A Szegedi Közlekedési Kft., mint Ajánlatkérő ezúton felkéri Önt, tegyen írásos ajánlatot1 éves keretszerződésre vonatkozóan

Részletesebben

Vírusvédelmi szoftver beszerzése

Vírusvédelmi szoftver beszerzése Vírusvédelmi szoftver beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-16/19 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2019. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő

Részletesebben

Székház 0,4kV-os elosztó cseréje

Székház 0,4kV-os elosztó cseréje 1. számú melléklet Székház 0,4kV-os elosztó cseréje e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2018. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő

Részletesebben

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-328/17. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, augusztus

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-328/17. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, augusztus A Budapest XIX., Nádasdy utca 133. Üzemegység korszerűsítéséhez eszközök (kézi szerszámok, mérőeszközök, szerszámgépek, műszerek, hegesztő berendezések, műhelyberendezések, képzéssel összefüggő eszközök)

Részletesebben

Ajánlati felhívás BKV Zrt. V-327/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS

Ajánlati felhívás BKV Zrt. V-327/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS A BKV Zrt. meghatározott alkalmazási területeire bevezetett MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerének tanúsító auditja, valamint kettő éven keresztüli felügyeleti auditja e-versenyeztetési

Részletesebben

A balatonfűzfői Fövenystrand felújítása

A balatonfűzfői Fövenystrand felújítása A balatonfűzfői Fövenystrand felújítása A kivitelezés ideje: 2013. 03. 07. 2013. 06. 28. Az építtető neve és elérhetősége: Balatonfűzfő Város Önkormányzata 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1. Kivitelező neve

Részletesebben

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

BKV Zrt. ATÜI Kelenföldi Divízió kerítés felújítása

BKV Zrt. ATÜI Kelenföldi Divízió kerítés felújítása BKV Zrt. ATÜI Kelenföldi Divízió kerítés felújítása e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2018. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő

Részletesebben

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján A Budakalász, 0184/4 hrsz kivett agyagbánya önkormányzati tulajdonban lévő tó felület értékesítésére KIÍRÓ:

Részletesebben

MILLFAV vonalán lévő kovácsoltvas kiegészítők gyártása és felszerelése e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-228/17.

MILLFAV vonalán lévő kovácsoltvas kiegészítők gyártása és felszerelése e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-228/17. MILLFAV vonalán lévő kovácsoltvas kiegészítők gyártása és felszerelése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

Villamos járművekhez csatlás védősapka beszerzése

Villamos járművekhez csatlás védősapka beszerzése Villamos járművekhez csatlás védősapka beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-114/18 AJÁNLATI FELHÍVÁS 2018. AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

Médiamonitoring meghatározott szempontok alapján AJÁNLATI FELHÍVÁS

Médiamonitoring meghatározott szempontok alapján AJÁNLATI FELHÍVÁS Médiamonitoring meghatározott szempontok alapján e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt.. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Kőér utcai járműtelepen a járműkarbantartó és mozgólépcső épületek nyílászáróinak cseréje e-versenyeztetési eljárás

Kőér utcai járműtelepen a járműkarbantartó és mozgólépcső épületek nyílászáróinak cseréje e-versenyeztetési eljárás Kőér utcai járműtelepen a járműkarbantartó és mozgólépcső épületek nyílászáróinak cseréje e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. Ajánlati felhívás AJÁNLATI FELHÍVÁS

Részletesebben

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-15/15 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2015.

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-15/15 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2015. K-NY Metró telephelyre ISO 14001:2004 szabvány szerint kialakított Környezetközpontú Irányítási Rendszer (KIR) megújító és két felügyeleti auditjának végrehajtása e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma:

Részletesebben

Ajánlatot adó Nettó ajánlati ár Áfa Bruttó ajánlati ár

Ajánlatot adó Nettó ajánlati ár Áfa Bruttó ajánlati ár Ügyiratszám: U1/324-10/2018 Ügyintéző: Tóth Sándor Tárgy: VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 pályázat megvalósításához szükséges önerő biztosítása Melléklet: 3 db árajánlat Szatymaz Község Képviselő-testülete Tisztelt

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Pécsi Vasutas Sportkör 7622 Pécs, Verseny u. 11. Ajánlattételi felhívás A Pécsi Vasutas Sportkör Pécs, Verseny u. 11. alatt létesítendő Multifunkciós sportcsarnok építése megnevezésű beruházás műszaki

Részletesebben

4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: december A teljesítés helye, természetbeni helye:

4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: december A teljesítés helye, természetbeni helye: 4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: 2011. december 20. 5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Brassai épület Tiszaújváros, Rózsa

Részletesebben

Villámvédelmi javítások villamos áramellátási létesítmények, járműtelepek területén

Villámvédelmi javítások villamos áramellátási létesítmények, járműtelepek területén Villámvédelmi javítások villamos áramellátási létesítmények, járműtelepek területén e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Budapest, 2018. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

A TETTYE FORRÁSHÁZ ZRT. PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

A TETTYE FORRÁSHÁZ ZRT. PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A TETTYE FORRÁSHÁZ ZRT. PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. ellátási területén lévő Kővágószőlős II. gépház, víztároló- építmény rekonstrukciója tárgyában I. A rekonstrukció okai Az építmény felújítása

Részletesebben

Walkie-talkie beszerzése

Walkie-talkie beszerzése Walkie-talkie beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V/263/15 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2015. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Pályaépítési kisgépek beszerzése

Pályaépítési kisgépek beszerzése Pályaépítési kisgépek beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-157/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő

Részletesebben