JÉGKÁSA ADAGOLÓK. Készülékek minden használatra

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JÉGKÁSA ADAGOLÓK. Készülékek minden használatra"

Átírás

1 JÉGKÁSA ADAGOLÓK Készülékek minden használatra 1

2 JÉGKÁSA ADAGOLÓK MT1 Mini modell A világon legkisebb pulti jégkása-keverõgép, szabadalmaztatott mágneses keverõrendszerrel. Jégkása és más jeges italok készítésére és felszolgálására kifejlesztett. A kis terjedelem társul a jól ismert Ugolini technológiával. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartály, 6 literes ûrtartalom. Erõsített ventillátorrendszer. MT2 modell Az MT sorozat pulti keverõje jégkása és más jeges italok készítésére és felszolgálására. A legújabb jégkása-keverõ kevés helyet foglal, sajátossága, hogy a készítmény teljesen látható benne, amivel elcsábítja a fogyasztókat. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Hermetikusan zárt sûrítõ, erõsített ventillátorrendszer. Rozsdamentes acél test. A 2 és 3 tartályos modellekbõl kérésre vízhûtõvel felszerelt verzió is kapható. IT2 - IT sorozat Az MT sorozatnál felhasznált mágneses keverõrendszer a folyamatosan terhelt, egymással szembe helyezett mágneses hajtók folyamatos felülvizsgálatára építve egy megújult eljárást hozott létre a készítmény sûrûségének ellenõrzésére. Az IT sorozat alacsonyabb brix fokozatú készítményekkel is dolgozhat, mint az eddig engedélyezett és használt technológiával. Ütésálló, nem mérgezõ, 10 literes polikarbonát tartályok. Digitális gombok a ki/be kapcsoláshoz, leírás az esetleges szabálytalanságokhoz, a fedõkön állítható világítás, szabályozható termosztát. A mikroprocesszor (Cpu) ellenõrzi a rendszert, a hõmérsékletet és az ital sûrûségét minden két percben beállítja, és megadja a hûtéshez szükséges idõt. Bemutatóterem Nyitva: H-P H-1074 Budapest, Hársfa u. 10/B Tel./Fax: Web:

3 JÉGKÁSA ADAGOLÓK MT1P Yogurt modell Számtalan ízesítésû, joghurt alapú készítményhez. A Yogo Fresh egy új lehetõség az eladás és a haszon növelésére. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Hermetikusan zárt sûrítõ, erõsített ventillátorrendszer. Rozsdamentes acél test. A 2 és 3 tartályos modellekbõl kérésre vízhûtõvel felszerelt verzió is kapható. MT1P Coffee modell Kifejezetten valódi jegeskávé (kávé-jégkása) készítésére és felszolgálására létrehozott készülék. Egy új szolgáltatás a fogyasztóknak, mely növeli az eladást és a hasznot. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Hermetikusan zárt sûrítõ, erõsített ventillátorrendszer. Rozsdamentes acél test. Elektroncsõ, mely kontrollálja a gázcirkálást. MT2 Cocktails modell Nagy mennyiségû koktél készítésekor gondoljon az Ugolini készülékekre. Gyors szolgáltatás, elégedett fogyasztók és más elõnyök. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Hermetikusan zárt sûrítõ, erõsített ventillátorrendszer. Rozsdamentes acél test. A 2 és 3 tartályos modellekbõl kérésre vízhûtõvel felszerelt verzió is kapható. Frozen Cappuccino MT2 modell Ideális készülék jeges capuccino készítéséhez. Egyre csábítóbb a fogyasztók számára, ugyanakkor kiváló hasznot hoz Önnek. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Hermetikusan zárt sûrítõ, erõsített ventillátorrendszer. Rozsdamentes acél test. A 2 és 3 tartályos modellekbõl kérésre vízhûtõvel felszerelt verzió is kapható. MT3 Private Label modell Új légkör térségében a Private Label sorozat jégkása-keverõivel: Látványos, a profitot növelõ berendezés. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Hermetikusan zárt sûrítõ, erõsített ventillátorrendszer. Rozsdamentes acél test. A 2 és 3 tartályos modellekbõl kérésre vízhûtõvel felszerelt verzió is kapható. 2

4 JÉGKÁSA ADAGOLÓK MT2 Budget modell Az új BADGET jégkása-keverõ praktikus, megbízható és kivételes. Az Ugolini által garantált módon, várakozáson felül párosítja az árat a minõséggel. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Hermetikusan zárt sûrítõ. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Rozsdamentes acél test. Hõfokszabályozó az esti konzerváláshoz Erõsített ventillátorrendszer. MT2 Black modell A legújabb jégkása-keverõ elegáns, fekete változata felkelti és odavonja a fogyasztók figyelmét. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Hermetikusan zárt sûrítõ, erõsített ventillátorrendszer. Rozsdamentes acél test. A 2 és 3 tartályos modellekbõl kérésre vízhûtõvel felszerelt verzió is kapható. Giant 2 modell Az új Giant 2 kifejezetten rövid idõ alatt nagy mennyiségû jégkása és jeges üdítõk készítésére és felszolgálására létrehozott készülék. 30 literes térfogatnak és a dupla hûtõ-cirkulációnak köszönhetõen jobban kielégíti a fogyasztók igényeit. A teljes láthatóság és a széles világító tetõk által garantált a fogyasztás és a haszon növekedése. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. 15 literes, ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok. Rozsdamentes acél test. Két egymástól független, hermetikusan zárt sûrítõ. Bemutatóterem Nyitva: H-P H-1074 Budapest, Hársfa u. 10/B Tel./Fax: Web:

5 ITALADAGOLÓK 3

6 ITALADAGOLÓK Merülõszivattyús COMPACT sorozat Az új együttes a tartály ûrtartalmában eltérõ variációkat tartalmaz: 5 literes modellek: 5/1, 5/2, 5/3 és 5/4 8 literes modellek: 8/1, 8/2, 8/3 és 8/4 12 literes modellek: 12/1, 12/2, 12/3 és 12/4 20 literes modellek: 20/1, 20/2, 20/3 és 20/4 Egyszerû, könnyen kezelhetõ, sokoldalú, mindenféle italok (gyümölcslevek, kávé, tea, mandulatej, stb.) hûtésére és felszolgálására készült termék. Gyorsan és kényelmesen szétszerelhetõ a teljes takarításhoz, idõt spórol és megkönnyíti munkáját. Tartós, rozsdamentes acél karosszéria, könnyen leszerelhetõ csapok és tartályok. Az italokat a mágneses meghajtású merülõszivattyú keveri. Hermetikus sûrítõvel ellátott, súlyozott rozsdamentes acélcsappal is kapható. Bemutatóterem Nyitva: H-P H-1074 Budapest, Hársfa u. 10/B Tel./Fax: Web:

7 ITALADAGOLÓK Keverõs DELUXE sorozat A mágneses forgatóval mûködõ lassú keverõszerkezet természetes gyümölcslevek hûtésére és felszolgálására készült. Gyorsan szétszerelhetõ, hogy minden az itallal érintkezõ alkatrész tisztítható legyen. 12 literes modellek: 12/1A, 12/2A,12/3A és 12/4A 20 literes modellek: 20/1A, 20/2A, 20/3A és 20/4A Egyszerû, könnyen kezelhetõ, sokoldalú, mindenféle italok (gyümölcslevek, kávé, tea, mandulatej, stb.) hûtésére és felszolgálására készült termék. Gyorsan és kényelmesen szétszerelhetõ a teljes takarításhoz, idõt spórol és megkönnyíti munkáját. Tartós, rozsdamentes acél karosszéria, könnyen leszerelhetõ csapok és tartályok. Az italokat a mágneses meghajtású merülõszivattyú keveri. Hermetikus sûrítõvel ellátott, súlyozott rozsdamentes acélcsappal is kapható. Kútszivattyús DELUXE sorozat Mindenféle italok hûtésére és felszolgálására gyártott pulti hûtõberendezés. Gyorsan és kényelmesen szét-szerelhetõ, hogy minden az itallal érintkezõ alkatrész tökéletesen tisztítható legyen. 12 literes modellek: 12/1P, 12/2P, 12/3P, és 12/4P 20 literes modellek: 20/1P, 20/2P, 20/3P és 20/4P. Rozsdamentes acél szerkezet, a 12 ill. 20 literes ûrtartalomhoz nem mérgezõ, törhetetlen acél tartályok és fedõk. Az italokat a mágneses meghajtású kútszivattyú keveri. Önálló vezérlésû keverõ minden tartályhoz, erõsített kondenzátor és szellõztetõ. Súlyozott, rozsdamentes-acél csappal is kapható. 4

8 ITALADAGOLÓK Chocolate Sûrû csokoládé, vagy más hideg italok töltésére való pulti felszolgáló. Sokoldalú, megbízható, kevés helyet foglal és könnyû alkalmazni. Elegáns, maximális kibocsátóképessége növeli a forgalmat. Egyszerûsége megkönnyíti munkáját. Nem mérgezõ, törhetetlen polikarbonát tartályának ûrtartalma 5 liter, telített állapotban is mozgatható. A csap könnyen leszerelhetõ a tisztításhoz. Szabályozható termosztáttal rendelkezik a hõmérséklet precíz beállításához. Natural Juice A12-A19 Természetes gyümölcslevek hûtésére és felszolgálására létrehozott pulti készülék. Sajátos technikai adottságai garantálják a nehezebben tárolható italok tökéletes elkészíthetõségét is. Minden az itallal érintkezõ alkatrész gyorsan és könnyen leszerelhetõ a tisztításhoz. Törhetetlen, nem mérgezõ, 12 ill. 19 literes ûrtartalmú tartályok. Rendelésre kapható digitális hõmérõvel is. Bemutatóterem Nyitva: H-P H-1074 Budapest, Hársfa u. 10/B Tel./Fax: Web:

9 MELEGITAL-ADAGOLÓ - M 20/1 M 27/2 5

10 MELEGITAL-ADAGOLÓ - M 20/1 M 27/2 Egy, kettõ vagy három választható automata programmal rendelkezõ italadagolók, melegvízben oldódó készítményekkel, mint például az árpa, a ginseng-kávé, a herbatea, forró csoki, és így tovább. Nem foglal sok helyet, külseje vonzó és optimális lehetõséget kínál a készítmények személyre szabásához. Display teljes és érthetõ leírásokkal Víz- és oldatadagolás ellenõrzõvel ellátott elektronikus rendszer nagy és kis csészékhez is Maximális garantált higiénia a tisztítandó részek könnyû szétszerelhetõségével Öblítési folyamat a keverõk tisztítására Kérésre smart card általi irányítás Kérésre GSM modem irányítás Technikai adatok M 20/1 M 20/2 M 27/2 M 27/3 A fagyasztva szárított készítményeket tároló dobozok száma Méretek (cm) Szélesség Mélység Magasság Belsõ zajszint: 70 db (A) Bemutatóterem Nyitva: H-P H-1074 Budapest, Hársfa u. 10/B Tel./Fax: Web:

...Koktélok, aperitivek

...Koktélok, aperitivek TURMIXGÉPEK...Koktélok, aperitivek A szükségletekre és az egészségre irányulva a Ceado blender garantálja az ínycsiklandó végeredményt, használatát tökéletes biztonsággal és könnyedséggel fûszerezve. Ideális

Részletesebben

Fűtési megoldások Katalógusa

Fűtési megoldások Katalógusa Fűtési megoldások Katalógusa 2014 A komfort ihlette A dizájn vezette A mérnök megvalósította Fűtés, használati meleg víz és hűtés Fenntartható energia megoldások lakossági és kereskedelmi használatra 2

Részletesebben

HASZNÁLATI MELEGVÍZ MEGÚJULÓ ENERGIA HELYISÉGFŰTÉS ÁRLISTA 2014. Használati melegvíz. Megújuló energia. Helyiségfűtés. Helyiségfűtés 2014/01

HASZNÁLATI MELEGVÍZ MEGÚJULÓ ENERGIA HELYISÉGFŰTÉS ÁRLISTA 2014. Használati melegvíz. Megújuló energia. Helyiségfűtés. Helyiségfűtés 2014/01 HASZNÁLATI MELEGVÍZ MEGÚJULÓ ENERGIA HELYISÉGFŰTÉS ÁRLISTA 2014 Használati melegvíz meleg Megújuló Megújuló energia Helyiségfűtés Helyiségfűtés 2014/01 A továbbiakban feltüntetett áraink 2014. április

Részletesebben

A mi ötleteink. Az Ön otthona.

A mi ötleteink. Az Ön otthona. Beépíthető termékek A mi ötleteink. Az Ön otthona. A Hotpoint-Aristonnak több millió európai család otthonában sikerült a házimunkát élménnyé varázsolnia avantgárd termékválasztékával, amely garancia a

Részletesebben

2012/1. TKA MicroPure UV-ST Ultratiszta vizet elõállító rendszer. Nem igényel víz bekötést!

2012/1. TKA MicroPure UV-ST Ultratiszta vizet elõállító rendszer. Nem igényel víz bekötést! CENTRIFUGÁK LAMINÁRIS FÜLKE INKUBÁTOROK HÛTÕK, HÛTÕBERENDEZÉSEK SPEKTROFOTOMÉTER VÍZTISZTÍTÓK FOLYÉKONY NITROGÉN TÁROLÓK KEVERÕK ÉS FÛTHETÕ MÁGNESES LAPOK Hûtõ berendezések, laboratóriumi hûtõk, fagyasztók,

Részletesebben

Hagyományos gázkészülékek Hagyományos fűtési megoldások a Bosch-tól

Hagyományos gázkészülékek Hagyományos fűtési megoldások a Bosch-tól Robert Bosch Kft. Termotechnika üzletág Budapest Gyömrői út 120. 1103 Információs és szerviz vonal: (+36-1) 470-4747 www.bosch.hu, www.bosch-climate.hu bosch-termotechnika@hu.bosch.com Hagyományos gázkészülékek

Részletesebben

Hagyományos gázkészülékek Hagyományos fűtési megoldások a Bosch-tól

Hagyományos gázkészülékek Hagyományos fűtési megoldások a Bosch-tól Robert Bosch Kft. Termotechnika üzletág Levelezési cím: 1475 Budapest, Pf. 331. Telephely: 2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 15. Információs és szerviz vonal: (+36-1) 470-4747 Fax: (+36-24) 525-223 www.bosch.hu,

Részletesebben

Teljes körű omfort. alkalmazásokhoz. lakossági és kereskedelmi DAIKIN ALTHERMA FŰTÉSI RENDSZEREK KATALÓGUSA

Teljes körű omfort. alkalmazásokhoz. lakossági és kereskedelmi DAIKIN ALTHERMA FŰTÉSI RENDSZEREK KATALÓGUSA Teljes körű omfort lakossági és kereskedelmi alkalmazásokhoz DAIKIN ALTHERMA FŰTÉSI RENDSZEREK KATALÓGUSA Fűtés, használati melegvíz és hűtés Fenntartható és hatékony energia megoldások lakossági és kereskedelmi

Részletesebben

Részletekben gazdag kidolgozás A szimmetrikus dizájn és csiszolt rozsdamentes acél felület tökéletesen fog illeszkedni modern konyhájához.

Részletekben gazdag kidolgozás A szimmetrikus dizájn és csiszolt rozsdamentes acél felület tökéletesen fog illeszkedni modern konyhájához. KE 4011 Vízforraló Részletekben gazdag kidolgozás A szimmetrikus dizájn és csiszolt rozsdamentes acél felület tökéletesen fog illeszkedni modern konyhájához. Teljesítmény és űrtartalom A KE 4011 típusú

Részletesebben

Home & Garden 2011. Home & Garden 2011. Magasnyomású mosók Kert Tisztítás otthon

Home & Garden 2011. Home & Garden 2011. Magasnyomású mosók Kert Tisztítás otthon Magasnyomású mosók Kert Tisztítás otthon Home & Garden 2011 Szívesen ajánljuk: Kärcher Hungária Kft. Tormásrét út 2. (Vendelpark) H-2051 Biatorbágy Tel: + 36/23 530 640 Fax: + 36/23 530 341 E-mail: info@kaercher.hu

Részletesebben

Hagyományos gázkészülékek Hagyományos fűtési megoldások a Boschtól

Hagyományos gázkészülékek Hagyományos fűtési megoldások a Boschtól Robert Bosch Kft. Termotechnika üzletág Levelezési cím: 1475 Budapest, Pf. 331. Telephely: 2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 15. Információs és szerviz vonal: (+36-1) 470-4747 Fax: (+36-24) 525-223 www.bosch.hu,

Részletesebben

www.markabolt.hu mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009

www.markabolt.hu mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009 mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009 2 electrolu energiatakarékos megoldások Takarítson meg időt, energiát és védje a környezetet! Ha minden 10 éves vagy annál régebbi gépet kicserélnénk

Részletesebben

Érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig. Tökéletes klíma az ünnepi sültekhez

Érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig. Tökéletes klíma az ünnepi sültekhez Érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig. Tökéletes klíma az ünnepi sültekhez A sütés új élménye A Miele készülékei mindig a legnagyobb kényelmet szolgálják. A konyhai gépeknél ez azt jelenti, hogy

Részletesebben

Élményt viszünk az otthonokba

Élményt viszünk az otthonokba Élményt viszünk az otthonokba Luxus, pihenés, igénye szerint! A mai rohanó világban egyre több okunk van arra, hogy kényeztessük magunkat. Alakítsa ki a saját szentélyét, a nyugalomszigetet, ahova elvonulhat,

Részletesebben

Kis asztali laborkészülékek a mindennapi munkához

Kis asztali laborkészülékek a mindennapi munkához CENTRIFUGÁK-CSÖVEK LAMINÁRIS FÜLKÉK INKUBÁTOROK HÛTÕK, HÛTÕBERENDEZÉSEK SPEKTROFOTOMÉTER-PLATE VÍZTISZTÍTÓK FOLYÉKONY NITROGÉN TÁROLÓK KEVERÕK ÉS FÛTHETÕ MÁGNESES LAPOK MÛANYAG LABORFELSZERELÉSEK Hûtõ

Részletesebben

Szalai Dávid főszerkesztő

Szalai Dávid főszerkesztő Kedves Olvasó! legtöbb iparágban, sőt a kereskedelem számos területén is a nyár uborkaszezonnak számít, azaz a piac csak vegetál, a vásárlók többsége nyaral és az üzletek szinte pangnak az ürességtől.

Részletesebben

GRUNDFOS SzivattyúK A HÁZBAN és A KERTBEN. Grundfos Fűtés Hűtés Vízellátás

GRUNDFOS SzivattyúK A HÁZBAN és A KERTBEN. Grundfos Fűtés Hűtés Vízellátás GRUNDFOS SzivattyúK A ÁZBAN és A KERTBEN Grundfos Fűtés űtés Vízellátás 213 213 ÚJDONSÁGOK ALPA2 A továbbfejlesztett ALPA2 az új motortechnológiának köszönhetően a leghatékonyabb keringető szivattyú. A

Részletesebben

Hűtés- és légtechnikai rendszerek

Hűtés- és légtechnikai rendszerek Folyadékhűtős rendszerek Minden évszakban TÖKÉLETES KOMFORT Katalógus Fűtés Légkondicionálás Hűtés- és légtechnikai rendszerek Kereskedelmi hűtés 2011 A DAIKIN NÖVEKEDÉSÉNEK 4 PILLÉRE LÉGKONDICIONÁLÁS

Részletesebben

Használati melegvíz. Megújuló energia. Helyiségfűtés. Helyiségfűtés ÁRLISTA 2015 HASZNÁLATI MELEGVÍZ MEGÚJULÓ ENERGIA HELYISÉGFŰTÉS 2015/01

Használati melegvíz. Megújuló energia. Helyiségfűtés. Helyiségfűtés ÁRLISTA 2015 HASZNÁLATI MELEGVÍZ MEGÚJULÓ ENERGIA HELYISÉGFŰTÉS 2015/01 HASZNÁLATI MELEGVÍZ MEGÚJULÓ ENERGIA HELYISÉGFŰTÉS ÁRLISTA 2015 Használati melegvíz meleg Melegvíz készítés Megújuló Megújuló energia Helyiségfűtés Helyiségfűtés Helyiségfűtés Klíma Megújuló energia 2015/01

Részletesebben

ÚJ AQUAREA TERMÉKCSALÁD - KIEMELKEDŐ HATÉKONYSÁGÚ HŐSZIVATTYÚ TECHNOLÓGIA 2013 / 2014

ÚJ AQUAREA TERMÉKCSALÁD - KIEMELKEDŐ HATÉKONYSÁGÚ HŐSZIVATTYÚ TECHNOLÓGIA 2013 / 2014 ÚJ AQUAREA TERMÉKCSALÁD - KIEMELKEDŐ HATÉKONYSÁGÚ HŐSZIVATTYÚ TECHNOLÓGIA 2013 / 2014 ÚJ AQUAREA LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚK 2013 / 2014 ÚJ AQUAREA LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚ LAKÓINGATLANOKBA A 3-tól 16 kw-ig

Részletesebben

Szalagos számológép. Kétszínű nyomtatás. Grafikus kijelző. megbízható minőség, közkedvelt márka

Szalagos számológép. Kétszínű nyomtatás. Grafikus kijelző. megbízható minőség, közkedvelt márka 0 Tűzhető, lyukasztható oldalak száma Zsebszámológép 6-8 mm Spirál mérete Karakterek száma, Tűzés mélysége 22 kijelző mérete N o 0 Tűzőkapocs a Hideglaminálás Szalagos számológép - + Gombelem Meleglaminálás

Részletesebben

az én fürdőszobám műszaki katalógus '08

az én fürdőszobám műszaki katalógus '08 az én fürdőszobám műszaki katalógus '08 az én fürdőszobám 1878 tartalom 12 kerámiagarnitúrák Cubito, Mio, Olymp, Lyra, Zeta 44 alsó szekrények 48 fürdőszobabútorok 72 kádak és kádparavánok új JIKA A HAGYOMÁNY

Részletesebben

Verhetetlenül sokoldalú készülékek a Kärcher magasnyomású mosói

Verhetetlenül sokoldalú készülékek a Kärcher magasnyomású mosói Verhetetlenül sokoldalú készülékek a Kärcher magasnyomású mosói Kärcher, a magasnyomású mosó feltalálója, 1950 óta a magasnyomású mosás elvét folyamatosan optimalizálta. Nagyobb teljesítmény kevesebb fogyasztással.

Részletesebben

TERMÉKÁTTEKINTÉS NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREINK RÖVIDEN

TERMÉKÁTTEKINTÉS NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREINK RÖVIDEN TERMÉKÁTTEKINTÉS NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREINK RÖVIDEN KIMAGASLÓ MINŐSÉG HÁZON BELÜLI FEJLESZTŐRÉSZLEG CSÚCSTECHNOLÓGIA A LEGMODERNEBB NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREK GYÖKEREINK Tirol A hegyek országa. Lélegzetelállítóan

Részletesebben

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku Arts & Crafts Kemencék és tartozékok Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku www.nabertherm.com Made in Germany Made in Germany A Nabertherm cég világszerte működő

Részletesebben

Gourmet szettajánlat beépíthetô készülékek Biztos alap a jó konyhához Érvényes 2011. október 20-tól

Gourmet szettajánlat beépíthetô készülékek Biztos alap a jó konyhához Érvényes 2011. október 20-tól Gourmet szettajánlat beépíthetô készülékek Biztos alap a jó konyhához Érvényes 2011. október 20-tól AJÁNDÉK MOSOGATÓGÉP 365 000,- Ft MEGTAKARÍTÁS! Részletek a 2. oldalon. Gourmet szett Gourmet szett: ajándék

Részletesebben

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 Az Ön eredményességét növelő kialakítás Profi homlokrakodóink és munkaeszközeink teljes palettája Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 HU 2 A homlokrakodó,

Részletesebben

ÉPÜLETTULAJDONOSOK SZÁMÁRA ÉPÍTÉSZEK ÉS ÉPÜLETGÉPÉSZ TERVEZŐK SZÁMÁRA KIVITELEZŐK SZÁMÁRA VÉGFELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA ELŐNYÖK ELŐNYÖK ELŐNYÖK ELŐNYÖK

ÉPÜLETTULAJDONOSOK SZÁMÁRA ÉPÍTÉSZEK ÉS ÉPÜLETGÉPÉSZ TERVEZŐK SZÁMÁRA KIVITELEZŐK SZÁMÁRA VÉGFELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA ELŐNYÖK ELŐNYÖK ELŐNYÖK ELŐNYÖK ELŐNYÖK ÉPÜLETTULAJDONOSOK SZÁMÁRA A Daikin saját inverteres és modern hűtőközegszabályozási technológiájával a VRV III légkondicionáló rendszer kimagasló hatékonysággal működik. Ez jelentős energiamegtakarítást

Részletesebben

Termékkatalógus 2015

Termékkatalógus 2015 Termékkatalógus 2015 Tartalomjegyzék Cégtörténet.................................................................................. 3 Elektromos és indirekt fűtésű, zártrendszerű forróvíztárolók.........................................

Részletesebben

Miele különleges ajánlatok Konyhai készülékek Érvényes 2014. április 1-től

Miele különleges ajánlatok Konyhai készülékek Érvényes 2014. április 1-től Miele különleges ajánlatok Konyhai készülékek Érvényes 2014. április 1-től Beépíthető készülékek H 2161 B Beépíthető sütő H 2361 BP Beépíthető sütő DESIGN: ContourLine design; Easy control kijelző; Süllyeszt

Részletesebben