ÁLLAPOT 2. SZ. MELLÉKLET AZ ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGÉNEK HATÁROZATAI

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁLLAPOT 2. SZ. MELLÉKLET AZ ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGÉNEK HATÁROZATAI"

Átírás

1 SZ. MELLÉKLET AZ ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGÉNEK HATÁROZATAI HATÁROZAT ELN/1/2009. SZ. HATÁROZAT A polgárőr igazolványok visszavonásig érvényesek, az érvényesítő címkék igénylése külön jelentkezés alapján történik. ELN/2/2009. SZ. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a éves első féléves munkatervet ELN/3/2009. SZ. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag a Polgárőr Önsegélyező és Támogatási Alapítvány tagjának ismerte el az elhalálozott Zsombor György helyett Kardos Pál alelnököt. ELN/4/2009. SZ. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta az Elnöki összefoglalóval, valamint a szöveges kiegészítéssel az OPSZ 2009-es költségvetési tervét. ELN/5/2009. SZ. HATÁROZAT Az Elnökség a kistelepülések bűnmegelőzési pályázatainak elszámolási határidejét február 28- ról június 30-ra módosítja, amely a már kiküldött támogatási szerződésekre is vonatkozik. ÁLLAPOT Nem került végrehajtásra: Nemzetközi Bűnmegelőzési Fórum január 31. Megyei Szövetségek központi irodáinak, azok működtetéséhez szükséges feltételeknek a felmérése (2009. április 30. első ütem, dr. Horváth Jenő) Az OPSZ gépjárműfelderítő tagozatának szakmai konferenciája (2009. április 30, Kardos Pál) Az OPSZ és a Magyar Polgárőr Mozgalom rövid távú koncepciójának a kidolgozása (2009. július, Tudományos Tanács) A polgárőrség feladatai az egyes hazai rendezvények alkalmával módszertani kézikönyv (2009. július, Tudományos Tanács)

2 ELN/6/2009. SZ. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a jelentést az Országos Polgárőr Szövetség eszközei évi leltározásról. ELN/7/2009. SZ. HATÁROZAT Az OPSZ Jelölő és Választási Munkabizottságának tagjait egyhangúlag elfogadták. ELN/8/2009. SZ. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag hozzájárult a JKZ 786 frsz. gépjármű értékesítéséhez, a februári elnökségi ülésen meghatározott ár alapján. ELN/9/2009. SZ. HATÁROZATA Az OPSZ Elnöksége 15 mellette, 7 ellene és 1 tartózkodás mellett Széles Jánost, a Tolna megyei Polgárőr Szövetség elnökét 50. születésnapja alkalmából OPSZ aranygyűrű jutalomban részesíti. ELN/10/2009. SZ. HATÁROZAT Az Elnökség 22 igen, 3 nem és 1 tartózkodással megszavazta, hogy Nagy Károlyt a Pest megyei Polgárőr Szövetség elnökét 60. születésnapja alkalmából OPSZ Aranygyűrű jutalomban részesítse. ELN/11/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség a fokozott polgárőr szolgálat ellátására, illetve az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium milliós forrás felhasználására és elosztására előterjesztett javaslatot egyhangúlag elfogadta. ELN/12/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag felhatalmazta az OPSZ elnökét, hogy a Polgárőrségről szóló évi LII. Törvény módosításáról az előterjesztésben foglaltak alapján valamint a felvetett vélemények figyelembe vételével tárgyalást folytasson. ELN/13/2009. SZ. HATÁROZAT Az elnöki összefoglalóban elhangzottak alapján az Elnökség egyhangúlag elfogadta az Országos Polgárőr Napra kiírt pályázati kiírást. ELN/14/2009.SZ. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Polgárőr Ifjúsági Tábor megrendezésére kiírt pályázati felhívást. ELN/15/2009. SZ. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta az Országos Polgárőr Mozgalom jövőképe kialakítására kiírt zártkörű pályázati felhívást. Összdíjazás: 350 ezer forint I. 200 ezer forint II. 100 ezer forint III. 50 ezer forint ELN/16/2009. SZ. HATÁROZAT Az Elnökség módosította az OPSZ 2009/I. féléves munkatervét a megyei szövetségek elnökségeinek hatáskörébe utalt, hogy tegyenek javaslatot arra, hogy a Miniszterelnöki Hivatal a kistelepülések biztonságára szánt 100 millió forint elosztására az egyesületek között.

3 ELN/17/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a JKZ 786 frsz. gépjármű forint + Áfa forintért értékesítésre kerüljön. ELN/18/2009. SZ. HATÁROZATA Az elnökség egyhangúlag elfogadta a évről szóló költségvetési beszámolót. ELN/19/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a módosításokkal együtt, az OPSZ Alapszabályának módosítását. ELN/20/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag elfogadta az OPSZ évi tevékenységéről készült beszámolót és azt javasolja a Közgyűlésnek elfogadásra. ELN/21/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangú szavazással megválasztotta Szatmári Gyulát és Markos György urat az OPSZ elnökhelyettesének. ELN/22/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangú szavazással megválasztotta Cseh Istvánt, dr. Hatala Józsefet, dr. Horváth Jenőt, Tóth Attilát, Kolozsi Józsefet, Csóra Györgyöt, Krug Gusztávot és Kardos Pált az OPSZ alelnökeinek. ELN/23/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangú döntéssel megválasztotta Zámbó Péter urat a Jogi és Etikai Bizottság elnökének. ELN/24/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége és az OPSZ között aláírásra kerülő együttműködési megállapodást. ELN/25/2009. SZ. HATÁROZATA A főbb célkitűzések módosítása után az Elnökség egyhangú döntéssel megszavazta az OPSZ II. féléves munkatervét. Nem kerültek végrehajtásra: november Polgármesterek Fóruma Tudományos Tanács programjai közül a polgárőrség feladatai a kistelepüléseken módszertani kézikönyv Az SZMSZ kidolgozása (2009. augusztus 31. dr. Soos László, dr. Balogh Endre) Tételes irattári rovancs és iratrendezés (2009. szeptember 30. Szatmári Gyula, Balogh Endre) Infokommunikációs koncepciója (2009. szeptember 30. Kardos Pál) Az OPSZ külső és belső

4 ELN/26/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség megszavazta a következő Munkabizottságok alelnökeit, titkárait és tagjait: 1. Bűnmegelőzési, Határrendészeti és Vámrendészeti Munkabizottság: Cseh István elnök, Tóth Tibor, Fekete Attila pü. Ezredes alelnök Pál Lajos titkár, Kovács Imre, Orosz Tibor, Bodnár Károly r. alezredes, Ikladi Endre, Hetesi László r. alezredes tagok 2. Közlekedési Munkabizottság: Dr. Hatala József elnök Pausz Ferenc ny. r. ezredes alelnök Hartl József ny. r. alezredes titkár Dr. Komáromi Endre ny. r. ezredes, dr. Bíró Gyula ny. r. alezredes, Kardos Pál, Szécsi Tibor r. őrnagy, Pető Ernő tagok 3. Környezet- és Katasztrófavédelmi Munkabizottság: Dr. Horváth Jenő elnök Dr. Győri László, Kelemen Zsolt alelnökök Botfalvai Zsolt titkár Karl Márton, Hegedűsné Cseh Mónika, Bugyinszki Tamás, dr. Hellerné Csináth Magdolna, Dobos Tamás tagok 4. Karitatív és Sport Munkabizottság: Krug Gusztáv elnök Gangl András, Mesterné Bálint Veronika alelnökök Kovács Károly, dr. Horváth Jenő, Szűcs Edit, Varga Lajos, Bogyó Mihály, Völgyi Ferenc tagok 5. Oktatási, Ifjúsági és Tanintézeti Kapcsolatok Munkabizottsága: Csóra György elnök Dr. Dános Valér, Fűkőné Szatmári Melinda, Kanyog Andrea alelnök Dr. Korondán Katalin titkár Zsoldi Lajos, Boros Viktor, Kulman Anita, Darvas Tünde tagok 6. Gazdasági és Pénzügyi Munkabizottság: Kolozsi József elnök Rentzné dr. Bezdán Edit alelnök Gyarmatiné Horváth Anna titkár kommunikációs programja (2009. szeptember 30. Pálffi István, dr. Takáts László)

5 Steiner Attila, Molnár Tibor, Bozsóki Ferenc tagok 7. Infokommunikációs Munkabizottság: Kardos Pál elnök Kiss Csaba Zoltán titkár Bagyal Gyula, Gáspár Rudolf ny. vk. mk. alezredes, Csillag Tamás tagok A Jogi és Etikai Munkabizottság és az Önkormányzati Munkabizottság tagságának megszavazása az augusztusi Elnökségi ülésen lesz napirend. ELN/27/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Körmendi Rendészeti Szakközépiskolában megrendezésre kerülő Ifjúsági Táborral kapcsolatos javaslatot. ELN/28/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség elfogadta a éves Városi Közterületi Bűnmegelőzés, Nyári idegenforgalmi és a Karitatív pályázati kiírásokat. ELN/29/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség elfogadta a cégautóadóra kapott 130 milliós kormányzati pénzből történő 4 millió forint átcsoportosítását a rendőrségtől, BV-től és az RSZVSZtől átvételre kerülő gépjárművek átírására és műszaki rendbehozatalára. ELN/30/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Tisztségviselők feladatmegosztását. ELN/31/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag megszavazta a évben átadásra kerülő Polgárőr Város, Polgárőr Község, Polgárőr Kerület kitüntető címre kiírt pályázat nyerteseit. ELN/32/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség elfogadta az Országos Polgárőr Napra felhasználható 5 millió forint felosztását. ELN/33/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag megszavazta Halmosi Zsolt r. dandártábornok részére a Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendet. ELN/34/2009. SZ. HATÁROZATA Egyhangúlag megválasztotta az Elnökség a Jogi és Etikai Bizottság tagságát: dr. Borostyán Csaba, Dülk József, Peszt Péter, dr. Bakó Miklós, Batiz István, dr. Orosz Tamás ELN/35/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a kistelepülések biztonságával kapcsolatos 100 millió forintos támogatás elosztását. 1. kategória: 5,5 millió forint 2. kategória: 5 millió forint, Szolnok megye 4 millió forint 3. kategória: 3,5 millió forint Folyamatban Az 50 millió forint elszámolás alatt van.

6 A megyei szövetségek szervezési feladatra kapnak forintot és az OPSZ 1 millió forintot visszatart magának egy indító fórum megszervezésére. ELN/36/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség valamennyi tagja sikeresnek, jónak, szervezettnek tartotta az országos polgárőr napot elismerték és gratuláltak a Hajdú-Bihar megyei Polgárőr Szövetségnek. ELN/37/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség 23 fő mellette és 1 fő ellene szavazattal elfogadta a tanévkezdéssel kapcsolatos polgárőr feladatokat, illetve a költségvetés ehhez szükséges átcsoportosítását. ELN/38/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag megszavazta a beszámolót az I. féléves költségvetés végrehajtásáról, illetve a likviditásról. ELN/39/2009. SZ. HATÁROZATA Az elnökség egyhangúlag egyetértett abban, hogy a 2010-es irányelveket és költségvetést a módosításokkal együtt megszavazzák. ELN/40/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Polgárőrség Szolgálati Kézikönyvét. ELN/41/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Polgárőrség halottak napjával kapcsolatos feladatait. ELN/42/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség a Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendre felterjesztetteket az alábbiakban szavazta meg: Kiss Péter miniszter egyhangúlag megszavazva Kontrát Károly országgyűlési képviselő egyhangúlag megszavazva Dr. Sipos Gyula r. vezérőrnagy 1 fő ellene 18 fő mellette Zámbó Péter 2 fő ellene 17 fő mellette Vass Miklós egyhangúlag megszavazva Tóth Attila egyhangúlag megszavazva Bárdos Zoltán 1 fő ellene, 18 fő mellette Csóra György egyhangúlag megszavazva Marczin Sándor 1 fő ellene, 18 fő mellette Nász Imre egyhangúlag megszavazva Bozsóki Ferenc egyhangúlag megszavazva Ernst Károly egyhangúlag megszavazva ELN/43/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag megszavazta az Év Polgárőre javaslatokat. ELN/44/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag megszavazta az Év Polgárőr Egyesülete javaslatokat. Részben végrehajtva Szórólapok, illetve jelzőtárcsák nem kerültek kiosztásra.

7 ELN/45/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség megszavazta az Év Polgárőr Pedagógusa kitüntető címek díjazottjait. ELN/46/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag úgy döntött, hogy a PÖÉTA kuratóriumának tagja legyen Kardos Pál. ELN/47/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag megszavazta az Aegontól kapott 9 millió forintos támogatás felhasználását a következő módon: 5 millió forint a megyei szövetségeknek ezer forint, 1 millió forint a Mezőszemerei Polgárőr Egyesület gépjármű vásárlására, 1 millió forint a Békés megyei szövetségeknek gépjármű vásárlásra, 1 millió forintot kap a Gépjármű Felderítő Tagozat akciók szervezésére, lehetőleg még ebben az évben, karácsony előtt, 1 millió forintért láthatósági mellényeket vásárolunk és annak a megrendeléséért és elosztásáért Cseh István és Kolozsi József a felelős. A gépjárművek megvásárlásáért is Kolozsi József a felelős. ELN/48/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Magyar Vöröskereszt és az OPSZ együttműködésének tapasztalatairól szóló beszámolót, valamint a javaslatot az aktuális karitatív tevékenységre. ELN/49/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag megszavazta a karácsonyi ünnepek és a karácsony előtti nagy bevásárlások polgárőri feladataira felterjesztett javaslatot. ELN/50/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a beszámolót a Városi Közterületi Bűnmegelőzés Posztos Polgárőr Szolgálati pályázat tapasztalatairól. ELN/51/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag megszavazta Kolozsi József 68. születésnapjára, Krug Gusztáv 65. születésnapjára és Tóth Tibor 65. születésnapjára az OPSZ aranygyűrű kitüntetést. ELN/52/2009. SZ. HATÁROZATA Az OPSZ Elnöksége 24 igen szavazattal, 1 tartózkodással a módosításokkal együtt elfogadta a évre szóló költségvetési tervet. ELN/53/2009. SZ. HATÁROZATA Az Elnökség egyhangúlag jóváhagyta, hogy a Vincze Ipari és Kereskedelmi Kft-vel kerüljön megkötésre a Polgárőr Magazin nyomdai elkészítése. Folyamatban Folyamatban

Küldöttgyűlési határozatok

Küldöttgyűlési határozatok Küldöttgyűlési határozatok AZ ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG 2015. NOVEMBER 28-I KÜLDÖTTGYŰLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATOK KGY/1/2015. SZ. HATÁROZAT (2015. 11. 28): A küldöttgyűlés megállapította, hogy az alapszabály

Részletesebben

Az OPSz KÜLDÖTTGYŰLÉSI KÉPVISELŐK NÉVJEGYZÉKE az Országos Polgárőr Szövetség év november 28. napján tartott küldöttgyűlésén

Az OPSz KÜLDÖTTGYŰLÉSI KÉPVISELŐK NÉVJEGYZÉKE az Országos Polgárőr Szövetség év november 28. napján tartott küldöttgyűlésén Az OPSz KÜLDÖTTGYŰLÉSI KÉPVISELŐK NÉVJEGYZÉKE az Országos Szövetség 2015. év november 28. napján tartott küldöttgyűlésén Sor a Küldött 1. 1. Országos Szövetség és Dr. Túrós András P00000018 Sor a 2. 1.

Részletesebben

Díszkardos önkéntesek

Díszkardos önkéntesek 2009/június XIV. évf. 6. szám ORSZÁGOS POLGÁRÔR SZÖVETSÉG O P S Z OPSZ MÖOSZ együttműködés Habsburg György és Bencze József is ott volt Esztergomban Ferencesek rendeztek gyermeknapot Díszkardos önkéntesek

Részletesebben

Határozat száma. Határozat megnevezése elnökségi határozatok Jegyzőkönyvvezető. 2015/017.(02.18.) számú elnökségi határozat

Határozat száma. Határozat megnevezése elnökségi határozatok Jegyzőkönyvvezető. 2015/017.(02.18.) számú elnökségi határozat Határozat száma Határozat megnevezése 2015.02.18. elnökségi ok 2015.02.18 2015/017.(02.18.) 2015/018.(02.18.) Jegyzőkönyvvezető Petrity R., Vanczák G., Varga T.) egyhangúan megválasztotta Vida-Kovács Katalint

Részletesebben

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE. 2015. február 18.

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE. 2015. február 18. MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE 2015. február 18. Tartalom Az elnökségi ülés képes, az elnökségi tagok létszámára való tekintettel.... 2 Jegyzőkönyvvezető... 2 Jegyzőkönyv hitelesítése...

Részletesebben

SZÖVEGES INDOKLÁS Az Országos Polgárőr Szövetség 2011. évi költségvetéséről

SZÖVEGES INDOKLÁS Az Országos Polgárőr Szövetség 2011. évi költségvetéséről A 2/2011. sz. elnökségi határozattal elfogadva. SZÖVEGES INDOKLÁS Az Országos Polgárőr Szövetség 2011. évi költségvetéséről A Magyar Köztársaság Kormánya részéről döntés született, hogy a 2011. költségvetési

Részletesebben

02/2012. (II.06.)/ ELN elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3 Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott//

02/2012. (II.06.)/ ELN elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3 Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott// 01/2012. (II.06.) ELN. elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3. Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott// A Vecsés Települési Polgárőr Egyesület Elnöksége 2012. február 06-án megtartásra kerülő ülésén

Részletesebben

02/2012. (II.06.)/ ELN elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3 Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott//

02/2012. (II.06.)/ ELN elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3 Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott// 01/2012. (II.06.) ELN. elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3. Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott// A Vecsés Települési Polgárőr Egyesület Elnöksége 2012. február 06-án megtartásra kerülő ülésén

Részletesebben

2018. évi Küldöttgyűlések határozatai. a jegyzőkönyv hitelesítőinek: dr. Hajdú Mihályt és Meruk Józsefet

2018. évi Küldöttgyűlések határozatai. a jegyzőkönyv hitelesítőinek: dr. Hajdú Mihályt és Meruk Józsefet 2018. évi Küldöttgyűlések határozatai 1/2018.02.23. Küldöttgyűlési határozat A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara küldöttgyűlése a levezető elnök javaslatára 20 támogató szavazattal, 0 ellenében, 0 tartózkodás

Részletesebben

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről Magyar Evezős Szövetség Közgyűlési határozatok 2013. Határozatok a Magyar Evezős Szövetség 2013. 04. 06-ára összehívott Közgyűléséről MESZ 2013.04.06/1. sz. közgyűlési Határozat A közgyűlés egyhangúan

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5.

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jegyzőkönyv A MAGISZ 2014. március 28.-i közgyűléséről Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jelen vannak: 2 jelenléti ív. (mellékelve) 18 szavazásra jogosult

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete év

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete év 2011. év 1./ 2011. (01. 18.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK Fejér Megyei Szervezet elnöksége a módosításokkal együtt egyhangúan elfogadta Szabó István élőerős alelnök úr beszámolóját, az élőerős

Részletesebben

L.T.SZ Közgyűlés. Jegyzőkönyv. Készült a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége évi rendes közgyűlésén

L.T.SZ Közgyűlés. Jegyzőkönyv. Készült a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége évi rendes közgyűlésén L.T.SZ Közgyűlés Jegyzőkönyv Készült a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége évi rendes közgyűlésén Helyszín: 2015. április 09. 2481 Velence, Kiss köz 6. Hotel Juventus konferenciahelyiségében.

Részletesebben

A Szoptatásért Magyar Egyesület közgyűlési határozatainak könyve

A Szoptatásért Magyar Egyesület közgyűlési határozatainak könyve Határozat 1/2012 2012.12.01. A közgyűlés megválasztotta az új elnökséget az alábbiak szerint: Elnök: W. Ungváry Renáta (36/37 szavazat) Alelnökök: Juhász Istvánné (34/37 szavazat) Rózsa Ibolya (31/37 szavazat)

Részletesebben

KITÜNTETÉSI ÉS JUTALMAZÁSI SZABÁLYZATA 1

KITÜNTETÉSI ÉS JUTALMAZÁSI SZABÁLYZATA 1 ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG Levélcím: Telefon: Fax: BM-tel: BM-fax: E-mail: 1077 Budapest, Király u. 71. 441-1827 441-1794 441-1821 21-248 21-232 kozpontiiroda@opsz.hu Iktatószám: /2014. JÓVÁHAGYOM: DR.

Részletesebben

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2013. április

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2013. április VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2. SZ. MELLÉKLET ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. ELN/1/2016. SZ. HATÁROZAT (2016.01.15.): EGYHANGÚLAG MEGSZAVAZTA AZ OPSZ 2016. I. FÉLÉVES MUNKATERVÉT A JAVASOLT VÁLTOZÁSOK ÁTVEZETÉSÉVEL. ELN/2/2016. SZ. HATÁROZAT

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK év

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK év ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2017. év 1./2017.(02.07.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK elnöksége a módosításokkal elfogadta a napirendi 2./2017.(02.07.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK elnöksége egyhangúan

Részletesebben

SIMONTORNYA VÁROS JEGYZŐJÉTŐL

SIMONTORNYA VÁROS JEGYZŐJÉTŐL SIMONTORNYA VÁROS JEGYZŐJÉTŐL SIMONTORNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. I. FÉLÉVI M U N K A T E R V E Jóváhagyta a képviselő-testület a 122/2016.(XII.19.) KT határozatával M U N K A

Részletesebben

A Budapesti Műszaki Főiskola Szenátusának április 24-ei üléséről

A Budapesti Műszaki Főiskola Szenátusának április 24-ei üléséről Iktatószám: BMF-RH -904/2007 Kelt: 2007. május 9. H A T Á R O Z A T T Á R A Budapesti Műszaki Főiskola ának 2007. április 24-ei üléséről SZ-XIII/23/2007. határozata A Budapesti Műszaki Főiskola a egyhangúlag

Részletesebben

Közhasznú tevékenység ráfordításai évben. I. Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium

Közhasznú tevékenység ráfordításai évben. I. Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Közhasznú tevékenység ráfordításai 2010. évben I. Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium 615 600 adatok eft-ban I. Anyagköltség 5 020 1. Kitűntetések,oklevelek 3 496 2. Nyomtatvány, irodaszer 788 3. Igazolványok

Részletesebben

A Gazdasági Bizottság 192/2014. számú határozatával az előterjesztést 11 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett támogatta.

A Gazdasági Bizottság 192/2014. számú határozatával az előterjesztést 11 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett támogatta. 2 Tisztelt Közgyűlés! Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 6/2007. (II.9.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: SzMSz) 9. -a értelmében a közgyűlés féléves

Részletesebben

2011. október 23-i hatállyal. kinevezte. dandártábornokká SIPOSS ERNŐ PÉTER

2011. október 23-i hatállyal. kinevezte. dandártábornokká SIPOSS ERNŐ PÉTER A Magyar Köztársaság Elnöke - a honvédelmi miniszter előterjesztésére -, felelős beosztásában huzamos időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül 2011. október 23-i hatállyal kinevezte dandártábornokká

Részletesebben

Határozatok tára. Közgyűlések határozatai:

Határozatok tára. Közgyűlések határozatai: Határozatok tára Közgyűlések határozatai: 1/2012.01.06 határozat: a tagok egyhangúan döntenek arról, hogy létrehozzák az EGY S ÉG Központ Közhasznú Egyesületet. 2/2012.01.06 határozat: a jelen lévő alapítók

Részletesebben

Határozatok tára Elnökségi ülések. 8-3/2007 OEH.: Elnökség a MTSZ évi munkatervét, az OT elé terjeszti.

Határozatok tára Elnökségi ülések. 8-3/2007 OEH.: Elnökség a MTSZ évi munkatervét, az OT elé terjeszti. Elnökségi ülés: 2007. január 4. Határozatok tára 2007. Elnökségi ülések 8-1/2007 OEH.: Elnökség hozzájárul, hogy a MTSZ 2006. évben végzett munkájáról szóló beszámoló később kerüljön egyeztetésre. 8-2/2007

Részletesebben

a megyei igazgatóság Műszaki Osztály osztályvezetőjének Hrubóczki János tű. őrnagy Úrnak

a megyei igazgatóság Műszaki Osztály osztályvezetőjének Hrubóczki János tű. őrnagy Úrnak A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója május 04-e Flórián Nap alkalmából a szakmai feladatok végrehajtásában kiemelkedő és huzamosabb időn át magas színvonalon nyújtott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), I. emeleti kocka tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), I. emeleti kocka tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2014. szeptember 6-án megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne:

Részletesebben

ORSZÁGOS POLGÁRR SZÖVETSÉG

ORSZÁGOS POLGÁRR SZÖVETSÉG ORSZÁGOS POLGÁRR SZÖVETSÉG Levélcím: Telefon: Fax: BM-tel: BM-fax: 1077 Budapest Király u. 71. 441-1827 441-1794 441-1821 14-334 13-863 Forgatókönyv az Országos Polgárr Napra Az Országos Polgárr Szövetség

Részletesebben

A XVI. kerületi Helyi Választási Bizottság közleménye

A XVI. kerületi Helyi Választási Bizottság közleménye A XVI. kerületi Helyi Választási Bizottság közleménye a polgármesterek, és helyi képviselők 2010. október 3-án megtartott választásának Budapest főváros XVI. kerületének végleges eredményeiről A POLGÁRMESTER-VÁLASZTÁS

Részletesebben

ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG

ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG Levélcím: Telefon: Fax: BM-tel: BM-fax: E-mail: 1077 Budapest, Király u. 71. 441-1827 441-1794 441-1821 21-248 21-232 kozpontiiroda@opsz.hu Elfogadva az OPSZ Közgyűlésének 11/2014.

Részletesebben

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai 1./ Az elnökség 2014. évi tevékenységének értékelése, évzáró. Előterjesztő: Kárpáti Zoltán megyei elnök Előterjesztés módja: írásban illetve szóban 2./ A jelenlévők

Részletesebben

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót.

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót. TAGGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV felvéve a Magyar Dragon Szövetség Taggyűlésén, 2014. március 11-én, a Virányos Klinikán (Budapest, XII. ker., Virányos út 23/d.) Taggyűlés kezdete 19.10 óra. Jelen vannak: Tagok:

Részletesebben

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318 Jegyzőkönyv kivonat a Magyar Naturisták Egyesületének rendes közgyűlésén hozott határozatairól Időpont: 2016. április 16. 10 óra Helyszín: Délegyháza Művelődési Ház, Délegyháza, Szabadság tér 1. Jelen

Részletesebben

MAGYARORSZÁG KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKE. ÁLLAMI ÜNNEPÜNK augusztus 20-a alkalmából A MAGYAR ÉRDEMREND LOVAGKERESZT (POLGÁRI TAGOZATÁVAL)

MAGYARORSZÁG KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKE. ÁLLAMI ÜNNEPÜNK augusztus 20-a alkalmából A MAGYAR ÉRDEMREND LOVAGKERESZT (POLGÁRI TAGOZATÁVAL) MAGYARORSZÁG KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKE beosztásában végzett kiemelkedő munkája elismeréseként, a honvédelmi miniszter előterjesztésére ÁLLAMI ÜNNEPÜNK 2013. augusztus 20-a alkalmából KITÜNTETI A MAGYAR ÉRDEMREND

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést.

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést. Jegyzőkönyv Készült a B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség Közgyűlésén 2017. május 26-án a Zöld Kapcsolat Egyesület tárgyaló termében (3525 Miskolc, Kossuth u. 13. szám) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti

Részletesebben

Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés év II. félévi üléstervére és a év I. félévi ülésterv-tervezetére

Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés év II. félévi üléstervére és a év I. félévi ülésterv-tervezetére 84-3/2016/231 Heves Megyei Közgyűlés Helyben Tisztelt Közgyűlés! Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés 2016. év II. félévi üléstervére és a 2017. év I. félévi ülésterv-tervezetére A Közgyűlés és Szervei Szervezeti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2009. január 29-én 17.00 órakor a Magyar Gószövetség közgyűlésén. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Dienes Péter köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy a Közgyűlés

Részletesebben

5/ számú határozat: Az MPB közgyűlése 4.-es pontként elfogadta:

5/ számú határozat: Az MPB közgyűlése 4.-es pontként elfogadta: 2008 évi Közgyűlési határozatok 2008. február 15. - Rendkívüli közgyűlés: 1/2008.02.15 sz. határozat: Az MPB közgyűlése a jelenleg előkészített sporttörvény módosítási javaslatot elfogadni nem tudja, azt

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének 7/2014. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve Napirend: A polgármester beszámolója a két

Részletesebben

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE 2014. ÉVI HATÁROZATOK 1./2014. (február 14.) sz. MÉSZ elnökségi határozat A MÉSZ Elnöksége az Elnöki beszámolót a 2014. január 9. óta eltelt idő eseményekről elfogadja.

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7.

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7. Közgyűlési jegyzőkönyv Készült 2010. december 05-én 8,30 órakor a TKTE határozatképtelenség miatt megismételt - közgyűléséről A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt.

Részletesebben

Tájékoztató. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének április 26-i ülésére

Tájékoztató. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének április 26-i ülésére Tájékoztató Sorszám: I. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének 2012. április 26-i ülésére 1. 2012. március 31-én rendezték a Békés

Részletesebben

A szakmai bírálók és a tudományos konferencia bíráló bizottságainak javaslatai, valamint a fő zsűri döntése alapján:

A szakmai bírálók és a tudományos konferencia bíráló bizottságainak javaslatai, valamint a fő zsűri döntése alapján: A szakmai bírálók és a tudományos konferencia bíráló bizottságainak javaslatai, valamint a fő zsűri döntése alapján: 1. Biztonságpolitika és Hadtörténelem tagozatban: II Bánki Szabolcs honvéd tisztjelölt

Részletesebben

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13.

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. JEGYZŐKÖNYV KIVONAT Közgyűlés helye: SE- I. sz. Sebészeti Klinika Előadóterme 1082 Budapest, Üllő út 78/a., 2. emelet

Részletesebben

KÁNTORJÁNOSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 75/2016.(XII.20.) önkormányzati HATÁROZATA

KÁNTORJÁNOSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 75/2016.(XII.20.) önkormányzati HATÁROZATA KÁNTORJÁNOSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 75/2016.(XII.20.) önkormányzati HATÁROZATA Kántorjánosi Község Önkormányzat Képviselő-testület 2017. évi munkatervének megalkotásáról A Képviselő-testület

Részletesebben

2009. évi határozatok

2009. évi határozatok 2009. évi határozatok 1/2009. (II. 10.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselő-testülete nem fogadta el Pusoma Jenő azon módosító javaslatát, mely szerint az SZMSZ-tervezet

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről Az ülés időpontja: 2001. december 12. Az ülés helye: Budapest, MaTáSzSz tárgyalóterme Az ülésen jelen voltak: a mellékelt

Részletesebben

1975-ben végzett IV. a Autószerelő Igazgató: Nagy László Osztályfőnökök: Kerényi László Vascsur Ernő Derzsi László

1975-ben végzett IV. a Autószerelő Igazgató: Nagy László Osztályfőnökök: Kerényi László Vascsur Ernő Derzsi László 1975-ben végzett IV. a Autószerelő Igazgató: Nagy László Osztályfőnökök: Kerényi László Vascsur Ernő Derzsi László Idézet: Amíg az ember él, előre kell haladni (Che Guevara) Antal László Bakó Károly Búzás

Részletesebben

HATÁROZATOK KÖNYVE. Megnyitva:

HATÁROZATOK KÖNYVE. Megnyitva: HATÁROZATOK KÖNYVE Az egyesület neve: Dunaújváros Vitorlás Sport Egyesület Az egyesület rövidített neve: DVSE Az egyesület székhelye: 2400 Dunaújváros, Vadvirág u. 11. Az egyesület képviselője: Grosch

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottság június 12-én megtartott rendkívüli üléséről.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottság június 12-én megtartott rendkívüli üléséről. 03-3/12-17/2013. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottság 2013. június 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Kővári János elnök, Decsi István, dr. Kóbor

Részletesebben

Melléklet a 253/2015. (XII.11.) közgyűlési határozathoz. Heves Megyei Közgyűlés év I. félévi ülésterve. KÖZGYŰLÉS IDŐPONTJA: február 26.

Melléklet a 253/2015. (XII.11.) közgyűlési határozathoz. Heves Megyei Közgyűlés év I. félévi ülésterve. KÖZGYŰLÉS IDŐPONTJA: február 26. 1. Elnöki jelentés Melléklet a 253/2015. (XII.11.) közgyűlési határozathoz Heves Megyei Közgyűlés 2016. év I. félévi ülésterve KÖZGYŰLÉS IDŐPONTJA: 2016. február 26. NAPIREND Jogi és Szervezési Osztály

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Jóléti Bizottságának 2011. április 07-én (csütörtökön) 16.30 órai kezdettel megtartott üléséről 1 Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem Jelen

Részletesebben

Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés 2015. év II. félévi üléstervére és a 2016. év I. félévi ülésterv-tervezetére

Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés 2015. év II. félévi üléstervére és a 2016. év I. félévi ülésterv-tervezetére 78-3/2015/231 Heves Megyei Közgyűlés Helyben Tisztelt Közgyűlés! Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés 2015. év II. félévi üléstervére és a 2016. év I. félévi ülésterv-tervezetére A Közgyűlés és Szervei Szervezeti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2015. május 13-án megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar

Részletesebben

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak J E L Ö L Ő B I Z O T T S Á G A Budapesti Ügyvédi Kamara 2010. évi választás A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak JELÖLŐ LISTÁJA (A tisztségviselők

Részletesebben

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ELNÖKSÉGE ÉVI HATÁROZATOK

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ELNÖKSÉGE ÉVI HATÁROZATOK MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ELNÖKSÉGE 2014. ÉVI HATÁROZATOK 1./2014. (február 14.) sz. MÉSZ elnökségi határozat A MÉSZ Elnöksége az Elnöki beszámolót a 2014. január 9. óta eltelt idő eseményekről elfogadja.

Részletesebben

SIMONTORNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI M U N K A T E R V E

SIMONTORNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI M U N K A T E R V E 1 SIMONTORNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 201 I. FÉLÉVI M U N K A T E R V E Jóváhagyta a képviselőtestület a 144/201(XII.1) számú határozatával 2 M U N K A T E R V 201 január 1től 201 június

Részletesebben

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE 2016. ÉVI HATÁROZATOK 1. /2016. (január 7.) sz. MÉSZ elnökségi határozat A MÉSZ elnöksége támogatja Pásztor Erika Katalina, Németh Tamás, Szabó Levente, Bata Tibor, Pethő

Részletesebben

Magyar Edzők Társasága

Magyar Edzők Társasága Közgyűlés 2018 Magyar Edzők Társasága Az elnökség munkája: 2017- ben 4 alkalommal ülésezett. 13 határozatot hozott. Tárgyalta: A MET állami feladatait A szervezet (iroda) felépítését. A MET Alapszabály

Részletesebben

Az Országos Polgárır Szövetség 2009.évi közhasznúsági jelentése

Az Országos Polgárır Szövetség 2009.évi közhasznúsági jelentése Az Országos Polgárır Szövetség 2009.évi közhasznúsági jelentése A pénztár záró egyenleg: 624 A valutapénztár záró egyenlege: 77 A bankszámla záró egyenlege: 150 192 A lekötött bankszámla egyenlege: 20

Részletesebben

2014. január március 28.

2014. január március 28. 2014. január 10. 1/2014. (I. 10.) MMK Küldöttgyűlési határozat A Magyar Mérnöki Kamara Küldöttgyűlése a Magyar Mérnöki Kamara Szakmagyakorlási Szabályzatát elfogadta. A szavazati joggal rendelkező 284

Részletesebben

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak:

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak: MSSZ RENDES ELNÖKSÉGI ÜLÉS HATÁROZATAI 2014. március 3. A Magyar Súlyemelő Szövetség elnöksége 2014. március 3-án 16 órakor a Magyar Sport Háza 3. emeleti tárgyalójában tartotta 2014. évi második (2.)

Részletesebben

Biharkeresztes választási eredményei október 13.

Biharkeresztes választási eredményei október 13. Biharkeresztes választási eredményei DANI BÉLA PÉTER Független jelölt 998 57,22% SEMLYÉNYINÉ MIZÁK ÁGOTA NÉPPÁRT 499 28,61% HARSÁNYI CSABA Független jelölt 223 12,79% MAGYARI CSABA Független jelölt 24

Részletesebben

MFTTT2018 IB-határozatok

MFTTT2018 IB-határozatok MFTTT2018 IB-határozatok 1/2018.(IV.4.) számú IB-határozat: Az Intézőbizottság köszönetét fejezi ki Iván Gyulának, ifj. Domokos Györgynek és Zalaba Piroskának, továbbá Szrogh Gabriella ügyvezető titkárnak

Részletesebben

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TERVEZETT ÜLÉSNAPJAI 2014-BEN N Y Á R I S Z Ü N E T

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TERVEZETT ÜLÉSNAPJAI 2014-BEN N Y Á R I S Z Ü N E T Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. évi munkaterve OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TERVEZETT ÜLÉSNAPJAI 2014-BEN 1. 2014. január 28. munkaülés 2. 2014. február

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 09-én, Mezőkövesden, az

Részletesebben

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 "Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram" Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése dátuma: 2015.03.31. 1 NYZCS/14/12289497 SIMON GYULA 4 357,00 520 000 520 000 2 NYZCS/14/12290655 CZUBOR SÁNDORNÉ 3 101,00 450 000 450 000 3 NYZCS/14/12289468 KINCSES GÁBOR FERENC 2 520,00 520 000 520 000

Részletesebben

2015. évi elnökségi ülések határozat-tára

2015. évi elnökségi ülések határozat-tára 2015. évi elnökségi ülések határozat-tára 1./2015. (02.12) számú Elnökségi határozat: Az Elnökség egybehangzóan 9 igen szavazattal elfogadta a TAO bizottság javaslatát miszerint több pályázatnál a sorok

Részletesebben

Közgyûlések, küldöttközgyûlések ( )

Közgyûlések, küldöttközgyûlések ( ) Közgyûlések, küldöttközgyûlések (1892 2002) Szám Idõpont Hely Téma 1892. VI. 7. Selmecbánya alakuló közgyülés 1893. III. 10. Selmecbánya rendkívüli közgyûlés 1. 1894. VIII. 5 6. Nagybánya Wekerle Sándor

Részletesebben

Magyar Tűzoltó Szövetség évi. munkaterve

Magyar Tűzoltó Szövetség évi. munkaterve MAGYAR TŰZOLTÓ SZÖVETSÉG H-1101. Budapest, Kerepesi út 47-49. Telefon: 00 36 1 433-4001; BM-telefon: 26217 Fax: 00 36 1 433-4002; BM-fax: 26246 Web: www.mtsz-firefa.hu ; E-mail: office@mtsz-firefa.hu Szám:

Részletesebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Főigazgatója. dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Főigazgatója,

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Főigazgatója. dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Főigazgatója, Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Főigazgatója dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy A katasztrófavédelem terén huzamosabb ideje végzett kiemelkedő tevékenységének elismeréséül Tűzoltó Nap alkalmából

Részletesebben

MAGYAR PARALIMPIAI BIZOTTSÁG - HATÁROZATOK TÁRA 2019.

MAGYAR PARALIMPIAI BIZOTTSÁG - HATÁROZATOK TÁRA 2019. MPB KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK 1/2019 (02. 22.) sz. MPB közgyűlési határozat Az MPB Közgyűlése Urr Anitát jegyzőkönyvvezetőnek egyhangúlag elfogadta. 2/2019 (02. 22.) sz. MPB közgyűlési határozat Az MPB Közgyűlése

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Juhászné dr. Krecz Erzsébet. Dr. Szalóczi Ilona. Tóthné Gyöngy Andrea

JEGYZŐKÖNYV. Juhászné dr. Krecz Erzsébet. Dr. Szalóczi Ilona. Tóthné Gyöngy Andrea 740-4/2008. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala I. sz. tanácskozó termében 2008. február 20.-án a Pénzügyi Bizottság ülésén elhangzottakról. Jelen vannak: a bizottság elnöke

Részletesebben

A határozatokat aláírta: (szignál!) ÁDER JÁNOS köztársasági elnök és HENDE CSABA honvédelmi miniszter

A határozatokat aláírta: (szignál!) ÁDER JÁNOS köztársasági elnök és HENDE CSABA honvédelmi miniszter Ismertetem Magyarország köztársasági elnökének és honvédelmi miniszterének határozatait elismerésekről. A határozatokat aláírta: (szignál!) ÁDER JÁNOS köztársasági elnök és HENDE CSABA honvédelmi miniszter

Részletesebben

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE július 4-én megtartott rendkívüli ülésének

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE július 4-én megtartott rendkívüli ülésének 2013. július 4-én megtartott rendkívüli ülésének A./ TÁRGYSOROZATA B./ JEGYZŐKÖNYVE C./ HATÁROZATAI: 57-60. Száma: 1-77/2013. T Á R G Y S O R O Z A T 1. Ópályi Általános Iskola Tanulóiért Közalapítvány

Részletesebben

Elismerések átadására felkérem Varga Béla tű. ezredes, megyei igazgató urat

Elismerések átadására felkérem Varga Béla tű. ezredes, megyei igazgató urat Elismerések átadására felkérem Varga Béla tű. ezredes, megyei igazgató urat Magyarország Belügyminisztere a szolgálati feladatok kiemelkedő teljesítéséért a rendvédelmi szerv hivatásos szolgálatában töltött

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének november 25. napján megtartott soros, nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének november 25. napján megtartott soros, nyilvános üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. november 25. napján megtartott soros, nyilvános üléséről. Jelen voltak: Búza Zsolt polgármester Lépné Soós Anita, alpolgármester

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KISEBBSÉGI, ÉRDEKEGYEZTETŐ ÉS KÜLKAPCSOLATI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.:: I. 220-2 /2010. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax:

Részletesebben

Emlékeztető. a Magyar Tűzoltó Szövetség elnökségi üléséről

Emlékeztető. a Magyar Tűzoltó Szövetség elnökségi üléséről Emlékeztető a Magyar Tűzoltó Szövetség elnökségi üléséről Helyszín: a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság épület I. emeleti Tímár terem (cím: 1108 Budapest, Dologház u. 1.), Időpont: 2013. március

Részletesebben

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján -

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján - 1. 5-2/2013 Terdik Ferenc Kossuth 2. 1 m3 2. 5-4/2013 Nagy Ferencné Kossuth 17. 1 m3 3. 5-5/2013 Cseh Gyula Kossuth 20. 1 m3 4. 5-6/2013 Lukács György Kossuth 38. 1 m3 5. 5-7/2013 Deák László Kossuth 49/b.

Részletesebben

J e g y zőkönyv ÖKB-3/2010. ÖKB-3/

J e g y zőkönyv ÖKB-3/2010. ÖKB-3/ ÖKB-3/2010. ÖKB-3/2010-2014. J e g y zőkönyv az Országgyűlés Önkormányzati és területfejlesztési bizottságának 2010. május 26-án, szerdán, 8 órakor az Országház delegációs termében megtartott üléséről

Részletesebben

VII. Fenyves Crossfutás április 1.

VII. Fenyves Crossfutás április 1. VII. Fenyves Crossfutás 2007. április 1. Végeredmény 5 KM Gyerek Absz.hely Név Szül.év Rajtszám Idö 1. PÁPAI MÁRTON 1995 562 21:00 2. PÁPAI GERGELY 1993 547 24:10 3. SZABÓ ADRIENN 1994 576 24:52 4. PÁLL

Részletesebben

2. Javaslat a Heves Megyei Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről szóló 4/2015. (II.16.) önkormányzati rendelet módosítására (szükség esetén)

2. Javaslat a Heves Megyei Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről szóló 4/2015. (II.16.) önkormányzati rendelet módosítására (szükség esetén) Melléklet a 200/2015. (VI.26.) közgyűlési határozathoz Heves Megyei Közgyűlés 2015. év II. félévi ülésterve KÖZGYŰLÉS IDŐPONTJA: 2015. szeptember 25. NAPIREND 1. Elnöki jelentés 2. Javaslat a Heves Megyei

Részletesebben

Heves Megyei Közgyűlés év I. félévi ülésterve

Heves Megyei Közgyűlés év I. félévi ülésterve Melléklet a 78/2018. (XII. 14.) közgyűlési határozathoz Heves Megyei Közgyűlés 2019. év I. félévi ülésterve KÖZGYŰLÉS IDŐPONTJA: 2019. január 25. 1. Tájékoztató Heves megye lakosságának egészségi állapotáról

Részletesebben

2014. évi elnökségi HATÁROZATOK KÖNYVE

2014. évi elnökségi HATÁROZATOK KÖNYVE 2014. évi elnökségi HATÁROZATOK KÖNYVE Időpont: 2014. január 30. (Budapest, HKVSZ székhelye) 1/2014. sz. határozat Elnökség elfogadta az Iroda által javasolt munkatervet a 2014. évre vonatkozóan. A határozat

Részletesebben

MAGYAR IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐI KAMARA Levél: 1242 Budapest 5, Pf. 498.; Tel.: ,

MAGYAR IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐI KAMARA Levél: 1242 Budapest 5, Pf. 498.; Tel.: , Jegyzőkönyv Amely készült 2016.09.26-án 10.00 órai kezdettel a II. Budapest, Gyorskocsi u 25. szám alatt ISZKI tárgyalójában lévő elnökségi ülésén. Jelen vannak: dr. Agárdi Tamás elnök dr. Horváth Csaba

Részletesebben

K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 6-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 6-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 6-án megtartott ének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 213/2012. (12.06.) Öh. sz. határozata

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Rákosmenti Erőforrás Bizottsága Ikt. sz.: 17-4/12/2012. JEGYZŐ KÖNYV

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Rákosmenti Erőforrás Bizottsága Ikt. sz.: 17-4/12/2012. JEGYZŐ KÖNYV Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Rákosmenti Erőforrás Bizottsága Ikt. sz.: 17-4/12/2012. JEGYZŐ KÖNYV Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Rákosmenti Erőforrás

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. *Azon határozatnál, melyeknél az elnökség nem egyhangúan szavazott ott az igen/nem illetve a tartózkodások aránya jelölésre kerül. Kiemelt edzők 2014. év első féléves felosztására

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság 2014. szeptember 23 i Elnökségi üléséről

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság 2014. szeptember 23 i Elnökségi üléséről Jegyzőkönyv a Magyar Olimpiai Bizottság 2014. szeptember 23 i Elnökségi üléséről Készült: a Magyar Olimpiai Bizottság Elnökségének 2014. szeptember 23. napján 9:00 órakor, a Magyar Olimpiai Bizottság (1124

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács november 6-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács november 6-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2018. november 6-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 49/2018. (XI.06.) KT. sz. határozat a 2018. évi kari tanácsi választások

Részletesebben

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS I. félévi M U N K A T E R V E

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS I. félévi M U N K A T E R V E JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2010. I. félévi M U N K A T E R V E 2 2010. február 5. 1. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 2010. évi költségvetésének és kötelező előirányzatainak

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-án megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-án megtartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-5/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. április 28-án megtartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 19 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről Jegyzőkönyv A MAGISZ 2017. március 24.-i ismételt- közgyűléséről Az Egyesület adatai: Neve: Magyar Agrárinformatikai Szövetség (MAGISZ) Székhelye: 4032 Debrecen, Böszörményi út. 138. Adószáma: 18234873-1-09

Részletesebben

II. Futapest Bicske Crossfutás május 10.

II. Futapest Bicske Crossfutás május 10. II. Futapest Bicske Crossfutás 2008. május 10. Végeredmény 4,2 KM Gyerek Absz.hely Név Szül.év Rajtszám Idö 1. Kószás Kriszta 1994 160 19:01 2. Kálmán Péter 1994 69 19:33 3. Kenan Berisa 1995 164 21:43

Részletesebben

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület május 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének. Jegyzőkönyve

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület május 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének. Jegyzőkönyve 248 / 10 /2012 Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület 2012. május 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének Jegyzőkönyve 24./2012.(V.16.) határozata A 2012. évi Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Parlagfű-mentesítési

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. második félévi munkaterve

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. második félévi munkaterve Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. második félévi munkaterve A Képviselő-testület elfogadta 305/2015. (VI. 24.) Kt. számú határozatával. AUGUSZTUS 2015. augusztus 20-án 9.00

Részletesebben

Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről

Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: Falugazdász tájékoztatója az agrár gazdaság helyzetéről és a támogatási lehetőségekről Írásos előterjesztés a

Részletesebben

Futapest Biatorbágy Crossfutás április 14.

Futapest Biatorbágy Crossfutás április 14. Futapest Biatorbágy Crossfutás 2007. április 14. Végeredmény 5,8 KM Gyerek Absz.hely Név Szül.év Rajtszám Idö 1. PÁPAI MÁRTON 1995 485 23:00 2. PÁPAI GERGELY 1993 486 23:41 3. BEM NORBERT 1995 487 28:28

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62.

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62. 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8295 Taliándörögd, Kossuth u. 39. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 32. 8308 Sáska, Rákóczi u. 4. Száma: 1101-3/2016.

Részletesebben