VIII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VIII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása"

Átírás

1 VIII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása CDN-A * /B Balatonvilágos, 2015.augusztus ALAPADATOK Rendező: Pulai Lovaspark Kft. Cím: 8164 Balatonfőkaj{r, Pulai-Tanya HRSZ 0154/10 Levelezési cím 8171 Balatonvil{gos, Felszabadul{s u.12. A verseny helyszíne: Balatonvil{gos, Felszabadul{s u.12. Versenyigazgató: Pulai Péter Tel.: pulaip@icloud.com Cím: 8000 Székesfehérv{r,Palotai út 25. III. 4/1. Nevezési hat{ridő : július 19. (vas{rnap) óra A versenyre érkezés : július 31. (péntek) A mobil boxokat július 30-tól el lehet foglalni 5000 Ft/nap plusz költséggel. Nevezés a Magyar Lovas Szövetség Díjlovagl{s honlapon on-line. oldalon a NEVEZÉS link alatt Közvetlenül Versenyiroda: Webpole Bt. Kecskés Péter Tel.: info@webpole.hu Versenyiroda nyit{s: július órakor Steward : Pintér Zsófia Ist{llóvezető, box igénylés : Cseh Andrea [llatorvos : Dr.G{bris Krisztina Patkolókov{cs : B{nki Róbert Versenyp{ly{k : 20x60 m négyévszakos(homok+textil), A p{lya 20x40 négyévszakos(homok + textil) B p{lya Melegítőp{ly{k : 20x54m négy évszakos (homok + textil) 20x54m négy évszakos (homok + textil) 20x60m négy évszakos (homok + textil) Fedeles Lovarda Futósz{raz{s : a h{tulsó füves p{ly{nak a h{tsó oldal{n. Kérjük a tisztelt résztvevőket, hogy a verseny sor{n az A p{lya mögött az éppen a programjukat bemutatók érdekében a futósz{raz{st a h{tsó füves p{ly{nak minél t{volabbi részén végezzék.

2 Versenybírók: Elnök: Tagok: Berényi Miklós Bal{zs József Budai Andrea Vígh Marianna Prutkay Zolt{n Tóth Zsuzsanna Franyó Barbara Fellebbviteli bírók: Major Albert (HUN) (helyettese, Prutkay Zolt{n). Nevezési díj (bruttó): Ft A nevezési díjat a helyszínen kell befizetni sz{mla ellenében. Startdíj versenysz{monként (nem pénzdíjas versenysz{mok bruttó) Startdíj versenysz{monként (Pénzdíjas versenysz{mok bruttó) Ft Ft A startdíjat a helyszínen kell befizetni sz{mla ellenében. Boxdíj (bruttó): A széna {ra A boxdíj tartalmazza a szalma {r{t Ft Ft/kisb{la A boxdíjat a helyszínen kell befizetni sz{mla ellenében. Boxok sz{ma: 100 boksz a nevezés sorrendjében 3 x 3 m-es boxok az EU előír{soknak megfelelően kialakított. Az egym{ssal szemben elhelyezkedő boxok között a közlekedési folyosó szélessége 2,85 m. A közös tető gerincmagass{ga kb. 3,7m. Az ist{llók rendelkeznek az érintésvédelmi előír{soknak megfelelő vil{gít{ssal. Minden mobil box külső feszített rögzítéssel van ell{tva! (vihar{lló) A boxokon belüli hely foglal{sa telefonos egyeztetés alapj{n történik abban az esetben, ha a versenyző ezt előre kéri. A boxok kiv{laszt{sakor mindenképpen jelezni kell a ló tulajdons{gait és viselkedését. A boxok kiv{laszt{s{t az Ist{llóvezetőnél lehet egyeztetni július 25-ig! Egyéb esetben a verseny rendezője a clubokban versenyzők csoportosít{si elvét veszi figyelembe! Bírói értekezlet: Tartja: Berényi Miklós Technikai értekezlet: Tartja: Pintér Zsófia, Berényi Miklós, Pénzt{ri ór{k: ig ig; ig

3 NEVEZÉSI ÉS START INFORM[CIÓK: Nevezési hat{ridő: 2015.július 19. (vas{rnap) óra Nevezés a Magyar Lovas Szövetség Díjlovagl{s honlapon on-line. oldalon a NEVEZÉS link alatt Közvetlenül A nevezések végleges pontosít{s{t és a startlist{ban szükséges v{ltoz{sokat, legkésőbb a technikai értekezleten kérjük pontosítani. A nevezési hat{ridő ut{n lemondott nevezéseket és a boksz díjakat a Szakbizotts{g hat{rozata értelmében, teljes összegben ki kell fizetni. Lemond{st vagy módosít{st csak ír{sban lehet közölni a pulaip@icloud.com címere. Abban az esetben, ha a versenyző nevezésének lemond{s{t orvosi igazol{ssal együtt teszi meg, a boxot akkor is ki kell fizetni. Startlista: A nevezések alapj{n az előzetes startlist{t a Versenyiroda július 28. este 18 ór{ig közzéteszi a díjlovas honlapon! Ezen lista alapj{n a versenyzők a technikai értekezleten még megv{ltoztathatj{k indokolt esetben a starthelyüket. A technikai értekezleten mindkét versenynap startlist{j{t véglegesíteni kell! A vezetőbíró {ltal ellenjegyzett startlista, mind a két napra végleges!a technikai értekezleten véglegesített startlist{ban történő v{ltoztat{s, csak a vezetőbírón{l ír{sban tett kérelem alapj{n lehetséges! A startlist{tól eltérő indul{s a versenyből való kiz{r{st vonja maga ut{n! A technikai értekezletet követően a bejelentett startokat lemondani csak a verseny {llatorvos{nak igazol{s{val lehet. Egyéb esetben a startdíjat meg kell fizetni!

4 DÍJAZ[S Pulai Lovaspark Kupa eredményhirdetései: A versenyzők 60 %-os teljesítése alatt pénzdíj nem adható! A versenyek eredményhirdetéseinél a szakbizotts{g 2011/3 hat{rozat{t veszi a rendező alapul. Eredményhirdetésre az a lovas hívható be, aki teljesíti (MDSZ 36 1) sz{mú szab{lyt. Az eredményhirdetésen az I-VI. helyezett díjszalagot, tov{bb{ az I. helyezett kup{t kap a szalagon felül. A pénzdíjas versenysz{mokban az első 3 helyezettet a pénzdíjjal is jutalmazz{k a versenysz{mok melletti felsorol{s szerinti összegben. Pénzdíjaz{sban csak a pénzdíjas versenysz{mok első 3 helyezettjét részesítjük (kivéve Show versenysz{mok). A pénzdíjakat a versenyzők csak sz{mla ellenében vehetik {t! A feltüntetett pénzdíjak bruttó összegek! Akik a helyszínen nem tudnak sz{ml{t adni, azoknak egy hét {ll a rendelkezésére a nyereményüket sz{mla ellenében felvenni. Ezen időn túl a Verseny rendezője úgy tekinti, hogy a versenyző nem tart igényt a nyereményre. A pénznyeremény felvételére csak az jogosult, aki az eredményhirdetésen lov{val együtt személyesen jelenik meg!(amennyiben a következő startj{t nem érinti, azonban a bemelegítésre nem vonatkozik) Ez alól nem lehet felmentéssel élni! A VERSENYZŐK ÉS A LOVAK VERSENYEN VALÓ RÉSZVÉTELÉNEK FELTÉTELE 1. A verseny területére a lovak és a versenyzők csak regisztr{l{suk ut{n léphetnek be, és t{voz{skor az ellenőrzést követően léphetnek ki! A regisztr{l{skor ellenőrzésre kerülnek a 2. pontban foglaltak. Az ellenőrzést követően minden ló azonosító sz{mot kap (az azonosító sz{m t{bla kaució ellenében vehető {t! Ft), melyet a verseny területén {llandóan a lovon kell tartani! 2. A Magyar Lovasok esetében érvényes klubtags{gi és versenyzői engedély, érvényes sportorvosi engedély. Lovak esetében érvényes ló útlevél és 6 hónapn{l nem régebbi érvényes vérvizsg{lati negatív (FKV) eredmény, 6 hónap+ 21 napn{l nem régebbi ló influenza, sport ló bejelentés. 3. A fentiekkel nem rendelkező lovasok és lovak a helyszínre nem léphetnek be. A ló útleveleket és a fenti iratokat érkezéskor a regisztr{ción{l le kell adni. Azok a lovak, akinek a ló útlevele a területre belépéskor nem kerülnek lead{sra, a területre nem léphetnek be! 4. A versenyirod{tól a versenyzők irataikat csak a pénzügyi elsz{mol{st követően kapj{k vissza. A verseny helyszínét véglegesen a versenyző és lova csak az elsz{mol{sokat követően hagyhatja el! 5. Külföldi versenyzőkre a nemzetközi szab{lyok érvényesek. (6 hónapn{l nem régebbi Coggings teszt, és a 6 hónap+21 napon belüli ló influenza elleni olt{s) P[LY[K HASZN[LATA A p{ly{k karbantart{s{nak szükségessége miatt a versenyzők a p{ly{kat a karbantart{si időpontokban nem haszn{lhatj{k! A bemelegítő p{lya karbantart{si időpontja a p{lya bej{rat{n{l kifüggesztésre kerül. Az A és B versenyp{lya csak a csütörtöki napon haszn{lható gyakorl{sra!

5 A RENDEZVÉNY PROGRAMJA ÉS A VERSENYSZ[MOK PÉNZDÍJAZ[SA: VIII. Pulai Lovaspark Kupa szombat E 4 feladat A 8 feladat L2 feladat limit{lt nevezés 20 fő.. limit{lt nevezés 20 fő.. limit{lt nevezés 20 fő.. PÉNZDÍJAS VERSENYSZ[MOK: I. II. III. 4 éves Fiatal Díjló 1 (nyitott 4 éves lovak részére) : , , ,- 5 éves Fiatal Díjló A3 (2011) (nyitott 5-6 éves lovak részére): , , ,- 6 éves Fiatal Díjló 1 (nyitott 5-6 éves lovak részére) : , , ,- (FEI 5 éves minősítő) FEI 6 éves FDL minősítő (nyitott 6 éves lovak részére): , , ,- FEI Junior Csapat 2009 : , , ,- 3 Bíró Fiatal lovas csapat 2009 (Szent György díj) : , , ,- 3 Bíró Intermediaire II : , , ,- 5 Bíró Összesen : ,- Nagydíj kűr est A Nagydíj kűr bajnoks{g helyszíne a lel{tók között elhelyezkedő p{lya. A bajnoks{g a nevezők részvételével este órakor kezdődik V{rható időtartama : 90 perc A verseny nevezési díja ,- Ft, mely összegről a versenyzők sz{ml{t kapnak. Startdíj nincs! I. II. III. IV. V. VI Nagydíj kűr : , , , , , ,- díjaz{s összesen : ,-

6 VIII. Pulai Lovaspark Kupa vas{rnap E 5 feladat limit{lt nevezés 20 fő.. A 9 feladat limit{lt nevezés 20 fő.. L 4 feladat limit{lt nevezés 20 fő.. Fiatal Lovas Egyéni feladat. 3 bíró PÉNZDÍJAS VERSENYSZ[MOK: I. II. III. 4 éves Fiatal Díjló 1(nyitott 4 éves lovak részére) : , , ,- 5 éves Fiatal Díjló A4 (2011) (nyitott 5-6 éves lovak részére) : , , ,- 6 éves Fiatal Díjló 2(nyitott 5-6 éves lovak részére) : , , ,- (FEI 5 éves döntő) FEI 6 éves FDL döntő(nyitott 6 éves lovak részére) : , , ,- FEI Junior Egyéni 2009 : , , ,- 3 bíró Intermediaire I : , , ,- 3 bíró Nagydíj (Edition 2009, revision 2014 ) : , , ,- 5 bíró Összesen : ,- A h{rom nap díjaz{sa összesen: ,- FIGYELEMFELHÍV[S Felhívjuk a versenyzők, edzők és hozz{tartozók figyelmét a Magyar Díjlovagló Szab{lyzat 39 cikkelyére (Sportolói etika), idézet: A versenyző köteles sportszerű magatart{st tanúsítani, udvariasan, toler{nsan viselkedni a sport minden szereplőjével szemben. Azt a versenyzőt, aki ez ellen vét, a Versenybírós{g Elnöke vagy a Fellebbviteli Bíró jogosult azonnal szankcion{lni. Minden ilyen esetet hivatalosan, ír{sban jelenteni kell a Szakbizotts{gnak, aki tov{bbi intézkedésre (bírs{g, eltilt{s, stb.) {tveszi az ügyet. Ha a versenyzőhöz tartozó m{s személy követ el fegyelmi vétséget, a Versenybírós{g Elnöke vagy a Fellebbviteli Bíró a Rendezővel egyeztetve felszólíthatja az adott személyt a helyszín elhagy{s{ra. Ezeket az eseteket is hivatalosan ír{sban jelenteni kell a Szakbizotts{g felé. Amennyiben a fegyelmi vétséget elkövető személy maga is a sport szereplője (edző, m{s versenyző, stb.) a Szakbizotts{g közvetlenül vele szemben foganatosíthat szankciót, amennyiben nem szereplője a sportnak (hozz{tartozó, bar{t), jogosult a versenyzővel szemben érvényesíteni a szankciót.

A III. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása

A III. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása A III. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása CDN-A * /B Balatonvilágos, 2010. augusztus 06-07-08. ALAPADATOK Rendező: Pulai Lovaspark Kft. Cím: 8164 Balatonfőkaj{r, Pulai-Tanya HRSZ 0154/10 Levelezési cím

Részletesebben

VII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása

VII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása VII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása CDN-A * /B Balatonvilágos, 2014. augusztus 01-02-03. ALAPADATOK Rendező: Pulai Lovaspark Kft. Cím: 8164 Balatonfőkajár, Pulai Tanya HRSZ 0154/10 Levelezési cím

Részletesebben

V. Pulai Lovaspark Kupa és Donau Bohemia Trophy Versenykiírása

V. Pulai Lovaspark Kupa és Donau Bohemia Trophy Versenykiírása V. Pulai Lovaspark Kupa és Donau Bohemia Trophy Versenykiírása CDN-A * /B Balatonvilágos, 2012. augusztus 03-04-05. ALAPADATOK Rendező: Pulai Lovaspark Kft. Cím: 8164 Balatonfőkajár, Pulai-Tanya HRSZ 0154/10

Részletesebben

Korosztályos Országos Bajnokság Tattersall CDN-A*/B Talentum Kupa

Korosztályos Országos Bajnokság Tattersall CDN-A*/B Talentum Kupa Korosztályos Országos Bajnokság Tattersall Talentum Kupa 1. A VERSENY ADATAI: Verseny helye: Tattersall, Budapest 1087 Budapest Kerepesi út 7. Verseny ideje: 2016. június 25-26. Nevezési határidő: 2016.

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem AK Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2015. november 7-8. A verseny besorolása: Országos Bajnokság

Részletesebben

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye 2015. szeptember 25-27. Fót I. Általános tudnivalók 1. A verseny megnevezése: Versenykiírás A Magyar

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. - helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark

VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. - helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. Sóskúti Lovas-és Élménypark 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban:

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem EC Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2013. október 12-13. A verseny besorolása: Nyílt Országos

Részletesebben

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye 2013. szeptember 20-22. Fót I. Általános tudnivalók 1. A verseny megnevezése: Versenykiírás A Magyar

Részletesebben

Donau Bohemia Trophy 2016

Donau Bohemia Trophy 2016 Donau Bohemia Trophy 2016 I. Szabályok 1. A Donau Bohemia Trophy 2016 a négy rendező ország (Ausztria, Magyarország, Szlovákia és Csehország) nemzeti lovas szövetségének védnöksége és ellenőrzése alatt

Részletesebben

Lovastorna Budapest Bajnokság versenykiírása 2014. április 5-6.

Lovastorna Budapest Bajnokság versenykiírása 2014. április 5-6. 2014 Lovastorna Budapest Bajnokság versenykiírása 2014. április 5-6. 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban: MLSz Lovastorna

Részletesebben

REINING ( WESTERN DÍJLOVAGLÓ) VERSENYEK

REINING ( WESTERN DÍJLOVAGLÓ) VERSENYEK Jelen kiadás az FEI - Nemzetközi Lovas Szövetség Reining (western díjlovagló) Szabályzatának magyar nemzeti versenyeken érvényes kiegészítéseit, tartalmazza. A szabályzat alapját mindenkor az érvényben

Részletesebben

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T M a g y a r L o v a s s p o r t S z ö v e t s é g D í j u g r a t ó S z a k b i z o t t s á g - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T VALAMINT S Z

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Nevezési határidő: 2012. 05. 15.

VERSENYKIÍRÁS. Nevezési határidő: 2012. 05. 15. VERSENYKIÍRÁS A versenykiírás célja: A fogatsport tömegbázisának megteremtése, egységes versenyrend és versenyszabályok kialakítása a nagy hagyományokkal rendelkező, rendszeresen megrendezett fogathajtó

Részletesebben

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA Budapest, 2015. október. 6. oldal 1 I. A verseny célja A Magyar Darts Szövetség (a továbbiakban: MDSZ)

Részletesebben

versenykiírás 1. Általános rendelkezések:

versenykiírás 1. Általános rendelkezések: versenykiírás 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban: MLSz Lovastorna Szakág). A 2014. február 1-től hatályos Magyar Lovastorna

Részletesebben

Magyar Lovassport Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága. Magyarország Fogathajtó Bajnokságának egységes szerkezetbe foglalt szabályzata

Magyar Lovassport Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága. Magyarország Fogathajtó Bajnokságának egységes szerkezetbe foglalt szabályzata Magyar Lovassport Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága Magyarország Fogathajtó Bajnokságának egységes szerkezetbe foglalt szabályzata CAN-A**; CAN-A*; CAN-B**; CAN-B*; CAN-C (szintek és feljutás rendszere)

Részletesebben

Kaposvár - A0-A-B-CNC** - május14-16. Nemzeti versenykiírás

Kaposvár - A0-A-B-CNC** - május14-16. Nemzeti versenykiírás Kaposvár - A0-A-B-CNC** - május14-16. Nemzeti versenykiírás Verseny ideje: 2010.05.13-2010.05.16 Típusa: Nemzetközi - kategória Lovasakadémia Sport Helyszíne: Club # Nevezés lezárása 2010.05.13 20:00 MCP

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem EC Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2014. szeptember 27-28. A verseny besorolása: Országos Bajnokság

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Császár CAN-B** 1-2-4, CAN-B*-2, CAN-C-1-2, CANP-1-2-4 Y, SZLV

VERSENYKIÍRÁS. Császár CAN-B** 1-2-4, CAN-B*-2, CAN-C-1-2, CANP-1-2-4 Y, SZLV VERSENYKIÍRÁS A versenykiírás célja: A fogatsport tömegbázisának megteremtése, egységes versenyrend és versenyszabályok kialakítása a nagy hagyományokkal rendelkező, rendszeresen megrendezett fogathajtó

Részletesebben

Gy-M-S Megyei Döntő - Móvár - 2013.09.21.

Gy-M-S Megyei Döntő - Móvár - 2013.09.21. Gy-M-S Megyei Döntő - Móvár - 2013.09.21. Verseny ideje: 2013.09.21-2013.09.21 Típusa: Megyei Döntő - kategória Lajta-Hanság Zrt. Helyszíne: Lovasiskola Címe: Mosonmagyaróvár Kálnoki u. 28. Rendező neve:

Részletesebben

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g D í j u g r a t ó S z a k b i z o t t s á g - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T VALAMINT S Z A B A D T

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Lovastorna Sóskút Kupa május Sóskúti Lovas-és Élménypark Sóskút 2038, Bajcsy-Zsilinszky út 61.

VERSENYKIÍRÁS. Lovastorna Sóskút Kupa május Sóskúti Lovas-és Élménypark Sóskút 2038, Bajcsy-Zsilinszky út 61. VERSENYKIÍRÁS Lovastorna Sóskút Kupa 2019. május 18-19. Sóskúti Lovas-és Élménypark Sóskút 2038, Bajcsy-Zsilinszky út 61. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark Cím: 2038, Sóskút

Részletesebben

2015. március 28. Budapest

2015. március 28. Budapest TAEKWONDO DIÁKbajnokság és ENGRICH MARIANN Emlékverseny 2015. március 28. Budapest BHSE -TAEKWONDO FANATICS ENGRICH MARIANN 1964-1996 Eredményei: Év Sportág Szakág Esemény Eredmény 1992 Taekwondo WTF taekwondo

Részletesebben

Duna- Alpesi Kupa CAI-A/2. Fábiánsebestyén. 2012. augusztus 23.-26.

Duna- Alpesi Kupa CAI-A/2. Fábiánsebestyén. 2012. augusztus 23.-26. Duna- Alpesi Kupa CAI-A/2 Fábiánsebestyén 2012. augusztus 23.-26. 2 A verseny helye és ideje: Fábiánsebestyén, 2012. augusztus 23.-26. A verseny rendezője: Magyar Lovas Szövetség Budapest Polgármesteri

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Egyes, kettes és póni fogatok részére. 2014. Augusztus 10. Algyő. Verseny célja:

VERSENYKIÍRÁS. Egyes, kettes és póni fogatok részére. 2014. Augusztus 10. Algyő. Verseny célja: VERSENYKIÍRÁS Algyői Lovas napok Megyei Fogathajtó Verseny keretében rendezendő CAN-C. kategóriás fogathajtó versenyre, amely egyben a Csongrád megyei amatőr fogathajtó bajnokságminősítő versenye. Egyes,

Részletesebben

TAEKWONDO DIÁKOLIMPIA. 2014. április 05. Budapest

TAEKWONDO DIÁKOLIMPIA. 2014. április 05. Budapest TAEKWONDO DIÁKOLIMPIA 2014. április 05. Budapest BHSE -TAEKWONDO FANATICS OLYMPIC GAMES ENGRICH MARIANN 1964-1996 Eredményei: Év Sportág Szakág Esemény Eredmény 1992 Taekwondo WTF taekwondo Európa-bajnokság

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Taekwondo FanatiX Magyar Taekwondo Szövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Rendező:

VERSENYKIÍRÁS. Taekwondo FanatiX Magyar Taekwondo Szövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Rendező: DIÁKbajnokság 2018. VERSENYKIÍRÁS Kiíró: Magyar Taekwondo Szövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Rendező: Taekwondo FanatiX Versenyigazgató: Kiss Tamás +3630 680 2621 Szervezőbizottság: Kiss-Sikesdi

Részletesebben

CAI3*-H1-2-4, CAI2*-H2 NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY

CAI3*-H1-2-4, CAI2*-H2 NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY CAI3*-H1-2-4, CAI2*-H2 NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY Mezőhegyes 2015. július 16. - 19. CAI3*-H1-2-4, CAI2*-H2 NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY 2 A verseny helye és ideje: Mezőhegyes, 2015. július 16. - 19.

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2017. Szeptember 16. A verseny besorolása: Meghívásos verseny

Részletesebben

IX. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII.

IX. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII. IX. Nemzetek Kupája Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE Harmat László VIII. Dan Nagymester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Elnöke VERSENYIGAZGATÓ Kozák László

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem EC Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2012. szeptember 22-23. A verseny besorolása: Országos Bajnokság

Részletesebben

Verseny ideje: 2010.07.02-2010.07.04 Típusa: Nemzetközi / Nemzeti. Boxdíj (HUF) 0 18750. MCP díj (HUF) # Nevezés lezárása 2010.06.

Verseny ideje: 2010.07.02-2010.07.04 Típusa: Nemzetközi / Nemzeti. Boxdíj (HUF) 0 18750. MCP díj (HUF) # Nevezés lezárása 2010.06. XIV. Nagykanizsai Military 2010. július 2-4. Nemzeti kategóriák versenykiírása (Nemzetközi kategóriák versenykiírása letölthető a www.eventing.hu oldalról) Verseny ideje: 2010.07.02-2010.07.04 Típusa:

Részletesebben

Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője

Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője A verseny helyszíne: Budapest, Nemzeti Lovarda A verseny időpontja: 2015. szeptember 4-6. A verseny rendezője: Magyar

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Muay Thai Amatőr Világkupa. Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24.

VERSENYKIÍRÁS. Muay Thai Amatőr Világkupa. Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24. VERSENYKIÍRÁS Muay Thai Amatőr Világkupa Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24. A Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetség (1066 Budapest, Jókai utca 18.) engedélyével nyílt bajnokságként megrendezésre

Részletesebben

CAI-WCupQ, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1, NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY

CAI-WCupQ, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1, NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY CAI-WCupQ, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1, NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY Fábiánsebestyén 2013. május 02. - május 05. CAI-WCupQ, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1, NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY 2 A verseny célja: A versenyzők

Részletesebben

Tanintézeti / Kezdő ló OB+ VISEGRÁDI KUPA

Tanintézeti / Kezdő ló OB+ VISEGRÁDI KUPA Propojený obrázek nelze zobrazit. Příslušný soubor byl pravděpodobně přesunut, přejmenován nebo odstraněn. Ověřte, zda propojení odkazuje na správný soubor a umístění. Tanintézeti / Kezdő ló OB+ VISEGRÁDI

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS 1 I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem EC Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2015. szeptember 19. A verseny besorolása: Meghívásos verseny

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2017. Október 7-8. A verseny besorolása: Minősítő verseny A

Részletesebben

XI. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII.

XI. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII. XI. Nemzetek Kupája Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE Harmat László VIII. Dan Nagymester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Elnöke VERSENYKIÍRÁS VERSENYIGAZGATÓ

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Lovastorna Sóskút Kupa május Sóskúti Lovas-és Élménypark Sóskút 2038, Bajcsy-Zsilinszky út 61.

VERSENYKIÍRÁS. Lovastorna Sóskút Kupa május Sóskúti Lovas-és Élménypark Sóskút 2038, Bajcsy-Zsilinszky út 61. VERSENYKIÍRÁS Lovastorna Sóskút Kupa 2018. május 26-27. Sóskúti Lovas-és Élménypark Sóskút 2038, Bajcsy-Zsilinszky út 61. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség

Részletesebben

DÍJLOVAGLÓ NEMZETI BAJNOKSÁGOK tervezet

DÍJLOVAGLÓ NEMZETI BAJNOKSÁGOK tervezet DÍJLOVAGLÓ NEMZETI BAJNOKSÁGOK tervezet A Nemzeti Bajnokságokra a jelen Szabályzatban leírtakat kell alkalmazni, az adott Bajnokságra vonatkozó speciális szabályok figyelembe vételével. Mind az három nemzeti

Részletesebben

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDI-W /CDIJ/CDIY/CDIP és Lovasterápiás versenye

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDI-W /CDIJ/CDIY/CDIP és Lovasterápiás versenye A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDI-W /CDIJ/CDIY/CDIP és Lovasterápiás versenye 2018. szeptember 28-30. Fót I. Általános tudnivalók 1. A verseny megnevezése: A Magyar Lovasterápia

Részletesebben

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDI-W /CDIJ/CDIY/CDIP és Lovasterápiás versenye

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDI-W /CDIJ/CDIY/CDIP és Lovasterápiás versenye A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDI-W /CDIJ/CDIY/CDIP és Lovasterápiás versenye 2019. szeptember 27-29. Fót I. Általános tudnivalók 1. A verseny megnevezése: A Magyar Lovasterápia

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó cápa, serdülő és junior korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2019. április 13-14. A verseny besorolása: Minősítő verseny

Részletesebben

Szakmai terv A szakmai program elkészítésének főbb szempontjai:

Szakmai terv A szakmai program elkészítésének főbb szempontjai: Szakmai terv 2019. A szakmai program elkészítésének főbb szempontjai: - függetlenség: mindenki azzal a szakemberrel/edzővel dolgozik, akit céljai eléréséhez a legalkalmasabbnak tart. - objektív értékelés

Részletesebben

CAI3*-H1-2, CAI3*-H4 (WcupQ), NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY

CAI3*-H1-2, CAI3*-H4 (WcupQ), NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY CAI3*-H1-2, CAI3*-H4 (WcupQ), NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY Fábiánsebestyén 2014. május 01. - május 04. 2 CAI3*-H1-2, CAI3*-H4 (WcupQ), NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY A verseny célja: A versenyzők és lovaik

Részletesebben

Széchenyi Futam versenykiírás

Széchenyi Futam versenykiírás Széchenyi Futam versenykiírás A verseny neve: Széchenyi Futam, a Nemzeti Vágta Nagycenki Előfutama A verseny fajtája: síkverseny Időpontja: 2010. május 16. Helyszíne: Nagycenk, Lovas pálya Díjazás: I.

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Fekvenyomás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Résztvevő versenyzők: Felső-Dunántúli Fogathajtó Régió versenyzői

VERSENYKIÍRÁS. Résztvevő versenyzők: Felső-Dunántúli Fogathajtó Régió versenyzői VERSENYKIÍRÁS A versenykiírás célja: A fogatsport tömegbázisának megteremtése, egységes versenyrend és versenyszabályok kialakítása a nagy hagyományokkal rendelkező, rendszeresen megrendezett fogathajtó

Részletesebben

I. ÓZD KUPA XCO MAGYAR KUPA 2012. AUGUSZTUS 25-26.

I. ÓZD KUPA XCO MAGYAR KUPA 2012. AUGUSZTUS 25-26. I. ÓZD KUPA XCO MAGYAR KUPA 2012. AUGUSZTUS 25-26. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Szervezők: Az 1999-ben alakult Ózdi Kerékpáros Egyesület 2004. után ismét XCO Magyar Kupa futamot szervez, ám az eddigiektől eltérően

Részletesebben

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g D í j u g r a t ó S z a k b i z o t t s á g - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T VALAMINT S Z A B A D T

Részletesebben

15/2016. határozat ( ): Nemzeti Bajnokságok rendszere 2016-tól

15/2016. határozat ( ): Nemzeti Bajnokságok rendszere 2016-tól 15/2016. határozat (2016.04.13.): Nemzeti Bajnokságok rendszere 2016-tól (módosítva: 05.12. a változtatások a szövegben jelölve) (módosítva: 06.02. a változtatások a szövegben jelölve) A Díjlovagló Szakbizottság

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS 1 I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2016. szeptember 10. A verseny besorolása: Meghívásos verseny

Részletesebben

Csongrád Megyei Lovas Szövetség

Csongrád Megyei Lovas Szövetség Csongrád Megyei Lovas Szövetség Szabadidős lovas rendezvény versenykiírása Helyszín: Sándorfalva Dátum: 2015.augustus. 09. Rendező szervezet neve: Orion Sport És Kulturális Egyesület A versenyhelyszín

Részletesebben

Nemzetközi Lovastusa Verseny

Nemzetközi Lovastusa Verseny Nemzetközi Lovastusa Verseny Nagykanizsa VERSENYKIÍRÁS (angol nyelvű hivatalos FEI versenykíirás magyar nyelvű kivonata) Nemzetközi Lovas Szövetség által elfogadva: Lausanne, 2008. március 10. Catrin Norinder

Részletesebben

Mezőhegyes - Nemzeti Fogathajtó Verseny

Mezőhegyes - Nemzeti Fogathajtó Verseny Mezőhegyes - Nemzeti Fogathajtó Verseny # Nevezés lezárása Boxdíj (HUF) 2018.07.03 18:00 25400 Verseny ideje: 2018.07.12-2018.07.15 Típusa: Szabadtéri Helyszíne: Mezőhegyes Címe: 5820 Mezőhegyes Hársfa

Részletesebben

versenykiírás Díjazás: Minden kategória első három helyezettjét a verseny rendezősége éremmel, az első helyezetteket serleggel díjazza.

versenykiírás Díjazás: Minden kategória első három helyezettjét a verseny rendezősége éremmel, az első helyezetteket serleggel díjazza. versenykiírás 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban: MLSz Lovastorna Szakág). A 2015. február 9-től hatályos Magyar Lovastorna

Részletesebben

CAI-A /W Q 4, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1, junior kategória, NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY és egyben a 49. Magyar Hajtó Derby, CAN-Q

CAI-A /W Q 4, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1, junior kategória, NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY és egyben a 49. Magyar Hajtó Derby, CAN-Q CAI-A /W Q 4, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1, junior kategória, NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY és egyben a 49. Magyar Hajtó Derby, CAN-Q Fábiánsebestyén 2012. április 28. - május 01. CAI-A /W Q 4, CAI-A 1-2,

Részletesebben

XXXV. Viharsarok Kupa. Békéscsaba, 2009.december 12-13.

XXXV. Viharsarok Kupa. Békéscsaba, 2009.december 12-13. XXXV. Viharsarok Kupa Békéscsaba, 2009.december 12-13. 1. Verseny rendezője: Békéscsabai Előre Úszó Klub Békéscsaba, Árpád sor 3. Szarvas János +36-30/700-10 39 2. A versenybíróság elnöke: Polonka György,

Részletesebben

Országos Lovastusa Minősítő Verseny

Országos Lovastusa Minősítő Verseny Országos Lovastusa Minősítő Verseny Nagykanizsa VERSENYKIÍRÁS Magyar Lovas Szövetség által elfogadva: 2008. május I. Általános információk 1. Verseny: Státus: CCN/CNC Kategória: Felnőtt Ifjúsági Junior

Részletesebben

XV. Nagykanizsai Military július 1-3. NEMZETI versenykiírás

XV. Nagykanizsai Military július 1-3. NEMZETI versenykiírás XV. Nagykanizsai Military 2011. július 1-3. NEMZETI versenykiírás Verseny ideje: 2011.07.01-03. Típusa: Nemzeti & Nemzetközi Helyszíne: Nagykanizsa - Csónakázó tó címe: 8800 Nagykanizsa Rendező neve: Kanizsa

Részletesebben

MAMS NYÍLT NEMZETKÖZI BAJA KUPA (I.O.B.C.)

MAMS NYÍLT NEMZETKÖZI BAJA KUPA (I.O.B.C.) 2018 JÚLIUS 6-8. MAMS NYÍLT NEMZETKÖZI BAJA KUPA (I.O.B.C.) második futam SBS. kategóriában MAMS: MAMS/039/2018 FIME: 34/208. 1 1. RENDEZŐ Rendező: Garzone Events Kft. Cím: 8200 Veszprém Budapest út 89/b.

Részletesebben

II. Hévízi Derby (C0 - A2)

II. Hévízi Derby (C0 - A2) II. Hévízi Derby (C0 - A2) Verseny ideje: 2008.06.06-2008.06.08 Típusa: A - kategória Hévíz, Kossuth u. Helyszíne: Labdarúgó edzőpálya és környéke Nevezés # lezárása 1 2008.06.02.nap 22:00 2 2008.06.02.nap

Részletesebben

V. FEJEZET DÍJLOVAGLÓ NEMZETI BAJNOKSÁGOK

V. FEJEZET DÍJLOVAGLÓ NEMZETI BAJNOKSÁGOK V. FEJEZET DÍJLOVAGLÓ NEMZETI BAJNOKSÁGOK 44. CIKKELY NEMZETI BAJNOKSÁGOKRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK A Nemzeti Bajnokságokra a jelen Szabályzatban leírtakat kell alkalmazni, az adott Bajnokságra vonatkozó

Részletesebben

QUEEN OF THE RING NEMZETKÖZI NŐI VERSENY VERSENYKIÍRÁSA

QUEEN OF THE RING NEMZETKÖZI NŐI VERSENY VERSENYKIÍRÁSA QUEEN OF THE RING NEMZETKÖZI NŐI VERSENY VERSENYKIÍRÁSA 1. A bajnokság célja: Versenyzési lehetőséget biztosítani a női versenyzőknek, valamint nemzetközi tapasztalatokat gyűjteni a korosztályos nemzetközi

Részletesebben

Versenykiírás Vecsés 2015

Versenykiírás Vecsés 2015 Vecsés 2015 I. Verseny adatai Helyszín: Vecsés Dátum : 2015. 06. 03-07. NF: HUN KATEGÓRIÁK: Nemzetközi kategóriák: CAI2*-H2 CAI3*-H2 CAI2*-H1 CAI2*-P4 CAI1*-P2 CAI1*-P1 CAIO4*-H4 WCupQ Nemzeti Kategóriák:

Részletesebben

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2016

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2016 SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2016 ORSZÁGOS ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÉS TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY VERSENYKIÍRÁS Verseny rendezője és szakmai megvalósítója Helyszín, időpont Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó gyermek, ifjúsági és felnőtt korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

2011.10.08., Szombat. Magyar Taekwondo Szövetség. Kiss Tamás. Budapesti Honvéd SE.

2011.10.08., Szombat. Magyar Taekwondo Szövetség. Kiss Tamás. Budapesti Honvéd SE. - ETU A Kategória Időpont: 2011.10.08., Szombat Helyszín: ÚJ! Láng Sportcsarnok 1130 Budapest, Rozsnyai utca 16-20. http://kulturinfo.hu/helyszin.gcw?id=4042 Kííró: Magyar Taekwondo Szövetség Versenyigazgató:

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI XVII. STRANDRÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ

2015/2016. TANÉVI XVII. STRANDRÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2015/2016. TANÉVI XVII. STRANDRÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 1. Az országos döntő célja: Az iskolákban folyó eredményes röplabda munka segítése. A strandröplabda sportág népszerűsítése a diákok körében.

Részletesebben

2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA SPORT TEHETSÉGPROGRAM Bajai EGYMI május

2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA SPORT TEHETSÉGPROGRAM Bajai EGYMI május SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2018 2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA 2019. május 16-17-18. Bajai EGYMI VERSENYKIÍRÁS Sportosan Könnyebb! Speciális Szakiskolák Országos Sportfesztiválja tanulásban

Részletesebben

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014.

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. : + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. XIV. MATASZ Kupa Nemzetközi Ejtőernyős Célbaugró Verseny Szeged, 2013. augusztus 30. szeptember

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Pályakerékpár Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

Magyar Lótenyésztési Napok Mezőhegyes október 6-8.

Magyar Lótenyésztési Napok Mezőhegyes október 6-8. Magyar Lótenyésztési Napok Mezőhegyes 2016. október 6-8. Verzió: 1.7 1 TARTALOMJEGYZÉK 1 Általános információk... 4 2 Ménvizsga... 5 2.1 Érintett tenyésztőszervezetek... 5 2.2 Részvételi feltételek és

Részletesebben

V. Diapolo Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny

V. Diapolo Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny V. Diapolo Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny 2015. július 03-05. Érd Aréna Versenykiírás 1. A verseny kiírója: Magyar Szinkronúszó Szövetség (MSZÚSZ) 2. A verseny célja: A válogatott keretek

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság

VERSENYKIÍRÁS. 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság VERSENYKIÍRÁS 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság 2018. október 6-7. Old Lake Golf Klub, Tata A verseny rendezője: Szabályok: Magyar Golf Szövetség, Old Lake Golf Club, Tata A verseny az R&A Rules Limited

Részletesebben

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA FIGYELEM! A KIVONAT NEM TELJESKÖRŰ, CSAK A FONTOSABB SZABÁLYZATVÁLTOZÁSOKAT TARTALMAZZA!

Részletesebben

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 1. Célja: Versenyzési és minősítési lehetőség biztosítása a felnőtt és ifjúsági tájékozódási sportolók részére, a sportág népszerűsítése, vándorkupa elnyerése 2. Rendező:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FELNŐTT VÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG GEREVICH ALADÁR NEMZETI SPORTCSARNOK (1146. Budapest, Istvánmezei u. 3-5.)

VERSENYKIÍRÁS FELNŐTT VÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG GEREVICH ALADÁR NEMZETI SPORTCSARNOK (1146. Budapest, Istvánmezei u. 3-5.) VERSENYKIÍRÁS FELNŐTT VÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG 2018. IDŐPONT: 2018. DECEMBER 20-21-22. HELYSZÍN: GEREVICH ALADÁR NEMZETI SPORTCSARNOK (1146. Budapest, Istvánmezei u. 3-5.) IDŐREND: Fegyvernem, idő, terembeosztás.

Részletesebben

XX. BUDAPEST OPEN - HAYASHI KUPA SZEPTEMBER

XX. BUDAPEST OPEN - HAYASHI KUPA SZEPTEMBER XX. BUDAPEST OPEN - HAYASHI KUPA 0 NYÍLT NEMZETKÖZI KARATE BAJNOKSÁG VERSENY RENDEZŐJE: MAGYAR GOJU-KAI KARATE-DO SZÖVETSÉG VERSENY CÉLJA: A MAGYAR VERSENYZŐK RÉSZÉRE BIZTOSÍTANI A KÜLFÖLDI SPORTOLÓKKAL

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT B KATEGÓRIÁS KETTESFOGAT VERSENYZŐK RÉSZÉRE

VERSENYSZABÁLYZAT B KATEGÓRIÁS KETTESFOGAT VERSENYZŐK RÉSZÉRE Magyar Lovas Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága VERSENYSZABÁLYZAT B KATEGÓRIÁS KETTESFOGAT VERSENYZŐK RÉSZÉRE 2009. Izsák, 6070, Szabadság tér 1. Tel.: +36 (76) 568-063 Mobil: +36 (30) 995-3482 Fax: +36

Részletesebben

IV. Pannon-Kupa Nemzetközi Gumiasztal Verseny TSE november Veszprém M E G H Í V Ó. IV. PANNON-KUPA Nemzetközi Gumiasztal versenyre.

IV. Pannon-Kupa Nemzetközi Gumiasztal Verseny TSE november Veszprém M E G H Í V Ó. IV. PANNON-KUPA Nemzetközi Gumiasztal versenyre. Kedves Sportbarát! IV. Pannon-Kupa Nemzetközi Gumiasztal Verseny M E G H Í V Ó 2009. 09. 27. Szeretettel meghívom a klubodat a IV. PANNON-KUPA Nemzetközi Gumiasztal versenyre. A verseny 2009. november

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019.

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYARORSZÁG AKROBATIKUS KOSÁRLABDA CSAPAT BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

III. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor November 17.

III. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt B kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor November 17. III. Monor Kupa Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny Monor 2012. November 17. Szeretettel meghívjuk a Monori Sportegyesület ITF Taekwon-Do szakosztály által

Részletesebben

2010/2011. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport. 2011. március 12. (szombat) 11.00 óra. Székesfehérvár Csitáry G.

2010/2011. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport. 2011. március 12. (szombat) 11.00 óra. Székesfehérvár Csitáry G. 2010/2011. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport 2011. március 12. (szombat) 11.00 óra Székesfehérvár Csitáry G. Emil Fedettuszoda FŐVÉDNÖKÖK Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Minisztérium

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018)

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) A 2018. év uszonyosúszó gyermek, serdülő,

Részletesebben

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása VERSENYKIÍRÁSOK A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása A versenyek célja: A MÚSZ (továbbiakban: Szövetség) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken a

Részletesebben

VIII. BARÁTSÁG KUPA. GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, TOUCH CONTACT és FELNŐTT HARD CONTACT NYÍLT ITF. TAEKWON-DO VERSENY BATTONYA M E G H Í V Ó

VIII. BARÁTSÁG KUPA. GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, TOUCH CONTACT és FELNŐTT HARD CONTACT NYÍLT ITF. TAEKWON-DO VERSENY BATTONYA M E G H Í V Ó VIII. BARÁTSÁG KUPA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, TOUCH CONTACT és FELNŐTT HARD CONTACT NYÍLT ITF. TAEKWON-DO VERSENY 2010. BATTONYA M E G H Í V Ó A battonyai Barátság Sportegyesület meghív minden harcművész

Részletesebben

CAI-A /W Q 4, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1 NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY

CAI-A /W Q 4, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1 NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY CAI-A /W Q 4, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1 NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY Fábiánsebestyén 2011. április 28. - május 01. 2 CAI-A/W Q 4, CAI-A 1-2, CAIP-A / 4-2-1 Nemzetközi Fogathajtó Verseny A verseny célja:

Részletesebben

Széchenyi Vágta Versenykiírás

Széchenyi Vágta Versenykiírás Széchenyi Vágta Versenykiírás A verseny neve: Széchenyi Vágta, a Nemzeti Vágta Nagycenki Előfutama A verseny fajtája: síkverseny Időpontja: 2010. május 16. Helyszíne: Nagycenk, Lovas pálya Díjazás: I.

Részletesebben

Quad Short Track Nemzetközi meghívásos verseny az I.E.J. kupáért

Quad Short Track Nemzetközi meghívásos verseny az I.E.J. kupáért Quad Short Track Nemzetközi meghívásos verseny az I.E.J. kupáért Verseny szervezője: Speed Rally Team Mezőkövesd, Repülőtér (Versenykiírás) 2019-03-16 A verseny vezetősége: Szervező bizottság vezetője:

Részletesebben

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG 2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG Kamaraerdei Curling Club A Magyar Curling Szövetség rendezésében. AZ MCSZ ÉS A VERSENY TÁMOGATÓI: 1 A VERSENY CÉLJA: a magyarországi curling sport fejlesztése,

Részletesebben

2012. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság. Versenykiírás

2012. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság. Versenykiírás 2012. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság Versenykiírás 1. A verseny célja: A tájékozódási búvárúszás 2012. évi Felnőtt és Junior korosztály Országos Bajnokainak és helyezettjeinek

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Nevezés díj: 3000 Ft. A versenybíróság elnöke: Dr. Szentirmai István. Pályaépítő: Katona Ferenc. Versenyiroda: Katona Balázs

VERSENYKIÍRÁS. Nevezés díj: 3000 Ft. A versenybíróság elnöke: Dr. Szentirmai István. Pályaépítő: Katona Ferenc. Versenyiroda: Katona Balázs VERSENYKIÍRÁS A versenykiírás célja: A fogatsport megismertetése, tömegbázisának kiépítése és az érdeklődő közönség sportszerű szórakoztatása. A versenyek a fogatsport hagyományainak megőrzését, a magyar

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Egyéni és Duplaköteles Kötélugró Bajnokság Időpont: 2018.11.24-25 (Szombat-Vasárnap)

Részletesebben

1. A bajnokság célja: A sportág népszerűsítése, az országos döntőbe jutás eldöntése.

1. A bajnokság célja: A sportág népszerűsítése, az országos döntőbe jutás eldöntése. TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA CSONGRÁD MEGYE I. KCS. 2012/2013 1. A bajnokság célja: A sportág népszerűsítése, az országos döntőbe jutás eldöntése. 2. A bajnokság rendezője:a Csongrád Megyei Diáksport

Részletesebben

TRIATLON UTÁNPÓTLÁS ÉS VÁLTÓ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG PÉCS 2019

TRIATLON UTÁNPÓTLÁS ÉS VÁLTÓ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG PÉCS 2019 TRIATLON UTÁNPÓTLÁS ÉS VÁLTÓ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG PÉCS 2019 TRIATLON UTÁNPÓTLÁS ÉS VÁLTÓ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG PÉCS 2019 VERSENYKIÍRÁS Helyszín Versenyközpont címe: Central Wakeboard Park - 7632 Pécs, Tüskésréti-tó(Faiskola

Részletesebben