Bevezetõ >> Az Állásbörze látogatói >> Megjelenés az Állásbörzén >> A jelentkezés menete >> Fizetés >> Korábbi állásbörzéink >> Határidők >>

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bevezetõ >> Az Állásbörze látogatói >> Megjelenés az Állásbörzén >> A jelentkezés menete >> Fizetés >> Korábbi állásbörzéink >> Határidők >>"

Átírás

1 K i á l l í t ó i t á j é k o z t a t ó

2 Bevezetõ >> a r t a l o m Az Állásbörze látogatói >> Megjelenés az Állásbörzén >> Standok >> Fontosabb extra szolgáltatások standokhoz>> Irodai szolgáltatások, étkezés >> Parkolás >> Hirdessen a Műegyetemen az Állásbörze előtt >> Információs- és reklámoldalak >> Az Állásbörze honlapja >> Bemutatkozó rövidfilmek >> Vállalati prezentációk >> Kiemelt megjelenés az Állásbörzén >> Nyereményjáték >> A jelentkezés menete >> Fizetés >> Korábbi állásbörzéink >> Határidők >>

3 e v e z e t ő Európa harmadik és a Közép-európai régió gnagyobb és legrangosabb állásbörzéjével a műszaki, informatikai, gazdasági, pénzügyi és természettudományi diplomát szerző végzős hallgatók, illetve a néhány éve végzett szakemberek és az őket alkalmazni kívánó cégek számára kívánunk találkozási és kapcsolat-felvételi lehetőséget teremteni. A évi tavaszi Műegyetemi Állásbörze április 8-9-én, a hagyományoknak megfelelően a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Központi (K) épületében kap helyet. 7 8 ezer látogató magas szakmai és szolgáltatási színvonal 18 éves szervezési tapasztalattal kialakított szolgáltatások intenzív és hatékony találkozási lehetőség az álláskeresőkkel a hazai legfontosabb médiaszereplők támogatása alapos elméleti tudással felvértezett, ambiciózus felsőfokú végzettségű álláskeresők 3 hetes felkészítő programsorozat a céltudatosabb, aktívabb álláskeresőkért a frissdiplomás szakemberek és a felsőoktatási intézmények végzőseinek széleskörű tájékoztatása Jelentkezési határidő: március 6. Bővebb információ és jelentkezés: BME Diákközpont 1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3. K. I. 52. Tel.: , Fax: Honlap:

4 A z l l á s b ö r z e l á t o g a t ó i A 2008 tavaszi Műegyetemi Állásbörzére a hallgatók összesen negyvenkettő különböző felsőoktatási intézményből érkeztek. A válaszadók 57%-a BME diákjai, egykori hallgatói közül került ki. Jelentős érdeklődést tanúsítottak a rendezvény iránt az intézményhez nem kötődő műszaki és/vagy gazdaságtudományi képzésben tanuló egyetemi, főiskolai hallgatók is. A látogatók közel 78%-a rendezvény időpontjában első diplomájának megszerzésén dolgozott, több mint 22%-uk már rendelkezett felsőfokú végzettséggel. A vállalatok minden Állásbörzén egy kérdőív kitöltésével értékelik munkánkat. A rendezvénnyel, kiadványainkkal, a helyszínen nyújtott szolgáltatásokkal, valamint a kapcsolattartással kiállítóink túlnyomó többsége évről évre elégedett, felméréseink részletes eredményét a oldalon tekinthetik meg. A felvetett javaslatokat a tervezésnél feldolgoztuk, és az újonnan felmerült igényeknek igyekeztünk eleget tenni.

5 Megjelenés az Állásbörzén T A N D O K A rendezvényen különböző méretű és elrendezésű standokat alakítunk ki. A jellegzetes standok látványtervét és alaprajzát honlapunkon tekinthetik meg. A Megrendelőn feltüntetett részvételi díj magában foglalja: a kiválasztott standot alapfelszereléssel (a stand méretének megfelelő számú asztal, szék és zárható információs pult, vezetéknélküli internet-hozzáférés, szőnyeg, világítás, elektromos csatlakozás, virágdekoráció, szemetes kosár, valamint egységes cégfelirat); igény esetén természetesen egyéb berendezési tárgyakkal, szolgáltatásokkal is rendelkezésükre állunk (pl. vezetékes internet-csatlakozás, különböző méretű vitrinek, a stand falára szerelhető polc, prospektustartó, bárszék, interjú-fülke, raktár stb.) az információs vagy reklámoldallal való megjelenést az Állásbörze Kalauzban és a rendezvény honlapján, valamint erről az oldalról az Önök weboldalára mutató linket, a hostess- és büfészolgáltatást, valamint mindkét napon meleg ebédet (minden megkezdett 2 m 2 standalapterület után 1 főnek biztosítunk ebédet), MÛEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE tavasz április 8 9. egy vagy több, de legfeljebb 120 másodperc terjedelmű rövidfilm forgórendszerű lejátszását a rendezvény legforgalmasabb helyén, a főbejáratnál, egy gépkocsi részére díjmentes parkolási lehetőséget a rendezvény kiállítói számára kialakított parkolóban, az irodai szolgáltatásokat (fénymásoló, nyomtató, fax, ) a rendezvény ideje alatt, standonként egy eszköz számára vezetéknélküli internet-hozzáférés (a kapcsolat minőségére ill. adatátviteli sebességére garanciát nem vállalunk), 100Mbit sebességű vezetékes kapcsolat rendelhető Az Állásbörze egységes megjelenésének biztosítása érdekében mind a standokat, mind a standfeliratokat mi készítjük el. Ez alól csak az előzetesen megrendelt és egyeztetett egyéni standfeliratok jelentenek kivételt! Bizonyos esetekben egyéni stand kialakítása is lehetséges, kérjük, ezügyben egyeztessen velünk!

6 Megjelenés az Állásbörzén o n t o s a b b e x t r a s z o l g á l t a t á s o k s t a n d o k h o z MÛEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE tavasz április 8 9. Interjúfülke: a 4 m 2 -es alapterületű, zárható helyiségekben lehetőségük van a jelentkezőkkel a rendezvény forgatagától elzártan, nyugodt körülmények között beszélgetni, alkalmasságukat, rátermettségüket felmérni (felszereltsége: 1 asztal, 3 szék, asztaldísz, szemetes kosár, falióra, szőnyeg, világítás, frízfelirat). Raktárhelyiség: ha a rendezvényen az álláskeresőknek kiosztandó kiadványok, egyéb tárgyak, eszközök nem férnek el a standjukon, kérésükre 2 m 2 -es raktárhelyiséget építünk. Standkiegészítők: vállalatuk, termékeik bemutatásához segédeszközökkel is rendelkezésükre állunk: különböző méretű vitrinek, prospektustartók, polcok, honlapjuk online használatához internet-csatlakozás stb. Hozott frízfelirat: azon tisztelt kiállítóink, akik egyéni standfeliratot szeretnének rendelni, eldönthetik, hogy azt saját maguk készíttetik el, vagy a grafikai terveik alapján ránk bízzák annak elkészítését. Kérjük, már a megrendelőn jelezzék, hogy melyik megoldást választják! Szőnyegszín: a stand alapszolgáltatása szürke szőnyeget foglal magában. Térítés ellenében lehetőséget biztosítunk a szőnyeg színének kiválasztására is a rendelkezésünkre álló kínálatból (lásd a honlapot, Irodai szolgáltatások, étkezés Az irodai szolgáltatások igénybevételére, telefax, fénymásoló és internet használatra (a rendelkezésre álló erőforrások erejéig) a Business Centerben lesz lehetőségük. A standoknál hostesseink egész nap folyamatosan kávét, szendvicset, üdítőt, süteményt, gyümölcsöt szolgálnak fel. A stand ára magában foglalja minden megkezdett 2 m 2 alapterület után egy főnek az ebédjét mindkét napra; további mennyiséget a Megrendelőlapon rendelhetnek. Parkolás A Műegyetem közvetlen környezetében az igényeknél jelentősen kevesebb parkolóhely található, ezért minden tisztelt kiállítónk számára az alapszolgáltatási csomag részeként díjmentesen biztosítunk egy személygépkocsi részére parkolóhelyet. Amennyiben több autóval kívánnak jönni, kérjük, szíveskedjenek a további járművek részére parkolóhelyet rendelni! A 4-es metró Gellért téri megállójának építése miatt a parkolóhelyek egy részét csak az egyetem távolabbi épületeinél tudjuk kialakítani.

7 i r d e s s e n a M ű e g y e t e m e n a z Á l l á s b ö r z e e l ő t t A Műegyetemi Állásbörzét megelőző 2 hónapban a diákok kiemelt figyelemmel kísérik az egyetem területén működő hirdetési eszközeink és a Karrier Iroda híreit. Ezek használata hatékony médiamixet jelent az Önök cégének az állásbörze előtti marketing kampányok vagy toborzási állásajánlatok beharangozására. Hirdetési eszközeink: Sajtó A 2009-es általános Médiaajánló bemutatja Műhely című egyetemi újságunk hirdetési lehetőségeit és tarifáit, elérhető itt. Plakátozás A BME területén található több, mint 100 plakáthely kifejezetten nagy forgalmú, frekventált területen került kialakításra. A plakáthelyeket napi szinten kontrolláljuk, rendben tartjuk, így az Ön által megrendelt időszakban plakátai jól látható helyen, biztonsággal kerülnek kihelyezésre. Plakátozási tarifáink elérhetőek itt. Kedvezményes és kombinált médiacsomagok A kedvezményes médiacsomag ajánlataink jelentős árengedményt tartalmaznak és lehetőséget nyújtanak a BME-n igénybe vehető hirdetési eszközök sajtó, plakátozás, online eszközök - optimális kombinációjára is. A Karrier Iroda HR és toborzást segítő kedvezményes csomagajánlatai itt található Marketing témában kedvezményes csomagajánlatunk itt található Az Önök számára összeállított kedvezményes marketingcsomagokat kérje itt: Nagy örömünkre szolgálna, ha a Műegyetemi Állásbörze együttműködésünk mellett 2009-től elégedett hirdetőink között is üdvözölhetnénk Önöket.

8 Megjelenés az Állásbörzén MÛEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE tavasz április 8 9. e k l á m - é s i n f o r m á c i ó s o l d a l a k a z Á l l á s b ö r z e K a l a u z b a n A rendezvény cégkatalógusában mely 162 x 232 mm-es méretben, példányban készül információs- és reklámoldallal egyaránt megjelenhetnek. Egy tetszőleges típusú oldal az alapszolgáltatás részét képezi, ha standdal is megjelennek az Állásbörzén. Az információs oldal grafikája és oldalterve rögzített, az Önök által megadott céginformációkat, fontos adatokat tartalmazza. Amennyiben szeretnék, hogy az információs oldalaikon (a Kalauzban és a honlapunkon egyaránt) vállalatuk neve mellett logojuk is megjelenjen, kérjük, azt legalább 300 dpi felbontású képként (pl.:.tif vagy.jpg formátumban) vagy vektoros (.pdf,.eps vagy.ps) formátumban juttassák el hozzánk! A reklámoldal grafikáját és információtartalmát Önök határozzák meg. A kreatív anyagot legalább 300 dpi felbontású CMYK képként (pl.:.tif vagy.jpg formátumban) vagy vektorosan (.pdf,.eps vagy.ps formátumban) kérjük. Nyomdai paraméterek: Kép mérete (kifutós): 168 x 238 mm Vágott méret: 162 x 232 mm Tükör méret: 142 x 212 mm Amennyiben igényt tartanak rá, a korábbi rendezvények katalógusából szívesen postázunk Önöknek egy példányt, de honlapunkon is megtalálható az elmúlt két Állásbörze Kalauza pdf. változatban.

9 Megjelenés az Állásbörzén A Műegyetemi Állásbörze honlapja Lehetőséget biztosítunk a honlapunkon való megjelenésre információs oldallal, linkkel és bannerrel. Az információs oldalakon található linkeknek, valamint a 4 különböző helyen megjelenő bannereknek köszönhetően a weblapunkra látogatók egyszerűen megtalálják az Önök honlapját is, ezáltal még több információt szerezhetnek cégükről. O N L A P Ha honlapunkon megjelenő szalaghirdetést (bannert) rendelnek, azt a rendelés visszaigazolása és a banner megérkezése után, legfeljebb 2 munkanapon belül elhelyezzük honlapunkon. A bannerek egyenlő súlyozással, forgórendszerben jelennek meg. A bannerek működési adatait (megjelenés száma, átklikkelések száma) automatikusan, kétheti gyakorisággal elküldjük Önöknek. Banner paraméterek: A honlap fejlécében: 768 x 60 (fekvő), max. 35 kb A honlap oldalán: 120x 240 (álló), max. 35 kb Bemutatkozó rövidfilm(ek) A rendezvény legforgalmasabb helyén, a főbejáratnál rövidfilmek segítségével szeretnénk bemutatni tisztelt kiállítóinkat az álláskeresőknek. Ezáltal Önök is megismertethetik vállalatukat, küldetésüket, technológiájukat a látogatókkal, ízelítőt adhatnak cégük életéből az álláskeresőknek egy vagy több, de legfeljebb 120 másodperc összterjedelmű film révén. A filmek lehetnek bemutatkozó jellegűek vagy a vállalat termékeiről készült reklámfilmek is. A kész anyagokat CD-n vagy FTP-n várjuk.mpeg vagy.avi formátumban. Ezt a szolgáltatást díjmentesen kínáljuk minden standdal megjelenő kiállítónk számára. Amennyiben túllépik a 120 másodperces díjmentes határt, minden megkezdett percért nettó Ft-os díjat számlázunk. Tíz percnél hosszabb filmeket nem áll módunkban elfogadni. Ö V I D - F I L M E K

10 á l l a l a t i p r e z e n t á c i ó k Megjelenés az Állásbörzén Ezeken a programokon az álláskeresők betekintést nyerhetnek kiállítóink életébe, konkrét információkat szerezhetnek elképzeléseikről, fejlesztési terveikről, a betöltendő pozíciókról. A prezentációk utáni kötetlen beszélgetések kiválóan alkalmasak a kapcsolatfelvételre. Tizenhat, egyenként 30 perces cégelőadás megszervezésére van lehetőségünk, ezért minden érdeklődő kiállítónknak legfeljebb egy prezentációt tudunk biztosítani. Erre vonatkozó igényeiket a megrendelés sorrendjében elégítjük ki. i e m e l t m e g j e l e n é s A standdal való megjelenés esetén a tisztelt megrendelőink promóciós tevékenységet csak a saját standjuk területén végezhetnek. Amennyiben ezirányú igényüket jelzik felénk, ötleteiket előzetesen megosztják velünk, külön díjazás fejében a rendezvény más területein is lehetőségük nyílik promóciós tevékenységre. Kiemelt megjelenést kínálunk a rendezvény különböző felületein, például: megjelenés a résztvevő vállalatok búcsúcsomagjában logó elhelyezése az Állásbörze Kalauz minden oldalán logó elhelyezése az Állásbörze promóciós kiadványain (plakát, szórólap, térképek, szórólapok stb.) az Állásbörze ideje alatt egy-egy területen promóciós anyagokkal, tevékenységekkel lehetnek jelen (pl. Business Center, ruhatár, étterem stb.)

11 Megjelenés az Állásbörzén y e r e m é n y j á t é k Az Állásbörze látogatói számára nyereményjátékot szervezünk, melynek legfontosabb célja az álláskeresők aktivitásának növelése. A játékban részt vehetnek a Felkészítő Napok résztvevői, a vállalati prezentációk hallgatói, valamint az Állásbörze kérdőívét a helyszínen kitöltő látogatók. A nyeremények kiállítóink által felajánlott díjak.több éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy az értékes ajándékok (különösen műszaki termékek) komoly vonzerőt jelentenek a hallgatóknak az állásbörzén való részvételhez, az Önök vállalatának pedig kiemelkedő megjelenési felületeket. A játékhoz március 11-ig várjuk felajánlásaikat, minimum Ft értékben ajándékonként. A nyeremények biztosító vállalatok logóját és az ajándékok listáját a következő helyeken tüntetjük fel: plakátokon (3 000 példány, az összes releváns magyarországi felsőoktatási intézménybe eljuttatjuk) szórólapokon ( példány) külön oldalon a Kalauzban (4 000 példány) Állásbörze honlapján ( egyéni látogató, oldalletöltés) helyszíni információs táblákon nyereményjáték részvételi kártyákon és a részvételi szabályzaton Az ajándékokat a rendezvény második napján nyilvánosan sorsoljuk ki és a helyszínen átvehetőek. Az át nem vett ajándékok nyerteseit e- mailben értesítjük és azt a rendezvény után a BME Karrier Irodájában vehetik át.

12 MÛEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE tavasz április 8 9. jelentkezés menete Kérjük, faxon szíveskedjenek hozzánk visszajuttatni a kitöltött Megrendelőlapot! A standfoglalás jelentkezési sorrendben történik, így a korábban jelentkezők több stand közül választhatják ki az igényeiknek leginkább megfelelőt. Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan lehetőséget adunk a telefonon történő jelentkezésre is. Felhívjuk figyelmüket, hogy a telefonon előzetesen lefoglalt standokat csak 3 munkanapig tudjuk fenntartani. Ebben az esetben is a Megrendelőlap visszaküldése teszi véglegessé a standfoglalást. Az Állásbörze Kalauzban és a honlapunkon megjelenő információs oldalaik tartalmát a oldalon adhatják meg. A feltöltéshez szükséges loginnevet és jelszót a Megrendelőlap megérkezése után ben küldjük el Önöknek, ezért kérjük, fokozottan figyeljenek -címük megadásakor az olvashatóságra! A jelentkezés visszaigazolása után, még a rendezvény előtt elküldjük Önöknek a megrendelt szolgáltatásokról szóló számlát két részletben. Kérjük, hogy az azon feltüntetett fizetési határidőt betartva szíveskedjenek a megrendelt szolgáltatások ellenértékét banki átutalással kiegyenlíteni. Amennyiben olyan vállalatirányítási rendszerrel rendelkeznek, amely saját megrendelő használatát teszi szükségessé (pl. a számlán fel kell tüntetnünk az Önök megrendelésének számát), kérjük, a visszaigazolás kézhezvétele után szíveskedjenek saját megrendelőlapjukat is elküldeni! Ha az Ön vállalata részt vett a 2008 őszi Állásbörzén, 5% kedvezményt kap a számla végösszegéből! izetés

13 K o r á b b i Á l l á s b ö r z é i n k A 2008 évi tavaszi és őszi Műegyetemi Állásbörze résztvevői: A Műegyetemen már 18 éve minden tavasszal, 9 éve pedig ősszel is szervezünk állásbörzét. Ezen rendezvények kapcsán jelentős ismeretanyagra és tapasztalatra tettünk szert, amelynek eredményeként rendezvényeink színvonala, a munkaadók és az álláskeresők elégedettsége évről évre emelkedik. A hasonló európai rendezvények ismeretében bátran állíthatjuk, hogy a Műegyetemi Állásbörze nemzetközi összehasonlításban is megállja a helyét. A megelégedést bizonyítja, hogy évről évre egyre több vállalat tisztel meg minket bizalmával. 3DHISTECH Kft. AAM Vezetõi Informatikai Tanácsadó Zrt. ABB Kft. Accenture Kft. A-Credit 2000 Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Adecco Kft. Adnovum Hungary Kft. AGC Autóipari Magyarország Kft. Aker Kvaerner Alcoa-Köfém Kft. Alerant Informatikai Zrt. ÁLLÁSTART Start Kiadó Kft. Allied-Visions Kft. Alstom Hungária Zrt. Amri Hungary Zrt. AngelPoints Inc. AQUIS Informatika Zrt. Astron Informatikai Kft. Auchan Magyarország Kft. Audi Hungaria Motor Kft. AVL Autokut Kft. Axiál Kft. Balluff Elektronika Kft. Baustar Kft. Beck & Partners Kft. Benteler Autótechnika Kft. BIS Hungary Kft. Bombardier MÁV Kft. BorsodChem Zrt. BravoGroup Rendszerház Kft. British American Tobacco Hungary Brokernet Holding Zrt. BT Limited Magyarországi Fióktelepe Budapest Business Journal Budapesti Corvinus Egyetem Budapesti Erõmű Zrt. Budapesti Közlekedési Zrt. Budapesti Távhõszolgáltató Zrt. Business Technology International Kft. Captain Hungary Kft. CASON Mérnöki Zrt. Caterpillar Magyarország Zrt. Chemaxon Kft. Chemimontazh Kft. Chinoin Zrt. CIEE Exchanges Inc. Citibank International Plc. CLAAS Hungaria Kft. Coca-Cola HBC Magyarország.Kft. Cognizant Technology Solutions Hungary Kft. Colas Hungária Kft. Coloplast Hungary Kft. Contact Singapore Continental Budapest Continental Budapest (TEMIC HUNGARY) Continental Teves Magyarország Kft. CPH Kft. Crytek Hungary Kft. CTG CTG Belgium CV Online CVO Group Kft. (CVO Technology és CV Online Kft.) CVO Recruitment Magyarország Kft. Dalkia Energia Zrt. Data Explorer Kft. DECATHLON Degrémont - SUEZ Group (BKSZT Kft.) Delphi Thermal Hungary Kft. Delphi-Calsonic Magyarország Kft. DÉMÁSZ Zrt. DENSION Audio Systems Kft. DENSO Gyártó Magyarország Kft. Deutsche Bahn DGA Gépgyártó és Automatizálási Kft. DHL EXEL Supply Chain Magyarország Kft. DHL Express Magyarország Kft. DHS Dräxlmaier Hungária Kft. DHS Kft. Dimenzió Magánnyugdíjpénztár Docler Holding DOW Dunainjection Műanyaggyártó Kft. Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. Duolog Technologies Kft. E.On Hungária Zrt. Edag Hungary Kft. EDAG Hungary Kft. Égáz-Dégáz Gázszolgáltató Zrt. / Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. EGIS Gyógyszergyár Nyrt. Elcoteq Magyarország Kft. Electrolux Lehel Kft. ELMű Nyrt. EPAM Systems Kft. Epam Systems Kft. EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft. Ericsson Magyarország Kft. ERNST & YOUNG Tanácsadó Kft. Erste Bank Hungary Nyrt. European Patent Office Europrint Eger Kft. evopro Ipari és Automatizálási Kft. evosoft Hungary Kft. Exxonmobil Üzletsegítõ Központ Magyarország Kft. FALCON-VISION Műszaki Fejlesztõ és Szolgáltató Zrt. Figyelõ FIH Europe Ltd First Hungarian New- Zealand Flextronics International Kft. FMC Tanácsadó és Informatikai Kft. Focus Consulting Kft. Fõvárosi Vízművek Zrt. Ganz-Skoda Közlekedési Zrt. GE Consumer & Industrial GE Hungary Zrt. GE Hungary Zrt. Energy Divízió GE Hungary Zrt. Healthcare Divízió GE Money Budapest Bank Nyrt. GE Water & Process Technologies General Motors Central & Eastern Europe General Motors Powertrain - Magyarország Kft. Geomant Kft. Getronics Getronics EMEA Távolsági Szolgáltató Zrt. GHF Kereskedelmi Kft. GlobeNet Zrt. Grafton Recruitment Személyzeti Tanácsadó Kft. Grafton Technologies Gyõr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. Hallgatói Külügyi Testület HANKOOK TIRE Magyarország Kft. Haszon Lapkiadó Kft. Hays Hungary Kft. Helykeresõ - AFM Kiadó Kft. Hérosz ZRt. Hewlett-Packard Magyarország Kft. Hídépítõ Zrt. Hilti Hungária Szolgáltató Kft. Hirschmann Car Communication Kft. Hitelgarancia Zrt. Holcim Hungária Zrt. Huawei Technologies Hungary Kft. Humán Rent Európa Csoport Hungarocontrol Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. Hungary.Network Informatikai Zrt. IBIDEN Hungary Kft. IBM IMIGE IND GROUP Infineon Technologies Institut für Verbundwerkstoffe GmbH Interactive Brokers Group INWATECH Kft. IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt. isec-it Szolgáltató és Vállalati Kommunikációs Kft. ISH Kft. IT Services Hungary Kft. Item Solutions Jabil Circuit Magyarország Kft. Karrier Intézet Karrierklub KBC Global Services Magyarországi Fióktelepe Kelly Services Hungary Kft. KFKI Rendszerintegrációs Zrt. Kingspan Kereskedelmi Kft. KMC Solution Kft. Knorr- Bremse Vasúti Jármű rendszerek Hungária Kft. Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Knorr- Bremse Haszongépjármű Üzletág Kompetenzzentrum - Das Virtuelle Fahrzeug Forschungsges.m.b.H. Kopint-Datorg Zrt. Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási és Képzési Központ KPMG Hungária Kft. Lear Corporation Hungary Kft. Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. Legrand Zrt. Leitner + Leitner Tax Kft. LG Electronics Magyar Kft. Linamar Hungary Nyrt. LOXON Solutions Kft. Lufthansa Systems Hungária Kft. Lutron Electronics Magna Steyr Engineering Center Hungaria Kft. Magyar Államvasutak Zrt. Magyar Honvédség Magyar Oktatási Tájékoztató Magyar Olaj és Gázipari Nyrt. Magyar Suzuki Zrt. Magyar Telekom Nyrt. Magyar Televízió Zrt. Man at Work Kft. Manpower Kft. MAVIR Zrt. Metropol (MTG Metro Gratis Kft.) Microsoft Magyarország Kft. MK Nemzetbiztonsági Szolgálat Modine Europe GmbH MOL Group Morgan Hungary Kft. Morgan Stanley Kft. MSCI Barra MSK Hungary Bt. Musashi Hungary Ipari Kft. NAPI GAZDASÁG National Instruments Nav N Go Kft. NCR Magyarország Kft. NEORIS Tanácsadó & Informatikai Szolgáltató Kft. Népszabadság Kiadó és Nyomdaipari Zrt. NESS FMC Tanácsadó és Informatikai Kft. Nestlé Hungária Kft. NET 54 Üzleti Kommunikáció Kft. Neti Informatikai Tanácsadó Kft. NI Hungary Kft. (National Instruments) Nitrogénművek Zrt. Nokia Komárom Kft. Nokia Siemens Networks Magyarország Kft. Noord-Job Nederland Personeelsdiensten BV NXP Semiconductors Magyarország Kft. OBO Bettermann Hungary Kft. Online Üzleti Informatika Zrt. ONLINE Üzleti Informatika Zrt. OSB AG Ingenieur- un IT-Dienstleistungen P&Bert Management Consulting Group Kft. P92 IT Solutions Kft. Pannon GSM Távközlési Zrt. PannonJob Kft. PEC Central Europe Pex Hungária Philips Kft. PLES Zrt. Praca Outsourcing Zrt. Pressflex Kft. PricewaterhouseCoopers Kft. Procter&Gamble Prof. Maxim Kft. Profesia spol s.r.o. Profession (Sanoma Budapest Zrt.) ProfiPower Kft. Prolan Irányítástecnikai ZRt. Rádió1 Ramasoft Adatszolgáltató és Informatikai Zrt. Randstad RANDSTAD Szabadúszó.hu Kft Recruitment International Kft. Richter Gedeon Nyrt. Robert Bosch Kft. Samsung Electronics Magyar Zrt. Samsung SDI Mo. Zrt. Sanoma Budapest Zrt. SAP Hungary Kft. Sapa Profiles Kft. Sapa Profiles Kft. SCHAEFFLER CSOPORT (LuK, INA, FAG) Siemens Erõműtechnika Kft. Siemens PSE Kft. Sun Microsystems Kft. Synergon Informatika Nyrt. TATA Consultancy Services Ltd. TELEMÉDIA INTERACTV Produkciós Kft. TESCO-Global Áruházak Zrt. Teva Gyógyszergyár Zrt. TEVA Gyógyszergyár Zrt. ThalesNano Nanotechnológiai Zrt. ThyssenKrupp Presta Hungary Kft. Tivi Kft. TMT Informatika Kft. (Grape solution) TOPJOB (Inform Média Kft.) Toyota Motor Europe Transelektro Ganz-Röck Zrt. Trenkwalder-Multiman Személyzeti Szolgáltató Kft. Trinity Contact Kft. Tudományos Hasznos Emberi TVK Nyrt. Tyco Electronics Hungary Kft. Unisys Magyarország Kft. Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. Vegyépszer Zrt. Veritas Kft. VIDEOTON Videoton Holding Zrt. Vincotech (Hungária) Kft. VirusBuster Kft. Visteon Hungary Kft. Vodafone Magyarország Zrt. Wärtsila Finland Oy Fióktelepe West Hungary Consulting Kft. Wincor Nixdorf Kft. WORKANIA Wywex Kft. ZF Hungária Kft. Zollner Kft.

14 A T Á R I D Ő K MÁRCIUS 6. JELENTKEZÉS A kitöltött megrendelőt faxon kérjük eljuttatni a es számra MÁRCIUS 11. INFORMÁCIÓS- ÉS REKLÁMOLDALAK AZ ÁLLÁSBÖRZE KALAUZBAN A oldalra lépjen be a jelentkezéskor kapott felhasználói névvel és loginnal! A reklámoldal kreatív anyagát legalább 300 dpi felbontású CMYK képként (pl.:.tif vagy.jpg formátum) vagy vektoros (.pdf,.eps vagy.ps) formátum) kérjük. Nyomdai paraméterek: Kép mérete (kifutós): 168 x 238 mm Vágott méret: 162 x 232 mm Tükör méret: 142 x 212 mm CÉGLOGÓ Amennyiben szeretnék, hogy az információs oldalaikon (a Kalauzban és a honlapunkon egyaránt) vállalatuk neve mellett logojuk is megjelenjen, kérjük, azt legalább 300 dpi felbontású képként (pl.:.tif vagy.jpg formátumban) vagy vektoros (.pdf,.eps vagy.ps) formátumban juttassák el hozzánk! EGYÉNI RENDELT FRÍZFELIRATOK Amennyiben kértek egyéni rendelt frízfeliratot, kérjük, hogy azt vektoros formátumban (.pdf,.eps vagy.ps) jutassák el hozzánk! BEMUTATKOZÓ RÖVIDFILM(EK) A maximum 120 másodperces anyagokat CD-n vagy FTP-n várjuk.mpeg vagy.avi formátumban. Minden ezen túli megkezdett percért nettó Ft-os díjat számlázunk ki. Tíz percnél hosszabb filmeket pedig nem áll módunkban elfogadni. NYEREMÉNYJÁTÉK, VÁLLALATI PREZENTÁCIÓ Várjuk visszajelzésüket a részvételről MÁRCIUS 26. NÉVKITŰZŐK, ÉTKEZÉS, WiFi A oldalra lépjen be a jelentkezéskor kapott felhasználói névvel és loginnal és töltse ki a helyszíni adatok menüpontot.

Foglalj állást! www.allasborze.bme.hu

Foglalj állást! www.allasborze.bme.hu Foglalj állást! www.allasborze.bme.hu Köszöntő A felsőoktatási intézmények egyik alapvető célja, hogy magas szín vonalú oktatási és kutatási tevékenységükkel piacképes ismerete ket, kedvező perspektívát

Részletesebben

HASZNOS TUDNIVALÓK KÉPZÉSTÉR

HASZNOS TUDNIVALÓK KÉPZÉSTÉR SZOLGÁLTATÁSOK Megjelenés a cégkatalógusban Bemutatkozó oldal Bemutatkozó oldalak javítása Reklámoldal A bemutatkozó oldalhoz a szöveget és a logót honlapunk Ügyfél Adminisztrációs Rendszerén keresztül

Részletesebben

* Konszolidált adatok. ** Adatai a Cégbíróságról származnak. Forrás: Bisnode

* Konszolidált adatok. ** Adatai a Cégbíróságról származnak. Forrás: Bisnode Alkalmazottak száma szerinti rangsor (ezer fő) 1. Magyar Posta Zrt. 32,3 2. Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.* 28,6 3. MÁV Magyar Államvasutak Zrt. 17,1 4. SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 13,6 5.

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ. tavasz március 9-10.

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ.  tavasz március 9-10. KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ A Mûegyetemi Állásbörze hazánk legnagyobb állásbörzéje A kiállító cégek számára biztosítja a hazai diplomás álláskeresõk több szakmát magába foglaló, széles látogatói kínálatát. A

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ. õsz október

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ.  õsz október KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ A Mûegyetemi Állásbörze hazánk legnagyobb állásbörzéje. A kiállító cégek számára biztosítja a hazai diplomás álláskeresõk több szakmát magába foglaló, széles látogatói kínálatát.

Részletesebben

III. EJF Állásbörze 2009. április 01. 10 00-16 00 Eötvös József Fıiskola új oktatási épület - 6500 Baja, Bajcsy-Zsilinszky u. 14.

III. EJF Állásbörze 2009. április 01. 10 00-16 00 Eötvös József Fıiskola új oktatási épület - 6500 Baja, Bajcsy-Zsilinszky u. 14. TÁJÉKOZTATÓ A III. EJF ÁLLÁSBÖRZE SZOLGÁLTATÁSAIRÓL CÉGEKNEK, VÁLLALATOKNAK, INTÉZMÉNYEKNEK III. EJF Állásbörze 79/524-624/161 70/459-32-33 allasborze@ejf.hu www.ejf.hu/allasborze 1/7 III. EJF Állásbörze

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb karriervására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több mint 1.500 állásajánlat

Részletesebben

Terjesztés. Megoszlás gazdasági forma szerint. Multinacionális cégek. Hivatalok, minisztériumok. Önkormányzatok. Középvállalatok

Terjesztés. Megoszlás gazdasági forma szerint. Multinacionális cégek. Hivatalok, minisztériumok. Önkormányzatok. Középvállalatok Terjesztés Megoszlás gazdasági forma szerint Multinacionális cégek 50% 3% Hivatalok, minisztériumok Önkormányzatok Középvállalatok Mikro és kisvállalkozások Ipari parkok és irodaházak Kézbesítési időszak:

Részletesebben

Terjesztés. Megoszlás gazdasági forma szerint. Multinacionális cégek. Hivatalok, minisztériumok. Önkormányzatok. Középvállalatok

Terjesztés. Megoszlás gazdasági forma szerint. Multinacionális cégek. Hivatalok, minisztériumok. Önkormányzatok. Középvállalatok Terjesztés Megoszlás gazdasági forma szerint Multinacionális cégek 50% 2% 3% Hivatalok, minisztériumok Önkormányzatok Középvállalatok Mikro és kisvállalkozások Ipari parkok és irodaházak Kézbesítési időszak:

Részletesebben

II. számok tükrében. MISKOLCI EGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE INFORMÁCIÓ 2010 www.uni-miskolc.hu/allasborze

II. számok tükrében. MISKOLCI EGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE INFORMÁCIÓ 2010 www.uni-miskolc.hu/allasborze II. számok tükrében 13 www.uni-miskolc.hu/allasborze II. számok tükrében tartalom 5. 6. 10. 11. 11. 11. 12. 12. 13. 14. 14. 14. 14. 15. 17. 18. 19. 21. 23. 24. I. Bevezető II. Számok tükrében III. Általános

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató KépzésTér A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb állás és képzésvására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több

Részletesebben

Tisztelt Munkaadó! Pannon Állásbörze 2011 Ősz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10. 2011. november 8.

Tisztelt Munkaadó! Pannon Állásbörze 2011 Ősz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10. 2011. november 8. Szolgáltatások a rendezvényen Standtérkép Megjelenés módja, feltételei Megrendelőlap Pannon Állásbörze 2011 Ősz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10 2011. november 8. Tisztelt Munkaadó! 2011.

Részletesebben

együtt a régió diplomás munkaerő-piacáért Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat, Karrierközpont 2015. 04. 22.

együtt a régió diplomás munkaerő-piacáért Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat, Karrierközpont 2015. 04. 22. együtt a régió diplomás munkaerő-piacáért Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat, Karrierközpont 2015. 04. 22. Szeretettel köszöntöm a Debreceni Egyetem soron következő Állásbörze és Karriernap alkalmából!

Részletesebben

HVG Állásbörze. Eredmények és újdonságok

HVG Állásbörze. Eredmények és újdonságok HVG Állásbörze Eredmények és újdonságok A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb karriervásárává vált 2011 tavaszára 7.490 látogató a helyszínen Összesen 9.895 online regisztrált álláskereső 152 kiállító (ebből

Részletesebben

CÉGES KÉRDÍVEK KIÉRTÉKELÉSE

CÉGES KÉRDÍVEK KIÉRTÉKELÉSE CÉGES KÉRDÍVEK KIÉRTÉKELÉSE Az állásbörzén 2005. március 22-én résztvev cégek közül a legtöbben már nem elször vettek részt. Azok a cégek, amelyek ebben az évben elször állítottak ki, személyes megkeresés

Részletesebben

Tisztelt Munkaadó! Pannon Egyetem Állásbörze 2016 Tavasz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u április 20.

Tisztelt Munkaadó! Pannon Egyetem Állásbörze 2016 Tavasz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u április 20. Szolgáltatások a rendezvényen Standtérkép Megjelenés módja, feltételei Megrendelőlap Pannon Egyetem Állásbörze 2016 Tavasz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10 2016. április 20. Tisztelt Munkaadó!

Részletesebben

Heti Válasz CEMI Felsőoktatási Rangsor 2008

Heti Válasz CEMI Felsőoktatási Rangsor 2008 Heti Válasz CEMI Felsőoktatási Rangsor 2008 Módszertan Budapest, 2008. szeptember 5. A FELSŐOKTATÁSI RANGSORT egy összetett index alapján állítottuk össze. Az indexet a közgazdász-, gépészmérnök, informatikus

Részletesebben

15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Kiállítói tájékoztató

15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Kiállítói tájékoztató Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 1122 Budapest, Maros u. 19-21. postacím: 1538 Budapest, Pf.: 496 telefon: +36 1 477-3100 fax: +36 1 477-3136 www.educatio.hu 15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási

Részletesebben

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Médiaajánlat 2012 logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Rólunk írták» Szakmailag az ország leghitelesebb szervezete.» Nagyszerű szakmai rendezvények.» Gyors és rugalmas

Részletesebben

BME Job Fair. Recruit personally, efficiently, be goal- oriented! www.allasborze.bme.hu Spring 6-7 March 2012.

BME Job Fair. Recruit personally, efficiently, be goal- oriented! www.allasborze.bme.hu Spring 6-7 March 2012. BME Job Fair Recruit personally, efficiently, be goal- oriented! www.allasborze.bme.hu Spring 6-7 March 2012. - You are looking for young and well-qualified fresh graduates - You offer traineeship - You

Részletesebben

Tisztelt Munkaadó! Pannon Állásbörze 2012 Tavasz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10. 2012. április 19.

Tisztelt Munkaadó! Pannon Állásbörze 2012 Tavasz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10. 2012. április 19. Szolgáltatások a rendezvényen Standtérkép Megjelenés módja, feltételei Megrendelőlap Pannon Állásbörze 2012 Tavasz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10 2012. április 19. Tisztelt Munkaadó!

Részletesebben

XXII. Magyarországi Egészségügyi Napok Debrecen, 2015. október 7-9. eunapok.kmcongress.com

XXII. Magyarországi Egészségügyi Napok Debrecen, 2015. október 7-9. eunapok.kmcongress.com 1. oldal CÉGES TÁJÉKOZTATÓ I. 1. BEVEZETÉS Ezt a tájékoztatót a kongresszuson résztvevő cégek és kiállítók tájékoztatására és felkészülésük segítésére állítottuk össze. Bár a tájékozató a lapzárta -kor

Részletesebben

16. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Kiállítói tájékoztató

16. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Kiállítói tájékoztató HÖOK Hallgatói Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. 1055 Budapest, Honvéd utca 38. fszt. www.educatiokiallitas.hu 16. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Kiállítói tájékoztató Az EDUCATIO Nemzetközi

Részletesebben

Tájékoztató kiállítók számára. Tanulók száma a 2011/2012 tanévben N=1 761 740 fő*

Tájékoztató kiállítók számára. Tanulók száma a 2011/2012 tanévben N=1 761 740 fő* Iskolakezdési Kiállítás és Vásár, 2013. augusztus 10-11. Tájékoztató kiállítók számára Az iskolakezdés több mint 1 millió családot érint minden évben. 2013 szeptemberében közel 1,8 millió tanuló, hallgató

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI ÉS TÁMOGATÓI FELHÍVÁS

KIÁLLÍTÓI ÉS TÁMOGATÓI FELHÍVÁS Magyar Állatorvosi Kamara Fővárosi Szervezetének Továbbképző Konferenciája Helyszín: Ramada Resort Aquaworld Budapest 1044 Budapest, Íves út 16. Időpont: 2016. január 16 17. (Szombat Vasárnap) KIÁLLÍTÓI

Részletesebben

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért.  A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai Szolgáltatások a sikeres német-magyar üzletekért A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai www.duihk.hu Kivonat a DUIHK szolgáltatási katalógusából * * a hivatkozások a teljes katalógusra

Részletesebben

I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt

I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt Budapest, 2012. szeptember 18-21. KONFERENCIA TÁMOGATÓI ÉS KIÁLLÍTÓI CSOMAGOK http://www.eetc2012budapest.com Konferencia és a Kiállítás

Részletesebben

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat 2010 Érvényes: 2010. április 1-től visszavonásig. 1 / 8 1. Nyereményremény Heti Játék Csomag: Megjelenési felületek: A) a Nyeremenyremeny.hu címoldalán ajánló boxban - cég

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071 Hévíz.hu médiaajánlat 2016 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai

Részletesebben

Cégnév Címe Támogatás összege (Ft) Felhasználás helye

Cégnév Címe Támogatás összege (Ft) Felhasználás helye Cégnév Címe Támogatás összege (Ft) Felhasználás helye 3G-Line Kft. 8900 Zalaegerszeg, Szellőháti u. 4. 77.000,- BGF PSZFK Zalaegerszegi Intézet (8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató

Részletesebben

Szinkronizált Termelési Rendszer

Szinkronizált Termelési Rendszer Szinkronizált Termelési Rendszer Continental Automotive Romania SRL / Temesvár - 2012. nov. 12-14. SPS LEAN & KAIZEN WORKSHOP intenzív gyakorlatorientált képzés japán szakember irányításával /angol nyelvű

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ 17. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Expo Kiállítói tájékoztató Az EDUCATIO a magyar oktatás legjelentősebb és legrangosabb, éves, szakmai seregszemléje, amely 2000 óta minden évben megrendezésre

Részletesebben

Heti Válasz CEMI Felsőoktatási Rangsor 2009

Heti Válasz CEMI Felsőoktatási Rangsor 2009 BIZALMAS Heti Válasz CEMI Felsőoktatási Rangsor 2009 Módszertan Budapest, 2009. október 8. Ez a dokumentum kizárólag a Megbízó használatára készült. A dokumentumban szereplő összes szellemi termék a Central

Részletesebben

TÁMOP -2.1.3 / C -12 Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok számára

TÁMOP -2.1.3 / C -12 Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok számára TÁMOP -2.1.3 / C -12 Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok számára 2012. SKULL Oktató és Tanácsadó Kft. 1037 Budapest, Montevideo u. 2/c Hatósági nyilvántartásba vételi szám: 01-0560-04 / Intézmény-akkreditációs

Részletesebben

MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG

MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG Háziorvosi Munkacsoport TERÁPIÁS MŰHELY Siófok, 2014. november 7-8. Partner Tájékoztató Tisztelt Partnerünk! A Magyar Diabetes Társaság Háziorvosi Munkacsoportja, a Vanderlich

Részletesebben

Médiaajánlat. BENNOVUM Kft. 1087 Budapest, Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 www.herbahaz.hu

Médiaajánlat. BENNOVUM Kft. 1087 Budapest, Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 www.herbahaz.hu BENNOVUM Kft. 1087 Budapest, Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 www.herbahaz.hu PLAKÁTHELYEK A BEJÁRATNÁL Budapesti áruházunk bejáratánál elhelyezett médiafelületek előnye, hogy

Részletesebben

BENNOVUM KFT. 1087 Budapest Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 Web: www.herbahaz.hu

BENNOVUM KFT. 1087 Budapest Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 Web: www.herbahaz.hu BENNOVUM KFT. 1087 Budapest Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 Web: www.herbahaz.hu PLAKÁTHELYEK A BEJÁRATNÁL Budapesti áruházunk bejáratánál elhelyezett médiafelületek előnye,

Részletesebben

29. BUDAPEST FÉLMARATON. 2014. szeptember 14.

29. BUDAPEST FÉLMARATON. 2014. szeptember 14. 29. BUDAPEST FÉLMARATON 2014. szeptember 14. ESEMÉNYTÖRTÉNET 1984-ben került először megrendezésre a Budapest Félmaraton, 1984. és 1993. között a Budapest Maraton keretében. 1994-ben és 1995-ben szünetelt

Részletesebben

WORK FORCE Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

WORK FORCE Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft. WORK FORCE Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft. CÉGÜNKRŐL MÉRFÖLDKÖVEK 2003 óta vagyunk jelen a munkaerőpiacon 2004 Megszereztük az ISO 9001:2008 minősítést 2006 Létrehoztuk a Felnőttképzési Üzletágunkat

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

Alkalmazás életciklus kezelés szeminárium 2013 Ker-Soft Kft. bemutatás

Alkalmazás életciklus kezelés szeminárium 2013 Ker-Soft Kft. bemutatás Alkalmazás életciklus kezelés szeminárium 2013 Ker-Soft Kft. bemutatás dr. Vinkovits Eszter Program 9:00 Köszöntő Ker-Soft Kft bemutatása dr. Vinkovits Eszter, Ker-Soft Kft. 9:15 ALM, azaz tudatos tervezés

Részletesebben

LaserArt Studio. laserarts@t-online.hu címen

LaserArt Studio. laserarts@t-online.hu címen LaserArt I. Lézertehnikai szakkiállítás Budapest 2008 október 24-25-26, Hálózatos Televíziók Rt., Konferenciaterem. Budapest, Bartók Béla út. 152/L Általános tájékoztató, ismertetı és megrendelılap 1.

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP 2015. március 13-56. Szervezők: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület

JELENTKEZÉSI LAP 2015. március 13-56. Szervezők: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület JELENTKEZÉSI LAP 2015. március 13-56. Szervezők: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület Helyszín: Kölcsey Központ, 4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3. Jelentkezési

Részletesebben

Mely létrejött a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a ... ...

Mely létrejött a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a ... ... Általános feltételek Mely létrejött a (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a Név:.... Cím:.... Adószám:. Képviselője:. továbbiakban, mint Megrendelő között, a XIX. Szentlőrinci

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK ÉS KIÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTŐ. Siófok, 2011. március 25-27.

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK ÉS KIÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTŐ. Siófok, 2011. március 25-27. KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK ÉS KIÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTŐ Siófok, 2011. március 25-27. http://www.diamond-congress.hu/sejt2011 A Magyar Genetikusok Egyesülete és a Magyar Biológiai Társaság Sejt- és Fejlődésbiológiai

Részletesebben

Partner Tájékoztató. XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5.

Partner Tájékoztató. XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5. Partner Tájékoztató XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5. Tisztelt Partnerünk! Szeretettel várjuk Önöket Balatonfüreden, 2013. október 3-5. között megrendezésre kerülő Magyar

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP 17. LABORTECHNIKA

JELENTKEZÉSI LAP 17. LABORTECHNIKA JELENTKEZÉSI LAP SZERVEZŐ: 17. LABORTECHNIKA SZAKMAI PARTNER: H-1146 Budapest, Dózsa Gy. út 1. Laboratóriumi műszer, eszköz, berendezés, H-1119 Budapest, Hadak útja 41. bútor és vegyszer szakkiállítás

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT 2013 Líra bolthálózat Könyvklub magazin Minden nap könyv magazin Klubrádió InfoRádió Kupon hírlevél Online médiaajánlat hirdetes@lira.

MÉDIAAJÁNLAT 2013 Líra bolthálózat Könyvklub magazin Minden nap könyv magazin Klubrádió InfoRádió Kupon hírlevél Online médiaajánlat hirdetes@lira. MÉDIAAJÁNLAT 2013 Líra bolthálózat Könyvklub magazin Minden nap könyv magazin Klubrádió InfoRádió Kupon hírlevél Online médiaajánlat hirdetes@lira.hu MÉDIAAJÁNLAT BOLTHÁLÓZAT LÍRA BOLTHÁLÓZAT Plakátkihelyezés

Részletesebben

ÁllásTér. Szolgáltatás- -ismerteto. Szakmai partner:

ÁllásTér. Szolgáltatás- -ismerteto. Szakmai partner: ÁllásTér Szolgáltatás- -ismerteto Szakmai partner: A rendezvény felépítése TÉRKÉP A kiállítási területet funkcionálisan több részre bontottuk: Az ÁllásTér azok számára létesül, akik állásajánlatokat keresnek

Részletesebben

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő http://balaton.mett.hu Húsz évvel az első Balaton Konferencia megrendezése után a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly

Részletesebben

M é d i a a j á n l at 2014

M é d i a a j á n l at 2014 Médiaajánlat 2014 Normál hirdetési felületeink és áraink Belíven 290 000 Ft+áfa 1/1 oldal 177 120 mm 86 245 mm 180 000 Ft+áfa Kifutós méret (kifutó nélkül) 215 145 mm Kifutós méret (kifutó nélkül) 110

Részletesebben

ÁllásTér. Szolgáltatás- -ismerteto. Szakmai partner:

ÁllásTér. Szolgáltatás- -ismerteto. Szakmai partner: ÁllásTér Szolgáltatás- -ismerteto Szakmai partner: A rendezvény felépítése TÉRKÉP A kiállítási területet funkcionálisan több részre bontottuk: Az ÁllásTér azok számára létesül, akik állásajánlatokat keresnek

Részletesebben

PANNON EGYETEM KARRIER IRODA A NAGYBETŰS. - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja

PANNON EGYETEM KARRIER IRODA A NAGYBETŰS. - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja A NAGYBETŰS - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja Telefon: (+36 88) 624-813 Fax: (+36 88) 624-813 Internet:http://kairo.uni-pannon.hu Az A NAGYBETŰS c. magazin 2009. évi médiaajánlata A NAGYBETŰS

Részletesebben

INNOVÁCIÓS KLASZTEREK A HAZAI TTI POLITIKÁBAN

INNOVÁCIÓS KLASZTEREK A HAZAI TTI POLITIKÁBAN INNOVÁCIÓS KLASZTEREK A HAZAI TTI POLITIKÁBAN Dr. Nikodémus Antal Főosztályvezető helyettes, GKM Innovációs és K+F Főosztály Pannon Autóipari Klaszter Éves Taggyűlés Budaörs Holiday Inn 2008.01.15. A KFI

Részletesebben

Szerződés tárgya Felek neve Szerződés értéke. 2REPUBLIC BTL KFT 50-100 millió Ft A. Licensz szerződés ACTIMIZE UK LIMITED 8-15 millió Ft A n/a

Szerződés tárgya Felek neve Szerződés értéke. 2REPUBLIC BTL KFT 50-100 millió Ft A. Licensz szerződés ACTIMIZE UK LIMITED 8-15 millió Ft A n/a 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 A BUDAPEST BANK CSOPORT a köztulajdonban álló gazdasági társaságokra vonatkozó kötelezettségek a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII.

Részletesebben

KIÁLLÍTÁSI MEGRENDELŐ Általános feltételek

KIÁLLÍTÁSI MEGRENDELŐ Általános feltételek Általános feltételek Mely létrejött az AVKKF. Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13., adószám: 19033039-2-02), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a Név:.... Cím:.... Adószám:.

Részletesebben

2008. február 20. (szerda) 1. szekcióülés Klasszikus ügyfélszolgálatok. 2008. február 21. (csütörtök) 3. szekcióülés A számok bűvöletében

2008. február 20. (szerda) 1. szekcióülés Klasszikus ügyfélszolgálatok. 2008. február 21. (csütörtök) 3. szekcióülés A számok bűvöletében Humán Erőforrás Alapítvány 2008. február 20. (szerda) 13.00 15.00 1. plenáris ülés 16.00 18.00 1. szekcióülés Klasszikus ügyfélszolgálatok 2. szekcióülés A láthatatlan üzleti szektor 2008. február 21.

Részletesebben

Dell Software Konferencia 2015. Dr. Vinkovits Eszter Ker-Soft Kft.

Dell Software Konferencia 2015. Dr. Vinkovits Eszter Ker-Soft Kft. Dell Software Konferencia 2015 Dr. Vinkovits Eszter Ker-Soft Kft. Program 8:30 Regisztráció 9:00 Köszöntő Dr. Vinkovits Eszter 9:10 Dell Magyarország bemutatkozó Varga Attila Dell Hungary 9:20 A Dell Software

Részletesebben

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente 30-35 eseményt szervezünk, egy évben több mint 100.000 embert mozgatunk meg (köztük kb. 3000 külföldit).

Részletesebben

szolgáltatási reklám hirdetés Lapcom Kft. 331 000 2009.12.10 2010.01.04 2010.01.09 Axel Springer szolgáltatási reklám hirdetés

szolgáltatási reklám hirdetés Lapcom Kft. 331 000 2009.12.10 2010.01.04 2010.01.09 Axel Springer szolgáltatási reklám hirdetés Szerzıdés megnevezése (tipusa) Szerzıdés tárgya Szerzıdı neve Nettó összeg / Ft Szerzıdés kelte Határozott idıre kötött szerzıdésnél az idıtartam kezdete Határozott idıre kötött szerzıdésnél az idıtartam

Részletesebben

Műszaki Informatikai Kar: Oktató-Kutató-Fejlesztő Központ a Pannon Egyetemen

Műszaki Informatikai Kar: Oktató-Kutató-Fejlesztő Központ a Pannon Egyetemen Műszaki Informatikai Kar: Oktató-Kutató-Fejlesztő Központ a Pannon Egyetemen Dr. Friedler Ferenc dékán Veszprém, 2006. május 31. Tartalom Pannon Egyetem története Kar mint szervezet Kar tevékenysége: K+O+F

Részletesebben

Ipari, Kereskedelmi és Mezőgazdasági Gépkiállítás, Termékbemutató és Traktorhúzó Európa Kupa

Ipari, Kereskedelmi és Mezőgazdasági Gépkiállítás, Termékbemutató és Traktorhúzó Európa Kupa Jelentkezési lap Megrendelő, szerződő fél adatai (jelentkezési határidő: 2015. július 15.) Kiállító cég neve: Kiállító cég székhelye: Számlázási cím: Levelezés cím: Adószám: Telefonszám: E-mail: Cégvezető

Részletesebben

Mely létrejött a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a ... ...

Mely létrejött a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a ... ... Általános feltételek Mely létrejött a (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a Név:.... Cím:.... Adószám:. Képviselője:. továbbiakban, mint Megrendelő között, a XIX. Szentlőrinci

Részletesebben

Őszi versenypiaci szerződéskötési promóció. ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Társaságcsoport. A promóció részvételi szabályzata

Őszi versenypiaci szerződéskötési promóció. ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Társaságcsoport. A promóció részvételi szabályzata Őszi versenypiaci szerződéskötési promóció ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Társaságcsoport A promóció részvételi szabályzata 1. Szervező Jelen részvételi szabályzatban bemutatásra kerülő promóció (a továbbiakban: Promóció)

Részletesebben

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved.

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved. Rólunk Az Első Hazai Adatkezelő Kft. contact center, HR és tréning, munkaerő-kölcsönzés valamint facility management szolgáltatások nyújtásával áll Megbízói rendelkezésére. A rábízott feladatokat 2002

Részletesebben

Kalauz.hu médiaajánlat

Kalauz.hu médiaajánlat Kalauz.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Kalauz.hu bemutatkozás 3 A Kalauz.hu tartalmi elemei 4 A Kalauz.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a

Részletesebben

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Pályázati felhívás (postázott nyomtatott anyag) Minden évben több mint 8 000 példányban gyermekintézményeknek,

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján a tavalyi, III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia 330 résztvevővel Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre

Részletesebben

Webnyeremeny.hu médiaajánlat

Webnyeremeny.hu médiaajánlat Webnyeremeny.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webnyeremeny.hu bemutatkozás 3 A Webnyeremeny.hu tartalmi elemei 4 A Webnyeremeny.hu strukturális felépítése

Részletesebben

ÉLETképek. médiaajánlat. megjelenik kéthetente. R á k o s p a l o t a P e s t ú j h e l y Ú j p a l o t a k ö z é l e t i l a p j a

ÉLETképek. médiaajánlat. megjelenik kéthetente. R á k o s p a l o t a P e s t ú j h e l y Ú j p a l o t a k ö z é l e t i l a p j a XV. K E R Ü L E T I ÉLETképek megjelenik kéthetente R á k o s p a l o t a P e s t ú j h e l y Ú j p a l o t a k ö z é l e t i l a p j a médiaajánlat 2 ÉLETképek Médiaajánlat Az ÉLETképek a XV. kerületi

Részletesebben

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT A WikiTech közösségi technológiai és innovációs online magazin a szlogen köré csoportosítva ír olyan témákról, melyek az átlagember napi tech és kütyü információs igényét kielégítik. Nem tesztel hűtőventillátorokat,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hawaii pálma + Ékszercsomag + Pénznyeremény odaítélés + 2 luxus Garden-Lounge-garnitúra

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hawaii pálma + Ékszercsomag + Pénznyeremény odaítélés + 2 luxus Garden-Lounge-garnitúra BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hawaii pálma + Ékszercsomag + Pénznyeremény odaítélés + 2 luxus Garden-Lounge-garnitúra 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a

Részletesebben

Heti Válasz CEMI Felsőoktatási Rangsor 2010

Heti Válasz CEMI Felsőoktatási Rangsor 2010 BIZALMAS Heti Válasz CEMI Felsőoktatási Rangsor 2010 Módszertan Budapest, 2010. október 14. Ez a dokumentum kizárólag a Megbízó használatára készült. A dokumentumban szereplő összes szellemi termék a Central

Részletesebben

SG.hu, a vezető informatika és tudomány portál

SG.hu, a vezető informatika és tudomány portál Média ajánlat SG.hu, a vezető informatika és tudomány portál www.sg.hu A Gmedia online sales house- ról: Az GMedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 2008- ban alakult, magyar tulajdonban levő társaság. A

Részletesebben

Hirdessen felületeinken, mert A GYSEV ZRT. SZÁMOKBAN ÉS KÉPEKBEN MÉDIAFELÜLETEK, MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK. A GYSEV Zrt.

Hirdessen felületeinken, mert A GYSEV ZRT. SZÁMOKBAN ÉS KÉPEKBEN MÉDIAFELÜLETEK, MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK. A GYSEV Zrt. média AJÁNLÓ Hirdessen felületeinken, mert az állomásokon, vonatokon eltöltött minőségi idő hatékony információáramlást biztosít a kommunikációs zaj korlátos a potenciális ügyfelek, partnerek közvetlen

Részletesebben

Skool - Médiaelemzés Időszak: május március PROFESSZIONÁLIS MULTIPLATFORMOS MÉDIAFIGYELÉS

Skool - Médiaelemzés Időszak: május március PROFESSZIONÁLIS MULTIPLATFORMOS MÉDIAFIGYELÉS Skool - Médiaelemzés Időszak: 2014. május - 2016. március PROFESSZIONÁLIS MULTIPLATFORMOS MÉDIAFIGYELÉS ÖSSZEFOGLALÓ I. A Skool 2014-es indulása óta összesen 338 médiamegjelenésben szerepelt. Az első cikk

Részletesebben

Kihívások a műszaki szakemberképzésben 2010.02.04.

Kihívások a műszaki szakemberképzésben 2010.02.04. Kihívások a műszaki szakemberképzésben 2010.02.04. Cél: A munkaerőpiaci igények összeegyeztetése a Felsőoktatás szakemberképzésével. Bemutatkozás Piaci igények SWOT analízis Főbb beruházások Javaslatok.

Részletesebben

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia a tavalyi, II. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a III. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia

Részletesebben

Adatvédelmi felelős képzésünkön az alábbi cégek munkatársai vettek részt:

Adatvédelmi felelős képzésünkön az alábbi cégek munkatársai vettek részt: Adatvédelmi felelős képzésünkön az alábbi cégek munkatársai vettek részt: Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Aegon Magyarország Hitel Zrt. Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány Alfa-Con

Részletesebben

PANAC bemutatkozó előadás

PANAC bemutatkozó előadás PANAC bemutatkozó előadás Szenzor Gazdaságmérnöki Kft. Dr. Ködmön István - ügyvezető igazgató / címzetes egyetemi docens 2008. szeptember 04. CÉGCSOPORTUNK FELÉPÍTÉSE 1989 óta CONSULTING AG Vállalati Tanácsadás

Részletesebben

Média ajánlat június 1.-től érvényes árak

Média ajánlat június 1.-től érvényes árak Média ajánlat 2009. június 1.-től érvényes árak Katalógus / Weboldal pillérei Utazás Turizmus Oktatás Kiállítás Színház Élménybeszámoló Útleírás Interjú Shopping Street Célcsoport (Katalógus, Weboldal)

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN A SZERZŐI KÖNYVKIADÁS FORRADALMA II. Évad, 2. Szám, 2015. 07. A HÓDÍTÓ ÍR Egy kis whisky-történelem A TŐZSDEI ROBOT Barát vagy ellenség? INGYENES TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLET MÁSKÉPP SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

Részletesebben

Német Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara H 1024 Budapest, Lövőház u. 30. Tel.: 0036/1/345 7600 Fax: 0036/1/315 0744 E Mail: info@ahkungarn.

Német Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara H 1024 Budapest, Lövőház u. 30. Tel.: 0036/1/345 7600 Fax: 0036/1/315 0744 E Mail: info@ahkungarn. 1 Német Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara H 1024 Budapest, Lövőház u. 30. Tel.: 0036/1/345 7600 Fax: 0036/1/315 0744 E Mail: info@ahkungarn.hu www.duihk.hu www.szakkepzesidij.hu 2 Tartalomjegyzék A Szakképzési

Részletesebben

FELHÍVÁS. Felsőoktatási nemzetközi marketing ismeretek felsőoktatási intézmények munkatársai számára az észak-magyarországi régióban TÁMOP

FELHÍVÁS. Felsőoktatási nemzetközi marketing ismeretek felsőoktatási intézmények munkatársai számára az észak-magyarországi régióban TÁMOP Campus Hungary Iktatószám: CH-665-1/2013 Projektazonosító:TÁMOP-4.2.4.B/2-11/1-2012-0001 TKA felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0487-04 Akkreditációs lajstromszám: AL-0484 Ügyintéző: Mészáros Gabriella

Részletesebben

Beszállítói útmutató. Kézikönyv kis- és közepes vállalkozások számára

Beszállítói útmutató. Kézikönyv kis- és közepes vállalkozások számára Beszállítói útmutató Kézikönyv kis- és közepes vállalkozások számára BESZÁLLÍTÓI ÚTMUTATÓ Kézikönyv kis- és közepes vállalkozások számára BESZÁLLÍTÓI ÚTMUTATÓ Kézikönyv kis- és közepes vállalkozások számára

Részletesebben

PR és Kommunikációs Tanácsadó Kft. 1126 Budapest, Nárcisz u.12/a Tel.: +36 1 201 0713 E-mail: gapmedia@gapmedia.hu Web: www.gapmedia.

PR és Kommunikációs Tanácsadó Kft. 1126 Budapest, Nárcisz u.12/a Tel.: +36 1 201 0713 E-mail: gapmedia@gapmedia.hu Web: www.gapmedia. PR és Kommunikációs Tanácsadó Kft. 1126 Budapest, Nárcisz u.12/a Tel.: +36 1 201 0713 E-mail: gapmedia@gapmedia.hu Web: www.gapmedia.hu o szorongás o csalódottság o bizonytalanság o félelem o szakadék

Részletesebben

rendezvények rendezvények Médiaajánlat

rendezvények rendezvények Médiaajánlat Médiaajánlat Bemutatkozás A magyar bor iránt elkötelezett szervezetként fontosnak tartjuk ráirányítani a figyelmet azokra a borfajtákra, amelyek mind belföldön, mind külföldön méltán képviselhetik hazánkat.

Részletesebben

1. MEGRENDELŐ LAP 18. Budapesti Lakásvásár 2011. március 4-6.

1. MEGRENDELŐ LAP 18. Budapesti Lakásvásár 2011. március 4-6. 1. MEGRENDELŐ LAP 18. Budapesti Lakásvásár 2011. március 4-6. A megrendelő lap leadásának határideje a stand kijelölésétől számított egy hét, de legkésőbb 2011. február 21. 2011. február 21. után további

Részletesebben

Bérezési tanulmány 2010-2011

Bérezési tanulmány 2010-2011 Bérezési tanulmány 2010-2011 Bérek és versenyképesség Dirk Wölfer 2010.12.09 1 Befektetési döntések Motívumok gazdaságosság költségcsökkentés piacbıvítés helyi piac kiszolgálása vevıszolgálat kockázatok

Részletesebben

Computerworld.hu médiaajánlat

Computerworld.hu médiaajánlat Computerworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Computerworld.hu bemutatkozás 3 Computerworld.hu tartalmi elemei 4 A Computerworld.hu strukturális felépítése

Részletesebben

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA A Hungexpo Zrt., Magyarország első számú kiállításszervezője, kiállítóival, partnereivel folyamatosan konzultálva fejleszti kiállításait, annak

Részletesebben

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI Szponzoráció MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente 30-35 eseményt szervezünk, egy évben több mint 100.000 embert mozgatunk meg (köztük kb.

Részletesebben

X. Országos Anyagtudományi Konferencia KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

X. Országos Anyagtudományi Konferencia KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK X. Országos Anyagtudományi Konferencia Balatonalmádi, 2015. október 11-13. KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK www.oatk.hu A Konferencia célkitűzése Az Országos Anyagtudományi Konferenciasorozat tizedik, azaz

Részletesebben

A gazdasági válság hatása az ipari struktúrára Nyugat- és Közép- Dunántúl térségében

A gazdasági válság hatása az ipari struktúrára Nyugat- és Közép- Dunántúl térségében A gazdasági válság hatása az ipari struktúrára Nyugat- és Közép- Dunántúl térségében Szabó Sándor PhD. hallgató Válságról válságra A gazdasági világválság területi következményei tudományos konferencia

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT SAMSUNG értékcsomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT SAMSUNG értékcsomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT SAMSUNG értékcsomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit

Részletesebben

office@promoboard.hu / +36 20 9363 799 / www.promoboard.hu

office@promoboard.hu / +36 20 9363 799 / www.promoboard.hu rólunk http://www.youtube.com/watch?v=5bql0pndm0a http://www.youtube.com/watch?v=ogqf6pckwua A promoboard egy nagyméretű, 2 oldalas mozgó reklámfelület. Rendkívül mobil eszköz, amely közvetlen, direkt

Részletesebben