Bevezetõ >> Az Állásbörze látogatói >> Megjelenés az Állásbörzén >> A jelentkezés menete >> Fizetés >> Korábbi állásbörzéink >> Határidők >>

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bevezetõ >> Az Állásbörze látogatói >> Megjelenés az Állásbörzén >> A jelentkezés menete >> Fizetés >> Korábbi állásbörzéink >> Határidők >>"

Átírás

1 K i á l l í t ó i t á j é k o z t a t ó

2 Bevezetõ >> a r t a l o m Az Állásbörze látogatói >> Megjelenés az Állásbörzén >> Standok >> Fontosabb extra szolgáltatások standokhoz>> Irodai szolgáltatások, étkezés >> Parkolás >> Hirdessen a Műegyetemen az Állásbörze előtt >> Információs- és reklámoldalak >> Az Állásbörze honlapja >> Bemutatkozó rövidfilmek >> Vállalati prezentációk >> Kiemelt megjelenés az Állásbörzén >> Nyereményjáték >> A jelentkezés menete >> Fizetés >> Korábbi állásbörzéink >> Határidők >>

3 e v e z e t ő Európa harmadik és a Közép-európai régió gnagyobb és legrangosabb állásbörzéjével a műszaki, informatikai, gazdasági, pénzügyi és természettudományi diplomát szerző végzős hallgatók, illetve a néhány éve végzett szakemberek és az őket alkalmazni kívánó cégek számára kívánunk találkozási és kapcsolat-felvételi lehetőséget teremteni. A évi tavaszi Műegyetemi Állásbörze április 8-9-én, a hagyományoknak megfelelően a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Központi (K) épületében kap helyet. 7 8 ezer látogató magas szakmai és szolgáltatási színvonal 18 éves szervezési tapasztalattal kialakított szolgáltatások intenzív és hatékony találkozási lehetőség az álláskeresőkkel a hazai legfontosabb médiaszereplők támogatása alapos elméleti tudással felvértezett, ambiciózus felsőfokú végzettségű álláskeresők 3 hetes felkészítő programsorozat a céltudatosabb, aktívabb álláskeresőkért a frissdiplomás szakemberek és a felsőoktatási intézmények végzőseinek széleskörű tájékoztatása Jelentkezési határidő: március 6. Bővebb információ és jelentkezés: BME Diákközpont 1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3. K. I. 52. Tel.: , Fax: Honlap:

4 A z l l á s b ö r z e l á t o g a t ó i A 2008 tavaszi Műegyetemi Állásbörzére a hallgatók összesen negyvenkettő különböző felsőoktatási intézményből érkeztek. A válaszadók 57%-a BME diákjai, egykori hallgatói közül került ki. Jelentős érdeklődést tanúsítottak a rendezvény iránt az intézményhez nem kötődő műszaki és/vagy gazdaságtudományi képzésben tanuló egyetemi, főiskolai hallgatók is. A látogatók közel 78%-a rendezvény időpontjában első diplomájának megszerzésén dolgozott, több mint 22%-uk már rendelkezett felsőfokú végzettséggel. A vállalatok minden Állásbörzén egy kérdőív kitöltésével értékelik munkánkat. A rendezvénnyel, kiadványainkkal, a helyszínen nyújtott szolgáltatásokkal, valamint a kapcsolattartással kiállítóink túlnyomó többsége évről évre elégedett, felméréseink részletes eredményét a oldalon tekinthetik meg. A felvetett javaslatokat a tervezésnél feldolgoztuk, és az újonnan felmerült igényeknek igyekeztünk eleget tenni.

5 Megjelenés az Állásbörzén T A N D O K A rendezvényen különböző méretű és elrendezésű standokat alakítunk ki. A jellegzetes standok látványtervét és alaprajzát honlapunkon tekinthetik meg. A Megrendelőn feltüntetett részvételi díj magában foglalja: a kiválasztott standot alapfelszereléssel (a stand méretének megfelelő számú asztal, szék és zárható információs pult, vezetéknélküli internet-hozzáférés, szőnyeg, világítás, elektromos csatlakozás, virágdekoráció, szemetes kosár, valamint egységes cégfelirat); igény esetén természetesen egyéb berendezési tárgyakkal, szolgáltatásokkal is rendelkezésükre állunk (pl. vezetékes internet-csatlakozás, különböző méretű vitrinek, a stand falára szerelhető polc, prospektustartó, bárszék, interjú-fülke, raktár stb.) az információs vagy reklámoldallal való megjelenést az Állásbörze Kalauzban és a rendezvény honlapján, valamint erről az oldalról az Önök weboldalára mutató linket, a hostess- és büfészolgáltatást, valamint mindkét napon meleg ebédet (minden megkezdett 2 m 2 standalapterület után 1 főnek biztosítunk ebédet), MÛEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE tavasz április 8 9. egy vagy több, de legfeljebb 120 másodperc terjedelmű rövidfilm forgórendszerű lejátszását a rendezvény legforgalmasabb helyén, a főbejáratnál, egy gépkocsi részére díjmentes parkolási lehetőséget a rendezvény kiállítói számára kialakított parkolóban, az irodai szolgáltatásokat (fénymásoló, nyomtató, fax, ) a rendezvény ideje alatt, standonként egy eszköz számára vezetéknélküli internet-hozzáférés (a kapcsolat minőségére ill. adatátviteli sebességére garanciát nem vállalunk), 100Mbit sebességű vezetékes kapcsolat rendelhető Az Állásbörze egységes megjelenésének biztosítása érdekében mind a standokat, mind a standfeliratokat mi készítjük el. Ez alól csak az előzetesen megrendelt és egyeztetett egyéni standfeliratok jelentenek kivételt! Bizonyos esetekben egyéni stand kialakítása is lehetséges, kérjük, ezügyben egyeztessen velünk!

6 Megjelenés az Állásbörzén o n t o s a b b e x t r a s z o l g á l t a t á s o k s t a n d o k h o z MÛEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE tavasz április 8 9. Interjúfülke: a 4 m 2 -es alapterületű, zárható helyiségekben lehetőségük van a jelentkezőkkel a rendezvény forgatagától elzártan, nyugodt körülmények között beszélgetni, alkalmasságukat, rátermettségüket felmérni (felszereltsége: 1 asztal, 3 szék, asztaldísz, szemetes kosár, falióra, szőnyeg, világítás, frízfelirat). Raktárhelyiség: ha a rendezvényen az álláskeresőknek kiosztandó kiadványok, egyéb tárgyak, eszközök nem férnek el a standjukon, kérésükre 2 m 2 -es raktárhelyiséget építünk. Standkiegészítők: vállalatuk, termékeik bemutatásához segédeszközökkel is rendelkezésükre állunk: különböző méretű vitrinek, prospektustartók, polcok, honlapjuk online használatához internet-csatlakozás stb. Hozott frízfelirat: azon tisztelt kiállítóink, akik egyéni standfeliratot szeretnének rendelni, eldönthetik, hogy azt saját maguk készíttetik el, vagy a grafikai terveik alapján ránk bízzák annak elkészítését. Kérjük, már a megrendelőn jelezzék, hogy melyik megoldást választják! Szőnyegszín: a stand alapszolgáltatása szürke szőnyeget foglal magában. Térítés ellenében lehetőséget biztosítunk a szőnyeg színének kiválasztására is a rendelkezésünkre álló kínálatból (lásd a honlapot, Irodai szolgáltatások, étkezés Az irodai szolgáltatások igénybevételére, telefax, fénymásoló és internet használatra (a rendelkezésre álló erőforrások erejéig) a Business Centerben lesz lehetőségük. A standoknál hostesseink egész nap folyamatosan kávét, szendvicset, üdítőt, süteményt, gyümölcsöt szolgálnak fel. A stand ára magában foglalja minden megkezdett 2 m 2 alapterület után egy főnek az ebédjét mindkét napra; további mennyiséget a Megrendelőlapon rendelhetnek. Parkolás A Műegyetem közvetlen környezetében az igényeknél jelentősen kevesebb parkolóhely található, ezért minden tisztelt kiállítónk számára az alapszolgáltatási csomag részeként díjmentesen biztosítunk egy személygépkocsi részére parkolóhelyet. Amennyiben több autóval kívánnak jönni, kérjük, szíveskedjenek a további járművek részére parkolóhelyet rendelni! A 4-es metró Gellért téri megállójának építése miatt a parkolóhelyek egy részét csak az egyetem távolabbi épületeinél tudjuk kialakítani.

7 i r d e s s e n a M ű e g y e t e m e n a z Á l l á s b ö r z e e l ő t t A Műegyetemi Állásbörzét megelőző 2 hónapban a diákok kiemelt figyelemmel kísérik az egyetem területén működő hirdetési eszközeink és a Karrier Iroda híreit. Ezek használata hatékony médiamixet jelent az Önök cégének az állásbörze előtti marketing kampányok vagy toborzási állásajánlatok beharangozására. Hirdetési eszközeink: Sajtó A 2009-es általános Médiaajánló bemutatja Műhely című egyetemi újságunk hirdetési lehetőségeit és tarifáit, elérhető itt. Plakátozás A BME területén található több, mint 100 plakáthely kifejezetten nagy forgalmú, frekventált területen került kialakításra. A plakáthelyeket napi szinten kontrolláljuk, rendben tartjuk, így az Ön által megrendelt időszakban plakátai jól látható helyen, biztonsággal kerülnek kihelyezésre. Plakátozási tarifáink elérhetőek itt. Kedvezményes és kombinált médiacsomagok A kedvezményes médiacsomag ajánlataink jelentős árengedményt tartalmaznak és lehetőséget nyújtanak a BME-n igénybe vehető hirdetési eszközök sajtó, plakátozás, online eszközök - optimális kombinációjára is. A Karrier Iroda HR és toborzást segítő kedvezményes csomagajánlatai itt található Marketing témában kedvezményes csomagajánlatunk itt található Az Önök számára összeállított kedvezményes marketingcsomagokat kérje itt: Nagy örömünkre szolgálna, ha a Műegyetemi Állásbörze együttműködésünk mellett 2009-től elégedett hirdetőink között is üdvözölhetnénk Önöket.

8 Megjelenés az Állásbörzén MÛEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE tavasz április 8 9. e k l á m - é s i n f o r m á c i ó s o l d a l a k a z Á l l á s b ö r z e K a l a u z b a n A rendezvény cégkatalógusában mely 162 x 232 mm-es méretben, példányban készül információs- és reklámoldallal egyaránt megjelenhetnek. Egy tetszőleges típusú oldal az alapszolgáltatás részét képezi, ha standdal is megjelennek az Állásbörzén. Az információs oldal grafikája és oldalterve rögzített, az Önök által megadott céginformációkat, fontos adatokat tartalmazza. Amennyiben szeretnék, hogy az információs oldalaikon (a Kalauzban és a honlapunkon egyaránt) vállalatuk neve mellett logojuk is megjelenjen, kérjük, azt legalább 300 dpi felbontású képként (pl.:.tif vagy.jpg formátumban) vagy vektoros (.pdf,.eps vagy.ps) formátumban juttassák el hozzánk! A reklámoldal grafikáját és információtartalmát Önök határozzák meg. A kreatív anyagot legalább 300 dpi felbontású CMYK képként (pl.:.tif vagy.jpg formátumban) vagy vektorosan (.pdf,.eps vagy.ps formátumban) kérjük. Nyomdai paraméterek: Kép mérete (kifutós): 168 x 238 mm Vágott méret: 162 x 232 mm Tükör méret: 142 x 212 mm Amennyiben igényt tartanak rá, a korábbi rendezvények katalógusából szívesen postázunk Önöknek egy példányt, de honlapunkon is megtalálható az elmúlt két Állásbörze Kalauza pdf. változatban.

9 Megjelenés az Állásbörzén A Műegyetemi Állásbörze honlapja Lehetőséget biztosítunk a honlapunkon való megjelenésre információs oldallal, linkkel és bannerrel. Az információs oldalakon található linkeknek, valamint a 4 különböző helyen megjelenő bannereknek köszönhetően a weblapunkra látogatók egyszerűen megtalálják az Önök honlapját is, ezáltal még több információt szerezhetnek cégükről. O N L A P Ha honlapunkon megjelenő szalaghirdetést (bannert) rendelnek, azt a rendelés visszaigazolása és a banner megérkezése után, legfeljebb 2 munkanapon belül elhelyezzük honlapunkon. A bannerek egyenlő súlyozással, forgórendszerben jelennek meg. A bannerek működési adatait (megjelenés száma, átklikkelések száma) automatikusan, kétheti gyakorisággal elküldjük Önöknek. Banner paraméterek: A honlap fejlécében: 768 x 60 (fekvő), max. 35 kb A honlap oldalán: 120x 240 (álló), max. 35 kb Bemutatkozó rövidfilm(ek) A rendezvény legforgalmasabb helyén, a főbejáratnál rövidfilmek segítségével szeretnénk bemutatni tisztelt kiállítóinkat az álláskeresőknek. Ezáltal Önök is megismertethetik vállalatukat, küldetésüket, technológiájukat a látogatókkal, ízelítőt adhatnak cégük életéből az álláskeresőknek egy vagy több, de legfeljebb 120 másodperc összterjedelmű film révén. A filmek lehetnek bemutatkozó jellegűek vagy a vállalat termékeiről készült reklámfilmek is. A kész anyagokat CD-n vagy FTP-n várjuk.mpeg vagy.avi formátumban. Ezt a szolgáltatást díjmentesen kínáljuk minden standdal megjelenő kiállítónk számára. Amennyiben túllépik a 120 másodperces díjmentes határt, minden megkezdett percért nettó Ft-os díjat számlázunk. Tíz percnél hosszabb filmeket nem áll módunkban elfogadni. Ö V I D - F I L M E K

10 á l l a l a t i p r e z e n t á c i ó k Megjelenés az Állásbörzén Ezeken a programokon az álláskeresők betekintést nyerhetnek kiállítóink életébe, konkrét információkat szerezhetnek elképzeléseikről, fejlesztési terveikről, a betöltendő pozíciókról. A prezentációk utáni kötetlen beszélgetések kiválóan alkalmasak a kapcsolatfelvételre. Tizenhat, egyenként 30 perces cégelőadás megszervezésére van lehetőségünk, ezért minden érdeklődő kiállítónknak legfeljebb egy prezentációt tudunk biztosítani. Erre vonatkozó igényeiket a megrendelés sorrendjében elégítjük ki. i e m e l t m e g j e l e n é s A standdal való megjelenés esetén a tisztelt megrendelőink promóciós tevékenységet csak a saját standjuk területén végezhetnek. Amennyiben ezirányú igényüket jelzik felénk, ötleteiket előzetesen megosztják velünk, külön díjazás fejében a rendezvény más területein is lehetőségük nyílik promóciós tevékenységre. Kiemelt megjelenést kínálunk a rendezvény különböző felületein, például: megjelenés a résztvevő vállalatok búcsúcsomagjában logó elhelyezése az Állásbörze Kalauz minden oldalán logó elhelyezése az Állásbörze promóciós kiadványain (plakát, szórólap, térképek, szórólapok stb.) az Állásbörze ideje alatt egy-egy területen promóciós anyagokkal, tevékenységekkel lehetnek jelen (pl. Business Center, ruhatár, étterem stb.)

11 Megjelenés az Állásbörzén y e r e m é n y j á t é k Az Állásbörze látogatói számára nyereményjátékot szervezünk, melynek legfontosabb célja az álláskeresők aktivitásának növelése. A játékban részt vehetnek a Felkészítő Napok résztvevői, a vállalati prezentációk hallgatói, valamint az Állásbörze kérdőívét a helyszínen kitöltő látogatók. A nyeremények kiállítóink által felajánlott díjak.több éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy az értékes ajándékok (különösen műszaki termékek) komoly vonzerőt jelentenek a hallgatóknak az állásbörzén való részvételhez, az Önök vállalatának pedig kiemelkedő megjelenési felületeket. A játékhoz március 11-ig várjuk felajánlásaikat, minimum Ft értékben ajándékonként. A nyeremények biztosító vállalatok logóját és az ajándékok listáját a következő helyeken tüntetjük fel: plakátokon (3 000 példány, az összes releváns magyarországi felsőoktatási intézménybe eljuttatjuk) szórólapokon ( példány) külön oldalon a Kalauzban (4 000 példány) Állásbörze honlapján ( egyéni látogató, oldalletöltés) helyszíni információs táblákon nyereményjáték részvételi kártyákon és a részvételi szabályzaton Az ajándékokat a rendezvény második napján nyilvánosan sorsoljuk ki és a helyszínen átvehetőek. Az át nem vett ajándékok nyerteseit e- mailben értesítjük és azt a rendezvény után a BME Karrier Irodájában vehetik át.

12 MÛEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE tavasz április 8 9. jelentkezés menete Kérjük, faxon szíveskedjenek hozzánk visszajuttatni a kitöltött Megrendelőlapot! A standfoglalás jelentkezési sorrendben történik, így a korábban jelentkezők több stand közül választhatják ki az igényeiknek leginkább megfelelőt. Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan lehetőséget adunk a telefonon történő jelentkezésre is. Felhívjuk figyelmüket, hogy a telefonon előzetesen lefoglalt standokat csak 3 munkanapig tudjuk fenntartani. Ebben az esetben is a Megrendelőlap visszaküldése teszi véglegessé a standfoglalást. Az Állásbörze Kalauzban és a honlapunkon megjelenő információs oldalaik tartalmát a oldalon adhatják meg. A feltöltéshez szükséges loginnevet és jelszót a Megrendelőlap megérkezése után ben küldjük el Önöknek, ezért kérjük, fokozottan figyeljenek -címük megadásakor az olvashatóságra! A jelentkezés visszaigazolása után, még a rendezvény előtt elküldjük Önöknek a megrendelt szolgáltatásokról szóló számlát két részletben. Kérjük, hogy az azon feltüntetett fizetési határidőt betartva szíveskedjenek a megrendelt szolgáltatások ellenértékét banki átutalással kiegyenlíteni. Amennyiben olyan vállalatirányítási rendszerrel rendelkeznek, amely saját megrendelő használatát teszi szükségessé (pl. a számlán fel kell tüntetnünk az Önök megrendelésének számát), kérjük, a visszaigazolás kézhezvétele után szíveskedjenek saját megrendelőlapjukat is elküldeni! Ha az Ön vállalata részt vett a 2008 őszi Állásbörzén, 5% kedvezményt kap a számla végösszegéből! izetés

13 K o r á b b i Á l l á s b ö r z é i n k A 2008 évi tavaszi és őszi Műegyetemi Állásbörze résztvevői: A Műegyetemen már 18 éve minden tavasszal, 9 éve pedig ősszel is szervezünk állásbörzét. Ezen rendezvények kapcsán jelentős ismeretanyagra és tapasztalatra tettünk szert, amelynek eredményeként rendezvényeink színvonala, a munkaadók és az álláskeresők elégedettsége évről évre emelkedik. A hasonló európai rendezvények ismeretében bátran állíthatjuk, hogy a Műegyetemi Állásbörze nemzetközi összehasonlításban is megállja a helyét. A megelégedést bizonyítja, hogy évről évre egyre több vállalat tisztel meg minket bizalmával. 3DHISTECH Kft. AAM Vezetõi Informatikai Tanácsadó Zrt. ABB Kft. Accenture Kft. A-Credit 2000 Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Adecco Kft. Adnovum Hungary Kft. AGC Autóipari Magyarország Kft. Aker Kvaerner Alcoa-Köfém Kft. Alerant Informatikai Zrt. ÁLLÁSTART Start Kiadó Kft. Allied-Visions Kft. Alstom Hungária Zrt. Amri Hungary Zrt. AngelPoints Inc. AQUIS Informatika Zrt. Astron Informatikai Kft. Auchan Magyarország Kft. Audi Hungaria Motor Kft. AVL Autokut Kft. Axiál Kft. Balluff Elektronika Kft. Baustar Kft. Beck & Partners Kft. Benteler Autótechnika Kft. BIS Hungary Kft. Bombardier MÁV Kft. BorsodChem Zrt. BravoGroup Rendszerház Kft. British American Tobacco Hungary Brokernet Holding Zrt. BT Limited Magyarországi Fióktelepe Budapest Business Journal Budapesti Corvinus Egyetem Budapesti Erõmű Zrt. Budapesti Közlekedési Zrt. Budapesti Távhõszolgáltató Zrt. Business Technology International Kft. Captain Hungary Kft. CASON Mérnöki Zrt. Caterpillar Magyarország Zrt. Chemaxon Kft. Chemimontazh Kft. Chinoin Zrt. CIEE Exchanges Inc. Citibank International Plc. CLAAS Hungaria Kft. Coca-Cola HBC Magyarország.Kft. Cognizant Technology Solutions Hungary Kft. Colas Hungária Kft. Coloplast Hungary Kft. Contact Singapore Continental Budapest Continental Budapest (TEMIC HUNGARY) Continental Teves Magyarország Kft. CPH Kft. Crytek Hungary Kft. CTG CTG Belgium CV Online CVO Group Kft. (CVO Technology és CV Online Kft.) CVO Recruitment Magyarország Kft. Dalkia Energia Zrt. Data Explorer Kft. DECATHLON Degrémont - SUEZ Group (BKSZT Kft.) Delphi Thermal Hungary Kft. Delphi-Calsonic Magyarország Kft. DÉMÁSZ Zrt. DENSION Audio Systems Kft. DENSO Gyártó Magyarország Kft. Deutsche Bahn DGA Gépgyártó és Automatizálási Kft. DHL EXEL Supply Chain Magyarország Kft. DHL Express Magyarország Kft. DHS Dräxlmaier Hungária Kft. DHS Kft. Dimenzió Magánnyugdíjpénztár Docler Holding DOW Dunainjection Műanyaggyártó Kft. Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. Duolog Technologies Kft. E.On Hungária Zrt. Edag Hungary Kft. EDAG Hungary Kft. Égáz-Dégáz Gázszolgáltató Zrt. / Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. EGIS Gyógyszergyár Nyrt. Elcoteq Magyarország Kft. Electrolux Lehel Kft. ELMű Nyrt. EPAM Systems Kft. Epam Systems Kft. EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft. Ericsson Magyarország Kft. ERNST & YOUNG Tanácsadó Kft. Erste Bank Hungary Nyrt. European Patent Office Europrint Eger Kft. evopro Ipari és Automatizálási Kft. evosoft Hungary Kft. Exxonmobil Üzletsegítõ Központ Magyarország Kft. FALCON-VISION Műszaki Fejlesztõ és Szolgáltató Zrt. Figyelõ FIH Europe Ltd First Hungarian New- Zealand Flextronics International Kft. FMC Tanácsadó és Informatikai Kft. Focus Consulting Kft. Fõvárosi Vízművek Zrt. Ganz-Skoda Közlekedési Zrt. GE Consumer & Industrial GE Hungary Zrt. GE Hungary Zrt. Energy Divízió GE Hungary Zrt. Healthcare Divízió GE Money Budapest Bank Nyrt. GE Water & Process Technologies General Motors Central & Eastern Europe General Motors Powertrain - Magyarország Kft. Geomant Kft. Getronics Getronics EMEA Távolsági Szolgáltató Zrt. GHF Kereskedelmi Kft. GlobeNet Zrt. Grafton Recruitment Személyzeti Tanácsadó Kft. Grafton Technologies Gyõr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. Hallgatói Külügyi Testület HANKOOK TIRE Magyarország Kft. Haszon Lapkiadó Kft. Hays Hungary Kft. Helykeresõ - AFM Kiadó Kft. Hérosz ZRt. Hewlett-Packard Magyarország Kft. Hídépítõ Zrt. Hilti Hungária Szolgáltató Kft. Hirschmann Car Communication Kft. Hitelgarancia Zrt. Holcim Hungária Zrt. Huawei Technologies Hungary Kft. Humán Rent Európa Csoport Hungarocontrol Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. Hungary.Network Informatikai Zrt. IBIDEN Hungary Kft. IBM IMIGE IND GROUP Infineon Technologies Institut für Verbundwerkstoffe GmbH Interactive Brokers Group INWATECH Kft. IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt. isec-it Szolgáltató és Vállalati Kommunikációs Kft. ISH Kft. IT Services Hungary Kft. Item Solutions Jabil Circuit Magyarország Kft. Karrier Intézet Karrierklub KBC Global Services Magyarországi Fióktelepe Kelly Services Hungary Kft. KFKI Rendszerintegrációs Zrt. Kingspan Kereskedelmi Kft. KMC Solution Kft. Knorr- Bremse Vasúti Jármű rendszerek Hungária Kft. Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Knorr- Bremse Haszongépjármű Üzletág Kompetenzzentrum - Das Virtuelle Fahrzeug Forschungsges.m.b.H. Kopint-Datorg Zrt. Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási és Képzési Központ KPMG Hungária Kft. Lear Corporation Hungary Kft. Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. Legrand Zrt. Leitner + Leitner Tax Kft. LG Electronics Magyar Kft. Linamar Hungary Nyrt. LOXON Solutions Kft. Lufthansa Systems Hungária Kft. Lutron Electronics Magna Steyr Engineering Center Hungaria Kft. Magyar Államvasutak Zrt. Magyar Honvédség Magyar Oktatási Tájékoztató Magyar Olaj és Gázipari Nyrt. Magyar Suzuki Zrt. Magyar Telekom Nyrt. Magyar Televízió Zrt. Man at Work Kft. Manpower Kft. MAVIR Zrt. Metropol (MTG Metro Gratis Kft.) Microsoft Magyarország Kft. MK Nemzetbiztonsági Szolgálat Modine Europe GmbH MOL Group Morgan Hungary Kft. Morgan Stanley Kft. MSCI Barra MSK Hungary Bt. Musashi Hungary Ipari Kft. NAPI GAZDASÁG National Instruments Nav N Go Kft. NCR Magyarország Kft. NEORIS Tanácsadó & Informatikai Szolgáltató Kft. Népszabadság Kiadó és Nyomdaipari Zrt. NESS FMC Tanácsadó és Informatikai Kft. Nestlé Hungária Kft. NET 54 Üzleti Kommunikáció Kft. Neti Informatikai Tanácsadó Kft. NI Hungary Kft. (National Instruments) Nitrogénművek Zrt. Nokia Komárom Kft. Nokia Siemens Networks Magyarország Kft. Noord-Job Nederland Personeelsdiensten BV NXP Semiconductors Magyarország Kft. OBO Bettermann Hungary Kft. Online Üzleti Informatika Zrt. ONLINE Üzleti Informatika Zrt. OSB AG Ingenieur- un IT-Dienstleistungen P&Bert Management Consulting Group Kft. P92 IT Solutions Kft. Pannon GSM Távközlési Zrt. PannonJob Kft. PEC Central Europe Pex Hungária Philips Kft. PLES Zrt. Praca Outsourcing Zrt. Pressflex Kft. PricewaterhouseCoopers Kft. Procter&Gamble Prof. Maxim Kft. Profesia spol s.r.o. Profession (Sanoma Budapest Zrt.) ProfiPower Kft. Prolan Irányítástecnikai ZRt. Rádió1 Ramasoft Adatszolgáltató és Informatikai Zrt. Randstad RANDSTAD Szabadúszó.hu Kft Recruitment International Kft. Richter Gedeon Nyrt. Robert Bosch Kft. Samsung Electronics Magyar Zrt. Samsung SDI Mo. Zrt. Sanoma Budapest Zrt. SAP Hungary Kft. Sapa Profiles Kft. Sapa Profiles Kft. SCHAEFFLER CSOPORT (LuK, INA, FAG) Siemens Erõműtechnika Kft. Siemens PSE Kft. Sun Microsystems Kft. Synergon Informatika Nyrt. TATA Consultancy Services Ltd. TELEMÉDIA INTERACTV Produkciós Kft. TESCO-Global Áruházak Zrt. Teva Gyógyszergyár Zrt. TEVA Gyógyszergyár Zrt. ThalesNano Nanotechnológiai Zrt. ThyssenKrupp Presta Hungary Kft. Tivi Kft. TMT Informatika Kft. (Grape solution) TOPJOB (Inform Média Kft.) Toyota Motor Europe Transelektro Ganz-Röck Zrt. Trenkwalder-Multiman Személyzeti Szolgáltató Kft. Trinity Contact Kft. Tudományos Hasznos Emberi TVK Nyrt. Tyco Electronics Hungary Kft. Unisys Magyarország Kft. Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. Vegyépszer Zrt. Veritas Kft. VIDEOTON Videoton Holding Zrt. Vincotech (Hungária) Kft. VirusBuster Kft. Visteon Hungary Kft. Vodafone Magyarország Zrt. Wärtsila Finland Oy Fióktelepe West Hungary Consulting Kft. Wincor Nixdorf Kft. WORKANIA Wywex Kft. ZF Hungária Kft. Zollner Kft.

14 A T Á R I D Ő K MÁRCIUS 6. JELENTKEZÉS A kitöltött megrendelőt faxon kérjük eljuttatni a es számra MÁRCIUS 11. INFORMÁCIÓS- ÉS REKLÁMOLDALAK AZ ÁLLÁSBÖRZE KALAUZBAN A oldalra lépjen be a jelentkezéskor kapott felhasználói névvel és loginnal! A reklámoldal kreatív anyagát legalább 300 dpi felbontású CMYK képként (pl.:.tif vagy.jpg formátum) vagy vektoros (.pdf,.eps vagy.ps) formátum) kérjük. Nyomdai paraméterek: Kép mérete (kifutós): 168 x 238 mm Vágott méret: 162 x 232 mm Tükör méret: 142 x 212 mm CÉGLOGÓ Amennyiben szeretnék, hogy az információs oldalaikon (a Kalauzban és a honlapunkon egyaránt) vállalatuk neve mellett logojuk is megjelenjen, kérjük, azt legalább 300 dpi felbontású képként (pl.:.tif vagy.jpg formátumban) vagy vektoros (.pdf,.eps vagy.ps) formátumban juttassák el hozzánk! EGYÉNI RENDELT FRÍZFELIRATOK Amennyiben kértek egyéni rendelt frízfeliratot, kérjük, hogy azt vektoros formátumban (.pdf,.eps vagy.ps) jutassák el hozzánk! BEMUTATKOZÓ RÖVIDFILM(EK) A maximum 120 másodperces anyagokat CD-n vagy FTP-n várjuk.mpeg vagy.avi formátumban. Minden ezen túli megkezdett percért nettó Ft-os díjat számlázunk ki. Tíz percnél hosszabb filmeket pedig nem áll módunkban elfogadni. NYEREMÉNYJÁTÉK, VÁLLALATI PREZENTÁCIÓ Várjuk visszajelzésüket a részvételről MÁRCIUS 26. NÉVKITŰZŐK, ÉTKEZÉS, WiFi A oldalra lépjen be a jelentkezéskor kapott felhasználói névvel és loginnal és töltse ki a helyszíni adatok menüpontot.

MÛEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE 2007. április 25 26. www.allasborze.bme.hu

MÛEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE 2007. április 25 26. www.allasborze.bme.hu MÛEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE 2007. április 25 26. www.allasborze.bme.hu KALAUZ Köszöntő A felsőoktatási intézmények egyik alapvető célja, hogy magas színvonalú oktatási és kutatási tevékenységükkel piacképes

Részletesebben

nemzetközi tanulási és munkaajánlatok, interaktív, szakmai előadások,

nemzetközi tanulási és munkaajánlatok, interaktív, szakmai előadások, KÖSZÖNTŐ Kedves Látogatónk! A kiadvány, melyet a kezében tart, lehetőség és esély a tudatos karrierépítéséhez. 2009-ben a világ gazdasága, így a magyar gazdaság is súlyos veszteségeket könyvelt el. Ezen

Részletesebben

2009. október 15 16. SYMA Rendezvényközpont. www.hvgallasborze.hu

2009. október 15 16. SYMA Rendezvényközpont. www.hvgallasborze.hu 2009. október 15 16. SYMA Rendezvényközpont www.hvgallasborze.hu KÖSZÖNTŐ Kedves Látogatónk! Változásokkal teli világunkban egyre fontosabb, hogy munkavállalóként is alkalmazkodni tudjunk a körülményekhez,

Részletesebben

KÖSZÖNTO. Kedves Látogatónk! www.hvgallasborze.hu

KÖSZÖNTO. Kedves Látogatónk! www.hvgallasborze.hu KÖSZÖNTO Kedves Látogatónk! Számos állásbörze szervezôjeként többször szegezték már nekem a kérdést végzés elôtt álló diákok éppúgy, mint már dolgozó ismerôseim: "Miért menjek el az állásbörzére? Érdemes

Részletesebben

Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója vár téged is!

Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója vár téged is! Looking for talented professionals. Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója vár téged is! Cégbemutatónkért lapozz az 54. oldalra! www.it-services.hu KÖSZÖNTŐ Kedves Látogatónk! A HVG megújulásával

Részletesebben

karrier-tanácsadás, grafológiai elemzés, próbainterjúk (angolul és magyarul),

karrier-tanácsadás, grafológiai elemzés, próbainterjúk (angolul és magyarul), KÖSZÖNTŐ Kedves Látogatónk! Mozgalmas álláskeresési szezonnak nézünk elébe. Az elmúlt évek válság-hangulatát, a toborzási kedv megtorpanását, az elhelyezkedési esélyek csökkenését bizonyára Önök is érzékelték

Részletesebben

A rendezvény látogatóiról 1

A rendezvény látogatóiról 1 A rendezvény látogatóiról 1 A HVG Állásbörze résztvevőinek évről évre egyre nagyobb többségét alkotják a tudatos és magasan képzett látogatók, akik: aktív, állást és/vagy (tovább)képzést kereső, jellemzően

Részletesebben

KÖSZÖNTO. www.hvgallasborze.hu

KÖSZÖNTO. www.hvgallasborze.hu KÖSZÖNTO Az elmúlt években a munkaerô-piacon drámai változások következtek be hazánkban és világszerte egyaránt. A termékek és szolgáltatások értékének egyre nagyobb részét a befektetett tudás teszi ki,

Részletesebben

SZPONZORÁCIÓS ÉS KIÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

SZPONZORÁCIÓS ÉS KIÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK SZPONZORÁCIÓS ÉS KIÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK 2010 LEGNAGYOBB HAZAI LOGISZTIKAI ÉS BESZERZÉSI TALÁLKOZÓJA www.logisztika.hu AZ MLBKT KONGRESSZUSOKRÓL A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság

Részletesebben

2 nap a karrieredért 1500+ 140+ hazánk vezető cégei közül. Karrier Iránytű 10:00-18:00. 2015. február 25-26. SYMA Rendezvényközpont

2 nap a karrieredért 1500+ 140+ hazánk vezető cégei közül. Karrier Iránytű 10:00-18:00. 2015. február 25-26. SYMA Rendezvényközpont Kiemelt állásajánlóink Karrier Iránytű 2015. február 25-26. SYMA Rendezvényközpont 10:00-18:00 2 nap a karrieredért 1500+ CV tanácsadás próbainterjú 140+ hazánk vezető cégei közül AJÁNLATOK IT-, MÉRNÖKI,

Részletesebben

MAGYARORSZÁG LEGHATÉKONYBB VÁLLALATAI 2011

MAGYARORSZÁG LEGHATÉKONYBB VÁLLALATAI 2011 MAGYARORSZÁG LEGHATÉKONYBB VÁLLALATAI 2011 Magyarország leghatékonyabb vállalatainak jellemzői Miután befejeztük az adatok gyűjtését és elemzését, melyek segítségével rangsoroltuk Magyarország leghatékonyabb

Részletesebben

Tájékoztató kiállítók számára. Tanulók száma a 2011/2012 tanévben N=1 761 740 fő*

Tájékoztató kiállítók számára. Tanulók száma a 2011/2012 tanévben N=1 761 740 fő* Iskolakezdési Kiállítás és Vásár, 2013. augusztus 10-11. Tájékoztató kiállítók számára Az iskolakezdés több mint 1 millió családot érint minden évben. 2013 szeptemberében közel 1,8 millió tanuló, hallgató

Részletesebben

SYMA Rendezvényközpont

SYMA Rendezvényközpont SYMA Rendezvényközpont 2011. október 5-6., 10.00 18.00 Kulcs az álláskereséshez TARTALOM SZAKMAI PARTNER Programok... 2. Felkészülés az állásbörzére... 3. Kikkel találkozhatunk egy állásvásáron?... 4.

Részletesebben

Álláskeresést támogató programok

Álláskeresést támogató programok Álláskeresést támogató programok e-reg rendszer Jelentkezz az állásokra könnyedén! Karrierút tervezés a Szakmai Túraállomások segítségével! Ismerd meg Te is az állásokra való jelentkezést lényegesen kényelmesebbé

Részletesebben

Heti Válasz CEMI Felsőoktatási Rangsor 2009

Heti Válasz CEMI Felsőoktatási Rangsor 2009 BIZALMAS Heti Válasz CEMI Felsőoktatási Rangsor 2009 Módszertan Budapest, 2009. október 8. Ez a dokumentum kizárólag a Megbízó használatára készült. A dokumentumban szereplő összes szellemi termék a Central

Részletesebben

EDUCATIO MÉDIA 2014 A f i a t a l o k f i g y e l n e k r á n k! 1

EDUCATIO MÉDIA 2014 A f i a t a l o k f i g y e l n e k r á n k! 1 EDUCATIO MÉDIA 2014 A f i a t a l o k f i g y e l n e k r á n k! 1 Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.... 3 Educatio Online... 4 Online hirdetési nettó tarifáink...4 További hirdetési lehetőségek...5

Részletesebben

CampusTeam. a campus toborzás szakértője. Tevékenységünk, referenciáink, megoldásaink a hallgatókat elérni vágyó vállalkozások számára

CampusTeam. a campus toborzás szakértője. Tevékenységünk, referenciáink, megoldásaink a hallgatókat elérni vágyó vállalkozások számára CampusTeam a campus toborzás szakértője Tevékenységünk, referenciáink, megoldásaink a hallgatókat elérni vágyó vállalkozások számára A siker érdekében nem elég a végzés után megszólítani a hallgatókat,

Részletesebben

Te tudod a jó receptet? TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZTE SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL. SZTE Tavaszi Állásbörze 2012

Te tudod a jó receptet? TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZTE SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL. SZTE Tavaszi Állásbörze 2012 Te tudod a jó receptet? SZTE TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL 2012 SZTE Tavaszi Állásbörze 2012 1 Ügyintézés Személyesen az SZTE Karrier Irodában 6722 Szeged, Honvéd

Részletesebben

SZTE TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE ÉS TANÁCSADÓ MELLÉKLETTEL

SZTE TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE ÉS TANÁCSADÓ MELLÉKLETTEL SZTE TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ 2013 SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE ÉS TANÁCSADÓ MELLÉKLETTEL Ügyintézés Személyesen az SZTE Karrier Irodában 6722 Szeged, Honvéd tér 6. Tel./fax: 62/546775, 62/546680

Részletesebben

DE Főépület, 35. Rendezvénytérkép

DE Főépület, 35. Rendezvénytérkép Rendezvénytérkép 6 7 8 9 10 11 12 5 4 3 2 1 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 33 34 32 13 14 15 16 17 DE Főépület, díszudvar 35 2 1 WWW.TOPJOB.HU ORSZÁGOS ÁLLÁSPORTÁL 2 HUMARKET 3 Trenkwalder 4 Interjúbox

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Kedves Munkahelykeresők!

KÖSZÖNTŐ. Kedves Munkahelykeresők! KÖSZÖNTŐ Kedves Munkahelykeresők! Az Európai Felsőoktatási Térség előtt álló kihívások fontos feladatának tartom, hogy a hallgatók a munkaerőpiacon versenyképes tudás és felkészültség mellett, sikeresen

Részletesebben

Hírlevél / December-Január 2012/ 2013

Hírlevél / December-Január 2012/ 2013 Hírlevél / December-Január 2012/ 2013 Egyedi programok A jövő most kezdődik. / Képzés & Szervezetfejlesztés Ha hallgatsz, hallgass szeretetből. Ha beszélsz, beszélj szeretetből. Ha figyelmeztetsz, figyelmeztess

Részletesebben

Felelôs Kiadó: Budapesti Corvinus Egyetem (korábban Közgáz) Karrier Iroda. Készült: 2005. március (BME Kiadó Kft. nyomdájában, 25 000 példányban)

Felelôs Kiadó: Budapesti Corvinus Egyetem (korábban Közgáz) Karrier Iroda. Készült: 2005. március (BME Kiadó Kft. nyomdájában, 25 000 példányban) Szerzôk: Andrási Monika Bodnár Éva Csaba Attila Hajdú Csongor Oláh Beáta Budapesti Corvinus Egyetem Karrier Iroda (1., 2., 3. fejezet) Budapesti Corvinus Egyetem Pszichológia Tanszék (3. fejezet) Budapesti

Részletesebben

SZTE SZOLGÁLTATÓK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL ŐSZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ

SZTE SZOLGÁLTATÓK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL ŐSZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZTE SZOLGÁLTATÓK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL ŐSZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ 2012 Ügyintézés Személyesen az SZTE Karrier Irodában 6722 Szeged, Honvéd tér 6. Tel./fax: 62/546775, 62/546680 info@sztealmamater.hu www.sztealmamater.hu

Részletesebben

2013. február 26-27. 10:00-18:00. Több m. Mit találsz az állásbörzén? 5 000 állás- és képzési ajánlatát,

2013. február 26-27. 10:00-18:00. Több m. Mit találsz az állásbörzén? 5 000 állás- és képzési ajánlatát, Karrier Iránytű 2013. február 26-27. 10:00-18:00 Több mint 120 munkaadó és képzőcég több mint Köszönto 5 000 állás- és képzési ajánlatát, Itt az ideje a proaktív álláskeresésnek! Ismét megnyitja kapuit

Részletesebben

(TÁMOP-1.4.4.-08/1-2009-0037)

(TÁMOP-1.4.4.-08/1-2009-0037) Á L L Á S B Ö R Z E Igyekezz az lenni, ami vagy! Ez az egyetlen, amivel az életnek tartozol Gödöllő 2011. április 27. Kistérségi együttműködés a helyi gazdasági-, és foglalkoztatási potenciál erősítésére

Részletesebben

Hírlevél / Április-Május 2013

Hírlevél / Április-Május 2013 Hírlevél / Április-Május 2013 Képzés & Szervezetfejlesztés & Képzési tanácsadás, duális képzés A jövő most kezdődik. Szeretem, ha életemnek széles margója van. / Henry David Thoreau: Walden Nyílt programjaink

Részletesebben

Hírlevél / Március Április 2013

Hírlevél / Március Április 2013 Hírlevél / Március Április 2013 Képzés & Szervezetfejlesztés & Képzési tanácsadás, duális képzés A jövő most kezdődik. Minden tél szívében rejtezik egy vibráló tavasz, és minden éj leple mögött ott vár

Részletesebben

2015. ÁPRILIS 15. GAMF Kar Törös Olga Sportcsarnok 50 kiállító cég 100 gyakorlati pozíció Közel 200 nyitott pozíció 350 állásajánlat

2015. ÁPRILIS 15. GAMF Kar Törös Olga Sportcsarnok 50 kiállító cég 100 gyakorlati pozíció Közel 200 nyitott pozíció 350 állásajánlat Börze Állás- Éves lap Szerda 2015.április 15. http://karrier.hszk.kefo.hu/allasborze-2015 Állásbörze a Kecskeméti Főiskolán! 2015. ÁPRILIS 15. GAMF Kar Törös Olga Sportcsarnok 50 kiállító cég 100 gyakorlati

Részletesebben

a sikerhez A CORWELL Kft. és viszonteladó partnerei közötti együttműködés alapelvei

a sikerhez A CORWELL Kft. és viszonteladó partnerei közötti együttműködés alapelvei KULCS a sikerhez A CORWELL Kft. és viszonteladó partnerei közötti együttműködés alapelvei TARTALOMJEGYZÉK 1. Köszöntő 2 2. Magunkról 3 2.1. Irodaszer nagykereskedelem: csak viszonteladóknak! 3 2.2. Ki

Részletesebben