SELECT VIDEO júniusi BLU-RAY kiajánló. Egy becsületbeli ügy Blu-ray (A Few Good Men) (12)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SELECT VIDEO 2015. júniusi BLU-RAY kiajánló. Egy becsületbeli ügy Blu-ray (A Few Good Men) (12)"

Átírás

1 SELECT VIDEO júniusi BLU-RAY kiajánló Egy becsületbeli ügy Blu-ray (A Few Good Men) (12) Tom Cruise, Jack Nicholson és Demi Moore játssza a főszerepet Rob Reiner kritikailag körberajongott filmjében, amely a parancs és a szív hangjának követése közötti különbség veszélyeiről szól. Cruise a haditengerészet egy pimasz jogászát alakítja, aki egy lelkes ügyvédnővel (Moore) kiegészülve egy politikailag érzékeny gyilkossági ügyben kezd nyomozást. Két olyan haditengerész védelmét kapják feladatul, akiket egy katonatársuk meggyilkolásával vádolnak. A nyomozás során a páros a hűség és a becsület kódexének mezsgyéjén egyensúlyozva annak legfélelmetesebb harcosával, egy rettenthetetlen ezredessel (Nicholson) találja szemben magát. Három fantasztikus alakítás fémjelzi ezt a remekül megrendezett bírósági thrillert, melyben olyan sztárok is feltűnnek, mint Kevin Pollak, Kiefer Sutherland és Kevin Bacon. - Rob Reiner kommentárja - Dokumentumfilm: a rendszabályozás, interjúk Rob Reiner, Aaron Sorkin és a szereplők közreműködésével. - A színpadtól a filmvászonig, Aaron Sorkin és Rob Reiner közreműködésével Rendezte: Rob Reiner Főszereplők: Tom Cruise, Jack Nicholson, Demi Moore Nyelvek: magyar 5.1, angol 5.1, francia 5.1, lengyel 2.0, német 5.1 Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, horvát, izlandi, kínai, koreai, német, norvég, portugál, román, spanyol, svéd, szlovén, thai, török Hossz: kb. 137 perc Képarány: HD SZÉLESVÁSZNÚ (2.35:1), 1920 x1080p Vonalkód: Cikkszám:

2 Drakula Blu-ray (16) Gary Oldman, Winona Ryder és az Oscar -díjas Anthony Hopkins (1991 legjobb férfi főszereplő, A bárányok hallgatnak) játszik az Oscar -díjas rendező, Francis Ford Coppola (1974 legjobb rendezés, A keresztapa 2) látványos és magával ragadó Drakula feldolgozásában. Bram Stoker gótikus regényéből Coppola egy modern mesterművet alkotott, visszatérve a Drakula legenda eredeti gyökereihez. Gary Oldman átalakulása Drakula szerepében - vénből fiatal emberré, emberből vérengző szörnyeteggé egyszerűen bámulatos. Hasonlóan lenyűgöző Winona Ryder alakítása a fiatal szépség szerepében, aki Drakula mindent elsöprő vágyának célpontja lesz. Anthony Hopkinst a doktor szerepében láthatjuk, aki mer hinni Drakulának, de attól sem riad vissza, hogy ellent mondjon neki. Drakulát így még nem láttuk korábban: pazar, káprázatos és ellenállhatatlan. Ha egyszer megnézed, soha nem fogod elfelejteni. Több mint 30 percnyi kimaradt jelenet Audiokommentár és bevezető Francis Ford Coppola közreműködésével A vér éltet - Így készült a Drakula A jelmez maga a díszlet - Eiko Ishioka munkái A kamera mögött - A Drakula klasszikus vizuális effektusai Módszer és téboly - A Drakula látványvilága Rendezte: Francis Ford Coppola Főszereplők: Gary Oldman, Winona Ryder, Anthony Hopkins, Keanu Reeves Nyelvek: magyar 5.1, angol PCM 5.1, cseh 5.1, francia 5.1, lengyel 5.1, orosz 4.0 Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, izlandi, kínai, koreai, lengyel, norvég, portugál, román, spanyol, svéd, thai, török Hossz: kb. 127 perc Képarány: HD SZÉLESVÁSZNÚ (1.85:1), 1920 x1080p Vonalkód: Cikkszám:

3 El Mariachi / Desperado Blu-ray (18) bosszút állni. El Mariachi - A zenész Csak egy egyszerű zenész szeretett volna lenni, semmi több, ahogy az apja, a nagyapja és a dédapja is. A város azonban, ahol szerencsét próbál, csak balszerencsét hoz rá. A gitárját kénytelen fegyverre cserélni, és attól kezdve már az életéért játszik... Robert Rodriguez író-rendező első filmje elsöprő sikert aratott: a nézők és a kritikusok is azonnal kedvencükké fogadták. A film most HD minőségben, digitálisan felújított Blu-ray kiadásban látható. Desperado Antonio Banderas, Joaquim De Almeida, Salma Hayek, Steve Buscemi, Cheech Marin és Quentin Tarantino szerepel ebben a golyózáporokban bővelkedő filmben, amit sokan a mexikói Ponyvaregénynek tartanak. Az író-rendező Robert Rodriguez folytatja legendás első filmjének, az EL MARIACHI-nak a történetét: a rejtélyes zenész (Antonio Banderas) most szerelme gyilkosán akar EXTRÁK (eredeti nyelven): Audiokommentár az író/rendező Robert Rodriguez közreműködésével 10 perces filmiskola és Rodriguez iskolai munkája (Bed Head) Los Lobos videkoklip És sok más BLU-RAY TM EXKLUZÍV EXTRA: A vágószoba Rendezte: Robert Rodrigez El Mariachi főszereplők: Carlos Gallardo, Consuelo Gómez, Peter Marquardt El Mariachi nyelvek: magyar 2.0, lengyel 2.0, orosz 2.0, spanyol 2.0, thai 2.0 El Mariachi feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, görög, hindi, horvát, izlandi, koreai, lengyel, mandarin, orosz, portugál, román, thai, török Hossz: kb.104 perc Képarány: HD SZÉLESVÁSZNÚ (1.85:1), 1920 x1080p Desperado főszereplők: Antonio Banderas, Joaquim De Almeida, Salma Hayek, Steve Buscemi, Cheech Marin, Quentin Tarantino Desperado nyelvek: magyar 2.0, lengyel 2.0, orosz 2.0, spanyol 2.0, thai 2.0 Desperado feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, görög, hindi, horvát, izlandi, koreai, lengyel, mandarin, orosz, portugál, román, thai, török Hossz: kb.85 perc Képarány: HD SZÉLESVÁSZNÚ (1.85:1), 1920 x1080p Vonalkód: Cikkszám:

4 Terminátor: Megváltás Blu-ray (Terminator: Salvation) (16) Az Ítélet napját követően, mikor a gépek veszik át az uralmat a Földön, John Connor (Christian Bale A sötét lovag) az ellenállás vezére felveszi a harcot a Skynettel, hogy megakadályozza az emberiség teljes pusztulását. Miközben maga köré gyűjti harcosait, és felkészül az ellentámadásra, Connor rádöbben, hogy a túlélés csak úgy biztosítható, ha megmenti saját apja, Kyle Reese (Anton Yelchin - Star Trek) életét. A legsokkolóbb felismerést azonban egy magányos vándor, Marcus Wright (Sam Worthington - Avatar) érkezése tartogatja, aki olyan választás elé állítja Connort, amely eldöntheti az emberi faj sorsát, és amely mindkettőjüket öngyilkos küldetésre vezérli az ellenséges vonalak mögé. - A KULISSZÁK MÖGÖTT: - A JÖVŐ ÚJRAÉRTELMEZÉSE: Pillants be a Terminátor Megváltás kulisszái mögé ezzel az exkluzív kisfilmmel! - A MOTO-TERMINÁTOR: Nézd meg, hogy a Terminátor Megváltás effektuscsapata és a Ducatti hogy alkotta meg közösen a futurisztikus és halálos Moto-Terminátort! - BLU-RAY TM EXKLUZÍV EXTRÁK: - MAXIMUM MOZI MÓD: Nézd meg filmet a rendezővel, McG-vel! - Kép-a-képben infósáv audiokomentárral, sztoribordokkal, képgalériával, az események kronológiájával, valamint 11 kisfilmmel a trükkökről, melyek a film lélgzetelállító speciális effektusait mutatják be. - movieiq TM Lejátszás közben megjelenő információk a forgatásról Rendezte: McG Főszereplők: Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin, Moon Bloodgood Nyelvek: magyar 5.1, angol DTS-HD, cseh 5.1, lengyel 5.1, orosz 5.1, török 5.1, ukrán 5.1 Feliratok: magyar, angol, bolgár, cseh, észt, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, litván, román, szerb, szlovák, szlovén, török Hossz: kb. 115 perc Vonalkód: Cikkszám:

5 A 6. napon Blu-ray (The 6th day) (16) Akadhat férfi, akinek csupán egyetlen méltó ellenfele van: önmaga! Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger), helikopterpilóta boldogan él családjával, ám egy nap rá kell jönnie, hogy eddigi boldogsága átmeneti volt, és valaki elvette tőle. Hogy ki? Adam Gibson. Önmaga tökéletes mása költözött be a házába, felesége és gyermeke mellé. A férfi azonban ragaszkodik az életéhez: meg akarja tudni, hogy ki és milyen játékot játszik vele. Hamarosan rájön, hogy balesete után halottnak hitték, és egy cég elkövette a legsúlyosabb hibát: klónozta őt. A nagyvállalat természetesen mindent megtenne, hogy eltüntesse bűne nyomait, és ehhez meg kell szabadulnia az eredetitől. Persze csak akkor, ha mindenre elszánt bérgyilkosai meg tudják állapítani, melyik Gibson az eredeti... A jövő elkezdődött kisfilm A repülés másik módja kisfilm Cindy nyomában kisfilm Az üldözés művészete kisfilm A peremen túl kisfilm És sok minden más. Rendezte: Roger Spottiswoode Főszereplők: Arnold Schwatzenegger, Michael Rapaport, Tony Goldwyn, Michael Rooker, Sarah Wynter, Robert Duvall Nyelvek: magyar 5.1, angol Dolby True HD 5.1, cseh 5.1, lengyel 5.1, orosz 5.1, spanyol 5.1 Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, görög, héber, hindi, holland, horvát, izlandi, lengyel, norvég, portugál, román, spanyol, svéd, szlovén, török Hossz: kb. 124 perc Vonalkód: Cikkszám:

6 Az Amazonas Kincse Blu-ray (Welcome To The Jungle) (16) Travis (Seann William Scott), az alvilág fejének fia, eltűnik az Amazonas mélyén, miközben egy felbecsülhetetlen értékű, rég elveszettnek hitt indián kincs, az El Gato után kutat. Becknek (The Rock), a behajtónak jut a nem túl hálás feladat, hogy visszaszállítmányozza főnöke kalandor fiacskáját. Nem elég, hogy a két férfi ki nem állhatja egymást, de ráadásul ugyanazt a nőt (Rosario Dawson) szeretik. Ám félre kell tenniük ellenszenvüket, és egyesíteni kell erejüket, hogy fel tudják venni a harcot a bányatársaság kegyetlen tulajdonosával (Christopher Walken), aki éppen ugyanazt a szobrocskát akarja megszerezni. - A rendező és a szereplők kommentárja - A producer kommentárja - Rombolás - Balhé a dzsungelben - Irány a város! - Amazonas, hawaii stílusban - Kimaradt jelenetek - És sok minden más! Rendezte: Peter Berg Főszereplők: The Rock, Seann William Scott, Christopher Walken, Rosario Dawson Nyelvek: magyar 5.1, angol Dolby True HD 5.1, cseh 5.1, lengyel 5.1, orosz 5.1 Feliratok: magyar, angol, bolgár, cseh, dán, finn, hindi, horvát, lengyel, norvég, román, svéd, szlovák, szlovén Hossz: kb. 104 perc Képarány: HD SZÉLESVÁSZNÚ (2.35:1), 1920 x1080p Vonalkód: Cikkszám:

7 Az Emlékmás Blu-ray (Total Recall) (16) Készülj fel a non-stop izgalomra ebben a felvillanyozó és lélegzetelállító (Jeff Craig, Sixty Second Preview) akció/sci-fiben. Douglas Quaid (Colin Farrell) egyszerű gyári munkás, aki egy Rekall nevű, vadiúj technikákat alkalmazó cégnél különleges kezelést kap: szuperkém álmait valós emlékekké változtatják. Amikor a műveletbe hiba csúszik, a képzelet és a valóság határai összemosódnak, és Quaidnek menekülnie kell. Kate Beckinsale, Jessica Biel és Bryan Cranston szereplésével AZ EMLÉKMÁS egy kirobbanó akciófilm, elképesztő vizuális effektusok sorával. Rendezte: Len Wiseman Főszereplők: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel Nyelvek: magyar 5.1, angol Dolby TrueHD 5.1, cseh 5.1, lengyel 5.1, orosz 5.1 Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, lengyel, orosz, portugál, román, szerb, szlovák, török Hossz: kb. 118 perc Vonalkód: Cikkszám:

8 Az első lovag Blu-ray (First Knight) (12) Egy történet abból a korból, amikor a férfiak még megküzdöttek a becsületükért, és megvívtak egy nő szerelméért. Arthur király (Sean Connery) bölcs és nemes lelkű uralkodó, de ha kell, akkor kérlelhetetlen katona. Mikor a gonosz Malagant egy újabb várost akar az uralma alá hajtani, Arthur király harcba száll vele. A város úrnője, a gyönyörű Guinevere (Julia Ormond) beleszeret az uralkodóba, és úgy dönt, feleségül megy hozzá. Ám éppen mikor belépne a királyi vár kapuján, ahol a házasság és a korona várja, véletlenül összetalálkozik egy ismeretlen nomáddal, Lancelottal (Richard Gere) - Audiokommentár a rendező és a producer közreműködésével - Arthur legendák kommentár - Irány Camelot!- kisfilm - Így készül egy királyság kisfilm - Lovagok kiképzése kisfilm - Kimaradt jelenetek Rendezte: Jerry Zucker Főszereplők: Sean Connery, Richard Gere, Julia Ormond Nyelvek: magyar 5.1, angol Dolby TrueHD 5.1, cseh 5.1, lengyel 5.1, orosz 5.1 Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, lengyel, orosz, portugál, román, szerb, szlovák, török Hossz: kb. 118 perc Vonalkód: Cikkszám:

9 Django elszabadul Blu-ray (Django Unchained) (18) Quentin Tarantino már megint vad, őrült és poénos filmet rendezett, melyben kiváló színészek dolgoztak vele. Jamie Foxx alakítja Djangót, a rabszolgát, aki egy fogorvosból lett fejvadász, dr. Schultz (Christoph Waltz) oldalán vadászik fehér emberekre. De neki csak az a fontos, hogy rátaláljon a feleségére (Kerry Washington) és kiszabadítsa a gyönyörű nőt egy rabszolgavásáron látta utoljára. A páros eljut Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) hírhedt ültetvényére, ahol egy ravasz trükkel próbálják visszaszerezni Django szerelmének szabadságát. Ám az uraság háziszolgája (Samuel L. Jackson) rájön, hogy mit akarnak igazából, és elszabadul a pokol EXTRÁK (MAGYAR FELIRATTAL): - A spaghetti-western újragondolása: Lovak és kaszkadőrök a Django elszabadulban - Sharen Davis jelmeztervei - J. Michael Riva emlékére: a Django elszabadul látványtervei - 20 év a szakmában: A Tarantino XX Blu-ray TM gyűjtemény - A Django elszabadul zenéje reklám Rendezte: Quentin Tarantino Főszereplők: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo Dicaprio, Kerry Washington, Samuel L. Jackson Nyelvek: magyar 5.1, angol DTS-HD 5.1, cseh 5.1, lengyel 5.1, orosz 5.1, török 5.1, ukrán 5.1 Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, lengyel, litván, orosz, portugál, román, szerb, szlovák, szlovén, török Hossz: kb. 165 perc Vonalkód: Cikkszám: A kiadó a változtatás jogát fenntartja! 9

SELECT VIDEO 2015. július ÁRAKCIÓK!

SELECT VIDEO 2015. július ÁRAKCIÓK! SELECT VIDEO 2015. július ÁRAKCIÓK! Django elszabadul (Django Unchained) (18) Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft Egyszerűen briliáns Xilla Valentine, GlobalGrind.com Quentin Tarantino már megint vad, őrült

Részletesebben

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Játékfilmek Amerikai filmek EL-Gy Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban El Tropico (2005) DVD 481 Rend.: Andy Garcia Szereplők: Andy Garcia, Dustin Hoffmann, Bill Murray. Időtartam: 139 Kuba

Részletesebben

Állj, határ! (The Border)

Állj, határ! (The Border) Select 86 Kft. 2009. júniusi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Állj, határ! (The Border) Az Oscar -díjas Jack Nicholson játssza a főszerepet ebben a feszült történetben, amelyben egy férfinek választania

Részletesebben

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Játékfilmek Amerikai filmek Ka-Ki Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban A kabalapasi (2007) DVD 1070 Rend.: Mark Helfrich Szereplők: Dane Cook, Jessica AlbaDan Fogler. Időtartam: 97 Minden

Részletesebben

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Játékfilmek Amerikai filmek Ha-Ju Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Ha eljő a lovas (1978) DVD 2690 Rend.: Alan J. Pakula Szereplők: James Caan, Jane Fonda, Jason Robards. Időtartam: 114

Részletesebben

MEGJELENÉSEK MVM EXTRA ÚJ MEGJELENÉSEK AKCIÓS ÁRON AKCIÓS MEGJELENÉSEK MAGYAR CÍM EREDETI CÍM FORMÁ- TUM MEGJELENÉS DÁTUMA AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR

MEGJELENÉSEK MVM EXTRA ÚJ MEGJELENÉSEK AKCIÓS ÁRON AKCIÓS MEGJELENÉSEK MAGYAR CÍM EREDETI CÍM FORMÁ- TUM MEGJELENÉS DÁTUMA AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÚJ EK 2008. májusi megjelenéseink DÁTUMA MAGYAR CÍM EREDETI CÍM FORMÁ- TUM AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR MÛFAJ VONALKÓD 2008.05.06. KALANDOROK KALANDOROK DVD 1990,- (1658+Áfa) vígjáték 5999544253940 2008.05.06.

Részletesebben

március 4, 5, 7, 9, 2011. március

március 4, 5, 7, 9, 2011. március március 4, 5, 7, 9, 2011. március MÁRCIUS HAVI PROGRAMOK, ELŐADÁSOK március 1-én kedden délután 6 órakor GOMBAISMERETI TANFOLYAM vezeti: Lukács Zoltán (06/30/447-1235) március 5-én szombaton délután 5

Részletesebben

UNIVERSAL 2008. szeptemberi megjelenések

UNIVERSAL 2008. szeptemberi megjelenések UNIVERSAL 2008. szeptemberi megjelenések Kiadó: Universal Kiadás dátuma: 2008. szeptember 11. Skorpiókirály 2. Harcos születik (The Scorpion King 2 Rise of Warrior) Tudni szeretnéd, honnan ered a Skorpiókirály

Részletesebben

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Játékfilmek Koprodukcióban készült filmek F- L Fanny és Alexander (1982) DVD 2531 Rend.: Ingmar Bergman Szereplők: Pernilla Allwin, Bertil Guve, Börje

Részletesebben

2008. decemberi megjelenések

2008. decemberi megjelenések 2008. decemberi megjelenések Kiadó: Corner Film Bovaryné A paraszti családból származó Emma Rouault csak azért ment hozzá Bovary-hoz, a jómódú, de végtelenül unalmas doktorhoz, hogy megszabaduljon családi

Részletesebben

AUGUSZTUSI MEGJELENÉS 1.

AUGUSZTUSI MEGJELENÉS 1. SV SELECT '86 Kereskedelmi Kft. SV SELECT VIDEO Műsoros videokazetta és DVD nagykereskedelmi értékesítés SELECT VIDEO -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

2013. febr. AKG-s ma ga zin. 50 Ft

2013. febr. AKG-s ma ga zin. 50 Ft 2013. febr. AKG-s ma ga zin 74 50 Ft Népek konyhája az AKG szülinapon 2 Szubjektívmagazin Kiadja az A lter natív K özgazdas ági G imnázium Sz ub jek tív Alkotóköre Felelősszerkesztő Ba ra nyai Ist ván

Részletesebben

Alfred Hitchcock rendezıi munkásságának hatása a filmmővészetre és a nézıkre

Alfred Hitchcock rendezıi munkásságának hatása a filmmővészetre és a nézıkre Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar Bölcsészet-és Társadalomtudományi Intézet Társadalomtudományi, Felnıttképzési és Közmővelıdési Intézeti Tanszék Alfred Hitchcock rendezıi munkásságának

Részletesebben

Firkász. A Szent László Szakképző Iskola újságja. 2013. március

Firkász. A Szent László Szakképző Iskola újságja. 2013. március Firkász A Szent László Szakképző Iskola újságja 2013. március Tartalom - Utassy József: Március zúg örökké - Tavasz volt - Üzenetek - sorfal állás - Így írtok Ti - Valenciai beszámoló folytatása - Interjú

Részletesebben

Infomunkások. Találkozások. Exkluzív magyar gasztronómia Wiszkidenszky András, Gerendai Károly. Falra nôtt borsó. Egerek és emberek.

Infomunkások. Találkozások. Exkluzív magyar gasztronómia Wiszkidenszky András, Gerendai Károly. Falra nôtt borsó. Egerek és emberek. Találkozások 2009. január Exkluzív magyar gasztronómia Wiszkidenszky András, Gerendai Károly Falra nôtt borsó Városi vetemények Egerek és emberek Klónozás fagyasztott sejtbôl Lékhorgászok Téli pecázás

Részletesebben

II. évfolyam, 2. szám 2008. február. ingyenes kulturális havilap NÉMETH JUCI ÚJRA FELÁLLOK A SZÍNPADRA, ERRE SZÜLETTEM

II. évfolyam, 2. szám 2008. február. ingyenes kulturális havilap NÉMETH JUCI ÚJRA FELÁLLOK A SZÍNPADRA, ERRE SZÜLETTEM II. évfolyam, 2. szám 2008. február ingyenes kulturális havilap I N G Y E N E S NÉMETH JUCI ÚJRA FELÁLLOK A SZÍNPADRA, ERRE SZÜLETTEM TARTALOM T A 2008/2 MÉLYRE NÉZEL VÉLETLENÜL 4 Ágens az operapunk OSCAR

Részletesebben

FEL A MOZIT! DOKUMENTUMFILMEK KONTRASZT TABU MOZIZOOM ÜNNEPEINK

FEL A MOZIT! DOKUMENTUMFILMEK KONTRASZT TABU MOZIZOOM ÜNNEPEINK SULI-MOZI 2013 2014 A Budapest Film Zrt. iskolai programja FEDEZD FEL A MOZIT! DOKUMENTUMFILMEK KONTRASZT TABU MOZIZOOM ÜNNEPEINK 2 Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesületének ajánlása A most felnövekvő

Részletesebben

Halit ERGENC Interjú AL Hayat CHANNEL 2013/03/06 (2. rész) Halit Ergenc ventilátorok passionated ( Jegyzetek ) ekkor: 2013. július 7.

Halit ERGENC Interjú AL Hayat CHANNEL 2013/03/06 (2. rész) Halit Ergenc ventilátorok passionated ( Jegyzetek ) ekkor: 2013. július 7. Halit ERGENC Interjú AL Hayat CHANNEL 2013/03/06 (2. rész) Halit Ergenc ventilátorok passionated ( Jegyzetek ) ekkor: 2013. július 7., 17:54 AW: A másik ajtó a "operaénekes" ajtó és az a személy, aki játszott

Részletesebben

2014. jan. AKG-s ma ga zin. 50 Ft. Egy diák -

2014. jan. AKG-s ma ga zin. 50 Ft. Egy diák - 2014. jan. AKG-s ma ga zin 50 Ft 77 Egy diák - vállalkozás: C4M fesztivál Robotozzunk! 2 Szubjektívmagazin Kiadja az Al ter na tív K öz gaz da s á gi Gim ná zi um Sz ub jek tív Alkotóköre Felelősszerkesztő

Részletesebben

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Játékfilmek Magyar filmek N-Z Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban A nagy generáció (1986) DVD 1494 Rend.: András Ferenc Szereplők: Cserhalmi György, Eperjes Károly, Koltai Róbert. Időtartam:

Részletesebben

ANDREW G. VAJNA BEMUTATJA SZABADSÁG, SZERELEM. Szereplık: Fenyı Iván Dobó Kata Csányi Sándor Gesztesi Károly Szávai Viktória Huszár Zsolt

ANDREW G. VAJNA BEMUTATJA SZABADSÁG, SZERELEM. Szereplık: Fenyı Iván Dobó Kata Csányi Sándor Gesztesi Károly Szávai Viktória Huszár Zsolt ANDREW G. VAJNA BEMUTATJA SZABADSÁG, SZERELEM Szereplık: Fenyı Iván Dobó Kata Csányi Sándor Gesztesi Károly Szávai Viktória Huszár Zsolt Eredeti történet: Joe Eszterhas Forgatókönyv: Gárdos Éva Bereményi

Részletesebben

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Családi és ifjúsági filmek Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban 101 kiskutya (1996) DVD 147/1 Rend.: Stephen Herek Szereplők: Glenn Close, Jeff Daniels, Joely Richardson. Időtartam: 99 Vajon

Részletesebben

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Ismeretterjesztő filmek Történelem, kultúrtörténet, politika 1. VIII. Henrik. Egy zsarnok arcképe (2009) DVD 2527/1-2 Rend.: David Sington Időtartam:

Részletesebben

I. Elszánás. Szeptember reformáció. Mit szeretnénk elérni? 1. Gyöngyhalászok bevezető alkalom

I. Elszánás. Szeptember reformáció. Mit szeretnénk elérni? 1. Gyöngyhalászok bevezető alkalom 05 Ifiorak:07 Ifiorak.qxd 2009.07.26. 17:11 Page 91 I. Elszánás Szeptember reformáció Mit szeretnénk elérni? 1. Gyöngyhalászok bevezető alkalom 91 Gondolatkör Az előttünk álló tíz hónapban tengeralatti

Részletesebben

Köszöntő. Bujtor Istvánra emlékezünk az ötödik oldalon. Megrendelhető még a KIMTE egyesület első közös kiadványa, címe:

Köszöntő. Bujtor Istvánra emlékezünk az ötödik oldalon. Megrendelhető még a KIMTE egyesület első közös kiadványa, címe: I. évfolyam, 1. szám 2009. október Köszöntő Talán az egyik legszebb szavunk a kapcsolat. Kapcsolatban lenni egymással, kapcsolatot teremteni másokkal, nos, ez magában hordozza a segítés lehetőségét is.

Részletesebben

National Geographic DVD ajándék állatkerti belépőjeggyel. DVD ismertető

National Geographic DVD ajándék állatkerti belépőjeggyel. DVD ismertető National Geographic DVD ajándék állatkerti belépőjeggyel DVD ismertető TARTALOMJEGYZÉK NATIONAL GEOGRAPHIC - KALAND / FELFEDEZÉS 30 év válogatott filmjei 3 30 év válogatott filmjei 2. rész 4 Darwin titkos

Részletesebben

...ha könyvrol van szó! november

...ha könyvrol van szó! november ...ha könyvrol van szó! 2013 november Saafaariii!...egy elfelejtett életérzés 7,99 Eur Rendelési kód:496 Állatkerti újszülöttek Ára: 12 Euro A Safari játékok fő célja elsősorban a gyerekek jó irányba történő

Részletesebben

Ezek történtek Ibolyával. 2011-ben...

Ezek történtek Ibolyával. 2011-ben... Ezek történtek Ibolyával 2011-ben... Tartalomból: KÖSZÖNTŐ w w w. o i r o. h u - o l á h i b o l y a e l s ő r a j o n g ó i o l d a l a 2 Bevezető 3 Egy hiteles dokumentumfilm... 6 Idén ünnepli 60. születésnapját

Részletesebben

cecelia ahern győrffy ákos tárcája Az írek legtrendibb írónője nyári olvasmányok 50 árnyalata Magazin kéthavonta Ára:198 Ft Klubtagoknak ingyenes

cecelia ahern győrffy ákos tárcája Az írek legtrendibb írónője nyári olvasmányok 50 árnyalata Magazin kéthavonta Ára:198 Ft Klubtagoknak ingyenes győrffy ákos tárcája szuperáras nyári olvasmányok Sikerkönyv a szürke 50 árnyalata Az írek legtrendibb írónője cecelia ahern Fot ó: Ar c h í v 2012 04 Magazin kéthavonta Klubtagoknak ingyenes Ára:198 Ft

Részletesebben