Beszámoló. A Polgárőrség Nyírábrányi Egyesület munkájáról. ( és közötti időszakról) és közötti időszak:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beszámoló. A Polgárőrség Nyírábrányi Egyesület munkájáról. (2010-01-01 és 2011-12-31 közötti időszakról) 2010-01-01 és 2010-12-31 közötti időszak:"

Átírás

1 Polgárőrség Nyírábrányi Egyesülete 4264 Nyírábrány Ábrányi Kornél tér 6. Fax.: 52/ , mobil: Levél cím: 4264 Nyírábrány Pf 4 Beszámoló A Polgárőrség Nyírábrányi Egyesület munkájáról ( és közötti időszakról) Tisztelt Polgármester Úr! Tisztelt Képviselőtestület! és közötti időszak: Mozgó illetve figyelő szolgálatot: 2536 órában (az egész egyesületre kivetítve) Rendkívüli szolgálatot: 193 órában (az egész egyesületre kivetítve) ( reggeli ügyelet 186 ó, eltűnt személy keresése 24 ó) Közös szolgálatot: 170 órában (85 alkalommal a határrendészekkel 2 fő) Rendezvénybiztosítás: 190 órában (márc ó, Sziget Fesztivál 152 ó, Aug ó ) Segélyfizetés: 335 órában Nyári tábor: 1920 órában (4 fő 21 napi szolgálata)

2 -2- Ifjúsági Csoport: 713 órában reggeli szolgálatot (18 fő csoportra kivetítve) 6 órában rendezvénybiztosítást (Március 15) láttunk el ben összesen 5344 órában (ebben benne van a tábor is), az Ifj.cs. 719 órában teljesített szolgálatot, ez 4973 km (4817 km saját szolgálat, 156 km közös szolgálat) szolgálati út megtételét is jelenti a járőr kocsinkkal. Általános tájékoztató: A évhez hasonlóan polgárőreink 2010-ben is megkülönböztetett figyelemmel kísérték az általános iskolát és környékét, ezért is folytatjuk a már 12. éve működő Ifjúsági Csoport működtetését, így nem okozott különösebb gondot nekünk az OPSZ és az ORFK által szeptember 15. és október 15. közötti időszakra ismételten meghirdetett közlekedésbiztonsági akcióhoz csatlakozni. Az OPSZ elnökének felhívása szerint az általános iskolák környékére szervezett közlekedésbiztonsági és baleset megelőzési szolgálatok szervezésével kell a gyerekek biztonságos közlekedését biztosítani. Ezt a feladatot 1 fő polgárőr és 18 gyermek végezte, végzi folyamatosan hetes beosztásban, az iskola vezetésének támogatásával és az iskolai kapcsolattartó segítségével (Kovács Zsolt). Munkánkhoz támogatást nyújtottak és nyújtanak, a Határrendészeti Kirendeltség munkatársai rendszeresen és igény szerint a Vámospércsi Rendőrőrs munkatársai. Közös szolgálataink a határrendészeti kirendeltség munkatársaival rendszeresek, de igény szerint szervezhetünk a Vámospércsi rendőrőrs munkatársaival is közös szolgálatot. Az egyesület elnöke, vezetősége, illetve tagjainak egy része az alábbi konferenciákon, fórumokon és rendezvényeken vettek részt: Évzáró Közgyűlés Alapismereti vizsga Biztonsági Öv és Gyerekülések konferencia BP.BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályon Polgármesterek-Polgárőrvezetők-Rendőrség egyeztető fórum Hajdúhadház Karitatív és Sport Munkabizottság ülése ORFK Készenléti Rendőrség Bp HBM PSZ Küldött Közgyűlés Debrecen Megyeháza Kistérségi Régiós gyűlés Nyírmártonfalva Fókuszban a Civil Összefogás Fiksz Pont Egyesület szervezése Hajdúhadház XVI. Megyei polgárőr Nap Berettyóújfalu Országos Polgárőr Nap Poroszlón OPSZ Ifjúsági Tábor (16-21 éves korig)

3 Gyerek tábor Civilek a Történelmi Alkotmányért fórum a Magyarok Világszövetsége szervezésében Debrecen Egy iskola-egy polgárőr program országos fóruma BP. ORFK székházban, előadás tartása OPSZ Központi Ünnepség 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére Bp. ORFK székházban Bűnmegelőzők Országos Szakmai Szövetsége küldöttgyűlés Bp. Egy iskola-egy polgárőr programban résztvevők oktatása HBM RFK-ban Debrecen Rudrovszky Gyula OPSZ Közlekedési Munkabizottság elnökének temetése Budapesten megyét képviseltem A különböző konferenciákon való részvételemet a saját továbbképzési igényemen kívül (mint egyesületi elnök) a megyei szövetség által, mint alelnökre rám bízott feladatok (ifjúságnevelés, - Egy iskola-egy polgárőr- mozgalom koordinálása, továbbképzések szervezése, utánpótlás nevelése, Rendvédelmi Szakiskolákkal és a rendvédelmi szervekkel való kapcsolattartás, nyári táborok szervezése) tették és teszik az elkövetkezendő időszakban is indokolttá. A 16. éve megrendezésre kerülő Országos Ifjúsági Bűnmegelőzési és Környezetvédelmi Szaktáborban, (melyet már 14. éve egyesületünk működtet) 2 turnust vittünk végig 4 fő polgárőr társunk aktív segítségével: I. turnus: és között 100 fővel II. turnus: és között 66 fővel Összesen 166 gyermeket táboroztattunk ebben az országban, egyedülálló táborban. Településünkről a két turnusban 10 fő ifjú polgárőr vett részt, a gyerekek tagjai voltak, illetve tagjai a Polgárőrség Ifjúsági Csoportjának, részükre az egyesület saját költségvetéséből Ft tábori támogatást biztosított. Ebben az évben külön feladatként kellet megszerveznünk és lebonyolítanunk az OPSZ Ifjúsági Táborát 120 fő éves korú ifjú polgárőröknek, melyet a megyei polgárőr szövetség pályázat úton nyert el. Ebben a táborban az előadások, a járőr szolgálatok és a kulturális és sport programok megszervezése és koordinálása is ránk hárult. A tábor a résztvevő megyék ifjú polgárőreinek megelégedésével zárult. Egyesületünk belső élete 85 fő polgárőr 16 csoportban látott el szolgálatot a település határain belül. Külön öröm számunkra, hogy az elmúlt időszakban is sokan látták be településünk lakói közül, hogy milyen fontos szerepet látunk el a bűnmegelőzés területén és szeretnének ebben az önkéntes munkában aktívan részt vállalni, így kérték felvételüket az egyesületünkbe. Új tagjaink: Papp Istvánné Serbán János

4 -4- Szatmáriné Papp Orsolya Szatmári Gábor 2011-től 79 fő polgárőrünk lát majd el szolgálatot reményeink szerint, és sajnos már csak 15 csoport, mivel januárban a kilépettek miatt egy csoportot meg kellet szüntetni. Sajnos vannak olyan tagjaink is akik a többszöri felkérés ellenére sem látnak el aktívszolgálatot (ez 7 főt érintett) nem reagáltak a felszólításunkra, így őket javaslom a közgyűlésnek kizárásra. Kizárásra javasolt tagok: Mézes József Erdei György Nagy Szilárd Dankó József Tóth László Csordás György Kerti Sándor Kilépett tagjaink: Prétli András Prétli Miklós ifj. Czigle Sándor Egyesületünk decemberben tartott elnökségi ülésén megválasztottuk Nyírábrány Polgárőré - t, illetve Nyírábrány Polgárőr Csoport - jait reméljük a jövőben is tudjuk folytatni ezt a megkezdett elismerési formát, anyagi támogatottságunk, majd lehetővé teszi ezt, mivel az elismerés csak erkölcs elismerés a jó munkáért, pénzbeli juttatás nem jár mellé (de sajnos az emlékérmek is pénzbe kerülnek). Egyesületünk gazdálkodása: évi működésünket Ft támogatással segítette az Önkormányzat. Éves tagdíjunk 2010-ben 85 főre: Ft (ebből lett befizetve egyesületünk éves tagdíja a megyei szövetség felé / Ft /, a maradványt az évzáró rendezvényen használtuk fel. Önkormányzati támogatás tervezete évre: e Ft (amit benyújtottunk) től önálló gazdálkodóvá válásunk óta a ránk bízott támogatással sikeresen gazdálkodtunk, az önkormányzat szigorú pénzügyi ellenőrzése mellet. A szigorú könyvelési és pénzgazdálkodási előírások szükségessé tették, hogy végzett könyvelő segítségét vettük igénybe a 2010 évtől. Pályázatok 2010-ben egy sikeres pályázatunk volt. Az NCA-nál nyertük 150.e Ft + 30.e Ft önrésszel. Amiből működési célú kiadásokat kell fedeznünk (adminisztrációs költségek, technikai eszköz vásárlás, kommunikációs költségek, biztosítások).

5 és közötti időszak Mozgó illetve figyelő szolgálatot: 3618 órában (az egész egyesületre kivetítve) Rendkívüli szolgálatot: 355 órában (az egész egyesületre kivetítve) ( reggeli ügyelet 109 ó, eltűnt személy keresése 58 ó, posta őrzése és postások kisérése 53 ó, Halottak napi szolg. 135 ó) Közös szolgálatot: 132 órában (66 alkalommal a határrendészekkel 2 fő) 20 órában a Vámospércsi Rendőrőrs munkatársaival Rendezvénybiztosítás: 902 órában (márc ó, Fogathajtó Verseny 720 ó, Falunap 152 ó, Karácsonyi rendezvény 20 ó, az egész egyesületre) Nyári tábor: 1344 órában (4 fő x 14 napi x24 ó szolgálata) Ifjúsági Csoport: 436 órában reggeli szolgálatot (18 fő csoportra kivetítve, amíg működött) 6 órában rendezvénybiztosítást (Március 15) láttunk el ben összesen 6371 órában (ebben benne van a tábor is), az Ifj.cs. 442 órában teljesítettünk szolgálatot, ez 5930 km szolgálati út megtételét is jelenti a járőr kocsinkkal. Két esetben kerestünk eltűnt személyt és 22 esetben adtunk jelzést az együttműködő szervek felé. Bár ez a jelzésadás szám nem tűnik túl soknak, de figyelembe kell venni azt a tényt, hogy polgárőreink napközben dolgoznak így este, illetve éjszaka látnak el szolgálatot, ezért a napközbeni történések nem érintik őket. A felsorolt óraszámok szerintem bizonyítják, hogy nem a lábunkat lógattuk, hanem kivettük alaposan a részünket településünk közbiztonságának elősegítésében, megőrzésében.

6 -6- Általános tájékoztató A évhez hasonlóan polgárőreink első félévében is megkülönböztetett figyelemmel kísérték az általános iskolát és környékét. A reggeli buszok érkezésekor a már 13. éve működő Ifjúsági Csoport 5. és 6. osztályos tanulói látták el a szolgálatot, segítették társaik biztonságos és balesetmentes iskolába jutását. A csoport 18 fővel működött 2011.június 10-ig. Gyöngyöspatai és Hajdúhadházi események hatására hozott Belügyminisztériumi és kormányzati döntések értelmében kellett nekünk is bizonyos lépéseket megtennünk. A május 21-én hatályba lépett évi L törvény a közterület rendjének fenntartása érdekében szükséges törvények módosításáról szólt. A törvény értelmében módosítva lett a Polgárőrségről szóló évi LII. törvény is, a módisítás értelmében a Ptv.1. (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lépet: (2) A polgárőr a Bűntető Törvénykönyvben meghatározottak szerint, tevékenysége ellátása során közfeladatott ellátó személy, aki önként vállalja a polgárőrség tevékenységében való közreműködését. Polgárőr nagykorú, büntetlen előéletű személy lehet. Ez a változás sajnos nem teszi lehetővé, hogy törvényesen működtessük tovább a 14 évig megyei szinten kiemelkedően, jól működtetett általános iskolásokból álló Ifjúsági Csoport tevékenységét, ezért től nem szívesen, de a törvényi és a jogszabályi előírásoknak a polgárőr egyesület eleget tett és a csoport működését ideiglenesen felfüggesztettük (várva a számunkra kedvező újabb változást) november 28-ána parlament elfogadta a évi CLXV. törvényt a polgárőrségről és a polgárőri tevékenység szabályairól. A törvény megerősítette a évi LII. törvény változtatásait, illetve pontosabban határozta meg a törvény III. fejezet 5. pont bekezdésében a polgárőr szolgálat ellátásának feltételeit: A polgárőri szolgálat: az alap- és a kiegészítő feladatoknak a polgárőrségről és a polgárőri tevékenység szabályairól szóló törvényben meghatározott feltételeknek megfelelő ellátása. Ki láthat el polgárőri szolgálatot: csak polgárőr, és polgárőr igazolvány birtokában. Polgárőr az a: 18. életévét betöltött, cselekvőképes és büntetlen előéletű személy lehet, aki nyilatkozatával önként vállalja a polgárőri szolgálat ellátását és magára nézve kötelezőnek ismeri el az etikai és a szolgálati szabályzatot. A polgárőr az alap- és kiegészítő feladatokat kizárólag polgárőr igazolvány birtokában láthatja el. A törvény szigorítása ellenére a polgárőrség továbbra is teszi a dolgát, ahogy tette azt az elmúlt 16 év során.

7 -7- Az egyesület elnöke az alábbi konferenciákon, fórumokon és rendezvényeken vett részt: Kistérségi Régiós Gyűlés Nyírmártonfalva Évzáró Közgyűlés évi NCA pályázati regionális konferencia Nyíregyháza A polgárőrség helye és szerepe a közrend, közbiztonság fenntartásában. Nemzetközi Konferencia a Budapesti és Agglomerációs PSZSZ szervezésében Budapest HBM PSZ Küldött Közgyűlés Debrecen Megyeháza Évzáró Közgyűlés Hajdúhadház HBM Baleset megelőzési Bizottság elnökségi ülése Debrecen 20 éves a Polgárőrség központi ünnepség Budapest Bűnmegelőzők Országos Szakmai Szövetsége Küldöttgyűlés Budapest XIX. Kerékpáros Iskola Kupa Országos Döntő megnyitója Debrecen Trianoni Ünnepség Fülöp XVII. Megyei polgárőr Nap Nádudvar Európai Civil Találkozó Budapest (Parlament) OPSZ Gyerek Tábor Biztonságos szórakozóhelyek konferencia Debrecen 1956-os Forradalom és Szabadságharc ünnepsége Fülöp Kistérségi Régiós Gyűlés Téglás A különböző konferenciákon való részvételemet a saját továbbképzési igényemen kívül (mint egyesületi elnök) a megyei szövetség által, mint elnökhelyettesre rám bízott feladatok tették és teszik az elkövetkezendő időszakban is indokolttá. A 17. éve megrendezésre kerülő Országos Ifjúsági Bűnmegelőzési és Környezetvédelmi Szaktáborban, új nevén OPSZ Országos Gyerek Tábor (melyet már 15. éve egyesületünk működtet) 2 turnust vittünk végig 4 fő polgárőr társunk aktív segítségével: I. turnus: és között 89 fővel II. turnus: és között 70 fővel Összesen 142 gyermeket táboroztattunk ebben az országban, egyedülálló táborban. A táborba Hajdú-Bihar megye 13, más megye 7 és Románia 3 településéről érkeztek a gyerekek. Településünkről a két turnusban 10 fő ifjú polgárőr vett részt, a gyerekek tagjai voltak, illetve tagjai a Polgárőrség Ifjúsági Csoportjának. A tábor ideje alatt (mind két turnus esetében) összesen 27 előadó tartott előadást, foglalkozást a táborlakók számára. Az együttműködésünknek megfelelően rendszeresen láttunk el közös szolgálatot a Határrendészeti Kirendeltség munkatársaival.

8 -8- Egyesületünk belső élete 2011-ben 72 fő polgárőr 14 csoportban látott el szolgálatot a település határain belül től 62 fő polgárőrünk lát majd el szolgálatot reményeink szerint, és sajnos már csak 13 csoportban. Sajnos vannak olyan tagjaink is akik a többszöri felkérés ellenére sem látnak el aktív szolgálatot (ez 4 főt érintett) nem reagáltak a felszólításunkra, így az elnökség javasolja őket a közgyűlésnek kizárásra. Kizárásra javasolt tagok: Erdei György Huszti István Szilágyi László Holhós Tamás 2011-ben sem új belépőnk, sem önként kilépőnk nem volt. Egyesületünk decemberben tartott elnökségi ülésén megválasztottuk Nyírábrány Polgárőré - t, illetve Nyírábrány Polgárőr Csoport - jait reméljük a jövőben is tudjuk folytatni ezt a megkezdett elismerési formát, anyagi támogatottságunk, ha majd lehetővé teszi ezt, mivel az elismerés csak erkölcs elismerés a jó munkáért, pénzbeli juttatás nem jár mellé (de sajnos az emlékérmek is pénzbe kerülnek). Együttműködési szerződések A május 21-én hatályba lépett évi L törvény a közterület rendjének fenntartása érdekében szükséges törvények módosításának értelmében újra kellett, illetve újra kell kötni a már meglévő együttműködési szerződéseinket a társ szervezetekkel én én Folyamatban HBM RFK Határrendészeti Kirendeltséggel HBM RFK Hajdúhadházi Rendőrkapitánysággal Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata Egyesületünk gazdálkodása: évi működésünket Ft támogatással segítette az Önkormányzat. Éves tagdíjunk 2011-ben 72 főre: Ft (ebből lett befizetve egyesületünk éves tagdíja a megyei szövetség felé / Ft /, a maradványt működésünk biztosítására használtuk fel. Önkormányzati támogatás tervezete évre: Ft (amit benyújtottunk)

9 -9- Pályázatok 2011-ben egy sikeres pályázatunk volt. Az NCA-nál nyertük 100.e Ft + 20.e Ft önrésszel, amit saját költségvetésünkből gazdálkodtunk ki. A pályázatból működési célú kiadásokat kellet fedeznünk (adminisztrációs költségek, kommunikációs költségek, biztosítások) évi feladatok 2012-ben is szeretnénk a 2011 évhez hasonló szolgálat ellátás megvalósítani, amennyiben ezt anyagi lehetőségeink lehetővé teszik évvégéig meg kell felelnünk a évi CLXV. törvény a polgárőrségről és a polgárőri tevékenység szabályairól szóló előírásoknak, valamint a OPSZ új Alapszabályának amit én fogadott el a közgyűlés (az OPSZ ettől a dátumtól már mint, köztestület működik, bizonyos állami feladatok átvállalásával). Ez számunkra azt jelenti, hogy át kell dolgoznunk az Alapszabályunkat, komolyabb és felelősség teljesebb szolgálat ellátást kell végeznünk, jelentési, beszámolási kötelezettségeink megnövekednek, több továbbképzésen-oktatáson kell részt vennünk, évzárónk beszámolóját, határozatait stb. el kell jutatni az Országos Bírói Hivatalhoz Budapestre és még egy sorhasonló feladatot kell majd az elnökségnek és a tagságnak is ellátnia. Az általános iskolában lehetőség szerint előadások szervezése a helyes közlekedésről, parti drogokról prevenciós szándékkal és közötti időszak Mozgó illetve figyelő szolgálatot: 508 órában (az egész egyesületre kivetítve) Közös szolgálatot: 4 órában (1 alkalommal a határrendészekkel 2 fő) Rendezvénybiztosítás: 18 órában (márc.15.) láttunk el ben első félévében összesen 530 órában teljesítettünk szolgálatot, ez 1605 km szolgálati út megtételét is jelenti a járőr kocsinkkal.

10 -10- Az év első felében sajnos jóval kevesebb gépkocsis szolgálatot tudtunk ellátni, mint az előző évek hasonló időszakában. Ennek elsősorban anyagi okai voltak és vannak. Gépkocsinkat több alkalommal kellett leállítani üzemanyaggondok, illetve takarékossági megfontolásokból. Ilyenkor tagjaink saját lakó környezetükben végeztek gyalogos járőr szolgálatot én előzetes terveink szerint folytattuk azt az előadás sorozatott, amit 2011-ben kezdtünk el az Ábrányi Emil Általános Iskola osztályos tanulóinak. Az előadást a HBM RFK Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség munkatársa tartotta ismételten. Összegezve az eddigieket, a járőrszolgálatok tapasztalatait, az ismerté vált bűncselekmények statisztikáját kijelenthetjük, hogy mint visszatartó erő (a bűnelkövetőkkel szemben) a közterületeken jelen voltunk, figyeltünk, járőröztünk. Lehetőségeinkhez képest igyekeztünk a közrend védelmét, a település lakosságának biztonság érzetét biztosítani. A község rendezvényein, a különböző megmozdulásokon, akciókban aktívan szerepet vállaltunk. A Polgármesteri Hivataltól kapott támogatást jól, gazdaságosan és nyomon követhetően használtuk fel. Tisztelt Polgármester Úr! Tisztelt Képviselőtestület! Beszámolómat a fentiek szerint kívántam megtenni, kérem annak megvitatását és elfogadását. Nyírábrány, Boros Viktor elnök

23. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-i rendes ülésére

23. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-i rendes ülésére 23. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-i rendes ülésére Tárgy: Dombóvári Polgárőrség Önvédelmi Egyesület beszámolója

Részletesebben

4. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 28-i rendes ülésére

4. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 28-i rendes ülésére 4. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. január 28-i rendes ülésére Tárgy: Dombóvári Polgárőr Egyesület beszámolója a 2015. évi tevékenységéről

Részletesebben

21. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. február 23-i rendes ülésére

21. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. február 23-i rendes ülésére 21. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. február 23-i rendes ülésére Tárgy: i Polgárőrség Önvédelmi Egyesület beszámolója a 2011. évi tevékenységéről

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének február 14-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének február 14-i ülésére Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. február 14-i ülésére Tárgy: Dombóvári Polgárőrség Önvédelmi Egyesület beszámolója a 2010. évi tevékenységéről Előterjesztő:

Részletesebben

Tömör István Balatonkenese Város polgármestere

Tömör István Balatonkenese Város polgármestere POLGÁRŐR EGYESÜLET BALATONKENESE-BALATONAKARATTYA 8174. Balatonkenese, Vörösmarty tér 8. e-mail: balatonkenese.polgarorseg@gmail.com Tel.: 06-30-621-58-71 Iktsz: 36/2013/05 Tömör István Balatonkenese Város

Részletesebben

4. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 26-i rendes ülésére

4. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 26-i rendes ülésére 4. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. január 26-i rendes ülésére Tárgy: A Dombóvári Polgárőr Egyesület beszámolója a 2016. évi

Részletesebben

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről 2014 Szabó Tiborné Az egyesület elnöke Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről Az egyesület jogállása: A polgárőrség önálló civil

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 1608-2/2013. ; 1607-3/2013. 2. a.) a helyi Polgárőrség B E S Z

Részletesebben

Beszámoló a Pesterzsébeti Polgárőrség 2015 évi tevékenységről

Beszámoló a Pesterzsébeti Polgárőrség 2015 évi tevékenységről PESTERZSÉBETI POLGÁRŐRSÉG 1202 Budapest, Bessenyei utca 69/B. Tel.: +36 (30) 932-9344 www.polgarorseg.eu Beszámoló a Pesterzsébeti Polgárőrség 2015 évi tevékenységről a Pesterzsébeti Polgárőrség közgyűlése

Részletesebben

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2013. április

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2013. április VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

- B E S Z Á M O L Ó -

- B E S Z Á M O L Ó - - B E S Z Á M O L Ó - Hajdúhadházi Polgárőr és Tűzoltó Egyesület A Hajdúhadház Város Önkormányzata által 2015. évben nyújtott támogatás felhasználásról Tisztelt Képviselő-testület! A Hajdúhadházi Polgárőr

Részletesebben

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ május

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ május VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. KIVONAT Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot

Részletesebben

Tömör István Balatonkenese Város polgármestere

Tömör István Balatonkenese Város polgármestere POLGÁRŐR EGYESÜLET BALATONKENESE-BALATONAKARATTYA 8174. Balatonkenese, Vörösmarty tér. 8. Tel.: 06-30-273-0486 Hiv. szám: 15/2012. Ö. ü. Tömör István Balatonkenese Város polgármestere Balatonkenese 8174.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Petőfi Közhasznú Polgárőr Szervezet 5741 Kétegyháza, Nagy S. utca.70 18394922-9499-529-04 Közhasznúsági jelentés 2010. év.január.01 2010.év.december.31 Könyvvizsgálattal az adatok nincsenek alátámasztva

Részletesebben

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 11-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 11-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. KIVONAT Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 11-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi

Részletesebben

Rákosmenti Polgárőr Egyesület évi szakmai beszámolója és értékelése

Rákosmenti Polgárőr Egyesület évi szakmai beszámolója és értékelése Rákosmenti Polgárőr Egyesület 2016. évi szakmai beszámolója és értékelése oldal 1 Tartalom Egyesületi adatok Tisztségviselők Közgyűlés, elnökségi ülések Taglétszám alakulása Felszerelés, ruházat Szolgálatellátás

Részletesebben

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai 1./ Az elnökség 2014. évi tevékenységének értékelése, évzáró. Előterjesztő: Kárpáti Zoltán megyei elnök Előterjesztés módja: írásban illetve szóban 2./ A jelenlévők

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó A MEZŐZOMBOR POLGÁRŐR EGYESÜLET ÉVI MUNKÁJÁRÓL

B E S Z Á M O L Ó A MEZŐZOMBOR POLGÁRŐR EGYESÜLET ÉVI MUNKÁJÁRÓL B E S Z Á M O L Ó A MEZŐZOMBOR POLGÁRŐR EGYESÜLET 2008. ÉVI MUNKÁJÁRÓL Készítette: Ferenczi István polgárőr vezető Tisztelt Polgármester Úr! Tisztelt Képviselőtestület! A szokásos módon és időben kerül

Részletesebben

TANTERV Egy iskola Egy polgárőr mozgalomhoz

TANTERV Egy iskola Egy polgárőr mozgalomhoz EduSoft Közlekedésbiztonsági Oktatási és Számítástechnikai Szolgáltató Kft. J Ó V Á H A G Y V A: Budapest, 2007. június Dr. Túrós András elnök sk. ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG TANTERV Egy iskola Egy polgárőr

Részletesebben

BESZÁMOLÓ a Pesterzsébeti Polgárőrség évi tevékenységről

BESZÁMOLÓ a Pesterzsébeti Polgárőrség évi tevékenységről PESTERZSÉBETI POLGÁRŐRSÉG 1202 Budapest, Bessenyei utca 69/B. Tel.: +36 (30) 932-9344 www.polgarorseg.eu BESZÁMOLÓ a Pesterzsébeti Polgárőrség 2018. évi tevékenységről a Pesterzsébeti Polgárőrség közgyűlése

Részletesebben

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ június

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ június VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

Szigethalmi Polgárőr Egyesület Székhely: 2315 Szigethalom, Kossuth Lajos u. 10 Levelezési cím: 2315 Szigethalom, Fiumei u. 76.

Szigethalmi Polgárőr Egyesület Székhely: 2315 Szigethalom, Kossuth Lajos u. 10 Levelezési cím: 2315 Szigethalom, Fiumei u. 76. Beszámoló a 2008. évi tevékenységről 2008. február 17. Telefon: 06-20 /369-3913 1 Telefon: 06-20 / 369-3914 I. Szervezeti életünk Szervezeti életünkben 2007. év folyamán jelentős történt. Létszámunk kisebb

Részletesebben

Teljes bevétel tervezete: ,-Ft

Teljes bevétel tervezete: ,-Ft BIATORBÁGYI POLGÁRŐRSÉG ÉS ÖNKÉNTES TŰZOLTÓ EGYESÜLET ALAPÍTVA: 2005 2051 Biatorbágy, Széchenyi utca 2/1. 18724068-1-13 Telefon/fax: 06-23-311-113 / E-mail: police@biatv.hu/ www.biatorbagy-bunmegelozes.hu.

Részletesebben

A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2016.

A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2016. A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 216. Rendőri eljárásban regisztrált 1 ezer lakosra jutó bűncselekmények megoszlása országtérkép A regisztrált összes bűncselekmény számának alakulása

Részletesebben

VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET

VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

Dr.~!}sztián. SSLi. jegyző l Jf1. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló

Dr.~!}sztián. SSLi. jegyző l Jf1. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere SSLi. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére az Alfa Polgárőr Egyesület 2012. évi munkájáról szóló beszámolóról,

Részletesebben

Üdvözli a megjelenteket Tusjak Tamás a Polgárőrség vezetője

Üdvözli a megjelenteket Tusjak Tamás a Polgárőrség vezetője Üdvözli a megjelenteket Tusjak Tamás a Polgárőrség vezetője A polgárőrség szerepe a közrend biztosításában, a bűncselekmények megelőzésében a tanyás térségben Szarvason. A rendszerváltáskor jelentős gazdasági

Részletesebben

AZ ETYEKI POLGÁRŐRSÉG BŰNMEGELŐZÉSI ÉS VAGYONVÉDELMI EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA

AZ ETYEKI POLGÁRŐRSÉG BŰNMEGELŐZÉSI ÉS VAGYONVÉDELMI EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA AZ ETYEKI POLGÁRŐRSÉG BŰNMEGELŐZÉSI ÉS VAGYONVÉDELMI EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA I. Általános rendelkezések 1. A szervezet neve Etyeki Polgárőrség Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Egyesület. 2. A szervezet székhelye:

Részletesebben

A bűnmegelőzési jogi háttere, szervezeti- és intézményrendszere. Dr. Szabó Henrik r. őrnagy ORFK Bűnmegelőzési és Áldozatvédelmi Osztály

A bűnmegelőzési jogi háttere, szervezeti- és intézményrendszere. Dr. Szabó Henrik r. őrnagy ORFK Bűnmegelőzési és Áldozatvédelmi Osztály A bűnmegelőzési jogi háttere, szervezeti- és intézményrendszere Dr. Szabó Henrik r. őrnagy ORFK Bűnmegelőzési és Áldozatvédelmi Osztály 1978. évi IV. törvény a Büntető Törvénykönyvről Általános rész Büntető

Részletesebben

Beszámoló a Pesterzsébeti Polgárőrség 2014 évi tevékenységről

Beszámoló a Pesterzsébeti Polgárőrség 2014 évi tevékenységről PESTERZSÉBETI POLGÁRŐRSÉG 1202 Budapest, Bessenyei utca 69/B. Tel.: +36 (30) 932-9344 www.polgarorseg.eu Beszámoló a Pesterzsébeti Polgárőrség 2014 évi tevékenységről a Pesterzsébeti Polgárőrség közgyűlése

Részletesebben

ABAI POLGÁRŐR EGYESÜLET

ABAI POLGÁRŐR EGYESÜLET 1 ABAI POLGÁRŐR EGYESÜLET Beszámoló 2015. évről 2016.május 28. 1 2 Abai Polgárőr Egyesület 8127 Aba, Rákóczi út 12. Adószám: 19096146-1-07 Cégbír. jegyz. szám: FM. Bíróság Pk. 60.727/1991 Bankszámlavezető:

Részletesebben

1/2013. (01.07.) elnökségi határozat 3igen 0nem 0tartózkodott

1/2013. (01.07.) elnökségi határozat 3igen 0nem 0tartózkodott 1/2013. (01.07.) elnökségi határozat A Vecsés Települési Polgárőr Egyesület úgy dönt, hogy 2013. január 07-i ülésén jegyzőkönyvvezetőnek választja t. 2 /2013. (01.07.) elnökségi határozat A Vecsés Települési

Részletesebben

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről 2015 Szabó Tiborné Egyesület elnöke Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről Az országosan is elismert, civil, rendvédelmi Egyesületünk

Részletesebben

BESZÁMOLÓ a Pesterzsébeti Polgárőrség év első félévi tevékenységről

BESZÁMOLÓ a Pesterzsébeti Polgárőrség év első félévi tevékenységről BUDAPEST FŐVÁROS XX. KERÜLET, PESTERZSÉBET ÖNKORMÁNYZATA 1201 Budapest, Kossuth Lajos tér 1. Tel.: 283-0549, Fax: 283-0061 www.pesterzsebet.hu PESTERZSÉBETI POLGÁRŐRSÉG 1202 Budapest, Bessenyei utca 69/B.

Részletesebben

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület. tevékenységéről július 1-től június 30-ig

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület. tevékenységéről július 1-től június 30-ig Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről 2017. július 1-től 2018. június 30-ig Szabó Tiborné egyesület elnöke A Polgári Polgárőr Egyesület bemutatása: A Polgári Polgárőr Egyesület 1993.

Részletesebben

A gyermekek közlekedés-biztonságával kapcsolatos ORFK-OBB kampányok, programok

A gyermekek közlekedés-biztonságával kapcsolatos ORFK-OBB kampányok, programok Berzai Zsolt r. őrnagy kiemelt főreferens ORFK Közlekedésrendészeti Főosztály Autópálya-felügyeletei és Balesetmegelőzési Osztály Tel.: +36-1-443-5690 berzaizs@orfk.police.hu A gyermekek közlekedés-biztonságával

Részletesebben

A CSOBÁNKAI POLGÁRŐR Egyesület

A CSOBÁNKAI POLGÁRŐR Egyesület A CSOBÁNKAI POLGÁRŐR Egyesület ALAPSZABÁLYA Csobánka, 2012 március 23 2 I) Általános rendelkezések 1. Az egyesület neve: Csobánkai Polgárőr Egyesület 2. Székhelye: 2014 Csobánka, Fő út 1. (Csobánka Község

Részletesebben

Kivonat. Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének május 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat. Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének május 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Kivonat Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 102/2011. (05.26.) sz. határozata

Részletesebben

Magyar Lábtoll-labda Szövetség 5052 Újszász, Kossuth L. u. 13. 2008. évi Közhasznúsági jelentése

Magyar Lábtoll-labda Szövetség 5052 Újszász, Kossuth L. u. 13. 2008. évi Közhasznúsági jelentése Magyar Lábtoll-labda Szövetség 5052 Újszász, Kossuth L. u. 13. 2008. évi Közhasznúsági jelentése Újszász, 2009. március 10. Főtitkár 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Magyar Lábtoll-labda Szövetség 2008. évben

Részletesebben

Jogcímek. Tartósan beteg gyermekek támogatására: 400.000.-, Lovasterápia: 100.000.-

Jogcímek. Tartósan beteg gyermekek támogatására: 400.000.-, Lovasterápia: 100.000.- Nagykálló Város Önkormányzat 2010. évre az önszerveződő közösségeknek nyújtott a Szociális és Népjóléti Bizottság Eszközbeszerzésre Medicopter Alapítvány 20 000 Nagykállói Beteg Gyerekekért Alapítvány

Részletesebben

Beszámoló az Oktatási Munka Bizottság 2014. évi munkájáról

Beszámoló az Oktatási Munka Bizottság 2014. évi munkájáról Heves Megyei Polgárör Szervezetek Szövetsége Oktatási Munka Bizottsága Beszámoló az Oktatási Munka Bizottság 2014. évi munkájáról A Heves Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége 2013.február 23-án keltezett

Részletesebben

Közhasznúsági jelentése

Közhasznúsági jelentése Az Alfa Polgárőr Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2012. évről. A Fővárosi Bíróság 2009. szeptember hó 24-én kelt 12. Pk. 60.217/2009. sz. végzésével a13451.. sorszám alatt nyilvántartásba vett Alfa

Részletesebben

SÁROSD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2015. évi munkaterve

SÁROSD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2015. évi munkaterve SÁROSD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2015. évi munkaterve SÁROSD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2015. JANUÁR 29. (negyedik csütörtök) 2./ Beszámoló az átruházott hatáskörben végzett munkáról 3./ 2015. évi költségvetési

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó. a mártélyi Polgárőr, Tűz-és Vagyonvédelmi Közhasznú Egyesület 2014. január 01.-től december 31.-e között végzett tevékenységéről.

B E S Z Á M O L Ó. a mártélyi Polgárőr, Tűz-és Vagyonvédelmi Közhasznú Egyesület 2014. január 01.-től december 31.-e között végzett tevékenységéről. Polgárőr, Tűz- és Vagyonvédelmi Közhasznú Egyesület Mártély 6636. Mártély, Jókai u. 8. sz. Tel/Fax: (62) 228-043 mobil: (30) 621-6296 E-mail: rozsapolgaror@citromail.hu B E S Z Á M O L Ó a mártélyi Polgárőr,

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG. és az ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG. között

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG. és az ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG. között Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Szám:1068-1/2011/alt. OKF Országos Polgárőr Szövetség Szám: 544-2/2011 OPSZ EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS a BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG

Részletesebben

A SZEDER ( Szülők Egyesülete Diákokért Erdőkertesen) Közhasznú EGYESÜLET KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE A 2005. ÉVRŐL

A SZEDER ( Szülők Egyesülete Diákokért Erdőkertesen) Közhasznú EGYESÜLET KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE A 2005. ÉVRŐL A SZEDER ( Szülők Egyesülete Diákokért Erdőkertesen) Közhasznú EGYESÜLET KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE A 2005. ÉVRŐL 1. TAGTOBORZÁS, SZERVEZETÉPÍTÉS A 2003. évben 32 taggal és közel 60 támogató taggal működtünk.

Részletesebben

Salgótarján Közbiztonságáért Közalapítvány Kuratóriumának Elnökétől

Salgótarján Közbiztonságáért Közalapítvány Kuratóriumának Elnökétől Ügyszám: 2421-2/2014. Salgótarján Közbiztonságáért Közalapítvány Kuratóriumának Elnökétől Javaslat a Salgótarján Közbiztonságáért Közalapítvány 2013. évi működéséről szóló beszámoló elfogadására Tisztelt

Részletesebben

2011. A KISTELEPÜLÉSEK BIZTONSÁGÁNAK AZ ÉVE!

2011. A KISTELEPÜLÉSEK BIZTONSÁGÁNAK AZ ÉVE! 2011. A KISTELEPÜLÉSEK BIZTONSÁGÁNAK AZ ÉVE! Az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége, a korábbi évek gyakorlatának megfelelően 2010-ben is számos intézkedést és javaslatot tett arra, hogy a polgárőr egyesületek

Részletesebben

Ennek kapcsán 1992. november 24 én megalakult az Országos Baleset megelőzési Bizottság, majd sora egymás után a megyei és

Ennek kapcsán 1992. november 24 én megalakult az Országos Baleset megelőzési Bizottság, majd sora egymás után a megyei és Veszprém, 2013. április 17. Gradvolt Szilveszter r. őrnagy Pécs VBB. Titkára I. Pécs Városi Baleset megelőzési Bizottság bemutatása Aközlekedésről szóló 1988. évi I. tv. a közlekedési propaganda tevékenységet

Részletesebben

KITÜNTETÉSI ÉS JUTALMAZÁSI SZABÁLYZATA 1

KITÜNTETÉSI ÉS JUTALMAZÁSI SZABÁLYZATA 1 ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG Levélcím: Telefon: Fax: BM-tel: BM-fax: E-mail: 1077 Budapest, Király u. 71. 441-1827 441-1794 441-1821 21-248 21-232 kozpontiiroda@opsz.hu Iktatószám: /2014. JÓVÁHAGYOM: DR.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Az Idősügyi Tanács üléséről Hort Község Önkormányzat Tanácskozó termében november 4-én.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Az Idősügyi Tanács üléséről Hort Község Önkormányzat Tanácskozó termében november 4-én. JEGYZŐKÖNYV Készült: Az Idősügyi Tanács üléséről Hort Község Önkormányzat Tanácskozó termében 2014. november 4-én. Jelen vannak: Horváth Sándor Kormos Gábor Köles Ferenc Sánta Mátyás Rózsavölgyi Jánosné

Részletesebben

Viharsarok Néptáncszövetség KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV

Viharsarok Néptáncszövetség KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV Viharsarok Néptáncszövetség KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009. ÉV A közgyűlés a jelentést elfogadta. A szervezet adatai: Elnevezés: Viharsarok Néptáncszövetség Képviselő: Dombi Ildikó Székhely: 5600 Békéscsaba,

Részletesebben

Előterjesztés. - a Szociális, Egészségügyi és Ifjúsági Bizottsághoz

Előterjesztés. - a Szociális, Egészségügyi és Ifjúsági Bizottsághoz NyíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. E-MAil: NYHSZOC@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: SZOC-9438-118/2014. Ügyintéző: dr. Krizsai Anita Előterjesztés - a Szociális, Egészségügyi és Ifjúsági

Részletesebben

A Keresztényekért Alapítvány 2010. évi aktivitásai

A Keresztényekért Alapítvány 2010. évi aktivitásai A Keresztényekért Alapítvány 2010. évi aktivitásai 1. 2010. év január 6-án, az Európai Bizottság Szociális, Foglalkoztatási és Antidiszkriminációs Bizottságának megkeresésére kérdőívet töltött ki és küldött

Részletesebben

JAVASLAT A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG ÉVI SZAKMAI TERVÉRE

JAVASLAT A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG ÉVI SZAKMAI TERVÉRE JAVASLAT A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG 2018. ÉVI SZAKMAI TERVÉRE Általános működés A 2018. évi alap-, működési- és szakmai támogatással, valamint az Olimpiai Reménységek Versenyével kapcsolatos szakmai tervek

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó Kétegyháza Nagyközség közrendjéről, közbiztonságáról

T Á J É K O Z T A T Ó Kétegyháza Nagyközség közrendjéről, közbiztonságáról Szám: 04030/2379-1 /2011. ált. Tisztelt Képviselő-testület! 1 Gyulai Rendőrkapitányság 5700 Gyula, Béke sgt. 51., Pf.: 67; : 66/361-644, BM: 51-10 Fax: 66/361-644, BM: 33/51-01, 33/51-06 Email : gyula..rk@bekes.police.hu.

Részletesebben

A Lovas Jövőjéért Egyesület. Közhasznúsági jelentése évi működéséről

A Lovas Jövőjéért Egyesület. Közhasznúsági jelentése évi működéséről Lovas Jövőjéért Egyesület Lovas, Fő u. 8. KSH azonosító: 721338 Jogállás: közhasznú Bírósági bejegyzés száma: 60.067/2009/5. A Lovas Jövőjéért Egyesület Közhasznúsági jelentése 2011. évi működéséről Tartalma:

Részletesebben

BESZÁMOLÓ a Pesterzsébeti Polgárőrség évi tevékenységről

BESZÁMOLÓ a Pesterzsébeti Polgárőrség évi tevékenységről PESTERZSÉBETI POLGÁRŐRSÉG 1202 Budapest, Bessenyei utca 69/B. Tel.: +36 (30) 932-9344 www.polgarorseg.eu BESZÁMOLÓ a Pesterzsébeti Polgárőrség 2017. évi tevékenységről a Pesterzsébeti Polgárőrség közgyűlése

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó Kétegyháza Nagyközség közrendjéről, közbiztonságáról

T Á J É K O Z T A T Ó Kétegyháza Nagyközség közrendjéről, közbiztonságáról Gyulai Rendőrkapitányság 5700 Gyula, Béke sugárút 51. Pf.:67. Tel: 06-66/361-644 Fax: 06-66/361-644 e-mail: gyula.rk@bekes.police.hu Ügyszám: 04030/2089/2012/ ált. Tisztelt Képviselő-testület! T Á J É

Részletesebben

BESZÁMOLÓ a Pesterzsébeti Polgárőrség évi tevékenységről

BESZÁMOLÓ a Pesterzsébeti Polgárőrség évi tevékenységről BUDAPEST FŐVÁROS XX. KERÜLET, PESTERZSÉBET ÖNKORMÁNYZATA 1201 Budapest, Kossuth Lajos tér 1. Tel.: 283-0549, Fax: 283-0061 www.pesterzsebet.hu PESTERZSÉBETI POLGÁRŐRSÉG 1202 Budapest, Bessenyei utca 69/B.

Részletesebben

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület. tevékenységéről

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület. tevékenységéről Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről 2015. július 1-től 2016. június 30-ig Szabó Tiborné Egyesület elnöke A Polgári Polgárőr Egyesület bemutatása Egyesületünk 1994-ben alakult, és immár

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐ LAP

ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐ LAP ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐ LAP E-szám: 45/2016. Tárgy: A lakosság önszerveződő közösségei, valamint a település lakosainak közösségi célú igényeinek teljesítését végző civil szervezetek ára kiírt pályázat elbírálása

Részletesebben

EGY ISKOLA EGY POLGÁRŐR PROGRAM

EGY ISKOLA EGY POLGÁRŐR PROGRAM EGY ISKOLA EGY POLGÁRŐR PROGRAM A gyermek- és fiatalkorúak bűnelkövetővé és áldozattá válásának megelőzésében jelentős szerepe van a családnak, a gyermek- és ifjúságvédelemnek, az oktató- és nevelő intézményeknek,

Részletesebben

GÓGÁNFAI POLGÁRŐR EGYESÜLET ALAPSZABÁLY I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

GÓGÁNFAI POLGÁRŐR EGYESÜLET ALAPSZABÁLY I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK GÓGÁNFAI POLGÁRŐR EGYESÜLET ALAPSZABÁLY a 20. szeptember hónap 29-én kelt, módosított, 1 /20. sz. közgyűlési határozattal egységes szerkezetbe foglalva. I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. Az egyesület neve:

Részletesebben

02/2012. (II.06.)/ ELN elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3 Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott//

02/2012. (II.06.)/ ELN elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3 Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott// 01/2012. (II.06.) ELN. elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3. Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott// A Vecsés Települési Polgárőr Egyesület Elnöksége 2012. február 06-án megtartásra kerülő ülésén

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS Szám: EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS amely létrejött, a ORSZÁGOS valamint, a BIZTONSÁGI TANÁCSADÓK NEMZETKÖZI SZAKMAI EGYESÜLETE között 2011 B u d a p e s t 1 A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben,

Részletesebben

A Keresztényekért Alapítvány 2009. évi aktivitásai

A Keresztényekért Alapítvány 2009. évi aktivitásai A Keresztényekért Alapítvány 2009. évi aktivitásai Egy civil szervezet éves tevékenységének számbavételekor többirányú munkáról számolhatunk be, melynek során az alapítvány alapító okiratának megfelelően,

Részletesebben

Tájékoztató a Komárom-Esztergom Megyei Németek Önkormányzata működéséről

Tájékoztató a Komárom-Esztergom Megyei Németek Önkormányzata működéséről Komárom-Esztergom Megyei Németek Önkormányzata Selbstverwaltung der Deutschen des Komitates Komorn-Gran Székhely/Sitz: Elnök/Vorsitzende: 2800 Tatabánya, Fő tér 4. Waldmann-né Baudentisztl Éva Tel/Fax:

Részletesebben

SZÖVEGES INDOKLÁS Az Országos Polgárőr Szövetség 2011. évi költségvetéséről

SZÖVEGES INDOKLÁS Az Országos Polgárőr Szövetség 2011. évi költségvetéséről A 2/2011. sz. elnökségi határozattal elfogadva. SZÖVEGES INDOKLÁS Az Országos Polgárőr Szövetség 2011. évi költségvetéséről A Magyar Köztársaság Kormánya részéről döntés született, hogy a 2011. költségvetési

Részletesebben

Pest Megye Közgyűlésének 17/1999. (XI. 19.) Pm. sz. rendelete A Pest Megye Biztonságos Települése Cím alapításáról és adományozása rendjéről

Pest Megye Közgyűlésének 17/1999. (XI. 19.) Pm. sz. rendelete A Pest Megye Biztonságos Települése Cím alapításáról és adományozása rendjéről Pest Megye Közgyűlésének 17/1999. (XI. 19.) Pm. sz. rendelete A Pest Megye Biztonságos Települése Cím alapításáról és adományozása rendjéről A bűnmegelőzés és az áldozattá válás megelőzése elsősorban állami,

Részletesebben

BUGAC NAGYKÖZSÉGI ÉS BUGACPUSZTAHÁZA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TÁRSULT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi MUNKATERVE

BUGAC NAGYKÖZSÉGI ÉS BUGACPUSZTAHÁZA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TÁRSULT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi MUNKATERVE 1731/1/2014. BUGAC NAGYKÖZSÉGI ÉS BUGACPUSZTAHÁZA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TÁRSULT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. évi MUNKATERVE Elfogadta: a Társult Képviselő-testület 77/2014. TKt. számú határozatával. Bugac,

Részletesebben

Az EVDSZ évi munkaprogramja

Az EVDSZ évi munkaprogramja 1 Az EVDSZ 2011. évi munkaprogramja Elfogadva: Budapest, 2011. február 02.-i SZV ülésen 2 Bevezető Az EVDSZ 2011. évi munkaprogramja az EVDSZ VI. Kongresszusán elfogadott programra, valamint az ez alapján

Részletesebben

RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD KÖZRENDVÉDELMI OSZTÁLY T Á J É K O Z T A T Ó. Tisztelt Képviselőtestület!

RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD KÖZRENDVÉDELMI OSZTÁLY T Á J É K O Z T A T Ó. Tisztelt Képviselőtestület! Ügyszám: 14050/1058/2013. ált. RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD KÖZRENDVÉDELMI OSZTÁLY Cím: 7500 Nagyatád Zrínyi u.7. / Pf.:14. Tel :82/553-210 / BM: 03-23/55-11 E-mail: nagyatadrk@somogy.police.hu T Á J É K

Részletesebben

A Heves Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének Szervezeti és Működési Szabályzata

A Heves Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének Szervezeti és Működési Szabályzata A Heves Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének Szervezeti és Működési Szabályzata 1. A Heves Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének jogállása: 1.1. A Heves Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége

Részletesebben

A FEHÉR GYŰRŰ Közhasznú Egyesület. Felügyelő Bizottságának jelentése az Egyesület 2013. évi pénzügyi és szakmai tevékenységéről

A FEHÉR GYŰRŰ Közhasznú Egyesület. Felügyelő Bizottságának jelentése az Egyesület 2013. évi pénzügyi és szakmai tevékenységéről A FEHÉR GYŰRŰ Közhasznú Egyesület Felügyelő Bizottságának jelentése az Egyesület 2013. évi pénzügyi és szakmai tevékenységéről A Felügyelő Bizottság áttekintette a FEHÉR GYŰRŰ Közhasznú Egyesület 2013.

Részletesebben

A rendőrség és az ORFK-OBB szerepe a gyermekek és a kerékpárosok közlekedésbiztonságának fejlesztésében

A rendőrség és az ORFK-OBB szerepe a gyermekek és a kerékpárosok közlekedésbiztonságának fejlesztésében Kiss Csaba r. alezredes ORFK- Autópálya-felügyeletei és Balesetmegelőzési Osztály vezetője, ORFK OBB főtitkára A rendőrség és az ORFK-OBB szerepe a gyermekek és a kerékpárosok közlekedésbiztonságának fejlesztésében

Részletesebben

A SZEDER ( Szülők Egyesülete Diákokért Erdőkertesen) Közhasznú EGYESÜLET KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE A 2004. ÉVRŐL

A SZEDER ( Szülők Egyesülete Diákokért Erdőkertesen) Közhasznú EGYESÜLET KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE A 2004. ÉVRŐL A SZEDER ( Szülők Egyesülete Diákokért Erdőkertesen) Közhasznú EGYESÜLET KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE A 2004. ÉVRŐL 1. TAGTOBORZÁS, SZERVEZETÉPÍTÉS A 2003. évben 41 taggal és közel 60 támogató taggal működtünk.

Részletesebben

Nagycenk Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete

Nagycenk Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9485 Nagycenk, Gyár utca 2. Adószám: 18539288-1-08 Banksz. szám: 59500337-11096063 Tel.: 06/30-217-7891 E-mail: llukacs@pr.hu 2/2017. Tárgy: 2016. évi beszámoló Nagycenk Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 1 Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592-660 Pf.: 76. fax: 592-676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2003.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2003. Adószám: 18689156-1-13 Bejegyző szerv: PEST MEGYEI BÍRÓSÁG Regisztrációs szám: 1100 SZENTJÁNOSBOGÁR KÖZHASZNÚ EGYESÜLET 2099. Dobogókő, Fény utca 1. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2003. Fordulónap: 2003. december

Részletesebben

Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete

Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET 1075 Budapest, Madách Imre út 5. III. emelet Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Verzió: 1 Készítette: Készítette: Sebestény

Részletesebben

Felsőtárkányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. E-mail: felsotarkanyicko@freemail.hu

Felsőtárkányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. E-mail: felsotarkanyicko@freemail.hu Felsőtárkányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. E-mail: felsotarkanyicko@freemail.hu Jegyzőkönyv Készült a Felsőtárkányi Polgármesteri Hivatal tárgyalójában a Felsőtárkány Roma

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS térfigyelő kamerarendszer működtetésére

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS térfigyelő kamerarendszer működtetésére Szám:./2016. Emü. amely létrejött EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS térfigyelő kamerarendszer működtetésére Vilonya Község Önkormányzata (cím: 8194 Vilonya, Kossuth u. 18., képviseli: Fésüs Sándor, polgármester),

Részletesebben

Jelzőőri tevékenység oktatása

Jelzőőri tevékenység oktatása Jelzőőri tevékenység oktatása Szilágyi Omer r.ftzls. Pécs RK Központi Szolgálatirányító parancsnok Nagykozári Polgárőr Egyesület omer.seriff@gmail.com 2017 Jogalap 2011.évi CLXV. törvény a polgárőrségről

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. az Országos Polgárőr Szövetség 100x100 biztonság kiemelt bűnmegelőzési mintaprogram végrehajtásáról. 2013. augusztus 21.

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. az Országos Polgárőr Szövetség 100x100 biztonság kiemelt bűnmegelőzési mintaprogram végrehajtásáról. 2013. augusztus 21. VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

Magyar Tűzoltó Szövetség évi. munkaterve

Magyar Tűzoltó Szövetség évi. munkaterve MAGYAR TŰZOLTÓ SZÖVETSÉG H-1101. Budapest, Kerepesi út 47-49. Telefon: 00 36 1 433-4001; BM-telefon: 26217 Fax: 00 36 1 433-4002; BM-fax: 26246 Web: www.mtsz-firefa.hu ; E-mail: office@mtsz-firefa.hu Szám:60/2008

Részletesebben

Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testület. 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592-660. Pf.: 76. fax: 592-676

Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testület. 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592-660. Pf.: 76. fax: 592-676 Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testület 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592-660. Pf.: 76. fax: 592-676 e-mail: várpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG

ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG Levélcím: Telefon: Fax: BM-tel: BM-fax: E-mail: 1077 Budapest, Király u. 71. 441-1827 441-1794 441-1821 21-248 21-232 kozpontiiroda@opsz.hu Elfogadva az OPSZ Közgyűlésének 11/2014.

Részletesebben

KRESZ versenyek és eredmények Készítette: Pántyáné Karancsi Ilona

KRESZ versenyek és eredmények Készítette: Pántyáné Karancsi Ilona KRESZ versenyek és eredmények 2009-2013 Készítette: Pántyáné Karancsi Ilona 1. KRESZ területi, városi verseny (2009. nov. 16. Debrecen) területi I. helyezés csapatban 2. GYIK KRESZ megyei verseny (2009.

Részletesebben

POLGÁRŐR PROGRAMOK TAPASZTALATAI, AKTUÁLIS FELADATOK JÁRÁSI KOORDINÁTOROK FÓRUMA 2015.02.14.

POLGÁRŐR PROGRAMOK TAPASZTALATAI, AKTUÁLIS FELADATOK JÁRÁSI KOORDINÁTOROK FÓRUMA 2015.02.14. POLGÁRŐR PROGRAMOK TAPASZTALATAI, AKTUÁLIS FELADATOK JÁRÁSI KOORDINÁTOROK FÓRUMA 2015.02.14. A POLGÁRŐRSÉG MINŐSÉGE JÁRÁSI KOORDINÁTOROK JÁRÁSI KOORDINÁTOROK 2015. 2. 16. zambop@orfk.police.hu 2 GYEREKBESZÉD

Részletesebben

1./2011.(02.04.) számú elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3 Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott//

1./2011.(02.04.) számú elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3 Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott// 1./2011.(02.04.) számú elnökségi határozat A VTPE Elnöksége megbízta titkár urat a Blaskó Szabolcs polgárőrnek szóló fizetési felszólítás kézbesítésével, valamint a nála (1 db) és Horinka János polgárőrnél

Részletesebben

Bűnmegelőzés. Dr. Szabó Henrik r. őrnagy

Bűnmegelőzés. Dr. Szabó Henrik r. őrnagy Bűnmegelőzés Dr. Szabó Henrik r. őrnagy A bűnmegelőzés fogalma - az állami szervek - önkormányzati szervek - társadalmi szervezetek - gazdasági társaságok - állampolgárok és csoportjaik minden olyan tevékenysége,

Részletesebben

Az egyesület teljes létszáma 30 fő, mely 22 rendes és 8 tiszteletbeli tagból áll össze. Február hónapban 2 fő felvételére került sor.

Az egyesület teljes létszáma 30 fő, mely 22 rendes és 8 tiszteletbeli tagból áll össze. Február hónapban 2 fő felvételére került sor. VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

Magyar Lábtoll-labda Szövetség 5052 Újszász, Kossuth Lajos út 13. 18827006-1-16. 2009. évi Közhasznúsági jelentése

Magyar Lábtoll-labda Szövetség 5052 Újszász, Kossuth Lajos út 13. 18827006-1-16. 2009. évi Közhasznúsági jelentése Magyar Lábtoll-labda Szövetség 5052 Újszász, Kossuth Lajos út 13. 18827006-1-16 2009. évi Közhasznúsági jelentése Újszász, 2010. március 12. Fehér János főtitkár 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Magyar Lábtoll-labda

Részletesebben

A MAGYAR ORVOSI LABORATÓRIUMI SZAKDOLGOZÓK EGYESÜLETÉNEK TÖRTÉNETI ÁTTEKINTÉSE

A MAGYAR ORVOSI LABORATÓRIUMI SZAKDOLGOZÓK EGYESÜLETÉNEK TÖRTÉNETI ÁTTEKINTÉSE A MAGYAR ORVOSI LABORATÓRIUMI SZAKDOLGOZÓK EGYESÜLETÉNEK TÖRTÉNETI ÁTTEKINTÉSE Twentieth birthday of the Society of the Hungarian Medical Laboratory Professional Staff From establishment to present days

Részletesebben

Radványi~ Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere

Radványi~ Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Előterjesztés J,!_! szám ú előterjesztés a Képviselő-testület részére a X. Kerület- Kőbányai "WOLF" Polgárőrség OPSZ Gépjármű Felderítő-

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE MOZGÁSSÉRÜLTEK VESZPRÉM MEGYEI EGYESÜLETE (8200 Veszprém, Budapest út 16.) KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 2011. december 31. Kelt: Pápa, 2012. május 4. Glück Ferenc György gazdálkodó képviselője A közhasznú szervezetről

Részletesebben

Személyes megbeszélésünk szerint megküldöm a megbeszélt adatokat.

Személyes megbeszélésünk szerint megküldöm a megbeszélt adatokat. Budaörs Rendőrkapitányság Közrendvédelmi osztályvezető Iktatási szám: Tárgy: Közös szolgálatok Tisztelt Osztályvezető Úr! Személyes megbeszélésünk szerint megküldöm a megbeszélt adatokat. 2010. november

Részletesebben