MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )"

Átírás

1 MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi u. 64,. továbbiakban: "Szervező" valamennyi magyarországi Media Markt áruház nevében és képviseletében) promóciót szervez (továbbiakban: "Játék"), amelyben azon, a 2. pontban foglalt feltételeknek megfelelő, a 9. pont szerinti kizárás hatálya alá nem eső személyek (továbbiakban "Játékos") vehetnek részt, akik a Játékszabályzatban meghatározott feltételeknek megfelelő összegben termékeket vásárolnak, valamint az 5. pontban meghatározott adatokkal a termék megvásárlásának igazolásaként - a Játék ideje azaz június 10. és június 22. napja között a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: "Játékszabályzat") meghatározott módon regisztrálnak, valamint megfelelnek a Játékszabályzatban írt valamennyi feltételnek. A játékban való részvétel előfeltétele a aloldalon megtalálható Játékszabályzat feltételeinek való megfelelés és a szabályzat elfogadása. 2. A Játékos A Szervező által lebonyolított Játékban kizárólag azok vehetnek részt, akik az alábbi együttes feltételeknek megfelelnek: a) Magyarországon bejelentett állandó vagy ideiglenes lakhellyel rendelkező természetes, cselekvőképes, 18. életévét betöltött személy; b) aki a Játék időtartama alatt a Media Markt bármely offline áruházban vásárol az 5. pontban meghatározott feltételeknek megfelelően; c) a vásárlást igazoló nyugta bemutatásával regisztrál az erre meghatározott felületen; d) a regisztráció alkalmával elfogadja jelen Játékszabályzatot és az Adatvédelmi tájékoztatót. A Játékban magánszemélyek vehetnek részt, magáncélú (nem vállalkozási tevékenység érdekében történő) vásárlás esetén. 3. Játékban résztvevő termékek Bármilyen az adott Media Markt áruházban a Játék időtartama alatt elérhető termék. 4. Játék ismertetése Azok a vásárlók, akik a Játék időszakában bármely magyarországi offline Media Markt áruházban vásárolnak bármilyen terméket vagy termékeket, a vásárlást igazoló nyugta bemutatásával jogosultak a Játékban az 5. pont szerint regisztrálni és ezt követően az áruházak területén vagy közelében felállított Media Markt futball kapu installációban góllövő játékban részt venni.

2 2 Aki az installáció részét képező kapun elhelyezett három különböző méretű, kör alakú célterület egyikébe betalál, az a Játékban való részvételre jogosító vásárlása értékéből a célterület fölött feltüntetett mértékű (10 %, 50 % vagy 100 %), de legfeljebb ,-Ft (egyszázezer forint) visszatérítést kap Media Markt ajándékkártyára feltöltve. 5. A Játék menete Regisztráció: A regisztráció az erre kialakított regisztrációs felületen keresztül történik: A regisztráció során az alábbi adatokat kell a Játékosnak megadnia: Teljes név megadása (kötelező): a Játékos személyi igazolványba jegyzett vezeték- és utóneve. cím megadása (kötelező): a Játékos által megadott, létező cím. Egy címhez, csak egy regisztráció kapcsolódhat. Lakcím megadása (kötelező): a Játékos értesítési címe (irányítószám, város, utca, házszám, emelet, ajtó). Játékosnak nyilatkoznia kell, hogy elmúlt-e 18 éves. (kötelező) A vásárlását igazoló bizonylaton szereplő alábbi adatsor (kötelező): o nyugta esetén bizonylatszám o számla esetén számlaszám A Szervező felhívja a figyelmet arra, hogy a nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért sem. Kapura rúgás: A regisztrált, jelen Játékszabályzat feltételeinek mindenben megfelelő Játékosok kizárólag a részvételre jogosító vásárlás napján jogosultak nyitvatartási időben kapura rúgni. Szervező felhívja a figyelmet arra, hogy a nyitvatartási idő áruházanként eltérő lehet. Minden Játékos kizárólag saját felelősségére vesz részt a Játékban, a Szervező a jogszabályokban megengedett legnagyobb mértékig kizárja a felelősségét. A Játékos kizárólag egy alkalommal rúghat élesben kapura. A tényleges rúgás előtt a Játékosnak lehetőség van egy próbarúgást elvégezni, ami függetlenül annak eredményétől nem jogosít nyereményre. A Játékosnak a rúgás előtt egyértelműen nyilatkoznia kell, hogy élni kíván-e a próbarúgás lehetőségével. Amennyiben többszöri vásárlás esetén több bizonylattal (számla, nyugta) kíván részt venni a Játékban, akkor előre közölnie kell, hogy melyik erre feljogosító bizonylat alapján kívánja elvégezni a rúgást.

3 3 A Szervező kizárja a Játékból azt a Játékost, aki nem felel meg a Játékszabályzatban írt feltételeknek, továbbá aki a regisztrációt követően bármilyen okból eláll a vásárlástól. A Játékos az 5. pont szerinti regisztráció megtételével és a kapura rúgásban való részvétellel kifejezetten és egyértelműen elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a Játékszabályzatot. A Játék során egy névhez és címhez kizárólag egy regisztráció kapcsolódhat, de a Játékos a Játék időtartama alatt arról korlátlan számban részt vehet a kapura rúgásban, akár egy napon belül is, többszöri vásárlás esetén, amihez külön-külön vásárlást igazoló blokkal kell rendelkeznie. A vásárlást igazoló - kizárólag ép, sérülésmentes és olvasható - nyugtának hitelt érdemlően bizonyítani kell a vásárlás tényét és annak pályázatban feltüntetett adatait. Ennek megfelelően a nyugtának tartalmaznia kell a vásárolt termék megnevezését, a vásárolt termék mennyiségét, a vásárlás pontos helyét. A Játékosnak a vásárlás időpontjában ellenőriznie kell, hogy a kapott nyugta hiánytalanul tartalmazza-e a Játékban való részvételhez szükséges adatokat. Amennyiben a fenti adatok tekintetében hiányosságot észlel, úgy a vásárlás helyszínén kérje a hiányzó adatok feltüntetését. A Szervezőnek nem áll módjában hiányos adatokkal rendelkező, illetve sérült vagy olvashatatlan nyugtát elfogadni. Amennyiben a Játékos egy vásárlás alkalmával több terméket is vásárolt, vagyis a vásárlást igazoló bizonylaton több termék is szerepel, az egy rúgásra ad lehetőséget függetlenül a rajta szereplő termékek számától és típusától. A Játékosok elfogadják, hogy a Játékban való részvétel során a Játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséget vállalnak. A Szervező a hatályos jogszabályok által megengedett lehető legteljesebb körben és mértékben kizárja felelősségét a Játékban való részvétel (kapura rúgás) során a Játékos által esetlegesen elszenvedett mindennemű sérülés vonatkozásában. 6. Nyeremények A nyertes nyereménye a rúgás eredményétől függően a Játékban való részvételre jogosító és bizonylattal igazolt vásárlása értékéből 10 % vagy 50 % vagy 100 %, de legfeljebb ,-Ft (egyszázezer forint) összegű visszatérítés Media Markt ajándékkártyára feltöltve. A kapott Media Markt ajándékkártya az átvételt követő naptól használható fel. Az ajándékkártya feltöltése, a vásárlást követően azonnal megtörténik. Media Markt ajándékkártyával való fizetéskor készpénz nem adható vissza. A részvétel további feltételei, hogy a vásárló a garanciális időn belül visszavett termékek esetén vállalja, hogy az átvett ajándékkártyán lévő összeget megtéríti, vagy a Játék keretén belül kapott, még teljes összeget tartalmazó ajándékkártyát egyidejűleg visszaadja. Az ajándékkártya 5 éven keresztül érvényes, és valamennyi magyarországi Media Markt áruházban levásárolható.

4 4 7. Nyeremények átvétele A megnyert összegű visszatérítés értékével feltöltött Media Markt ajándékkártyát a vásárló rögtön a rúgást követően kapja meg átvételi elismervény aláírása ellenében. A nyeremények átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő, a Játékszabályzatban kifejezetten nem szabályozott költségek és kiadások a Játékost terhelik. A Szervező a nyereményeket adja át a Nyerteseknek, azok más ajándékra vagy pénzre át nem válthatók és kizárólag a jelen Játékszabályzatban meghatározott módon használhatók fel. Amennyiben a nyereményt a hatályos törvények értelmében adó terheli, a Szervező azt megfizeti. 8. Adatkezelés, személyhez fűződő jogok A Játékos 5. pont szerinti regisztrációjával és a Játékban való részvétellel tudomásul veszi és a részvétellel elfogadja a jelen Játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt, valamint kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy: a) személyes adatait a Szervező a nyereményjáték lebonyolítása céljából a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje és azt harmadik félnek kizárólag e célból átadja. Az adatszolgáltatás önkéntes. b) adatait a Szervező és díjmentesen és jogszerűen felhasználja a jelen Játék lebonyolítása céljára. c) az eredményes Játékosok személyes adatai közül a lakóhelye településének nevét nyilvánosságra hozza, továbbá ahhoz, hogy a Szervező az internetes honlapján a nyertesek nevét, lakóhelyük településének nevét és a nyerés tényét az ajándék megjelölése mellett nyilvánosságra hozzák. A Játékos a regisztráció során hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatai a Szervező direkt marketing adatbázisába bekerüljenek és azokat a Szervező esetleges tiltási nyilatkozata kézhezvételéig minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a jelen Játék lebonyolítása, valamint saját marketing tevékenységével összefüggésben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jövőben felhasználhassa a Játék időtartamát követően is. A Játékos címe megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező a fent megjelölt célból elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz útján is elektronikus hirdetést küldjön a részére az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló évi CVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően. A Játékkal összefüggésben a Szervező az adatkezelő, adatfeldolgozóként pedig Intermedius Kft. (székhely: 4032 Debrecen, Hollós utca 10. I/3. Cégjegyzékszám: , adószáma: , képviselője: Bernáth József) jár el.

5 5 Az adatkezelés a cél megvalósításához szükséges ideig, illetve visszavonásig tart, figyelembe véve a nyeremények átadásához szükséges eljárást, valamint a nyerteseket a nyeremény átvételét követően terhelő kötelezettségeket is. Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-67843/2013. A Szervező, mint adatkezelő az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény alapján jár el. A Szervező által használt adatok vonatkozásában az adattulajdonost megilleti az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvényben meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az adatok feldolgozását a Intermedius Kft. szigorúan bizalmasan, a törvény adatfeldolgozókra vonatkozó rendelkezéseinek maradéktalan betartásával végzi. Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressék, nevének és pontos címének megadásával írásbeli vagy elektronikus nyilatkozatban kérheti adatai törlését a nyilvántartásból a Szervezőtől a következő e- mail vagy postai címen: jatek@mediamarkt.hu vagy Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft, 2040 Budaörs, Petőfi Sándor utca 64. A tiltó nyilatkozat kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül a Játékos adatai a Szervező nyilvántartásából törlésre kerülnek. Az adattörlés a fenti hozzájárulás alapján a törlést megelőzően történt korábbi felhasználások jogszerűségét nem érinti. Az adatkezeléssel kapcsolatos esetleges kérdéseit a következő postai illetve címre juttathatja el, melyekre 5 munkanapon belül választ küldünk: Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft Budaörs, Petőfi u. 64. vagy a jatek@mediamarkt.hu címre. Az e pontban említett külön hozzájárulás hiányában a Játékosok által megadott adatok kezelésére kizárólag a jelen Játék céljára és a jelen Játékszabályzatban foglaltak végrehajtásának időtartamára történik. A nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek jelen nyereményjáték, illetve későbbi reklám-promócióhoz történő felhasználásához, idő-, területi- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül. Ugyanilyen módon, idő-, területi- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül szerzi meg a Szervező a nyertes Játékos 8. pont szerinti írásbeli és képes beszámolóira vonatkozó felhasználási jogot, különösen annak akár magyarországi, akár külföldi szerveren történő online közzétételének korlátozástól mentes jogát, valamint bármely nyelvre történő lefordítás jogát. 9. Vegyes rendelkezések A Játékból ki vannak zárva: (a) a Szervező és az érdekeltségi körébe tartozó gazdasági társaságok vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok hozzátartozói (Ptk. 8:1. (1) 2.); (b) a Játék lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok hozzátartozói (Ptk. 8:1. (1) 2.). Szervező nyomdai és postai hibákért felelősséget nem vállal.

6 6 A Szervező fenntartja a jogot jelen Játékszabályzatban foglaltak megváltoztatására annak a weboldalon történő egyidejű közzétételével! Budaörs, június 3. Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. Szervező

MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Promóció szervezője A Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. (székhely:

Részletesebben

Játékszabályzat Ügyfélszolgálatok nyári nyereményjáték

Játékszabályzat Ügyfélszolgálatok nyári nyereményjáték Játékszabályzat Ügyfélszolgálatok nyári nyereményjáték 1. A Játék szervezője Antenna Hungária Zrt. (székhely: 1119 Budapest, Petzvál J. u. 31-33. a továbbiakban: "Szervező") Promóciót szervez (továbbiakban:

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője Az Invitone Korlátolt Felelősségű Társaság (Cégjegyzékszám: 01 09 948208, adószám: 22996613-2-43, székhely: 1116

Részletesebben

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése. 49/2015. (XI.30.) önkormányzati rendelete. az idegenforgalmi adóról

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése. 49/2015. (XI.30.) önkormányzati rendelete. az idegenforgalmi adóról Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 49/2015. (XI.30.) önkormányzati rendelete az idegenforgalmi adóról Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése a helyi adókról szóló

Részletesebben

Moziélmény a Pólusban elnevezésű nyereményjáték 2016.06.23. 2016.06.25. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Moziélmény a Pólusban elnevezésű nyereményjáték 2016.06.23. 2016.06.25. JÁTÉKSZABÁLYZAT Moziélmény a Pólusban elnevezésű nyereményjáték 2016.06.23. 2016.06.25. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Pólus Társasház Üzemeltető Kft. (H-1152 Budapest, Szentmihályi út 131., a továbbiakban: Szervező) a Facebookon

Részletesebben

JátékNet Húsvéti Nyereményjáték Szabályzat

JátékNet Húsvéti Nyereményjáték Szabályzat JátékNet Húsvéti Nyereményjáték Szabályzat Nyereményjáték szervezője a JátékNet.hu Webáruház Kft. (székhely: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4., a továbbiakban: JátékNet). A jelen nyereményjáték szabályzat

Részletesebben

Az 1-4. és a 12. sz. mellékleteket a pályázónak kell beszereznie, az 5-11. sz. melléklete elkészítéséhez az alábbiakban találhatnak mintákat.

Az 1-4. és a 12. sz. mellékleteket a pályázónak kell beszereznie, az 5-11. sz. melléklete elkészítéséhez az alábbiakban találhatnak mintákat. A pályázati adatlaphoz kötelezően csatolandó mellékletek: 1. egyéni vállalkozók, őstermelők esetén érvényes vállalkozói, őstermelői igazolvány másolata 2. gazdasági társaságok esetén 30 napnál nem régebbi

Részletesebben

TUBORG EGYETEMI RENDEZVÉNYEK HOSTESS AKTIVITÁS NYERŐ KUPONOK JÁTÉKSZABÁLY

TUBORG EGYETEMI RENDEZVÉNYEK HOSTESS AKTIVITÁS NYERŐ KUPONOK JÁTÉKSZABÁLY TUBORG EGYETEMI RENDEZVÉNYEK HOSTESS AKTIVITÁS NYERŐ KUPONOK JÁTÉKSZABÁLY 1. A Carlsberg Hungary Kft. (Neumann János u. 3., 2040., Budaörs, továbbiakban: Szervező) által szervezett kupon nyereményjátékban

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rexona F1 Tesco nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rexona F1 Tesco nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rexona F1 Tesco nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Játékszabályzat. 1. A nyereményjáték időtartama. 2. A játékban résztvevő személyek. 3. A játék menete

Játékszabályzat. 1. A nyereményjáték időtartama. 2. A játékban résztvevő személyek. 3. A játék menete Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2011. december 12. (00.00 órától) - 2011. december 21. (12.00 óráig) A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat,

Részletesebben

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. Online-ügyfél kampányának játékszabályzata

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. Online-ügyfél kampányának játékszabályzata Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. Online-ügyfél kampányának játékszabályzata 1. Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. (továbbiakban: Szervező) és a Adamsky Kft. (a továbbiakban: Lebonyolító) által szervezett,

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

TERJESZTÉS. Tárgya: strandi pavilonok bérbeadására kötött szerz dések módosítása Készítette: dr. Szabó Tímea, körjegyz

TERJESZTÉS. Tárgya: strandi pavilonok bérbeadására kötött szerz dések módosítása Készítette: dr. Szabó Tímea, körjegyz EL TERJESZTÉS Tárgya: strandi pavilonok bérbeadására kötött szerz dések módosítása Készítette: dr. Szabó Tímea, körjegyz Tisztelt Képvisel -testület! A strandi pavilonok bérbeadására kötött szerz dések

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének dátuma KÉ nyilvántartási szám

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének dátuma KÉ nyilvántartási szám KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) "HUBERTUS" Kft. (cégjegyzékszám: 02-09-060077, székhely: 7624 Pécs, Hungária utca 53. / 1.., levelezési cím: 7624 Pécs, Hungária utca 53. / 1..), mint a(z) Szekszárdi NÖVÉNY Zrt.

Részletesebben

II. Helyi iparűzési adóelőleg bejelentése (állandó jellegű iparűzési tevékenység esetén)

II. Helyi iparűzési adóelőleg bejelentése (állandó jellegű iparűzési tevékenység esetén) BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény és a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény alapján BALATONHENYE önkormányzat adóhatóságához I. Bejelentés jellege

Részletesebben

Czeglédi Sándorné Humánerőforrás és Közoktatási Bizottság elnöke

Czeglédi Sándorné Humánerőforrás és Közoktatási Bizottság elnöke Isaszeg Város Önkormányzata pályázatot hirdet kizárólag Isaszeg közigazgatási területén működő intézmények, közösségek számára, nyári szabadidős programok támogatására. A pályázatnak tartalmaznia kell:

Részletesebben

A Lotus Lovasiskola nem alkalmaz korlátozás nélkül használható, általános és egységes személyazonosító jelet.

A Lotus Lovasiskola nem alkalmaz korlátozás nélkül használható, általános és egységes személyazonosító jelet. ALAPELVEK AZ ADATKEZELÉS SORÁN Személyes adat akkor kezelhető, ha ahhoz az érintett hozzájárul, vagy azt törvény vagy - törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben - helyi önkormányzat

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A jelen Adatvédelmi Szabályzat irányadó a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. (székhely: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 104.; cégjegyzékszám: 13-09-067506; adószám: 10886861-2-44) által

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Gyermelyi Zrt. Önnek mekkora a spájza? Elfér benne akár 1 millió? nyereményjáték 2016.05.09.-2016.06.26.

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Gyermelyi Zrt. Önnek mekkora a spájza? Elfér benne akár 1 millió? nyereményjáték 2016.05.09.-2016.06.26. JÁTÉKSZABÁLYZAT Gyermelyi Zrt. Önnek mekkora a spájza? Elfér benne akár 1 millió? nyereményjáték 2016.05.09.-2016.06.26. 1. A Játék szervezője Az Önnek mekkora a spájza? Elfér benne akár 1 millió? (továbbiakban:

Részletesebben

Az SCA HYGIENE PRODUCTS Kft. Zewa Papírmatek elnevezésű nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

Az SCA HYGIENE PRODUCTS Kft. Zewa Papírmatek elnevezésű nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata Az SCA HYGIENE PRODUCTS Kft. Zewa Papírmatek elnevezésű nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata Az SCA HYGIENE PRODUCTS Kft. (székhelye: 1021 Budapest, Budakeszi út 51.) mint szervező (a továbbiakban:

Részletesebben

Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték Részvételi és játékszabályzat Csobbanj egy autóért

Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték Részvételi és játékszabályzat Csobbanj egy autóért Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték Részvételi és játékszabályzat Csobbanj egy autóért A nyereményjáték szervezője: A Gyulai Várfürdő Kft. (székhely: 5700 Gyula, Várkert u. 2.) - a továbbiakban Szervező

Részletesebben

Deadpool promóciós játék. Hivatalos játékszabályzat

Deadpool promóciós játék. Hivatalos játékszabályzat Deadpool promóciós játék Hivatalos játékszabályzat 1. A játék leírása A Deadpool promóciós játék szervezője és lebonyolítója a Magyar Telekom Nyrt. (székhelye: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.; a továbbiakban:

Részletesebben

Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer. Kérjük, a kérelmet olvashatóan, nyomtatott nagy betűkkel töltse ki! I. rész: Azonosító adatok

Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer. Kérjük, a kérelmet olvashatóan, nyomtatott nagy betűkkel töltse ki! I. rész: Azonosító adatok Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer Állandó meghatalmazás és annak nyilvántartásba vétele iránti kérelem Benyújtandó a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatási szerv (MVH) bármely

Részletesebben

Ügyfelek adatkezeléseinek nyilvántartása A NAIH a Takarékszövetkezetet a 04047 számon az Adatvédelmi nyilvántartásba bejegyezte

Ügyfelek adatkezeléseinek nyilvántartása A NAIH a Takarékszövetkezetet a 04047 számon az Adatvédelmi nyilvántartásba bejegyezte Adatkör Név születési név Adatkezelő születési hely- idő anyja neve állampolgárság lakcím tartózkodási hely okmány típusa és lakcímet igazoló hatósági igazolvány munkahely neve, címe aláírásminta Adatkezelés

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny A Játékban kizárólag saját elkészítésű cupcake-ek vehetnek részt. A beküldött pályázatokban nem jelenhet meg jogvédett, sértő, máshol megjelent vagy már felhasznált recept, tartalom és fotó! A pályázat

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS idegenforgalmi adó és iparűzési adó hatálya alá

BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS idegenforgalmi adó és iparűzési adó hatálya alá Az adóhatóság tölti ki! Adóhatóság: Székesfehérvár Megyei Jogú Város Jegyzője Iktatószám: Átvétel dátuma:... Átvevő:... Adózó mutatója:... BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS idegenforgalmi adó és iparűzési

Részletesebben

Kitöltési útmutató az állandó meghatalmazás megszűnésének bejelentéséhez elnevezésű adatlap kitöltéséhez

Kitöltési útmutató az állandó meghatalmazás megszűnésének bejelentéséhez elnevezésű adatlap kitöltéséhez Kitöltési útmutató az állandó meghatalmazás megszűnésének bejelentéséhez elnevezésű adatlap kitöltéséhez Az állandó meghatalmazás megszűnésének bejelentéséhez elnevezésű adatlapon (továbbiakban: Adatlap)

Részletesebben

BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS

BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS az adózás rendjérıl szóló 2003. évi XCII. törvény és a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény alapján PÁTY KÖZSÉG önkormányzat adóhatóságához I. Bejelentés jellege

Részletesebben

3. Napirendi pont ELŐTERJESZTÉS. Csabdi Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2014. november 27. napjára összehívott ülésére

3. Napirendi pont ELŐTERJESZTÉS. Csabdi Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2014. november 27. napjára összehívott ülésére 3. Napirendi pont ELŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 27. napjára összehívott ülésére Előterjesztés tárgya: A helyi adókról szóló rendeletek módosítása Tárgykört

Részletesebben

ÁSVÁNYVÍZ ZRT. (1117 Budapest, Neumann János utca 1.) (a továbbiakban: Szervező ).

ÁSVÁNYVÍZ ZRT. (1117 Budapest, Neumann János utca 1.) (a továbbiakban: Szervező ). THEODORA LIDL PROMÓCIÓ AP KÓDFELTÖLTŐS NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL

Részletesebben

A 2013. október 19-én megrendezésre kerülő Carrera DTM időmérő verseny szabályzata. 1. A Carrera DTM időmérő verseny (továbbiakban: Verseny) módja:

A 2013. október 19-én megrendezésre kerülő Carrera DTM időmérő verseny szabályzata. 1. A Carrera DTM időmérő verseny (továbbiakban: Verseny) módja: 1. A Carrera DTM időmérő verseny (továbbiakban: Verseny) módja: A verseny a 2. pontban írt helyszínen négy sávos Carrera DIGITAL 132 pályán a Szervező által biztosított DIGITAL 132 autók (továbbiakban:

Részletesebben

A Naptárak.com Mobilalkalmazások a várandósság során kérdőíves játék részvételiés játékszabályzata

A Naptárak.com Mobilalkalmazások a várandósság során kérdőíves játék részvételiés játékszabályzata A Mobilalkalmazások a várandósság során kérdőíves játék részvételiés játékszabályzata A (Epacta Bt., 7633 Pécs, Páfrány u. 19/B, cégjegyzékszám: 02-06-074432) a 2016. június 28. és 2016. július 29. közötti

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Spar nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Spar nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Spar nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Gyermelyi Zrt. Kösse össze a kellemest a hasznossal nyereményjáték 2016.03.31-2016.04.30.

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Gyermelyi Zrt. Kösse össze a kellemest a hasznossal nyereményjáték 2016.03.31-2016.04.30. JÁTÉKSZABÁLYZAT Gyermelyi Zrt. Kösse össze a kellemest a hasznossal nyereményjáték 2016.03.31-2016.04.30. 1. A Játék szervezője A Kösse össze a kellemest a hasznossal (továbbiakban: Játék ) szervezője

Részletesebben

1. A Játék elnevezése, szervezője:

1. A Játék elnevezése, szervezője: 1. A Játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Syoss szalonszépségű haj, minden nap (a továbbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarország Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid

Részletesebben

Tisztítószerek és tisztító eszközök beszerzése (14669/2014.)- módosítás

Tisztítószerek és tisztító eszközök beszerzése (14669/2014.)- módosítás Tisztítószerek és tisztító eszközök beszerzése (14669/2014.)- módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/96 Beszerzés tárgya: Szállítási (keret)szerződés keretében tisztítószerek és tisztító eszközök

Részletesebben

SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK BEJELENTÉSE

SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK BEJELENTÉSE SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK BEJELENTÉSE Varga-Biller Katalin Adótanácsadók Egyesülete jegyzet JOGSZABÁLYI HÁTTÉR 23/20014. (VI.30.) NGM rendelet (továbbiakban R.) MK 89. szám Hatály: 2014. július 1. Bejelentési

Részletesebben

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333. 2010. december 9. napján tartandó rendkívüli

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333. 2010. december 9. napján tartandó rendkívüli Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333 Sorszám: 2 Ügyiratszám: 980-8 /2010. 70-12-1/2010. E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete

Részletesebben

A D A T V É D E L M I S Z A B Á L Y Z A T

A D A T V É D E L M I S Z A B Á L Y Z A T 1. FŐ FOGALMAK A D A T V É D E L M I S Z A B Á L Y Z A T 1.1 Internet Mall Hungary Kft. = Internet Mall Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi,

Részletesebben

Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő

Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő T 0743-06/3/17 A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján.

Részletesebben

A tervezet előterjesztője

A tervezet előterjesztője Jelen előterjesztés csak tervezet, amelynek közigazgatási egyeztetése folyamatban van. A minisztériumok közötti egyeztetés során az előterjesztés koncepcionális kérdései is jelentősen módosulhatnak, ezért

Részletesebben

C/2. KÉRELEM. A társas vállalkozás neve és cégformája:... magyarországi fióktelepe(i):...

C/2. KÉRELEM. A társas vállalkozás neve és cégformája:... magyarországi fióktelepe(i):... Iktatószám: /2- C/2. KÉRELEM (Magyarországon fiókteleppel rendelkező társas vállalkozás által végzendő, valamint az EGTtagállamban székhellyel rendelkező vállalkozás által a határozatban elismertetni kívánt

Részletesebben

Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN

Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN 11. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1)

Részletesebben

IGÉNYLŐLAP AZ ELŐFIZETŐI-HOZZÁFÉRÉSI PONT FÖLDRAJZI HELYÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSÁRA ÁTHELYEZÉS

IGÉNYLŐLAP AZ ELŐFIZETŐI-HOZZÁFÉRÉSI PONT FÖLDRAJZI HELYÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSÁRA ÁTHELYEZÉS IGÉNYLŐLAP AZ ELŐFIZETŐI-HOZZÁFÉRÉSI PONT FÖLDRAJZI HELYÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSÁRA ÁTHELYEZÉS Szolgáltató: Magyar Telekom Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Adószám: 10773381-2-44 Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041928

Részletesebben

VITAMIN Egészségpénztár

VITAMIN Egészségpénztár VITAMIN Egészségpénztár Érkeztető bélyegző helye MNY_03_A AZONOSÍTÁSI ADATLAP a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. tv. 7.. ban előírt

Részletesebben

L Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay Pénzvisszatérítési garancia szabálya Magyarország

L Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay Pénzvisszatérítési garancia szabálya Magyarország L Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay Pénzvisszatérítési garancia szabálya Magyarország 1. Akciószabályzat A jelen dokumentum tárgya a L Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay Pénzvisszatérítési garancia

Részletesebben

Ingatlan.com. Nyereményjáték- és adatkezelési szabályzat. (2013. szeptember 23-től 2013. október 30-ig)

Ingatlan.com. Nyereményjáték- és adatkezelési szabályzat. (2013. szeptember 23-től 2013. október 30-ig) Ingatlan.com Nyereményjáték- és adatkezelési szabályzat (2013. szeptember 23-től 2013. október 30-ig) 1 Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Piatnik Budapest Kft. Pörgess Társast nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a Piatnik Budapest Kft. (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út

Részletesebben

Útmutató a vízumkérő lap kitöltéséhez

Útmutató a vízumkérő lap kitöltéséhez Útmutató a vízumkérő lap kitöltéséhez A vízumkérő lap ( Visa application form of the People s Republic of China, Form V. 2013 ) az egyik legfontosabb dokumentum, amit a kínai vízumra való jelentkezésnél

Részletesebben

A Játékban való részvétel jelen Hivatalos Játékszabály és Adatkezelési Szabályzat (továbbiakban: Játékszabály) automatikus elfogadását jelenti.

A Játékban való részvétel jelen Hivatalos Játékszabály és Adatkezelési Szabályzat (továbbiakban: Játékszabály) automatikus elfogadását jelenti. JÁTÉKSZABÁLYZAT Gyermelyi Zrt. Tetszene? nyereményjáték 2016.08.15.-2016.10.02. 1. A Játék szervezője A Tetszene? (továbbiakban: Játék ) szervezője a Gyermelyi Zrt. (székhely: 2821 Gyermely, Bajnai út

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Hidegkút Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. január 28.-i Képviselő-testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS Hidegkút Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. január 28.-i Képviselő-testületi ülésére Hidegkút Német Nemzetiségi Önkormányzat ELNÖKE Szám: ELŐTERJESZTÉS Hidegkút Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. január 28.-i Képviselő-testületi ülésére Tárgy: A) Önkormányzat saját bevételeinek és adósságot

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Inventor Klíma webáruház unknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és

Részletesebben

ADATLAP a külföldön kötött házasság hazai anyakönyvezéséhez

ADATLAP a külföldön kötött házasság hazai anyakönyvezéséhez Szerv megnevezése: EAK eseményazonosító: ADATLAP a külföldön kötött házasság hazai anyakönyvezéséhez I. Kérelmező(k) adatai Kérelmező 1 férj/feleség/érintett/egyéb kérelmező Családi és utóneve: Lakcíme:

Részletesebben

1. A rendelet hatálya

1. A rendelet hatálya Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II. 5.) önkormányzati rendelete a hivatali helyiségen kívüli és a hivatali munkaidőn kívül történő házasságkötések engedélyezésének szabályairól

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez - az építményadóról szóló rendelet módosítására

ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez - az építményadóról szóló rendelet módosítására Ügyiratszám: 340708/2008.III. Ügyintéző: Dr. Ráczné ELŐTERJESZTÉS - a Közgyűléshez - az építményadóról szóló rendelet módosítására Dr. Ráczné Dr. Kassy Erzsébet Az érintett belső szervezeti egység vezetőjének

Részletesebben

A Príma Boltok Facebook Príma 2048 elnevezésű nyereményjátéka 2015.11.25. 2015.12.09. JÁTÉKSZABÁLYZAT

A Príma Boltok Facebook Príma 2048 elnevezésű nyereményjátéka 2015.11.25. 2015.12.09. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Príma Boltok Facebook Príma 2048 elnevezésű nyereményjátéka 2015.11.25. 2015.12.09. JÁTÉKSZABÁLYZAT A CBA Kereskedelmi Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, 2402/1. hrsz.; adószám: 10986772-2-44, a továbbiakban:

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek. Devizanem éves Kamat 22,13 % THM 1. 500.000 Ft, 3 év futamidő THM 1. 3 millió Ft, 5 év futamidő

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek. Devizanem éves Kamat 22,13 % THM 1. 500.000 Ft, 3 év futamidő THM 1. 3 millió Ft, 5 év futamidő KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek eire vonatkozóan Hatályos: 2016.július 1-től 2016. július 1-jén vagy azt követően igényelt kölcsönökre vonatkozó feltételek: éves Kamat 22,13 % 24,89 % 24,89

Részletesebben

DIREKT MARKETING. Szabályozás a gyakorlatban: mire figyeljünk, mit büntet a hatóság?

DIREKT MARKETING. Szabályozás a gyakorlatban: mire figyeljünk, mit büntet a hatóság? DIREKT MARKETING Szabályozás a gyakorlatban: mire figyeljünk, mit büntet a hatóság? DIREKT MARKETING olyan interaktív kommunikációs módszerek összessége, amelyek egy vagy több reklámeszköz felhasználásával

Részletesebben

1. A pályázó és - amennyiben van - képviselője neve, a képviselő vagy - amennyiben nincs képviselő - a pályázó címe, telefonszáma, e-mail címe:

1. A pályázó és - amennyiben van - képviselője neve, a képviselő vagy - amennyiben nincs képviselő - a pályázó címe, telefonszáma, e-mail címe: pályázati felhívás 1. számú melléklete ÉPÍTÉSZETI ÉRTÉKVÉDELMI TÁMOGATÁS 2016. PÁLYÁZATI ŰRLAP Általános feltételek: 1. A pályázó és - amennyiben van - képviselője neve, a képviselő vagy - amennyiben nincs

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tavaszi szobanövény katalógus (Mandarinfácska) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

A Nyereményjátékkal összefüggő adatkezelést és adatfeldolgozást a Szervező látja el (adatkezelési azonosító : NAIH-54218/2012).

A Nyereményjátékkal összefüggő adatkezelést és adatfeldolgozást a Szervező látja el (adatkezelési azonosító : NAIH-54218/2012). Az Invitel segít - Részvételi feltételek A jelen nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték ) szervezője és lebonyolítója az Invitel Távközlési Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10.,

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I A D A T L A P egyesületek, civil szervezetek támogatására

P Á L Y Á Z A T I A D A T L A P egyesületek, civil szervezetek támogatására P Á L Y Á Z A T I A D A T L A P egyesületek, civil szervezetek támogatására Pályázat száma: 1./A pályázó szervezet megnevezése: 2./ A pályázó szervezet adatai Székhelye, siófoki telephelye: Bankszámlaszáma:

Részletesebben

I. Országgyűlés Nemzeti Választási Iroda

I. Országgyűlés Nemzeti Választási Iroda I. Országgyűlés Nemzeti Választási Iroda I. A célok meghatározása, felsorolása A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény (a továbbiakban: Ve.) 76. -a alapján a Nemzeti Választási Iroda folyamatosan

Részletesebben

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK KERESKEDELMI KFT. BOSCH FŐZZÖN TAKARÉKOSAN! ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK KERESKEDELMI KFT. BOSCH FŐZZÖN TAKARÉKOSAN! ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK KERESKEDELMI KFT. BOSCH FŐZZÖN TAKARÉKOSAN! ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA A BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft. (székhely: 1126 Budapest, Királyhágó tér 8-9.) (továbbiakban:

Részletesebben

VAGYONNYILATKOZAT A KÖTELEZETT SZEMÉLYI ADATAI, VALAMINT A JÖVEDELMI, ÉRDEKELTSÉGI ÉS VAGYONI VISZONYAIRA VONATKOZÓ ADATOK. I. Rész SZEMÉLYI ADATOK

VAGYONNYILATKOZAT A KÖTELEZETT SZEMÉLYI ADATAI, VALAMINT A JÖVEDELMI, ÉRDEKELTSÉGI ÉS VAGYONI VISZONYAIRA VONATKOZÓ ADATOK. I. Rész SZEMÉLYI ADATOK VAGYONNYILATKOZAT Vagyonnyilatkozat nyilvántartási száma: A KÖTELEZETT SZEMÉLYI ADATAI, VALAMINT A JÖVEDELMI, ÉRDEKELTSÉGI ÉS VAGYONI VISZONYAIRA VONATKOZÓ ADATOK. I. Rész SZEMÉLYI ADATOK A kötelezett

Részletesebben

Világbajnokság megvalósításához szükséges létesítményfejlesztésr ől szóló 2015. évi XXXIII. törvény módosításáró l

Világbajnokság megvalósításához szükséges létesítményfejlesztésr ől szóló 2015. évi XXXIII. törvény módosításáró l i: c 2015. évi... törvény Érkezett: 2015 JÚN 0 2. a Budapesten megrendezend ő Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság megvalósításához szükséges létesítményfejlesztésr ől szóló 2015.

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész)

Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész) Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/61 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. december 2-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. december 2-i ülésére Tárgy: Körösök Völgye Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület előfinanszírozási kérelme Előkészítette: Gál András osztályvezető Véleményező Pénzügyi Bizottság bizottság: Sorszám: IV/14 Döntéshozatal módja:

Részletesebben

2000 db speciális komposztláda, 0,3 m3 térfogatú

2000 db speciális komposztláda, 0,3 m3 térfogatú 2000 db speciális komposztláda, 0,3 m3 térfogatú Közbeszerzési Értesítő száma: 2005/13 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés; Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (14-es minta)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi határozatot hozta: 2014. június 23. napján 19.00 órakor tartott ülésének könyvéből. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi határozatot hozta: Tárgy: napirend elfogadása

Részletesebben

Összefoglaló jelentés a 2015. évi belső ellenőrzési terv végrehajtásáról

Összefoglaló jelentés a 2015. évi belső ellenőrzési terv végrehajtásáról ELŐTERJESZTÉS Összefoglaló jelentés a 2015. évi belső ellenőrzési terv végrehajtásáról A.) A helyi önkormányzat belső ellenőrzését a belső kontrollrendszer, a folyamatba épített, előzetes, utólagos vezetői

Részletesebben

Professzionális klaszterszervezetek minőségi szolgáltatásnyújtásának támogatása

Professzionális klaszterszervezetek minőségi szolgáltatásnyújtásának támogatása Professzionális klaszterszervezetek minőségi szolgáltatásnyújtásának támogatása Pályázat kódja GINOP-1.3.2-15 Keretösszeg 2 milliárd Ft Támogatási összeg 5 50 millió Ft Intenzitás maximum 50% Pályázók

Részletesebben

Elsőfokú bírságot és kötelezést kiszabó határozat

Elsőfokú bírságot és kötelezést kiszabó határozat Iktatószám: Tárgy: SO/001/00202-0015/2016 Elsőfokú bírságot és kötelezést kiszabó határozat HATÁROZAT Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. (székhelye: 1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8., adószáma: 13958147-2-44.)

Részletesebben

Gazdától az asztalig! elnevezésű nyereményjáték

Gazdától az asztalig! elnevezésű nyereményjáték Gazdától az asztalig! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a játék hivatalos

Részletesebben

A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM EGZOTIKUS RECEPTVERSENY NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM EGZOTIKUS RECEPTVERSENY NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM EGZOTIKUS RECEPTVERSENY NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYEN RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT

Részletesebben

NESCAFÉ KÁVÉSZÜNET ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

NESCAFÉ KÁVÉSZÜNET ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA NESCAFÉ KÁVÉSZÜNET ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A NESCAFÉ KÁVÉSZÜNET elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Nestlé Hungária Kft. (székhely: 1095

Részletesebben

A KÖZPONTOSÍTOTT KÖZBESZERZÉS RENDSZERE

A KÖZPONTOSÍTOTT KÖZBESZERZÉS RENDSZERE A KÖZPONTOSÍTOTT KÖZBESZERZÉS RENDSZERE Orosz Endre főosztályvezető Központi Szolgáltatási Főigazgatóság Közbeszerzési referens képzés PTE A közbeszerzési törvény előzményei A központosított közbeszerzés

Részletesebben

ADATLAP 1 külföldön történt születés hazai anyakönyvezéséhez. Alulírott (kérelmező neve) kérem külföldön történt születésnek hazai anyakönyvezését.

ADATLAP 1 külföldön történt születés hazai anyakönyvezéséhez. Alulírott (kérelmező neve) kérem külföldön történt születésnek hazai anyakönyvezését. Születés hazai anyakönyvezési kérelméhez adatlap 1. ADATLAP 1 külföldön történt születés hazai anyakönyvezéséhez I. Kérelem Alulírott (kérelmező neve) kérem külföldön történt születésnek hazai anyakönyvezését.

Részletesebben

Ügyiratszám: SMÖ/150-1/2015.

Ügyiratszám: SMÖ/150-1/2015. SOMOGY MEGYEI KÖZGYŰLÉS ELNÖKE 7400 KAPOSVÁR, Vármegyeháza, Fő utca 10. tel.: 82/898-246 e-mail: jako.gergely@som-onkorm.hu Ügyiratszám: SMÖ/150-1/2015. ELŐTERJESZTÉS a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési

Részletesebben

MEGÉRINT A TAVASZ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MEGÉRINT A TAVASZ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MEGÉRINT A TAVASZ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Megérint a tavasz! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Zrt. (székhely: 1097 Budapest,

Részletesebben

Kérelem anyakönyvi kivonat kiállítása iránt. A kérelmező adatai. Családi neve: Utóneve(i): Születési helye: Születési ideje: Személyi azonosítója:

Kérelem anyakönyvi kivonat kiállítása iránt. A kérelmező adatai. Családi neve: Utóneve(i): Születési helye: Születési ideje: Személyi azonosítója: Kérelem anyakönyvi kivonat kiállítása iránt Szerv azonosítója: 104900 Szerv megnevezése: Polgármesteri Hivatal Dorog Eljáró ügyintéző: tel:33/431-299 Ügyintéző elérhetősége: e-mail:anyakonyv@dorog.hu Iktatószám:

Részletesebben

Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30.

Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30. Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30. Közreműködtek: Petrován Pál Hálózati Ország Igazgató és Kerékgyártó Miklós Pénzügyi Igazgató 1 Töltse fel GO!STORE egyenlegét! Fődíj: 1.000.000 Ft plusz feltöltés

Részletesebben

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata I. Általános rendelkezések, fogalom meghatározások Szabályzatunk célja, hogy a Justh Zsigmond Városi Könyvtár, mint nyilvános könyvtár a könyvtári

Részletesebben

NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Magyar Suzuki Zrt.

Részletesebben

EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. www.eqskill.hu 1022 Budapest, Bimbó út 5.

EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. www.eqskill.hu 1022 Budapest, Bimbó út 5. JELENTKEZÉSI LAP LÓ MEDIÁLTA ÖNISMERETI TRÉNINGPROGRAM 2016. SZEPTEMBER 9-10. PORVA-SZÉPALMAPUSZTA, HOTEL SZÉPALMA ÉS MÉNESBIRTOK Kérjük, gondosan olvassa el az alábbi Jelentkezési lapot, töltse ki, és

Részletesebben

A HOL A PIROS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A HOL A PIROS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A HOL A PIROS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A HOL A PIROS elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a SPAR Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE HU HU HU AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA Brüsszel, 22.12.2006 COM(2006) 916 végleges 2006/0300 (COD) Javaslat: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE pénzügyi konglomerátumhoz tartozó hitelintézetek,

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 09 Debreceni Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 10 Egri Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név:

Részletesebben

SZABÁLYZAT a megyei közgyűlés tagjai és hozzátartozóik vagyonnyilatkozatának kezeléséről, nyilvántartásáról, ellenőrzéséről

SZABÁLYZAT a megyei közgyűlés tagjai és hozzátartozóik vagyonnyilatkozatának kezeléséről, nyilvántartásáról, ellenőrzéséről 5. melléklet a 12/2014. (XII.15.) önkormányzati rendelethez SZABÁLYZAT a megyei közgyűlés tagjai és hozzátartozóik vagyonnyilatkozatának kezeléséről, nyilvántartásáról, ellenőrzéséről I. Általános rendelkezések

Részletesebben

Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN

Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN 1 11. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

Részletesebben

A Budavár Tours ajándékutalvány megvételének szabályzata

A Budavár Tours ajándékutalvány megvételének szabályzata A Budavár Tours ajándékutalvány megvételének szabályzata 2016-06-13 Fogalmak Szolgáltató Budavár Tours Utazási Iroda 1011 Budapest, Batthyány tér 5 6. Adószám: 10382972-2-41 Cégjegyzékszám: 01-09-068296

Részletesebben

EGERPH16TAMNY NYILATKOZAT

EGERPH16TAMNY NYILATKOZAT EGERPH16TAMNY NYILATKOZAT az Európai Unió működéséről szóló szerződés 107. és 108. cikkének a csekély összegű támogatásokra való alkalmazásáról szóló, 2013. december 18-i 1407/2013/EU bizottsági rendelet

Részletesebben

Határozat száma: 49/2014. (X.13.) Tárgy: Roma települési nemzetiségi képviselő választás eredményének megállapítása HATÁROZAT

Határozat száma: 49/2014. (X.13.) Tárgy: Roma települési nemzetiségi képviselő választás eredményének megállapítása HATÁROZAT Határozat száma: 49/2014. (X.13.) Tárgy: Roma települési nemzetiségi képviselő választás eredményének megállapítása HATÁROZAT Nádudvar Város Helyi Választási Bizottsága a választási eljárásról szóló 2013.

Részletesebben

ENYING VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 391/2005 (XII. 19.) SZÁMÚ HATÁROZATA

ENYING VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 391/2005 (XII. 19.) SZÁMÚ HATÁROZATA ENYING VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 391/2005 (XII. 19.) SZÁMÚ HATÁROZATA AZ EGYESÍTETT SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY ALAPÍTÓ OKIRATÁRÓL (a módosításokkal egységes szerkezetben) Enying Város Önkormányzatának

Részletesebben

AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA. Brüsszel, 2014. március 3. (OR. en) 5991/14 Intézményközi referenciaszám: 2014/0015 (NLE) AELE 6 CH 5 AGRI 60

AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA. Brüsszel, 2014. március 3. (OR. en) 5991/14 Intézményközi referenciaszám: 2014/0015 (NLE) AELE 6 CH 5 AGRI 60 AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA Brüsszel, 2014. március 3. (OR. en) 5991/14 Intézményközi referenciaszám: 2014/0015 (NLE) AELE 6 CH 5 AGRI 60 JOGALKOTÁSI AKTUSOK ÉS EGYÉB ESZKÖZÖK Tárgy: A TANÁCS HATÁROZATA a

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 09 Debreceni Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Rábai Családi név Első utónév További utónevek Sándor Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben