Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint"

Átírás

1 oldalszám: 1/7 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: COSMOFEN AL Komp. A-ärter Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag Gyártó/szállító: Weiss Chemie + Technik Gmb & Co.KG ansastr.2 D aiger Tel.: ++49 (0)2773 / Információt nyújtó terület: F. Diehlmann (++49 (0)2773/ ) f.diehlmann@weiss-chemie.de Szükség esetén nyújtott információ: 2 A veszélyek azonosítása A veszély megjelölése: R. Jankowiak (++49 (0)2773/ ) r.jankowiak@weiss-chemie.de GBK Gefahrgut Büro Gmb Ingelheim ++49 (0)6132/84463 (first contacting in German or English language) C Maró Az emberek és a környezet veszélyeztetettségére vonatkozó különleges információk R 34 Égési sérülést okoz. R 43 Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). Osztályozási rendszer: Az osztályozás összhangban van a jelenleg érvényes EK listákkal, de kiegészítik a szakirodalomból származó és a cégek által megadott adatok. 3 Az alkotórészekre vonatkozó összetétel/információ Kémiai jellemzés Leírás: Az alábbi anyagokból álló, veszélytelen adalékokat tartalmazó keverék. Veszélyes alkotórészek: CAS: Benzil-alkohol EINECS: Xn, Xi; R 20/ % CAS: Amino-metil-3,5,5-trimetil-ciklohexilamin EINECS: C, Xn; R 21/ /53 CAS: m-phenylenebis(methylamine) EINECS: C, Xn; R 20/ /53 CAS: trimethylhexane-1,6-diamine EINECS: C, Xn; R / < 10% 1 - < 5% 1 - < 5% CAS: ,6,9-Triazaundekametilén-diamin 0,1 - < 1% EINECS: C, Xn, N; R 21/ /53 További információk: A megadott veszélyességi utalások szövege a 16. fejezetben található. 4 Elsősegélynyújtási intézkedések Általános információk: A termék által szennyezett ruhadarabokat haladéktalanul távolítsuk el. A mérgezési tünetek még több óra után is megjelenhetnek, ezért a baleset után 8 óraig orvosi megfigyelést kell biztosítani. (folytatása 2 oldalon)

2 oldalszám: 2/7 Kereskedelmi megnevezés: COSMOFEN AL Komp. A-ärter (folytatása 1 oldalon.) Belélegzés esetén: Gondoskodjunk bőséges friss levegőről és a biztonság okából keressük fel az orvost. Eszméletvesztés esetén hozzuk a beteget stabil oldalsó helyzetbe a szállításhoz. Bőrrel való érintkezés esetén: A szemmel való érintkezés esetén: Azonnal mossuk le vízzel és szappannal és jól üblítsük le. A bőr tartós ingerlése esetén keressük fel az orvost. A szemet bő vízzel azonnal ki kell mosni, miközben a szemhéjat nyitva tartjuk. Majd forduljunk orvoshoz. Lenyelés esetén: Itasunk sok vizet és gondoskodjunk friss levegőről. Azonnal hívjunk orvost. 5 Tűzvédelmi intézkedések Megfelelő tűzoltószerek: CO2, poroltó vagy vízsugár. A nagyobb tüzeket vízsugárral vagy alkoholnak ellenálló porral oltsuk. Az anyag, égéstermékei vagy képződő gázai által keltett különleges veszélyeztetettség: Tűz esetén felszabadulhat: Nitrogénoxidok (NOx) Szénmonoxid (CO) Bizonyos körülmények között a tüzek során egyéb mérgező anyagok nyoma nem zárható ki. Különleges védőfelszerelés: ordjunk környezeti levegőtől független védőálarcot. Viseljünk teljes védőöltözetet. 6 Intézkedések véletlenszerű környezetbe engedés esetén Személyi védelmet szolgáló óvintézkedések: Környezetvédelmi óvintézkedések: Tisztítási/eltávolítási eljárások: Viseljünk védőfelszerelést. Távolítsuk el a védtelen személyeket. Megfelelő szellőzésről gondoskodni kell. Ne engedjük bele a csatornába, vagy a környezeti vizekbe. Akadályozzuk meg a csatornába, árkokba és pincékbe való behatolást. Mechanikusan szedjük össze. Folyadékot megkötő anyaggal (homok, kovaföld, savmegkötő anyag, univerzális megkötő anyag) itassuk fel. asználjunk semlegesítő szereket. Gondoskodjunk megfelelő szellőztetésről. 7 Kezelés és tárolás Kezelés: Információk a biztonságos kezeléshez: Tűz- és robbanásvédelmi információk: A tartályokat jól lezárt állapotban tartsuk. Gondoskodjunk a munkahelyen megfelelő szellőzésről és elszívásról. Kerüljük az aersol képződést. Tartsuk távol a tűzforrásokat - ne dohányozzunk. (folytatása 3 oldalon)

3 oldalszám: 3/7 Kereskedelmi megnevezés: COSMOFEN AL Komp. A-ärter (folytatása 2 oldalon.) Tárolás: A raktárhelyiségekkel és tartályokkal szemben támasztott követelmény: Együttes tárolással kapcsolatos információk: További adatok a raktározási körülményekkel kapcsolatban: Nincsenek különleges követelmények. Nem szükséges. Jól lezárt hordókban hűvös és száraz helyen tároljuk. 8 Az expozíció ellenőrzése/egyéni védelem Pótlólagos információ a műszakai berendezés kialakításához: További adatok nincsenek; lásd 7. pontot. Alkotórészek munkahelyre vonatkoztatott, felügyelet tárgyát képező határértékekkel: A termék nem tartalmaz olyan releváns anyagmennyiségeket, amelyek munkahelyre vonatkoztatott, ellenőrizendő határértékekkel rendelkeznek. Pótlólagos információk: A létrehozásnál érvényes listák képezték a kiindulópontot. Személyes védőfelszerelés: Általános védekezési és higiéniai intézkedések: Tartsuk távol élelmiszerektől, italoktól és takarmányoktól. A szennyezett folyadékkal átitatott ruházatot azonnal vegyük le. Munkahelyi szünetek előtt és a munka befejezésekor mossunk kezet. Kerüljük a szemmel és bőrrel való érintkezést. Légzésvédelem: Megfelelő helyiség szellőzés esetén nem szükséges Kézvédelem: A kesztyű anyagának át nem eresztő képességűnek és a termékkel/ anyaggal/készítménnyel szemben ellenállónak kell lennie. Kesztyűanyag Nitrilkaucsuk Javasolt anyagvastagság: 0,50 mm. Áthatolási idő a kesztyűanyagon Szemvédelem: Testvédelem: Védőruházat. A pontos behatolási időt a kesztyű gyártójától kell megkérdezni és azt be is kell tartani. Jól záró védőszemüveg. 9 Fizikai és kémiai tulajdonságok Általános adatok Forma: Paszta szerű anyag Szín: szürke Szag: jellegzetes Állapotváltozás Olvadáspont/olvadási tartomány: nem meghatározható Forráspont/forrási tartomány: Nincs meghatározva Lobbanáspont: 110 C Öngyulladás: Az anyag nem öngyúlékony. (folytatása 4 oldalon)

4 oldalszám: 4/7 Kereskedelmi megnevezés: COSMOFEN AL Komp. A-ärter Robbanásveszély: Az anyag nem jelent robbanásveszélyt. Sűrűség 20 C-nál: ca. 1,53 g/cm 3 (folytatása 3 oldalon.) Oldhatóság/keverhetőség az alábbiakkal: Víz: Egyáltalán nem, vagy csak kismértékben keverhető. Viszkozitás: Lásd a Műszaki adatlap További adatok: A megadott értékek nem minden esetben felelnek meg a termék egyedi műszaki tulajdonságainak. A specifikus adatok a technikai ismertetőben olvashatóak. 10 Stabilitás és reakcióképesség Termikus bomlás/kerülendő körülmények: Rendeltetésszerű használat esetén nincs bomlás. Veszélyes reakciók Veszélyes reakciók nem ismeretesek. Veszélyes bomlástermékek: Maró gázok/gőzök 11 Toxikológiai információk Akut toxicitás: Besorolás releváns LD/LC50-értékek: Benzil-alkohol Szájon át LD mg/kg (rat) Börön át LD mg/kg (rbt) Belégzésnél LC50/4 h > 4178 mg/l (rat) Amino-metil-3,5,5-trimetil-ciklohexilamin Szájon át LD mg/kg (rat) Börön át LD mg/kg (rbt) Trientin Szájon át LD mg/kg (rat) Börön át LD mg/kg (rab) Primer ingerhatás: A bőrön: A bőrre és nyálkahártyákra gyakorolt maró hatás A szemben: Erős maróhatás. Érzékenyítés: Bőrrel való éintkezés esetén a szenzibilizáció lehetséges. További toxikológiai információk: A Készítményekre vonatkozó Általános EK Osztályozási Iránynyelvek érvényes kiadásában közölt számítási eljárás alapján. A termék az alábbi veszélyekkel jár: Maró Az anyag lenyelése erős maróhatást fejt ki a szájban és gégében, valamint a nyelőcső és gyomor perforációjának veszélyével jár. Erzékénység Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). 12 Ökológiai információk Általános információk: igitatlan, illetve semlegesítetlen állapotban nem engedhető bele a szennyvízbe, illetve a befogadóba. 2 (Saját besorolás) Vízveszélyeztetési osztály: a vizeket veszélyezteti. Ne engedjük bele a talajvízbe, a környezeti vizekbe, vagy a csatornahálózatba. (folytatása 5 oldalon)

5 oldalszám: 5/7 Kereskedelmi megnevezés: COSMOFEN AL Komp. A-ärter 13 Ártalmatlanítási szempontok Csekély mennyiségek taljba kerülése is veszélyezteti az ivóvizet. (folytatása 4 oldalon.) Termék: Ajánlás: Nem szabad a háztartási hulladékkal együtt eltávolítani. Ne engedjük, hogy a csatornahálózatba kerüljön. Európai ulladék Katalógus BEVONATOK (FESTÉKEK, LAKKOK ÉS ZOMÁNCOK), RAGASZTÓK, TÖMÍTŐANYAGOK ÉS NYOMDAFESTÉKEK TERMELÉSÉBŐL, KISZERELÉSÉBŐL, FORGALMAZÁSÁBÓL ÉS FELASZNÁLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ ULLADÉKOK ragasztók és tömítőanyagok termeléséből, kiszereléséből, forgalmazásából és felhasználásából származó hulladékok (a vízhatlanító termékeket is beleértve) szerves oldószereket vagy más veszélyes anyagokat tartalmazó ragasztók, tömítőanyagok hulladékai Tisztítatlan csomagolóanyagok: Ajánlás: A nem tisztítható csomagolóanyagok kezelése azonos az anyag kezelésével : ULLADÉKKÁ VÁLT CSOMAGOLÓANYAGOK; KÖZELEBBRŐL NEM MEGATÁROZOTT ABSZORBENSEK, TÖRLŐKENDŐK, SZŰRŐANYAGOK ÉS VÉDŐRUÁZAT : csomagolási hulladékok (beleértve a válogatottan gyűjtött települési csomagolási hulladékokat) : veszélyes anyagokat maradékként tartalmazó vagy azokkal szennyezett csomagolási hulladékok * 14 Szállítási információk ADR/RID és GGVS/GGVE szerinti közúti szállítás (határátlépéssel/belföldön): ADR/RID-GGVS/E osztály: 8 (C7) Maró anyagok Kemler-szám: 80 UN-szám: 2735 Csomagolási csoport: III Az áru megjelölése: 2735 FOLYÉKONY, MARÓ POLIAMINOK, M.N.N. (TRIMETIL- EXAMETILÉN-DIAMINOK, IZOFORON-DIAMIN) Korlátozott menynyiség (LQ) LQ7 Alagútkorlátozási kód: E Tengeri szállítás IMDG/GGVSee: IMDG/GGVSee-osztály 8 UN-szám: 2735 Label 8 Csomagolási csoport: III EMS-szám: F-A,S-B (folytatása 6 oldalon)

6 oldalszám: 6/7 Kereskedelmi megnevezés: COSMOFEN AL Komp. A-ärter (folytatása 5 oldalon.) Marine pollutant: Nem elyes műszaki megnevezés: POLYAMINES, LIQUID, CORROSIVE, N.O.S. (TRIMETYLEXAMETYLENEDIAMINES, ISOPORONEDIAMINE) Légiszállítás ICAO-TI és IATA-DGR: ICAO/IATA-osztály: 8 UN/ID szám: 2735 Label 8 Csomagolási csoport: III elyes műszaki megnevezés: POLYAMINES, LIQUID, CORROSIVE, N.O.S. (TRIMETYLEXAMETYLENEDIAMINES, ISOPORONEDIAMINE) 15 Szabályozási információk EGK irányelvek szerinti jelölés: A termék megjelölő betűje és veszélyjelölése: Veszélyt meghatározó komponensek a cimkézéshez: A termék besorolása és jelölése az EK irányelvek/gefstoffv szerint történik. A vegyszerek kezelésénél szokásos óvatossági rendszabályokat vegyük figyelembe. C Maró 3-Amino-metil-3,5,5-trimetil-ciklohexilamin trimethylhexane-1,6-diamine m-phenylenebis(methylamine) R-anyagok: 34 Égési sérülést okoz. 43 Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). S-anyagok: 26 a szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. 28 a az anyag a bőrre kerül, a bőrt azonnal mossuk le sok vízzel és szappannal. 35 Az anyagot és az edényzetét megfelelő módon ártalmatlanítani kell. 36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem-/arcvédőt kell viselni. 45 Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvoshoz kell fordulni. a lehetséges, a címkét meg kell mutatni. Országos előírások: Vízveszélyeztetési osztály: WGK 2 (Saját besorolás) : a vizeket veszélyezteti 16 Egyéb információk Ezek az adatok jelenlegi ismereteinken alapulnak. Nem jelentenek, azonban semmilyen garanciát egyetlen specifikus termékjellemzőre sem és nem képeznek törvényesen érvényes szerződéses kapcsolatot. R-anyagok 20/22 Belélegezve és lenyelve ártalmas. (folytatása 7 oldalon)

7 oldalszám: 7/7 Kereskedelmi megnevezés: COSMOFEN AL Komp. A-ärter (folytatása 6 oldalon.) 21/22 Bőrrel érintkezve és lenyelve ártalmas. 22 Lenyelve ártalmas. 34 Égési sérülést okoz. 43 Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). 51/53 Mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. 52/53 Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. Az adatlapot kiállító szerv: Abteilung Labor Kapcsolattartási partner: err F. Diehlmann err R. Jankowiak * Az adatok az előző verzióhoz képest megváltoztak

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 356-4043 Anyag/készítmény használata In vitro orvosi diagnosztikai eszköz, vagy annak

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fugázó habarcs Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft. Epitöanyagiparl

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag Gyártó/szállító: Weiss Chemie + Technik Gmb & Co.KG

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Tekadom bitumen tömítö termékhez

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Tekadom bitumen tömítö termékhez R Tekadom bitumen tömítö termékhez oldalszám: 1 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok TÖMÍTŐ Anyag/készítmény használata Tömítőszer Gyártó: TKK Srpenica

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 08.05.2007 Az átdolgozás kelte 07.05.2007

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 08.05.2007 Az átdolgozás kelte 07.05.2007 oldalszám: 1/5 * 1 A készítmény neve A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Előhívó röntgenfilmhez Gyártó/szállító: eraeus Kulzer Gmb Grüner Weg 11, D-63450 anau Tel.: 0800 4372522

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/9 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Univerzális ragsztó Gyártó/szállító: fischerwerke Artur Fischer Gmb

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Tömítőanyag. Gyártó/szállító: SABA Dinxperlo BV Industriestraat 3

Részletesebben

10.03.2011 KIT COMPONENTS. Product name: AQUADIEN KIT, 96 Tests Product code: 357-8121

10.03.2011 KIT COMPONENTS. Product name: AQUADIEN KIT, 96 Tests Product code: 357-8121 10.03.2011 KIT COMPONENTS Product name: AQUADIEN KIT, 96 Tests Product code: 357-8121 Article number Description Quantity Symbols 7812F R1 - Lysis solution, 100 ml 2-7812G R2 - Elution buffer, 25 ml 1

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 0693 Anyag/készítmény használata Tisztító Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 6305 Anyag/készítmény használata Tisztítószer Gyártó/szállító: Rethmeier Gmb Aquafinstr.

Részletesebben

4 Elsősegélynyújtási intézkedések. oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

4 Elsősegélynyújtási intézkedések. oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: prestoflex Polyester-Feinspachtel Cikkszám: 601211a, 601235a, 833120a

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: U Doppelband Stark 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Perfect Bleach Office+ Anyag/készítmény használata Fehérítő gél Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 15.04.2003 Az átdolgozás kelte 15.04.2003

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 15.04.2003 Az átdolgozás kelte 15.04.2003 oldalszám: 1/6 * 1 Anyag-/elkészítési- és cégmegjelölés A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati kötőanyag Gyártó/szállító: eraeus Kulzer Gmb & Co. KG Grüner Weg 11, D-63450

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: LK Vízköoldó és tisztítószer Anyag/készítmény használata Csempetisztító

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 08.05.2007 Az átdolgozás kelte 07.05.2007

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 08.05.2007 Az átdolgozás kelte 07.05.2007 oldalszám: 1/5 1 A készítmény neve A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Előhívó röntgenfilmhez Gyártó/szállító: eraeus Kulzer Gmb Grüner Weg 11, D-63450 anau Tel.: 0800 4372522 Információt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 11300/3 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény használata

Részletesebben

EU biztonsági. Módosítás dátuma: 19 December 2005 Nyomtatás dátuma: 10 Október 2007 EU SDB20990A Oldal: 1 3 SHERASONIC

EU biztonsági. Módosítás dátuma: 19 December 2005 Nyomtatás dátuma: 10 Október 2007 EU SDB20990A Oldal: 1 3 SHERASONIC EU biztonsági Módosítás dátuma: 19 December 2005 Nyomtatás dátuma: 10 Október 2007 EU SDB20990A Oldal: 1 3 Első Stoff-/Zubereitungs-und cég neve Kereskedelmi név: Gyártó: SHERA anyagtechnológia GmbH &

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 34502 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Tytan Professional Gyors ézagkitöltő Akril Cikkszám: S-144 Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 22.12.2008 Az átdolgozás kelte 15.12.2008

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 22.12.2008 Az átdolgozás kelte 15.12.2008 oldalszám: 1/6 * 1 A készítmény neve A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Műfogak előállítása Gyártó/szállító: eraeus Kulzer Gmb Grüner Weg 11, D-63450 anau Tel.: 0800 4372522 Információt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Primer. Gyártó/szállító: SABA Dinxperlo BV Industriestraat 3 NL-7091

Részletesebben

VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK Kiadás száma: 1.1 Kiadás kelte: 2010. 06. 14. Felülvizsgálat kelte: 2010. 06. 14. 1. AZONOSÍTÁS Anyag/készítmény megnevezése: magyar név: Aromax Légúttisztító Illóolajkeverék angol név: Aromax Respiratory

Részletesebben

02/09/2015. Kit Components. 3578121 Aquadien Kit. Components: R1 Lysis Solution R2 Elution Buffer

02/09/2015. Kit Components. 3578121 Aquadien Kit. Components: R1 Lysis Solution R2 Elution Buffer 02/09/2015 Product code Kit Components Description 3578121 Aquadien Kit Components: 7812F 7812G R1 Lysis Solution R2 Elution Buffer oldalszám: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 000390 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 54478 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM002475 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: SR Chromasit Dentin, Creative Dentin,, Creative Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

Kit Components. 7326713 Aurum Serum Protein Sample Kit. Components: 9704304 Aurum Serum Protein Columns 9704899 Serum Binding Buffer

Kit Components. 7326713 Aurum Serum Protein Sample Kit. Components: 9704304 Aurum Serum Protein Columns 9704899 Serum Binding Buffer 01/06/2015 Product code Kit Components Description 7326713 Aurum Serum Protein Sample Kit Components: 9704304 Aurum Serum Protein Columns 9704899 Serum Binding Buffer oldalszám: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

A nyomtatás kelte 16.05.2013 Felülvizsgálat 22.06.2011

A nyomtatás kelte 16.05.2013 Felülvizsgálat 22.06.2011 oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 6085-88 Anyag/készítmény használata Rétegfelhordás Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM004449 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 29.11.2013 Felülvizsgálat 04.07.2013

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 29.11.2013 Felülvizsgálat 04.07.2013 oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: DI0382 CAS-szám: 95-50-1 EINECS-szám: 202-425-9 Indexszám: 602-034-00-7 Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: U plus 300 kg (Binder) / Epoxy ragasztó 300kg/cm 2 kötőanyag Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 15.04.2003 Az átdolgozás kelte 11.04.2003

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 15.04.2003 Az átdolgozás kelte 11.04.2003 oldalszám: 1/6 1 Anyag-/elkészítési- és cégmegjelölés A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Activator Universal Optosil-Xantopren Liquid Anyag/készítmény használata Aktiválószer fogászati

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 10661/1 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt

Részletesebben

1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. A veszély meghatározása. 3. Összetétel vagy az összetevőkre vonatkozó adatok

1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. A veszély meghatározása. 3. Összetétel vagy az összetevőkre vonatkozó adatok Biztonsági adatlap oldalszám: 1/5 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM003268 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Tisztítószer Gyártó/szállító: CARAMBA CEMIE GMB & Co.KG WANEIMERSTR.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/9 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása. oldalszám: 1/7 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 27.10.2008 Felülvizsgálat 27.10.

2 A veszélyek azonosítása. oldalszám: 1/7 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 27.10.2008 Felülvizsgálat 27.10. oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: MOTIP FOOD GRADE MACINE OIL Cikkszám: 005040 Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

A nyomtatás kelte 25.02.2009 Felülvizsgálat 19.01.2009

A nyomtatás kelte 25.02.2009 Felülvizsgálat 19.01.2009 oldalszám: 1/7 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 2123 Anyag/készítmény használata Favédőszer Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Kit Components. 1632087 ReadyPrep Protein Extraction Kit (Signal) 4307612

Kit Components. 1632087 ReadyPrep Protein Extraction Kit (Signal) 4307612 01/20/2015 Product code Kit Components Description 1632087 ReadyPrep Protein Extraction Kit (Signal) 4307612 Components: 4307608 Signal Protein Extraction Buffer 1 (S1) 4307609 Signal Protein Extraction

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 4307589, 10005505 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 17.07.2002 Az átdolgozás kelte 08.05.2002

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 17.07.2002 Az átdolgozás kelte 08.05.2002 oldalszám: 1/6 * 1 Anyag-/elkészítési- és cégmegjelölés A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Segédanyag műfogak előállításához Gyártó/szállító: eraeus Kulzer Gmb & Co. KG Grüner

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: CO0046 CAS-szám: 10026-22-9 EINECS-szám: 233-402-1 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Anyag/készítmény használata Konyhahigiéniai termék, intézményi felhasználásra Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint 1 A készítmény neve A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Adalékanyag Gyártó/szállító: Kowax Kft. 1078 Budapest Marek J. u. 31 Tel.: +36-1-3224448 +36-23-500065 Fax.: +36-1-3224205

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: A1304 CAS-szám: 56092-81-0 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai,

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 1610710, 1610710EDU, 1610710XTU CAS-szám: 60-24-2 EK-szám: 200-464-6 1.2 Az anyag vagy keverék

Részletesebben

oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 05.09.2007 Felülvizsgálat 05.09.2007

oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 05.09.2007 Felülvizsgálat 05.09.2007 oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 80717 Anyag/készítmény használata Edző Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI Gmb Kurt Vogelsang

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 1610477, 1610478, 9704657 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: PE0097 CAS-szám: 109-66-0 EINECS-szám: 203-692-4 Indexszám: 601-006-00-1 Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Kit Components. 5000111 Bio-Rad DC Protein Assay Kit 1 5000111EDU

Kit Components. 5000111 Bio-Rad DC Protein Assay Kit 1 5000111EDU 06/26/2015 Product code Kit Components Description 5000111 Bio-Rad DC Protein Assay Kit 1 5000111EDU Components: 5000113 DC Protein Assay Reagent A 5000114 DC Protein Assay Reagent B 5000115 DC Protein

Részletesebben

A nyomtatás kelte 29.10.2007 Felülvizsgálat 29.10.2007

A nyomtatás kelte 29.10.2007 Felülvizsgálat 29.10.2007 oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Segédanyag Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe Gmb Triebstraße

Részletesebben

A nyomtatás kelte 29.10.2007 Felülvizsgálat 29.10.2007

A nyomtatás kelte 29.10.2007 Felülvizsgálat 29.10.2007 oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Kenőszerek / kenőanyagok Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe

Részletesebben

A nyomtatás kelte 09.12.2002 Az átdolgozás kelte 02.12.2002

A nyomtatás kelte 09.12.2002 Az átdolgozás kelte 02.12.2002 oldalszám: 1/5 1 Anyag-/elkészítési- és cégmegjelölés A termékkel kapcsolatos anyagok Gyártó/szállító: JohnsonDiversey Magyarország Kft. -2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 6. Telefon: +36 23 509-100 Információt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2 A veszély meghatározása

1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2 A veszély meghatározása oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: A1767 CAS-szám: 540-84-1 EK-szám: 208-759-1 Indexszám: 601-009-00-8 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: ME0095 CAS-szám: 60-24-2 EINECS-szám: 200-464-6 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 08.05.2007 Az átdolgozás kelte 07.05.2007

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 08.05.2007 Az átdolgozás kelte 07.05.2007 oldalszám: 1/5 * 1 A készítmény neve A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Aktiválószer fogászati mintázó anyaghoz Gyártó/szállító: eraeus Kulzer Gmb Grüner Weg 11, D-63450 anau Tel.:

Részletesebben

oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 19.12.2014 Felülvizsgálat 05.12.2014

oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 19.12.2014 Felülvizsgálat 05.12.2014 oldalszám: 1/5 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító SDB-Nr.: 27494k 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Ionolux Pulver Anyag/készítmény használata Fogászati tömőanyag Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 7377/10 Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag Gyártó/szállító: MUREXIN AG Franz

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 03.9902-05xx.x / 7000xx 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: A6362 CAS-szám: 10043-52-4 EK-szám: 233-140-8 Indexszám: 017-013-00-2 1.2 Az anyag vagy keverék

Részletesebben

oldalszám: 1/9 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint

oldalszám: 1/9 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint oldalszám: 1/9 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 000446 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása - 1.1 Termékazonosító - - 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 00-70220 1l 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Nagynyomású tisztító Gyártó/szállító: Alfred Kärcher Gmb & Co. KG

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/9 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/9 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 14096/2 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

2. SZAKASZ: A veszély meghatározása

2. SZAKASZ: A veszély meghatározása oldalszám: 1/6 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 3564684 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Olajfolt-eltávolító Gyártó/szállító: CARAMBA CHEMIE GMBH & Co.KG WANHEIMERSTR.

Részletesebben

oldalszám: 1/7 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint

oldalszám: 1/7 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 000391 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM002009 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Kit Components. HaloTag Standard Protein. GST HaloTag Control Protein

Kit Components. HaloTag Standard Protein. GST HaloTag Control Protein 06/18/2016 Kit Components Product code G4491 Components: G449 Description HaloTag Standard Protein GST HaloTag Control Protein oldalszám: 1/6 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Részletesebben

Kit Components. 5000120 DC Universal Protein Assay Reagents Kit 5000120EDU

Kit Components. 5000120 DC Universal Protein Assay Reagents Kit 5000120EDU 07/10/2015 Product code Kit Components Description 5000120 DC Universal Protein Assay Reagents Kit 5000120EDU Components: 5000113 DC Protein Assay Reagent A 5000114 DC Protein Assay Reagent B 5000115 DC

Részletesebben

Biztonsági Adatlap 91/155 EWG és 44/2000 (XII.27.) 7. /EÜM, 33/2004 (IV.26.)/ESZCSM mód. szerint

Biztonsági Adatlap 91/155 EWG és 44/2000 (XII.27.) 7. /EÜM, 33/2004 (IV.26.)/ESZCSM mód. szerint oldalszám: 1/5 * 1 A készítmény neve A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 00417/2 Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: MUREXIN AG Franz v. Furtenbachstr.1 A-2700 Wiener Neustadt Tel.:

Részletesebben

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: IND.ZINKPOSPATGRUND Cikkszám: 00262/8 Anyag/készítmény használata Alapozó

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata: Oldószer bázisú zsírtalanító Gyártó/szállító: Cleansberg Kft 2330

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Alkoholos tisztítószer Gyártó/szállító: Alfred Kärcher Gmb & Co. KG

Részletesebben

Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: Potassium sodium tartrate tetrahydrate BioChemica Cikkszám: A3873 CAS-szám: 6381-59-5

Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: Potassium sodium tartrate tetrahydrate BioChemica Cikkszám: A3873 CAS-szám: 6381-59-5 oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: A3873 CAS-szám: 6381-59-5 EK-szám: 205-698-2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 93060 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 13247/2 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt

Részletesebben

oldalszám: 1/7 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 24.02.2009 Felülvizsgálat 24.02.2009

oldalszám: 1/7 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 24.02.2009 Felülvizsgálat 24.02.2009 oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000583 Anyag/készítmény használata Kenőanyag Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI B.V. Wolfraamweg

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EWG szerint. 1 Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

Biztonsági adatlap 91/155/EWG szerint. 1 Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok SAP-Code: U R10019 ungary. Anyag/készítmény használata Bőrfertőtlenítőszer Gyártó/szállító: BODE

Részletesebben

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 00417/2 Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: MUREXIN AG Franz v. Furtenbachstr.1

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag Gyártó/szállító:.B. Fuller Austria Produktions Gesmb

Részletesebben