EURO- A LEGgyakoribb kérdések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EURO- A LEGgyakoribb kérdések"

Átírás

1 EURO- A LEGgyakoribb kérdések EURO - a mi pénzünk január 1-től Az euróra kész bank

2 Az euróra kész bank január 1-től az EURÓ Szlovákia hivatalos pénzneme lesz. Erre a változásra azonban mihamarabb fel kell készülnünk december 31-ig koronában, január 1-től viszont már euróban számolunk. Az OTP Bank válaszol a leggyakoribb kérdésekre, amelyek közvetlenül azokkal a termékekkel kapcsolatosak, melyekkel Ön a legtöbbször kapcsolatba kerül. Az Eurókonverzióval kapcsolatos általános kérdések 1. Mikor kerül meghatározásra az átváltási árfolyam? Az árak átszámítása az ún. Átváltási árfolyamon keresztül valósul meg (amit 2008 júliusában határoznak meg), mégpedig olyan módon, hogy től kezdődően csak azt az árfolyamot lehet majd használni, amelyet 6 számjegyű együtthatóként határoztak meg (pl. 1 EUR = xx,xxxx SKK). Valamennyi árat a meghatározott 6 számjegyű árfolyam segítségével számolják majd át, az átváltási árfolyamot nem lehet kerekíteni (az árak átváltásakor az átváltási árfolyamtól eltérő árfolyamot nem szabad használni!). 2. Mit jelent a kettős ábrázolás? A kettős ábrázolás (ármegállapítás) azt jelenti, hogy az áru és a szolgáltatás árát érintő adatot szlovák koronában és egyúttal euróban is fel kell tüntetni. A kettős ábrázolás 2008 II. félévétől egészen 2009 év végéig tart majd, azaz a kettős ábrázolás kezdete az átváltási árfolyam közzétételétől egészen ig tart majd. 3. Meddig tart a kettős pénzforgalom? Mit jelent ez? A kettős pénzforgalom nagyon rövid lesz, mindössze 2 hétig tehát január 1 16-a közötti időszakban tart majd. A kettős pénzforgalom ideje alatt a lakosok fizethetnek ugyan szlovák koronával, a kereskedők, bankok és a többi alany már csak euróban adhat vissza! Ebben a folyamatban valamennyi olyan alany részt vesz, aki készpénzfizetést valósít meg, leginkább azonban a bankokat, kereskedőket és a postákat érinti. Készpénzváltás 4. A bank milyen árfolyamon valósítja meg a szlovák korona euróra történő átváltását a kettős ábrázolás időszakában? A szlovák korona euróra történő váltása 2008 második félévében az OTP Banka Slovensko, a.s. adott napon érvényes EUR/SKK piaci árfolyamán valósulhat meg, annak ellenére, hogy az átváltási árfolyam már ismert lesz. 5. Milyen árfolyam mellett valósul meg a szlovák korona euróra történő átváltása 2009-ben az euró bevezetését követően tehát től? A szlovák korona euróra történő átváltása 2009-ben kizárólag azon az átváltási árfolyamon valósulhat meg, amelyet az Európai Unió Tanácsa határoz meg.

3 Az euróra kész bank Az eurós előkészletezés 6. Hogyan valósul meg az eurós előkészletezés? Az előkészletezés első lépése a másodlagos előkészletezésről szóló szerződés megkötése a bank és az ügyfél között. Az ügyféllel való szerződéskötés a Szlovák Nemzeti Bank feltételei és az ECB/2006/9 sz. irányelv alapján valósul meg. A másodlagos előkészletezésről szóló szerződésben az ügyfél meghatározza az összeget, a kért bankjegyek és érmék szerkezetét novembere és decembere folyamán biztosítva lesz az ügyfelek másodlagos előkészletezése az általuk meghatározott szükséges készpénzzel. 7. Milyen névértékűek az euróbankjegyek és érmék? Az euró pénznem 7 bankjeggyel rendelkezik a következő névértékben: 500, 200, 100, 50, 20, 10 és 5, illetve nyolc érmetípusa van: 2 eurós, 1 eurós, 50, 20, 10, 5, 2 és 1 centes. 8. Az euró bevezetését követően meddig válthatom be a szlovák koronát euróra az OTP Bankban? Szükséges valamilyen díjat fizetni az átváltásért? A bank a szlovák koronát díjtalanul fogja euróra váltani. A szlovák koronás érméket a bank 6 hónapig fogja ingyen beváltani, a szlovák koronás bankjegyeket pedig az euró bevezetését követő 12 hónapig. Ezután az ingyenes átváltás már csak a Szlovák Nemzeti Bankban valósulhat meg. A Szlovák Nemzeti Bank az euró bevezetését követő 5 évig (tehát 2013-ig) fogja díjtalanul átváltani a szlovák érméket, a szlovák bankjegyeket pedig korlátlan ideig. 9. Mi az a kezdőcsomag? Az OTP Banka Slovensko, a.s. árusítani fogja ezeket a kezdőcsomagokat? Ez egy szlovák hátnyomattal rendelkező eruóérméket tartalmazó csomag, amely segít a kisebb kiadásokat fedező eurókészpénz megszerzésére a 2009-es év elején. A kezdőcsomag ára 500,- SKK. Az OTP Banka Slovensko, a.s. valamennyi bankfiókjában megtalálható lesz ez a csomag. Ezek értékesítése én kezdődik és én ér véget. Ezen határidőt követően a kezdőcsomagok értékesítése már nem lehetséges. A kezdőcsomagokat elsősorban a lakosság számára alakították ki. A természetes személyek-vállalkozóknak ig lehetőségükben állt, hogy megkössék az OTP Bankkal a Másodlagos előkészletezésről szóló szerződést. Díjak, árjegyzékek, kerekítés 10. A kettős ábrázolás érinti majd a díjakat tartalmazó Árjegyzéket is? A betéti és hiteltermékek díjait tartalmazó Árjegyzék esetében a szlovák pénznem és az euró kettős ábrázolása az átváltási árfolyam meghatározási napját követő egy hónaptól egészen az euró bevezetését követő naptól számított egy évig tart majd.

4 11. Hogyan lesznek kerekítve a szolgáltatásokért fizetendő díjak? A szolgáltatásokért fizetendő díjakat két tizedes helyre kerekítik majd. Az egyedi ügyfelek, vállalkozók és jogi személyek folyószámlái 14. Milyen módon megy végbe a pénzeszközök átszámítása a bankban vezetett egyes számlákon? Az OTP-nél vezetett számlákon lévő pénzeszközöket automatikusan átszámítják EUR-ra anélkül, hogy az ügyfél ezt kérelmezné. Az átszámítás az átváltási árfolyamon valósul meg, és az egyenleget két tizedeshelyre kerekítik majd. Az euróra kész bank 12. Hogyan érinti az eurókonverzió az ügyfelek bankban vezetett folyószámláit (a természetes személyek, vállalkozók és jogi személyek számláit egyaránt)? A bank ével valósítja meg az egyenlegek automatikus átváltását, mégpedig a meghatározott átváltási árfolyam alapján. Az átváltást a bank díjtalanul valósítja meg. A számlával kapcsolatban aktivált valamennyi szolgáltatás (engedélyezett túlhívás, bankkártya, e-banking stb.) változatlan marad. 13. Változik az ügyfelek számlaszáma az euró bevezetését követően? Az ügyfelek számlaszáma nem változik, január 1-je után valamennyi koronában vezetett számla eurós számlára változik. 15. Változik a konverzió által az ügyfél által vezetett számlák darabszáma? Az ügyfelek által vezetett számlák darabszáma a konverziót követően is változatlan marad. A bank nem fog egyetlen számlát sem összevonni. 16. A kibocsátott bankkártyák az euró bevezetését követően is érvényben maradnak? Az euró bevezetését követően valamennyi bankkártya érvényben marad, az ügyfélnek nem kell ezeket kicserélnie január 1-jét követően euróban fognak működni. 17. Hogyan változik a számlakivonat a kettős ábrázolás időszakában? Az átváltási árfolyam közzétételét követően december 31-ig a koronában vezetett számlákhoz kapcsolódó számlakivonatokon az egyenlegek (számlaforgalom, ideértve a kezdeti és végső állományt) SKK/EUR sorrendben kerülnek kimutatásra, január 1-től pedig EUR/SKK sorrendben kerülnek majd feltüntetésre.

5 Az euróra kész bank 18. Változnak a sztenderd belföldi átutalási megbízások jóváírási határidejei az euróra való átállást követően? Nem változnak. Az OTP Bankban vezetett számlák közötti bankon belüli eszközátvezetés a fogadó fél számlájára még aznap elszámolásra kerül, amikor azt a megbízó számlájáról átutalták. A bankközi sztenderd átutalás amely az SZK területén működő két különböző bank között valósul meg a fogadó fél számára a megbízó számlájáról történő átutalás megvalósítását követő banki munkanapon kerül jóváírásra. 19. Változnak a konverzió által a külföldi EUR átutalások? Igen, mivel től a bank részesévé válik a páneurópai fizetési rendszernek, az ún. TARGET2-nek. Ez lehetővé teszi a bank számára, hogy euróban jegyzett kifizetéseket valósítson meg a TARGET2 résztvevői között, méghozzá azonnal, azaz ugyanazon a munkanapon. Az eurós kifizetések a TARGET2-n kívül eső államonok kívül ugyanúgy lesznek megvalósítva mint eddig. 20. Hogyan nyújthatják be az ügyfelek az átutalási megbízásaikat a 2008/2009-es év fordulóján? Az átutalási megbízások átvételéről és feldolgozásáról az ügyfeleket előre tájékoztatják a bank internetes oldalain, valamint közvetlenül a bankfiókokban kifüggesztett értesítéseken. 21. Hogyan alakul majd a betétek kamatozása a lekötött számlákon az eurókonverziót követően? A garantált kamatozással rendelkező, SKK-ban lekötött konvertált betétekben elhelyezett pénzeszközök a konverziót követően is változatlan kamatlábbal kamatoznak majd a lekötés teljes tartama alatt. Hiteltermékek 22. Miképpen befolyásolja az euró bevezetése a hitelszerződések érvényességét? Az euró bevezetése nem befolyásol semmilyen hitelviszonyt, a szerződések érvényességét, sem pedig a jogviszonyok érvényességét, amelyekben az adatok szlovák koronában kerültek feltüntetésre. Ha a szerződésekben az értékeket koronában tüntették fel, és a szerződés érvényessége nem jár le a 2008-as év vége előtt, ezek az értékek a továbbiakban euróban vezetett értékként kerülnek feltüntetésre, amelyeket az átváltási árfolyammal számolnak majd át. 23. Hogyan valósul meg az SKK-ban vezetett hitel euróra történő átszámítása? Az OTP Banka Slovensko, a.s. automatikusan átszámolja az ügyfél adósságának teljes egyenlegét a meghatározott átváltási árfolyam által, és a legközelebbi centre kerekíti azt, mégpedig a megfelelő matematikai eljárások mellett. Az adósság értéke ugyanaz marad (minimális különbséget csak a kerekítés idézhet elő), azonban a továbbiakban euróban vezetik majd.

6 24. Miképpen változik a hitel kamatlába a konverziót követően? A folyósított hitel kamatlába az átváltást követően is ugyanolyan mértékű marad, mint a koronában folyósított hitelek kamatlába. A kamatláb a fix kamatláb esetében a fixáció teljes időszaka alatt változatlan marad. A változó kamatláb esetében sztenderd módon változik, ugyanolyan módon, ahogyan az átváltás előtt változott. 25. Az ügyfél számára az OTP változó kamatlábbal kamatozó hitelt folyósított. Hogyan fog az adott hitel a továbbiakban kamatozni? A folyósított hitelhez kapcsolódó kamatláb összetétele továbbra is változatlan marad, ezekután is az alapkamatlábból és a kockázati felárból tevődik majd össze. A kamatlábváltozás csak az alapkamatláb változása esetében következhet be, amelyről a bank egyoldalú értesítés formájában tájékoztatja az ügyfelet, amely tartalmazza a kamatláb és a törlesztőrészletek összegét. A kamatozás továbbra is az alapkamatláb meghatározásától függ majd. 26. A vállalkozó számára az OTP Bank hitelt folyósított, ami változó kamatlábbal kamatozik, melyet 3 H BRIBOR-ra fixáltak, és a Hitelszerződés értelmében én kell átértékelni. Hogyan fog az adott hitel kamatozni? én a hitel a 3H BRIBOR-ra lekötöt kamatlábbal kamatozik majd én a 3H BRIBOR értékről automatikusan 3H EURIBOR-ra változik, ami nem gyakorol hatást a hitelszerződésben meghatározott marzs összegének változására. Részesedési alapok 27. Miképpen érinti a konverzió a részesedési alapokat? Az SKK-ban jegyzett részesedési alapok esetében az alapkezelő társaság az eurókonverziót automatikusan, december 31-ével valósítja meg, a meghatározott átváltási árfolyam alapján. A konverzió az ügyfelek számára automatikus és egyszerű lesz. Az euróra kész bank 28. Hogyan kerülnek átszámításra a részesedési alapban jegyzett részesedések? A részesedések értékét hat tizedesjegynyi pontossággal határozzák meg, ami biztosítja az ügyfélportfóliók pontos értékének megőrzését az átváltáskor is.

H I R D E T M É N Y. Érvényes: 2014. február 10-től K A M A T O K

H I R D E T M É N Y. Érvényes: 2014. február 10-től K A M A T O K H I R D E T M É N Y Érvényes: 2014. február 10-től K A M A T O K I. LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLA KAMATMÉRTÉKEI: Érvényes: 2014.02.10-től Éves kamatláb 1. Bankszámlabetét kamatmértéke (havi tőkésítéssel) EBKM

Részletesebben

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai FHB Pénzforgalmi Bankszámla Hirdetmény Vállalati forint- és devizabetétek kamatai Hatályos: 2017. október 01. napjától Közzététel napja: 2017. szeptember 29. Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2018. október 01. napjától visszavonásig A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2018. augusztus 01. napjától visszavonásig A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt

Részletesebben

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai Takarék Vállalati forint- és devizabetétek kamatai Hatályos: 2019. augusztus 01. napjától Közzététel napja: 2019. július 31. A Takarék Kereskedelmi Bank bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási

Részletesebben

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai Takarék Pénzforgalmi Bankszámla Hirdetmény Vállalati forint- és devizabetétek kamatai Hatályos: 2018. augusztus 01. napjától Közzététel napja: 2018. július 31. A Takarék Kereskedelmi Bank bankszámlák és

Részletesebben

"STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag

STANDARD pénzforgalmi számlacsomag "STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag 1201-0000 P10050 Új számla nyitásra nincs lehetőség. A hirdetmény a meglévő számlák kondícióit tartalmazza. Hiteltörlesztés ügyfél saját számlái között Beszedéses megbízással

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2018. május 01. napjától visszavonásig A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit,

Részletesebben

HIRDETMÉNY A DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL

HIRDETMÉNY A DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL HIRDETMÉNY DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL Látraszóló számlák kondíciói: Devizanem Éves kamat EBKM EUR 0,00% 0,00% CHF 0,00% 0,00% USD 0,00% 0,00% GBP 0,00% 0,00% Természetes személyek részére nyitott fix kamatozású

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Devizaszámla-vezetés és valutaváltás

HIRDETMÉNY. Devizaszámla-vezetés és valutaváltás HIRDETMÉNY számla-vezetés és valutaváltás Általános feltételek 1. A Takarékszövetkezet csak tartalmi, nyelvi és alaki szempontból pontos, a Takarékszövetkezetnél bejelentett módon aláírt deviza átutalási

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2015. október 01. napjától visszavonásig Az itt feltüntetett OBA logó arról ad tájékoztatást, hogy

Részletesebben

Hatálybalépés napja augusztus 29. Érvényes a következő Hirdetmény hatálybalépéséig (B-18/11)

Hatálybalépés napja augusztus 29. Érvényes a következő Hirdetmény hatálybalépéséig (B-18/11) HIRDETMÉNY LÁTRA SZÓLÓ ÉS HATÁRIDŐS BETÉTEK az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói lakossági ügyfelek részére AKCIÓS BETÉTEK A I. és II. pontok szerinti akciós betétlekötési megbízások kizárólag

Részletesebben

Betétek. Vállalatok részére Már nem értékesíthető betéti konstrukciók

Betétek. Vállalatok részére Már nem értékesíthető betéti konstrukciók Betétek Vállalatok részére Már nem értékesíthető betéti konstrukciók A már nem értékesíthető betéti konstrukciók részben szereplő termékekre új betétlekötési megbízás nem adható. 1. Akciós Vállalati Forint

Részletesebben

Hatálybalépés napja június 2. Érvényes a következő Hirdetmény hatálybalépéséig (B-14/11)

Hatálybalépés napja június 2. Érvényes a következő Hirdetmény hatálybalépéséig (B-14/11) HIRDETMÉNY LÁTRA SZÓLÓ ÉS HATÁRIDŐS BETÉTEK az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói lakossági ügyfelek részére AKCIÓS BETÉTEK A I. és II. pontok szerinti akciós betétlekötési megbízások kizárólag

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT 4,5-es betét, 2 hónapra Akció ideje GRÁNIT 4,5-es betét 2014.08.08-tól

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. GRÁNIT MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról Havi számlavezetési díj 100 Ft az egyenleg 500 000 Ft alatti részére aktuális MNB jegybanki alap 2,00%

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Vállalkozások, kisvállalkozók, egyéb szervezetek, önkormányzatok részére CHF EUR, GBP, és USD devizanemekben nyitható.

H I R D E T M É N Y. Vállalkozások, kisvállalkozók, egyéb szervezetek, önkormányzatok részére CHF EUR, GBP, és USD devizanemekben nyitható. H I R D E T M É N Y Vállalkozások, kisvállalkozók, egyéb szervezetek, önkormányzatok részére vezetett devizaszámlák kamat-, jutalék- és költség kondíciói Vállalkozások, kisvállalkozók, egyéb szervezetek,

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek i Hatályos: 2016. augusztus 01. napjától visszavonásig Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen

Részletesebben

ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET DEVIZASZÁMLAVEZETÉS, DEVIZAÜGYLETEK H I R D E T M É N YE VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE

ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET DEVIZASZÁMLAVEZETÉS, DEVIZAÜGYLETEK H I R D E T M É N YE VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET DEVIZASZÁMLAVEZETÉS, DEVIZAÜGYLETEK H I R D E T M É N YE VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE 1/2014. Közzététel: 2013. december 20. Hatályos: 2014. január 5-től I. BETÉTI KAMATOK 1. Devizaszámlák

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Ajándék betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Ajándék betét

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT 4,5-es betét, 2 hónapra Akció ideje GRÁNIT 4,5-es betét 2014.08.08-tól

Részletesebben

"STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag

STANDARD pénzforgalmi számlacsomag "STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag 1201-0000 P10050 Új számla nyitásra nincs lehetőség. A hirdetmény a meglévő számlák kondícióit tartalmazza. Érvényes: Számlavezetési díj (minden megkezdett hónap után)

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. GRÁNIT Megtakarítási számla Havi számlavezetési díj Éves kamat az egyenleg 500 000 Ft alatti részére (2014. február 19-től) Éves kamat

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. Helló GRÁNIT betét, 3 hónapra Akció ideje 2017.09.12-től 2018.12.12-ig tart 3

Részletesebben

Devizakülföldi/devizabelföldi természetes/nem természetes személyek részére vezetett devizaszámlák kondíciói. Érvényes 2014.

Devizakülföldi/devizabelföldi természetes/nem természetes személyek részére vezetett devizaszámlák kondíciói. Érvényes 2014. I. Általános feltételek A Takarékszövetkezet csak tartalmi, nyelvi és alaki szempontból pontos, a Takarékszövetkezetnél bejelentett módon aláírt megbízások lebonyolítását vállalja, illetve ezek lebonyolításáért

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

60.000,00 RSD-ig 50,00 RSD befizetésként

60.000,00 RSD-ig 50,00 RSD befizetésként Díjak és jutalékok a SME gazdasági szektor ügyfeleinek Hatályba lépése 2018. december 3-án Szolgáltatások a belföldi fizetési forgalomban 1. Készpénzes befizetések más bankok folyószámláira Készpénzes

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. Helló GRÁNIT betét, 3 hónapra Akció ideje Helló GRÁNIT betét 2,50% 2,50% 2017.09.12-től

Részletesebben

0,10%** ** érvényes: szeptember 9-től. Lakossági számlán lekötött fix kamatozású betét

0,10%** ** érvényes: szeptember 9-től. Lakossági számlán lekötött fix kamatozású betét LAKOSSÁGI MEGTAKARÍTÁSOK Hatályos: 2013. szeptember 2-től A 2013. szeptember 2-től érvénybe lépő módosításokat dőlt betűvel jelöljük! Kamatváltozás a jegybanki alapkamat csökkenése miatt Lakossági látra

Részletesebben

Lakossági számlán lekötött fix kamatozású betét

Lakossági számlán lekötött fix kamatozású betét LAKOSSÁGI MEGTAKARÍTÁSOK Hatályos: 2013. június 7-től A 2013. június 7-től érvénybe lépő módosításokat dőlt betűvel jelöljük! Kamatváltozás a jegybanki alapkamat csökkenése miatt Lakossági látra szóló

Részletesebben

"STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag

STANDARD pénzforgalmi számlacsomag "STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag 1201-0000 P10050 Új számla nyitásra nincs lehetőség. A hirdetmény a meglévő számlák kondícióit tartalmazza. Hiteltörlesztés ügyfél saját számlái között Beszedéses megbízással

Részletesebben

PÉNZFORGALMI HIRDETMÉNY ERSTE BUSINESS SZÁMLACSALÁD

PÉNZFORGALMI HIRDETMÉNY ERSTE BUSINESS SZÁMLACSALÁD PÉNZFORGALMI HIRDETMÉNY ERSTE BUSINESS SZÁMLACSALÁD (AZ hivatalos tájékoztatója a Business Számlacsaládba tartozó ERSTE Business FX Számlacsomaggal, az ERSTE Business Max Számlacsomaggal, az ERSTE Business

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2016. december 13. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Pay betét, 3 hónapra Akció ideje Betét típusa Éves kamat EBKM 2016.11.07-től

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2018. október 1. Közzétéve: 2018. szeptember 28. Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 2 1.1. BANKKÁRTYA

Részletesebben

HIRDETMÉNY Devizakülföldi/devizabelföldi természetes/nem természetes személyek részére vezetett devizaszámla kondíciói

HIRDETMÉNY Devizakülföldi/devizabelföldi természetes/nem természetes személyek részére vezetett devizaszámla kondíciói HIRDETMÉNY Devizakülföldi/devizabelföldi természetes/nem természetes személyek részére vezetett devizaszámla kondíciói Aktualizálva 2015.06.11-től a IV., VI., és VIII. pont. I. Általános feltételek A Takarékszövetkezet

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági forint és devizabetétek i Hatályos: 2017. július 10. napjától visszavonásig Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen Hirdetményt megelőzően hatályban

Részletesebben

FORINT BETÉT HIRDETMÉNY

FORINT BETÉT HIRDETMÉNY I.Látra szóló kamatok FORINT BETÉT HIRDETMÉNY MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE 1 1. Standard lakossági bankszámla, Komfort, Prémium számlacsomag (pénzforgalmi szolgáltatáshoz kapcsolódó látra szóló betét, forint

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek i Hatályos: 2017. augusztus 01. napjától visszavonásig Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen

Részletesebben

A CIB BANK ZRT. BETÉTEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE

A CIB BANK ZRT. BETÉTEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE A CIB BANK ZRT. BETÉTEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE Hatályos: 2014. március 15. napjától 2 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK... 3 2. KÜLÖNÖS/ELTÉRŐ SZABÁLYOK EGYES

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Ajándék betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Ajándék betét

Részletesebben

Általános Kondíciók (Érvényes április 19-től)

Általános Kondíciók (Érvényes április 19-től) Általános Kondíciók (Érvényes 2013. április 19-től) KONDÍCIÓS LISTA MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE (KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ÉS A VIII. KERÜLETI BANKFIÓK TEVÉKENYSÉGE) 2013. február 18. Termék Kondíciók MIN MAX

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2017. november 20. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

Hatálybalépés napja január 16. Érvényes a következő Hirdetmény hatálybalépéséig (B-01/12)

Hatálybalépés napja január 16. Érvényes a következő Hirdetmény hatálybalépéséig (B-01/12) HIRDETMÉNY LÁTRA SZÓLÓ ÉS HATÁRIDŐS BETÉTEK az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói lakossági ügyfelek részére AKCIÓS BETÉTEK A I. és II. pontok szerinti akciós betétlekötési megbízások kizárólag

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét Éves

Részletesebben

JUBILEUM 2 BETÉT. Hatályba lépés, érvényesség: 2015. október 29-től visszavonásig Közzététel: 2015. október 29. FORINT BETÉTEK. HŰSÉG BETÉT Forintban

JUBILEUM 2 BETÉT. Hatályba lépés, érvényesség: 2015. október 29-től visszavonásig Közzététel: 2015. október 29. FORINT BETÉTEK. HŰSÉG BETÉT Forintban Hatályba lépés, érvényesség: 2015. október 29től visszavonásig Közzététel: 2015. október 29. FORINT BETÉTEK Feltételek: JUBILEUM 2 BETÉT minimum: 50 000 Ft maximum: 500 000 000 Ft nap Jubileum 2 Betétben

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét Éves

Részletesebben

FORINT BETÉT HIRDETMÉNY

FORINT BETÉT HIRDETMÉNY I.Látra szóló kamatok FORINT BETÉT HIRDETMÉNY MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE 1 1. Standard lakossági bankszámla, Komfort, Prémium számlacsomag (pénzforgalmi szolgáltatáshoz kapcsolódó látra szóló betét, forint

Részletesebben

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról Közzététel: 016. szeptember. Hatályba lépés: 016. szeptember 5. HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról A Hirdetmény hatálya az Vállalkozói

Részletesebben

HIRDETMÉNY LÁTRA SZÓLÓ ÉS HATÁRIDŐS BETÉTEK az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói lakossági ügyfelek részére

HIRDETMÉNY LÁTRA SZÓLÓ ÉS HATÁRIDŐS BETÉTEK az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói lakossági ügyfelek részére HIRDETMÉNY LÁTRA SZÓLÓ ÉS HATÁRIDŐS BETÉTEK az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói lakossági ügyfelek részére 2015. január 1-ét követően a Bank valamennyi lekötött betét lejárat előtti részleges/teljes

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2016. október 17. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

HIRDETMÉNY Már nem értékesített Posta Személyi Kölcsön és Posta Személyi Kölcsön Plusz Közzététel 2013. május 17.

HIRDETMÉNY Már nem értékesített Posta Személyi Kölcsön és Posta Személyi Kölcsön Plusz Közzététel 2013. május 17. HIRDETMÉNY Már nem értékesített Posta Személyi Kölcsön és Posta Személyi Kölcsön Plusz Közzététel 013. május 17. Forint alapú Posta Személyi Kölcsön és Posta Személyi Kölcsön Plusz Megnevezés Hitelsávok

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2017. február 01. napjától visszavonásig Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy

Részletesebben

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról Közzététel: 2015. április 30. Hatályba lépés: 2015. május 18. HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról A Hirdetmény hatálya az Vállalkozói

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Ajándék betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Ajándék betét

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. Helló GRÁNIT betét, 3 hónapra Akció ideje Betét típusa Éves kamat EBKM Helló GRÁNIT

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ BETÉTI KONSTRUKCIÓK

MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ BETÉTI KONSTRUKCIÓK MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ BETÉTI KONSTRUKCIÓK MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE A már nem értékesíthető betéti konstrukciók részben szereplő termékekre új betétlekötési megbízás nem adható. 1. Akciós 0,60%-os uró Betét

Részletesebben

I. BELFÖLDI FORINT FIZETÉSI MEGBÍZÁSOK 2

I. BELFÖLDI FORINT FIZETÉSI MEGBÍZÁSOK 2 Hatályos 2013. február 1-től (1302), közzététel napja 2013. január 18. Jelen dokumentum a Lakossági Kondíciós Lista elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési megbízások

Részletesebben

A hirdetmény módosításának oka: a jegybanki alapkamat mértékének csökkenése.

A hirdetmény módosításának oka: a jegybanki alapkamat mértékének csökkenése. 1/13 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói A hirdetmény módosításának oka: a jegybanki alapkamat mértékének csökkenése. 1/2013.07.18. számú Eszköz - Forrás

Részletesebben

DEVIZA SZÁMLA ÉS BETÉT HIRDETMÉNY

DEVIZA SZÁMLA ÉS BETÉT HIRDETMÉNY DEVIZA SZÁMLA ÉS BETÉT HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI (fogyasztónak minősülő) ÜGYFELEK RÉSZÉRE Érvényes: 2015. március 21-től A Takarékszövetkezet új Hirdetményt tesz közzé a lakossági (fogyasztónak minősülő) ügyfelek

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. Helló GRÁNIT betét, 3 hónapra Akció ideje Helló GRÁNIT betét 3,00% 3,00% 2017.09.12-től

Részletesebben

A Kormány /2018. ( ) Korm. rendelete a fogyasztók részére vezetett fizetési számlákhoz kapcsolódó díjakról történő tájékoztatás egyes kérdéseiről

A Kormány /2018. ( ) Korm. rendelete a fogyasztók részére vezetett fizetési számlákhoz kapcsolódó díjakról történő tájékoztatás egyes kérdéseiről A Kormány /2018. ( ) Korm. rendelete a fogyasztók részére vezetett fizetési számlákhoz kapcsolódó díjakról történő tájékoztatás egyes kérdéseiről A Kormány a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló

Részletesebben

I. BELFÖLDI FORINT FIZETÉSI MEGBÍZÁSOK 2

I. BELFÖLDI FORINT FIZETÉSI MEGBÍZÁSOK 2 Hatályos 2015. május 15.-től (1503), közzététel napja 2015. május 15. Jelen dokumentum a Lakossági Kondíciós Lista elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési megbízások

Részletesebben

Közzététel napja: november 10. Hatálybalépés napja november 13. (B-17/05)

Közzététel napja: november 10. Hatálybalépés napja november 13. (B-17/05) HIRDETMÉNY LÁTRA SZÓLÓ ÉS HATÁRIDŐS BETÉTEK az UniCredit Bank Hungary Zrt. kamatkondíciói lakossági ügyfelek részére Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Hpt. 275. (5) bekezdése szerinti betétbiztosításra

Részletesebben

II.B. Nem igényelhető lekötött forint- és devizabetétek

II.B. Nem igényelhető lekötött forint- és devizabetétek II.B. igényelhető lekötött forint- és devizabetétek Kondíciós Lista Érvényben: 2008. november 6-tól visszavonásig 1. 2008. november 5. után nem igényelhető forint lekötött betétek 1. 1. Raiffeisen Vegyespáros

Részletesebben

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról Közzététel: 017. október 17. Hatályba lépés: 017. november. HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról A Hirdetmény hatálya az Vállalkozói

Részletesebben

I. BELFÖLDI FORINT FIZETÉSI MEGBÍZÁSOK 2

I. BELFÖLDI FORINT FIZETÉSI MEGBÍZÁSOK 2 Hatályos 2016. november 1-től (1603), közzététel napja 2016. október28. Jelen dokumentum a Lakossági Kondíciós Lista elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2016. október 24. napjától visszavonásig Közzététel napja: 2016. október 21. Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 2019.06.12-től kezdődő és 2019.09.30-ig tartó akció keretében, amennyiben egy ügyfél hónaprólhónapra, a naptári hónap

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 2019.06.12-től kezdődő és 2019.09.30-ig tartó akció keretében, amennyiben egy ügyfél hónaprólhónapra, a naptári hónap

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2017. november 01. napjától visszavonásig Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen Hirdetményt megelőzően hatályban

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek i Hatályos: 2017. szeptember 01. napjától visszavonásig Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen

Részletesebben

HIRDETMÉNY A MEGBÍZÁSOK TELJESÍTÉSI RENDJÉRŐL KISVÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE

HIRDETMÉNY A MEGBÍZÁSOK TELJESÍTÉSI RENDJÉRŐL KISVÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE Hatályos: 2018.01.13-tól Jelen dokumentum a Kondíciós lista Kisvállalati ügyfelek részére dokumentum elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési megbízások teljesítéséből

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. Helló GRÁNIT betét, 3 hónapra Akció ideje 2017.09.12-től 2019.04.01-ig tart 3

Részletesebben

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról Közzététel: 2015. július 21. Hatályba lépés: 2015. augusztus 12. HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról A Hirdetmény hatálya az Vállalkozói

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2017. október 01. napjától visszavonásig Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen Hirdetményt megelőzően hatályban

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Hatályos: 2015.05.15 től. I. Kamatmértékek:

H I R D E T M É N Y. Hatályos: 2015.05.15 től. I. Kamatmértékek: H I R D E T M É N Y Vállalkozók, kisvállalkozók és egyéb szervezetek részére vezetett bankszámlák kamat -, jutalék és költségkondícióiról, valamint a vonatkozó betétbiztosítási feltételekről Hatályos:

Részletesebben

A Szatmár-Beregi Takarékszövetkezet hirdetménye vállalkozások, önkormányzatok bankszámláira, megtakarításira vonatkozóan

A Szatmár-Beregi Takarékszövetkezet hirdetménye vállalkozások, önkormányzatok bankszámláira, megtakarításira vonatkozóan A Szatmár-Beregi Takarékszövetkezet hirdetménye vállalkozások, önkormányzatok bankszámláira, megtakarításira vonatkozóan Érvényes: 2013. november 27-től 1. Bankszámlára, megtakarításra vonatkozó általános

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Hatályos: 2015.04.15 től. I. Kamatmértékek:

H I R D E T M É N Y. Hatályos: 2015.04.15 től. I. Kamatmértékek: H I R D E T M É N Y Vállalkozók, kisvállalkozók és egyéb szervezetek részére vezetett bankszámlák kamat -, jutalék és költségkondícióiról, valamint a vonatkozó betétbiztosítási feltételekről Hatályos:

Részletesebben

Közzététel napja: szeptember 15. Hatálybalépés napja szeptember 16. (B-14/12)

Közzététel napja: szeptember 15. Hatálybalépés napja szeptember 16. (B-14/12) HIRDETMÉNY LÁTRA SZÓLÓ ÉS HATÁRIDŐS BETÉTEK az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói lakossági ügyfelek részére AKCIÓS BETÉTEK A I. és II. pontok szerinti akciós betétlekötési megbízások kizárólag

Részletesebben

ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt.

ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt. Érvényes: 2014. augusztus 01-jétől Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt. HIRDETMÉNY Forintban kezelt megtakarítások 1. Fizetési számlákhoz kapcsolódó lekötések 1.1. Lakossági forint folyószámlán történő

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2017. február 20. napjától visszavonásig Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2017. március 01. napjától visszavonásig Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy

Részletesebben

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról Közzététel: 018. június 15. Hatályba lépés: 018. július. HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról A Hirdetmény hatálya az Vállalkozói

Részletesebben

A hirdetmény módosításának oka: a postai díjszabás 2013-as változása.

A hirdetmény módosításának oka: a postai díjszabás 2013-as változása. 1/12 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói A hirdetmény módosításának oka: a postai díjszabás 2013-as változása. 5/2013.01.24. számú ülés nélküli Eszköz

Részletesebben

HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK

HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK UniCredit Takarékszámla Értékesítése 2012. április 6-al bezárólag megszűnt. kamatláb/ EBKM 0,01%

Részletesebben

Közzététel napja: 2015. szeptember 30. Hatálybalépés napja 2015. október 1. (B-15/8)

Közzététel napja: 2015. szeptember 30. Hatálybalépés napja 2015. október 1. (B-15/8) HIRDETMÉNY LÁTRA SZÓLÓ ÉS HATÁRIDŐS BETÉTEK az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói lakossági ügyfelek részére 2015. január 1-ét követően a Bank valamennyi lekötött betét lejárat előtti részleges/teljes

Részletesebben

Jelenleg nem nyitható!

Jelenleg nem nyitható! A RÓNASÁGI TAKARÉKSZÖVETKEZET HIRDETMÉNYE Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2010. február 08-től Takarékszövetkezetünk az alábbi betétkamatokat alkalmazza: Kamatozó takarék betétkönyv Évi kamatláb(

Részletesebben

Általános Kondíciók (Érvényes május 1-től)

Általános Kondíciók (Érvényes május 1-től) Általános Kondíciók (Érvényes 2018. május 1-től) KONDÍCIÓS LISTA MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE TERMÉK DÍJTÉTELEK 2018. március 1. Számlavezetés Számlanyitás Számlavezetési díj (HUF) Számlavezetési díj (USD/EUR)

Részletesebben

HIRDETMÉNY LÁTRA SZÓLÓ ÉS HATÁRIDŐS BETÉTEK az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói lakossági ügyfelek részére

HIRDETMÉNY LÁTRA SZÓLÓ ÉS HATÁRIDŐS BETÉTEK az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói lakossági ügyfelek részére HIRDETMÉNY LÁTRA SZÓLÓ ÉS HATÁRIDŐS BETÉTEK az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói lakossági ügyfelek részére 2015. január 1-ét követően a Bank valamennyi lekötött betét lejárat előtti részleges/teljes

Részletesebben

Papíron beadott, illetve visszavont beszedés, hatósági átutalás és átutalás végzés esetén a T nap 14:00-ig beadott megbízásokat teljesíti a bank.

Papíron beadott, illetve visszavont beszedés, hatósági átutalás és átutalás végzés esetén a T nap 14:00-ig beadott megbízásokat teljesíti a bank. Hatályos: 2014. szeptember 10-től Jelen dokumentum a Kondíciós lista Kisvállalati ügyfelek részére dokumentum elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési megbízások

Részletesebben

Mecsek_Hirdetmény a től érvényes kondícióiról

Mecsek_Hirdetmény a től érvényes kondícióiról Mecsek_Hirdetmény a 2017.12.01-től érvényes kondícióiról II. Nem forgalmazott lakossági számlához kapcsolódó díjak, jutalékok Hatályát veszti a 2017.10.01 -i fenti elnevezésű Hirdetmény 2013.03.15-től

Részletesebben

Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt. HIRDETMÉNY. Passzív üzletág kondíciói Számlán lekötött betétek és egyéb megtakarítások tekintetében

Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt. HIRDETMÉNY. Passzív üzletág kondíciói Számlán lekötött betétek és egyéb megtakarítások tekintetében Érvényes: 2014.02.04-től Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt. HIRDETMÉNY Passzív üzletág kondíciói Számlán lekötött betétek és egyéb megtakarítások tekintetében I. Fizetési számlákhoz kapcsolódó lekötések

Részletesebben

Papíron beadott, illetve visszavont beszedés, hatósági átutalás és átutalás végzés esetén a T nap 14:00-ig beadott megbízásokat teljesíti a bank.

Papíron beadott, illetve visszavont beszedés, hatósági átutalás és átutalás végzés esetén a T nap 14:00-ig beadott megbízásokat teljesíti a bank. Hatályos: 2015.09.07-től Jelen dokumentum a Kondíciós lista Kisvállalati ügyfelek részére dokumentum elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési megbízások teljesítéséből

Részletesebben

Megbízások benyújtása tárgynapi (T) feldolgozásra* bankközi átutalás GIRO-n keresztül. Banki munkanapon óráig

Megbízások benyújtása tárgynapi (T) feldolgozásra* bankközi átutalás GIRO-n keresztül. Banki munkanapon óráig 1. számú melléklet az Általános Kondíciós Lista gazdálkodó és egyéb szervezetek és Egyéni vállalkozók részére, az Általános Kondíciós Lista gazdálkodó és egyéb szervezetek és Egyéni vállalkozók részére

Részletesebben

HIRDETMÉNY BETÉTEKHEZ KAPCSOLÓDÓ KAMATOK. Érvényes: október 1-től

HIRDETMÉNY BETÉTEKHEZ KAPCSOLÓDÓ KAMATOK. Érvényes: október 1-től HIRDETMÉNY BETÉTEKHEZ KAPCSOLÓDÓ KAMATOK Érvényes: 2017. október 1-től A hirdetmény módosításának indoka: A Hungária Takarék Takarékszövetkezet, az Észak Tolna Megyei Takarékszövetkezet, valamint a Dunaföldvár

Részletesebben

HIRDETMÉNY A VÁLLALKOZÁSOK, KISVÁLLALKOZÁSOK, ŐSTERMELŐK ÉS EGYÉB SZERZVETEK RÉSZÉRE VEZETETT FIZETÉSI SZÁMLÁRÓL ÉS A KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOKRÓL

HIRDETMÉNY A VÁLLALKOZÁSOK, KISVÁLLALKOZÁSOK, ŐSTERMELŐK ÉS EGYÉB SZERZVETEK RÉSZÉRE VEZETETT FIZETÉSI SZÁMLÁRÓL ÉS A KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOKRÓL RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A VÁLLALKOZÁSOK, KISVÁLLALKOZÁSOK, ŐSTERMELŐK ÉS EGYÉB SZERZVETEK RÉSZÉRE VEZETETT FIZETÉSI SZÁMLÁRÓL ÉS A KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOKRÓL ÉRVÉNYES: 2014. szeptember

Részletesebben

A Raiffeisen Bank Zrt. által kibocsátott kötvények jegyzéke Érvényben: március 24-től visszavonásig

A Raiffeisen Bank Zrt. által kibocsátott kötvények jegyzéke Érvényben: március 24-től visszavonásig A Raiffeisen Bank Zrt. által kibocsátott kötvények jegyzéke Érvényben: 2016. március 24-től visszavonásig 1. Áttekintés - A Raiffeisen Bank Zrt. kötvényprogramjai és a kibocsátott kötvények típusai...

Részletesebben