Pályázati felhívás. 1. A pályázati kiírás célja:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Pályázati felhívás. 1. A pályázati kiírás célja:"

Átírás

1 Pályázati felhívás A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Elnöksége pályázatot hirdet megyei Szakmai vizsgabizottsági tagi és/vagy szakértői névjegyzékébe történő felvételre 1. A pályázati kiírás célja: A szakképzésről szóló, többszörösen módosított évi LXXVI. Törvény alapján a gazdasági kamara, a gazdasági érdekképviseleti szervezetekkel, szakmai szervezetekkel együttműködve ellátja a(z) - Országos Képzési Jegyzékben szereplő szakképesítést nyújtó szakmai vizsgák állami szakmai vizsgabizottságaiba történő kamarai tag delegálását. - Egy pályázó több szakmacsoportban, de maximum együttesen 30 szakképesítésben (alap-szakképesítést, rész-szakképesítést, szakképesítés elágazást és ráépülést is beleértve) nyújthatja be pályázatát. A törvényi előírások végrehajtása céljából a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Elnöksége pályázatot ír ki a Zala Megyei Szakmai Vizsgabizottsági Tagi és/vagy Szakértői Névjegyzékbe való felvételre a Névjegyzékek bővítése céljából. (A pályázati kiírás nem vonatkozik azon személyekre, akik novemberben pályázatot nyújtottak be és igazolványt kaptak). 2. A pályázat beadásának formai feltételei: A névjegyzékekbe való bekerülés iránti kérelmet a kiírás mellékletében megjelentetett adatlapon (1.sz. melléklet, 2.sz. melléklet) kell benyújtani, a mellékletek hiánytalan csatolásával. Az adatlap minden pontját kérjük kitölteni. 3. A pályázaton történő részvétel feltételei: A pályázati adatlapon megjelölt szakmánál/szakmáknál/szakmacsoportoknál megfelelő szakirányú végzettség és szakmai gyakorlat az alábbiak szerint: Minimális feltételek: - szakirányú főiskolai vagy egyetemi diploma és öt éves szakmai gyakorlat az adott szakmacsoportban, vagy - szakmai és középiskolai végzettség, vagy mesterlevél, továbbá öt éves szakmai gyakorlat az adott szakmában, vagy - szakirányú végzettség, valamint 10 éves szakmai gyakorlat az adott szakterületen, Büntetlen előélet.

2 A pályázatok elbírálásánál előnyben részesül, az a személy, aki - kamarai vagy gazdasági érdekképviseleti tag, vagy ilyen vállalkozás dolgozója. - szerepel az országos vizsgaelnöki, szakmai szakértői névjegyzékben (adott szakterületen/szakképesítésekben), - szakmai vizsgáztatási ismeretekkel rendelkezik, - legalább alapfokú pedagógiai ismeretekkel rendelkezik, - egyéni vállalkozó, vagy gazdasági társaság tulajdonosa, alkalmazottja A pályázathoz az alábbi dokumentumok csatolása szükséges: - iskolai végzettséget, szakképesítést igazoló, okiratok másolata - részletes szakmai önéletrajz, - 30 napnál nem régebbi kamarai vagy érdekképviseleti tagság igazolása, ha tagsággal rendelkezik (másolat elegendő) - vizsgaelnöki, vagy szakmai szakértői névjegyzékben való szereplés esetén annak igazolása (igazolvány másolata) - egyéni vállalkozó esetén a vállalkozói igazolvány másolata, - a pályázó nyilatkozata arra vonatkozóan, hogy hozzájárul személyi adatai névjegyzékben való közzétételéhez, valamint kezeléséhez (3. számú melléklet) - a pályázó nyilatkozata a büntetlen előéletéről (4. számú melléklet) - pályázó nyilatkozata a szakmai záróvizsgával kapcsolatos összeférhetetlenségről (5. számú melléklet) - pályázó nyilatkozata a nyilvántartásba vételi díj elfogadásáról (6. számú melléklet) Egyéb feltételek: - a pályázati adatlapon legfeljebb 30 szakképesítés jelölhető meg (kérjük külön megjelölni az alap szakképesítéseket, rész-szakképesítéseket, szakképesítés ráépüléseket és a szakképesítés elágazásokat) - a pályázati adatlap OKJ számainak kitöltésénél a weboldalon a Szakképzés-mesterképzés menüpontban a hatályos OKJ segítséget nyújthat - a bíráló bizottság döntését követően a névjegyzékekbe javasolt pályázók nyilvántartásbavételi díjat kötelesek fizetni, melynek összege: kamarai tagok (a pályázó vagy munkahelye) esetében: Ft + ÁFA nem kamarai tagok esetében: Ft + ÁFA Az IGAZOLVÁNY átvételére csak a nyilvántartásbavételi díjat befizető pályázók jogosultak. 4. A pályázat benyújtásának határideje, módja, az elbírálás folyamata: A pályázatok beadási határideje: december 11. A pályázatokat egy példányban kérjük benyújtani. A beérkezett pályázatokat az 5 tagú bíráló bizottság december 31-ig elbírálja. A névjegyzékekbe kerülésről a pályázó 30 napon belül IGAZOLVÁNYT kap a területi kamarától, mely a kiállítás időpontjától számított négy évig érvényes.

3 5. A pályázatokat az alábbi címre kérjük benyújtani: Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24. A borítékon kérjük, a következőket tüntesse fel: Pályázat Névjegyzékbe kerüléshez 6. A névjegyzékekbe kerülő vállalja: a kamara által szervezett a feladattal összefüggő módszertani, szakmai felkészítéseken részt vesz a megpályázott területen a tevékenységgel kapcsolatos dokumentációs kötelezettségeinek eleget tesz. a személyi adataiban bekövetkezett változásokat 30 napon belül jelzi a területi kamara felé.

4 PÁLYÁZATI ADATLAP TERÜLETI SZAKMAI VIZSGABIZOTTSÁGI TAGI ÉS/VAGY SZAKÉRTŐI NÉVJEGYZÉKBE TÖRTÉNŐ FELVÉTELRE A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályázati kiírása alapján kérem felvételem a megyei szakmai vizsgabizottsági tagi és/vagy szakértői névjegyzékbe. Felvételemet kérem a szakmai vizsgabizottsági tagi névjegyzékbe Felvételemet kérem a szakértői névjegyzékbe 1. A kérelmező adatai: 1.1. Neve:. (születéskori neve): Születési helye, dátuma: Anyja neve: Lakcíme: Elérhetőségi címe: Elérhetőségi telefonszáma: munkahelyi: mobil: fax: Iskolai és szakirányú végzettsége(i): Ön vagy vállalkozása/ munkahelye kamarai tag-e? nem igen Kamarai regisztrációs szám:.. Tagozat: ipari kereskedelmi szolgáltatási kézműves

5 1.8.2 Ön vagy vállalkozása/ munkahelye melyik érdekképviselet tagja? - Általános Fogyasztási és kereskedelmi Társaságok Országos Szövetsége (ÁFEOSZ) - Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) - Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KISOSZ) - Magyar Iparszövetség (OKISZ) - Munkaadók és Gyáriparosok Szövetsége (MGYOSZ) - Stratégiai és Közszolgáltató Társaságok Országos Szövetsége (STRATOSZ) - Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) - Egyéb különböző szakmai szervezetek, egyesületek A kérelmező foglalkoztatására, szakmai gyakorlatára vonatkozó adatok 1 : 2.1. A kérelmező jelenlegi munkahelye: Munkahely címe: Mióta dolgozik ott: 2.3. Munkaköre: 2.4. A megadott szakterületeken eltöltött összes gyakorlati év: A szakmai gyakorlati időt az alábbi munkáltató(k)nál, a következő munkakör(ök)ben szereztem meg: Munkáltató neve, címe 2 Munkakör megnevezése Eltöltött gyakorlati idő 1 Egyéni vállalkozó értelemszerűen, a vállalkozására vonatkozó adatokat adja meg. 2 A táblázat cellái szükség szerint bővíthetők.

6 2.6. Ha a kérelmező nem áll(t) alkalmazásban, tevékenységére (gyakorlati idő igazolására) vonatkozó egyéb adatok A kérelemhez csatolandó mellékletek: 3.1. Iskolai végzettségek, szakképesítést igazoló okiratok másolata 3.2. Szakmai önéletrajz 3.3. Kamarai vagy érdekképviseleti tagság igazolása 3.4. Vizsgaelnöki névjegyzékben való szereplés esetén annak igazolása (igazolvány másolata) 3.5. Adatlap melléklete/i a megpályázott területeknek megfelelően (1. számú melléklet, 2. sz. melléklet) 3.6. A pályázó nyilatkozata arra vonatkozóan, hogy hozzájárul személyi adatai névjegyzékben való közzétételéhez, valamint kezeléséhez (3. számú melléklet) 3.7. A pályázó nyilatkozata arról, hogy büntetlen előéletű (4. számú melléklet) 3.8. Pályázó nyilatkozata a szakmai záróvizsgával kapcsolatos összeférhetetlenségről (5. számú melléklet) 3.9. Pályázó nyilatkozata a nyilvántartásba vételi díj elfogadásáról (6. sz. melléklet) Egyéni vállalkozó esetén a vállalkozói igazolvány másolata... pályázó aláírása

7 Adatlap melléklete Területi Szakmai Vizsgabizottsági Tag Névjegyzékbe történő felvételéhez 1. sz. melléklet Sorszám Szakképesítés (alap, rész, ráépülés, elágazás) megnevezése Szakképesítés azonosító száma (OKJ szám) Csatolt bizonyítványaim és eltöltött gyakorlati időm a megjelölt szakképesítés esetén a Szakmai Vizsgabizottsági Tagi Névjegyzékbe történő felvétel előírásainak megfelelnek.

8 2. sz. melléklet Adatlap melléklete Területi Szakmai Szakértői Névjegyzékbe történő felvételéhez Sorszám Szakképesítés (alap, rész, ráépülés, elágazás) megnevezése Szakképesítés azonosító száma (OKJ szám) Csatolt bizonyítványaim és eltöltött gyakorlati időm a megjelölt szakképesítés esetén a Szakmai Szakértői Névjegyzékbe történő felvétel előírásainak megfelelnek.

9 3. számú melléklet Nyilatkozat Alulírott.. hozzájárulok személyi adataim szakmai vizsgabizottsági tagi és/vagy szakértői névjegyzékben való közzétételéhez, valamint kezeléséhez. 4. számú melléklet Nyilatkozat Alulírott. büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem büntetve nem voltam és büntetőeljárás jelenleg sem folyik ellenem. Közügyektől való gyakorlásban eltiltásom nem volt és jelenleg sincs.

10 5. számú melléklet Nyilatkozat Alulírott nyilatkozom, hogy amennyiben a vizsgabizottsági tagi vagy szakértői felkéréskor összeférhetetlenség áll fenn nevezett szakmai záróvizsgával, illetve képzőhellyel kapcsolatosan személyemet illetően, úgy azt a felkérő megbízónak büntetőjogi felelősségem tudatában tudomására hozom. Személyi adataimban és nyilatkozataimban bekövetkezett változásokat 30 napon belül jelzem a pályázat kiírója felé. Tudomásul veszem, hogy a bejelentések elmulasztása esetén a névjegyzékből való törlést vonhatja maga után. 6. számú melléklet Nyilatkozat Alulírott nyilatkozom, hogy amennyiben a pályázatokat elbíráló bizottság javasolja a megyei vizsgabizottsági és/vagy szakértői névjegyzékbe való felvételemet, vállalom a nyilvántartásba vételi díj megfizetését.

Pályázati felhívás. 1. A pályázati kiírás célja:

Pályázati felhívás. 1. A pályázati kiírás célja: Pályázati felhívás A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Elnöksége pályázatot hirdet megyei Szakmai vizsgabizottsági tagi névjegyzékébe történő felvételre 1. A pályázati kiírás célja: A szakképzésről

Részletesebben

HIVATAL PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

HIVATAL PÁLYÁZATI FELHÍVÁS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara hirdeti A PÉCS-BARANYAI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZAKMAI SZAKÉRTŐI NÉVJEGYZÉKBE TÖRTÉNŐ FELVÉTELRE 1. A pályázati kiírás célja: Gyakorlati

Részletesebben

Az 1-4. és a 12. sz. mellékleteket a pályázónak kell beszereznie, az 5-11. sz. melléklete elkészítéséhez az alábbiakban találhatnak mintákat.

Az 1-4. és a 12. sz. mellékleteket a pályázónak kell beszereznie, az 5-11. sz. melléklete elkészítéséhez az alábbiakban találhatnak mintákat. A pályázati adatlaphoz kötelezően csatolandó mellékletek: 1. egyéni vállalkozók, őstermelők esetén érvényes vállalkozói, őstermelői igazolvány másolata 2. gazdasági társaságok esetén 30 napnál nem régebbi

Részletesebben

Söjtöri Közös Önkormányzati Hivatal. a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX törvény 45. (1) bekezdése alapján.

Söjtöri Közös Önkormányzati Hivatal. a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX törvény 45. (1) bekezdése alapján. Söjtöri Közös Önkormányzati Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX törvény 45. (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Söjtöri közös Önkormányzati Hivatal Jegyző munkakör betöltésére

Részletesebben

1. A pályázó és - amennyiben van - képviselője neve, a képviselő vagy - amennyiben nincs képviselő - a pályázó címe, telefonszáma, e-mail címe:

1. A pályázó és - amennyiben van - képviselője neve, a képviselő vagy - amennyiben nincs képviselő - a pályázó címe, telefonszáma, e-mail címe: pályázati felhívás 1. számú melléklete ÉPÍTÉSZETI ÉRTÉKVÉDELMI TÁMOGATÁS 2016. PÁLYÁZATI ŰRLAP Általános feltételek: 1. A pályázó és - amennyiben van - képviselője neve, a képviselő vagy - amennyiben nincs

Részletesebben

Nyíregyházi Főiskola. a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A alapján pályázatot hirdet

Nyíregyházi Főiskola. a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A alapján pályázatot hirdet Nyíregyházi Főiskola a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A alapján pályázatot hirdet A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I A D A T L A P egyesületek, civil szervezetek támogatására

P Á L Y Á Z A T I A D A T L A P egyesületek, civil szervezetek támogatására P Á L Y Á Z A T I A D A T L A P egyesületek, civil szervezetek támogatására Pályázat száma: 1./A pályázó szervezet megnevezése: 2./ A pályázó szervezet adatai Székhelye, siófoki telephelye: Bankszámlaszáma:

Részletesebben

Csömör Nagyközség Önkormányzata ügyvezetői, főépítészi és területi védőnői állásokra hirdet pályázatot. Csömör Nagyközség Önkormányzata

Csömör Nagyközség Önkormányzata ügyvezetői, főépítészi és területi védőnői állásokra hirdet pályázatot. Csömör Nagyközség Önkormányzata Álláspályázatok ügyvezetői, főépítészi és területi védőnői állásokra hirdet pályázatot. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 41. (6)-(7) bekezdései alapján pályázatot hirdet

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet I. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet Polgármesteri ösztöndíjra a 2008/2009. tanévben felsőoktatási intézményekbe teljes idejű, nappali tagozatos képzésre beiratkozott pécsi

Részletesebben

Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet. a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet

Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet. a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő A munkavégzés helye: a "Közalkalmazottak

Részletesebben

KÉRELEM. Mágocs Város Önkormányzatának az első lakáshoz jutás támogatásáról szóló 6/2016. (IV. 28.) rendeletéhez

KÉRELEM. Mágocs Város Önkormányzatának az első lakáshoz jutás támogatásáról szóló 6/2016. (IV. 28.) rendeletéhez KÉRELEM Mágocs Város Önkormányzatának az első lakáshoz jutás támogatásáról szóló 6/2016. (IV. 28.) rendeletéhez 1. Az igénylők adatai Kérelmező: Neve: születési neve:... Születés helye ideje:... anyja

Részletesebben

Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez: fogyatékos emberek nappali intézményi ellátásához

Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez: fogyatékos emberek nappali intézményi ellátásához Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesülete 7400 Kaposvár Béke u. 47. Napsugár Integrált Szociális Intézmény Fészek Szociális Szolgáltató Központ Fogyatékos Emberek Nappali Intézménye 7500 Nagyatád, Dózsa

Részletesebben

ADATLAP a külföldön kötött házasság hazai anyakönyvezéséhez

ADATLAP a külföldön kötött házasság hazai anyakönyvezéséhez Szerv megnevezése: EAK eseményazonosító: ADATLAP a külföldön kötött házasság hazai anyakönyvezéséhez I. Kérelmező(k) adatai Kérelmező 1 férj/feleség/érintett/egyéb kérelmező Családi és utóneve: Lakcíme:

Részletesebben

41/2015. (VIII. 31.) EMMI rendelet

41/2015. (VIII. 31.) EMMI rendelet 41/2015. (VIII. 31.) EMMI rendelet az emberi erőforrások minisztere ágazatába tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről szóló 37/2013. (V. 28.) EMMI rendelet módosításáról A szakképzésről

Részletesebben

1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T 1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-2/7/2007. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2007. február 15-én megtartott

Részletesebben

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése. 49/2015. (XI.30.) önkormányzati rendelete. az idegenforgalmi adóról

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése. 49/2015. (XI.30.) önkormányzati rendelete. az idegenforgalmi adóról Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 49/2015. (XI.30.) önkormányzati rendelete az idegenforgalmi adóról Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése a helyi adókról szóló

Részletesebben

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata I. Általános rendelkezések, fogalom meghatározások Szabályzatunk célja, hogy a Justh Zsigmond Városi Könyvtár, mint nyilvános könyvtár a könyvtári

Részletesebben

(magánszemély, asszonyoknál leánykori név is)* (gazdasági társaság)* (intézmény)* (non profit szervezet)*

(magánszemély, asszonyoknál leánykori név is)* (gazdasági társaság)* (intézmény)* (non profit szervezet)* MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről a Debreceni Református Hittudományi Egyetem 4026 Debrecen, Kálvin tér 16., adószáma 19876182-2-09, bankszámlaszáma: 11738008-20011428, képviseli Dr. Bölcskei

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Berente Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 23-ai ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Berente Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 23-ai ülésére 8. Napirendi pont ELŐTERJESZTÉS Berente Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 23-ai ülésére Tárgy: Szent Borbála Idősek Otthona intézményvezetői pályázat kiírásáról Előadó: Polgármester

Részletesebben

Czeglédi Sándorné Humánerőforrás és Közoktatási Bizottság elnöke

Czeglédi Sándorné Humánerőforrás és Közoktatási Bizottság elnöke Isaszeg Város Önkormányzata pályázatot hirdet kizárólag Isaszeg közigazgatási területén működő intézmények, közösségek számára, nyári szabadidős programok támogatására. A pályázatnak tartalmaznia kell:

Részletesebben

1. számú KIFIZETÉSI KÉRELEM Kérjük, az űrlap kitöltését megelőzően olvassa el az útmutatót

1. számú KIFIZETÉSI KÉRELEM Kérjük, az űrlap kitöltését megelőzően olvassa el az útmutatót 1. számú KIFIZETÉSI KÉRELEM Kérjük, az űrlap kitöltését megelőzően olvassa el az útmutatót Kifizetési igény típusa Időközi kifizetési igény Jelen adatlap elválaszthatatlan részét képezi a 1. számú pénzügyi

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzatának 126/2007. (V.16.) ÖK. számú H A T Á R O Z A T A. Popovics Zsolt fekve-nyomó versenyző támogatási kérelme

Mezőkövesd Város Önkormányzatának 126/2007. (V.16.) ÖK. számú H A T Á R O Z A T A. Popovics Zsolt fekve-nyomó versenyző támogatási kérelme 126/2007. (V.16.) ÖK. számú Popovics Zsolt fekve-nyomó versenyző támogatási kérelme A Képviselő-testület támogatja Popovics Zsolt fekve-nyomó sportolót a Sportcsarnok Sport Egyesületen keresztül 30.000

Részletesebben

Pályázati felhívás. A támogatásra fordítható pénzkeret:

Pályázati felhívás. A támogatásra fordítható pénzkeret: Pályázati felhívás Békés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a civil szervezetek költségvetési támogatásának rendjéről szóló 4/2015. (II.4.) önkormányzati rendelet szerint pályázatot hirdet a Békés

Részletesebben

C/2. KÉRELEM. A társas vállalkozás neve és cégformája:... magyarországi fióktelepe(i):...

C/2. KÉRELEM. A társas vállalkozás neve és cégformája:... magyarországi fióktelepe(i):... Iktatószám: /2- C/2. KÉRELEM (Magyarországon fiókteleppel rendelkező társas vállalkozás által végzendő, valamint az EGTtagállamban székhellyel rendelkező vállalkozás által a határozatban elismertetni kívánt

Részletesebben

B/2. KÉRELEM. Az egyéni vállalkozó családi és utóneve:... Születési családi és utóneve:... Születési helye és ideje:... Állampolgárság:.. Ország:...

B/2. KÉRELEM. Az egyéni vállalkozó családi és utóneve:... Születési családi és utóneve:... Születési helye és ideje:... Állampolgárság:.. Ország:... Iktatószám: /2- B/2. KÉRELEM (Az EGT-tagállam vállalkozójának a Magyarországon végezni kívánt tevékenység fajtáját kell aláhúzni.) személy- és vagyonvédelmi, magánnyomozói működési engedély kiváltásához/megújításához.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP 1) A program címe: V e z e t ő i t o v á b b k é p z é s - Kategória: V e z e t ő k é p z é s 2) A program szervezője és jogtulajdonosa: Európai Vezetőképző Akadémia

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2015. szeptember 16-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2015. szeptember 16-i ülésére SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE Az előterjesztést megtárgyalta: - Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága - Gazdasági és Városstratégiai Bizottság - Oktatási és Szociális Bizottság - Egészségügyi

Részletesebben

Felkészítés szakértők, vizsgaelnökök és vizsgabizottsági tagok részére az egészségügyi szakmacsoportban címen

Felkészítés szakértők, vizsgaelnökök és vizsgabizottsági tagok részére az egészségügyi szakmacsoportban címen Az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ Felkészítés szakértők, vizsgaelnökök és vizsgabizottsági tagok részére az egészségügyi szakmacsoportban címen 40 órás továbbképzést hirdet. A továbbképzés

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. az iskola-egészségügyi ellátás kérdéséről

ELŐTERJESZTÉS. az iskola-egészségügyi ellátás kérdéséről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Dr. Nemes Nagy Györgyi

Részletesebben

PONTSZÁMÍTÁSI KÉRELEM felsőfokú végzettség alapján (alap- és osztatlan képzésre jelentkezőknek)

PONTSZÁMÍTÁSI KÉRELEM felsőfokú végzettség alapján (alap- és osztatlan képzésre jelentkezőknek) PONTSZÁMÍTÁSI KÉRELEM felsőfokú végzettség alapján (alap- és osztatlan képzésre jelentkezőknek) PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM Jelentkezői adatok Jelentkező neve: Felvételi azonosító: Születési dátum: Anyja neve:

Részletesebben

VITAMIN Egészségpénztár

VITAMIN Egészségpénztár VITAMIN Egészségpénztár Érkeztető bélyegző helye MNY_03_A AZONOSÍTÁSI ADATLAP a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. tv. 7.. ban előírt

Részletesebben

PÁLYÁZATI ŰRLAP KÖZFORGALMÚ GYÓGYSZERTÁR KÜLSŐ KÉPZŐHELY RÉSZÉRE

PÁLYÁZATI ŰRLAP KÖZFORGALMÚ GYÓGYSZERTÁR KÜLSŐ KÉPZŐHELY RÉSZÉRE BEADANDÓ EGY NYOMTATOTT ÉS EGY ELEKTRONIKUS PÉLDÁNYBAN PÁLYÁZATI ŰRLAP KÖZFORGALMÚ GYÓGYSZERTÁR KÜLSŐ KÉPZŐHELY RÉSZÉRE PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEMRE TÖRTÉNŐ SZAKKÉPZŐ HELLYÉ MINŐSÍTÉSHEZ Kérjük, hogy a megpályázott

Részletesebben

Pári Község Önkormányzati Képviselő-testületének. 10/2013. (VIII. 2.) önkormányzati rendelete

Pári Község Önkormányzati Képviselő-testületének. 10/2013. (VIII. 2.) önkormányzati rendelete Pári Község Önkormányzati Képviselő-testületének 10/2013. (VIII. 2.) önkormányzati rendelete a kezdő vállalkozások támogatásáról, valamint a letelepedési támogatásáról Pári Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

B/2. Kérelem [Az EGT tagállam vállalkozójának a Magyarországon végezni kívánt tevékenysége]

B/2. Kérelem [Az EGT tagállam vállalkozójának a Magyarországon végezni kívánt tevékenysége] Iktatószám SZEVAPOL RobotZsaru B/2. Kérelem [Az EGT tagállam vállalkozójának a Magyarországon végezni kívánt tevékenysége] személy- és vagyonvédelmi működési engedély kiváltás / csere / pótlás (a kívánt

Részletesebben

J E L E N T É S 2009. évben a Szabadtéri játékokról

J E L E N T É S 2009. évben a Szabadtéri játékokról Az adatszolgáltatás a 300/2007.(XI.9.) Korm. rendelet alapján kötelező! Nyilvántartási szám: 1449/08. Az adatszolgáltatás statisztikai célra történik. Az adatszolgáltatás megtagadása, valótlan adatok közlése,

Részletesebben

ADATLAP 1 külföldön történt születés hazai anyakönyvezéséhez. Alulírott (kérelmező neve) kérem külföldön történt születésnek hazai anyakönyvezését.

ADATLAP 1 külföldön történt születés hazai anyakönyvezéséhez. Alulírott (kérelmező neve) kérem külföldön történt születésnek hazai anyakönyvezését. Születés hazai anyakönyvezési kérelméhez adatlap 1. ADATLAP 1 külföldön történt születés hazai anyakönyvezéséhez I. Kérelem Alulírott (kérelmező neve) kérem külföldön történt születésnek hazai anyakönyvezését.

Részletesebben

BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS

BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény és a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény alapján a Hódmezővásárhely M.J.V. (6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér

Részletesebben

BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS

BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS az adózás rendjérıl szóló 2003. évi XCII. törvény és a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény alapján PÁTY KÖZSÉG önkormányzat adóhatóságához I. Bejelentés jellege

Részletesebben

SZABÁLYZAT a megyei közgyűlés tagjai és hozzátartozóik vagyonnyilatkozatának kezeléséről, nyilvántartásáról, ellenőrzéséről. Általános rendelkezések

SZABÁLYZAT a megyei közgyűlés tagjai és hozzátartozóik vagyonnyilatkozatának kezeléséről, nyilvántartásáról, ellenőrzéséről. Általános rendelkezések SZABÁLYZAT a megyei közgyűlés tagjai és hozzátartozóik vagyonnyilatkozatának kezeléséről, nyilvántartásáról, ellenőrzéséről I. Általános rendelkezések 15. sz. melléklet 1. A helyi önkormányzati képviselők

Részletesebben

1. A rendelet hatálya

1. A rendelet hatálya Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II. 5.) önkormányzati rendelete a hivatali helyiségen kívüli és a hivatali munkaidőn kívül történő házasságkötések engedélyezésének szabályairól

Részletesebben

Szusza Ferenc labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése

Szusza Ferenc labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése Szusza Ferenc labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 A Szusza Ferenc Stadion labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése keretében a Beszerzés tárgya: létesítmény valamint

Részletesebben

J E L E N T É S 2011. évben a Szabadtéri játékokról

J E L E N T É S 2011. évben a Szabadtéri játékokról Az adatszolgáltatás a 257/2010.(XI.9.) Korm. rendelet alapján kötelező! Nyilvántartási szám: 1449 Az adatszolgáltatás statisztikai célra történik. Az adatszolgáltatás megtagadása, valótlan adatok közlése,

Részletesebben

ADATLAP a külföldön kötött házasság hazai anyakönyvezéséhez. Feleség. E-mail címe Telefonszám. Személyazonosságát igazoló okmányának.

ADATLAP a külföldön kötött házasság hazai anyakönyvezéséhez. Feleség. E-mail címe Telefonszám. Személyazonosságát igazoló okmányának. Ezt a bekeretezett mezőt az átvevő hatóság tölti ki! Szerv megnevezése:london Külképviselet EAK eseményazonosító:hazh Kérjük / Nem kérjük, hogy az anyakönyvezés megtörténtéről Konzulátusunkat a konz.lon@mfa.gov.hu

Részletesebben

BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS

BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS Biatorbágyi Polgármesteri Hivatal Adóügyi Osztály 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/ 222, 234, mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: ado@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu BEJELENTKEZÉS,

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I A D A T L A P Siófok Város Önkormányzat által a helyi civil szervezeteknek nyújtható támogatások igénybevételéhez

P Á L Y Á Z A T I A D A T L A P Siófok Város Önkormányzat által a helyi civil szervezeteknek nyújtható támogatások igénybevételéhez P Á L Y Á Z A T I A D A T L A P Siófok Város Önkormányzat által a helyi civil szervezeteknek nyújtható támogatások igénybevételéhez A beérkezés dátuma: (Pályázatot személyesen leadni a Polgármesteri hivatal

Részletesebben

Bérjellegű támogatások. Ujhelyi Zita

Bérjellegű támogatások. Ujhelyi Zita Bérjellegű támogatások Ujhelyi Zita Lehetőségek munkaadók számára, foglalkoztatáshoz kapcsolódó támogatások Szolgáltatások munkaerő-piaci információk nyújtása közvetítés Támogatások foglalkoztatás bővítését

Részletesebben

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program pályázatainak ismertetése

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program pályázatainak ismertetése Európai Uniós támogatások pályázati roadshowja Széchenyi 2020 GINOP Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program pályázatainak ismertetése Halász Eszter projektmenedzser Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési

Részletesebben

J A V A S L A T. az Ózdi Városüzemeltető Intézmény vezetői megbízására vonatkozó pályázati felhívás kiírására. Ózd, 2016. április 28.

J A V A S L A T. az Ózdi Városüzemeltető Intézmény vezetői megbízására vonatkozó pályázati felhívás kiírására. Ózd, 2016. április 28. J A V A S L A T az Ózdi Városüzemeltető Intézmény vezetői megbízására vonatkozó pályázati felhívás kiírására Ózd, 2016. április 28. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselő-testületi

Részletesebben

Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez A

Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez A Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez A ( A formanyomtatvány az igényelt szociális ellátás típusának megfelelő adatok figyelembevételével töltendő ki.) 1. Az ellátást

Részletesebben

Ügyfelek adatkezeléseinek nyilvántartása A NAIH a Takarékszövetkezetet a 04047 számon az Adatvédelmi nyilvántartásba bejegyezte

Ügyfelek adatkezeléseinek nyilvántartása A NAIH a Takarékszövetkezetet a 04047 számon az Adatvédelmi nyilvántartásba bejegyezte Adatkör Név születési név Adatkezelő születési hely- idő anyja neve állampolgárság lakcím tartózkodási hely okmány típusa és lakcímet igazoló hatósági igazolvány munkahely neve, címe aláírásminta Adatkezelés

Részletesebben

ADATLAP KKV VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE Rt, Kft, Bt 200 MFt éves árbevétel felett

ADATLAP KKV VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE Rt, Kft, Bt 200 MFt éves árbevétel felett CIB Lízing Csoport H-1138 Budapest, Váci út 140. Telefon: (36-1) 485-9861, 485-9863, 485-9739. Telefax: (36-1) 489-6718 BCI Italian Banking Group Registry Code No. 20024 I. ÜGYFÉL INFORMÁCIÓK Cégnév (rövidített

Részletesebben

II. Helyi iparűzési adóelőleg bejelentése (állandó jellegű iparűzési tevékenység esetén)

II. Helyi iparűzési adóelőleg bejelentése (állandó jellegű iparűzési tevékenység esetén) BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény és a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény alapján BALATONHENYE önkormányzat adóhatóságához I. Bejelentés jellege

Részletesebben

Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok ellátására a Pécsi Tudományegyetemen-2- AF módosítás

Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok ellátására a Pécsi Tudományegyetemen-2- AF módosítás Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok ellátására a Pécsi Tudományegyetemen-2- AF módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/44 Beszerzés tárgya: Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok

Részletesebben

XII. Kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesülete (sportszervezet) negyedéves előrehaladási jelentése

XII. Kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesülete (sportszervezet) negyedéves előrehaladási jelentése Magyar Vízilabda Szövetség részére Budapest, Margitsziget Hajós Alfréd Sportuszoda 1391 Budapest, Pf. 250 Tárgy: II. negyedéves előrehaladási jelentés 1 (Beadási határidő: 2014.január 8.) XII. Kerületi

Részletesebben

EGERPH16TAMNY NYILATKOZAT

EGERPH16TAMNY NYILATKOZAT EGERPH16TAMNY NYILATKOZAT az Európai Unió működéséről szóló szerződés 107. és 108. cikkének a csekély összegű támogatásokra való alkalmazásáról szóló, 2013. december 18-i 1407/2013/EU bizottsági rendelet

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET 2013. március 7-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET 2013. március 7-ei ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 64/2013. E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET 2013. március 7-ei ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Óvodavezetői pályázatok

Részletesebben

RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI LÉTFENNTARTÁSI TÁMOGATÁS IRÁNTI KÉRELEM

RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI LÉTFENNTARTÁSI TÁMOGATÁS IRÁNTI KÉRELEM 3. melléklet a 10/2015.(IV.30.) önkormányzati rendelethez RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI LÉTFENNTARTÁSI TÁMOGATÁS IRÁNTI KÉRELEM Kérelmező neve: Születési neve: Családi állapota: Telefonszám: Lakóhelye: Tartózkodási

Részletesebben

Az ügytípus megnevezése Hatáskörrel rendelkező szerv Eljáró szerv Illetékességi terület Eljárási illeték. Ügyintézéshez szükséges dokumentumok

Az ügytípus megnevezése Hatáskörrel rendelkező szerv Eljáró szerv Illetékességi terület Eljárási illeték. Ügyintézéshez szükséges dokumentumok Az ügytípus megnevezése Hatáskörrel rendelkező szerv Eljáró szerv Illetékességi terület Eljárási illeték Ügyintézéshez szükséges dokumentumok Alapvető eljárási szabályok (jogszabályok) Eljárás megindító

Részletesebben

ARE- III.2.H. PÓTLAP [.]

ARE- III.2.H. PÓTLAP [.] ARE- III.2.H. PÓTLAP [.] V A GYONLELTÁR ÜGYSZÁM: KÖVETELÉSEK - AZ ADÓSSÁGRENDEZÉSEBE BEVONHATÓ VAGYONT NÖVELŐ KÖVETELÉSEK ADATAI (A természetes személyek adósságrendezéséről szóló 2015. évi CV. törvény

Részletesebben

Légiközlekedési szakszemélyzet szakszolgálati engedély kérő lap (légijármű fedélzetén légiközlekedési tevékenységet folytató személyzettagok)

Légiközlekedési szakszemélyzet szakszolgálati engedély kérő lap (légijármű fedélzetén légiközlekedési tevékenységet folytató személyzettagok) 3.sz. melléklet a./2006. ( ) HM rendelethez Légiközlekedési szakszemélyzet szakszolgálati engedély kérő lap (légijármű fedélzetén légiközlekedési tevékenységet folytató személyzettagok) PÁLYÁZÓ / ENGEDÉLYES

Részletesebben

BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS idegenforgalmi adó és iparűzési adó hatálya alá

BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS idegenforgalmi adó és iparűzési adó hatálya alá Az adóhatóság tölti ki! Adóhatóság: Székesfehérvár Megyei Jogú Város Jegyzője Iktatószám: Átvétel dátuma:... Átvevő:... Adózó mutatója:... BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS idegenforgalmi adó és iparűzési

Részletesebben

Művesekezelés anyagainak beszerzése a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika részére

Művesekezelés anyagainak beszerzése a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika részére Művesekezelés anyagainak beszerzése a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika részére Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/145 Művesekezelés anyagainak beszerzése 24 hónapra Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Tájékoztató az önkéntes nyugdíjpénztárak számára a 2012-től érvényes felügyeleti adatszolgáltatási változásokról

Tájékoztató az önkéntes nyugdíjpénztárak számára a 2012-től érvényes felügyeleti adatszolgáltatási változásokról Tájékoztató az önkéntes nyugdíjpénztárak számára a 2012-től érvényes felügyeleti adatszolgáltatási változásokról Szeles Angelika Monitoring szakreferens Adatszolgáltatási és monitoring főosztály Budapest,

Részletesebben

BÉRLAKÁS CSERÉJÉNEK BEJELENTÉSE III. kerületi önkormányzati lakás és III. kerületi önkormányzati lakás cseréje esetén

BÉRLAKÁS CSERÉJÉNEK BEJELENTÉSE III. kerületi önkormányzati lakás és III. kerületi önkormányzati lakás cseréje esetén 1033 Budapest, Mozaik utca 7., postacím: 1300 Budapest 3., Pf.: 39. telefon: +36 1 430 3487, fax: +36 1 430 3462, e-mail cím: info@ovzrt.hu adószám: 23445079-2-41, cégjegyzékszám: 01-10-047113 BÉRLAKÁS

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Határidős adásvételi szerződés keretében orvosi kesztyűk beszerzése a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház részére-korrigendum Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/95 Orvosi kesztyűk

Részletesebben

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 87/2012. (VII.5.) számú KÖZLEMÉNYE

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 87/2012. (VII.5.) számú KÖZLEMÉNYE A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 87/2012. (VII.5.) számú KÖZLEMÉNYE A fiatal mezőgazdasági termelők indulásához a 2012. évben igényelhető támogatások részletes feltételeiről Jelen közlemény

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ ADATOK HITELKÉRELEMHEZ

KIEGÉSZÍTŐ ADATOK HITELKÉRELEMHEZ KÉRJÜK, HOGY AZ ADATLAPOT NYOMTATOTT NAGYBETŰKKEL TÖLTSE KI! MINDEN KÉRDÉSRE VÁLASZOLJON, AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁRA NEM ÉRTELMEZHETŐ KÉRDÉSEKET KIHÚZÁSSAL JELÖLJE! I. AZONOSÍTÓ ADATOK Hiteligénylő neve: Székhely

Részletesebben

Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet Nonprofit Közhasznú Kft. 3000 Hatvan, Balassi Bálint út 16.

Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet Nonprofit Közhasznú Kft. 3000 Hatvan, Balassi Bálint út 16. z lbert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet Nonprofit Közhasznú Kft. (3000 Hatvan, Balassi Bálint út 16.) pályázatot hirdet a települési önkormányzatok fekvőbeteg-szakellátó intézményeinek átvételéről és

Részletesebben

Jogszabályváltozások. Érettségi 2015/2016 tanév tavasz. Dr. Kun Ágnes osztályvezető

Jogszabályváltozások. Érettségi 2015/2016 tanév tavasz. Dr. Kun Ágnes osztályvezető Érettségi 2015/2016 tanév tavasz Jogszabályváltozások Dr. Kun Ágnes osztályvezető Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Oktatási és Hatósági Osztály 2016. április 19. Az érettségi vizsga vizsgaszabályzatának

Részletesebben

SZAKVIZSGA TÁJÉKOZTATÓ. 2015. február 2015. június közötti vizsgaidőszakra. Általános tudnivalók

SZAKVIZSGA TÁJÉKOZTATÓ. 2015. február 2015. június közötti vizsgaidőszakra. Általános tudnivalók NEMZETI VIZSGABIZOTTSÁG SZAKVIZSGA TÁJÉKOZTATÓ 2015. február 2015. június közötti vizsgaidőszakra Általános tudnivalók A vizsgára történő jelentkezés és a szükséges dokumentumok beérkezési határideje:

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. december 2-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. december 2-i ülésére Tárgy: Körösök Völgye Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület előfinanszírozási kérelme Előkészítette: Gál András osztályvezető Véleményező Pénzügyi Bizottság bizottság: Sorszám: IV/14 Döntéshozatal módja:

Részletesebben

J E L E N T É S a 2009. évben a hangversenyekről

J E L E N T É S a 2009. évben a hangversenyekről Az adatszolgáltatás a 300/2007.(XI.9.) Korm. rendelet alapján kötelező! Nyilvántartási szám: 1451/08. Az adatszolgáltatás statisztikai célra történik. Az adatszolgáltatás megtagadása, valótlan adatok közlése,

Részletesebben

LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL)

LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL) LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL) A Hirdetményben foglalt időpontok előtt befogadott lakáscélú támogatásokra vonatkozó kondíciókat a Hirdetmény 11. sz. melléklete tartalmazza. 9.1. az új

Részletesebben

Emőd Nagyközség Képviselő-testületének. 6/1999. /IV.21./ sz. R E N D E L E T E. az első lakáshoz jutók helyi támogatásáról 1..

Emőd Nagyközség Képviselő-testületének. 6/1999. /IV.21./ sz. R E N D E L E T E. az első lakáshoz jutók helyi támogatásáról 1.. Emőd Nagyközség Képviselő-testületének 6/1999. /IV.21./ sz. R E N D E L E T E az első lakáshoz jutók helyi támogatásáról 1.. A támogatásban részesíthetők köre /1/ Az önkormányzat által nyújtott helyi támogatásra

Részletesebben

KÉRELEM. az adósságrendezésben részt vevő természetes személyek lakhatási feltételeinek megtartása céljából nyújtott törlesztési támogatás igényléshez

KÉRELEM. az adósságrendezésben részt vevő természetes személyek lakhatási feltételeinek megtartása céljából nyújtott törlesztési támogatás igényléshez KÉRELEM az adósságrendezésben részt vevő természetes személyek lakhatási feltételeinek megtartása céljából nyújtott törlesztési támogatás igényléshez Alulírott(ak) Név: Születési név: Születési hely, idő:

Részletesebben

Hitéleti. Kapacitás min. < max.

Hitéleti. Kapacitás min. < max. Hitéleti AOF Mester Saját vizsgák Vizsgaidőpontok PTE F58544 PTE KPVK NTÉZMÉNY ELÉRHETŐSÉGE: 7100 Szekszárd, Rákóczi u. 1. Telefon: (74) 528 300 Fax: (74) 528 301 FELVÉTELVEL KAPCSOLATOS EGYÉB ELÉRHETŐSÉG:

Részletesebben

Előterjesztő: polgármester. Tárgy: Városgondnokság vezetői álláshely betöltése. Melléklet: - Feladatot jelent: polgármester.

Előterjesztő: polgármester. Tárgy: Városgondnokság vezetői álláshely betöltése. Melléklet: - Feladatot jelent: polgármester. Előterjesztő: polgármester Tárgy: Városgondnokság vezetői álláshely betöltése Ügyiratszám: /2011. Melléklet: - Feladatot jelent: polgármester Határidő: azonnal Előterjesztést összeállította: Dr. Suba Tamás

Részletesebben

Adatlap. Merck Tanulmányi Támogatás a 2016/2018 tanévre. 1. Személyes adatok: 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Születési hely: Név:

Adatlap. Merck Tanulmányi Támogatás a 2016/2018 tanévre. 1. Személyes adatok: 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Születési hely: Név: 2 eredeti példányban kell benyújtani! Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! Beérkezési határidő: 2016. október 12. Adatlap Merck Tanulmányi Támogatás a 2016/2018 tanévre

Részletesebben

Adóköteles tevékenység Változás-bejelentés Adóköteles tevékenység megszőnése,

Adóköteles tevékenység Változás-bejelentés Adóköteles tevékenység megszőnése, Beérkezés: iktatószám: 2083 Solymár József A. u.1. Tel: 06-26/560-600 /111-es mellék BEJELENTKEZÉS,VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS az adózás rendjérıl szóló 2003. évi XCII. törvény és a helyi adókról szóló 1990. évi

Részletesebben

A TTK Doktori és Habilitációs Bizottságához. a DOKTORI eljárás során. benyújtandó anyagok (2008. december 3 tól)

A TTK Doktori és Habilitációs Bizottságához. a DOKTORI eljárás során. benyújtandó anyagok (2008. december 3 tól) a DOKTORI eljárás során DOKTORI CSELEKMÉNYEK i n d í t á s a a jelölt kérelme a doktori iskola vezetőjéhez a témavezető támogatásával az iskolavezető előterjesztése (javaslat szigorlati bizottságra, szigorlati

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP. a Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat pályázati alapjából történő pénzbeli támogatás igényléséhez 2016.

PÁLYÁZATI ADATLAP. a Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat pályázati alapjából történő pénzbeli támogatás igényléséhez 2016. PÁLYÁZATI ADATLAP a Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat pályázati alapjából történő pénzbeli támogatás igényléséhez 2016. ÉVRE VONATKOZÓAN 1. A pályázó adatai: A pályázó neve: A pályázó címe: A pályázó

Részletesebben

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2016 / 2017. tanév OM azonosító 031 966 Iskolánk a nemzeti köznevelési törvényben előírt létszámok alapján alakítja ki az osztálylétszámokat, tanulócsoportokat. Az iskola felvételi

Részletesebben

KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM

KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM Tájékoztató természetes személy igazságügyi szakértői névjegyzékbe történő felvételi, illetve szakterület kiterjesztés iránti eljárásának szabályairól. A) Az igazságügyi

Részletesebben

KOIB_02 - Nyári napközi szervezése (2016) 2016. március 23. ELŐTERJESZTÉS

KOIB_02 - Nyári napközi szervezése (2016) 2016. március 23. ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Kulturális, Oktatási és Ifjúsági Bizottsága 2016. március 23-ai ülésére 2. napirend Tárgya: Nyári napközi szervezése (2016) Előadó: Margruber János jegyző Melléklet:

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 487-5/2015.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 487-5/2015. 32/2015.(II.10.) KT Dunaföldvár Város Képviselő-testülete az önkormányzati beszerzésekre vonatkozó 2015. évi közbeszerzési tervét jóváhagyja. Felhatalmazza a t a tervben szereplő eljárások megindítására.

Részletesebben

BEVALLÁS a magánszemély kommunális adójáról

BEVALLÁS a magánszemély kommunális adójáról Az adóhatóság tölti ki! Benyújtás, postára adás napja: : év hó nap BEVALLÁS a magánszemély kommunális adójáról Benyújtandó Somogysárdi Közös Önkormányzati Hivatal Adóhatóságához 7435 Somogysárd, Fő u.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZ DÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. SZAKASZ: A SZERZ DÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉR KÉNT SZERZ D FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZ DÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. SZAKASZ: A SZERZ DÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉR KÉNT SZERZ D FÉL NEVE ÉS CÍME MAGYAR KÖZLÖNY 2011. évi 165. szám 41517 7. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍT A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja TÁJÉKOZTATÓ A SZERZ DÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. SZAKASZ:

Részletesebben

M i n i s z t e r i r e n d e l e t

M i n i s z t e r i r e n d e l e t --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SZOCIÁLIS ÉS MUNKAÜGYI MINISZTÉRIUM Szám: 16.417-4/2007-SZMM M i n i s z t e r i r

Részletesebben

1/2016.(II.1.) 10/2014. (X.19.)

1/2016.(II.1.) 10/2014. (X.19.) Nagytevel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2016.(II.1.) önkormányzati rendelete a helyi adókról szóló 10/2014. (X.19.) önkormányzati rendelet módosításáról Nagytevel Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Vizuális- és környezetkultúra tanári szak mesterképzés A VIZUÁLIS- ÉS KÖRNYEZETKULTÚRA TANÁR SZAK BEMUTATÁSA UTOLJÁRA INDÍTVA 2016. 09.01.

Vizuális- és környezetkultúra tanári szak mesterképzés A VIZUÁLIS- ÉS KÖRNYEZETKULTÚRA TANÁR SZAK BEMUTATÁSA UTOLJÁRA INDÍTVA 2016. 09.01. kultúra szak mesterképzés A VIZUÁLIS- ÉS KÖRNYEZETKULTÚRA TANÁR SZAK BEMUTATÁSA UTOLJÁRA INDÍTVA 2016. 09.01. Célkitűzések: A képzés célja a Képi ábrázolás alapképzésben (Ba) vagy más, a szaktel kompatibilis

Részletesebben

1. Sárvár, Kossuth tér 5. földszint 1. szám (hrsz: 173/A/8) alatt található ingatlan értékesítése

1. Sárvár, Kossuth tér 5. földszint 1. szám (hrsz: 173/A/8) alatt található ingatlan értékesítése SÁRVÁR VÁROS POLGÁRMESTERE 9600 Sárvár, Várkerület 2. Pf. 78. Fax.: 95/323-555, Tel.:95/ 320-265, Tx 37-417 ELŐTERJESZTÉS Előterjesztés az elővásárlási joggal nem érintett Sárvár, 784/10/A/1 hrsz-ú, Sárvár,

Részletesebben

64/2010. (IV. 29.) számú KÖZLEMÉNYE

64/2010. (IV. 29.) számú KÖZLEMÉNYE A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 64/2010. (IV. 29.) számú KÖZLEMÉNYE a mezőgazdasági területek erdősítése támogatás igényléséről Jelen Közlemény alapja az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének dátuma KÉ nyilvántartási szám

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének dátuma KÉ nyilvántartási szám KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) "HUBERTUS" Kft. (cégjegyzékszám: 02-09-060077, székhely: 7624 Pécs, Hungária utca 53. / 1.., levelezési cím: 7624 Pécs, Hungária utca 53. / 1..), mint a(z) Szekszárdi NÖVÉNY Zrt.

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény

Pályázati Hirdetmény Pályázati Hirdetmény A(z) ALLEGO Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-695300, székhely: 1054 Budapest, Hold utca 21., levelezési cím: 1054 Budapest, Hold utca 21.), mint a(z) KEMPO SECURITY Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

A SZAKMAI GYAKORLAT RENDJE NAPPALI TAGOZATOS HALLGATÓKNÁL. 1. Gazdálkodási és menedzsment szak, Kereskedelem és marketing szak

A SZAKMAI GYAKORLAT RENDJE NAPPALI TAGOZATOS HALLGATÓKNÁL. 1. Gazdálkodási és menedzsment szak, Kereskedelem és marketing szak A SZAKMAI GYAKORLAT RENDJE NAPPALI TAGOZATOS HALLGATÓKNÁL 1. Gazdálkodási és menedzsment szak, Kereskedelem és marketing szak 1.1. A szakmai gyakorlat célja: A tantervi előírásoknak megfelelően a nappali

Részletesebben

EMELŐGÉPEK típusismertetése és igénybevételük feltételei: Emelőgépek 1. sz. melléklet

EMELŐGÉPEK típusismertetése és igénybevételük feltételei: Emelőgépek 1. sz. melléklet Gépi hajtású szintkülönbség kiegyenlítő OKJ:31582 06 0010 3101 18. életévét betöltötte, vagy szakmunkás, Sikeres kisgépkezelői tesztvizsga jegyzőkönyv A munkáltató írásos megbízása Kézi hajtású 18. életévét

Részletesebben

Kérelem anyakönyvi kivonat kiállítása iránt. A kérelmező adatai. Családi neve: Utóneve(i): Születési helye: Születési ideje: Személyi azonosítója:

Kérelem anyakönyvi kivonat kiállítása iránt. A kérelmező adatai. Családi neve: Utóneve(i): Születési helye: Születési ideje: Személyi azonosítója: Kérelem anyakönyvi kivonat kiállítása iránt Szerv azonosítója: 104900 Szerv megnevezése: Polgármesteri Hivatal Dorog Eljáró ügyintéző: tel:33/431-299 Ügyintéző elérhetősége: e-mail:anyakonyv@dorog.hu Iktatószám:

Részletesebben

Pályázati felhívás. A pályázatok elbírálásánál előnyben részesül, az a személy, aki

Pályázati felhívás. A pályázatok elbírálásánál előnyben részesül, az a személy, aki Pályázati felhívás A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Elnöksége pályázatot hirdet megyei Szakmai vizsgabizottsági tagi névjegyzékébe történő felvételre 1. A pályázati kiírás célja:

Részletesebben

224/2016. (VII. 28.) Korm. rendelet

224/2016. (VII. 28.) Korm. rendelet 224/2016. (VII. 28.) Korm. rendelet az egészségügyi szolgáltatások Egészségbiztosítási Alapból történő finanszírozásának részletes szabályairól szóló 43/1999. (III. 3.) Korm. rendelet módosításáról 1 Tartalom:

Részletesebben