SZÍNHÁZ- ÉS FILMMŰVÉSZET

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZÍNHÁZ- ÉS FILMMŰVÉSZET"

Átírás

1 SZÍNHÁZ- ÉS FILMMŰVÉSZET

2 KEDVES OLVASÓ! Nyomot hagyni magunk után a világban régi vágya az emberiségnek. Ültess fát! Írj könyvet! hangzanak az egyszerűbb megoldások. Bankunk etikai kódexe pedig megfogalmazta, hogy az FHB tevékenysége során figyelemmel van döntései közvetlen és közvetett társadalmi és környezeti hatásaira. Ennek érdekében a társadalmi és környezeti felelősségvállalást üzletmenete részévé teszi, szerepet vállal a társadalmilag hasznos tevékenységek támogatásában. Társadalmunknak hasznos tevékenységgel tehetünk a saját világunkért, annak gazdagításával, többé, szebbé tételével építhetjük közös jövőnket. Ezért csatlakozott bankunk öt éve társalapítóként a Prima Primissima Alapítványhoz, ezzel is eleget téve az önként vállalt feladatnak. Mindennek köszönhetően a magyar színház-, film- és táncművészet juniorjai közül immár félszáznál is többen kaphatták meg a díjjal járó bátorítást és támogatást pályájuk építéséhez. Munkájukkal rászolgáltak az elismerésre, már e röpke idő alatt is hozzá tudtak tenni világunkhoz valamit, amitől mi mindnyájan jobban és jobbak lettünk. Hálás feladatomnak teszek eleget, amikor megköszönöm a mentoraik és tanáraik, a jelölők, valamint a zsűri áldozatos és fáradhatatlan munkáját. Tudom, hogy ez mennyi örömmel és mekkora felelősséggel jár. Végül hadd mutassam be Önöknek bankunk legújabb, különösen értékes portfólióját: ismerjék meg 2014 díjazottjait! Kérem, kövessük együtt a jövőben is pályájuk alakulását, azt, ahogy a már termőre fordult csemetéből megingathatatlanul kimagasló fa fejlődik! Szívből gratulálok a Junior Prima Díjjal kitüntetett ifjú művészeknek! Dr. Spéder Zoltán, az FHB Jelzálogbank Nyrt. igazgatóságának elnöke

3 JUNIOR PRIMA A ZSŰRI TAGJAI BÁLINT ANDRÁS KÁEL CSABA Érdi Tamás, Farkas Tamás, Gulyás Attila, Hámori Gabriella, Jordán Adél, Keresztes Tamás, Oláh Zoltán, Pálmai Anna, Tornyi Ildikó, Varju Kálmán Fekete Ádám, Kerényi Miklós Máté, Orosz Ákos, Pap Adrienn, Radnay Csilla, Rév Marcell, Szabó Kimmel Tamás, Szlávik Juli, Telekes Péter, Trokán Anna Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Prima Primissima, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a magyar és a világirodalom számos hősének színpadi és filmes megformálója. A Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára, 1985 óta a Radnóti Színház igazgatója, amely a vezetése alatt fejlődött a főváros egyik meghatározó művészszínházává. Film- és operarendező, rendezvényszervező, producer, jelenleg a budapesti Művészetek Palotájának vezérigazgatója. Karrierjének kiteljesedését számos játék- és dokumentumfilm, valamint nívós hazai és nemzetközi rendezvények jelzik ban neki ítélték a zenés rendezői szakma rangos elismerését, a Nádasdy Kálmán-díjat Bata Éva, Feke Pál, Felméry Lili, Izsák Lili, Jancsó Dávid, Petrik Andrea, Szandtner Anna, Tenki Réka, Tompos Kátya, Nyári Gábor 2013 Balázs Juli, Keresztes Gábor, Krisztik Csaba, Medvecz József, Molnár Áron, Molnár Nikolett, Réti Adrienn, Schruff Milán BALOGH GABRIELLA Marketingszakértő. Tagja a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának, az FHB Jelzálogbank Nyrt. igazgatóságának, a Közép Európai Média és Kiadó Zrt. igazgatóságának, valamint az MLSZ elnökségének. A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola címzetes docense és Magisztrátusának tagja. MOLNÁR PIROSKA Kossuth- és Jászai-díjas színésznő. A Nemzet Színésze, Prima Primissima, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára. Prózai és zenés előadások, gyermekdarabok és filmek emlékezetes szereplője és főszereplője. A legrangosabb vidéki és fővárosi társulatok után jelenleg a Thália Színház művésze ESZENYI ENIKŐ ORLAI TIBOR Cziegler Balázs, Göttinger Pál, Grisnik Petra, Józan László, Kovács Lehel, Ötvös András, Pál András, Pazár Krisztina, Polgár Csaba, Tóth Orsi Béres Márta, Lovas Rozi, Mórocz Adrienn, Orth Péter, Rétfalvi Tamás, Szatory Dávid, Székely Szilveszter, Zomborácz Virág Nemzetközi hírű színművész, színházi rendező, a Vígszínház igazgatója, a legmagasabb állami és szakmai elismerések birtokosa. Számtalan színházi szerepe és rendezése mellett jól ismerhetik a televízió, a mozi, a zene és a tánc szerelmesei is. Budapesten kívül rendezett többek között Prágában, Pozsonyban és Washingtonban. Produkciós Irodájával egy évtizede hoz létre független művészeti projekteket; sikeres színházi előadások és koncertek hosszú sorát jegyzi. Az általa működtetett Belvárosi Színház a főváros egyik legvonzóbb repertoárjával büszkélkedhet. Produceri munkáját 2013-ban a Színikritikusok Céhe különdíjjal jutalmazta.

4 BÉRES MÁRTA SZÍNMŰVÉSZ A boldog élet titka a rossz memória és a jó emésztés... (apai nagyapám) Újvidéken születtem, és ez fontos a Duna miatt. Itt végeztem egyetemi tanulmányaimat. Hernyák György mesterségtanár elkötelezettsége nagy hatással volt a színházhoz való viszonyom kialakulására. Öt nyaram tanyaszínházazással telt, ahol megtapasztaltam a színházi kommunában élés előnyeit és hátrányait. És ami ennél is fontosabb, ismerkedtem a közönséggel, meghallgattam őket vagy ők engem, legjobb esetben meg kölcsönösen figyeltünk egymásra. Ez azóta is az egyik legfontosabb szempont számomra. Az alkotás előtt figyelemmel fordulni az emberek felé, az előadáson pedig a figyelem kiérdemlése, megnyerése és fenntartása. Tanulmányaim elvégzése után Szabadkára kerültem, a Kosztolányi Dezső Színházba. Urbán András rendezésein keresztül megértettem, mit jelent jelen lenni, és hogy egy széken ülni vagy egyszerűen állni a színpadon lehet magas fokú koncentrációval, nagyszerűen, vagy borzalmasan tehetségtelenül. Példaképem nincs, vagy csak nem értem, mit fedez a szó, de sok ember van és volt, akit csodálok, aki motivál, akinek a puszta létezése feltölt függetlenül attól, hogy művészember vagy kétkezi munkás, és aki előtt térdet hajtok. Szerepem és feladatom sok volt, de leírva nem jelentenek semmit. Emiatt néha szorongok, félek, hogy lassan eltűnök, és nem forgattam még egy filmet sem, nem hagytam nyomot. Hiszen minden erőfeszítésem, odaadásom és odafordulásom csak a játszás pillanatában érvényes. Fontosnak tartom a bennem lévő vertikálist újra és újra megtalálni, és azt is, hogy semmiféle maszk vagy póz ne kérgesedjen rám. Szeretem ezt a szolgálatot, amire hivatott vagyok. Nem is tudok izgalmasabb dolgot elképzelni a másokkal és önmagammal való folytonos újratalálkozásnál. Ami pedig mostanában a leginkább foglalkoztat, hogy minél több pillanatot teljességében megéljek a színpadon és azon kívül.

5 LOVAS ROZI SZÍNMŰVÉSZ A világ, amelyben élünk, nincs rendben. Szeretnék rajta erőmhöz mérten segíteni. Megmutatni, hogy meddig jutottam el az élet megismerésében, hogy mit tudok az emberről és az emberszabású rendről. Ez a színész dolga. Nem is dolga, szolgálata. Utálni a hazugságot. Harcolni ellene. (Ruttkai Éva) Budán, a XII. kerületben nőttem fel. Ének-zene tagozatos általános iskolába, magyar tagozatos gimnáziumba jártam, több évig versenyszerűen teniszeztem, két évet töltöttem az ELTE Bölcsészkarán. Azt hiszem, már jóval korábban megfogalmazódott bennem, hogy én valójában színházzal, színészettel szeretnék foglalkozni, de csak később lettem eléggé önmagam ahhoz, hogy ezt saját magam és a világ előtt is ki merjem mondani. Hogy egyáltalán merjem akarni. A Kaposvári Egyetemen Mohácsi János osztályában végeztem. Mellette még olyan tanárok tanítottak, mint Babarczy László, Balikó Tamás, Rusznyák Gábor, Kocsis Pál, akiktől rengeteget tanulhattam a színházról, az alázatról, az egymásra figyelésről és az emberről való gondolkodásról. Az ott töltött öt év és az ott megismert emberek meghatározóak az életemben. A gyakorlati éveim alatt több helyen is játszhattam: Kaposváron, Pécsett és Budapesten is ben diplomáztam, és Kiss Csabától meghívást kaptam az újonnan alakuló Miskolci Nemzeti Színház társulatába. Olyan karaktereket alakíthattam ott, mint Rozika Móricz Úri murijában, Stella A vágy villamosában; Ophelia, Mása vagy Bródy Tóth Flórája. Jelenleg a Pesti Magyar Színház társulatának vagyok a tagja, ahol elsőként Júlia szerepét formálhattam meg. Ebben az évben Orlai Tibortól kaptam meghívást Szikszai Rémusz Amadeus-rendezésében Constanze szerepére. Kétszer, 2013-ban és 2014-ben nyertem el a legjobb 30 év alatti színésznőnek járó díjat a POSZT-on. A Városmajori Színházi Szemlén megkaptam a legjobb női alakítás díját a Rusznyák Gábor által rendezett Tanítónőért ben pedig nekem ítélték oda a színikritikusok a Legígéretesebb pályakezdő díját.

6 MÓROCZ ADRIENN BÁBSZÍNÉSZ, SZÍNÉSZ, TÁNCOS Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is. (Bertold Brecht) Székesfehérváron töltöttem a gyerekkoromat. A mesemondó és népdaléneklő versenyeken általában elsírtam magam produkció közben, hiába biztatott édesanyám, hogy a nézők csak tökfejek. Gyerekszínészként apukám kísérgetett a Vörösmarty Színházba, ahol Fehér Adri hangjába szerelmesedtem bele, azóta vágyom arra, hogy minél jobban énekeljek. Talán nem kerültem volna a Pécsi Művészeti Szakközépiskolába, ha a nagymamámnak nem lett volna beteljesületlen vágya az, hogy táncosnő legyen. S bár táncos én sem lettem, de a pécsi tanáraimnak sokat köszönhetek. Itt kóstoltam először a szabadság ízét: játszhattam a veszprémi Pannon Várszínházban, ahol megtanultam alázattal dolgozni. Mindig is bírtam a terhelést. A Színművészetin is az utolsó évem volt a legboldogabb, amikor hét bemutatóm volt egy évadban. Egyszerre voltam királylány, kövér kisfiú, pénzéhes apáca és megerőszakolt nő. De most sem panaszkodom óta játszom a Budapest Bábszínház előadásaiban, s itt reggel 10-kor még Annipanni vagyok, hatéves, este pedig Roxie Hart a Centrál Színházban. Meczner Jánosnak, igazgatómnak köszönhetem, hogy ezeket az élményeket átélhetem, aki engedi, hogy másfelé is kacsingassak, és persze Bozsik Yvettnek, aki jobbnál jobb feladatokat bíz rám. Nagyon szeretek jó hangulatban próbálni. Vannak azok a színészek, akiket ostorozni kell; én tisztában vagyok a hibáimmal és az erényeimmel is, s azt is fontosnak tartom, hogy kérdéseket tegyek fel a világgal és önmagammal kapcsolatban. Szeretem keverni a műfajokat. Akár báb, mozgás, zene vagy próza, a célom csak az, hogy bármit csinálok, az magas színvonalú legyen, és hogy minden műfajból csempésszek egy kicsit a másikba.

7 ORTH PÉTER SZÍNMŰVÉSZ Mondjuk, most rúgjunk be erénytől! 2008-ban végeztem a Színház- és Filmművészeti Egyetem Zsámbéki Gábor és Zsótér Sándor vezette osztályában. A Vígszínházban töltött gyakorlat után két évig a Nemzeti Színházban játszottam, majd életem legjobb döntésével elszerződtem a Kecskeméti Katona József Színházba. Azt éreztem, hogy bizalomra és komoly feladatokra van szükségem ahhoz, hogy kiderülhessen, lehet-e belőlem egyszer majd olyan színész és ember, amilyen szeretnék lenni. Kecskeméten töltött lassan öt évem alatt rengeteg minden történt velem, és olyan emberekkel dolgozhattam (hogy csak néhányat említsek), mint Mohácsi János, Béres Attila, Bagó Bertalan, Rusznyák Gábor és Szász János. Utóbbi nem kisebb feladatra szavazott nekem bizalmat, mint a Liliom című Molnár Ferenc-mű címszerepére, ami nagyon fontos állomása eddigi pályafutásomnak. De mesteremmel, Zsótér Sándorral csináltunk Brechtet és O Neillt, szerepeltem több zenés darabban, és kipróbálhattam magam a szórakoztató műfajban is. Volt szerencsém beugróként két Mundruczó-előadásban is játszani, mely utazásokkal és egy új, progresszív csapatba tartozás élményével színesítette az életemet és a tapasztalataimat. Szerencsésnek érzem magam. Próbálom használni a lehetőségeimet arra, hogy estéről estére, minél nyíltabban és fesztelenebbül beszélgethessek az emberekkel a szerepemen keresztül. Amit fontosnak tartok, és amiben szeretnék egyre jobb lenni, az a figyelem. Ahogy én figyelek másokra és mások rám. Éles szemmel látni magam és az életet, hogy meg tudjam mutatni. Valamit adni. Örömöt szerezni. A figyelmed tárgyával eggyé válni. Néha még példát is mutatni. Minél több emberrel találkozni. Egyre pontosabban fogalmazni. Pontosan megfogalmazni. Az érzéseimet kölcsönadni. Jobb embernek lenni. Együtt játszani. Tanulni. Valamit létrehozni. Szeretni és szeretve lenni. Erőssé lenni. Szemekbe nézni. Játszani. Beszélgetni. Nem akarni, csak lenni...

8 RÉTFALVI TAMÁS SZÍNMŰVÉSZ Inkább elégek, mint hogy berozsdásodjak. Gyerekkoromban tanulmányaim mellett tizenkét évig táncoltam. Így alakult ki a kötődésem a színpadhoz. Gimnázium után harmadik próbálkozásra felvettek a Színművészeti Egyetemre. Magam sem hittem el, de ha már megtörtént, gondoltam, mindent eltanulok a tanáraimtól, mestereimtől, amit csak tudok. Szerencsés utam volt. Már az egyetem alatt több színházban dolgozhattam, sok eltérő gondolkodású rendezőtől tanulhattam meg a szakmám alapjait, irányait, fortélyait. Az egyetem után újra sok lehetőség nyílt előttem, amiket igyekeztem kihasználni. Minden energiámat szeretem az aktuális feladatokra koncentrálni, legyen az próba vagy előadás. Így jött létre több alakításom, amelyek nagyon fontosak az életemben. Az egyik ilyen a Vaknyugat, amiért kollégámmal-barátommal, Ficza Istvánnal 2013-ban a VIDOR Fesztivál legjobb férfi alakításáért járó díját kaptuk. Nem várt öröm volt ez számunkra... Másik fontos munkám a Simeon című előadás címszerepe, a Duda Éva Társulattal. Igazán üdítő volt számomra táncosokkal dolgozni, ami teljesen más, mint egy prózai színházi munka. Mindezek mellett az anyaszínházamban, a Radnóti Színházban is egyre több izgalmas feladatot kapok: Oresztész megformálása mérföldkő számomra. Az egyetem csak dobbantó az élethez, aztán az életet élni kell. Hogy ki-ki hogyan teszi ezt, az a saját döntése. Én igyekszem folyamatosan képezni magam, például fejleszteni fizikai kondíciómat: heti öt ADD (parkour) edzésem van a reggeli próbák előtt, táncos workshopokra járok, ha éppen ráérek, és elkezdtem ismerkedni a zsonglőrködéssel is. Azt gondolom, minél nyitottabb, sokoldalúbb, rugalmasabb vagyok, annál jobban tudok dolgozni. Sok mindennel szeretnék még megismerkedni a nagyvilágból, amelyeknek akár a színpadon is hasznát vehetem. Nincs megállás.

9 SZATORY DÁVID SZÍNMŰVÉSZ Ez egy olyan pálya, amit mindig elölről kell elkezdeni. (Gálffi László) Gyerekkorom óta foglalkoztatott a színészet gondolata. Játékos kölyök voltam, és ilyenformán nem is szerettem volna kinőni ebből. Később pedig sok szorongásomat és görcsömet oldottam fel a játékban, az önmagammal és az élettel való ismerkedés során. Középiskolás koromban szerepeltem a Bárka Színházban, A legyek ura című Golding regényadaptációban, Vidovszky György rendezésében. Ez volt az én színházi szüzességem elvesztése. Ha valaki szerepekkel foglalkozik, az legalább annyira önmagáról szól, mint arról az emberről, akit megformál. Mivel ő az, aki megformálja, nem hiányozhat belőle. Egy szerep nem él, amíg papíron van, legfeljebb bámulatosan pontos. Olyan, amit jó eljátszani, benne lenni. Az ember része lesz, és valahol az is marad. Érettségi után felvettek a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, Gálffi László és Ács János osztályába. Sokáig sorolhatnám tanáraim és mestereim nevét Börcsök Enikőtől Ságodi Gabrielláig, akiktől rengeteget tanulhattam nemcsak szakmailag, hanem emberileg is. A mai napig jó szívvel gondolok vissza a színműn eltöltött négy évre. Mozgalmas éveim ezt követően a Nemzeti Színház falain belül folytatódtak től az Alföldi Róbert vezette társulat tagja lehettem, ami számomra végtelenül izgalmas, pezsgő és inspiráló környezet volt. Az a társulati légkör, csapatmunka, ami ott fogadott, és a szakmai élményekkel tarkított évek életem végéig kísérni fognak. Szerencsésnek érzem magam, mert a tanáraim és a kollégáim, akikkel eddigi pályám során találkoztam, pont azok az emberek voltak, akikre akkor és ott, emberileg és szakmailag is a legnagyobb szükségem volt.

10 SZÉKELY SZILVESZTER TÁNCMŰVÉSZ A szerencsének lakása a munka. (Mikszáth Kálmán) Egy kicsi zalai faluból, Kustánszegről származom, és nagyon büszke vagyok rá. Egyéni és művészi fejlődésemre is óriási hatással volt az otthonom és a családom. Két nagyon fontos útravalót kaptam tőlük: szabadságra neveltek és arra, hogy csakis azt csináljam, amit szeretek, de azt jól és példaértékűen. Édesapám maximalista ember, így én is erre törekszem. Néha sikerül Édesanyámtól érzékenységet örököltem, testvéreimtől az összetartást tanultam meg. Mindig bizonyítani szerettem volna főleg a szüleimnek. Hogy miért, nem tudom. A legmeghatározóbb mesterem, még a Pécsi Művészeti Szakközépiskolából, Uhrik Dóra. Szigorúságával, mérhetetlen tudásával és szakmai alázatával megtanított dolgozni és hinni magamban. Táncművész pályatársaim közül példaértékű számomra Egyed Bea szakmai pályafutása. Elhivatottsága, precizitása és expresszív előadásmódja mindig ámulatba ejt. A Magyar Táncművészeti Főiskola elvégzése után Bozsik Yvette Társulatához kerültem, ahol rengeteg lehetőséget kaptam arra, hogy megmutassam, mire vagyok képes. Gyermek, ifjúsági és felnőtt előadások széles skálájában veszek részt, s ezen túl még hat színház repertoárdarabjaiban formálhatok meg különböző alakokat. Mindig is szerettem a sokszínűséget. A tánc mellett fontos része az életemnek a tanítás. Klasszikus balettet tanítok versenytáncosoknak, de táncelméleti kutatásaim folytatása és publikálása is a távlati céljaim közé tartozik. Kedvenc darabom a Hét boszorka a Centrál Színházban, ahol Básti Julival táncolok egy duettet számomra ez nagyszerű és felemelő. Annál is inkább, mert még gyermekkoromban egy keszthelyi forgatásán statisztálhattam a közelében, s akkor arról álmodtam, ami egy bő évtized után valóság lett. Hál istennek az életben minden megtörténhet.

11 ZOMBORÁCZ VIRÁG FORGATÓKÖNYVÍRÓ, RENDEZŐ Mindig a próba. Mindig a bukás. Sebaj. Kezdd újra. Bukj újra. Bukj jobban. (Samuel Beckett) 1985-ben születtem Budapesten. Már gyerekként foglalkoztatott a filmezés, ezért a Szent László Gimnázium tömegkommunikáció szakára jelentkeztem, ahol ez az érdeklődés még tovább erősödött. Érettségim évében forgatókönyvíró-dramaturg szak indult a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Felvettek, és az írás mellett rendezni is kezdtem. Több kisjátékfilmem sikerrel szerepelt nemzetközi fesztiválokon, például Szarajevóban, Stuttgartban, Tamperében. Az egyetem utolsó évében Leonardo-ösztöndíjasként három hónapot töltöttem az Escuela de Cinematografía y del Audiovisual de la Comunidad de Madrid, azaz a madridi filmművészeti iskola képzésén, rendező szakon. Nagyon élveztem a mediterrán stílusú forgatásokat, amelyektől idegen a kapkodás, a stressz, ellenben kétórás ebédszünetek szakítják meg. Hazatérve, az Utóélet című forgatókönyvemmel diplomáztam, melyre Pusztai Ferenc producer is felfigyelt, és a projekt mellé állt. A forgatókönyv 2011-ben MEDIA Tehetség-díjat nyert Cannes-ban, az elkészült filmet pedig 2014-ben Karlovy Vary-ban mutatták be, szekciója nyitófilmjeként. Az Utóélet szeptember óta itthon is látható: a bemutató első hetében bekerült az országos nézettségi top 10-be, a kritikusok pedig az egyik legjobb magyar film ként emlegetik. Jelenleg a magyar HBO-nál dolgozom sorozatfejlesztőként, illetve az M1-en látható Fapad című szituációs komédia egyik rendezőjeként. Szakmai célom minél több műfajban kipróbálni magam, és olyan szórakoztató mozgóképet csinálni, ami érzelmileg is megérinti a nézőket. Távlati terveim között szerepel a regényírás, illetve szeretnék megtanulni svédül. Kedvenc színem a kék, hobbim a kerékpározás, a fotózás és a sorozatnézés. Szeretem az állatokat.

12

13

A város főterén megtekinthettük az elmúlt évad 400 előadásának plakátjait, köztük természetesen a POSZT-versenyprogramjába bekerült darabokét is

A város főterén megtekinthettük az elmúlt évad 400 előadásának plakátjait, köztük természetesen a POSZT-versenyprogramjába bekerült darabokét is Véget ért a 2017-es POSZT. A tíz nap bőven tartogatott élményeket. Szinte minden nap találkozhattunk nagy színészeinkkel és színésznőinkkel, rendezőkkel és színházi szakemberekkel délutáni közönségtalálkozók

Részletesebben

A Ciróka a sokszínűség bábszínháza. Írta: Major Zoltán szeptember 16. szombat, 12:26

A Ciróka a sokszínűség bábszínháza. Írta: Major Zoltán szeptember 16. szombat, 12:26 Több mint harminc éve működik hivatásos bábszínházként a kecskeméti Ciróka. A Bóbita szintén több évtizede áll szakmai és baráti kapcsolatban vele. Szeptember 9-én Rigócsőr király című darabjukat adták

Részletesebben

RAJTLISTA. 50m férfi gyors. Hajdúság Kupa február 1. Hajdúböszörmény

RAJTLISTA. 50m férfi gyors. Hajdúság Kupa február 1. Hajdúböszörmény 50m férfi gyors Juhász Patrik 2002 Aquasport min. vizsga 2. Varga András Gergő 2002 Aquasport min. vizsga 3. Dénes Noel 2007 Aquasport min. vizsga 4. Horváth Simeon 2007 Aquasport min. vizsga 2. Kiss László

Részletesebben

"Soha nem érzem, hogy itt a plafon" - Interjú Bánsági Ildikóval

Soha nem érzem, hogy itt a plafon - Interjú Bánsági Ildikóval "Soha nem érzem, hogy itt a plafon" - Interjú Bánsági Ildikóval 2014. augusztus 26. kedd, 07:00 "Mindig büszke voltam, ha valami újra hívtak. Soha nem érzem, hogy itt a plafon, hanem inkább azt, hogy szeretnék

Részletesebben

Országos Gyermek Táncművészeti Fesztivál 2018.

Országos Gyermek Táncművészeti Fesztivál 2018. XXVII. Országos Táncművészeti Fesztiválok 2018. Országos Ifjúsági és Felnőtt Táncművészeti Fesztivál Országos Junior és Művészeti Szakközépiskolások fesztiválja Országos Gyermek Táncművészeti Fesztivál

Részletesebben

Férfi felnőtt 1000 m III. előfutamegyesület

Férfi felnőtt 1000 m III. előfutamegyesület 9:40 Férfi felnőtt 1000 m I. előfutam egyesület 1 7. Kasper Bleibach DKF 3:47.12 2 1. Molnár Gergely Csepel 4:05:04 3 2. Szakál Lóránt UKSC 4:21:39 6. Demeter István MULTI SE DNS 9:48 Férfi felnőtt 1000

Részletesebben

Makó Csenge 1. Baky Boglárka Makó Csenge 2. Hegyi Petra Szűcs Helga 21:08 3. Rétháti Lili Kiss Fanni Dóra Makó Csenge 4. Makó Csenge Kiss Fanni 21:16

Makó Csenge 1. Baky Boglárka Makó Csenge 2. Hegyi Petra Szűcs Helga 21:08 3. Rétháti Lili Kiss Fanni Dóra Makó Csenge 4. Makó Csenge Kiss Fanni 21:16 Makó Csenge 1. Baky Boglárka Makó Csenge 2. Hegyi Petra Szűcs Helga 21:08 3. Rétháti Lili Kiss Fanni Dóra Makó Csenge 4. Makó Csenge Kiss Fanni 21:16 5.-6. Kiss Fanni Kovács Debóra 21:14 Kiss Fanni 5.-6.

Részletesebben

2016. február INTERJÚ

2016. február INTERJÚ INTERJÚ Az Élet szép Az AMEGA beszélgetőpartnere: Dr. Kánitz Éva Főorvos Asszony, milyen családi indíttatással került az orvosi pályára? Mindig azt gondoltam, hogy az a legszebb dolog a világon, ha az

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEK. Matematika

VERSENYEREDMÉNYEK. Matematika VERSENYEREDMÉNYEK EGYÉNI VERSENYEK Matematika Általános iskola 1. osztály: 1. helyezett: Papik Petra Szent László Általános Iskola, Kisvárda Felkészítő tanár: Dancs Mónika 2. helyezett: Jenei Marcell Szent

Részletesebben

- Hétévesen kezdtél hegedülni. Volt aki zenei múlttal rendelkezett a családban és ennek hatására kezdtél el tanulni vagy teljesen önszántadból?

- Hétévesen kezdtél hegedülni. Volt aki zenei múlttal rendelkezett a családban és ennek hatására kezdtél el tanulni vagy teljesen önszántadból? Balczó Péter operaénekessel, a Magyar Állami Operaház és az Erkel Színház oszlopos tagjával, a nagykörúti Szamos Cukrászdában találkoztam. Észnél kell lenni, hiszen interjúalanyaimnak általában fogalmuk

Részletesebben

"Fut mint a nyúl" - Lagroland Utcai Futóverseny 3,6km Kategória Eredmények

Fut mint a nyúl - Lagroland Utcai Futóverseny 3,6km Kategória Eredmények 3,6km Gyerek I. fiú 2000-2003 1 105 Perusza Zoltán 2000 8:13 16:55 2 92 Bácsai Balázs 2001 8:19 17:21 3 96 Németh Péter 2001 8:29 18:09 4 103 Ruppert Péter 2000 8:47 18:28 5 104 Csatlós Dániel 2000 9:02

Részletesebben

A 7 Oscar-díjat elnyert film színpadi változatát 2014 nyarán mutatta be a Disney Theatrical Production Londonban.

A 7 Oscar-díjat elnyert film színpadi változatát 2014 nyarán mutatta be a Disney Theatrical Production Londonban. romantikus komédia Fordította: Szabó T. Anna Bemutató: 2017. június 9-10. Madách Színház A Madách Színház 2017. június 9-10-én mutatja be a című romantikus komédiát. A művet Tom Stoppard és Marc Norman

Részletesebben

KEDVES OLVASÓ! Gratulálok a 2015-ben Junior Prima Díjjal kitüntetetett ifjú művészeknek!

KEDVES OLVASÓ! Gratulálok a 2015-ben Junior Prima Díjjal kitüntetetett ifjú művészeknek! KEDVES OLVASÓ! Öröm és megtiszteltetés számomra, hogy ismét új Junior Primákat köszönthetünk, amikor ünnepélyesen átadjuk a díjakat a magyar színház- és filmművészet legfeljebb 30 éves, de korántsem pályakezdő

Részletesebben

A VEDAC Évadnyitó dobóversenye és a Pannon Egyetem atlétáinak nyílt házibajnoksága

A VEDAC Évadnyitó dobóversenye és a Pannon Egyetem atlétáinak nyílt házibajnoksága A VEDAC Évadnyitó dobóversenye és a Pannon Egyetem atlétáinak nyílt házibajnoksága Férfiak 200 m Ifjúsági 1. Czaun Péter 1994 VEDAC 23, 24 Serdülő 13. éves 1. Végh Máté 1998 VEDAC 28, 10 2. Nagy Gábor

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ÉVI IFJÚSÁGI ÉS JUNIOR TÉLI DOBÓ BAJNOKSÁGA VESZPRÉM

MAGYARORSZÁG ÉVI IFJÚSÁGI ÉS JUNIOR TÉLI DOBÓ BAJNOKSÁGA VESZPRÉM MAGYARORSZÁG 2012. ÉVI IFJÚSÁGI ÉS JUNIOR TÉLI DOBÓ BAJNOKSÁGA Helyszín: Veszprém Stadion Időpont: 2012. március 11. A Versenybíróság elnöke: Szabóné Harlai Katalin 2010/2011. TANÉVI ATLÉTIKA JUNIOR TÉLI

Részletesebben

Péterfy Bori: zseniális zenészek vesznek körül. 2014. 04. 05. Szerző: Szimpatika

Péterfy Bori: zseniális zenészek vesznek körül. 2014. 04. 05. Szerző: Szimpatika Péterfy Bori: zseniális zenészek vesznek körül 2014. 04. 05. Szerző: Szimpatika Péterfy Bori színész- és énekesnő. A Krétakör Színháznak, majd 2008-tól Alföldi menesztéséig a Nemzeti Színház társulatának

Részletesebben

A Harlekin mesés bábjai beköltöztek a Bóbitába. Írta: Major Zoltán január 17. csütörtök, 20:04

A Harlekin mesés bábjai beköltöztek a Bóbitába. Írta: Major Zoltán január 17. csütörtök, 20:04 Új kiállításban gyönyörködhetnek a Bóbita Bábmúzeum látogatói: az egri Harlekin Bábszínház néhány előadásának míves és nagyméretű bábjai és díszletei köszöntik az ide betérőt. A Harlekin Bábszínház - ahol

Részletesebben

Mesélnél általános iskolai tanulmányaidról? Már ott is érdekelt az iskolán kívüli kulturális élet?

Mesélnél általános iskolai tanulmányaidról? Már ott is érdekelt az iskolán kívüli kulturális élet? Szalai-Bordás Gergő a Földes Ferenc Gimnázium volt diákja, jelenleg az ELTE ÁJK jogász hallgatója. Középiskolás évei során magyar nyelv és irodalom tantárgyból ért el kimagasló eredményeket, valamint az

Részletesebben

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP Eredmények A verseny időpontja: 2013. OKTÓBER 12. 09-14 óra A verseny színhelye: SZOLNOKI FÜVES SPORTREPÜLŐTÉR A verseny rendezői: SZOLNOKI HONVÉD SPORTEGYESÜLET MH 86 SZOLNOK HELIKOPTER BÁZIS Versenyt

Részletesebben

Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.)

Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.) 2008/2009-es tanév Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.) Iskolánk tanulói az országos döntőben az alábbi eredményeket érték el. Fliszár Tímea (12.B osztály)

Részletesebben

Egy idő után nagyon fárasztó egyedül ugatni

Egy idő után nagyon fárasztó egyedül ugatni Egy idő után nagyon fárasztó egyedül ugatni Kovács Bálint2015.04.05. 18:098 Ki kellene mondanunk végre, mit gondolunk, mert különben csak az elhallgatás, az elfojtás, a gyomorfekély, a benyalás és a túlélés

Részletesebben

M Bodó Levente 85 DSC-SI M Pokol Csaba 83 DSC-SI M Szabó Tamás 84 DSC-SI M Szabó Róbert 85 DSC-SI Pál Tamás 89 DSC-SI DNS

M Bodó Levente 85 DSC-SI M Pokol Csaba 83 DSC-SI M Szabó Tamás 84 DSC-SI M Szabó Róbert 85 DSC-SI Pál Tamás 89 DSC-SI DNS Atlétikai Világnap - VIII. Nemzetközi Tiszaújvárosi Verseny Tiszaújváros - 2008. május 17. 100 m síkfutás férfi junior 1. időfutam M Bodó Levente 85 DSC-SI 10.92 100 m síkfutás férfi junior 2. időfutam

Részletesebben

Az III. Pécsi Családi Színházi Fesztivál záró beszámolója III. Pécsi Családi Színházi Fesztivál 2015. május 23-31. A Támogatási Szerződésben foglaltak szerint nyilatkozom, hogy a III. Pécsi Családi Fesztivál

Részletesebben

1. turnus június Táborvezető: Krak Ildikó

1. turnus június Táborvezető: Krak Ildikó 1. turnus június 26-30. Táborvezető: Krak Ildikó 1. Albrecht Ádám 2. Albrecht Adél 3. Báder Dóra 4. Bakondi Bálint 5. Benes Attila 6. Botor Dávid 7. Botos László 8. Botos Letícia 9. Ceszlai Sára 10. Csajkás

Részletesebben

A Versszínház rövid története, fontosabb eseményeink:

A Versszínház rövid története, fontosabb eseményeink: A Versszínház rövid története, fontosabb eseményeink: A Versszínház magyar költők költészetének és életének színházi, zenei és képzőművészeti formában való bemutatásával foglalkozik. Turek Miklós színművész

Részletesebben

V. 2010. 7. 330 222 108 3/2010. EMT.

V. 2010. 7. 330 222 108 3/2010. EMT. 1/2010. EMT. számú határozat Az EMT elfogadja a 2010. évi Költségvetési Törvény 7. számú mellékletében szereplő források felosztására és a színház szakmai és táncművészeti szakmai kuratórium tagjaira tett

Részletesebben

SZEZON NYITÓ Tánckurzus a PR-Evolution Dance Companyval AUGUSZTUS 18.-22.

SZEZON NYITÓ Tánckurzus a PR-Evolution Dance Companyval AUGUSZTUS 18.-22. SZEZON NYITÓ Tánckurzus a PR-Evolution Dance Companyval AUGUSZTUS 18.-22. A résztvevők az együttes táncművészeitől tanulhatnak egy héten át, több órában: kortárs tánc, modernjazz, kondi tréning. Bemelegítés

Részletesebben

Körzeti Diákolimpia Úszás 2011.11.28. 14:00 0. KORCSOPORT - FIÚ 0. KORCSOPORT - LÁNY

Körzeti Diákolimpia Úszás 2011.11.28. 14:00 0. KORCSOPORT - FIÚ 0. KORCSOPORT - LÁNY Körzeti Diákolimpia Úszás 2011.11.28. 14:00 Helyszín: KOMÁROM GYÓGYFÜRDŐ FEDETT USZODA EREDMÉNYEK 0. KORCSOPORT - FIÚ 33,3 m GYORS 1. Halász Viktor (oklevél) 1 : 05 : 30 Gesztenyés Óvoda 33,3 MELL 1. Halász

Részletesebben

KÉRDŐÍVEK FELDOLGOZÁSA

KÉRDŐÍVEK FELDOLGOZÁSA Mi legyek, ha nagy leszek? pályaválasztási nyílt nap 2013. január 22. A program az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Együttműködési Alap és Civil Támogatások Igazgatósága támogatásával valósul meg.

Részletesebben

Gratulálunk a gyerekeknek a szép eredményekhez, és reméljük, hogy jövőre is ilyen szép számmal jelentkeznek majd tanulóink erre a versenyre!

Gratulálunk a gyerekeknek a szép eredményekhez, és reméljük, hogy jövőre is ilyen szép számmal jelentkeznek majd tanulóink erre a versenyre! Sikerek 2013/2014: Iskolánkban nagyon népszerű a Bendegúz Levelezős Verseny. Az idén is több diákunk jutott el a Tatán megrendezett megyei fordulóba, ahonnan nagyon szép helyezésekkel tértek haza. Bencz

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA "B" KATEGÓRIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2015/2016 tanév Budapest V-VI. korcsoport HALADÓ fiú csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA B KATEGÓRIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2015/2016 tanév Budapest V-VI. korcsoport HALADÓ fiú csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Veszprém Vetési Albert Gimn. 37,850 36,350 37,400 37,900 37,650 36,950 224,100 2 Nyíregyháza Eötvös József Gimn. 37,450 37,050 36,000 37,750 37,100 36,650 222,000 3 Nagykőrös Arany

Részletesebben

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK OS TANÉV

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK OS TANÉV OSZT. OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2015-2016-OS TANÉV NEVELŐTESTÜLETI DICSÉRET (KÖNYV + OKLEVÉL A BAZILIKÁBAN) KÖNYV + OKLEVÉL OKLEVÉL 1.a 1. 1. Kovács Zalán Levente: kimagasló tanulmányi magatartásáért 2.

Részletesebben

XI. Fóti-Futi. 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

XI. Fóti-Futi. 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 14 éves és ez alatti 1 5089 SZŐKE-KISS Jácint 2003 00:20:00 Nem Fóton Járok Iskolába 4:00 min/km +00:00:00 2 5091 TAKÁCS Levente Márton 2004 00:21:04 Garay János Általános Iskola, Fót 4:12 min/km

Részletesebben

Wadokai Magyar Bajnokság 1. forduló EGYESÜLETI PONTTÁBLA. Bronz pontok (3)

Wadokai Magyar Bajnokság 1. forduló EGYESÜLETI PONTTÁBLA. Bronz pontok (3) Rangsor Egyesület Wadokai Magyar Bajnokság 1. forduló EGYESÜLETI PONTTÁBLA Arany pontok (10) Ezüst pontok (6) Bronz pontok (3) 4. hely pontok (1) Összpontszám 1 I.C. TATAMI 140 120 57 15 332 2 NÓVA 110

Részletesebben

DIÁKVILÁG. 3. évfolyam 1. Magyar Bianka 2. Gila Viktória 3. Szabó Levente Felkészítő nevelő: Vassné Lucz Klára. 4. évfolyam

DIÁKVILÁG. 3. évfolyam 1. Magyar Bianka 2. Gila Viktória 3. Szabó Levente Felkészítő nevelő: Vassné Lucz Klára. 4. évfolyam DIÁKVILÁG Kedves Olvasók! Az áprilisi iskolai eredményekről szeretnék Önöknek beszámolni. A matematika helyi verseny eredménye a következő: 2. évfolyam 1. Vigh-Molnár Rudolf felk. nev: Laskovicsné Ágoston

Részletesebben

A holdfényben repülő bicikli

A holdfényben repülő bicikli A holdfényben repülő bicikli Páros interjú Mindketten rövid ideig tudhatták magukénak különleges biciklijüket, és vendéglátós művészi karrierjük sem tartott sokáig. Marozsán Erika színésznő épp túl egy

Részletesebben

Eldorádó a Bárkában. mhtml:file://d:\oszmi\20130614\mht\000357.mht. név: jelszó: Bejelentkezés

Eldorádó a Bárkában. mhtml:file://d:\oszmi\20130614\mht\000357.mht. név: jelszó: Bejelentkezés 1. oldal, összesen: 6 oldal Írja be az e-mail címét! Feliratkozás név: jelszó: Bejelentkezés Eldorádó a Bárkában Bereményi Géza filmje, az Eldorádó nyomán készült az író-rendeződarabja, amely Az arany

Részletesebben

Szerepei: Levente - Árpád népe (Budapest Sportaréna 2006)

Szerepei: Levente - Árpád népe (Budapest Sportaréna 2006) ÖNÉLETRAJZ Feke Pál Huszonkét évesen eljátszotta Jézust a Jézus Krisztus Szupersztárban, óriási sikerrel a szegedi Dóm téren. Amerikában, Grazban és a Pulai Arénában is fellépett már musical főszerepekkel.

Részletesebben

Március végi és áprilisi versenyeredményeink

Március végi és áprilisi versenyeredményeink Március végi és áprilisi versenyeredményeink A budapesti Béres Ferenc Országos Népdal és Zsoltáréneklő Versenyen Matuska Luca (1.b) ezüst, Matuska Villő (4.b) arany, Győrffy Virág (5.b) bronz, Németh Virginia

Részletesebben

Úszás Diákolimpia városi forduló Hajdúböszörmény, november 28.

Úszás Diákolimpia városi forduló Hajdúböszörmény, november 28. 1. 100 m fiú gyors 1. Némethi László 2002. Bethlen G. Ált. Isk. 1:24,6 2. Homen Péter 2002 Bocskai I. Gimnázium 1:35,1 3. Székely Norbert 2003 Bocskai I. Gimnázium 1:42,1 4. Rozs Botond 2003 Bocskai I.

Részletesebben

Hely. Rajtszám Atléta Sz. év Egyesület Sorrend Eredmény Rekord

Hely. Rajtszám Atléta Sz. év Egyesület Sorrend Eredmény Rekord EREDMÉNYEK Férfi 10 km utcai futás Döntő 13:05 1. nap 1 010 Farkas Dárius Ádám 1991 BEAC 41 30:20 PB 2 019 Juhász Balázs 1996 DSC-SI 10 30:27 PB 3 023 Koszár Zsolt 1986 SYN FIT SZTG 42 30:35 SB 4 026 Kovács

Részletesebben

38. Nemzetközi Rajkai Emlékverseny Debrecen október 10.

38. Nemzetközi Rajkai Emlékverseny Debrecen október 10. 4 km női abszolút Hely Rajtsz. Név Szév Klub Egyetem Idő 1 770 Rakonczai Beáta 1977 NyVSC 0 16:41 2 750 Liene Puke 1988 0 Debreceni Egyetem 16:57 3 700 Hajdú Anna 1993 DSC-SI 0 17:10 4 533 Varga Krisztina

Részletesebben

KÁRPÁT-MEDENCE KINCSEI VETÉLKEDŐ 2. FELADAT AKIRE BÜSZKÉK VAGYUNK INTERJÚ KÉSZÍTÉSE

KÁRPÁT-MEDENCE KINCSEI VETÉLKEDŐ 2. FELADAT AKIRE BÜSZKÉK VAGYUNK INTERJÚ KÉSZÍTÉSE KÁRPÁT-MEDENCE KINCSEI VETÉLKEDŐ 2. FELADAT Csapatnév Vörösmarty-Fröccs Település Pincehely Interjúalany Spacérné Szili Zsuzsanna INTERJÚALANY: SPACÉRNÉ SZILI ZSUZSANNA CSAPAT NEVE: VÖRÖSMARTY-FRÖCCS 1/1

Részletesebben

X. Mozdulj az egészségedért futóverseny. Helyezettek korcsoport szerint

X. Mozdulj az egészségedért futóverseny. Helyezettek korcsoport szerint X. Mozdulj az egészségedért futóverseny 2013. augusztus 03. Helyezettek korcsoport szerint GYEREKEK 6-13 ÉVES KORIG, FIÚ 1. Pázmányi Sándor 24.00 2. Molnár László 27.27 3. Berger Márton 36.00 GYEREKEK

Részletesebben

B U D A P E S T I Ü G Y V É D I K A M A R A V Á L A S Z T Á S S Z A V A Z A T S Z Á M L Á L Ó B I Z O T T S Á G

B U D A P E S T I Ü G Y V É D I K A M A R A V Á L A S Z T Á S S Z A V A Z A T S Z Á M L Á L Ó B I Z O T T S Á G A megválasztott személyek neve és annak a tisztségnek, illetve testületnek a neve, amelyre, illetve amelybe a jelöltet megválasztották: Elnök DR. TÓTH M. GÁBOR Főtitkár DR. GYALOG BALÁZS Elnökhelyettes

Részletesebben

Ergométeres evezés eredmények

Ergométeres evezés eredmények Ergométeres evezés eredmények Tanuló neve Felkészítı Iskola neve Helyezés Bánki Flóra Violetta Nemzetiségi Szilágyi Zsófia Barnák Dóra Bíró Lili Porubcsánszki Regina Takács Késa Róza Parádi Kinga Pais

Részletesebben

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2017/2018-AS TANÉV

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2017/2018-AS TANÉV OSZT. OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2017/2018-AS TANÉV NEVELŐTESTÜLETI DICSÉRET (KÖNYV + OKLEVÉL A PROHÁSZKA-TEMPLOMBAN) KÖNYV + OKLEVÉL OKLEVÉL 1.a 1. 1. Benedek Zsuzsanna: kimagasló tanulmányi, és 2. 2.

Részletesebben

Mezei diákolimpia megyei döntő. (Bonyhád, )

Mezei diákolimpia megyei döntő. (Bonyhád, ) Mezei diákolimpia megyei döntő (Bonyhád, 2008.04.01.) I. korcsoport : / indult 66 fő / Leány: 1. Börcsök Dóra 99 József Attila Dombóvár 2. Besenyei Ágota 99 József Attila Dombóvár 3. Fáskerti Viktória

Részletesebben

ORFŰMAD TRIATLON FESZTIVÁL 2016 RÖVIDTÁV ÉS KÖZÉPTÁVÚ AMATŐR KUPA

ORFŰMAD TRIATLON FESZTIVÁL 2016 RÖVIDTÁV ÉS KÖZÉPTÁVÚ AMATŐR KUPA Triatlon rövid férfi -29 (7) 1 120 Molnár Máté 90 2:00:24 0:00 2 163 Mészáros Ádám 88 2:05:56 +5:31 3 131 Péter Balázs 91 2:10:18 +9:53 4 105 Kresz Péter Pál 0 2:35:43 +35:18 5 156 Czibolya Csaba 88 2:57:05

Részletesebben

A Mikulás Kupán a következı eredmények születtek: I. korcsoport

A Mikulás Kupán a következı eredmények születtek: I. korcsoport A Mikulás Kupán a következı eredmények születtek: I. korcsoport Fiú 25 méter mellúszás: 1. Vismeg Zsombor, Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola 2. Kék Tamás Ákos, Carolina Óvoda és Bölcsıde 2.Klamancsek

Részletesebben

AUTÓMENTES VILÁGNAP középiskolás mezei futóverseny 2011. szeptember 22.

AUTÓMENTES VILÁGNAP középiskolás mezei futóverseny 2011. szeptember 22. AUTÓMENTES VILÁGNAP középiskolás mezei futóverseny 2011. szeptember 22. 187 fő versenyző (BJG 84 fő, 52 fő Sághy 51, fő Bársony.) 1993-as fiúk 1. Lelik András Bársony 8:26 2. Bürgés Ferenc Bársony 8:51

Részletesebben

MUSICAL-re hangolva Egyesület Közhasznúsági Jelentése 2012.

MUSICAL-re hangolva Egyesület Közhasznúsági Jelentése 2012. MUSICAL-re hangolva Egyesület Közhasznúsági Jelentése 2012. TARTALOM 1. A szervezet alapadatai 2. A szervezet céljainak rövid leírása 3. Szöveges beszámoló a közhasznúsági tevékenységről 4. A költségvetési

Részletesebben

VALÓSÁG. Nem harap az énekóra sem Interjú egy mentortanárral

VALÓSÁG. Nem harap az énekóra sem Interjú egy mentortanárral VALÓSÁG Az alábbi interjúkból a pedagógus életút két állomásáról kaphatunk képet, egy mentortanár és egy pályakezdő pedagógus véleménye alapján. A beszélgetések főként a pedagógussá válás kezdeti szakaszáról,

Részletesebben

2007/2008. TANÉV MEZEIFUTÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY

2007/2008. TANÉV MEZEIFUTÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY 2007/2008. TANÉV MEZEIFUTÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ III. korcsoport - FIÚ EGYÉNI (1995-1996) Hely Név Szül Település Iskola Megye 48 Horváth Ákos 1995 Püspökladány Ált. Isk., Előkészítő Szakiskola, AMI,

Részletesebben

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2016/2017-ES TANÉV

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2016/2017-ES TANÉV OSZT. OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2016/2017-ES TANÉV NEVELŐTESTÜLETI DICSÉRET (KÖNYV + OKLEVÉL A BAZILIKÁBAN) KÖNYV + OKLEVÉL OKLEVÉL 1.a 1. 1. Mosonyi Mirjam: kimagasló tanulmányi magatartásáért és hitéletéért,

Részletesebben

Kajak-kenu. Budapest Bajnokság, Balatoni Kamill Emlékverseny

Kajak-kenu. Budapest Bajnokság, Balatoni Kamill Emlékverseny Kajak-kenu Budapest Bajnokság, Balatoni Kamill Emlékverseny K1 férfi U23 1000m 1 Doba Richárd Alfréd Bomba-AVSE 03:13.45 2 Fodor Dániel Építők-MDKC 03:17.19 3 Nagy Gergő UKSC 03:17.43 K1 férfi U23 500m

Részletesebben

Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokság Kosárlabda Döntő

Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokság Kosárlabda Döntő Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokság Kosárlabda Döntő Szombathely, 2012.06. 1-3. EREDMÉNYEK Végeredmény női: M Gy V Pont Kosár 1. Szegedi Tudományegyetem 3 2 1 5 202:203 2. Semmelweis Egyetem

Részletesebben

SOMOGY MEGYE NYÍLT SERDÜLŐ BAJNOKSÁGA MEGHÍVÁSOS IFJÚSÁGI, JUNIOR ATLÉTIKAI VERSENY. 2. Székács Máté 98 Kaposvári SI 10,9

SOMOGY MEGYE NYÍLT SERDÜLŐ BAJNOKSÁGA MEGHÍVÁSOS IFJÚSÁGI, JUNIOR ATLÉTIKAI VERSENY. 2. Székács Máté 98 Kaposvári SI 10,9 SOMOGY MEGYE NYÍLT SERDÜLŐ BAJNOKSÁGA MEGHÍVÁSOS IFJÚSÁGI, JUNIOR ATLÉTIKAI VERSENY Kaposvár,2011.szeptember 10. FIÚK 80 m 13 éves 1.Kaszás Bendegúz 98 ARAK 10,2 2. Székács Máté 98 Kaposvári SI 10,9 3.

Részletesebben

Eredménylista. Megye: Szilágy/Sarmaság Osztály: I.osztály

Eredménylista. Megye: Szilágy/Sarmaság Osztály: I.osztály Eredménylista Megye: Szilágy/Sarmaság Osztály: I.osztály 1. Gál Levente Kocsis Melinda Sarmasági 1 Számú Szakképző Liceum Sarmaság 150 2. Király Anna Erdei Gabriella Szilágyballai Általános Iskola Szilágyballa

Részletesebben

HORVÁTH MIHÁLY EMLÉKVERSENY 2008.

HORVÁTH MIHÁLY EMLÉKVERSENY 2008. 2.Ternai 2.Zelei 3.Katona 1.Sebesi 1.Makai Melitta Anikó Marianna 6Dr.Pálfi 6Lőrincz Edit Tiborné Városi Kiss Bálint Általános Református Iskola Kunszentmárton 2.Füzi Balázs Viktória Hajnalka 6Szemerédi

Részletesebben

Forg-Tech Kupa Mezeifutó Magyar Liga 1. forduló Valamint amatőr mezei és cross verseny Békéscsaba, Póstelek 2015. október 24.

Forg-Tech Kupa Mezeifutó Magyar Liga 1. forduló Valamint amatőr mezei és cross verseny Békéscsaba, Póstelek 2015. október 24. Férfi Mezei futás Mezei Magyar Liga 1. Gregor László 1992 Békéscsabai AC 19:56 2. Kovács Benjámin Ádám 1995 UTE 20:20 3. Király István 1994 Mogyi SE Baja 20:35 4. Juhász Balázs 1996 DSC-SI 20:51 5. Szemeti

Részletesebben

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak J E L Ö L Ő B I Z O T T S Á G A Budapesti Ügyvédi Kamara 2010. évi választás A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak JELÖLŐ LISTÁJA (A tisztségviselők

Részletesebben

Tanuló neve azonosító felvételi sorrend Megjegyzés

Tanuló neve azonosító felvételi sorrend Megjegyzés Élelmiszer- és vegyiáru eladó Tervezett létszám: 12 fő Süveges Attila 10. B 1 felvéve Földvári Beáta 10. B 2 felvéve Vadász Brigitta 10. B 3 felvéve Kun Ibolya 10. B 4 felvéve Baktai Vivien 10. B 5 felvéve

Részletesebben

Salgótarjáni Pedagógiai Oktatási Központ Salgótarján, Ruhagyári út 9. Tel./Fax: (+36-32) Honlap: (+36-32)

Salgótarjáni Pedagógiai Oktatási Központ Salgótarján, Ruhagyári út 9. Tel./Fax: (+36-32) Honlap:  (+36-32) 9. évfolyam 1. KISS LÁSZLÓ MARCELL 2. MÁRTON ANNA 3. 4. GASPARIN ZSOMBOR BOLGÁR JÁNOS BENDE 5. ISTVÁN ISTVÁN 6. PÉK ÁBEL KRISTÓF 7. MATUCH RICHÁRD 8. ZSÉLYI KONRÁD 9. BENKE MÁTÉ 10. HATALA DÓRA 11. PISTYUR

Részletesebben

JUTALOMKÖNYVEK, OKLEVELEK

JUTALOMKÖNYVEK, OKLEVELEK JUTALOMKÖNYVEK, OKLEVELEK 2014-2015. TANÉV VÉGÉN TANULÓ NEVE OSZTÁLY ÉRDEM Horváth Rebeka 1.a Példamutató magatartása, szorgalma és kitűnő. Kovács Boldizsár 1.a Példamutató magatartása, szorgalma és kitűnő

Részletesebben

A turai Hevesy György Általános Iskola 2012/2013 tanévéről. Körzeti és kistérségi eredményeink Dicsőségkönyv III.

A turai Hevesy György Általános Iskola 2012/2013 tanévéről. Körzeti és kistérségi eredményeink Dicsőségkönyv III. A turai Hevesy György Általános Iskola 2012/2013 tanévéről Körzeti és kistérségi eredményeink Dicsőségkönyv III. Matematika Bajza verseny Lajtos Laura 7. a Meleg Eszter 8. d Mekes Cintia 8. d 2. hely 6.

Részletesebben

Férfi soft I. osztály eredmény

Férfi soft I. osztály eredmény Férfi soft I. osztály eredmény 1 Várady György Soul DC 20 2 Takács Gábor Pestújhelyi SC 16 3 Balogh Béla Pestújhelyi SC 13 4 Silárszky István WBSE 11 5 Juhász Béla Vecsési SE 9 5 Őri József Smile DC 9

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Dél Alföldi Régió, Sport XXI. Alapprogram Terematlétika verseny J E G Y Z İ K Ö N Y V Gyomaendrıd 2014. december 12., Varga Lajos Tornacsarnok Jegyzıkönyv hiteléül: Tóth Sándor up. koordinátor Vaszkán

Részletesebben

Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei 2013.

Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei 2013. M I N I L Á N Y I II I V VI ( legjobb 5 ) 150 Engi Zselyke 50 50 50 150 47 Fliszár Enikő 47 47 M I N I F I Ú I II I V VI ( legjobb 5 ) 241 Kis Dániel 50 44 47 50 50 241 194 Lipusz Bendegúz 50 50 47 47

Részletesebben

5. osztály Elérhető pontszám: 79 pont. S.sz. Név Iskola Felkészítő tanár Pontszám Helyezés 1. Pinte Dóra Baltazár Dezső

5. osztály Elérhető pontszám: 79 pont. S.sz. Név Iskola Felkészítő tanár Pontszám Helyezés 1. Pinte Dóra Baltazár Dezső Debreceni Vörösmarty Mihály Általános és Alapfokú Művészeti Megyei Német Nyelvi Verseny Eredménye 2017. november 27. 5. osztály Elérhető pontszám: 79 pont S.sz. Név Felkészítő tanár Pontszám Helyezés 1.

Részletesebben

Jelentkező neve Épület neve Épület címe

Jelentkező neve Épület neve Épület címe Csikja Dávid Miskolci Andrássy Gyula Szakközépiskola 3530 Miskolc, Soltész N. K. u. 10. 77 Dobos Dániel Dominik Miskolci Andrássy Gyula Szakközépiskola 3530 Miskolc, Soltész N. K. u. 10. 77 Fekete Richárd

Részletesebben

"Rólad szól" 5-6. évfolyam tanulmányi verseny eredménye. Helyezés Tanuló Iskola 1 Sütő Lili Fodros Általános Iskola

Rólad szól 5-6. évfolyam tanulmányi verseny eredménye. Helyezés Tanuló Iskola 1 Sütő Lili Fodros Általános Iskola "Rólad szól" 5-6. évfolyam tanulmányi verseny eredménye Helyezés Tanuló Iskola 1 Sütő Lili Fodros Általános Iskola 2 Ritzl Dorina Zipernowsky Károly Általános Iskola 3 Szabó Csenge Napsugár Zipernowsky

Részletesebben

Ő is móriczos diák volt

Ő is móriczos diák volt Ő is móriczos diák volt 107 Az idén évkönyvünk vendége Gryllus Dorka színésznő, aki 1987 és 1991 között volt iskolánk diákja. Vöröslő arccal, zihálva rohantam be egy magyar népmese címére hallgató pesti

Részletesebben

2018. április 17. Kommunikációs nap Komlóstetőn verseny eredményei MAGYAR

2018. április 17. Kommunikációs nap Komlóstetőn verseny eredményei MAGYAR 2018. április 17. Kommunikációs nap Komlóstetőn verseny eredményei MAGYAR 3. évfolyam NÉV ISKOLA HELYEZÉS EREDMÉNY Sári Nándor Kiss Ágnes Szopkó Hanna Kiss Fruzsina Kiss Boglárka Sára Diósgyőri Református

Részletesebben

Hely. Atléta Sz. év Egyesület Sorrend Eredmény Rekord

Hely. Atléta Sz. év Egyesület Sorrend Eredmény Rekord EREDMÉNYEK Férfi Súlylökés Döntő 16:00 1. nap 1 Kovács Róbert 1986 Békéscsabai AC 2 13.96 SB 2 Szebegyinszki Richárd 1998 Békéscsabai AC 1 13.04 SB Rakovszky Tibor 1994 Maximus SE 3 DNS A győztes edzője

Részletesebben

Portfólió. Név: Szklenár Bence. Dátum: szeptember

Portfólió. Név: Szklenár Bence. Dátum: szeptember Portfólió Név: Szklenár Bence Dátum:. szeptember 1 A mobilitás adatai: A kiutazó neve, évfolyama: Szklenár Bence 1/13log. A küldő intézmény neve: Salgótarjáni Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Szakgimnáziuma

Részletesebben

Helyi önkormányzatok által fenntartott, illetve támogatott előadó-művészeti szervezetek támogatása

Helyi önkormányzatok által fenntartott, illetve támogatott előadó-művészeti szervezetek támogatása 7. számú melléklet a 2009. évi. törvényhez Helyi önkormányzatok által fenntartott, illetve támogatott előadó-művészeti szervezetek támogatása Az előadó-művészeti szervezetek támogatásáról és sajátos foglalkoztatási

Részletesebben

Felnőtt Maraton Magyar Bajnokság, EB Válogatóverseny május Szeged

Felnőtt Maraton Magyar Bajnokság, EB Válogatóverseny május Szeged Felnőtt Maraton Magyar Bajnokság, EB Válogatóverseny 2018. május 14-15. Szeged Versenybírósági ülés kezdete: VIP épület 2018. május 14. 11. 00 Nevező egyesületek Egyesület Canoe male Kayak female Kayak

Részletesebben

1. Futam 11:15 1. nap

1. Futam 11:15 1. nap EREDMÉNYEK Férfi 50 méter fedett pálya Előfutam 1. Futam 11:15 1. nap 1 Kiss Csaba 1996 Tiszaújvárosi SC 4 5.9h Q 2 Tóth Balázs 1997 DSC-SI 2 6.2h Q 2 Kristály Csanád Endre 1999 Tiszaújvárosi SC 6 6.2h

Részletesebben

A települési önkormányzatok által fenntartott, illetve támogatott előadó-művészeti szervezetek támogatása

A települési önkormányzatok által fenntartott, illetve támogatott előadó-művészeti szervezetek támogatása 7. melléklet a 2011. évi. törvényhez A települési önkormányzatok által fenntartott, illetve támogatott előadó-művészeti szervezetek támogatása Az előadó-művészeti szervezetek támogatásáról és sajátos foglalkoztatási

Részletesebben

Felnőtt férfi Szuper Liga 14:20 1. nap

Felnőtt férfi Szuper Liga 14:20 1. nap EREDMÉNYEK Férfi Mezei futás Időfutam Felnőtt férfi Szuper Liga 14:20 1. nap 1 Gregor László 1992 Békéscsabai AC 17 17:45 2 Minczér Albert 1986 VEDAC 10 17:58 3 Pápai Márton 1995 DSC-SI 4 18:09 4 Kazi

Részletesebben

Hely. Atléta Sz. év Nevező Sorrend Eredmény

Hely. Atléta Sz. év Nevező Sorrend Eredmény EREDMÉNYEK Férfi Súlylökés Döntő 17:30 1. nap Hely. Atléta Sz. év Nevező Sorrend Eredmény 1 Rakovszky Tibor 1994 Maximus SE 4 17.16 2 Kovács Róbert 1986 Békéscsabai AC 2 13.72 3 Mundi György 1996 Dunakeszi

Részletesebben

Hely. Atléta Sz. év Egyesület Sorrend Eredmény Rekord

Hely. Atléta Sz. év Egyesület Sorrend Eredmény Rekord EREDMÉNYEK Férfi Súlylökés fedett pálya Döntő 17:30 1. nap 1 Rakovszky Tibor 1994 Maximus SE 17 17.39 PB 2 Kürthy Lajos Imre 1986 Mohácsi TE 18 17.04 SB 3 Detrik Balázs 1995 Ikarus BSE 15 16.62 SB 4 Kerekes

Részletesebben

KERÜLETI ANGOL-NÉMET TANULMÁNYI VERSENY 2014. február 19.

KERÜLETI ANGOL-NÉMET TANULMÁNYI VERSENY 2014. február 19. KERÜLETI ANGOL-NÉMET TANULMÁNYI VERSENY 2014. február 19. A N G O L I. kategória /4-5. évfolyam alap szint Elérhető: 62 pont 1. 108 60,5 98 Szabó Benedek 4. a Kossuth 2. 107 56 90 Juhász Regina 4.b Kossuth

Részletesebben

Jegyzőkönyv Diákolimpia

Jegyzőkönyv Diákolimpia Jegyzőkönyv Diákolimpia III. korcsoport - Fiú Egyéni Zala Zalaegerszeg 2009.06.05. 1 Magyar Bence 96 Kossuth Lajos Ált. Isk. Monor 748 8,00-511 - 59,29-01:36,85 2 Kiss Csaba 96 Ált. Isk. AM Tiszaújváros

Részletesebben

EREDMÉNYLISTA. Körzet: Sarmaság Megye: Szilágy 1. osztály

EREDMÉNYLISTA. Körzet: Sarmaság Megye: Szilágy 1. osztály Körzet: Sarmaság Megye: Szilágy 1. osztály EREDMÉNYLISTA Sor- Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pont 1. Keresztes Nóra-Andrea Szász Mónika Sarmasági 1-es Számú Szakképző Líceum Sarmaság

Részletesebben

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 20 év alatt 1 1102 BOROS Ádám 2004 01:14:33 7 7 12:25 min/km +00:00:00 2 1064 RÁCZ Balázs 1997 01:18:10 11 10 13:01 min/km +00:03:37 3 352 SZABÓ Dávid 1999 01:18:43 12 11 13:06 min/km +00:04:08 4

Részletesebben

EREDMÉNYLISTA 2. osztály

EREDMÉNYLISTA 2. osztály EREDMÉNYLISTA 2. osztály Sor- Tanuló neve Felkészítő neve neve Település Tollbamon Feladatlap Összpontszám szám dás 1. Nagy Alexandra - Komáromi Judit Iuliu Maniu Általános Zilah 30 69,5 99,5 Fanni 2.

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2009/2010 tanév Szombathely, április III-IV. korcsoport "B" kategória fiú csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2009/2010 tanév Szombathely, április III-IV. korcsoport B kategória fiú csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Debrecen Vénkerti Ált. Isk. 46,550 1 47,850 1 47,750 1 142,150 2 Nagykőrös Kossuth Lajos Ált. Isk. 45,650 2 46,650 3 47,750 1 140,050 3 Villány Alapfokú Okt. és Nev. Központ 45,600

Részletesebben

Eszkimó-Indián játékok június Nagykanizsa

Eszkimó-Indián játékok június Nagykanizsa Eszkimó-Indián játékok 2015. június. 20-21. Nagykanizsa Versenybírósági ülés kezdete: 2015. június 20. 10. 00 Eszkimó-Indián Játékok Nagykanizsa Műsora 2015. június 20-21. Szombat Vasárnap Technikai értekezlet,

Részletesebben

www.tantaki.hu Oldal 1

www.tantaki.hu Oldal 1 www.tantaki.hu Oldal 1 Problémacsillapító szülőknek Hogyan legyen kevesebb gondom a gyermekemmel? Nagy Erika, 2012 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi

Részletesebben

A szakmai bírálók és a tudományos konferencia bíráló bizottságainak javaslatai, valamint a fő zsűri döntése alapján:

A szakmai bírálók és a tudományos konferencia bíráló bizottságainak javaslatai, valamint a fő zsűri döntése alapján: A szakmai bírálók és a tudományos konferencia bíráló bizottságainak javaslatai, valamint a fő zsűri döntése alapján: 1. Alkalmazott hadtudomány tagozatban: I Fodor Dóra Konzulense: Dr. Forgács Balázs százados

Részletesebben

VEDAC Esti verseny

VEDAC Esti verseny VEDAC Esti verseny 2015.07.31 Férfi 100 m - Időfutam 1. Kása Tibor 1987 HVSE 1. 10,92 2. Pozsgai Dániel 1993 FTC 1. 10,97 3. Orosz Zoltán 1992 TFSE 1. 10,98 4. Pázmándi Zsolt 1995 GEAC 1. 11,17 5. Molnár

Részletesebben

Hely. Atléta Sz. év Egyesület Eredmény Rekord Futam

Hely. Atléta Sz. év Egyesület Eredmény Rekord Futam EREDMÉNYEK Férfi Rúdugrás fedett pálya Döntő Hely. Atléta Sz. év Egyesület Eredmény Rekord Futam 1 Szamosi András 1999 GEAC 4.40 SB 4 2 Böndör Márton 2002 AC Bonyhád 4.20 PB 4 3 Fatér Zoltán 1998 GEAC

Részletesebben

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás A képzőművészeti és a tánc tagozat szóbeli felvételije két részből áll (elméleti és gyakorlati). (Angyalföld tér 7.) aulájában szakmai tájékoztató (csoport

Részletesebben

Török Fanni. 1. kép: Flash MOB

Török Fanni. 1. kép: Flash MOB Török Fanni A 2004-ben alapított díj másik díjazottja 2008-ban lett Medgyaszay-díjas. A középiskolai évek után ezek történtek vele: Érettségi után a Budapesti Gazdasági Főiskolára jelentkeztem a külkereskedelmi

Részletesebben

XIV. Országos Friss Antal Gordonkaverseny Szolnok, 2014. november 21-23.

XIV. Országos Friss Antal Gordonkaverseny Szolnok, 2014. november 21-23. XIV. Országos Friss Antal Gordonkaverseny Szolnok, 2014. november 21-23. Díjazottak: I. korcsoport I.díj: Jeong Jin Seok Prehoffer Júlia Szombathelyi Bartók Béla Zenei AMI tanára: Pálköviné Békefi Cecília

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 1 12 Nyíregyháza Vezető: Nagy József Nyíregyh. Főisk. Eötvös József Gyak. Ált. Isk. és Gimn. Pápa Kornél 8,900 8,600 7,050 24,550 Maczó Kolos 8,900 8,550 8,100 25,550 Gurály Tamás 9,300 9,050 8,950 27,300

Részletesebben

Búcsú Szakácsi Sándortól

Búcsú Szakácsi Sándortól 1. oldal, összesen: 6 oldal Írja be az e-mail címét! Feliratkozás név: jelszó: Bejelentkezés Búcsú Szakácsi Sándortól Szakácsi Sándor színművész búcsúztatását csütörtökön 15-órakor tartják Budapesten,

Részletesebben

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Nyílt Fedettpályás Atlétikai Verseny

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Nyílt Fedettpályás Atlétikai Verseny Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Nyílt Fedettpályás Atlétikai Verseny Nyíregyháza, 2011. február 12. 50 m férfi A döntő 1 Kosa Tamás 1993 NYVSC-NYÍRSULI 6,2 2 Labádi László 1992 NYVSC-NYÍRSULI 6,3 3 Végvári

Részletesebben