KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY 2004.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY 2004."

Átírás

1 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY / Számviteli beszámoló Eredmény levezetés ( ezer Ft) Összes közhasznú tevékenység bevétele Központi költségvetésből Pályázati úton nyert támogatás Közhasznú tevékenységből származó bevétel Egyéb bevétel 833 Tényleges pénzbevétel Közhasznú tevékenység ráfordításai Ráfordításként érvényesíthető kiadások Ráfordítást jelentő eszközváltozások Ráfordításként nem érvényesíthető kiadások Tárgyévi pénzügyi eredmény Közhasznú tevékenység tárgyévi pénzügyi eredménye Adózás előtti eredmény Tárgyévi eredmény Mérleg Befektetett eszközök Tárgyi eszközök Forgóeszközök Pénzeszközök Eszközök összesen Saját tőke Induló tőke 100 Eredmény Tárgyévi eredmény Kötelezettségek 155 Források

2 Bevételeink: A Nemzeti Civil Alapprogram (NCA) pályázatain forintot nyertünk. Az SZJA 1 %-ból forintot kaptunk. Magánszemélyektől Ft támogatást kaptunk. Egyéb támogatások,(pl. Danone) Ft. Egyéb bevételek: Ft. Összes bevétel: Ft Kapott kamatok: Ft. Az összes bevétel: Ft. Költégek: Ajándék, játék, könyv Ft Eszközvásárlás és egyéb anyag ( pl. infúziós pumpák, nővérhívórendszer) Ft. Munkaruha Ft Felújítások Ft Energia költség ( benzin) Ft Szállítás, rakodás (pl. hajó, LG támogatás száll.) Ft Fenntartási, felújítási kts. ( Üllői u. lakás felújítása, berendezése) Ft. Posta, telefon, Internet ( pályázati pénzből) Ft Irodaszer, nyomtatvány ( irodaszerek, egyéb papíráru az alkotó délutánokhoz) Ft Munkabér ( pályázatból Ft) Ft. Járulékok Ft. Bérlettérítés Ft. Bérleti díj ( Üllői u. lakás) Ft Hirdetés, reklám ( Ft pályázati pénzből) Ft Ügyvéd Ft. Az alapítvány a személyautó üzembe helyezésével nagy hiányt pótolt. A nagy igénybevétel miatt, az első 6 hónap elemzése után beállítottunk még egy sofőrt, aki hétvégéken, a napi munkaidő lejárta után és a főállású sofőr szabadsága alatt helyettesít. Az autóval tudjuk a legtávolabbi lakóhelyre is szállítani a gyerekeket.

3 A Kincstári Vagyoni Igazgatóság által kiutalt Üllői úti lakást teljesen felújítottuk összes költség berendezéssel együtt forintba került. Ebben a lakásban laknak a kezelések és vizsgálatok közötti időben a vidéki gyermekek kísérőikkel. Összesen 7 férőhely van és gyakorlatilag állandóan laknak benne. Szabadszálláson vásároltunk egy un. Menedék-házat, összesen forint értékben. Ide a legsúlyosabb élethelyzetbe jutott családokat költöztetjük. Jelenleg egy édesanya él itt öt gyermekével. Közülük az egyiket kezelik a klinikán. Nővérhívó rendszert építettünk ki a két osztályon forint értékben. Infúziós pumpákat vásároltunk forint értékben. Egyéb klinikai eszközöket pl. laringoscoop, infúziós pumpák, egyszer használatos eszközöket vásároltunk. Szabadidős programjaink közül a dunai hajókirándulásra, a Velencei-tavi kirándulásra játékokra, könyvekre, ajándékokra fordítottunk, valamint a karácsonyi ünnepségre. Jelentős a rehabilitációs programunk: a Játékos tornaórák és az Alkotó délutánok. A foglalkoztatók napi gyermekkel tudnak intenzíven foglalkozni. 2./ A költségvetési támogatások felhasználása. Az alapítvány az NCA pályázatain vett részt. Összesen Ft támogatásban részesül az alábbi bontásban: Az Országos kollégiumtól működési költségekre pályáztunk sikeresen. Működésre: Ft Ebből munkabérre Ft, számítástechnikai eszközökre Ft, telefon, Internet Ft. A Civil szolgáltatási és fejlesztési információs kollégiumtól a nyomtatott civil sajtó fejlesztésére Ft. Ebből finanszíroztuk a Gyere velem tornázni c. kiadványt.

4 A Civil szolgáltatási és fejlesztési információs kollégiumtól társadalmi kommunikációra Ft. A tárgyévben az APEH által kiutalt 1 % Ft. Az 1 % felhasználása a kuratórium döntése alapján az alábbiak szerint: Szakmai programok működtetése Ft Klinikán kívüli rehabilitáció Ft 3./ A vagyon felhasználásával kapcsolatos kimutatások. Az NCA-tól kapott támogatást a megjelölt pályázati célra fordítottuk. Valamennyi pályázattal sikeresen elszámoltunk. Az 1 % felhasználása kuratóriumi döntés szerint történik. Lásd októberi jegyzőkönyv a kuratóriumi ülésről. Egyéb támogatásként a Danone-tól kaptunk forintot, ennek jelentős részét üzemanyag költségre fordítottuk ( Ft) és beállítottunk egy váltó sofőrt, hogy a gyerekek szállítása hétvégén is működjön. Magánszemélyektől és cégektől összesen forintot kaptunk. Ennek egy része gyűjtés volt konkrét személynek, ezt arra fordítottuk ( Pálfy Anna Kalocsa), a többit családsegítő programunkra fordítottuk. Jelentős volt a Budakeszin élő Imre család ( Ft)és a Verpeléten élő Puporka család ( ) támogatása. Náluk olyan felújítást végeztünk, hogy a transzplantáció után haza tudják vinni a gyermeküket. Ezen kívül havi rendszerességgel támogattunk családot 2004-ben. Átlag 5-10 ezer forinttal. 4./ A központi költségvetési szervtől, az elkülönített állami pénzalaptól, a helyi önkormányzattól, a kisebbségi települési önkormányzattól, a települési önkormányzatok társulásától, mindezek szerveitől kapott támogatás mértéke. Az alapítvány az adózó állampolgárok által felajánlott személyi jövedelemadó 1%-ból 2004-ben Ft felajánlásban részesült.

5 4./ A célszerinti juttatások kimutatása. Az alapítvány az NCA-tól nyert támogatást a pályázatban megfogalmazott célokra fordította januárjában sikeresen elszámoltunk mindhárom pályázattal. Az 1 % felhasználása kuratóriumi döntés szerint történik: - Klinikai rehabilitációs programok működtetésére Ft - Klinikán kívüli rehabilitáció Ft - Segítő füzetek költségeire Ft - Működésre Ft - Családtámogatásra Ft - Klinikai fejlesztésekre Ft - Bakonyszűcsi Rehabilitációs Otthon támogatására Ft 5./ A kiemelten közhasznú szervezet tisztségviselőinek nyújtott juttatások mértéke, illetve összege. Az alapítvány kurátorai illetve az Ellenőrző Bizottság tagjai juttatásokat nem kapnak. Munkájukat társadalmi munkában végzik. 6./ A kiemelten közhasznú tevékenységről szóló rövid tartalmi beszámoló. Az alapítvány 2004-ben is folytatta prevenciós programját. Alkotó délutánok elnevezésű, főleg manuális foglalkozásokból álló óráit Mina Katalin kézműves vezeti. A Játékos tornaórákat továbbra is Pektor Gabi vezeti. Kiadtuk a Segítő füzetek 3. részét Gyere velem tornázni! címmel, amely Pektor Gabi munkája és benne az elmúlt évek tapasztalatait összegzi. A füzetet, úgy mint az előzőeket eljutattuk a többi onkológiai központba is.

6 Jelentős eredményeket értünk el a családsegítő programunkkal, hiszen működésbe áll az alapítvány autója. Nagyon megkönnyítettük ezzel a vidéki gyermekek életét, hiszen hozzuk-visszük őket, ezenkívül a vizsgálatokra, sugárkezelésekre szállítjuk őket. A Mama-lakás működtetésével sok vidéki családnak tudtunk szállást biztosítani a kezelések közötti időben. Rendszeres havi támogatást tudtunk nyújtani családnak. Átlagosan 5-10 ezer forinttal járultunk hozzá a kiadásaikhoz. Folytattuk szabadidős programjainkat, ezzel is hozzájárultunk, hogy a gyermekek is részt vegyenek olyan programokban, melyekből most a betegségük miatt kimaradtak. Tavasszal, áprilisban elvittük a gyerekeket a parlamentbe, május végén megismételtük a nagysikerű dunai hajókirándulást. Szeptemberben a Velencei tóhoz vittük a gyerekeket, ahol hajózás és egész napos program volt. Támogatjuk és szervezzük műsorral, ajándékkal a karácsonyi ünnepet. Folytattuk a klinikán az osztályok felújítását. Olyan eszközöket vásároltunk ( hűtő, mosógép, fénymásoló) amivel a gyermekek, szülők és a személyzet munkáját könnyítjük meg. Virágosítottuk a teraszt, ahol jó időben a gyerekek szívesen tartózkodnak. Műszereket vásároltunk, kiépítettük mindkét osztályon a nővérhívót. Az alapítvány tevékenységének meghatározója az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, az egészségügyi rehabilitációs tevékenység. Meghatározó, hogy ennél a betegségnél a gyógyulás nem csak a klinikán folyik, hanem otthon is, és évekig tart a gyógyulási folyamat. Az a feladatunk, hogy a gyógyulás hosszú útján végig segítsük a gyermekeket életminőségük javításával. Kiskőrös, március 26. Horváth Zoltánné Titkár Takácsné Stalter Judit Elnök

EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY. 2005. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE

EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY. 2005. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY 2005. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Tartalom: Számviteli beszámoló. A költségvetési támogatások felhasználása. A vagyon felhasználásával kapcsolatos kimutatás.

Részletesebben

EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY. 2006. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE

EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY. 2006. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY 2006. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Tartalom: Számviteli beszámoló. A költségvetési támogatások felhasználása. A vagyon felhasználásával kapcsolatos kimutatás.

Részletesebben

EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY 6200 Kiskõrös, Mezõ u. 12. Adószám: 18356076-1-03 Bírósági bejegyzés száma: Pk. 61.038/1999/2.

EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY 6200 Kiskõrös, Mezõ u. 12. Adószám: 18356076-1-03 Bírósági bejegyzés száma: Pk. 61.038/1999/2. EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY 6200 Kiskõrös, Mezõ u. 12. Adószám: 18356076-1-03 Bírósági bejegyzés száma: Pk. 61.038/1999/2. 2007. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Elfogadta a 2008. április 25-én

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007 A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány adatai Alapítás éve: 1999 Bírósági bejegyzés száma: Apk. 61.255/1999 Helye: Debrecen Dátum: 1999. 06. 17. Közhasznúsági

Részletesebben

Marosvásárhelyi Nagy Borbála Leukémiás és Daganatos Gyermekekért Alapítvány. 2010. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE. Tartalom:

Marosvásárhelyi Nagy Borbála Leukémiás és Daganatos Gyermekekért Alapítvány. 2010. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE. Tartalom: Marosvásárhelyi Nagy Borbála Leukémiás és Daganatos Gyermekekért Alapítvány 2010. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Tartalom: Számviteli beszámoló. A költségvetési támogatások felhasználása. A vagyon felhasználásával

Részletesebben

EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY 6200 Kiskőrös, Mező u. 16. Adószám: 18356076-1-03 Bírósági bejegyzés száma: Pk. 61.038/1999/2.

EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY 6200 Kiskőrös, Mező u. 16. Adószám: 18356076-1-03 Bírósági bejegyzés száma: Pk. 61.038/1999/2. EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY 6200 Kiskőrös, Mező u. 16. Adószám: 18356076-1-03 Bírósági bejegyzés száma: Pk. 61.038/1999/2. 2009. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Elfogadta a 2010. május 27-én

Részletesebben

EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY 6200 Kiskőrös, Mező u. 16. Adószám: 18356076-1-03 Bírósági bejegyzés száma: Pk. 61.038/1999/2.

EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY 6200 Kiskőrös, Mező u. 16. Adószám: 18356076-1-03 Bírósági bejegyzés száma: Pk. 61.038/1999/2. EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY 6200 Kiskőrös, Mező u. 16. Adószám: 18356076-1-03 Bírósági bejegyzés száma: Pk. 61.038/1999/2. 2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Elfogadta a 2012. május 4-én

Részletesebben

A Mezőtúri Hallgatókért Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2013. év

A Mezőtúri Hallgatókért Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2013. év A Mezőtúri Hallgatókért Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2013. év Székhely: 5400 Mezőtúr Petőfi tér 1. Adószám: 19223261-1-16 Közhasznúsági fokozat: közhasznú szervezet Közhasznúsági végzés: A Jász-Nagykun-Szolnok

Részletesebben

MATEGYE ALAPÍTVÁNY 6000 Kecskemét, Klapka u. 19. Adószám: 19047441-2-03

MATEGYE ALAPÍTVÁNY 6000 Kecskemét, Klapka u. 19. Adószám: 19047441-2-03 K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2011 MATEGYE ALAPÍTVÁNY 6000 Kecskemét, Klapka u. 19. Adószám: 19047441-2-03 Kecskemét, 2012. május 30. a) Számviteli beszámoló 19047441847133103 Statisztikai

Részletesebben

Vakok Lakásgondjainak Megoldását Támogató Alapítvány. 1146 Budapest. Hermina út 47.

Vakok Lakásgondjainak Megoldását Támogató Alapítvány. 1146 Budapest. Hermina út 47. 1 Vakok Lakásgondjainak Megoldását Támogató Alapítvány 1146 Budapest Hermina út 47. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. év Kelt: 2012. április 3. 2 TARTALOM 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló 3.

Részletesebben

VIDÉKEN ÉLŐK ESÉLYEIÉRT EGYESÜLET

VIDÉKEN ÉLŐK ESÉLYEIÉRT EGYESÜLET K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2009 VIDÉKEN ÉLŐK ESÉLYEIÉRT EGYESÜLET székhely: 8960 Lenti, Vörösmarty Mihály u. 24/d. postacím: 8988 Kozmadombja, Jókai u.20. adószám: 18967669-1-20 közhasznúsági

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolója Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám): 18818716949952915 Cg:2914 (PK 60018/2008/2-2914) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolója 2009 év Szabolcs-Szatmár-Bereg

Részletesebben

MAGYAR BOHÓCOK A BETEGEKÉRT ALAPÍTVÁNY 1222 Budapest, Mező u. 17.

MAGYAR BOHÓCOK A BETEGEKÉRT ALAPÍTVÁNY 1222 Budapest, Mező u. 17. MAGYAR BOHÓCOK A BETEGEKÉRT ALAPÍTVÁNY 1222 Budapest, Mező u. 17. 2010. évi Közhasznúsági jelentése Tartalma: 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ / 1sz. melléklet/ 2. KÖLTSÉGVETÉSI TÁMOGATÁS FELHASZNÁLÁSA / 2sz. melléklet/

Részletesebben

Budakeszi Cserkészekért Alapítvány

Budakeszi Cserkészekért Alapítvány 2092 Budakeszi, Rózsa u. 3. Tel/fax: 06 23 452 110 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008 Az egyéb szervezet megnevezése: Budakeszi Cserkészekért Alapítvány Az egyéb szervezet címe (székhely): 2092 Budakeszi, Rózsa

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek alátámasztva! KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS a 2009. évről Készült: Budapest, 2010. április 30.... Az alapítvány vezetője I. Általános kiegészítések: 1. A alapítvány

Részletesebben

ROTARY CLUB BAJA Közhasznú Társadalmi Szervezet Közhasznúsági jelentése a 2011. évről

ROTARY CLUB BAJA Közhasznú Társadalmi Szervezet Közhasznúsági jelentése a 2011. évről ROTARY CLUB BAJA Közhasznú Társadalmi Szervezet Közhasznúsági jelentése a 2011. évről Egyesület rövid bemutatása A közhasznú egyesület (Székhelye: 6500 Baja, Rövid u. 3., Adószáma: 18360945-1-03) 2001.

Részletesebben

KELET-MAGYARORSZÁGI FIATALOKÉRT ALAPÍTVÁNY 4400 Nyíregyháza, Bethlen G. u. 5. 2011. évi Közhasznúsági jelentése

KELET-MAGYARORSZÁGI FIATALOKÉRT ALAPÍTVÁNY 4400 Nyíregyháza, Bethlen G. u. 5. 2011. évi Közhasznúsági jelentése KELET-MAGYARORSZÁGI FIATALOKÉRT ALAPÍTVÁNY 4400 Nyíregyháza, Bethlen G. u. 5. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Nyíregyháza, 2012. május 08. Dr. Seszták István kuratóriumi elnök A Kelet-Magyarországi Fiatalokért

Részletesebben

NÉZZ JÉZUSRA REFOR MÁTUS HITÉLETI ALAPÍTVÁNY

NÉZZ JÉZUSRA REFOR MÁTUS HITÉLETI ALAPÍTVÁNY NÉZZ JÉZUSRA REFOR MÁTUS HITÉLETI ALAPÍTVÁNY 4633 Lövőpetri Petőfi S. utca 116. sz. 2008. évi KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT BESZÁMOLÓ Lövőpetri, 2009. május 19. Gonda Béláné Kuratórium elnöke, képviselő NÉZZ

Részletesebben

2011.évi K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S

2011.évi K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S PACI DOKI ALAPÍTVÁNY 2011.évi K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S Csemő, 2012. február 29.. Fridrik Dóra elnök T a r t a l o m 1. A Paci-Doki Alapítvány t számviteli beszámolója 2. Kimutatás a költségvetési

Részletesebben

V E S Z P R É M I E G Y E T E M C I V I L S Z E R V E Z Ő D É S E I É R T A L A P Í T V Á N Y K Ö Z H A S Z N Ú A L A P Í T V Á N Y

V E S Z P R É M I E G Y E T E M C I V I L S Z E R V E Z Ő D É S E I É R T A L A P Í T V Á N Y K Ö Z H A S Z N Ú A L A P Í T V Á N Y V E S Z P R É M I E G Y E T E M C I V I L S Z E R V E Z Ő D É S E I É R T A L A P Í T V Á N Y K Ö Z H A S Z N Ú A L A P Í T V Á N Y K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S E 2010. Székhely: 8200 Veszprém,

Részletesebben

1135 BUDAPEST, Petneházy u 70-72 BUDAPEST, 2014. MÁJUS 30.

1135 BUDAPEST, Petneházy u 70-72 BUDAPEST, 2014. MÁJUS 30. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2013 REMÉNY MAGYARORSZÁGÉRT ALAPÍTV ÁNY 1135 BUDAPEST, Petneházy u 70-72 BUDAPEST, 2014. MÁJUS 30. A Közhasznúsági Jelentést az Alapítvány Kuratóriuma 2014.05.30./1.sz. határozatával

Részletesebben

K ÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011.

K ÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete Székhely: 3525 Miskolc, Jókai u. 18. Adószám: 18446373-1-05 K ÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. Beszámolási időszak: 2011. január 01-2011. december

Részletesebben

KOLLÁZS Művészeti Egyesület

KOLLÁZS Művészeti Egyesület KOLLÁZS Művészeti Egyesület 4400 Nyíregyháza, Búza u. 1. Nyíregyháza, 2009. május 20. (formailag módosítva: 2009. június 22.) 2008. évi Közhasznúsági jelentése Dancs Tamásné Elnök TARTALOM 1. A szervezet

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS GYERMEKVARÁZS ALAPÍTVÁNY 8800 Nagykanizsa, Teleki u. 7/C KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010 évről Készítette: Naprakész Könyvelő és Szolgáltató Egyesület Tartalom 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló

Részletesebben

KÖZHASZNÚ JELENTÉS. a Honvéd Sas-hegy Sportegyesület 2008. évi közhasznú tevékenységéről (Az 1997. évi Tv. alapján)

KÖZHASZNÚ JELENTÉS. a Honvéd Sas-hegy Sportegyesület 2008. évi közhasznú tevékenységéről (Az 1997. évi Tv. alapján) KÖZHASZNÚ JELENTÉS a 2008. évi közhasznú tevékenységéről (Az 1997. évi Tv. alapján) Tartalom: A. A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolója a. Mérleg (T. 1715/B.r.sz.

Részletesebben

NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚ SZERVEZET 2010. ÉVI KÖZHASZNÚ JELENTÉSE

NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚ SZERVEZET 2010. ÉVI KÖZHASZNÚ JELENTÉSE NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚ SZERVEZET 2010. ÉVI KÖZHASZNÚ JELENTÉSE Adószám: 18063710-2-43 Cím: NIOK Alapítvány 1122 Budapest, Maros u. 23-25. Jellen Kornél A NIOK

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek alátámasztva! KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS a 2010. évről Készült: Budapest, 2011. április 30.... Az alapítvány vezetője I. Általános kiegészítések: 1. A alapítvány

Részletesebben

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány kiemelkedően közhasznú szervezet - Telephely: 1094 Budapest, Angyal u. 36.

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány kiemelkedően közhasznú szervezet - Telephely: 1094 Budapest, Angyal u. 36. Alapítva: 1999. Alapítvány neve: Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány kiemelkedően közhasznú szervezet - Székhely: 6200 Kiskőrös, Mező u. 16. Telephely: 1094 Budapest, Angyal u. 36. Bírósági bejegyzés

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2006

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2006 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2006 Folkrádió Közhasznú Alapítvány Székhely: 4177 Földes, Debreceni u. 19. Adószám: 18565449-1-09 TARTALMA: 1. Számviteli beszámoló I. A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek

Részletesebben

ORMÁNSÁG SZÍVE KIEMELKEDŐEN KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

ORMÁNSÁG SZÍVE KIEMELKEDŐEN KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY 18329003949956902 statisztikai számjel ORMÁNSÁG SZÍVE KIEMELKEDŐEN KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007 Székhely: 7838 Vajszló Rákóczi u 10 Adószám: 18329003-1-02 Statisztikai számjel: 18329003-9499-569-02

Részletesebben