ŐNAGYSÁGA KABARÉJA CSONGOR ÉS TÜNDE EGÉRFOGÓK HÓKIRÁLYNŐ ÚJPEST SZÍNHÁZ osz

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ŐNAGYSÁGA KABARÉJA CSONGOR ÉS TÜNDE EGÉRFOGÓK HÓKIRÁLYNŐ ÚJPEST SZÍNHÁZ. 2015 osz"

Átírás

1 DÓZSA GYÖRGY LILA ÁKÁC APÁCÁK OLYMPIA ŐNAGYSÁGA KABARÉJA CSONGOR ÉS TÜNDE EGÉRFOGÓK HÓKIRÁLYNŐ ÚJPEST SZÍNHÁZ 2015 osz

2 KÖSZÖNTŐ 1 Kedves Olvasóink! TARTALOM KÖSZÖNTŐ DÓZSA LÁSZLÓ szakmai ajánlása NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK ŐNAGYSÁGA KABARÉJA Zenés öltöző komédia EGÉRFOGÓK Zenés mesejáték CSONGOR ÉS TÜNDE Színmű HÓKIRÁLYNŐ Mesejáték BÉRLETES ELŐADÁSOK Új bemutatók 2015 Ősz DÓZSA GYÖRGY, A NÉP FIA Családi musical LILA ÁKÁC Szerelmes história APÁCÁK Musical komédia OLYMPIA Vígjáték JEGYINFORMÁCIÓ Örömmel köszöntöm Önöket, s ajánlom figyelmükbe az Újpest Színház legfrissebb, őszi-téli évadának ajánlóját. Fontosnak tartom, hogy Újpesten minden korosztály megtalálja rendezvényeinken a számára legmegfelelőbb programot, a színvonalas szórakozás lehetőségét, melynek egyik kiváló színtere az Újpest Színház. Az elmúlt, tavaszi időszak előadásaira is a sokszínűség volt jellemző. Erich Segal, Nagy Miklós: Love story című musicalje, John Steinbeck: Egerek és emberek című színműve, Esiemann Mihály: Hyppolit, a lakáj című zenés vígjátéka mellett Katona Erkel Petőfi: Bánk bán c. verses operaelőadása került színre. A közönség szerette ezeket a darabokat. Üdítő zárása volt az évadnak P. Szabó István Panelninja című monokomédiája. Az őszi évad kínálata is a nézők minél teljesebb szórakoztatását tűzte ki célul. A Magyar Dráma Napján kissé rendhagyó módon Őnagysága kabaréját láthatja a közönség a Hadart Művészeti Társulás színészei által, akik novemberben az Apácák című kacagtató musicalt is eljátsszák nekünk. A beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház művészei Szép Ernő: Lila ákác c. szerelmes históriáját mutatják be közönségünknek. A klasszikusokat kedvelők se maradnak előadás nélkül, hisz Molnár Ferenc: Olympia c. vígjátékát a Karinthy Színház művészei tolmácsolásában láthatják.

3 2 KÖSZÖNTŐ DÓZSA LÁSZLÓ szakmai ajánlása 3 Fontosnak tartjuk, hogy Újpesten is legyen a Magyar Kultúra Napján színházi előadás. Erről idén is a GlobArt Társulat gondoskodik Csongor és Tünde c. színművével. A színházba járást minél hamarabb érdemes megszerettetni a fiatalokkal. Idén Hétvégi Matiné címmel színházi előadásokat szervezünk gyerekeknek. Jó szívvel ajánljuk az Egérfogók és a Hókirálynő című mesejátékokat gyerekeknek és szüleiknek egyaránt. Jöjjenek el előadásainkra, érezzék át közösen a színház varázslatos világát! Öröm számunkra az is, hogy színházunk saját produkcióját, a Gázlángot tájelőadásokon ismerhetik meg a vidéken élők is. Az Újpest Kártyával rendelkezők idén is kedvezményesen vásárolhatják meg a színházi előadásokra jegyüket. Kedvezményeket biztosítunk nyugdíjasok és diákok számára is. Erről érdeklődjenek az Ady Endre Művelődési Házban! Bízom benne, hogy előadásaink elnyerik az Önök tetszését is. Szeretettel várjuk az Újpest Színház rendezvényein egész évben! Találkozzunk többször! Wintermantel Zsolt Újpest polgármestere DÓZSA LÁSZLÓ ÉRDEMES MŰVÉSZ, RENDEZŐ Az őszi színházi évad megkezdéseként, a Magyar Dráma Napján kivételesen egy fergeteges vígjátékot mutatunk be Őnagysága kabaréja címmel. 1. bérletes előadásunk a Dózsa György, a nép fia című darab lesz, mellyel a több mint ötszáz éves Dózsa-féle parasztfelkelésre emlékezünk. A bemutatóra október 24-én kerül sor. 2. bérletes előadásunk a Beregszászi Magyar Nemzeti Színház társulatának Szép Ernő: Lila ákác című szerelmes históriája, mivel rendkívül fontosnak tartjuk a kapcsolatot a külhoni magyar színházakkal és ezáltal az ottani magyarsággal is. 3. bérletes előadásunk az Apácák című musical, melynek rendkívül nagy sikere arra buzdított minket, hogy e kitűnő sztárelőadás a mi bérletünkbe is bekerüljön. 4. Az őszi bérlet záró előadása Molnár Ferenc rendkívül nívós Olympia című vígjátéka a Karinthy Színház meghívásával, illetve előadásában. Tovább emelve színházunk értékét a 2016 tavaszi repertoárban a Nemzeti Színháztól is várható két darab. Ezen előadások mindegyike közös produkció az Újpest Színházzal. Ars poeticánk, hogy minél magasabb színvonalon, minél több lélekemelő előadást mutathassunk be színházkedvelő vendégeinknek.

4 4 NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - A Magyar Dráma Napja NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - A Magyar Dráma Napja 5 FRÁTER ZOLTÁN: ŐNAGYSÁGA KABARÉJA Zenés öltöző komédia Bemutató: h Újpest Színház, Nagyszínpad Ady Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4. RENDEZŐ: HÁDA JÁNOS IRÓ: FRÁTER ZOLTÁN DÍSZLET: HARMATI ISTVÁN ZONGORÁN KISÉR: ERŐS CSABA Szereposztás: Medgyaszay Vilma: ZAKARIÁS ÉVA Vidor Ferike: MÉRAI KATALIN Medgyaszay Vilma és Vidor Ferike a magyar kabaré történetének két nagy énekesnője. Róluk szól a számos ismert kuplét feldolgozó zenés darab. Medgyaszay a mindenkori nagyasszony, Vidor Ferike az örök cselédlány figurájával aratott sikert Nagy Endre kabaréjában, ahol a művésznők a szövegíró Gábor Andor kegyeiért is vetélkedtek. A női rivalizálás fortélyaira épülő játék során új életre kelnek a régi dalok, a pesti ember életformájának és életérzésének halhatatlan kifejezői ban, Nagy Endre kabaréjának fénykorában Medgyaszay Vilma és Vidor Ferike országos hírű művésznők, számtalan kuplé és sanzon népszerű előadói. A kulisszák mögött a két művésznő régóta rivalizál egymással. A vetélkedés nemcsak a közönség kegyeiért, hanem a kabaré házi szerzője, Gábor Andor szívéért is folyik. Medgyaszay a női trükkök sorozatát követi el, hogy az ő számai után a költő már ne tudjon Vidornak új verset írni. Már-már úgy tűnik, a nagystílű Medgyaszaynak kedvez a szerencse, amikor váratlan fordulat következik a kabaré életében?

5 6 NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek 7 FEDINA LÍDIA -TORRES DANI: EGÉRFOGÓK Zenés mesejáték egy részben Jegyár: 1200 Ft Kedvezmények: Újpest Kártya 10% Bemutató: :30h RENDEZŐ: JANTYIK CSABA ZENEI VEZETŐ: TORRES DANI KOREOGRÁFUS: FAGGYAS ALEXANDRA Szereposztás: Buksi kutya: TORRES DANI Cirmos cica: CZINE ESZTER Erzsike: POLLÁK ORSOLYA Lego Lali: SZAKCSI ÁKOS Vicsor egér: CZETŐ ADÁM Cincog egér: FAGGYAS ALEXANDRA Könnyű, vidám kis darab gyerekeknek alapigazságokkal, például, hogy nem szabad lopni, hazudni, és figyelmesnek kell lenni egymással. Kutya, cica, egér és emberszereplőkkel, zenével, dallal, tánccal. A mese tanítása a jó győzelme a gonosz felett, amelyben a lusta megjavul, a gonosz pedig megbűnhődik és talán, szintén megjavul. Elsősorban szórakoztatni akar, de eközben úgy tanít, hogy a tanítást észre sem vesszük. A 4 éves kortól a határ a csillagos ég, hiszen a jó mesét a felnőttek éppen annyira élvezik, mint a gyerekek. Az egy felvonásos, viszonylag rövid terjedelem lehetővé teszi, hogy a legkisebbek is, akiknek a figyelme még gyakran elkalandozik, és akiket egy kétfelvonásos darab már elfáraszt teljes lelkesedéssel élvezzék a történéseket. Újpest Színház - Polgár Centrum, Kamaraterem 1042 Budapest, Árpád út 66.

6 8 NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - A Magyar Kultúra Napja NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - A Magyar Kultúra Napja 9 VÖRÖSMARTY MIHÁLY: CSONGOR ÉS TÜNDE Színmű két felvonásban Az előadásra a belépés díjtalan! Bemutató: h Újpest Színház, Nagyszínpad Ady Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4. RENDEZŐ: SOMOGYI ANNA DÍSZLETTERVEZŐ: SZEREDAI ENIKŐ DALSZÖVEGÍRÓ: PIVARNYIK ANIKÓ RENDEZŐASSZISZTENS: PATAKI ANITA Színészek: BÓDIS DÁNIEL, GÖRGÉNYI FRUZSINA, KÁLMÁNCZHELYI GÁBOR, ILLÉSY ÉVA, LIBOR LAURA, LIPCSEI-RÁCZ ZSUZSANNA, PÁL JULIANNA, RUPPER TAMÁS, SZARVAS BALÁZS, KUN BEÁTA, SZEMERÉDI BERNADETT, SZUROMI BERNADETT Zenészek: ÁCS DOMINIKA (fuvola), HEGEDÜS DÁNIEL (gitár), PÁL JULIANNA (ének), SZEMERÉDI BERNADETT (hegedű), SZUROMI BERNADETT (ének), VARGA MÁTÉ (gitár), VÁRKONYI BALÁZS (zongora) Vörösmarty Mihály olyan világot teremtett meg, ami kivétel nélkül beszippant minden embert. Nem a történet, a karakterek kidolgozottsága, hanem a tündérekkel, zűrzavaros lelki állapotokkal, varázslással teletűzdelt mese ragadja magával a nézőt. A GlobART társulat egy ilyen csodavilágot teremt meg, és ezzel kívánja behálózni a közönséget. A sok színes jelmez, díszlet, zene, tánc, kreatív színészi játék mind ezt segíti elő. A csoport azért emelkedhet ki a fiatal, független társulatok közül, mert az összművészet eszközeit használják. Újpesten már bemutatkoztak, a Magyar Kultúra Napján Örkény István Pisti a vérzivatarban c. groteszk drámáját játszották. Az idei évadban a Csongor és Tünde egy egész más, mégis GlobART hű előadásnak ígérkezik.

7 10 NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek 11 HANS CHRISTIAN ANDERSEN: HÓKIRÁLYNŐ Mesejáték egy részben Kay és Gerda nagymamájukkal élnek együtt nagy szeretetben. Egy nap a gonosz, hidegszívű Hókirálynő meglátogatja Kayt és magával viszi az országába, az örök jég birodalmába. Gerda azonban nem nyugszik bele, hogy elveszítette Kayt. Megígéri nagymamájának, hogy ha addig él is, felkutatja a Hókirálynő birodalmát és visszahozza a fiút szülőházába. Jegyár: 1200 Ft Kedvezmények: Újpest Kártya 10% Bemutató: :30h RENDEZŐ: IVÁNYI ÁRPÁD KOREOGRÁFUS: SALLAK PETRA JELMEZ: VERÉB DIA Szereposztás: Kay: CSATÓ GÁBOR Gerda: DÖMÖK EDINA Manó: ILLYÉS VIKTOR Hókirálynő: VERÉB DIA Nagymama / Minerva: WEISZ ILDIKÓ Újpest Színház, Nagyszínpad Ady Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4.

8 12 13 SZIGET SZÍNHÁZ: DÓZSA GYÖRGY, A NÉP FIA Családi musical Bemutató: h Újpest Színház, Nagyszínpad Ady Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4. RENDEZŐ: PINTÉR TIBOR ZENE: MÉSZÁROS LÁSZLÓ KOREOGRÁFUS: IFJ. NÁDASDY ANDRÁS ÉS PATUZZI MÓNIKA DÍSZLET: DOMJÁN GÁBOR Szereposztás: Dózsa György: PINTÉR TIBOR Bakócz Tamás: KASZÁS GÉZA Báthory: BUCH TIBOR Dózsa felesége: BÉKEFI VIKTÓRIA Dózsa Gergely: BALOGH MÁTÉ Dózsa fia: BÍRÓ BÁLINT Lőrincz Barát: VÁRFI SÁNDOR Báthory felesége: LŐRINCZ ANDREA Halálasszony: PAPADIMITRIU ATHINA Lovasfutár: MOHÁCSI MÁRK valamint a Szigetszentmiklósi Sziget Színház társulata, tánckara és a musical stúdiójának növendékei. A családi musical Dózsa György teljes életútját jeleníti meg, aki egyszerű székely lovas katonából keresztes lovaggá ütve népfelkelést indít el a nép kizsákmányolása miatt saját feudális nemessége ellen. Ismét olyan történelmi személyiséget elevenítünk fel, aki kiemelkedő teljesítményével példát tud mutatni a mai fiataloknak. A legenda szerint Dózsa Györgyöt izzó vastrónon égették meg saját emberei szeme láttára, miközben izzó vaskoronát nyomtak a fejébe, de ahogy Petőfi mondja: De szellemét a tűz nem égeté meg, Mert az maga a tűz; úgy vigyázzatok: Ismét pusztíthat e láng rajtatok!

9 14 15 SZÉP ERNŐ: LILA ÁKÁC Szerelmes história öt képben Bemutató: h Újpest Színház, Nagyszínpad Ady Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4. RENDEZŐ: KATKÓ FERENC ZENE: KUCSERA GÉZA KOREOGRÁFUS: FEJES KITTY Szereposztás: Csacsinszky Pali: FERENCI ATTILA Tóth Manci, táncosnő: DOMÁRECKÁJÁ JÚLIA Bizonyos Nagyságos Úr: SZABÓ IMRE Bizonyosné Nagyságos Asszony: VASS MAGDOLNA Angelusz papa, artista-ügynök: KACSUR ANDRÁS Zsüzsü, balettmester: OROSZ IBOLYA Hédi, táncosnő: BÉRES ILDIKÓ Juci: TARPAI VIKTÓRIA Mili: KACSUR ANDREA Majmóczi: SŐTÉR ISTVÁN Józsi, pincér: SŐTÉR ISTVÁN Mínusz: HOMOKI BÁLINT Tóth Manci, a primadonna álmokat szövögető kis varrónő a Városligetben, egy hatalmas lila akác alatt ismeri és szereti meg Csacsinszky Pált. Pali viszont Bizonyosné Lola iránt érez lírai szerelmet, az úriasszony azonban csak játékszernek tekinti és csapodár élvetegségével hamar kiábrándítja. A felejteni akaró Pali Zsüzsü úr kaszinójában talál rá az új táncos csillag Mancira. Mire rádöbben, hogy Manci hozta életébe a tiszta szerelmet és az ártatlan ifjúságot, a lányt már oroszországi turnéra viszi a vonat.

10 16 17 DAN GOGGIN: APÁCÁK Musical komédia Bemutató: h Újpest Színház, Nagyszínpad Ady Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4. RENDEZŐ: KÖKÉNYESSY ÁGI ZENE: GEBORA GYÖRGY KOREOGRÁFUS: ULLMANN KRISZTINA MŰVÉSZETI VEZETŐ: HÁDA JÁNOS Szereposztás: Mária Regina nővér: VOITH ÁGI Mária Huberta nővér: VÁNDOR ÉVA Mária Amnézia nővér: MÉRAI KATALIN Mária Roberta nővér: ZAKARIÁS ÉVA Mária Lea nővér: LAURINYECZ RÉKA A hobokeni kis nővérek a Szent Helén-hegyen álló apácazárdában élik mindennapjaikat. Éppen csak visszaérnek egy afrikai misszióból, amikor váratlan katasztrófa történik: mialatt a nővérek öt fős csoportja átruccan bingózni a szomszédos Mária dombra, az 52 otthon maradt apáca bevacsorázik Júlia nővér mérgező főztjéből. A megmaradt apácákra vár a feladat, hogy eltemessék a megboldogult lányokat. Képeslapokat gyártanak, és a befolyt pénzből eltemetnek 48 nővért az 52-ből. A maradék 4 apácát pedig fagyasztóládába teszik. Az ő temetésükhöz szükséges összeget egy jótékonysági rendezvény bevételéből kívánják fedezni, ezért egy show-t szerveznek a zárda ebédlőjében. Ám a műsor nem egészen úgy alakul, ahogy azt a zárdafőnök asszony elképzelte.

11 18 19 MOLNÁR FERENC: OLYMPIA Vígjáték három felvonásban Bemutató: h Újpest Színház, Nagyszínpad Ady Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4. RENDEZŐ: KORCSMÁROS GYÖRGY HANG: VORONKO MIKLÓS DÍSZLET: HORESNYI BALÁZS JELMEZ: TORDAI HAJNAL Szereposztás: Plata-Ettingen herceg, tábornok: SZILÁGYI TIBOR Eugenia, a felesége: PÁSZTOR ERZSI Olympia, özv. Orsolini hercegné, a leánya: BALSAI MÓNIKA Kovács, huszárkapitány: MARTON RÓBERT Krehl, osztrák csendőr-alezredes: BEZERÉDI ZOLTÁN Albert: SZIRTES GÁBOR Lina: EGRI KATI Molnár Ferenc modern szerző. Persze mindig is az volt. De a rang és a mód, a társadalmi különbségek nagyszerű ábrázolója ma mintha még egy fokkal aktuálisabb lenne, mint valaha. A monarchia császári fenségének legfelső körei csak különös etikett szerint érintkezhetnek az alsóbb néposztályokkal. A gyönyörű Orsolini hercegné, a gőgös Olympia és egy Kovács nevű, magyar huszárkapitány közötti kapcsolat miatt tűrhetetlen és sajnálatos botrány szele érinti meg a finom fürdőváros előkelő levegőjét. Megindul a Molnárnál mindig oly bravúros eltérítő-hadművelet. A szerelmeseknek válniuk kell. Mégpedig a legbrutálisabb módon. A hercegné továbbra is hercegné marad, a magyar paraszt pedig visszatakarodik oda, ahonnét jött, a fajtájához. Vajon elkerülhető az egész Monarchiát megrengető botrány, vagy Plata-Ettingen Eugenia hercegné tervei szerint legalább a látszat megmenthető...?

12 ÚJPEST SZÍNHÁZ ŐSZTŐL IS SZERETETTEL VÁRJUK ÖNÖKET ELŐADÁSAINKRA!

13 22 JEGYINFORMÁCIÓK 10% KEDVEZMÉNY JEGYEK: 1-9. SOR: 2200 FT SOR: 1900 FT SOR: 1600 FT BÉRLETEK: 1-9. SOR: 8000 FT SOR: 7000 FT SOR: 6000 FT KEDVEZMÉNYEK: ÚJPEST KÁRTYA 10% NYUGDÍJAS IGAZOLVÁNY 10% DIÁKIGAZOLVÁNY 10% A műsorváltozás jogát fenntartjuk. ÚJPEST KÁRTYA 10% NYUGDÍJAS IGAZOLVÁNY 10% DIÁKIGAZOLVÁNY 10% A kupon felmutatásával 10% kedvezménnyel vásárolhatók jegyek az Újpest Színház előadásaira az Ady Endre Művelődési Ház jegypénztárában. JEGYÉRTÉKESÍTÉS: Ady Endre Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4. ujkk.hu , ady.info@ujkk.hu jegy.ujkk.hu Jegyvásárlás során egy darab kupon használható fel, mely 10% kedvezményt biztosít a vásárlás értékéből. A kupon más kedvezményekkel nem vonható össze. Készpénzre nem váltható, értékéből készpénz nem adható vissza és mindennemű sokszorosítása tilos.

14 Újpest Színház a középpontban A színház támogatója Újpest Önkormányzata Kiadja az Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft Budapest, István út ujkk.hu ujkk@ujkk.hu Felelős kiadó: Kovács Bence ügyvezető igazgató Felelős szerkesztő: Kókai István Tervezés, tördelés: Mácsár Tamás, Kókai István Megjelenik 4000 példányban Nyomda: Biró Family Nyomda és Könyvkiadó 1046 Budapest, Nádor u. 26. Felelős vezető: Biró Krisztián Kövessen minket facebookon is: facebook.com/ujkk.hu facebook.com/ujpestszinhaz

15

Tanuló neve azonosító felvételi sorrend Megjegyzés

Tanuló neve azonosító felvételi sorrend Megjegyzés Élelmiszer- és vegyiáru eladó Tervezett létszám: 12 fő Süveges Attila 10. B 1 felvéve Földvári Beáta 10. B 2 felvéve Vadász Brigitta 10. B 3 felvéve Kun Ibolya 10. B 4 felvéve Baktai Vivien 10. B 5 felvéve

Részletesebben

Mohács és Európa Horváth Mihály Történelemverseny elődöntőjének eredménye Gimnáziumok

Mohács és Európa Horváth Mihály Történelemverseny elődöntőjének eredménye Gimnáziumok Mohács és Európa Horváth Mihály Történelemverseny elődöntőjének eredménye ok Név Iskola Pontszám 1 Horváth Bálint 49 2 Matos Lilla 48 3 Demjén Balázs Ádám 47 4 Matos Bence 47 5 Ubrea Roland 6 Krizsna Szabolcs

Részletesebben

Koleszárikné Németh Beáta K115 54:22 2 Turkevi-Nagy Dávid 2000 K102 40:58

Koleszárikné Németh Beáta K115 54:22 2 Turkevi-Nagy Dávid 2000 K102 40:58 10.6 km; 1900-2010; nő 10.6 km; 1900-2010; férfi 1 Radics Anna 1985 K114 49:52 1 Galamb Csaba 1994 K103 40:40 2 1977 K115 54:22 2 Turkevi-Nagy Dávid 2000 K102 40:58 3 Fekete-Péntek Szilvia 1983 K109 54:37

Részletesebben

7Km összetett eredmény:

7Km összetett eredmény: 7Km összetett eredmény: Helyezés Rajtszám Név: Idő eredmény: Tempó: Nem: 1 296 Zvekan zsombor 0:28:21 04:03 Férfi 2 166 Vörös Attila 0:28:51 04:07 Férfi 3 401 Kárpi Róbert 0:28:54 04:08 Férfi 4 664 Csorba

Részletesebben

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 20 év alatt 1 1102 BOROS Ádám 2004 01:14:33 7 7 12:25 min/km +00:00:00 2 1064 RÁCZ Balázs 1997 01:18:10 11 10 13:01 min/km +00:03:37 3 352 SZABÓ Dávid 1999 01:18:43 12 11 13:06 min/km +00:04:08 4

Részletesebben

HORVÁTH MIHÁLY EMLÉKVERSENY 2008.

HORVÁTH MIHÁLY EMLÉKVERSENY 2008. 2.Ternai 2.Zelei 3.Katona 1.Sebesi 1.Makai Melitta Anikó Marianna 6Dr.Pálfi 6Lőrincz Edit Tiborné Városi Kiss Bálint Általános Református Iskola Kunszentmárton 2.Füzi Balázs Viktória Hajnalka 6Szemerédi

Részletesebben

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Profi 1 1087 VARGA Zoltán Csaba 1972 00:55:25 1 1 9:14 min/km +00:00:00 1 1009 BITA Árpád 1985 00:56:34 2 2 9:25 min/km +00:01:08 1 1063 PICHLER Tamás 1988 01:05:55 3 3 10:58 min/km +00:10:27 3 352 SZABÓ

Részletesebben

országjáró KulTúR kamion Színház VR kiállítás 3D mozi Házhoz megy a kultúra Kiajánló

országjáró KulTúR kamion Színház VR kiállítás 3D mozi Házhoz megy a kultúra Kiajánló Színház VR kiállítás 3D mozi Kiajánló 1 Magyarországon először idén NYÁRON indul útjára és járja be az országot a Közép- Kelet Európában egyedülálló film-színház Szervezetünk az Esztrád Színház, Magyarországon

Részletesebben

1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina

1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina 1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina Hörcsöki Alíz Kovács Antónia M. Kovács Dávid Kovács

Részletesebben

A TANULMÁNYI PÁLYÁZAT NYERTES TANULÓI

A TANULMÁNYI PÁLYÁZAT NYERTES TANULÓI 7/a Ábrahám Lilla 5 7/a Borók Boldizsár 5 7/a Nagy Vivien Loretta 5 7/a Szilágyi Csenge 5 7/a Csikós Katalin 4,85 7/a Harmati Panna 4,85 7/a Heidrich Zsófia 4,85 7/a Ónozó Zsófia 4,85 7/a Pesti Bianka

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Berettyóújfalu,2011.márc.19.

JEGYZŐKÖNYV Berettyóújfalu,2011.márc.19. 100m fiú gyorsúszás - 1.versenyszám 1. Molnár Bálint 2002 Debreceni Sportiskola 1:20,10 2. Sándor Benedek 2002 Debreceni Sportiskola 1:24,00 3. Szabó Róbert 2002 Herpály SE 1:31,30 4. Nagy Dávid 2002 Herpály

Részletesebben

I. Tanévnyitó Amatőr Úszóverseny

I. Tanévnyitó Amatőr Úszóverseny 1/11 Délelőtti végeredmény Versenyszám Futam Sáv Egyesület Név szül nev. Idő vers. idő helyezés 1 25 m fiú gyors 3 Győri Vízisport SE Török Donát vk 2004 9:99,9 0:22,3-1 25 m fiú gyors 4 Győri Vízisport

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI SPORTLÖVŐ DIÁKOLIMPIA MEGYEI DÖNTŐ. Hajdú - Bihar megye. Debrecen, Domb utca november 09. EREDMÉNYEK

2018/2019. TANÉVI SPORTLÖVŐ DIÁKOLIMPIA MEGYEI DÖNTŐ. Hajdú - Bihar megye. Debrecen, Domb utca november 09. EREDMÉNYEK 2018/2019. TANÉVI SPORTLÖVŐ DIÁKOLIMPIA MEGYEI DÖNTŐ Hajdú - Bihar megye Debrecen, Domb utca 2018. november 09. EREDMÉNYEK Nyíltirányzékú Légpuska 20 lövéses - Fiú "a" kategória - EGYÉNI 1 Szabó Zsolt

Részletesebben

II. S.Pártai Félmarathon

II. S.Pártai Félmarathon 1 8008 BERTALAN Renátó 2014 00:00:00 00:14:03 00:27:48 +00:00:00 3:28 min/km 1 2 8121 BARABÁS Gábor 2014 00:00:00 00:14:03 00:28:30 +00:00:42 3:33 min/km 2 3 8118 ZATYKÓ Miklós 1977 00:00:00 00:14:09 00:29:26

Részletesebben

AMPLIFON Atlétikai Országos Bajnokság 2009. május 23.

AMPLIFON Atlétikai Országos Bajnokság 2009. május 23. 60 m Leány - I. kcs. 1 4 Varga Viktória Debrecen 9,06 16 II. if. 2 67 Fábián Dóra Kaposvár 9,19 15 I. if. 3 52 Mihály Réka Szeged 9,26 14 II. if. 4 99 Molnár Patrícia Sopron 9,49 13 I. if. 5 3 Gál Rita

Részletesebben

Sz. 1 50m Gyorsúszás Férfi 7 éves és idősebb ben születettek Nincs szintidő

Sz. 1 50m Gyorsúszás Férfi 7 éves és idősebb ben születettek Nincs szintidő Oldal 1 Sz. 1 50m Gyorsúszás Férfi 7 éves és idősebb 2006.11.25. 98-99-ben születettek Nincs szintidő 1. Atyi Ádám 98 006 37.49 2. Ujlakán Kálmán 98 006 40.89 4. Nagy Balázs 98 006 43.91 3. Varga Márton

Részletesebben

XI. Fóti-Futi. 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

XI. Fóti-Futi. 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 14 éves és ez alatti 1 5089 SZŐKE-KISS Jácint 2003 00:20:00 Nem Fóton Járok Iskolába 4:00 min/km +00:00:00 2 5091 TAKÁCS Levente Márton 2004 00:21:04 Garay János Általános Iskola, Fót 4:12 min/km

Részletesebben

EREDMÉNYLISTA. Körzet: Sarmaság Megye: Szilágy 1. osztály

EREDMÉNYLISTA. Körzet: Sarmaság Megye: Szilágy 1. osztály Körzet: Sarmaság Megye: Szilágy 1. osztály EREDMÉNYLISTA Sor- Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pont 1. Keresztes Nóra-Andrea Szász Mónika Sarmasági 1-es Számú Szakképző Líceum Sarmaság

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG III-IV. KORCSOPORT. Hajdú - Bihar MEGYEI DÖNTŐ

2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG III-IV. KORCSOPORT. Hajdú - Bihar MEGYEI DÖNTŐ 2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA III-IV. KORCSOPORT Hajdú - Bihar MEGYEI DÖNTŐ Helyszín (település, és versenyhelyszín): Gyulai István Atlétika Stadion, 4032 Debrecen, Oláh Gábor utca 5. Időpont

Részletesebben

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP Eredmények A verseny időpontja: 2013. OKTÓBER 12. 09-14 óra A verseny színhelye: SZOLNOKI FÜVES SPORTREPÜLŐTÉR A verseny rendezői: SZOLNOKI HONVÉD SPORTEGYESÜLET MH 86 SZOLNOK HELIKOPTER BÁZIS Versenyt

Részletesebben

Általános Iskola. Tájékozódási bemutató és verseny Diáktájfutás - egy program a jövőért. Bogyiszló Eredmények

Általános Iskola. Tájékozódási bemutató és verseny Diáktájfutás - egy program a jövőért. Bogyiszló Eredmények Általános Iskola Tájékozódási bemutató és verseny Diáktájfutás - egy program a jövőért Bogyiszló 2009.02.18. Eredmények Helyezés/Név Osztály D1 D2 Idő Fiú (6) 1 Bencze Máté Márk 1.oszt. 4:24 4:24 2 Végh

Részletesebben

Eredménylista. 3. Papp Richárd Márton Gabriella Báthory István Általános Iskola Szilágysomlyó 149,5

Eredménylista. 3. Papp Richárd Márton Gabriella Báthory István Általános Iskola Szilágysomlyó 149,5 Eredménylista Körzet: Szilágysomlyó Megye: Szilágy megye Osztály: 1. osztály Ssz. Tanuló neve Felkészítő neve neve Település Pontszám 1. Budai Petra Márton Gabriella Báthory István Általános Szilágysomlyó

Részletesebben

Győrújbaráti Terepfutás km Terepfutás abszolút eredmények Absz Hely. R.sz. Név Nem Bruttó cél Diff. Tempó

Győrújbaráti Terepfutás km Terepfutás abszolút eredmények Absz Hely. R.sz. Név Nem Bruttó cél Diff. Tempó 1 162 LEDVAI András Férfi 00:27:57 00:00:00 3:59 p/km Férfi 1996-1999 1 Férfi 1 2 128 TAKÁCS Dávid Férfi 00:28:43 00:00:46 4:06 p/km Férfi 1976-1980 1 Férfi 2 3 160 GERLEI Máté Férfi 00:28:47 00:00:50

Részletesebben

Wadokai Magyar Bajnokság 1. forduló EGYESÜLETI PONTTÁBLA. Bronz pontok (3)

Wadokai Magyar Bajnokság 1. forduló EGYESÜLETI PONTTÁBLA. Bronz pontok (3) Rangsor Egyesület Wadokai Magyar Bajnokság 1. forduló EGYESÜLETI PONTTÁBLA Arany pontok (10) Ezüst pontok (6) Bronz pontok (3) 4. hely pontok (1) Összpontszám 1 I.C. TATAMI 140 120 57 15 332 2 NÓVA 110

Részletesebben

Szálka Triatlon M egyéni abszolút eredmények

Szálka Triatlon M egyéni abszolút eredmények hely. hely. R.sz. Név Szül. Kategória kat. hely. Úszás Depo 1. Kerékpár Depo 2. Futás CÉL 1 1 215 HADHÁZI Máté Férfi 1991 Felnőtt 1 00:07:13 00:00:46 01:10:18 00:00:48 00:31:44 01:50:51 2 2 200 SZANISZLÓ

Részletesebben

MINI FIÚ MINI LÁNY. 1. Tóth Szandra Emese Kende Baranta Balogh Bernadett Abasár HE FIÚ

MINI FIÚ MINI LÁNY. 1. Tóth Szandra Emese Kende Baranta Balogh Bernadett Abasár HE FIÚ MINI FIÚ 1. Marsa Márk EVO 429+1 10 2. Nagy Kristóf Botond Ecséd 429 8 3. Fazekas Levente Egyéni (Szarvas) 312 6 4. Gombola Bence Egyéni (Sárisáp) 267 4 5. Tresó Balázs Csaba EVO 251 2 6. Fazekas Bence

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP Fürkész verseny, körzeti szakasz,

JELENTKEZÉSI LAP Fürkész verseny, körzeti szakasz, JELENTKEZÉSI LAP Fürkész verseny, körzeti szakasz, 2016-2017 Megye: Maros Körzet: Gyulakuta 5. osztály 1. Antal Sára Panna Magyari Edit-Csilla Gyulakuti Általános Iskola Gyulakuta 49 97 146 2. Dósa Balázs

Részletesebben

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás A képzőművészeti és a tánc tagozat szóbeli felvételije két részből áll (elméleti és gyakorlati). (Angyalföld tér 7.) aulájában szakmai tájékoztató (csoport

Részletesebben

Yonex Nagydíj ranglisták a 6. forduló után

Yonex Nagydíj ranglisták a 6. forduló után Yonex Nagydíj ranglisták a 6. forduló után -35 női egyéni toll labda 1. Szuchovszky Evelyn 30 pont 2. Vida Alexandra 22 pont 3. Jung Ágnes 16 pont -35 férfi egyéni toll labda 1. Tóth Richárd 106 pont 2.

Részletesebben

Jegyzőkönyv NAP Diákolimpia IV. Korcsoport - Fiú Egyéni

Jegyzőkönyv NAP Diákolimpia IV. Korcsoport - Fiú Egyéni Jegyzőkönyv NAP Diákolimpia IV. Korcsoport - Fiú Egyéni Hajdú-Bihar Debrecen 2009.05.15. 1 Mogyorósi Dávid 94 Püspökladány Püspökladány 882 12,40-530 - 64,48-9,10-02:12.00 2 Kiss Ádám 95 Debrecen Kazinczy

Részletesebben

Megye: Kolozs Körzet: Kolozsvár Osztály: II.

Megye: Kolozs Körzet: Kolozsvár Osztály: II. Megye: Kolozs Körzet: Kolozsvár Osztály: II. Ssz. Tanuló neve Település Intézmény neve Felkészítő pedagógus Elért pontszám Tollbamondás Összpontszám 1 Gombos Domokos Kolozsvár János Zsigmond Unitárius

Részletesebben

XV. FUTABONY - MAGAS ISTVÁN EMLÉKVERSENY 2014 EREDMÉNYEK

XV. FUTABONY - MAGAS ISTVÁN EMLÉKVERSENY 2014 EREDMÉNYEK XV. FUTABONY - MAGAS ISTVÁN EMLÉKVERSENY 2014 EREDMÉNYEK Óvodások H. Név Sz. év Város Óvoda 1 Baranyai Levente 2008 Abony Szivárvány Óvoda 2 Ferenczy Dániel 2008 Abony Pingvines Óvoda 3 Juhász Hanna 2008

Részletesebben

III. S.Pártai Félmaraton

III. S.Pártai Félmaraton 45-49 éves 1 21211 TAKÁCS László 1968 01:20:35 01:20:31 6 6 3:50 min/km +00:00:00 2 21260 KISS Attila 1969 01:26:55 01:26:52 15 16 4:08 min/km +00:06:21 3 21346 KELEMEN Attila 1971 01:34:44 01:34:35 26

Részletesebben

Eredménylista. Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám

Eredménylista. Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám Eredménylista Megye: Bihar Körzet: Nagyvárad és környéke V. osztály Sorszám Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám 1. Benedek Boglárka Fehér Gabriella Szent László Római Katolikus Gimnázium

Részletesebben

Megye: Kolozs Körzet: Kolozsvár Osztály: II.

Megye: Kolozs Körzet: Kolozsvár Osztály: II. Megye: Kolozs Körzet: Kolozsvár Osztály: II. Ssz. Tanuló neve Település 1 Gombos Domokos Kolozsvár 2 Kovács Benedek Kolozsvár 3 Bányász Fanni Kolozsvár 4 Kelemen Evelin Kolozsvár 5 Albert István Kolozsvár

Részletesebben

RAJTLISTA. 50m férfi gyors. Hajdúság Kupa február 1. Hajdúböszörmény

RAJTLISTA. 50m férfi gyors. Hajdúság Kupa február 1. Hajdúböszörmény 50m férfi gyors Juhász Patrik 2002 Aquasport min. vizsga 2. Varga András Gergő 2002 Aquasport min. vizsga 3. Dénes Noel 2007 Aquasport min. vizsga 4. Horváth Simeon 2007 Aquasport min. vizsga 2. Kiss László

Részletesebben

II. MAPEI Szigligeti félmaraton

II. MAPEI Szigligeti félmaraton 1 2 3 4 5 6 Csapatnév: OTP TRIÓ Csapatidő: 01:48:19 DR. SCHREINDORFER Anita DR. SZILÁGYI György 00:03:11 00:44:35 00:34:32 00:29:11 +00:00:00 DR. TISZA-PAPP Ákos Csapatnév: SIROMA-PLAST BA-LA-TOM Csapatidő:

Részletesebben

Verőce Kupa 2013. 08. 17.

Verőce Kupa 2013. 08. 17. Verőce Kupa 2013. 08. 17. 1. K-1 női VII. korcsoporttól 2000m 1 5 Fazekas Laura Váci Hajó SE 2 1 Benke Anna 3 2 Ács Enikő Gödi SE 2. MK-1 fiú 0. korcsoport 2000m 1 4 Bíró Dominik Váci Hajó SE 2 6 Kühn

Részletesebben

15 km Férfi 18 év alatt. 15 km Férfi km Férfi km Férfi 40-49

15 km Férfi 18 év alatt. 15 km Férfi km Férfi km Férfi 40-49 15 km Férfi 18 év alatt 1 Holló-Szabó Martin 108 0:59:44 0:59:44 2 Csáni Bendegúz 110 1:19:50 1:19:55 3 Varga István 81 1:31:01 1:31:01 15 km Férfi 18-29 1 Oláh Norbert 49 0:57:23 0:57:23 2 Szabó Milán

Részletesebben

TOUR DE VELENCEI-TÓ 2016 VELENCEI-TÓ MINI MARATON 55KM

TOUR DE VELENCEI-TÓ 2016 VELENCEI-TÓ MINI MARATON 55KM NŐI ABSZOLÚT 1 632 Ringelhann Fanni Felnőtt 1:31:54 2 637 Péteri Niké U19 1:34:48 3 682 Pribisán Brigitta Felnőtt 1:40:36 4 635 Budai Katalin Master 1:40:37 5 560 Molcsan Eleonora Master 1:40:39 6 617

Részletesebben

01:20: MACSEK Zoltán :20: BOKOR Attila :20: RÁKSI Mihály 1980

01:20: MACSEK Zoltán :20: BOKOR Attila :20: RÁKSI Mihály 1980 Sólyom Team SE 11:53:58.867 1 1 3 1009 HORVÁTH Ákos 1975 01:20:30.633 2 9 1015 MACSEK Zoltán 1974 01:20:32.640 3 10 1008 BOKOR Attila 1982 01:20:32.693 4 49 1016 RÁKSI Mihály 1980 01:28:53.583 5 67 1014

Részletesebben

Futapest Crossfutás Csömör december 11.

Futapest Crossfutás Csömör december 11. Futapest Crossfutás Csömör 2011. december 11. Végeredmény 4 KM Gyerek 1. RAJSZKI LILI 1998 280 15:55 2. Turschl Bence 1999 241 16:56 3. Bócz Patricia 1998 244 16:59 4. Kiss Viktor Zsolt 1997 246 17:57

Részletesebben

1. Csapat: Pannonia Primera Összidő: 07:28: Csapat: GáborTeamII. Összidő: 07:50: Éger István Tamás :26:07

1. Csapat: Pannonia Primera Összidő: 07:28: Csapat: GáborTeamII. Összidő: 07:50: Éger István Tamás :26:07 1. Csapat: Pannonia Primera Összidő: 07:28:37 1. 196 Horváth Csaba 1980 01:40:19 2. 198 Horváth Miklós 1984 01:52:18 3. 470 Németh Ferenc 1977 01:54:26 4. 609 Tóthpál Attila 1980 02:01:34 5. 489 Szabó

Részletesebben

EGYÉNI VÉGEREDMÉNY. Héraklész 2016, Téli Kupa 2.ford. - Ifi 'A' leány. Bp.-Székesfehérvár / HUN MÖSZ-Volán Fehérvár

EGYÉNI VÉGEREDMÉNY. Héraklész 2016, Téli Kupa 2.ford. - Ifi 'A' leány. Bp.-Székesfehérvár / HUN MÖSZ-Volán Fehérvár Héraklész 2016, Téli Kupa 2.ford. - Ifi 'A' leány 1 BARTA Luca Trion SC 1999 250 (1) 27Gy-11V 291 (2) 2:16,46 15:16,17 925 2 PÉTER Rebeka KSI 2000 202 (10) 19Gy-19V 297 (1) 2:14,41 15:01,95 898 3 SARCIA

Részletesebben

Tel./Fax: Mobil: Holcim kupa 2010 NYERGESÚJFALU

Tel./Fax: Mobil: Holcim kupa 2010 NYERGESÚJFALU Tel./Fax: -- Mobil: 0--0 0--0 e-mail: mgurguli@zoltek.hu NYERGESÚJFALU SE. Holcim kupa 00 NYERGESÚJFALU Jegyzıkönyv Támogatóink: Holcim Hungária Zrt. Zoltek Zrt. Flex Automatika Kft. Gyüép Kft. Reményi

Részletesebben

Eredménylista. Megye: Szilágy Körzet: Sarmaság 2. osztály. Sorszám

Eredménylista. Megye: Szilágy Körzet: Sarmaság 2. osztály. Sorszám Megye: Szilágy Körzet: 2. osztály Eredménylista Sorszám Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Tollbamondás Feladatlap Összpontszám. 1. Bai Ágota Kocsis Ilona i 1-es Számú Szakképző 28 70 98

Részletesebben

Hely. Rajtszám Atléta Sz. év Egyesület Sorrend Csapatnév Eredmény Rekord

Hely. Rajtszám Atléta Sz. év Egyesület Sorrend Csapatnév Eredmény Rekord EREDMÉNYEK Férfi 10 km utcai futás Döntő 13:05 1. nap 1 029 Bicsák Bence 1995 Psn Zrt 14 A 30:27 PB 2 007 Jenkei Péter 1992 Vasas 32 A 30:45 PB 3 003 Csere Gáspár 1991 BEAC 36 A 31:00 SB 4 005 Farkas Dárius

Részletesebben

Futam: Pálya: Versenyző: Iskola: Idő:

Futam: Pálya: Versenyző: Iskola: Idő: Futam: Pálya: Versenyző: : Idő: I. 100 m fiú gyorsúszás 1 1 4 2 4 3 Gyulai Dávid Sándor Kosina Gergő Péter Mihucz Márton János (1995) 4 4 Hajdú Kristóf 4 5 Petrus Szilárd Tóth Árpád Gimnázium 00:57,81

Részletesebben

IV. DEBRECENI FUTÓKARNEVÁL 2. Nap -- TEREPFUTÁS augusztus 23. Kategória Eredmények

IV. DEBRECENI FUTÓKARNEVÁL 2. Nap -- TEREPFUTÁS augusztus 23. Kategória Eredmények 10km Férfi 10-18 éves 1 2064 Lovas Bence 2004.04.04 11 0:35:29 1:14:41 10km Férfi 19-30 éves 1 2044 Szabó József 1990.02.16 25 0:21:54 0:44:37 2 2099 Szaniszló Máté 1988.08.23 26 0:23:08 0:47:23 3 2105

Részletesebben

XI. Fenyves Crossfutás április 3.

XI. Fenyves Crossfutás április 3. XI. Fenyves Crossfutás 2011. április 3. Végeredmény 5 KM Gyerek 1. Csák Tamás 2000 1164 26:49 2. Heller Dániel 1998 1145 28:56 3. MOLNÁR LILIÁNA ANITA 1997 1166 30:14 4. HALLGAT FANNI 1999 1104 30:38 5.

Részletesebben

Megye: Szatmár. Körzet: Nagykároly

Megye: Szatmár. Körzet: Nagykároly Megye: Szatmár Körzet: Nagykároly Osztály: 2. osztály Sor- Tanuló neve Felkészítő neve neve Település Tollb. Felad. Összp. szám 1. Alfater Bálint Grebur Bernadett Fényi István Általános Kaplony 30 61 91

Részletesebben

3. Auriga Erdei Futóverseny sorozat

3. Auriga Erdei Futóverseny sorozat 3. Auriga Erdei Futóverseny sorozat hatodik forduló 2016.07.03 Leány 1.6km 1. Fekete Flóra 3 6:18 SZVSI SE1 / 1, 10 2. Takó Lilla 6 6:20 Szolnok SE1 / 2, 7 3. Auerbach Anita 1 7:37 Szolnok SE1 / 3, 5 4.

Részletesebben

Eredménylista. Felkészítő Ssz. Tanuló neve Település Intézmény neve pedagógus. Kolozs Körzet: Kolozsvár Osztály: II.

Eredménylista. Felkészítő Ssz. Tanuló neve Település Intézmény neve pedagógus. Kolozs Körzet: Kolozsvár Osztály: II. 1 Szabó Dóra Kolozsvár János Zsigmond Unitárius Kollégium Finta Erika 29.5 70 99.5 2 Nagyosi Áron Kolozsvár Octavian Goga Gimnázium Ábrahám Gizella 28 69 97 3 Mátyás Petra Kolozsvár Báthory István Elméleti

Részletesebben

OKTATÁSI AZONOSÍTÓ HANGSZER TANÁR MEGJEGYZÉS hegedű Ács Ferenc Vörösmarty hegedű Ács Ferenc Gyöngyvirág utca 7-9.

OKTATÁSI AZONOSÍTÓ HANGSZER TANÁR MEGJEGYZÉS hegedű Ács Ferenc Vörösmarty hegedű Ács Ferenc Gyöngyvirág utca 7-9. OKTATÁSI AZONOSÍTÓ HANGSZER TANÁR MEGJEGYZÉS 72947163713 hegedű Ács Ferenc Vörösmarty 72781508958 hegedű Ács Ferenc Gyöngyvirág utca 7-9. 78265828051 hegedű Ács Ferenc Gyöngyvirág utca 7-9. 72874976246

Részletesebben

Úszás Diákolimpia városi forduló Hajdúböszörmény, november 28.

Úszás Diákolimpia városi forduló Hajdúböszörmény, november 28. 1. 100 m fiú gyors 1. Némethi László 2002. Bethlen G. Ált. Isk. 1:24,6 2. Homen Péter 2002 Bocskai I. Gimnázium 1:35,1 3. Székely Norbert 2003 Bocskai I. Gimnázium 1:42,1 4. Rozs Botond 2003 Bocskai I.

Részletesebben

Pop Szilvia Bartus Ferenc Fazakas Csongor Tőtős Imre - Ádám Maruska Krisztina Magyar Viktória File Izabella Osztály: II. Szabó Nándor Lóránd

Pop Szilvia Bartus Ferenc Fazakas Csongor Tőtős Imre - Ádám Maruska Krisztina Magyar Viktória File Izabella Osztály: II. Szabó Nándor Lóránd Eredménylista Megye:_Szilágy- Szilágysomlyó körzet Osztály: I. 1. Márkus Sarolta Márkus Lívia 1-es Sz. Szilágybagosi Általános Iskola Szilágybagos 150 2. Orosz Alexandra Szodorai Melinda Báthory István

Részletesebben

Veresegyházi Futóverseny és Gyalogtúra május 13, vasárnap

Veresegyházi Futóverseny és Gyalogtúra május 13, vasárnap Veresegyházi Futóverseny és Gyalogtúra 2012. május 13, vasárnap 500 m abszolút 1 38 1:38.0 Csák Máté F 2004-2005 1 2 62 1:38.1 Lévay Rozi N 2006-1 3 73 1:38.9 Ring Dóra N 2004-2005 1 4 72 1:39.8 Ring Máté

Részletesebben

IV. Knauf Tihanyi félmaraton

IV. Knauf Tihanyi félmaraton 1 2 3 4 5 6 Csapatnév: KÖLCSEY AMAZONOK Csapatidő: 01:48:33 MOLNÁR Barbara PALKÓ Orsolya 00:00:03 00:28:26 01:20:06 +00:00:00 VAJDA Zsuzsanna Csapatnév: BÁLINT ÉS CSAPATA Csapatidő: 02:03:24 TÓTH András

Részletesebben

1. oldal, összesen: 6

1. oldal, összesen: 6 Név Nem Összesen 0-8 év 5056 19 3 1 Körömi Kornélia 0-8 év 0:26:08 0:19:50 0:06:18 5051 85 45 2 Kiss Emma 0-8 év 0:35:56 0:27:48 0:08:08 9-13 év 5021 36 13 1 Ficzere Alexa Zoé 9-13 év 0:28:06 0:21:10 0:06:56

Részletesebben

MINI FIÚ MINI LÁNY FIÚ LEÁNYZÓ

MINI FIÚ MINI LÁNY FIÚ LEÁNYZÓ MINI FIÚ 1. Ifj. Cseresznyés Ferenc Kerecsényi László I.E. 567 2. Vartnal Botond Miskolci H.I.E. 449 3. Nagy Kristóf Botond EVO 443 4. Marsa Benjámin EVO 411 5. Ifj. Andirkó Zsolt Kerecsen I.E. 307 6.

Részletesebben

Kedves Hallgatók! Jó tanulást kívánunk: Linda, Gabi, Nóra

Kedves Hallgatók! Jó tanulást kívánunk: Linda, Gabi, Nóra Kedves Hallgatók! Az alábbi táblázatokban találjátok a csoportbeosztást. Kérjük, hogy július 6-án 9 órakor a megadott teremben jelenjetek meg. Aki még nem fizetett tandíjat, kérjük, hogy vagy a teljes

Részletesebben

Születési év. Helyezés. Úszott idő Név. Születési év. Általános Iskola. Általános Iskola

Születési év. Helyezés. Úszott idő Név. Születési év. Általános Iskola. Általános Iskola Diákolimpia III. korcsoport 100 m fiú gyors A Diákolimpia III. korcsoport 100 m fiú gyors B N N 1. 1,02,35 Ulrich Botond 2001 Béke u. 1. 1,19,40 Balogh Bálint 2001 Béke u. 2. 1,03,61 Paragi Leonárd 2001

Részletesebben

Angol I. nyelv 3 óra New English File Pe-Intermediate Haladó

Angol I. nyelv 3 óra New English File Pe-Intermediate Haladó 2015/2016. tanév 9. évfolyam nyelvi csoportjai Könyv: Angol I. nyelv 3 óra New English File Pe-Intermediate Haladó Osztály 1 Korossy Ádám A 2 Borsos Áron A 3 Schmeiszer Gergő A 4 Családi Krisztián A 5

Részletesebben

2016/2017. Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny

2016/2017. Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny 2016/2017. Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny Angol nyelv I. kategória 28. Ágoston András Iván 12. d felkészítő tanár: Zanatiné Szántai Ildikó Angol nyelv II. kategória 6. Veres Dóra Erzsébet 11.

Részletesebben

Csapatverseny :35

Csapatverseny :35 Csapatverseny 1. Gödi SE 338 pont 2. Váci Hajó 250 pont 3. Nagymaros SE 151 pont 4. Váci Vasutas 63 pont 5. Verőce 26 pont 6. Szeged 10 pont 7. EKKSE 7 pont 2011-08-28 12:35 1. 9:30 K-1 III. kcs fiú 1.

Részletesebben

EREDMÉNYLISTA Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály

EREDMÉNYLISTA Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály EREDMÉNYLISTA Fürkész verseny, körzeti szakasz, 2016-2017 Megye: Bihar Körzet: Érmihályfalva 5. osztály S.sz. A tanuló neve Felkészítő tanító neve Az iskola neve Helység 1. Gulácsi Kitty Nagy Éva Zelk

Részletesebben

Kedves Hallgatók! Jó tanulást kívánunk: Gabi és Nóra

Kedves Hallgatók! Jó tanulást kívánunk: Gabi és Nóra Kedves Hallgatók! Az alábbiakban találjátok a csoportbeosztást. Kérjük, hogy a tanfolyam kezdő napján, a megadott időpontban, a megadott teremben jelenjetek meg. Kérjük, hogy a tankönyvre mindenki hozzon

Részletesebben

A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele. 49. hét december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája

A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele. 49. hét december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele 49. hét 2017. december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája Kultúrpart-advent Kárpát-medencei folklór és kortárs költészet sok-sok zenével minden

Részletesebben

Ergométeres evezés eredmények

Ergométeres evezés eredmények Ergométeres evezés eredmények Tanuló neve Felkészítı Iskola neve Helyezés Bánki Flóra Violetta Nemzetiségi Szilágyi Zsófia Barnák Dóra Bíró Lili Porubcsánszki Regina Takács Késa Róza Parádi Kinga Pais

Részletesebben

FTC Atlétikai Szakosztály fedettpályás éves gyermek versenye FTC futófolyosó, Budapest, március 20.

FTC Atlétikai Szakosztály fedettpályás éves gyermek versenye FTC futófolyosó, Budapest, március 20. FTC Atlétikai Szakosztály fedettpályás 10-11-12 éves gyermek versenye FTC futófolyosó, Budapest, 2010. március 20. Gyermek 10 éves fiú 60 méter gátfutás 1. időelőfutam 1. Farkas Ádám 2000 Albertirsa 11,89

Részletesebben

A turai Hevesy György Általános Iskola 2012/2013 tanévéről. Körzeti és kistérségi eredményeink Dicsőségkönyv III.

A turai Hevesy György Általános Iskola 2012/2013 tanévéről. Körzeti és kistérségi eredményeink Dicsőségkönyv III. A turai Hevesy György Általános Iskola 2012/2013 tanévéről Körzeti és kistérségi eredményeink Dicsőségkönyv III. Matematika Bajza verseny Lajtos Laura 7. a Meleg Eszter 8. d Mekes Cintia 8. d 2. hely 6.

Részletesebben

MŰSORFÜZET. Kvártélyház Nyár Vadnai László filmforgatókönyvének felhasználásával átdolgozta: Verebes István. Hunyadi Sándor:

MŰSORFÜZET. Kvártélyház Nyár Vadnai László filmforgatókönyvének felhasználásával átdolgozta: Verebes István. Hunyadi Sándor: MŰSORFÜZET Kvártélyház Kvártélyház Vadnai László filmforgatókönyvének felhasználásával átdolgozta: Verebes István Hunyadi Sándor: Zeneszerző: Márkus Alfréd Békeffi István - Kellér Dezső - Gábor Andor -

Részletesebben

FUTAPEST CROSSFUTÁS KISTARCSA november 23.

FUTAPEST CROSSFUTÁS KISTARCSA november 23. FUTAPEST CROSSFUTÁS KISTARCSA 2008. november 23. Végeredmény 4 KM Gyerek Absz.hely Név Szül.év Rajtszám Idö 1. RAJSZKI PÉTER 1995 378 15:34 2. Kocsis Gábor 1995 350 16:08 3. Novák Eszter 1996 354 17:24

Részletesebben

Tisza Kupa Nemzetközi Nyílt Atlétikai Dobó Verseny Szeged

Tisza Kupa Nemzetközi Nyílt Atlétikai Dobó Verseny Szeged Nevezési lista Férfi Súlylökés Kovács Róbert 1986 Békéscsabai AC Elfogadva 15.36 Kürthy Lajos Imre 1986 Mohácsi TE Elfogadva 20.27 Mundi György 1996 Dunakeszi VSE Elfogadva 13.77 Rakovszky Tibor 1994 Maximus

Részletesebben

Hely. Atléta Sz. év Egyesület Sorrend Eredmény Rekord

Hely. Atléta Sz. év Egyesület Sorrend Eredmény Rekord EREDMÉNYEK Férfi Súlylökés Döntő 16:00 1. nap 1 Kovács Róbert 1986 Békéscsabai AC 2 13.96 SB 2 Szebegyinszki Richárd 1998 Békéscsabai AC 1 13.04 SB Rakovszky Tibor 1994 Maximus SE 3 DNS A győztes edzője

Részletesebben

Felnőtt Maraton Magyar Bajnokság, EB Válogatóverseny május Szeged

Felnőtt Maraton Magyar Bajnokság, EB Válogatóverseny május Szeged Felnőtt Maraton Magyar Bajnokság, EB Válogatóverseny 2018. május 14-15. Szeged Versenybírósági ülés kezdete: VIP épület 2018. május 14. 11. 00 Nevező egyesületek Egyesület Canoe male Kayak female Kayak

Részletesebben

2003. 12. 06. szombat Budapest, Mexikói út Nytsz: 411/A 1201 S e r d ü l ő O r s z á g o s B a j n o k s á g Légpuska 40 lövés, serdülő fiú egyéni 1 Tóth Ádám 89 Komárom VSE 94 96 97 91 378 2 Gábli Sándor

Részletesebben

Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei 2014.

Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei 2014. M I N I F I Ú Bécs Dávid 47 47 Beréti Levente 44 47 47 138 Bohár Ádám 41 41 Dobor Dávid 41 38 79 Hűber Levente 41 41 Kis Dániel 50 50 50 50 200 Kovács Bálint 50 50 Pandur Ákos 47 47 44 44 182 Szász Dávid

Részletesebben

Zen Bu Kan Kempo Eger Kupa jegyzőkönyv

Zen Bu Kan Kempo Eger Kupa jegyzőkönyv Zen Bu Kan Kempo Eger Kupa jegyzőkönyv 103 fő versenyző (86 felnőtt, 17 junior) 24 egyesület Ács László Bakos Balázs (Gazdagréti Kempo HE) Barabás Béla (Agacu ZBKKSE) Balla Tamás Bognár Levente (Tatabánya

Részletesebben

Hallássérültek Országos Atlétikai Versenye

Hallássérültek Országos Atlétikai Versenye 60 m Fiú I. kcs. 1 81 Turó József Eger 8,20 2 82 Farkas Gusztáv Eger 8,40 3 65 Bogdán László Kaposvár 8,50 4 33 Papp Balázs Bp. Siketek 8,80 5 6 2 Tóth József Debrecen 9,10 5 6 114 Rigó Marcell NH. Bp.

Részletesebben

SZAKKOLLÉGIUMI TAGOK LISTÁJA NEMZETI TEHETSÉG PROGRAM 2016

SZAKKOLLÉGIUMI TAGOK LISTÁJA NEMZETI TEHETSÉG PROGRAM 2016 Kategória kódja: Pályázó neve: NTP-SZKOLL-16 Bethlen István Szakkollégium Pályázó címe: Program címe: 5000 Szolnok Tiszaligeti sétány 14. Bethlen István Szakkollégium tehetségsegítő programjainak működtetése

Részletesebben

12 TÚRA BUCSA KÖRÜL RÉSZVÉTEL

12 TÚRA BUCSA KÖRÜL RÉSZVÉTEL 12 TÚRA BUCSA KÖRÜL RÉSZVÉTEL NÉV CÍM 1.TÚRA 2.TÚRA 3.TÚRA 4.TÚRA 1. ÁDÁM BIANKA BUCSA, JÓZSEF ATTILA U. 2. 2. ÁDÁM CINTIA BUCSA, JÓZSEF ATTILA U. 2. 3. AUER BRIGITTA BUCSA, KOSSUTH U. 96/B 4. AUER GABRIELLA

Részletesebben

Jurandori ( egyéni bemutató, 7 kategória, 78 nevezés )

Jurandori ( egyéni bemutató, 7 kategória, 78 nevezés ) Jurandori ( egyéni bemutató, 7 kategória, 78 nevezés ) Leány gyermek kategória ( 7 nevezés ): I. Hol Anett ( Ju-Jitsu Klub Hetényegyháza ) II. Munkácsi Kitti ( Darányi Dojo Ju-Jitsu Klub Kiskunhalas )

Részletesebben

Zsámbékfutás Félmaraton km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Zsámbékfutás Félmaraton km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 35 év alatti 1 593 FARKAS Pál 1985 01:30:31.8 01:30:27.8 1 1 4:16 min/km +00:00:00.0 2 699 PINTÉR András 1996 01:33:36.5 01:33:33.8 3 3 4:24 min/km +00:03:05.9 3 609 HERCZEG Zoltán 1986 01:33:41.8

Részletesebben

SPORTEREDMÉNYEK 2016/17

SPORTEREDMÉNYEK 2016/17 SPORTEREDMÉNYEK 2016/17 Tiboldi Tibor Kosárlabda Emléktorna szeptember Tiszaligeti Napok szeptember 21-25. lányok Bozsó Katica 11. c Mukácsi Éva 11. c Deme Zsófia 11. d Ratkai Bonita 11. d Józsa Viktória

Részletesebben

Angol nyelvi verseny. 2. helyezett: Tiszakanyári Hunyadi Mátyás Általános Iskola - Birke Csaba - Háda Gréta - Tóth Eszter

Angol nyelvi verseny. 2. helyezett: Tiszakanyári Hunyadi Mátyás Általános Iskola - Birke Csaba - Háda Gréta - Tóth Eszter Angol nyelvi verseny 3. helyezett: Teichmann Vilmos Általános Iskola - Lakatos Nóra - Harsányi Gábor - Orgován Ferenc Felkészítő tanár: Arnóth Mariann 2. helyezett: Tiszakanyári Hunyadi Mátyás Általános

Részletesebben

Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei 2014.

Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei 2014. M I N I F I Ú Bécs Dávid 47 47 Beréti Levente 44 47 47 138 Bohár Ádám 41 41 Dobor Dávid 41 38 79 Hűber Levente 41 41 Kis Dániel 50 50 50 50 200 Kovács Bálint 50 50 Pandur Ákos 47 47 44 44 182 Szász Dávid

Részletesebben

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 2 kör - 12 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 2 kör - 12 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 20 év alatt 1 2076 SZABÓ Benjamin 1998 01:54:27 3 3 9:32 min/km +00:00:00 2 2039 KISS Norbert 2000 02:02:55 7 7 10:14 min/km +00:08:24 3 2090 TÓTH Milán 1998 02:11:11 13 13 10:55 min/km +00:16:42

Részletesebben

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján -

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján - 1. 5-2/2013 Terdik Ferenc Kossuth 2. 1 m3 2. 5-4/2013 Nagy Ferencné Kossuth 17. 1 m3 3. 5-5/2013 Cseh Gyula Kossuth 20. 1 m3 4. 5-6/2013 Lukács György Kossuth 38. 1 m3 5. 5-7/2013 Deák László Kossuth 49/b.

Részletesebben

HUNfoglalás - D-Beach, Domonyvölgy 1 kör km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

HUNfoglalás - D-Beach, Domonyvölgy 1 kör km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 20 év alatt 1 1098 SZABÓ Benjámin 1998 01:43:51 Tiszavasvári 7 6 10:23 min/km +00:00:00 2 1153 MAKÁDI Balázs 1997 01:52:39 9 8 11:15 min/km +00:08:47 3 1091 SCHÜRLEIN Andor 2000 01:59:53 Soltvadkert

Részletesebben

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak J E L Ö L Ő B I Z O T T S Á G A Budapesti Ügyvédi Kamara 2010. évi választás A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak JELÖLŐ LISTÁJA (A tisztségviselők

Részletesebben

100 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám Országos csúcs: 0:47.31 (Takács Krisztián - 2009)

100 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám Országos csúcs: 0:47.31 (Takács Krisztián - 2009) 100 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám Országos csúcs: 0:47.31 (Takács Krisztián - 2009) 1. Holoda Péter 1996 Hőgyes G SZKI Hszob. 0:52,74 2. Gyulai Dávid 1996 Tóth Á G Debrecen 0:56,12 3. Kosina Gergő Péter

Részletesebben

Járási tantárgyi vetélkedők

Járási tantárgyi vetélkedők Járási tantárgyi vetélkedők Magyar nyelv és irodalom 1. Belovics Alexandra 1 4.B (8.oszt) Hnatik-Riskó Márta 2. Darcsi Barbara 1 4.B (8.oszt) Hnatik-Riskó Márta 3. Homoki Eszter 2 4.A (8.oszt) Hnatik-Riskó

Részletesebben

Szent László Napi futás. Szent László napi 10-es abszolút eredménylista

Szent László Napi futás. Szent László napi 10-es abszolút eredménylista 1 475 VARJASI Dávid 1990 00:03:56 00:22:07 00:23:10 00:00:29 00:49:43 00:45:47 4:21 min/km Férfi 1-2003 1 +00:00:00 2 384 ERDEI András 1987 00:03:57 00:22:49 00:24:45 00:00:24 00:51:56 00:47:59 4:34 min/km

Részletesebben

Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz,

Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz, Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz, 2016-2017 Megye: KOLOZS Körzet: Kolozsvár, Bálványosváralja és Szék 5. osztály 1. Bajnóczi Zsolt Bucur Tünde János Zsigmond Unitárius Kollégium Kolozsvár

Részletesebben

700m 1. Mészáros Márta Ebes 03:23 2. Szűcs Nelli Ebes 04:09

700m 1. Mészáros Márta Ebes 03:23 2. Szűcs Nelli Ebes 04:09 A VII. SEBES FUTÓVERSENY VÉGEREDMÉNYE 2017.09.10 Ebes 2013-ban vagy később született lányok-bálint cseppek-táv 400m 1. Chrobák Bori Debrecen 02:26 2. Szűcs Fanni Ebes 03:25 3. Zsiros Sára Ebes 03:57 2013-ban

Részletesebben

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 2 kör - 12 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 2 kör - 12 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Profi 1 2098 SZABÓ Pál 1972 01:46:01 1 1 8:49 min/km +00:00:00 1 2045 KOVÁTS György 1978 01:51:49 2 2 9:18 min/km +00:05:47 1 2076 SZABÓ Benjamin 1998 01:54:27 3 3 9:32 min/km +00:08:27 4 2097 BALOGH Zsolt

Részletesebben

Tolna Megye Nyílt Fedett Pályás Atlétikai Bajnoksága 2012 február 17. Bonyhád Eredmények FIÚK. 13 éves fiúk. 60 m

Tolna Megye Nyílt Fedett Pályás Atlétikai Bajnoksága 2012 február 17. Bonyhád Eredmények FIÚK. 13 éves fiúk. 60 m Tolna Megye Nyílt Fedett Pályás Atlétikai Bajnoksága 2012 február 17. Bonyhád Eredmények 13 éves fiúk FIÚK Valkay Tamás 1999 AC Szekszárd 1 8,03 Kugli Ákos 1999 AC Szekszárd 2 8,10 Fehér Nándor 1999 AC

Részletesebben

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti eredménylista. Férfi

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti eredménylista. Férfi Férfi 1 475 VARJASI Dávid 1990 00:03:56 00:22:07 00:23:10 00:00:29 00:49:43 00:45:47 4:21 min/km 1 1 +00:00:00 2 384 ERDEI András 1987 00:03:57 00:22:49 00:24:45 00:00:24 00:51:56 00:47:59 4:34 min/km

Részletesebben

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 2004+ 1 631 RÉVÉSZ Hunor 2004 00:31:36 00:31:58 00:00:30 01:04:05 48 77 6:06 min/km +00:00:00 2 188 BOTTÓ Balázs 2008 00:35:35 00:36:44 00:00:34 01:12:54 59 117 6:56 min/km +00:08:49 2018.06.24 13:25:59

Részletesebben