AZ ÜGYEK KIOSZTÁSÁNAK RENDJE: Az érkezett ügyek haladéktalanul kiosztásra kerülnek. 1./ Büntető ügyszakban változatlanul a bíróság elnöke,

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ ÜGYEK KIOSZTÁSÁNAK RENDJE: Az érkezett ügyek haladéktalanul kiosztásra kerülnek. 1./ Büntető ügyszakban változatlanul a bíróság elnöke,"

Átírás

1 A NAGYKANIZSAI VÁROSI BÍRÓSÁG E L N Ö K E 2012.El.III.A.1.szám. A Nagykanizsai Városi Bíróságon a évi ügyelosztási rendet, a bírák tárgyalási napjait, a tárgyalótermek elosztását az alábbiak szerint határozom meg: I. AZ ÜGYEK KIOSZTÁSÁNAK RENDJE: Az érkezett ügyek haladéktalanul kiosztásra kerülnek. 1./ Büntető ügyszakban változatlanul a bíróság elnöke, 2./ Polgári ügyszakban pedig az elnökhelyettes végzi az ügyek kiosztását. Akadályoztatásuk esetén az ügyszakos rangidős bíró végzi a kiosztást. 3./ A szabálysértési ügyeket az elnök osztja el tárgyaláson intézendőket, ideértve a módosított Sztv. 128/A.. (8) bekezdés alapján 8 napon belül intézendő tulajdon elleni szabálysértéseket - a büntető ügyszakos bírók intézik, a tárgyaláson kívül intézendőket és a 8 napon belül intézendő tulajdon elleni szabálysértési ügyeket a kijelölt bírósági titkárok is. 4./ A peren kívüli ügyeket a bírák és a titkárok ellenőrzése mellett Gájerné Dr. Szabó Andrea titkár, Dr. Magyar Viktória titkár, Dr. Kránicz Zsófia fogalmazó Dr. Kámán Petra fogalmazó és Dr. Kancsal Kitti fogalmazó. 5./ A végrehajtási ügyeket változatlanul a végrehajtási ügyintéző: Tóth Istvánné intézi. A végrehajtási ügyek iktatását: Belsőné Galamb Tünde bírósági írnok végzi.

2 - 2 - A végrehajtási ügyek közül a végrehajtási ügyintéző által nem intézhetőket a bírósági titkárok Gájerné Dr. Szabó Andrea és Dr. Magyar Viktóriaintézi. 6./ A titkárok Gájerné Dr. Szabó Andrea-, valamint december 1. napjával kinevezett Dr. Magyar Viktória intézi továbbá: A szabálysértési ügyszakban az általuk intézhető tárgyalásos és tárgyalás nélküli ügyeket. A pszichiátriai gyógykezeléssel kapcsolatos ügyeket, az előzetes bizonyítási eljárásokat, más bíróságok megkereséseit, a peren kívüli ügyek egy részét. A kiosztásról polgári és büntető ügyszakban feljegyzés készül. Minden hónap végén a feljegyzések összesítésre és a statisztikával összevetésre kerülnek. A kiosztás során figyelemmel kísérjük az arányos megterhelést. Az elnök a polgári ügykiosztást kettő hetente ellenőrzi. Az igazgatási ügykörben elintézendő kizárásokat az Elnök, távollétében az Elnökhelyettes végzi. II. A TANÁCSOK ÜGYBEOSZTÁSA, TÁRGYALÁSI NAPJAINAK MEGHATÁROZÁSA: 1.) BÜNTETŐ ÜGYSZAK: a/ A büntető ügyszakban valamennyi tanács minden ügytípust tárgyal, a gazdasági büntető ügyeket elsősorban Schábné dr. Proszonyák Éva bíró, szakjogász tárgyalja. Domjánné dr. Kormányos Edit bíró intézi a tárgyalásos szabálysértési ügyeket azzal, hogy az Szpa. ügyek elosztásra kerülnek. A tárgyaláson kívül intézendő szabálysértési ügyek egy részét a titkárok,a többit arányosan elosztva a bírók intézik. Az Szpá. ügyek a bírók és titkárok között kerülnek felosztásra, az ügyek érkezési sorrendjében. A kiosztásnál az egyes bírók gyakorlati ideje kerül figyelembevételre.

3 - 3 - A kiosztásnál figyelembe kell venni, hogy a 3.B. tanács nem járhat el azokban az ügyekben, melyekben az ügyészségen dolgozó Dr. Csejteiné dr. Horváth Andrea ügyész képviseli a vádat, illetve ahol védőként dr. Horváth Károly ügyvéd jár el. Erre a tanácsra új ügy kiosztásra nem kerül. A 2.B. tanács általában nem jár el, a Tótszentmárton, Tótszerdahely és környéke érintettségű ügyekben. b./ A tárgyalási napok rendje: 2. B. tanács ( Dr. Hederics János ) kedd, csütörtök Tárgyalóterem: földszint 15. Jegyzőkönyvvezető : Bezniczáné Fenyvesi Szilvia tisztviselő 3. B. tanács ( Dr. Horváth Károlyné ) kedd, csütörtök tárgyalóterem: II. emelet 216/A. Jegyzőkönyvvezető: Vassné Hafner Andrea bírósági ügyintéző 4. B. tanács (Dr.Hajdu Ildikó) hétfő, szerda Tárgyalóterem: földszint 15. Jegyzőkönyvvezető: Kántor Erzsébet bírósági írnok 5. B. tanács (Schábné dr. Proszonyák Éva) kedd, csütörtök Tárgyalóterem: földszint 17. Jegyzőkönyvvezető: Horváthné Nagy Andrea bírósági írnok 6. B. tanács (Domjánné dr. Kormányos Edit) kedd csütörtök Tárgyalóterem: II.emelet 219. Jegyzőkönyvvezető: Iván Antalné bírósági írnok

4 - 4 - A tanács elsősorban szabálysértési ügyeket, a büntető ügyek közül közlekedési büntető ügyeket tárgyal. 7. B. tanács (Dr. Török Judit) hétfő, szerda Tárgyalóterem: fszt. 17. Jegyzőkönyvvezető: Domsa Rudolfné tisztviselő A magánvádas ügyekben Bogáthy Józsefné, Madarászné Kele Márta és Bakonyi Györgyné ülnökök tartanak meghallgatásokat a bíró rendelkezése szerint, pénteki napon a 118. és a 219. számú tárgyalókban. A jegyzőkönyvvezetői feladatot az ülnökök mellett a bírók mellé beosztott jegyzőkönyvvezetők látják el. 2.) POLGÁRI ÜGYSZAK: a/ Az ügyek kiosztásának alapelve, hogy valamennyi polgári bíró minden ügytípust tárgyalhat, meghatározzuk azokat az ügycsoportokat, melyeket az egyes tanácsok jellemzően tárgyalnak. Esetenként azokat az ügytípusokat, amelyeket az adott tanács nem tárgyal. A bírák gyakorlati idejét figyelembe vesszük. A polgári ügyszakban egy tanácsnak sincs jegyzőkönyvvezetője. b./ A tárgyalási napok rendje: 1. Polgári tanács ( Dr. Kurta János elnök ) Elsősorban házassági peren kívül érvényesített házassági vagyonjogi igény, öröklési per, tulajdonjoggal kapcsolatos per, kötelmi jogi pereket tárgyal. Tárgyalási napja :: Tárgyaló: szerda II. emelet 216/B. Szabó Krisztiánné

5 Polgári tanács: ( Harangozóné dr. Pánker Márta elnökhelyettes ) elsősorban családjogi, emellett egyéb tartási, kötelmi pereket tárgyal. Birtokháborítási és határvonal pereket nem tárgyal. Tárgyalási napja : kedd, csütörtök Tárgyaló: II. emelet 217. Imréné Hafner Tímea 4. Polgári tanács ( Dr. Meiszter Irén ) tartási, kötelmi pereket, házassági bontópereket, kisebb részben személyállapotra vonatkozó, lakásügyi, termékértékesítési pereket tárgyal. Birtokháborítási és határvonal megállapítása iránti pereket nem tárgyal. Tárgyalási napja: hétfő, szerda. Tárgyaló: II. emelet 217. Gálné Fürdős Anna 5. Polgári tanács: ( Dr. Patus Sándor ) A házassági, apasági, egyéb származás megállapítás iránti és személyállapotra vonatkozó pereket csak szükség esetén, ezen kívül minden ügycsoportot tárgyal. Intézi a végrehajtási peren kívüli ügyek (kifogások, jelzálogos bekapcsolódások, stb.) arányos részét. Tárgyalási napja: hétfő, szerda. Tárgyaló: II. emelet 219. Kiss Noémi 6. Polgári tanács ( Dr. Szolik Enikő ) Házassági, származási, tartási perek arányos része, a gazdasági perek, kártérítés, lakásügy, kötelmi jogviszonyból eredő egyéb pereket tárgyal. Birtokháborítási és határvonal pereket csak szükség esetén. Intézi a végrehajtási peren kívüli ügyek (kifogások, jelzálogos bekapcsolódások, stb.) arányos részét.

6 - 6 - Tárgyalási napja: kedd, csütörtök. Tárgyalóterem: I. emelet 118. Ácsné Turi Tímea 7. Polgári tanács: ( Dr. Csejtei Péter ) Jelenleg pontosan nem prognosztizálható ideig a tanács kirendelés folytán a Zalaegerszegi Törvényszéken jár el. Amennyiben a kirendelés megszűnik intézi az alábbi ügyeket : Tartási perek, tulajdoni és birtokperek arányos része, a gazdasági perek, kártérítés, lakásügy, kötelmi jogviszonyból eredő egyéb pereket tárgyal. Szükség esetén házassági bontópereket is intéz. 8. Polgári Tanács ( Dr. Székely Gábor ) Egyenlőre családjogi tárgyú gondnokság alá helyezési, apasági ügyeket, majd fokozatosan kötelmi és tulajdoni pereket is intéz. Tárgyalási napja: Tárgyalóterem: kedd, csütörtök II. emelet 216/A. Landi Nikoletta írnok 9. Polgári tanács ( Dr. Borda Anita ) Elsősorban házassági bontópereket, személyállapotra vonatkozó lakásügyi, illetve kötelmi jogviszonyból eredő egyéb pereket tárgyal. Intézi a végrehajtási peren kívüli ügyek (kifogások, jelzálogos bekapcsolódások, stb,) arányos részét. Tárgyalási napja: hétfő, szerda Tárgyalóterem: földszint 17. Kósek Anna írnok Dr. Károlyi Milán bírósági titkár helyettes törvényszéki végrehajtóként jár el. Gájerné dr. Szabó Andrea és Dr. Magyar Viktória bírósági titkárok a szabálysértési ügyek általuk tárgyalható részét a végrehajtási ügyeket, a pszichiátriai gyógykezeléssel kapcsolatos ügyeket és az egyéb peren kívüli ügyeket megosztva intézik. Meghallgatásaikat elsősorban hétfőnként illetve előzetes egyeztetés mellett más napokon tartják.

7 - 7 - Tárgyaló: II. emelet 219. Kalocsai Henriette és Domsa Rudolfné. A fogalmazók ellátják a peren kívüli ügyek intézését, valamint minden héten pénteken tartott panasznapot. Fogalmazók mellé az írnokok beosztását az elnöki irodavezető végzi. 3./ A távoltartási ügyeket a polgári ügyszakos bírók heti beosztásban intézik, a beosztásról előzetesen értesítést kap a Rendőrkapitányság, a Városi Ügyészség is. A szükségessé váló helyettesítéseket a jelen létszámhelyzetben az elnök távollétében az elnökhelyettes rendeli el. A törvényszéki végrehajtó feladatait helyettes törvényszéki végrehajtóként Dr. Károlyi Milán bírósági titkár látja el. Czékóné Simon Katalin írnok a megyei bírósági végrehajtó mellett dolgozik. Szükség esetén az elnök (elnökhelyettes) rendelkezése szerint lát el esetileg más feladatokat. Elnöki ügyfélfogadás: Minden páros hét: csütörtök délelőtt 9-11 óráig. Elnökhelyettes: Minden páratlan hét szerda délelőtt 9-11 óráig. A kezelőirodán ügyfélfogadás: hétfő-csütörtök de óráig pénteken: óráig. Végrehajtási ügyekben félfogadás: hétfő-csütörtök de óráig. péntek: óráig. Papp Miklós írnok az irattárat kezeli, a postázást végzi. Szabó Krisztiánné írnok a polgári ügyszakban lát el a leírási munkákat, postázásban szükség esetén helyettesít.

8 - 8 - Bemné Benczik Tünde írnok a kezelőirodán, valamint polgári és büntető ügyszakban is lát el feladatokat az elnök ( elnökhelyettes ) rendelkezése szerint. Nagykanizsa, december 7. napján. Tisztelettel: Dr. Kurta János a városi bíróság elnöke

9 A NAGYKANIZSAI VÁROSI BÍRÓSÁG (2013. január 1-től Nagykanizsai Járásbíróság) é v i Ü G Y E L O S Z T Á S I T E R V E

ÜGYELOSZTÁSI REND A SZEGEDI VÁROSI BÍRÓSÁGON 2013. ÉVI JANUÁR HÓ 1. NAPJÁTÓL

ÜGYELOSZTÁSI REND A SZEGEDI VÁROSI BÍRÓSÁGON 2013. ÉVI JANUÁR HÓ 1. NAPJÁTÓL I. ÜGYELOSZTÁSI REND A SZEGEDI VÁROSI BÍRÓSÁGON 2013. ÉVI JANUÁR HÓ 1. NAPJÁTÓL A Szegedi Városi Bíróság bírái büntető és civilisztikai ügyszakban ítélkeznek. Az adott ügyszakban beosztott bírák névsorát

Részletesebben

A Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság ügyelosztási rendje 2016. április hónaptól

A Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság ügyelosztási rendje 2016. április hónaptól A Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság ügyelosztási rendje 2016. április hónaptól Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság Polgári ügyszak bírói száma, tárgyalóterme, tárgyalási napjai

Részletesebben

Kecskeméti Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság Elnöke 6000 Kecskemét, Rákóczi u. 17-19. Tel./fax: 76/483-302

Kecskeméti Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság Elnöke 6000 Kecskemét, Rákóczi u. 17-19. Tel./fax: 76/483-302 Kecskeméti Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság Elnöke 6000 Kecskemét, Rákóczi u. 17-19. Tel./fax: 76/483-302 2013.El. III.A. 6/2.szám A KECSKEMÉTI KÖZIGAZGATÁSI ÉS MUNKAÜGYI BÍRÓSÁG ÜGYELOSZTÁSI RENDJE

Részletesebben

2011. El. II. B. 1/41. szám Veszprém, 2011. október 18.

2011. El. II. B. 1/41. szám Veszprém, 2011. október 18. A Veszprémi Városi Bíróság Elnöke 8201 Veszprém, Bajcsy-Zs u. 11. Pf.: 830 Tel.: (88) 428-106, Fax : (88) 590-235 2011. El. II. B. 1/41. szám Veszprém, 2011. október 18. A Veszprémi Városi Bíróság Ügyelosztási

Részletesebben

A Kecskeméti Városi Bíróság ügyelosztási Rendje 2013. évre POLGÁRI ÜGYSZAK

A Kecskeméti Városi Bíróság ügyelosztási Rendje 2013. évre POLGÁRI ÜGYSZAK KECSKEMÉTI VÁROSI BÍRÓSÁG E L N Ö K E 6000 Kecskemét, Rákóczi u. 17-19. Tel. / fax: 76/ 519-511 2012. El. III.A. 1/3. szám. A Kecskeméti Városi Bíróság ügyelosztási Rendje 2013. évre Elnök: Gillyné dr.

Részletesebben

A Székesfehérvári Törvényszék polgári-gazdasági ügyszakának 2014. június 1. napjától alkalmazandó ügyelosztási rendje. 1. sz. Pf.

A Székesfehérvári Törvényszék polgári-gazdasági ügyszakának 2014. június 1. napjától alkalmazandó ügyelosztási rendje. 1. sz. Pf. ELNÖKE 8000 Székesfehérvár, Dózsa Gy. út 1. t. 06 22 330-577 f. 06 22 330-577 e. birosag@szekesfehervarit.birosag.hu http://szekesfehervaritorvenyszek.birosag.hu 2014.El.III.A.8/10. A Székesfehérvári Törvényszék

Részletesebben

A Kecskeméti Járásbíróság ügyelosztási rendje 2015. évre

A Kecskeméti Járásbíróság ügyelosztási rendje 2015. évre JÁRÁSBÍRÓSÁG ELNÖKE KECSKEMÉT 6000 Kecskemét, Rákóczi u. 17-19. Tel./fax: 76/519-511 2014.El.III.A.1/5.szám A Kecskeméti Járásbíróság ügyelosztási rendje 2015. évre A Kecskeméti Járásbíróság ügyelosztási

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI BÍRÓSÁG CIVILISZTIKAI ÜGYSZAK 2012. ÉVRE VONATKOZÓ ÜGYELOSZTÁSI RENDJE

VESZPRÉM MEGYEI BÍRÓSÁG CIVILISZTIKAI ÜGYSZAK 2012. ÉVRE VONATKOZÓ ÜGYELOSZTÁSI RENDJE A VESZPRÉM MEGYEI BÍRÓSÁG e l n ö k e 8201 Veszprém, Vár u. 19. Pf.: 29. Tel.: (88) 577-500, Fax.: (88) 577-509 VESZPRÉM MEGYEI BÍRÓSÁG CIVILISZTIKAI ÜGYSZAK 2012. ÉVRE VONATKOZÓ ÜGYELOSZTÁSI RENDJE A

Részletesebben

2015. június. Beosztási és ügykiosztási rendje. Fővárosi Törvényszék Polgári Kollégium elsőfokú ügyszak

2015. június. Beosztási és ügykiosztási rendje. Fővárosi Törvényszék Polgári Kollégium elsőfokú ügyszak A FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZÉK POLGÁRI KOLLÉGIUMÁNAK 2015. június Beosztási és ügykiosztási rendje I. Fővárosi Törvényszék Polgári Kollégium elsőfokú ügyszak Bírói Tanács száma, tárgyalási napjai, tárgyalóterme

Részletesebben

Budai Központi Kerületi Bíróság ügyelosztási rendje. 2016. március. Szervezeti egység megnevezése Budai Központi Kerületi Bíróság Büntető Csoport

Budai Központi Kerületi Bíróság ügyelosztási rendje. 2016. március. Szervezeti egység megnevezése Budai Központi Kerületi Bíróság Büntető Csoport 2015.El.III.A.01/7. Budai Központi Kerületi Bíróság ügyelosztási rendje 2016. március Szervezeti egység megnevezése Budai Központi Kerületi Bíróság Büntető Csoport Bírói tanács száma, tárgyalási napjai,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Doba Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8482 Doba, Kossuth u. 10. Szám: D-57-19 /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Doba Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. december 30 -án 17,30 órai

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2015. április 30-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2015. április 30-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2015. április 30-án tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a házi gyermekorvosi és fogorvosi megállapodások módosítására Előterjesztő: Előkészítő: dr. Váliné Antal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: 317-18/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal ügyfélfogadási rendje. Kormányablak Győr 9021 Győr, Árpád út 32. Hétfő- Péntek: 8.00-20.00

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal ügyfélfogadási rendje. Kormányablak Győr 9021 Győr, Árpád út 32. Hétfő- Péntek: 8.00-20.00 ügyfélfogadási rendje Kormányablak Győr 9021 Győr, Árpád út 32. Hétfő- Péntek: 8.00-20.00 Sopron 9400 Sopron, Új u. 26. Hétfő- Péntek: 8.00-20.00 Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatósága

Részletesebben

/2014. ( ) Kt. határozat tervezet a Képviselő-testület 2015. I. félévi munkatervéről

/2014. ( ) Kt. határozat tervezet a Képviselő-testület 2015. I. félévi munkatervéről /2014. ( ) Kt. határozat tervezet a Képviselő-testület 2015. I. félévi munkatervéről Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 10/2013.(V.8.) önkormányzati

Részletesebben

Az Országos Bírósági Hivatal vezetői

Az Országos Bírósági Hivatal vezetői 1.1.3. A szerv vezetői OBH elnöke Dr. Handó Tünde elnök Telefon: 311-5884 és 312-7424 Az Országos Bírósági Hivatal vezetői OBH elnökhelyettesei Dr. Gyarmathy Judit elnökhelyettes Telefon: 354-4270 E-mail:obh@obh.birosag.hu

Részletesebben

BFKH XVII. Kerületi Hivatala 2014. év végi ünnepi ügyfélfogadási rendje

BFKH XVII. Kerületi Hivatala 2014. év végi ünnepi ügyfélfogadási rendje BFKH XVII. Kerületi Hivatala 2014. év végi ünnepi ügyfélfogadási rendje Tisztelt Ügyfeleink! A Kormány által rendeletben meghatározott téli igazgatási szünet keretein belül 2014. december 22. napjától

Részletesebben

A MISKOLCI TÖRVÉNYSZÉK ÉS AZ IGAZGATÁSI FELÜGYELETE ALÁ TARTOZÓ JÁRÁSBÍRÓSÁGOK 2016. ÉVI ÜGYELOSZTÁSI RENDJE

A MISKOLCI TÖRVÉNYSZÉK ÉS AZ IGAZGATÁSI FELÜGYELETE ALÁ TARTOZÓ JÁRÁSBÍRÓSÁGOK 2016. ÉVI ÜGYELOSZTÁSI RENDJE ELNÖKE 3525 Miskolc, Dózsa György u. 4. t. 06-46-343-891 f. 06-46-343-909 e. birosag@miskolcit.birosag.hu http://miskolcitorvenyszek.birosag.hu 2014. El. III. A. 01/49. szám A MISKOLCI TÖRVÉNYSZÉK ÉS AZ

Részletesebben

Az Országos Bírósági Hivatal vezetői

Az Országos Bírósági Hivatal vezetői 1.1.3. A szerv vezetői OBH elnöke Dr. Handó Tünde elnök Telefon: 311-5884 és 312-7424 Az Országos Bírósági Hivatal vezetői OBH elnökhelyettesei Dr. Gyarmathy Judit elnökhelyettes Telefon: 354-4270 E-mail:obh@obh.birosag.hu

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. június 13. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. június 13. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Szám: 10833-2/2016. J e g y z ő k ö n y v Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. június 13. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Készült: 4 példányban 1 pld Eredeti példány 1 pld.

Részletesebben

Határozat száma: 49/2014. (X.13.) Tárgy: Roma települési nemzetiségi képviselő választás eredményének megállapítása HATÁROZAT

Határozat száma: 49/2014. (X.13.) Tárgy: Roma települési nemzetiségi képviselő választás eredményének megállapítása HATÁROZAT Határozat száma: 49/2014. (X.13.) Tárgy: Roma települési nemzetiségi képviselő választás eredményének megállapítása HATÁROZAT Nádudvar Város Helyi Választási Bizottsága a választási eljárásról szóló 2013.

Részletesebben

A GYAKORLATI KÉPZÉS RENDJE

A GYAKORLATI KÉPZÉS RENDJE KAPOSVÁRI EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM A GYAKORLATI KÉPZÉS RENDJE 2014/2015. tanév I. félév Tanító szakvezetők: 1. a Bánkutiné Mándy Gabriella 1. b Horváthné Nyári Éva 3. a Fornai Éva

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Dr. Szántó Mária jegyzıi

JEGYZİKÖNYV. Dr. Szántó Mária jegyzıi JEGYZİKÖNYV Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2007. február 6-án megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester, Csányi

Részletesebben

Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Bp., XI. ker. Keveháza utca 19-21. - 6898; 7033; 7034; 7060 és 7063; engedélyokiratos építési munkák

Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Bp., XI. ker. Keveháza utca 19-21. - 6898; 7033; 7034; 7060 és 7063; engedélyokiratos építési munkák AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ III. kötet KÖZBESZERZÉSI MŰSZAKI LEÍRÁS ÉS ÁRAZATLAN KÖLTSÉGVETÉS Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Bp., XI. ker. Keveháza utca 19-21. - 6898; 7033; 7034; 7060 és 7063; engedélyokiratos

Részletesebben

Világbajnokság megvalósításához szükséges létesítményfejlesztésr ől szóló 2015. évi XXXIII. törvény módosításáró l

Világbajnokság megvalósításához szükséges létesítményfejlesztésr ől szóló 2015. évi XXXIII. törvény módosításáró l i: c 2015. évi... törvény Érkezett: 2015 JÚN 0 2. a Budapesten megrendezend ő Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság megvalósításához szükséges létesítményfejlesztésr ől szóló 2015.

Részletesebben

A Magyar Ügyvédi Kamara Elnökének 1/2015.10.22. sz. H A T Á R O Z A T A

A Magyar Ügyvédi Kamara Elnökének 1/2015.10.22. sz. H A T Á R O Z A T A 1/2015.10.22. sz. A Magyar Ügyvédi Kamara Elnöke a Budapesti Ügyvédi Kamara Alapszabályának 10. pontjában felsorolt ott főtitkári feladatokként megjelölt közfeladatok ellátására kijelöli dr. Bálint Szilvia

Részletesebben

M E G Á L L A P O D Á S. 1. számú módosítása

M E G Á L L A P O D Á S. 1. számú módosítása A FELCSÚTI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL LÉTREHOZÁSÁRÓL ÉS FENNTARTÁSÁRÓL szóló M E G Á L L A P O D Á S 1. számú módosítása Felcsút Községi Önkormányzata Képviselő- testülete, Alcsútdoboz Települési Önkormányzat

Részletesebben

Kedves Hallgatók! Az alábbi táblázatokban találjátok a csoportbeosztást.

Kedves Hallgatók! Az alábbi táblázatokban találjátok a csoportbeosztást. Kedves Hallgatók! Az alábbi táblázatokban találjátok a csoportbeosztást. Kérjük, hogy az első tanítási napon a megadott teremben jelenjetek meg. Az első napra max. 7 200 forint készpénzt hozzatok magatokkal

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje

Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje 3./ Az ügyfélfogadás időpontjai az Okmányiroda kivételével: Polgármesteri Hivatal Emőd, Kossuth tér 1. Hétfő : 8.00-16.00 -ig Szerda: 8.00-17.00 -ig Péntek:

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. november 18. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kulturális, Oktatási és Szociális Bizottságának 2015. április 30. napján 15 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE HU HU HU AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA Brüsszel, 22.12.2006 COM(2006) 916 végleges 2006/0300 (COD) Javaslat: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE pénzügyi konglomerátumhoz tartozó hitelintézetek,

Részletesebben

A szabályzat hatálya. Az elrendelés

A szabályzat hatálya. Az elrendelés O R S Z Á G O S B Í R Ó S Á G I H I V A T A L ELNÖKE Az Országos Bírósági Hivatal elnökének 21/2012. (XI. 23.) OBH utasítása a bírák és egyes igazságügyi alkalmazottak által teljesített ügyelet és készenlét

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 85. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 85. szám MAGYAR KÖZLÖNY 85. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2014. június 25., szerda Tartalomjegyzék 252/2014. (VI. 25.) KE határozat Bírói felmentésről 10488 253/2014. (VI. 25.) KE határozat Bírói felmentésről

Részletesebben

Az Újpesti Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft Védőnői Szolgálata által ellátott iskolák

Az Újpesti Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft Védőnői Szolgálata által ellátott iskolák Az Újpesti Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft Védőnői Szolgálata által ellátott iskolák Megyeri Úti Általános Iskola 1044 Bp., Megyeri út 20. 230 30 71 védőnő: Balogh Renáta rendelési idő: hétfő 8

Részletesebben

Nyírbátori Járásbíróság Elnöke 4300 Nyírbátor, Báthory u. 4. Pf. 2. Tel: 42/524-076 Fax: 42/524-099 E-mail: birosag_nyirbator@nyirbator.birosag.

Nyírbátori Járásbíróság Elnöke 4300 Nyírbátor, Báthory u. 4. Pf. 2. Tel: 42/524-076 Fax: 42/524-099 E-mail: birosag_nyirbator@nyirbator.birosag. Nyírbátori Járásbíróság Elnöke 4300 Nyírbátor, Báthory u. 4. Pf. 2. Tel: 42/524-076 Fax: 42/524-099 E-mail: birosag_nyirbator@nyirbator.birosag.hu 2015. El. III. A. 1. NYÍRBÁTORI JÁRÁSBÍRÓSÁG 2016. ÉVI

Részletesebben

A Hungarikum Bizottság ágazati szakbizottságainak alapszabálya

A Hungarikum Bizottság ágazati szakbizottságainak alapszabálya A Hungarikum Bizottság ágazati szakbizottságainak alapszabálya Széles Ivett hungarikum titkársági koordinátor Élelmiszer-feldolgozási Főosztály Hungarikum Bizottság Titkársága Előzmények 2012. évi XXX.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÁPTALANTÓTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám: 286-1/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Káptalantóti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 10-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli,

Részletesebben

Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 27-i rendkívüli ülésére. 5. napirendi pont

Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 27-i rendkívüli ülésére. 5. napirendi pont E LŐTERJESZTÉS 2013. szeptember 27-i rendkívüli ülésére 5. napirendi pont Előterjesztés címe és tárgya: A Tabajdi Oktatásért és Ifjúságért Közalapítvány új tisztségviselőinek megválasztása, Alapító Okirat

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2011. december 12.

JEGYZİKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2011. december 12. JEGYZİKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2011. december 12. JEGYZİKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. december 12. napján 15 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

J A V A S L A T az Ózdi Járásbíróság ülnökeinek megválasztására

J A V A S L A T az Ózdi Járásbíróság ülnökeinek megválasztására J A V A S L A T az Ózdi Járásbíróság ülnökeinek megválasztására Ó z d, 2015. április 23. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Közgyűlésének 14/2015. számú határozata

A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Közgyűlésének 14/2015. számú határozata 14/2015. számú határozata A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Közgyűlése az előterjesztésnek megfelelően a következő személyeket jelölte ki a Szavazatszámláló Bizottság tagjainak:

Részletesebben

BŰNÖZÉSI ÉS BŰNÜLDÖZÉSI ADATOK AZ ÜGYÉSZSÉGI NYOMOZÁSOK KÖRÉBŐL. 2008. év

BŰNÖZÉSI ÉS BŰNÜLDÖZÉSI ADATOK AZ ÜGYÉSZSÉGI NYOMOZÁSOK KÖRÉBŐL. 2008. év BŰNÖZÉSI ÉS BŰNÜLDÖZÉSI ADATOK AZ ÜGYÉSZSÉGI NYOMOZÁSOK KÖRÉBŐL KIADJA: LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG SZÁMÍTÁSTECHNIKA-ALKALMAZÁSI ÉS INFORMÁCIÓS FŐOSZTÁLY ISSN 1587-4958 - 3 - B E V E Z E T Ő Az ügyészség nyomoz

Részletesebben

A Nyugat-magyarországi Egyetem Szenátusának 2012. évi ülésrendje és munkaterve

A Nyugat-magyarországi Egyetem Szenátusának 2012. évi ülésrendje és munkaterve A Nyugat-magyarországi Egyetem Szenátusának 2012. évi ülésrendje és munkaterve Elfogadva a Szenátus 170/2011. (XII.07.) sz. határozatával 2012. január 25. szerda 2. Az Apáczai Csere János Kar beszámolója

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv

Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv Jegyzőkönyv Szám: 2/2014. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. január 30-án 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

Oktatási és Közművelődési Főosztály, /00Í MA - Budapest,

Oktatási és Közművelődési Főosztály, /00Í MA - Budapest, Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormám >:at Képviselő-testület ülése Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat / / / Polgármesteri Hivatal g / ^ihf Vj >X)*\ Oktatási és Közművelődési Főosztály,

Részletesebben

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata I. Általános rendelkezések, fogalom meghatározások Szabályzatunk célja, hogy a Justh Zsigmond Városi Könyvtár, mint nyilvános könyvtár a könyvtári

Részletesebben

Ü Ú Ú Á Á Ő É é ö é é é é é ü ö é é é é é é é é é é ö é ö ö ö é é é é é é ö é é é é ö é ű é é é ö é é é é éé ö é éö é é ö é é é é ö é ű é é é ö ö é é é é é ö é ö é é ö ö é ö é é é é é é ü é é ö é é é é

Részletesebben

Múcsonyi Helyi Választási Bizottság

Múcsonyi Helyi Választási Bizottság Múcsonyi Helyi Választási Bizottság 3744 Mucsony, Fő út 2. : 48/403-078 Fax: 48/403-078/126 sz. mellék hivatali e-mail: hivatal@mucsony.hu A Múcsonyi Helyi Választási Bizottság 49/2014. (X.12.) határozata

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 3-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 3-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 3-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Anyakönyvvezetői többletszolgáltatásokért fizetendő díjakról, és

Részletesebben

NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatósága Központi e-mail cím: borsodaig@nav.gov.hu Központi levelezési cím: 3550 Miskolc, Pf.: 286.

NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatósága Központi e-mail cím: borsodaig@nav.gov.hu Központi levelezési cím: 3550 Miskolc, Pf.: 286. NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatósága Központi e-mail cím: borsodaig@nav.gov.hu Központi levelezési cím: 3550 Miskolc, Pf.: 286. Név Szervezeti egység Beosztás Telefon Fax Irsz. Helység Cím Dr.

Részletesebben

BÍRÓSÁGI KÖZLÖNY TARTALOM AZ ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL ELNÖKÉNEK DÖNTÉSEI/4 UTASÍTÁS/4 HATÁROZAT/4 AZ ORSZÁGOS BÍRÓI TANÁCS DÖNTÉSEI/4 HATÁROZATOK/4

BÍRÓSÁGI KÖZLÖNY TARTALOM AZ ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL ELNÖKÉNEK DÖNTÉSEI/4 UTASÍTÁS/4 HATÁROZAT/4 AZ ORSZÁGOS BÍRÓI TANÁCS DÖNTÉSEI/4 HATÁROZATOK/4 TARTALOM AZ ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL ELNÖKÉNEK DÖNTÉSEI/4 UTASÍTÁS/4 7/2014. (VI. 20) OBH utasítás az ügyek ésszerű időn belül való elbírálásának biztosítása érdekében az eljáró ság kijelöléséről szóló

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

E-hiteles tulajdoni lap - Teljes másolat Megrendelés szám:30005/60588/2016 2016.06.24 Szektor : 61

E-hiteles tulajdoni lap - Teljes másolat Megrendelés szám:30005/60588/2016 2016.06.24 Szektor : 61 Székesfehérvár Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Kégl Gy. u. 1. Oldal: 1 / 8 2483 Posta utca 66. "felülvizsgálat alatt" I. R É S Z 1. Az ingatlan adatai: alrészlet adatok terület kat.t.jöv. alosztály

Részletesebben

Az ACCESS Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság. 2012. április 25. napján tartott RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRŐL.

Az ACCESS Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság. 2012. április 25. napján tartott RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRŐL. Az ACCESS Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2012. április 25. napján tartott RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRŐL készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 JEGYZŐKÖNYV amely készült a 2012. április 25.

Részletesebben

osztályvezető elérhetősége: levelezési cím, munkavégzési hely: 8640 Fonyód, Ady Endre utca 39. tel/fax: 85/361-214

osztályvezető elérhetősége: levelezési cím, munkavégzési hely: 8640 Fonyód, Ady Endre utca 39. tel/fax: 85/361-214 Kormányablak Osztály és Okmányirodai Osztály Osztályvezető neve: Dr. Sütő Bernadett Böröndi Franciska osztályvezető elérhetősége: levelezési cím, munkavégzési hely: tel/fax: 85/361-214 e-mail: hivatal@fonyod.gov.hu

Részletesebben

KÁR-MENTOR Bt. 5000 Szolnok, Arany János út 20. Tel: 56/426-226 Tfax: 56/513-395 e-mail: karmentor@brokerroyal.hu. Tisztelt Ajánlattevő!

KÁR-MENTOR Bt. 5000 Szolnok, Arany János út 20. Tel: 56/426-226 Tfax: 56/513-395 e-mail: karmentor@brokerroyal.hu. Tisztelt Ajánlattevő! KÁR-MENTOR Bt. 5000 Szolnok, Arany János út 20. Tel: 56/426-226 Tfax: 56/513-395 e-mail: karmentor@brokerroyal.hu Tisztelt Ajánlattevő! Mellékelten megküldjük a Pilisi Labdarugó Klub részére a Vázlatterv,

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Szerződés odaítélése - Gyorsított tárgyalásos eljárás. HU-Szombathely: Banki szolgáltatások

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Szerződés odaítélése - Gyorsított tárgyalásos eljárás. HU-Szombathely: Banki szolgáltatások /7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:2666-200:text:hu:html HU-Szombathely: Banki szolgáltatások 200/S 7-2666 SZERZŐDÉS ODAÍTÉLÉSÉRŐL SZÓLÓ HIRDETMÉNY Szolgáltatás

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. február 25-i ülésére Tárgy: A polgármester 2016. évi szabadság ütemezésének jóváhagyása Előadó: Sümegi Attila jegyző Előterjesztés

Részletesebben

Bírói testületek. Az összbírói értekezlet

Bírói testületek. Az összbírói értekezlet 2.6. Döntéshozatali ülések. Bírói testületek. Bírói testületek A bíróságok igazgatásában közreműködő bírói testületek: a) a Kúria teljes ülése, az ítélőtáblák és a törvényszékek összbírói értekezlete,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. május 5. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. május 5. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. május 5. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

HASZNOS TUDNIVALÓK 2014/2015-ös tanév tavaszi félév

HASZNOS TUDNIVALÓK 2014/2015-ös tanév tavaszi félév HASZNOS TUDNIVALÓK 2014/2015-ös tanév tavaszi félév JANUÁR 1. csütörtök 2. péntek Téli rektori szünet utolsó. 3. szombat 4. vasárnap 2014/2015 tanév őszi féléves záróvizsga időszak első 5. hétfő 6. kedd

Részletesebben

ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ő ű Á ű ű Á ű Á ű ű ű Ő ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű ű Á ű ű Ő ű ű ű ű ű Á ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2007. április 19-ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2007. április 19-ei ülésére Szám: 02/79-6/2007 VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Ügyiratszám: SMÖ/150-1/2015.

Ügyiratszám: SMÖ/150-1/2015. SOMOGY MEGYEI KÖZGYŰLÉS ELNÖKE 7400 KAPOSVÁR, Vármegyeháza, Fő utca 10. tel.: 82/898-246 e-mail: jako.gergely@som-onkorm.hu Ügyiratszám: SMÖ/150-1/2015. ELŐTERJESZTÉS a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési

Részletesebben

Rendőrkapitányság Kaposvár KMB Alosztály név telefonszám fogadóóra helye fogadóóra ideje működési körzet

Rendőrkapitányság Kaposvár KMB Alosztály név telefonszám fogadóóra helye fogadóóra ideje működési körzet Rendőrkapitányság KMB Alosztály Rákóczi Balázs c.r.tzls 20/449-59-76 7521 Kaposmérő, Hunyadi u. 4. 7522Kaposújlak Kossuth L. u. 10 Nagy Krisztián c.r.tzls 20/449-59-76 7400, Szent Kiss Zsombor János r.ftörm

Részletesebben

4/2016. (VI. 30.) kancellári utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Kancellárját illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről

4/2016. (VI. 30.) kancellári utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Kancellárját illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről Munkáltatói jogkörök gyakorlásának rendje delegált jogkörök 1 IKT/5-1529/2016. 4/2016. (VI. 30.) i utasítás a Szegedi Tudományegyetem Kancellárját illető munkáltatói jogkörök delegálásának rendjéről A

Részletesebben

V g é r g eh e a h j a tás á i s pe p r e ek Dr. r P ri r b i ul u a l L ász s ló e y g e y t e e t m e i m i do d ce c n e s

V g é r g eh e a h j a tás á i s pe p r e ek Dr. r P ri r b i ul u a l L ász s ló e y g e y t e e t m e i m i do d ce c n e s Végrehajtási perek Polgári eljárásjog elıadás Dr. Pribula László egyetemi docens Végrehajtási perek áttekintése A jogvita tárgya A végrehajtási per elnevezése A követelés olyan okból már nem érvényesíthetı,

Részletesebben

A PÉCSI TÖRVÉNYSZÉK ÉS AZ ILLETÉKESSÉGI TERÜLETÉN MŰKÖDŐ BÍRÓSÁGOK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

A PÉCSI TÖRVÉNYSZÉK ÉS AZ ILLETÉKESSÉGI TERÜLETÉN MŰKÖDŐ BÍRÓSÁGOK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA ELNÖK 7623 Pécs, Rákóczi út 34., 7601 Pécs, Pf. 36. t. 06 72 503-502 f. 06 72 503-538 e. birosag@pecsit.birosag.hu pecsitorvenyszek.birosag.hu 2013. El. I.D.15. A PÉCSI TÖRVÉNYSZÉK ÉS AZ ILLETÉKESSÉGI

Részletesebben

Balatonboglári Okmányiroda ügyintézők

Balatonboglári Okmányiroda ügyintézők Kormányablak Osztály és Okmányirodai Osztály osztályvezető neve: Dr. Sütő Bernadett Bőröndi Franciska osztályvezető elérhetősége: levelezési cím, munkavégzési : tel.:, fax: e-mail: hivatal@fonyod.gov.hu

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2006. február 13-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2006. február 13-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. február 13-i ülésére Tárgy: A személyes gondoskodást nyújtó ellátások térítési díjai megállapításának szabályairól szóló rendelet

Részletesebben

Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2013. december 12-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2013. december 12-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2013. december 12-ei ülésének jegyzőkönyvéből: 189/2013.(XII.12.) sz. önkormányzati határozat: Megállapodás a Törökszentmiklós és Térsége Többcélú

Részletesebben

Összefoglaló jelentés a 2015. évi belső ellenőrzési terv végrehajtásáról

Összefoglaló jelentés a 2015. évi belső ellenőrzési terv végrehajtásáról ELŐTERJESZTÉS Összefoglaló jelentés a 2015. évi belső ellenőrzési terv végrehajtásáról A.) A helyi önkormányzat belső ellenőrzését a belső kontrollrendszer, a folyamatba épített, előzetes, utólagos vezetői

Részletesebben

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333. 2010. december 9. napján tartandó rendkívüli

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333. 2010. december 9. napján tartandó rendkívüli Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333 Sorszám: 2 Ügyiratszám: 980-8 /2010. 70-12-1/2010. E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete

Részletesebben

1. Sárvár, Kossuth tér 5. földszint 1. szám (hrsz: 173/A/8) alatt található ingatlan értékesítése

1. Sárvár, Kossuth tér 5. földszint 1. szám (hrsz: 173/A/8) alatt található ingatlan értékesítése SÁRVÁR VÁROS POLGÁRMESTERE 9600 Sárvár, Várkerület 2. Pf. 78. Fax.: 95/323-555, Tel.:95/ 320-265, Tx 37-417 ELŐTERJESZTÉS Előterjesztés az elővásárlási joggal nem érintett Sárvár, 784/10/A/1 hrsz-ú, Sárvár,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi határozatot hozta: 2014. június 23. napján 19.00 órakor tartott ülésének könyvéből. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi határozatot hozta: Tárgy: napirend elfogadása

Részletesebben

a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés tisztségviselőinek, tagjainak és a bizottságok tagjainak tiszteletdíjáról és juttatásairól szóló

a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés tisztségviselőinek, tagjainak és a bizottságok tagjainak tiszteletdíjáról és juttatásairól szóló a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés tisztségviselőinek, tagjainak és a bizottságok tagjainak tiszteletdíjáról és juttatásairól szóló 11/2013. (IX.26.) önkormányzati rendelet, egységes szerkezetbe

Részletesebben

(1) A szabályzat hatálya a megyei (fővárosi) és a helyi (munkaügyi) bíróságra terjed ki.

(1) A szabályzat hatálya a megyei (fővárosi) és a helyi (munkaügyi) bíróságra terjed ki. 1999. évi 14. számú szabályzata a fogalmazók joggyakorlatáról, képzéséről és értékeléséről A bíróságok szervezetéről és igazgatásáról szóló 1997. évi LXVI. törvény 39. -ának q) pontja alapján figyelemmel

Részletesebben

Lövıi Helyi Választási Iroda Vezetıje 9461. Lövı, Fı u.181. Tel. : 99/533-550, Fax : 99/533-558 E-mail: korjegyzo@lovkorjegyzo.hu 23-20 /2014. Tárgy: Önkormányzati képviselık számának megállapítása H a

Részletesebben

Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete. 3531 Miskolc, Vászonfehérítő u. 64. 3/2. Határozatok Tára

Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete. 3531 Miskolc, Vászonfehérítő u. 64. 3/2. Határozatok Tára Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete 3531 Miskolc, Vászonfehérítő u. 64. 3/2 Határozatok Tára 1 2013. BFTE/EL/2013/1 (04.01.) határozat Makár Marietta munkavállaló visszavétele 2013. április 16-tól,

Részletesebben

KOIB_02 - Nyári napközi szervezése (2016) 2016. március 23. ELŐTERJESZTÉS

KOIB_02 - Nyári napközi szervezése (2016) 2016. március 23. ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Kulturális, Oktatási és Ifjúsági Bizottsága 2016. március 23-ai ülésére 2. napirend Tárgya: Nyári napközi szervezése (2016) Előadó: Margruber János jegyző Melléklet:

Részletesebben

1. számú melléklet TÁJÉKOZTATÓ A BÍRÓSÁGI ÜLNÖKÖK VÁLASZTÁSÁRÓL

1. számú melléklet TÁJÉKOZTATÓ A BÍRÓSÁGI ÜLNÖKÖK VÁLASZTÁSÁRÓL 1. számú melléklet TÁJÉKOZTATÓ A BÍRÓSÁGI ÜLNÖKÖK VÁLASZTÁSÁRÓL A Magyar Köztársaság Alkotmányának 46. (2) bekezdése értelmében a törvény által meghatározott ügyekben és módon nem hivatásos bírák (ülnökök)

Részletesebben

A Győri Ítélőtábla Szervezeti és Működési Szabályzata. Általános rendelkezések. I. Fejezet

A Győri Ítélőtábla Szervezeti és Működési Szabályzata. Általános rendelkezések. I. Fejezet GYŐRI ÍTÉLŐTÁBLA ELNÖKE 2012.El.II.B.42. szám A Győri Ítélőtábla Szervezeti és Működési Szabályzata Általános rendelkezések I. Fejezet A Szervezeti és Működési Szabályzat célja, rendeltetése, jogforrásai,

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV amely készült a Cg. 16-10-001759 számon bejegyzett EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (5000 Szolnok, Szapáry út 18.) 2011. január

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Hidegkút Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. január 28.-i Képviselő-testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS Hidegkút Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. január 28.-i Képviselő-testületi ülésére Hidegkút Német Nemzetiségi Önkormányzat ELNÖKE Szám: ELŐTERJESZTÉS Hidegkút Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. január 28.-i Képviselő-testületi ülésére Tárgy: A) Önkormányzat saját bevételeinek és adósságot

Részletesebben

Budaörsi Egészségügyi Központ

Budaörsi Egészségügyi Központ 150 Aneszteziológia 2.emelet minden nap 17.00-19.00 17.00-19.00 17.00-19.00 17.00-19.00 17.00-19.00 130 445-489 123 (labor) Dietetika (70-311-79-32) 129 Hétfő 130 Szerda Csütörtök 129 (csüt.) 116 (pént.)

Részletesebben

EURÓPAI UNIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENT 2006/0287 (COD) PE-CONS 3648/2/07 REV 2

EURÓPAI UNIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENT 2006/0287 (COD) PE-CONS 3648/2/07 REV 2 EURÓPAI UNIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENT A TANÁCS Brüsszel, 2008. február 26. (OR. en) 2006/0287 (COD) PE-CONS 3648/2/07 REV 2 ENV 447 ENT 104 CODEC 899 JOGI AKTUSOK ÉS EGYÉB ESZKÖZÖK Tárgy: AZ EURÓPAI PARLAMENT

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 487-5/2015.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 487-5/2015. 32/2015.(II.10.) KT Dunaföldvár Város Képviselő-testülete az önkormányzati beszerzésekre vonatkozó 2015. évi közbeszerzési tervét jóváhagyja. Felhatalmazza a t a tervben szereplő eljárások megindítására.

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 16-i ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 16-i ülésére 5548-1/2015. E L Ő T E R J E S Z T É S 2015. december 16-i ülésére Tárgy: A Kerekegyházi Kábelkommunikációs Kft-nek biztosított tagi kölcsön visszafizetési határidejének módosítása Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

H A T Á R O Z A T I N D O K O L Á S

H A T Á R O Z A T I N D O K O L Á S Iktatószám: Tárgy: BOO/001/01651-0004/2015 Elsőfokú kötelezést kiszabó határozat H A T Á R O Z A T Ózd Város Önkormányzatát (székhelye: 3600 Ózd, Városház tér 1., adószáma: 15726487-2-05) kötelezem, hogy

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

VI. fejezet (251. (2) bek.)

VI. fejezet (251. (2) bek.) (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítőben történő közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérő a Kbt. mely rendelkezése (, bekezdés, pont) alapján tartozik annak a hatálya

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. Készítette: Fodorné Szabó Mária E L Ő T E R J E S Z T É S a Segítő Kezek Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat Intézményfenntartó

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer. Kérjük, a kérelmet olvashatóan, nyomtatott nagy betűkkel töltse ki! I. rész: Azonosító adatok

Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer. Kérjük, a kérelmet olvashatóan, nyomtatott nagy betűkkel töltse ki! I. rész: Azonosító adatok Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer Állandó meghatalmazás és annak nyilvántartásba vétele iránti kérelem Benyújtandó a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatási szerv (MVH) bármely

Részletesebben

A DEBRECENI TÖRVÉNYSZÉK Szervezeti és Működési Szabályzata

A DEBRECENI TÖRVÉNYSZÉK Szervezeti és Működési Szabályzata DEBRECENI TÖRVÉNYSZÉK ELNÖKE 4025 Debrecen, Széchenyi u. 9. 4001 Debrecen, Pf. 131. Tel.: (52) 310-630 Fax: (52) 347-139 kahleri@debrecenit.birosag.hu 2016.El. II. A. 1. A DEBRECENI TÖRVÉNYSZÉK Szervezeti

Részletesebben

A HVB 3 igen szavazattal meghozza az alábbi határozatot: 3/2014. (V.20.) HVB határozat: Helyi Választási Biztosság póttagjának lemondása

A HVB 3 igen szavazattal meghozza az alábbi határozatot: 3/2014. (V.20.) HVB határozat: Helyi Választási Biztosság póttagjának lemondása 1. számú HVB jegyzőkönyv Készült: a HVB üléséről 2014. május 20-án 16:00-kor Jelen vannak: Antal Lászlóné HVB elnöke Síposné Ferge Katalin HVB elnök helyettes Beke Árpád HVB tag Urbánné Lengyel Zsuzsanna

Részletesebben