tiszta forrás T-MARKT Szakáruház Logisztika Kft Pomáz, Határ u Pf 7. Tel.: ; Fax:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "tiszta forrás T-MARKT Szakáruház Logisztika Kft. 2013 Pomáz, Határ u. 8-14. Pf 7. Tel.: 06-26-525-500; Fax: 06-26-525-520"

Átírás

1 Iránytû kiadvány T-MARKT Szakáruház Logisztika Kft Pomáz, Határ u Pf 7. Tel.: ; Fax: Internet: Internet:

2 Az emberi szervezet működésére a táplálék, a víz és a levegő gyakorolja a legnagyobb hatást. Táplálék nélkl hetekig is fenn tudja tartani magát az ember, de víz nélkl másfél nap alatt elpusztul. Napi 3 liter tiszta ivóvíz szkséges a szervezetnknek az anyagcsere folyamatok egészséges működéséhez. Az egészséges ivóvíz Kristálytiszta ivóvizet a főzéshez is Az igényes emberek ma már ásványvizet isznak. Teszik ezt azért, mert tudják, hogy a vezetékes víz elsősorban frdésre, WC öblítésre, kocsimosásra való. Létezik az ásványvíznél jobb megoldás is az ivóvíz előállítására. A Tiszta Forrás háztartási ivóvíztisztító berendezések az ásványvíznél is tisztább vizet állítanak elő a kívánt mennyiségben, így főzésre is tiszta vizet használhat. 2. A víz pótolhatatlan jelentőségű az ember és a többi élőlény számára. Erről bővebben olvashat a 3. számú irodalomban.

3 Honnan származik a víz A víz a Nap hatására elpárolog a tengerből, felhőkké alakul, a szél a szárazföld felé fújja, ahol a hegyeknél történő hirtelen emelkedéstől lehl és kicsapódnak a párából a vízcseppek amelyek lepotyognak a földre. A földre érés közben a szegény vízcseppek a levegőből, az autók, épletek felleteiről viszik magukkal a piszkot. Felszívódnak a talajban, ahol újabb szennyeződéseket vehetnek fel, például műtrágyát, rléket, vegyszereket. Útközben a víz igyekszik megszabadulni a hozzáragadt szennyeződésektől a kőzet és talajrétegeken történő áthaladáskor. A víz a talajban is mozog ameddig egy on keresztl ki nem lép és a patakokba, folyókba gyűlve elindul a kiindulási helyére a tengerekbe, óceánokba. 3.

4 De hiszen tisztítják a vizet, nem? Dr. Michael Colgan a Föld egyik legnevesebb és legismertebb táplálkozástudományi szaktekintélye könyvében (1) részletesen ír például a víztisztítás megbízhatóságáról az USA-ban: De hiszen tisztítják a vizet, nem? Nem! A vízművek mindentt csak bizonyos minimum-szabványnak megfelelőem kezelik a vizet. Készleteinket azonban több mint kölönféle vegyi anyag szennyezi. Rendkívl nehéz és költséges valamennyit kivonni a jelenleg használt, elavult és gyengén finanszírozott tisztítórendszerekkel. A Természetvédelmi Tanács (Natural Resources Defence Council) friss jelentése szerint víztisztító zemeink több mint kétharmada elavult. A vízgyi mérnökök vonakodnak bevallani ezeket a gondokat. Megteszik, amire a rendelkezéskre álló eszközökkel képesek. Egy átlagos víztisztító zem mintegy vegyi anyag jelenlétét képes vizsgálni, és ennek nagyjából a felét, kb. 20-at próbál meg kiszűrni. (A teljesítmény 60 ezerből 20.) A fennmaradó féle vegyszer akadálytalanul bejuthat a szervezetnkbe. Sokszor még az is ottmarad, amit megpróbálnak eltávolítani. A vízművek ráadásul még mérgező anyagokat is adagolnak a vízhez, például klórt és alumíniumot, olyan vegyi anyagokat, amelyeknek a szervezetnkben semmi keresnivalójuk. A klórozás a járványok megelőzésének elavult módszere. 4.

5 Ötven évvel ezelőtt alkalmazták először, de mérgező voltával a tudósok már akkoriban is tisztában voltak. A klór reakcióba lép a vízben véletlenszerűen megmaradt szerves hulladékokkal, és trihalometán nevű veszélyes anyag képződik. Ez közismerten rákkeltő anyag. Az ipar rengeteg festéket, színezéket, műtrágyát, gyomirtó szert, növényvédő szert, rovarirtó szert, mosó- tisztítószert, gyógyszert, élelmiszeradalékot, illatosító anyagot és még sok minden mást állít elő. Ezek önmagukban is lehetnek testidegen anyagok, mérgek, de az előállításuk nagyon sok melléktermékkel is jár, amelyek közl sok kikerl a környezetbe, és közvetve jut el hozzánk, pl. az ivóvízzel vagy egyszerűen a belélegzett levegővel. A mai korban az emberi testnek megterhelő kémiai anyagokkal is meg kell kzdenie, és legalább támogatnunk kell abban, hogy ezt a munkát el tudja végezni. 5.

6 Nagyzemi víztisztítás A kitermelt víz a szennyeződések eltávolítása és fertőtlenítés után kerl a csőhálózatokba, onnan pedig emberi fogyasztásra. Valójában ez a tisztítás sok szennyeződést eltávolít, de újakat is ad hozzá, pl. Klórt, és ezzel a kezeléssel egy mesterséges vizet állít elő. Ez a mesterséges víz nagyon megfelelő öntözésre, ipari folyamatokhoz, a lakossági felhasználásra, de ivásra nem ideális. Ezért a legtöbb ember nagyon bölcsen, nem is iszik mesterséges vizet, hanem a természet által megszűrt ásványvizeket fogyasztja, de többnyire a tisztított csapvízzel főznk. A kutatások szerint azonban a szervezet szkségleteinek még ennél is jobban megfelel a fordított ozmózis elvén működő házi víztisztító berendezéssel készített, az ásványvíznél is jobb minőségű, kristálytiszta ivóvíz. 6.

7 Miért jó Önnek a Tiszta Forrás víztisztító által előállított kristálytiszta ivóvíz? A tiszta víz oldószer, méregtelenítő hatásával kioldja a méreganyagokat a testszövetekből. A naponta elfogyasztott 2-3 liter tiszta víz segít karbantartani a test ph értékét. Javítva az immunrendszert és lassítja az öregedést! Lúgosítja a szervezetet, és segít megszabadulni a zsírszövetektől. A gerekek testének 85%-a víz, ezért csecsemők, kisgyermekek fejlődése szempontjából nagyon előnyös ez a kristálytiszta ivóvíz. Ez a fajta ivóvíz elősegíti a fogyókúra hatékonyságát. A kristálytiszta víz fogyasztása nagyon előnyös a magas vérnyomásban szenvedő betegeknek, akiknek nátriumszegény diétán kell élnik. Javítja az ételek, házi dítőitalok, kávé, tea, befőtt ízét. Hosszantartó jégkocka készíthető a tisztított vízből. Kiváló kávéfőzőkbe, vasalókba, gépkocsi hűtőkbe, akkumulátorokhoz, helyettesíti az ioncserélt vizet. Háziállatainknak is ezt a kristálytiszta ivóvizet adhatjuk. Akváriumokba is kitűnően alkalmazható. Tisztított vízzel öntözött növények tovább élnek és tovább virágoznak. Az ivóvízautómaták kényelmesen és azonnal szolgáltatnak tisztított, hideg vagy forró vizet. 7.

8 A legjobb ivóvíztisztisztási eljárás A Tiszta Forrás víztisztító berendezés a szennyező anyagoktól nagyrészt megszabadított mesterséges vizet tovább tisztítva, állítja elő az emberi test igényeihez legjobban illeszkedő kristálytiszta ivóvizet. Az alkalmazott technológia átlagosan 99%-os hatásfokkal távolítja el a szennyező anyagokat, de sok anyagnál ez az érték eléri a 99.9%-ot. A 60-as éveken vezették be az Egyeslt Államok haditengerészeti és szárazföldi egységeinél ezt a kristálytiszta ivóvizet előállító berendezést. Az eltelt 40 évben a technológia fejlődésével olcsóbb lett az előállítása, ami lehetővé tette ennek az eredetileg haditechnikai eszköznek a lakossági felhasználását is. A Fordított Ozmózis technológia minden eddig ismert szűrési eljárásnál jobb vízminőséget és hosszabb szűrő élettartamot biztosít. Mint az alábbi ábrán is látható a Tiszta Forrás víztisztító (RO) szűrési hatásfoka szer jobb, mint a hagyományos csapra szerelhető vízszűrőké (CF). A legjobb szűrési hatásfokot a fordított ozmózis eljárással kapjuk (az ábrán sötétítve). 8.

9 Miért jó Önnek ha tiszta vizet iszik? A kristálytiszta ivóvíz nem tartalmaz veszélyes baktériumokat, vírusokat, klórt, vegyi anyagokat, vegyszereket, ipari szennyeződéseket, nehézfémeket, toxikus radioaktív és rákkeltő anyagokat. Saját kontrollunk van a vízminőségre, így állandóan kellemes ízű, kristálytiszta az ivóvíz a vízvezetékrendszer meghibásodása vagy véletlen vízszennyezés esetén is. Mindig a megfelelő mennyiségben rendelkezésre álló - készléktől fggően napi liter - az emberi test igényeinek legjobban megfelelő friss kristálytiszta ivóvizet állít elő. Nem szennyezzk a környezetet kirlt ásványvizes palackokkal. Egy liter kristálytiszta ivóvíz a szűrőköltséggel-, a csatornaés vízdíjjal egytt is kevesebb, mint 5 Ft-ba kerl. Ez az oka, hogy egy négy tagú, ásványvizet fogyasztó család esetén a készlék ára általában egy éven bell megtérl. Az ábrán az E30M készlék látható 9.

10 A víz szerepe az emberi testben Az újszlöttek testének kb %-át víz képezi. A felnőttek testének kb %-a víz, pl. egy 80 kg súlyú felnőtt szervezet kb. 54 l vizet tartalmaz. Egy ember évente több, mint 1000 liter folyadékot megiszik és a veséken naponta 180 liter testnedv folyik át. A víz szerepe az emberi testben létfontosságú. A víz legfontosabb feladatai a szervezetben: Szállítja a tápanyagokat a sejtekhez. Eltávolítja az anyagcsere során keletkezett felesleges anyagokat. Párásítja a levegőt amit belélegznk. Rugalmassá teszi az izleteket a csontok összekapcsolásához. A legfontosabb szerveinket védő rugalmas burkot víz alkotja. Továbbítja a szervezet összehangolt működéséhez szkséges homeopatikus információkat. (lásd: 4., 5. irodalom) 10.

11 Kell-e ásványi anyag az ivóvízbe? Az emberi testben a víz funkcióinak egyikéhez sem szkséges az ásványok vagy egyéb oldott anyagok jelenléte a vízben. Azonban mind a vezetékes víz, mind az ásványvizek dúsítva vannak kalciummal, magnéziummal hidrogén-karbonáttal és egyéb hasznos ásványi anyagokkal. Szervezetnknek valóban szksége van ásványi anyagokra, de azt a vízből nem- vagy csak nagyon kis mértékben képes felhasználni. Csak a szerves kötésű ásványi anyagokat képes felhasználni az emberi test. Tehát elsősorban az ételekből jutunk hozzá az ásványi anyag szkségletnkhöz, esetleg kis részében a táplálkozás során elfogyasztott vízből. Másrészt ja megvizsgáljuk a vizek ásványi anyag tartalmát, kiderl, hogy a szkséges mennyiségnek csak egy kis töredékét tartalmazzák, amit feltétlenl ki kell egészíteni a táplálékból származó okból. 11.

12 A napi szkségletek adatai csak tájékoztatási értékek, az ásványvízben tartalmazott mennyiségek irányértékek, amik az ásványvíz márkájától fggően változhatnak. Részletesebb adatokat a weboldalon talál. Az ember élete során ásványok formájában 200 kg kőzetet iszik meg, ami csak keresztlmegy a testén. A vízben oldott ásványi anyagok nem mérgezőek, nincs közvetlen negatív hatásuk, de feleslegesen terheli szervezetnket az átutazó anyag. A Tiszta Forrás víztisztító berendezések által előállított tiszta víz kalciumtartalma maximum 5 mg/liter, kevesebb, mint a szokásos ásványvizek kalciumtartalmának egy tizede. Segítse szervezetét azzal, hogy nem terheli felesleges anyagokkal! Fogyasszon kristálytiszta ivóvizet! 12.

13 Ha Ön szereti az ásványvíz ízét! Tény, hogy ez a nagy tisztaságú víz teljesen ízetlen, ezért első kóstolásra furcsa lehet azoknak, akik az ásványi anyagokban bővelkedő ásványvizeket szokták meg. Néha találkozunk olyan érdeklődőkkel, akik szeretnék kiváltani az ásványvizet erre a kényelmes és takarékos megoldásra, de ragaszkodnak a már megszokott ásványvíz ízéhez. Megoldás: fel lehet szerelni a készléket egy visszasózó patronnal, amellyel ásványvíz ízűvé alakítjuk a kristálytiszta ivóvizet. Ennek a megoldásnak a legpraktikusabb módja, ha egy dupla karos csappal szereljk fel víztisztítónkat. Így főzéshez, kávé, tea készítéséhez, öntözéshez használhatjuk a tiszta vizet, iváshoz pedig választhatjuk az ásványvízhez hasonló ízű visszasózott tisztított vizet. 13.

14 A tiszta víz és a bioenergia A Tiszta Forrás berendezések felszerelhetők egy életenergia modullal, amely a már megtisztított vizet bioenergia regeneráló információval programozza fel. Tény az, hogy a vízmolekulák nem csak jég formájában, hanem folyékony állapotban is kristályszerkezetbe rendeződnek. Ezeket a molekula méretű víz kristályokat a mai modern technológiával már fényképezni is lehet. (4. sz. irodalom) Sőt, a kristályszerkezet, mint egy lelki röntgen megmutatja, hogy milyen program van a vízben. A klönböző (mesterséges és természetes) okból eredő vizek kristályszerkezete és tárolt programja is klönböző, és az örökölt és továbbított program tartalmának megfelelő hatással van az élő szervezetekre. A víztisztító a ként használt vízből törli az örökölt programot, ideálissá téve azt a gyógyító programok befogadására. A bioenergetizáló modul ezt a tiszta vizet képes megváltoztatni úgy, hogy egy optimális, mindenki számára előnyös kristályszerkezetet és bioenergia programot hoz létre. A megfelelő képességgel rendelkező természetgyógyászok ezt a modult képesek átprogramozni, így ez a kezelt víz egyedi egészséggyi problémák kezelésében is segítséget nyújthat. A modult egyszerűen a tartály csövére kívlről kell ráhúzni. 14.

15 Az ivóvízről jogszabály is rendelkezik Magyarországon a 201/2001. (X.25) kormányrendelet szabályozza az ivóvíz minőségi követelményeit és a vízminőség ellenőrzés rendjét. A rendelet sok egyéb anyag megengedett határértéke mellett kötelezően előírja, hogy az ivóvíz minimális kalciumszintje (CaO) 50 mg/liter legyen. Ez alatt a víz törvényesen nem tekinthető ivóvíznek. Ugyanakkor a kalcium szint pontos és részletes megkötése mellett a törvény nem szabályozza nagyon sok veszélyes szennyezőanyag vizsgálatát (lásd Dr. Colgan-tól idézett sorokat), sőt ezekhez az anyagokhoz a víz tisztításához irányadó elfogadható határértékek sincsenek rögzítve. Tény, hogy az EU vízminőségi előírásai a víz kalciumszintjét minimum 0 mg/literben határozzák meg május 1-től Magyarország is az EU tagja, így azóta az úniós előírások nálunk is érvényesek, tehát ezután mindenki jogszabályi harmóniában fogyaszthatja az ásványi anyagoktól mentes tisztított ivóvizet. Az E30 víztisztító készlékek ÁNTSZ engedélyének adatai: Iktatószám: OKI-6025/2009, Kelt: Budapest, szeptember 14. Ez az engedély csak a visszasózó patronnal és UV-lámpával felszerelt készlékekre vonatkozik. 15.

16 A fordított ozmózis elve A Tiszta Forrás víztisztító működése a természetből jól ismert folyamat, az ozmózis elvén alapul. Az ozmózis folymatában a membrán átengedi az oldószert, de nem engedi át az oldott anyagot. Addig hígul a nagyobb koncentrációjú oldat ameddig kiegyenlítődik a két oldal koncentrációja. A fordított ozmózis során alkalmazott ellennyomás segítségével az oldószert préseljk át a membránon és ez lesz a tisztított víz. A vízvezetékből beáramló vizet a membrán kettéosztja tisztított vízre és a szennyezőanyagokban feldúsult maradékra. A molekulaméretű szűrőként funkcionáló ozmózis membránon csak a tiszta víz képes átjutni, a szennyezőanyagokat tartalmazó hulladék víz a szennyvízelvezetőbe távozik. A tisztított víz mennyiségének aránya fgg a vízminőségtől és a készlék felépítésétől: 1:2 aránytól 1:10 arányig terjedhet. 16.

17 A berendezés szíve a membrán Az ozmózis membrán nagyon kicsi nyílásokat tartalmaz, amelyen keresztl nagyrészt csak a tiszta vízmolekulák tudnak átjutni, minden egyéb anyag kívl marad. Az ábrán az ozmózis membrán nyílásának méretét láthatják egy baktériumhoz ill. vírushoz viszonyítva. A vegyileg rendkívl stabil, baktériumálló membrán előállítására csak néhány gyártó képes a világon. Ha a membránnyílást 1 cm-re nagyítanánk, a vírusok mérete 1-4 méterig terjedne. A legkisebb baktérium 20 méteres, a legnagyobb 100 méteres átmérőjű lenne. 17.

18 A készlék felépítése A legegyszerűbb fordított ozmózis alapelvű víztisztító berendezések 3 fokozatúak: előszűrő, membrán, utószűrő. A három fokozat feladatai: Előszűrő: Membrán: Utószűrő: eltávolítja a lebegő szennyeződéseket, rozsdát stb. eltávolítja a maradék szennyeződést aktívszén szűrő a kijövő víz illatának és ízének javítására 18.

19 A továbbfejlesztett Tiszta Forrás víztisztító berendezések 5 szűrőfokozatot tartalmaznak, lényegesen megnövelve a szűrési hatékonyságot és a membrán élettartamát. Az egyes típusokba beépített szivattyú a nyomás növelésével tovább emeli a membrán szűrési hatékonyságát Előszűrő: mechanikus szűrő eltávolítja a lebegő szennyeződéseket, homokot, rozsdát, stb. 2. Előszűrő: aktívszén szűrő eltávolítja a kémiai szennyeződéseket, klórt, gyógyszerszármazékokat, műtrágyát, megkímélve a rendszer szívét az ozmózismembránt 3. Előszűrő: mechanikus szűrő, ami eltávolítja a lebegő szennyeződéseket és a legfontosabb feladata, hogy az előző szűrőből kijövő szénport felfogja annak membránba jutása előtt 4. Membrán: eltávolítja a maradék molekuláris szennyeződéseket, vírusokat és baktériumokat 5. Utószűrő: aktív szén szűrő a kijövő víz illatának és ízének javítására 19.

20 A Tiszta Forrás berendezések széles választéka A Tiszta Forrás víztisztító berendezések az élet minden terletén használhatók: - Hordozható, csapra szerelhető E30H típus utazáshoz vagy személyi használatra. - Beépíthető E30S és E30 típus lakásokba, nyaralókba, irodákba. - Asztali E30D- vagy földön álló E30M tisztító hűtő-fűtő automata lakásokba, irodákba l/nap kapacitás felett egyedi megrendelésre tudunk szállítani ipari kapacitású víztisztító berendezéseket is. 20.

21 Hordozható E30H típus Pillanatok alatt a vízcsapra szerelhető, egyszerű felépítésű víztisztító berendezés. A hordozható típus elegendő egy kisebb háztartás ivóvíz és főzési igényeinek ellátására, de huzamosabb zemeltetése kényelmetlen lehet, mert akadályozza a csap használatát. Nagyon célszerű azoknak, akik gyakran utaznak és nem akarnak lemondani a tiszta ivóvízről a lakásuktól távol sem. Szűrőfokozatok: 3 lépcsős Kapacitás: max. 25 l/nap Súly: 1 kg 21.

22 A beépíthető TF20 és TF30 A legnépszerűbb az automatikusan működő mosogatószekrénybe építhető, klön tároló tartállyal és csappal ellátott berendezés. A készlet tartozéka a felszereléshez szkséges összes alkatrész, és kb. egy órai munkával felszerelhető. A beépíthető modellek egyszerű, mechanikus zárószeleppel (E30S)-, illetve elektronikus vezérlésű és nyomásfokozó szivattyús kivitelben (E30) készlnek. Ezek a berendezések a legideálisabbak otthoni használatra. A készlékekre utólag felszerelhető a kútvízhez szkséges UVlámpás fertőtlenítést berendezés. E30S szűrőfokozatok: 5 lépcsős Kapacitás: max. 190 l/nap Súly: 5 kg E30 Premium E30 Standard E30 szűrőfokozatok: 5 lépcső Kapacitás: max. 190 l/nap Súly: 9 kg 22.

23 Az asztali E30D és földön álló E30M típus A földön álló E30M készléket irodákba, zletekbe, áruházakba ajánljuk, ahol sok embernek kell biztosítani frissítő hideg vizet, vagy forró vizet teához illetve kávéhoz. Természetesen a készlék a család kényelmét és egészségét is kiválóan szolgálja. E30M szűrőfokozatok: 5 lépcsős Kapacitás: max. 190 l/nap Súly: 27 kg E30 Magnum Ahol kevesebb a hely ott lehet alkalmazni a kisebb méretű E30D asztali hideg és meleg vizet szolgáltató kiegészítő berendezést. A készlék nem tartalmaz szűrőrendszert, így egy E30S, vagy E30 berendezéssel egytt használható. E30 Dispenser 23.

24 Hogyan lesz Önnek Tiszta Forrás víztisztitó berendezése? Ön kiválasztja azt a készléket, amelyik megfelel az elvárásainak. Szerelőnk vagy partnernk a megbeszélt időpontban megjelenik Önöknél és beszereli a készléket. Így folymatosan biztosítva lesz Önnek és családjának a kristálytiszta ivóvíz. A saját adatbázisunkban regisztráljuk az értékesítést és a készlékre jellemző szűrőcsere időpont előtt értesítjk Önt vagy partnernket, aki a készléket karbantartja és utánvéttel postázzuk a cserélendő szűrőket. A víztisztítókra 3 év garanciát vállalunk a szűrőcsere kivételével. A berendezéshez szkséges szűrőket, alkatrészeket folymatosan biztosítjuk. 24.

25 Folyamatosan garantált minőségű kristálytiszta ivóvíz Az elő-, és utószűrőket rendszerint 6-12 havonta, az ozmózisszűrőt a vízminőségtől fggően havonta kell cserélni. Értékesítnk olyan vízminőség mérésére szolgáló műszert, amellyel folyamatosan ellenőrízhető a szűrők állapota és saját kontrollja alatt tarthatja a család ivóvízét. 25.

26 Milyen készlékre van szkségem? E30 S típus A leggyakrabban választott készléktípus, amely vezetékes vízre szinte mindenhol alkalmazható. Nincs benne nyomásfokozó szivattyú, így megköveteli, hogy leglább 3 bar-os bemenő víznyomás biztosítva legyen. Ezt a nyomást a vezetékes vízműnek biztosítania kell. A négy utas zárószelepnek köszönhetően víztakarékos, mert a tartály feltöltésekor lezárja a membránt tisztító vízáramot. E30 típus Nyomásfokozóval és vezérlő elektronikával felszerelt változat. Akár egy bar bemenő víznyomással is használható és gyorsan képes nagy tisztaságú vizet előállítani. További előnye az automatikus szűrőöblítési funkció, amely növeli a membrán élettartamát és javítja a víz minőségét. Ezt a készléket ajánljuk, ha a kútvizet szeretnék tisztítani, de vezetékes vízhez is használható. E30 M típus Földön álló ivóvíz automata, amely magában foglalja a szűrő-, a hűtő-, és a fűtőrendszert, így azonnal képes forró-, szobahőmérsékletű- és hűtött tisztított vizet szolgáltatni. Helyigény: 45 cm mély, 42 cm szél., 130 cm mag. E30 D típus Ha nincs a földön hely, így a konyhapultra vagy az asztalra szeretnék elhelyezni a készléket, akkor ez a készlék a megoldás. Mivel a helyszűke miatt nem tartalmaz szűrőket, a pultba kell péíteni egy E30S, vagy egy E30 típust, és ebbe a dispenser-be kell kötni a megisztított vizet. Helyigény: 45 cm mély, 42 cm szél., 70 cm mag. E30 H típus Miniatrizált model, mely kifejezetten sokat utazó embereknek lett kifejlesztve, akik útjuk során sem szeretnének lemondani a nagy tisztaságú fordított ozmózis vízről. A kis mérethez képest nagy mennyiségű vizet állít elő. 26.

27 Felhasznált irodalom (1) Dr. Michael Colgan: Gyógyír az ezredfordulóra Személyre szabott táplálkozási és testedzési programajánlat (Fitt Print Kft. Budapest 1996.) (2) Dr. Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség A betegség-ipar futószalagján (Free Choice Kft 2003.) Ft. (3) Dr. F. Batmanghelidj: A Tested Vízért Kiált Nem beteg vagy, csupán szomjazik minden sejted. A szomjúságot ne gyógyszerekkel kezeld! (Mandala-Véda Könyvkiadó 2002.) Ft. (4) Masaru Emoto: A Víz Rejtett Bölcsessége A gondolatok, a szavak és az érzelmek teremtõ erejének látható bizonyítékai. (Édesvíz Kiadó 2005.) Ft. (5) Masaru Emoto: A Víz Üzenetei A gondolatok, a szavak és az érzelmek teremtõ erejének látható bizonyítékai. (Víztérítõ Kiadó 2003.) Ft. (6) Thorwald Dethlefsen: Út a Teljességhez A betegség jelentése és jelentõsége (Magyar Könyvklub 1991.) Ft. (7) Rdiger Dahlke: A Lélek Nyelve a Betegség A kórképek értelmezése és a betegség adta esély. (Magyar Könyvklub 1996.) Ft. Tekintse meg bõvebb könyvajánlatunkat a 27.

28 Kristálytiszta ivóvíz literenként 5 Ft-ért? Ennyit megér az egészség. A tiszta ivóvíz pótolhatatlan feltétele az egészséges életnek! Vásároljon Ön is R.O. ivóvíztisztítót! 10 éve több Magyarországi háztartásban működnek víztisztítóink. Amennyiben szeretné megtudni, hogy milyen minőségű víz folyik az Ön otthonában a csapból, szívesen meglátogatjuk és műszeres mérésekkel megmutatjuk Önnek a klönbséget vízés víz között. Ez a szolgáltatásunk ingyenes és kötelezettségmentes. Kérjen időpontot most a tanácsadótól! Az Ön tanácsadója: Ennek a fzetnek a teljes tartalma a T-Markt Szakáruház Kft. szerzői jogvédelme alatt áll. A fzet tartalmának részben vagy egészben történő, engedély nélkli másolása, más célra történő felhasználása TILOS! Ára: 300 Ft

Hogyan lehet nekem is tiszta ivóvizem???

Hogyan lehet nekem is tiszta ivóvizem??? IRÁNYTŰ KIADVÁNY Kristálytiszta ivóvíz literenként 5 Ft-ért? Ennyit megér az egészség. A tiszta ivóvíz pótolhatatlan feltétele az egészséges életnek! Vásároljon Ön is R.O. ivóvíztisztítót! FOVIT-I-02 Amennyiben

Részletesebben

AZ RO (fordított ozmózis) víztisztítóinkról általánosságban

AZ RO (fordított ozmózis) víztisztítóinkról általánosságban AZ RO (fordított ozmózis) víztisztítóinkról általánosságban A fordított ozmózis technológiával működő VÍZTISZTÍTÓK, a mosogatópultba könnyen beépíthetőek, használatuk kényelmes, mert a normál ivóvízhálózatra

Részletesebben

Háztartási RO rendszerek

Háztartási RO rendszerek Háztartási RO rendszerek Bázis Plus típusú mosogatópult alá szerelhető víztisztító berendezés A fenti ár tartalmazza a szállítás és beszerelés költségét is. A berendezést az alábbi tartozékokkal szállítjuk.

Részletesebben

PurePro M800DF tartály nélküli RO víztisztító [M800DF]

PurePro M800DF tartály nélküli RO víztisztító [M800DF] PurePro M800DF tartály nélküli RO víztisztító [M800DF] A PurePro M800DF háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, tartály

Részletesebben

Platinus Aqua A folyamatosan elérhető kristálytiszta víz

Platinus Aqua A folyamatosan elérhető kristálytiszta víz Platinus Aqua A folyamatosan elérhető kristálytiszta víz Küldetés Elérni, hogy a magyar emberek egész életükben kényelmesen, gazdaságosan és gondtalanul jussanak kristálytiszta, egészséges ivóvízhez otthonukban.

Részletesebben

Fordított ozmózis. Az ozmózis. A fordított ozmózis. Idézet a Wikipédiából, a szabad lexikonból:

Fordított ozmózis. Az ozmózis. A fordított ozmózis. Idézet a Wikipédiából, a szabad lexikonból: Fordított ozmózis Idézet a Wikipédiából, a szabad lexikonból: A fordított ozmózis során ha egy hígabb oldattól féligáteresztő és mechanikailag szilárd membránnal elválasztott tömény vizes oldatra az ozmózisnyomásnál

Részletesebben

PurePro ASTROBOY pult feletti RO víztisztító, hordozható tartály [ASTROBOY]

PurePro ASTROBOY pult feletti RO víztisztító, hordozható tartály [ASTROBOY] PurePro ASTROBOY pult feletti RO víztisztító, hordozható tartály [ASTROBOY] PurePro ASTROBOY háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) ivóvíztisztító vízhálózatra szerelhető, pult feletti kivitelben,

Részletesebben

Használati utasítás OZMÓZIS E30 STANDARD (E30 S) víztisztító berendezések használati utasítása

Használati utasítás OZMÓZIS E30 STANDARD (E30 S) víztisztító berendezések használati utasítása Használati utasítás Ezek a típusú készülékek szobahõmérsékletû tiszta ivóvizet szolgáltatnak amelyet egy - a mosogatóra utólag felszerelt - külön csap segítségével lehet kiengedni. A készüléket általában

Részletesebben

Norit Filtrix LineGuard

Norit Filtrix LineGuard Norit Filtrix LineGuard BEMUTATÁS A LineGuard egy ultraszűrést alkalmazó vízkezelő rendszer. Az ultraszűrő (UF) alkalmazása nagyon széleskörű ezek egyike az ivóvíz kezelés. Felhasználási területek: Az

Részletesebben

A csapvíz is lehet egészséges és jóízű?

A csapvíz is lehet egészséges és jóízű? A csapvíz is lehet egészséges és jóízű? Dr. Radnai Ferenc 2/14/2014 1 Szennyezők a fogyasztási helyen A szennyezők forrása Elégtelen tisztítás Másodlagos szennyezés Szennyezők típusa Oldott anyagok Biológiai

Részletesebben

Víztisztítás ozmózissal

Víztisztítás ozmózissal Víztisztítás ozmózissal Víz körforgás, szennyezés Az egyre nagyobb mértékben szennyezett természetes víz körforgásba kapcsolódik be az emberi vízfogyasztás körforgása. Kútjainkkal a talajból vételezünk

Részletesebben

0BEgy forrásból nem folyik kétféle víz szól a régi

0BEgy forrásból nem folyik kétféle víz szól a régi 0BEgy forrásból nem folyik kétféle víz szól a régi mondás. Amennyiben közelebbről megnézzük a csapból folyó vizet, jobban tennénk, ha otthonunkban valóban egyfajta vizet használnánk a főzésre és szomjunk

Részletesebben

Az egyre nagyobb mértékben szennyezett természetes víz körforgásba kapcsolódik be az emberi vízfogyasztás körforgása.

Az egyre nagyobb mértékben szennyezett természetes víz körforgásba kapcsolódik be az emberi vízfogyasztás körforgása. A víz Víztisztító - A víz és az emberi szervezet Az egyre nagyobb mértékben szennyezett természetes víz körforgásba kapcsolódik be az emberi vízfogyasztás körforgása. Kútjainkkal a talajból vételezünk

Részletesebben

Gyakran feltett kérdések

Gyakran feltett kérdések Gyakran feltett kérdések Víztisztító - Gyakran feltett kérdések Hogyan lehet beépíteni a víztisztítót? A legegyszerubb és legcélszerubb beépítés mód a mosogató alá történõ elhelyezés, amihez az összes

Részletesebben

1. Tisztább, átláthatóbb, jobb ízű víz. 2. Jobb vízminőség. 3. Bizonyított teljesítmény. 4. Egyedülálló, továbbfejlesztett technológia

1. Tisztább, átláthatóbb, jobb ízű víz. 2. Jobb vízminőség. 3. Bizonyított teljesítmény. 4. Egyedülálló, továbbfejlesztett technológia espring Az espring Víztisztító rendszer széntömb-szűrőt használ, hogy ivóvizünkből eltávolítsa a makrorészecskéket és több mint 140 szennyező anyagot. A lámpa ibolyán túli fénye elpusztítja ugyanakkor

Részletesebben

KÖRNYZETVÉDELMI MŰVELETEK ÉS TECHNOLÓGIÁK I. 1. Előadás

KÖRNYZETVÉDELMI MŰVELETEK ÉS TECHNOLÓGIÁK I. 1. Előadás KÖRNYZETVÉDELMI MŰVELETEK ÉS TECHNOLÓGIÁK I. 1. Előadás Víztisztítási technológiák Bodáné Kendrovics Rita Óbudai Egyetem. RKK. 2010. Vízfelhasználások Közműolló VÍZFORRÁSOK Felszíni és felszín alatti vizek

Részletesebben

Lifestraw Asztali Víztisztító Használati útmutató. Javítva: 2014. december 7.

Lifestraw Asztali Víztisztító Használati útmutató. Javítva: 2014. december 7. Lifestraw Asztali Víztisztító Használati útmutató Javítva: 2014. december 7. Tartalomjegyzék Összeszerelés Működési elv Hogyan használjuk a Lifestraw asztali vízszűrőt? A asztali Műanyag fedő Előszűrő

Részletesebben

AQUAFILTER EXCITO-B ÁSVÁNYI ANYAGOT MEGTARTÓ VÍZTISZTÍTÓ HELYEZÉSI SEGÉDLET V2. 1.oldal

AQUAFILTER EXCITO-B ÁSVÁNYI ANYAGOT MEGTARTÓ VÍZTISZTÍTÓ HELYEZÉSI SEGÉDLET V2. 1.oldal AQUAFILTER EXCITO-B ÁSVÁNYI ANYAGOT MEGTARTÓ VÍZTISZTÍTÓ ÜZEMBE HELYEZÉSI SEGÉDLET WWW.KRIMMLER.HU 2014 V2 1.oldal Biztonsági előírások: FIGYELEM! A rendszer nem használható mikrobiológiailag szennyezett

Részletesebben

HUMANCORP LABORATÓRIUMI TISZTÍTOTT VÍZ ELÕÁLLÍTÁS. rendszerek A ZENEER RO

HUMANCORP LABORATÓRIUMI TISZTÍTOTT VÍZ ELÕÁLLÍTÁS. rendszerek A ZENEER RO LABORATÓRIUMI TISZTÍTOTT VÍZ ELÕÁLLÍTÁS HUMANCORP rendszerek A ZENEER RO kompakt víztisztító berendezés család egy hálózati vízrõl mûködõ fordított ozmózis alapú rendszer, mely háromféle teljesítményben

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT. Ballonos vízautomaták üzemeltetésére

ÁRAJÁNLAT. Ballonos vízautomaták üzemeltetésére ÁRAJÁNLAT Ballonos vízautomaták üzemeltetésére Az ajánlat csak tájékoztató jellegű, internetes és egyéb felhasználása csak a szerző engedélyével lehetséges! Roska Miklós 06-20-7714410 Cégismertető A ClearWater

Részletesebben

Ro - Fordított ozmózis víztisztítók (használati utasítások, termékkatalógus, műszaki ismertető, beépítési segédlet)

Ro - Fordított ozmózis víztisztítók (használati utasítások, termékkatalógus, műszaki ismertető, beépítési segédlet) Ivóvíztisztító Teljes terméklista Víztisztító termékek Ro - Fordított ozmózis víztisztítók (használati utasítások, termékkatalógus, műszaki ismertető, beépítési segédlet) Ivóvíztisztító készülékek és kiegészítők

Részletesebben

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA www.evp.hu A víz az élet forrása: víz nélkül nincs, és nem is lehetséges egészséges élet. A víz lehetővé teszi a vérkeringést, segíti a sejtek működését és a test méregtelenítését,

Részletesebben

ProMinent a családokért Intelligens megoldások a háztartási vízkezelésben

ProMinent a családokért Intelligens megoldások a háztartási vízkezelésben ProMinent a családokért Intelligens megoldások a háztartási vízkezelésben Miért van szüksége lágy vízre? Színtiszta víz Az ivóvízbôl kiváló vízkô lerakódik és károsítja a csapokat és Ha családjának olyan

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Hydro BG. green. Bioszféra Montreál/Kanada. Fenntarthatóság a tökéletességben. Szűrőágyas vízelvezető rendszer.

Hydro BG. green. Bioszféra Montreál/Kanada. Fenntarthatóság a tökéletességben. Szűrőágyas vízelvezető rendszer. Hydro BG Bioszféra Montreál/Kanada Fenntarthatóság a tökéletességben green Szűrőágyas vízelvezető rendszer. Szűrőágyas folyóka green A FILCOTEN green kiszűri a szerves és szervetlen szennyeződéseket a

Részletesebben

SZAKVÉLEMÉNY. Aqua RO ivóvíz utótisztító kisberendezés család egészségügyi szempontú alkalmazhatósága OKI ikt. sz.: 7077/2009 2010. január 26.

SZAKVÉLEMÉNY. Aqua RO ivóvíz utótisztító kisberendezés család egészségügyi szempontú alkalmazhatósága OKI ikt. sz.: 7077/2009 2010. január 26. SZAKVÉLEMÉNY Aqua RO ivóvíz utótisztító kisberendezés család egészségügyi szempontú alkalmazhatósága OKI ikt. sz.: 7077/2009 2010. január 26. Az Eu Provident Kft. (4026 Debrecen, Mester u. 39) véleményünket

Részletesebben

1. Tisztább, átláthatóbb, jobb ízű víz. 2. Jobb vízminőség. 3. Bizonyított teljesítmény. 4. Egyedülálló, továbbfejlesztett technológia

1. Tisztább, átláthatóbb, jobb ízű víz. 2. Jobb vízminőség. 3. Bizonyított teljesítmény. 4. Egyedülálló, továbbfejlesztett technológia espring Az espring Víztisztító rendszer széntömb-szűrőt használ, hogy ivóvizünkből eltávolítsa a makrorészecskéket és több mint 140 szennyező anyagot. A lámpa ibolyán túli fénye elpusztítja ugyanakkor

Részletesebben

Intelligens választás a víztisztító rendszerek között

Intelligens választás a víztisztító rendszerek között Intelligens választás a víztisztító rendszerek között A Z E G É S Z S É G A L A P J A A T I S Z T A V Í Z A VÍZFOGYASZTÁS EGÉSZSÉGRE GYAKOROLT HATÁSA A legfontosabb tápanyag Mennyi vízre van szükségünk?

Részletesebben

espring. Tiszta víz az egészséges életért

espring. Tiszta víz az egészséges életért espring. Tiszta víz az egészséges életért Az espring Víztisztító Rendszer a víz ízét, illatát és tisztaságát nagy mértékben képes javítani. Mindannyian tudjuk, hogy a víz nélkülözhetetlen az élethez. De

Részletesebben

1. Tisztább, átláthatóbb, jobb ízű víz. 2. Jobb vízminőség. 3. Bizonyított teljesítmény. 4. Egyedülálló, továbbfejlesztett technológia

1. Tisztább, átláthatóbb, jobb ízű víz. 2. Jobb vízminőség. 3. Bizonyított teljesítmény. 4. Egyedülálló, továbbfejlesztett technológia espring Az espring Víztisztító rendszer széntömb-szűrőt használ, hogy ivóvizünkből eltávolítsa a makrorészecskéket és több mint 140 szennyező anyagot. A lámpa ibolyán túli fénye elpusztítja ugyanakkor

Részletesebben

FRO5M RX541141XX SZERELÉSI, HASZNÁLATI UTASÍTÁS WWW.KRIMMLER.HU 2014 V1

FRO5M RX541141XX SZERELÉSI, HASZNÁLATI UTASÍTÁS WWW.KRIMMLER.HU 2014 V1 FRO5M RX541141XX SZERELÉSI, HASZNÁLATI UTASÍTÁS WWW.KRIMMLER.HU 2014 V1 BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK FIGYELEM! NE HASZNÁLJA A RENDSZERT MIKROBIOLÓGIAILAG SZENNYEZETT VAGY ISMERETLEN EREDETŰ VÍZ SZŰRÉSÉRE!LL

Részletesebben

V7-0LABVIZ Scharlab ECO RO víztisztító berendezés, általános laboratóriumi felhasználásra

V7-0LABVIZ Scharlab ECO RO víztisztító berendezés, általános laboratóriumi felhasználásra 16/12 TISZTELT ÜGYFELÜNK! Decemberi hírlevelünk zászlós hajója egy új víztisztító rendszer, ami méltán lesz népszerű partnereink körében. Minden laborban szükség van desztillált víz minőségű vízre és ez

Részletesebben

Életünk és a víz. Kiss Miklós www.vizinform.hu. Kiss Miklós 1

Életünk és a víz. Kiss Miklós www.vizinform.hu. Kiss Miklós 1 Életünk és a víz Kiss Miklós www.vizinform.hu Kiss Miklós 1 Víz,ha csak életünkhöz lenne szükséges rádde magad vagy az élet! Nincs arra szó, mily fenséges enyhülést ad csodás üdeséged. Hajdan volt erőnk,

Részletesebben

Membrántechnológiai kihívások a felszíni vizek kezelésében, Lázbércen Molnár Attila Műszaki igazgató

Membrántechnológiai kihívások a felszíni vizek kezelésében, Lázbércen Molnár Attila Műszaki igazgató Membrántechnológiai kihívások a felszíni vizek kezelésében, Lázbércen Molnár Attila Műszaki igazgató 3700 Kazincbarcika, Tardonai u. 1. Levélcím: 3701 Kazincbarcika, Pf. 117. Tel.: (48) 500-000 Telefax:

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Ivóvíz arzéntartalmának eltávolítása membrántechnológiával

Ivóvíz arzéntartalmának eltávolítása membrántechnológiával Systems Kft. OMFB 00235/2001 számú projekt Ivóvíz arzéntartalmának eltávolítása membrántechnológiával Előadó: Bakos Tamás műszaki igazgató Systems Kft. 2003. március 31 A projekt célja Membrántechnológiai

Részletesebben

CleanLife asztali víztisztító GAC

CleanLife asztali víztisztító GAC 1 CleanLife asztali víztisztító GAC [CL-GAC] A CleanLife asztali víztisztító pultra, a mosogató mellé állítható, a csaptelepre szerelhető berendezés. A szűrést 1 db granulált (szemcsés szerkezetű) aktívszén

Részletesebben

Különböző szűrőbetét formulák, eltérő igényekhez!

Különböző szűrőbetét formulák, eltérő igényekhez! Különböző szűrőbetét formulák, eltérő igényekhez! (bi-flux szűrőbetét forma megegyező, de belső összetétel( formula ) változik a felhasználáshoz igazodva) Kávé&tea szűrőbetét Minerálbalance szűrőbetét

Részletesebben

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A KLÍMABERENDEZÉS NEM CSAK KÉNYELME, HANEM BIZTONSÁGA SZEMPONTJÁBÓL IS ALAPVETŐEN FONTOS Autójának

Részletesebben

Probiotkius környezetstabilizáló termék

Probiotkius környezetstabilizáló termék ProBio Fürdőtisztító A ProBio Fürdőtisztító nagy hatékonyságú folyékony halmazállapotú ökológiai termék, ami vizes helyiségek takarításához lett kifejlesztve. Nem tartalmaz mesterséges alkotórészeket,

Részletesebben

Milyen hatása van a víznek az. Ön szervezetére

Milyen hatása van a víznek az. Ön szervezetére 1 Milyen hatása van a víznek az Ön szervezetére 1 Milyen hatása van a víznek az Ön szervezetére A víz nélkülözhetetlen A víz többet tesz, mint életben tart. Hozzájárulhat: Egészségünkhöz Jó kondíciónkhoz

Részletesebben

A MAUNAWAI rendszer felhasználja a PI technológia előnyeit. De mit is jelent a PI víz?

A MAUNAWAI rendszer felhasználja a PI technológia előnyeit. De mit is jelent a PI víz? Mit nyújt a MAUNAWAI Pi víz szűrőrendszer? A Maunawai PI vízszűrő rendszerrel egyetlen lépésben áttisztíthatja, és életre keltheti ivóvizét. Ez a készülék egyesíti nyugati és távol keleti egészséghez kapcsolódó

Részletesebben

Háztartási víztisztító, ásványvízkészítő Fordított ozmózis berendezés felhasználói kézikönyv Típusok:

Háztartási víztisztító, ásványvízkészítő Fordított ozmózis berendezés felhasználói kézikönyv Típusok: Háztartási víztisztító, ásványvízkészítő Fordított ozmózis berendezés felhasználói kézikönyv Típusok: BlueClear-RO-50 BlueClear-RO-50-P BlueClear-RO-75 BlueClear-RO-75-P BlueClear-RO-100 BlueClear-RO-100-P

Részletesebben

HUMANCORP LABORATÓRIUMI TISZTÍTOTT VÍZ ELÕÁLLÍTÁS. rendszerek A ZENEER POWER

HUMANCORP LABORATÓRIUMI TISZTÍTOTT VÍZ ELÕÁLLÍTÁS. rendszerek A ZENEER POWER LABORATÓRIUMI TISZTÍTOTT VÍZ ELÕÁLLÍTÁS A ZENEER POWER kompakt víztisztító berendezés család egy kombinált kétfokozatú rendszer olyan laboratóriumok részére, ahol a napi tisztavíz felhasználás 10-150 liter

Részletesebben

VÍZLÁGYÍTÓ ÉS IONCSERÉLŐ BERENDEZÉSEK A JÖVŐ VÍZKEZELÉSE!

VÍZLÁGYÍTÓ ÉS IONCSERÉLŐ BERENDEZÉSEK A JÖVŐ VÍZKEZELÉSE! VÍZLÁGYÍTÓ ÉS IONCSERÉLŐ BERENDEZÉSEK A JÖVŐ VÍZKEZELÉSE! Minden általunk használt víz esővízből származik, amelyről közismert, hogy eredetileg lágy. Természetes körforgása során a talajrétegekből ásványi

Részletesebben

Az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott gyógyító anyaga a bolygónknak a víz. A levegő mellett, a víz a legfontosabb anyag az élet fenntartásához.

Az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott gyógyító anyaga a bolygónknak a víz. A levegő mellett, a víz a legfontosabb anyag az élet fenntartásához. Nikken PiMag Waterfall Az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott gyógyító anyaga a bolygónknak a víz. A levegő mellett, a víz a legfontosabb anyag az élet fenntartásához. A víz rendkívül fontos szerepet

Részletesebben

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Karbantartás Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon Október 2014. október 15. Készítette: Kemény Béla Gestamp Hungária Kft

Részletesebben

ATMOS A 25. Ezen kazánokhoz a következő égető javasolt: ATMOS A 50. Az ATMOS A50-es égető 6-8 mm átmérőjű, 10-15 mm hoszszúságú

ATMOS A 25. Ezen kazánokhoz a következő égető javasolt: ATMOS A 50. Az ATMOS A50-es égető 6-8 mm átmérőjű, 10-15 mm hoszszúságú ATMOS A 25 Csigás adagolóval 4 25 kw Az IWABO és az ATMOS A 25 égetők, 6-8 mm-es átmérőjű, 10-15 mm hosszúságú, 16-19 MJ/ kg fűtőértékű, világos színű jó minőségű, puhafából kéreganyag nélkül készített

Részletesebben

Magyar-szerb határon átnyúló szakmai együttműködés az arzénmentes ivóvízért (IPA projekt)

Magyar-szerb határon átnyúló szakmai együttműködés az arzénmentes ivóvízért (IPA projekt) Magyar-szerb határon átnyúló szakmai együttműködés az arzénmentes ivóvízért (IPA projekt) Melicz Zoltán EJF Baja MaSzeSz Konferencia, Lajosmizse, 2012. május 30-31. Arzén Magyarország Forrás: ÁNTSZ (2000)

Részletesebben

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕGÉPEK BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL Az ICE-O-Matic Önálló Jégkocka Készítõgép több méret / teljesítmény választékot kínál a Kis Irodai /

Részletesebben

Sűrített levegő tartályok

Sűrített levegő tartályok tartályok Tartálytérfogat: 90 10.000 liter www.kaeser.com tartályok Kiváló minőségű horganyzás sokkal hosszabb élettartam! Minden egy kézből A sűrített levegő tartályoknak, mint tároló- és puffereszközöknek

Részletesebben

Elszívóasztalok és vágóasztalok

Elszívóasztalok és vágóasztalok Tartalomjegyzék Elszívóasztalok és vágóasztalok Csiszolóasztal elszíváshoz 76 Hegesztőasztal elszíváshoz 77 Tavolex-asztal 78 Oktató-hegesztőasztal 79 Kézi vágóasztal 80 Filter-Table 81 Elszívóasztalok

Részletesebben

A víz fertő tlenítése

A víz fertő tlenítése A víz fertő tlenítése Mérő-, elemző-, Elektrolízises Klór-dioxid UV- szabályzórendszerek rendszerek berendezések technológia Szenvedélyünk a víz A vízfertőtlenítés specialistái vagyunk: Mérjük, elemezzük

Részletesebben

TAKARÍTSA MEG EGY NYARALÁS ÁRÁT MINDEN ÉVBEN!

TAKARÍTSA MEG EGY NYARALÁS ÁRÁT MINDEN ÉVBEN! A napkollektor TAKARÍTSA MEG EGY NYARALÁS ÁRÁT MINDEN ÉVBEN! A meleg víz előállítása az egyik legállandóbb háztartási kiadás. Ez a költség az egyetlen amelyet ellentétben a fűtéssel és a légkondicionálással-

Részletesebben

KISVÁROS Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Ivó- és fürdővíz technológiák

KISVÁROS Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Ivó- és fürdővíz technológiák KISVÁROS Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Ivó- és fürdővíz technológiák A Coolpex kizárólagos magyarországi forgalmazója Székhely: 1202 Budapest, Marót u. 34. E-mail: info@kisvaros.hu TEL: + 36-20/47-00-594

Részletesebben

YaraLiva TM CALCINIT 15.5% N + 26,5% CaO

YaraLiva TM CALCINIT 15.5% N + 26,5% CaO Yara Mono Műtrágyák YaraLiva TM CALCINIT 15.5% N + 26,5% CaO 100%-ban vízoldható kalcium-nitrát, 5 kg, 2 kg Összes nitrogén tartalom: 15,5% Nitrát-nitrogén tartalom: 14,4% Ammónia nitrogén: 1,1% Kalcium

Részletesebben

M800DF GÉPKÖNYV Köszönjük, hogy a PurePro Water Corp. Termékét választotta!

M800DF GÉPKÖNYV Köszönjük, hogy a PurePro Water Corp. Termékét választotta! M800DF GÉPKÖNYV 1. M800DF bemutatása 2. Mi a fordított ozmózis? 3. Tartozékok és kiegészítők 4. Szűrőbetétek 5. M800DF felépítése 6. Beszerelési útmutató 7. Csővezetékek bekötése 8. Beüzemelés 9-10. Elő

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

FT-LINE 3 többlépcsős mosogató alá beépíthető átfolyórendszerű ultraszűrő.

FT-LINE 3 többlépcsős mosogató alá beépíthető átfolyórendszerű ultraszűrő. FT-LINE 3 többlépcsős mosogató alá beépíthető átfolyórendszerű ultraszűrő. Ezt a vízszűrőt elsősorban azoknak ajánljuk, akik tisztított, vegyi anyagoktól és szennyeződésektől mentes vizet szeretnének fogyasztani,

Részletesebben

Száraz porszívó vizes szűrővel

Száraz porszívó vizes szűrővel Száraz porszívó vizes szűrővel Kezelési útmutató Használati útmutató ARNICA BORA 4000 Száraz porszívó vizes szűrővel Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta. Ezt a használati útmutató az Ön számára

Részletesebben

Intenzív, állandó és gondos permetezés: növényei a legjobbat érdemlik.

Intenzív, állandó és gondos permetezés: növényei a legjobbat érdemlik. Intenzív, állandó és gondos permetezés: növényei a legjobbat érdemlik. 145 Háti, motoros permetezők hosszú, intenzív munkához. Könnyű kezelhetőség, nagyméretű tartályok, alumínium keverőlapát, erős, megbízható

Részletesebben

YaraLiva CALCINIT. 15.5% N + 26,5% CaO 100%-ban vízoldható kalcium-nitrát Kiszerelés: 25 kg, 2 kg

YaraLiva CALCINIT. 15.5% N + 26,5% CaO 100%-ban vízoldható kalcium-nitrát Kiszerelés: 25 kg, 2 kg Yara Mono műtrágyák YaraLiva CALCINIT 15.5% N + 26,5% CaO 100%-ban vízoldható kalcium-nitrát, 2 kg Összes nitrogén tartalom: 15,5% Nitrát-nitrogén tartalom: 14,4% Ammónia nitrogén: 1,1% Kalcium tartalom

Részletesebben

Mikroszennyezők az ivóvízben és az Ivóvízminőség-javító Program

Mikroszennyezők az ivóvízben és az Ivóvízminőség-javító Program Mikroszennyezők az ivóvízben és az Ivóvízminőség-javító Program Dr. Czégény Ildikó, TRV (HAJDÚVÍZ) Sonia Al Heboos, BME VKKT Dr. Laky Dóra, BME VKKT Dr. Licskó István BME VKKT Mikroszennyezők Mikroszennyezőknek

Részletesebben

ProMinent vízlágyítók DULCO -SOFT tökéletes megoldás vízkő nélkül

ProMinent vízlágyítók DULCO -SOFT tökéletes megoldás vízkő nélkül ProMinent vízlágyítók DULCO -SOFT tökéletes megoldás vízkő nélkül Printed in Hungary, PT DS 01 03/09 H PGF01 01 03/09 H DULCO -SOFT vízlágyítás folyamata Vízlágyítóink az úgynevezett ioncserélô eljárás

Részletesebben

Mi nem Életvizet árulunk!

Mi nem Életvizet árulunk! A Pí-technológia Egyszerű, de mégis nagyon komoly Japán tisztító-technológiai kísérletek végeredménye e találmány, amelyet 40 éve Japán tudósok fejlesztettek ki. A természetben szinte minden élő szövetben

Részletesebben

Amikor nincs elektromos áram vagy tiltott annak használata

Amikor nincs elektromos áram vagy tiltott annak használata A pneumatikus rendszer nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, garantálva ezzel a teljes kopásmentességet és a minimális karbantartási igényt. Kis helyigényével, elegáns profiljával (a Venturi rendszert a porszívó

Részletesebben

PIMAG SPORTKULACS TISZTA. KÖRNYEZETBARÁT. PRAKTIKUS. HUN

PIMAG SPORTKULACS TISZTA. KÖRNYEZETBARÁT. PRAKTIKUS. HUN PIMAG SPORTKULACS TISZTA. KÖRNYEZETBARÁT. PRAKTIKUS. HUN Gazdaságos alternatívája a palackozott víznek. A Nikken nemzetközileg elismert korszerű háztartási szűrőrendszere, ami a csapvizet finom ízű, szűrt

Részletesebben

ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ SZŰRŐASZTAL

ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ SZŰRŐASZTAL 070702-X-1/5 ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ SZŰRŐASZTAL (Az alábbi adatok a képen bemutatott berendezésre érvényesek) TECHNOLÓGIAI MŰVELETEK Öntvények sorjázása, köszörülése. 070702-X-2/5 MÉRETEK Munkadarab: legnagyobb

Részletesebben

NEHÉZFÉMEK ELTÁVOLÍTÁSA IPARI SZENNYVIZEKBŐL Modell kísérletek Cr(VI) alkalmazásával növényi hulladékokból nyert aktív szénen

NEHÉZFÉMEK ELTÁVOLÍTÁSA IPARI SZENNYVIZEKBŐL Modell kísérletek Cr(VI) alkalmazásával növényi hulladékokból nyert aktív szénen NEHÉZFÉMEK ELTÁVOLÍTÁSA IPARI SZENNYVIZEKBŐL Modell kísérletek Cr(VI) alkalmazásával növényi hulladékokból nyert aktív szénen Készítette: Battistig Nóra Környezettudomány mesterszakos hallgató A DOLGOZAT

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

Bio Energy System Technics Europe Ltd

Bio Energy System Technics Europe Ltd Europe Ltd Kommunális szennyviziszap 1. Dr. F. J. Gergely 2006.02.07. Mi legyen a kommunális iszappal!??? A kommunális szennyvíziszap (Derítőiszap) a kommunális szennyvíz tisztításánál keletkezik. A szennyvíziszap

Részletesebben

Aquafilter - EXCITO ásványi anyagot megtartó víztisztító

Aquafilter - EXCITO ásványi anyagot megtartó víztisztító Aquafilter - EXCITO ásványi anyagot megtartó víztisztító Üzembe helyezési segédlet WWW.KRIMMLER.HU 2015 V1 1.oldal 1. Biztonsági előírások: FIGYELEM! A rendszer nem használható mikrobiológiailag szennyezett

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

K E Z E L É S I Ú T M U T A T Ó

K E Z E L É S I Ú T M U T A T Ó K E Z E L É S I Ú T M U T A T Ó Szinusz-inverter HS 1000 CE 230V AC / 1000VA folyamatos / 2500VA csúcs Tisztelt Felhasználó! Üzembehelyezés elõtt kérjük olvassa el figyelmesen a kezelési útmutatót. FIGYELEM!

Részletesebben

VÁKUUMOS FELFOGATÓ RENDSZEREK

VÁKUUMOS FELFOGATÓ RENDSZEREK OS FELFOGATÓ RENDSZEREK A vákuumos munkadarab rögzítõ rendszerek ideális megoldást jelentenek olyan megmunkáló cégeknek, melyek nem mágnesezhetõ anyagokat munkálnak meg, úgy mint alumíniumot, sárgarezet,

Részletesebben

Prémium minőség és elegancia az otthoni egészség megóvásban!

Prémium minőség és elegancia az otthoni egészség megóvásban! Prémium minőség és elegancia az otthoni egészség megóvásban! Víztisztító csaptelep Az elegáns víztisztító készülék A SPA Víztisztító Fali-, és Álló Csaptelep egy teljes értékű, kis helyigényű professzionális

Részletesebben

ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK SEGÍTÉSÉRE, mint hozzá is intézett kárelhárító, nyilvános közérdekű bejelentés, a Ptk. 484-487. alapján IVÓVÍZTISZTÍTÁS

ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK SEGÍTÉSÉRE, mint hozzá is intézett kárelhárító, nyilvános közérdekű bejelentés, a Ptk. 484-487. alapján IVÓVÍZTISZTÍTÁS ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK SEGÍTÉSÉRE, mint hozzá is intézett kárelhárító, nyilvános közérdekű bejelentés, a Ptk. 484-487. alapján IVÓVÍZTISZTÍTÁS ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK felkérése a vízminőség javítás ürügyén

Részletesebben

DesinFix Fertőtlenítő szer az Ön környezetéért

DesinFix Fertőtlenítő szer az Ön környezetéért DesinFix Fertőtlenítő szer az Ön környezetéért A tiszta víz globális szükség A Kemira elkötelezett a hatékony és innovatív szennyvíz tisztító technológiák iránt. A fertőtlenítés lehetővé teszi a szennyvízkezelés

Részletesebben

STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓ ESZKÖZEI NEM TÁMOGATOTT ESZKÖZÖK A STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓBAN

STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓ ESZKÖZEI NEM TÁMOGATOTT ESZKÖZÖK A STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓBAN STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓ ESZKÖZEI NEM TÁMOGATOTT ESZKÖZÖK A STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓBAN 2014 szeptember STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓ ESZKÖZEI Csoportosításuk: Testen viselt eszközök, Mozgást, mobilitást

Részletesebben

ECONOMY WATER RO-TRADITIONAL 200 GPD. direkt átfolyós fordított ozmózisos víztisztító HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

ECONOMY WATER RO-TRADITIONAL 200 GPD. direkt átfolyós fordított ozmózisos víztisztító HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ECONOMY WATER RO-TRADITIONAL 200 GPD direkt átfolyós fordított ozmózisos víztisztító HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük bizalmát, hogy víztisztító készülékét a Labornum Kft.-től vásárolta.

Részletesebben

Termékismertető. A Flavin naturlife. 2004/3. szám A BioGroup Magyarország Kft. Hálózati Hírlevele

Termékismertető. A Flavin naturlife. 2004/3. szám A BioGroup Magyarország Kft. Hálózati Hírlevele 2004/3. szám A BioGroup Magyarország Kft. Hálózati Hírlevele Az élet csatáit nem mindig a gyorsabb vagy erősebb ember nyeri meg, de előbb vagy utóbb az lesz a győztes, aki hiszi, hogy győzni képes! (Ismeretlen

Részletesebben

Vízkezelési adalékok központi fűtésrendszerekhez

Vízkezelési adalékok központi fűtésrendszerekhez HU Termék katalógus Vízkezelési adalékok központi fűtésrendszerekhez Folyékony termékek 500 ml-es kiszerelésben Inhibitor fagyállóval Védelem fagy, korrózió és vízkőlerakódás ellen Koncentráció Védelem

Részletesebben

Energiafelhasználás. Ház energiagazdálkodása

Energiafelhasználás. Ház energiagazdálkodása Mit tehetünk? Energiafelhasználás Ház energiagazdálkodása A mi éghajlati adottságaink mellett a háztartási energiafelhasználás döntő hányadát a téli fűtés teszi ki. Költségek befolyásoló tényezői: - Kinti

Részletesebben

Biztonság, tisztaság és gazdaságosság

Biztonság, tisztaság és gazdaságosság 3M TM Környezetvédelmi termékek Szorbensek Biztonság, tisztaság és gazdaságosság Típusok, kiszerelések: A 3M széles választékot kínál a különbözõ típusú és formájú szorbensekbõl, így kiválasztható az alkalmazáshoz,

Részletesebben

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet.

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet. Nagykonyhai - ipari kivitelű csaptelepek robosztus kivitel, hosszú élettartam Asztali csaptelep test - univerzális felhasználás - szerelhető különböző hosszúságú kifolyószárral nagy méretű mosogató medencékhez

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter úr kezéhez, megbízás nélküli nyilvános kárelhárítási ügyvitel keretében!

Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter úr kezéhez, megbízás nélküli nyilvános kárelhárítási ügyvitel keretében! MEHNAM-info országos és nemzetközi terjesztésre Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter úr kezéhez, megbízás nélküli nyilvános kárelhárítási ügyvitel keretében! SZENNYEZETT VÍZBŐL LÉTESÍTMÉNY TERVE SZINTE

Részletesebben

PW035 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. HORDOZHATÓ MOSÓKÁD 13 l GARANCIA KARTYA

PW035 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. HORDOZHATÓ MOSÓKÁD 13 l GARANCIA KARTYA GARANCIA KARTYA 1. Trading gépeire és szerszámaira a Polgári Törvénykönyv előírásainak megfelelő, a vásárlás dátumától számított 6/24 hónap időtartamú jótállás jár (a jótállási igény bejelentésekor a garanciakártyához

Részletesebben

SCOUT RX1 ROBOTPORSZÍVÓ

SCOUT RX1 ROBOTPORSZÍVÓ SCOUT RX1 ROBOTPORSZÍVÓ Intelligens. Gyors. Alapos. Az új Scout RX1 Képzelje el, hogy hazaérkezik, és a lakás már ki van takarítva. Akarja tudni, hogy mindez hogyan lehetséges? Az új Scout RX1 robotporszívónk

Részletesebben

Csarnokelszívó rendszerek

Csarnokelszívó rendszerek Tartalomjegyzék Csarnokelszívó rendszerek KemJet csarnokelszívó rendszer KemJet 54 CleanAirTower 55 Push-Pull rendszer 56 Kiszorításos szellőztetés 57 53 KemJet csarnokelszívó rendszer KemJet» Nagy teljesítményű

Részletesebben

A vízminőség új dimenziója

A vízminőség új dimenziója VariTab A vízminőség új dimenziója Újdonság Az uszoda felhőtlen élvezete Kétrétegű tabletta a gyors és hosszú távú fertőtlenítésre Eljött az ideje a medencevíz kezelés alapjaiban új módszerének. A BAYROL

Részletesebben

YaraLiva TM CALCINIT 15.5% N + 19% CaO

YaraLiva TM CALCINIT 15.5% N + 19% CaO Yara Mono Műtrágyák YaraLiva TM CALCINIT 15.5% N + 19% CaO 100% vízoldható Kalcium-nitrát Kiszerelés: 25 kg, 5 kg, 2 kg A YaraLiva TM Calcinit nitrogént és kalciumot tartalmazó öntöző műtrágya. A kalcium

Részletesebben

WF-100 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 0.001. TFC-membrán áteresztő képessége. Memo 0.0001 TISZTA VÍZ. Az optimális működéshez szükséges víznyomás: 3-6 bar

WF-100 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 0.001. TFC-membrán áteresztő képessége. Memo 0.0001 TISZTA VÍZ. Az optimális működéshez szükséges víznyomás: 3-6 bar Memo Termék típusa Vásárlás napja WF-100 Név Cím Tel REVERSE OSMOSIS SYSTEM 15 TFC-membrán áteresztő képessége Homok, hajszál, szemcsés aktív szén 100 Spóratok, őrölt liszt, vörös vértestek, szénpor 10

Részletesebben

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék A B 90 R Adv Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép és a FACT rendszer rugalmasabb munkavégzést biztosít a változtatható munkaszélességgel (55-75 cm). Az Advance-kivitelnél a kezelőpanelen az üzemórák

Részletesebben

Grade I és Grade II vízminőséget előállító víztisztító berendezések víztisztító berendezések

Grade I és Grade II vízminőséget előállító víztisztító berendezések víztisztító berendezések Grade I és Grade II vízminőséget előállító víztisztító berendezések víztisztító berendezések CB-2301 B30 Trace Grade I és II vízminőség - szervetlen analitikai kísérletekre TOC: 5-10 ppb CB-2303 B30 HPLC

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Plazma elektron spray ionizáló rendszer

Plazma elektron spray ionizáló rendszer Plazma elektron spray ionizáló rendszer tartalom Ismertetés 2... Fő funkciók 5... Jellemzők 7... Üzemmódok és alkalmazás 9... Tesztek és tanúsítványok 10... Technikai adatok 12... Csomagolás 13... 1. Ismertetés

Részletesebben

HydroModul. rendszerek. HydroModul rendszerek. Gyerekjáték összerakni. www.bwt.hu

HydroModul. rendszerek. HydroModul rendszerek. Gyerekjáték összerakni. www.bwt.hu HydroModul rendszerek HydroModul rendszerek Gyerekjáték összerakni www.bwt.hu HydroMODUL univerzális megoldás ivóvízhálózatok és fűtési hálózatok 1. csatlakozó: pl.: Infinity M Az ivóvízrendszer korróziómentes

Részletesebben

Megjelent a 2009-es modell, mely a legjobb minőséget egyesíti a legjobb árral.

Megjelent a 2009-es modell, mely a legjobb minőséget egyesíti a legjobb árral. Jupiter Venus Megjelent a 2009-es modell, mely a legjobb minőséget egyesíti a legjobb árral. VILÁGÚJDONSÁG! 2009-es modell Extrém strapabíró 2009-es fejlesztésű elektródák Érintőkijelzős kezelőfelület

Részletesebben