Bérügyviteli programrendszer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bérügyviteli programrendszer"

Átírás

1 Bérügyviteli programrendszer A program készítője a Soft Consulting Kft., mely 1998-ban alakult. A cég alapítói korábbi évtizedes bérügyviteli tapasztalatukat felhasználva készítették ezt a rendszert. A cég elsősorban a bérügyvitellel kapcsolatos tevékenység ellátására jött létre. A tizenöt állandó és több külsős kollégánknak a célja az volt, hogy olyan rendszert alkossanak, mely könnyen kezelhető funkciókkal oldja meg a bérszámfejtéssel kapcsolatos tevékenységet. A BaBér bérügyviteli rendszer egy, a mai kor követelményeinek megfelelő környezetben kifejlesztett Windows alapú programcsomag. A fejlesztéskor az a cél vezetett bennünket, hogy a rendszer olyan eszközzel és platformon készüljön, ami hosszú időre garantálja, hogy az ily módon készült program technológiailag nem amortizálódik. A fejlesztő eszköz a Borland cég Delphi 7-es fejlesztő eszköze az adatbázis pedig MS SQL2005. Ezzel biztosítani tudjuk azt, hogy Felhasználóinknak nem kell külön licenceket vásárolniuk, ezzel nagy költségekbe verniük magukat csak azért, hogy egy bér programot működtethessenek. A termék évben történő piaci megjelenése óta több száz cég választotta programunkat. Közöttük megtalálható a néhány fős cégtől a fős nagyvállalatig, a termelő cégtől a könyvelő irodáig minden fajta cég. A program: használható önálló gépen és hálózatban egyaránt képes több telephely és azon belül több szervezeti egység vonatkozásában kezelni a dolgozókat a Felhasználó igényeinek megfelelően paraméterezhető, ugyanakkor nem kell elveszni a beállítások erdejében, hiszen a program egy olyan alapbeállítással kerül telepítésre, mely azonnal lehetővé teszi a jogszabályok alapján történő munkát A program moduláris felépítésű, az egyes modulok egymástól függetlenül is használhatóak. Ugyanakkor közös adatállományból dolgoznak, tehát egy adatot elég egyszer felvinni a rendszerbe és az utána elérhető képes mind a sávos, mind a göngyölített adószámítási eljárást használni jogosultsági rendszere lehetőséget ad az illetéktelen elérések letiltására több féle lehetőséget is biztosít a dolgozók adatainak mentésére, illetve visszatöltésére kezelése megfelel az egyéb Windows alapú programoknál megszokottakkal, ugyanakkor lehetőség van a program billentyűzetről történő kezelésére is

2 1. Bér modul A modul a dolgozókról nyilvántartható több száz adat segítségével egy komplett adat nyilvántartáson túl széles körű lehetőséget ad az alkalmazandó foglalkozási jogviszonyok a bérformák a jövedelemtípusok az adózási módok és listázások tekintetében. A modul alkalmas minden féle foglalkozási jogviszonyban alkalmazott dolgozó alap és alapbéren kívüli egyéb rendszeres és nem rendszeres juttatásainak számfejtésére. Az alapbér meghatározható valutában is, illetve a programban folyamatosan megjeleníthető Euróban is. Az egyes bérelemek és levonási jogcímek a programban szabadon beállíthatóak és bővíthetők. A program kezeli: a havi és órabéres bérezési formát a távollétekre a távolléti díjat vagy az átlagkeresetet a sávos vagy a göngyölített adózási módot a személyi jövedelemadó elszámolást a levonások jogszabály által előírt sorrendjét a főálláson kívüli jogviszonyokat és azok kifizetéseit a jelenlét adatok nyilvántartását a magán nyugdíjpénztári levonásokat és a vállalti hozzájárulást az önkéntes nyugdíjpénztári levonásokat és a vállalti hozzájárulást a nyugdíj- és egészségbiztosítási járulék levonását a maximum járulékalap figyelésével A program elkészíti: a munkabér kifizetési jegyzékeket, bérösszesítőt és bérkartont a pénzintézeti átutalást mágneslemezen a TB összesítő segédletét adatszolgáltatást a Nyugdíjpénztárak felé a kilépő dolgozók adatszolgáltatásait havi ki- belépők jelentése OEP felé Állami Pénztár Felügyeleti jelentés magán nyugdíjpénztári adatszolgáltatások 2006-tól meglévő havi bevallásokat adatátadás NYENYI programnak főkönyvi feladás papíron, igény szerint fileban a főkönyvi program felé 2. Munkaügyi modul A modul valóban széles körű adattartalommal ad segítséget a munkaügyi feladatok ellátásához. Az alkalmazott képek egy része közös a Bér moduléval. A munkaügyi előadónak lehetősége van felvinni, illetve megtekinteni a dolgozót érintő munkaügyi és bér adatot is. A modulban a bér modul adatain kívül újabb több száz adat felvitelére van lehetőség. Igyekeztünk minden olyan munkaügyi kategóriát beépíteni a rendszerbe, ami előfordulhat a munkavégzés során. A modul számolja a dolgozók részére járó alap és pótszabadság napokat. Ezt teljes körűen minden tényező figyelembe vételével teszi. A kiszámolt szabadság napok több féle listán, köztük Szabadság értesítőn is kinyomtathatóak.

3 A modul segítségével elkészíthető több féle bizonylat, mely a dolgozók ki-, belépésével és egyéb értesítésekkel kapcsolatos. Pl. Munkaszerződés, Megbízási szerződés, Elbocsátó papír stb. Lehetőség van a dolgozó önéletrajzának és fényképének tárolására is. A program elkészíti a KSH által előírt statisztikákat. Pl. havi munkaügyi jelentés, májusi statisztika. A program elkészíti az EMMA adatszolgáltatást internetes formában is. 3. Táppénz modul A bér és munkaügyi adatok figyelembe vételével elbírálja és számfejti a táppénzes időszakra járó juttatásokat. Automatikusan végzi a táppénzalap, osztószámok, jogosultsági százalékok megállapítását. A mindenkori jogszabályoknak megfelelően az előző munkahelyek és biztosításban töltött idők figyelembe vételével elbírálja a táppénz mértékét, és folyósításának idejét. Elkészíti a TB-nek szóló kimutatásokat, így a táppénz statisztikát, adatmegállapító lapot, fizetési jegyzéket. 4. Egyedi modulok Riporter modul A BaBér program tartalmaz jó néhány előre elkészített listázási lehetőséget. Sok cégnél azonban olyan egyedi vezetői / adatszolgáltatási igényt kell kielégíteni, melyek előre nem tudhatóak. Ezért készült a Riporter modul, mely a négy alapmodul összes adatának lekérdezésére ad lehetőséget. Mi magunk választhatjuk meg a listázandó adatok körét, melyekkel matematikai műveletek is végezhetők (pl. oszlopok összeadása) Szintén kiválaszthatóak és szabadon szerkeszthetőek a szűrési szempontok, melyek szerint a dolgozói állományt ki akarjuk választani. Ugyanígy lehetőség van a megjelenítés rendezési sorrendjének meghatározására. Az elkészült lista kérhető txt, Word vagy Excel formátumban. Munkaszámos modul A bérköltségek költséghelyre történő bontását az alap program tartalmazza, de néhány termelő cég a könyveléshez a béradatokat nem cska költséghelyre szeretné megbontani, hanem munkaszámra is. Ez a modul lehetőséget ad arra, hogy a már leszámfejtett béreket ledolgozott idő, vagy százalék arányában felosszuk. Ezt a modult kell használni abban az esetben is, ha a dolgozó költséghelyet vált hónap közben. Dotációs modul Néhány cég arra alakult, hogy megváltozott munkaképességű dolgozókat foglalkoztasson. Ehhez korábban Állami Dotáció néven kaptak hozzájárulást az államtól. Ennek neve 2007 óta Bértámogatás. Ezen támogatás kiszámolásához és igényléséhez nyújt segítséget ez a modul.

4 Munkaszerződés modul A modul készítésekor a munkaszerződések könnyebb előállítása volt a cél. Azóta cégeink minden egyéb (kör) levelezésre is használják. A modulban előre elkészíthetőek nyomtatványformák, melyeket mi szerkeszthetünk a Word-höz hasonló felületen. Az ilyen módon elkészített és eltárolt sablonokkal később Munka-, ill. Megbízási szerződéseket, dolgozóknak szóló leveleket készíthetünk. Munkaruha modul A modul lehetőséget ad arra, hogy saját munkaruha szótár kialakítása után dolgozóhoz méret-, darabszám-, kihordási idő.. stb. alapján hozzárendeljük a munkaruhákat. A felvitt adatok alapján Rendelési lista készíthető az újonnan belépő dolgozóknak, illetve a lejáró ruhákról. A dolgozó kilépése esetén a le nem adott munkaruhákat levonásba helyzeti a dolgozónak. Külszolgálat modul A alap bérprogramban is van lehetőség felvinni a kiküldetéssel, külszolgálattal kapcsolatban adott juttatásokat. Amennyiben a törvény szerinti napi limitet nem haladja meg a díj, akkor a program automatikusan szét is bontja adóköteles és adómentes részre. Amennyiben a napi adómentes limitet meghaladó díjakat adnak nagyobb létszámú dolgozónak, akkor célszerű ezt a modult használni. A szükséges adatok (árfolyam, indulás, érkezés, stb.) felvitele után a program kiszámolja az adóköteles ill. adómentes részt és átadja a Bér modulnak számfejtésre. Jelenlét modul A modulban lehetőség van műszakokat definiálni. (Kezdete, vége, pótlékolás, túlmunka, ebédszünet, stb.) A kialakított műszakokból műszakrendeket lehet összeállítani, ezeket a műszakrendeket pedig hozzá lehet rendelni dolgozókhoz. Amennyiben a dolgozó munkanapjának kezdete és vége nem tér el a műszakban definiálttól, akkor nincs szükség a napi munkaidő adatok rögzítésére sem. Egyébként szükséges rögzíteni a napi mozgásokat. Az ilyen módon felvitt adatokból a modul hónap végén kiszámolja a ledolgozott időt, a műszakpótlékokat és túlmunka pótlékokat. Cafetéria modul A modul a Cafetéria rendszerének megfelelően lehetőséget ad több VKBJ felvételére a rendszerbe és ezek hozzárendelésére a dolgozóhoz. Természetesen figyeli az erre szánt keret túllépését, valamint a modul visszajelzést kap a ténylegesen kifizetett juttatásokról és kezeli a tervezettől való eltérést is.

5 Bérlet modul A modulba dolgozókhoz hozzárendelhető MÁV, Volán és BKV bérlet. A felvitt adatok a cég bérlettel kapcsolatos elszámolási módszerének megfelelően a Bér modulban megjeleníti az adatokat vagy levonás, vagy jövedelem címen. Újonnan belépett dolgozóknak külön rendelési lista készíthető, kilépő dolgozónál a visszavétel megoldható Szabadság tervezés A modul lehetőséget ad a szabadságok egy évre való előre megtervezésére, akár úgy is, hogy ezt az illetékes munkahelyi vezető teszi meg. A modul az adatrögzítés folyamán folyamatos visszajelzést ad a szabadságolások miatti állomány feltöltöttségről. Az ilyen módon felvitt adatokat lehetőség van ellenőrizni a napi tényleges jelenlétekhez. Hónap végén a modul átadja a jelenlét adatokat a Bér modulnak. 5. A program hardver igénye: Minimális konfiguráció Javasolt 1400 MHz processzor 2800 MHz 128 Mbyte memória (RAM) 512 Mbyte Mátrix nyomtató Lézer Operációs rendszer: WIN 2000 / XP lehetőség szerint magyar nyelvűek. Hálózati alkalmazásban lehetőleg dedikált szerver.

ibér humán erőforrás menedzsment

ibér humán erőforrás menedzsment Humán Erőforrás megoldásunk egy komplex, integrálható informatikai rendszer. Teljeskörűen lefedi és támogatja a munkáltatók illetve kifizetők gazdálkodással kapcsolatos feladatait. Az IBSystem Humán Erőforrás

Részletesebben

A nexonbér moduljai. nexonbér Bér- és munkaügyi modul

A nexonbér moduljai. nexonbér Bér- és munkaügyi modul Moduláris felépítés A nexonbér könnyen kezelhető program moduláris felépítése, skálázhatósága, rendkívüli teljesítménye a leghatékonyabb megoldást biztosítja sok ezer fős, nagy gazdálkodó egységeknek,

Részletesebben

Integrált Ügyviteli Rendszer Bérelszámolási modul - Ismertető

Integrált Ügyviteli Rendszer Bérelszámolási modul - Ismertető Integrált Ügyviteli Rendszer Bérelszámolási modul - Ismertető A WinSarc Humáninformatikai Rendszer, vállalkozások, gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett programtermék, mely

Részletesebben

M0754 FELADATOK. megállapít Adókötelezettséget teljesít, illetve adóelőleg vonási kötelezettséget megállapít

M0754 FELADATOK. megállapít Adókötelezettséget teljesít, illetve adóelőleg vonási kötelezettséget megállapít M0754 FELADATOK 0754 érügyi szakfeladatok Adatokat gyűjt, rögzít (munkaidő, teljesítmény, 4 szabadság stb.) 5 Munkaidő nyilvántartás adatait rögzíti 6 Egyéni bérelszámoló lapot készít, vezet érszámfejtést

Részletesebben

BaBér bérügyviteli rendszer telepítési segédlete 2011. év

BaBér bérügyviteli rendszer telepítési segédlete 2011. év BaBér bérügyviteli rendszer telepítési segédlete 2011. év Ajánlott konfiguráció A program hardverigénye: Konfiguráció: 2800 MHz processzor 512 Mbyte memória (RAM) / Szerver gépen 1G memória (RAM) Lézernyomtató

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.126) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Bérösszesítő. Statek Statisztikai Elemző Központ Kft Budapest, Keleti Károly utca január szeptember

Bérösszesítő. Statek Statisztikai Elemző Központ Kft Budapest, Keleti Károly utca január szeptember Társaság neve: Cég összesen: Időadatok: nap munkanap óra Ledolgozott napok 100 879 100 879 652 747 Munkaszüneti nap 219 3 10 Pihenőnap 26 074 1 937 0 Betegszabadság 249 249 1 288 Betegszabadság (nem munkanapra)

Részletesebben

Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát.

Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát. TISZTELT PARTNERÜNK! Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát. KULCS BÉR 2008 ÁPRILIS/2 A telepítés oly módon történhet, mint a program vagy a

Részletesebben

Bérösszesítő. Társaság neve: Társaság címe: Statek Statisztikai Elemző Központ Kft Budapest, Keleti Károly utca január

Bérösszesítő. Társaság neve: Társaság címe: Statek Statisztikai Elemző Központ Kft Budapest, Keleti Károly utca január Cég összesen: Időadatok: nap munkanap óra Ledolgozott napok 60 050 60 050 360 268 Munkaszüneti nap 670 4 21 Pihenőnap 22 231 1 742 0 Betegszabadság 306 306 1 745 Betegszabadság (nem munkanapra) 106 7 28

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.158) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével.

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.158) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.158) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Beléptetô és munkaidônyilvántartó

Beléptetô és munkaidônyilvántartó Beléptetô és munkaidônyilvántartó szoftver A nexontime szoftver funkciói: a beléptető rendszer által használt kódkártyák kezelése: kártyák kiadása, visszavonása és nyilvántartása, a blokkolási események

Részletesebben

TB kifizetőhelyi modul

TB kifizetőhelyi modul A Novitax bérszámfejtő programhoz kapcsolódó TB kifizetőhelyi modul teljes körűen ellátja TB kifizetőhelyi feladatokat. Az ellátást számolja, nyilvántartja, elkészíti a kötelező elszámolási bizonylatokat,

Részletesebben

Személyügyi nyilvántartás szoftver

Személyügyi nyilvántartás szoftver Személyügyi nyilvántartás szoftver A nexonhr személyügyi nyilvántartás szoftver a személyügyi, továbbképzési és munkaköri adatok kezelését teszi lehetővé. A szoftver támogatja a HR adminisztrációs feladatokat,

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját!

Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.17) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG ÉVI

COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG ÉVI COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG 2016. ÉVI VERZIÓINAK VÁLTOZÁSAI. Tartalomjegyzék: Tartalom MUN v16.0129... - 2 - MUN v16.0210... - 6 - MUN v16.0428... - 7 - - 1 - MUN v16.0129 Ez a verzió adatbázis

Részletesebben

Társadalombiztosítási ellátások alrendszere

Társadalombiztosítási ellátások alrendszere Társadalombiztosítási ellátások alrendszere Készítette: SZÁMORG-Invest Kft. dr. Nagy György Rövid, vázlatos ismertetı dia sorozat TB demo SZÁMORG-Invest Kft. 1 Verzió információk és alkalmazás felhasználó

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.131) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Kulcs-Bér 2012 frissítés

Kulcs-Bér 2012 frissítés Kulcs-Bér 2012 frissítés Megjelenés dátuma: Számfejtési folyamat, és 08-as bevallás felgyűjtési idejének optimalizálása Örömmel tájékoztatjuk Felhasználóinkat, hogy a Kulcs Bér 2012-es program szeptemberi

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.133) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Jogc ímek sorrendje a dolgozó törzsadatában és elszámolásban

Kedves Ügyfelünk! Jogc ímek sorrendje a dolgozó törzsadatában és elszámolásban Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.19) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

ADÓRAKTÁRI MODUL RÖVID BEMUTATÁSA

ADÓRAKTÁRI MODUL RÖVID BEMUTATÁSA ADÓRAKTÁRI MODUL RÖVID BEMUTATÁSA 1. Törzsadatok: Az ENTERSys jövedéki szoftverben törzsadatként lehet rögzíteni a különböző adóraktárakat, melyek egy adatbázison belül egyben és külön-külön is kezelhetők

Részletesebben

PRECÍZ Információs füzetek

PRECÍZ Információs füzetek PRECÍZ Információs füzetek Információk, Módszerek, Ötletek és Megoldások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerhez 3. EXCEL adatkapcsolat (mod. 2009.07.) Ügyviteli nyilvántartások és EXCEL formátumú

Részletesebben

Jogviszony megszüntetése

Jogviszony megszüntetése 1. lépés A jogviszony megszüntetése A jogviszony megszüntetése történhet a Személyek Személyi adatok menüpontban, az adott személy adataiban, a Kiléptetés gomb használatával. Kiléptetés gomb Történhet

Részletesebben

KIRA FIZETÉSI JEGYZÉK

KIRA FIZETÉSI JEGYZÉK KIRA FIZETÉSI JEGYZÉK ÉRTELMEZÉSI SEGÉDLET Semmelweis Egyetem Emberierőforrás-gazdálkodási Főigazgatóság 2017 1 A Semmelweis Egyetemen 2017. január 1-jétől az illetményszámfejtés nem az SAP rendszerben,

Részletesebben

Sok szeretettel köszöntjük Integrált Számviteli Rendszerünk bemutatóján.

Sok szeretettel köszöntjük Integrált Számviteli Rendszerünk bemutatóján. Sok szeretettel köszöntjük Integrált Számviteli Rendszerünk bemutatóján. A rendszer általános jellemzői A program grafikus felületen (Windows) működik (Visual Foxpro, Oracle, SQL) Az alrendszerek közös

Részletesebben

Betegszabadság díja munkáltatót terhelő táppénz és táppénz kiegészítés. Költségvetési kiutalási igények. számla

Betegszabadság díja munkáltatót terhelő táppénz és táppénz kiegészítés. Költségvetési kiutalási igények. számla 19.) Határozza meg a jövedelem elszámolás alapfogalmait (béralap, jövedelemalap, levonások)! Ismertesse a vállalkozást terhelő járulékokat és elszámolásukat! Mutassa be a jövedelem elszámoláshoz kapcsolódó

Részletesebben

BaBér. Bérügyviteli rendszer. Telepítési segédlet 2014.

BaBér. Bérügyviteli rendszer. Telepítési segédlet 2014. BaBér Bérügyviteli rendszer Telepítési segédlet 2014. Tartalom 1. Ajánlott konfiguráció... 3 2. A BaBér és az SQL2005 szerver telepítése... 5 3. A BaBér program és az SQL2005-ös adatbázis kezelő telepítése...

Részletesebben

Bér program gépi nyitása

Bér program gépi nyitása A vállalkozás adatainak nyitása A bér program gépi nyitása a Főmenü a Cégadatok Cégnyitások Gépi nyitás (előző évből) menüpontjának elindításával kezdeményezhető. Figyelem! A bérszámfejtési adatok gépi

Részletesebben

Havi bevallással kapcsolatos ismeretek

Havi bevallással kapcsolatos ismeretek Havi bevallással kapcsolatos ismeretek 1, A bruttó, adóalap, költség megjelenése a bevallásokban, adatközlıkön 2, Fix levonású (külön adózó) jövedelmekhez adójogcím rendelés 3, Többhavi bér kezelése 4,

Részletesebben

TB modul. Beállítások. Szerviz / Beállításokban TB Kifizetőhely? Igen-re kell állítani. A személyi adatokban

TB modul. Beállítások. Szerviz / Beállításokban TB Kifizetőhely? Igen-re kell állítani. A személyi adatokban TB modul Beállítások Szerviz / Beállításokban TB Kifizetőhely? Igen-re kell állítani. A személyi adatokban 1. Előző munkahelyi adatok / Jövedelem igazolás egb. ellátáshoz menüpontban van lehetőség rögzíteni

Részletesebben

Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2005. január

Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2005. január 2005. január Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. Ügyviteli nyilvántartások és EXCEL formátumú adatszolgáltatás A korszerű ügyviteli rendszereknek, a jogszabályi

Részletesebben

Humánerı gazdálkodás wmugy

Humánerı gazdálkodás wmugy Humánerı gazdálkodás wmugy Készítette: Juhász Jolán SZÁMORG-Invest Kft. 1 Bevezetés A Humánerıforrás és Munkaerı gazdálkodási alrendszer a bérügyviteli rendszerhez (WBER-SZJA) kapcsolódik, de attól függetlenül

Részletesebben

COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG ÉVI

COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG ÉVI COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG 2016. ÉVI VERZIÓINAK VÁLTOZÁSAI. Tartalomjegyzék: Tartalom MUN v16.0129... - 2 - - 1 - MUN v16.0129 Ez a verzió adatbázis módosításokat hajt végre, ezért először csak

Részletesebben

Kulcs-Bér 2012 frissítés

Kulcs-Bér 2012 frissítés Kulcs-Bér 2012 frissítés Megjelenés dátuma: Nettóérték megőrző részkedvezmény érvényesítése a hónap egy részében fennálló munkaviszony alapján, ha a hónap során betegszabadság távolléti díja is elszámolásra

Részletesebben

Pénzügyi számvitel. VIII. előadás. A jövedelmek számvitele

Pénzügyi számvitel. VIII. előadás. A jövedelmek számvitele Pénzügyi számvitel VIII. előadás A jövedelmek számvitele A jövedelemelszámolási számlán elszámolt jövedelem értelmezése Adott vállalkozástól a vállalkozás alkalmazottjai, vagy más személyek részére valamilyen

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről:

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről: Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.12) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Bér évi verzió

Bér évi verzió Verziószám: 19.06 Érvényességi dátumok: Demó verzió érvényessége 2018.02.28. Regisztrált verzió érvényessége Könyvelő programok 2018.12.31. Bérszámfejtő program 2018.12.31. Számlázó programok Nincs időkorlát

Részletesebben

Tájékoztató az Armada bérprogramról

Tájékoztató az Armada bérprogramról Tájékoztató az Armada bérprogramról Drágáim! Én már 25 éve ülök számítógép előtt és nekem nem mindegy, hogy mivel számfejtek bért! Érezzétek jól magatokat munka közben is! Persze ehhez tényleg kell az

Részletesebben

Egyszerűsített foglalkoztatás

Egyszerűsített foglalkoztatás Az egyszerűsített foglalkoztatási jogviszonnyal foglalkoztatott személyeket is fel kell a személyek közé rögzíteni. A teljes körű kezeléshez, minden foglalkoztatáskor új jogviszonyt kell felrögzíteni a

Részletesebben

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul CobraConto.Net v0.44. verzió Pénzügy modul Pénzügy / listák / Számlaegyenleg listák: vevő / szállító lejáró számlák Viszonyítási dátumhoz képest, X napon belül lejáró vevő / szállító számlák listájának

Részletesebben

Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát.

Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát. TISZTELT PARTNERÜNK! Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát. KULCS BÉR 2008 MÁRCIUS/4 A telepítés oly módon történhet, mint a program vagy a

Részletesebben

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent az Ön által használt szoftver legfrissebb változata.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent az Ön által használt szoftver legfrissebb változata. Tisztelt Partnerünk! Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent az Ön által használt szoftver legfrissebb változata. KULCS BÉR 2009. MÁRCIUS A telepítés oly módon történhet, mint a program vagy a korábbi frissítések

Részletesebben

Számítógépes könyvelés és analitika készítése

Számítógépes könyvelés és analitika készítése 54 344 01 Pénzügyi-számviteli ügyintéző Számítógépes könyvelés és analitika készítése FONTOS: - Az útmutató áttekintése (vállalkozási tev., számlatükör, számviteli politika, program követelmények) - Az

Részletesebben

BÉR évi es verzió

BÉR évi es verzió Érvényességi dátumok Demó verzió érvényessége: 2017.02.28. Regisztrált verzió érvényessége könyvelő programok: 2017.03.31. Regisztrált verzió érvényessége bérszámfejtő program: 2017.04.15. Regisztrált

Részletesebben

I. 2014. január 1-től életbe lépett, a MunBér14 programot érintő jogszabály-változások, hatásuk a programra

I. 2014. január 1-től életbe lépett, a MunBér14 programot érintő jogszabály-változások, hatásuk a programra MUN v14.0130 Ez a verzió adatbázis módosításokat hajt végre, ezért először csak egyetlen munkahelyről szabad indítani (a windows tálcán se legyen letéve a program)! Ha ez a feltétel nem teljesül, a program

Részletesebben

Bérszámfejtési kézikönyv (v )

Bérszámfejtési kézikönyv (v ) Bérszámfejtési kézikönyv (v.18.06.01.) Bérszámfejtéshez szükséges beállítások Cég adózás típusa, társasági forma Bérszámfejtéshez kapcsolódó beállítások Számítási alapbeállítások Főkönyvi számok beállítása

Részletesebben

Letiltások kezelése. A letiltásokat alapértelmezetten letiltási sorrendben jeleníti meg a program, ami a nyilakkal módosítható.

Letiltások kezelése. A letiltásokat alapértelmezetten letiltási sorrendben jeleníti meg a program, ami a nyilakkal módosítható. Letiltás rögzítése A Személyi adatokban, a Levonások/Letiltások/Jöv. gomb segítségével rögzíthetőek letiltások és levonások az adott személyekhez. A felrögzített letiltásokról a program analitikát vezet,

Részletesebben

Letiltások és levonások kezelése a Novitax bérszámfejtő programban

Letiltások és levonások kezelése a Novitax bérszámfejtő programban Letiltások és levonások kezelése a Novitax bérszámfejtő programban A Személyi adatokban, a Levonások/Letiltások gomb segítségével rögzíthetőek letiltások és levonások az adott személyekhez. A felrögzített

Részletesebben

BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK SZABÁLYZATA

BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK SZABÁLYZATA BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK SZABÁLYZATA Cím: Fővárosi Önkormányzat Vázsonyi Vilmos Idősek Otthona Adószám: 15492526-1-42 Törzsszám: 492 522 BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK SZABÁLYZATA Hatályos: 2017. január 01-től

Részletesebben

ELEKTRONIKUS MUNKABÉRJEGYZÉK MODUL

ELEKTRONIKUS MUNKABÉRJEGYZÉK MODUL ELEKTRONIKUS MUNKABÉRJEGYZÉK MODUL nexonbér elektronikus munkabérjegyzék modul Kiszámolta már valaha, hogy mennyibe kerül egyetlen munkavállaló egyetlen havi munkabérjegyzéke (a nyomtatás, a borítékolás

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Armada Bér ( ) tartalma (változások, bővítések)

Kedves Ügyfelünk! Armada Bér ( ) tartalma (változások, bővítések) Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.22) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.143) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

HR szoftver funkcionális követelményei

HR szoftver funkcionális követelményei HR szoftver funkcionális követelményei Funkcionális követelmények A program a KJT (MT, PTK) törvényi előírásoknak megfelelően, és az aktuális kód-szótárakkal (pl. FEOR, kulcsszám, besorolás) működjön.

Részletesebben

Remek-Bér program verzió történet

Remek-Bér program verzió történet Remek-Bér program verzió történet Verzió: 5.14 2019.07.26. Bér beállítások frissítése funkció, amely a törvényi változások beállításában nyújt segítséget. Program indítás és cég megnyitás után egy Bér

Részletesebben

KÖZPONTOSÍTOTT RENDSZER ILLETMÉNY-SZÁMFEJTÉSI KIRA SZERVEZETI ADATOK

KÖZPONTOSÍTOTT RENDSZER ILLETMÉNY-SZÁMFEJTÉSI KIRA SZERVEZETI ADATOK KÖZPONTOSÍTOTT ILLETMÉNY-SZÁMFEJTÉSI RENDSZER KIRA SZERVEZETI ADATOK Könyvelés-finanszírozás Könyvelés-finanszírozás Könyvelési listák fajtái: Tételes kimutatás napi kötelezettségvállalásról Tételes

Részletesebben

nexonbér BÉRÜGYVITELI RENDSZER

nexonbér BÉRÜGYVITELI RENDSZER BÉRÜGYVITEL nexonbér BÉRÜGYVITELI RENDSZER A nexonbér prémium kategóriát jelent a bérügyvitelben. A legnépszerűbb rendszer segítségével több mint egymillió magyarországi munkavállaló bérét számfejtik.

Részletesebben

JDolBer KIRA adatkapcsolat gyakorlata, avagy KIRAndulás az adatok világában

JDolBer KIRA adatkapcsolat gyakorlata, avagy KIRAndulás az adatok világában JDolBer KIRA adatkapcsolat gyakorlata, avagy KIRAndulás az adatok világában Török Attila Kereskedelmi igazgató Orgware Kft. EGVE Közgyűlés & Találkozó 2016.05.21-22 1 Adatkapcsolati lehetőségek JDolBer

Részletesebben

CobraMunTap táppénz számfejtő. rendszer 2014.

CobraMunTap táppénz számfejtő. rendszer 2014. CobraMunTap táppénz számfejtő rendszer 2014. 1 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. Az első számfejtés előtti feladatok:... 4 3. A táppénz számfejtés lépései:... 5 3.1. Az áthúzódó esetek kezelésének különös

Részletesebben

Magyar joganyagok - 424/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet - a Nyugdíjbiztosítási Alap k 2. oldal h)1 a gyed, gyes, gyermeknevelési támogatás (gyet), ápo

Magyar joganyagok - 424/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet - a Nyugdíjbiztosítási Alap k 2. oldal h)1 a gyed, gyes, gyermeknevelési támogatás (gyet), ápo Magyar joganyagok - 424/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet - a Nyugdíjbiztosítási Alap k 1. oldal 424/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet a Nyugdíjbiztosítási Alap kezeléséért felelős nyugdíjbiztosítási szerv,

Részletesebben

Pénzügyi számvitel VII. előadás. Kötelezettségek

Pénzügyi számvitel VII. előadás. Kötelezettségek Pénzügyi számvitel VII. előadás Kötelezettségek Kötelezettségek Szerződésből, jogszabályi előírásból Pénzben kifejezett Teljesített, elismert Kötelezettségek fajtái Mérlegben megjelenítve Hátrasorolt Hosszú

Részletesebben

MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása

MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása Az informatikai rendszer elsősorban húsipari cégek értékesítési folyamataira nyújt teljes körű megoldást, a megrendelések feldolgozásától,

Részletesebben

KIRA OKTATÁSI TANANYAG

KIRA OKTATÁSI TANANYAG KIRA OKTATÁSI TANANYAG 2015. június hó ADATSZOLGÁLTATÁS Magyar Államkincstár 1054 Budapest, Hold u. 4. www.allamkincstar.gov.hu 1 BIZTOSÍTOTTI BEJELENTÉS (T1041) ÁLTALÁNOS ALAPELVEK A biztosítotti bejelentés

Részletesebben

Munkaidő keret. Beállítások. Szerviz/Beállítások/Munkaidőkeret. Szerviz-Beállítások-Munkaidőkeret fülön

Munkaidő keret.   Beállítások. Szerviz/Beállítások/Munkaidőkeret. Szerviz-Beállítások-Munkaidőkeret fülön A Novitax bérszámfejtő program a megfelelő beállítások mellett kezelni tudja a munkaidő keretben történő foglalkoztatást. A munkaidő keret alkalmazása esetén az alábbiak beállítása szükséges. Beállítások

Részletesebben

CAFETERIA A nyugdíj és egészségbiztosítás finanszírozása a cafeteria-rendszeren keresztül. VII. Soproni Pénzügyi Napok 2013. szeptember 26-27.

CAFETERIA A nyugdíj és egészségbiztosítás finanszírozása a cafeteria-rendszeren keresztül. VII. Soproni Pénzügyi Napok 2013. szeptember 26-27. CAFETERIA A nyugdíj és egészségbiztosítás finanszírozása a cafeteria-rendszeren keresztül VII. Soproni Pénzügyi Napok 2013. szeptember 26-27. Soft Consulting Hungary Zrt. Alapítás - 1998 250 millió árbevétel

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Armada Bér ( ) tartalma (változások, bővítések)

Kedves Ügyfelünk! Armada Bér ( ) tartalma (változások, bővítések) Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.17.08) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Munkaidő keret. Jelenléti ív vezetése A foglalkoztatási adatok fülön be kell állítani, a jelenléti ív vezetése paraméternél, hogy Igen.

Munkaidő keret. Jelenléti ív vezetése A foglalkoztatási adatok fülön be kell állítani, a jelenléti ív vezetése paraméternél, hogy Igen. A Novitax bérszámfejtő program a megfelelő beállítások mellett kezelni tudja a munkaidő keretben történő foglalkoztatást. A munkaidő keret alkalmazása esetén az alábbiak beállítása szükséges. Beállítások

Részletesebben

Alapadatokkal kapcsolatos módosítások

Alapadatokkal kapcsolatos módosítások Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről: A legújabb verziója az 1.118 (6) az internetről letölthető a levél végén található link segítségével Változások,

Részletesebben

Cafetéria nyilvántartás

Cafetéria nyilvántartás A cafetéria nyilvántartás segíti a személyre szóló, éves cafetéria keret tervezését, havi bontásban nyilvántartásba veszi a tervezett juttatásokat, valamint megjeleníti a számfejtett juttatásokat. A programban

Részletesebben

Leírás a MunBér12 program 0206-as verziójához

Leírás a MunBér12 program 0206-as verziójához Leírás a MunBér12 program 0206-as verziójához Mielőtt elindítják a programot kérjük (a szokásos módon mentsenek) a mun12w mappában. Nagyon fontos: a program adatbázis módosításokat hajt végre! Ezért első

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL. Budapest, 2013. november 08.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL. Budapest, 2013. november 08. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL Budapest, 2013. november 08. 1. CÉLKITŰZÉS A fő cél, hogy az OL Munkaidő Rendszerből kinyert jelenlét

Részletesebben

Ügyfélforgalom számlálás modul

Ügyfélforgalom számlálás modul Ügyfélforgalom számlálás modul 1 1. Bevezetés... 3 2. BEÁLLÍTÁSOK... 4 2.1. Új Kérdőív létrehozása... 4 o Kérdéstípusok és a hozzájuk tartozó lehetséges válaszok hozzárendelése... 4 Új Kérdéstípus felvitele...

Részletesebben

Clean-Soft Számítástechnikai és Számviteli Kft. Precíz Info. a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszer pénztár moduljának kezelése

Clean-Soft Számítástechnikai és Számviteli Kft. Precíz Info. a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszer pénztár moduljának kezelése Precíz Info a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszer pénztár moduljának kezelése PRECÍZ Integrált Ügyviteli Rendszerben a Pénzügyi moduljának elindítása A Microsoft, az ActiveX, az IntelliMouse,

Részletesebben

Megállapodás. Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola és Pedagógiai Intézet

Megállapodás. Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola és Pedagógiai Intézet Megállapodás ameiy létrejött egyrészről a Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola és Pedagógiai Intézet Székhelye: 1143 Budapest, Őrnagy u. 5-7. Képviseli: Rabi Ferencné megbízott igazgató

Részletesebben

FORINT-Soft Kft. EGYSZERŰSÍTETT FOGLALKOZTATÁS. FORINT-Soft Kft.

FORINT-Soft Kft. EGYSZERŰSÍTETT FOGLALKOZTATÁS. FORINT-Soft Kft. EGYSZERŰSÍTETT FOGLALKOZTATÁS 2010. április 1-én hatályba lépett az egyszerűsített foglalkoztatásról szóló 2009. évi CLII. törvény (Eftv.), és ezzel egyidejűleg megszűnt az alkalmi munkavállalói kiskönyvvel

Részletesebben

CobraConto.Net v0.40. Új ÁFA bevallás

CobraConto.Net v0.40. Új ÁFA bevallás CobraConto.Net v0.40 Új ÁFA bevallás Elkészült az új törvényeket figyelembe vevő Áfa bevallás. Az alábbiakban lépésről lépésre leírjuk, hogy hogyan készíthető el helyesen. Az ehhez kapcsolódó jogosultságok,

Részletesebben

Bér-cafeteria segédlet 2012 Eurotantusz kft.

Bér-cafeteria segédlet 2012 Eurotantusz kft. Bér-cafeteria segédlet 2012 Eurotantusz kft. Könyvelés- Bérszámfejtés www.eurotantusz.hu MINIMÁLBÉR SZAKKÉPZETTEK GARANTÁLT BÉRMINIMUMA M E G J E G Y Z É S Besorolási bér 2011 2012 2011 2012 78 000 93

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A.) MUNKABÉR-TÁMOGATÁST IGÉNYLŐ LAP KITÖLTÉSE A munkabér-támogatást igénylő lapot kitöltve, aláírással és pecséttel hitelesítve az

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A.) MUNKABÉR-TÁMOGATÁST IGÉNYLŐ LAP KITÖLTÉSE A munkabér-támogatást igénylő lapot kitöltve, aláírással és pecséttel hitelesítve az ÚTMUTATÓ a munkabér-támogatás igénylés összeállításához vállalkozásoknak a ROP 3.4.2 programban ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. Mit kell benyújtani a munkabér-támogatás igényléséhez? A munkabér-támogatás igényléséhez

Részletesebben

Fókuszban a költségek HR kiszervezés a gyakorlatban. Előadó: Aschenbrenner Szilvia

Fókuszban a költségek HR kiszervezés a gyakorlatban. Előadó: Aschenbrenner Szilvia Fókuszban a költségek HR kiszervezés a gyakorlatban Előadó: Aschenbrenner Szilvia Miről lesz szó? Költségek Rejtett költségek Mit szervezzünk ki a HR-en és mit ne? Amit első lépcsőként érdemes Beszéljünk

Részletesebben

TB ellátás korrekció

TB ellátás korrekció TB ellátás korrekció kezelése A TB kifizetőhely Ellátás korrekció menüpontban lehetőség van a korábban tévesen megállapított ellátások módosítására vagy törlésére. TB ellátás korrekció Ki kell választani

Részletesebben

2012/01. Ver

2012/01. Ver 2012/01 Ver 6.4.12.001 1, Adóalap kiegészítés 2, Járulékok 3, Szocho kedvezmények 4, Munkabér nettóérték kedvezmény 5, Jogcím importálás 6, Szakképzési 7, Korkedvezmény-biztosítási járulék 1, Adóalap kiegészítés

Részletesebben

Bérszámfejtés alapfokon 2016

Bérszámfejtés alapfokon 2016 Bérszámfejtés alapfokon 2016 1 BÉRPROGRAM ÁLTALÁNOS BEÁLLÍTÁSAI, PARAMÉTEREK A Bérszámfejtés modul használatának kezdetekor, vagy új adatbázis létrehozásakor először be kell állítani a kezdéshez szükséges

Részletesebben

Könyvelési és bérszámfejtési díjaink

Könyvelési és bérszámfejtési díjaink Könyvelési és bérszámfejtési díjaink WEBÁRUHÁZAK részére egyedi kedvező árajánlat!!! Alvó és működésüket kezdő cégekre kedvező díjszabás!!! A havi könyvelési díj minden esetben tartalmazza 1 fő ( ügyvezető)

Részletesebben

Gazdasági vezető képviseleti jogosultsága

Gazdasági vezető képviseleti jogosultsága Gazdasági vezető képviseleti jogosultsága Az - az Igazgatóság döntési jogköre mellett - teljes jogkörrel gyakorolja a képviseleti jogát. Azok az általános ügyek, melyek nem igénylik az igazgatóság elnökének

Részletesebben

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza.

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza. Bóra Adatcsere A Bóra Adatcsere a Bóra bérprogram webes modulja, ami a http://adatcsere.globo.hu címen érhető el. Természetesen a modult szeretnénk az Önök igényei alapján tovább fejleszteni, ezért kíváncsian

Részletesebben

2004. január Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. Európai Uniós adószám Magyarország Európai Uniós tagságával a belső piac részesévé válik. A tagállamok közötti

Részletesebben

SigMANI 2015 SOFTWARE. NiaraSOFTWARE Niara Kft. DOKUMENTÁCIÓ ES-Xpress. SigMANI. Felhasználói Kézikönyv. NIARA Kft.

SigMANI 2015 SOFTWARE. NiaraSOFTWARE Niara Kft. DOKUMENTÁCIÓ ES-Xpress. SigMANI. Felhasználói Kézikönyv. NIARA Kft. Bérszámfejtés Felhasználói Kézikönyv 1 Felhasználói Kézikönyv NIARA Kft. 2015 SOFTWARE NiaraSOFTWARE Niara Kft. DOKUMENTÁCIÓ ES-Xpress A programot és a dokumentációt a NIARA Kft. részéről szerzői jog védi,

Részletesebben

MUNKAERŐKÖLTSÉG-FELVÉTEL

MUNKAERŐKÖLTSÉG-FELVÉTEL KÖZPONTI STATISZTIKAI HIVATAL Az adatszolgáltatás a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény 24. és 26. -a alapján kötelező. Nyilvántartási szám: 1117 MUNKAERŐKÖLTSÉG-FELVÉTEL 2016 Adatszolgáltatók:

Részletesebben

*Verziófrissítés letöltése gomb+

*Verziófrissítés letöltése gomb+ TISZTELT PARTNERÜNK! Örömmel értesítjük, hogy elkészült az Ön által használt ügyviteli szoftver legfrissebb változata és letölthető a http://www.kulcs-soft.hu oldalon az Ügyfélszolgálat / Program frissítések

Részletesebben

HecPoll a vezérlő rendszer

HecPoll a vezérlő rendszer a vezérlő rendszer Az előnyei: Könnyű Integráció Ergonomikus kivitel Több nyelvűség Multi-Kliens támogatás Import / Export Interfész 2 Egyszerű integráció Csatlakozás a meglévő modern IT rendszerhez Egyszerű

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját!

Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.15) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Minimálbér és szolgálati idő számító program 2015 évi program 2.0.0.29 verzió Felhasználói kézikönyv 1 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés, általános információk... 3 2. Tárgyévi programról... 4 3. Program telepítése...

Részletesebben

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL A toborzást-kiválasztást támogató humáninformatikai megoldásunk, a nexonjob, rugalmasan a vállalati egyedi igények alapján testre szabható. A rendszer webes felületén keresztül jelentkezhetnek a pályázók

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre:

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Főkönyv Pénzügy Pénztárkönyv Eszköz (Letölthető még frissítés a Készlet, EVA modulokra,

Részletesebben

Példák a személyi jövedelemadó kiszámítására. 2016/2017. I. félév Adóoptimalizálás

Példák a személyi jövedelemadó kiszámítására. 2016/2017. I. félév Adóoptimalizálás Példák a személyi jövedelemadó kiszámítására Hol tartunk? Természetbeni juttatások Adók és közterhek Ingóság értékesítése Miről lesz szó? Példák a bér személyi jövedelemadójának kiszámítására Tax wedge

Részletesebben

KIRA INTÉZMÉNYI JOGOSULTSÁG ÉS SZEREPKÖR

KIRA INTÉZMÉNYI JOGOSULTSÁG ÉS SZEREPKÖR KIRA INTÉZMÉNYI JOGOSULTSÁG ÉS SZEREPKÖR Felhasználói dokumentáció 2015. november TARTALOMJEGYZÉK Jogosultság kezelés... 4 Illetményszámfejtő hely... 4 Intézményi végpont... 4 Szerepkör... 4 Műveleti jog...

Részletesebben

Adóhátralék kezelés egyszerűen. Használati útmutató

Adóhátralék kezelés egyszerűen. Használati útmutató Használati útmutató Program indítása: A telepítés utáni első indításkor a program a szükséges alapbeállításokat elvégzi, és automatikusan újra indul. A főképernyőn a bejelentkezéshez mindig meg kell adni

Részletesebben

Megbízható kapcsolat az ételintoleranciával foglalkozó szolgáltató központok között. Lőcsey Tamás Budapest,

Megbízható kapcsolat az ételintoleranciával foglalkozó szolgáltató központok között. Lőcsey Tamás Budapest, Megbízható kapcsolat az ételintoleranciával foglalkozó szolgáltató központok között Lőcsey Tamás Budapest, 2015.05.28 Bevezetés A FOODTEST Global informatikai rendszer valós idejű kétirányú kapcsolatot

Részletesebben

Kiegészítő dokumentáció az NTAX programrendszer évi változatához

Kiegészítő dokumentáció az NTAX programrendszer évi változatához Kiegészítő dokumentáció az NTAX programrendszer 2016. évi változatához Verzió: 17.05 Dátum: 2016.11.22. Érvényességi dátumok: Demó verzió érvényessége 2016.02.29. Regisztrált verzió érvényessége Könyvelő

Részletesebben

ELSZÁMOLÁSI SEGÉDLET. ProAnt

ELSZÁMOLÁSI SEGÉDLET. ProAnt ELSZÁMOLÁSI SEGÉDLET ProAnt A kevésbé tapasztalt pályázók körében gyakran nehézséget jelent, hogy a kifizetési igénylések összeállításakor egyes költségeket milyen típusú összesítőn kell elszámolni, valamint

Részletesebben

Az ErdaGIS térinformatikai keretrendszer

Az ErdaGIS térinformatikai keretrendszer Az ErdaGIS térinformatikai keretrendszer Két évtized tapasztalatát sűrítettük ErdaGIS térinformatikai keretrendszerünkbe, mely moduláris felépítésével széleskörű felhasználói réteget céloz, és felépítését

Részletesebben