HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: augusztus 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: 2009. augusztus 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1."

Átírás

1 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A bankkártyák/ hitelkártyák a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása/ bemutatása és az igénylőlap kitöltése mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése esetén igényelhetők: 1. Maestro betéti kártya Az ügyfél 18. életévét betöltött devizabelföldi vagy devizakülföldi természetes személy. Maestro Társkártya igénylő lehet bármely 18. életévét betöltött devizabelföldi vagy devizakülföldi természetes személy. Társkártya csak akkor igényelhető, ha az adott számlához már tartozik Főkártya. Amennyiben a számlához Társkártya tartozik, de Főkártya nem, a Bank jogosult a számlaszerződést felmondani. 2. C- és C-plusz hitelszámlákhoz kapcsolódó kártya Újonnan megnyitott vagy régi C- és C-plusz hitelszámlákhoz október 11-től nem bocsát ki a Bank kártyát. A már meglévő kártyák lejáratkor automatikusan megújításra kerülnek jelen Hirdetményben közzétett kondíciók szerint. A C- és C-hitelszámlákhoz kapcsolódó kártya birtokosainak lehetőségük van egy Hitelkártya igénylésére, aktuális pontegyenlegük felhasználása vagy a Hitelkártya számlájára történő átvezetése mellett. 3. hitelkártya - A Kártyabirtokos devizabelföldi, 18. életévét betöltött természetes személy, - legalább 3 hónapja vezetett lakossági folyó/bankszámlával rendelkezik bármely hazai banknál, - legalább 3 hónapos folyamatos munkaviszonyból vagy nyugdíjból származó, legalább havi nettó igazolt, rendszeres jövedelemmel rendelkezik, - megfelel az OTP Bank Nyrt. által előírt minimális hitelfeltételeknek és rendelkezik az előírt dokumentumokkal. Társkártya igénylő lehet bármely 18. életévét betöltött devizabelföldi természetes személy. Egy hitelszámlához korlátlan számú társkártya igényelhető a bankfiókokban. A Bank megkezdi a chip kártyák kibocsátását mind az újonnan igényelt, mind a cserekártyákra vonatkozóan. A chip kártyák bevezetése az egyes kártyatípusok esetében eltérő időben történik. BONITÁSVIZSGÁLAT ÉS A KÁRTYA RENDELKEZÉSRE BOCSÁTÁSA Hitelkártya esetén a Bank hitelbírálat alapján ajánlja fel a hitelkeretet, amelynek nagysága lehet.

2 2. oldal Szerződéskötés a Bankkártya Szerződés és Marketing Adatlap alapján történik. A Kártya rendelkezésre bocsátása az igénylés Bankhoz történő beérkezésének időpontját követően, az alábbi módon történik: a) 15 banki munkanapon belül, b) sürgősségi kérelem esetén Budapesten 5, vidéken 7 banki munkanapon belül, kizárólag Maestro kártya OTP bankfiókban leadott igénylése esetén, c) Partnernél leadott, interneten keresztüli kártya igénylések, illetve hitelkártya esetén nincs sürgősségi kártyakibocsátás. A postán kiküldött cserekártyákat, illetve hitelkártyákat a Bank inaktív állapotban bocsátja rendelkezésre. A kártya aktiválása elsősorban ATM-en történő PIN alapú tranzakcióval, vagy az OTPdirekt telefonos szolgáltatásán keresztül történhet, bármely tranzakció típussal, továbbá lehetséges bármely PIN alapú on-line tranzakció alkalmával. BANKKÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ LIMITEK I. KÉSZPÉNZFELVÉTELI LIMIT 1. Készpénzfelvételi limit Hitelkártya esetén 1.1. Összevont készpénzfelvételi limit Az összevont készpénzfelvételi limit a hitelszámlához kapcsolódóan a mindenkori hitelkeret 40%-a Kezdeti készpénzfelvételi limit A szolgáltatást a Bank egyetlen hitelkártya esetében sem biztosítja ATM napi készpénzfelvételi limit A hitelkártyához napi ATM limit állítható be, amely tól a hitelkeret erejéig el osztható összeg. 2. Készpénzfelvételi limit Maestro, valamint C- és C-plusz hitelszámlákhoz kapcsolódó kártyák esetén 2.1. ATM készpénzfelvételi limit Alaplimit a) Maestro betéti kártyák esetén: /nap. b) C- és C-plusz hitelszámlákhoz kapcsolódó kártya esetén: /nap Opcionális limit a) Maestro betéti kártyák esetén: bármely /nap közötti és el osztható összeg. b) C- és C-plusz hitelszámlákhoz kapcsolódó kártya esetén: bármely /nap közötti és el osztható összeg POS készpénzfelvételi limit A Bank POS készpénzfelvételi limitet egyetlen Maestro, valamint C- és C-plusz hitelszámlákhoz kapcsolódó kártya tekintetében sem határoz meg. Ennek megfelelően bankkártyával Bankfiókban, illetve Beváltóhelyen történő

3 3. oldal készpénzfelvételre a Folyószámla/ C- és C-plusz hitelszámlák egyenlegének erejéig van lehetőség. II. KERESKEDŐI ELFOGADÓHELYI LIMIT A Bank a kereskedői elfogadóhelyi limitet minimum ban határozza meg, amennyiben az ügyfél ennél magasabb limitet nem állít be. Bankkártyával pénzbeli ellenszolgáltatás kiegyenlítésére az ügyfél által alapesetben meghatározott: a) napi konstans limit erejéig van lehetőség. Értéke Folyószáma/ C- és C- plusz hitelszámlák /Hitelszámla egyenlegének erejéig terjedhet. b) időkorlátos limit erejéig van lehetőség, amely 1-24 óra közötti intervallumban határozható meg és módosítja a konstans limitet. Értéke Folyószáma/ C- és C-plusz hitelszámlák /Hitelszámla egyenlegének erejéig terjedhet. A limitek módosítása tranzakciós díj felszámítása mellett történik. DÍJAK KÖLTSÉGEK I. BANKKÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAK Éves díj Letiltási díj Maestro (Főés Társkártya) C- és C-plusz hitelszámlához kapcsolódó Multipotnt Pótkártya díj Sürgősségi díj Cserekártya postán kiküldése Nem lehetséges Nem lehetséges bankfiókban történő átvétele 0 hitelkártya hitelkártya Főkártya éves díj Társkártya éves díj Pótkártya díj Letiltási díj Postán kiküldés díja Zárlati díj Hitelkeret túllépési Késedelmi Behajtási Levelezési díj /alkalom díj díj díj A teljes éves díj minden megkezdett év után felszámításra kerül. A díj terhelése előre történik: a) az első, illetve megújított bankkártya gyártásának időpontjában, b) egyéb esetben évente, az érvényesség fordulónapján.

4 4. oldal Egyéb díjak: Letéti díj: 100 /hó Visszaszolgáltatási díj 200 Letiltási igazolás kiadása bejelentésenként az első igazolás díjtalan, minden további igazolás 250 /alkalom II. TRANZAKCIÓS DÍJAK A. KÉSZPÉNZFELVÉTEL Maestro (Fő- és Társkártya C- és C-plusz hitelszámlához kapcsolódó hitelkártya Belföldi ATM Külföldi ATM Bankfiók Beváltóhely OTP által üzemeltetett Idegen Bankcsoport által üzemeltetett Idegen OTP bankfiók Idegen bankfiók Külföldi bankfiók Magyar Posta Egyéb beváltóhely EUR 5 3 EUR + 0,52% EUR 3 EUR + 4 EUR + 4 EUR ,35%, de max EUR EUR + 4 EUR ,26% ,2% Magyar Posta hivatalaiban a fedezethiány miatt meghiúsult készpénzfelvételi tranzakció díja: 50 /alkalom Külföldi beváltóhely 4 EUR + 4 EUR + 4 EUR + B. CSOPORTOS BESZEDÉSI MEGBÍZÁS július 10-étől a szolgáltatók köre kibővítésre került. A szolgáltatók körét a hirdetmény 1. számú melléklete tartalmazza. A Felhatalmazás Csoportos Beszedési Megbízásra szolgáltatás díja: C. PÉNZBELI ELLENSZOLGÁLTATÁS KIEGYENLÍTÉSE A pénzbeli ellenszolgáltatás kiegyenlítése: 45 / megbízás/hó 0 D. EGYÉB TRANZAKCIÓK 1. Készpénzbefizetés 1.1. OTP ATM-jein keresztül 210 /Tranzakció 1 ( hitelkártyával nem lehetséges) 1.2. a Magyar Posta hivatalaiban ,26 %/ Tranzakció 1.3. az OTP Bank fióki POS termináljain keresztül 0 (csak hitelkártyával lehetséges) 2 Ez a díj érvényes és EUR töltésű ATM-ekre egyaránt. 3 Egyéb beváltóhelynek minősülnek a Magyar Államkincstár fiókjai. A Magyar Államkincstár fiókjaiban az értékpapírok ellenértékének kártyával történő kiegyenlítése készpénzfelvételnek minősül. 4 Az Elektronikus Számlacsomaghoz tartozó bármely kártyával naptári hónaponként az első 4 tranzakció díjmentes. 5 Prémium számlacsomaghoz kapcsolódó Főkártyák esetén díjmentes.

5 5. oldal 2. Egyenleg lekérdezés 2.1. OTP ATM-jein keresztül A Bank által üzemeltetett ATM-en keresztül bankkártya segítségével lekérdezhető a számlaegyenleg/pontegyenleg. A tranzakció a PIN kód megadásával történik és a kártyához tartozó számla/pont egyenlegét nyomtatja az ATM a bizonylatra. - Maestro kártyával: 45 / Tranzakció - C- és C-plusz hitelszámlákhoz kapcsolódó kártyával és hitelkártyával: 45 / Tranzakció 2.2. A Magyar Posta hivatalaiban 30 / Tranzakció 3. PIN kód cseréje OTP ATM-jein keresztül 100 / alkalom A chip kártyák esetében PIN kód csere a technikailag erre alkalmas ATM-eken végezhető. 4. Vásárlási limit beállítása A konstans és az időkorlátos limit módosításának díjai megegyeznek OTP Bank által üzemeltetett ATM-en keresztül: 20 /Tranzakció 5.2. Az OTPdirekt telefonos ügyintézői szolgáltatáson keresztül: 20 /Tranzakció 5.3. Bankfiókban ügyintéző segítségével: 20 /Tranzakció 5. ATM limit módosítás minden csatornán 20 /Tranzakció 1 kizárólag Maestro kártyával lehetséges 6. Vásárlás készpénzfelvétellel 260 /Tranzakció 1 kizárólag Maestro kártyával lehetséges 7. ATM-en keresztül végezhető vásárlási tranzakciók Az OTP forinttöltésű ATM berendezésein keresztül végezhető vásárlási tranzakciók díja: - Maestro, valamint C-hitel és C-plusz hitelszámlához kapcsolódó kártyával: 45 Tranzakció 1 - hitelkártyával: 48 Tranzakció Telefonkártya feltöltése A kártya segítségével feltölthetők a mobil telefonkártyák és a T-Com Kontroll díjcsomagok egyenlege Számla kiegyenlítése A kártyával kiegyenlíthetőek egyes szolgáltatók (pl. Díjbeszedő) számlái Szerencsejáték fogadás Az ATM-eken a Szerencsejáték Zrt. által mindenkor meghatározott játékkombinációk játszhatók. A fogadás minimális összege 700. A Bank a MaserCard hitelkártyával, valamint C- és C-plusz hitelszámlákhoz kapcsolódó kártyával végzett tranzakciókat nem engedélyezi.

6 6. oldal 7.4. Utasbiztosítás megkötése Az ATM-eken a Groupama Garancia Biztosító Zrt. Keretszerződés létrejöttét követően díjkedvezményes Utasbiztosítás köthető. A mindenkori díjkedvezmény nagyságát a Groupama Garancia Biztosító Zrt. honlapja tartalmazza. A Keretszerződés nyomtatvány az OTP Bank fiókjaiban, a Groupama Garancia Biztosító Zrt kirendeltségein és honlapján érhető el. D. TÖRLESZTÉSI BIZTOSÍTÁS A május 18. után igényelt hitelkártyák esetében az ügyfél automatikusan csatlakozik a GB638 jelű hitelkártyához kapcsolódó Törlesztési Biztosításhoz. A biztosítási díjat csak a biztosítási fedezet aktiválását követően terheli a Bank az ügyfélre, oly módon, hogy a hitelszámlát a díjjal a záráskor megterheli. A Törlesztési Biztosítás havi díja: a záráskor fennálló tartozás 0,42%-a III. EGYÉB DÍJAK 1. C-hitelszámlára vonatkozó díjai és költségek A C-hitelszámlához kapcsolódó kamat, jutalék és egyéb díj feltételeit a C-hitel Hirdetmény tartalmazza. 2. C-plusz hitelszámlára vonatkozó díjai és költségek A C-plusz hitelszámlához kapcsolódó kamat, jutalék és egyéb díj feltételeit a C-plusz hitel Hirdetmény tartalmazza. MULTIPONT MASTERCARD HITELKÁRTYÁVAL KAPCSOLATOS FOGALMAK Az elszámolási időszak minden hónap 10-én zárul. Minimum fizetendő összeg: a felhasznált hitelkeret 5%-a, minimum 5000 Türelmi időszak: 15 nap Hitelkamat: havi 2,69% THM (Teljes hiteldíj mutató): 39,6 A 304/2007.(XI.14.) Kormányrendelet előírásai alapján a THM mértékének meghatározása 1 éves futamidő, és forintos hitelösszeg alapján történik. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A teljes hiteldíj mutató számítása az alábbi képlet alapján történik: Ahol: H: a hitel összege, csökkentve a hitel felvételével összefüggő a pénzügyi intézménynek fizetendő költségekkel, A k : a k-adik törlesztőrészlet összege, m: a törlesztőrészletek száma,

7 7. oldal t k : a k-adik törlesztőrészlet években vagy töredékévekben kifejezett időpontja, i: a THM századrésze REKLAMÁCIÓ KÁRÁTVÁLLALÁS 1. Maestro kártyák tekintetében a Lakossági Forint Alapú Bankkártyákról szóló Hirdetmény Reklamáció fejezete rendelkezik. 2. C-hitelszámlához kapcsolódó kártyák tekintetében a C-hitel Hirdetmény Reklamáció fejezete rendelkezik 3. C-plusz hitelszámlához kapcsolódó kártyák tekintetében a C-plusz hitel Hirdetmény Reklamáció fejezete rendelkezik. 4. Hitelkártya tekintetében a Hitelkártya termékről szóló Hirdetmény Reklamáció fejezete rendelkezik. SZOLGÁLTATÁS I. Hitelkártya esetén: Tájékoztató SMS küldése valamennyi belföldi mobilhálózatba 30 1 A Bank az elszámolási időszak végén SMS-ben értesíti az ügyfelet a minimum fizetendő összegről, a teljes tartozásról és a fizetési határidőről. II. OTPdirekt 1. Maestro kártyák OTPdirekt szolgáltatásáról a Lakossági Forint Alapú Bankkártyákról szóló Hirdetmény Szolgáltatás fejezete rendelkezik. 2. C-hitelszámlához kapcsolódó kártyák OTPdirekt szolgáltatásról a C-hitel Hirdetmény Vegyes Rendelkezések fejezete rendelkezik 3. C-plusz hitelszámlához kapcsolódó kártyák OTPdirekt szolgáltatásról a C-plusz hitel Hirdetmény Vegyes Rendelkezések fejezete rendelkezik. 5. Hitelkártya OTPdirekt szolgáltatásról a Hitelkártya termékről szóló Hirdetmény Szolgáltatások fejezete rendelkezik. Az OTPdirekt telefonszámai: Vezetékes telefonról: a) Budapest: b) vidék: 06-40/ Mobiltelefonról: a) Pannon GSM: 06-20/ b) T-Mobile: 06-30/ c) Vodafone: 06-70/

8 8. oldal A Kártya OTPdirekt-en keresztüli letiltása esetén a letiltási díj felszámításra kerül. II. HelpDesk A HelpDesk telefax száma: A HelpDesk telefonszámai: Vezetékes telefonról: a) Budapest: b) vidék: 06-40/ Mobiltelefonról: a) Pannon GSM: 06-20/ b) T-Mobile: 06-30/ c) Vodafone: 06-70/ A HelpDesk szolgáltatás igénybevétele díjtalan. A Kártya HelpDesk-en keresztüli letiltása esetén a letiltási díj felszámításra kerül. VEGYES RENDELKEZÉSEK 1. Az ATM készpénzfelvétel mértéke A Bank által üzemeltetett ATM-ből egy Tranzakcióval felvehető készpénz maximális mennyisége, az ATM típusától függően: 40 db bankjegy. A töltésű ATM-ekből kivehető legkisebb címletű bankjegy: 1000 Az OTP által üzemeltetett EUR töltésű ATM-ekből kivehető legkisebb címletű bankjegy 10 EUR 2. Asszisztencia-szolgáltatás és Balesetbiztosítás OTP Bankkártyákhoz Az Asszisztencia-szolgáltatásról és az OTP Bankkártyákhoz kapcsolódó Balesetbiztosításról az OTP Bank által kibocsátott bankkártyákba épített GB680 Balesetbiztosításról és Asszisztencia-szolgáltatásról Hirdetményben foglaltak az irányadóak. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK Jelen Hirdetményben foglaltakon kívül az érintett kártyákra vonatkozóan irányadó a Lakossági Forint Alapú Bankkártyákról szóló Hirdetmény InterTicket szolgáltatásról szóló rendelkezése. Jelen Hirdetmény hatályba lépésével a jövőre nézve hatályát veszíti a kártyákról szóló május 18-án hatályba lépett Hirdetmény, és a jelen Hirdetményben közzétett módosításokkal érintett valamennyi rendelkezés. OTP BANK Nyrt. Közzététel: július 2.

HIRDETMÉNY. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK

HIRDETMÉNY. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Szerződő fél 1) Devizabelföldi vagy devizakülföldi a) jogi személy b) jogi személyiség nélküli vállalkozás c) önkormányzat d) önkormányzat szerve e) egyéb szervezet

Részletesebben

HIRDETMÉNY. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK

HIRDETMÉNY. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Szerződő fél 1) Devizabelföldi vagy devizakülföldi a) jogi személy b) jogi személyiség nélküli vállalkozás c) önkormányzat d) önkormányzat szerve e) egyéb szervezet

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: 2015. december 15. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: 2015. december 15. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A bankkártyák a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása/ bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése esetén igényelhetők:

Részletesebben

HIRDETMÉNY A VODAFONE HITELKÁRTYA ÉS HITELSZÁMLA TERMÉKRŐL

HIRDETMÉNY A VODAFONE HITELKÁRTYA ÉS HITELSZÁMLA TERMÉKRŐL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2016. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2016. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: 2016. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók)

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: 2016. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az üzleti betéti kártyák, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése esetén igényelhetőek: A Szerződő

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Lakossági Bankszámla Hirdetmény 11. számú melléklet - FHB hoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Hatályos: 2016. július 15. napjától Közzététel napja: 2016. július 14. A jelen Hirdetményben

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2014.09.22-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2014.09.22-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére Mastercard Business 5 000,00 Ft 5 000,00 Ft Pótkártya díja (kártyaletiltást követően) 5 000,00 Ft Pótkártya díja (újragyártási díj sérülés

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az OTP BANK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, FÉSZEKRAKÓ ÉS KÖZALKALMAZOTTI SZEMÉLYI KÖLCSÖN

H I R D E T M É N Y. Az OTP BANK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, FÉSZEKRAKÓ ÉS KÖZALKALMAZOTTI SZEMÉLYI KÖLCSÖN H I R D E T M É N Y Az OTP BANK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, FÉSZEKRAKÓ ÉS KÖZALKALMAZOTTI SZEMÉLYI KÖLCSÖN FELFÜGGESZTETT TERMÉKÉNEK Feltételeiről Közzététel: 2009. október 1. Hatályos 2009. október 1-től. (Jelen

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. A RAKAMAZ ÉS VIDÉKE KÖRZETI TAKARÉKSZÖVETKEZET által lakosságnak nyújtott hitelek kamatairól és felszámított egyéb költségeiről

H I R D E T M É N Y. A RAKAMAZ ÉS VIDÉKE KÖRZETI TAKARÉKSZÖVETKEZET által lakosságnak nyújtott hitelek kamatairól és felszámított egyéb költségeiről H I R D E T M É N Y A RAKAMAZ ÉS VIDÉKE KÖRZETI TAKARÉKSZÖVETKEZET által lakosságnak nyújtott hitelek kamatairól és felszámított egyéb költségeiről Érvényes: 2016. április 1.-től 1.) Fogyasztási hitel

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2006. január 1-jétől a C- hitel termék értékesítését az OTP Bank Nyrt. megszüntette.

HIRDETMÉNY. Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2006. január 1-jétől a C- hitel termék értékesítését az OTP Bank Nyrt. megszüntette. HIRDETMÉNY A C-HITEL HITELDÍJÁRÓL (KAMAT, RENDELKEZÉSRE TARTÁSI JUTALÉK ÉS KEZELÉSI KÖLTSÉG), EGYÉB KAMATAIRÓL ÉS DÍJAIRÓL, VALAMINT A KAPCSOLÓDÓ MC KÁRTYA DÍJ- ÉS JUTALÉK MÉRTÉKEIRŐL HATÁLYOS: 2009. augusztus

Részletesebben

HIRDETMÉNY A MULTIPONT HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL A hatályba lépés napja: 2016. március 21. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók!

HIRDETMÉNY A MULTIPONT HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL A hatályba lépés napja: 2016. március 21. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók! 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Bank 2016. március 1-jével megszünteti a MasterCard Multipont Klub hitelkártyához kapcsolódó Klub programot. A Klub program megszüntetésével egyidejűleg a MasterCard

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. 1000 HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 6,00% Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja

KONDÍCIÓS LISTA. 1000 HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 6,00% Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek CIB Személyi kölcsöneire és eire vonatkozóan Hatályos: 2013. április 1-től 2012. március 23-án vagy azt követően igényelt kölcsönökre vonatkozó feltételek:

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek. Devizanem éves Kamat 22,13 % THM 1. 500.000 Ft, 3 év futamidő THM 1. 3 millió Ft, 5 év futamidő

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek. Devizanem éves Kamat 22,13 % THM 1. 500.000 Ft, 3 év futamidő THM 1. 3 millió Ft, 5 év futamidő KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek eire vonatkozóan Hatályos: 2016.július 1-től 2016. július 1-jén vagy azt követően igényelt kölcsönökre vonatkozó feltételek: éves Kamat 22,13 % 24,89 % 24,89

Részletesebben

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Lakossági Bankszámla Hirdetmény. 11. számú melléklet FHB hoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Hatályos: 2016. április 04. napjától Közzététel napja: 2016. április 01. A jelen Hirdetményben

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁK

VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁK AGRIA ÉLAPÁTFALVA Székhely: 3346 élapátfalva, Május 1. út 2/a., Pf.:1. Telefon: 36/554-370 Fax: 36/554-371 dombornyomott kártya pénzforgalmi számlához kapcsolódik társkártya, de kettő vagy több főkártya

Részletesebben

Diák számlacsomag (14 18 év)

Diák számlacsomag (14 18 év) 1.) Diák számla 42/2014. sz. H I R D E T M É N Y Diák számlacsomag (14 18 év) Számlavezetési díj 0.- Számlanyitás díja számla nyitáskor Számlanyitáskor elhelyezendı összeg Nincs - Számlán tartandó minimális

Részletesebben

BANKKÁRTYA K O N D Í C I Ó S L I S T A Magánszemélyek részére

BANKKÁRTYA K O N D Í C I Ó S L I S T A Magánszemélyek részére CIB Inspire Electron 1, 1 2,3 Classic 4 Gold CIB Gold CIB Internet 3 032 Ft 1 162 Ft FİKÁRTYA ÉVES DÍJA 7 CIB XL Átutalási Magánszámlához és CIB Alapszámlához CIB VISA Inspire vagy Electron fıkártya éves

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. CIB Bevásárlókártya. Devizabelföldi magánszemélyek részére AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

KONDÍCIÓS LISTA. CIB Bevásárlókártya. Devizabelföldi magánszemélyek részére AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK KONDÍCIÓS LISTA CIB Bevásárlókártya 1 Devizabelföldi magánszemélyek részére Hatályos: 2016. július 25-től 2012. március 22-től a CIB Bevásárlókártya értékesítése megszűnt. AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK 1. A Bank

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe

Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe A, valamint a Felhasználású és Hitelkiváltó Jelzálogkölcsönökre vonatkozó Kamat- és Díjfeltételek A Bank 2013. november 01-től nem fogad be új lakossági jelzálogkölcsönt.

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

KONDÍCIÓS LISTA AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK KONDÍCIÓS LISTA CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya 1, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya 23 Magánszemélyek részére Hatályos: 2013. szeptember 30-tól AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK 1. A Bank negyedévente

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett) a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK HATÁLYOS: 2013. AUGUSZTUS 08. NAPJÁTÓL CIB Bankkártyák PLUSZ KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE MASTERCARD BUSINESS ÉS MASTERCARD BUSINESS GOLD ( ALAPÚ) TÍPUSÚ BANKKÁRTYA 2013.

Részletesebben

Elektron számlacsomag

Elektron számlacsomag 1) Pénzforgalmi ok kondíciói Mikro Elektron Profi Non profit Számlanyitás díja díjmentes díjmentes díjmentes díjmentes Számlán tartandó minimális összeg 0,- 7.000-Ft 7.000-Ft 0,- Számlavezetési díj: (minden

Részletesebben

Kamat- és Díjfeltételek

Kamat- és Díjfeltételek Kamat- és Díjfeltételek A Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe hivatalos tájékoztatója a lakossági jelzálogkölcsönök alkalmazott kondíciókról A Bank 2009. május 18-tól nem fogad be új lakossági

Részletesebben

CIB Kártyázó Minimum Számlacsomag. Éves díja - 100%

CIB Kártyázó Minimum Számlacsomag. Éves díja - 100% KEDVEZMÉNYEK a bankkártya sztenderd kondícióiból, ha a betéti bankkártya a CIB Kártyázó Számlacsomaghoz vagy a CIB Kártyázó Számlacsomag mellett nyitott kártyafedezeti számlához kapcsolódik KEDVEZMÉNNYEL

Részletesebben

OTPdirekt szolgáltatások Kondíciós Lista Lakossági ügyfelek részére Hatálybalépés: 2009. november 2.

OTPdirekt szolgáltatások Kondíciós Lista Lakossági ügyfelek részére Hatálybalépés: 2009. november 2. I. OTPdirekt díjak 1. Havidíj 1) Az OTP Bank Nyrt. az OTPdirekt szolgáltatások igénybevételéért OTPdirekt szerződésenként havidíjat számít fel. A havidíj a Szerződő Fél által igénybe vett szolgáltatások

Részletesebben

HIRDETMÉNY a GRÁNIT Welcome bankszámlacsomagról a kapcsolódó bankkártyáról

HIRDETMÉNY a GRÁNIT Welcome bankszámlacsomagról a kapcsolódó bankkártyáról Látra szóló egyenlegre fizetett kamat Folyószámla éves látra szóló kamata 0,00% Folyószámla látra szóló EBKM 0,00% Kamat jóváírása negyedévente a folyószámlán Kamatozás típusa változó Kamatszámítás napi

Részletesebben

Hirdetmény az OTP Bank személyi kölcsön, Fészekrakó és Közalkalmazotti személyi kölcsön felfüggesztett termékének

Hirdetmény az OTP Bank személyi kölcsön, Fészekrakó és Közalkalmazotti személyi kölcsön felfüggesztett termékének Hirdetmény az OTP Bank személyi, Fészekrakó és Közalkalmazotti személyi felfüggesztett termékének Feltételeiről Közzététel: 2016. június 30. Hatályos 2016. július 1. (Jelen Hirdetmény hatálybalépésével

Részletesebben

Az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. tájékoztatója a lakossági kölcsönök feltételeiről Érvényes: 2016. május 01-től 2016. május 31-ig

Az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. tájékoztatója a lakossági kölcsönök feltételeiről Érvényes: 2016. május 01-től 2016. május 31-ig Az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. tájékoztatója a lakossági kölcsönök feltételeiről Érvényes: 2016. május 01-től 2016. május 31-ig Igényelhető kölcsönök Lakossági szabadfelhasználású jelzálogkölcsön Termék

Részletesebben

Kondíciós Lista Magánszemélyek bankszámláira vonatkozóan FORINT SZÁMLÁK Havi számlavezetési díj. CIB Classic. CIB Nyugdíjas Bankszámla Plusz 1

Kondíciós Lista Magánszemélyek bankszámláira vonatkozóan FORINT SZÁMLÁK Havi számlavezetési díj. CIB Classic. CIB Nyugdíjas Bankszámla Plusz 1 A magánszemélyek bankszámláira vonatkozóan a magánszemélyek részére vezetett Classic, a Online, a, a Plusz, valamint a magánszemélyek kártyafedezeti típusú, korlátozott rendeltetéső A Bank Zrt. (1027 Budapest,

Részletesebben

LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL)

LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL) LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL) A Hirdetményben foglalt időpontok előtt befogadott lakáscélú támogatásokra vonatkozó kondíciókat a Hirdetmény 11. sz. melléklete tartalmazza. 9.1. az új

Részletesebben

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet A Takarékszövetkezet jelen ben szereplő, változó kamatozású i termékei esetében i kamatváltozást tesz közzé, az állandó (fix) kamatozású i termékek esetében pedig a 2014.06.15-től lekötésre kerülő ekre

Részletesebben

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet A Takarékszövetkezet jelen ben szereplő, változó kamatozású i termékei esetében i kamatváltozást tesz közzé, az állandó (fix) kamatozású i termékek esetében pedig a 2014.08.13-tól lekötésre kerülő ekre

Részletesebben

BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI

BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI Közzététel: 2016. március 01. napján Hatályos: 2016. május 02. napjától Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a bankfiókban a POS terminálon végzett pénztári készpénzfelvétel

Részletesebben

Személyi jellegű hitelek

Személyi jellegű hitelek BOROTAI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI HITEL-TERMÉKISMERTETŐ TARTALOM Személyi jellegű hitelek HATÁLYOS 2016.04.15-től visszavonásig Személyi jellegű hitelek A személyi kölcsönt mindennapi használati tárgyakra,

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2014.05.01-től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2014.05.01-től érvényes kondícióiról szerződött ( + szerződött Számlafenntartással kapcsolatos díjak Számla nyitási díjak 100 Számlavezetési díjak/hó* Számlavezetési díj esetén 10 Internetbank esetén 25 25 Számlavezetési díj + Internetbank

Részletesebben

ERSTE VÁLOGATÁS PLUSZ SZÁMLACSOMAG KONDÍCIÓI

ERSTE VÁLOGATÁS PLUSZ SZÁMLACSOMAG KONDÍCIÓI ERSTE Bank Hungary Zrt. Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény ERSTE VÁLOGATÁS PLUSZ SZÁMLACSOMAG KONDÍCIÓI 200 millió Ft alatti éves nettó árbevételű vállalkozások részére Közzététel: 2015. december 31.

Részletesebben

Kondíciós lista Magánszemélyek részére

Kondíciós lista Magánszemélyek részére Kondíciós lista Magánszemélyek részére Fizetési számla követelés vagy állampapír fedezete mellett nyújtott, fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan 1. A hitelkeret feltételei:, visszavonásig

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Hatályos: 2014. szeptember 01-től

H I R D E T M É N Y. Hatályos: 2014. szeptember 01-től H I R D E T M É N Y 6/f. sz. melléklet Nem forgalmazható, de állományban lévő Széchenyi kártya és Agrár Széchenyi kártya kondíciói Apátfalva, Hódmezővásárhely, Makó, Királyhegyes és Magyarcsanádi kirendeltségeken

Részletesebben

Otthonteremtési kamattámogatásos használt lakásvásárlási hitel

Otthonteremtési kamattámogatásos használt lakásvásárlási hitel Rábaközi Takarékszövetkezet Otthonteremtési kamattámogatásos használt lakásvásárlási hitel Adósok által fizetendő * Használt lakás vásárlásra 4,30% 4,30% 4,30% 4,48% adósok kamattámogatásra nem jogosultak.

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

KONDÍCIÓS LISTA AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK KONDÍCIÓS LISTA CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya 1, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya 23 Magánszemélyek részére AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK Hatályos: 2014. július 1-től A Bank negyedévente

Részletesebben

Már nem értékesített hiteltípusok és korábban folyósított hitelek kondíciói Egyéb hitelek (Érvényes: 2015.12.01-től)

Már nem értékesített hiteltípusok és korábban folyósított hitelek kondíciói Egyéb hitelek (Érvényes: 2015.12.01-től) Már nem értékesített hiteltípusok és korábban folyósított hitelek kondíciói Egyéb hitelek (Érvényes: 2015.12.01-től) Tartalomjegyzék Szellemi szabadfoglalkozásúak részére nyújtott (már nem értékesített)

Részletesebben

ÜZLETSZABÁLYZAT. Lakossági Hitelkártya. Tevékenységi engedély száma: 983/1997/F. sz. ÁPTF határozat (1997. november 27.)

ÜZLETSZABÁLYZAT. Lakossági Hitelkártya. Tevékenységi engedély száma: 983/1997/F. sz. ÁPTF határozat (1997. november 27.) ÜZLETSZABÁLYZAT Lakossági Hitelkártya Tevékenységi engedély száma: 983/1997/F. sz. ÁPTF határozat (1997. november 27.) Hatályos: 2009. augusztus 1-től OTP BANK Nyrt. TARTALOMJEGYZÉK I. MEGHATÁROZÁSOK...

Részletesebben

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek!

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! számlacsomagok mindenkinek! munkavállalói számára A munkáltatói kedvezmények igénybevételének alapvető feltétele, hogy a munkáltatótól jövedelem érkezzen a munkáltatói számlára. Nem tudja, melyik számlacsomag

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Kártyaőr rendszerrel kapcsolatos változásokról

HIRDETMÉNY a Kártyaőr rendszerrel kapcsolatos változásokról HIRDETMÉNY a Kártyaőr rendszerrel kapcsolatos változásokról Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Inter-Európa Bank Zrt. által nyújtott Kártyaőr szolgáltatás 2008. január 1-jével megváltozik. A

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Bankszámla devizaneme Bankszámla kondíciói

HIRDETMÉNY. Bankszámla devizaneme Bankszámla kondíciói HIRDETMÉNY hatályos 2012. április 20-tól a hivatalosan közzétett változtatásig AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe (továbbiakban: Bank) bankszámla kondíciói Bankszámla devizaneme Bankszámla kondíciói

Részletesebben

Kondíciós lista Magánszemélyek részére

Kondíciós lista Magánszemélyek részére Kondíciós lista Magánszemélyek részére Fizetési számla követelés vagy állampapír fedezete mellett nyújtott kölcsönre vonatkozóan, visszavonásig 1. A kölcsön feltételei: 1. Fizetési 1 és óvadéki vagy értékpapír

Részletesebben

HIRDETMÉNY A KINCSTÁRI KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A KINCSTÁRI KÁRTYÁKRÓL SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK HIRDETMÉNY A Szerződő fél abban az esetben köthet Kincstári Bankkártya Szerződést, ha az alábbi feltételeknek megfelel: a) kincstári ügyfélkörbe tartozik, együttes b) számlatulajdonosként

Részletesebben

3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: 2016. AUGUSZTUS 01-től)

3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: 2016. AUGUSZTUS 01-től) .1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: 2016. AUGUSZTUS 01-től) 2015. május 01. napjától befogadott hitelkérelmek Megnevezés EBH munkabérszámlás 1 / EBH munkabérszámlára

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

Hatályos 2016. szeptember 23-ától a hivatalosan közzétett változtatásig. Kondíció típusa IPOSZ lakossági számla Diákszámla Manószámla

Hatályos 2016. szeptember 23-ától a hivatalosan közzétett változtatásig. Kondíció típusa IPOSZ lakossági számla Diákszámla Manószámla Copyright AXA 2016 v/20160425 NEM ÉRTÉKESÍTETT LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1138 Budapest, Váci út 135-139. D-C ép., Cg. szám: 01-17-000554,

Részletesebben

I. Az Agrár Széchenyi Kártyához kapcsolódó számlavezetéssel kapcsolatos díjak

I. Az Agrár Széchenyi Kártyához kapcsolódó számlavezetéssel kapcsolatos díjak Ikt.szám: 2015/2013 H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2013. szeptember 16-tól Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Lakossági Bankszámla Hirdetmény 10. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBLibri Kultúrakártya Hatályos: 2016. július 15. napjától Közzététel napja: 2016. július 14. FHBLibri Kultúrakártya

Részletesebben

1.25. számú melléklet - A 2013. január 1-je előtt szerződött ügyfelek egyedi díjairól

1.25. számú melléklet - A 2013. január 1-je előtt szerződött ügyfelek egyedi díjairól Lakossági Bankszámla Hirdetmény. 1.25. számú melléklet - A 2013. január 1-je előtt szerződött ügyfelek egyedi díjairól Hatályos: 2016. január 01. napjától Közzététel napja: 2015. december 31. Az FHB Bank

Részletesebben

ÉRVÉNYES: 2016. MÁJUS 02. NAPJÁTÓL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2016. ÁPRILIS 29.

ÉRVÉNYES: 2016. MÁJUS 02. NAPJÁTÓL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2016. ÁPRILIS 29. Az FHB BANK ZRT. hivatalos tájékoztatója a Postahelyen értékesített lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről

Részletesebben

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ BANKSZÁMLÁKRA ÉS FIZETÉSI MŰVELETEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁRÓL

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ BANKSZÁMLÁKRA ÉS FIZETÉSI MŰVELETEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁRÓL HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ BANKSZÁMLÁKRA ÉS FIZETÉSI MŰVELETEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁRÓL A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

HIRDETMÉNY. hatályos 2012. április 2-től a hivatalosan közzétett változtatásig MBI bankszámla kondíciói (Ft-ban)

HIRDETMÉNY. hatályos 2012. április 2-től a hivatalosan közzétett változtatásig MBI bankszámla kondíciói (Ft-ban) HIRDETMÉNY hatályos 2012. április 2-től a hivatalosan közzétett változtatásig MBI bankszámla kondíciói (Ft-ban) Bankszámla devizaneme MBI bankszámla kondíciói Kamat/Hozam Magánszámla: Éves kamat 1-500.000,-

Részletesebben

6/1. számú melléklet FHB Standard Számlacsomaghoz kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

6/1. számú melléklet FHB Standard Számlacsomaghoz kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény. 6/1. számú melléklet FHB Standard Számlacsomaghoz kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Jelen Hirdetmény az FHB Standard Számlacsomaghoz kapcsolódó tranzakciók

Részletesebben

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek. Érvényes: 2014. május 1-jétıl Közzétéve: 2014. február 24.

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek. Érvényes: 2014. május 1-jétıl Közzétéve: 2014. február 24. Kondíciós lista magánszemélyek részére III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek Közzétéve: 2014. február 24. Változás: 2014. május 1-jével a lentiekben felsorolt hitelkártya típusokhoz kapcsolódó beépített,

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: 2015. július 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók)

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: 2015. július 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az üzleti betéti kártyák, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése esetén igényelhetőek: A Szerződő

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről A) Egy havi betéttel megegyező mértékre csökkentett számlanyitási díjú szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2016. szeptember 30-ig 1) Szerződéskötési feltételek ek részére:

Részletesebben

6. SZÁMÚ FÜGGELÉK: AZ E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTAL E.ON KLUB KATEGÓRIÁBA SOROLT ÜGYFELEKNEK NYÚJTOTT ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK

6. SZÁMÚ FÜGGELÉK: AZ E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTAL E.ON KLUB KATEGÓRIÁBA SOROLT ÜGYFELEKNEK NYÚJTOTT ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK 6. SZÁMÚ FÜGGELÉK: AZ E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTAL E.ON KLUB KATEGÓRIÁBA SOROLT ÜGYFELEKNEK NYÚJTOTT ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK 1. A függelék hatálya A jelen függelékben foglaltak azon Felhasználókra terjednek

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Bankszámla devizaneme Bankszámla kondíciói

HIRDETMÉNY. Bankszámla devizaneme Bankszámla kondíciói HIRDETMÉNY hatályos 2012. március 1-től a hivatalosan közzétett változtatásig AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe (továbbiakban: Bank) bankszámla kondíciói Bankszámla devizaneme Bankszámla kondíciói

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Bookline Bankkártya

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Bookline Bankkártya Lakossági Bankszámla Hirdetmény 7. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBBookline Bankkártya Hatályos: 2016. július 15. napjától Közzététel napja: 2016. július 14. FHBBookline Bankkártya csak

Részletesebben

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK I. Biztosíték nélküli hitelek II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések I.1. UniCredit Folyószámlahitel I. Biztosíték nélküli hitelek Akció 1 : Akciós kezelési költség

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK

HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK KAMAT, DÍJ, JUTALÉK ÉS KÖLTSÉG TÉTELEI Érvényes: 2011. január 1-től A változások

Részletesebben

JELZÁLOGLEVÉL KAMATTÁMOGATÁS MELLETT NYÚJTOTT LAKÁSCÉLÚ KÖLCSÖNÖK

JELZÁLOGLEVÉL KAMATTÁMOGATÁS MELLETT NYÚJTOTT LAKÁSCÉLÚ KÖLCSÖNÖK Lakossági Hitelek kondíciói Érvényes: Hatályos: 2016. június 01 -tól/től visszavonásig JELZÁLOGLEVÉL KAMATTÁMOGATÁS MELLETT NYÚJTOTT LAKÁSCÉLÚ KÖLCSÖNÖK Magánszemélyek részére Jelzáloglevél kamattámogatás

Részletesebben

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Hitel Hirdetmény HITELKÁRTYA KÖZZÉTÉVE: 2016. JÚNIUS 30-ÁN HATÁLYOS: 2016. JÚLIUS 1-TŐL

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Hitel Hirdetmény HITELKÁRTYA KÖZZÉTÉVE: 2016. JÚNIUS 30-ÁN HATÁLYOS: 2016. JÚLIUS 1-TŐL HITELKÁRTYA KÖZZÉTÉVE: 2016. JÚNIUS 30-ÁN HATÁLYOS: 2016. JÚLIUS 1-TŐL Az Erste Bank 2016. január 1-től új Ferrari Hitelkártya főkártya igényléseket nem fogad be. Az Erste Bank 2015. október 19-től két

Részletesebben

BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT

BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT II. Lakossági betéti és Prepaid kártyák Hatályos: 2016. január 18. (a változások a szövegben dőlten szedve olvashatóak) OTP Bank Nyrt. Tevékenységi engedély száma: 983/1997/F.

Részletesebben

G1) Bank specifikus kérdések: OTP

G1) Bank specifikus kérdések: OTP G1) Bank specifikus kérdések: OTP Ezt az oldalt akkor töltse ki, ha a Széchenyi Kártyát az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt.-től szeretné igénybe venni! A szerződések aláírása és a kártya

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK

HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK KAMAT, DÍJ, JUTALÉK ÉS KÖLTSÉG TÉTELEI Érvényes: 2011. augusztus 20-tól A változások

Részletesebben

G1) Bank specifikus kérdések: OTP

G1) Bank specifikus kérdések: OTP G1) Bank specifikus kérdések: OTP Ezt az oldalt akkor töltse ki, ha a Széchenyi Kártyát az OTP Bank Nyrt.-től szeretné igénybe venni! A szerződések aláírása és a kártya átvétele érdekében Önnek az alábbi

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK

HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK KAMAT, DÍJ, JUTALÉK ÉS KÖLTSÉG TÉTELEI Érvényes: 2010. június 1-től A változások

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

LXXXVIII - KONDÍCIÓS LISTA MKB All Inclusive Szolgáltatáscsomag kondíciói. Érvényes: 2015. július 3-ától

LXXXVIII - KONDÍCIÓS LISTA MKB All Inclusive Szolgáltatáscsomag kondíciói. Érvényes: 2015. július 3-ától A Bank 2015. február 4-étől az MKB All Inclusive Szolgáltatáscsomag értékesítését felfüggeszti LXXXVIII - KONDÍCIÓS LISTA MKB All Inclusive Szolgáltatáscsomag kondíciói Érvényes: 2015. július 3-ától 1.

Részletesebben

1. LAKOSSÁGI SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ HITELEK. A. Személyi jellegű hitelek. Kamata (évi)

1. LAKOSSÁGI SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ HITELEK. A. Személyi jellegű hitelek. Kamata (évi) 1. LAKOSSÁGI SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ HITELEK A. Személyi jellegű hitelek Hitelbírálati díj Takarék személyi kölcsön Folyósítási jutalék. Kölcsönfedezeti biztosítás Kedvezményes számlavezetési díj: Akciós

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény. FHB-Bookline Bankkártya

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény. FHB-Bookline Bankkártya FHB Bank Zrt. - Lakossági Hirdetmény 7. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény 2016.02.29. 7. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Bookline Bankkártya Hatályos: 2016. február 29. napjától Közzététel

Részletesebben

NEM TÁMOGATOTT BIRTOKFEJLESZTÉSI CÉLÚ HITELEK KAMATA, DÍJ ÉS KÖLTSÉGTÉTELEI

NEM TÁMOGATOTT BIRTOKFEJLESZTÉSI CÉLÚ HITELEK KAMATA, DÍJ ÉS KÖLTSÉGTÉTELEI Érvényes: 2015. augusztus 01-étől Megjelenés: 2015. július 31-én. A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók! HIRDETMÉNY Az OTP Jelzálogbank Zrt. által Birtokfejlesztési céllal nyújtott, államilag

Részletesebben

Hatályos: 2016. április 4. (1601) Közzététel napja: 2016. április 4.

Hatályos: 2016. április 4. (1601) Közzététel napja: 2016. április 4. Hatályos: 2016. április 4. (1601) Közzététel napja: 2016. április 4. Megnevezés Maestro (2015. július 15-től nem forgalmazott) MasterCard Unembossed érintő MasterCard Standard * érintő és VISA Classic

Részletesebben

LXXXVII/2 - KONDÍCIÓS LISTA. Kiválóságok Klubja 2 Szolgáltatáscsomag kondíciói. Érvényes: 2015. június 1-jétől Közzétéve: 2015. március 1.

LXXXVII/2 - KONDÍCIÓS LISTA. Kiválóságok Klubja 2 Szolgáltatáscsomag kondíciói. Érvényes: 2015. június 1-jétől Közzétéve: 2015. március 1. LXXXVII/2 - KONDÍCIÓS LISTA Kiválóságok Klubja 2 Szolgáltatáscsomag kondíciói Érvényes: 2015. június 1-jétől Közzétéve: 2015. március 1. Változás: A pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi CXVI.

Részletesebben

HIRDETMÉNY Az ÜZLETI HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL

HIRDETMÉNY Az ÜZLETI HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK 2011. március 15-től a Bank nem fogad be Üzleti hitelkártyára vonatkozó új hiteligénylést. 2011. március 15-től a fennálló hitelszerződések az éves felülvizsgálatkor

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója az FHB Személyi kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója az FHB Személyi kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója az FHB Személyi kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2016.03.31. Hatályos: 2016. április 01. napjától Jelen Hirdetmény az (továbbiakban

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. CIB Café Hitelkártya Magánszemélyek részére AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

KONDÍCIÓS LISTA. CIB Café Hitelkártya Magánszemélyek részére AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK KONDÍCIÓS LISTA CIB Café Hitelkártya Magánszemélyek részére Hatályos: 2015. október 1-től AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK A CIB Mobilbank Kártyafigyelő szolgáltatás összes értesítő SMS üzenete (a CIB Hitelkártya

Részletesebben

2008. október 13-ától kezdıdıen az EUR és CHF alapú hitelek igénylésére vonatkozó új kérelmek befogadását a Bank határozatlan idıre felfüggeszti.

2008. október 13-ától kezdıdıen az EUR és CHF alapú hitelek igénylésére vonatkozó új kérelmek befogadását a Bank határozatlan idıre felfüggeszti. Érvényes: 2008. október 13-ától Kondíciós lista magánszemélyek részére III/2/b. Hitel termékek Biztosítékkal fedezett hitelek - jelzálogfedezető hitelek 2008. október 13-ától kezdıdıen az EUR és alapú

Részletesebben

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.05.01. Jelen Hirdetmény a 2016.05.01. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. június 30-ig befogadott Takarék Otthon Hitel kapcsán alkalmazott

Részletesebben

(a futamidő első 24 hónapjában) előtörlesztett összeg 4,0 %-a, min. HUF 50.000. (a futamidő 24. hónapját követően)

(a futamidő első 24 hónapjában) előtörlesztett összeg 4,0 %-a, min. HUF 50.000. (a futamidő 24. hónapját követően) HIRDETMÉNY Gépre, berendezésre, járműre, úszólétesítményre (motoros és vitorlás hajóra) vonatkozó zártvégű pénzügyi lízing, nyílt végű pénzügyi lízing és operatív lízing ügyletek és kölcsön ügyletek Előtörlesztési

Részletesebben

H I R D E T M É N Y 2015. június 15-től érvényes betéti kamatok

H I R D E T M É N Y 2015. június 15-től érvényes betéti kamatok H I R D E T M É N Y 2015. június 15-től érvényes betéti kamatok Évi bruttó kamat % EBKM % 1./ Lakossági folyószámla -lekötés nélkül sávos kamatozással 150.000 Ft-ig 0.00% 0.00% 150.001 Ft-tól 0.15% 0.15%

Részletesebben

HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról

HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról Tartalomjegyzék: 1. HIRDETMÉNY a lakossági forint bankszámlákról és a kapcsolódó 2. HIRDETMÉNY a lakossági deviza II. bankszámlákról

Részletesebben

BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT

BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT Hatályos: 2010. április19.-től, (a változások a szövegben dőlten szedve olvashatóak) OTP Bank Nyrt. Tevékenységi engedély száma: 983/1997/F. sz. ÁPTF határozat (1997. november

Részletesebben

HIRDETMÉNY TÖRVÉNY SZERINTI DÍJMENTES KÉSZPÉNZFELVÉTEL LEHETŐSÉGE

HIRDETMÉNY TÖRVÉNY SZERINTI DÍJMENTES KÉSZPÉNZFELVÉTEL LEHETŐSÉGE TÖRVÉNY SZERINTI DÍJMENTES KÉSZPÉNZFELVÉTEL LEHETŐSÉGE A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 36/A. -a alapján a Bank a lakossági bankszámláról (továbbiakban: számla) való

Részletesebben

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY

TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY TAKARÉK OTTHON HITEL HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja 2016.07.01. Jelen Hirdetmény a 2016.06.30. napját követően visszavonásig, de legkésőbb 2016. augusztus 31-ig befogadott Takarék Otthon Hitel kapcsán

Részletesebben

Borotai Takarékszövetkezet Lakossági forint hitelkamatok és díjtételek 2016.04.15-től

Borotai Takarékszövetkezet Lakossági forint hitelkamatok és díjtételek 2016.04.15-től 1. LAKOSSÁGI SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ HITELEK A. Személyi jellegű hitelek Hitelbírálati díj Takarék személyi kölcsön Folyósítási jutalék. Kölcsönfedezeti biztosítás Kedvezményes számlavezetési díj: Akciós

Részletesebben

Hatályos: 2015. július 22-től (1504) Egészség számlacsomag

Hatályos: 2015. július 22-től (1504) Egészség számlacsomag Készpénzfelvétel Bankon kívüli eseti átutalás Bankon belüli eseti átutalás Hatályos: 2015. július 22-től (1504) Egészség számlacsomag Egészség Számlacsomag szerződést köthetnek azon lakossági ügyfelek,

Részletesebben

Zemplén Takarékszövetkezet (3980 Sátoraljaújhely, Széchenyi tér 8.) HIRDETMÉNY. Érvényes 2012.november 01.

Zemplén Takarékszövetkezet (3980 Sátoraljaújhely, Széchenyi tér 8.) HIRDETMÉNY. Érvényes 2012.november 01. Zemplén Takarékszövetkezet (3980 Sátoraljaújhely, Széchenyi tér 8.) HIRDETMÉNY Érvényes 2012.november 01. SZÁMLAVEZETÉS... 5 Lakossági számlavezetéssel kapcsolatos díjak, költségek... 5 START számla...

Részletesebben