A leírásban szereplő helyett az új belépési cím ez:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A leírásban szereplő helyett az új belépési cím ez: http://www.bonfiglioli.com/en/corporate/services/mosaico-engineering"

Átírás

1 A leírásban szereplő helyett az új belépési cím ez:

2 AGISYS Ipari Keverés- és Hajtástechnika Kft Törökbálint, Tó utca 2. Tel: Fax: MOSAICO ENGINEERING HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ... 1 Biztonság... 2 A software telepítése... 3 Regisztráció és belépés a MOSAICO ENGINEERING-be... 3 Felhasználói ID és jelszó... 4 Metrikus/inch mértékrendszer és IEC/NEMA szabvány kiválasztása a termék konfigurációhoz:... 5 Különálló termék (csak hajtómű vagy csak motor) kiválasztása... 5 A konfiguráló ablak elrendezése... 6 Különálló hajtómű, motor és egyéb tartozék konfigurálása... 7 Kapcsolt termék (pl hajtómű + motor) választása:... 8 A konfigurációs ablak elrendezése:... 9 Kapcsolt termék konfigurálása:...10 Műszaki specifikációk letöltése: Méretrajzok letöltése és a konfigurált termék bemutatása:... 12

3 MOSAICO ENGINEERING HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Biztonság: Az adatvédelem és adatok bizalmas kezelése az alábbi intézkedések által garantált. 1. A jelszó megváltoztatása funkció lehetőséget ad egyéni jelszó megadására a rendszerbe történő első belépés alkalmával. 2. Ha egymás után 5 alkalommal nem megfelelő jelszóval vagy felhasználói ID-val próbál belépni a MOSAICO rendszerbe, a hozzáférést a rendszer megtagadja. 3. Ha elveszti vagy elfelejti jelszavát vagy felhasználói ID azonosítóját, a MOSAICO belépő oldalán újra meg kell adni az címét, pontosan abban a formában, ahogy azt regisztrációkor tette, és jelszavát valamint felhasználói ID-ját elküldjük Önnek en. Minimális rendszerkövetelmények: A megfelelő működéshez a MOSAICO ENGINEERING minimum az alábbi specifikációknak megfelelő rendszer meglétét igényli: Internet hozzáférés, lehetőleg ISDN-n vonalon keresztül Microsoft Explorer 5.0 vagy későbbi verzió Minimum 1024x768 pixeles grafikai felbontás Az Internet Explorer konfigurálása: MOSAICO software telepítése előtt az alábbiak szerint konfigurálja Internet Explorer-ét! 1) Nyissa meg az Internet Explorer-t 2) Válassza az Eszközök menüben az Internetbeállítások menüpontot. 3) A Biztonság fülön klikkeljen a Egyéni szint /Custom Level/-re, és kapcsolja ki az élőugró ablakok blokkolását. 4) Klikkeljen a Speciális /Advanced fülre és ellenőrizze, hogy a lenti 5-6 jelölésnek megfelelő-e a beállítása. Amennyiben nem, a jelölő pipát ennek megfelelően állítsa be.

4 A SOFTWARE TELEPÍTÉSE Az Internet hozzáférés mellett az alábbi software-re van szükség a MOSAICO ENGINEERINGbe történő belépéshez: JT2Go video module Ez az UGS része, és a 3D-ben konfigurált termék bemutatásához szükséges. A JT2Go video modult az alábbi linkről töltheti le: Regisztráció és belépés a MOSAICO ENGINEERING-be : Lépjen be az AGISYS website-ra: Kattintson az ikonra /Mosaico Engineering 2D,3D rajzok letöltése/. Regisztráljon a szolgáltatáshoz, vagy egyenesen lépjen be, ha már regisztrált felhasználó. Regisztrált felhasználók egyenesen beléphetnek a MOSAICO ENGINEERING rendszerbe regisztrált felhasználó ID-juk és jelszavuk megadásával. 1. Az új felhasználói regisztrációt itt teheti meg. 2. Ha elvesztette vagy elfelejtette a felhasználói ID-t és/vagy jelszavát. 2. Ha elvesztette vagy elfelejtette a felhasználói ID-t és/vagy jelszavát, ebben a rovatban adja meg címét, pontosan úgy ahogy korábban tette. Az azonosítókat ismét elküldjük a már regisztrált címre.

5 Felhasználói ID és jelszó: A felhasználói ID egyedi felhasználóként azonosítja be Önt, az egyedi azonosító a Bonfiglioli Riduttori S.p.A. által kerül kibocsátásra. A jelszava garantálja, a MOSAICO ENGINEERING műszaki adataihoz való hozzáférést. Amikor először regisztrál, a Bonfiglioli Riduttori S.p.A. kibocsát Önnek egy elsődleges jelszót. Igény esetén az első belépést követően azt megváltoztathatja a Change Password funkciónál. Jelszavának megváltoztatásáról nem szükséges informálnia Bonfiglioli Riduttori S.p.A.-t. Minden aktív címhez egy felhasználói ID és egy jelszó adható ki. FONTOS! A biztonságos belépés biztosításához a rendszer letiltja a felhasználói ID-t, amennyiben egymás után 5 alkalommal nem megfelelő jelszót ad meg. Regisztrációs lap: Az ingyenes on-line MOSAICO ENGINEERING szolgáltatásra történő feliratkozáshoz, ki kell töltenie a regisztrációs lapot. Minimum a kötelezően kitöltendő -ként megjelölt rovatokat kell kitölteni, és hozzájárulását adni a személyes adatainak tárolására és feldolgozására. Ha ezt megtette, egyszerűen klikkeljen a SUBMIT gombra, hogy adatai továbbításra kerüljenek. A rendszer azonnal elküldi Önnek a felhasználói ID-t és a jelszót arra az címre, amit a regisztrációs lapon megadott.

6 Metrikus/inch mértékrendszer és IEC/NEMA szabvány kiválasztása a termék konfigurációhoz: Mielőtt egy terméket konfigurálna, ki kell választania a mértékrendszert (1) és a hozzá tartozó szabványt (2). A lehetséges párosítás a következő: - Metrikus - IEC /ezt használjuk Európában/ vagy - Imperial - NEMA /USA-ban használatos/ Ez a kiválasztás határozza meg a későbbi adatok vonatkozó szabvány szerinti megjelenítését. Válassza ki a két paramétert, amire szüksége van, aztán kattintson a Go (3) gombra, hogy elinduljon a termék konfigurálása, vagy egyszerűen kattintson a kiválasztott termék ikonra Különálló termék (csak hajtómű vagy csak motor)választása: Kattintson a kiválasztott termék ikonra (2), majd alul (3.) megjelenik a hajtóműcsalád jele, jelen esetben A. Kattintson a GO gombra, konfigurálás folytatódik.>> 1. A Category szűrővel a hajtómű jellege (homlokkerekes, csiga, stb ) alapján szűrhetőek a hajtómű családok. 2. Bonfiglioli termékek 3. A kiválasztott hajtóműcsalád betűjele megjelenik, jelen esetben az A sorozatú kúpkerekes hajtómű család. Választás megerősítése. 4. A konfiguráció indítása

7 A konfiguráló ablak elrendezése: Termék konfigurálás menete: Az ablak bal oldalán lehetősége van a termék paramétereinek megadására, az egymást köbvető rovatok kitöltésével. Ez a súgó ablak: A súgó ablak minden az ablak bal oldali részében megadott - újabb érték megadásakor újra generálódik, és segítséget nyújt a következő érték választáshoz. Ha egy értéket választ, a rendszer automatikusan felajánlja a következő boxot. Ha a Confirm ikon villogni kezd, a konfigurálás már értelmezhető, extrák még választhatóak. Click CONFIRM!

8 Különálló hajtómű, motor és egyéb tartozék konfigurálása: Regisztrált felhasználóként lépjen be a MOSAICO Engineering rendszerébe. Különálló termék kiválasztásához (hajtóművek, motorok, variátorok és tartozékok), egyszerűen válassza ki a terméket és klikkeljen a gombra, amely az ablak jobb alsó sarkában jelenik meg. Megerősítés (Confirm): ez a gomb villogni kezd, amint az összes konfiguráláshoz szükséges alap-értéket megadták. Folytassa és alakítsa ki a választott termék beállításokat. Ha befejezte a termék alap variánsainak és beállításainak konfigurálását, egyszerűen klikkeljen a CONFIRM gombra. Amikor megnyomja a CONFIRM gombot, a konfigurációs folyamat befejeződik és a specifikációk és rajzok letöltő ablaka megnyílik

9 2D-s és 3D-s rajzok megtekintése és letöltése Műszaki specifikációk txt és pdf formátumban. KAPCSOLT termék (pl. hajtómű + motor) választása: A KAPCSOLT TERMÉK meghatározás arra utal, hogy két magában álló terméket (pl hajtóművet és motort) összekapcsolunk (szerelünk) és így egy új termék jön létre. (pl. egy motor és egy hajtómű együtt létrehoz egy hajtóműves motort). Regisztrált felhasználóként lépjen be a MOSAICO Engineering rendszerbe. Haladjon az alábbiak szerint: 1. Válassza ki az első terméket, amit szeretne. 2. Klikkeljen a gombra. 3. Válassza ki a második terméket, amit szeretne. 4. Klikkeljen a gombra, mely az ablak bal alsó sarkában jelenik meg mindkét kiválasztott termék típusjelölése.

10 A konfigurációs ablak elrendezése: Első és második konfigurálandó termék. Termék konfiguráció: Az ablak bal oldalán lehetősége van a termék specifikációknál megadott értékek megerősítésére. Ha egy eltérő értéket választ, a rendszer automatikusan felajánlja a következő box-ra. Súgó: Az súgó ablak minden az ablak bal oldali részében megadott - eltérő érték megadásakor újra generálódik, és segítséget nyújt a következő értékválasztáshoz.

11 When you finish configuring the 1 st product, click the flashing Go button alongside the 2 nd product to configure. Kapcsolt termék (motor + hajtómű= motoros hajtómű) konfigurálása: Első termék (hajtómű fej ) konfigurálása: Megerősítés (Confirm): ez a gomb villogni kezd, amint az összes konfiguráláshoz szükséges alap-értéket megadták. Folytassa és alakítsa ki a választott termék beállításokat. Ha befejezte a termék alap variánsainak és beállításainak konfigurálását, egyszerűen klikkeljen a CONFIRM gombra. Ha befejezte az első termék konfigurálását, klikkeljen a villogó Go gombra a második termék mellett, hogy megkezdhesse annak konfigurálását.

12 Második termék (illesztett motor) konfigurálása: Megerősítés (Confirm): ez a gomb villogni kezd, amint az összes konfiguráláshoz szükséges alap-értéket megadták. Folytassa és alakítsa ki a választott termék beállításokat. Ha befejezte a termék alap variánsainak és beállításainak konfigurálását, egyszerűen klikkeljen a CONFIRM gombra. Ha végzett mindkét kapcsolt termék konfigurálásával, a SUBMIT gomb elkezd villogni. Klikkeljen rá, hogy letöltse: - A technikai specifikációkat - 2D-s és 3D-s rajzokat Műszaki specifikációk letöltése: Ha konfigurált egy magában álló, vagy összetett terméket, letölthető a hozzájuk tartozó műszaki specifikáció mind txt mind pdf formátumban.

13 Műszaki specifikációk txt formátumban. Műszaki specifikációk pdf formátumban. Műszaki specifikáció Méretrajzok letöltése és a konfigurált termék bemutatása: Ha sikeresen megkonfigurálta a kívánt terméket, klikkeljen a Go gombra a Drawings preview and download felirat mellett. 2D-s és 3D-s rajzok megtekintése és letöltése

14 Ha a Go gombra kattint a 2D-s és 3D-s rajzokért, a következő ablak nyílik ki. 2D és 3D rajzok és dokumentációk letöltési ablaka. Válassza ki a rajz kívánt kiterjesztését és klikkeljen a Go gombra. Válassza ki a konfigurált termék dokumentációját és klikkeljen a Go gombra.

15 A konfigurált terméket bemutató ablak: A termék bemutatója a képén látható, amely megmutatja, hogy a valóságban hogy néz ki a termék. Egy eszközlista jelenik meg az ablak bal felső sarkában. A rendelkezésre álló eszközök az alábbiak: Zoom: a zoom gomb választásával nagyíthat, az egér bal gombjával jelölje ki a nagyítandó területet Mozgatás: a kiválasztott ikonnal a bal egérgomb folyamatos lenyomva tartásával az ablakban mozgathatjuk a rajzot. Forgatás: a forgatás gomb választásával, az egér bal gombját lenyomva tartva 360 fokban forgatható a rajz. Folyamatos zoom. Ezt a gombot választva, tartsa lenyomva az egér bal gombját és nagyításhoz tolja felfelé az egeret, kicsinyítéshez pedig lefelé. Visszaállít. Klikkeljen erre a gombra az eredeti nézet visszaállításához.

MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18.

MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A MOL NYRT. VIRTUÁLIS KÁRTYA KÖZPONT SZOLGÁLTATÁSÁHOZ MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18. - 1 - Tartalomjegyzék 1. Általános

Részletesebben

A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700

A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700 A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 2 2. Az alkalmazás letöltése, belépés és regisztráció:... 2 3. A kamerakezelő

Részletesebben

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató web: www.szakk.hu e-mail: info@szakk.hu Tartalomjegyzék: Első lépések:... 3 Licenc megállapodás... 3 Telepítési kulcs... 4 Felhasználói adatok... 5 Telepítő csomagok

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Központi Jogosultsági Rendszer Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet 2010. július 23. Verziószám: 1.0 Végleges Tartalomjegyzék 1 Bevezető... 1 2 A Központi Jogosultsági Rendszer

Részletesebben

Felhasználói segédlet az oktatas.hu oldalon elérhető Saját oldal és a szervező alkalmazás felületeinek és funkcióinak használatához

Felhasználói segédlet az oktatas.hu oldalon elérhető Saját oldal és a szervező alkalmazás felületeinek és funkcióinak használatához Felhasználói segédlet az oktatas.hu oldalon elérhető Saját oldal és a szervező alkalmazás felületeinek és funkcióinak használatához Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 I. Pedagógus és szakértő felhasználók

Részletesebben

T-Mobile Communication Center Termékismertetô

T-Mobile Communication Center Termékismertetô T-Mobile Communication Center Termékismertetô Márkajelek! A T-Mobile és a T-Mobile Communication Center a Deutsche Telekom Csoport bejegyzett márkajelei.! A Windows 98SE, a Windows 2000 és a Windows XP

Részletesebben

PANDA ANTIVIRUS PLATINUM 7.0 LEÍRÁS

PANDA ANTIVIRUS PLATINUM 7.0 LEÍRÁS PANDA ANTIVIRUS PLATINUM 7.0 LEÍRÁS Telepítési követelmények Processzor: Pentium 300 MHz Memória: 128 MB Merevlemez: 50 MB szabad Operációs rendszer: Windows 95/98, Windows ME, Windows NT 4.0 WS, Windows

Részletesebben

E-Build Projektkezelő 3.2. verzió

E-Build Projektkezelő 3.2. verzió 3.2. verzió Felhasználói kézikönyv E-Build Kft. 2006. Tartalom 1 A Felhasználói kézikönyv tartalma...5 2 Az E-Build Kft. elérhetőségei...5 3 Az E-Build Projektkezelő áttekintés...5 4 Újdonságok...6 5 Segítség

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV NEMZEDÉKEK TUDÁSA TANKÖNYVKIADÓ BUDAPEST Verziószám: 1.0 2013. 09. 09. Bevezető Az NTK Player egy olyan, interaktív e-könyv lejátszóra épülő program, mely lehetővé teszi a Nemzedékek

Részletesebben

ABBYY PDF Transformer

ABBYY PDF Transformer ABBYY PDF Transformer 2.0 változat Felhasználói kézikönyv 2006 ABBYY Software. Minden jog fenntartva. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Mi az ABBYY PDF Transformer?... 3 Az ABBYY PDF Transformer 2.0

Részletesebben

Tartalomjegyzék. I. A PC oldali kliens szoftver Felhasználói kézikönyve... 2. 1. Az.AVH Files lejátszó program bemutatása... 2

Tartalomjegyzék. I. A PC oldali kliens szoftver Felhasználói kézikönyve... 2. 1. Az.AVH Files lejátszó program bemutatása... 2 Tartalomjegyzék I. A PC oldali kliens szoftver Felhasználói kézikönyve... 2 1. Az.AVH Files lejátszó program bemutatása.... 2 1.1 A funkció gombok használata:... 3 1.2 Az egyes műveletek végrehajtása...

Részletesebben

Segítség a hivatali kapu használatához

Segítség a hivatali kapu használatához Segítség a hivatali kapu használatához Készítette: Kopint-Datorg Zrt. Tartalomszolgáltatási Igazgatóság Utolsó módosítás: 2011.06.03. Probléma esetén írásos segítséget az info@magyarorszag.hu e-mail címen,

Részletesebben

Segítség a hivatali kapu használatához

Segítség a hivatali kapu használatához Segítség a hivatali kapu használatához Készítette: Kopint-Datorg Zrt. Tartalommenedzsment Üzletág Utolsó módosítás: 2011.01.05. Probléma esetén írásos segítséget az info@magyarorszag.hu e-mail címen, telefonos

Részletesebben

A MOKKA szoftver telepítése és használata

A MOKKA szoftver telepítése és használata A MOKKA szoftver telepítése és használata Windows XP, Vista és Windows 7, 8, 8.1 rendszeren Cégbírósági eljárásokban történő felhasználás esetén 1(38) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető...

Részletesebben

2014 v4.1. Integrált. Felhasználói dokumentáció

2014 v4.1. Integrált. Felhasználói dokumentáció 2014 v4.1 Integrált Felhasználói dokumentáció Fekete Prog-RAM Kft. 1992-2014 Tartalomjegyzék Bemutatkozás... 3 Cégadatok... 3 Elérhetőségek... 3 Névjegy... 3 Rendszer követelmények... 5 Javascript engedélyezése...

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések ibanq2

Gyakran Ismételt Kérdések ibanq2 Gyakran Ismételt Kérdések ibanq2 Tartalom Regisztráció... 4 1./ Milyen adatokra van szükség a regisztrációhoz?... 4 2./ A regisztráció első lépésénél, vállalkozás esetében a saját, vagy a vállalkozás ügyfélszámát

Részletesebben

2014 v4.1. Integrált. Felhasználói dokumentáció

2014 v4.1. Integrált. Felhasználói dokumentáció 2014 v4.1 Integrált Felhasználói dokumentáció Fekete Prog-RAM Kft. 1992-2014 Tartalomjegyzék Bemutatkozás... 3 Cégadatok... 3 Elérhetőségek... 3 Névjegy... 3 Rendszer követelmények... 5 Javascript engedélyezése...

Részletesebben

KIRA. KIRA rendszer. Telepítési útmutató v1

KIRA. KIRA rendszer. Telepítési útmutató v1 KIRA rendszer Telepítési útmutató v1 1. Bevezetés A dokumentáció, illetve a dokumentáció mellékleteként megtalálható állományok segítségével készíthető fel a kliens oldali számítógép a KIRA rendszer működtetésére.

Részletesebben

Eszközszolgáltatás keretében Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára kiadott tanúsítvány használati útmutatója

Eszközszolgáltatás keretében Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára kiadott tanúsítvány használati útmutatója Eszközszolgáltatás keretében Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára kiadott tanúsítvány használati útmutatója Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 2003 operációs rendszeren 1(25)

Részletesebben

Felhasználói leírás. A CKB Trend rendszer felhasználói funkcióiról

Felhasználói leírás. A CKB Trend rendszer felhasználói funkcióiról 1 Felhasználói leírás A CKB Trend rendszer felhasználói funkcióiról Verzió: 3.1 Készült: 2012. október 22. 2 TARTALOMJEGYZÉK 1 Bevezető... 4 2 Általános tudnivalók a program kezeléséről:... 5 2.1 A CKB

Részletesebben

Tájékoztató a Budapesti Gazdasági Főiskolán üzemelő vezeték nélküli (WiFi) hálózat használatához

Tájékoztató a Budapesti Gazdasági Főiskolán üzemelő vezeték nélküli (WiFi) hálózat használatához Tájékoztató a Budapesti Gazdasági Főiskolán üzemelő vezeték nélküli (WiFi) hálózat használatához (ver 1.1) A fejlesztés a KIOSZK - Komplex információs on-line szolgáltatások kialakítása - egységes rendszer

Részletesebben

RENDSZERGAZDAI használati útmutató. v1.3

RENDSZERGAZDAI használati útmutató. v1.3 l RENDSZERGAZDAI használati útmutató v1.3 Kedves Kollégák! Tisztelt Olvasó! A rendszergazdai használati útmutató segítséget nyújt Önnek az OK! Könyvek rendszerének beállításához és mindennapi használatához.

Részletesebben

Biztonsági mentési szoftver. WD SmartWare Felhasználói útmutató 2.4.x verzió. szoftver. WD SmartWare szoftver használati útmutató, 2.4.

Biztonsági mentési szoftver. WD SmartWare Felhasználói útmutató 2.4.x verzió. szoftver. WD SmartWare szoftver használati útmutató, 2.4. WD SmartWare Felhasználói útmutató 2.4.x verzió szoftver WD SmartWare szoftver használati útmutató, 2.4.x verzió Biztonsági mentési szoftver WD szerviz és támogatás Ha bármilyen problémája támad, kérjük,

Részletesebben

Smart Pix DEVICE READER. Kézikönyv

Smart Pix DEVICE READER. Kézikönyv Smart Pix DEVICE READER Kézikönyv Accu-Chek Smart Pix Kézikönyv 2010. márciusi kiadás Roche Diagnostics GmbH 2010 Minden jog fenntartva. Az ACCU-CHEK, ACCU-CHEK AVIVA, ACCU-CHEK AVIVA COMBO, ACCU-CHEK

Részletesebben

Bevezető kézikönyv. (Magyar változat)

Bevezető kézikönyv. (Magyar változat) Bevezető kézikönyv A BarTender címkenyomtatószoftver, a Commander integrációs segédprogram és a Seagull nyomtatóillesztők használata (Magyar változat) Alverzió: 07.07.26.16.12 Magyar ii BarTender Bevezető

Részletesebben

Használati leírás. Android alkalmazás

Használati leírás. Android alkalmazás Figyelmeztetés! Ez a kézikönyv információkat tartalmaz a készülék használatával és működésével kapcsolatos megkötésekről. Ezen információk a gyár garancia vállalásával kapcsolatosak. Ezért gondosan tanulmányozza

Részletesebben

Közoktatási Dokumentumportál

Közoktatási Dokumentumportál Közoktatási Dokumentumportál Kft. v1.0 [ DOKUMENTUMTÁR A ZUGLÓI KÖZOKTATÁSI ÉS EGYÉB INTÉZMÉNYEK SZÁMÁRA] Felhasználói Kézikönyv Dokumentumtár a zuglói közoktatási és egyéb intézmények számára Oktatási

Részletesebben

VPOP3 Az Ön elektronikus postaládája. Bevezető útmutató

VPOP3 Az Ön elektronikus postaládája. Bevezető útmutató VPOP3 Az Ön elektronikus postaládája Bevezető útmutató A szerzői jogok védelme Ez a kézikönyv a Paul Smith Computer Services tulajdonát képezi, bárminemű másolása, terjesztése, felhasználása kizárólag

Részletesebben

Magyar Rádióvevő A Magyar Rádió internetes vevője Budapest, 2007-07-05 Programverzió: 1.1.28 Dokumentumverzió: 1.2 Tartalom Rendszerkövetelmények...3 A Magyar Rádióvevő használata...3 Beállítások...4 A

Részletesebben

E-PORTFÓLIÓ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

E-PORTFÓLIÓ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ E-PORTFÓLIÓ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ VERZIÓ 1.0 AZ E-PORTFÓLIÓ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ CÉLJA ÉS FELÉPÍTÉSE A pedagógus-szakvizsgával és tizennégy év szakmai gyakorlattal rendelkező pedagógusok 2014. április

Részletesebben