Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Több hely. Több lehetőség. Több Civic."

Átírás

1 Az új Civic Tourer

2 Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket. Ez történt a Civic Tourer esetében is megőriztük az elődmodellek legnemesebb tulajdonságait, és megannyi jövőbe mutató műszaki megoldással tettük még modernebbé a koncepciót. Záróakkordként intenzív tesztelésnek vetettük alá a típust, s addig nyüstöltük a legváltozatosabb időjárási és útviszonyok között, míg az összes lehetséges hibaforrást kiszűrtük. Az eredmény egy modern, hatékony menetbiztonsági eszközökkel felszerelt, dinamikusan vezethető, rendkívül sokoldalú autó lett, amit a kategória legnagyobb csomagtere tesz még vonzóbbá. Egy újabb Civic, ami igazodik az életstílusához 03 Megjelenés 07 Belső kialakítás 09 Magic Seats ülésrendszer 11 Kényelmi felszerelések 15 Technikai megoldások 19 Teljesítmény 23 Biztonság 25 Menetbiztonsági eszközök 27 Modellváltozatok 35 Kárpitok 37 Színválaszték 39 Eredeti kiegészítők 43 Műszaki adatok 47 Az álmok ereje A képen egy Executive felszereltségű, White Orchid Pearl fényezésű Civic, valamint egy szintén Executive felszereltségű, Twilight Blue Metallic színű Civic Tourer látható.

3 Megjelenés Újraértelmezett stílus Akárcsak minden Civic, a Tourer is kitűnik a sorból, és pont ezt szerettük volna elérni. Egy áramvonalas, lendületes megjelenésű családi autót hoztunk létre, ami lenyűgöző formavilága ellenére kategóriaelső a helykínálatot illetően. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben.

4 Megjelenés Forma és funkció találkozása A Honda fejlesztőlaborjában a valós értékeket tartjuk szem előtt, s e filozófia mentén készült az új Civic Tourer is. A letisztult vonalvezetésű karosszéria nem csak gyönyörű, hanem a hatékonysághoz is hozzájárul. Áramvonalas kialakítása elősegíti a károsanyag-kibocsátás és üzemanyagfogyasztás csökkentését, a jellegzetes, háromszög alakú hátsó oldalablak pedig az átláthatóságot, ezáltal a biztonságot fokozza. A karosszériába simuló fényszóró, a rejtett hátsó ajtókilincs és a cápauszonyra hasonlító antenna szintén a légellenállás mérséklését szolgálja, alacsony emisszióval és kifinomult, csendesebb menetkomforttal ajándékozva meg a Civic Tourer tulajdonosát. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben.

5 Belső kialakítás Kategóriaelső befogadóképpesség Az alacsony rakodóperem jelentősen megkönnyíti a bepakolást, a biztonságos szállításról pedig olyan extrák gondoskodnak, mint az állítható poggyászrögzítő háló vagy az egyetlen mozdulattal felcsévélhető csomagtérroló. Mindent úgy alakítottunk ki, hogy könnyen kezelhető és az aktuális élethelyzethez igazítható legyen. Munkánk gyümölcseként a Civic Tourer gazdája hatalmas rakodótérrel gazdálkodhat: a 117 literes padlórekesszel együtt a csomagtartó befogadóképessége alapesetben 624 liter*, ami a hátsóülések ledöntésével 1668 literre bővíthető, ha egészen a tetővonalig pakoljuk meg az autót. Ez egy nagyobb család számára is több mint elegendő, még akkor is, ha hosszabb nyaralásra indul a família. > A kétállású csomagrögzítő háló a biztonságos rögzítést szolgálja >> Minden apró részletet gondosan kidolgoztunk, beleértve a padlókárpitot is. Az új anyag ellenáll a szennyeződéseknek, így még a sáros bakancsok után maradt foltok is könnyedén eltávolíthatók > A csomagtartóban is kialakítottunk egy 12 voltos elektromos aljzatot, így energiát biztosíthat a piknikezéshez vagy egyéb szabadtéri tevékenységhez használt eszközöknek, mint például a hűtőtáska >> Stíluselemként és praktikus kiegészítőként egyaránt helyt állnak a tetősínek. Segítségükkel a legnagyobb rakományokat is magunkkal vihetjük > A Magic Seats ülésrendszer ezernyi módon variálható, s egyetlen mozdulattal padlósíkba hajtható Ráadásként a rakodónyílást a lehető legszélesebbre szabtuk, az ötödik ajtó pedig rendkívül magasra nyílik, így semmi nem zavarja a bepakolást. *A 624 literes értéket felhajtott hátsó üléstámlákkal, a csomagtérroló vonaláig mértük. > Tartsa értékeit biztonságban! A 117 literes padlórekeszben elrejtheti becses tárgyait a kíváncsi tekintetek elől >> A csomagtérrolót elég megérinteni egy adott ponton, s automatikusan visszabújik a házába A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben, fekete bőrkárpitozással. Hogy mely felszereltségi szinteken érhetők el ezek az extrák, a oldalon olvashatja el.

6 Magic Seats ülésrendszer Varázsülések, melyek igazodnak életviteléhez Legyen szó utasokról, biciklikről vagy házi kedvencekről, az autóban helyre van szükségük. Ezért aztán az utolsó centit is kihasználtuk a Civic Tourerben, s a kategória legtágasabb belsőterét alakítottuk ki. A Magic Seats rendszer minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújt az utastér variálhatóságát illetően. Ülései annyiféleképpen állíthatók, hogy tulajdonképpen nincs az a hétköznapi tárgy, amit ne lehetne bepakolni az autóba. A hátsó támlák 60:40 arányban dönthetők, az ülések rögzítése és lehajtása pedig pofon egyszerű. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben, fekete bőrkárpitozással.

7 Kényelmi felszerelések Helyezze magát kényelembe Az élet néha úgy hozza, hogy A és B között hatalmas a távolság, sőt megesik, hogy egészen Z-ig kell autóznunk. Ha Civic Tourerrel kel útra, átlagon felüli kényelemben, s persze stílusosan érheti el célját. Hogy otthon érezhesse magát, a tágas utasteret csupa kiváló minőségű anyagból állítottuk össze, s olyan kiegészítőkkel fűszereztük meg, mint az elektromosan állítható derék- és oldaltámasszal* kényelmesebbé tett vezetőülés. Ez persze a vezetési élményt is fokozza, így minden szempontból a legjobbra számíthat a pilóta. Miként a képeken is láthatja, komfort és minőség terén egyaránt a legmagasabb színvonalon áll a Civic Tourer. Elektronikusan állítható derékés oldaltámasz a vezetőülésben* A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható váltóval, opcionális Fejlett Vezetéstámogató Rendszer II-vel, merevlemezes navigációs rendszerrel és fekete bőrkárpitozással. * Az elektronikusan állítható derék- és oldaltámasz csak az Executive felszereltségi szinten elérhető.

8 Kényelmi felszerelések Élvezze, hogy Ön van a középpontban A Civic Tourer vezetője mindig a középpontban érezheti magát, hiszen a műszerfal és a középkonzol lágyan körülöleli a pilótát, s minden kezelőszerv, illetve kapcsoló tökéletesen kézre esik. Hogy mindig az útra koncentrálhasson, a kormánykerékre helyezett gombokat funkció alapján csoportosítottuk, s úgy helyeztük el őket, hogy soha ne kelljen keresgélnie az ujjaknak. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható váltóval, opcionális Fejlett Vezetéstámogató Rendszerrel, merevlemezes navigációs rendszerrel és fekete bőrkárpitozással.

9 Technikai megoldások Navigációs rendszer* A beépített merevlemezes navigációs rendszer gond nélkül elkalauzolja bárhová, tehát bármikor nekivághat a következő kalandnak. Minden, amire szüksége van, közvetlenül Ön előtt Prémium audiorendszer* Csodálatos hangzást garantál a 320 wattos teljesítményű, MP3-kompatibilis, digitális rádióval (DAB), valamint első és hátsó magassugárzókkal kiegészített audiorendszer. A Civic Tourer intuitív műszerfalának középpontjában az Intelligens Multiinformációs Kijelző (i-mid) áll, erről a folyamatosan frissülő fogyasztási és menetadatok mellett többek között az MP3-számok címeit is leolvashatja a vezető. Ez a képernyő a sofőr látóterében helyezkedik el, és a kormánykerékről vezérelhető, így anélkül használható, hogy a pilóta elengedné a volánt vagy levenné szemét az útról. Bluetooth rendszerű telefonkihangosító (HFT)* A Bluetooth adatátvitelnek köszönhetően pofon egyszerűen szinkronizálhatja mobilkészülékét, és könnyen, biztonságosan indíthat, illetve fogadhat hívásokat. i-mid* A Civic Tourer Intelligens Multiinformációs Kijelzője minden fontos információt megjelenít az utazással kapcsolatban, beleértve az üzemanyagfogyasztást, a hatótávolságot, az átlagsebességet és a zenelejátszó adatait. Még azt is megteheti, hogy kedvenc fotóját állítja be háttérképnek. Tolatókamera* A tolatást megkönnyítő kamera az ötödik ajtóban kapott helyet, így hátramenetben is teljes képet kaphatunk az autó környezetéről. * Ezek a kiegészítők csak bizonyos modellváltozatokhoz és/vagy opcióként rendelhetők, a telefonkihangosító (HFT) pedig nem minden készülékkel kompatibilis. Hogy mely felszereltségi szinteken érhetők el ezek az extrák, a oldalon olvashatja el.

10 Technikai megoldások Az utat érezze, ne az úthibákat A Civic Tourer futóműve menetkomfort és úttartás terén egyaránt a maximumot nyújtja, amihez nagyban hozzájárul az Adaptív Lengéscsillapító Rendszer* is. Mindegy, hogy hosszú, országúti szakaszok vagy gidres-gödrös városi utcácskák várnak Önre, az Adaptív Lengéscsillapító Rendszerre mindig számíthat. A különféle üzemmódok kiválasztásával az útviszonyoknak, a súlyterhelésnek és vezetési stílusának megfelelően változtathatja a felfüggesztés feszességét. A fejlesztési folyamat során az európai utakon tettük próbára a Civic Tourert, s úgy hangoltuk, hogy a helyi útviszonyokhoz és vásárlói elvárásokhoz passzoljon. NORMAL Kifinomult útfekvés, könnyű kezelhetőség ez a beállítás szinte minden körülményhez ideális. COMFORT Az autó leállításakor a rendszer megjegyzi, hogy az i-mid éppen mely információkat mutatta, így induláskor a pilótának nem kell újra előkeresnie a számára fontos adatokat. Ilyenkor lágyabb a csillapítás, így rossz minőségű utakon is kiváló maradhat a menetkomfort. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben. *Az Adaptív Lengéscsillapító Rendszer csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető. Az extrákkal kapcsolatban a oldalon találhat bővebb információt. DYNAMIC Ez az üzemmód a sportos vezetési stílushoz igazodik, remek útfekvéssel és precíz irányíthatósággal ajándékozva meg a pilótát. Az Adaptív Lengéscsillapító Rendszer gombja a váltókarnál kapott helyet.

11 Teljesítmény Teljesítmény, amiben mindig megbízhat A Civic fejlesztésénél elsődleges szempont volt a megbízhatóság, ezért az és motort egyaránt a végsőkig teszteltük. Próbáink során mindkét erőforrást a maximumra pörgettük, s hosszú-hosszú napokon át folyamatosan terheltük, hogy kiszűrjük a lehetséges hibákat. A különleges eljárásnak köszönhetően hajtóműveink rendkívüli futásteljesítményre lehetnek büszkék, egyúttal gond nélkül elviszik Önt, bárhová is vezet útja. Persze a strapabíróság csak egy a sok kiváló tulajdonság közül, legalább ennyire fontosak a menetteljesítmények is. Az motor például 142 lóerővel járul hozzá a vezetési élményhez, s akár 210 km/órás sebességre is képes, ha a körülmények engedik. A hatfokozatú vagy ötfokozatú automatikus váltóval társítható hajtóművet az intelligens változó-szelepvezérlés (az i-vtec betűszó első írásjegye utal az intelligensre) teszi hatékonnyá. Alkalmazásával lehetőség nyílt a motor teljesítményének teljes kiaknázására, amellett hogy az üzemanyag-fogyasztás kifejezetten kedvező maradt. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben.

12 Teljesítmény A fejlesztések tovább folytatódnak Az Earth Dreams Technológiával készülő dízelmotort rendkívüli üzemanyag-hatékonyság és teljesítmény jellemzi, 120 lóerejével csupán 3,8 l/100 km-es* kombinált fogyasztás áll szemben. A motoralkatrészek súlyát és súrlódását a lehető legalacsonyabbra mérsékeltük, így kifinomult járáskultúra, gyors gázreakció, s mindössze 99 g/km-es szén-dioxid-kibocsátás* jellemzi a hajtóművet. Az és motorokhoz egyaránt alapáron jár az üzemanyag-hatékonyságot fokozó ECO Assist rendszer, valamint Alapjárati Leállító Rendszer, amely leállítja, majd újraindítja a motort, ha a vezető hosszabb ideig áll a forgalomban. Ráadásként a sebességmérő háttérvilágításának színe az aktuális üzemanyag-fogyasztásnak megfelelően változik, a kézi kapcsolású váltóval felszerelt modelleknél pedig egy apró ikon jelenik meg a műszerfalon, amikor a fordulatszám abba a régióba ér, ahol érdemes váltania a vezetőnek, ha gazdaságosan kíván autózni. Bármelyik motort is választja, annak tudatában ülhet volánhoz, hogy egy szebb jövő reményében építettük autóját. ECON gomb Váltást jelző ikon * Az hajtóművel szerelt Civic Tourer kombinált fogyasztása 3,8-3,9 l/100 km, szén-dioxid-kibocsátása g/km. A menetteljesítményekkel kapcsolatos további információkért, kérjük, lapozza fel a oldalt.

13 Biztonság Légzsákok A Civic Tourer utasterét szinte körülölelik a légzsákok, a bennülőket többek között dupla front- és függönylégzsák óvja az ütközések során. Ostorcsapás-sérülést megelőző fejtámlák az első sorban Ha mégis ráfutásos baleset történne, a speciális fejtámlák és a hárompontos, vészhelyzetben automatikusan reteszelő biztonsági övek sofőrt és utasát is megóvják. ISO Fix rögzítési pontok Segítségükkel biztonságosan rögzítheti a gyermeküléseket, így a legkisebbek is teljes védettségben utazhatnak. Kísérőfény Hogy még kényelmesebben érezze magát, a Civic séta közben is megvilágítja Önnek az utat. Ha sötétben parkol le, az első fényszórók 15 másodpercig égve maradnak a zárást követően, távirányítós nyitásnál pedig automatikusan felkapcsolódnak, hogy visszafelé se kelljen botorkálnia. Első a biztonság! Menetstabilizáló Rendszer (VSA - Vehicle Stability Assist) Útközben a menetstabilizáló szenzorjai folyamatosan figyelik a kerekek tapadását, s ha veszélyhelyzetet érzékelnek, a rendszer automatikusan fékez vagy csökkenti a motorerőt. Guminyomás-ellenőrző Rendszer (DWS - Deflation Warning System) A guminyomás-ellenőrző rendszer az abroncsok állapotát felügyeli, s ha defektet észlel, azonnal figyelmezteti a sofőrt. Elektronikus Fékerőelosztó (EBD - Electronic Brake Force Distribution) Ez az intelligens rendszer a blokkolásgátló működését teszi még kifinomultabbá, ugyanis az aktuális súlyeloszlásnak megfelelően osztja el fékerőt az első és hátsó tengelyek között. Közreműködésével még stabilabb az autó a fékezések során, és akkor is hatékonyan lassíthat a vezető, ha megengedett legnagyobb súlyterheléssel indul útnak. Hegymeneti Asszisztens (HSA - Hill Start Assist) Működésének lényege, hogy lejtőn indulásnál megakadályozza az autó hátragurulását, amíg a vezető áthelyezi lábát a fékről a gázpedálra. Automatikus Vészvillogó A vészfékezést érzékelő modul automatikusan bekapcsolja és a megszokottnál gyorsabban villogtatja az irányjelzőket, hogy az Ön mögött haladók időben értesüljenek a kialakult helyzetről. Az új generációban minden idők legbiztonságosabb Civicjét tisztelhetjük, egyedülállóan fejlett konstrukciójáról sokat elárul, hogy az Euro NCAP töréstesztjén ötcsillagos minősítést szerzett a modell. A kiváló eredmény alapja a minőségi acélból készülő Fejlett Kompatibilitású Karosszériaszerkezet, melynek nyúlványai elvezetik az utastér irányából az ütközési energiát, egyszersmind elnyelik azt, mérsékelve a másik járműre jutó erőhatásokat is. Miután a különlegesen biztonságos kocsitestet összeállítottuk, az aktív menetbiztonsági eszközök fejlesztésével folytatódott a munka, s olyan rendszert hoztunk létre, ami minden irányból és szempontból maximális védelmet nyújt. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható.

14 Menetbiztonsági eszközök Fejlett Vezetéstámogató Rendszer I. (Advanced Driver Assistance System Pack I.) Fejlett Vezetéstámogató Rendszer II. (Advanced Driver Assistance System Pack II.) Jövőbe mutató menetbiztonsági eszközök Aktív Városi Fékrendszer (City-Brake Active System) Az Aktív Városi Fékrendszert kivéve a Fejlett Menetbiztonsági Rendszer II. minden kiegészítőjét tartalmazza a Fejlett Menetbiztonsági Rendszer I-nek, sőt az Adaptív Tempomat és az Ütközés Erejét Csökkentő Fékrendszer is a csomag része. Ütközés Erejét Csökkentő Fékrendszer (CMBS - Collision Mitigation Braking System) A km/óra sebességtartományban működő rendszer lassítás közben segít a vezetőnek a fékerő adagolásában, így hozzájárul az ütközések elkerüléséhez, illetve a karambol következményeinek mérsékléséhez. A hűtőrácsba integrált radarrendszer folyamatosan pásztázza a Civic előtti területet, s ha veszélyhelyzetet érzékel, vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a sofőrt. Amennyiben nem reagál, a rendszer automatikusan fékezésbe kezd, egyúttal párszor finoman megrántja, majd megfeszíti a vezető és az első utas biztonsági övét. Ha az ütközés elkerülhetetlen, az automatikus csévélővel kiegészített első biztonsági övek még inkább megfeszülnek, bekapcsol a fékasszisztens, a rendszer pedig a tovább növeli a fékerőt, hogy az ütközésnél még kisebb legyen a jármű sebessége. Ha családi autóról van szó, soha nem lehetünk elég elővigyázatosak. Éppen ezért a Civic Tourerhez menetbiztonsági kiegészítők széles választékát kínáljuk, közöttük az extraként rendelhető Fejlett Vezetéstámogató Rendszert (ADAS), melyet két változatban rendelhetnek meg a vásárlók. A Civic Tourerhez Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszert és Aktív Városi Fékrendszert is kérhetnek a vásárlók, így a jármű folyamatosan pásztázza környezetét, és segít elkerülni a különféle baleseteket. Ez természetesen még nagyobb biztonságot jelent a vezető és az utasok számára. Holttérfigyelő Rendszer (Blind Spot Information) A Holttérfigyelő Rendszer sávváltásoknál és előzéseknél játszik szerepet, ugyanis folyamatosan monitorozza az autó vezető által nem látható környezetét, és ha veszélyt érzékel, figyelmezteti a sofőrt. Automatikus Távolsági Fényszóró (High Beam Support System) Az Automatikus Távolsági Fényszóró 40 km/óra felett lép működésbe, s annak megfelelően kapcsolja fel és le a reflektort, hogy milyenek a fényviszonyok, illetve hogy milyen távolságban vannak a Civic előtt haladó, s a szemből érkező járművek. Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer (Forward Collision Warning) A ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer a járműbe épített többcélú kamera adatait elemzi, s felismeri, ha akadály felé közeledik az autó. A berendezés vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a sofőrt a veszélyhelyzetre, lehetőséget adva a beleset elkerülésére. Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer (Traffic Sign Recognition System) A Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer a többcélú kamera segítségével 100 méteren belül azonosítja az útmenti, előzést tiltó és sebességkorlátozó KRESZ-táblákat, s képüket automatikusan kirajzolja az Intelligens Multiinformációs Kijelző folyadékkristályos képernyőjére. Az eszköz egyszerre két táblát képes megjeleníteni. Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer (Lane Departure Warning) A Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer az útburkolati jeleket tartja szemmel, s ha úgy látja, hogy a vezető irányjelzés nélkül elhagyja sávját, vizuális és hangjelekkel tájékoztatja a kialakult veszélyhelyzetről. Kitolatást Segítő Rendszer (Cross Traffic Monitor) Ez az eszköz a keresztirányú forgalmat figyeli tolatás közben, s ha veszélyt érzékel, az i-mid kijelzőn megjelenő üzenetekkel, illetve nyilakkal figyelmezteti a vezetőt Ez a fejlett kiegészítő 5-től 30 km/óráig ellenőrzés alatt tartja a Civic Tourer és az előtte haladó jármű közötti távolságot. Amennyiben úgy méri fel, hogy a két autó közötti távolság vészesen lerövidült, vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt. Ha a sofőr nem reagál, az Aktív Városi Fékrendszer automatikusan fékezni kezd, illetve önműködően lelassítja az autót, s elkerüli a balesetet, ha az időjárási és útviszonyok lehetővé teszik. Adaptív Tempomat (ACC - Adaptive Cruise Control) Míg az egyszerű sebességrögzítővel csak a tempót határozhatjuk meg, a Honda által kifejlesztett adaptív változat arra is képes, hogy tartsa a megadott távolságot a Civic Tourer és az előtte haladó jármű között. Ez minden eddiginél kényelmesebbé teszi az autópálya-szakaszokat, hiszen, ha a Civic Tourer előtt haladó jármű fékez, a rendszer önműködően lassít, majd ha szabad az út, felgyorsít a korábban megadott sebességre. A képen egy Executive felszereltségű, White Orchid Pearl fényezésű Civic, valamint egy szintén Executive felszereltségű, Twilight Blue Metallic színű Civic Tourer látható.

15 Modellváltozatok > Comfort Hatfokozatú váltó Ötfokozatú automatikus váltó Hatfokozatú váltó 16 colos alumíniumfelnik Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapást megelőző első fejtámlák Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) Kétfázisú, vészhelyzetben automatikusan reteszelő biztonsági övek elöl Kétfázisú, vészhelyzetben automatikusan reteszelő övfeszítő (ELR) Vészhelyzetben automatikusan reteszelő biztonsági övek hátul Vészhelyzetben automatikusan reteszelő övfeszítő (ELR) ISO Fix rögzítési pontok (a hátsó üléssor szélein) Automatikus vészvillogó Tempomat sebességhatárolóval Intelligens Multiinformációs Kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer Automatikus elektromos ablakemelők elöl (le és fel) Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Magic Seats ülésrendszer Rögzítési pontok a csomagrögzítő hálónak (B- és C-oszlop) Tárolórekesz a padlóban Térképvilágítás elöl USB és AUX bemenet (ipod kompatibilis) Négy hangszóró Fekete tetősínek Halogén fényszórók LED-es nappali menetfények Harmadik, magasra helyezett féklámpa Csomagtérroló Kormányról vezérelhető audiorendszer Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem működik együtt az audiorendszerrel. Kizárólag váltóval. Tempomat sebességhatárolóval Az elektronikus szabályozású sebességrögzítő tartja a sofőr által megadott sebességet, ezáltal jelentősen megkönnyíti a hosszabb utakat. Légkondicionáló klímaszabályozással Mindig a vezető által beállított hőmérsékletet biztosítja az utastérben. Multifunkciós kormánykerék Lehetővé teszi, hogy a vezető anélkül adjon utasításokat a járműnek, hogy elengedné a volánt. MP3-kompatibilis CD-lejátszó USB és AUX bemenettel Sokoldalú, digitális audiorendszer kiváló hangzással. Automatikus csomagtérroló Elég megérinteni egy adott ponton, és azonnal visszabújik a házába, így táskákkal teli kézzel is könnyedén elérhetővé teheti a csomagtartót. Elektromosan állítható, fűthető külső tükrök Könnyedén beállíthatja az ideális látószöget és pikkpakk lefűtheti a jeget hideg reggeleken. A képen egy Comfort felszereltségű Civic Tourer látható Alabaster Silver Metallic színben.

16 Modellváltozatok > Sport Hatfokozatú váltó Ötfokozatú automatikus váltó Hatfokozatú váltó Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapást megelőző első fejtámlák Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) ISO Fix rögzítési pontok (a hátsó üléssor szélein) Automatikus vészvillogó Csomagtérroló Bőrborítású kormánykerék Bőrborítású váltógomb Intelligens Multiinformációs Kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer Kétzónás, automatikus klímaszabályozású légkondicionáló Tempomat sebességhatárolóval Automatikus elektromos ablakemelők elöl (le és fel) Automatikus elektromos ablakemelők hátul (le és fel) Távirányítással felhúzható elektromos ablakok Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Elektromosan állítható és behajtható, fűtött külső tükrök Távirányítással behajtható külső tükrök Megvilágított tükrök a napellenzőkben Pakolózseb az első utasülés háttámláján Könyöktámasz a hátsó sorban Fűthető első ülések Magic Seats ülésrendszer Tárolórekesz a padlóban MP3-kompatibilis CD-lejátszó USB és AUX bemenet (ipod kompatibilis) Hat hangszóró Kormánykerékről vezérelhető audiorendszer Bluetooth kompatibilis telefonkihangosító (HFT)* Fekete tetősínek Halogén fényszórók LED-es nappali menetfények Kisérőfény időzített kapcsolással (zárás után és nyitás előtt, megj.: az időzítés fix, nem állítható) Extraként rendelhető: Adaptív Lengéscsillapító Rendszer A Fejlett Vezetéstámogató Rendszer I. tartalma: Aktív Városi Fékrendszer Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer Holttérfigyelő Rendszer Kitolatást Segítő Rendszer Automatikusan elsötétedő belső visszapillantó-tükör Automatikus távolsági fényszóró Kétzónás, automatikus klímaszabályozású légkondicionáló Bluetooth kompatibilis telefonkihangosító (HFT) * A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon. Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem működik együtt az audiorendszerrel. Kizárólag váltóval. Esőérzékelős ablaktörlők A rendszer érzékeli, ha folyadék kerül a szélvédőre, és mennyiségének megfelelően automatikusan állítja az ablaktörlők sebességét. Alkonyérzékelő s fényszórók Automatikusan felkapcsolja a tompított fényszórókat, ha jelentősen csökken a környezeti fény. Ködfényszóró Plusz fényerőt biztosít rossz időjárási körülmények között, így mindig tisztán láthatja az utat a Civic Tourer előtt. Bő rborítású kormánykerék A kifinomult összetevők luxusautóvá varázsolják a Civic Tourert. Fűthető ülések A vezető és az utas ülését két fokozatban állítható fűtés teszi kényelmesebbé. Riasztórendszer Megakadályozza, hogy a Civic Tourer idegen kezekbe kerüljön. Tolatókamera Az ötödik ajtóban elhelyezett, nagy látószögű kamera teljes képet közvetít a jármű mögötti területrő l. 17 colos alumíniumfelnik Vonzó, sportos megjelenés és átlagon felüli tapadás. A képen egy Sport felszereltségű Civic Tourer látható Passion Red Pearl színben.

17 Modellváltozatok > Lifestyle Hatfokozatú váltó Ötfokozatú automatikus váltó Hatfokozatú váltó 17 colos alumíniumfelnik Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapást megelőző első fejtámlák Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) ISO Fix rögzítési pontok (a hátsó üléssor szélein) Bőrkárpitozású kormánykerék és váltógomb Alumínium pedálsor Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer Adaptív Lengéscsillapító Rendszer Kétzónás, automatikus klímaszabályozású légkondicionáló Tempomat sebességhatárolóval Automatikusan elsötétedő belső tükör Parkolóradar (elöl és hátul) Távirányítással felhúzható elektromos ablakok Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Magic Seats ülésrendszer Tárolórekesz a padlóban Rögzítési pontok a csomagrögzítő hálónak (B- és C-oszlop) Rozsdamentes védőelem a rakodóperemen Tárolórekesz a csomagtér padlójában Nagy teljesítményű, MP3-kompatibilis audiorendszer Digitális rádió (DAB+) USB és AUX bemenet (ipod kompatibilis) Hat hangszóró Kormánykerékről vezérelhető audiorendszer Bluetooth kompatibilis telefonkihangosító (HFT)* Tolatókamera Első ködfényszórók LED-es nappali menetfények BI-HID fényszórók Fényszórómosó Automatikus távolsági fényszóró Kisérőfény időzített kapcsolással (zárás után és nyitás előtt, megj.: az időzítés fix, nem állítható) Extraként rendelhető: Merevlemezes navigációs rendszer A Fejlett Vezetéstámogató Rendszer I. tartalma: Aktív Városi Fékrendszer Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer Holttérfigyelő Rendszer Kitolatást Segítő Rendszer Alumínium pedálsor Ezüstszínű tetősínek * A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon. Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem működik együtt az audiorendszerrel. Kizárólag váltóval. Parkolóasszisztens Az első és hátsó lökhárítókba integrált szenzorok segítségével a legszűkebb helyekre is beparkolhat. Ha túl közel kerül valamihez, a rendszer hangjelzéssel figyelmezteti. Automatikusan elsötétedő belső visszapillantó-tükör Megakadályozza, hogy a hátulról érkezők fényszórói elvakítsák a vezetőt, ezáltal fokozza a menetbiztonságot. Bi-HID fényszóró A nagy intenzitású, gázkisüléses fényszórók kiváló látási viszonyokat garantálnak a legmostohább időben is. Fűthető ülések A vezető és az utas ülését két fokozatban állítható fűtés teszi kényelmesebbé. Ezüstszínű tetősínek Látványos és praktikus, akárcsak maga a Civic Tourer. Prémium audiorendszer 320 wattos teljesítmény, DAB rendszerű rádió, magassugárzók elöl és hátul. Sötétített ablakok Megvéd a kíváncsi tekintetektől, bensőségesebbé teszi a hangulatot és kevesebb napfényt enged be a Civic Tourer hátsó részén. Adaptív Lengéscsillapító Rendszer Válasszon a Normal, Comfort és Dynamic névre keresztelt üzemmódok közül, s hangolja a futómű feszességét az aktuális viszonyokhoz. Rozsdamentes védőelemmel takart rakodóperem Megóvja az autó fényezését a bepakolások során, így hozzájárul az állapotmegőrzéshez. A képen egy Lifestyle felszereltségű Civic Tourer látható Crystal Black Pearl színben.

18 Modellváltozatok > Executive Hatfokozatú váltó Ötfokozatú automatikus váltó 17 colos alumíniumfelnik Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapást megelőző első fejtámlák Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) ISO Fix rögzítési pontok (a hátsó üléssor szélein) Riasztórendszer Csomagtérroló Intelligens kulcsnélküli ajtónyitás és indítás Bőrkárpitozás Bőrkárpitozású kormánykerék és váltógomb Alumínium pedálsor Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer Adaptív Lengéscsillapító Rendszer Kétzónás, automatikus klímaszabályozású légkondicionáló Tempomat sebességhatárolóval Esőérzékelős ablaktörlő Alkonyérzékelős automatikus fényszóró Parkolóradar (elöl és hátul) Távirányítással felhúzható elektromos ablakok Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Elektromosan állítható és behajtható, fűtött külső tükrök Távirányítással behajtható külső tükrök Elektromosan állítható oldaltámasz a vezetőülésnél Fűthető első ülések Magic Seats ülésrendszer Tárolórekesz a padlóban Kék hangulatvilágítás az utastérben, az első ajtók vonalában Digitális rádió (DAB+) USB és AUX bemenet (ipod kompatibilis) Bluetooth kompatibilis telefonkihangosító (HFT)* Tolatókamera Sötétített üveg Ezüstszínű tetősínek Automatikus távolsági fényszóró Fényszórómosó Első ködfényszórók LED-es nappali menetfények Kisérőfény időzített kapcsolással (zárás után és nyitás előtt, megj.: az időzítés fix, nem állítható) Extraként rendelhető: Merevlemezes navigációs rendszer A Fejlett Vezetéstámogató Rendszer I. tartalma: Aktív Városi Fékrendszer Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer Holttérfigyelő Rendszer Kitolatást Segítő Rendszer Az Aktív Városi Fékrendszert kivéve a Fejlett Vezetéstámogató Rendszer II. (Advanced Driver Assistance System Pack II.) a fent olvasható felszerelések mindegyikét tartalmazza, kiegészítve az Ütközés Erejét Csökkentő Fékrendszerrel és az Adaptív Tempomattal. Bőrkárpitozású ülések Automatikus magasságállítású Bi-HID fényszórók lámpamosóval * A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon. Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem működik együtt az audiorendszerrel. Kizárólag váltóval. Automatikus távolsági fényszóró Az időjárási és útviszonyok figyelembevételével, automatikusan kapcsolja a távolsági fényszórót. Intelligens kulcsnélküli ajtónyitás és indítás Nem kell a kulccsal vesződnie, a Civic Tourert akkor is kinyithatja, illetve bezárhatja, ha a távirányító éppen a zsebében van. Bi-HID fényszóró A nagy intenzitású, gázkisüléses fényszórók kiváló látási viszonyokat garantálnak a legmostohább időben is. Elektromosan állítható derék- és oldaltámasz a vezetőülésnél A vezetőülés helyzetét és formáját saját testalkatának megfelelően állíthatja be, így mindig kényelemben utazhat. Hangulatvilágítás az ajtózsebeknél Az esztétikus világítás láthatóvá és látványossá teszi az ajtózsebek körülötti területet. Bőrkárpitozás A bőrbevonatú ülések és utastérelemek még magasabbra emelik a Civic Tourer színvonalát. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben.

19 Kárpitok Kárpitozás Bármilyen fényezést is választ, a kárpitok széles palettáján megtalálhatja a hozzá illő belső anyagokat. << Fekete bőr < Fekete szövet << Szürke bőr < Szürke szövet A rendelhető kárpit-felszereltség kombinációkért, kérjük, lapozza fel a oldalt.

20 Színválaszték Színválaszték Az első benyomás mindig nagyon fontos. Válassza ki az ízlésének megfelelő fényezést, s döntse el, mennyire szeretne feltűnő lenni! Twilight Blue Metallic Passion Red Pearl Polished Metal Metallic Alabaster Silver Metallic Crystal Black Pearl White Orchid Pearl Urban Titanium Metallic Milano Red A képen egy Honda Civic Tourer Executive látható.

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo 4 AJTÓS Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Listaár regisztrációs adóval (Ft) 6 799 000 7 399 000 8 199 000 Metálfényezés (Ft) 130 000 130 000 130 000 CVT (fokozatmentes) automata

Részletesebben

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG A HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robosztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan

Részletesebben

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel.

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel. 4 AJTÓS AZ ÖN ÚJ CIVICJE A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult négyajtós Civic egyértelmű bizonyíték a Honda innováció melletti elkötelezettségére. Letisztult, sportos vonalvezetésével

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Ha nem kutatnánk az ismeretlent, nem fedezhetnénk fel semmi újat

Ha nem kutatnánk az ismeretlent, nem fedezhetnénk fel semmi újat CIVIC Ha nem kutatnánk az ismeretlent, nem fedezhetnénk fel semmi újat tartalom 03 megjelenés 05 belső kialakítás 07 Technika 09 kényelmes utastér 11 MAGIC SEAT ülésrendszer 17 teljesítmény 21 biztonság

Részletesebben

More space. More versatility. More Civic. Több hely, több lehetőség.

More space. More versatility. More Civic. Több hely, több lehetőség. CIVIC TOURER 02 : BEVEZETÉS 04 Megjelenés 08 Belső kialakítás 10 Magic Seats ülésrendszer 12 Kényelmi felszerelések 16 Technikai megoldások 20 Teljesítmény 24 Biztonság 26 Menetbiztonsági eszközök 28 Modellváltozatok

Részletesebben

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B, Kiadás dátuma: 2017.

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B,  Kiadás dátuma: 2017. SPOTLIGHT KERÜLJÖN A KÖZÉPPONTBA! Lépjen ki a szürke hétköznapok világából, és válassza a Jazz új, Spotlight különkiadását, mellyel kifinomult módon fejezheti ki egyéniségét. A Spotlight változat egyedülállóan

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI AZ UTAKRA Végre itt a Type R, amit mindenki várt. Karakteresebb, gyorsabb, erősebb. Ebbe az autóba a Honda apait-anyait beleadott, így nemcsak a közúton, hanem a versenypályán is megállja a helyét. A sportos

Részletesebben

CIVIC 5 ajtós COMFORT és ELEGANCE felszereltségek a listaárhoz képest Ft kedvezménnyel érhetőek el!

CIVIC 5 ajtós COMFORT és ELEGANCE felszereltségek a listaárhoz képest Ft kedvezménnyel érhetőek el! 5 ajtós árlista CIVIC 5 ajtós és felszereltségek a listaárhoz képest 200 000 Ft kedvezménnyel érhetőek el! Felszereltség megnevezés NAVI Váltó Listaár regisztrációs adóval (Ft) 5 899 000 6 499 000 7 299

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Ha nem kutatnánk az ismeretlent, nem fedezhetnénk fel semmi újat

Ha nem kutatnánk az ismeretlent, nem fedezhetnénk fel semmi újat CIVIC tartalom 03 MEGJELENÉS 05 BELSő KIALAKÍTÁS 07 TECHNIKA 09 KÉNYELMES UTASTÉR 11 Magic seat ÜLÉSrendszer 17 TELJESÍTMÉNY 21 BIZTONSÁG 25 AZ ÖN CIVICJE 27 KÁRPITOK 28 MODELLVÁLASZTÉK 37 SZÍNPALETTA

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

5 A J T Ó S 11/16 Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B, Kiadás dátuma: 2016.

5 A J T Ó S 11/16 Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B,  Kiadás dátuma: 2016. 5 AJTÓS TUDATOS VEZETŐK SZÁMÁRA A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult ötajtós Civic nem más, mint az innováció és a technikai kiválóság iránti elkötelezettségünk ékes bizonyítéka. Egy

Részletesebben

Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord.

Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord. Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

AZ ÚJ ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS

AZ ÚJ ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS CIVIC 02 : BEVEZETÉS TARTALOM 04 MEGJELENÉS 09 BELSŐ KIALAKÍTÁS 11 TECHNIKA 12 KÉNYELMES UTASTÉR 15 MÁGIKUS ÜLÉSEK 17 TELJESÍTMÉNY 18 EARTH DREAMS TECHNOLOGY MOTORCSALÁD 20 BIZTONSÁG 24 MODELLVÁLASZTÉK

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15" kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy <

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15 kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy < Új Prius Műszaki adatok Környezeti teljesítmény 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 15" kerekek 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 17" kerekek Fogyasztás (utoljára az EC 692/2008 rendelettel módosított EC 715/2007

Részletesebben

ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS

ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS CIVIC 02 : BEVEZETÉS TARTALOM 04 MEGJELENÉS 09 BELSŐ KIALAKÍTÁS 11 TECHNIKA 12 KÉNYELMES UTASTÉR 15 MÁGIKUS ÜLÉSEK 17 TELJESÍTMÉNY 18 EARTH DREAMS TECHNOLOGY MOTORCSALÁD 20 BIZTONSÁG 24 MODELLVÁLASZTÉK

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD RAV4 Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 2,2 D-CAT 150 6 A/T 2AD-FHV DPF 2AD-FTV 3ZR-FAE Multidrive S 3ZR-FAE Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint utoljára

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/T 6 M/M. benzin vagy <

1,6 literes Valvematic 6 M/T 6 M/M. benzin vagy < Corolla Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/M 6 M/M Fogyasztás (utoljára a 692/2008. rendelettel módosított 715/2007 EU direktíva alapján) Vegyes (liter/100 km) 5,9 6,5 6,2 4,7 4,8 5,2 Városi (liter/100

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

Miért koncentrálnánk egyetlen területre, ha az összeset fejleszthetjük?

Miért koncentrálnánk egyetlen területre, ha az összeset fejleszthetjük? 4 ajtós Civic tartalom KÜLSő FORMATERv A VEZETő KÉNYELME BELSő KIALAKÍTÁS TECHNOLÓGIA TELJESÍTMÉNY BIZTONSÁG MODELLVÁLASZTÉK KIEGÉSZÍTőK SZÍNEK ÉS KÁRPITOk MűSZAKI ADATOK 03 07 09 11 13 15 17 19 21 23

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 201.02.22.-tól visszavonásig CR-V 1.6 ELEGANCE 1 4WD CR-V 1.6 ELEGANCE 1 4WD 9AT CR-V 1.6 LIFESTYLE 1 4WD CR-V 1.6 LIFESTYLE 1 4WD 9AT CR-V 1.6 EXE 1 4WD CR-V 1.6 EXE 1 4WD 9AT RE677FEKGNI RE687FEKGNI

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 137 g/km 99 g/km 3 150 000 Ft 3 290 000 Ft

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

TARTALOM 36 SZÍNVÁLASZTÉK 38 EREDETI HONDA KIEGÉSZÍTŐK 42 MŰSZAKI ADATOK 48 AZ ÁLMOK EREJE 49 HONDA PREMIUM QUALITY 02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS

TARTALOM 36 SZÍNVÁLASZTÉK 38 EREDETI HONDA KIEGÉSZÍTŐK 42 MŰSZAKI ADATOK 48 AZ ÁLMOK EREJE 49 HONDA PREMIUM QUALITY 02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS CR-V 02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS TARTALOM 04 MEGJELENÉS 08 BELSŐ KIALAKÍTÁS 10 KOMMUNIKÁCIÓS ÉS AUDIORENDSZER 12 KÉNYELEM 14 HELYKÍNÁLAT 16 MŰSZAKI ALAPOK 18 TELJESÍTMÉNY 20 HATÉKONYSÁG 22 MENETBIZTONSÁG

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 2014.12.23.-tól visszavonásig CIVIC 1.8 TOURER COMFORT 1 AT 1 ADAS 6MT 1 ADAS AT FK271FEKGLV FK273FEKGLV FK283FEKGLV FK27FESKGC FK28FESKGC Hengerűrtartalom (cm3) 1798 1798 1798 1798 1798 Max.

Részletesebben

02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS TARTALOM

02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS TARTALOM CR-V 02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS TARTALOM 04 MEGJELENÉS 08 BELSŐ KIALAKÍTÁS 10 KOMMUNIKÁCIÓS ÉS AUDIORENDSZER 12 KÉNYELEM 14 HELYKÍNÁLAT 16 MŰSZAKI ALAPOK 18 TELJESÍTMÉNY 20 HATÉKONYSÁG 22 MENETBIZTONSÁG

Részletesebben

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G VECTRA ESSENTIA: teljes méretû légzsákok a vezetô- és utasoldalon, oldal- és tetôlégzsákok, övfeszítôk överôhatárolóval, 3-pontos automata biztonsági öv hátul

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

tartalom 07 teljesítmény 09 kényelmi és biztonsági berendezések 11 kényelmes utastér 13 Modellválaszték 15 kiegészítők 19 színek 25 tudta ön?

tartalom 07 teljesítmény 09 kényelmi és biztonsági berendezések 11 kényelmes utastér 13 Modellválaszték 15 kiegészítők 19 színek 25 tudta ön? az új CR-Z Tartalom és bevezetés 03 04 tartalom 05 IMA-technika 07 teljesítmény 09 kényelmi és biztonsági berendezések 11 kényelmes utastér 13 Modellválaszték 15 kiegészítők 19 színek 21 műszaki információk

Részletesebben

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél!

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél! Felszereltség Trend Titanium 1.4l TDCi DPF (70LE) M5 Motor 5 ajtós 3 600 000 Ft 3 740 000 Ft 4 000 000 Ft 3 810 000 Ft 3 950 000 Ft Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

AZ ÚJ ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS

AZ ÚJ ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS CIVIC 02 : BEVEZETÉS TARTALOM 04 MEGJELENÉS 09 BELSŐ KIALAKÍTÁS 11 TECHNIKA 12 KÉNYELMES UTASTÉR 15 MÁGIKUS ÜLÉSEK 17 TELJESÍTMÉNY 18 EARTH DREAMS TECHNOLOGY MOTORCSALÁD 20 BIZTONSÁG 24 MODELLVÁLASZTÉK

Részletesebben

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181 ÚJ FORD FIESTA Felszereltség 1.6l GTDi (182LE) M6 3 ajtós 6 170 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás: 5,9l/100 km, CO2 kibocsátás: 138 g/km A gépjármű ára a forgalombahelyezési költségeket nem tartalmazza! Részletekről

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Bruttó Listaár (Ft) A fenti árak előzetesek, kérjen árajánlatot márkakereskedőnktől!

Bruttó Listaár (Ft) A fenti árak előzetesek, kérjen árajánlatot márkakereskedőnktől! AZ ÉV PREMIERJE 2017 Bruttó Listaár (Ft) Az árlista 2016. szeptember 1-től megrendelt autókra érvényes visszavonásig. MOTOR Live Active Dynamic Executive 1,2 Turbo (116 LE) 6 M/T benzines 5 995 000 Ft

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Akár 3 449 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Classic III karosszériával, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 449 Ft-ért. Opel Astra Classic III

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

A legizgalmasabb utazás a varázslatos ismeretlenbe vezet

A legizgalmasabb utazás a varázslatos ismeretlenbe vezet AZ ÚJ CIVIC A legizgalmasabb utazás a varázslatos ismeretlenbe vezet Az új Civic tervezése során egyértelmû cél lebegett mérnökeink szeme elôtt: olyan autót kívántak alkotni, amely lenyûgözô menetteljesítményeket,

Részletesebben

ÚJ már 5 290 000 Ft-tól*

ÚJ már 5 290 000 Ft-tól* ÚJ már 5 290 000 Ft-tól* AKTUÁLIS AKCIÓ 800 000 Ft kedvezmény minden verzión, 3 év vagy 150 000 km garancia További 400 000 Ft kedvezmény Renault Crédit finanszírozás esetén* Laguna Black Edition/GT négykerék-kormányzással

Részletesebben

Renault SCénIC LISTAÁR 5GARANCIA. 500 000 Ft kedvezmény. Fix 5,99% THM

Renault SCénIC LISTAÁR 5GARANCIA. 500 000 Ft kedvezmény. Fix 5,99% THM Renault SCénIC LISTAÁR Motor Limited BOSE Energy TCe 115 5 340 000 Energy dci 110 6 050 000 Energy dci 130 6 550 000 7 100 000 Scénic Limited: magasra teszi a mércét KiemeLT ajánlatunk Limited verziók

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Személyszállító járművek. Terhelhetőség/ Típusszám

Személyszállító járművek. Terhelhetőség/ Típusszám Sorozat/Felszereltségi szint Motor Széria Terhelhetőség/ Típusszám Ajánlott nettó kisker ár Regisztrációs adó Ajánlott bruttó kisker ár Rövid tengelytávú modellek SWB Kombi Trend 1.8 TDCi 75LE 65 625/200

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

ADAM ADAM ROCKS

ADAM ADAM ROCKS Opel műszaki adatok ADAM Általános tulajdonságok Általános tulajdonságok Karosszéria ADAM ADAM ROCKS Csomagtartó méretek (ECIE/GM)(mm) ADAM Magasság (mm) 1484 149 Hossz előrehajtott hátsó üléssel 1041

Részletesebben

Árlista ÚJ FORD FIESTA ST2. 2015.75-ös modellév. Érvényes: 2015. május 4-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015 / 02.

Árlista ÚJ FORD FIESTA ST2. 2015.75-ös modellév. Érvényes: 2015. május 4-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015 / 02. ÚJ FORD FIESTA Árlista 2015.75-ös modellév. Érvényes: 2015. május 4-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015 / 02. Felszereltség 3 ajtós 1.6l GTDi (182LE) M6 S6 6 235 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft Árlista 2015.25-ös modellév Érvényes: 2015. január 23-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01 Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó XL 2.2 TDCi 125LE 4x4 M6 5 900 000 Ft 7 493 000 Ft 2.2

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX MY13 ÁPRILIS 18. 2013 ÁRAK CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR 1.6 benzin 115 LE FWD MT5 1.4 Turbo 140 LE AWD MT6 153 g/km 3940000Ft 4935000Ft 1.6 benzin 115 LE FWD MT5 1.7 dízel

Részletesebben

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 690 000 4 790 000 Energy dci 95 5 150 000 Energy dci 110 5 400 000 5 500 000 Energy dci 130 6 450 000 MégANE Limited: különleges,

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464 Opel műszaki adatok ADAM Magasság (mm) Hosszúság (mm) Tengelytáv (mm) Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) Nyomtáv (elöl/hátul) (mm) Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 1484 698 211 1966 / 1720

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 Benzin (167LE) FWD MT6 2.2 Dízel (163LE) FWD MT6 2.2 Dízel (163LE)

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS MY13 JANUÁR 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 137 g/km 99 g/km 3085000Ft 3225000Ft 3780000Ft

Részletesebben

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft)

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Voyager Kód Modell Hengerűrtartalom (cm3) Teljesítmény kw (LE) Váltó Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Dízel 404.O42.3 Voyager 2.8 D 177 LE 2776 130/177 9 444 882

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin Meghajtás 2WD 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L

Részletesebben

man. (6 FOK.) Max. sebesség (km/h) Gyorsulás (0-100 km/h) (sec.) 11,2 11,2

man. (6 FOK.) Max. sebesség (km/h) Gyorsulás (0-100 km/h) (sec.) 11,2 11,2 CR-V 1.6 COMFORT 2WD CR-V 1.6 ELEGANCE 2WD CR-V 1.6 LIFESTYLE 2WD RE672EEVKGNI RE674EEVKGNI RE670EEKG2H Hengerűrtartalom (cm3) 1597 1597 1597 Max. teljesítmény (kw/le/ford.) 88/120/4000 88/120/4000 88/120/4000

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. Felszereltség Motor 5 ajtós

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. Felszereltség Motor 5 ajtós Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÚJ PEUGEOT 3008 CROSSOVER

ÚJ PEUGEOT 3008 CROSSOVER ÚJ PEUGEOT 3008 CROOVER 2015 májusi gyártástól érvényes árlista, EURO 6 motorizációk Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Kedvezmény használtautó beszámítással*

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE 4 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 4 045 000 Ft 431 000 Ft 3 614 000 Ft + 1.6 benzin

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 690 000 Forint kedvezménnyel! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT Új Qubo Qubo Újdonságok KÜLSŐ STÍLUS BELSŐ STÍLUS ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ CSOMAGTÉRAJTÓ 15" MÉRETŰ KERÉKAGY SAPKÁK GYÉMÁNTHATÁSÚ, BARNÍTOTT 15" MÉRETŰ KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK FEKETE CSÍKOK A TETŐN (HA NINCS TETŐSÍN)

Részletesebben