Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Több hely. Több lehetőség. Több Civic."

Átírás

1 Az új Civic Tourer

2 Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket. Ez történt a Civic Tourer esetében is megőriztük az elődmodellek legnemesebb tulajdonságait, és megannyi jövőbe mutató műszaki megoldással tettük még modernebbé a koncepciót. Záróakkordként intenzív tesztelésnek vetettük alá a típust, s addig nyüstöltük a legváltozatosabb időjárási és útviszonyok között, míg az összes lehetséges hibaforrást kiszűrtük. Az eredmény egy modern, hatékony menetbiztonsági eszközökkel felszerelt, dinamikusan vezethető, rendkívül sokoldalú autó lett, amit a kategória legnagyobb csomagtere tesz még vonzóbbá. Egy újabb Civic, ami igazodik az életstílusához 03 Megjelenés 07 Belső kialakítás 09 Magic Seats ülésrendszer 11 Kényelmi felszerelések 15 Technikai megoldások 19 Teljesítmény 23 Biztonság 25 Menetbiztonsági eszközök 27 Modellváltozatok 35 Kárpitok 37 Színválaszték 39 Eredeti kiegészítők 43 Műszaki adatok 47 Az álmok ereje A képen egy Executive felszereltségű, White Orchid Pearl fényezésű Civic, valamint egy szintén Executive felszereltségű, Twilight Blue Metallic színű Civic Tourer látható.

3 Megjelenés Újraértelmezett stílus Akárcsak minden Civic, a Tourer is kitűnik a sorból, és pont ezt szerettük volna elérni. Egy áramvonalas, lendületes megjelenésű családi autót hoztunk létre, ami lenyűgöző formavilága ellenére kategóriaelső a helykínálatot illetően. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben.

4 Megjelenés Forma és funkció találkozása A Honda fejlesztőlaborjában a valós értékeket tartjuk szem előtt, s e filozófia mentén készült az új Civic Tourer is. A letisztult vonalvezetésű karosszéria nem csak gyönyörű, hanem a hatékonysághoz is hozzájárul. Áramvonalas kialakítása elősegíti a károsanyag-kibocsátás és üzemanyagfogyasztás csökkentését, a jellegzetes, háromszög alakú hátsó oldalablak pedig az átláthatóságot, ezáltal a biztonságot fokozza. A karosszériába simuló fényszóró, a rejtett hátsó ajtókilincs és a cápauszonyra hasonlító antenna szintén a légellenállás mérséklését szolgálja, alacsony emisszióval és kifinomult, csendesebb menetkomforttal ajándékozva meg a Civic Tourer tulajdonosát. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben.

5 Belső kialakítás Kategóriaelső befogadóképpesség Az alacsony rakodóperem jelentősen megkönnyíti a bepakolást, a biztonságos szállításról pedig olyan extrák gondoskodnak, mint az állítható poggyászrögzítő háló vagy az egyetlen mozdulattal felcsévélhető csomagtérroló. Mindent úgy alakítottunk ki, hogy könnyen kezelhető és az aktuális élethelyzethez igazítható legyen. Munkánk gyümölcseként a Civic Tourer gazdája hatalmas rakodótérrel gazdálkodhat: a 117 literes padlórekesszel együtt a csomagtartó befogadóképessége alapesetben 624 liter*, ami a hátsóülések ledöntésével 1668 literre bővíthető, ha egészen a tetővonalig pakoljuk meg az autót. Ez egy nagyobb család számára is több mint elegendő, még akkor is, ha hosszabb nyaralásra indul a família. > A kétállású csomagrögzítő háló a biztonságos rögzítést szolgálja >> Minden apró részletet gondosan kidolgoztunk, beleértve a padlókárpitot is. Az új anyag ellenáll a szennyeződéseknek, így még a sáros bakancsok után maradt foltok is könnyedén eltávolíthatók > A csomagtartóban is kialakítottunk egy 12 voltos elektromos aljzatot, így energiát biztosíthat a piknikezéshez vagy egyéb szabadtéri tevékenységhez használt eszközöknek, mint például a hűtőtáska >> Stíluselemként és praktikus kiegészítőként egyaránt helyt állnak a tetősínek. Segítségükkel a legnagyobb rakományokat is magunkkal vihetjük > A Magic Seats ülésrendszer ezernyi módon variálható, s egyetlen mozdulattal padlósíkba hajtható Ráadásként a rakodónyílást a lehető legszélesebbre szabtuk, az ötödik ajtó pedig rendkívül magasra nyílik, így semmi nem zavarja a bepakolást. *A 624 literes értéket felhajtott hátsó üléstámlákkal, a csomagtérroló vonaláig mértük. > Tartsa értékeit biztonságban! A 117 literes padlórekeszben elrejtheti becses tárgyait a kíváncsi tekintetek elől >> A csomagtérrolót elég megérinteni egy adott ponton, s automatikusan visszabújik a házába A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben, fekete bőrkárpitozással. Hogy mely felszereltségi szinteken érhetők el ezek az extrák, a oldalon olvashatja el.

6 Magic Seats ülésrendszer Varázsülések, melyek igazodnak életviteléhez Legyen szó utasokról, biciklikről vagy házi kedvencekről, az autóban helyre van szükségük. Ezért aztán az utolsó centit is kihasználtuk a Civic Tourerben, s a kategória legtágasabb belsőterét alakítottuk ki. A Magic Seats rendszer minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújt az utastér variálhatóságát illetően. Ülései annyiféleképpen állíthatók, hogy tulajdonképpen nincs az a hétköznapi tárgy, amit ne lehetne bepakolni az autóba. A hátsó támlák 60:40 arányban dönthetők, az ülések rögzítése és lehajtása pedig pofon egyszerű. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben, fekete bőrkárpitozással.

7 Kényelmi felszerelések Helyezze magát kényelembe Az élet néha úgy hozza, hogy A és B között hatalmas a távolság, sőt megesik, hogy egészen Z-ig kell autóznunk. Ha Civic Tourerrel kel útra, átlagon felüli kényelemben, s persze stílusosan érheti el célját. Hogy otthon érezhesse magát, a tágas utasteret csupa kiváló minőségű anyagból állítottuk össze, s olyan kiegészítőkkel fűszereztük meg, mint az elektromosan állítható derék- és oldaltámasszal* kényelmesebbé tett vezetőülés. Ez persze a vezetési élményt is fokozza, így minden szempontból a legjobbra számíthat a pilóta. Miként a képeken is láthatja, komfort és minőség terén egyaránt a legmagasabb színvonalon áll a Civic Tourer. Elektronikusan állítható derékés oldaltámasz a vezetőülésben* A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható váltóval, opcionális Fejlett Vezetéstámogató Rendszer II-vel, merevlemezes navigációs rendszerrel és fekete bőrkárpitozással. * Az elektronikusan állítható derék- és oldaltámasz csak az Executive felszereltségi szinten elérhető.

8 Kényelmi felszerelések Élvezze, hogy Ön van a középpontban A Civic Tourer vezetője mindig a középpontban érezheti magát, hiszen a műszerfal és a középkonzol lágyan körülöleli a pilótát, s minden kezelőszerv, illetve kapcsoló tökéletesen kézre esik. Hogy mindig az útra koncentrálhasson, a kormánykerékre helyezett gombokat funkció alapján csoportosítottuk, s úgy helyeztük el őket, hogy soha ne kelljen keresgélnie az ujjaknak. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható váltóval, opcionális Fejlett Vezetéstámogató Rendszerrel, merevlemezes navigációs rendszerrel és fekete bőrkárpitozással.

9 Technikai megoldások Navigációs rendszer* A beépített merevlemezes navigációs rendszer gond nélkül elkalauzolja bárhová, tehát bármikor nekivághat a következő kalandnak. Minden, amire szüksége van, közvetlenül Ön előtt Prémium audiorendszer* Csodálatos hangzást garantál a 320 wattos teljesítményű, MP3-kompatibilis, digitális rádióval (DAB), valamint első és hátsó magassugárzókkal kiegészített audiorendszer. A Civic Tourer intuitív műszerfalának középpontjában az Intelligens Multiinformációs Kijelző (i-mid) áll, erről a folyamatosan frissülő fogyasztási és menetadatok mellett többek között az MP3-számok címeit is leolvashatja a vezető. Ez a képernyő a sofőr látóterében helyezkedik el, és a kormánykerékről vezérelhető, így anélkül használható, hogy a pilóta elengedné a volánt vagy levenné szemét az útról. Bluetooth rendszerű telefonkihangosító (HFT)* A Bluetooth adatátvitelnek köszönhetően pofon egyszerűen szinkronizálhatja mobilkészülékét, és könnyen, biztonságosan indíthat, illetve fogadhat hívásokat. i-mid* A Civic Tourer Intelligens Multiinformációs Kijelzője minden fontos információt megjelenít az utazással kapcsolatban, beleértve az üzemanyagfogyasztást, a hatótávolságot, az átlagsebességet és a zenelejátszó adatait. Még azt is megteheti, hogy kedvenc fotóját állítja be háttérképnek. Tolatókamera* A tolatást megkönnyítő kamera az ötödik ajtóban kapott helyet, így hátramenetben is teljes képet kaphatunk az autó környezetéről. * Ezek a kiegészítők csak bizonyos modellváltozatokhoz és/vagy opcióként rendelhetők, a telefonkihangosító (HFT) pedig nem minden készülékkel kompatibilis. Hogy mely felszereltségi szinteken érhetők el ezek az extrák, a oldalon olvashatja el.

10 Technikai megoldások Az utat érezze, ne az úthibákat A Civic Tourer futóműve menetkomfort és úttartás terén egyaránt a maximumot nyújtja, amihez nagyban hozzájárul az Adaptív Lengéscsillapító Rendszer* is. Mindegy, hogy hosszú, országúti szakaszok vagy gidres-gödrös városi utcácskák várnak Önre, az Adaptív Lengéscsillapító Rendszerre mindig számíthat. A különféle üzemmódok kiválasztásával az útviszonyoknak, a súlyterhelésnek és vezetési stílusának megfelelően változtathatja a felfüggesztés feszességét. A fejlesztési folyamat során az európai utakon tettük próbára a Civic Tourert, s úgy hangoltuk, hogy a helyi útviszonyokhoz és vásárlói elvárásokhoz passzoljon. NORMAL Kifinomult útfekvés, könnyű kezelhetőség ez a beállítás szinte minden körülményhez ideális. COMFORT Az autó leállításakor a rendszer megjegyzi, hogy az i-mid éppen mely információkat mutatta, így induláskor a pilótának nem kell újra előkeresnie a számára fontos adatokat. Ilyenkor lágyabb a csillapítás, így rossz minőségű utakon is kiváló maradhat a menetkomfort. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben. *Az Adaptív Lengéscsillapító Rendszer csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető. Az extrákkal kapcsolatban a oldalon találhat bővebb információt. DYNAMIC Ez az üzemmód a sportos vezetési stílushoz igazodik, remek útfekvéssel és precíz irányíthatósággal ajándékozva meg a pilótát. Az Adaptív Lengéscsillapító Rendszer gombja a váltókarnál kapott helyet.

11 Teljesítmény Teljesítmény, amiben mindig megbízhat A Civic fejlesztésénél elsődleges szempont volt a megbízhatóság, ezért az és motort egyaránt a végsőkig teszteltük. Próbáink során mindkét erőforrást a maximumra pörgettük, s hosszú-hosszú napokon át folyamatosan terheltük, hogy kiszűrjük a lehetséges hibákat. A különleges eljárásnak köszönhetően hajtóműveink rendkívüli futásteljesítményre lehetnek büszkék, egyúttal gond nélkül elviszik Önt, bárhová is vezet útja. Persze a strapabíróság csak egy a sok kiváló tulajdonság közül, legalább ennyire fontosak a menetteljesítmények is. Az motor például 142 lóerővel járul hozzá a vezetési élményhez, s akár 210 km/órás sebességre is képes, ha a körülmények engedik. A hatfokozatú vagy ötfokozatú automatikus váltóval társítható hajtóművet az intelligens változó-szelepvezérlés (az i-vtec betűszó első írásjegye utal az intelligensre) teszi hatékonnyá. Alkalmazásával lehetőség nyílt a motor teljesítményének teljes kiaknázására, amellett hogy az üzemanyag-fogyasztás kifejezetten kedvező maradt. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben.

12 Teljesítmény A fejlesztések tovább folytatódnak Az Earth Dreams Technológiával készülő dízelmotort rendkívüli üzemanyag-hatékonyság és teljesítmény jellemzi, 120 lóerejével csupán 3,8 l/100 km-es* kombinált fogyasztás áll szemben. A motoralkatrészek súlyát és súrlódását a lehető legalacsonyabbra mérsékeltük, így kifinomult járáskultúra, gyors gázreakció, s mindössze 99 g/km-es szén-dioxid-kibocsátás* jellemzi a hajtóművet. Az és motorokhoz egyaránt alapáron jár az üzemanyag-hatékonyságot fokozó ECO Assist rendszer, valamint Alapjárati Leállító Rendszer, amely leállítja, majd újraindítja a motort, ha a vezető hosszabb ideig áll a forgalomban. Ráadásként a sebességmérő háttérvilágításának színe az aktuális üzemanyag-fogyasztásnak megfelelően változik, a kézi kapcsolású váltóval felszerelt modelleknél pedig egy apró ikon jelenik meg a műszerfalon, amikor a fordulatszám abba a régióba ér, ahol érdemes váltania a vezetőnek, ha gazdaságosan kíván autózni. Bármelyik motort is választja, annak tudatában ülhet volánhoz, hogy egy szebb jövő reményében építettük autóját. ECON gomb Váltást jelző ikon * Az hajtóművel szerelt Civic Tourer kombinált fogyasztása 3,8-3,9 l/100 km, szén-dioxid-kibocsátása g/km. A menetteljesítményekkel kapcsolatos további információkért, kérjük, lapozza fel a oldalt.

13 Biztonság Légzsákok A Civic Tourer utasterét szinte körülölelik a légzsákok, a bennülőket többek között dupla front- és függönylégzsák óvja az ütközések során. Ostorcsapás-sérülést megelőző fejtámlák az első sorban Ha mégis ráfutásos baleset történne, a speciális fejtámlák és a hárompontos, vészhelyzetben automatikusan reteszelő biztonsági övek sofőrt és utasát is megóvják. ISO Fix rögzítési pontok Segítségükkel biztonságosan rögzítheti a gyermeküléseket, így a legkisebbek is teljes védettségben utazhatnak. Kísérőfény Hogy még kényelmesebben érezze magát, a Civic séta közben is megvilágítja Önnek az utat. Ha sötétben parkol le, az első fényszórók 15 másodpercig égve maradnak a zárást követően, távirányítós nyitásnál pedig automatikusan felkapcsolódnak, hogy visszafelé se kelljen botorkálnia. Első a biztonság! Menetstabilizáló Rendszer (VSA - Vehicle Stability Assist) Útközben a menetstabilizáló szenzorjai folyamatosan figyelik a kerekek tapadását, s ha veszélyhelyzetet érzékelnek, a rendszer automatikusan fékez vagy csökkenti a motorerőt. Guminyomás-ellenőrző Rendszer (DWS - Deflation Warning System) A guminyomás-ellenőrző rendszer az abroncsok állapotát felügyeli, s ha defektet észlel, azonnal figyelmezteti a sofőrt. Elektronikus Fékerőelosztó (EBD - Electronic Brake Force Distribution) Ez az intelligens rendszer a blokkolásgátló működését teszi még kifinomultabbá, ugyanis az aktuális súlyeloszlásnak megfelelően osztja el fékerőt az első és hátsó tengelyek között. Közreműködésével még stabilabb az autó a fékezések során, és akkor is hatékonyan lassíthat a vezető, ha megengedett legnagyobb súlyterheléssel indul útnak. Hegymeneti Asszisztens (HSA - Hill Start Assist) Működésének lényege, hogy lejtőn indulásnál megakadályozza az autó hátragurulását, amíg a vezető áthelyezi lábát a fékről a gázpedálra. Automatikus Vészvillogó A vészfékezést érzékelő modul automatikusan bekapcsolja és a megszokottnál gyorsabban villogtatja az irányjelzőket, hogy az Ön mögött haladók időben értesüljenek a kialakult helyzetről. Az új generációban minden idők legbiztonságosabb Civicjét tisztelhetjük, egyedülállóan fejlett konstrukciójáról sokat elárul, hogy az Euro NCAP töréstesztjén ötcsillagos minősítést szerzett a modell. A kiváló eredmény alapja a minőségi acélból készülő Fejlett Kompatibilitású Karosszériaszerkezet, melynek nyúlványai elvezetik az utastér irányából az ütközési energiát, egyszersmind elnyelik azt, mérsékelve a másik járműre jutó erőhatásokat is. Miután a különlegesen biztonságos kocsitestet összeállítottuk, az aktív menetbiztonsági eszközök fejlesztésével folytatódott a munka, s olyan rendszert hoztunk létre, ami minden irányból és szempontból maximális védelmet nyújt. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható.

14 Menetbiztonsági eszközök Fejlett Vezetéstámogató Rendszer I. (Advanced Driver Assistance System Pack I.) Fejlett Vezetéstámogató Rendszer II. (Advanced Driver Assistance System Pack II.) Jövőbe mutató menetbiztonsági eszközök Aktív Városi Fékrendszer (City-Brake Active System) Az Aktív Városi Fékrendszert kivéve a Fejlett Menetbiztonsági Rendszer II. minden kiegészítőjét tartalmazza a Fejlett Menetbiztonsági Rendszer I-nek, sőt az Adaptív Tempomat és az Ütközés Erejét Csökkentő Fékrendszer is a csomag része. Ütközés Erejét Csökkentő Fékrendszer (CMBS - Collision Mitigation Braking System) A km/óra sebességtartományban működő rendszer lassítás közben segít a vezetőnek a fékerő adagolásában, így hozzájárul az ütközések elkerüléséhez, illetve a karambol következményeinek mérsékléséhez. A hűtőrácsba integrált radarrendszer folyamatosan pásztázza a Civic előtti területet, s ha veszélyhelyzetet érzékel, vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a sofőrt. Amennyiben nem reagál, a rendszer automatikusan fékezésbe kezd, egyúttal párszor finoman megrántja, majd megfeszíti a vezető és az első utas biztonsági övét. Ha az ütközés elkerülhetetlen, az automatikus csévélővel kiegészített első biztonsági övek még inkább megfeszülnek, bekapcsol a fékasszisztens, a rendszer pedig a tovább növeli a fékerőt, hogy az ütközésnél még kisebb legyen a jármű sebessége. Ha családi autóról van szó, soha nem lehetünk elég elővigyázatosak. Éppen ezért a Civic Tourerhez menetbiztonsági kiegészítők széles választékát kínáljuk, közöttük az extraként rendelhető Fejlett Vezetéstámogató Rendszert (ADAS), melyet két változatban rendelhetnek meg a vásárlók. A Civic Tourerhez Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszert és Aktív Városi Fékrendszert is kérhetnek a vásárlók, így a jármű folyamatosan pásztázza környezetét, és segít elkerülni a különféle baleseteket. Ez természetesen még nagyobb biztonságot jelent a vezető és az utasok számára. Holttérfigyelő Rendszer (Blind Spot Information) A Holttérfigyelő Rendszer sávváltásoknál és előzéseknél játszik szerepet, ugyanis folyamatosan monitorozza az autó vezető által nem látható környezetét, és ha veszélyt érzékel, figyelmezteti a sofőrt. Automatikus Távolsági Fényszóró (High Beam Support System) Az Automatikus Távolsági Fényszóró 40 km/óra felett lép működésbe, s annak megfelelően kapcsolja fel és le a reflektort, hogy milyenek a fényviszonyok, illetve hogy milyen távolságban vannak a Civic előtt haladó, s a szemből érkező járművek. Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer (Forward Collision Warning) A ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer a járműbe épített többcélú kamera adatait elemzi, s felismeri, ha akadály felé közeledik az autó. A berendezés vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a sofőrt a veszélyhelyzetre, lehetőséget adva a beleset elkerülésére. Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer (Traffic Sign Recognition System) A Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer a többcélú kamera segítségével 100 méteren belül azonosítja az útmenti, előzést tiltó és sebességkorlátozó KRESZ-táblákat, s képüket automatikusan kirajzolja az Intelligens Multiinformációs Kijelző folyadékkristályos képernyőjére. Az eszköz egyszerre két táblát képes megjeleníteni. Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer (Lane Departure Warning) A Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer az útburkolati jeleket tartja szemmel, s ha úgy látja, hogy a vezető irányjelzés nélkül elhagyja sávját, vizuális és hangjelekkel tájékoztatja a kialakult veszélyhelyzetről. Kitolatást Segítő Rendszer (Cross Traffic Monitor) Ez az eszköz a keresztirányú forgalmat figyeli tolatás közben, s ha veszélyt érzékel, az i-mid kijelzőn megjelenő üzenetekkel, illetve nyilakkal figyelmezteti a vezetőt Ez a fejlett kiegészítő 5-től 30 km/óráig ellenőrzés alatt tartja a Civic Tourer és az előtte haladó jármű közötti távolságot. Amennyiben úgy méri fel, hogy a két autó közötti távolság vészesen lerövidült, vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt. Ha a sofőr nem reagál, az Aktív Városi Fékrendszer automatikusan fékezni kezd, illetve önműködően lelassítja az autót, s elkerüli a balesetet, ha az időjárási és útviszonyok lehetővé teszik. Adaptív Tempomat (ACC - Adaptive Cruise Control) Míg az egyszerű sebességrögzítővel csak a tempót határozhatjuk meg, a Honda által kifejlesztett adaptív változat arra is képes, hogy tartsa a megadott távolságot a Civic Tourer és az előtte haladó jármű között. Ez minden eddiginél kényelmesebbé teszi az autópálya-szakaszokat, hiszen, ha a Civic Tourer előtt haladó jármű fékez, a rendszer önműködően lassít, majd ha szabad az út, felgyorsít a korábban megadott sebességre. A képen egy Executive felszereltségű, White Orchid Pearl fényezésű Civic, valamint egy szintén Executive felszereltségű, Twilight Blue Metallic színű Civic Tourer látható.

15 Modellváltozatok > Comfort Hatfokozatú váltó Ötfokozatú automatikus váltó Hatfokozatú váltó 16 colos alumíniumfelnik Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapást megelőző első fejtámlák Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) Kétfázisú, vészhelyzetben automatikusan reteszelő biztonsági övek elöl Kétfázisú, vészhelyzetben automatikusan reteszelő övfeszítő (ELR) Vészhelyzetben automatikusan reteszelő biztonsági övek hátul Vészhelyzetben automatikusan reteszelő övfeszítő (ELR) ISO Fix rögzítési pontok (a hátsó üléssor szélein) Automatikus vészvillogó Tempomat sebességhatárolóval Intelligens Multiinformációs Kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer Automatikus elektromos ablakemelők elöl (le és fel) Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Magic Seats ülésrendszer Rögzítési pontok a csomagrögzítő hálónak (B- és C-oszlop) Tárolórekesz a padlóban Térképvilágítás elöl USB és AUX bemenet (ipod kompatibilis) Négy hangszóró Fekete tetősínek Halogén fényszórók LED-es nappali menetfények Harmadik, magasra helyezett féklámpa Csomagtérroló Kormányról vezérelhető audiorendszer Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem működik együtt az audiorendszerrel. Kizárólag váltóval. Tempomat sebességhatárolóval Az elektronikus szabályozású sebességrögzítő tartja a sofőr által megadott sebességet, ezáltal jelentősen megkönnyíti a hosszabb utakat. Légkondicionáló klímaszabályozással Mindig a vezető által beállított hőmérsékletet biztosítja az utastérben. Multifunkciós kormánykerék Lehetővé teszi, hogy a vezető anélkül adjon utasításokat a járműnek, hogy elengedné a volánt. MP3-kompatibilis CD-lejátszó USB és AUX bemenettel Sokoldalú, digitális audiorendszer kiváló hangzással. Automatikus csomagtérroló Elég megérinteni egy adott ponton, és azonnal visszabújik a házába, így táskákkal teli kézzel is könnyedén elérhetővé teheti a csomagtartót. Elektromosan állítható, fűthető külső tükrök Könnyedén beállíthatja az ideális látószöget és pikkpakk lefűtheti a jeget hideg reggeleken. A képen egy Comfort felszereltségű Civic Tourer látható Alabaster Silver Metallic színben.

16 Modellváltozatok > Sport Hatfokozatú váltó Ötfokozatú automatikus váltó Hatfokozatú váltó Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapást megelőző első fejtámlák Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) ISO Fix rögzítési pontok (a hátsó üléssor szélein) Automatikus vészvillogó Csomagtérroló Bőrborítású kormánykerék Bőrborítású váltógomb Intelligens Multiinformációs Kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer Kétzónás, automatikus klímaszabályozású légkondicionáló Tempomat sebességhatárolóval Automatikus elektromos ablakemelők elöl (le és fel) Automatikus elektromos ablakemelők hátul (le és fel) Távirányítással felhúzható elektromos ablakok Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Elektromosan állítható és behajtható, fűtött külső tükrök Távirányítással behajtható külső tükrök Megvilágított tükrök a napellenzőkben Pakolózseb az első utasülés háttámláján Könyöktámasz a hátsó sorban Fűthető első ülések Magic Seats ülésrendszer Tárolórekesz a padlóban MP3-kompatibilis CD-lejátszó USB és AUX bemenet (ipod kompatibilis) Hat hangszóró Kormánykerékről vezérelhető audiorendszer Bluetooth kompatibilis telefonkihangosító (HFT)* Fekete tetősínek Halogén fényszórók LED-es nappali menetfények Kisérőfény időzített kapcsolással (zárás után és nyitás előtt, megj.: az időzítés fix, nem állítható) Extraként rendelhető: Adaptív Lengéscsillapító Rendszer A Fejlett Vezetéstámogató Rendszer I. tartalma: Aktív Városi Fékrendszer Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer Holttérfigyelő Rendszer Kitolatást Segítő Rendszer Automatikusan elsötétedő belső visszapillantó-tükör Automatikus távolsági fényszóró Kétzónás, automatikus klímaszabályozású légkondicionáló Bluetooth kompatibilis telefonkihangosító (HFT) * A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon. Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem működik együtt az audiorendszerrel. Kizárólag váltóval. Esőérzékelős ablaktörlők A rendszer érzékeli, ha folyadék kerül a szélvédőre, és mennyiségének megfelelően automatikusan állítja az ablaktörlők sebességét. Alkonyérzékelő s fényszórók Automatikusan felkapcsolja a tompított fényszórókat, ha jelentősen csökken a környezeti fény. Ködfényszóró Plusz fényerőt biztosít rossz időjárási körülmények között, így mindig tisztán láthatja az utat a Civic Tourer előtt. Bő rborítású kormánykerék A kifinomult összetevők luxusautóvá varázsolják a Civic Tourert. Fűthető ülések A vezető és az utas ülését két fokozatban állítható fűtés teszi kényelmesebbé. Riasztórendszer Megakadályozza, hogy a Civic Tourer idegen kezekbe kerüljön. Tolatókamera Az ötödik ajtóban elhelyezett, nagy látószögű kamera teljes képet közvetít a jármű mögötti területrő l. 17 colos alumíniumfelnik Vonzó, sportos megjelenés és átlagon felüli tapadás. A képen egy Sport felszereltségű Civic Tourer látható Passion Red Pearl színben.

17 Modellváltozatok > Lifestyle Hatfokozatú váltó Ötfokozatú automatikus váltó Hatfokozatú váltó 17 colos alumíniumfelnik Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapást megelőző első fejtámlák Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) ISO Fix rögzítési pontok (a hátsó üléssor szélein) Bőrkárpitozású kormánykerék és váltógomb Alumínium pedálsor Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer Adaptív Lengéscsillapító Rendszer Kétzónás, automatikus klímaszabályozású légkondicionáló Tempomat sebességhatárolóval Automatikusan elsötétedő belső tükör Parkolóradar (elöl és hátul) Távirányítással felhúzható elektromos ablakok Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Magic Seats ülésrendszer Tárolórekesz a padlóban Rögzítési pontok a csomagrögzítő hálónak (B- és C-oszlop) Rozsdamentes védőelem a rakodóperemen Tárolórekesz a csomagtér padlójában Nagy teljesítményű, MP3-kompatibilis audiorendszer Digitális rádió (DAB+) USB és AUX bemenet (ipod kompatibilis) Hat hangszóró Kormánykerékről vezérelhető audiorendszer Bluetooth kompatibilis telefonkihangosító (HFT)* Tolatókamera Első ködfényszórók LED-es nappali menetfények BI-HID fényszórók Fényszórómosó Automatikus távolsági fényszóró Kisérőfény időzített kapcsolással (zárás után és nyitás előtt, megj.: az időzítés fix, nem állítható) Extraként rendelhető: Merevlemezes navigációs rendszer A Fejlett Vezetéstámogató Rendszer I. tartalma: Aktív Városi Fékrendszer Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer Holttérfigyelő Rendszer Kitolatást Segítő Rendszer Alumínium pedálsor Ezüstszínű tetősínek * A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon. Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem működik együtt az audiorendszerrel. Kizárólag váltóval. Parkolóasszisztens Az első és hátsó lökhárítókba integrált szenzorok segítségével a legszűkebb helyekre is beparkolhat. Ha túl közel kerül valamihez, a rendszer hangjelzéssel figyelmezteti. Automatikusan elsötétedő belső visszapillantó-tükör Megakadályozza, hogy a hátulról érkezők fényszórói elvakítsák a vezetőt, ezáltal fokozza a menetbiztonságot. Bi-HID fényszóró A nagy intenzitású, gázkisüléses fényszórók kiváló látási viszonyokat garantálnak a legmostohább időben is. Fűthető ülések A vezető és az utas ülését két fokozatban állítható fűtés teszi kényelmesebbé. Ezüstszínű tetősínek Látványos és praktikus, akárcsak maga a Civic Tourer. Prémium audiorendszer 320 wattos teljesítmény, DAB rendszerű rádió, magassugárzók elöl és hátul. Sötétített ablakok Megvéd a kíváncsi tekintetektől, bensőségesebbé teszi a hangulatot és kevesebb napfényt enged be a Civic Tourer hátsó részén. Adaptív Lengéscsillapító Rendszer Válasszon a Normal, Comfort és Dynamic névre keresztelt üzemmódok közül, s hangolja a futómű feszességét az aktuális viszonyokhoz. Rozsdamentes védőelemmel takart rakodóperem Megóvja az autó fényezését a bepakolások során, így hozzájárul az állapotmegőrzéshez. A képen egy Lifestyle felszereltségű Civic Tourer látható Crystal Black Pearl színben.

18 Modellváltozatok > Executive Hatfokozatú váltó Ötfokozatú automatikus váltó 17 colos alumíniumfelnik Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapást megelőző első fejtámlák Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) ISO Fix rögzítési pontok (a hátsó üléssor szélein) Riasztórendszer Csomagtérroló Intelligens kulcsnélküli ajtónyitás és indítás Bőrkárpitozás Bőrkárpitozású kormánykerék és váltógomb Alumínium pedálsor Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer Adaptív Lengéscsillapító Rendszer Kétzónás, automatikus klímaszabályozású légkondicionáló Tempomat sebességhatárolóval Esőérzékelős ablaktörlő Alkonyérzékelős automatikus fényszóró Parkolóradar (elöl és hátul) Távirányítással felhúzható elektromos ablakok Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Elektromosan állítható és behajtható, fűtött külső tükrök Távirányítással behajtható külső tükrök Elektromosan állítható oldaltámasz a vezetőülésnél Fűthető első ülések Magic Seats ülésrendszer Tárolórekesz a padlóban Kék hangulatvilágítás az utastérben, az első ajtók vonalában Digitális rádió (DAB+) USB és AUX bemenet (ipod kompatibilis) Bluetooth kompatibilis telefonkihangosító (HFT)* Tolatókamera Sötétített üveg Ezüstszínű tetősínek Automatikus távolsági fényszóró Fényszórómosó Első ködfényszórók LED-es nappali menetfények Kisérőfény időzített kapcsolással (zárás után és nyitás előtt, megj.: az időzítés fix, nem állítható) Extraként rendelhető: Merevlemezes navigációs rendszer A Fejlett Vezetéstámogató Rendszer I. tartalma: Aktív Városi Fékrendszer Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer Holttérfigyelő Rendszer Kitolatást Segítő Rendszer Az Aktív Városi Fékrendszert kivéve a Fejlett Vezetéstámogató Rendszer II. (Advanced Driver Assistance System Pack II.) a fent olvasható felszerelések mindegyikét tartalmazza, kiegészítve az Ütközés Erejét Csökkentő Fékrendszerrel és az Adaptív Tempomattal. Bőrkárpitozású ülések Automatikus magasságállítású Bi-HID fényszórók lámpamosóval * A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon. Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem működik együtt az audiorendszerrel. Kizárólag váltóval. Automatikus távolsági fényszóró Az időjárási és útviszonyok figyelembevételével, automatikusan kapcsolja a távolsági fényszórót. Intelligens kulcsnélküli ajtónyitás és indítás Nem kell a kulccsal vesződnie, a Civic Tourert akkor is kinyithatja, illetve bezárhatja, ha a távirányító éppen a zsebében van. Bi-HID fényszóró A nagy intenzitású, gázkisüléses fényszórók kiváló látási viszonyokat garantálnak a legmostohább időben is. Elektromosan állítható derék- és oldaltámasz a vezetőülésnél A vezetőülés helyzetét és formáját saját testalkatának megfelelően állíthatja be, így mindig kényelemben utazhat. Hangulatvilágítás az ajtózsebeknél Az esztétikus világítás láthatóvá és látványossá teszi az ajtózsebek körülötti területet. Bőrkárpitozás A bőrbevonatú ülések és utastérelemek még magasabbra emelik a Civic Tourer színvonalát. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben.

19 Kárpitok Kárpitozás Bármilyen fényezést is választ, a kárpitok széles palettáján megtalálhatja a hozzá illő belső anyagokat. << Fekete bőr < Fekete szövet << Szürke bőr < Szürke szövet A rendelhető kárpit-felszereltség kombinációkért, kérjük, lapozza fel a oldalt.

20 Színválaszték Színválaszték Az első benyomás mindig nagyon fontos. Válassza ki az ízlésének megfelelő fényezést, s döntse el, mennyire szeretne feltűnő lenni! Twilight Blue Metallic Passion Red Pearl Polished Metal Metallic Alabaster Silver Metallic Crystal Black Pearl White Orchid Pearl Urban Titanium Metallic Milano Red A képen egy Honda Civic Tourer Executive látható.

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT! ÉLETRE VALÓ! A Suzuki környezeti koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetüket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h Új LS 600h zászlóshajónk rendkívül vonzó megjelenése érzékletesen tükrözi a Lexus folyamatos fejlődését. Az autót minden eddiginél intelligensebb

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com 7 év / 150 000 kilométeres újautó-garancia. A részletekről és a garancia feltételeiről érdeklődjön a Kia márkakereskedésekben vagy a www.kia.com oldalon. Érvényes az EU tagállamaiban (beleértve Norvégiát,

Részletesebben

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét. M-osztály. Von zerő. Az állandó magabiztosság azt jelenti, hogy a jelen kihívásainak éppúgy meg kell felelni, mint a jövőben várhatóknak. Az új M-osztállyal az SUV-k történetének új fejezetét írjuk. Egy

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com * Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautógarancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes www.kia.com KIA Motors Hungary

Részletesebben

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető ÚJ PEUGEOT 308 Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és csökkentett súllyal (-140 kg)

Részletesebben

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és

Részletesebben

2,5% THM: MINDENKINEK*

2,5% THM: MINDENKINEK* KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI MÁR 4 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* FINANCE SELECT BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető

Részletesebben

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB.

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. panda van EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. Az Új Panda Vant vezetve gyorsan rá fog jönni, hogy egyáltalán nem kell lejjebb adnia megszokott kényelmébôl. Belsô tere olyan exkluzív kiegészítôket tartalmaz,

Részletesebben

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT!

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT! BEVEZETÉS AZ Ú NX 300h TERVEZÉSE SORÁN AZ VOLT A CÉLUNK, HOGY EGY FELTŰNŐ ÉS ELLEGZETES CROSSOVERT ALKOSSUNK, MELY MINDENKIT AZONNAL VEZETÉSRE CSÁBÍT. Takeaki Kato, a NX 300h főmérnöke A MOZGÁS LENYŰGÖZŐ

Részletesebben

Mindig útra kész! fogyaszt és kevesebb CO 2

Mindig útra kész! fogyaszt és kevesebb CO 2 PEUGEOT 208 van 208 VAN Mindig útra kész! A 208 VAN a 207 VAN modellt váltja a Peugeot haszongépjármű kínálatában. Ez nem csupán egy egyszerű stílusváltás, hiszen a 208 VAN elődjéhez képest számos előnnyel

Részletesebben

Feel the difference. All-model accessory catalogue. Tartozék katalógus

Feel the difference. All-model accessory catalogue. Tartozék katalógus 07.2010 HUNHU A kiadványban szereplő információk a nyomdába kerülés időpontjában érvényesek. Azonban a Ford politikájának része a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a kiadványban bemutatott és leírt

Részletesebben

ÚJ NISSAN NOTE 2,5% 2 990 000 Ft-tól TÁGAS TÉR A TÁGAS UTASTÉR CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEKKEL AKÁR 381 LITERES CSOMAGTERET TESZ LEHETŐVÉ

ÚJ NISSAN NOTE 2,5% 2 990 000 Ft-tól TÁGAS TÉR A TÁGAS UTASTÉR CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEKKEL AKÁR 381 LITERES CSOMAGTERET TESZ LEHETŐVÉ ÚJ NISSAN NOTE MÁR 2,5% 2 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* TOVÁBBI KEDVEZMÉNYES PÉNZÜGYI AJÁNLATOK* TÁGAS TÉR A TÁGAS UTASTÉR CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEKKEL AKÁR 381 LITERES CSOMAGTERET TESZ LEHETŐVÉ DIG

Részletesebben

MINI COOPER COUNTRYMAN. MINI COOPER ALL4 COUNTRYMAN. MINI COOPER ALL4 (AT) COUNTRYMAN. MINI COOPER S COUNTRYMAN. MINI COOPER S ALL4 COUNTRYMAN.

MINI COOPER COUNTRYMAN. MINI COOPER ALL4 COUNTRYMAN. MINI COOPER ALL4 (AT) COUNTRYMAN. MINI COOPER S COUNTRYMAN. MINI COOPER S ALL4 COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI (AT) COUNTRYMAN. MINI S COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI (AT) COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI (AT) COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN.

Részletesebben

On: komfort. Off: mindennapok.

On: komfort. Off: mindennapok. M-osztály. On: komfort. Off: mindennapok. Az M-osztály már akkor komfort-fokozatba kapcsol, amikor Ön a motort még be sem indította. A nagyvonalú térérzetnek és az igényes anyagoknak köszönhetően ez az

Részletesebben

BMW 3-as GRaN turismo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 3-as Gran Turismo

BMW 3-as GRaN turismo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 3-as Gran Turismo BMW 3-as Gran Turismo Érvényes: 2014. márciusi gyártástól A vezetés élménye. BMW 3-as GRaN turismo BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. Tartalom BMW 3-as Gran

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott.

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. F I A T D O B L Ó K E Z E L É S É S K A R B A N T A R T Á S Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. Ezt

Részletesebben

MINI 5 AJTÓS COOPER. MINI 5 AJTÓS COOPER S. MINI 5 AJTÓS COOPER D. MINI 5 AJTÓS COOPER SD. ÉRVÉNYES: 2014. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL

MINI 5 AJTÓS COOPER. MINI 5 AJTÓS COOPER S. MINI 5 AJTÓS COOPER D. MINI 5 AJTÓS COOPER SD. ÉRVÉNYES: 2014. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL MINI 5 AJTÓS. MINI 5 AJTÓS S. MINI 5 AJTÓS D. MINI 5 AJTÓS. ÉRVÉNYES: 2014. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL TARTALOM MINI 5 AJTÓS. MINI 5 AJTÓS S. MINI 5 AJTÓS D. MINI 5 AJTÓS. MINI árlista 3 Alapfelszereltség 4 Kiegészítô

Részletesebben

BMW 5-ös GRaN TURISMo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 5-ös Gran Turismo

BMW 5-ös GRaN TURISMo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 5-ös Gran Turismo BMW 5-ös Gran Turismo Érvényes: 2014. márciusi gyártástól A vezetés élménye. BMW 5-ös GRaN TURISMo BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. Tartalom BMW 5-ös Gran

Részletesebben

Opel Insignia. 6-fokozatú kézi 7 370 000 7 800 000. 6-fokozatú kézi 7 190 000. 6-fokozatú kézi - 10 280 000 10 740 000. 6-fokozatú kézi - - - - -

Opel Insignia. 6-fokozatú kézi 7 370 000 7 800 000. 6-fokozatú kézi 7 190 000. 6-fokozatú kézi - 10 280 000 10 740 000. 6-fokozatú kézi - - - - - Opel Insignia Opel Insignia 1 Benzin Dízel 1.4 Turbo tart/top 1.4 Turbo LPG átalakítás 1.6 Turbo tart/top 1.6 Turbo 1.8 2. Turbo tart/top 2. Turbo 2. Turbo AWD tart/top 2. Turbo AWD 2.8 V6 Turbo AWD 221

Részletesebben

AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT

AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT A járműkínálat minősége Az új Euro 6 DAF termékválaszték. Teljesen új tervezés a maximális hatékonyságért, megbízhatóságért és a legmagasabb szintű vezetési kényelemért. Az új,

Részletesebben

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Tisztelt Mercedes-Benz tulajdonos! Autónk karbantartása kiemelten fontos, hiszen a vezetési élmény teljességén túl a biztonság

Részletesebben

Figyelmesen olvassa el a szimbolikus ábrákkal megjelölt figyelmeztetéseket és javaslatokat:

Figyelmesen olvassa el a szimbolikus ábrákkal megjelölt figyelmeztetéseket és javaslatokat: Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Fiorino QUBO gépkocsit választott. Ezt a útmutatót azért készítettük, hogy segítsük Önt a Fiat

Részletesebben

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT MASTER DRIVE TE CANGE PROFI ÉS ATÉKONY IETETLENÜL SZÉLES VÁLASZTÉK 2. 3. 4. ENERGY dci 165 5. 1. AZ ÚJ MASTER EMELI A TÉTET: ERŐSEBB, BIZTONSÁGOSABB ÉS GAZDASÁGOSABB LETT. EMELLETT TERMÉSZETESEN

Részletesebben

ez egy álomszerű világ.

ez egy álomszerű világ. Amikor a levegő megváltoztatja az életünk minőségét, ez egy álomszerű világ. Samsung Érzékekre hangolva A környezettudatosság jegyében alkotta meg a Samsung új környezetbarát légkondicionálóját. Ezen környezettudatos

Részletesebben

A Mitsubishi Motors megkezdi az új generációs EV jármű, az i-miev piaci bevezetését

A Mitsubishi Motors megkezdi az új generációs EV jármű, az i-miev piaci bevezetését A Mitsubishi Motors megkezdi az új generációs EV jármű, az i-miev piaci bevezetését - Július végén kezdődnek a kiszállítások a vállalatok, a kormányhivatalok és helyi hatóságok részére - - Az egyéni vásárlók

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO-20 Elektromos meghajtású moped

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO-20 Elektromos meghajtású moped HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO-20 Elektromos meghajtású moped REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem: Kérjük, az eszköz átvétele

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja Figyelem: Kérjük, az eszköz átvétele

Részletesebben