Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Több hely. Több lehetőség. Több Civic."

Átírás

1 Az új Civic Tourer

2 Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket. Ez történt a Civic Tourer esetében is megőriztük az elődmodellek legnemesebb tulajdonságait, és megannyi jövőbe mutató műszaki megoldással tettük még modernebbé a koncepciót. Záróakkordként intenzív tesztelésnek vetettük alá a típust, s addig nyüstöltük a legváltozatosabb időjárási és útviszonyok között, míg az összes lehetséges hibaforrást kiszűrtük. Az eredmény egy modern, hatékony menetbiztonsági eszközökkel felszerelt, dinamikusan vezethető, rendkívül sokoldalú autó lett, amit a kategória legnagyobb csomagtere tesz még vonzóbbá. Egy újabb Civic, ami igazodik az életstílusához 03 Megjelenés 07 Belső kialakítás 09 Magic Seats ülésrendszer 11 Kényelmi felszerelések 15 Technikai megoldások 19 Teljesítmény 23 Biztonság 25 Menetbiztonsági eszközök 27 Modellváltozatok 35 Kárpitok 37 Színválaszték 39 Eredeti kiegészítők 43 Műszaki adatok 47 Az álmok ereje A képen egy Executive felszereltségű, White Orchid Pearl fényezésű Civic, valamint egy szintén Executive felszereltségű, Twilight Blue Metallic színű Civic Tourer látható.

3 Megjelenés Újraértelmezett stílus Akárcsak minden Civic, a Tourer is kitűnik a sorból, és pont ezt szerettük volna elérni. Egy áramvonalas, lendületes megjelenésű családi autót hoztunk létre, ami lenyűgöző formavilága ellenére kategóriaelső a helykínálatot illetően. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben.

4 Megjelenés Forma és funkció találkozása A Honda fejlesztőlaborjában a valós értékeket tartjuk szem előtt, s e filozófia mentén készült az új Civic Tourer is. A letisztult vonalvezetésű karosszéria nem csak gyönyörű, hanem a hatékonysághoz is hozzájárul. Áramvonalas kialakítása elősegíti a károsanyag-kibocsátás és üzemanyagfogyasztás csökkentését, a jellegzetes, háromszög alakú hátsó oldalablak pedig az átláthatóságot, ezáltal a biztonságot fokozza. A karosszériába simuló fényszóró, a rejtett hátsó ajtókilincs és a cápauszonyra hasonlító antenna szintén a légellenállás mérséklését szolgálja, alacsony emisszióval és kifinomult, csendesebb menetkomforttal ajándékozva meg a Civic Tourer tulajdonosát. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben.

5 Belső kialakítás Kategóriaelső befogadóképpesség Az alacsony rakodóperem jelentősen megkönnyíti a bepakolást, a biztonságos szállításról pedig olyan extrák gondoskodnak, mint az állítható poggyászrögzítő háló vagy az egyetlen mozdulattal felcsévélhető csomagtérroló. Mindent úgy alakítottunk ki, hogy könnyen kezelhető és az aktuális élethelyzethez igazítható legyen. Munkánk gyümölcseként a Civic Tourer gazdája hatalmas rakodótérrel gazdálkodhat: a 117 literes padlórekesszel együtt a csomagtartó befogadóképessége alapesetben 624 liter*, ami a hátsóülések ledöntésével 1668 literre bővíthető, ha egészen a tetővonalig pakoljuk meg az autót. Ez egy nagyobb család számára is több mint elegendő, még akkor is, ha hosszabb nyaralásra indul a família. > A kétállású csomagrögzítő háló a biztonságos rögzítést szolgálja >> Minden apró részletet gondosan kidolgoztunk, beleértve a padlókárpitot is. Az új anyag ellenáll a szennyeződéseknek, így még a sáros bakancsok után maradt foltok is könnyedén eltávolíthatók > A csomagtartóban is kialakítottunk egy 12 voltos elektromos aljzatot, így energiát biztosíthat a piknikezéshez vagy egyéb szabadtéri tevékenységhez használt eszközöknek, mint például a hűtőtáska >> Stíluselemként és praktikus kiegészítőként egyaránt helyt állnak a tetősínek. Segítségükkel a legnagyobb rakományokat is magunkkal vihetjük > A Magic Seats ülésrendszer ezernyi módon variálható, s egyetlen mozdulattal padlósíkba hajtható Ráadásként a rakodónyílást a lehető legszélesebbre szabtuk, az ötödik ajtó pedig rendkívül magasra nyílik, így semmi nem zavarja a bepakolást. *A 624 literes értéket felhajtott hátsó üléstámlákkal, a csomagtérroló vonaláig mértük. > Tartsa értékeit biztonságban! A 117 literes padlórekeszben elrejtheti becses tárgyait a kíváncsi tekintetek elől >> A csomagtérrolót elég megérinteni egy adott ponton, s automatikusan visszabújik a házába A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben, fekete bőrkárpitozással. Hogy mely felszereltségi szinteken érhetők el ezek az extrák, a oldalon olvashatja el.

6 Magic Seats ülésrendszer Varázsülések, melyek igazodnak életviteléhez Legyen szó utasokról, biciklikről vagy házi kedvencekről, az autóban helyre van szükségük. Ezért aztán az utolsó centit is kihasználtuk a Civic Tourerben, s a kategória legtágasabb belsőterét alakítottuk ki. A Magic Seats rendszer minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújt az utastér variálhatóságát illetően. Ülései annyiféleképpen állíthatók, hogy tulajdonképpen nincs az a hétköznapi tárgy, amit ne lehetne bepakolni az autóba. A hátsó támlák 60:40 arányban dönthetők, az ülések rögzítése és lehajtása pedig pofon egyszerű. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben, fekete bőrkárpitozással.

7 Kényelmi felszerelések Helyezze magát kényelembe Az élet néha úgy hozza, hogy A és B között hatalmas a távolság, sőt megesik, hogy egészen Z-ig kell autóznunk. Ha Civic Tourerrel kel útra, átlagon felüli kényelemben, s persze stílusosan érheti el célját. Hogy otthon érezhesse magát, a tágas utasteret csupa kiváló minőségű anyagból állítottuk össze, s olyan kiegészítőkkel fűszereztük meg, mint az elektromosan állítható derék- és oldaltámasszal* kényelmesebbé tett vezetőülés. Ez persze a vezetési élményt is fokozza, így minden szempontból a legjobbra számíthat a pilóta. Miként a képeken is láthatja, komfort és minőség terén egyaránt a legmagasabb színvonalon áll a Civic Tourer. Elektronikusan állítható derékés oldaltámasz a vezetőülésben* A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható váltóval, opcionális Fejlett Vezetéstámogató Rendszer II-vel, merevlemezes navigációs rendszerrel és fekete bőrkárpitozással. * Az elektronikusan állítható derék- és oldaltámasz csak az Executive felszereltségi szinten elérhető.

8 Kényelmi felszerelések Élvezze, hogy Ön van a középpontban A Civic Tourer vezetője mindig a középpontban érezheti magát, hiszen a műszerfal és a középkonzol lágyan körülöleli a pilótát, s minden kezelőszerv, illetve kapcsoló tökéletesen kézre esik. Hogy mindig az útra koncentrálhasson, a kormánykerékre helyezett gombokat funkció alapján csoportosítottuk, s úgy helyeztük el őket, hogy soha ne kelljen keresgélnie az ujjaknak. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható váltóval, opcionális Fejlett Vezetéstámogató Rendszerrel, merevlemezes navigációs rendszerrel és fekete bőrkárpitozással.

9 Technikai megoldások Navigációs rendszer* A beépített merevlemezes navigációs rendszer gond nélkül elkalauzolja bárhová, tehát bármikor nekivághat a következő kalandnak. Minden, amire szüksége van, közvetlenül Ön előtt Prémium audiorendszer* Csodálatos hangzást garantál a 320 wattos teljesítményű, MP3-kompatibilis, digitális rádióval (DAB), valamint első és hátsó magassugárzókkal kiegészített audiorendszer. A Civic Tourer intuitív műszerfalának középpontjában az Intelligens Multiinformációs Kijelző (i-mid) áll, erről a folyamatosan frissülő fogyasztási és menetadatok mellett többek között az MP3-számok címeit is leolvashatja a vezető. Ez a képernyő a sofőr látóterében helyezkedik el, és a kormánykerékről vezérelhető, így anélkül használható, hogy a pilóta elengedné a volánt vagy levenné szemét az útról. Bluetooth rendszerű telefonkihangosító (HFT)* A Bluetooth adatátvitelnek köszönhetően pofon egyszerűen szinkronizálhatja mobilkészülékét, és könnyen, biztonságosan indíthat, illetve fogadhat hívásokat. i-mid* A Civic Tourer Intelligens Multiinformációs Kijelzője minden fontos információt megjelenít az utazással kapcsolatban, beleértve az üzemanyagfogyasztást, a hatótávolságot, az átlagsebességet és a zenelejátszó adatait. Még azt is megteheti, hogy kedvenc fotóját állítja be háttérképnek. Tolatókamera* A tolatást megkönnyítő kamera az ötödik ajtóban kapott helyet, így hátramenetben is teljes képet kaphatunk az autó környezetéről. * Ezek a kiegészítők csak bizonyos modellváltozatokhoz és/vagy opcióként rendelhetők, a telefonkihangosító (HFT) pedig nem minden készülékkel kompatibilis. Hogy mely felszereltségi szinteken érhetők el ezek az extrák, a oldalon olvashatja el.

10 Technikai megoldások Az utat érezze, ne az úthibákat A Civic Tourer futóműve menetkomfort és úttartás terén egyaránt a maximumot nyújtja, amihez nagyban hozzájárul az Adaptív Lengéscsillapító Rendszer* is. Mindegy, hogy hosszú, országúti szakaszok vagy gidres-gödrös városi utcácskák várnak Önre, az Adaptív Lengéscsillapító Rendszerre mindig számíthat. A különféle üzemmódok kiválasztásával az útviszonyoknak, a súlyterhelésnek és vezetési stílusának megfelelően változtathatja a felfüggesztés feszességét. A fejlesztési folyamat során az európai utakon tettük próbára a Civic Tourert, s úgy hangoltuk, hogy a helyi útviszonyokhoz és vásárlói elvárásokhoz passzoljon. NORMAL Kifinomult útfekvés, könnyű kezelhetőség ez a beállítás szinte minden körülményhez ideális. COMFORT Az autó leállításakor a rendszer megjegyzi, hogy az i-mid éppen mely információkat mutatta, így induláskor a pilótának nem kell újra előkeresnie a számára fontos adatokat. Ilyenkor lágyabb a csillapítás, így rossz minőségű utakon is kiváló maradhat a menetkomfort. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben. *Az Adaptív Lengéscsillapító Rendszer csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető. Az extrákkal kapcsolatban a oldalon találhat bővebb információt. DYNAMIC Ez az üzemmód a sportos vezetési stílushoz igazodik, remek útfekvéssel és precíz irányíthatósággal ajándékozva meg a pilótát. Az Adaptív Lengéscsillapító Rendszer gombja a váltókarnál kapott helyet.

11 Teljesítmény Teljesítmény, amiben mindig megbízhat A Civic fejlesztésénél elsődleges szempont volt a megbízhatóság, ezért az és motort egyaránt a végsőkig teszteltük. Próbáink során mindkét erőforrást a maximumra pörgettük, s hosszú-hosszú napokon át folyamatosan terheltük, hogy kiszűrjük a lehetséges hibákat. A különleges eljárásnak köszönhetően hajtóműveink rendkívüli futásteljesítményre lehetnek büszkék, egyúttal gond nélkül elviszik Önt, bárhová is vezet útja. Persze a strapabíróság csak egy a sok kiváló tulajdonság közül, legalább ennyire fontosak a menetteljesítmények is. Az motor például 142 lóerővel járul hozzá a vezetési élményhez, s akár 210 km/órás sebességre is képes, ha a körülmények engedik. A hatfokozatú vagy ötfokozatú automatikus váltóval társítható hajtóművet az intelligens változó-szelepvezérlés (az i-vtec betűszó első írásjegye utal az intelligensre) teszi hatékonnyá. Alkalmazásával lehetőség nyílt a motor teljesítményének teljes kiaknázására, amellett hogy az üzemanyag-fogyasztás kifejezetten kedvező maradt. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben.

12 Teljesítmény A fejlesztések tovább folytatódnak Az Earth Dreams Technológiával készülő dízelmotort rendkívüli üzemanyag-hatékonyság és teljesítmény jellemzi, 120 lóerejével csupán 3,8 l/100 km-es* kombinált fogyasztás áll szemben. A motoralkatrészek súlyát és súrlódását a lehető legalacsonyabbra mérsékeltük, így kifinomult járáskultúra, gyors gázreakció, s mindössze 99 g/km-es szén-dioxid-kibocsátás* jellemzi a hajtóművet. Az és motorokhoz egyaránt alapáron jár az üzemanyag-hatékonyságot fokozó ECO Assist rendszer, valamint Alapjárati Leállító Rendszer, amely leállítja, majd újraindítja a motort, ha a vezető hosszabb ideig áll a forgalomban. Ráadásként a sebességmérő háttérvilágításának színe az aktuális üzemanyag-fogyasztásnak megfelelően változik, a kézi kapcsolású váltóval felszerelt modelleknél pedig egy apró ikon jelenik meg a műszerfalon, amikor a fordulatszám abba a régióba ér, ahol érdemes váltania a vezetőnek, ha gazdaságosan kíván autózni. Bármelyik motort is választja, annak tudatában ülhet volánhoz, hogy egy szebb jövő reményében építettük autóját. ECON gomb Váltást jelző ikon * Az hajtóművel szerelt Civic Tourer kombinált fogyasztása 3,8-3,9 l/100 km, szén-dioxid-kibocsátása g/km. A menetteljesítményekkel kapcsolatos további információkért, kérjük, lapozza fel a oldalt.

13 Biztonság Légzsákok A Civic Tourer utasterét szinte körülölelik a légzsákok, a bennülőket többek között dupla front- és függönylégzsák óvja az ütközések során. Ostorcsapás-sérülést megelőző fejtámlák az első sorban Ha mégis ráfutásos baleset történne, a speciális fejtámlák és a hárompontos, vészhelyzetben automatikusan reteszelő biztonsági övek sofőrt és utasát is megóvják. ISO Fix rögzítési pontok Segítségükkel biztonságosan rögzítheti a gyermeküléseket, így a legkisebbek is teljes védettségben utazhatnak. Kísérőfény Hogy még kényelmesebben érezze magát, a Civic séta közben is megvilágítja Önnek az utat. Ha sötétben parkol le, az első fényszórók 15 másodpercig égve maradnak a zárást követően, távirányítós nyitásnál pedig automatikusan felkapcsolódnak, hogy visszafelé se kelljen botorkálnia. Első a biztonság! Menetstabilizáló Rendszer (VSA - Vehicle Stability Assist) Útközben a menetstabilizáló szenzorjai folyamatosan figyelik a kerekek tapadását, s ha veszélyhelyzetet érzékelnek, a rendszer automatikusan fékez vagy csökkenti a motorerőt. Guminyomás-ellenőrző Rendszer (DWS - Deflation Warning System) A guminyomás-ellenőrző rendszer az abroncsok állapotát felügyeli, s ha defektet észlel, azonnal figyelmezteti a sofőrt. Elektronikus Fékerőelosztó (EBD - Electronic Brake Force Distribution) Ez az intelligens rendszer a blokkolásgátló működését teszi még kifinomultabbá, ugyanis az aktuális súlyeloszlásnak megfelelően osztja el fékerőt az első és hátsó tengelyek között. Közreműködésével még stabilabb az autó a fékezések során, és akkor is hatékonyan lassíthat a vezető, ha megengedett legnagyobb súlyterheléssel indul útnak. Hegymeneti Asszisztens (HSA - Hill Start Assist) Működésének lényege, hogy lejtőn indulásnál megakadályozza az autó hátragurulását, amíg a vezető áthelyezi lábát a fékről a gázpedálra. Automatikus Vészvillogó A vészfékezést érzékelő modul automatikusan bekapcsolja és a megszokottnál gyorsabban villogtatja az irányjelzőket, hogy az Ön mögött haladók időben értesüljenek a kialakult helyzetről. Az új generációban minden idők legbiztonságosabb Civicjét tisztelhetjük, egyedülállóan fejlett konstrukciójáról sokat elárul, hogy az Euro NCAP töréstesztjén ötcsillagos minősítést szerzett a modell. A kiváló eredmény alapja a minőségi acélból készülő Fejlett Kompatibilitású Karosszériaszerkezet, melynek nyúlványai elvezetik az utastér irányából az ütközési energiát, egyszersmind elnyelik azt, mérsékelve a másik járműre jutó erőhatásokat is. Miután a különlegesen biztonságos kocsitestet összeállítottuk, az aktív menetbiztonsági eszközök fejlesztésével folytatódott a munka, s olyan rendszert hoztunk létre, ami minden irányból és szempontból maximális védelmet nyújt. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható.

14 Menetbiztonsági eszközök Fejlett Vezetéstámogató Rendszer I. (Advanced Driver Assistance System Pack I.) Fejlett Vezetéstámogató Rendszer II. (Advanced Driver Assistance System Pack II.) Jövőbe mutató menetbiztonsági eszközök Aktív Városi Fékrendszer (City-Brake Active System) Az Aktív Városi Fékrendszert kivéve a Fejlett Menetbiztonsági Rendszer II. minden kiegészítőjét tartalmazza a Fejlett Menetbiztonsági Rendszer I-nek, sőt az Adaptív Tempomat és az Ütközés Erejét Csökkentő Fékrendszer is a csomag része. Ütközés Erejét Csökkentő Fékrendszer (CMBS - Collision Mitigation Braking System) A km/óra sebességtartományban működő rendszer lassítás közben segít a vezetőnek a fékerő adagolásában, így hozzájárul az ütközések elkerüléséhez, illetve a karambol következményeinek mérsékléséhez. A hűtőrácsba integrált radarrendszer folyamatosan pásztázza a Civic előtti területet, s ha veszélyhelyzetet érzékel, vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a sofőrt. Amennyiben nem reagál, a rendszer automatikusan fékezésbe kezd, egyúttal párszor finoman megrántja, majd megfeszíti a vezető és az első utas biztonsági övét. Ha az ütközés elkerülhetetlen, az automatikus csévélővel kiegészített első biztonsági övek még inkább megfeszülnek, bekapcsol a fékasszisztens, a rendszer pedig a tovább növeli a fékerőt, hogy az ütközésnél még kisebb legyen a jármű sebessége. Ha családi autóról van szó, soha nem lehetünk elég elővigyázatosak. Éppen ezért a Civic Tourerhez menetbiztonsági kiegészítők széles választékát kínáljuk, közöttük az extraként rendelhető Fejlett Vezetéstámogató Rendszert (ADAS), melyet két változatban rendelhetnek meg a vásárlók. A Civic Tourerhez Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszert és Aktív Városi Fékrendszert is kérhetnek a vásárlók, így a jármű folyamatosan pásztázza környezetét, és segít elkerülni a különféle baleseteket. Ez természetesen még nagyobb biztonságot jelent a vezető és az utasok számára. Holttérfigyelő Rendszer (Blind Spot Information) A Holttérfigyelő Rendszer sávváltásoknál és előzéseknél játszik szerepet, ugyanis folyamatosan monitorozza az autó vezető által nem látható környezetét, és ha veszélyt érzékel, figyelmezteti a sofőrt. Automatikus Távolsági Fényszóró (High Beam Support System) Az Automatikus Távolsági Fényszóró 40 km/óra felett lép működésbe, s annak megfelelően kapcsolja fel és le a reflektort, hogy milyenek a fényviszonyok, illetve hogy milyen távolságban vannak a Civic előtt haladó, s a szemből érkező járművek. Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer (Forward Collision Warning) A ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer a járműbe épített többcélú kamera adatait elemzi, s felismeri, ha akadály felé közeledik az autó. A berendezés vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a sofőrt a veszélyhelyzetre, lehetőséget adva a beleset elkerülésére. Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer (Traffic Sign Recognition System) A Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer a többcélú kamera segítségével 100 méteren belül azonosítja az útmenti, előzést tiltó és sebességkorlátozó KRESZ-táblákat, s képüket automatikusan kirajzolja az Intelligens Multiinformációs Kijelző folyadékkristályos képernyőjére. Az eszköz egyszerre két táblát képes megjeleníteni. Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer (Lane Departure Warning) A Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer az útburkolati jeleket tartja szemmel, s ha úgy látja, hogy a vezető irányjelzés nélkül elhagyja sávját, vizuális és hangjelekkel tájékoztatja a kialakult veszélyhelyzetről. Kitolatást Segítő Rendszer (Cross Traffic Monitor) Ez az eszköz a keresztirányú forgalmat figyeli tolatás közben, s ha veszélyt érzékel, az i-mid kijelzőn megjelenő üzenetekkel, illetve nyilakkal figyelmezteti a vezetőt Ez a fejlett kiegészítő 5-től 30 km/óráig ellenőrzés alatt tartja a Civic Tourer és az előtte haladó jármű közötti távolságot. Amennyiben úgy méri fel, hogy a két autó közötti távolság vészesen lerövidült, vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt. Ha a sofőr nem reagál, az Aktív Városi Fékrendszer automatikusan fékezni kezd, illetve önműködően lelassítja az autót, s elkerüli a balesetet, ha az időjárási és útviszonyok lehetővé teszik. Adaptív Tempomat (ACC - Adaptive Cruise Control) Míg az egyszerű sebességrögzítővel csak a tempót határozhatjuk meg, a Honda által kifejlesztett adaptív változat arra is képes, hogy tartsa a megadott távolságot a Civic Tourer és az előtte haladó jármű között. Ez minden eddiginél kényelmesebbé teszi az autópálya-szakaszokat, hiszen, ha a Civic Tourer előtt haladó jármű fékez, a rendszer önműködően lassít, majd ha szabad az út, felgyorsít a korábban megadott sebességre. A képen egy Executive felszereltségű, White Orchid Pearl fényezésű Civic, valamint egy szintén Executive felszereltségű, Twilight Blue Metallic színű Civic Tourer látható.

15 Modellváltozatok > Comfort Hatfokozatú váltó Ötfokozatú automatikus váltó Hatfokozatú váltó 16 colos alumíniumfelnik Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapást megelőző első fejtámlák Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) Kétfázisú, vészhelyzetben automatikusan reteszelő biztonsági övek elöl Kétfázisú, vészhelyzetben automatikusan reteszelő övfeszítő (ELR) Vészhelyzetben automatikusan reteszelő biztonsági övek hátul Vészhelyzetben automatikusan reteszelő övfeszítő (ELR) ISO Fix rögzítési pontok (a hátsó üléssor szélein) Automatikus vészvillogó Tempomat sebességhatárolóval Intelligens Multiinformációs Kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer Automatikus elektromos ablakemelők elöl (le és fel) Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Magic Seats ülésrendszer Rögzítési pontok a csomagrögzítő hálónak (B- és C-oszlop) Tárolórekesz a padlóban Térképvilágítás elöl USB és AUX bemenet (ipod kompatibilis) Négy hangszóró Fekete tetősínek Halogén fényszórók LED-es nappali menetfények Harmadik, magasra helyezett féklámpa Csomagtérroló Kormányról vezérelhető audiorendszer Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem működik együtt az audiorendszerrel. Kizárólag váltóval. Tempomat sebességhatárolóval Az elektronikus szabályozású sebességrögzítő tartja a sofőr által megadott sebességet, ezáltal jelentősen megkönnyíti a hosszabb utakat. Légkondicionáló klímaszabályozással Mindig a vezető által beállított hőmérsékletet biztosítja az utastérben. Multifunkciós kormánykerék Lehetővé teszi, hogy a vezető anélkül adjon utasításokat a járműnek, hogy elengedné a volánt. MP3-kompatibilis CD-lejátszó USB és AUX bemenettel Sokoldalú, digitális audiorendszer kiváló hangzással. Automatikus csomagtérroló Elég megérinteni egy adott ponton, és azonnal visszabújik a házába, így táskákkal teli kézzel is könnyedén elérhetővé teheti a csomagtartót. Elektromosan állítható, fűthető külső tükrök Könnyedén beállíthatja az ideális látószöget és pikkpakk lefűtheti a jeget hideg reggeleken. A képen egy Comfort felszereltségű Civic Tourer látható Alabaster Silver Metallic színben.

16 Modellváltozatok > Sport Hatfokozatú váltó Ötfokozatú automatikus váltó Hatfokozatú váltó Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapást megelőző első fejtámlák Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) ISO Fix rögzítési pontok (a hátsó üléssor szélein) Automatikus vészvillogó Csomagtérroló Bőrborítású kormánykerék Bőrborítású váltógomb Intelligens Multiinformációs Kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer Kétzónás, automatikus klímaszabályozású légkondicionáló Tempomat sebességhatárolóval Automatikus elektromos ablakemelők elöl (le és fel) Automatikus elektromos ablakemelők hátul (le és fel) Távirányítással felhúzható elektromos ablakok Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Elektromosan állítható és behajtható, fűtött külső tükrök Távirányítással behajtható külső tükrök Megvilágított tükrök a napellenzőkben Pakolózseb az első utasülés háttámláján Könyöktámasz a hátsó sorban Fűthető első ülések Magic Seats ülésrendszer Tárolórekesz a padlóban MP3-kompatibilis CD-lejátszó USB és AUX bemenet (ipod kompatibilis) Hat hangszóró Kormánykerékről vezérelhető audiorendszer Bluetooth kompatibilis telefonkihangosító (HFT)* Fekete tetősínek Halogén fényszórók LED-es nappali menetfények Kisérőfény időzített kapcsolással (zárás után és nyitás előtt, megj.: az időzítés fix, nem állítható) Extraként rendelhető: Adaptív Lengéscsillapító Rendszer A Fejlett Vezetéstámogató Rendszer I. tartalma: Aktív Városi Fékrendszer Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer Holttérfigyelő Rendszer Kitolatást Segítő Rendszer Automatikusan elsötétedő belső visszapillantó-tükör Automatikus távolsági fényszóró Kétzónás, automatikus klímaszabályozású légkondicionáló Bluetooth kompatibilis telefonkihangosító (HFT) * A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon. Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem működik együtt az audiorendszerrel. Kizárólag váltóval. Esőérzékelős ablaktörlők A rendszer érzékeli, ha folyadék kerül a szélvédőre, és mennyiségének megfelelően automatikusan állítja az ablaktörlők sebességét. Alkonyérzékelő s fényszórók Automatikusan felkapcsolja a tompított fényszórókat, ha jelentősen csökken a környezeti fény. Ködfényszóró Plusz fényerőt biztosít rossz időjárási körülmények között, így mindig tisztán láthatja az utat a Civic Tourer előtt. Bő rborítású kormánykerék A kifinomult összetevők luxusautóvá varázsolják a Civic Tourert. Fűthető ülések A vezető és az utas ülését két fokozatban állítható fűtés teszi kényelmesebbé. Riasztórendszer Megakadályozza, hogy a Civic Tourer idegen kezekbe kerüljön. Tolatókamera Az ötödik ajtóban elhelyezett, nagy látószögű kamera teljes képet közvetít a jármű mögötti területrő l. 17 colos alumíniumfelnik Vonzó, sportos megjelenés és átlagon felüli tapadás. A képen egy Sport felszereltségű Civic Tourer látható Passion Red Pearl színben.

17 Modellváltozatok > Lifestyle Hatfokozatú váltó Ötfokozatú automatikus váltó Hatfokozatú váltó 17 colos alumíniumfelnik Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapást megelőző első fejtámlák Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) ISO Fix rögzítési pontok (a hátsó üléssor szélein) Bőrkárpitozású kormánykerék és váltógomb Alumínium pedálsor Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer Adaptív Lengéscsillapító Rendszer Kétzónás, automatikus klímaszabályozású légkondicionáló Tempomat sebességhatárolóval Automatikusan elsötétedő belső tükör Parkolóradar (elöl és hátul) Távirányítással felhúzható elektromos ablakok Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Magic Seats ülésrendszer Tárolórekesz a padlóban Rögzítési pontok a csomagrögzítő hálónak (B- és C-oszlop) Rozsdamentes védőelem a rakodóperemen Tárolórekesz a csomagtér padlójában Nagy teljesítményű, MP3-kompatibilis audiorendszer Digitális rádió (DAB+) USB és AUX bemenet (ipod kompatibilis) Hat hangszóró Kormánykerékről vezérelhető audiorendszer Bluetooth kompatibilis telefonkihangosító (HFT)* Tolatókamera Első ködfényszórók LED-es nappali menetfények BI-HID fényszórók Fényszórómosó Automatikus távolsági fényszóró Kisérőfény időzített kapcsolással (zárás után és nyitás előtt, megj.: az időzítés fix, nem állítható) Extraként rendelhető: Merevlemezes navigációs rendszer A Fejlett Vezetéstámogató Rendszer I. tartalma: Aktív Városi Fékrendszer Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer Holttérfigyelő Rendszer Kitolatást Segítő Rendszer Alumínium pedálsor Ezüstszínű tetősínek * A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon. Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem működik együtt az audiorendszerrel. Kizárólag váltóval. Parkolóasszisztens Az első és hátsó lökhárítókba integrált szenzorok segítségével a legszűkebb helyekre is beparkolhat. Ha túl közel kerül valamihez, a rendszer hangjelzéssel figyelmezteti. Automatikusan elsötétedő belső visszapillantó-tükör Megakadályozza, hogy a hátulról érkezők fényszórói elvakítsák a vezetőt, ezáltal fokozza a menetbiztonságot. Bi-HID fényszóró A nagy intenzitású, gázkisüléses fényszórók kiváló látási viszonyokat garantálnak a legmostohább időben is. Fűthető ülések A vezető és az utas ülését két fokozatban állítható fűtés teszi kényelmesebbé. Ezüstszínű tetősínek Látványos és praktikus, akárcsak maga a Civic Tourer. Prémium audiorendszer 320 wattos teljesítmény, DAB rendszerű rádió, magassugárzók elöl és hátul. Sötétített ablakok Megvéd a kíváncsi tekintetektől, bensőségesebbé teszi a hangulatot és kevesebb napfényt enged be a Civic Tourer hátsó részén. Adaptív Lengéscsillapító Rendszer Válasszon a Normal, Comfort és Dynamic névre keresztelt üzemmódok közül, s hangolja a futómű feszességét az aktuális viszonyokhoz. Rozsdamentes védőelemmel takart rakodóperem Megóvja az autó fényezését a bepakolások során, így hozzájárul az állapotmegőrzéshez. A képen egy Lifestyle felszereltségű Civic Tourer látható Crystal Black Pearl színben.

18 Modellváltozatok > Executive Hatfokozatú váltó Ötfokozatú automatikus váltó 17 colos alumíniumfelnik Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapást megelőző első fejtámlák Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) ISO Fix rögzítési pontok (a hátsó üléssor szélein) Riasztórendszer Csomagtérroló Intelligens kulcsnélküli ajtónyitás és indítás Bőrkárpitozás Bőrkárpitozású kormánykerék és váltógomb Alumínium pedálsor Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer Adaptív Lengéscsillapító Rendszer Kétzónás, automatikus klímaszabályozású légkondicionáló Tempomat sebességhatárolóval Esőérzékelős ablaktörlő Alkonyérzékelős automatikus fényszóró Parkolóradar (elöl és hátul) Távirányítással felhúzható elektromos ablakok Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Elektromosan állítható és behajtható, fűtött külső tükrök Távirányítással behajtható külső tükrök Elektromosan állítható oldaltámasz a vezetőülésnél Fűthető első ülések Magic Seats ülésrendszer Tárolórekesz a padlóban Kék hangulatvilágítás az utastérben, az első ajtók vonalában Digitális rádió (DAB+) USB és AUX bemenet (ipod kompatibilis) Bluetooth kompatibilis telefonkihangosító (HFT)* Tolatókamera Sötétített üveg Ezüstszínű tetősínek Automatikus távolsági fényszóró Fényszórómosó Első ködfényszórók LED-es nappali menetfények Kisérőfény időzített kapcsolással (zárás után és nyitás előtt, megj.: az időzítés fix, nem állítható) Extraként rendelhető: Merevlemezes navigációs rendszer A Fejlett Vezetéstámogató Rendszer I. tartalma: Aktív Városi Fékrendszer Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer Holttérfigyelő Rendszer Kitolatást Segítő Rendszer Az Aktív Városi Fékrendszert kivéve a Fejlett Vezetéstámogató Rendszer II. (Advanced Driver Assistance System Pack II.) a fent olvasható felszerelések mindegyikét tartalmazza, kiegészítve az Ütközés Erejét Csökkentő Fékrendszerrel és az Adaptív Tempomattal. Bőrkárpitozású ülések Automatikus magasságállítású Bi-HID fényszórók lámpamosóval * A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon. Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem működik együtt az audiorendszerrel. Kizárólag váltóval. Automatikus távolsági fényszóró Az időjárási és útviszonyok figyelembevételével, automatikusan kapcsolja a távolsági fényszórót. Intelligens kulcsnélküli ajtónyitás és indítás Nem kell a kulccsal vesződnie, a Civic Tourert akkor is kinyithatja, illetve bezárhatja, ha a távirányító éppen a zsebében van. Bi-HID fényszóró A nagy intenzitású, gázkisüléses fényszórók kiváló látási viszonyokat garantálnak a legmostohább időben is. Elektromosan állítható derék- és oldaltámasz a vezetőülésnél A vezetőülés helyzetét és formáját saját testalkatának megfelelően állíthatja be, így mindig kényelemben utazhat. Hangulatvilágítás az ajtózsebeknél Az esztétikus világítás láthatóvá és látványossá teszi az ajtózsebek körülötti területet. Bőrkárpitozás A bőrbevonatú ülések és utastérelemek még magasabbra emelik a Civic Tourer színvonalát. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer látható Twilight Blue Metallic színben.

19 Kárpitok Kárpitozás Bármilyen fényezést is választ, a kárpitok széles palettáján megtalálhatja a hozzá illő belső anyagokat. << Fekete bőr < Fekete szövet << Szürke bőr < Szürke szövet A rendelhető kárpit-felszereltség kombinációkért, kérjük, lapozza fel a oldalt.

20 Színválaszték Színválaszték Az első benyomás mindig nagyon fontos. Válassza ki az ízlésének megfelelő fényezést, s döntse el, mennyire szeretne feltűnő lenni! Twilight Blue Metallic Passion Red Pearl Polished Metal Metallic Alabaster Silver Metallic Crystal Black Pearl White Orchid Pearl Urban Titanium Metallic Milano Red A képen egy Honda Civic Tourer Executive látható.

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

More space. More versatility. More Civic. Több hely, több lehetőség.

More space. More versatility. More Civic. Több hely, több lehetőség. CIVIC TOURER 02 : BEVEZETÉS 04 Megjelenés 08 Belső kialakítás 10 Magic Seats ülésrendszer 12 Kényelmi felszerelések 16 Technikai megoldások 20 Teljesítmény 24 Biztonság 26 Menetbiztonsági eszközök 28 Modellváltozatok

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

AZ ÚJ ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS

AZ ÚJ ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS CIVIC 02 : BEVEZETÉS TARTALOM 04 MEGJELENÉS 09 BELSŐ KIALAKÍTÁS 11 TECHNIKA 12 KÉNYELMES UTASTÉR 15 MÁGIKUS ÜLÉSEK 17 TELJESÍTMÉNY 18 EARTH DREAMS TECHNOLOGY MOTORCSALÁD 20 BIZTONSÁG 24 MODELLVÁLASZTÉK

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD RAV4 Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 2,2 D-CAT 150 6 A/T 2AD-FHV DPF 2AD-FTV 3ZR-FAE Multidrive S 3ZR-FAE Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint utoljára

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS TARTALOM

02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS TARTALOM CR-V 02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS TARTALOM 04 MEGJELENÉS 08 BELSŐ KIALAKÍTÁS 10 KOMMUNIKÁCIÓS ÉS AUDIORENDSZER 12 KÉNYELEM 14 HELYKÍNÁLAT 16 MŰSZAKI ALAPOK 18 TELJESÍTMÉNY 20 HATÉKONYSÁG 22 MENETBIZTONSÁG

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 201.02.22.-tól visszavonásig CR-V 1.6 ELEGANCE 1 4WD CR-V 1.6 ELEGANCE 1 4WD 9AT CR-V 1.6 LIFESTYLE 1 4WD CR-V 1.6 LIFESTYLE 1 4WD 9AT CR-V 1.6 EXE 1 4WD CR-V 1.6 EXE 1 4WD 9AT RE677FEKGNI RE687FEKGNI

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

Renault SCénIC LISTAÁR 5GARANCIA. 500 000 Ft kedvezmény. Fix 5,99% THM

Renault SCénIC LISTAÁR 5GARANCIA. 500 000 Ft kedvezmény. Fix 5,99% THM Renault SCénIC LISTAÁR Motor Limited BOSE Energy TCe 115 5 340 000 Energy dci 110 6 050 000 Energy dci 130 6 550 000 7 100 000 Scénic Limited: magasra teszi a mércét KiemeLT ajánlatunk Limited verziók

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX MY13 ÁPRILIS 18. 2013 ÁRAK CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR 1.6 benzin 115 LE FWD MT5 1.4 Turbo 140 LE AWD MT6 153 g/km 3940000Ft 4935000Ft 1.6 benzin 115 LE FWD MT5 1.7 dízel

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 2014.12.23.-tól visszavonásig CIVIC 1.8 TOURER COMFORT 1 AT 1 ADAS 6MT 1 ADAS AT FK271FEKGLV FK273FEKGLV FK283FEKGLV FK27FESKGC FK28FESKGC Hengerűrtartalom (cm3) 1798 1798 1798 1798 1798 Max.

Részletesebben

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 690 000 4 790 000 Energy dci 95 5 150 000 Energy dci 110 5 400 000 5 500 000 Energy dci 130 6 450 000 MégANE Limited: különleges,

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft)

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Voyager Kód Modell Hengerűrtartalom (cm3) Teljesítmény kw (LE) Váltó Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Dízel 404.O42.3 Voyager 2.8 D 177 LE 2776 130/177 9 444 882

Részletesebben

ÚJ PEUGEOT 3008 CROSSOVER

ÚJ PEUGEOT 3008 CROSSOVER ÚJ PEUGEOT 3008 CROOVER 2015 májusi gyártástól érvényes árlista, EURO 6 motorizációk Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Kedvezmény használtautó beszámítással*

Részletesebben

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin Meghajtás 2WD 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L

Részletesebben

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft Árlista 2015.25-ös modellév Érvényes: 2015. január 23-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01 Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó XL 2.2 TDCi 125LE 4x4 M6 5 900 000 Ft 7 493 000 Ft 2.2

Részletesebben

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére Császár Autószerviz Kft. Központ: 8500 Pápa, Külső Veszprémi út 49. Fióktelepek: 8200 Veszprém, Mártírok út 7. 2800 Tatabánya, Bárdos L út 1 8900 Zalaegerszeg Sport út 1 Adószám:11331333-2-19 Zánka Község

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Árlista 2016.5-ös modellév. Érvényes: 2016. január 25-i gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/1. Felszereltség Motor 5 ajtós 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással Érzi a város lendületét Már 2 699 000 Ftos kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással 2013 GYŐZTESE KISAUTÓK ÚJ NISSAN MICRA Az intelligens kulcs olyan rendszer, mely magától érzékeli a kulcsot

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

Motor. 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 7 425 000 Ft 9 429 750 Ft Limited*

Motor. 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 7 425 000 Ft 9 429 750 Ft Limited* 2015.25ös modellév Érvényes: 2015. május 1i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6 115 000 Ft 7 766 050 Ft T 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ORLANDO MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 5 160 000Ft 5 800 000Ft + 1,8 benzin 141 LE AT6 2,0 Diesel LE 131 MT6 2,0 Diesel LE 163

Részletesebben

Accord. Sedan és Tourer

Accord. Sedan és Tourer Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink mûködnek: a tovább tökéletesített futómû és a sportos Type S változat erôteljes dízelmotorja, korszerû,

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ORLANDO MY13 JANUÁR 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR + 1.4 turbo benzin 140LE MT6 bordó belső 1.8 benzin 141 LE AT6 1.8 benzin 141

Részletesebben

NISSAN MICRA VISIA már 2 299 000 Ft-tól!!!

NISSAN MICRA VISIA már 2 299 000 Ft-tól!!! VISIA már 2 299 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár 3-ajtós Visia Visia AC/CD I-Way 2 299 000 2 559 000 - - - 2 913 000 Limitált széria I-Way 5-ajtós 1.4 l 65 kw (88 LE) A/T - 2 659 000 - - 2 779 000 3

Részletesebben

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Mindenből a legjobbat nyújtja. Bemutatjuk az elektromos és hibrid üzemű autót hihetetlenül kedvező üzemanyag-fogyasztással és extra alacsony CO2-kibocsátással.

Részletesebben

Corsa. Benzin Motorok ECOTEC ECOTEC. Start/Stop LPG előkészítés. Start/Stop

Corsa. Benzin Motorok ECOTEC ECOTEC. Start/Stop LPG előkészítés. Start/Stop Opel műszaki adatok Corsa Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 5-ajtós Magasság (mm) 188 188 Hosszúság (mm) 999 999 Tengelytáv (mm) 2511 2511 Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) 19 / 171 19 /

Részletesebben

- speciális felépítés - 4,2 m 3 raktér - 795 kg terhelhetőség - alacsony padlószint (524 mm) - 1 m 3 hordó A VÁROSBAN IS ÜGYES KISTEHERAUTÓ

- speciális felépítés - 4,2 m 3 raktér - 795 kg terhelhetőség - alacsony padlószint (524 mm) - 1 m 3 hordó A VÁROSBAN IS ÜGYES KISTEHERAUTÓ TERET AD VÁLLALKOZÁSÁNAK 16% cégautó kedvezmény 2 629 000Ft nettó kezdőártól* 2,5% -os Növekedési Hitelre is elérhető** KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2dbEURraklapiselféracsomagtérben! Az NV200 Furgon kisteherautót

Részletesebben

Felszereltség. 4WD 100km/h-ig kapcsolható. 4 990 000 Ft 6 337 300 Ft

Felszereltség. 4WD 100km/h-ig kapcsolható. 4 990 000 Ft 6 337 300 Ft Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Meghajtás Szimpla kabin (Önjáró alváz) Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L

Részletesebben

Az új Punto Blue&Me TomTom rendszere elengedhetetlen eszköz összes technológiai újdonsággal várja utasait, így minden adott ahhoz,

Az új Punto Blue&Me TomTom rendszere elengedhetetlen eszköz összes technológiai újdonsággal várja utasait, így minden adott ahhoz, PUNTO Megérkezett a Punto 2012. Az új Punto azonnal felismerhetô. Az autó eleje egyértelmûen magán hordozza a jellegzetes hosszított vonalvezetés és a vonzó stílus karakterjegyeit, míg határozott és dinamikus

Részletesebben

1.6 16V Pop. 1.6 16V PopStar

1.6 16V Pop. 1.6 16V PopStar Pop Sincom kód: 334.130.0 334.330.0 334.33 334.334.0 334.43 334.434.0 Hengerûrtartalom (ccm) 1598 1598 1368 1598 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 81/110 81/110 103/140 88/120 103/140 88/120 Üzemanyag benzin

Részletesebben

370Z és 370Z ROADSTER MÁR 13 139 000 FT-TÓL IGAZI TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 328 LE VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0 100 KM/H S GYORSULÁST 5,3 MÁSODPERC ALATT.

370Z és 370Z ROADSTER MÁR 13 139 000 FT-TÓL IGAZI TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 328 LE VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0 100 KM/H S GYORSULÁST 5,3 MÁSODPERC ALATT. 370Z és 370Z ROADSTER MÁR 13 139 000 FT-TÓL IGAZI TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 328 LE VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0 100 KM/H S GYORSULÁST 5,3 MÁSODPERC ALATT. TELJESEN FELSZERELT XENON FÉNYSZÓRÓK, 19" KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK,

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 7621 Pécs, Széchenyi tér

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 7621 Pécs, Széchenyi tér Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. 2. A közbeszerzés

Részletesebben

FELHÍVÁS A MAGYARORSZÁGI GÉPJÁRMŰ IMPORTŐRÖK RÉSZÉRE

FELHÍVÁS A MAGYARORSZÁGI GÉPJÁRMŰ IMPORTŐRÖK RÉSZÉRE FELHÍVÁS A MAGYARORSZÁGI GÉPJÁRMŰ IMPORTŐRÖK RÉSZÉRE A KISTÉRSÉGI KÖZLEKEDÉSI SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSÉRE IGÉNYBE VEHETŐ TÁMOGATÁSOKHOZ KAPCSOLÓDÓ, VM RENDELETHEZ KÉSZÜLŐ GÉPJÁRMŰ KATALÓGUSBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 11% kedvezmény * 14% flottakedvezmény már 1 autótól is. START400 finanszírozással akár 4 598 000Ft* bruttó kezdőártól

NISSAN EVALIA. 11% kedvezmény * 14% flottakedvezmény már 1 autótól is. START400 finanszírozással akár 4 598 000Ft* bruttó kezdőártól 11% kedvezmény * START400 finanszírozással akár 4 598 000Ft* bruttó kezdőártól 14% flottakedvezmény már 1 autótól is HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígerte, hogy segít a barátjának

Részletesebben

KOMBI NISSAN NV200. 000 Ft kezdőártól KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG. Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1. www.nissan.hu

KOMBI NISSAN NV200. 000 Ft kezdőártól KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG. Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1. www.nissan.hu NISSAN NV200 KOMBI Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 4 565 000 1 : További részletek az utolsó oldalon. 000 Ft kezdőártól KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG Az NV200 Kombi tágas belső terének állítható ülései

Részletesebben

KOMBI. Az belső teret tárolóhelyek, a rakományrögzítő kampók teszik még praktikusabbá. Az NV200 Kombi sokoldalúsága megkönnyíti a hétköznapokat.

KOMBI. Az belső teret tárolóhelyek, a rakományrögzítő kampók teszik még praktikusabbá. Az NV200 Kombi sokoldalúsága megkönnyíti a hétköznapokat. NISSAN NV200 KOMBI Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 4 700 000 Ft bruttó kezdőártól KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 1 : További részletek az utolsó oldalon. KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG

Részletesebben

Mobileye okostelefon alkalmazás

Mobileye okostelefon alkalmazás Mobileye okostelefon alkalmazás Használati útmutató 1. Bevezetés A Mobileye okostelefon alkalmazás olyan járművel csatlakoztatva működik, melybe telepítették a Mobileye 5 rendszert, hogy figyelmeztessen

Részletesebben

ÚJ NISSAN MICRA 2,5% TÁGAS TÉR

ÚJ NISSAN MICRA 2,5% TÁGAS TÉR ÚJ NISSAN MICRA MÁR 2 299 000 Ft-tól* 2,5% THM: MINDENKINEK** TOVÁBBI KEDVEZMÉNYES PÉNZÜGYI AJÁNLATOK TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

Részletesebben

Opel Movano PC. EURO5 DPF 2.3 CDTI Start/Stop MT (74kW/100LE) (92kW/125LE) ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA és regadó nélkül

Opel Movano PC. EURO5 DPF 2.3 CDTI Start/Stop MT (74kW/100LE) (92kW/125LE) ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA és regadó nélkül Opel Movano Dízel Változat Össztömeg FWD L1H1 3 kg FWD L1H1 33 kg FWD L2H2 33 kg FWD L2H2 35 kg MT (74kW/1LE) ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval Opel Movano PC tart/top MT (74kW/1LE) MT tart/top

Részletesebben

Japán. Munka. Erô. Venetian piros mica

Japán. Munka. Erô. Venetian piros mica Japán. Munka. Erô Venetian piros mica Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin (Önjáró alváz) Szimpla kabin Nyújtott kabin Nyújtott kabin Nyújtott kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre Haszonjárművek Az Amarok Az ebben a kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2 -kibocsátásról. Nem

Részletesebben

HONDA CR-Z AZ ÚJ SPORTHIBRID CR-Z

HONDA CR-Z AZ ÚJ SPORTHIBRID CR-Z HONDA CR-Z AZ ÚJ SPORTHIBRID CR-Z AZ ÁLMOK EREJE Soichiro Honda hitt az álmokban. Az egykori autószerelô-tanonc 1948-ban építette meg az elsô Honda jármûvet. Egy egyszerû, kétütemû segédmotoros kerékpárt

Részletesebben

Aki Jazzt vezet, az mezônyt vezet

Aki Jazzt vezet, az mezônyt vezet Hybrid Aki t vezet, az mezônyt vezet Külsô forma A rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez, bárhová is vezessen az útja. Hibrid kivitelben is kapható, hogy még tisztábban és gazdaságosabban lehessen

Részletesebben

FELSZERELTSÉG motor LiSTaáR access 1,6 60,5 kw/82 LE 1 880 000 1,6 60,5 kw / 82 LE LpG 2 130 000

FELSZERELTSÉG motor LiSTaáR access 1,6 60,5 kw/82 LE 1 880 000 1,6 60,5 kw / 82 LE LpG 2 130 000 Dokker van ÉV GARANCIA vagy 100 000 km már nettó 1 880 000 Ft-tól * akár havi 27 967 Ft-tól** FELSZERELTSÉG motor LiSTaáR access 1,6 60,5 kw/82 LE 1 880 000 1,6 60,5 kw / 82 LE LpG 2 130 000 1,5 dci 55

Részletesebben

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 2 930 000 Ft nettó kezdőártól KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5%-os Növekedési Hitelre is elérhető 2 1-2 : További részletek az utolsó oldalon.

Részletesebben

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes!

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes! NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5050000 Ft bruttó kezdőártól HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket

Részletesebben

Fiat Punto Plus 2 390 000 Ft-tól*

Fiat Punto Plus 2 390 000 Ft-tól* Fiat Punto Plus 2 390 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Fiat Top finanszírozással** Punto Plus Easy 1.2 8v 5a. 51/69 3 450 000 2 590 000 2 390 000 Punto Plus Easy 1.4 8v 5a. 57/77

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

ŠKODA Superb árak. hengerűrtartalom. sebességfokozatok. www.skoda.hu. A fent megadott árak ajánlott fogyasztói árak.

ŠKODA Superb árak. hengerűrtartalom. sebességfokozatok. www.skoda.hu. A fent megadott árak ajánlott fogyasztói árak. PORSCH E HUNGARIA típus ŠKODA Superb árak hengerűrtartalom sebességfokozatok teljesítmény bruttó ár akciós bruttó ár Superb Active 1.4 TSI 1.4 l 6 125 LE 7 232 880,- Ft 6 332 880 Superb Active 1.4 TSI

Részletesebben

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete:

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete: Epica LS Motor és sebességváltó 2.0 24V 2.0D 2.0D AT Löket (mm) 75,2 75,2 75,2 Sebességváltó 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, automata Végáttétel 3.974 3.974 3.974 Furat (mm) 75.0 75.0 75.0

Részletesebben

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK BIZTONSÁG 04 SZÁLLíTÁSI MEGOLdÁSOK 06 védelem 08 MuLTIMÉdIA 10 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi

Részletesebben

NAGYOBB VEZETÉSI ÉLMÉNY

NAGYOBB VEZETÉSI ÉLMÉNY CITROËN C3 1H MÉG STÍLUSOSABB Elölrôl nézve azonnal szembetûnik a lekerekített vonalvezetésû, elegáns, rövidebb hûtôrács, amelyet nagyobb méretû Citroën embléma díszít, alul pedig szélesebb lökhárító

Részletesebben

ÁRLISTA. 4C 1750 Tbi 240Le TCT Coupé 643.110.0 6 fokozatú TCT benzin 16 704 724 135 000 21 350 000

ÁRLISTA. 4C 1750 Tbi 240Le TCT Coupé 643.110.0 6 fokozatú TCT benzin 16 704 724 135 000 21 350 000 ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 4C 1750 Tbi 240Le TCT Coupé 643.110.0 6 fokozatú TCT benzin 16 704 724 135 000 21 350 000 4C 1750

Részletesebben

Az Opel Corsavan. falja a kilométereket. A dinamikus futóművet világos, tágas utastérrel és magas szintű biztonsággal ötvözi.

Az Opel Corsavan. falja a kilométereket. A dinamikus futóművet világos, tágas utastérrel és magas szintű biztonsággal ötvözi. Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

2016.5-ös modellév Érvényes: 2016. január 25-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/1. Felszereltség Motor 5 ajtós RS

2016.5-ös modellév Érvényes: 2016. január 25-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/1. Felszereltség Motor 5 ajtós RS Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

1000 liter raktérfogat, energiával tele, ezerféle munkára

1000 liter raktérfogat, energiával tele, ezerféle munkára Új Fiat Panda Van 1000 liter raktérfogat, energiával tele, ezerféle munkára A képlet egyszerû. 1150x1020x1000 mm = 1000 liter (hosszúságxszélességxmagas ság) nettó rakodótér. Az új Fiat Pandát hívhatjuk

Részletesebben

MÛSZAKI ADATOK MOTOROK MÉRETEK. Mindig új utakon HAJTÁSLÁNC

MÛSZAKI ADATOK MOTOROK MÉRETEK. Mindig új utakon HAJTÁSLÁNC MÛSZAKI ADATOK MOTOROK 2.0 DOHC CVVT 2.0 CRDi Típus 1.6 DOHC CVVT (egyedi megrendelésre) (növelt teljesítményû) (normál teljesítményû) (egyedi megrendelésre) Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1591 1975 1582 1582

Részletesebben

EGYEDI NISMO DIZÁJN KÜLSŐ DÍSZÍTŐELEMEK PIROS BETÉTEKKEL, 18" KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK, TETŐSPOILER, SPORTKIPUFOGÓ, NISMO HŰTŐRÁCS, DIZÁJN LEDSOR

EGYEDI NISMO DIZÁJN KÜLSŐ DÍSZÍTŐELEMEK PIROS BETÉTEKKEL, 18 KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK, TETŐSPOILER, SPORTKIPUFOGÓ, NISMO HŰTŐRÁCS, DIZÁJN LEDSOR ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS AKCIÓSAN MÁR 7 38 384 000 THM: FT-TÓL 1 2, 5% KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT MINDENKINEK SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY 214 LÓERŐ, NÉGYKERÉKMEGHAJTÁS, MEGERŐSÍTETT KAROSSZÉRIA, SPORTOS

Részletesebben

Motor Life ZEN INITIALE PARIS. Energy TCe 200 EDC 10 400 000 12 400 000. Energy dci 130 9 390 000. beszámítás. INITIALE PARIS verziók

Motor Life ZEN INITIALE PARIS. Energy TCe 200 EDC 10 400 000 12 400 000. Energy dci 130 9 390 000. beszámítás. INITIALE PARIS verziók Új Renault Espace High-tech crossover LISTAÁR Motor Life ZEN INITIALE PARIS Energy TCe 200 EDC 10 400 000 12 400 000 Energy dci 130 9 390 000 Energy dci 160 EDC 11 000 000 13 000 000 KiemeLT ajánlatunk

Részletesebben

Árlista. Auris. Privát vásárlás. Céges vásárlás* Megjegyzés: A feltüntetett árak a metál / mica fényezést nem tartalmazzák. Metál és mica fényezés

Árlista. Auris. Privát vásárlás. Céges vásárlás* Megjegyzés: A feltüntetett árak a metál / mica fényezést nem tartalmazzák. Metál és mica fényezés Ajtók szám a Motor 3 1.33 Dual VVT-i 99 6 M/T Auris 3 890 000 Ft 3 1.33 Dual VVT-i 99 6 M/T Luna 4 130 000 Ft 3 1.33 Dual VVT-i 99 6 M/T Style 4 360 000 Ft 5 1.33 Dual VVT-i 99 6 M/T Auris 4 080 000 Ft

Részletesebben

Opel Mokka. 5-ajtós. Benzin. 5-ajtós. Dízel

Opel Mokka. 5-ajtós. Benzin. 5-ajtós. Dízel Opel Mokka Opel Mokka 1 Benzin 5ajtós 1.6 ECOTEC tart/top 85 kw/115 LE tart/top LPG átalakítás tart/top AWD Váltómű 5fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú automata 6fokozatú kézi 6fokozatú

Részletesebben

Karg Autócsoport Cím: 7400 Kaposvár Árpád u 37-39 Telefon: (36) 82/529580, (36) 20/9344723 Nyitvatartás: H-P: 9-17, SZ: 9-12

Karg Autócsoport Cím: 7400 Kaposvár Árpád u 37-39 Telefon: (36) 82/529580, (36) 20/9344723 Nyitvatartás: H-P: 9-17, SZ: 9-12 1. VOLKSWAGEN AMAROK 2.0 TDI Trendline 4Motion Part-Time 5.990.000 Ft 2011/11 2015/11 Dízel Ezüst 12000 km Ülésmagasság állítás állítható kormány 2 DIN 4 hangszóró ABS (blokkolásgátló) ASR (kipörgésgátló)

Részletesebben

ÚJ NISSAN NOTE 2,5% 2 990 000 Ft-tól TÁGAS TÉR A TÁGAS UTASTÉR CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEKKEL AKÁR 381 LITERES CSOMAGTERET TESZ LEHETŐVÉ

ÚJ NISSAN NOTE 2,5% 2 990 000 Ft-tól TÁGAS TÉR A TÁGAS UTASTÉR CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEKKEL AKÁR 381 LITERES CSOMAGTERET TESZ LEHETŐVÉ ÚJ NISSAN NOTE MÁR 2,5% 2 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* TOVÁBBI KEDVEZMÉNYES PÉNZÜGYI AJÁNLATOK* TÁGAS TÉR A TÁGAS UTASTÉR CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEKKEL AKÁR 381 LITERES CSOMAGTERET TESZ LEHETŐVÉ DIG

Részletesebben

www.fiatpunto.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.fiatpunto.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.fiatpunto.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

Mindig útra kész! fogyaszt és kevesebb CO 2

Mindig útra kész! fogyaszt és kevesebb CO 2 PEUGEOT 208 van 208 VAN Mindig útra kész! A 208 VAN a 207 VAN modellt váltja a Peugeot haszongépjármű kínálatában. Ez nem csupán egy egyszerű stílusváltás, hiszen a 208 VAN elődjéhez képest számos előnnyel

Részletesebben

címlapsztori Kisportolva

címlapsztori Kisportolva As Sun As Possible Új szelek fújnak a Volkswagen Beetle körül: megérkezett az ikonikus modell legújabb változata, a Beetle Cabriolet. A sikermodell most újra a nyitott autók babérjaira tör amely modern,

Részletesebben

ÚJ YARIS KÖNNYŰ VEZETHETŐSÉG DINAMIKUS FORMATERV IGÉNYES UTASTÉR FULL HYBRID HAJTÁSSAL IS

ÚJ YARIS KÖNNYŰ VEZETHETŐSÉG DINAMIKUS FORMATERV IGÉNYES UTASTÉR FULL HYBRID HAJTÁSSAL IS ÚJ YARIS DINAMIKUS FORMATERV IGÉNYES UTASTÉR KÖNNYŰ VEZETHETŐSÉG FULL HYBRID HAJTÁSSAL IS Teljesítmény minden alkalomra A DINAMIKUS ÉS MEGBÍZHATÓ MOTOROK EGYSZERRE KÍNÁLJÁK A VEZETÉS ÉLVEZETÉT ÉS A TAKARÉKOS

Részletesebben

Felejtse el a napi robotot! Tegye félre a mindennapok gondjait. Itt minden Önről szól! Tegye azt, amihez csak kedve van, jusson el bárhová, ahová

Felejtse el a napi robotot! Tegye félre a mindennapok gondjait. Itt minden Önről szól! Tegye azt, amihez csak kedve van, jusson el bárhová, ahová LACETTI Felejtse el a napi robotot! Tegye félre a mindennapok gondjait. Itt minden Önről szól! Tegye azt, amihez csak kedve van, jusson el bárhová, ahová csak szeretne és élvezze az utazás minden egyes

Részletesebben

VOLVO S80 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S80 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S80 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

autó Kia Sportage 2.0 CRDi AT 4WD Jó barát!

autó Kia Sportage 2.0 CRDi AT 4WD Jó barát! Kia Sportage 2.0 CRDi AT 4WD Jó barát! Hosszú-hosszú várakozás után végre szerkesztőségünkbe érkezett a 2010-ben bemutatott új Sportage kétliteres dízel verziója négykerék-meghajtással és automata váltóval.

Részletesebben

smart Á R L I S T A Érvényes: 2015. augusztus 13-tól smart árlista 1

smart Á R L I S T A Érvényes: 2015. augusztus 13-tól smart árlista 1 smart Á R L I S T A Érvényes: 2015. augusztus 13-tól smart árlista 1 smart alapárak: Finanszírozás*** T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen

Részletesebben

FIAT Freemont árlista

FIAT Freemont árlista 2.4 16V Aut. 2.4 16V Urban Aut. Urban Sincom kód: 345.J11.4 345.O21.4 345.OA0.4 Hengerûrtartalom (ccm) 2360 2360 1956 Teljesítmény (kw/le) 125/170 125/170 103/140 Üzemanyag benzin benzin dízel Fogyasztás

Részletesebben

Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT

Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT 2.0L Euro5 Dízel MT Motor adatok Motor, elhelyezkedés elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

AKÁR MUNKÁRA, AKÁR KIKAPCSOLÓDÁSRA

AKÁR MUNKÁRA, AKÁR KIKAPCSOLÓDÁSRA NISSAN NAVARA Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 5 111 000 000 Ft nettó kezdőártól 2,5%os Növekedési Hitelre is elérhető 2 12 : További részletek az utolsó oldalon. AKÁR MUNKÁRA, AKÁR KIKAPCSOLÓDÁSRA

Részletesebben

Mercedes-Benz Hungária Kft. 1133 Budapest Kárpát utca 21. Az ár- és szériafelszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. 2008.04.21. 1.

Mercedes-Benz Hungária Kft. 1133 Budapest Kárpát utca 21. Az ár- és szériafelszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. 2008.04.21. 1. T í p u s Gyártási kód kw / LE Forint árak (20% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen B 180 CDI 245.207 80 / 109 6 295 000,- 743 000,- 7 038 000,- B 200 CDI 245.208 103 / 140 7 034 000,- 743 000,- 7 777

Részletesebben

GYEMSZI Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség és Szervezetfejlesztési Intézet

GYEMSZI Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség és Szervezetfejlesztési Intézet GYEMSZI Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség és Szervezetfejlesztési Intézet Hovány- Carlion Kft. Ügyintéző: Szakács Gyula Tárgy: Előszetes vitarendezés a GYEMSZI részére hivatali gépjárművek beszerzése

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 162U déltengerkék metálfényezés 219 710,- 191U Kozmoszfekete metálfényezés 219 710,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 662U designo sziklaszürke "MAGNO" előreláthatólag 2013. 1.negyedévétől 699 770,-

Részletesebben

Külföldről behozott-e a jármű: Nem Gumik állapota: megfelelő, ill. kopott

Külföldről behozott-e a jármű: Nem Gumik állapota: megfelelő, ill. kopott 5. Gépjármő mőszaki állapotlap Fajta: szgk. Rendszám: HTX-144 Gyártmány: ALFA ROMEO Alvázszám: ZAR93700003042213 Típus: 147 Motorszám: AR321042579664 Szín: SZÜRKE Ajtók száma: 3 Hajtóanyag: Benzin Gyártási

Részletesebben

ORLANDO TARTALOM KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK 01/14

ORLANDO TARTALOM KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK 01/14 ORLANDO 01/14 A HÉTÜLÉSES ARCULATA 02/14 EGY ÚJ, MERÉSZ LÁTOMÁS A Chevrolet Orlando. Merész kifejezése annak, amilyennek egy hétülésesnek lennie kellene. Egy tágas, rugalmasan használható jármű, magabiztos

Részletesebben

MICRA. Külső design Belső design Technológia és Teljesítmény Tartozékok Színek és Kárpitok

MICRA. Külső design Belső design Technológia és Teljesítmény Tartozékok Színek és Kárpitok NISSAN MICRA Külső design Belső design Technológia és Teljesítmény Tartozékok Színek és Kárpitok Nyomtatás Bezárás SZÓRAKOZTATÁS AZ ALAPELVE NISSAN MICRA. Szereti a saját tempóját. Használjon ki minden

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre Az új Jetta Das Auto. Motorok 105 LE (77 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/2 Befecskendezés/feltöltés Közvetlen

Részletesebben

RENAULT DRIVE THE CHANGE

RENAULT DRIVE THE CHANGE DRIVE THE CHANGE MINDENBŐL A LEGJOBBAT Úgy gondolja, hogy mindenből a legjobbat érdemli? Mi nem hisszük, hogy ez túlzás lenne! A Renault Limited választékával a legmagasabb szintű felszereltséghez és fantasztikus

Részletesebben

NV200 EVALIA. Bevezetés Belső design Sokoldalúság Kompakt Teljesítmény Tartozékok Felszereltség és méret Nyomtatás Bezárás

NV200 EVALIA. Bevezetés Belső design Sokoldalúság Kompakt Teljesítmény Tartozékok Felszereltség és méret Nyomtatás Bezárás NV200 EVALIA NV200 EVALIA. CSALÁDÁLLÓ. Az NV200 EVALIA készen áll a családbarát ötletek megvalósítására: ebben az autóban a mozgékony gyerekek, a kerékpárok és a sáros talpak éppolyan természetesek, mint

Részletesebben

VOLVO S60 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2015-ös gyártási évre. Az új Golf Sportsvan. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2015-ös gyártási évre. Az új Golf Sportsvan. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2015-ös gyártási évre Az új Golf Sportsvan Das Auto. Motorok 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI 125 LE (92 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres

Részletesebben

Opel Vivaro Combi. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop 1.6 CDTI 1.6 CDTI. 1.6 CDTI Start/Stop (70 kw/95 LE) (85 kw/115 LE)

Opel Vivaro Combi. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop 1.6 CDTI 1.6 CDTI. 1.6 CDTI Start/Stop (70 kw/95 LE) (85 kw/115 LE) OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 (66 kw/9 LE) tart/top (66 kw/9 LE) tart/top (7 kw/95 LE) (85 kw/115 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (88 kw/12 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (92kW/125 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI

Részletesebben

03/12 2007/11 C,G,J régi 38. Hátsó ködlámpa 00/16 2013/10 B,G,J 39. Sebességmérő műszer 00/05 2002/12 C,G,J 40. Motorkerékpár

03/12 2007/11 C,G,J régi 38. Hátsó ködlámpa 00/16 2013/10 B,G,J 39. Sebességmérő műszer 00/05 2002/12 C,G,J 40. Motorkerékpár Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Közlekedésinformatikai és Környezeti Igazgatóság Környezetvédelmi és Fenntarthatósági Kutató Központ EU és ENSZEGB Közúti Jármű Koordinációs Központ ENSZ gépjármű

Részletesebben

OPEL Astra Classic ][ ][

OPEL Astra Classic ][ ][ OPEL Astra Classic ][ ][ Négyajtós 2 Caravan 4 Klasszikus név, klasszikus stílus. Ötajtós Beltér Sokoldalúság 5 6 7 Az Astra Classic ][ ][ családban minden megtalálható, ami egy modern kompakt autótól

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Hivatalos név: Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Székhely: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. Kapcsolattartási

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Volkswagen CC Das Auto. Motorok 150 LE (110 kw) TSI 150 LE (110 kw) TDI 184 LE (135 kw) TDI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres

Részletesebben

Használati útmutató 1/9. 1) Termékleírás. 6 szettből álló kínálat

Használati útmutató 1/9. 1) Termékleírás. 6 szettből álló kínálat 1/9 1) Termékleírás A beep&park egy olyan parkolást segítő rendszer, amely jelzi a vezetőnek a jármű előtt és/ vagy mögött észlelt akadályokat. 6 szettből álló kínálat 1 sz. szett 4 hátsó érzékelő 1 hangszóró

Részletesebben

VEZETÉSI ÉLMÉNY Élvezze a vezetést az aktív menetszabályozásnak, az Xtronic aktív motorféknek, a visszagurulás gátlónak, az All-Mode 4x4

VEZETÉSI ÉLMÉNY Élvezze a vezetést az aktív menetszabályozásnak, az Xtronic aktív motorféknek, a visszagurulás gátlónak, az All-Mode 4x4 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% MINDENKINEK 2 4 990 000 Ft-tól 1 KATTINTSON IDE 3 FINANCE SELECT BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben