DHL EUROCONNECT. A LEGEGYSZERŰBB KAPCSOLAT EURÓPÁBA ÉS AZON TÚL

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "DHL EUROCONNECT. A LEGEGYSZERŰBB KAPCSOLAT EURÓPÁBA ÉS AZON TÚL"

Átírás

1 DHL EUROCONNECT. A LEGEGYSZERŰBB KAPCSOLAT EURÓPÁBA ÉS AZON TÚL Tovább Kíváló minőség a DHL Freight teljes körű gyűjtő szolgáltatásában.

2

3 Ha bármekkora méretű küldeményét Európába szeretné továbbítani, akkor Önnek egy olyan gyűjtő-hálózatra van szüksége, mely megbízható csatlakozásokat és menetrendszerinti indításokat nyújt. el, a DHL Freight gyűjtőtermékével, Ön egy egész Európában, Észak-Afrikában és a Közel-Keleten párját ritkító terminál-hálózathoz férhet hozzá. A meghirdetett, háztól-házig érvényes átfutási időkkel bízhat abban, hogy ügyfeleihez küldeményeit a DHL pontosan az Önnek megígért nap folyamán kézbesíti. A megrendelés egyszerű; válassza ki egyik telefon- vagy online-opciónkat. Mi Önnek háztól-házig szolgáltatást kínálunk, elhozzuk Öntől a küldeményt és elszállítjuk közvetlenül a rendeltetési helyére. Ön ezután korszerű online küldemény-nyomonkövetési rendszerünkkel mindig pontos képet kap a szállítmány helyzetéről. Kollégáink az Ön vállalatának nagyságától függetlenül készségesen állnak az Ön rendelkezésére. DHL EUROCONNECT-ről röviden Gyűjtőszállítmányozás kiváló minőséggel, a DHL Freight egyedülálló terminál-hálózatával rendkívül megbízható csatlakozásokat nyújt egész Európában, a Közel-Keleten és Észak-Afrikában. A DHL EUROCONNECT Önnek egyedülálló szolgáltatásokat nyújt, így például: palettázott vagy nem palettázott darabáru-szállítást igazolt és rendkívül megbízható átfutási időket háztól-házig napi járatokat a nagyobb európai csomópontok között naprapontos és időpontos kézbesítési opciókat meghatározott útvonalakon online-küldemény nyomonkövetést kézbesítési információkkal ügyfélre szabott küldemény riportokat egyszerű megrendelést az e-booking segítségével CO 2 -mérést és -kiegyensúlyozást külön kérésre egy sor további szolgáltatást, az Ön sokrétű igényeinek kielégítésére A DHL Freight speciális gyűjtő-terméke ezen kívül megoldásokat kínál a következő feladásokra: veszélyes anyagok (ADR) nagy értékű szállítmányok hőmérsékletérzékeny árufajták

4 Mint ahogy az a nevéből is kiderül, a DHL EUROCONNECT Európa országait köti össze egymással. De ez nekünk nem elég. Integrált hálózatunk folyamatosan bővűl újabb és újabb közel-keleti vagy észak-afrikai államokkal, így számunkra nem okoz gondot, hogy Ön az Egyesült Királyságból az Egyesült Arab Emirátusokba, vagy Svédországból Marokkóba kíván szállíttatni. A DHL EUROCONNECT SZOLGÁLTATÁSAI Az Ön vállalatának nagyságától függetlenül a nemzetközi terminálokon keresztül 50 különböző országban juthat hozzá a szolgáltatásunkhoz: Az EU minden tagországában A nem EU országokban (Albánia, Andorra, Bosznia, Fehéroroszország, Liechtenstein, Svájc, Horvátország, Macedónia, Monaco, Montenegró, Moldávia, Norvégia, Oroszország, Szerbia, Törökország, Ukrajna) Közel-Keleten (Egyesült Arab Emirátusok, Bahrain, Irak, Irán, Jordánia, Kuvait, Libanon, Omán, Qatar, Szaúd-Arábia) Észak-Afrikában (Marokkó, Tunézia, Egyiptom) És mert mi, mint DHL Freight, saját hálózatunkat üzemeltetjük, biztos lehet abban, hogy csúcsminőséget nyújtunk, ami Moszkvában és Madridban egyaránt azonos. Ha Ön üzleti tevékenységét az új piacokon bővíteni szeretné, akkor támogatást nyújthatunk minden új határon át.

5 Az Ön és ügyfelei számára döntő, hogy a küldemény pontosan érkezzen. Európai hálózatunk 2000 menetrendszerinti gyűjtő járatot kezel, melyek közül sokat naponta indítunk. Ez azt jelenti, hogy Önnek, szállítmánya rendeltetési helyétől függetlenül, megbízható, gyakori indítású szolgáltatást tudunk nyújtani, ami jól összeegyeztethető a belső operatív KPI-okkal, amit állandóan ellenőrzünk. nél Ön profitálhat a vállalt háztól-házig érvényes futási időkből. Ezen kívül minden palettát és minden darabárut elektronikusan nyilvántartásba veszünk, ezzel biztosítva az időben történő rakodást és a szállítmány nyomonkövethetőségét. Ezen kívül állandóan azon dolgozunk, hogy bővítsük a járatszámot és az átfutási időket - hogy szervízünk holnap még jobb lehessen.

6 Rendkívül modern online küldemény-nyomonkövetési rendszerünkkel Ön az árufelvételtől a kézbesítésig menedzselheti gyűjtőszállítmányait. Ehhez tartoznak: egyedi küldemények keresése a referenciaszám segítségével tranzit-jelentések gyűjtőszállítmányoknál korábbi küldemények statisztikai kimutatásai Ezen kívül elektronikus kézbesítési információkkal (IOD) is szolgálunk és az Ön megkeresésére kézbesítési bizonylatokat (POD) elektronikus vagy papír formában is megküldünk. Természetesen a legalaposabb tervezés sem mindig zökkenőmentes. Előfordulhat, hogy az Ön ügyfele nem elérhető. Vagy a határon előre nem látható problémák adódnak. De mi biztosítjuk Önt: ha bonyodalmak keletkeznének, a DHL Freight szakemberei készen állnak, hogy azonnal az Ön segítségére legyenek és Önt minden időben a legfrissebb információkkal lássák el. A küldemény felvételétől, annak kézbesítéséig mindent megteszünk azért, hogy Ön nyugodtan aludhasson.

7 Büszkék lehetünk a DHL EUROCONNECT standard szolgáltatásaira. Miután minden üzlet különböző, kérésére Önnek a kiegészító ajánlatok és szolgáltatások egész palettáját nyújtjuk, amelyek megfelelnek az Ön speciális követelményeinek. Minden gyűjtőszállítmányt az általános teherforgalom szerint szállítunk, legyen az paletta, láda vagy hordó, illetve terjedelmes áru. Ön dönthet az átadás időpontjának meghatározásáról (ebben az esetben kiválasztott országokban a kézbesítés 10:00 óra illetve 12:00 óra előtt is felajánlható), vagy a küldemény felvételéről vagy kézbesítéséről a teheráru-terminálnál egy megfelelő időpontban. Ha a címzettnél nehézségek adódnak, többször is megkíséreljük az Ön küldeményének kézbesítését, vagy a probléma tisztázásáig raktározzuk a küldeményt. Ezen kívül a DHL EUROCONNECT gyűjtőtermékcsaládjának keretében az Ön veszélyes anyagait, hőmérsékletérzékeny termékeit vagy nagyértékű küldeményeit is szállíthatjuk.

8 A DHL EUROCONNECT- NAGYÉRTÉKŰ KÜLDEMÉNYEK A DHL HIGHVALUE termék rugalmas, költséghatékony és biztonságos szállítási módozatot nyújt olyan árucikkekre, melyeknél nagy a károsodási, lopási vagy elvesztési kockázat. A fokozott figyelemmel és pro-aktivitás jellemzőkkel ez a speciális prémiumtermék a nagy és kis ügyfelekhez fordul. HŐMÉRSÉKLETÉRZÉKENY TERMÉKEK DHL COLDCHAIN-t speciálisan olyan vállalatoknak fejlesztették ki, amelyek hőmérsékletérzékeny termékek számára összeurópai szárazföldi szállítási megoldásokat igényelnek - különösen a gyógyszeripar és az egészségügyi ellátás terén. Átfogóan felügyelt, hőmérséklet-ellenőrzött küldeményekkel, a GDP (Good Distribution Practice)-előírások betartásával teljesítünk minden a biztonságra, minőség- és termékkezelésre vonatkozó követelményt. Ezt a terméket hűtött gyártmányok (2-8 Celsius) és temperált termékek (15-25 Celsius) számára javasoljuk. VESZÉLYES ANYAGOK (ADR KÜLDEMÉNYEK) A DHL Freight a csomagolt vegyi anyagokat, a veszélyes áruk szállítására vonatkozó minőségi szabályok betartása mellett ( Safety Quality Assessment System (SQAS)) szállítja Európa-szerte. Erős piaci helyzetünk, a vegyszereket előállító országokban szerzett jelentős tapasztalataink és munkatársaink folyamatos továbbképzése a biztonság- és minőségmenedzsment terén kifejezetten megbízható partnerré tesz bennünket a vegyipar nagy és kis ügyfelei számára. Ön tehát az üzlete nagyságától függetlenül megbízhat szaktudásunkban.

9 VÁMKEZELÉS ÉS BIZTOSÍTÁS Európában, a Közel-Keleten és Észak-Afrikában a DHL Freight több mint 275 vám irodával rendelkezik, és így ideális partner az import-, export és tranzit-vámtechnikai eljárások intézésében. Ön megbízhat a helyi vámkezelő szakembereinkben, hogy küldeménye a lehető leggyorsabban és zökkenőmentesen eljusson A-ból B-be. Ahhoz, hogy még jobban megkönnyítsük életét, köthetünk az Ön számára kiegészítő árubiztosítást is. Valóban mindent megteszünk, hogy az Ön életét megkönnyítsük és üzleti tevékenységét támogassuk. A FELELŐSSÉGTELJES SZÁLLÍTÁS PARTNERE Ha Ön környezetvédelmi célokat kíván elérni, abban is segíthetünk. Küldeményei CO 2 -kibocsátásáról kiegészítő szolgáltatásként jelentéseket állíthatunk ki és felkínálhatunk Önnek egy opciót arra vonatkozóan, hogy Ön ezt a kibocsátást igény esetén csökkenthesse. A CO 2 -emisszók jelentés opciói a havi jelentésektől az éves áttekintésekig terjednek. MÁR MA GONDOSKODJON JOBB ÜZLETI KAPCSOLATOKRÓL Bármilyen teherfuvart kíván szállítani, bárhova szeretné azt küldeni, és bármikor kelljen annak megérkeznie - a DHL EUROCONNECT a legegyszerűbb és megbízhatóbb megoldás az Ön gyűjtőszállítmányai számára. Ha többet kíván tudni, forduljon bizalommal egy DHL Freight-szakértőhöz a következő cím alatt: vagy keressen fel minket az alábbi címen: Szívesen tájékoztatjuk arról, hogy szaktudásunkkal hogyan támogathatjuk az Ön üzleti tevékenységét.

10 További tájékoztatásért forduljon a következő címhez: DHL Freight Magyarország Kft Budapest Késmárk u vagy látogasson meg minket a Web-oldalunkon: Printed on environmentally friendly paper

Ügyfelünk a Hilti. Testreszabott szolgáltatások egy kézből

Ügyfelünk a Hilti. Testreszabott szolgáltatások egy kézből Ügyfelünk a Hilti Testreszabott szolgáltatások egy kézből Áruszállítás rövid határidővel Kiindulópont: két raktár Ausztriában és Németországban. Cél: vevők ezrei Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában,

Részletesebben

SZÁLLÍTSON EGYSZERŰEN

SZÁLLÍTSON EGYSZERŰEN SZÁLLÍTSON EGYSZERŰEN Használja a FedEx Szolgáltatási Útmutatót és az összes online lehetőséget, hogy egyszerűbbé tegye szállításait! FedEx. Solutions powered by people. Ide beírhatja a FedEx ügyfélazonosítóját,

Részletesebben

BusinessProcessOutsourcing

BusinessProcessOutsourcing BusinessProcessOutsourcing Üzleti folyamatok kiszervezése Ossza meg ismerőseivel! Az outsourcing fogalma ma már nem ismeretlen a döntéshozók körében, valószínűleg mindenkinek van elképzelése a témáról.

Részletesebben

ÚTMUTATÓ ÚJSÁGÍRÓKNAK A KÖZÉRDEKÛ ADATOKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSRÕL

ÚTMUTATÓ ÚJSÁGÍRÓKNAK A KÖZÉRDEKÛ ADATOKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSRÕL ÚTMUTATÓ ÚJSÁGÍRÓKNAK A KÖZÉRDEKÛ ADATOKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSRÕL A Legal Leaks eszköztárat az Access Info Europe és a Network for Reporting on Eastern Europe n-ost készítette. Az eszköztárat Helen Darbishire,

Részletesebben

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR. KÜLGAZDASÁGI SZAK Nappali tagozat Logisztika Szakirány

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR. KÜLGAZDASÁGI SZAK Nappali tagozat Logisztika Szakirány BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR KÜLGAZDASÁGI SZAK Nappali tagozat Logisztika Szakirány A TÁVOL-KELETI KONTÉNERES ÁRUK SZÁLLÍTMÁNYOZÁSA SORÁN FELMERÜLŐ PROBLÉMÁK LEHETSÉGES MEGOLDÁSAI

Részletesebben

Iratkezelés. Nem csak tárolás, Iratkezelés. Helytakarékosság Hatékonyságjavítás Információvédelem Dokumentumdigitalizálás

Iratkezelés. Nem csak tárolás, Iratkezelés. Helytakarékosság Hatékonyságjavítás Információvédelem Dokumentumdigitalizálás Iratkezelés Nem csak tárolás, Iratkezelés 444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Helytakarékosság Hatékonyságjavítás Információvédelem Dokumentumdigitalizálás

Részletesebben

Ügyfeleink elmondják tapasztalataikat

Ügyfeleink elmondják tapasztalataikat Mi az SAP rendszert ajánljuk az élelmiszeripar számára Ügyfeleink elmondják tapasztalataikat Kedves Olvasó! Ha Ön egy élelmiszeripari vállalat vezetõje, akkor biztosan szembesült már ezekkel az informatikai

Részletesebben

1. A magyar és az EU-tagállamok festőinek összehasonlítása

1. A magyar és az EU-tagállamok festőinek összehasonlítása 1. A magyar és az EU-tagállamok festőinek összehasonlítása Az európai festők, szobafestők, mázolók és fényezőmunkások összetételének, struktúrájának széleskörű összehasonlítása nagyon bonyolult feladat

Részletesebben

A belső piaci információs rendszer. Az IMI-rendszer beállítása: útmutató az első hatósági felhasználók számára

A belső piaci információs rendszer. Az IMI-rendszer beállítása: útmutató az első hatósági felhasználók számára A belső piaci információs rendszer Az IMI-rendszer beállítása: útmutató az első hatósági felhasználók számára HU A Europe Direct szolgáltatás az Európai Unióval kapcsolatos kérdéseire segít Önnek választ

Részletesebben

DAF MULTISUPPORT: Több mint

DAF MULTISUPPORT: Több mint DAF MULTISUPPORT: Több mint javítás és karbantartás DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM ÜGYFÉL IGÉNYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK Az ÜGYFÉL TÁMOGATÁS, mely többet nyújt A szállítmányozási szegmensben

Részletesebben

Dobozos vagy egyedi szoftver

Dobozos vagy egyedi szoftver Konstantinusz Kft. 2011 1 Tartalomjegyzék 1 Tartalomjegyzék... 2 2 Bevezetés... 3 3 Mit értünk dobozos vagy egyedi rendszeren... 4 3.1 Dobozos rendszer:... 4 3.2 Egyedi rendszer:... 4 4 A megrendelő szempontjából...

Részletesebben

A teljesítmény- és tanulási terv, valamint az év végi teljesítményértékelés folyamatának áttekintése, közvetlen felettesi/egységvezetői útmutató

A teljesítmény- és tanulási terv, valamint az év végi teljesítményértékelés folyamatának áttekintése, közvetlen felettesi/egységvezetői útmutató A teljesítmény- és tanulási terv, valamint az év végi teljesítményértékelés folyamatának áttekintése, közvetlen felettesi/egységvezetői útmutató A teljesítmény- és tanulási terv (Performance & Learning

Részletesebben

Hogyan készítse fel vállalatát a SEPA-ra? Tájékoztató a VÁLLALATI SZFÉRA számára

Hogyan készítse fel vállalatát a SEPA-ra? Tájékoztató a VÁLLALATI SZFÉRA számára 2.0. változat, 2009. szeptember Hogyan készítse fel vállalatát a SEPA-ra? Tájékoztató a VÁLLALATI SZFÉRA számára Minden, amit a SEPA-ról tudni kell EPC KIADVÁNYOK Brossúrák* Making SEPA a Reality The Definitive

Részletesebben

2014. március 19. Hatályba lépett az új Ptk. - Mikor kell az új jogszabályt alkalmazni? Jogi hírlevél

2014. március 19. Hatályba lépett az új Ptk. - Mikor kell az új jogszabályt alkalmazni? Jogi hírlevél 2014. március 19. Hatályba lépett az új Ptk. - Mikor kell az új jogszabályt alkalmazni? Jogi hírlevél Hatályba lépett az új Ptk. Mikor kell az új jogszabályt alkalmazni? A havonta tájékoztatja ügyfeleit

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Vállalkozók Európában 3

Tartalomjegyzék. Vállalkozók Európában 3 Vállalkozók Európában 3 Tartalomjegyzék AJÁNLÁS...5 I. ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI HELYZETKÉP MAGYARORSZÁGON ÉS AZ EURÓPAI UNIÓBAN...6 II. AZ IKT ESZKÖZHASZNÁLAT ÉS AZ ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM ÖSSZEFÜGGÉSEI

Részletesebben

Felhasználói feltételek

Felhasználói feltételek Felhasználói feltételek ÖN ÉS AZ RCI EUROPE KÖZÖTTI SZERZŐDÉS Ezen weboldalt az RCI Europe (a továbbiakban "RCI", "mi", "minket", illetve "miénk" szavak által jelölt) bocsátja az Ön rendelkezésére. A szóban

Részletesebben

2015. január 15. Az üzletek nyitva tartásának új szabályai Jogi hírlevél

2015. január 15. Az üzletek nyitva tartásának új szabályai Jogi hírlevél 2015. január 15. Az üzletek nyitva tartásának új szabályai Jogi hírlevél Az üzletek nyitva tartásának új szabályai A Deloitte Legal Szarvas, Erdős és Társai i Iroda havonta tájékoztatja ügyfeleit hírlevelében

Részletesebben

2.0 változat, 2012. február. Ha eddig még nem lépett itt az idô! Korszerû SEPA megoldások. Tájékoztató az INFORMATIKAI SZOLGÁLTATÓK számára

2.0 változat, 2012. február. Ha eddig még nem lépett itt az idô! Korszerû SEPA megoldások. Tájékoztató az INFORMATIKAI SZOLGÁLTATÓK számára 2.0 változat, 2012. február Ha eddig még nem lépett itt az idô! Korszerû SEPA megoldások Tájékoztató az INFORMATIKAI SZOLGÁLTATÓK számára 1 Minden, amit a SEPA-ról tudni kell Olvassa az EPC blogot! Kövesse

Részletesebben

Logisztikai információs rendszerek felépítés és fejlődési tendenciái. Gelei Andrea Kétszeri Dávid

Logisztikai információs rendszerek felépítés és fejlődési tendenciái. Gelei Andrea Kétszeri Dávid Műhelytanulmányok Vállalatgazdaságtan Intézet 1053 Budapest, Veres Pálné u. 36., 1828 Budapest, Pf. 489 (+36 1) 482-5901, fax: 482-5844, www.uni-corvinus.hu/vallgazd Vállalatgazdaságtan Intézet Logisztikai

Részletesebben

Az Európai Bizottság Foglalkoztatásért, Ipari Kapcsolatokért és Szociális Ügyekért felelõs Fõigazgatóságának támogatásával

Az Európai Bizottság Foglalkoztatásért, Ipari Kapcsolatokért és Szociális Ügyekért felelõs Fõigazgatóságának támogatásával Az Európai Bizottság Foglalkoztatásért, Ipari Kapcsolatokért és Szociális Ügyekért felelõs Fõigazgatóságának támogatásával Köszönetnyilvánítás Ez a kézikönyv a CoESS (Biztonsági Szolgáltatók Európai Szövetsége)

Részletesebben

AZ ÖSSZEÍRÁS DIÓHÉJBAN

AZ ÖSSZEÍRÁS DIÓHÉJBAN Központi Statisztikai Hivatal Tankönyvsorozat összeíróknak, 2015 Módszertani főosztály AZ ÖSSZEÍRÁS DIÓHÉJBAN 3. rész: Tudnivalók a Központi Statisztikai Hivatalról és az összeírók közreműködésével zajló

Részletesebben

E-modul és autodidakta anyag 1. BEVEZETÉS. Mi a szakmai bemutató?

E-modul és autodidakta anyag 1. BEVEZETÉS. Mi a szakmai bemutató? E-modul és autodidakta anyag 1. BEVEZETÉS Mi a szakmai bemutató? Amikor a tanuló oktatásban vesz részt, folyamatosan sajátítja el a szakmai képzést. Amikor az iskolában van a tanárok rendszeresen tesztelik.

Részletesebben

A SIKERES KISVÁLLALKOZÁS BEMUTATÁSA

A SIKERES KISVÁLLALKOZÁS BEMUTATÁSA Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR Gazdaságdiplomácia és nemzetközi menedzsment szak Nappali tagozat Szakdiplomácia szakirány A SIKERES KISVÁLLALKOZÁS BEMUTATÁSA AZ MTM AUTÓSISKOLA

Részletesebben

Az egész életen át tartó tanulás Európai Képesítési Keretrendszere (EKKR)

Az egész életen át tartó tanulás Európai Képesítési Keretrendszere (EKKR) Európai Képesítési Keretrendszer Az egész életen át tartó tanulás Európai Képesítési Keretrendszere (EKKR) A Europe Direct szolgáltatás az Európai Unióval kapcsolatos kérdéseire segít Önnek választ találni.

Részletesebben

S XL Ruházati kis- és nagykereskedelmi rendszer

S XL Ruházati kis- és nagykereskedelmi rendszer S XL Ruházati kis- és nagykereskedelmi rendszer A ruházati kereskedelemmel (azon belül is főként az egyszerre kis- és nagykereskedelemmel) foglalkozó cégek a mindennapi ügyvitel során számos olyan problémával

Részletesebben

Üzleti tanácsok. részére

Üzleti tanácsok. részére Üzleti tanácsok fejlõdõ vállalkozások részére 2015 NEKÜNK FONTOS A FEJLŐDÉS, FŐLEG HA AZ ÖNÉ. KISVÁLLALKOZÁSOK FINANSZÍROZÁSA Szeretné zökkenőmentessé tenni vállalkozása mindennapi pénzügyeit és biztosítani

Részletesebben

02SZ. HU 2014. Megfelelő-e a preferenciális kereskedelmi megállapodások kezelése? Különjelentés EURÓPAI SZÁMVEVŐSZÉK

02SZ. HU 2014. Megfelelő-e a preferenciális kereskedelmi megállapodások kezelése? Különjelentés EURÓPAI SZÁMVEVŐSZÉK HU 2014 02SZ. Különjelentés Megfelelő-e a preferenciális kereskedelmi megállapodások kezelése? EURÓPAI SZÁMVEVŐSZÉK EURÓPAI SZÁMVEVŐSZÉK 12, rue Alcide De Gasperi 1615 Luxembourg LUXEMBURG Tel. +352 4398-1

Részletesebben

ELOoffice 10 Egyszerűen. Jobban. Szervezett.

ELOoffice 10 Egyszerűen. Jobban. Szervezett. Egyszerűen. Jobban. Szervezett. Az Ön ELO partnere: ELO Digital Office Kft., Budapest 1117, Kékperje utca 6. http://www.elo.com - info-hungary@elo.com ELO Digital Office CH AG, Industriestr. 50b, CH-8304

Részletesebben