TESZ ÉRTED! TESZ ÉRTED! Mit tesz, ha az autója műszerfala azt jelzi, hogy alacsony az olajszint?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TESZ ÉRTED! TESZ ÉRTED! Mit tesz, ha az autója műszerfala azt jelzi, hogy alacsony az olajszint?"

Átírás

1 TESZ ÉRTED! TESZ ÉRTED! Vannak fizikai tünetei, amik hosszú távon sem akarnak megszűnni? Az összes kezelés ellenére sem javul az állapota? Rendszeresen szed gyógyszereket? Elgondolkozott már a belebetegedni valamibe kifejezés értelmén? Nem érzi úgy, hogy a tünetek kezelése helyett a probléma gyökereit kellene megkeresni? Mit tesz, ha az autója műszerfala azt jelzi, hogy alacsony az olajszint? A) Ragtapasszal gyorsan leragasztja a kijelzőt, és nyugodtan tovább vezet. B) Elvégzi az olaj feltöltését, és ezzel eléri, hogy a kijelző kialudjon. TESZ Egészség- és Életmódközpont - Vác 2600 Vác, Cházár András utca 17. telefon: fax: Az A) választ nem sokan választanák. Pedig éppen ezt tesszük, amikor csak tüneteinkre koncentrálunk, és azokat igyekszünk elnyomni, ahelyett, hogy a valódi okot keresve szüntetnénk meg az alacsony olajszintre vonatkozó jelzést, azaz a tüneteket. Egy autónál természetes a hiba okának megkeresése és kiiktatása. Saját szervezetünk esetében miért nem az? Mire vár még? Vegye kezébe saját egészségét, és legyen önmaga gyógyítója!

2 LÉGMENTES COLON-HYDROTERÁPIA plusz LÉGMENTES COLON-HYDROTERÁPIA PLUSZ Tudta, hogy az immunrendszerünk 70%-a a vastagbélben van? egy átlagos életvitelű ember szervezetében felhalmozódott káros anyagokkal teli bélsár, bélsárkő-lerakódás mennyisége 3-18 kg (!) is lehet? Rossz hír, hogy a fiataloknál a sok stressz és egészségtelen étkezési szokások miatt már pang a vastagbél, nincs rendesen széklet. napi 2-3 székletre lenne szükség, hogy ne rothadjon, mérgezzen az ételmaradvány az emésztőrendszerben! a lerakódásokkal teli pangó vastagbég sok betegség egyik kiváltó oka? a hashajtók víztelenítik a szervezetet és elkerülve a bélfalra tapadt lerakódásokat, nem végzik el a szükséges vastagbél öblítést? hagyományos beöntéssel csak a vastagbél első 1/3-a tisztítható ki? A kezelést követően immunrendszere elindítja a méregtelenítő és gyógyító folyamatokat: Szabadítsa meg szervezetét a lerakódásoktól, a pangó, mérgező salakanyagoktól a vastagbél megtisztításával! Tisztuljon meg belülről, válassza a természetes méregtelenítést, amit már Hippokratész is használt! A forradalmian új kezelés biztonságos, fájdalommentes és 95%-kal hatékonyabb, mint a hagyományosan elterjedt colon-hydroterápia. elindul a sejtszintű méregtelenítés (intoxikáció) a fogyás gyors és tartós lesz megtisztul a bőr, eltűnnek a pattanások, foltok javul az emésztés, megszűnnek a puffadások, napi 2-3 széklet lesz meggyógyulhat az aranyér jó közérzete lesz, energikusnak, felszabadultnak érzi magát normalizálódhat a vérnyomás legtöbbször megszűnnek az állandó fejfájások, javulhatnak az ízületi, mozgásszervi problémák aktivizálódik az immunrendszer, így látványos javulás áll be eddig akut betegségekben Légmentes Colon-HydroTerápia Plusz kezelés (LCHTP) videók a honlapon SZILÁGYI LÁSZLÓ mobil:

3 NES ÁLLAPOTFELMÉRÉS NES ÁLLAPOTFELMÉRÉS Egészségi állapotunkban csak úgy érhetünk el tartós javulást, ha ismerjük a probléma okát. A NES-állapotfelmérés kvantum-elektrodinamikai alapon egyesíti a biológiát és a fizikát a gyógyászatban. Egy néhány másodperces, teljesen fájdalommentes mérés során több mint 140 egészséggel kapcsolatos információt kapunk: A NES-állapotfelmérés hatékony eszköz a fizikai tünetek kiváltó okainak felderítésében, lehetővé téve a személyreszabott terápia kialakítását. a fő szervrendszerek állapotáról a gócok, az energetikai elakadások és az információáramlás blokkjairól az anyagcsere folyamatokról és a méreganyagfelhalmozódásról az egyéni érzékenységekről (pl: laktóz, glutén) a tápanyag-ellátottságról és a felszívódási zavarokról az izom-és csontrendszer állapotáról a negatív érzelmek jelenlétéről, valamint a betegségek lelki hátteréről Solti Zsuzsanna mobil:

4 KRONOBIOLÓGIAI PSZICHOGENETIKA KRONOBIOLÓGIAI PSZICHOGENETIKA A születési dátumunkból megállapítható, hogy milyen egész életünkre kiható tulajdonságokkal születtünk. A kronobiológia energetikai oldalról szemléli az emberi tulajdonságokat és kapcsolatokat. A kronobiológia segíthet jobban megismerni és elfogadni önmagunkat és társunkat felismerni, hogy egy kapcsolat hogyan működhet jól, és mik a megoldandó problémák megtudni, milyen munkában lehetünk a leghatékonyabbak, és milyen adottságokkal bírunk megérteni, miért vonzódunk akaratlanul valakihez, és miért taszítanak mások megtudni, hogy milyen betegségekre (elváltozásokra) vagyunk hajlamosak és hogyan előzhetjük meg azokat A kronobiológiai pszichogenetika az egyén születésének napján jellemző kozmikus, energetikai jellemzőket, és azoknak a személyiség kialakulására tett hatásait vizsgálja. BERECZ TAMÁS mobil:

5 HOLISZTIKUS MASSZÁZS HOLISZTIKUS MASSZÁZS A holisztikus a görög holos szóból ered, jelentése: teljes, egész. A holisztikus szemlélet az embert egésznek tekinti, feltételezi a test, a lélek és a szellem egységét. Pszichológiai szempontból minden érzelmi probléma, betegség, konfliktus lenyomatot hagy a testben, amelyek által energetikai blokkok jönnek létre. Ezek a blokkok mintegy páncélként jelennek meg, és azt eredményezik, hogy az ember elveszíti saját magát, és egységes, egész ember helyett csupán részek maradnak. Ennek következtében diszharmónia jelenik meg, amely rossz közérzetben, kapcsolati és munkahelyi problémákban, valamint krónikussá vált testi panaszokban manifesztálódik. A holisztikus masszázs feladata, hogy egyfajta testorientált pszichoterápiaként a szellem, a lélek és a test szintjén egyaránt feloldja a blokkokat, és visszaállítsa az ember egységét. A holisztikus masszázs egyfajta testorientált pszichoterápia által igyekszik helyreállítani a test, a lélek, és a szellem egységét, hiszen egyszerre dolgozik a személyiség fejlesztésével, a blokkolt érzelmekkel, és a testtel. BERECZ TAMÁS mobil:

6 NORDIC WALKING NORDIC WALKING Ülőmunkát végez? Túlsúlyos? Fáj a hát, a válla, vagy a dereka? Szeretné javítani kondícióját, vagy növelné edzettségi szintjét? Miért válaszd a Nordic Walkingot? A botok helyes használata tehermentesíti az ízületeket A test izmainak közel 90%-át megmozgatja 20-25%-kal nagyobb kalória felhasználás, mint klasszikus gyaloglás esetén A természetben, a friss levegőn végezhető mozgás Oldja a stresszt, javítja a testtartást Ideális kezdő sport azok számára, akik már régebb óta nem mozogtak Az év minden napján, minden terepen, egyszeri anyagi ráfordítással űzhető sportág. Tegyél egy lépést az egészségedért! A Nordic Walking szabadban űzhető, könnyen elsajátítható, olcsó és egészséges mozgásforma. Több mint egyszerű gyaloglás, hiszen a test izmainak 90%-át megmozgatja. A Nordic Walking-gal hétvégi túrázók és rendszeresen sportolók egyaránt hatékonyan növelhetik teljesítményüket. Ha szeretne megismerkedni a Nordic Walkinggal, vegyen részt 1 napos alaptechnika oktatásunkon, ősztől pedig várjuk rendszeres edzéseinken! PAJOR TIBOR mobil:

7 Kundalíni jóga / Aikido / Tai Chi Kundalíni jóga / Aikido / Tai Chi Kundalín jóga A kundalíni jóga más, mint amit eddig gondolt a jógáról! Elméleti ismeretek és gyakorlati feladatok, valamint légzésen alapuló erős energiahasználat: Légzéstechnika Relaxáció Testérzet Meditáció Problémák feldolgozása Öngyógyítás Jóga: Som Gábor Imre Aikido Az Aikido egy valódi budo, vagyis harcművészet. A japán katonai harci művészetek történelmi tradícióiból alakult ki. Komolyan gyakorolva több mint taktika és önvédelmi technikák ismerete: az aikido a lélek tökéletesítésének tudománya. Seiwakan Dojo (Vác, Nagymaros, Göd) Tradicionális harc- és mozgásművészetekkel az egészséges életért, ahol minden mozdulatnak és a légzésnek jelentősége van. A test, a lélek és a szellem megnyugtató egyensúlyba kerül, az energiablokkok oldódnak, a szervezet regenerációs- és ellenálló képessége megnő. Tai chi Sok embert tart vissza a fitnesstől, vagy egyéb sportfajták végzésétől a testi gyengeség, a túlsúly, az idős kor, és egyéb fizikai problémák. Ilyen esetekben is a legtökéletesebb módszer a több ezer éve bevált TAI-CHI CHUAN, amelyet nálunk megtanulhat, ezáltal újraformálhatja testét, visszanyerheti lelki egyensúlyát és meghosszabbíthatja életét. Aikido, Tai chi: Dóczi Sándor 4. dan SZILÁGYI LÁSZLÓ mobil:

8 esztétikus fogászat / SZÁJsebészet esztétikus fogászat / SZÁJsebészet Klinikai felmérések alapján bizonyítható, hogy a magyar lakosság körében 30 éves kor körül megjelenik a fogágybetegség valamely formában a nem megfelelő fogápolás miatt. Tünetei lehetnek fogínyvérzés, az ínyszél elmozdulása, ínysorvadás, tasakok képződése, szájszag, fogak meglazulása. Ha tüneteket észlel, ne várjon! Mielőbb keresse fel rendelőnket, hogy a megfelelő kezeléseket elvégezhessük. Noha a korszerű technológiának köszönhetően reménytelennek tűnő fogakat is meg lehet menteni, vannak olyan fogak, amelyeket végleg el kell távolítani. Foghiány pótlására a fogbeültetés a legoptimálisabb módszer! Természetes igény, hogy ügyfeleink az elvesztett fogaikat a megmaradt ép fogak lecsiszolása nélkül tudják pótoltatni. Napjainkra a fogbeültetés mindenki számára hozzáférhető beavatkozássá fejlődött, az alkalmazott titán implantátumok tökéletesen helyettesítik az elvesztett fogakat. A fogászati és szájsebészeti kezelések hallatán a legtöbb ember, fájdalmas beavatkozásokra gondol. A modern eljárásoknak - eszközöknek és érzéstelenítőszereknek - köszönhetően ezek a kezelések már fájdalommentesen elvégezhetők. A szép mosolyért és az egészséges fogakért! Fájdalommentes esztétikai kezelések és professzionális implantológiai (fogbeültetés) szolgáltatások. A fogászati munka elengedhetetlen része a professzionális fogászati röntgen felvételek használata. 20 éves tapasztalattal és modern röntgen berendezésekkel segítjük saját és a környék fogorvosainak munkáját. Dr. Sándor Viktória fogszakorvos Dr. Gyulai Gaál Szabolcs szájsebész, implantológus Szilágyi Lászlóné fogászati röntgen wwwvacifogaszat.hu

9 ARCDIAGNOSZTIKA ARCDIAGNOSZTIKA Az arcdiagnosztikai elemzést annak ajánljuk, aki Az arcdiagnosztika az arcvonásokból, az egyes arcrészek arányaiból, méretéből és a ráncokból következtet az egyéni jellemvonásokra, tulajdonságokra, lehetőségekre és a lelki problémákra. Általuk tudatosíthatjuk, kik vagyunk valójában, mire vagyunk képesek, mik a lehetőségeink és melyek a legfontosabb feladataink, amelyekkel szembesülnünk kell életünk során. szeretné jobban megismerni személyisége olyan oldalait, amelyeket eddig nem tudott, vagy nem mert érvényesíteni szeretne egy olyan, minden percben használható tudás birtokába jutni, amellyel akár magánéletében, akár munkahelyén tudatosan képes dönteni, és ezáltal egyre inkább saját maga tudja irányítani az életét fontosnak tartja megtudni, hogyan hatnak a gyermekkori események felnőttkori döntéseinkre, és hogyan lehet ezeknek az utaknak új irányt szabni segítséget igényel a számára legmegfelelőbb munka, vagy karrier megtalálásában úgy érzi, nem találja a helyét, és kíváncsi rá, hol és hogyan érvényesítheti tulajdonságait, képességeit szeretne néhány percnyi arc-tanulmányozás során számos információ birtokába jutni más emberekről általában jobb emberismerő akar lenni, hogy képes legyen jobban elfogadnia saját magát és ezáltal mást is, legyen szó párkapcsolatról, gyermekekről, szülőkről, munkatársakról gyarmati orsolya mobil:

10 LÉGMENTES COLON-HYDROTERÁPIA PLUSZ KEZELÉS SZÁJ H IGIÉN IA, FOGÁ SZ AT, SZÁJ S EB ÉSZE T T R A N S Z P E R S ZO N ÁLI S P S ZI C H O LÓGI A ÉLETMÓD- és ÉTKEZÉSI TANÁCSADÁS KUNDALINI JÓGA / AIKIDO / TAI CHI STÍLUS TRÉNING ÉS TANÁCSADÁS H O LI S ZTIK U S M A S S ZÁZ S N E S ÁLL A P O T F E L M É R É S A R C D I A G N O S ZTIK A N O R D I C W A LKI N G KRO N O BIO LÓGIA TARTÓS FOGYÁS tesz érted! Vegye kezébe saját egészségét, és legyen önmaga gyógyítója! *TESZ11101* Ft Vásárlási utalvány Az utalvány összege szabadon választható, befizetést követően (2600 Vác, Cházár A. u. 17.; tel: ) az utalvány munkatársunk aláírásával és a befizetés dátumával ellátva érvényesíthető. Az érvényesített utalvány szabadon átruházható, nem másolható, és szigorúan sorszámozott. A részletes feltételek és igénybe vehető szolgáltatások a oldalon olvashatók dátum aláírás értékben felhasználható a TESZ Egészség-és Életmódközpont szolgáltatásainak igénybevételére. Lepje meg szeretteit, családtagjait, párját központunk szolgáltatásaival! A TESZ Egészség-és Életmódközpont szolgáltatásai

A technika, szakember, tréner segítségével könnyen elsajátítható és csak így van értelme és hatása.

A technika, szakember, tréner segítségével könnyen elsajátítható és csak így van értelme és hatása. Nordic Walking A Nordic walking vagy ski walking(skandináv gyaloglás) egy sportág, amely egyesíti a gyaloglás/futás és a sífutás előnyeit. Óriási különbség a sétához képest a botok használata, amelyek

Részletesebben

Erényi Optika INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN. díjmentes kipróbálással! Jöjjön el megéri = Erényi. egészségügyi szolgáltatásokat

Erényi Optika INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN. díjmentes kipróbálással! Jöjjön el megéri = Erényi. egészségügyi szolgáltatásokat 2010/III. ÉVFOLYAM/5. SZÁM www.egeszsegbar.hu Csak a gyenge szereti önmagát, az erős egész nemzeteket hordoz szívében" (Széchenyi István) INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN Mo s t v a n itt a z i d e j e a s z

Részletesebben

Az egészség forradalmian újszerű útja a biorezonancia

Az egészség forradalmian újszerű útja a biorezonancia Az egészség forradalmian újszerű útja a biorezonancia BRT Napjainkra teljes mértékben bebizonyosodott, hogy az emberi szervezet több annál, mint egyedülálló, független anyagi részecskék halmaza. A szervezetet

Részletesebben

WELLNESS INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN

WELLNESS INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN 2010/III. ÉVFOLYAM/4. SZÁM A szeretet és a békesség, fiam, a legkisebb kunyhóban is elfér. Nem mindég a nagy házakban élnek boldog emberek. (Wass Albert) INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN Nyerje vissza egészséges

Részletesebben

Július specialistája Dr. Pácz Alexandra

Július specialistája Dr. Pácz Alexandra GYÓGYHÍR 2015. július X. évfolyam 7. szám Digitális tartalommal www.gyogyhir.hu magazin 7 tipp az útipatika összeállításához Népbetegség Magasabb súly, rövidebb élet Rejtett kapcsolatok Napozás és herpesz

Részletesebben

fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô

fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô 2010/3 ingyenes magazin fitmagic.hu fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô BEVEZETÔ IMPRESSZUM Kedves Olvasó! Varázsige: FIT MAGIC! Sportos ötletek sztároktól és edzôktôl, táplálkozási tanácsok

Részletesebben

Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg látja azt meg. /Egyiptomi közmondás/

Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg látja azt meg. /Egyiptomi közmondás/ Nyugdíjas Akadémia Csorna, 2012. november 7. EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg látja azt meg. /Egyiptomi közmondás/ A legtöbb ember akkor ébred tudatára, hogy egészsége

Részletesebben

Erényi Optika INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN. Jöjjön el megéri = Erényi

Erényi Optika INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN. Jöjjön el megéri = Erényi 2011/IV. ÉVFOLYAM/1. SZÁM www.egeszsegbar.hu A szeretet mindennél több, és mindennél erősebb. Még a törvénynél is, amit könyvekbe írva őriznek." (Wass Albert) INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN Egészséges fogak

Részletesebben

Dóm Hotel**** és Étterem INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN

Dóm Hotel**** és Étterem INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN A világ amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül. (Albert Einstein) www.egeszsegbar.hu INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN 2010/III. ÉVFOLYAM/1.

Részletesebben

www.goldinform.hu INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN 2008/ I. ÉVFOLYAM / 1. SZÁM

www.goldinform.hu INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN 2008/ I. ÉVFOLYAM / 1. SZÁM www.goldinform.hu INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN 2008/ I. ÉVFOLYAM / 1. SZÁM Onkológus beszél a rákról Mit javasol egy orvos-természetgyógyász a daganatos betegeknek? Mégis kinek az élete? (Rák a pszichológus

Részletesebben

Az atlétika zászlóvivôje

Az atlétika zászlóvivôje 16 Az atlétika zászlóvivôje A pekingi olimpiáról minden résztvevô elmondhatja, hogy felejthetetlen élmény volt, de Pars Krisztián biztos, hogy még unokáinak is mesélni fogja a kalapácsvetô történetét,

Részletesebben

PREVENTIV TEAM 2000 EÜ. SZOLG. KFT. 6795 BORDÁNY, Szent István tér 2.

PREVENTIV TEAM 2000 EÜ. SZOLG. KFT. 6795 BORDÁNY, Szent István tér 2. I N G Y EN E S K ÖZ ÉR Z E T I M A G A Z I N 2010/ III. ÉVFOLYAM/ 3. SZÁM Hogy az ember képes változtatni önmagán és úrrá lenni sorsán ezt minden elme tudja, amelyik felismerte a megfelelő gondolkodás

Részletesebben

E Sped 2003 Kft Egészségterv

E Sped 2003 Kft Egészségterv E Sped 2003 Kft Egészségterv Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 1. Az egészségről... 3 1.1 Az egészség fogalma, összetevői... 3 1.2 Magyarországi nézetek, általánosságok a köztudatban... 4 1.3 Az elmúlt évek

Részletesebben

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR Nemzetközi Kommunikáció szak Nappali tagozat Reklám szakirány

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR Nemzetközi Kommunikáció szak Nappali tagozat Reklám szakirány BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR Nemzetközi Kommunikáció szak Nappali tagozat Reklám szakirány A WELLNESS JELENTŐSÉGE A CIVILIZÁCIÓS BETEGSÉGEK MEGELŐZÉSE VALAMINT A GAZDASÁG

Részletesebben

Kamilla Egészségcentrum. Fõ támogató:

Kamilla Egészségcentrum. Fõ támogató: Mit jelent számunkra az egészség? Ön is allergiás? Pár szóban arról, hogyan lehetnek gyerekeinek egészséges fogai Nem minden arany, ami fénylik! Kulcs az egészséges táplálék! A hagyományos kínai gyógyászat

Részletesebben

Vegyen részt életmódváltó programunkban!

Vegyen részt életmódváltó programunkban! Vegyen részt életmódváltó programunkban! Európai Szociális Alap Életmód váltás Ha életmódot kívánunk váltani, első lépésben meg kell tanulnunk az egészséges életmód alapjait: hogyan kell változtatni mindennapi

Részletesebben

INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN

INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN 2010/III. ÉVFOLYAM/2. SZÁM INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN www.egeszsegbar.hu "A boldogság titkát nem akkor lehet megtalálni ha többre törsz, hanem hogyha kifejleszted a képességet, hogy élvezd a kevesebbet"

Részletesebben

Takáts Péter. Menedzserkalauz 2. Az organikus szemlélet gyakorlati kérdései

Takáts Péter. Menedzserkalauz 2. Az organikus szemlélet gyakorlati kérdései Takáts Péter Menedzserkalauz 2. Az organikus szemlélet gyakorlati kérdései Új mani-fest Budapest, 2009 Tartalom 9. Az idő és az ember viszonyáról 11 10. Az értekezletek elmélete 31 11. A jövő és a menedzsment

Részletesebben

NORDIC WALKING 2011.

NORDIC WALKING 2011. 1 NORDIC WALKING 2011. 1 2 Készült: A TURUL LINE ALBA TRIMM Szabadidő Sportegyesület megbízásából Összeállította: Rendeki Lajos Felelős kiadó: Törjék György 2 3 Tisztelt Sportbarátunk! Leendő Botostársunk!

Részletesebben

fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô

fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô 2015/1 ingyenes magazin fitmagic.hu fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô Kézből, szeretetből 2015 tavasz-nyár Pólus Futónap 19. Palota Kupa Mindenkit szeretettel várunk 2015. március 28-án

Részletesebben

GYÓGYHÍR. magazin. Február specialistája Dr. Csermák Balázs. tipp Hogyan válasszunk gyógyfürdőt? Sokat jelentő köhögés.

GYÓGYHÍR. magazin. Február specialistája Dr. Csermák Balázs. tipp Hogyan válasszunk gyógyfürdőt? Sokat jelentő köhögés. GYÓGYHÍR 2015. február X. évfolyam 2. szám Digitális tartalommal www.gyogyhir.hu magazin Influenza Sokat jelentő köhögés 10 tipp Hogyan válasszunk gyógyfürdőt? Február specialistája Dr. Csermák Balázs

Részletesebben

NES Terápia - A jövő terápiája!

NES Terápia - A jövő terápiája! Minden élőlényt, beleértve a földet is számtalan elektromágneses mező veszi körül. Ezeknek a mezőknek különböző geometriai alakjuk van és a csakrákban, meridiánokban mozgó energia és a tudatosság hozza

Részletesebben

Egészségről Betegségről GYÓGY-MÓD. Lökéshullám terápia csúcstechnológia a fizikoterápiában! Az orvos, aki válaszol: Dr. Szemenyei Mónika reumatológus

Egészségről Betegségről GYÓGY-MÓD. Lökéshullám terápia csúcstechnológia a fizikoterápiában! Az orvos, aki válaszol: Dr. Szemenyei Mónika reumatológus 2013. ŐSZ ingyenes kiadvány Lökéshullám terápia csúcstechnológia a fizikoterápiában! Az orvos, aki válaszol: Dr. Szemenyei Mónika reumatológus Ízületi gyulladás esetén mielőbb keressen fel ortopédust!

Részletesebben

Fogyás Jó Közérzettel program

Fogyás Jó Közérzettel program Fogyás Jó Közérzettel program Jó Közérzet Központ Üdvözlöm! Csányi Henrietta vagyok a Jó Közérzet Központ szakmai vezetője. Segíteni szeretnék Önnek abban, hogy elérje az ideális testsúlyát és azt meg

Részletesebben

A gyerekek és az Energy. Depresszió: nem kilátástalan! Az Energy és a sport 2014/3. A szülők tapasztalataiból. Mezei Tünde írása

A gyerekek és az Energy. Depresszió: nem kilátástalan! Az Energy és a sport 2014/3. A szülők tapasztalataiból. Mezei Tünde írása 2014/3 www.energy.sk A gyerekek és az Energy A szülők tapasztalataiból Depresszió: nem kilátástalan! Mezei Tünde írása Az Energy és a sport Életmód- és szemléletváltás felé 2014. március Iránytű Megtörtént

Részletesebben

101 MÓDSZER A FIATALSÁG MEGŐRZÉSÉHEZ

101 MÓDSZER A FIATALSÁG MEGŐRZÉSÉHEZ 101 MÓDSZER A FIATALSÁG MEGŐRZÉSÉHEZ TARTALOM : BEVEZETÉS...5 1. FEJEZET...7 Természetes élelmiszerek fogyasztása...7 2. FEJEZET...13 Élénkítő gyakorlatok...13 3. FEJEZET...22 A természetes szépség...22

Részletesebben

A TESTMOZGÁS FONTOSSÁGA ÉS A CHI-GÉP

A TESTMOZGÁS FONTOSSÁGA ÉS A CHI-GÉP A TESTMOZGÁS FONTOSSÁGA ÉS A CHI-GÉP Brian Tracy, az emberi teljesítőképesség világhírű kutatója, a "Maximális teljesítmény" c. könyv szerzője, aki számtalan országban tart előadást a legnagyobb cégek

Részletesebben

Sportágválasztási kisokos - www.mitsportoljak.hu

Sportágválasztási kisokos - www.mitsportoljak.hu 2. oldal Üdvözöllek! Gergelyfi Róbert vagyok, a mitsportoljak.hu weboldal elindítója, tulajdonosa. Magam is rendszeresen sportolok. Legjobban szörfözni és kerékpározni szeretek, de ezek mellett fiaimmal

Részletesebben

Sportágválasztási kisokos - www.mitsportoljak.hu

Sportágválasztási kisokos - www.mitsportoljak.hu 2. oldal Üdvözöllek! Gergelyfi Róbert vagyok, a mitsportoljak.hu weboldal elindítója, tulajdonosa. Magam is rendszeresen sportolok. Legjobban szörfözni és kerékpározni szeretek, de ezek mellett fiaimmal

Részletesebben

KS-500 VITALITÁSNÖVELŐ, GERINCTORNÁZTATÓ KÉSZÜLÉK LEVEGŐÁGGYAL A GENFI TALÁLMÁNYI KIÁLLÍTÁSON ARANYÉREMMEL KITÜNTETETT TERMÉK

KS-500 VITALITÁSNÖVELŐ, GERINCTORNÁZTATÓ KÉSZÜLÉK LEVEGŐÁGGYAL A GENFI TALÁLMÁNYI KIÁLLÍTÁSON ARANYÉREMMEL KITÜNTETETT TERMÉK KS-500 VITALITÁSNÖVELŐ, GERINCTORNÁZTATÓ KÉSZÜLÉK LEVEGŐÁGGYAL A GENFI TALÁLMÁNYI KIÁLLÍTÁSON ARANYÉREMMEL KITÜNTETETT TERMÉK ÉVENTE MINTEGY 300.000 BETEG ESIK KI TÖBB HÉTRE A MUNKÁJÁBÓL ÉVENTE 500.000

Részletesebben