Electrolux újdonságok 2008

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Electrolux újdonságok 2008"

Átírás

1 Electrolux újdonságok 2008

2 2 Electrolux global design Electrolux: az átgondolt design megalkotója Award Winner 2007 Környezetünk védelméért Az Electrolux Csoportot a termékek tervezésekor az a cél vezérli, hogy csökkentse a környezetre ártalmas tényezőket. Figyelemmel kíséri az anyagfelhasználást és az energiafogyasztást a környezetvédelem szempontjából, hogy elkerülje a felesleges anyaghasználatot és környezetszennyezést. A környezetvédelmi előírásokat proaktívan alkalmazza, és arra törekszik, hogy beszállítói is ugyanazokat a környezetvédelmi elveket kövessék, mint amire az Electrolux törekszik ben az Electrolux Csoport elnyerte az Európai Unió díját az energiafelhasználás csökkentése érdekében végzett tevékenységéért.

3 Electrolux global design 3

4 4 electrolux inspiro sütő EOC69400X Inspiro: a sütő, ami tudja, hogyan kell főzni Az Inspiro sütő a legújabb példája az Electrolux innovatív háztartási készülékeinek. Igazi élménnyé és valóságos kalanddá teszi a főzést. Ez a sütő okos, így Ön megengedheti magának azt a luxust, hogy merész legyen. Kinek kell a használati útmutató? A legtöbb vásárló szeret főzni és biztos akar lenni az eredményben, de nem akar foglalkozni a használati útmutató olvasgatásával és azzal, hogy folyamatosan felügyelje az ételt a sütőben. Használt már olyan új gépet valaha is, amelynek nem olvasta el a használati útmutatóját? Vagy volt már olyan, hogy elnézte a sütési időt egy recepthez? Előfordult már, hogy vacsorája égett maradványait ki kellett dobnia? Ennek mostantól vége. Az Electrolux Inspiro Európa első intelligens sütője. Figyelembe véve az emberek főzési szokásait, az Electrolux kifejlesztett egy olyan sütőt, amely mindenről gondoskodik. A család számára gyorsan elkészíthető hétköznapi ételektől, a húsz vendég számára készített többfogásos vacsorákig. Szeretne tökéletes ételeket? Egy egyszerű beállítással Önnek csak ki kell választania az ételtípust és a húsételekhez azt is, hogyan legyen elkészítve (kissé, közepesen vagy jól átsütve), a többiről a sütő gondoskodik. A sütő érzékelői az első hőhullámból választ kapnak a sütés paramétereit illetően. A sütés módját, a hőmérsékletet és az időt a sütő számolja ki, az energiafelhasználás és a hőmérséklet érzékelésével. És mi lesz a nagyi sütijével? Ha egyedi beállításokra van szüksége, mindig használhatja a manuális üzemmódot, így a sütő beállításait a családi receptekhez igazíthatja. Mindent megcsinál, beleértve a tisztítást is Az Inspiro nem csak azt tudja, hogyan kell sütni, arra is képes, hogy megtisztítsa önmagát a pirolitikus tisztítás segítségével. A pirolízis-funkció kiválasztásakor a sütő tér felmelegszik 500 C-ra és eltávolítja a sütésből származó makacs szennyeződéseket, csupán finom hamut hagyva maga után, amely könnyedén kitörölhető egy nedves ruhával. Nem csak okos, figyelmes is Miután elkészült az étel, a sütő jelez Önnek, kikapcsolja a fűtőszálakat és elindítja a hűtő ventilátort. A visszamaradt hő egy ideig melegen tartja az ételt a sütőben. Ha hosszabb ideig melegen szeretné tartani az ételt, könnyen megteheti a melegen tartó programmal, amelyet a különleges beállításoknál talál a menüben.

5 EOC69400X electrolux inspiro sütő 5

6 6 electrolux inspiro sütő EOC69400X Szinte önállóan süt, s az Ön kényelméről is gondoskodik Könnyen eltávolítható üvegajtó A sütő ajtajának külső és belső felülete is fényezett, így egyszerűen tisztítható. Az ajtóüveg 4 rétege egyszerűen, szerszámok használata nélkül kipattintható, kiemelhető és eltávolításukhoz az ajtót sem szükséges levenni. Hűvös ajtó A készülék folyamatosan hűti ajtaját, így nem fordulhat elő, hogy a családtagok megégessék a kezüket. A felületi hőmérséklet maximum 40 C lehet, átlagos használat esetén. Gyerekzár A vezérlő panelen van egy beállítás, ami megakadályozza, hogy a gyerekek babrálhassák a kapcsolót. Mechanikus ajtózár Ez az ajtózár megakadályozza, hogy a gyerekek kinyithassák a sütő ajtaját. Vezérlőpanel Az elegáns, vízszintes fénycsík jelzi, hogy a sütő működik. Működéskor minden jelzés háttérfénnyel van megvilágítva. Amikor a készülék ki van kapcsolva, csak az óra világít. Ujjlenyomatmentes felület Mostantól az Ön sütője mindig csillogni fog az ujjlenyomatálló bevonatnak köszönhetően. Forgónyárs A forgónyárs praktikus eszköz pl. sült csirke készítéséhez. Egyszerűen csak behelyezi a forgónyárs végét a motorizált foglalatba a sütő hátsó falán. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi, hogy amikor a sütés befejeződött, a forgónyársat biztonságosan távolítsa el.

7 EOC69400X electrolux sütés 7 Igazi szakáccsá válhat mindössze 3 lépésben 1 Az automata sütési mód kiválasztásakor az érintőkapcsolóval válassza ki az ételfajtát, amit készít. Öt kategória áll rendelkezésére: süteménysütés, hússütés, gyorsételek, sütőben készítendő ételek és pizza. 2 Fordítsa el a kapcsolót a kívánt recept kiválasztásához. Helyezze az ételt a sütőbe a kijelző utasításainak megfelelően. A sütő mutatja, hogy melyik polcra kell a tepsit rakni, illetve figyelmeztet a húshőmérő használatára is. 3 A sütő automatikusan kiválasztja a megfelelő hőmérsékletet és sütési módot. A fejlett érzékelőrendszernek köszönhetően az Inspiro az elkészítési időt is kiválasztja, ezután pedig a sütő magától bekapcsol. Minden eshetőségre felkészülve, az Inspiro lehetővé teszi az elkészítési idő meghosszabbítását annak érdekében, hogy a receptet személyes ízléséhez igazíthassa.

8 8 electrolux főzés EHD60125P Gyorsaság és biztonság A főzés az egyik legfontosabb dolog az életben. Semmi sem tesz minket boldogabbá, mint amikor megvendégeljük baráti körünket vagy családunkat egy ínyenc vacsorával és begyűjtjük a séfnek járó dicséretet. Ha Ön eddig gáz főzőlapot használt, akkor van Önnek egy jó ajánlatunk. Itt az Electrolux indukciós főzőlap. Ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint amiket Ön a gázfőzőlapban szeret gyors reakció és pontosság. Csak éppen jobb annál. Biztonságosabb és hatékonyabb energiafelhasználást biztosít. Nincs égési vagy sérülési kockázat, ráadásul könnyű tisztítani Az indukciós főzés biztonságot is hoz a konyhájába, mivel az indukciós felület nem melegszik fel. Hogy lehetséges ez? Az a magyarázat, hogy a hő a főzőedényben termelődik, ezáltal a lapot tisztítani is könnyebb. Ezenkívül a főzőfelület automatikusan kikapcsol, amikor Ön leveszi az edényt róla, ami egyértelműen biztonságosabbá teszi. Háromszor gyorsabb A felmelegedési idő rendkívül gyors vízforraláskor háromszor gyorsabb más elektromos melegítőrendszereknél. Ez akár 30%-kal kevesebb energiafogyasztást jelent. Az azonnali reakciónak és a finom szabályozásnak ez a kombinációja ahogyan már korábban említettük, a technika csúcsa azok számára, akik szeretnek főzni. EHD60125P A vezérlés új generációja Az Electrolux új Direct Access főzőlapjával Ön nemcsak az indukció előnyeit és a legmodernebb főzési technikát élvezheti, hanem az új fejlesztésű vezérlőpanel kényelmét is, amely a kívánt főzési szint kiválasztásának legkényelmesebb módját kínálja Önnek. Az eszközt kétféleképpen működtetheti: végighúzza az ujját 0 -tól 9 -ig vagy az A -ig a kívánt főzési szint kiválasztásához, vagy kiválaszthatja közvetlenül a főbeállítások egyikét, amely a sáv fölé írt 3, 5, 8 vagy B lehet. EHD60150P

9 EHD60150P electrolux főzőlap 9

10 10 electrolux különlegességek EBA60010X Az Ön kényelméért Ha Ön kávérajongó, van valamink az Ön számára. Az új beépített eszpresszó- és kávégép, az Espresso4You, ami jól illeszkedik egy szép és okos konyhába. A XIX. század végén Olaszországban egy nápolyi kávézó tulajdonosa megelégelte a kávékészítéssel töltött hosszú időt és az abból eredő aromaveszteséget. A milánói Bezzera úr technikai segítségével megépítette az első eszpresszó gépet. Az alapelv az, hogy a magas nyomásnak köszönhetően a kávéban lévő olajok kiengedik aromájukat, amiket a krém [=a kávé felszínén lévő vékony sárgás hab] magába zár. Mi pedig ezt az elvet továbbfejlesztettük és finomítottuk az új Espresso4You eszpresszóés kávégépünkben. A kávé elegáns élvezete Az Espresso4You egy ultramodern, ultravékony készülék, amely minden alkalommal frissen őrölt kávébabból készült kávét készít. Beépített kávédarálóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy elektronikusan állítsa be a kávé erősségét és mennyiségét. Ez az elegáns készülék a kávé élvezetének egy új és könnyebb módját ajánlja. A kávé elkészítése másodpercbe telik. A hosszú kávé készítése pedig másodperc, tehát legfeljebb 45 másodpercen belül kapunk egy csésze jó illatú hosszú kávét vagy eszpresszót, amit azonnal élvezhetünk. Ahogyan a milánóiak mondják: Posso ordinare un doppio espresso, per favore Két eszpresszót, legyen szíves!

11 EBA60010X electrolux automat electrolux különlegességek na espresso specials 11

12 12 electrolux hűtés ENC74800WX* Hűvös elegancia Az új Electrolux Cool Center egy stílusos, elemes rendszer, melynek ujjlenyomatmentes, inox ajtajai vannak. Az egymás mellett elhelyezhető hűtő, fagyasztó és a professzionális borhűtő kifejezi az Ön egyéniségét és szebbé teszi konyháját. Soha többé nem kell leolvasztania A fagyasztó No Frost rendszere szükségtelenné teszi a leolvasztást. Ön pedig időt takaríthat meg, ugyanakkor több használható helye lesz tárolásra, mivel nem lesz jéglerakódás a fagyasztóban. A tökéletes jégkrém A csendes fagyasztási beállítással (ami -6 C fokon való, enyhe fagyasztást jelent a -18 C helyett) a fagyasztó meghosszabbítja a kényesebb élelmiszerek, mint pl. a hal vagy hús eltarthatóságát, és biztosítja, hogy a fagyasztóból kivéve azonnal elkészíthetők legyenek anélkül, hogy ki kellene őket olvasztani. A desszertek és jégkrémek szintén a megfelelő hőmérsékleten szolgálhatók fel tökéletes, tálalásra alkalmas állapotban. Borospince a konyhában A hőmérséklet meghatározó tényező a borok tárolásakor. Az elektronika biztosítja az egyenletes hőmérséklet pontos szabályozását, így nyugodt lehet afelől, hogy értékes borait optimális körülmények közt tárolja. A dönthető és állítható fapolcokon egyszerre akár 80 üveg bort tárolhat, és a tároló különleges világításával 10 különböző fényerősségi szintet állíthat be kívülről, annak a hangulatnak megfelelően, amit meg szeretne teremteni. * csak rendelésre tudjuk szállítani

13 ENC74800WX electroluxcooling hűtés 13

14 14 electrolux zabudovateľné műszaki rajzok rúry *beszerelési *Installation hely space EOC69400X EHD60125P/EHD60150P * a kávégéphez tartozó alátét EBA60010X

15

16 Electrolux Lehel Kft Budapest, Erzsébet királyné útja Telefon: (1) Fax: (1) A modellek és technikai paramétereik előzetes jelzés nélkül megváltozhatnak. A képek színei némileg eltérhetnek a valóságtól. Műszaki változások joga fenntartva. Az esetlegesen előforduló nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Katalógusunkat a legnagyobb körültekintéssel készítettük, hogy elkerüljük az esetleges hibákat. Ha ennek ellenére mégis pontatlanságot talál, kérjük jelezze. Azokat a hibákat, amelyekről tudomást szerzünk, rövid időn belül honlapunkon korrigáljuk (www.electrolux.hu). Electrolux: az átgondolt design megalkotója Megesett már Önnel, hogy kibontott egy ajándékot, és önkéntelenül így kiáltott fel: Ó! Hogy találtad ki? Éppen erre vágytam! Nos, mi, az Electrolux terméktervezői, ezt az érzést szeretnénk kiváltani mindazokból, akik valamelyik termékünket választják vagy használják. Nem sajnáljuk az időt, az ismereteket és az alapos fejtörést, hogy megálmodjuk és megalkossuk azokat a készülékeket, amelyeket vevőink valóban igényelnek. Egy új termék tervezésénél első lépésként mindig megfigyeljük, hogy a vásárlók hogyan használják készülékeiket. Számunkra az átgondolt tervezés azt jelenti, hogy egyszerűbbé tesszük a készülékek használatát, kellemesebbé a feladatok elvégzését és arra biztatjuk vevőinket, hogy nyugodt lelkiismerettel élvezzék a XXI. század nyújtotta fényűzést. Az a célunk, hogy ezt az élvezetet világszerte a mindennapi élet mind több területén, minél több ember számára elérhetővé tegyük. Az Electrolux, Thinking of you ígérete túlmutat azon, hogy megfeleljen napjaink fogyasztói elvárásainak. Egyúttal azt is jelenti, elköteleztük magunkat, hogy a jelen és a jövő generációi számára környezetbarát háztartási készülékeket alkossunk. Electrolux. Thinking of you Termékeinkről többet is megtudhat a honlapon.

www.markabolt.hu mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009

www.markabolt.hu mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009 mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009 2 electrolu energiatakarékos megoldások Takarítson meg időt, energiát és védje a környezetet! Ha minden 10 éves vagy annál régebbi gépet kicserélnénk

Részletesebben

mosógép, szárítógép, és mosogatógép újdonságok 2009 ősz/tél

mosógép, szárítógép, és mosogatógép újdonságok 2009 ősz/tél mosógép, szárítógép, és mosogatógép újdonságok 2009 ősz/tél 2 electrolux Calima elöltöltős mosógép Calima Az első mosógép beépített szárítótetővel. A legvastagabb gyapjúpulóvertől a legfinomabb darabokig

Részletesebben

A mi ötleteink. Az Ön otthona.

A mi ötleteink. Az Ön otthona. Beépíthető termékek A mi ötleteink. Az Ön otthona. A Hotpoint-Aristonnak több millió európai család otthonában sikerült a házimunkát élménnyé varázsolnia avantgárd termékválasztékával, amely garancia a

Részletesebben

PVD 742, 642, 640 PVK 640 PVS 642, 640 tûzhelylapok

PVD 742, 642, 640 PVK 640 PVS 642, 640 tûzhelylapok HU Használati utasítás PVD 742, 642, 640 PVK 640 PVS 642, 640 tûzhelylapok Ha garanciális vagy garancián kívüli problémája merülne fel, lépjen kapcsolatba a CANDY HOOVER Márkaszervizzel Telefon: 06-40-200-665

Részletesebben

Szalai Dávid főszerkesztő

Szalai Dávid főszerkesztő Kedves Olvasó! legtöbb iparágban, sőt a kereskedelem számos területén is a nyár uborkaszezonnak számít, azaz a piac csak vegetál, a vásárlók többsége nyaral és az üzletek szinte pangnak az ürességtől.

Részletesebben

160 MODELL BEVÁLT MÓDSZER WHIRLPOOL AZ IDEI ÉVRŐL VERSENYELŐNY A FEJLŐDÉS RECEPTJE ÚJABB SZEGMENSBEN A LENOVO

160 MODELL BEVÁLT MÓDSZER WHIRLPOOL AZ IDEI ÉVRŐL VERSENYELŐNY A FEJLŐDÉS RECEPTJE ÚJABB SZEGMENSBEN A LENOVO SELL X/ 0 NOVEMBER 95 HUF/,90 EUR KERESKEDELEM I HÁZTRTÁSI KIS- ÉS NGYGÉPEK I IT SZÓRKOZTTÓ ELEKRTONIK I PIC NDRE NTLE DE LONGHI CSEH, SZLOVÁK ÉS MGYR PICÉRT FELELŐS IGZGTÓJ BOR, POHÁR, EG SZEMLÉLTETÉS

Részletesebben

Hagyományos gázkészülékek Hagyományos fűtési megoldások a Bosch-tól

Hagyományos gázkészülékek Hagyományos fűtési megoldások a Bosch-tól Robert Bosch Kft. Termotechnika üzletág Budapest Gyömrői út 120. 1103 Információs és szerviz vonal: (+36-1) 470-4747 www.bosch.hu, www.bosch-climate.hu bosch-termotechnika@hu.bosch.com Hagyományos gázkészülékek

Részletesebben

EOC5951AA... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EOC5951AA... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EOC5951AA...... HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK............................................................ 3 2. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK..............................................................

Részletesebben

GÁZ-ELEKTROMOS TŰZHELY

GÁZ-ELEKTROMOS TŰZHELY GÁZ-ELEKTROMOS TŰZHELY CFH-664 B NAT CFH-664 X NAT Ezt a készüléket az érvényben lévõ rendelkezések szerint kell felszerelni és csak jól szellõzött helyiségben szabad használni. Felszerelés és üzembe helyezés

Részletesebben

Használati útmutató és garancia. Cikkszám: 229 575

Használati útmutató és garancia. Cikkszám: 229 575 Használati útmutató és garancia Cikkszám: 229 575 Kérjük, a jótállási jegyet töltse ki nyomtatott betűkkel. Termék megnevezése: Termék típusa: Termék gyártási száma: Gyártó: Tchibo GmbH, Überseering 18,

Részletesebben

Használati útmutató Hűtő - fagyasztó. www.markabolt.hu S93820CMX2

Használati útmutató Hűtő - fagyasztó. www.markabolt.hu S93820CMX2 HU Használati útmutató Hűtő - fagyasztó S93820CMX2 2 www.aeg.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...6 4. MŰKÖDÉS... 7 5. NAPI HASZNÁLAT...8 6. HASZNOS

Részletesebben

EKK52550OW EKK52550OX

EKK52550OW EKK52550OX EKK52550OW EKK52550OX HU TŰZHELY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...8 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...9 5. FŐZŐLAP

Részletesebben

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK FIGYELMEZTETÉS VESZÉLY

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK FIGYELMEZTETÉS VESZÉLY MAGYAR Üzembe helyezés 2. oldal Használati útmutató oldal FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK AZ ÖN ÉS MÁSOK BIZTONSÁGA RENDKÍVÜL FONTOS Ez a kézikönyv és maga a készülék fontos biztonsági figyelmeztetéseket

Részletesebben

www.eluxshop.hu HU Használati útmutató

www.eluxshop.hu HU Használati útmutató 47395GM-MN HU Használati útmutató 2 www.aeg.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...8 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...9 5. FŐZŐLAP - NAPI HASZNÁLAT...9 6.

Részletesebben

Érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig. Tökéletes klíma az ünnepi sültekhez

Érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig. Tökéletes klíma az ünnepi sültekhez Érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig. Tökéletes klíma az ünnepi sültekhez A sütés új élménye A Miele készülékei mindig a legnagyobb kényelmet szolgálják. A konyhai gépeknél ez azt jelenti, hogy

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv HU

Felhasználói kézikönyv HU electrolux 1 Felhasználói kézikönyv HU Beépített gázsütő EOG 21301 electrolux 3 Üdvözöljük az Electrolux világában! Köszönjük, hogy az Electrolux ezen első osztályú termékét választotta, amely reményeink

Részletesebben

NÉHÁNY FONTOS INFORMÁCIÓ

NÉHÁNY FONTOS INFORMÁCIÓ Tisztelt Vásárló! termékünk megvásárlásával Ön a termékcsalád új, modern, kombinált üzemű tűzhely tulajdonosa lett. Kívánjuk, hogy a készülék minél jobb szolgálatot tegyen Önnek. Kérjük részletesen tanulmányozza

Részletesebben

Hagyományos gázkészülékek Hagyományos fűtési megoldások a Bosch-tól

Hagyományos gázkészülékek Hagyományos fűtési megoldások a Bosch-tól Robert Bosch Kft. Termotechnika üzletág Levelezési cím: 1475 Budapest, Pf. 331. Telephely: 2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 15. Információs és szerviz vonal: (+36-1) 470-4747 Fax: (+36-24) 525-223 www.bosch.hu,

Részletesebben

Hőtés, a hőtıgépek mőködési elve

Hőtés, a hőtıgépek mőködési elve Hőtés, a hőtıgépek mőködési elve A hűtőgép olyan szerkezet, mellyel mesterségesen a környezetnél alacsonyabb hőmérsékletet lehet előállítani és tartósan fenntartani. 1. A hőtés A hő természetes úton a

Részletesebben

MUNKAANYAG. Varga Györgyi. Szakmai kommunikáció III. A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés

MUNKAANYAG. Varga Györgyi. Szakmai kommunikáció III. A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés Varga Györgyi Szakmai kommunikáció III. A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés A követelménymodul száma: 1465-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-071-30 A TÖKÉLETES MENÜ ESETFELVETÉS

Részletesebben

Olyan élettel teli, olyan Somfy! Motorok és vezérlôk, amelyek életre keltik otthonát

Olyan élettel teli, olyan Somfy! Motorok és vezérlôk, amelyek életre keltik otthonát Olyan élettel teli, olyan Somfy! Motorok és vezérlôk, amelyek életre keltik otthonát Olyan élettel teli, olyan Somfy! Miért? Mert a home motion by SOMFY* által nyújtott otthon-automatizálás segítségével

Részletesebben

Belsõépítészet, biztonságtechnika. 2009. december

Belsõépítészet, biztonságtechnika. 2009. december Belsõépítészet, biztonságtechnika 2009. december Sunwood kültéri faburkolatok Alapanyag: Előnyei: hőkezelt kőrisfa nem reped, nem vetemedik kiemelkedő tartósság, kemény felület többfelé profillal kapható

Részletesebben

ez egy álomszerű világ.

ez egy álomszerű világ. Amikor a levegő megváltoztatja az életünk minőségét, ez egy álomszerű világ. Samsung Érzékekre hangolva A környezettudatosság jegyében alkotta meg a Samsung új környezetbarát légkondicionálóját. Ezen környezettudatos

Részletesebben

Speciális élelmiszerek értékesítési logisztikája (Norbi Update)

Speciális élelmiszerek értékesítési logisztikája (Norbi Update) Chu Barbara Speciális élelmiszerek értékesítési logisztikája (Norbi Update) Edutus TDK dolgozat Tatabánya, 2012 Tartalom 1. Bevezetés... 3 2. Értékesítési logisztika... 3 3. Kutatási előzmények... 4 4.

Részletesebben

kiadás Lakcímke www.lakcimke.hu Avagy hogyan nyerhet otthonunk az energiatanúsítvánnyal?

kiadás Lakcímke www.lakcimke.hu Avagy hogyan nyerhet otthonunk az energiatanúsítvánnyal? www.lakcimke.hu Lakcímke 3. kiadás Avagy hogyan nyerhet otthonunk az energiatanúsítvánnyal? Tartalom 1. LÉPÉS ODAFIGYELÉS 3 A kiadvány elkészítésében közremûködô szakértôk: Baumann Mihály Bausoft Kft.

Részletesebben

Konyhabútor Beépítés és használat K1G21S/HU. Használati útmutató

Konyhabútor Beépítés és használat K1G21S/HU. Használati útmutató Konyhabútor Beépítés és használat K1G21S/HU Gáz sütõvel és gáz grillel rendelkezõ tûzhely Használati útmutató Biztonsági utasítások A készülék teljesítõképességének és biztonságának megtartásának érdekében

Részletesebben

Gourmet szettajánlat beépíthetô készülékek Biztos alap a jó konyhához Érvényes 2011. október 20-tól

Gourmet szettajánlat beépíthetô készülékek Biztos alap a jó konyhához Érvényes 2011. október 20-tól Gourmet szettajánlat beépíthetô készülékek Biztos alap a jó konyhához Érvényes 2011. október 20-tól AJÁNDÉK MOSOGATÓGÉP 365 000,- Ft MEGTAKARÍTÁS! Részletek a 2. oldalon. Gourmet szett Gourmet szett: ajándék

Részletesebben

Kezelési útmutató SelfCooking Center

Kezelési útmutató SelfCooking Center Kezelési útmutató SelfCooking Center Biztosítsa most az ingyenes tagságot a RATIONAL klubban. A részletek a kezelési útmutató közepén találhatók. Biztonsági előírások Figyelmeztetés: A helytelen szerelés,

Részletesebben

160 MODELL VASALÓK LÁTÁSMÓD HANGOLVA TRADÍCIÓ ÉS MINŐSÉG PRÉMIUM SAJÁTOSSÁGOK A LIEBHERR OLVASATÁBAN PIACOT TEREMT A DELONGHI A SIKER ÚTJÁN

160 MODELL VASALÓK LÁTÁSMÓD HANGOLVA TRADÍCIÓ ÉS MINŐSÉG PRÉMIUM SAJÁTOSSÁGOK A LIEBHERR OLVASATÁBAN PIACOT TEREMT A DELONGHI A SIKER ÚTJÁN SELL X/3 201 MÁRCIUS 9 HUF/1,90 EUR KERESKEDELEM I HÁZTARTÁSI KIS- ÉS NAGYGÉPEK I IT SZÓRAKOZTATÓ ELEKRTONIKA I PIAC HOGYAN VÁLASZTUNK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKET? SZEMPONTOK ÉS AZOK FONTOSSÁGA KONYHAKIÁLLÍTÁS

Részletesebben

FONTOS BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK

FONTOS BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK 319252H.fm Page 19 Wednesday, September 3, 28 5:42 PM FONTOS BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK A jelen kézikönyv fontos tájékoztatásokat tartalmaz az Ön új főzőlapjának biztonságára, használatára és karbantartására

Részletesebben