Electrolux újdonságok 2008

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Electrolux újdonságok 2008"

Átírás

1 Electrolux újdonságok 2008

2 2 Electrolux global design Electrolux: az átgondolt design megalkotója Award Winner 2007 Környezetünk védelméért Az Electrolux Csoportot a termékek tervezésekor az a cél vezérli, hogy csökkentse a környezetre ártalmas tényezőket. Figyelemmel kíséri az anyagfelhasználást és az energiafogyasztást a környezetvédelem szempontjából, hogy elkerülje a felesleges anyaghasználatot és környezetszennyezést. A környezetvédelmi előírásokat proaktívan alkalmazza, és arra törekszik, hogy beszállítói is ugyanazokat a környezetvédelmi elveket kövessék, mint amire az Electrolux törekszik ben az Electrolux Csoport elnyerte az Európai Unió díját az energiafelhasználás csökkentése érdekében végzett tevékenységéért.

3 Electrolux global design 3

4 4 electrolux inspiro sütő EOC69400X Inspiro: a sütő, ami tudja, hogyan kell főzni Az Inspiro sütő a legújabb példája az Electrolux innovatív háztartási készülékeinek. Igazi élménnyé és valóságos kalanddá teszi a főzést. Ez a sütő okos, így Ön megengedheti magának azt a luxust, hogy merész legyen. Kinek kell a használati útmutató? A legtöbb vásárló szeret főzni és biztos akar lenni az eredményben, de nem akar foglalkozni a használati útmutató olvasgatásával és azzal, hogy folyamatosan felügyelje az ételt a sütőben. Használt már olyan új gépet valaha is, amelynek nem olvasta el a használati útmutatóját? Vagy volt már olyan, hogy elnézte a sütési időt egy recepthez? Előfordult már, hogy vacsorája égett maradványait ki kellett dobnia? Ennek mostantól vége. Az Electrolux Inspiro Európa első intelligens sütője. Figyelembe véve az emberek főzési szokásait, az Electrolux kifejlesztett egy olyan sütőt, amely mindenről gondoskodik. A család számára gyorsan elkészíthető hétköznapi ételektől, a húsz vendég számára készített többfogásos vacsorákig. Szeretne tökéletes ételeket? Egy egyszerű beállítással Önnek csak ki kell választania az ételtípust és a húsételekhez azt is, hogyan legyen elkészítve (kissé, közepesen vagy jól átsütve), a többiről a sütő gondoskodik. A sütő érzékelői az első hőhullámból választ kapnak a sütés paramétereit illetően. A sütés módját, a hőmérsékletet és az időt a sütő számolja ki, az energiafelhasználás és a hőmérséklet érzékelésével. És mi lesz a nagyi sütijével? Ha egyedi beállításokra van szüksége, mindig használhatja a manuális üzemmódot, így a sütő beállításait a családi receptekhez igazíthatja. Mindent megcsinál, beleértve a tisztítást is Az Inspiro nem csak azt tudja, hogyan kell sütni, arra is képes, hogy megtisztítsa önmagát a pirolitikus tisztítás segítségével. A pirolízis-funkció kiválasztásakor a sütő tér felmelegszik 500 C-ra és eltávolítja a sütésből származó makacs szennyeződéseket, csupán finom hamut hagyva maga után, amely könnyedén kitörölhető egy nedves ruhával. Nem csak okos, figyelmes is Miután elkészült az étel, a sütő jelez Önnek, kikapcsolja a fűtőszálakat és elindítja a hűtő ventilátort. A visszamaradt hő egy ideig melegen tartja az ételt a sütőben. Ha hosszabb ideig melegen szeretné tartani az ételt, könnyen megteheti a melegen tartó programmal, amelyet a különleges beállításoknál talál a menüben.

5 EOC69400X electrolux inspiro sütő 5

6 6 electrolux inspiro sütő EOC69400X Szinte önállóan süt, s az Ön kényelméről is gondoskodik Könnyen eltávolítható üvegajtó A sütő ajtajának külső és belső felülete is fényezett, így egyszerűen tisztítható. Az ajtóüveg 4 rétege egyszerűen, szerszámok használata nélkül kipattintható, kiemelhető és eltávolításukhoz az ajtót sem szükséges levenni. Hűvös ajtó A készülék folyamatosan hűti ajtaját, így nem fordulhat elő, hogy a családtagok megégessék a kezüket. A felületi hőmérséklet maximum 40 C lehet, átlagos használat esetén. Gyerekzár A vezérlő panelen van egy beállítás, ami megakadályozza, hogy a gyerekek babrálhassák a kapcsolót. Mechanikus ajtózár Ez az ajtózár megakadályozza, hogy a gyerekek kinyithassák a sütő ajtaját. Vezérlőpanel Az elegáns, vízszintes fénycsík jelzi, hogy a sütő működik. Működéskor minden jelzés háttérfénnyel van megvilágítva. Amikor a készülék ki van kapcsolva, csak az óra világít. Ujjlenyomatmentes felület Mostantól az Ön sütője mindig csillogni fog az ujjlenyomatálló bevonatnak köszönhetően. Forgónyárs A forgónyárs praktikus eszköz pl. sült csirke készítéséhez. Egyszerűen csak behelyezi a forgónyárs végét a motorizált foglalatba a sütő hátsó falán. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi, hogy amikor a sütés befejeződött, a forgónyársat biztonságosan távolítsa el.

7 EOC69400X electrolux sütés 7 Igazi szakáccsá válhat mindössze 3 lépésben 1 Az automata sütési mód kiválasztásakor az érintőkapcsolóval válassza ki az ételfajtát, amit készít. Öt kategória áll rendelkezésére: süteménysütés, hússütés, gyorsételek, sütőben készítendő ételek és pizza. 2 Fordítsa el a kapcsolót a kívánt recept kiválasztásához. Helyezze az ételt a sütőbe a kijelző utasításainak megfelelően. A sütő mutatja, hogy melyik polcra kell a tepsit rakni, illetve figyelmeztet a húshőmérő használatára is. 3 A sütő automatikusan kiválasztja a megfelelő hőmérsékletet és sütési módot. A fejlett érzékelőrendszernek köszönhetően az Inspiro az elkészítési időt is kiválasztja, ezután pedig a sütő magától bekapcsol. Minden eshetőségre felkészülve, az Inspiro lehetővé teszi az elkészítési idő meghosszabbítását annak érdekében, hogy a receptet személyes ízléséhez igazíthassa.

8 8 electrolux főzés EHD60125P Gyorsaság és biztonság A főzés az egyik legfontosabb dolog az életben. Semmi sem tesz minket boldogabbá, mint amikor megvendégeljük baráti körünket vagy családunkat egy ínyenc vacsorával és begyűjtjük a séfnek járó dicséretet. Ha Ön eddig gáz főzőlapot használt, akkor van Önnek egy jó ajánlatunk. Itt az Electrolux indukciós főzőlap. Ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint amiket Ön a gázfőzőlapban szeret gyors reakció és pontosság. Csak éppen jobb annál. Biztonságosabb és hatékonyabb energiafelhasználást biztosít. Nincs égési vagy sérülési kockázat, ráadásul könnyű tisztítani Az indukciós főzés biztonságot is hoz a konyhájába, mivel az indukciós felület nem melegszik fel. Hogy lehetséges ez? Az a magyarázat, hogy a hő a főzőedényben termelődik, ezáltal a lapot tisztítani is könnyebb. Ezenkívül a főzőfelület automatikusan kikapcsol, amikor Ön leveszi az edényt róla, ami egyértelműen biztonságosabbá teszi. Háromszor gyorsabb A felmelegedési idő rendkívül gyors vízforraláskor háromszor gyorsabb más elektromos melegítőrendszereknél. Ez akár 30%-kal kevesebb energiafogyasztást jelent. Az azonnali reakciónak és a finom szabályozásnak ez a kombinációja ahogyan már korábban említettük, a technika csúcsa azok számára, akik szeretnek főzni. EHD60125P A vezérlés új generációja Az Electrolux új Direct Access főzőlapjával Ön nemcsak az indukció előnyeit és a legmodernebb főzési technikát élvezheti, hanem az új fejlesztésű vezérlőpanel kényelmét is, amely a kívánt főzési szint kiválasztásának legkényelmesebb módját kínálja Önnek. Az eszközt kétféleképpen működtetheti: végighúzza az ujját 0 -tól 9 -ig vagy az A -ig a kívánt főzési szint kiválasztásához, vagy kiválaszthatja közvetlenül a főbeállítások egyikét, amely a sáv fölé írt 3, 5, 8 vagy B lehet. EHD60150P

9 EHD60150P electrolux főzőlap 9

10 10 electrolux különlegességek EBA60010X Az Ön kényelméért Ha Ön kávérajongó, van valamink az Ön számára. Az új beépített eszpresszó- és kávégép, az Espresso4You, ami jól illeszkedik egy szép és okos konyhába. A XIX. század végén Olaszországban egy nápolyi kávézó tulajdonosa megelégelte a kávékészítéssel töltött hosszú időt és az abból eredő aromaveszteséget. A milánói Bezzera úr technikai segítségével megépítette az első eszpresszó gépet. Az alapelv az, hogy a magas nyomásnak köszönhetően a kávéban lévő olajok kiengedik aromájukat, amiket a krém [=a kávé felszínén lévő vékony sárgás hab] magába zár. Mi pedig ezt az elvet továbbfejlesztettük és finomítottuk az új Espresso4You eszpresszóés kávégépünkben. A kávé elegáns élvezete Az Espresso4You egy ultramodern, ultravékony készülék, amely minden alkalommal frissen őrölt kávébabból készült kávét készít. Beépített kávédarálóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy elektronikusan állítsa be a kávé erősségét és mennyiségét. Ez az elegáns készülék a kávé élvezetének egy új és könnyebb módját ajánlja. A kávé elkészítése másodpercbe telik. A hosszú kávé készítése pedig másodperc, tehát legfeljebb 45 másodpercen belül kapunk egy csésze jó illatú hosszú kávét vagy eszpresszót, amit azonnal élvezhetünk. Ahogyan a milánóiak mondják: Posso ordinare un doppio espresso, per favore Két eszpresszót, legyen szíves!

11 EBA60010X electrolux automat electrolux különlegességek na espresso specials 11

12 12 electrolux hűtés ENC74800WX* Hűvös elegancia Az új Electrolux Cool Center egy stílusos, elemes rendszer, melynek ujjlenyomatmentes, inox ajtajai vannak. Az egymás mellett elhelyezhető hűtő, fagyasztó és a professzionális borhűtő kifejezi az Ön egyéniségét és szebbé teszi konyháját. Soha többé nem kell leolvasztania A fagyasztó No Frost rendszere szükségtelenné teszi a leolvasztást. Ön pedig időt takaríthat meg, ugyanakkor több használható helye lesz tárolásra, mivel nem lesz jéglerakódás a fagyasztóban. A tökéletes jégkrém A csendes fagyasztási beállítással (ami -6 C fokon való, enyhe fagyasztást jelent a -18 C helyett) a fagyasztó meghosszabbítja a kényesebb élelmiszerek, mint pl. a hal vagy hús eltarthatóságát, és biztosítja, hogy a fagyasztóból kivéve azonnal elkészíthetők legyenek anélkül, hogy ki kellene őket olvasztani. A desszertek és jégkrémek szintén a megfelelő hőmérsékleten szolgálhatók fel tökéletes, tálalásra alkalmas állapotban. Borospince a konyhában A hőmérséklet meghatározó tényező a borok tárolásakor. Az elektronika biztosítja az egyenletes hőmérséklet pontos szabályozását, így nyugodt lehet afelől, hogy értékes borait optimális körülmények közt tárolja. A dönthető és állítható fapolcokon egyszerre akár 80 üveg bort tárolhat, és a tároló különleges világításával 10 különböző fényerősségi szintet állíthat be kívülről, annak a hangulatnak megfelelően, amit meg szeretne teremteni. * csak rendelésre tudjuk szállítani

13 ENC74800WX electroluxcooling hűtés 13

14 14 electrolux zabudovateľné műszaki rajzok rúry *beszerelési *Installation hely space EOC69400X EHD60125P/EHD60150P * a kávégéphez tartozó alátét EBA60010X

15

16 Electrolux Lehel Kft Budapest, Erzsébet királyné útja Telefon: (1) Fax: (1) A modellek és technikai paramétereik előzetes jelzés nélkül megváltozhatnak. A képek színei némileg eltérhetnek a valóságtól. Műszaki változások joga fenntartva. Az esetlegesen előforduló nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Katalógusunkat a legnagyobb körültekintéssel készítettük, hogy elkerüljük az esetleges hibákat. Ha ennek ellenére mégis pontatlanságot talál, kérjük jelezze. Azokat a hibákat, amelyekről tudomást szerzünk, rövid időn belül honlapunkon korrigáljuk ( Electrolux: az átgondolt design megalkotója Megesett már Önnel, hogy kibontott egy ajándékot, és önkéntelenül így kiáltott fel: Ó! Hogy találtad ki? Éppen erre vágytam! Nos, mi, az Electrolux terméktervezői, ezt az érzést szeretnénk kiváltani mindazokból, akik valamelyik termékünket választják vagy használják. Nem sajnáljuk az időt, az ismereteket és az alapos fejtörést, hogy megálmodjuk és megalkossuk azokat a készülékeket, amelyeket vevőink valóban igényelnek. Egy új termék tervezésénél első lépésként mindig megfigyeljük, hogy a vásárlók hogyan használják készülékeiket. Számunkra az átgondolt tervezés azt jelenti, hogy egyszerűbbé tesszük a készülékek használatát, kellemesebbé a feladatok elvégzését és arra biztatjuk vevőinket, hogy nyugodt lelkiismerettel élvezzék a XXI. század nyújtotta fényűzést. Az a célunk, hogy ezt az élvezetet világszerte a mindennapi élet mind több területén, minél több ember számára elérhetővé tegyük. Az Electrolux, Thinking of you ígérete túlmutat azon, hogy megfeleljen napjaink fogyasztói elvárásainak. Egyúttal azt is jelenti, elköteleztük magunkat, hogy a jelen és a jövő generációi számára környezetbarát háztartási készülékeket alkossunk. Electrolux. Thinking of you Termékeinkről többet is megtudhat a honlapon.

electrolux 2007 tűzhelyek

electrolux 2007 tűzhelyek electrolux 2007 tűzhelyek 2 electrolux insight tűzhelyek Új designkoncepció igényes embereknek z Electrolux új designkoncepciója a ma trendjein alapul és az igényes, modern stílust kedvelő emberekhez szól.

Részletesebben

légkondícionálók 2008

légkondícionálók 2008 légkondícionálók 2008 2 electrolux légkondícionálók Arra gondoltunk, miért ne élvezhetnénk a hûvös, tiszta levegôt a lakásban is! Sokoldalúság az ideális levegôért Az Electrolux kínálatának termékei hôszivattyúval

Részletesebben

OXYGEN légtisztító

OXYGEN légtisztító OXYGEN légtisztító Több mint egy gyönyörű tárgy. A tiszta levegő élménye. Tiszta levegő Kiváló teljesítmény A 3 szintű szűrésnek, a cserélhető HEPA- és szénszűrőnek, valamint a PlasmaWave technológiának

Részletesebben

Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007

Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007 Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION kény A frissen vásárolt élelmiszerek gyorshűtése és gyorsfagyasztása 2 AEG-Electrolux Kényelem Kihúzható zöldségtároló rekesz A kihúzható

Részletesebben

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu Intelligens stílus Háztartási gép kínálat 015 www.amica.hu 50 országban forgalmazott termékek ek A különféle sütésfunkciónak köszönhetően mindig az ételek számára legoptimálisabb sütési módot választhatja,

Részletesebben

http://www.markabolt.hu/ Beépíthető készülékek 2009

http://www.markabolt.hu/ Beépíthető készülékek 2009 Beépíthető készülékek 2009 Electrolux, az átgondolt design megalkotója Termékfilozófiánk alapja az átgondoltan kialakított és működő otthon, ahol mindenütt intelligens design lelhető fel. Ahol minden

Részletesebben

www.markabolt.hu Beépíthető készülékek 2010

www.markabolt.hu Beépíthető készülékek 2010 Beépíthető készülékek 2010 2 electrolux ikonok új modell, 2010-től kapható maradékhő-felhasználás automatikus kikapcsolás a program végén pirolitikus sütő öntisztítással percszámláló mosogatógép automata

Részletesebben

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K TŰZHELYEK M I K R Ó K 2007 Főzés. Ezért van a konyha. Tény, hogy a főzés a legmókásabb dolog, amit a konyhában tehetünk akár süteményt sütünk, hagymát pirítunk, vagy négyfogásos menüt állítunk össze. A

Részletesebben

tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008

tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008 tűzhelyek és mikrohullámú sütők 008 electrolux tűzhelyek z Electrolux bemutatja designkoncepcióját z Electrolux designkoncepciója a manapság megfigyelhető trendeken alapul, és három különböző termékcsoportot

Részletesebben

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat.

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. Bosch NoFrost készülékek VitaFresh funkcióval tökéletesítve. www.bosch-home.com/hu *Háztartási nagykészülékek Forrás:

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

Hűtőkészülékek. Hűtőkészülékek

Hűtőkészülékek. Hűtőkészülékek Hűtőkészülékek Hűtőkészülékek 2008 E g y a j t ó s h ű t ő s z e k r é n y e k MP 13 SA Energiaosztály A 40 dba 0,4 kwh 130 l Méret: 84,5 x 54,5 x 55,8 cm MP 16 SA Energiaosztály A 40 dba 0,45 kwh 102

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR TARTALOM ELSŐ LÉPÉSEK ELSŐ LÉPÉSEK TARTALOM 1. ELSŐ LÉPÉSEK 1. Első ek 02 2. Kijelző 03 3. Gombok 04 4. Működtetés 08 3. 4.

Részletesebben

Most. Főzőlapok vonzó áron. Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával

Most. Főzőlapok vonzó áron. Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával Most Főzőlapok vonzó áron Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával Főzés profi módon Az indukciós főzőlapok termékjellemzői Az indukciós elv A profi szakácsok már régóta ismerik az indukciós

Részletesebben

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD290-1004, CD350-1003, CD350-1004, CD350-1013 Álló hűtők CD350 és CD290 kiváló választás kis üzletekbe, bárokba, kávézókba, hotelekbe. Tágas hűtők, melyek nem igényelnek

Részletesebben

Jó étvágyat! Hozza a legjobb formáját! MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE LEHET. Táplálja a szívét és a lelkét! Fantasztikus ízek készülékeink segítségével

Jó étvágyat! Hozza a legjobb formáját! MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE LEHET. Táplálja a szívét és a lelkét! Fantasztikus ízek készülékeink segítségével BEÉPÍTHETŐ készülékek 2011 tő e h ít p é e b x lu o tr c le E Jó étvágyat! Hozza a legjobb formáját! Táplálja a szívét és a lelkét! Fantasztikus ízek készülékeink segítségével MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE

Részletesebben

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ by TEKA MICROWAVES M I K R O H U L L Á M Ú S Ü T Ő K A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA Használati útmutató

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA Használati útmutató A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA Használati útmutató MAGYAR SZERELÉSI ÚTMUTATÓ 1. oldal 8 AHI CARRIER S.E. EUROPE AIRCONDITIONING S.A. 18, KIFISOU AVENUE 0442 ATHENS, GREECE TEL.: +30-210-6796300. TARTALOM

Részletesebben

Részletek:

Részletek: Kóstoljon bele a siker ízébe! Válasszon NEFF Slide & Hide vagy NEFF Hide sütőt a különleges konyhai élményekhez, és legyen partnerével a NEFF vendége egy exkluzív gourmet esten Giannival! Részletek: www.neff-home.com/hu

Részletesebben

Termékkatalógus Mosógépek Sütôk Fôzôlapok.

Termékkatalógus Mosógépek Sütôk Fôzôlapok. Termékkatalógus 2012 Mosógépek Sütôk Fôzôlapok katalogus.indd 1 2012.06.04. 20:03:44 Mosógépek MFS60-S1410 My-Cycle (Saját ciklus) Számos mosógépünkbe kényelmi funkcióként építettük be a Saját ciklus programot.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG 64220 S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ Forgalmazó: Hauser Magyarország Kft. 2040 Budaörs, Baross u. 89 Email: info@hauser.eu HILG 64220 S 2 HU TARTALOMJEGYZÉK 1. Fontos tudnivalók,

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások Ventilátor 10029404 Kedves vásárló, Gratulálunk a termék megvásárlásahoz.kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és fordítson különös figyelmet a figyelmeztetésekre a hibák elkerülése végett.a

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

Exkluzív beépíthető készülékválaszték

Exkluzív beépíthető készülékválaszték Exkluzív beépíthető készülékválaszték 2010 Tartalom 3 5 8 10 10 11 15 Sütők Főzőlapok Elszívók Mikrohullámú sütők Kávéfőzők Hűtők Mosogatógépek új modell, elérhető 2010-től elektromos főzőlap Direct Touch

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG Borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! TARTALOM A BORHŰTŐ RÉSZEI... 3 TECHNIKAI ADATOK... 4 FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 5 ÜZEMBE

Részletesebben

Beachside FAMILY. Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Beachside FAMILY. Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Beachside FAMILY Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Beachside FAMILY Kombinált Infraszauna Méretei: 2000x1950x2100 2-4 személyes Candlenut diófa infraszauna Füstszínű üvegajtó Színterápiás világítás

Részletesebben

Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának

Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának A titkos hozzávaló: az indukciós főzőlap Electrolux indukciós főzőlapok Precíz hőfokszabályzás, még finomabb ízek Gyors és biztonságos Az indukciós főzőlap

Részletesebben

Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának

Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának A titkos hozzávaló: az Electrolux ok Precíz hőfokszabályzás, még finomabb ízek Gyors és biztonságos Az gyorsaságban felveszi a versenyt a gázlapokkal, de sokkal

Részletesebben

Tejhabosító. Használati útmutató és receptek. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III

Tejhabosító. Használati útmutató és receptek. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III Tejhabosító Használati útmutató és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 68350AB1X1III Kedves Vásárlónk! Új tejhabosítója segítségével gyorsan és könnyen habosíthat hideg vagy meleg tejet cappuccinóhoz,

Részletesebben

Indukciós asztali főzőlap - HP

Indukciós asztali főzőlap - HP A sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető:

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT by TEKA REFRIGERATORS Szükség van egy hideg helyre is meleg otthonunkban. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik azok tápanyag

Részletesebben

Szilikon zacskók. Termékismertető

Szilikon zacskók. Termékismertető Szilikon zacskók hu Termékismertető Kedves Vásárlónk! Új szilikon zacskói nemcsak élelmiszerek frissen tartására, lefagyasztására vagy pácolására alkalmasak, hanem akár melegítéshez és ételkészítéshez

Részletesebben

Turbo fritőz

Turbo fritőz Turbo fritőz 10028288 10028289 10028290 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP A 3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP www.hotspot-titanium.com Meleg és hideg víz Forralt víz A HotSpot Titanium A HotSpot Titanium lendületet ad konyhájának, köszönhetően az elegáns designnak, új élményeknek

Részletesebben

Coldsteel Zafiro Ft HASZNÁLT. Fali hűtőgondola aggregát és ajtó nélkül

Coldsteel Zafiro Ft HASZNÁLT. Fali hűtőgondola aggregát és ajtó nélkül Coldsteel Zafiro 182 HASZNÁLT 790 000.-Ft Fali hűtőgondola aggregát és ajtó nélkül rozsdamentes acél kivitel (DIN 1.4301), ventilált hűtés, alsó tároló, belső LED világítás, étel ital és bor hűtésére,

Részletesebben

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ KJR-90 típushoz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407

Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407 Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407 Javaslatok Üzembehelyezés A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen vagy nem megfelelő üzembehelyezésből adódó károkért. A minimális biztonsági távolság

Részletesebben

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni!

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! 13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! Hűtők Szükség van egy hideg helyre meleg otthonunkban is. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik tápanyag és vitamin tartalmukat.

Részletesebben

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten FŐZŐLAPOK 41 IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén Az IQpro funkcióval egyszerű készíthetünk el olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek lassú előmelegítéssel vagy alacsony hőmérsékleten

Részletesebben

Receptek gombnyomásra. Új Bosch sütőjén vagy ajándék tabletjén!

Receptek gombnyomásra. Új Bosch sütőjén vagy ajándék tabletjén! Receptek gombnyomásra. Új Bosch sütőjén vagy ajándék tabletjén! Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és a tökéletes receptek elkészítéséhez most egy elegáns tabletet is adunk ajándékba!* Promóciós időszak:

Részletesebben

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2007

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2007 tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 007 electrolux tûzhelyek z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhetô trendeken alapul és három különbözô termékcsoportot foglal

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye, egyike a gyártó

Részletesebben

Omnichef minisütő. A berendezés részei: Paraméter adatok. Használat közben óvja a berendezés üvegajtaját víztől. Az üveg megsérülhet.

Omnichef minisütő. A berendezés részei: Paraméter adatok. Használat közben óvja a berendezés üvegajtaját víztől. Az üveg megsérülhet. 10010781 10010782 10011460 10010783 10010784 10011461 Omnichef minisütő A berendezés részei: 1. Fűtőelem 2. Üveg ajtó 3. Belső tér 4. Toldások 5. Fogantyú 6. Burkolat 7. Hőmérséklet szabályozó 8. Üzemjelző

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

Használati Utasitás Eelktromos Konvektor Űveg Elölappal

Használati Utasitás Eelktromos Konvektor Űveg Elölappal Használati Utasitás Eelktromos Konvektor Űveg Elölappal MODEL: ZKG 01 W (fehér) ZKG 01 B (fekete) Kérjük, olvassa el figyelmesen a használati utasításokat a készülék használata előtt. Egyedüli beszálitó

Részletesebben

Távirányító használati útmutató

Távirányító használati útmutató Távirányító használati útmutató MODEL RAR-5F1 Távirányító használati útmutató Oldalak: 1~8 A legjobb teljesítmény elérése és a problémamentes használat érdekében kérjük, olvassa végig ezt az útmutatót!

Részletesebben

FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS

FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS Kedves Vásárló, Gratulálunk az új szaunájához. Biztosak vagyunk abban, hogy évekig élvezni fogja a szauna összes előnyét. Kérjük, hogy mindenek előtt gondosan olvassa át

Részletesebben

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old.

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. Fagor edények Egészséges ételek gyorsan és biztonságosan elkészítve. 10 L 8 8 L 6 6 L 4 4 L 2 Egészséges ételek A Fagor

Részletesebben

TEPPANYAKI TY 1897 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TEPPANYAKI TY 1897 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TEPPANYAKI TY 1897 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmesen olvassa el a felhasználói útmutatót, a készülék használata előtt. Az útmutatót őrizze meg gondosan! 2 3 4 1 HU Termékleírás 1. Fogantyúk 2. Levehető,

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

A tökéletes páros. Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és MUM 5 konyhai robotgépet adunk ajándékba!*

A tökéletes páros. Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és MUM 5 konyhai robotgépet adunk ajándékba!* A tökéletes páros. Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és MUM 5 konyhai robotgépet adunk ajándékba!* Promóciós időszak: 2018. január 1. - február 28. www.bosch-home.com/hu ajándék robotgép * A tájékoztatás

Részletesebben

MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS

MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS 2010 ZCB990XQ ZIT64BV ZBB6286 ZBA3224A ZDI311X ZDT311 ZDIS102X ZHC6131X ZNC12X ZBA3154A ZUS6144A ZUF6114A Válasszon a főzéshez egy igazán jó készülékcsaládot, és töltsön kevesebb

Részletesebben

A távirányító működése

A távirányító működése 2 3 A távirányító működése Megjegyzések: Győződjön meg róla, hogy nincsen semmi akadály, ami akadályozná a jel vételét! A távirányító 10 m-es távolságig működik. Ne dobálja a távirányítót. Óvja a távirányítót

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

Quickstick Free Sous-vide

Quickstick Free Sous-vide Quickstick Free Sous-vide 10033286 Tisztelt ügyfél, Gratulálunk Önnek termékünk megvásárlásához. Kérjük, olvassa el figyelmesen a kézikönyvet és tartsa be a benne található utasításokat, hogy elkerülje

Részletesebben

Pálcikás jégkrémkészítő

Pálcikás jégkrémkészítő Pálcikás jégkrémkészítő Termékismertető és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 69648AS2X5III Kedves Vásárlónk! A szilikonformák segítségével egy szempillantás alatt frissítő pálcikás jégkrémet készíthet.

Részletesebben

Vaníliás kifli sütőlapok

Vaníliás kifli sütőlapok hu Termékismertető és recept Vaníliás kifli sütőlapok Kedves Vásárlónk! Még sosem volt ennyire egyszerű a tökéletes formájú vaníliás kiflik sütése! A szilikon sütőlapok nagyon rugalmasak és felületük tapadásmentes.

Részletesebben

electrolux tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2009

electrolux tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2009 electrolux tűzhelyek és mikrohullámú sütők 009 electrolux Egy modern design irányzat z Electrolux 006-ban új designkoncepciót indított útjára. Global Design koncepció azokra a trendekre és fogyasztói kutatásokra

Részletesebben

Barista kézi tejhabosító

Barista kézi tejhabosító Barista kézi tejhabosító hu Használati útmutató és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88565AS4X4VII 2017-03 Kedves Vásárlónk! Új barista tejhabosítójával gyorsan és egyszerűen habosíthatja a hideg vagy

Részletesebben

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat.

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. A csomag tartalma 1. Készülék 2. Rögzítő kulcs 3. Kétoldalú csatlakozógyűrű 4. Gumi tömítőgyűrű

Részletesebben

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Miért érdemes a Syen-t választania? Többszörös szűrőrendszer: Intelligens leolvasztás:

Részletesebben

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2006/2007

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2006/2007 tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 006/007 electrolux tûzhelyek Innováció és ergonómia az Ön igényei szerint Otthonunk berendezése során kiemelt figyelmet fordítunk a minket körülvevô élettér minôségére,

Részletesebben

TALÁLKOZÁS AZ IGAZIVAL

TALÁLKOZÁS AZ IGAZIVAL TALÁLKOZÁS AZ IGAZIVAL Hagyja, hogy az elegancia kiemelje a többiek közül! Keret nélküli tükör felszín Hűtés közben hideg, kék színű fényhatás A szuperkemény felületnek köszönhetően időtálló és karcmentes

Részletesebben

Párolótál mikrohullámú sütőhöz

Párolótál mikrohullámú sütőhöz Párolótál mikrohullámú sütőhöz hu Használati útmutató és receptek 94497AB1X1IX 2018-07 Kedves Vásárlónk! A párolótálban gyorsan, egészséges és zsírszegény módon készítheti el az ételeket a mikrohullámú

Részletesebben

HASZNÁLATI és KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ

HASZNÁLATI és KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI és KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ LZ2504, LZ2505, LZ2508, LZ2510, LZ2805, LZ2810, LZ3006, LZ3009, LZ3012 pizza kemencék Az első működésnél szaga lehet a berendezésnek, amit a szigetelő anyagok és a

Részletesebben

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4.

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4. Játék a munka... Legyen még több szabadidôd! Ez az Indesit filozófiája: egy olyan márkáé, ami egyre hatékonyabb termékeket és egyre újabb megoldásokat hoz létre, hogy könnyebbé tegye az életed is. Az Indesit

Részletesebben

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ! Használati utasítás A készülék első használata előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, és őrizze meg későbbi használatra! A használati útmutató az alábbi

Részletesebben

Coldsteel Zafiro Ft HASZNÁLT. Fali hűtőgondola aggregát és ajtó nélkül

Coldsteel Zafiro Ft HASZNÁLT. Fali hűtőgondola aggregát és ajtó nélkül Coldsteel Zafiro 182 HASZNÁLT 790 000.-Ft Fali hűtőgondola aggregát és ajtó nélkül rozsdamentes acél kivitel (DIN 1.4301), ventilált hűtés, alsó tároló, belső LED világítás, étel ital és bor hűtésére,

Részletesebben

Jó étvágyat! Hozza a legjobb formáját! MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE LEHET. Electrolux beépíthető készülékek Táplálja a szívét és a lelkét!

Jó étvágyat! Hozza a legjobb formáját! MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE LEHET. Electrolux beépíthető készülékek Táplálja a szívét és a lelkét! BEÉPÍTHETŐ Electrolux beépíthető készülékek 2011 Jó étvágyat! Táplálja a szívét és a lelkét! Hozza a legjobb formáját! Fantasztikus ízek készülékeink segítségével MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE LEHET www.electrolux.hu

Részletesebben

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő 1. Áttekintés Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta! A biztosnágos és megfelelő működés érdekében, kérjük alaposan olvassa át a Qick Start kézikönyvet. A globálisan

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-21.60DG

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-21.60DG DX-21.60DG Borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! TARTALOM A BORHŰTŐ RÉSZEI... 3 TECHNIKAI ADATOK... 4 FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 5 ÜZEMBE HELYEZÉS... 5 HASZNÁLAT

Részletesebben

Dupla főzőlap

Dupla főzőlap Dupla főzőlap 10032124 10032125 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat.

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. Teka MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Teka kerámia bevonat: tisztább, egyenletesebb melegítés és hosszabb élettartam A Teka vezető szerepet tölt

Részletesebben

2 MF-2 EX ELEKTROMOS FŐZŐLAP

2 MF-2 EX ELEKTROMOS FŐZŐLAP A gyártó nem vállal felelősséget a füzetben található nyomtatási vagy másolási hibákért. A gyártó fenntartja a jogot a termékek érdekében szükséges és hasznos változtatásokra, annak veszélye nélkül, hogy

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELEKTROMOS SÜTŐ OMK-520 / OMK-520W

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELEKTROMOS SÜTŐ OMK-520 / OMK-520W HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELEKTROMOS SÜTŐ OMK-520 / OMK-520W Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és tanulmányozza az ábrákat mielőtt a készüléket használatba veszi! Importálja és forgalmazza:

Részletesebben

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN KERET NÉLKÜLI TÜKÖR FELSZÍN HŰTÉS KÖZBEN HIDEG, KÉK SZÍNŰ FÉNYHATÁS H agyja, hogy az elegancia kiemelje a többiek közül! A SZUPERKEMÉNY FELÜLETNEK KÖSZÖNHETŐEN

Részletesebben

Forrasztó állomás. Használati utasítás 1. kiadás 2011 2011 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd.

Forrasztó állomás. Használati utasítás 1. kiadás 2011 2011 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd. Forrasztó állomás Használati utasítás 1. kiadás 2011 2011 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd. Csomagolási jegyzék és az alkatrészek megnevezése Az alkatrészek megnevezése Hőlégfúvó tartó Hőmérséklet

Részletesebben

Elektronikus, statikus kombinált hűtő: elektromos és elektronikus hibaelhárítás

Elektronikus, statikus kombinált hűtő: elektromos és elektronikus hibaelhárítás SQG_CL_700_HU Elektronikus, statikus kombinált hűtő: elektromos és elektronikus hibaelhárítás JELENSÉG A készülék ki van kapcsolva, nem lehet bekapcsolni. Ellenőrizze a hálózati aljzat feszültségét, az

Részletesebben

főzőlapok indukciós 29 old. üvegkerámia 31-32 old. üveg-gáz 34 old. hagyományos gáz 34-35 old. dominó 37 old. Főzőlapok

főzőlapok indukciós 29 old. üvegkerámia 31-32 old. üveg-gáz 34 old. hagyományos gáz 34-35 old. dominó 37 old. Főzőlapok főzőlapok indukciós 29 old. üvegkerámia 31-32 old. üveg-gáz 34 old. hagyományos gáz 34-35 old. dominó 37 old. Főzőlapok _indukciós biztonságos, mert csak ott meleg, ahol kell A főzőlapok csak akkor kapcsolnak

Részletesebben

Alkalmazási példa: konyha. Meghatározott háttérfény jelenet, például napi rutin szerint. Fényerő: csökkentett

Alkalmazási példa: konyha. Meghatározott háttérfény jelenet, például napi rutin szerint. Fényerő: csökkentett Hue mozgásérzékelő Alkalmazási példa: konyha 3 Meghatározott háttérfény jelenet, például napi rutin szerint. Fényerő: csökkentett Alkalmazási példa: konyha 4 Mozgás észlelésekor, felkapcsolódnak az előre

Részletesebben

TL21 Infravörös távirányító

TL21 Infravörös távirányító TL21 01 Távirányító Vezérlő panel + érzékelő + távirányító Figyelmeztetés A berendezést csak akkor kapcsolja be, ha a telepítés befejeződött (mind hidraulikusan, mind elektronikusan). Az elektromos csatlakozásokat

Részletesebben

Használat. HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék

Használat. HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék HU HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék - olyan leírások, amelyek az Ön által választott típusra nem vonatkoznak. esetleges károkért. elszívó közötti biztonsági távolság minimum 650

Részletesebben

R-875. Használati útmutató LÉGHŰTŐ. Léghűtő R-875

R-875. Használati útmutató LÉGHŰTŐ. Léghűtő R-875 Használati útmutató LÉGHŰTŐ R-875 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben

Párátlanító. Kezelési kézikönyv

Párátlanító. Kezelési kézikönyv Párátlanító Kezelési kézikönyv 1 TARTALOM GDN20AV-K4EBA1A GDN40AW-K3EBA1A TARTALOM Általános tudnivalók:...3 A berendezés részei:...3 A berendezés működtetése:...4 További funkciók:...6 Cseppvíz elvezetés:...7

Részletesebben

SVARA Funkció áttekintés

SVARA Funkció áttekintés SVARA Funkció áttekintés A következő diák arra készültek, hogy az applikáció szabályzott Svara ventilátor bemutatását és beállítását támogassák. A ventilátor használható applikáció nélkül, a gyári beállítások

Részletesebben

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben.

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K 20.000 készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Élvezze ki teljesen a tartózkodást:

Részletesebben

INFRA HŐMÉRŐ (PIROMÉTER) AX-6520. Használati útmutató

INFRA HŐMÉRŐ (PIROMÉTER) AX-6520. Használati útmutató INFRA HŐMÉRŐ (PIROMÉTER) AX-6520 Használati útmutató TARTALOMJEGYZÉK 1. Biztonsági szabályok... 3 2. Megjegyzések... 3 3. A mérőműszer leírása... 3 4. LCD kijelző leírása... 4 5. Mérési mód...4 6. A pirométer

Részletesebben

SNACK BERENDEZÉSEK FIGYELMEZTETÉS: A gáz berendezések ezekre a gázfajtákra és gáznyomásokra vannak elkészítve:

SNACK BERENDEZÉSEK FIGYELMEZTETÉS: A gáz berendezések ezekre a gázfajtákra és gáznyomásokra vannak elkészítve: SNACK BERENDEZÉSEK SNACK FIGYELMEZTETÉS: A gáz berendezések ezekre a gázfajtákra és gáznyomásokra vannak elkészítve: LPG: 37 g/cm 2 Földgáz: 20 g/cm 2 CG-310 típusu tűzhelyek gázpalack tároló szekrénnyel

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015 WHIRLPOOL HŰÉS 01/2015 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL HŰÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és nagy üzemeetők igényeit egyaránt kielégíti. A termékkínálatunkban

Részletesebben

RIZSFŐZŐ RC-12. Használati útmutató. Rizsfőző RC-12

RIZSFŐZŐ RC-12. Használati útmutató. Rizsfőző RC-12 Használati útmutató RIZSFŐZŐ RC-12 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben

Gyors, könnyen tisztítható és energiatakarékos indukciós főzőlapok. Electrolux indukciós főzőlapok

Gyors, könnyen tisztítható és energiatakarékos indukciós főzőlapok. Electrolux indukciós főzőlapok Gyors, könnyen tisztítható és energiatakarékos ok Electrolux ok Bevezetés Precíz hőfokszabályzás, még finomabb ízek Gyors és biztonságos Az gyorsaságban felveszi a versenyt a gázlapokkal, de sokkal biztonságosabb

Részletesebben

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210 Használati útmutató KENYÉRPIRÍTÓ R-210 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben

Mini sütő

Mini sütő Mini sütő 10029192 10029193 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

Beépíthető sütő újdonságok

Beépíthető sütő újdonságok Beépíthető sütő újdonságok 2012 2 Beépíthető sütők Az első fogás már főzés közben is élvezhető: a Bosch beépíthető sütők szépsége és tudása. HotAir Eco hőlégbefúvás: energiatakarékos sütési mód a Bosch-tól.

Részletesebben

MF/2V1 ÜVEGKERÁMIA FŐZŐLAPOK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA

MF/2V1 ÜVEGKERÁMIA FŐZŐLAPOK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA MF/2V1 ÜVEGKERÁMIA FŐZŐLAPOK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA TARTALOMJEGYZÉK Általános leírás... 4 A vezérlőgombok használata... 5 Beszerelés... 6 Az edények használata... 7 Tisztítás... 8 FIGYELMEZTETÉS! Az adatlapon

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv PÁRAELSZÍVÓ BELLA ISOLA EV8

Felhasználói Kézikönyv PÁRAELSZÍVÓ BELLA ISOLA EV8 HU Felhasználói Kézikönyv PÁRAELSZÍVÓ BELLA ISOLA EV8 HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék - olyan leírások, amelyek az Ön által választott típusra nem vonatkoznak. esetleges károkért.

Részletesebben

Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel.

Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel. Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel. Most ajándék tisztítószer csomaggal! A promóció időtartama: 2017. november 1. - december 31. + Most ajándék tisztítószer csomaggal! Használjon eredeti

Részletesebben

MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat.

MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. Teka MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Teka kerámia bevonat: tisztább, egyenletesebb melegítés és hosszabb élettartam A Teka vezető szerepet tölt

Részletesebben