tisoware.zeit Munkaidőkezelő modul

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "tisoware.zeit Munkaidőkezelő modul"

Átírás

1 tisoware.zeit tisoware.zeit Munkaidőkezelő modul

2 tisoware.zeit munkaidő adatrögzítés A tisoware.zeit Munkaidőkezelő modul nagy hatékonyságot biztosít. Bármikor bővíthető a Beosztáskezelő (tisoware.pep), a Gyártásütemező (tisoware. BDE), vagy a Beléptetéskezelő (tisoware.zutritt) modulokkal. tisoware.zeitplus elszámolási módok tisoware.pep beosztás tervezés tisoware.pepplus költségek tervezése tisoware.bde gyártási adatok gyűjtése tisoware.bdeplus termelési adatok megjelenítése tisoware.bdeplan részletes tervezés tisoware.mde gyártási (gépi) adatok rögzítése tisoware.prämie teljesítménybér tisoware.projekt projekt alapú elszámolások tisoware.zutritt beléptetések kezelése tisoware.zutrittplus beléptetések naplózása tisoware.basis Alapmodul tisoware.workflow tisoware.web Web kiszolgáló és Web kliens tisoware.webmobile Mobil Web kliens tisoware.zutrittvisual biztonsági felügyelet tisoware.schliessplan zárási terv tisoware.ausweis belépőkártyák kezelése tisoware.spesen útiköltség elszámolás Integráció a szervezet komplex ügyviteli/ ERP rendszerével, utókalkuláció Integráció a szervezet bérügyviteli rendszerével tisoware.kant étkezések megrendelése

3 A tisoware.zeit, Munkaidőkezelő modul növeli az Ön szervezetének termelékenységét, nem okoz fejfájást az informatikai részlegnek, tehermentesíti a A tisoware cég több mint 25 éve kínál testreszabott megoldásokat a munkaidőgazdálkodás területén. teljes HR részleget és meggyőzi a munkavállalói érdekképviselőket.

4 A tisoware.zeit, Munkaidőkezelő modul előnyei. Gazdaságosság A tisoware.zeit bevezetésére fordított befektetése biztosan megtérül. Jelentősen csökken a ráfordítás, amelyet jelenleg a munkaidő elszámolása, tervezése és ellenőrzése okoz. Az ezzel foglalkozó munkatársak felszabaduló munkaideje más területen hasznosítható. Szervezetének és munkatársainak mozgástere jelentősen bővül. Termelékenység növekedés A tisoware.zeit magas szintű termelékenység növekedést nyújt a rugalmasan szervezhető munkaidő által. A meglévő költségek jelentősen csökkenthetők, mivel a munkaidőt optimálisan használhatjuk fel. Hibamentes munkaidőelszámolás A tisoware.zeit használatát fejlett hardver eszközök teszik teljessé. A hibaforrások vagy a nem megengedett adatmódosítások, a munkaidőelszámolás területén, teljesen kizárhatóak az elektronikus könyvelés miatt. Integrációs képesség A tisoware.basis, amely a tisoware alapmodulja, és a tisoware.zeit az alapját adja egy jól integrálható és bővíthető rendszernek. A tisoware.zeit-ből kinyert adatokat minden további nélkül fel lehet dolgozni az Ön bérügy viteli, illetve HR rendszerében. A beruházás biztonsága A tisoware.zeit egy modern egy és több felhasználós kliens/szerver alkalmazás, amelynek alapja a több mint 25 éves munkaidőgazdálkodási tapasztalatunk. Ez biztosít Önnek egy időtálló és bővíthető beruházást egy megbízható partner segítségével. Átláthatóság A tisoware.zeit-tel azonnal áttekinthetjük a képernyőn a munkavállalók személyi és munkaidő adatait például a túlórákat, hiányzásokat, a kapacitás igényt és a személyes statisztikákat.

5 Miért előnyös a tisoware.zeit bevezetése az IT részleg számára. Integráció A tisoware.zeit, Munkaidőkezelő modul alkalmazásának előfeltétele, a tisoware. BASIS, az Alap modul, amelyben minden alapadatot csak egyszer kell rögzíteni. A tisoware. ZEIT melletti döntés a további tisoware modulokkal való integrációképessége miatt hatékony. Mindez azt segíti, hogy a bevezetéssel kapcsolatos ráfordítások a lehető legkisebbek legyenek. Zökkenőmentes bevezetés A tisoware munkatársai kiváló szakemberek sokéves tapasztalattal. A tisoware.zeit bevezetése gyors és egyszerű. A bevezetés időszakában munkatársai továbbra is végezhetik a szokásos tevékenységüket. Megbízható partner A tisoware a gyors és szakszerű ügyfél kiszolgálási technológiájáról ismert partnerei körében. Magyarországon a Perbit HR Magyarország Kft. ügyfélszolgálati munkatársai folyamatosan elérhetőek, ez biztosítja, hogy a tisoware hazánkban is megbízható partner. Rugalmasság A tisoware rugalmas az operációs rendszerek területén is. Egyaránt támogatja a WINDOWS, a NOVELL, a LINUX és a különféle UNIX rendszereket. Az adatbázisok területén is nagy a választék. A rendszer az alábbi adatbázis-kezelőket támogatja ORACLE, IBM INFORMIX, PROGRESS és MS-SQL SERVER. Mindez rugalmasságot, biztonságot és a befektetések védelmét biztosítja. Kapcsolat a külvilággal Telephelyei, kirendeltségei és leányvállalatai összekapcsolhatóak a központi vállalkozással bel- és külföldön egyaránt. A rendszer természetesen biztosítja a többnyelvűséget is.

6 A tisoware.zeit, Munkaidőkezelő modul jellemzői. A tisoware.zeit egy komplett, integrált és teljes mértékben paraméterezhető rendszer a jelenlétek és távollétek kezelésére. A rendszer törzsadatként kezel minden olyan adatot, amely az időelszámolásra és kiértékelésre vonatkozik. Széles körű paraméterezési lehetőségeiből adódóan rugalmas és nyitott munkaidőgazdálkodási rendszer. A rögzített, a rugalmas és az egyedi munkaidőmodellek egyaránt könnyen kezelhetők a tisoware.zeit modullal. A Munkaidőkezelő modullal optimalizálhatjuk a műszakbeosztásokat (2 műszak, 3 műszak, folyamatos 4 műszak, változó és rotációs műszakbeosztások, kollektív szerződések stb.) A tisoware.zeit modul biztosítja, hogy mindig a helyes műszakbeosztást alkalmazzuk. Megvalósíthatók továbbá a szezonális változások, vagy egyéb rugalmas munkaidőmodellek is, a munkaidő egyenlegek segítségével. A részmunkaidő modellek is korlátozás nélkül használhatóak. A tisoware.zeit modul alkalmazása csökkenti az adminisztrációt a hagyományos szabadság elszámolás, illetve a hiányzás nyilvántartás területén. A grafikus megjelenítéssel mindent az ellenőrzésünk alatt tarthatunk, ezen a területen is. A tisoware.zeit egyszerű felügyeletet biztosít a rugalmas munkaidő és a szabadságnapok kezeléséhez. A terminálokon illetve a számítógép képernyőjén megjelennek a rugalmas munkarendhez tartozó egyenlegek, a halmozott munkaidőadatok vagy a túlóra adatok. A tisoware.zeit segít abban is, hogy a hibás tranzakciókat azonnal a képernyőn korrigálhassuk.

7 Technische Änderungen vorbehalten. Stand 05/2014 A tisoware.zeit segítségével minden javítás elvégezhető a számítógép képernyőjén. Ez egy kényelmes megoldás a keletkező hibák, a hiányos illetve elmulasztott tranzakciók kezelésére. A tisoware.zeit automatikusan (a paraméterezésnek megfelelően) meghatározza pótlékokat, ( műszak- illetve éjszakai pótlékok), valamint hozzárendeli a túlóradíjakat a kollektív szerződés szerint, vagy a vállalat specifikus szabályozás alapján. A tisoware.zeit automatikusan meghatározza a túlórákat (illetve a túlóra-kiegészítőket). Minden munkavállaló számára kinyomtathatóak a blokkolási idők a képernyőre vagy egy PDF dokumentumba. A tisoware.zeit automatikusan figyelembe veszi a jóváhagyott túlórát mind előre mind visszamenőleg. A tisoware.zeit modullal átadhatóak a kalkulált időadatok különféle bérrendszereknek (például: SAP, Paisy, Datev, Varial, P & I stb.). A tervezett változtatások a személytörzsben már előre megadhatóak. A paraméterehetőség segítségével a tisoware.zeit-ben lehetőség van a megkezdett szolgálati utak befejező idejének meghatározására. A tisoware.zeit modul tartalmaz minden előírt és szokásos kimutatást. Egyedi kiértékeléseket is gyorsan és kényelmesen elkészíthetünk a rugalmasan használható SQL lekérdezések vagy egyéb alkalmazások (pl.: Crystal Reports) segítségével. Az adatokat átadhatjuk az MS-Excel-be illetve igény szerint ben is továbbíthatjuk. Az eredmények egy gombnyomással megjeleníthetőek grafikus formátumban is.

8 A tisoware.zeit, Munkaidőkezelő modul hatása a HR munkájára. Időmegtakarítás A tisoware.zeit támogatja a munka ütemezésének, a munkaidő elszámolásának és az ellenőrzésnek minden funkcióját. Megszüntet minden kézi elszámolását, szükségtelenek leszek a minden hó végén kézzel készített jelenléti ívek, a jelentős erőforrásokat lekötő kézzel összeállított műszaktervek, valamint a szabadságigénylések. Ezzel időt takarít meg a HR szervezet. Hibamentes bérszámfejtés A tisoware.zeit-ből kapott adatokat a bérügyviteli rendszer egyszerűen feldolgozza a havi bérszámfejtés során. Ezzel biztosítja a helyes bérkifizetést a munkavállalók számára. Professzionális jelentések Egy gombnyomással rendelkezésünkre áll minden szükséges jelentés, nyilatkozat, vagy lista a munkaidővel kapcsolatban. Ez egy nagy előny, amelyet a munkavállalói érdekképviseletek is üdvözölni fognak. Rendszeres frissítések A tisoware.zeit a gyakorlatból származó tapasztalatok alkalmazásával folyamatosan fejlődik. A rendszeres frissítések segítségével a rendszer mindig megfelel a legújabb szabványoknak. Csekély képzési igény (Rövid betanulási idő) A modern felhasználói felületek és az egyszerűen átlátható programstruktúra miatt a munkatársak betanulási ideje nagymértékben lerövidíthető. Nagy elfogadottság A tisoware.zeit kezelése és alkalmazása kényelmes, mindez kiváltja a munkavállalók tetszését és nagy elfogadottságot eredményez. A rendszer rugalmasan alkalmazkodik az egyedi elvárásokhoz és igényekhez.

9 A tisoware.zeit jelenléti ív Kinyomtatva is közérthető.

10 Jelenléti ív a képernyőn - világos és áttekinthető Egy pillanat alatt áttekinthetőek a képernyőn a jelenléti ív elemei: a blokkolási adatok, szünetek, egyenlegek, túlórák és távollétek.

11 Gyorsan ellenőrizhető, hogy a munkavállaló ledolgozta-e a munkaidejét. Az összesítések képernyőn áttekinthetők a munkavállaló előírt és ledolgozott munkaidői, valamint a túlórák, pótlékok, hiányzások, vagy a munkaidő-egyenlegek változásai. Így elérhető minden lényeges információ a munkavállaló munkaidejéről.

12 Akár a munkaidőről, vagy a szabadidőről. Egyenlegek tisoware.zeit-ben. Ezen a képernyőn áttekintést kaphatunk négy egyenleg változásáról: Rugalmas munkaidő Szabadidő Időmegtakarítás Időegyenleg

13 Nem maradhat hiba felderítetlen: A tisoware.zeit néven nevezi a hibát. Amennyiben a munkavállaló például elfelejti a kártyáját használni, ezen a képernyőn ez a hiba megjeleníthető, és egyszerre javítható. A tisoware.workflow modullal integrálva további időt és pénz takaríthatunk meg.

14 Azonnali, pontos dokumentációk: időegyenlegek naponta A feljogosított vezetők és a munkatársak bármikor lekérhetik és akár kinyomtathatják aktuális időegyenlegeiket. Ezzel hatékonyan és a szükségleteknek megfelelően reagálhatunk például a rugalmas jelentkező vevői követelményekre.

15 Valamit utólag változtatni kell? A tisoware.zeit-ben ez sem probléma! A jelenléti ív utólagos módosítása egy egérkattintásra végrehajtható ezen a felületen. A változtatás után az adatok azonnal rendelkezésre állnak a tisoware-ben.

16 Elbúcsúzhatunk a szabadságkérő céduláktól! A tisoware.zeit megtakarít sok utólagos javítgatást, mérgelődést és időt. A hiányzások nyilvántartása funkció segítségével sok kézimunka takarítható meg. Ebben az elektronikus naptárban megadható minden hiányzás, betegség, szabadság, tanfolyam vagy tanulmányi szabadság. A színes megjelenítés segítségével a képernyőn, vagy nyomtatásban gyorsan áttekinthető a jelenlegi állapot.

17 A tisoware.zeit ismeri a rugalmas munkaidő elszámolási rendszerek követelményeit. Rugalmas munkaidő elszámolás és egyedi igények a munkaidőmegállapodások területén a tisoware.zeit-ben egy nyitott időmodell kezeléssel találkozhatunk, amivel a munkatársak gyakorlatilag minden időmodell változatot felépíthetnek. Minden egyes időmodellben megadhatóak napi bontásban a munkaidők, munkaszünetek, kerekítések, műszakok és határértékek.

18 A műszakbeosztások kezelése a tisoware.zeit-ben. A tisoware.zeit műszaktervező funkciójával könnyedén lekezeli a két-, három-, négyműszakos és a szabadon változtatható műszakbeosztásokat, vagy az ezek kombinálásával összeállított váltakozó műszakbeosztást. A kiválasztott műszakbeosztás nemcsak a munkavállalói csoportokhoz, hanem egyedi munkavállalóhoz is hozzárendelhető. Ezen kívül a műszaktervek hossza is tetszés szerint megválasztható. A tisoware. ZEIT-nek köszönhetően az egyes munkavállalókhoz tetszőlegesen összetett műszakbeosztást kapcsolhatunk.

19 tisoware Gesellschaft für Zeitwirtschaft mbh Fachbereich Vertrieb Telefon 07121/ Telefax 07121/ Magyar partnerünk: Perbit HR Magyarország Kft Budapest Andrássy út 128. Tel: Mobil: Ismerjen meg minket! Több mint 25 éve, a 2200-at meghaladó számú ügyfelünknek nyújtunk az igényeiket kielégítő, testreszabott munkaidőgazdálkodási megoldást. Saját képviseletek és partnercégek biztosítják az ügyfelek teljes körű kiszolgálását. Szolgáltatásaink biztosan megfelelnek az ön igényeinek: Tanácsokat adunk szervezeti és munkaidővel kapcsolatos kérdésekben, megvalósítunk bármilyen összetett munkaidőgazdálkodási megoldást, elvégezzük a telepítést és betanítjuk a rendszert. Támogatjuk felhasználóinkat a rendszer használata során, telepítjük a szükséges rendszerfrissítéseket és munkaidőben hotline szolgáltatást biztosítunk. Hívjon minket, ha bármilyen kérdése van a tisowarerel kapcsolatban, vagy ha személyes konzultációt szeretne. Azonnal válaszolunk!

20 tisoware Gesellschaft für Zeitwirtschaft mbh Ludwig-Erhard-Straße Reutlingen Telefon 07121/ Telefax 07121/ Perbit HR Magyarország Kft. Andrássy út Budapest Tel: Mobil: Bielefeld Darmstadt Dortmund Dresden Ellwangen Freiburg Hamburg München Reutlingen Budapest

tisoware.projekt tisoware.projekt Projektkezelő és kontrolling modul

tisoware.projekt tisoware.projekt Projektkezelő és kontrolling modul tisoware.projekt tisoware.projekt Projektkezelő és kontrolling modul A projekt sikere többé nem a véletlen műve, köszönhetően a tisoware. PROJEKT Projektkezelő és kontrolling modulnak. Bármikor bővíthető

Részletesebben

Kézben. tartjuk az. időt

Kézben. tartjuk az. időt Kézben tartjuk az időt Önnek mi jut eszébe ezekről? Rugalmas munkaidő Munkaközi szünet Munkatörvénykönyv Munkaszerződés Munkavállalók beosztásának szervezése Többműszakos foglalkoztatás Túlórák Tájékoztatás

Részletesebben

Beléptetô és munkaidônyilvántartó

Beléptetô és munkaidônyilvántartó Beléptetô és munkaidônyilvántartó szoftver A nexontime szoftver funkciói: a beléptető rendszer által használt kódkártyák kezelése: kártyák kiadása, visszavonása és nyilvántartása, a blokkolási események

Részletesebben

Munkaidő-nyilvántartó rendszer

Munkaidő-nyilvántartó rendszer Munkaidő-nyilvántartó rendszer Mi a Predor? A Predor egy integrált beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer. A telepített biztonsági rendszerek eseményeit egyetlen szoftveres felületen kísérheti figyelemmel.

Részletesebben

Személyügyi nyilvántartás szoftver

Személyügyi nyilvántartás szoftver Személyügyi nyilvántartás szoftver A nexonhr személyügyi nyilvántartás szoftver a személyügyi, továbbképzési és munkaköri adatok kezelését teszi lehetővé. A szoftver támogatja a HR adminisztrációs feladatokat,

Részletesebben

HecPoll a vezérlő rendszer

HecPoll a vezérlő rendszer a vezérlő rendszer Az előnyei: Könnyű Integráció Ergonomikus kivitel Több nyelvűség Multi-Kliens támogatás Import / Export Interfész 2 Egyszerű integráció Csatlakozás a meglévő modern IT rendszerhez Egyszerű

Részletesebben

ODC - Gyártási munkaerőszükséglet

ODC - Gyártási munkaerőszükséglet ODC - Gyártási munkaerőszükséglet menedzsment termékleírás TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 3 2. TÖRZSADATOK 4 2.1. Műszakok tervezése 4 2.2. Dolgozók munkaidő-modelljei 6 2.3. Kapacitáscsoportok 7 2.4. Személyek

Részletesebben

Integrált Ügyviteli Rendszer Bérelszámolási modul - Ismertető

Integrált Ügyviteli Rendszer Bérelszámolási modul - Ismertető Integrált Ügyviteli Rendszer Bérelszámolási modul - Ismertető A WinSarc Humáninformatikai Rendszer, vállalkozások, gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett programtermék, mely

Részletesebben

Az ekovut költségvetés követő alkalmazás web-es környezetben működik, adatait SQL adatbázisban tárolja.

Az ekovut költségvetés követő alkalmazás web-es környezetben működik, adatait SQL adatbázisban tárolja. NewSoft Team 9400 Sopron, Avar u. 10. Tel.: 06-30/364-8694 E-mail: newsoft@t-online.hu http://newsoft.hu ekovut - költség menedzsment rendszer Az ekovut építőipari költség menedzsment, költségkövető rendszer,

Részletesebben

Munkaidő keret. Jelenléti ív vezetése A foglalkoztatási adatok fülön be kell állítani, a jelenléti ív vezetése paraméternél, hogy Igen.

Munkaidő keret. Jelenléti ív vezetése A foglalkoztatási adatok fülön be kell állítani, a jelenléti ív vezetése paraméternél, hogy Igen. A Novitax bérszámfejtő program a megfelelő beállítások mellett kezelni tudja a munkaidő keretben történő foglalkoztatást. A munkaidő keret alkalmazása esetén az alábbiak beállítása szükséges. Beállítások

Részletesebben

Program verzió:

Program verzió: Program verzió: 7.12 2013.03.26. A HostWare CRM segítséget nyújt felhasználói számára a költséghatékony marketingmunka terén. Az ügyfelekkel való átlátható kommunikáció biztosításához integrálja a legelterjedtebb

Részletesebben

Munkaidő keret. Beállítások. Szerviz/Beállítások/Munkaidőkeret. Szerviz-Beállítások-Munkaidőkeret fülön

Munkaidő keret.   Beállítások. Szerviz/Beállítások/Munkaidőkeret. Szerviz-Beállítások-Munkaidőkeret fülön A Novitax bérszámfejtő program a megfelelő beállítások mellett kezelni tudja a munkaidő keretben történő foglalkoztatást. A munkaidő keret alkalmazása esetén az alábbiak beállítása szükséges. Beállítások

Részletesebben

ESETTANULMÁNY PYLON-94 KFT.

ESETTANULMÁNY PYLON-94 KFT. ESETTANULMÁNY PYLON-94 KFT. Pylon 94 Kft. Zalaegerszeg Egyedi gyártás, kisszériás sorozatgyártás, 100% bérmunka 100% Magyar tulajdon 200 Fős létszám, (35 fő szellemi) 4.2 Mrd Ft forgalom Közel 300 aktív

Részletesebben

Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére?

Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére? Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére? DR. MESTER CSABA ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ 2017. NOVEMBER 14. Kik vagyunk? Szoftverfejlesztő és tanácsadó cég

Részletesebben

NETinv. Új generációs informatikai és kommunikációs megoldások

NETinv. Új generációs informatikai és kommunikációs megoldások Új generációs informatikai és kommunikációs megoldások NETinv távközlési hálózatok informatikai hálózatok kutatás és fejlesztés gazdaságos üzemeltetés NETinv 1.4.2 Távközlési szolgáltatók és nagyvállatok

Részletesebben

DOCUMENTA.HU képzésszervezési és adminisztrációs rendszer

DOCUMENTA.HU képzésszervezési és adminisztrációs rendszer DOCUMENTA.HU képzésszervezési és adminisztrációs rendszer A képzési tevékenység, az információ-, a tudásátadás professzionális folyamatait fogja össze egységes rendszerré a DOCUMENTA.HU online informatikai

Részletesebben

HRdoc+ Rendszerismertető. Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. Tel.: +36 23 311 799 info@divicon.hu www.divicon.hu H-2051 Biatorbágy, Viola u. 38.

HRdoc+ Rendszerismertető. Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. Tel.: +36 23 311 799 info@divicon.hu www.divicon.hu H-2051 Biatorbágy, Viola u. 38. HRdoc+ Rendszerismertető Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. Tel.: +36 23 311 799 info@divicon.hu www.divicon.hu H-2051 Biatorbágy, Viola u. 38. Tartalomjegyzék 1. A rendszer célja 2 2. A rendszer fő

Részletesebben

A JC360 alkalmazás erre kínál megoldást.

A JC360 alkalmazás erre kínál megoldást. AZ IRODA OTTHON A JC360 alkalmas eszköz arra, hogy minden munkavállaló a munkavégzés helyétől és idejétől függetlenül kimutathassa és dokumentálhassa munkáját. A vezetők szerint a távmunka bevezetésének

Részletesebben

Csináljunk az adatból információt! A Lone-Soft listázó keretrendszerrel

Csináljunk az adatból információt! A Lone-Soft listázó keretrendszerrel Csináljunk az adatból információt! A Lone-Soft listázó keretrendszerrel A piacon lévő ügyviteli szoftverek jó részének legnagyobb hibája, hogy a letárolt adatokat nem képesek a felhasználó által hasznosítható

Részletesebben

MICROSOFT DYNAMICS NAV RENDSZER SAAS MODELLBEN

MICROSOFT DYNAMICS NAV RENDSZER SAAS MODELLBEN Az ERP bevezetések 30%-a amiatt hiúsul meg, mert a bevezetést tervező vállalat nem tudja előteremteni az igényeinek megfelelő ERP rendszer bevezetéséhez szükséges erőforrást, vagy úgy gondolja, hogy az

Részletesebben

ivir vezetői információs rendszer

ivir vezetői információs rendszer Cégvezetés egyszerűbben, gyorsabban, hatékonyabban: sikeresebben. Kerüljön előnybe velünk! Kevesebb időt a válaszokra, többet a döntésekre! ivir segítségével Hatékony döntések pillanatok alatt; Új lehetőségekre

Részletesebben

Az elektronikus növényorvosi vény (e-vény) szoftver

Az elektronikus növényorvosi vény (e-vény) szoftver Az elektronikus növényorvosi vény (e-vény) szoftver Dr. Tar Ferenc Agro-Info Rendszerház Kft. Budapest, 2015. november 18. Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Friday 20 November 15 Az elektronikus

Részletesebben

IBCS Inventory v3 Leltározási rendszer Aklan Attila IBCS Hungary Kft.

IBCS Inventory v3 Leltározási rendszer Aklan Attila IBCS Hungary Kft. IBCS Inventory v3 Leltározási rendszer Aklan Attila IBCS Hungary Kft. Leltározás Ősi probléma Már megint leltároznunk kell. Te számolod a nyilakat, én a szakócákat! Leltározás A LELTÁROZÁS a társaság kezelésébe,

Részletesebben

1000 felhasználó 15 országban

1000 felhasználó 15 országban Scolvo Control Scolvo termékeinkkel olyan mobil megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára, melyek komoly értéket képviselnek a vállalati belső és külső folyamatok támogatásában, és hozzájárulnak a hatékonyabb

Részletesebben

Az emberi erőforrás értéke. A munka értéke. Az idő értéke. Mérhető.

Az emberi erőforrás értéke. A munka értéke. Az idő értéke. Mérhető. Az emberi erőforrás értéke. A munka értéke. Az idő értéke. Mérhető. Filozófiánk Az idő attól lesz munkaidő, mert azt munkával töltjük. A JobCTRL azok számára kifejlesztett rendszer, akik ezzel egyet tudnak

Részletesebben

ROOL Bázis - élelmiszeripar

ROOL Bázis - élelmiszeripar ROOL Bázis - élelmiszeripar ROOL Informatika Kft. www.rool.hu 4026 Debrecen, Péterfia u. 4. Tel.: 20/510-7853 ROOL Bázis célok Ágazatspecifikus megoldás az élelmiszeripar és beszállítói kör számára Operatív

Részletesebben

Lakossági Hitelkezelési Rendszer (LHR) ismertető

Lakossági Hitelkezelési Rendszer (LHR) ismertető Lakossági Hitelkezelési Rendszer (LHR) ismertető 2006 VemSoft. All rights reserved. Budapest, 2006. november 14. Tartalomjegyzék 1. LHR alapvető feladata... 3 2. Az LHR rendszer az alapvető feladatain

Részletesebben

Program verzió:

Program verzió: Program verzió: 7.12 2013.03.26. A rendezvény nyilvántartás rendszer konferencia szállodák és kongresszusi központok részére készült ügyviteli program. Legfőbb funkciója a konferencia termek foglaltságának

Részletesebben

A Clipper evolúciója

A Clipper evolúciója A Clipper evolúciója Ismét itt a nyár, a szabadságolások, és ismét dupla számmal jelentkezünk. Egy könnyedebb nyári tartalom érdekében, ebben a számban összefoglaljuk, mi történik a verzióváltáskor. A

Részletesebben

Folyamatok rugalmas irányítása. FourCorm Kft.

Folyamatok rugalmas irányítása. FourCorm Kft. Folyamatok rugalmas irányítása FourCorm Kft. www.frckft.hu 1 Dokumentumok áramlása Gyakran szekvenciális Rengeteg felesleges másolat Információk alacsony rendelkezésre állása Nincs szolgálati út- és határidőfigyelés

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre:

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Főkönyv Pénzügy Pénztárkönyv Eszköz (Letölthető még frissítés a Készlet, EVA modulokra,

Részletesebben

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható Rugalmas, skálázható és megbízható Az OpenScape Business rendszer a kis- és közepes vállalkozások változatos igényeinek minden szempontból megfelelő korszerű, egységes kommunikációs (UC) megoldás. A rendszer-felépítése

Részletesebben

MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása

MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása Az informatikai rendszer elsősorban húsipari cégek értékesítési folyamataira nyújt teljes körű megoldást, a megrendelések feldolgozásától,

Részletesebben

ÁSZF 1. melléklet. GST-Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1021 Budapest, Völgy utca 32/b. részéről

ÁSZF 1. melléklet. GST-Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1021 Budapest, Völgy utca 32/b. részéről ÁSZF 1. melléklet GST-Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1021 Budapest, Völgy utca 32/b részéről Click&Flow licenc, éves szoftverkövetés és kapcsolódó szolgáltatások díjai érvényes: 2015.08.01-től 1/7

Részletesebben

Papír helyett elektronikus űrlap. Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben

Papír helyett elektronikus űrlap. Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben Papír helyett elektronikus űrlap Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben Csamangó András SAP tanácsadó Creative 4U Kft., Budapest 2010 Bemutatás 2002-ben alakult SAP Service Partner fő tevékenység:

Részletesebben

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy JELLEMZŐK A GroupBy program a gyűjtőpontok közötti szállítási feladatok kezelésére optimalizált, annak minden járulékos adminisztrációs

Részletesebben

A korszerű HR rendszer

A korszerű HR rendszer A korszerű HR rendszer A rendszer négy kiemelkedő csúcstechnológiai funkciót tartalmaz A felhasználói csoportok dinamikus kiszolgálása A perbit.insight legfontosabb része a HR megoldás központ (HR Solution

Részletesebben

ÁSZF 1. melléklet. GST-Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1021 Budapest, Völgy utca 32/b. részéről

ÁSZF 1. melléklet. GST-Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1021 Budapest, Völgy utca 32/b. részéről ÁSZF 1. melléklet GST-Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1021 Budapest, Völgy utca 32/b részéről Click&Flow licenc, éves szoftverkövetés és kapcsolódó szolgáltatások díjai 1/6 Tartalomjegyzék Click &

Részletesebben

FMC felügyeleti és vezérlőegységek

FMC felügyeleti és vezérlőegységek Running head FMC felügyeleti és vezérlőegységek Fejlett szivattyúvezérlési alkalmazások 3 Miért kötne kompromisszumot? Számtalan különféle szivattyúvezérlő található a piacon. De a legtöbbjüket igen különböző

Részletesebben

Scolvo Multi-Unit Retail Management App MURMA

Scolvo Multi-Unit Retail Management App MURMA Scolvo Multi-Unit Retail Management App MURMA Scolvo termékeinkkel olyan mobil megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára, melyek komoly értéket képviselnek a vállalati belső és külső folyamatok támogatásában,

Részletesebben

FIRST LINE HÁZIPÉNZTÁR

FIRST LINE HÁZIPÉNZTÁR FIRST LINE HÁZIPÉNZTÁR Termék ismertető Készítette: Fájl név: Verzió: First Line Experts Kft. First_Line_Hazipenztar_termekismerteto v1 1 / 5 1. Házipénztár modul funkcionális ismertetése 1.1. Integráció

Részletesebben

Környezetvédelemi adatnyilvántartás megvalósítási lehetőségei. Dr. Romhányi Gábor ügyvezető igazgató Innotransz Mérnöki Iroda Kft.

Környezetvédelemi adatnyilvántartás megvalósítási lehetőségei. Dr. Romhányi Gábor ügyvezető igazgató Innotransz Mérnöki Iroda Kft. Környezetvédelemi adatnyilvántartás megvalósítási lehetőségei Dr. Romhányi Gábor ügyvezető igazgató Innotransz Mérnöki Iroda Kft. Környezetvédelmi informatika Tevékenységi területek HULLADÉK TERMELŐK Veszélyes

Részletesebben

LIBRA Virtua. Szoftver-mint-Szolgáltatás

LIBRA Virtua. Szoftver-mint-Szolgáltatás LIBRA Virtua Szoftver-mint-Szolgáltatás Szoftver mint szolgáltatás. Szoftver-mint-Szolgáltatás Az ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek bonyolult szoftverek, amelyek telepítése, beállítása, oktatása

Részletesebben

e-idő weboldal Fejléc (Az Elevator helyén): logó (e_ido_uj_logo.png) és mellette felirat: Dolgozókapu és Elektronikus Munkaidő Nyilvántartó

e-idő weboldal Fejléc (Az Elevator helyén): logó (e_ido_uj_logo.png) és mellette felirat: Dolgozókapu és Elektronikus Munkaidő Nyilvántartó e-idő weboldal Szükség van a www.e-ido.hu oldalon egy Wordpress sablonra és ennek első feltöltésére. Felajánlott sablon: http://bitpublimedia.ro/themeforest/elevator-html/ Az alábbi leírás figyelembe veszi

Részletesebben

K&H Központosított felhasználó adminisztráció gyakorlati megvalósítása

K&H Központosított felhasználó adminisztráció gyakorlati megvalósítása K&H Központosított felhasználó adminisztráció gyakorlati megvalósítása Döntés előtt Körülmények, amelyek alapján a döntés megszületett a Központi Felhasználó Adminisztráció (CUA) szükségességéről Informatikai

Részletesebben

Vezetői információs rendszer

Vezetői információs rendszer Vezetői információs rendszer A stratégiai tervezés (általában a tervezés) elemzések, döntések, választások sorozata, melynek során a stratégiai menedzsmentnek elemeznie kell a környezetet, a szervezet

Részletesebben

EPER - mobil Szakértői Integrált Pénzügyi Számviteli Rendszer

EPER - mobil Szakértői Integrált Pénzügyi Számviteli Rendszer EPER - mobil Szakértői Integrált Pénzügyi Számviteli Rendszer Csizmazia Tibor 2015.03.27. EPER Vezetői információk mobil alkalmazás Az internetre kapcsolódó telefonok, táblagépek lehetővé teszik, hogy

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.133) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

IBM felhő menedzsment

IBM felhő menedzsment IBM Váltsunk stratégiát! Budapest, 2012 november 14. IBM felhő menedzsment SmartCloud Provisioning és Service Delivery Manager Felhő alapú szolgáltatások Felhasználás alapú számlázás és dinamikus kapacitás

Részletesebben

Új Funkció! A 12A60-as nyomtatvány kitöltése!

Új Funkció! A 12A60-as nyomtatvány kitöltése! Új verzió, 2012. november Könyvelő program Megjelent! Kulcs-Könyvelés frissítés 2012. november 15. Új Funkció! A 12A60-as nyomtatvány kitöltése! A Kulcs-Könyvelés 2012. novemberi verziója már a közösségen

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Pénztár, Eszköz, Készlet, Vizes számlázó, Kommunális számlázó, Menetlevél

Részletesebben

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL A toborzást-kiválasztást támogató humáninformatikai megoldásunk, a nexonjob, rugalmasan a vállalati egyedi igények alapján testre szabható. A rendszer webes felületén keresztül jelentkezhetnek a pályázók

Részletesebben

INFORMATIKA EGYRE NAGYOBB SZEREPE A KÖNYVELÉSBEN

INFORMATIKA EGYRE NAGYOBB SZEREPE A KÖNYVELÉSBEN N 1. Informatikai eszközök az irodában PC, Notebook, Szerver A számítógép típusonként az informatikai feladatoknak megfelelően. Nyomtatók, faxok, scannerek, fénymásolók Írásos dokumentum előállító eszközök.

Részletesebben

Miért fontos a Cafeteria?

Miért fontos a Cafeteria? A cafeteria jövője Miért fontos a Cafeteria? Az utalványok a munkáltatók szemszögéből: A munkáltatók 79%- a egyetért, hogy az utalványok által a dolgozók motivációja növelhető. MOTIVÁCIÓ = TELJESÍTMÉNY

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.131) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Microsoft SQL Server telepítése

Microsoft SQL Server telepítése Microsoft SQL Server telepítése Az SQL Server a Microsoft adatbázis kiszolgáló megoldása Windows operációs rendszerekre. Az SQL Server 1.0 verziója 1989-ben jelent meg, amelyet tizenegy további verzió

Részletesebben

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító INFORMATIKAI ÉS ÜZLETI TANÁCSADÁS RENDSZERINTEGRÁCIÓ HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK RENDSZERTÁMOGATÁS OUTSOURCING VIRTUALIZÁCIÓ IP TELEFONRENDSZEREK A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító A-Net

Részletesebben

WEB I ANDROID I ios ELSŐ ONLINE HACCP FELÜGYELETI RENDSZER

WEB I ANDROID I ios ELSŐ ONLINE HACCP FELÜGYELETI RENDSZER WEB I ANDROID I ios ehaccp.hu ELSŐ ONLINE HACCP FELÜGYELETI RENDSZER GAZDASÁGI ELŐNYÖK 1 GAZDASÁGI 1.1. IDŐHATÉKONY *Kutatásaink szerint 30%-kal kevesebb időt töltenek a kötelező adminisztrációval. A kutatásnál

Részletesebben

Hitel Előtét Rendszer Loan Front End (LFE) ismertető

Hitel Előtét Rendszer Loan Front End (LFE) ismertető Hitel Előtét Rendszer Loan Front End (LFE) ismertető 2006 VemSoft. All rights reserved. Budapest, 2010. február 22. Tartalomjegyzék 1. LFE alapvető feladata... 3 2. Az LFE rendszer az alapvető feladatain

Részletesebben

Bérpótlékok: A munkavállalót a Munka Törvénykönyve alapján megillető bérpótlékok:

Bérpótlékok: A munkavállalót a Munka Törvénykönyve alapján megillető bérpótlékok: Mennyi bérpótlék jár? - Bérpótlékok 2011-2012: éjszakai pótlék, műszakpótlék, ügyeleti pótlék, készenléti díj, vasárnapi és munkaszüneti napi munkavégzés pótléka. Ha munkaviszonyra vonatkozó szabály vagy

Részletesebben

László Zsuzsanna Vezérigazgató. Integra Zrt. Budapest, 1037 Kiscelli utca 104. www.integra.hu 250-9900 laszlo.zsuzsanna@integra.hu 2015.03.

László Zsuzsanna Vezérigazgató. Integra Zrt. Budapest, 1037 Kiscelli utca 104. www.integra.hu 250-9900 laszlo.zsuzsanna@integra.hu 2015.03. László Zsuzsanna Vezérigazgató Integra Zrt. Budapest, 1037 Kiscelli utca 104. www.integra.hu 250-9900 laszlo.zsuzsanna@integra.hu 2015.03.05 Budapest, 2015.03.05 Néhány szó rólunk - Cégbemutatás Miért

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv MISKOLCI EGYETEM PÁLYÁZAT NYILVÁNTARTÁS Miskolc, 2011. április hó ME Számítóközpont V2.0 2011. április 11. Tartalomjegyzék 1. BEVEZETÉS... 3 2. PÁLYÁZAT ÉLETÚT FOLYAMATA... 4 3. JOGOSULTSÁG... 7 4. FELHASZNÁLÓI

Részletesebben

LogControl Raktármenedzsment

LogControl Raktármenedzsment LogControl Raktármenedzsment A rendszer kialakítása korszerű rendszertervezési módszertanok alkalmazása a hibalehetőségek minimálissá tétele (a lehető legtöbb helyen vonalkódok használata tárolóhely, cikk,

Részletesebben

Üzletmenet folytonosság menedzsment [BCM]

Üzletmenet folytonosság menedzsment [BCM] Üzletmenet folytonosság menedzsment [BCM] Üzletmenet folytonosság menedzsment Megfelelőség, kényszer? Felügyeleti előírások Belső előírások Külföldi tulajdonos előírásai Szabványok, sztenderdek, stb Tudatos

Részletesebben

Termelésirányítás. Gyártási erőforrások rugalmas kezelése. Gyártási folyamatábra optimalizálása

Termelésirányítás. Gyártási erőforrások rugalmas kezelése. Gyártási folyamatábra optimalizálása Termelésirányítás ELŐNYÖK: Átfutási idő lerövidítése és az ügyféligények kielégítése rugalmas ütemezési lehetőségekkel Termelési erőforrások ellenőrzése az optimális teljesítmény érdekében Termelési folyamat

Részletesebben

AMTECH RENDSZERHÁZ - SOFTWARE FEJLESZTÉSI PROGRAM - ALAPÍTVA 2006.

AMTECH RENDSZERHÁZ - SOFTWARE FEJLESZTÉSI PROGRAM - ALAPÍTVA 2006. Astro ügyvitel Számlák, szállítólevelek, nyugták, rendelések, árajánlatok létrehozása beszerzési és értékesítési oldalon több devizanemben (a bizonylat típusok köre bővíthető) Egy kattintással készíthetők

Részletesebben

Behajtást Támogató Rendszer. Ismertető

Behajtást Támogató Rendszer. Ismertető Behajtást Támogató Rendszer Ismertető Budapest, 2005. június 30. 2 Tartalom 1.)Rendszeres adatbetöltés...4 2.)Ügyfelek ügyletek ügyintézőkhöz rendelése...5 3.)Ügyintézői feladatlisták...5 4.)Kontaktusok

Részletesebben

Bevezetés A harmadik szoftverkrízis korát éljük! Szoftverkrízisek: 1. nincs elég olcsó: hardver, szoftver, programozó 2. nincs elég olcsó: szoftver, p

Bevezetés A harmadik szoftverkrízis korát éljük! Szoftverkrízisek: 1. nincs elég olcsó: hardver, szoftver, programozó 2. nincs elég olcsó: szoftver, p A MeMOOC online informatikai egyetem és a szoftverkrízis Dr. Kusper Gábor, EKE Dr. Nehéz Károly, ME Dr. Hornyák Olivér, ME Bevezetés A harmadik szoftverkrízis korát éljük! Szoftverkrízisek: 1. nincs elég

Részletesebben

A Microsoft terminálszolgáltatás ügyfél oldali hardverigényének meghatározása

A Microsoft terminálszolgáltatás ügyfél oldali hardverigényének meghatározása S SDA Stúdió kft. A Microsoft terminálszolgáltatás ügyfél oldali hardverigényének meghatározása Kiadva: 2002.02.12. Oldalak száma: 7 A dokumentum története Verzió Dátum Módosítás rövid leírása Módosító

Részletesebben

MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS NAVISION TÁRGYI ESZKÖZÖK

MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS NAVISION TÁRGYI ESZKÖZÖK MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS NAVISION TÁRGYI ESZKÖZÖK A megoldás segítségével a vállalat időt takarít meg, és így az üzletvitelre koncentrálhat. Főbb előnyök Azonnali áttekintést nyújt a tárgyi eszközökről

Részletesebben

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés A Kongsberg XP Auto teljesen automatizált, kivágó szerszám nélkül működő kivágó asztal, amit a csomagoló és a POP display ipar számára fejlesztettek ki. A sikeres

Részletesebben

Beléptető- Munkaidő-nyilvántartó. és parkoló rendszerek

Beléptető- Munkaidő-nyilvántartó. és parkoló rendszerek Beléptető- Munkaidő-nyilvántartó és parkoló rendszerek Beléptetőrendszerek Piaci elvárások - 2012: - Szerver kliens architektúra - TCP/IP és soros (RS-485) kommunikáció - távoli elérés (IP) - SQL alapú

Részletesebben

Részletes ismertetô. Projektmenedzsment

Részletes ismertetô. Projektmenedzsment Részletes ismertetô Projektmenedzsment proalpha - Projektmenedzsment A proalpha projektmenedzsment modul egy olyan eszköz, amellyel minden, a projekttel kapcsolatban felmerülô feladat kezelhetô. A többfelhasználós

Részletesebben

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben.

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben. Logisztikai szolgáltatók integrációja B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben Külső logisztikai szolgáltatók integrációja interdiszciplináris web-alapú platformon The logistic domai under the 6th Fram

Részletesebben

Informatikai Főosztály. Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala május 29.

Informatikai Főosztály. Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala május 29. Munkacsoport megoldások - Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala Linux alapú csoportmunka megoldás GroupWise-zal és Open Enterprise Server-relrel Zibriczki Béla - főosztályvezető 2008. május 29.

Részletesebben

WinNER. Integrált vállalatirányítási rendszer

WinNER. Integrált vállalatirányítási rendszer WinNER Integrált vállalatirányítási rendszer Miről szól a WinNER ERP rendszer? Üzleti folyamataihoz jól illeszthető, TESTRESZABHATÓ és MODULÁRIS felépítésű megoldással rendelkezzen Ügyvitele MINDIG NAPRAKÉSZ

Részletesebben

MÉrnöki szerkezeteket DIagnosztizáló és Nyilvántartó Alkalmazás (MEDINA) Erdődi László MÁV Zrt. PVÜF Híd és Alépítményi Osztály

MÉrnöki szerkezeteket DIagnosztizáló és Nyilvántartó Alkalmazás (MEDINA) Erdődi László MÁV Zrt. PVÜF Híd és Alépítményi Osztály Erdődi László MÁV Zrt. PVÜF Híd és Alépítményi Osztály 1 Vasúti Hídgazdálkodási Rendszer (HGR) az 1990-es években többszöri módosítását követően került bevezetésre. Ez a rendszer sok szempontból mára már

Részletesebben

Testre szabható cafeteria megoldások

Testre szabható cafeteria megoldások Testre szabható cafeteria megoldások teljesítmény Növelje vállalata teljesítményét, és csökkentse HR adminisztrációját a Sodexo megoldásával! A különböző szolgáltató, illetve gyártó tevékenységet végző

Részletesebben

BIRDIE. Business Information Reporter and Datalyser. Előadó: Schneidler József

BIRDIE. Business Information Reporter and Datalyser. Előadó: Schneidler József BIRDIE Business Information Reporter and Datalyser Előadó: Schneidler József BIRDIE RIPORT RIPORT KÉSZÍTŐ ÉS ÉS TERJESZTŐ RENDSZER A Daten-Kontor Kft. saját fejlesztésű dobozos alkalmazása A BIRDIE célja:

Részletesebben

Kalumet Számlázó. Termék leírás

Kalumet Számlázó. Termék leírás Kalumet Számlázó Termék leírás Rendszerünk potenciális felhasználói Olyan vállalkozások, akiknél fontos cél, szempont, ügyfeleik kiemelt szintű kiszolgálása. Akik szeretnék, hogy a tevékenységeik, ügyfél

Részletesebben

Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül!

Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül! www.minervatel.hu Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül! Kisvállalkozásoktól nagyvállalatokig. Mindenki számára elérhetően. Virtuális telefonközpont. Egyedi telefonrendszerek.

Részletesebben

Rólunk. Elérhetőségeink. Amit nyújtunk

Rólunk. Elérhetőségeink. Amit nyújtunk Rólunk Az Echo Soft Kanizsa Szolgáltató és Kereskedelmi Bt. 2007-ben azért alakult, hogy egyedi megoldásokat nyújthasson ügyfelei számára. Célunk nem a tömegszolgáltatás, törekszünk arra, hogy minél jobb

Részletesebben

Alkalmazás technológiai frissítés migrációs és üzemeltetési tapasztalatok

Alkalmazás technológiai frissítés migrációs és üzemeltetési tapasztalatok Alkalmazás technológiai frissítés migrációs és üzemeltetési tapasztalatok Informix 11.50 upgrade esettanulmány 2011. január. 31. Átalakítandó architektúra (2009) Alapvetően az üzleti logikát tárolt eljárásokkal

Részletesebben

SAP BUSINESSOBJECTS PROFITABILITY AND COST MANAGEMENT (PCM) BEMUTATÁSA

SAP BUSINESSOBJECTS PROFITABILITY AND COST MANAGEMENT (PCM) BEMUTATÁSA SAP BUSINESSOBJECTS PROFITABILITY AND COST MANAGEMENT (PCM) BEMUTATÁSA A SZERVEZETI KÖLTSÉGEK KEZELÉSE ÉS A JÖVEDELMEZŐSÉG OPTIMALIZÁLÁS Az SAP BusinessObjects Profitability and Cost Management alkalmazás

Részletesebben

Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val)

Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val) Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val) A leolvasási feladat AS Szerver DB Számlázási, ügyfélszolgálati adatbázis Adatgyűjtő szerver Mobil adatgyűjtő AS szerver

Részletesebben

3./ Időrögzítő felület havi zárolása után a visszamenőleges módosításokat a tájékoztatóban megadott módon kell beküldeni.

3./ Időrögzítő felület havi zárolása után a visszamenőleges módosításokat a tájékoztatóban megadott módon kell beküldeni. Távollétadatok és mozgóbérek havi rögzítési folyamata 1./ Időrögzítési feladat feloldásáról és zárolásáról Gazdasági Informatika rendszerüzenetet küld 2./ Havi ütemezésről EGFI tájékoztatót tesz közzé

Részletesebben

TRL Hungary Kft. Cégismertető. TRL Hungary Kft. www.trl.hu

TRL Hungary Kft. Cégismertető. TRL Hungary Kft. www.trl.hu Cégismertető www.trl.hu Cégismertető A 2000. óta Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Finnország és a balti államok regionális Maconomy disztribútora. A ezenkívül Európától Ázsiáig számos nemzetközi

Részletesebben

iseries Client Access Express - Mielőtt elkezdi

iseries Client Access Express - Mielőtt elkezdi iseries Client Access Express - Mielőtt elkezdi iseries Client Access Express - Mielőtt elkezdi ii iseries: Client Access Express - Mielőtt elkezdi Tartalom Rész 1. Client Access Express - Mielőtt elkezdi.................

Részletesebben

VÁLLALATI INFORMÁCIÓS RENDSZEREK. Debrenti Attila Sándor

VÁLLALATI INFORMÁCIÓS RENDSZEREK. Debrenti Attila Sándor VÁLLALATI INFORMÁCIÓS RENDSZEREK Debrenti Attila Sándor Információs rendszer 2 Információs rendszer: az adatok megszerzésére, tárolására és a tárolt adatok különböző szempontok szerinti feldolgozására,

Részletesebben

NETTUTOR AZ OKTATÁSSZERVEZÉS SZÁMÍTÓGÉPES TÁMOGATÁSA

NETTUTOR AZ OKTATÁSSZERVEZÉS SZÁMÍTÓGÉPES TÁMOGATÁSA NETTUTOR AZ OKTATÁSSZERVEZÉS SZÁMÍTÓGÉPES TÁMOGATÁSA Kis Ferenc, kis.f@szamalk-inf.hu SZÁMALK Informatika Rt. Az utóbbi években az elektronikus oktatás területén egyre több vállalat próbál különböző multimédiás

Részletesebben

Szakdolgozati, TDK témajavaslatok

Szakdolgozati, TDK témajavaslatok Kiadta: IB Controll Kft. Összeállította: Nagy Imre Dokumentum verzió: v1.0 Utolsó frissítés dátuma: 2015. 03. 30. Tartalomjegyzék 1. Bevezetés...3 2. Témajavaslatok...4 2.1.1. OpenWrt / Linux szerver admin

Részletesebben

Erőforrás gazdálkodás a bevetésirányításban

Erőforrás gazdálkodás a bevetésirányításban Professzionális Mobiltávközlési Nap 2009 Új utakon az EDR Erőforrás gazdálkodás a bevetésirányításban Fornax ZRt. Nagy Zoltán Vezérigazgató helyettes Budapest, 2009. április 9. Tartalom 1. Kézzelfogható

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

Tegyünk nagyszerű dolgokat!

Tegyünk nagyszerű dolgokat! Tegyünk nagyszerű dolgokat! Ismerős Természetes környezet Multiplatform Nagyobb hatékonyság Letöltés Ismerős és minden elődjénél jobb Ismerős felületa Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja még

Részletesebben

Miért jobb az IdMatrix? Átállás más IdM rendszerekről

Miért jobb az IdMatrix? Átállás más IdM rendszerekről RÖVIDEN AZ IDMATRIX-RÓL Az IdMatrix egy skálázható, rugalmasan testreszabható megoldás, amely egyedi folyamatok és szerepkörök alkalmazásával teszi lehetővé a felhasználói identitások menedzselését, és

Részletesebben

[ISMERTETŐ] www.tanulmanyi.info Központi tanulmányi információs rendszer

[ISMERTETŐ] www.tanulmanyi.info Központi tanulmányi információs rendszer 2008 www.tanulmanyi.info Központi tanulmányi információs rendszer [ISMERTETŐ] A www.tanulmanyi.info Központi tanulmányi információs rendszer ingyenes Internetes szolgáltatás rövid ismertetője a Magyar

Részletesebben

Fejlesztés, működtetés, felügyelet Hatékony infrastruktúra IBM szoftverekkel

Fejlesztés, működtetés, felügyelet Hatékony infrastruktúra IBM szoftverekkel IBM Software Group Fejlesztés, működtetés, felügyelet Hatékony infrastruktúra IBM szoftverekkel Rehus Péter Szoftver üzletág igazgató 2005. február 2. 2003 IBM Corporation On demand igény szerinti működési

Részletesebben

IV.4. FELHŐ ALAPÚ BIZTONSÁGOS ADATTÁROLÁSI MÓDSZER ÉS TESZTKÖRNYEZET KIDOLGOZÁSA

IV.4. FELHŐ ALAPÚ BIZTONSÁGOS ADATTÁROLÁSI MÓDSZER ÉS TESZTKÖRNYEZET KIDOLGOZÁSA infokommunikációs technológiák IV.4. FELHŐ ALAPÚ BIZTONSÁGOS ADATTÁROLÁSI MÓDSZER ÉS TESZTKÖRNYEZET KIDOLGOZÁSA BEVEZETÉS Mit jelent, hogy működik a felhő alapú adattárolás? Az adatainkat interneten elérhető

Részletesebben

Váci Mihály Kulturális Központ Cím: Telefon: Fax: Web: E-mail: Nyilvántartásba vételi szám:

Váci Mihály Kulturális Központ Cím: Telefon: Fax: Web: E-mail: Nyilvántartásba vételi szám: TÁJÉKOZTATÓ Digitális írástudás fejlesztése /D009 A képzés során megszerezhető kompetenciák A képzésben résztvevő: képessé válik a legfontosabb számítástechnikai kifejezések megnevezésére, megérti a számítógép

Részletesebben