tisoware.zeit Munkaidőkezelő modul

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "tisoware.zeit Munkaidőkezelő modul"

Átírás

1 tisoware.zeit tisoware.zeit Munkaidőkezelő modul

2 tisoware.zeit munkaidő adatrögzítés A tisoware.zeit Munkaidőkezelő modul nagy hatékonyságot biztosít. Bármikor bővíthető a Beosztáskezelő (tisoware.pep), a Gyártásütemező (tisoware. BDE), vagy a Beléptetéskezelő (tisoware.zutritt) modulokkal. tisoware.zeitplus elszámolási módok tisoware.pep beosztás tervezés tisoware.pepplus költségek tervezése tisoware.bde gyártási adatok gyűjtése tisoware.bdeplus termelési adatok megjelenítése tisoware.bdeplan részletes tervezés tisoware.mde gyártási (gépi) adatok rögzítése tisoware.prämie teljesítménybér tisoware.projekt projekt alapú elszámolások tisoware.zutritt beléptetések kezelése tisoware.zutrittplus beléptetések naplózása tisoware.basis Alapmodul tisoware.workflow tisoware.web Web kiszolgáló és Web kliens tisoware.webmobile Mobil Web kliens tisoware.zutrittvisual biztonsági felügyelet tisoware.schliessplan zárási terv tisoware.ausweis belépőkártyák kezelése tisoware.spesen útiköltség elszámolás Integráció a szervezet komplex ügyviteli/ ERP rendszerével, utókalkuláció Integráció a szervezet bérügyviteli rendszerével tisoware.kant étkezések megrendelése

3 A tisoware.zeit, Munkaidőkezelő modul növeli az Ön szervezetének termelékenységét, nem okoz fejfájást az informatikai részlegnek, tehermentesíti a A tisoware cég több mint 25 éve kínál testreszabott megoldásokat a munkaidőgazdálkodás területén. teljes HR részleget és meggyőzi a munkavállalói érdekképviselőket.

4 A tisoware.zeit, Munkaidőkezelő modul előnyei. Gazdaságosság A tisoware.zeit bevezetésére fordított befektetése biztosan megtérül. Jelentősen csökken a ráfordítás, amelyet jelenleg a munkaidő elszámolása, tervezése és ellenőrzése okoz. Az ezzel foglalkozó munkatársak felszabaduló munkaideje más területen hasznosítható. Szervezetének és munkatársainak mozgástere jelentősen bővül. Termelékenység növekedés A tisoware.zeit magas szintű termelékenység növekedést nyújt a rugalmasan szervezhető munkaidő által. A meglévő költségek jelentősen csökkenthetők, mivel a munkaidőt optimálisan használhatjuk fel. Hibamentes munkaidőelszámolás A tisoware.zeit használatát fejlett hardver eszközök teszik teljessé. A hibaforrások vagy a nem megengedett adatmódosítások, a munkaidőelszámolás területén, teljesen kizárhatóak az elektronikus könyvelés miatt. Integrációs képesség A tisoware.basis, amely a tisoware alapmodulja, és a tisoware.zeit az alapját adja egy jól integrálható és bővíthető rendszernek. A tisoware.zeit-ből kinyert adatokat minden további nélkül fel lehet dolgozni az Ön bérügy viteli, illetve HR rendszerében. A beruházás biztonsága A tisoware.zeit egy modern egy és több felhasználós kliens/szerver alkalmazás, amelynek alapja a több mint 25 éves munkaidőgazdálkodási tapasztalatunk. Ez biztosít Önnek egy időtálló és bővíthető beruházást egy megbízható partner segítségével. Átláthatóság A tisoware.zeit-tel azonnal áttekinthetjük a képernyőn a munkavállalók személyi és munkaidő adatait például a túlórákat, hiányzásokat, a kapacitás igényt és a személyes statisztikákat.

5 Miért előnyös a tisoware.zeit bevezetése az IT részleg számára. Integráció A tisoware.zeit, Munkaidőkezelő modul alkalmazásának előfeltétele, a tisoware. BASIS, az Alap modul, amelyben minden alapadatot csak egyszer kell rögzíteni. A tisoware. ZEIT melletti döntés a további tisoware modulokkal való integrációképessége miatt hatékony. Mindez azt segíti, hogy a bevezetéssel kapcsolatos ráfordítások a lehető legkisebbek legyenek. Zökkenőmentes bevezetés A tisoware munkatársai kiváló szakemberek sokéves tapasztalattal. A tisoware.zeit bevezetése gyors és egyszerű. A bevezetés időszakában munkatársai továbbra is végezhetik a szokásos tevékenységüket. Megbízható partner A tisoware a gyors és szakszerű ügyfél kiszolgálási technológiájáról ismert partnerei körében. Magyarországon a Perbit HR Magyarország Kft. ügyfélszolgálati munkatársai folyamatosan elérhetőek, ez biztosítja, hogy a tisoware hazánkban is megbízható partner. Rugalmasság A tisoware rugalmas az operációs rendszerek területén is. Egyaránt támogatja a WINDOWS, a NOVELL, a LINUX és a különféle UNIX rendszereket. Az adatbázisok területén is nagy a választék. A rendszer az alábbi adatbázis-kezelőket támogatja ORACLE, IBM INFORMIX, PROGRESS és MS-SQL SERVER. Mindez rugalmasságot, biztonságot és a befektetések védelmét biztosítja. Kapcsolat a külvilággal Telephelyei, kirendeltségei és leányvállalatai összekapcsolhatóak a központi vállalkozással bel- és külföldön egyaránt. A rendszer természetesen biztosítja a többnyelvűséget is.

6 A tisoware.zeit, Munkaidőkezelő modul jellemzői. A tisoware.zeit egy komplett, integrált és teljes mértékben paraméterezhető rendszer a jelenlétek és távollétek kezelésére. A rendszer törzsadatként kezel minden olyan adatot, amely az időelszámolásra és kiértékelésre vonatkozik. Széles körű paraméterezési lehetőségeiből adódóan rugalmas és nyitott munkaidőgazdálkodási rendszer. A rögzített, a rugalmas és az egyedi munkaidőmodellek egyaránt könnyen kezelhetők a tisoware.zeit modullal. A Munkaidőkezelő modullal optimalizálhatjuk a műszakbeosztásokat (2 műszak, 3 műszak, folyamatos 4 műszak, változó és rotációs műszakbeosztások, kollektív szerződések stb.) A tisoware.zeit modul biztosítja, hogy mindig a helyes műszakbeosztást alkalmazzuk. Megvalósíthatók továbbá a szezonális változások, vagy egyéb rugalmas munkaidőmodellek is, a munkaidő egyenlegek segítségével. A részmunkaidő modellek is korlátozás nélkül használhatóak. A tisoware.zeit modul alkalmazása csökkenti az adminisztrációt a hagyományos szabadság elszámolás, illetve a hiányzás nyilvántartás területén. A grafikus megjelenítéssel mindent az ellenőrzésünk alatt tarthatunk, ezen a területen is. A tisoware.zeit egyszerű felügyeletet biztosít a rugalmas munkaidő és a szabadságnapok kezeléséhez. A terminálokon illetve a számítógép képernyőjén megjelennek a rugalmas munkarendhez tartozó egyenlegek, a halmozott munkaidőadatok vagy a túlóra adatok. A tisoware.zeit segít abban is, hogy a hibás tranzakciókat azonnal a képernyőn korrigálhassuk.

7 Technische Änderungen vorbehalten. Stand 05/2014 A tisoware.zeit segítségével minden javítás elvégezhető a számítógép képernyőjén. Ez egy kényelmes megoldás a keletkező hibák, a hiányos illetve elmulasztott tranzakciók kezelésére. A tisoware.zeit automatikusan (a paraméterezésnek megfelelően) meghatározza pótlékokat, ( műszak- illetve éjszakai pótlékok), valamint hozzárendeli a túlóradíjakat a kollektív szerződés szerint, vagy a vállalat specifikus szabályozás alapján. A tisoware.zeit automatikusan meghatározza a túlórákat (illetve a túlóra-kiegészítőket). Minden munkavállaló számára kinyomtathatóak a blokkolási idők a képernyőre vagy egy PDF dokumentumba. A tisoware.zeit automatikusan figyelembe veszi a jóváhagyott túlórát mind előre mind visszamenőleg. A tisoware.zeit modullal átadhatóak a kalkulált időadatok különféle bérrendszereknek (például: SAP, Paisy, Datev, Varial, P & I stb.). A tervezett változtatások a személytörzsben már előre megadhatóak. A paraméterehetőség segítségével a tisoware.zeit-ben lehetőség van a megkezdett szolgálati utak befejező idejének meghatározására. A tisoware.zeit modul tartalmaz minden előírt és szokásos kimutatást. Egyedi kiértékeléseket is gyorsan és kényelmesen elkészíthetünk a rugalmasan használható SQL lekérdezések vagy egyéb alkalmazások (pl.: Crystal Reports) segítségével. Az adatokat átadhatjuk az MS-Excel-be illetve igény szerint ben is továbbíthatjuk. Az eredmények egy gombnyomással megjeleníthetőek grafikus formátumban is.

8 A tisoware.zeit, Munkaidőkezelő modul hatása a HR munkájára. Időmegtakarítás A tisoware.zeit támogatja a munka ütemezésének, a munkaidő elszámolásának és az ellenőrzésnek minden funkcióját. Megszüntet minden kézi elszámolását, szükségtelenek leszek a minden hó végén kézzel készített jelenléti ívek, a jelentős erőforrásokat lekötő kézzel összeállított műszaktervek, valamint a szabadságigénylések. Ezzel időt takarít meg a HR szervezet. Hibamentes bérszámfejtés A tisoware.zeit-ből kapott adatokat a bérügyviteli rendszer egyszerűen feldolgozza a havi bérszámfejtés során. Ezzel biztosítja a helyes bérkifizetést a munkavállalók számára. Professzionális jelentések Egy gombnyomással rendelkezésünkre áll minden szükséges jelentés, nyilatkozat, vagy lista a munkaidővel kapcsolatban. Ez egy nagy előny, amelyet a munkavállalói érdekképviseletek is üdvözölni fognak. Rendszeres frissítések A tisoware.zeit a gyakorlatból származó tapasztalatok alkalmazásával folyamatosan fejlődik. A rendszeres frissítések segítségével a rendszer mindig megfelel a legújabb szabványoknak. Csekély képzési igény (Rövid betanulási idő) A modern felhasználói felületek és az egyszerűen átlátható programstruktúra miatt a munkatársak betanulási ideje nagymértékben lerövidíthető. Nagy elfogadottság A tisoware.zeit kezelése és alkalmazása kényelmes, mindez kiváltja a munkavállalók tetszését és nagy elfogadottságot eredményez. A rendszer rugalmasan alkalmazkodik az egyedi elvárásokhoz és igényekhez.

9 A tisoware.zeit jelenléti ív Kinyomtatva is közérthető.

10 Jelenléti ív a képernyőn - világos és áttekinthető Egy pillanat alatt áttekinthetőek a képernyőn a jelenléti ív elemei: a blokkolási adatok, szünetek, egyenlegek, túlórák és távollétek.

11 Gyorsan ellenőrizhető, hogy a munkavállaló ledolgozta-e a munkaidejét. Az összesítések képernyőn áttekinthetők a munkavállaló előírt és ledolgozott munkaidői, valamint a túlórák, pótlékok, hiányzások, vagy a munkaidő-egyenlegek változásai. Így elérhető minden lényeges információ a munkavállaló munkaidejéről.

12 Akár a munkaidőről, vagy a szabadidőről. Egyenlegek tisoware.zeit-ben. Ezen a képernyőn áttekintést kaphatunk négy egyenleg változásáról: Rugalmas munkaidő Szabadidő Időmegtakarítás Időegyenleg

13 Nem maradhat hiba felderítetlen: A tisoware.zeit néven nevezi a hibát. Amennyiben a munkavállaló például elfelejti a kártyáját használni, ezen a képernyőn ez a hiba megjeleníthető, és egyszerre javítható. A tisoware.workflow modullal integrálva további időt és pénz takaríthatunk meg.

14 Azonnali, pontos dokumentációk: időegyenlegek naponta A feljogosított vezetők és a munkatársak bármikor lekérhetik és akár kinyomtathatják aktuális időegyenlegeiket. Ezzel hatékonyan és a szükségleteknek megfelelően reagálhatunk például a rugalmas jelentkező vevői követelményekre.

15 Valamit utólag változtatni kell? A tisoware.zeit-ben ez sem probléma! A jelenléti ív utólagos módosítása egy egérkattintásra végrehajtható ezen a felületen. A változtatás után az adatok azonnal rendelkezésre állnak a tisoware-ben.

16 Elbúcsúzhatunk a szabadságkérő céduláktól! A tisoware.zeit megtakarít sok utólagos javítgatást, mérgelődést és időt. A hiányzások nyilvántartása funkció segítségével sok kézimunka takarítható meg. Ebben az elektronikus naptárban megadható minden hiányzás, betegség, szabadság, tanfolyam vagy tanulmányi szabadság. A színes megjelenítés segítségével a képernyőn, vagy nyomtatásban gyorsan áttekinthető a jelenlegi állapot.

17 A tisoware.zeit ismeri a rugalmas munkaidő elszámolási rendszerek követelményeit. Rugalmas munkaidő elszámolás és egyedi igények a munkaidőmegállapodások területén a tisoware.zeit-ben egy nyitott időmodell kezeléssel találkozhatunk, amivel a munkatársak gyakorlatilag minden időmodell változatot felépíthetnek. Minden egyes időmodellben megadhatóak napi bontásban a munkaidők, munkaszünetek, kerekítések, műszakok és határértékek.

18 A műszakbeosztások kezelése a tisoware.zeit-ben. A tisoware.zeit műszaktervező funkciójával könnyedén lekezeli a két-, három-, négyműszakos és a szabadon változtatható műszakbeosztásokat, vagy az ezek kombinálásával összeállított váltakozó műszakbeosztást. A kiválasztott műszakbeosztás nemcsak a munkavállalói csoportokhoz, hanem egyedi munkavállalóhoz is hozzárendelhető. Ezen kívül a műszaktervek hossza is tetszés szerint megválasztható. A tisoware. ZEIT-nek köszönhetően az egyes munkavállalókhoz tetszőlegesen összetett műszakbeosztást kapcsolhatunk.

19 tisoware Gesellschaft für Zeitwirtschaft mbh Fachbereich Vertrieb Telefon 07121/ Telefax 07121/ Magyar partnerünk: Perbit HR Magyarország Kft Budapest Andrássy út 128. Tel: Mobil: Ismerjen meg minket! Több mint 25 éve, a 2200-at meghaladó számú ügyfelünknek nyújtunk az igényeiket kielégítő, testreszabott munkaidőgazdálkodási megoldást. Saját képviseletek és partnercégek biztosítják az ügyfelek teljes körű kiszolgálását. Szolgáltatásaink biztosan megfelelnek az ön igényeinek: Tanácsokat adunk szervezeti és munkaidővel kapcsolatos kérdésekben, megvalósítunk bármilyen összetett munkaidőgazdálkodási megoldást, elvégezzük a telepítést és betanítjuk a rendszert. Támogatjuk felhasználóinkat a rendszer használata során, telepítjük a szükséges rendszerfrissítéseket és munkaidőben hotline szolgáltatást biztosítunk. Hívjon minket, ha bármilyen kérdése van a tisowarerel kapcsolatban, vagy ha személyes konzultációt szeretne. Azonnal válaszolunk!

20 tisoware Gesellschaft für Zeitwirtschaft mbh Ludwig-Erhard-Straße Reutlingen Telefon 07121/ Telefax 07121/ Perbit HR Magyarország Kft. Andrássy út Budapest Tel: Mobil: Bielefeld Darmstadt Dortmund Dresden Ellwangen Freiburg Hamburg München Reutlingen Budapest

tisoware.projekt tisoware.projekt Projektkezelő és kontrolling modul

tisoware.projekt tisoware.projekt Projektkezelő és kontrolling modul tisoware.projekt tisoware.projekt Projektkezelő és kontrolling modul A projekt sikere többé nem a véletlen műve, köszönhetően a tisoware. PROJEKT Projektkezelő és kontrolling modulnak. Bármikor bővíthető

Részletesebben

Mi ott vagyunk, ahol mozgás van.

Mi ott vagyunk, ahol mozgás van. Mi ott vagyunk, ahol mozgás van. Security Systems Munkaidõ-nyilvántartás Belépés-ellenõrzés Látogatók adminisztrálása Külsõ munkatársak elszámolása Tanácsadás Projektmenedzsment A biztonság, amiben bízhat.

Részletesebben

Geoview Systems Kft. Termékleírás. Integrált Humánerőforrás Vezénylési és Kezelési Rendszer. Geoview Systems Kft. www.geoview.hu

Geoview Systems Kft. Termékleírás. Integrált Humánerőforrás Vezénylési és Kezelési Rendszer. Geoview Systems Kft. www.geoview.hu Geoview Systems Kft. Termékleírás Integrált Humánerőforrás Vezénylési és Kezelési Rendszer Geoview Systems Kft. www.geoview.hu Projekt adatok Projekt címe Integrált Humánerőforrás Vezénylési és Kezelési

Részletesebben

Munkaidő Nyilvántartó Rendszer Ismertető. Utolsó frissítés: 2010-06-08

Munkaidő Nyilvántartó Rendszer Ismertető. Utolsó frissítés: 2010-06-08 Munkaidő Nyilvántartó Rendszer Utolsó frissítés: 2010-06-08 Tartalomjegyzék A rendszer 3 Bérillesztési lehetőség 4 A rendszer működése 5 Beléptető rendszer 5 Adatfeldolgozás 5 A rendszer áttekintése 6

Részletesebben

1. oldal: JobDISPO: Szoftver a kis- és. közepes vállalkozások részére

1. oldal: JobDISPO: Szoftver a kis- és. közepes vállalkozások részére JobDISPO: Szoftver a kisés közepes vállalkozások részére Szoftverünket kifejezetten a kis- és közepes ipari vállalkozások igényeire fejlesztettük ki, és ma már közel 500 cég (pl.: szerszámkészítõ, egyedi

Részletesebben

1. Bevezetés 4 1.1. Az ABAS Software AG 4 1.2. Az ERP projektek sikertényezői 4 1.3. Szoftver 5 1.4. Kompetencia 11 1.5.

1. Bevezetés 4 1.1. Az ABAS Software AG 4 1.2. Az ERP projektek sikertényezői 4 1.3. Szoftver 5 1.4. Kompetencia 11 1.5. 1/152 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 4 1.1. Az ABAS Software AG 4 1.2. Az ERP projektek sikertényezői 4 1.3. Szoftver 5 1.4. Kompetencia 11 1.5. Módszer 19 2. Alaprendszer 23 2.1. Adatbázis 23 2.2. Változótáblázatok

Részletesebben

Modulus ERP Integrált Vállalatirányítási rendszer

Modulus ERP Integrált Vállalatirányítási rendszer Modulus ERP Integrált Vállalatirányítási rendszer MODULUS KERETRENDSZER MODULUS FRAMEWORK ERP Mi az a MODULUS Vállalatirányítási Rendszer? A MODULUS Vállalatirányítási Rendszer egy modern, internetes technológiára

Részletesebben

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON WWW.ENIAC.HU Automatizált vállalati tevékenységek Átlátható üzleti folyamatok Könnyedebb irányítás Megalapozott vezetõi döntések Csökkenõ operatív feladatok Több idõ az üzletszerzésre Növekvõ ügyfél-elégedettség

Részletesebben

OPS Vállalatirányítási Rendszer V 1.5

OPS Vállalatirányítási Rendszer V 1.5 OPS Vállalatirányítási Rendszer V 1.5 2/14 oldal OPS - Optimized Productivity System Nr:11082901 A bemutatása A cég 2000-ben alakult német-magyar tulajdonosi háttérrel azzal a céllal, hogy a német beszállítói

Részletesebben

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer.

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. Rugalmas és időtálló integrált vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatok számára Szoftver Kompetencia Módszertan Tartalom

Részletesebben

CT-EcoSTAT. Integrált Gazdasági Rendszer

CT-EcoSTAT. Integrált Gazdasági Rendszer CT-EcoSTAT Integrált Gazdasági Rendszer 1 Néhány szó a CompuTREND Kft.-rôl 2 A CT-EcoSTAT rendszer fejlesztésének alapelvei 5 5 8 9 10 11 15 17 19 19 21 21 21 22 24 24 25 26 27 28 29 29 31 31 A CT-EcoSTAT

Részletesebben

HUMÁNERŐFORRÁS - GAZDÁLKODÁSI RENDSZER

HUMÁNERŐFORRÁS - GAZDÁLKODÁSI RENDSZER HUMÁNERŐFORRÁS - GAZDÁLKODÁSI RENDSZER FÓKUSZ A humánerőforrás gazdálkodás informatikai támogatására szakosodott fejlesztő és szolgáltató cég. NEXON PROFIL A NEXON Magyarország piacvezető bérügyviteli

Részletesebben

INFOTÉKA. Katalógus SZOFTVERKATALÓGUS 2014. www.infoteka.hu. www.infoteka.hu

INFOTÉKA. Katalógus SZOFTVERKATALÓGUS 2014. www.infoteka.hu. www.infoteka.hu INFOTÉKA Katalógus SZOFTVERKATALÓGUS 2014 INFOTÉKA ÜGYVITELI SZOFTVEREK 2 Infotéka Katalógus 2014 Bemutatkozás Az Infotéka Kft. 1991. februárjában alakult elsősorban ügyviteli szoftverek fejlesztésére.

Részletesebben

BX FOOD (Élelmiszeripari gyártás)

BX FOOD (Élelmiszeripari gyártás) BX FOOD (Élelmiszeripari gyártás) Az SAP Business One élelmiszeripari megoldása Debrecen, 2013 október 4 VariaTech Consulting Kft GOP-131-10/B-2010-0031 "BX Food alkalmazási programcsomag fejlesztése a

Részletesebben

Beton Manager. BetonManager. Vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatoknak. Termékismertető. Legyen egy jó programja 2007.

Beton Manager. BetonManager. Vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatoknak. Termékismertető. Legyen egy jó programja 2007. Vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatoknak Termékismertető Legyen egy jó programja 2007. a számítógép, a, Tartalom Problémák és megoldásuk 2 Mi mindent nyer Ön? 6 3 legfőbb előny, amit a nyújt

Részletesebben

Kevesebb ráfordítással, jobb eredmény. Manufacturing Support Modul Gyártást támogató modul. Termékismertető

Kevesebb ráfordítással, jobb eredmény. Manufacturing Support Modul Gyártást támogató modul. Termékismertető Kevesebb ráfordítással, jobb eredmény Manufacturing Support Modul Gyártást támogató modul Termékismertető www.turuls.com A Turul MSM modulról a Turul Standard megoldáshoz kapcsolódó Turul MSM modul a gyártási

Részletesebben

Microsoft Dynamics AX Globális megoldás

Microsoft Dynamics AX Globális megoldás Microsoft Dynamics AX Globális megoldás Merre akarja vezetni a vállalatát? A globális piac éles versenyében az alkalmazottak jelentősen hozzájárulhatnak a vállalat fejlődéséhez, az összetett üzleti kihívások

Részletesebben

2015. április 1 évfolyam 1. szám. Folyamatkezelés és hatékonyság ügyfélszemmel

2015. április 1 évfolyam 1. szám. Folyamatkezelés és hatékonyság ügyfélszemmel 2015. április 1 évfolyam 1. szám Folyamatkezelés és hatékonyság ügyfélszemmel Az üzleti alkalmazások új világa Partner Partner Client Client Partner Partner Partner Partner Client Client www.oriana.hu

Részletesebben

ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. ÜZLETI MEGOLDÁSOK

ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. ÜZLETI MEGOLDÁSOK ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. ÜZLETI MEGOLDÁSOK H-1142 Budapest, Kassai utca 75 Tel.: (+36) 1 872-1300 Fax: (+36) 1 872-1399 Helpdesk: (+36) 1 872-1310 E-mail: info@atsystems.hu Web:

Részletesebben

KFKI ISYS. MFG/PRO eb2. Integrált vállalatirányítási rendszer KFKI ISYS INFORMATIKAI KFT.

KFKI ISYS. MFG/PRO eb2. Integrált vállalatirányítási rendszer KFKI ISYS INFORMATIKAI KFT. KFKI ISYS MFG/PRO eb2 Integrált vállalatirányítási rendszer KFKI ISYS INFORMATIKAI KFT. B E V E Z E T Ô MFG/PRO integrált vállalatirányítási rendszer Az MFG/PRO integrált vállaltirányítási rendszer mûködésének

Részletesebben

MAXsees ISMERTETŐ. integrált vállalatirányítási rendszer. Érvényessége: 1 hónap 2014-04-07

MAXsees ISMERTETŐ. integrált vállalatirányítási rendszer. Érvényessége: 1 hónap 2014-04-07 MAXsees integrált vállalatirányítási rendszer ISMERTETŐ Érvényessége: 1 hónap 2014-04-07 Tartalomjegyzék I. CÉGBEMUTATÓ II. REFERENCIÁK III. MAXsees RENDSZER INFORMÁCIÓ IV. MAXsees MODULOK LEÍRÁSA, JELLEMZŐI

Részletesebben

Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Budapesti Képzési Helye. e-hr Humán Erőforrás Menedzsment elektronikus alapokon

Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Budapesti Képzési Helye. e-hr Humán Erőforrás Menedzsment elektronikus alapokon Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Budapesti Képzési Helye e-hr Humán Erőforrás Menedzsment elektronikus alapokon Belső konzulens: Fejér Tamás Társadalomtudományi Intézet Önálló

Részletesebben

INTELLIGENS, A LEGÚJABB INTERNET KOMMUNIKÁCIÓS TECHNOLÓGIÁKAT ALKALMAZÓ LOGISZTIKAI SZOFTVER.

INTELLIGENS, A LEGÚJABB INTERNET KOMMUNIKÁCIÓS TECHNOLÓGIÁKAT ALKALMAZÓ LOGISZTIKAI SZOFTVER. INTELLIGENS, A LEGÚJABB INTERNET KOMMUNIKÁCIÓS TECHNOLÓGIÁKAT ALKALMAZÓ LOGISZTIKAI SZOFTVER. Sok szempontból előnyös a PROGRAMJA! raktár üzemeltetési Bevezető. Kedves Partnerünk! Ön is jól tudja, hogy

Részletesebben

Vállalati tartalommenedzsment. Dokumentumkezelés Archiválás Workflow Együttműködés menedzsment

Vállalati tartalommenedzsment. Dokumentumkezelés Archiválás Workflow Együttműködés menedzsment Vállalati tartalommenedzsment Dokumentumkezelés Archiválás Workflow Együttműködés menedzsment Életciklus menedzsment Tudás menedzsment E-mail menedzsment Internetes tartalommenedzsment ELOenterprise ELOprofessional

Részletesebben

Vállalatirányítási megoldás kisés középvállalatok számára. A megoldás áttekintése

Vállalatirányítási megoldás kisés középvállalatok számára. A megoldás áttekintése Vállalatirányítási megoldás kisés középvállalatok számára A megoldás áttekintése Tartalom Bevezetés 3 SAP Business One: legfontosabb különbségek 4 Üzleti előnyök 5 A funkciók áttekintése 6 Pénzügy 8 Az

Részletesebben

ENTERPRISE APPLICATIONS

ENTERPRISE APPLICATIONS QAD ENTERPRISE APPLICATIONS QAD ENTERPRISE APPLICATIONS 1. oldal 2. oldal Ritkán állunk meg a mindennapi munka során, hogy átgondoljuk, honnan jöttünk és hová tartunk. Cégünk húszéves jubileuma azonban

Részletesebben

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI MEGOLDÁS Egyedi termékek gyártásával foglalkozó vállalatok számára. Microsoft Dynamics alapon

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI MEGOLDÁS Egyedi termékek gyártásával foglalkozó vállalatok számára. Microsoft Dynamics alapon Egyedi termékek gyártásával foglalkozó vállalatok számára Microsoft Dynamics alapon 2 A Microsoft Dynamics NAV moduljai Pénzügy főkönyv vevők és követelések szállítók és kötelezettségek tárgyi eszközök

Részletesebben

A gazdálkodás és a számvitel optimalizálása. Időt és költséget megtakarítani. A megoldás egy csapásra. Biztosan.

A gazdálkodás és a számvitel optimalizálása. Időt és költséget megtakarítani. A megoldás egy csapásra. Biztosan. A gazdálkodás és a számvitel optimalizálása. Időt és költséget megtakarítani. A megoldás egy csapásra. Biztosan. A jövőre irányuló business-megoldások biztosítják a vállalata teljesítőképességét. A WINLine

Részletesebben

ELO Business Logic Provider

ELO Business Logic Provider ELO Business Logic Provider Testreszabott ECM ECM-összeköttetés testreszabva Az ELO Business Logic Provider (BLP) modulja megkönnyíti a vállalati munkát. Segítségével az üzleti alkalmazások tökéletesen

Részletesebben

SAP BUSINESSOBJECTS PROFITABILITY AND COST MANAGEMENT (PCM) BEMUTATÁSA

SAP BUSINESSOBJECTS PROFITABILITY AND COST MANAGEMENT (PCM) BEMUTATÁSA SAP BUSINESSOBJECTS PROFITABILITY AND COST MANAGEMENT (PCM) BEMUTATÁSA A SZERVEZETI KÖLTSÉGEK KEZELÉSE ÉS A JÖVEDELMEZŐSÉG OPTIMALIZÁLÁS Az SAP BusinessObjects Profitability and Cost Management alkalmazás

Részletesebben