Kiadja: Rail Cargo Hungaria Zrt. Marketing és kommunikáció augusztus 30.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kiadja: Rail Cargo Hungaria Zrt. Marketing és kommunikáció 2012. augusztus 30."

Átírás

1 Kiadja: Rail Cargo Hungaria Zrt. Marketing és kommunikáció augusztus 30.

2 Kereskedelmi hírek Különleges küldemény: az RCH harci kocsikat továbbított A Rail Cargo Hungaria Zrt. augusztusban a G. Transport 96 Kft. megbízásából két alkalommal, összesen 31 vagonnal, zártvonatban fuvarozott harci járműveket, teherautókat. A küldeményeket Csehországból Rajka átmenetben továbbítottuk a budapesti kikötőbe. Onnan a kocsik Constanta-ba, majd végleges rendeltetési helyükre, Kambodzsába érkeztek. A rendkívüli küldemények fuvarozása miatt ügyfelünk részéről külön intézkedések rendkívüli engedélyek bekérése az érintett vasutaktól, behozatali és kiviteli engedélyek igénylése az Engedélyezési Hivataltól váltak szükségessé. A fuvar további különlegessége volt, hogy végzéséhez speciális vagonokra volt szükség, amelyeket a fuvarozás végrehajtásához a cseh vasút biztosított, míg az áru mozgatásához külön emelő keretet kellett gyártani.

3 A különleges fuvar az RCH számára azért is jelentős, mert eredményes teljesítése megerősítette: a vasút képes megfelelő színvonalon és biztonságosan ellátni a jellemzően közúti forgalmakat is. Az RCH ügyfelével és több partnerével együtt továbbra is folyamatosan dolgozik azon, hogy feltárja és kiaknázza a közúton futó forgalmak vasútra terelésében rejlő lehetőségeket. Ennek sikerét mint ahogy azt az augusztusi különleges fuvarok is bizonyítják a társaság versenyképes árajánlattal és hatékony árutovábbítással segíti elő. Ügyfelünk szolgáltatásunkkal maradéktalanul elégedett volt, köszönhetően elsősorban annak, hogy a fuvarfeladatban résztvevő RCH-csapat felkészülten és szakszerűen végezte munkáját. Területi hírek Kollégáink keze nyomán szépült meg egy kilencvenéves mozdony Mezőkövesden Több miskolci kollégánk önként csatlakozott ahhoz a mozdonyfelújítási akcióhoz, amelyet Miskolc Körzeti Járműfenntartási Központja (KJK) kezdeményezetett egyeztetve és együttműködve a Mezőkövesdi Polgármesteri Hivatallal. A munkálatok júliusban a mozdony felállványozásával kezdődtek, majd sor került a szerkezeti javításokra, valamit a korrózió elleni védelem megalapozására.

4 A felújítás augusztus közepén zárult, a megújult mozdony pedig ünnepélyes keretek között, augusztus 16-án debütált a közönség előtt. A KJK örömmel fogadta munkatársaink közreműködését, akik a mozdony festésében, díszítésében lelkesen és szakszerűen segédkeztek. Szorgalmas munkájuk eredményeként a matuzsálem elnyerte méltó külsejét, a vasutasok és az utazóközönség pedig régi-új pompájában láthatja a mezőkövesdi állomás büszkeségét. Köszönjük a felújításban résztvevő kollégáknak (képeinken), Ménes Ferencnének, Mohácsi Emesének, Törökné Radics Anitának, Nyeste Sándornak és Szedmák Zoltánnak, hogy szabadidejükből áldozva részt vettek a munkálatokban. Amit a mozdonyról tudni érdemes: - A os sorozatot a magyarországi mellékvonalak kiszolgálására tervezték, jelenleg ipari emléknek minősül. - Az ütközők közötti hosszúság: 9,82 méter. - Tömege üresen: 36,34 tonna. - Tömege szolgálatra kész állapotban: 46,35 tonna. - A típust 1907 és 1959 között gyártotta a MÁV-Gépgyár Budapesten. - A Mezőkövesden álló számú mozdonyt 1922-ben gyártották, így pontosan kilencven éves ig a MÁV vonalain szolgált, majd a Budapesti Helyi Érdekeltségű Vasút, később pedig az Ácsi Cukorgyár tulajdonába került. A nyolcvanas évek közepéig szolgált, amikor is leállították és végleges helyére, a mezőkövesdi állomásra került. A mozdony jelenleg a Miskolc Körzeti Járműfenntartási Központ kezelésében van.

5 Ágazati hírek A Hungária Intermodal sikeresen vizsgázott az ISO auditon A Hungária Intermodal megkapta az üzleti folyamatokra vonatkozó ISO 9001:2008 minőségbiztosítási tanúsítást a Quality Austriától. Ennek értelmében a társaság folyamatai és dokumentációja megfelelnek az érvényben lévő hivatalos ISO előírásoknak. A sikeres tanúsításnak köszönhetően az RCA csoport konszernmenedzsment-rendszer érvényessége formálisan már a Hungária Intermodálra is kiterjed. Az auditra múlt pénteken, augusztus 24-én került sor. Az eredményes minősítés tapasztalatait összefoglalva Spellenberg Gábor, a társaság ügyvezető igazgatója hangsúlyozta: Kollégáimmal következetesen készültünk az auditra, összegeztük folyamatainkat, előkészítettük a szükséges dokumentációt és a tanúsítással összefüggő feladatok koordinálására külön minőségbiztosítással foglalkozó kollégát jelöltünk ki. A minősítés megszerzése fontos üzenet partnereink, ügyfeleink számára, hiszen hivatalosan is azt támasztja alá, hogy üzleti folyamataink megfelelően működnek, tevékenységünk a legmagasabb szakmai kritériumoknak is megfelel. A Rail Cargo Hungaria ezúton is gratulál a Hungária Intermodalnak a tanúsítvány megszerzéséhez. Kulturális hírek Kollégánk különdíjat nyert az Országos Vasutas Fotópályázaton A Vasúttörténeti Alapítvány kilencedik alkalommal megrendezett fotópályázatán Hatvani Tiborné Ági tarifa szakelőadó munkatársuk alkotását különdíjjal jutalmazta a zsűri. A hagyományosan minden évben megrendezett pályázat célja kettős. Egyrészt szélesebb körű bemutatkozási lehetőséget kíván nyújtani azoknak a fotósoknak, akik színvonalasan

6 örökítik meg képeiken a vasutas mindennapok hangulatait, pillanatait. Másrészt a fotók segítségével törekszenek a szervezők arra, hogy a vasutas közösség mellett a kívülállók számára is közelebb hozzák a vasút világát. Az idei verseny apropóját az alapítvány 20 éves fennállása és a szegedi vasútvillamosítás 30. évfordulója adta. A pályázatra sok kép érkezett, amelyek közül Ági alkotása (alábbi képünkön) a legjobbak között szerepelt. Gratulálunk az eredményhez! Kollégánk a fotópályázat kapcsán elmondta: A versenyre idén 64 alkotótól 400 fotó érkezett. A zsűri 159 képet köztük az én öt fotómat alkalmasnak ítélte a kiállításra. Nagyon örültem, amikor értesültem, hogy Vas-Út című pályázatommal a legjobbak között vagyok. A képet egyébként régi kötődés ihlette, mindig kedveltem ugyanis az Újpesti Északi-összekötő hidat. Több pályázat képeinek volt már modellje korábban is. A felújított, megújult vasszerkezet érdekes és izgalmas téma számomra, ráadásul a Duna szépsége is időről időre oda csalogat. Természetesen, mint minden pályázatnál, most is abban reménykedtem, hogy fotóim elnyerik a zsűri tetszését. Ez azt jelzi számomra, érdemes fényképezőgépet venni a Hatvani Tiborné, Ági: Vas-Út kezembe. A kiállítás teljes anyagát egyébként először Békéscsabán, majd Szegeden lehetett megtekinteni és úgy tudom, hogy a tervek szerint a teljes kollekció látható lesz majd a Budapesten, a Közlekedési Múzeumban is.

7 Ági sikere nem véletlen, hiszen már gyermekkora óta foglalkozik fotózással, a mesterséget édesapjától tanulta. Számára a fotózás a pillanat csodáinak dokumentálása, megörökítése és továbbadása. Nem csak maga leli örömét a képek készítésében, de mindazok számára is örömet okoz, akik megtekintik alkotásait. Munkái több pályázaton helyezést értek el, ő maga pedig néhány éve vehette át a Magyar Fotóművészet Alkotócsoportok Országos Szövetségének diplomás fotóművész címét. Ágival az RCH Magazin legutóbbi számában interjú készült, ahol részletesebben vall munkásságáról, a fotóművészet számára legfontosabb értékeiről, illetve eddig elért eredményeiről. Képeit az RCH székház második emeletén, a retipalfotoklub.hu oldalon, vagy éppen szeptemberben nyíló kiállításán tekinthetik meg az érdeklődők. Az FTC-Rail Cargo Hungaria hírei Zöld-fehér győzelem a Szabella Kupán Még el sem kezdődött a szezon, az FTC-Rail Cargo Hungaria csapata máris komoly sikert aratott. Elek Gábor együttese fölényes győzelemmel nyerte meg a népligeti Főtáv-FTC Arénában rendezett Szabella Kupa felkészülési tornát. A ferencvárosiak először az osztrák Hypo ellen léptek pályára, ahol re nyertek, majd ezt követően a montenegrói Buducnost Podgorica csapatát utasították maguk mögé re. A sikersorozatot a vasárnap esti győzelem koronázta meg, ahol a ferencvárosi csapat ellenfele az előző idényben a Bajnokok

8 Ligájában a Győr által legyőzött román Valcea volt. Ezen a találkozón már az elejétől kezdve magabiztosan és lendületesen játszottak a lányok, így a 10. percben már 6-2-re vezettek. Az ellenfél a második játékrész közepén ugyan felzárkózott, de a hajrá a Fradinak sikerült jobban. A románok a végére szépítettek, a tornagyőzelmet azonban már nem engedte ki a kezéből a magyar bajnokság ezüstérmese: re nyerték a mérkőzést. Gratulálunk a csapatnak a Szabella Kupához és az előttük álló szezon teljesítéséhez is hasonló sikereket, lendületet kívánunk!

Cseh Ottó. Konferencia Baján. Müncheni seregszemle 18. oldal. Transporeon: újdonság. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika. 10.

Cseh Ottó. Konferencia Baján. Müncheni seregszemle 18. oldal. Transporeon: újdonság. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika. 10. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika XXI. ÉVFOLYAM 6. SZÁM 2013. JÚNIUS Konferencia Baján 10. oldal Müncheni seregszemle 18. oldal Transporeon: újdonság 29. oldal Cseh Ottó 210. szám Ára:

Részletesebben

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mozdonyvezetők Szakszervezete tájékoztató kiadványa XVIII. évfolyam 12. szám Alapítás éve: 1892 2008. december Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet! Railjet Taurusok 50 éves a Leó ÖGB/VIDA-MOSZ

Részletesebben

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván Mozdonyvezetők Szakszervezete tájékoztató kiadványa XXI. évfolyam 12. szám Alapítás éve: 1892 2011. december Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván a Mozdonyvezetők Szakszervezete Felhívás Négy évszak

Részletesebben

fotó: Beregnyei Miklós résztvevőinek közelről is lehetőségük nyílt megtekinteni. folytatás a következő oldalon

fotó: Beregnyei Miklós résztvevőinek közelről is lehetőségük nyílt megtekinteni. folytatás a következő oldalon Atomerômû fotó: Bodajki Ákos XXXIV. évfolyam, 8 9. szám Megújult az újságunk Kedves Olvasó! Az Atomerőmű című újság ezzel a lapszámával megújult kivitelben jelenik meg. A Paksi Atomerőmű Zrt. nyomdaüzemének

Részletesebben

Kultúra Napja Dorogon

Kultúra Napja Dorogon Dorog Város Képviselõ-testületének lapja Kultúra Napja Dorogon Január 18-án ünnepeltük a Magyar Kultúra Napját városunkban. A Magyar Kultúra Napja Himnuszunk születésnapja. Kölcsey Ferenc 1823-ban, immár

Részletesebben

XXIV. évf. 18. szám VÁROSUNK LAPJA 2012. szeptember 6. kapott

XXIV. évf. 18. szám VÁROSUNK LAPJA 2012. szeptember 6. kapott XXIV. évf. 18. szám VÁROSUNK LAPJA 2012. szeptember 6. Az új kenyér ünnepe Pap János lett Mezőkövesd Díszpolgára Pro Urbe díjat kapott Laczkó Pető Mihály Mezőkövesd Városért elismerést kapott Holdoner

Részletesebben

Laszlóczki Ivetta. fotó: Bodajki Ákos

Laszlóczki Ivetta. fotó: Bodajki Ákos Atomerőmû XXXV. évfolyam, 10. szám 2012. október Kovács Pál államtitkár a NAÜ új alelnöke Szeptember 24-én Bécsben tartotta a Közgyűlést követő első, új összetételű ülését a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség

Részletesebben

Cseh Ottó. Menedzsment struktúra 13. oldal. Repülõterek itthon 25. oldal. Csiki-Bege sztori. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika

Cseh Ottó. Menedzsment struktúra 13. oldal. Repülõterek itthon 25. oldal. Csiki-Bege sztori. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika XIII.ÉVFOLYAM 7 8. SZÁM 2005. AUGUSZTUS Menedzsment struktúra 13. oldal Repülõterek itthon 25. oldal Csiki-Bege sztori 38. oldal Cseh Ottó 131. szám

Részletesebben

Friedrich Macher. Terminálavató Aradon 10. oldal. Debreceni fejlesztés 16. oldal. Balti Toplista. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika

Friedrich Macher. Terminálavató Aradon 10. oldal. Debreceni fejlesztés 16. oldal. Balti Toplista. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika XVII. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2009. OKTÓBER Terminálavató Aradon 10. oldal Debreceni fejlesztés 16. oldal Balti Toplista 30. oldal Friedrich Macher 173. szám

Részletesebben

A VÁROS LAPJA. Miskolci Napló. villamosra ült az új vezér

A VÁROS LAPJA. Miskolci Napló. villamosra ült az új vezér A VÁROS LAPJA Miskolci Napló Megjelenik Miskolcon és vonzáskörzetében, 85 000 példányban racionálisabb működés tervezik a költségvetést, az oktatási területeken is számba veszik a feladatokat. krónika

Részletesebben

Fülöp Zsolt. Kecskeméten a Mercedes 19. oldal. A GYSEV-elnök tervei 25. oldal. Felszámolási mérleg 30. oldal

Fülöp Zsolt. Kecskeméten a Mercedes 19. oldal. A GYSEV-elnök tervei 25. oldal. Felszámolási mérleg 30. oldal szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika XVIII. ÉVFOLYAM 9. SZÁM 2010. SZEPTEMBER Kecskeméten a Mercedes 19. oldal A GYSEV-elnök tervei 25. oldal Felszámolási mérleg 30. oldal Fülöp Zsolt 182.

Részletesebben

2014. Augusztus XIX. évf. 8. szám Polgárőr és rendőr lovasok a külterületek biztonságáért

2014. Augusztus XIX. évf. 8. szám Polgárőr és rendőr lovasok a külterületek biztonságáért Polgárőr Magazin 2014. Augusztus XIX. évf. 8. szám Polgárőr és rendőr lovasok a külterületek biztonságáért TARTALOM Sikerek után is lendületben....... 4. oldal Sárfi Éva az idén is bizonyított...... 6.

Részletesebben

Tartalom. Az ipartestületek életébõl. Nõk vezetõ tisztségben. Nyílt levél Orbán Viktor miniszterelnökhöz. Gazdaság Jó, ha tudjuk

Tartalom. Az ipartestületek életébõl. Nõk vezetõ tisztségben. Nyílt levél Orbán Viktor miniszterelnökhöz. Gazdaság Jó, ha tudjuk Tartalom Nõk vezetõ tisztségben Mészáros Istvánné (Bácsalmási Ipartestület) Mórocz Istvánné (Könyvkötõk Országos Ipartestülete) Mihalcsik Gyuláné Budapest VI-VII. kerületi Ipartestület (2-4. oldal) Exkluzív

Részletesebben

A május a természet bocsánatkérése a február miatt. (Bill Tammeus)

A május a természet bocsánatkérése a február miatt. (Bill Tammeus) A május a természet bocsánatkérése a február miatt. (Bill Tammeus) Tartalomjegyzék Mészáros Sándorra emlékezünk 1 Sikerekben gazdag évet zárt az MVM Ovit Zrt. 2 Az Igazgatóság közleményei 3 Projektjeinkrôl

Részletesebben

Közlekedésbiztonság Megemlékezést tartottak a közlekedési balesetekben elhunytak emlékmûvénél

Közlekedésbiztonság Megemlékezést tartottak a közlekedési balesetekben elhunytak emlékmûvénél Városi közlekedés Interjú Várszegi Gyulával, a BKV Zrt. és az MKSZ elnökével 3 Közlekedésbiztonság Megemlékezést tartottak a közlekedési balesetekben elhunytak emlékmûvénél 4 Szállítmányozás Továbbra sem

Részletesebben

Új vizsgálóberendezések. a fejlesztések szolgálatában. 7 8. oldal. A Rába Jármûipari Holding lapja

Új vizsgálóberendezések. a fejlesztések szolgálatában. 7 8. oldal. A Rába Jármûipari Holding lapja 1 oldal A Rába Jármûipari Holding lapja LXIV. évfolyam 4. szám 2012. július www.raba.hu Új vizsgálóberendezések a fejlesztések szolgálatában 7 8. oldal Új Igazgatósági és Felügyelô Bizottsági tagok a Rábánál

Részletesebben

Kovács Imre. BILK a favorit. Cargofórum 24. oldal. Kikötõi toplista 33. oldal. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika. 13.

Kovács Imre. BILK a favorit. Cargofórum 24. oldal. Kikötõi toplista 33. oldal. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika. 13. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika XVII. ÉVFOLYAM 9. SZÁM 2009. SZEPTEMBER BILK a favorit 13. oldal Cargofórum 24. oldal Kikötõi toplista 33. oldal Kovács Imre 172. szám Ára: 560 Ft RCA

Részletesebben

Télből, vagy télbe? Tartalomból: Mozdonyvezetők Szakszervezete tájékoztató kiadványa. XX. évfolyam 2. szám Alapítás éve: 1892 2010.

Télből, vagy télbe? Tartalomból: Mozdonyvezetők Szakszervezete tájékoztató kiadványa. XX. évfolyam 2. szám Alapítás éve: 1892 2010. Mozdonyvezetők Szakszervezete tájékoztató kiadványa XX. évfolyam 2. szám Alapítás éve: 1892 2010. február Télből, vagy télbe? Fotó: Bálint István Megállapodtunk Kongresszus éve Román vendégek A regisztrációs

Részletesebben

Atomerőmû. Kulcskérdésnek tartom a társadalmi elfogadottságot. Főigazgatói látogatás a szaktárcánál és a Paksi Atomerőműben

Atomerőmû. Kulcskérdésnek tartom a társadalmi elfogadottságot. Főigazgatói látogatás a szaktárcánál és a Paksi Atomerőműben Atomerőmû fotó: Bodajki Ákos XXXV. évfolyam, 7. szám Kulcskérdésnek tartom a társadalmi elfogadottságot. Dr. Kovács Antal az erőmű kommunikációs szervezete élén A Paksi Atomerőmű életében kiemelt jelentőségű

Részletesebben

Iszak Tibor. Dunai hajózás. Multimodális megoldások 12. oldal. ADR 2013 32. oldal. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika. 3.

Iszak Tibor. Dunai hajózás. Multimodális megoldások 12. oldal. ADR 2013 32. oldal. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika. 3. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika XXI. ÉVFOLYAM 1 2. SZÁM 2013. FEBRUÁR Dunai hajózás 3. oldal Multimodális megoldások 12. oldal ADR 2013 32. oldal Iszak Tibor 206. szám Ára: 560 Ft

Részletesebben

Atomerőmû. Az 50 legbefolyásosabb között. Félmilliomodik látogatóját fogadta a Paksi Atomerőmű

Atomerőmû. Az 50 legbefolyásosabb között. Félmilliomodik látogatóját fogadta a Paksi Atomerőmű Atomerőmû fotó: Bodajki Ákos XXXVI. XXXVII. évfolyam, 4. 5. 6. szám Félmilliomodik látogatóját fogadta a Paksi Atomerőmű Igencsak meglepődtek a budapesti Wesselényi Miklós Műszaki Szakközép- és Szakiskola

Részletesebben

Philippe Gorjux. Spedexpo Aradon. Biztató évkezdet. Malév Air Cargo. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika. 8. oldal. 24.

Philippe Gorjux. Spedexpo Aradon. Biztató évkezdet. Malév Air Cargo. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika. 8. oldal. 24. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika XIV.ÉVFOLYAM 6. SZÁM 2006. JÚNIUS Spedexpo Aradon 8. oldal Biztató évkezdet 24. oldal Malév Air Cargo 30. oldal Philippe Gorjux 140. szám Ára: 560 Ft

Részletesebben

Kispest új képviselői

Kispest új képviselői méltóság napja Kiss Tibor Újabb állomásához érkezett október 31-én a Méltóság Napja elnevezésű programsorozat. Most a drogprevencióról volt szó. 4. oldal XVI. évfolyam, 22. szám Megjelenik kéthetente www.kispest.hu

Részletesebben

AZ ÚJSÁG CELLDÖMÖLKÖN INGYENES, A VIDÉKI ELÔFIZETÔKNEK HAVONTA 170 FORINT. Még tart a nyár

AZ ÚJSÁG CELLDÖMÖLKÖN INGYENES, A VIDÉKI ELÔFIZETÔKNEK HAVONTA 170 FORINT. Még tart a nyár AZ ÚJSÁG CELLDÖMÖLKÖN INGYENES, A VIDÉKI ELÔFIZETÔKNEK HAVONTA 170 FORINT XXvii. évfolyam 13. szám (629) CelldömölK város 2015. augusztus 14. önkormányzatának lapja Még tart a nyár uk_15_08_14.indd 1 2015.08.11.

Részletesebben

MOZGÁSBAN. BEMUTATJUK a biztonsági igazgatót. Mi lesz az öreg járművekkel? NOSZTALGIAJÁRATOK itthon és külföldön. 40 éve együtt

MOZGÁSBAN. BEMUTATJUK a biztonsági igazgatót. Mi lesz az öreg járművekkel? NOSZTALGIAJÁRATOK itthon és külföldön. 40 éve együtt MOZGÁSBAN XLII. ÉVFOLYAM 11. SZÁM BEMUTATJUK a biztonsági igazgatót Mi lesz az öreg járművekkel? NOSZTALGIAJÁRATOK itthon és külföldön 40 éve együtt ELÉRHETŐ A BKV ÚJ WEBLAPJA Április utolsó hetére elkészült

Részletesebben

Diplomáciai csúcs az erőműben

Diplomáciai csúcs az erőműben XXXII. évfolyam, 7. szám 2009. július A világ egyik nagy megoldandó kérdése az energia biztosításának lehetősége, ezen belül a villamosenergia-fogyasztás fokozatosan emelkedő mértékének biztosítása. Ez

Részletesebben

Fatolvajok végnapjai:

Fatolvajok végnapjai: XXIV/21 * 2015. május 29. péntek A köztársasági elnök avatja fel az emlékművet Fatolvajok végnapjai: DNS-vizsgálattal azonosítják a kivágás helyét Fatolvajok és orvvadászok tűnnek fel időnként a Börzsönyben.

Részletesebben

Városunk lapja XXVI. évf. 21. szám 2014. október 23.

Városunk lapja XXVI. évf. 21. szám 2014. október 23. Városunk lapja XXVI. évf. 21. szám 2014. október 23. A tizedik Touron is túl városháza Új út a temetőben mozaik Hétvégén nyílik a fedett piaccsarnok Sportkalauz Két meccsből négy pont mezőkövesdi újság

Részletesebben

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk! 2007. DECEMBER LELTÁR Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk! 2 ÜNNEPI KÖSZÖNTŐ 2007. december Tisztelt Salgótarjániak! A közelgő Karácsony és az Óév búcsúztatása alkalmából tisztelettel

Részletesebben