FEJÉR MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG A FEJÉR MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG FÉRFI ÉS NŐI AMATŐR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FEJÉR MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG A FEJÉR MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG FÉRFI ÉS NŐI AMATŐR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015"

Átírás

1 FEJÉR MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG A FEJÉR MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG FÉRFI ÉS NŐI AMATŐR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015 Érvényes: től 8000 Székesfehérvár, Piac tér Telefon: , Fax: Honlap: FMKSZ Bankszámlaszám:

2 A VERSENYKIÍRÁST, KÉRLEK OLVASD ÁT FIGYELMESEN, MERT UTÓLAG SEMMILYEN KIFOGÁST NEM FOGADUNK EL, TARTALMÁNAK NEM ISMERETÉRE HIVATKOZVA!!! I. A bajnokság célja I.1. Férfi és női felnőtt korosztályban versenyzési lehetőség biztosítása a nevezett és meghívott csapatok számára. II. Rendező II.1. Fejér Megyei Kosárlabda Szövetség (továbbiakban: FMKSZ) III. Versenybíróság Elnök: Szkok Csaba Titkár: Botos Péter Tag: Bónitz István III.1. A bajnoksággal, versenykiírással kapcsolatos mindennemű hivatalos közlés, módosítás, stb., kizárólag a Versenybíróság tudtával és írásbeli hozzájárulásával lehetséges. IV. Résztvevők IV.1. Azon megyei és megyén kívüli csapatok (egyesületek, DSE-k, DSK-k), amelyek a megadott határidőig a valamint a internetes oldalon található on-line nevezési lapon nevezésüket valamint a csapatlistát leadják és a nevezési határidőig befizetik a nevezési díjat. V. Bajnokság időpontja V szeptember május 31. V.2. Ezen időszak alatt kerülnek folyamatosan lejátszásra a mérkőzések.

3 VI. Nevezés VI.1. Nevezési határidő: VI.1.1. Férfi bajnokság: szeptember VI.1.2. Női bajnokság: szeptember VI.2. Nevezéseket az MKOSZ alábbi oldalán, regisztráció után (nem bejegyzett csapatoknak a regisztráló személy adóazonosító jelével) fogadunk el: Másrészt: a - elérhető on-line "Nevezési lapon" fogadunk el. VI.3. Minden csapatra külön nevezést kell leadni. VI.4. Játékos adatlapot csak a oldalon történő nevezéskor kell kitölteni, ahol, minimum 8 játékost kell név szerint nevezni. Kisebb létszámú csapatok nevezését nem áll módunkban elfogadni. VI.5. A nevezés során, vagy a bajnoki szezon alatt játékengedélyt szerző játékosok tudomásul veszik, hogy a Csoportos Játékengedély közzétételével a szövetség honlapján nevük és személyes adataik nyilvánosságra kerülnek. VI.6. A Versenybíróság fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa az olyan csapatok, játékosok, edzők nevezését, amelyek viszonya az FMKSZ-szel nem megfelelő, az előző szezonban tanúsított sorozatos sportszerűtlen szereplésük ezt szükségessé teszi, vagy bármilyen fennálló tartozása van a Szövetség felé. VI.7. A nevező csapatnak a hazai mérkőzéseinek lebonyolításához megfelelő teremmel kell rendelkeznie, ennek hiányában a mérkőzéseket az FMKSZ által biztosított teremben köteles lejátszani. VI.8. Az FMKSZ által biztosított terem igénybevétele esetén a nevező csapatnak terem hozzájárulási díjat kell fizetnie. Ennek mértéke az egyeztető értekezleten kerül kihirdetésre. VII. Nevezési díjak VII.1. Nevezési díj: / csapat VII.2. MKOSZ tagdíj: Ft / egyesület VII.3. A nevezési díj 12 játékos játékengedély díját tartalmazza.

4 VII.4. A nevezési díjat legkésőbb áig kell átutalni az FMKSZ bankszámlájára. VII.5. A terem hozzájárulási díjat, valamint a játékengedély díját áig kell megfizetni az FMKSZ bankszámlájára. VII.6. Határidőig be nem fizetett nevezési, terem hozzájárulási és játékengedély díj esetén a Versenybíróság a Csoportos Játékengedélyt nem adja ki, illetve visszavonja. VIII. Programegyeztetés és bajnoki megbeszélés VIII.1. Külön meghívó nem kerül kiküldésre! VIII.2. Ideje: VIII.2.1. Férfi bajnokság: szeptember 15. hétfő, 18:00 óra VIII.2.2. Női bajnokság: 2014 szeptember 22. hétfő, óra VIII.3. Helye: Székesfehérvár, Gellért újsor 20, oktatóterem. VIII.4. A mérkőzések időpontjait a program-egyeztetőn véglegesítik. VIII.5. A program-egyeztetőn minden csapat képviseltetni köteles magát! Amennyiben ezt elmulasztja, a részvétele nélkül véglegesített időpontokat is köteles elfogadni, valamint az ott elhangzott információk hiányára a szezon közben nem hivatkozhat. IX. Lebonyolítás IX.1. A csapatok számától függően kerül kialakításra a program egyeztetőn. IX.2. A pályaválasztói joggal rendelkező csapat dönt a mérkőzés helyszínéről, időpontjáról. Azon csapatok, amelyek nem rendelkeznek saját teremmel, rendezhetik mérkőzéseiket az ellenfelük termében is (PJCS.). Ha ez nem lehetséges, akkor a Szövetség által bérelt teremben kerülnek a mérkőzések lebonyolításra. IX.3. Az első ki nem állás esetében a csapat 20-0 arányban elveszíti a mérkőzést és a részvételért járó pontot sem kapja meg. A második ki nem állás esetén a csapatot azonnal kizárjuk a bajnokságból.

5 IX.4. Azt a csapatot, amelyik nem jeleneik meg a kiírt időpontban egy mérkőzésen és erről nem értesíti a Versenybíróságot és az ellenfelet, azt további két büntetőpont levonással sújtja a VB. IX.5. Kizárás esetén a csapat addigi mérkőzéseinek eredményeit nem töröljük, a le nem játszott mérkőzéseiket 20-0 arányban elveszítik és pontot sem kapnak. IX.6. A kizárt csapat játékosai adott idényben másik csapat színeiben nem léphetnek pályára. 1. Játékidő és játéktér 1.1. Férfi bajnokság: 4 x 10 perc tiszta játékidő. Az első és a harmadik negyedek után 2 perc, a második negyed után 10 perc szünettel Női bajnokság: 4 x 10 perc futó játékidő. Az első és a harmadik negyedek után 2 perc, a második negyed után 10 perc szünettel. A mérkőzés negyedik negyedében a 24 másodperc támadóidő mérése kötelező Ahol a terem foglaltság miatt szükséges, a házigazda csapat kérésére a szünetek 1 illetve 5 percre csökkenhetnek A mérkőzéseket a FIBA által előírt méretű és vonalazású pályán kell megrendezni. Ettől eltérő méretű és vonalazású pályán csak az FMKSZ elnöksége előzetes engedélyével lehet mérkőzést rendezni. 2. Játékvezetői és komisszári díjak 2.1. Férfi bajnokság: Az MKOSZ JB által kibocsájtott lista alapján Női bajnokság: Ft 2.3. A játékvezetői díjat a szabályosan kiállított játékvezetői elszámolás, vagy számla ellenében a mindenkori pályaválasztó csapat a mérkőzés előtt köteles (külön felszólítás nélkül) a játékvezetőknek kifizetni. A játékvezetői díjat ki nem állás esetén is ki kell fizetnie a pályaválasztó csapatnak. Ennek elmaradása esetén a Versenybíróság intézkedik a játékvezetői díj utólagos kifizetéséről. Ha mérkőzésen csak egy játékvezető jelenik meg, csak egy díjat kell fizetni. Játékvezetői díj a szükség-játékvezetőt is megilleti.

6 2.4. A komisszári díj költségviselőjéről a komisszárt kirendelő versenybírósági határozat rendelkezik. A komisszári díjat az arra kötelezett csapat a mérkőzés előtt (külön felszólítás nélkül) köteles a komisszár részére kifizetni A komisszári díj: Ft./mérkőzés. 3. Díjazás 3.1. Az első három helyezett csapat érem és oklevél, a negyedik helyezett oklevél díjazásban részesül. 4. Játékjogosultság 4.1. A férfi bajnokságban minden olyan játékos szerepelhet, aki nem rendelkezik játékengedéllyel az alábbi magasabb bajnoki osztályokban: NB I/A, NB I/B, NB II, NB I/A U23, NBI/B U23, NB I/A U A női bajnokságban minden olyan játékos szerepelhet, aki nem rendelkezik játékengedéllyel az alábbi magasabb bajnoki osztályokban: NB I/A, ANB 4.3. Kivétel (csak a férfi bajnokságra vonatkozik): Az NB II osztályban játékengedéllyel rendelkező 35 év feletti játékosok, valamint, ha a teljes NB II illetve NB I /A U18 csapat benevez a bajnokságba Minden csapat egy 35 év alatti NB II osztályba játékengedéllyel rendelkező játékost, vendégjátékosként szerepeltethet Versenybíróság külön engedélyével. Versenybíróság külön engedélyt csak a bajnokság kezdete előtt ad ki, utána már nem fogad el kéréseket. A kéréseket legkésőbb a program egyeztető értekezleten lehet benyújtani Játékengedély áig adható ki, amennyiben a játékos le- és átigazolása, a "Kosárlabdázók nyilvántartási, igazolási, átigazolási és versenyengedély kiadási" szabályzata feltételeinek megfelelően megtörtént.

7 4.5. A bajnoki idényben egy játékos egy időben egy csapat Csoportos Játékengedélyén szerepelhet, a szezon folyamán maximum két csapatban szerepelhet A játékengedélyek kiadása a Csoportos Játékengedély kibocsátásával történik meg A Csoportos Játékengedély kiadásának feltételei: A nevezési díjban foglalt 12 játékoson felüli játékengedély díjának befizetése Ha valamelyik csapatnak megváltozott a neve a szponzor miatt, a változást a VB felé azonnal be kell jelenteni, ez esetben, az egész csapat azonnal átigazolásra kerül az új csapatba, és új Csoportos Játékengedély kerül kiadásra. A csapatnév változás miatt újonnan kiadott Csoportos Játékengedély nem díjköteles A Csoportos Játékengedélyt minden mérkőzés előtt felszólítás nélkül be kell mutatni a játékvezetőnek Amennyiben a Csoportos Játékengedély nem áll rendelkezésre a mérkőzés helyszínén, a mérkőzést le kell játszani. A jegyzőkönyvet a játékosok valamilyen fényképes igazolványa (személyi, diák igazolvány) alapján kell kitölteni. Az első játékvezető a Csoportos Játékengedély hiányát rögzíti a jegyzőkönyv hátulján és a mérkőzést követő 72 órán belül, a Versenybíróságnak be kell mutatni, a csapat Csoportos Játékengedélyét, valamint a mérkőzésen készült jegyzőkönyvet. Amennyiben a dokumentumok határidőig nem kerülnek bemutatásra, illetve az ellenőrzés során jogosulatlan szereplésre derül fény, a vétkes csapat a mérkőzést 20-0 arányban elveszíti, a kiállásért járó egy pontot sem kaphatja meg és két büntető ponttal sújtja a Versenybíróság. 5. Sportorvosi engedély 5.1. A 215/2004. Kormányrendelet alapján mérkőzésen csak az szerepelhet, aki érvényes sportorvosi engedéllyel rendelkezik. A sportorvosi engedély betöltött 18 éves életkor felett 1 (egy) naptári évig, 18 éves kor alatt 6 (hat) hónapig érvényes. A sportorvosi engedélyt a sportorvosnak a Sportorvosi igazolvány megfelelő rovatába kell pecsételnie A sportorvosi engedélyt a mérkőzés előtt a játékvezetők ellenőrzik.

8 6. Mérkőzés lebonyolítása 6.1. A mérkőzéseken maximum 12 főt lehet beírni a jegyzőkönyvbe. Egy mérkőzés csak akkor kerülhet lejátszásra, ha a kiírt kezdési időpontban mindkét csapatból minimum 5 5 fő érvényes, játék- és sportorvosi engedéllyel rendelkező játékos jelen van, játékra felkészülten. A vétkes csapat 20 0 arányban elveszti a mérkőzést, és nem kapja meg a kiállásért járó pontot sem. Ha mindkét csapat vétkes, akkor a mérkőzés újrajátszására kerül sor, kivéve, ha ez egyik csapatnak már a harmadik ilyen esete, ez esetben ugyanis automatikusan kizárja magát a bajnokságból A pályaválasztó csapatnak rendelkeznie kell 2 (kettő) darab állítható órával, 2 db piros eszközzel a csapathibák jelzésére Mindkét csapatnak rendelkeznie kell 3 példányos jegyzőkönyvvel A játékvezetők által jelentett rendezési hiányosságok esetén a vétkes csapat első alkalommal írásbeli figyelmeztetést kap, második esetben egy pont levonással büntetendő. Harmadik esetben a csapat kizárásra kerül a bajnokságból. Kivétel, a páros mérkőzéses rájátszási rendszer. Ebben a szakaszban a vétkes csapat, amennyiben rendelkezik már rendezési hiányosság miatti figyelmeztetéssel, a pályán elért eredménytől függetlenül elveszíti a továbbjutás lehetőségét Jegyzőkönyvvezetőt a játékvezetőkkel együtt a játékvezető küldő írja ki és az fmksz.hu oldalon a játékvezető küldéssel együtt olvasható. Jegyzőkönyvvezető csak olyan személy lehet, aki részt vett az FMKSZ által szervezett, ingyenes asztalszemélyzeti képzésen Időmérő(ke)t a hazai csapat köteles biztosítani Az asztalszemélyzet díjazása a hazai csapat kötelessége Az asztalszemélyzet díja: Ft / fő / mérkőzés Előzetes igény esetén az FMKSZ ingyenes képzést biztosít időmérők részére. A játékvezetők a hiányosságokat minden mérkőzés után jelezni fogják a VB felé. 7. Mérkőzés időpontjának megváltoztatása 7.1. Időpont megváltoztatása kizárólag a Versenybíróság előzetes engedélyével lehetséges. A Versenybíróság engedélye nélkül módosított és lejátszott mérkőzéseket 0-0-ás végeredménnyel 0-0 ponttal igazolja a Versenybíróság.

9 7.2. Mérkőzés módosítást a modositas.fmksz.hu oldalon keresztül lehet kezdeményezni. Az oldalon listázott mérkőzések mellett található ikonra kattintva, a módosítandó mérkőzés oldalára lépünk, ahol a módosítást kezdeményező csapat neve alatti rádió gombot kell bekattintani. A mérkőzés új időpontjának ajánlott dátumot, dátumokat (az 1. ajánlat megadása kötelező), valamint ha a mérkőzés szövetségi teremben kerül lejátszásra, akkor a Szövetségi terem melletti checkboxot kell bekattintani, ebben az esetben új dátumot nem kell megadni, azt a Versenybíróság fogja kijelölni. Végül a Kód megadása mezőbe a kód beírása után a Mentés gombra kattintva a rendszer fogadja a módosítási kérelmet és ben értesíti az ellenfelet a módosítás kezdeményezésről A módosítás és / vagy az ajánlott új dátum elfogadása, vagy elutasítása a Módosítási kérelem tárgyú ban található megfelelő linkre kattintva, vagy a link böngészőbe másolva az enter gomb megnyomásával lehetséges A módosítás és / vagy az ajánlott új dátum elfogadásáról, vagy elutasításáról értesítést kap a kezdeményező és a Versenybíróság is Amennyiben az utólagos lejátszás azért marad el, mert a halasztást kérő ellenfele nem fogadja el a halasztást kérő által felajánlott időpontot, az ügyben bármely érintett csapat írásbeli kérelmére a VB dönt azzal, hogy ilyen esetekben elsősorban a halasztást kérő csapatnak kell ellenfeléhez igazodnia A hivatalos műsortól eltérés csak a fenti, 2. pontban leírt, módon lehetséges. Szóbeli és telefonos valamint SMS közlések nem érvényesek A szövetségi teremben lejátszásra kerülő mérkőzések időpontját és kezdési idejét a VB egyoldalúan módosíthatja, az érintett csapatok egyetértése nélkül, valamint a csapatok által kezdeményezett módosításhoz is a VB engedélye szükséges A szövetségi teremben lejátszásra kerülő mérkőzések időpontjának módosítása esetén, amennyiben a módosított időpontú mérkőzés is szövetségi teremben kerül lejátszásra, a terem díját a módosítást kérő csapat fedezi. A teremdíjat az új időpont kitűzése utáni hét napon belül köteles a módosítást kérő csapat megfizetni ( ennek összege megegyezik a program egyeztető értekezleten közölt terem hozzájárulási díj egy mérkőzésre eső összegével ) Az időpont módosítás ingyenes, de egy idényben maximum 4 ( négy ) esetben fogadható el, vis maior esetek nem számítanak bele. Kivétel, ha egy csapat minimum három játékosa más, magasabb osztályú kosárlabda bajnokságban is szerepel. Több időpont változási kérelem esetén VB kizárhatja a csapatot a bajnokságból.

10 7.10. A módosítás új időpontjának megállapításának szabályai: Új időpont nélkül, mérkőzés módosítása nem lehetséges A bajnokság első három fordulójában mérkőzés halasztása csak vis maior esetben lehetséges A mérkőzés kezdési időpontjától számított két napon belül mérkőzésidőpont módosításra vis maior esetet kivéve - nincs lehetőség Az új időpont kitűzése alap esetben a két csapat megállapodásán kell alapulnia, az alábbi szabályok betartásával: A mérkőzés új időpontja maximum 60 nappal térhet el az eredeti időponttól A mérkőzés napot megelőző 13 napon belül érkező módosítást visszautasíthatja az ellenfél A 13 napnál korábban érkező módosítást nem lehet visszautasítani, ha a következő feltételeknek eleget tesz: A mérkőzés új időpontjának ajánlott dátum előtt, vagy után 4 nappal nincs kiírt mérkőzése az ellenfélnek Amennyiben a módosítást a vendég csapat kéri, a mérkőzés új időpontjának ajánlott dátumnak meg kell felelnie a hazai csapat által előzetesen, a bajnoki egyeztetőn megadott teremidőponttal A Versenybíróság az alábbi eseteket tekinti vis maiornak: A terem foglaltsága, vagy játékra alkalmatlansága Extrém, közlekedésre alkalmatlan időjárási viszonyok Az ÁNTSZ által kihirdetett országos járvány A mérkőzés időpontok betartását, valamint a módosítások fent leírt szabályait különös tekintettel a szövetségi teremre - a Versenybíróság a lehető legnagyobb szigorral fogja kezelni, az időpontok médiumokban való megjelenésére való tekintettel, ezzel is elősegítve a bajnokság népszerűsítését, lebonyolításának zökkenőmentességét Időpont módosításra Botos Péter VB titkár jogosult. 8. Sportfegyelmi vétség 8.1. Sportfegyelmi vétség elkövetésekor az MKOSZ Fegyelmi szabályzatban foglaltak az irányadóak.

11 9. Óvás 9.1. Az óvás tényét a jegyzőkönyvön rögzíteni kell a szabályoknak megfelelően (a csapatkapitánynak alá kell írni a jegyzőkönyvet Óvási díj Ft A jegyzőkönyvön rögzített, de be nem adott óvás díja: Ft Nem fizetés esetén a csapatot a következő mérkőzéseken egy-egy pontlevonással büntetjük, mindaddig, amíg a díjat be nem fizetik Az óvást a Versenybíróság csak az esetben tárgyalja, ha az óvási díjat a csapat igazolhatóan befizette és az óvás tényét a Versenybírósághoz írásban eljuttatta. Óvási határidő a jegyzőkönyv aláírásától számított 1 hét Óvási díj nem fizetése vagy késedelmes óvás benyújtása esetén Versenybíróság nem tárgyalja az óvást A Versenybíróság döntése ellen fellebbezés az FMKSZ Elnökségénél lehetséges. Az elnökség döntése végleges, az ellen fellebbezési lehetőség nincs. 10. Sportbiztosítás A sportbiztosítást a nevezési díj tartalmazza A sportbiztosításról egy rövid leírást készített az alkusz cég, mely a Versenykiírás végén olvasható. 11. Kommunikáció A csapatok és a Versenybíróság közötti hivatalos, a bajnokság működését érintő, kommunikáció (pl.: mérkőzés időpont módosítás) kizárólag -en történik a címen. Ez alól kivételt jelentenek a kézi aláírást igénylő dokumentumok (feljelentés, óvás, fellebbezés, fegyelmi tárgyalással kapcsolatos értesítések, stb.), amelyek postai úton kerülnek továbbításra Szóbeli (telefonos, SMS) közléseket, értesítéseket nem hivatalos, tájékoztató jellegűnek minősítünk Egyéb kérdésekben az MKOSZ által kiadott Versenyszabályok érvényesek A Versenybíróság fenntartja a jogot, hogy a bajnokság közben - indokolt esetben vagy vis maior esetén megváltoztassa a Versenykiírást.

12 11.5. A bajnoksággal kapcsolatos további információk a Versenybíróság titkárától kérhetők. Szkok Csaba sk. Csarnai Mihály sk. Tóth László sk. FMKSZ VB Elnök FMKSZ elnök FMKSZ főtitkár

13 Szövetségi nap: hétfő óra között Bizottságok: Versenybíróság: Elnök: Szkok Csaba Titkár: Botos Péter Tel.: Tag: Bónitz István Játékvezető: Elnök: Fekete László Tel.: Játékvezető küldő: Szőcs Péter Tel.: Játékengedély Érvényes: 2014/1 versenyévadra Ár: Ft + 27% ÁFA /fő (a nevezési díjba foglalt 12 játékoson felül) Kiadó: Botos Péter Tel.: ,

14 Kedves Sportolók, Sportvezetők, Egyesületek! án aláírásra került a Magyar Kosárlabdázók országos Szövetsége, az UNION Biztosító, és a W.F.B. Europe Alkusz Kft. között az a biztosítási szerződés, mely egyedülálló biztosítási védelmet nyújt. Egységes, és mégis egyénre szabható csomagokat tartalmaz. Biztosított: valamennyi a MKOSZ nyilvántartásában szereplő, sportorvosi igazolással rendelkező, 6-80 év közötti sportoló. A kockázatviselés helye: a világ bármely országa. A kockázatviselés ideje: a sportági versenyek ideje, a versenyekre való hivatalos felkészülési idő, valamint a versenyekre, edzésekre történő utazás időtartama. Az általános balesetbiztosítási kockázatokon felül tartalmaz egy baleseti okú játékképtelenség kockázatot, ami arra vonatkozik, hogy ha a sportoló baleset miatt a mérkőzésen nem tud részt venni, a vonatkozó biztosítási összeget a mérkőzésenként kifizeti a sportolónak, amennyiben versenyképtelenségét szakorvos igazolja. - ezért is fontos a biztosítási egységek szolgáltatásainak tanulmányozása, és az igényeknek megfelelő szorzó választása. FONTOS! A biztosítási piacon egyedülálló az a vállalás, hogy a baleset előtti károsodások (korábbi sérülések) sem kerülnek kizárásra, ha a biztosítási fedezet kezdete előtt a csapatorvos összesíti, sérülés esetén a biztosító felé dokumentálni tudja, hogy közlésre került a korábbi sérülés. A biztosítási dokumentumok, a díjszámító felület, és az ajánlatkérés megtalálható a honlapon. Kérdések esetén elérhetőség:

FEJÉR MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG A FEJÉR MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG FÉRFI AMATŐR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2012/2013

FEJÉR MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG A FEJÉR MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG FÉRFI AMATŐR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2012/2013 FEJÉR MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG A FEJÉR MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG FÉRFI AMATŐR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2012/2013 8000 Székesfehérvár, Piac tér 12-14. Telefon: 22-316-480, Fax: 22-316-028

Részletesebben

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016 NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. TELEFON: 06-1/460-6825

Részletesebben

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG) VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

nemzeti egyetemi kosárlabda bajnokság (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015

nemzeti egyetemi kosárlabda bajnokság (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015 nemzeti egyetemi kosárlabda bajnokság (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION Férfi Dr. Heppp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2012/2013. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Felnőtt Férfi Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2014/2015.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Felnőtt Férfi Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2014/2015. JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG 5000 Szolnok, Boldog Sándor István krt. 21. I/3. e-mail: mksz_jnksz@hunbasket.hu Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Felnőtt Férfi Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása

Részletesebben

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2007-2008. BAJNOKI ÉVAD - 1 1. A BAJNOKSÁG Az MVLSZ korosztályos országos utánpótlás bajnokságai 2. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

Részletesebben

MKOSZ Streetball Budapest 3x3 Kupa. Versenykiírása

MKOSZ Streetball Budapest 3x3 Kupa. Versenykiírása MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE MKOSZ Streetball Budapest 3x3 Kupa Versenykiírása 2013 1 MKOSZ Streetball 3x3 Budapest Kupa MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. Magyar Kosárlabdázók Országos

Részletesebben

SOMOGY MEGYEI FÉRFI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016.

SOMOGY MEGYEI FÉRFI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. SOMOGY MEGYEI FÉRFI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. SOMOGY MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG 7400 KAPOSVÁR, FŐ UTCA 10. TELEFON: 06-82/312-921 TELEFAX: 06-82/512-753 ADÓSZÁM: 19012504-2-42 (MKOSZ)

Részletesebben

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái Versenyszabályzat 1. Hatálya 1.1. Jelen versenyszabályzat (továbbiakban: VSZ) vonatkozik valamennyi Magyarországon, a Magyar Tamburello Szövetség (továbbiakban: MATAMSZ) szervezésében vagy jóváhagyásában

Részletesebben

Fejér megye 2013/2014. évi megyei I. osztályú felnőtt férfi asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása

Fejér megye 2013/2014. évi megyei I. osztályú felnőtt férfi asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség 8000 Székesfehérvár Piac tér 12 14. Fejér megye 2013/2014. évi megyei I. osztályú felnőtt férfi asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása 1. A bajnokság célja:

Részletesebben

A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása

A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves K. krt. 28. E-mail: mhlsz.vb@gmail.com A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása Az MHLSZ

Részletesebben

DUNA-KÁRPÁT LIGA U14 FIÚ REGIONÁLIS NEMZETKÖZI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2012/2013. ÉVRE. A Duna-Kárpát Liga hivatalos nyelve az angol!

DUNA-KÁRPÁT LIGA U14 FIÚ REGIONÁLIS NEMZETKÖZI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2012/2013. ÉVRE. A Duna-Kárpát Liga hivatalos nyelve az angol! DUNA-KÁRPÁT LIGA U14 FIÚ REGIONÁLIS NEMZETKÖZI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2012/2013. ÉVRE A Duna-Kárpát Liga hivatalos nyelve az angol! 1. A bajnokság célja: A nevezni kívánó országok (Románia,

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2015/2016. ÉVI NŐI OB I/B OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG V E R S E N Y K I Í R Á S A I. A BAJNOKSÁG 1. A Magyar Köztársaság 2015/2016. évi Országos I/B Osztályú Női

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2015. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

A Kelet Liga Női Amatőr Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2015/2016.

A Kelet Liga Női Amatőr Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2015/2016. MAGYA R KOSÁ RLA BDÁ ZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBA LL FEDERATION H-114 6 Budape st, Ist vánm ezei út 1-3. I E-mail: m kosz@hunbasket.hu Telefon/ Phone: +36 1 460 6825 I Fax: +36 1 252 3296

Részletesebben

MEGYEI AMATŐR FELNŐTT KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010. ÉVRE

MEGYEI AMATŐR FELNŐTT KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010. ÉVRE MEGYEI AMATŐR FELNŐTT KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010. ÉVRE 1. A bajnokság célja: A megye kosárlabda csapatainak folyamatos, rendszerben történő foglalkoztatása és versenyeztetése, felkészülés

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2014. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2015/2016. ÉVI FÉRFI OB I/B OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA I. A BAJNOKSÁG 1. A Magyar Köztársaság 2015/2016. évi Országos I/B Osztályú Férfi Vízilabda

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NB II. BAJNOKSÁGA. VersenykiírásA 2011/2012.

MAGYARORSZÁG NB II. BAJNOKSÁGA. VersenykiírásA 2011/2012. MAGYARORSZÁG NB II. BAJNOKSÁGA VersenykiírásA 2011/2012. Megtárgyalta és elfogadta az MKOSZ ELNÖKSÉGE 2011. június 10. Kiadva: 2011. június 22. 1. MEGHATÁROZÁS 1.1 A bajnokság A Magyar Köztársaság NB II.

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2015/2016. ÉVI FÉRFI OB II OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA I. A BAJNOKSÁG II. III. 1. A Magyar Köztársaság 2015/2016. évi Országos II Osztályú Férfi

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG FÉRFI OB I/B OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG FÉRFI OB I/B OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG FÉRFI OB I/B OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA a 2014/2015-es bajnoki évadra Férfi OB I/B Versenykiírás, 2014/2015 I. A BAJNOKSÁG 1. A Magyar Köztársaság

Részletesebben

U23 Streetball 3x3 Kosárlabda Bajnokság

U23 Streetball 3x3 Kosárlabda Bajnokság MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE U23 Streetball 3x3 Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2013. április 2. 2013 1 Streetball 3x3 Kosárlabda Bajnokság MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. Magyar

Részletesebben

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Tel: +36 (1) 460-69-85 ;Fax: +36 (1) 460-69-85 E-mail: info@hockey.hu Honlap: www.gyeplabda.hu / www.hockey.hu

Részletesebben

SZOMBATHELY VÁROSI- VÁROSKÖRNYÉKI FÉRFI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016

SZOMBATHELY VÁROSI- VÁROSKÖRNYÉKI FÉRFI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016 SZOMBATHELY VÁROSI- VÁROSKÖRNYÉKI FÉRFI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016 VAS MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG SZÉKHELY: MAGYAR SPORTOK HÁZA MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETÉSGE 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Országos Bajnokság III. osztály Felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2015-2016 Budapest, 2015. június 12. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 2013-2014. évi indulási jogát eldöntő osztályozó mérkőzések versenykiírása 1. Az Osztályozó mérkőzések résztvevői A) A 2012-2013.

Részletesebben

A bajnokság lebonyolításáért és a csapatokkal való kapcsolattartásért a CSVBT felelős

A bajnokság lebonyolításáért és a csapatokkal való kapcsolattartásért a CSVBT felelős XXIII. Városi Kosárlabda Bajnokság Székelyudvarhely 2014/2015. www.villysportklub.ro 1. A BAJNOKSÁG SZERVEZÉSE 1.1 A bajnokság A XXIII. Városi Kosárlabda Bajnokság (VKB) szervezője a C.S.Villy Baráti Társaság

Részletesebben

BLSZ Öregfiúk és Old Boy s Igazolási és Átigazolási Szabályzat. Érvényes: 2003. július 1-től

BLSZ Öregfiúk és Old Boy s Igazolási és Átigazolási Szabályzat. Érvényes: 2003. július 1-től BLSZ Öregfiúk és Old Boy s Igazolási és Átigazolási Szabályzat Érvényes: 2003. július 1-től 1 1. A szabályzat hatálya A szabályzat hatálya kiterjed: a./ a BLSZ-nél igazolt öregfiúk/old boy s labdarúgóra,

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG IGAZOLÁSI és ÁTIGAZOLÁSI SZABÁLYZATA

A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG IGAZOLÁSI és ÁTIGAZOLÁSI SZABÁLYZATA 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. +36309724778 www.squash.hu A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG IGAZOLÁSI és ÁTIGAZOLÁSI SZABÁLYZATA A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnöksége a sporttörvény 23.

Részletesebben

A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG IGAZOLÁSI SZABÁLYZATA

A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG IGAZOLÁSI SZABÁLYZATA A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG IGAZOLÁSI SZABÁLYZATA A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnöksége a sporttörvény 23. 1. pontjában meghatározott hatáskörében eljárva - a fallabda (squash) sportágban

Részletesebben

DECATHLON B33. U18 VB Válogató Kosárlabda Torna 2013 VERSENYKIÍRÁSA

DECATHLON B33. U18 VB Válogató Kosárlabda Torna 2013 VERSENYKIÍRÁSA DECATHLON B33 U18 VB Válogató Kosárlabda Torna 2013 VERSENYKIÍRÁSA 2013 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE 1146 Budapest, Istvánmezei u. 1-3. Tel: 460-6825 Fax: 252-3296 E-Mail: mkosz@hunbasket.hu

Részletesebben

A Magyar Sárkányhajó Szövetség Igazolási (Nyilvántartási) és Átigazolási Szabályzata

A Magyar Sárkányhajó Szövetség Igazolási (Nyilvántartási) és Átigazolási Szabályzata A Magyar Sárkányhajó Szövetség Igazolási (Nyilvántartási) és Átigazolási Szabályzata amelyet a Magyar Sárkányhajó Szövetség Elnöksége hagyott jóvá az Elnökség 1/2015.04. 12. sz. határozatával 2015 Igazolási

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYE Veszprém Megyei férfi Téli Kupa versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A Kupa szervezője és

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2014-2015. évi, Budapest

Részletesebben

SZOMBATHELY VÁROSI- VÁROSKÖRNYÉKI FÉRFI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015.

SZOMBATHELY VÁROSI- VÁROSKÖRNYÉKI FÉRFI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. SZOMBATHELY VÁROSI- VÁROSKÖRNYÉKI FÉRFI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. VAS MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG SZÉKHELY: MAGYAR SPORTOK HÁZA MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETÉSGE 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

Észak-keleti Liga Kupa

Észak-keleti Liga Kupa Észak-keleti Liga Kupa 2014/2015. évi Területi Utánpótlás Vízilabda Bajnokság versenykiírása 1. Általános rendelkezések: - A bajnokság kiírója: Magyar Vízilabda Szövetség VB-je által létrehozott Észak-keleti

Részletesebben

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása 1. A torna rendezője: A PAKSI SE Labdarúgó Szakosztálya Levelezési cím: 7030 Paks, Fehérvári u. 29. 2. A torna helye: Paksi SE Sporttelepe Paks, Fehérvári u. 29.

Részletesebben

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás FEKOSZ Sportkupa Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen Versenykiírás 1. A verseny bemutatása A Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége által 2013. április 26 28. között Debrecenben

Részletesebben

6/2015-2016 sz. Közlöny

6/2015-2016 sz. Közlöny 700 Szekszárd, Keselyűsi út 3. 6/205-206 sz. Közlöny Szekszárdi Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 205-206. év 5. JÁTÉKNAP EREDMÉNYEI I. PÁLYA ford dátum idő hazai csapat - vendég csapat ered Pont 5

Részletesebben

Budapesti Kosárlabda Szövetség

Budapesti Kosárlabda Szövetség Felnőtt bajnokságok Versenykiírás 2015. Elfogadta az MKOSZ Versenybizottsága és a BKSZ elnöksége 2015.08.11-én. 1. Meghatározás 1.1. A bajnokság A Budapest Bajnokságának rendezője a Budapesti Kosárlabda

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG FÉRFI OB II OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG FÉRFI OB II OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG FÉRFI OB II OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA a 2014/2015 bajnoki évadra Férfi OB II Versenykiírás, 2014/2015 I. A BAJNOKSÁG II. III. 1. A Magyar Köztársaság

Részletesebben

Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat, Kossuth tér 17. Tel.:/44/510-105. A 2013. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása és sorsolása

Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat, Kossuth tér 17. Tel.:/44/510-105. A 2013. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása és sorsolása Fehérgyarmati Városi Diák- és Magyar Labdarúgó Szövetség Szabadidősport Szervező Bizottság Sz.-Sz.-B. Megyei Igazgatóság Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Fehérgyarmati Csoportja Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat,

Részletesebben

A 2013-2014. évi Magyar Egyetemi és Főiskolai Rögbi Bajnokság Versenykiírása

A 2013-2014. évi Magyar Egyetemi és Főiskolai Rögbi Bajnokság Versenykiírása A 2013-2014. évi Magyar Egyetemi és Főiskolai Rögbi Bajnokság Versenykiírása Csapatnevezés 1. A csapatok nevezési lapjának 2013. szeptember 22-ig kell beérkeznie az Egyetemi Liga vezetéséhez a következő

Részletesebben

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13.

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. V. Z E U S N Y Á R I F O C I F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. A RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJA DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA V. Z E U S N Y Á R I F O C I

Részletesebben

Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya:

Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya: Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya: Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság által szervezett férfi felnőtt és fiú utánpótlás-bajnokságokba való digitálisan kitöltött nevezési nyomtatvány mellékletei (2014/2015.)

Részletesebben

F Ü G G E L É K MISKOLCI EGYETEMI 2015/2016 TANÉV I. FÉLÉVI SZABADTÉRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSÁHOZ

F Ü G G E L É K MISKOLCI EGYETEMI 2015/2016 TANÉV I. FÉLÉVI SZABADTÉRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSÁHOZ F Ü G G E L É K MISKOLCI EGYETEMI 2015/2016 TANÉV I. FÉLÉVI SZABADTÉRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSÁHOZ 1. / Játékvezetők. A kisorsolt bajnoki mérkőzésre a játékvezetőket a ME Sportiroda

Részletesebben

Versenykiírás. Általános rendelkezések

Versenykiírás. Általános rendelkezések Versenykiírás Általános rendelkezések 1. A Campus Olimpia bemutatása A Campus Olimpia 2010. július 20-22 között megrendezendő sportrendezvény a magyarországi és a határon túli felsőoktatási intézmények

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Dátum: 2014. május 10. 10 óra Helyszín: Dunaújváros, Campus Aréna Jegyzőkönyvvezető: Jaczkó Róbert Gyula Az Elnökségi ülés napirendi pontjai: 1. Női U19-es

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Amatőr Utánpótlás Kosárlabda Bajnokságok Versenykiírása 2014/2015.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Amatőr Utánpótlás Kosárlabda Bajnokságok Versenykiírása 2014/2015. JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG 5000 Szolnok, Boldog Sándor István krt. 21. I/3. e-mail: mksz_jnksz@hunbasket.hu Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Amatőr Utánpótlás Kosárlabda Bajnokságok Versenykiírása

Részletesebben

MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2014/2015.

MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. 5. d) Ebben a bajnokságban NEM SZEREPELHET olyan játékos, aki a 2014/2015-es bajnoki évre rendelkezik a JNSZ Megyei Kosárlabda Szövetség

Részletesebben

Hétköznapi Sakk Csapatbajnokság Elérhetőség: Dancs Tibor telefon: 06-70-245-6185

Hétköznapi Sakk Csapatbajnokság Elérhetőség: Dancs Tibor telefon: 06-70-245-6185 A 2014/2015 évi Hétköznapi 6 fős csapatbajnokság versenykiírása 1. A bajnokság célja: az amatőr csapatok közötti erőviszonyok felmérése, csapatbajnoki cím megszerzése és az egymás közötti sportbarátság

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokságok versenykiírása 2015 2016

Magyar Floorball Szakszövetség Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokságok versenykiírása 2015 2016 Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokságok versenykiírása 2015 2016 Budapest, 2015. június 12. 1.! A bajnokság rendezője és neve a.! A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség (továbbiakban MFSZ)

Részletesebben

Karácsonyi B33 Kupa Szombathely 2014 B33 Tour 2014 versenykiírása

Karácsonyi B33 Kupa Szombathely 2014 B33 Tour 2014 versenykiírása MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. I E-mail: mkosz@hunbasket.hu Telefon/Phone: +36 1 460 6825 I Fax: +36 1 252 3296 V A S M E

Részletesebben

Budapesti Kosárlabda Szövetség

Budapesti Kosárlabda Szövetség Utánpótlás bajnokságok Versenykiírás 2015. Elfogadta az MKOSZ Versenybizottsága és a BKSZ elnöksége 2015.08.11-én. 1. Meghatározás 1.1. A bajnokság A Budapest Bajnokságának rendezője a Budapesti Kosárlabda

Részletesebben

Budapesti Vízilabda Szövetség 1053 Budapest, Curia u. 3. II. em. 4. Tel/Fax.: 266-8045 www.bvlsz.hu e-mail: bvlsz@bvlsz.hu

Budapesti Vízilabda Szövetség 1053 Budapest, Curia u. 3. II. em. 4. Tel/Fax.: 266-8045 www.bvlsz.hu e-mail: bvlsz@bvlsz.hu Budapesti Vízilabda Szövetség 1053 Budapest, Curia u. 3. II. em. 4. Tel/Fax.: 266-8045 www.bvlsz.hu e-mail: bvlsz@bvlsz.hu A Budapesti Vízilabda Szövetség 2012/2013. évi bajnokságainak versenykiírása 1.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A 2014-2015. évi Vas Megye Első osztályú Csapatbajnokságára.

VERSENYKIÍRÁS. A 2014-2015. évi Vas Megye Első osztályú Csapatbajnokságára. Vas Megyei Tekézők Szövetsége 9700. Szombathely, Berzsenyi Dániel Tér 2. (Megyeháza) www.vasteke.hu info@vasteke.hu +36 30 / 618 97 82 +36 30 / 618 97 84 Bankszámlaszám: 11747006-20226330 VERSENYKIÍRÁS

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation 1133 Budapest, Vág u. 7. Tel: +36 (1) 270-93-08 ;Fax: +36 (1) 270-93-03 E-mail: info@hockey.hu Honlap:: www.gyeplabda.hu Versenyszabályzat Budapest

Részletesebben

Budapesti Vízilabda Szövetség 1053 Budapest, Curia u. 3. II. em. 4. Tel/Fax.: 266-8045 www.bvlsz.hu e-mail: bvlsz@bvlsz.hu

Budapesti Vízilabda Szövetség 1053 Budapest, Curia u. 3. II. em. 4. Tel/Fax.: 266-8045 www.bvlsz.hu e-mail: bvlsz@bvlsz.hu A 2015. évi Somóczi és Brandi Kupa Gyermektornák versenykiírása 1. Általános rendelkezések: - A kupák kiírója: Budapesti Vízilabda Szövetség (továbbiakban: BVLSZ) - A kupák célja: A nyári felkészülési

Részletesebben

ÖREGFIÚK Kispályás Labdarúgó Bajnokság. 2015. évi versenykiírás

ÖREGFIÚK Kispályás Labdarúgó Bajnokság. 2015. évi versenykiírás Városi Kispályás Labdarúgó Szövetség Gyöngyös, Egri út 23.. Telefon / telefax: 37 / 300 434 Mobil: 30 / 278 2264 ÖREGFIÚK Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2015. évi versenykiírás 1. A bajnokság célja Gyöngyös

Részletesebben

Kispályás Labdarúgó Bajnokság

Kispályás Labdarúgó Bajnokság Városi Kispályás Labdarúgó Szövetség Gyöngyös, Egri út 23. Telefon / telefax : 37 / 300 434 Mobil : 30 / 278 2264 Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2013. évi versenykiírás 1. A bajnokság célja Gyöngyös város

Részletesebben

MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÍVÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS

MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÍVÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÍVÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A felsőoktatási intézmények női és férfi hallgatói részére színvonalas versenyzési lehetőség biztosítása vívás sportágban.

Részletesebben

IX. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2014.november 2. Vasárnap, Eszterházy csarnok, Eger, Leányka utca 6

IX. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2014.november 2. Vasárnap, Eszterházy csarnok, Eger, Leányka utca 6 Verseny rendezője: Főszervező: A verseny főbírája: Szakmai fővédnökök: Agria Kempo Karate Sportegyesület Nagy Ferenc Jácint 2. Dan Márhoffer Márton 2. Dan Lévai László, Hanshi Papp Valér, Kyoshi A verseny

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség 2014-2015. évi Teremröplabda Versenyszabályzata Versenykiírás. Tartalomjegyzék

A Magyar Röplabda Szövetség 2014-2015. évi Teremröplabda Versenyszabályzata Versenykiírás. Tartalomjegyzék A Magyar Röplabda Szövetség 2014-2015. évi Teremröplabda Versenyszabályzata Versenykiírás Tartalomjegyzék Általános rész I. Nemzeti Bajnokság I. osztály, Nemzeti Bajnokság II. osztály, Magyar Kupa... 3

Részletesebben

A Dunántúli Vízilabda Liga (DVL) 2014/2015. évi bajnokságainak versenykiírása

A Dunántúli Vízilabda Liga (DVL) 2014/2015. évi bajnokságainak versenykiírása A Dunántúli Vízilabda Liga (DVL) 2014/2015. évi bajnokságainak versenykiírása 1. Általános rendelkezések: A bajnokságok kiírója és kiírásának alapja: A Dunántúli Vízilabda Liga (a továbbiakban DVL). A

Részletesebben

V. Diapolo Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny

V. Diapolo Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny V. Diapolo Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny 2015. július 03-05. Érd Aréna Versenykiírás 1. A verseny kiírója: Magyar Szinkronúszó Szövetség (MSZÚSZ) 2. A verseny célja: A válogatott keretek

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság I. osztály

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság I. osztály Országos Bajnokság I. osztály Női, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2013-2014 Budapest, 2013. július 1. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015.

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. Időpont: 2015. március 28. április 12. közötti időszak. Lehetséges versenynap, megfelelő időjárás esetén: 2015. március 28.

Részletesebben

DECATHLON B33 TOUR VERSENYKIÍRÁSA

DECATHLON B33 TOUR VERSENYKIÍRÁSA DECATHLON B33 TOUR VERSENYKIÍRÁSA 2013 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE 1146 Budapest, Istvánmezei u. 1-3. Tel: 460-6825 Fax: 252-3296 E-Mail: mkosz@hunbasket.hu www.hunbasket.hu SPORT DIVISION

Részletesebben

MAGYAR CURLING NŐI ÉS FÉRFI ORSZÁGOS CSAPATBAJNOKSÁG 2016. KAMARAERDEI CURLING CLUB. A Magyar Curling Szövetség rendezésében.

MAGYAR CURLING NŐI ÉS FÉRFI ORSZÁGOS CSAPATBAJNOKSÁG 2016. KAMARAERDEI CURLING CLUB. A Magyar Curling Szövetség rendezésében. MAGYAR CURLING NŐI ÉS FÉRFI ORSZÁGOS CSAPATBAJNOKSÁG 2016. KAMARAERDEI CURLING CLUB A Magyar Curling Szövetség rendezésében. A SZÖVETSÉG KIEMELT TÁMOGATÓI: 1 A VERSENY CÉLJA : - A magyarországi curling

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYOK B33 2015

JÁTÉKSZABÁLYOK B33 2015 JÁTÉKSZABÁLYOK B33 2015 A Torna mérkőzéseit az MKOSZ által meghatározott 3 3 kosárlabda mérkőzések az alábbi szabályai szerint kell játszani. A Nemzetközi Kosárlabda Játékszabályok előírásai érvényesek

Részletesebben

2015. MÁRCIUS 22. (vasárnap) Vasas Sport Club (1139 Budapest Fáy u. 58. ) Gedó György Ökölvívó terem

2015. MÁRCIUS 22. (vasárnap) Vasas Sport Club (1139 Budapest Fáy u. 58. ) Gedó György Ökölvívó terem a MÖSZ által 2015.évre kiírt Régiók Közötti up.csapatbajnokság RÉGIÓS CSAPATTALÁLKOZÓ-jának VERSENYKIÍRÁSA Preambulum: A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) az Emberi Erőforrások Minisztériumával mint

Részletesebben

VESZPRÉM 2013. ÁPRILIS

VESZPRÉM 2013. ÁPRILIS VESZPRÉM 2013. ÁPRILIS 26. VESZPRÉM MEGYEI DIÁKSPORT SZÖVETSÉG 2012/2013. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ - V. KORCSOPORT - FIÚ VESZPRÉM, 2013. ÁPRILIS 26. 1. Az országos elődöntő rendezője:

Részletesebben

A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG VERSENYSZABÁLYZATA

A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG VERSENYSZABÁLYZATA Az MJSZ VERSENYSZABÁLYZATA AZ OB I. ÉS A NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG SZÁMÁRA 2013/2014 1 A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG VERSENYSZABÁLYZATA AZ OB I., A MAGYAR KUPA ÉS A MEGHÍVÁSOS NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG MÉRKŐZÉSEI

Részletesebben

2012/2013. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LÁNY. Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok 2013. május 14.

2012/2013. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LÁNY. Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok 2013. május 14. 2012/2013. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LÁNY Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok 2013. május 14. 2012/2013. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ - III. KORCSOPORT

Részletesebben

I. LYRA BEACH-HRSE AMATŐR STRANDÖPLABDA TORNA versenykiírása

I. LYRA BEACH-HRSE AMATŐR STRANDÖPLABDA TORNA versenykiírása I. LYRA BEACH-HRSE AMATŐR STRANDÖPLABDA TORNA versenykiírása 1. A verseny célja A sportág, ezen belül az amatőr strandröplabda népszerűsítése. A röplabda szerelmeseinek könnyen elérhető, szabadidősport

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 2014. évi válogató versenysorozat

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. VERSENYKIÍRÁS BUDAPESTI ASZTALITENISZ CSAPATBAJNOKSÁG 2015/2016. Budapesti Asztalitenisz Szövetség 1053 Budapest, Curia u. 3.; e-mail: bpatsz@bpatsz.hu; honlap: www.bpatsz.hu A 2015/2016. ÉVI BUDAPESTI

Részletesebben

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG MARKÓ LAJOS VÁROSI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2011/2012 ÉVI VERSENYKIÍRÁSA. Támogatóink: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, Campus Étterem,

Részletesebben

Kitöltési útmutató a Nevezési lap (Teremröplabda) VB-01 (2015.06.18) formanyomtatványhoz

Kitöltési útmutató a Nevezési lap (Teremröplabda) VB-01 (2015.06.18) formanyomtatványhoz Kitöltési útmutató a Nevezési lap (Teremröplabda) VB-01 (2015.06.18) formanyomtatványhoz Kérjük, olvassa el figyelmesen! Szezon: Azt a bajnoki szezont kell beírni, amelybe a sportszervezet nevezni kíván.

Részletesebben

2015. március 28. Budapest

2015. március 28. Budapest TAEKWONDO DIÁKbajnokság és ENGRICH MARIANN Emlékverseny 2015. március 28. Budapest BHSE -TAEKWONDO FANATICS ENGRICH MARIANN 1964-1996 Eredményei: Év Sportág Szakág Esemény Eredmény 1992 Taekwondo WTF taekwondo

Részletesebben

A VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014. év ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

A VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014. év ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014. év ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1./ A Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság célja: Els sorban a labdarúgást nem aktívan végz k részére rendszeres és

Részletesebben

ZEN BU KAN KEMPO IV.Seregélyes Kupa

ZEN BU KAN KEMPO IV.Seregélyes Kupa Versenykiírás Verseny rendezője: Sárosdi Kempo SE. Főszervező: Renshi Koncz Gábor 3.DAN, Renshi Kordás István 3.DAN A verseny főbírója: Kormos László 3.DAN Szakmai fővédnök: Hanshi Lévai László 8.DAN A

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Felnőtt Férfi Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2015/2016.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Felnőtt Férfi Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2015/2016. MAGYA R KOSÁ RLA BDÁ ZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBA LL FEDERATION H-114 6 Budape st, Ist vánm ezei út 1-3. I E-mail: m kosz@hunbasket.hu Telefon/ Phone: +36 1 460 6825 I Fax: +36 1 252 3296

Részletesebben

Magyar Precíziós Légfegyveres Országos Sportági Szövetség FEGYELMI SZABÁLYZAT

Magyar Precíziós Légfegyveres Országos Sportági Szövetség FEGYELMI SZABÁLYZAT Magyar Precíziós Légfegyveres Országos Sportági Szövetség FEGYELMI SZABÁLYZAT Fonyód 2014 1 A szabályzat illetékessége és hatásköre Illetékesség: A MAPOSZ illetékes a MAPOSZ tagjai, A MAPOSZ által üzemeltetett

Részletesebben

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2011-2012. 1. A BAJNOKSÁG 1.1 A Magyar Köztársaság 2011-2012 évi Vízilabda Utánpótlás Országos Bajnokságai a legjobb

Részletesebben

SZOMBATHELY VÁROSI- VÁROSKÖRNYÉKI FÉRFI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2012/2013.

SZOMBATHELY VÁROSI- VÁROSKÖRNYÉKI FÉRFI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2012/2013. SZOMBATHELY VÁROSI- VÁROSKÖRNYÉKI FÉRFI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2012/2013. VAS MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG SZÉKHELY: MAGYAR SPORTOK HÁZA MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETÉSGE 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

Minden résztvevő saját felelősségére indul és elfogadja a versenykiírásban foglaltakat!

Minden résztvevő saját felelősségére indul és elfogadja a versenykiírásban foglaltakat! VERSENYKIÍRÁS Nevezés Verseny célja: A verseny célja a mozgás népszerűsítse, versenyzési lehetőség biztosítása, valamint a közösségi élmény megélésén keresztül a sportbarátságok erősítése. Időpont: 2014.

Részletesebben

A 2009/2010. évi felnőtt férfi Magyar Köztársaság Kupa versenykiírása

A 2009/2010. évi felnőtt férfi Magyar Köztársaság Kupa versenykiírása Magyar Floorball Szakszövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Telefon: 06-1-460-6828 Fax. 06-1-460-6829 E-mail: vb@hunfloorball.hu A 2009/2010. évi felnőtt férfi Magyar Köztársaság Kupa versenykiírása

Részletesebben

A Dunántúli Vízilabda Liga (DVL) 2015/2016. évi bajnokságainak versenykiírása

A Dunántúli Vízilabda Liga (DVL) 2015/2016. évi bajnokságainak versenykiírása A Dunántúli Vízilabda Liga (DVL) 2015/2016. évi bajnokságainak versenykiírása 1. Általános rendelkezések: A bajnokságok kiírója és kiírásának alapja: A Dunántúli Vízilabda Liga (a továbbiakban DVL). A

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság I. osztály

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság I. osztály Országos Bajnokság I. osztály Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2013-2014 Budapest, 2013. július 1. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

Meghívásos nemzetközi jégkorong liga

Meghívásos nemzetközi jégkorong liga 1. Bajnokság kiírása: Meghívásos nemzetközi jégkorong liga VERSENYKIÍRÁS 2013-2014 Nemzetközi jégkorong bajnokság kerül lebonyolításra magyarországi és külföldi klubcsapatok részvételével. A nemzetközi

Részletesebben