Matolcsy megrémült, beáldozná exkabinetfőnökét

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Matolcsy megrémült, beáldozná exkabinetfőnökét"

Átírás

1 Matolcsy megrémült, beáldozná exkabinetfőnökét Index Szerdán arról írtunk, hogy Wiedermann Helga legújabb könyve szerint Matolcsy György 2011-ben kikotyogta a Goldman Sachsnak az IMF-tárgyalások megindulását, ami a forint árfolyamát is jelentősen megmozgatta. Az MNB csütörtökön közleményt adott ki, amely szerint nem igaz, amit Wiedermann állít könyvében, mert Matolcsy csak több lehetőség közt említette az IMF-et a Goldman képviselőinek. A könyv keddi bemutatóján Matolcsy még arról beszélt, hogy a könyv cseppet sem kalandregény. De vajon mi változott azóta? Az IMF is megszólalt a kínos Matolcsy-féle könyvügyben Nem tud a konkrét esetről, azonban a Nemzetközi Valutaalapnál létezik egy megállapodás, hogy a hatóságokkal folytatott tárgyalásokkal kapcsolatos információkat bizalmasan kezelik - fejtette ki szokásos washingtoni sajtótájékoztatóján Gerry Rice, az IMF nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója egy kérdésre válaszolva, ami a napokban kipattant könyvbotrányra vonatkozott. Így juthattak el Simon Gábor számláihoz Újabb részleteket derítettünk ki Simon Gábor és Welsz Tamás közös ügyleteiről. A politikus és Welsz ügyeiről állítólag egy hírszerző is fecsegett. A panamai csalási ügye miatt tavaly novemberben egyszer már rövid időre őrizetbe vették azt a Welsz Tamást, aki Simon Gábornak segített abban, hogy a rejtélyesen szerzett vagyonát elrejtse - tudta meg az Index. Ugyanebben a hónapban indult nyomozás Simon Gábor ellen is. Ugyanakkor vannak olyan információink, miszerint Welsz és Simon kapcsolatáról egy olyan, afrikai területen dolgozó hírszerző is árulkodott, akit az "útlevél-kereskedő" egyik fontos kapcsolataként emlegetnek. Távolodó kormányváltás forrás: Magyar Nemzet, szerző: Berszán György Egy idősebb politikus a Parlament liftjében fogdosta Zuschlag Jánost ennyire tellett első nekifutásra a Zuschlag-könyv megjelenése napján a nagy látogatottságú Index.hu hírportáltól. Ennyi bulvárszinten elegendő lehet ugyan, de nem egy, a Gyurcsány-korszak idején működtetett korrupciós szisztémát belülről megjárt szereplő esetében. Hallgatni a költőre, forrás: Magyar Nemzet, szerző: Pilhál György Vajon mikor hiszünk végre a költőnek? Persze nem akasztanunk kell de gyökeresen kiásni a gazt föltétlenül. Eltávolítani, ami nem odavaló. Erre figyelmezteti a nemzetet a ma generációját is Petőfi Sándor a maga temperamentumán. Zord indulatának már akkor, negyvennyolcban is jó oka volt. És vajon mit szólna most, ha végignézne az elszaladt százhatvanhat esztendőn, a gyomlálatlan emberöltőkön? Mit szólna teszetoszaságunkra, ami miatt időről időre ránk tekeredett valami rút, kiirthatatlannak látszó folyondár? Legszebb ünnepünk, március tizenötödike hordozza magában a legtöbb tanulságot. Petőfi Sándor pedig már rímekbe is szedte. Nekünk csak újra kellene olvasni az intelmeket. Értelmezni. Alkalmazni. Néhány hét múlva április hatodikán lesz is rá jó alkalom.

2 Újabb tény igazolja, hogy trükköztek Zuschlag pártszervező haverjai Így lett országos listája a Zuschlag baráti kör két pártjának A Nemzeti Választási Iroda adatait elemezve feltünt, hogy 42 olyan körzet is van, ahol mindkét pártnak sikerült jelöltet állítania. Vagyis azoknak a körzeteknek a 84 százalékában, ahol az ÚMP-nek sikerült jelöltet állítania, sikerült az ÚDP-nek is. Tévedésből emelték tavaly a mentősök fizetését, úgyhogy most kevesebb pénzt kapnak Emlékeznek még a pedagógusokra, akiknek tavaly szeptemberben csak véletlenül emelte meg a fizetését az állam, és akikkel visszafizetették a pénzt? A mentősökkel most valami nagyon hasonló történik. Az Országos Mentőszolgálat hírlevelében magyarázkodik a mentősöknek, hogy miért lett hirtelen kevesebb a fizetés. Az oroszok egy összegben is követelhetik a paksi hitelt Kemény orosz feltételekkel épülhet a paksi erőmű a kikerült szerződés szerint. Nem egészen úgy, nem egészen akkor és nem egészen annyit fogunk fizetni azért a 10 milliárdos orosz hitelért, amiből Paks II. épülhet ez derül ki a hivatalos orosz portálon felbukkant szerződésből. Amit azonban villámgyorsan eltüntettek. De íme néhány érdekesebb részlet. Számolja ön is a plakátpénzt! - itt a Kampánymonitor 2014 Ismét megkísérlik összeszámolni a kampányköltéseket azok a civil szervezetek, amelyek a pártfinanszírozás reformját szorgalmazzák. A becsült adatok szerint a parlamenti pártok, a kormány és a politizáló civil szervezetek már eltapsoltak több mint másfél milliárdot, a legtöbbet természetesen a kormánypárti oldalon. A Fidesz legyőzhető, ha az elvtársak nem kavarnak be - Ágyúval verébre 2. Pécs egyike annak az igen kevés választókerületnek, ahol a baloldali jelölt nem csupán megszorongathatja, hanem le is győzheti fideszes ellenfelét. Ebben viszont épp korábbi párttársa akadályozhatja meg. A ring bal oldalán a város korábbi, a jobb oldalán jelenlegi alpolgármestere, Tóth Bertalan és Csizi Péter. A meccs annyira izgi, hogy Orbán Viktor is felbukkan a jövő héten, hogy jelöltje mellett kampányoljon. Ágyúval verébre-sorozatunkban három érdekesnek tűnő választókerülettel foglalkozunk kiemelten, másodikként Baranya 1- gyel. Gyurcsány lövetni fog, ha győz a baloldal? A nap, amikor Szerető Szabolcs (Magyar Nemzet) őszintén megdöbbent. Hogy miről is van szó? Ezt jobb lett volna, ha pontosan idézi a szerző, így ugyanis csak saját démonaival viaskodik. Gyurcsány Ferenc hétfőn, a Budai Liberális Klubban, Kuncze Gábor kérdésére a következőket mondta: azért nem lesz rendezett hatalomátadás, "mert Orbán nem demokrata. Mert úgy gondolja, és erre tanította az egész táborát, hogy a jobboldalnak van történelmi, morális felhatalmazása kormányozni. Ezért ha tőle elveszik a kormányzás jogát, az maga a nemzet elárulása.

3 Nem bírják a rakendrollt Para-Kovács Imrének elege van a kisebbik rosszból: ha ebben az országban tényleg csak Mága Zoltán és Edvin Marton közül lehet választani, akkor megérett a pusztulásra. Gulyás: az afrikai útlevél ügye rávilágít Simon gátlástalanságára A Fidesz szerint Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes bissau-guineai útlevelének ügye rávilágít arra a gátlástalanságra, amellyel "a még mindig tisztázatlan forrású pénzek" eltüntetésében próbált közreműködni a volt szocialista politikus. Gulyás Gergely, a kormánypárt országgyűlési képviselője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a Simon-ügy "példátlan bűncselekmény-sorozatában" a bissau-guineai útlevél olyan új szál, amely önmagában is többrendbeli bűncselekmény gyanúját veti fel Súlyos üzenet érkezett Soros Györgytől Az ukrán válságnak rá kellene ébresztenie Európát eredeti céljára, az integráció megerősítésére és arra, hogy Ukrajnát pénzügyi és technikai támogatásban kellene részesítenie, nem pedig oroszországi kapcsolatainak elvágásában segédkeznie - idézi az orosz rt.com hírportál Soros György Bloomberg hírügynökségnek adott interjúját. Ipsos: gyakorlatilag verhetetlen a Fidesz MTI Egyre többen választanak pártot, erősödik a magyar lakosság választási kedve; az elmúlt egy hónapban a Fidesz-KDNP-nek, a Jobbiknak és az LMP-nek nőtt a támogatottsága, míg a kormányváltó baloldalé változatlan maradt - közölte az Ipsos csütörtökön az MTI-vel a március első felében végzett közvélemény-kutatása alapján. Schiffer: Gyurcsány az, aki segíti Orbánt Schiffer András, az LMP listavezetője pénteken reagált az Indexnek arra, hogy csütörtökön a baloldali Összefogás (újabban Kormányváltás) nekiesett az LMP-nek, azzal kezdve vádolni őket, hogy miattuk nem fog sikerülni leváltani Orbánt. A magyarok ki vannak téve a placcra Miközben lecsúszástól valószínűleg nem kell tartaniuk, a létbiztonság már korántsem jár ajándékba a doktori fokozat megszerzéséhez. Egy MTA-s kutatóintézeti állást megkapni és meg is tartani ma már nem olyan egyszerű, mint akár egy évtizeddel ezelőtt, a sorra bezáró kutatóintézetek és a lecsökkenő kutatói állomány pedig tovább növelik a tudomány fellegvárának tengerszint feletti magasságát és rontják a megmászási esélyeket. Középosztály-sorozatunkban ezúttal az akadémiai lét bugyraiba kalauzoljuk az olvasót. Nagyon keserű interjút adott Lovasi András A Kiscsillag frontembere szerint új barbarizmus épül Magyarországon, amely olyan, mint egy roncsország. A Kiscsillag új albumát, a Szelest Lovasi bizonyos értelemben egy nosztalgikus búcsúnak tartja egy olyan élet lehetőségétől, ami soha nem jött létre Magyarországon, és most már valószínűleg nem is fog.

4 Rogán elárulta: áprilistól így kormányozna a Fidesz A következő ciklusban kevesebb konfliktussal szeretne kormányozni, a Jobbikot pedig kormányképtelennek tartja Rogán Antal. A Fidesz frakcióvezetője szerint az Ukrajnával kapcsolatos kormányzati óvatosságnak 150 ezer külön szempont az oka. Nagyinterjúnk a holnapi Heti Válaszban. "Itt minden az Orbán családé..." Itt minden az Orbán családé és Mészáros Lőrincé - mutatott körbe Göböljáráspusztán Váradi András juhász, aki 9 éves korától itt dolgozott. Váradi, miközben a hajdanvolt családi gazdaság határát mutatta Mesterházy Attilának, a kormányváltó erők miniszterelnökjelöltjétől azt kérte, győzzenek, hogy megvédhessék a kisemmizett gazdákat. Páros lábbal rúgták ki a Kuruc.info tulaját áros lábbal rúgta ki Varga Bélát a héten az amerikai dzsesszzenekara, amikor megtudták, hogy ő a Kuruc.info tulajdonosa ezt honlapján tette közzé a Tett és Védelem Alapítvány. Cikkük szerint 2012-ben került nyilvánosságra, hogy az Amerikában élő borász, egyben dzsesszzongorista áll a szélsőséges, antiszemita, törvénysértő hírportál mögött. Hogyan kerülhettek ki információk Simon kihallgatásáról? A gyáva Orbán Orbán gyáván meghátrált három fontos ügyben a kampány idején, és ennek a figyelem központjába kell kerülnie. Először is gyáván viselkedett, amikor elutasította a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltjével való vitát; másodszor, amikor hosszasan lapított az Ukrajna elleni orosz agresszió ügyében; és harmadszor, amikor nem állt ki az ország elé egy választási programmal, hanem elbújt a Magyarország jobban teljesít tragikomikus szlogenje és a rezsicirkusz bohózata mögé. Harc poetica Régebben avattak ilyenkor, most eljárást indítanak, előzetesbe vágnak, titkosított jelentéseket vesznek elő ben, a kampányban még vagdalták az ünnepélyes szalagokat, ahogy a nagykönyvben meg van írva, és persze nem ők találták ki a módszert. De egy olyan Nemzetit megnyitni, amelynek az alapjait még ők temették be, azért az eredeti volt. Most a 4-es metrót programozták be, mint választási malacot, és valahogy át is kergetik a célon a legújabb hírek szerint. De nem szívből. Ez nem ennek a hatalomnak az ügye. Így épp csak hogy meglett az elegendő sötétjárata a metrónak, ami viszont könnyedén összejött Zuschlag Jánosnak Teljes történelmi zavar Erzsébetvárosban A jelek szerint a fideszes Vattamány Zsolt vezette erzsébetvárosi önkormányzatnak nem erőssége a történelem: keverik a holokauszt évfordulóját a német megszálláséval, ráadásul nemcsak a hónapot, de az évszámot sem tudják pontosan.

5 Sebes György Leleplező "Mindenkit leleplez legújabb interjújában a Fidesz frakcióvezetője..." Az új választási rendszer, a szocialisták, Őszöd, Gyurcsány, minden és mindenki terítékre kerül. Szavaiból világosan kirajzolódik, hogyan működik a fideszes propaganda-gépezet. De amit mond, azzal Rogán Antalnak - szándékosan vagy akaratlanul, ez erősen kérdéses - leginkább magát és pártját sikerül lelepleznie. Arról (is) beszél ugyanis, hogy a Jobbik nézetei nem szalonképesek, politikusai pedig kormányképtelenek. Majd röviden elintézi az egészet, mondván: "A rájuk leadott szavazat elveszett szavazat". Itt a NAV-jelentés: offshore cégek élősködtek az újpesti futballklubon Az Átlátszó megszerezte annak a NAV vizsgálatnak az anyagát, amelyet az adóhatóság az Újpest Football Club Kft. ügyében folytatott le 2012-ben. A NAV arra a következtetésre jutott, hogy egy szűk üzleti kör offshore cégekből álló hálózatot hozott létre az Újpest körül, akik színlelt szerződések, fiktív számlák, áfacsalás és más bűncselekmények révén szívták ki a pénzt az állam és az önkormányzat által támogatott sportszervezetből. A politikus, az ügyvéd, az ügyész meg a bíró Egy vidéki városban a regionális pártszervezet vezetőjétől kezdve egy ügyvédi irodán keresztül egy ügyészig egész kis baráti társaság dolgozott azon, hogy egy kiválasztott cég nyerje el egy állami támogatásból megvalósuló beruházás kivitelezését. Eközben egy bejelentő az egészségügy katasztrofális helyzetével magyarázza, hogy miért ad jó szívvel hálapénz az orvosoknak, ápolóknak, mentőknek. A Fizettem.hu-ra érkezett bejelentésekből válogattunk. A Fidesz négyéves országlása: Súlytalanul, avagy hová jutott és hová tart a magyar társadalom? 2. Krémer Ferenc soraiban találjuk az ország legtisztességtelenebb embereit, most már csak azt kell elérnie, hogy valamennyien feladjuk a tisztességünket és a kívánalmaiknak megfelelően hozzájuk hasonlóan erkölcstelenné váljunk. ytalanul_avagy_es Az ATV valóban az a tv? Komolai Károly És mindez a közismerten összefogó Hont Andrással, Para-Kováccsal, Rajcsányi Gellérttel, a cöfös Lomnicival és Horn Gáborral. Hat hete tart a kampány és mégsem érzi úgy az egyszerű választó, hogy megfontolandó ígéretekkel bombáznák a pártok vezeti fel a beszélgetést (ATV-Start, március 13.) a minden bizonnyal új baloldali Pulitzer-díj várományos Mészáros Antónia. A politológus, aki most vezető elemzőként nyilvánul meg, átveszi a szót. Hogy a pártok általában negatívan kampányolnak, és csak a Fidesznek van most igazából pozitív üzenete: a rezsicsökkentés. Elemez a szimpatikus fiatalember, aki egyáltalán nem emlékeztet Mráz Ágoston Sámuelre (Kiss Ambrus a neve), s noha egyezik a nézőpont, de nem a Nézőponttól jött, hanem a Policy Agendától. És folytatja, hogy a Simon és Zuschlag többet ér, mint az egész paksi atomerőmű. (Hülye Orbán, akkor meg minek ment Putyinhoz.) A felcsúti uradalomra vagy a demokraták nyolcpontos ígéretére nem pazarol szót egyikük sem.

6 Magyar Hírlap Lopott baloldal Máté T. Gyula Nincs Simon-ügy. Nincs Hunvald-ügy. Nincs Zuschlag-ügy. A Kedves Olvasó ezt így leírva látván nyilván máris a bicskájához vagy legalábbis az ép eszéhez kap. Hiszen százmilliókat zacskóztak el így vagy úgy ezekben a történetekben. Ennek ellenére kérem, még egy pillanatig fogadják el, nincsenek ilyen ügyek. Sőt, akár hiszik, akár nem, még csak három másik ügy sincs. Nincs Bajnai-ügy. Nincs Gyurcsány-ügy. Nincs Mesterházy-ügy. Igazából csak MSZP-ügy van. - See more at: Ennek ellenére kérem, még egy pillanatig fogadják el, nincsenek ilyen ügyek. Sőt, akár hiszik, akár nem, még csak három másik ügy sincs. Nincs Bajnai-ügy. Nincs Gyurcsány-ügy. Nincs Mesterházy-ügy. Igazából csak MSZP-ügy van.

HAZAI PÁLYA. JOBBIK: Dupla büntetést és vagyonelkobzást a politikusbűnözőknek!

HAZAI PÁLYA. JOBBIK: Dupla büntetést és vagyonelkobzást a politikusbűnözőknek! 9. Totális kudarc az elszámoltatás hiánya Négy év, három elszámoltatási biztos, a felelősségre vont nagy halak száma: nulla. Ez a Fidesz elszámoltatási mérlege. Sőt, mára odáig jutottunk, hogy az el nem

Részletesebben

Mesterházy Attila beszéde 2014. január 25. Papp László Budapest Sportaréna

Mesterházy Attila beszéde 2014. január 25. Papp László Budapest Sportaréna 1 Mesterházy Attila beszéde 2014. január 25. Papp László Budapest Sportaréna Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Orbánnak mennie kell! Ebben a három szóban tudom összefoglalni azt, hogy mit is kellene mondani

Részletesebben

Ingyenes közéleti lap. Mindenkit megfigyelhet a háttérhatalom. Nincsenek titkaink a világhálón. A jövőt nem lehet megállítani

Ingyenes közéleti lap. Mindenkit megfigyelhet a háttérhatalom. Nincsenek titkaink a világhálón. A jövőt nem lehet megállítani HAZAI PÁLYA I. évfolyam 2. szám 2011. november-december Veszélyben a termőföld, veszélyben az ország Az az ország, amelyik elveszti földje felett az önrendelkezést, önálló állami létét veszélyezteti gazdasági

Részletesebben

NINCS IGAZSÁG! AZ EU MEGLOP!

NINCS IGAZSÁG! AZ EU MEGLOP! 2014. ÁPRILIS 12. MUNKÁSPÁRT 2014. ÁPRILIS 12. 1 200 FORINT NINCS IGAZSÁG! AZ EU MEGLOP! AZ EURÓPAI UNIÓ A GAZDAGOK, A MILLIÁRDOSOK BULIJA. AZ EMBEREK ÉRDEKÉBEN ERRE MOND NEMET A MUNKÁSPÁRT. A JOBBIK MEGALKUSZIK

Részletesebben

rségváltás a Parlamentben http://index.indavideo.hu/video/2014_orseg Megszavazták a megszállás emlékm vét

rségváltás a Parlamentben http://index.indavideo.hu/video/2014_orseg Megszavazták a megszállás emlékm vét Őrségváltás a Parlamentben A külföldi turisták akartak díszőrségváltást, mert máshol is van olyan. Megkapták, zseniális lett. http://index.indavideo.hu/video/2014_orseg Megszavazták a megszállás emlékművét

Részletesebben

Az ellensúly lapja. Csődlátás. A Kósa-Szijjártó forintbedöntő akció. Az elnök emberei

Az ellensúly lapja. Csődlátás. A Kósa-Szijjártó forintbedöntő akció. Az elnök emberei Csődlátás A Kósa-Szijjártó forintbedöntő akció A kormány eddigi munkájának mérlege Egyre rosszabb kilátások Alig néhány hónapja indult be a fideszes hatalmi gépezet, de máris mérhetetlen károkat okozott

Részletesebben

KAMPÁNYSTART. Teljes gőzzel A tisztánlátás kedvéért Ígéretek helyett tények. Nőnap A hölgyeket köszöntöttük 2010/2

KAMPÁNYSTART. Teljes gőzzel A tisztánlátás kedvéért Ígéretek helyett tények. Nőnap A hölgyeket köszöntöttük 2010/2 XVII. évfolyam 2. szám Magyar Szocialista Párt és Országgyűlési Képviselőcsoportja www.mszp.hu balközép /2 KAMPÁNYSTART Teljes gőzzel A tisztánlátás kedvéért Ígéretek helyett tények Nőnap A hölgyeket köszöntöttük

Részletesebben

tud férje üzleti ügyeiről. A mutyit a Blikk leplezte le. Mindez azt jelenti, hogy a Fidesz mindkét miskolci képviselőjelöltje

tud férje üzleti ügyeiről. A mutyit a Blikk leplezte le. Mindez azt jelenti, hogy a Fidesz mindkét miskolci képviselőjelöltje ISKOLI VALÓSÁG Térítésmentes időszaki kiadvány 14. április III. évfolyam 3. szám SZP-tag volt Sebestyén László Keményen ostorozta a szocialistákat és a kommunistákat az elmúlt négy évben Sebestyén László

Részletesebben

VároskéP. 2014. április 2. XXIII. évfolyam 6. szám. Pestszentlőrinc Pestszentimre közéleti lapja

VároskéP. 2014. április 2. XXIII. évfolyam 6. szám. Pestszentlőrinc Pestszentimre közéleti lapja Alacskai úti lakótelep p Almáskert p Belsőmajor p Bélatelep p Bókaytelep p Erdőskert p Erzsébettelep p Ferihegy p Ganzkertváros p Ganztelep p Gloriett-telep p Havannatelep Kossuth Ferenc-telep p Lakatostelep

Részletesebben

UTCAI ZENÉSZEK - Nagyon jó! http://player.vimeo.com/video/55175112?v=0 Norvégia szórná a pénzt, csak mi nem hagyjuk

UTCAI ZENÉSZEK - Nagyon jó! http://player.vimeo.com/video/55175112?v=0 Norvégia szórná a pénzt, csak mi nem hagyjuk UTCAI ZENÉSZEK - Nagyon jó! Magyar közreműködők is vannak benne! Az időkülönbségek összehangolása csodálatos. http://player.vimeo.com/video/55175112?v=0 Norvégia szórná a pénzt, csak mi nem hagyjuk költségvetésmagyarországországimázsnorvégianorvég

Részletesebben

Ez az út. nem járható. Mellár Tamás közgazdász H E T I H Í R M A G A Z I N X I I I. É V F. 9. ( 5 1 3. ) S Z Á M 2 0 1 4. M Á R C I U S 7.

Ez az út. nem járható. Mellár Tamás közgazdász H E T I H Í R M A G A Z I N X I I I. É V F. 9. ( 5 1 3. ) S Z Á M 2 0 1 4. M Á R C I U S 7. ÁrA: 5 LeJ H E T I H Í R M A G A Z I N X I I I. É V F. 9. ( 5 1 3. ) S Z Á M 2 0 1 4. M Á R C I U S 7. Törvényre várnak a hazai agrárkamarák INTERJÚ Idősnek való vidék ötvenen túl a munkaerőpiacon TÁRSADALOM

Részletesebben

200 forint. VIII. (XXIV.) ÉVFOLYAM, 51. SZÁM 2013. december 21. Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a. Munkáspárt

200 forint. VIII. (XXIV.) ÉVFOLYAM, 51. SZÁM 2013. december 21. Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a. Munkáspárt 2013. december 21. MUNKÁSPÁRT 2013. december 21. 1 200 forint Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Munkáspárt 2013. december 21. 2 MUNKÁSPÁRT balszemmel Thürmer Gyula Mi a bal szemünkkel nézünk a világra.

Részletesebben

Átszervezések kora. Cigánynak lenni Magyarországon. Jelentés 2002 2006. Európai Összehasonlító Kisebbségkutatások Közalapítvány

Átszervezések kora. Cigánynak lenni Magyarországon. Jelentés 2002 2006. Európai Összehasonlító Kisebbségkutatások Közalapítvány Európai Összehasonlító Kisebbségkutatások Közalapítvány Átszervezések kora Cigánynak lenni Magyarországon Jelentés 2002 2006 Szerkesztette: Kállai Ernô és Törzsök Erika Budapest, 2006 Európai Összehasonlító

Részletesebben

Tiszavasváriban HAZAI PÁLYA. Elsöprő jobbikos győzelem. 764 milliárdos megszorítás. Sztárinterjú Frenreisz Károllyal 12.

Tiszavasváriban HAZAI PÁLYA. Elsöprő jobbikos győzelem. 764 milliárdos megszorítás. Sztárinterjú Frenreisz Károllyal 12. II. évfolyam, 2. szám, 2012. április-május Kajakra külföldre mennek Douchev-Janics Natasa, Sarudi Alíz, Benedek Dalma és még sorolhatnánk azokat a kajakosainkat vagy kenusainkat, akik különböző okok miatt

Részletesebben

MEGVÉDJÜK AZ IDŐSEKET! Egymillió nyugdíjas kap pluszjuttatást. Szakmunkások kerestetnek 2010/1. Mesterházy Attila és a Nyugdíjas Szolidaritás

MEGVÉDJÜK AZ IDŐSEKET! Egymillió nyugdíjas kap pluszjuttatást. Szakmunkások kerestetnek 2010/1. Mesterházy Attila és a Nyugdíjas Szolidaritás XVII. évfolyam 1. szám Magyar Szocialista Párt és Országgyűlési Képviselőcsoportja www.mszp.hu balközép 2010/1 MEGVÉDJÜK AZ IDŐSEKET! Mesterházy Attila és a Nyugdíjas Szolidaritás Egymillió nyugdíjas kap

Részletesebben

Mesterházy Attila és Martin Schulz a Pilvax közben tartott ünnepi rendezvényen

Mesterházy Attila és Martin Schulz a Pilvax közben tartott ünnepi rendezvényen I. évfolyam 2. szám, 2011. március Diktátumokat kényszerítenek az országra Alkotmányos puccs zajlik hazánkban Mesterházy Attila szerint alkotmányos puccs zajlik Magyarországon, amelyet csak közös erővel,

Részletesebben

A JÖVŐ NEM JÁTÉK! X. (XXVI.) ÉVFOLYAM, 21. SZÁM 2015. MÁJUS 23.

A JÖVŐ NEM JÁTÉK! X. (XXVI.) ÉVFOLYAM, 21. SZÁM 2015. MÁJUS 23. X. (XXVI.) ÉVFOLYAM, 21. SZÁM 2015. MÁJUS 23. 200 A JÖVŐ NEM JÁTÉK! VÉGZETES RÖVIDLÁTÁS AZ ÁLLAM RÉSZÉRŐL, HOGY NEM KÖLT ELEGET AZ OKTATÁSRA. A MOSTANI RENDSZER HAMAROSAN SÚLYOS TANÁRHIÁNYHOZ FOG VEZETNI,

Részletesebben

Most vasárnap Április 11. Választás A jövõnk a kezünkben van KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INGYENES LAPJA

Most vasárnap Április 11. Választás A jövõnk a kezünkben van KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INGYENES LAPJA A VIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INGYENES LAPJA XVIII. évfolyam 6. szám I 2010. április 6. I Megjelenik: kéthetente Most vasárnap Április 11. Választás A jövõnk a kezünkben van ÖNKORMÁNYZAT Minden napra egy

Részletesebben

A MI IDŐNK A MUNKÁSPÁRT 2006 INTERNETES LAPJA II. ÉVFOLYAM 40. SZÁM NYOMTATÓBARÁT VERZIÓ

A MI IDŐNK A MUNKÁSPÁRT 2006 INTERNETES LAPJA II. ÉVFOLYAM 40. SZÁM NYOMTATÓBARÁT VERZIÓ 2010. OKTÓBER MÁRCIUS 31. 6. NYOMTATÓBARÁT VERZIÓ HALLGATÁS BELEEGYEZÉS 2 Kedves Elvtársunk! A hallgatás beleegyezés. A mai demokrácia tele van bűnökkel és hibákkal. A mai modernkori demokrácia nem demokrácia.

Részletesebben

Hagyod, hogy a pénzük döntsön? 200 forint

Hagyod, hogy a pénzük döntsön? 200 forint 2013. október 12. MUNKÁSPÁRT 2013. október 12. 1 200 forint Hagyod, hogy a pénzük döntsön? Alapvető élelmiszer ÁFA: 0%. Gazdagok vagyonadója: 40%. Többkulcsos SZJA? Igen! Alanyi jogon járó nyugdíj? Igen!

Részletesebben

X. (XXVI.) ÉVFOLYAM, 8. SZÁM 2015. FEBRUÁR 21. 200 FORINT

X. (XXVI.) ÉVFOLYAM, 8. SZÁM 2015. FEBRUÁR 21. 200 FORINT 2015. FEBRUÁR 21. 200 FORINT BIZTOS MUNKÁT, BIZTOS JÖVEDELMET, BIZTOS MEGÉLHETÉST! 2015. FEBRUÁR 21. 2 MUNKÁSPÁRT BALSZEMMEL Thürmer Gyula MI A BAL SZEMÜNKKEL NÉZÜNK A VILÁGRA. ÍGY SOK MINDENT ÉSZREVESZÜNK,

Részletesebben

ez nullszaldót jelent, ami négy év alatt milliárdos megtakarítást eredményezhet.

ez nullszaldót jelent, ami négy év alatt milliárdos megtakarítást eredményezhet. A TARTALOMBÓL Az MTV-nek kell a Nap-kelte......... 2 Újra itt van a nagy csapat............. 2 A szocialisták Friderikuszt választották.. 3 A párt üzente...................... 5 A mór megtette kötelességét..........

Részletesebben

Kemény karikatúrát rajzolt Orbánról a New York Times

Kemény karikatúrát rajzolt Orbánról a New York Times Kemény karikatúrát rajzolt Orbánról a New York Times Magyarország zavarbaejtő példája lett annak, hogyan tudja a politikai elit leépíteni a demokráciát még Európa közepén is - írja a lap.magyarország zavarba

Részletesebben

Pesterzsébeti. Tisztelt Pesterzsébetiek! Több pénzt, több lehetőséget Pesterzsébetnek! Dr. Hiller István 2014 jelöltje

Pesterzsébeti. Tisztelt Pesterzsébetiek! Több pénzt, több lehetőséget Pesterzsébetnek! Dr. Hiller István 2014 jelöltje Pesterzsébeti Demokratikus baloldali lap 2014. március Tisztelt Pesterzsébetiek! Köszönöm, hogy ajánlásukkal elsőként válhattam Pesterzsébeten hivatalosan is országgyűlési képviselő-jelöltté. Kérem, segítsenek

Részletesebben

balközép Politikai évadnyitót tartott az MSZP Folyamatosan úszunk szemben az árral beszélgetés Ujhelyi István alelnökkel

balközép Politikai évadnyitót tartott az MSZP Folyamatosan úszunk szemben az árral beszélgetés Ujhelyi István alelnökkel Folyamatosan úszunk szemben az árral beszélgetés Ujhelyi István alelnökkel Őszi ülésszak biztonságban vannak-e a képviselők? Politikai évadnyitót tartott az MSZP Magyar Szocialista Párt Országgyűlési Képviselőcsoport

Részletesebben

Két állami rezsiszolgáltatót hozhat létre a kormány http://nol.hu/belfold/ket-allami-rezsiszolgaltatot-hozhat-letre-a-kormany-1486981

Két állami rezsiszolgáltatót hozhat létre a kormány http://nol.hu/belfold/ket-allami-rezsiszolgaltatot-hozhat-letre-a-kormany-1486981 Két állami rezsiszolgáltatót hozhat létre a kormány Két, közösségi tulajdonban lévő nonprofit rezsiszolgáltató cég jöhet létre, ezek struktúrája a jövő év elején körvonalazódhat - közölte a Fidesz parlamenti

Részletesebben

A rendszerváltás és az államadósság

A rendszerváltás és az államadósság A rendszerváltás és az államadósság Ki áll a magyar pártok mögött? 2010-ben hazánk 2321 milliárd forint, azaz 11,6 milliárd dollárt fog fizetni csak kamatokra. Sok olvasónk szinte nem tudta felfogni ezt

Részletesebben

2012.06.18. hétfő. Nemcsak a tanév, egy korszak is lezárult az oktatásban. Vidékrombolás, Csöbörék 'zűrös ügyeivel' Félidős bizonyítvány: elégtelen

2012.06.18. hétfő. Nemcsak a tanév, egy korszak is lezárult az oktatásban. Vidékrombolás, Csöbörék 'zűrös ügyeivel' Félidős bizonyítvány: elégtelen 2012.06.18. hétfő Nemcsak a tanév, egy korszak is lezárult az oktatásban Vidékrombolás, Csöbörék 'zűrös ügyeivel' Félidős bizonyítvány: elégtelen Egy demokrata emlékére, aki nem akart alattvaló lenni Távoznia

Részletesebben

Segélyt a bűnözőknek? NEM!

Segélyt a bűnözőknek? NEM! I. évfolyam Zászlóháború 2. szám 2011. november-december Székelyföldért Magyarország számos települése szolidaritást vállalt Székelyfölddel, amikor kitűzte a székely zászlót, amelyet Erdélyben a román

Részletesebben

+ = 24 HAZAI PÁLYA. JOBBIK: NEM LESZ KEGYELEM a gyermekek, idősek, nők bántalmazóinak! elmúlt. Ők már bizonyíthattak, elég volt belőlük!

+ = 24 HAZAI PÁLYA. JOBBIK: NEM LESZ KEGYELEM a gyermekek, idősek, nők bántalmazóinak! elmúlt. Ők már bizonyíthattak, elég volt belőlük! 11. Atomrobbantással ér fel a föld kiárusítása A Fidesz-kormány a választások előtti hajrában igyekszik minden állami vagyont átjátszani a sajátjainak, így a földet is. Emellett a külföldiek alig várják

Részletesebben