Az Ön partnere közép és kelet Európa régióiban az irodák, irodaházak és a székhelyek piacán. Officeadvisor. Kifizetendő lehetőség az Önök számára.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Ön partnere közép és kelet Európa régióiban az irodák, irodaházak és a székhelyek piacán. Officeadvisor. Kifizetendő lehetőség az Önök számára."

Átírás

1 Az Ön partnere közép és kelet Európa régióiban az irodák, irodaházak és a székhelyek piacán. Officeadvisor Kifizetendő lehetőség az Önök számára. Kulcsra kész irodák és székhelyek Online közvetítése. Komplett berendezett kulcsrakész irodák Virtuális irodák Céghelyek Határnélküli közös együttműködés

2 Officeadvisor határnélküli közös együttműködés. Tisztelt asszonyom, uram, Jan Stávek Managing Director, Office Advisor Group Résztvevői vagyunk a manapság uralkodó ekonomikai turbolens forgatagának. A cégek költségevetéseit egyre tovább kell csökkenteni, és ezért a cash flow mindennél fontosabb. Ezen okok miatt a magánvállalkozók és cégek állandóan keresik, kutatják az effektív lehetőségeket a vállalkozásuk terén. Az egyik fontos és elkerülhetetlen költség az iroda és ennek a fenntartási költségei, ezért minél gyakrabban keresik és tanulmányozzák a vállalkozók és a cégek nagyságrend meghatározása nélkül azokat a lehetőségeket ahol a költségeket lecsökkenthetik ez a lehetőség a bérbe vett kulcsrakész Irodák és székhelyek koncepciója is (Serviced Office). Az egész világon elterjedt trend irodaházak, irodák kulcsrakész bérbevétele a leggyorsabban növekvő szegmens az ingatlanpiacon, ami rövid idejű bérletet kínál: Komplett berendezett kulcsrakész irodákra, Virtuális irodákra, Cégeknek és vállalkozóknak céghelycím biztosítására, A mai világban a leggyorsabban növekvő szegmens az ingatlan piacon közép és kelet Európában. Amennyiben a fentebb leírt szolgáltatások egyikével foglalkoznak (bérlet, kulcsrakész irodák) abban az esetben jelentkezzen be az online Office Zone rendszerbe. Az Officeadvisor társulat a legnagyobb közvetítő csoport kelet és közép Európa területén a kulcsrakész irodák, irodaházak területén. Regisztráció a weboldalunkon Operátoři (kezelők) szekciójában. A regisztrációval exkluzív lehetőséget nyer az ingyenes marketing - üzleti propagációra, az Ön által Hirdetett szolgáltatásokra, környezetére és további új üzleti lehetőségek megteremtésére a világ bár mely részéről! A regisztráció procedúrája és használata az Ön által kiadott üzleti információk alapján online működik, gyors,könnyen kezelhető és ingyenes - nem számolunk fel regisztráció költséget se havi fix díjat. A mi oldalainkon közzé tett propagáció használata és a mi csoportunk által adott szolgáltatás teljesen ingyenes. Províziót csak abban az esetben számlázunk fel amennyiben a mi közvetítésünk alapján szerzett ügyféllel szerződéskötésre kerül sor. Bízom abban, hogy a közös együttműködésünk garantáltan mindkét fél megelégedését szolgálja. Szükség esetén, az alábbi telefonszámon vagyunk elérhetőek : Tisztelettel. Jan Stávek Managing Director, Office Advisor Group Optimalizálja a centrum befogadási kapacitását, Növelje a virtuális iroda és székhely ügyfelei számát Maximalizálja bevételét az Officeadvisorral. Növelje ügyfelei számát, akik az Önök szolgáltatását igénylik.

3 Jövedelmező lesz az együttműködés az Officeadvisorral? Működtet Ön olyan központokat ahol az ügyfeleknek rövid idejű bérletre teljesen berendezett irodákat,virtuális irodákat vagy cégbejegyzéshez szükséges címet kínál? Ha igen kérem, feleljen a következő 6 kérdésre. Közösen győződjünk meg a közös együttműködés javairól az Officeadvisorral. Érinti Önt a növekvő hullámú érdeklődés a Kulcsrakész irodák és székhelyek iránt? A 2009 első félévében a kereslet túltett-e az elvárásain az ekonomikai krízis okozta csökkenés ellenére is? A keresletek jelentős része külföldi ügyfelekből tevődik össze? Sikerült e az utóbbi 12 hónapban megtartani és megvédeni a már meglévő piac részét az újonnan alakuló konkurenciával szemben? Megelégedett-e a külföldi közös együttműködő közvetítőkkel elért eredményekkel? Nem lenne-e ellenvetése, ha az Ön ajánlatát ingyen propagálnánk Magyarország és külföldi országokban működő szervereinken? Amennyiben legalább egyszer mel felelt abban az esetben ajánljuk, olvassa tovább és használja szolgáltatásunkat...a kereslet növekedni és növekedni fog Az Officeadvisorral való együttműködésnek köszönhetően elvárható eredmények: Növekvő százalék hozam az eredményes ügyfél csere révén. Időmegtakarítás. Minden ügyfél kereslete leellenőrizett a mi szakembereink által,önökhöz már a konkrét és valós a helységek iránt érdeklődő ügyfél jut el. Költségmegtakarítás a marketing és kereskedelmi csoportnak. Stratégiai befektetéseink segítségével közép és kelet Európában működő Serviced Offices on keresztülpropagáljuk az Ön cégjegyét,helyi adottságait, és szolgáltatásait. Szolgáltatásaikat prezentáljuk az egész világon. Az angol nyelvi prezentáción kívül, ami megtalálható a ezeket a szolgáltatásokat működtetjük Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon és Romániában is. Azonnali kapcsolat felvétel az ügyféllel az Office Zone használatával. Az online segítségével és az Office- Zone használatával pillanatokon belül be tudják mutatni az egész világon az Önök által nyújtott szolgáltatásokat. Pillanatokon belül meg tudják változtatni, lecserélni a szolgáltatásokat esetleg speciális promo akciókat kínálhat a szolgáltatásokhoz. Költségmegtakarítás a marketing csoportnál.

4 4 lépés a dinamikus együttműködéshez. 1. Ellenőrizze a leendő beminősítést az Ön által ajánlott kulcsrakész irodákra és céghelységekre. Komplett berendezett IRODA Attraktiv modern adminisztráció központ vagy kedvező árujú épület jó megközelítéssel. VIRTUÁLIS IRODA Tekintélyes cím, professzionális szolgáltatások, Magas szintű telekomunikaciós berendezésekkel Székhely Bérelhető üzleti cím, a cégalapítás székhelye, cégregisztrációba bejegyzett cím. Rövididőre bérelt teljesen berendezett iroda Telefon és adatvivő berendezés minden munkahelyhez. Recepciószolgáltatás, adminisztráció segítségnyújtás az ügyfelek részére. Tárgyaló terem. Szolgáltatások céghely kibővítve: Helyi telefon és fax számok bebiztosítása kezelővel egyetemben, aki az ügyfél nevében beszél. Adminisztráció segítségnyújtás az ügyfeleknek. Rövid idejű bérleti lehetőség munkahelyekre. Rövididejű bérlet üzleti címekhez. Posta átvétele, letét és átirányítás az ügyfél részére. Központi recepció. Rendelkezésre álló tárgyaló terem. 2. Felkészült már ajánlatát felajánlani az ügyfeleknek? REGISZTRÁLJON az OfficeZone - be! Amennyiben érdeklődés lesz az Önök központja iránt a tanácsadó munkatárs felveszi az ügyféllel telefonon a kapcsolatot és pontosítja a keresletet. Lépjen be szekce Kezelő/Regisztráció - új felhasználó. Ismerkedjen meg az együttműködés üzleti feltételeivel. Válasszon felhasználó nevet és jelszót, Töltse ki az elérhetőségi adatokat és igazolja vissza, hogy elfogadja az ületi feltételeket az együttműködésre. Lépjen be a privát szekcióba működtetés OfficeZone, szekció Portfolió. Válassza a Regisztráció új üzlet központ és adja meg a maximális információkat a központ elhelyezésről, szolgáltatásairól, és a kapcsolatokat. Maximum 5 db fényképmelléklet. A központ bejegyzése után válassza az elrakni.(eltenni) Regisztráció befejezve, köszönjük. Készen vagyunk az aktív együttmûködésre Azzal a céllal, hogy tovább fejlesszük az új lehetőségeket az Önök Számára. OfficeZONE - rendszer, az, aki megérti az Ön vállalkozását.

5 3. Kezdjék el használni az Officeadvisor-t üzleti célokra Ezután az ügyfél megkapja a pontos információkat az Önök központjáról, szolgáltatásokról, helyi viszonyokról és a z irányárat. Az Officeadvisor ČR, SR, PL, HU, RO és COM portálon keresztül ki generált összes keresletet a konkrét árajánlattal és a leellenőrzött elérhetőséggel azonnal továbbítjuk Önöknek en. Az ügyfél kiválaszthatja a lehetőséget arra, hogy személyesen meglátogatja-e a keresett központot vagy közvetlen kapcsolatba lép a szolgáltatóval, vagy felkéri a call-back szolgáltatást az üzleti képviselőn keresztül. A sikeresen lezárt üzleti ajánlat és a szerződés megkötése után, visszaigazolja az OfficeZone használatával a sikeresen lezárt üzleti tranzakciót és ennek alapján mi leküldjük a közvetítődíj számlát a megszerzett ügyfél után. A közvetítődíj összege a komplett berendezett irodánál 10% (ÁFA nélkül) a számlázott összegből. A virtuális iroda, vagy céghely közvetítésdíja a megállapodott havidíj 1,5 szöröse (ÁFA nélkül). Az aprólékos üzleti feltételek megtekinthetőek a szekce Kezelők. 4. Szorozza meg saját lehetőségeit - marketing csomaggal Officeadvisor további ajánlata Önöknek a magasabb elérhetőség és a feltételezett gyakoribb ügyfél elnyerése az Önök környezetében. A marketing csomagról szóló aprólékos információ leírása megtekinthető az online OfficeZone privát szekcióban a következő lehetőségekből lehet választani: Az Ön központját elhelyezzük a homepage szekcióba- Keresett központok. Logó és információ megjelenítése az Önök WEB oldalairól a homepage Bérelt hely az Önök központjának bemutatására aprólékos információ leküldése az ügyfeleknek. Aprólékos információ leküldése Önöknek a leendő ügyfelekről, akik az Önök környezetében keresnek szolgáltatásokat. Kihasználni a kontaktusainkat a CRM ben bekeletkezve a havi folyamatos kampányba. Garancia az Önök által kiadott szolgáltatások elhelyezésére a környezet keresőn. AZ OfficeZONE használatával lehetősége van: Irányítani, ellenőrizni és javítgatni reális időszakban a szolgáltatási ajánlatokat. Pontosítani a speciális promo akciókat az ügyfelek részére. Monitoring az üzleti lehetőségekről. Effektiv kommunikáció az Officeadvisor munkatársaival az ajánlat összeállításánál az ügyfelek részére. Válogatni a kész marketing programokból a központműködtetők részére. Az üzleti és marketing tevékenység közben felmerülő kérdések esetén hívjanak bennünket a megadott telefonszámon vagy en. A lehetőség kifizetődő.

6 Officeadvisor csoport. Officeadvisor nak vezető szerepe van a kulcsrakész irodák közvetítésében közép és kelet Európában ahol aktívan működik (Serviced Offices).Szolgáltatásai: keresés, konzultáció,közvetítés a WEB portálokon keresztül online vagy telefonon az ügyfeleink részére ingyenes.az Officeadvisor és a szolgáltató közös érdeke megtalálni az optimális megoldást az ügyfeleik számára. Az Officeadvisor szolgáltatások használatából eredő legnagyobb haszon közé tartozik: A LEGLÁTOGATOTTABBAK VAGYUNK Közvetítői portál a kulcsrakész irodák, céghelyek ajánlatával közép és kelet Európában. KERESETTEK VAGYUNK Több tízezer céget szolgálunk ki, az egyik legfontosabb feladatunk a segítségnyújtás az új cégalapításnál, vagy a sikeres dinamikusan fejlődő cégeknek bővítésénél ZETKÖZI CSOPORT VAGYUNK. Megszólítjuk az Önök által kiválasztott célcsoportot nem csak közép és kelet Európában, de alapjába véve az egész világon. MY VAGYUNK AZ ÖN MARKETINGJE és ÜZLETE. Propagálunk, hirdetünk, ajánlunk, konzultálunk és minősítünk. AZ Office Advisor csoport tagja a nemzetközi Officeadvisor Groupnak. Prague Czech Republic management consultants, marketing, finance, operation and legal department Bratislava Slovak Republic sales executive local advisor Warszaw Poland sales executive local advisor Budapest Hungary sales executive local advisor Bucharest Romania sales executive local advisor

7 Miben vagyunk egyedülállóak? Azok az ügyfelek, akik kulcsrakész irodát keresnek, azoknak szól a mi ajánlatunkra mi hozzáállásunk sokban különbözik a többi szolgáltatást nyújtó nemzetközi közvetítői csoportok tevékenységétől. (nagy részben az U.K.) : Széleskörű választék Nem csak kulcsrakész irodákat ajánlunk, de továbbá ajánlatunk kiterjed a virtuális irodák bérbe adására és a bérelhető céghelyre is. Legbővebb környezet ajánlata Az ügyfeleknek szóló ajánlataink atraktív, modern Irodaházakban a kategóriás besorolással vagy jól megközelíthető árkedvezményes Irodaházakban B kategóriás besorolással. AZ ügyfelek minősítése Mások vagyunk, védjük az Önök és az ügyfelek idejét. Nem vesszük fel addig Önökkel a kapcsolatot, míg nem ellenőriztük az adatokat, a valós érdeklődést és azt, hogy tisztában van-e az ügyfél azzal mit keres, mire van szüksége. Automatikus üzleti folyamat a mi szolgáltatásaink, ajánlataink teljesen automatizált folyamat. Ennek köszönhető a konkrét hibamentes és gyors információ elérhetősége. Ismerjük az adott környezet adottságait kelet és közép Európában élünk dolgozunk, ismerjük a régió specifikus adottságait. Abban, amit csinálunk szakértők vagyunk Tudjuk mire van szükségük,mi ezt meg tudjuk oldani ami a Serviced Office szakismeretének köszönhető. Egyszerű lokális szisztéma.

8 On-line kulcsrakész irodák és céghelyek közvetítése. Hungary T: Komplett berendezett IRODA VIRTUÁLIS IRODA Székhely Az Önök ajánlatát eljuttatjuk A széles körübb publikumhoz egész Európába. Tegye nyilvánossá kulcsrakész irodái ajánlatát a Kapcsolat International Czech Republic Slovak Republic Poland Hungary Romania

Ingatlanközvetítő, Ingatlanügynök, Ingatlanforgalmazási ügyintéző Szakmabemutató információs mappa

Ingatlanközvetítő, Ingatlanügynök, Ingatlanforgalmazási ügyintéző Szakmabemutató információs mappa , Ingatlanügynök, Ingatlanforgalmazási ügyintéző Szakmabemutató információs mappa FELELŐS KIADÓ: PIRISI KÁROLY KÉSZÍTŐ: ALICE MARKETING MANUFAKTÚRA PÁLYAORIENTÁCIÓS LEKTOR: HARKÁNYI ADRIENNE SZAKMAI LEKTORÁLÁS:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁS ALAPÍTÁSA

VÁLLALKOZÁS ALAPÍTÁSA a sikeres újbudai kisvállalkozásokért 1. füzet VÁLLALKOZÁS ALAPÍTÁSA Vállalkozás alapítása 2 Tisztelt újbudai vállalkozók! Magyarország fejlődésének talán legfontosabb motorját a hazai tulajdonú kis- és

Részletesebben

AZ INGATLANPIAC PÉNZÜGYI SZEMMEL

AZ INGATLANPIAC PÉNZÜGYI SZEMMEL BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR NEMZETKÖZI GAZDÁLKODÁS SZAK LEVELEZŐ TAGOZAT KÜLGAZDASÁGI VÁLLALKOZÁS SZAKIRÁNY AZ INGATLANPIAC PÉNZÜGYI SZEMMEL Készítette: Kocsis Erika Budapest,

Részletesebben

JOTTHON FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

JOTTHON FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK JOTTHON FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK (utolsó frissítés: 2013. március 25.) KÉRJÜK, OLVASSA EL A SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET GONDOSAN AZ OLDAL HASZNÁLATA ELŐTT. AZZAL, HOGY HOZZÁFÉR ÉS HASZNÁLJA A WWW.JOOTTHON.HU

Részletesebben

Kit Team Trainer de Sucesso. A Team Trainer Sikerrendszere

Kit Team Trainer de Sucesso. A Team Trainer Sikerrendszere Kit Team Trainer de Sucesso A Team Trainer Sikerrendszere Jövőkép. Ambíció. Lehetőség. Tisztesség. gratulálunk! Nagy örömünkre szolgál, hogy Ön csatlakozott az általunk kínált, egész életre szóló lehetőséghez,

Részletesebben

VOSZ FINANSZÍROZÁS. Tartalom

VOSZ FINANSZÍROZÁS. Tartalom Tartalom I. A mikro-, kis- és középvállalati (MKKV) szektor finanszírozásának alapkérdései 4 1. A forrásszerzés két megközelítése 4 2. Mi a szerencsés kisebbség titka? 4 II. Vállalkozás-finanszírozás és

Részletesebben

www.honlapbirodalom.hu Cégünk, a DBI Szoftver Kft. köztartozásmentes adózó!

www.honlapbirodalom.hu Cégünk, a DBI Szoftver Kft. köztartozásmentes adózó! 0 Csizmazia Gábor részére Tárgy: komplex honlapkészítés és online marketing árajánlat Árajánlat I. Üzleti honlapkészítés - alap honlap és a választható modulok - tárhely és domain név - üzleti levelezés,

Részletesebben

SBS TRADE. Kívánom Önnek, hogy közös cégünk, az SBS TRADE segítségével, teljesüljenek álmai és érje el kitűzött céljait.

SBS TRADE. Kívánom Önnek, hogy közös cégünk, az SBS TRADE segítségével, teljesüljenek álmai és érje el kitűzött céljait. Működési szabályzat Amikor 1996-ban megalapítottam az céget, egy fiatal ember voltam tapasztalatok, tőke és vállalkozói ismeretek nélkül. Abban az időben azt gondoltam, hogy mindezek elengedhetetlenek

Részletesebben

Tartalom: Az adománygyűjtés és projektírás ADOMÁNYGYŰJTÉS:

Tartalom: Az adománygyűjtés és projektírás ADOMÁNYGYŰJTÉS: Tartalom: Az adománygyűjtés és projektírás ADOMÁNYGYŰJTÉS: Mi az adománygyűjtés Az adománygyűjtő munkája Az adakozókkal kialakított kapcsolat Az egyének adakozása A cégek adakozása Adománygyűjtő kampányok

Részletesebben

Az ACN üdvözli Önt! AZ ÖN ÚJ ÉLETE MA KEZDŐDIK!

Az ACN üdvözli Önt! AZ ÖN ÚJ ÉLETE MA KEZDŐDIK! Az ACN üdvözli Önt! AZ ÖN ÚJ ÉLETE MA KEZDŐDIK! 2013 ACN Europe B.V. Minden jog fenntartva. A jelen kiadvány tartalma, valamint az abban szereplő összes védjegy, szolgáltatási védjegy, cégnév és logó az

Részletesebben

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány 2014. évi beszámolója

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány 2014. évi beszámolója A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány 2014. évi beszámolója Bevezető... 2 Szolgáltatási területek... 3 I. Általános információs szolgáltatások... 3 II. Személyes információs-, tanácsadási

Részletesebben

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS TARTALOMJEGYZÉK AZ ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS BEMUTATJA A KERESETI LEHETŐSÉGEKET, A KÉSZPÉNZBEN ELÉRHETŐ BÓNUSZOKAT, A MEGSZEREZHETŐ CÍMEKET, ELISMERÉSEKET, TOVÁBBÁ

Részletesebben

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány 2013. évi beszámolója

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány 2013. évi beszámolója A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány 2013. évi beszámolója Bevezető... 2 Szolgáltatási területek... 3 I. Általános információs szolgáltatások... 3 II. Személyes információs-, tanácsadási

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÜZLETI TERV - Vezetői Számvitel - Készítették: Kádár Zsombor - AQJKXE Lőrincz Judit - B3VKKS Pápai Zsófia - H78GEW Szőnyei Tímea - DR4DHK Varga Klaudia -

Részletesebben

I. Bevezetés Jeffrey C. Taylor, TMP Worldwide online állásközvetítés

I. Bevezetés Jeffrey C. Taylor, TMP Worldwide online állásközvetítés Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék...1 I. Bevezetés...2 II. Az állásközvetítõ piac résztvevõi, és az általuk alkalmazott módszerek...4 II.1. Állásközvetítõ szervezetek...4 II.2. A tanácsadó cégek alkalmazásának

Részletesebben

Február Március VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE INTERNET: WWW.VOSZ.HU. Megalakult a Kínai Magyar Üzleti Tanács

Február Március VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE INTERNET: WWW.VOSZ.HU. Megalakult a Kínai Magyar Üzleti Tanács VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE INTERNET: WWW.VOSZ.HU 2012. FEBR. MÁRC. 17. ÉVF. 2. SZÁM Megalakult a Kínai Magyar Üzleti Tanács A VOSZ és a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) együttmûködési

Részletesebben

Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLA KAR KÜLGAZDASÁGI SZAK Nappali tagozat Export-import menedzsment szakirány

Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLA KAR KÜLGAZDASÁGI SZAK Nappali tagozat Export-import menedzsment szakirány Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLA KAR KÜLGAZDASÁGI SZAK Nappali tagozat Export-import menedzsment szakirány A FRANCHISE, MINT NÉPSZERŰ VÁLLALKOZÁSI FORMA, A STANLEY ÉS AZ AGIP FRANCHISE

Részletesebben

INFORMATIKA ÉS INTERNET

INFORMATIKA ÉS INTERNET a sikeres újbudai kisvállalkozásokért 9. füzet INFORMATIKA ÉS INTERNET Informatika és internet 2 Tisztelt újbudai vállalkozók! Magyarország fejlődésének talán legfontosabb motorját a hazai tulajdonú kis-

Részletesebben

Good neighbours creating common future. SME Network CB-HU-SRB/0901/211/009 ÜZLETI TERV. Quarchitect Építészeti tervező és Szolgáltató Betéti Társaság

Good neighbours creating common future. SME Network CB-HU-SRB/0901/211/009 ÜZLETI TERV. Quarchitect Építészeti tervező és Szolgáltató Betéti Társaság Good neighbours creating common future SME Network CB-HU-SRB/0901/211/009 ÜZLETI TERV Quarchitect Építészeti tervező és Szolgáltató Betéti Társaság Mórahalom-Magyarkanizsa, 2011.06-07. The project is co-financed

Részletesebben

FINANSZÍROZÁS ÁLLAMI ÉS UNIÓS SEGÍTSÉGGEL

FINANSZÍROZÁS ÁLLAMI ÉS UNIÓS SEGÍTSÉGGEL a sikeres újbudai kisvállalkozásokért 5. füzet FINANSZÍROZÁS ÁLLAMI ÉS UNIÓS SEGÍTSÉGGEL Finanszírozás állami és uniós segítséggel 2 Tisztelt újbudai vállalkozók! Magyarország fejlődésének talán legfontosabb

Részletesebben

Kutatás és elemzés a magyarországi Interim Menedzsment piacról - 2008.

Kutatás és elemzés a magyarországi Interim Menedzsment piacról - 2008. Az Interim Menedzsment Magyarországon Kutatás és elemzés a magyarországi Interim Menedzsment piacról - 2008. TARTALOM Bevezető 1 A kutatás célja és módszertana 2 Az interim menedzsment definíciója 3 Az

Részletesebben

Debreceni Egyetem Informatika Kar AZ E-MAIL MARKETING

Debreceni Egyetem Informatika Kar AZ E-MAIL MARKETING Debreceni Egyetem Informatika Kar AZ E-MAIL MARKETING Témavezető: Dr. Erdey László Egyetemi docens Készítette: Bauch Réka Gazdaságinformatika Debrecen 2009 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Bevezetés...4

Részletesebben

Az elektronikus kereskedelem fizetési rendszerei és a PayPal

Az elektronikus kereskedelem fizetési rendszerei és a PayPal Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI KAR NEMZETKÖZI GAZDÁLKODÁS SZAK Levelező tagozat Külgazdasági vállalkozás szakirány Az elektronikus kereskedelem fizetési rendszerei és a PayPal Készítette:

Részletesebben

Kistérségi Vállalkozásfejlesztési Program

Kistérségi Vállalkozásfejlesztési Program KVP14/20 Kistérségi Vállalkozásfejlesztési Program Tartalom 1. A KVP14/20 RÖVID LEÍRÁSA... 4 A PROGRAM LÉTJOGOSULTSÁGA ÉS CÉLJA... 4 A PROGRAM LÉTREHOZÓI... 5 MIÉRT HOZTUK LÉTRE EZT A PROGRAMOT?... 5 2.

Részletesebben

Gyakran feltett kérdések:

Gyakran feltett kérdések: Gyakran feltett kérdések: A GoldWayFOREX rendszerében előfordulnak olyan kérdések, melyek rendszeresen megismétlődnek ügyfeleink, partnereink részéről. Annak érdekében, hogy könnyítsünk weboldalunk használatát

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A FAMILY BUSINESS INTERNATIONAL FOGYASZTÓI ÉS FORGALMAZÓI HÁLÓZAT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Budapest, 2014. május 28. Tartalomjegyzék Cégadatok:... 4 A. Működési Szabályzat... 5 I. A HÁLÓZAT TAGJÁVÁ

Részletesebben

Termelési folyamatmérnök Szakmabemutató információs mappa

Termelési folyamatmérnök Szakmabemutató információs mappa Szakmabemutató információs mappa FELELŐS KIADÓ: PIRISI KÁROLY KÉSZÍTŐ: KANOA CONSULTING PÁLYAORIENTÁCIÓS LEKTOR: HARKÁNYI ADRIENNE INTERJÚALANY: DORKA ISTVÁN SZAKMAI LEKTORÁLÁS: DR. MIKÓ BALÁZS A SZAKMAISMERTETŐ

Részletesebben

társadalmi vállalkozás

társadalmi vállalkozás A társadalmi vállalkozások ökoszisztémája közösség felelősség társadalmi hatás üzlet szükséglet motíváció fenntarthatóság vállalkozás kettős cél küldetés kreativitás finanszírozás megvalósíthatóság érték

Részletesebben

SZINERGIA 2011/1 BIZTONSÁGOS ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ HARMONIKUS MŰSORSZÓRÁS VÁLLALATI KOMMUNIKÁCIÓ A JÖVŐ ÚTJÁN: BOOKSCANNER HARLEY- DAVIDSON FESZTIVÁL

SZINERGIA 2011/1 BIZTONSÁGOS ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ HARMONIKUS MŰSORSZÓRÁS VÁLLALATI KOMMUNIKÁCIÓ A JÖVŐ ÚTJÁN: BOOKSCANNER HARLEY- DAVIDSON FESZTIVÁL 2011/1 SZINERGIA BIZTONSÁGOS ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ VÁLLALATI KOMMUNIKÁCIÓ HARMONIKUS MŰSORSZÓRÁS A JÖVŐ ÚTJÁN: BOOKSCANNER A HÓDÍTÓ GOLF HARLEY- DAVIDSON FESZTIVÁL TARTALOM HÍREK KONFERENCIÁKTÓL A PARTNERI

Részletesebben