Az Ön partnere közép és kelet Európa régióiban az irodák, irodaházak és a székhelyek piacán. Officeadvisor. Kifizetendő lehetőség az Önök számára.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Ön partnere közép és kelet Európa régióiban az irodák, irodaházak és a székhelyek piacán. Officeadvisor. Kifizetendő lehetőség az Önök számára."

Átírás

1 Az Ön partnere közép és kelet Európa régióiban az irodák, irodaházak és a székhelyek piacán. Officeadvisor Kifizetendő lehetőség az Önök számára. Kulcsra kész irodák és székhelyek Online közvetítése. Komplett berendezett kulcsrakész irodák Virtuális irodák Céghelyek Határnélküli közös együttműködés

2 Officeadvisor határnélküli közös együttműködés. Tisztelt asszonyom, uram, Jan Stávek Managing Director, Office Advisor Group Résztvevői vagyunk a manapság uralkodó ekonomikai turbolens forgatagának. A cégek költségevetéseit egyre tovább kell csökkenteni, és ezért a cash flow mindennél fontosabb. Ezen okok miatt a magánvállalkozók és cégek állandóan keresik, kutatják az effektív lehetőségeket a vállalkozásuk terén. Az egyik fontos és elkerülhetetlen költség az iroda és ennek a fenntartási költségei, ezért minél gyakrabban keresik és tanulmányozzák a vállalkozók és a cégek nagyságrend meghatározása nélkül azokat a lehetőségeket ahol a költségeket lecsökkenthetik ez a lehetőség a bérbe vett kulcsrakész Irodák és székhelyek koncepciója is (Serviced Office). Az egész világon elterjedt trend irodaházak, irodák kulcsrakész bérbevétele a leggyorsabban növekvő szegmens az ingatlanpiacon, ami rövid idejű bérletet kínál: Komplett berendezett kulcsrakész irodákra, Virtuális irodákra, Cégeknek és vállalkozóknak céghelycím biztosítására, A mai világban a leggyorsabban növekvő szegmens az ingatlan piacon közép és kelet Európában. Amennyiben a fentebb leírt szolgáltatások egyikével foglalkoznak (bérlet, kulcsrakész irodák) abban az esetben jelentkezzen be az online Office Zone rendszerbe. Az Officeadvisor társulat a legnagyobb közvetítő csoport kelet és közép Európa területén a kulcsrakész irodák, irodaházak területén. Regisztráció a weboldalunkon Operátoři (kezelők) szekciójában. A regisztrációval exkluzív lehetőséget nyer az ingyenes marketing - üzleti propagációra, az Ön által Hirdetett szolgáltatásokra, környezetére és további új üzleti lehetőségek megteremtésére a világ bár mely részéről! A regisztráció procedúrája és használata az Ön által kiadott üzleti információk alapján online működik, gyors,könnyen kezelhető és ingyenes - nem számolunk fel regisztráció költséget se havi fix díjat. A mi oldalainkon közzé tett propagáció használata és a mi csoportunk által adott szolgáltatás teljesen ingyenes. Províziót csak abban az esetben számlázunk fel amennyiben a mi közvetítésünk alapján szerzett ügyféllel szerződéskötésre kerül sor. Bízom abban, hogy a közös együttműködésünk garantáltan mindkét fél megelégedését szolgálja. Szükség esetén, az alábbi telefonszámon vagyunk elérhetőek : Tisztelettel. Jan Stávek Managing Director, Office Advisor Group Optimalizálja a centrum befogadási kapacitását, Növelje a virtuális iroda és székhely ügyfelei számát Maximalizálja bevételét az Officeadvisorral. Növelje ügyfelei számát, akik az Önök szolgáltatását igénylik.

3 Jövedelmező lesz az együttműködés az Officeadvisorral? Működtet Ön olyan központokat ahol az ügyfeleknek rövid idejű bérletre teljesen berendezett irodákat,virtuális irodákat vagy cégbejegyzéshez szükséges címet kínál? Ha igen kérem, feleljen a következő 6 kérdésre. Közösen győződjünk meg a közös együttműködés javairól az Officeadvisorral. Érinti Önt a növekvő hullámú érdeklődés a Kulcsrakész irodák és székhelyek iránt? A 2009 első félévében a kereslet túltett-e az elvárásain az ekonomikai krízis okozta csökkenés ellenére is? A keresletek jelentős része külföldi ügyfelekből tevődik össze? Sikerült e az utóbbi 12 hónapban megtartani és megvédeni a már meglévő piac részét az újonnan alakuló konkurenciával szemben? Megelégedett-e a külföldi közös együttműködő közvetítőkkel elért eredményekkel? Nem lenne-e ellenvetése, ha az Ön ajánlatát ingyen propagálnánk Magyarország és külföldi országokban működő szervereinken? Amennyiben legalább egyszer mel felelt abban az esetben ajánljuk, olvassa tovább és használja szolgáltatásunkat...a kereslet növekedni és növekedni fog Az Officeadvisorral való együttműködésnek köszönhetően elvárható eredmények: Növekvő százalék hozam az eredményes ügyfél csere révén. Időmegtakarítás. Minden ügyfél kereslete leellenőrizett a mi szakembereink által,önökhöz már a konkrét és valós a helységek iránt érdeklődő ügyfél jut el. Költségmegtakarítás a marketing és kereskedelmi csoportnak. Stratégiai befektetéseink segítségével közép és kelet Európában működő Serviced Offices on keresztülpropagáljuk az Ön cégjegyét,helyi adottságait, és szolgáltatásait. Szolgáltatásaikat prezentáljuk az egész világon. Az angol nyelvi prezentáción kívül, ami megtalálható a ezeket a szolgáltatásokat működtetjük Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon és Romániában is. Azonnali kapcsolat felvétel az ügyféllel az Office Zone használatával. Az online segítségével és az Office- Zone használatával pillanatokon belül be tudják mutatni az egész világon az Önök által nyújtott szolgáltatásokat. Pillanatokon belül meg tudják változtatni, lecserélni a szolgáltatásokat esetleg speciális promo akciókat kínálhat a szolgáltatásokhoz. Költségmegtakarítás a marketing csoportnál.

4 4 lépés a dinamikus együttműködéshez. 1. Ellenőrizze a leendő beminősítést az Ön által ajánlott kulcsrakész irodákra és céghelységekre. Komplett berendezett IRODA Attraktiv modern adminisztráció központ vagy kedvező árujú épület jó megközelítéssel. VIRTUÁLIS IRODA Tekintélyes cím, professzionális szolgáltatások, Magas szintű telekomunikaciós berendezésekkel Székhely Bérelhető üzleti cím, a cégalapítás székhelye, cégregisztrációba bejegyzett cím. Rövididőre bérelt teljesen berendezett iroda Telefon és adatvivő berendezés minden munkahelyhez. Recepciószolgáltatás, adminisztráció segítségnyújtás az ügyfelek részére. Tárgyaló terem. Szolgáltatások céghely kibővítve: Helyi telefon és fax számok bebiztosítása kezelővel egyetemben, aki az ügyfél nevében beszél. Adminisztráció segítségnyújtás az ügyfeleknek. Rövid idejű bérleti lehetőség munkahelyekre. Rövididejű bérlet üzleti címekhez. Posta átvétele, letét és átirányítás az ügyfél részére. Központi recepció. Rendelkezésre álló tárgyaló terem. 2. Felkészült már ajánlatát felajánlani az ügyfeleknek? REGISZTRÁLJON az OfficeZone - be! Amennyiben érdeklődés lesz az Önök központja iránt a tanácsadó munkatárs felveszi az ügyféllel telefonon a kapcsolatot és pontosítja a keresletet. Lépjen be szekce Kezelő/Regisztráció - új felhasználó. Ismerkedjen meg az együttműködés üzleti feltételeivel. Válasszon felhasználó nevet és jelszót, Töltse ki az elérhetőségi adatokat és igazolja vissza, hogy elfogadja az ületi feltételeket az együttműködésre. Lépjen be a privát szekcióba működtetés OfficeZone, szekció Portfolió. Válassza a Regisztráció új üzlet központ és adja meg a maximális információkat a központ elhelyezésről, szolgáltatásairól, és a kapcsolatokat. Maximum 5 db fényképmelléklet. A központ bejegyzése után válassza az elrakni.(eltenni) Regisztráció befejezve, köszönjük. Készen vagyunk az aktív együttmûködésre Azzal a céllal, hogy tovább fejlesszük az új lehetőségeket az Önök Számára. OfficeZONE - rendszer, az, aki megérti az Ön vállalkozását.

5 3. Kezdjék el használni az Officeadvisor-t üzleti célokra Ezután az ügyfél megkapja a pontos információkat az Önök központjáról, szolgáltatásokról, helyi viszonyokról és a z irányárat. Az Officeadvisor ČR, SR, PL, HU, RO és COM portálon keresztül ki generált összes keresletet a konkrét árajánlattal és a leellenőrzött elérhetőséggel azonnal továbbítjuk Önöknek en. Az ügyfél kiválaszthatja a lehetőséget arra, hogy személyesen meglátogatja-e a keresett központot vagy közvetlen kapcsolatba lép a szolgáltatóval, vagy felkéri a call-back szolgáltatást az üzleti képviselőn keresztül. A sikeresen lezárt üzleti ajánlat és a szerződés megkötése után, visszaigazolja az OfficeZone használatával a sikeresen lezárt üzleti tranzakciót és ennek alapján mi leküldjük a közvetítődíj számlát a megszerzett ügyfél után. A közvetítődíj összege a komplett berendezett irodánál 10% (ÁFA nélkül) a számlázott összegből. A virtuális iroda, vagy céghely közvetítésdíja a megállapodott havidíj 1,5 szöröse (ÁFA nélkül). Az aprólékos üzleti feltételek megtekinthetőek a szekce Kezelők. 4. Szorozza meg saját lehetőségeit - marketing csomaggal Officeadvisor további ajánlata Önöknek a magasabb elérhetőség és a feltételezett gyakoribb ügyfél elnyerése az Önök környezetében. A marketing csomagról szóló aprólékos információ leírása megtekinthető az online OfficeZone privát szekcióban a következő lehetőségekből lehet választani: Az Ön központját elhelyezzük a homepage szekcióba- Keresett központok. Logó és információ megjelenítése az Önök WEB oldalairól a homepage Bérelt hely az Önök központjának bemutatására aprólékos információ leküldése az ügyfeleknek. Aprólékos információ leküldése Önöknek a leendő ügyfelekről, akik az Önök környezetében keresnek szolgáltatásokat. Kihasználni a kontaktusainkat a CRM ben bekeletkezve a havi folyamatos kampányba. Garancia az Önök által kiadott szolgáltatások elhelyezésére a környezet keresőn. AZ OfficeZONE használatával lehetősége van: Irányítani, ellenőrizni és javítgatni reális időszakban a szolgáltatási ajánlatokat. Pontosítani a speciális promo akciókat az ügyfelek részére. Monitoring az üzleti lehetőségekről. Effektiv kommunikáció az Officeadvisor munkatársaival az ajánlat összeállításánál az ügyfelek részére. Válogatni a kész marketing programokból a központműködtetők részére. Az üzleti és marketing tevékenység közben felmerülő kérdések esetén hívjanak bennünket a megadott telefonszámon vagy en. A lehetőség kifizetődő.

6 Officeadvisor csoport. Officeadvisor nak vezető szerepe van a kulcsrakész irodák közvetítésében közép és kelet Európában ahol aktívan működik (Serviced Offices).Szolgáltatásai: keresés, konzultáció,közvetítés a WEB portálokon keresztül online vagy telefonon az ügyfeleink részére ingyenes.az Officeadvisor és a szolgáltató közös érdeke megtalálni az optimális megoldást az ügyfeleik számára. Az Officeadvisor szolgáltatások használatából eredő legnagyobb haszon közé tartozik: A LEGLÁTOGATOTTABBAK VAGYUNK Közvetítői portál a kulcsrakész irodák, céghelyek ajánlatával közép és kelet Európában. KERESETTEK VAGYUNK Több tízezer céget szolgálunk ki, az egyik legfontosabb feladatunk a segítségnyújtás az új cégalapításnál, vagy a sikeres dinamikusan fejlődő cégeknek bővítésénél ZETKÖZI CSOPORT VAGYUNK. Megszólítjuk az Önök által kiválasztott célcsoportot nem csak közép és kelet Európában, de alapjába véve az egész világon. MY VAGYUNK AZ ÖN MARKETINGJE és ÜZLETE. Propagálunk, hirdetünk, ajánlunk, konzultálunk és minősítünk. AZ Office Advisor csoport tagja a nemzetközi Officeadvisor Groupnak. Prague Czech Republic management consultants, marketing, finance, operation and legal department Bratislava Slovak Republic sales executive local advisor Warszaw Poland sales executive local advisor Budapest Hungary sales executive local advisor Bucharest Romania sales executive local advisor

7 Miben vagyunk egyedülállóak? Azok az ügyfelek, akik kulcsrakész irodát keresnek, azoknak szól a mi ajánlatunkra mi hozzáállásunk sokban különbözik a többi szolgáltatást nyújtó nemzetközi közvetítői csoportok tevékenységétől. (nagy részben az U.K.) : Széleskörű választék Nem csak kulcsrakész irodákat ajánlunk, de továbbá ajánlatunk kiterjed a virtuális irodák bérbe adására és a bérelhető céghelyre is. Legbővebb környezet ajánlata Az ügyfeleknek szóló ajánlataink atraktív, modern Irodaházakban a kategóriás besorolással vagy jól megközelíthető árkedvezményes Irodaházakban B kategóriás besorolással. AZ ügyfelek minősítése Mások vagyunk, védjük az Önök és az ügyfelek idejét. Nem vesszük fel addig Önökkel a kapcsolatot, míg nem ellenőriztük az adatokat, a valós érdeklődést és azt, hogy tisztában van-e az ügyfél azzal mit keres, mire van szüksége. Automatikus üzleti folyamat a mi szolgáltatásaink, ajánlataink teljesen automatizált folyamat. Ennek köszönhető a konkrét hibamentes és gyors információ elérhetősége. Ismerjük az adott környezet adottságait kelet és közép Európában élünk dolgozunk, ismerjük a régió specifikus adottságait. Abban, amit csinálunk szakértők vagyunk Tudjuk mire van szükségük,mi ezt meg tudjuk oldani ami a Serviced Office szakismeretének köszönhető. Egyszerű lokális szisztéma.

8 On-line kulcsrakész irodák és céghelyek közvetítése. Hungary T: Komplett berendezett IRODA VIRTUÁLIS IRODA Székhely Az Önök ajánlatát eljuttatjuk A széles körübb publikumhoz egész Európába. Tegye nyilvánossá kulcsrakész irodái ajánlatát a Kapcsolat International Czech Republic Slovak Republic Poland Hungary Romania

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről!

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL SALES AUTOMATION Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL MAGYARORSZÁG Alapítva: 2006. tulajdonosok Kerekes József ügyvezető, fejlesztés Dr. Kiss Ágnes Virág támogatás, tanácsadás Célunk: Hatékonyabbá

Részletesebben

ScienNet kedvezmények, karrierrendszer, jutalékok és bónuszok 1. számú melléklet, érvényes a 2009 július 1.-től

ScienNet kedvezmények, karrierrendszer, jutalékok és bónuszok 1. számú melléklet, érvényes a 2009 július 1.-től ScienNet kedvezmények, karrierrendszer, jutalékok és bónuszok 1. számú melléklet, érvényes a 2009 július 1.-től Ez a melléklet elválaszthatatlan részét képezi a mindenkori érvényes Törzsvásárlói megállapodás

Részletesebben

Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti.

Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti. Tavaszi kampány e parosito.hu oldalon RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi részvételi feltételeket! Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok

Részletesebben

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE ONLINE MARKETINGRŐL 20 PERCBEN Lehetséges ez? Elérhető célok: Nyitottá, gátlásmentessé válni a téma iránt Feltérképezni a személyes

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS

ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS Connect Portál A ŠKODA Connect online szolgáltatások használata a felhasználó és gépjárműve előzetes regisztrációját igényli a Connect Portálon, valamint az online

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt?

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt? A cégünk Hogyan űködhetnénk együtt? Mi a munkánk célja? Az innováció ereje hajt minket - egyre jobb BPO megoldások felfedezésére és az ügyfeleinket sikerre vezető tanácsadás nyújtására. Értékeink erős

Részletesebben

KONFERENCIAJEGY.HU ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT. Érvényes: 2015. január 1-étől

KONFERENCIAJEGY.HU ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT. Érvényes: 2015. január 1-étől KONFERENCIAJEGY.HU ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: 2015. január 1-étől Dióhéjban A 2013 végén indított Konferenciajegy.hu weboldal szolgáltatásait már több tucat, rendezvényszervezéssel foglalkozó vállalkozás

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk 1 TARTALOMJEGYZÉK Fiók információ Logó feltöltése vásárlói ajánlatokhoz Számlák keresése/megtekintése Társfelhasználók létrehozása Társfelhasználók

Részletesebben

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számlázás E-Archiválás E-Hitelesítés RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft. Kinek ajánljuk az E-Számla Szerver megoldást? Az E-Számla Szerver megoldást

Részletesebben

Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001

Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (MVA) 1990- ben alakult azzal a céllal, hogy szakmai és pénzügyi támogatása révén elősegítse

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a

Részletesebben

Weblizing ajánlatadó és workflow rendszer

Weblizing ajánlatadó és workflow rendszer cash flow online Finanszírozási ajánlat készítés, kalkuláció Folyamatmenedzsment, többirányú kommunikáció, értesítés, státuszkövetés Iratkezelés, dokumentumsablonok Online, webes alkalmazás Egyedi paraméterezés

Részletesebben

Infor SunSystems pénzügyi megoldás a szállodaiparnak

Infor SunSystems pénzügyi megoldás a szállodaiparnak Infor SunSystems pénzügyi megoldás a szállodaiparnak Több, mint 1500 nemzetközi szállodalánc tag és 700 helyi vagy független tulajdonú szálloda használ Infor FMS SunSystems-et pénzügyi jelentéskészítéshez

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS ...hoszting szolgáltatások igénybevételéről... mely létrejött egyrészt Név: ViaCom Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhely: 2360 Gyál, Erdősor u. 3. Fax: 06-1-348-5009 Adószám: 13810359-2-13

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 3. tavaszi nagykatalógus (kiegyenlítő csomag LCD ajándékkal) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben

Kalauz.hu médiaajánlat

Kalauz.hu médiaajánlat Kalauz.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Kalauz.hu bemutatkozás 3 A Kalauz.hu tartalmi elemei 4 A Kalauz.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek startuzlet.hu

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek startuzlet.hu Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek startuzlet.hu Jelen dokumentumban a startuzlet.hu webcímen elérhető online webáruház szolgáltatás általános szerződési és felhasználási feltételei, továbbá

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Vállalkozói ajánlataink, akcióink. Vállalkozói termékek. Fióki Számlanyitási akció. Online számlanyitási akció

Tartalomjegyzék. Vállalkozói ajánlataink, akcióink. Vállalkozói termékek. Fióki Számlanyitási akció. Online számlanyitási akció Tartalomjegyzék Vállalkozói termékek Vállalkozói ajánlataink, akcióink Fióki Számlanyitási akció Online számlanyitási akció Kártyaelfogadási szolgáltatás Pénzbefizetés ATM-en OTP Kereskedelmi Faktoring

Részletesebben

Adatvédelmi és adatfeldolgozási megállapodás

Adatvédelmi és adatfeldolgozási megállapodás Adatvédelmi és adatfeldolgozási megállapodás A személyes adatok feldolgozásának alapja az érintett hozzájárulása a kereskedelmi üzenetek küldéséhez, valamint online kereskedő közvetlen marketing céljából

Részletesebben

VisualBaker Telepítési útmutató

VisualBaker Telepítési útmutató VisualBaker Telepítési útmutató Office Hungary Bt web: www.visualbaker.hu e-mail: info@visualbaker.hu Tartalomjegyzék: Telepítési útmutató... 1 Tartalomjegyzék:... 2 Első lépések:... 3 Telepítési kulcs...

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért.  A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai Szolgáltatások a sikeres német-magyar üzletekért A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai www.duihk.hu Kivonat a DUIHK szolgáltatási katalógusából * * a hivatkozások a teljes katalógusra

Részletesebben

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet Teljesítmény 5 600 Kh/s

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet Teljesítmény 5 600 Kh/s a kiszámítható jövő a vállalat A vállalatot 2013 szeptemberében hoztuk létre azzal a céllal, hogy egy innovatív felhő technológián alapuló grafikai szolgáltatást nyújtsunk a világ bármely pontján működő

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland

Részletesebben

2013.08.19. 4. Disztribúció Disztribúció. 5. Szobafoglalás Foglalás

2013.08.19. 4. Disztribúció Disztribúció. 5. Szobafoglalás Foglalás 1 2.7. Piaci gazdálkodás tevékenységei a szálláshely szolgáltatásban Piaci gazdálkodás 1. Marketingterv célja Piaci célok 2. Marketingterv felépítése Marketingterv 3. Szálláshelyek értékesítése Értékesítés

Részletesebben

Adatvédelmi és adatfeldolgozási megállapodás

Adatvédelmi és adatfeldolgozási megállapodás Adatvédelmi és adatfeldolgozási megállapodás A személyes adatok feldolgozásának alapja az érintett hozzájárulása a kereskedelmi üzenetek küldéséhez, valamint online kereskedő közvetlen marketing céljából

Részletesebben

Használati útmutató a. Meusburger portálhoz

Használati útmutató a. Meusburger portálhoz Használati útmutató a Meusburger portálhoz 1. Tartalomjegyzék 1. Általános információk 3 2. Regisztrálás a Mesuburger portálra 4 3. 3.1 3.2 Jelszó Jelszó a regisztrálásnál Elfelejtette jelszavát? 4. Jegyrendelés

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit a jelen

Részletesebben

JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.)

JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.) JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.) A Jootthon nem csupán egy hirdetési- nyilvántartási portál, Jootthon egy olyan közösség, amelynek tagjai folyamatosan oszthatnak

Részletesebben

Médiaajánló. Igazoltan távol. 3

Médiaajánló. Igazoltan távol. 3 Médiaajánló Igazoltan távol. 3 Mi az Out Of Office? Mi az Out Of Office? Bemutatkozás Lapunk minôségi információs magazin, mely a döntéshozók idegenforgalmi- és képzési szolgáltatások terén történô eligazodását,

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem The Leader for Exceptional Client Service Pénzügyi tanácsadás Bizalom Diszkréció Szakértelem A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, profeszszionális tanácsadó hálózata.

Részletesebben

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás)

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) Verzió: 2.1.0 Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. epos - MOBIL egyenleg feltöltés... 4 2.1. Az epos MOBIL egyenleg

Részletesebben

AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER. tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU

AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER. tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU TACHO-X Olyan megoldást kínálunk Önnek, mellyel pontosan, gyorsan és költséghatékonyan

Részletesebben

Ez a telepítési dokumentum segítséget nyújt abban, hogy szabályosan telepítse az Áfa átállító szoftvert Szerviz 7 programhoz.

Ez a telepítési dokumentum segítséget nyújt abban, hogy szabályosan telepítse az Áfa átállító szoftvert Szerviz 7 programhoz. 3Sz-s Kft. 1158 Budapest, Jánoshida utca 15. Tel: (06-1) 416-1835 / Fax: (06-1) 419-9914 e-mail: zk@3szs.hu / web: www.3szs.hu Tisztelt Felhasználó! Ez a telepítési dokumentum segítséget nyújt abban, hogy

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSHOZ. Satelit Híradástechnikai Kft.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSHOZ. Satelit Híradástechnikai Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSHOZ Satelit Híradástechnikai Kft. Általános Szerződési Feltételek 2/49 1 A SZOLGÁLTATÓ ADATAI, ELÉRHETŐSÉGEI... 5 1.1 A SZOLGÁLTATÓ NEVE,

Részletesebben

Hulladékgazdálkodási Nap 2009

Hulladékgazdálkodási Nap 2009 EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK PLATINA PARTNER ÁRKATEGÓRIA : ARANY PARTNER ÁRKATEGÓRIA : EZÜST PARTNER ÁRKATEGÓRIA : BRONZ PARTNER ÁRKATEGÓRIA : Szervező: Tanzer Consulting Kft. 1027 Budapest Horvát u. 19-23.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek online kassza vásárlásához

Általános Szerződési Feltételek online kassza vásárlásához 1 Általános Szerződési Feltételek online kassza vásárlásához (a továbbiakban: "ÁSZF") A jelen ÁSZF cégnév: Ap Cash Centrum Kft. (székhely:1102 Budapest, Halom utca 16/a., cégjegyzékszám: 01-09-184264,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal)

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

Modern elektronikus (digitális) KKV megoldások

Modern elektronikus (digitális) KKV megoldások Modern elektronikus (digitális) KKV megoldások Budapest, 2015.11.25 1 2 3 EDI alapú árubeszerzés A leggyakoribb ellátási lánc folyamatok az EDI támogatásával 4 Minden igényt kielégítő B2B megoldások B2B

Részletesebben

Milyen sütiket és mire használ az OTP Bank?

Milyen sütiket és mire használ az OTP Bank? Sütik (cookie) kezelése Az OTP Bank weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.

Részletesebben

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap Vajda Éva Keresőoptimalizált üzleti honlap Hagyományos és keresőmarketing Hagyományos marketing Csoportképzésen alapul Passzív befogadás Magas belépési korlát Konverzió alig mérhető Keresőmarketing Egyéni

Részletesebben

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ Kedves Látogató! Jelen tájékoztatóban összefoglaljuk a Tisztaszoftver Program keretén belül az arra jogosultak számára ingyenesen

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker hagymakatalógus (Rendkívüli formátumú csomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

Ügyfél művelet módok

Ügyfél művelet módok Ügyfél művelet módok Az Aegon Ügyfelei az alábbi módokon végezhetnek műveleteket a forgalmazási tevékenység : személyesen, személyesen, online ügyfélszolgálaton, postai úton, faxon, emailben, telefonon,

Részletesebben

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Szerezzen JOBB ügyfeleket! Válasszon olyan beszállítót, aki vevőket is küld a termékei mellé! Mit vár el egy Beszállító a marketing támogatás mellé? A komoly beszállítók,

Részletesebben

AVON COSMETICS HUNGARY Kft. Hitelezési Szabályzata. Érvényes: július 1-jétől visszavonásig

AVON COSMETICS HUNGARY Kft. Hitelezési Szabályzata. Érvényes: július 1-jétől visszavonásig Avon Cosmetics Hungary Kft Levélcím: 2101 Gödöllő 1., Pf. 907 AVON COSMETICS HUNGARY Kft. Hitelezési Szabályzata Érvényes: 2018. július 1-jétől visszavonásig Tartalomjegyzék 1. Fizetések általános szabálya...

Részletesebben

Szolgáltatási szint megállapodás. Verzió: 1.0. (2010. december 13.) aai@niif.hu

Szolgáltatási szint megállapodás. Verzió: 1.0. (2010. december 13.) aai@niif.hu Szolgáltatási szint megállapodás Verzió: 1.0 (2010. december 13.) aai@niif.hu Műszaki szolgáltatások Metadata A metadata a föderáció tagjait leíró, a föderációs operátor által digitálisan aláírt állomány,

Részletesebben

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 1. Belépés az Online Megrendelői Felületre 1. 1. Lépjen fel a www.erzsebetutalvany.hu weboldalra. 2. A kezdőoldalon válassza az Online megrendelő menüpontot. 3. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Építs új bevételi csatornát, hogy növeld a nettó profitod! Előadó: Varga Dániel Portfolió Igazgató

Építs új bevételi csatornát, hogy növeld a nettó profitod! Előadó: Varga Dániel Portfolió Igazgató Építs új bevételi csatornát, hogy növeld a nettó profitod! Előadó: Varga Dániel Portfolió Igazgató SALES HOUSE + TECHNOLÓGIAI SZOLGÁLTATÓ Ecommerce monetizációs megoldások és lehetőségek A Vásárlók alapvetően

Részletesebben

OTPdirekt Internet Banking. Használati útmutató

OTPdirekt Internet Banking. Használati útmutató OTPdirekt Internet Banking Használati útmutató 1 Tartalom I. OTPdirekt Internet Banking : Azonosítási lépések I.1. Azonosítás OTP Bank Románia által kibocsátott bankkártya segítségével...3 I.2. Azonosítás

Részletesebben

Sütik (cookie) kezelése

Sütik (cookie) kezelése Sütik (cookie) kezelése A Simaliba Játszóház weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése

Részletesebben

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat 2010 Érvényes: 2010. április 1-től visszavonásig. 1 / 8 1. Nyereményremény Heti Játék Csomag: Megjelenési felületek: A) a Nyeremenyremeny.hu címoldalán ajánló boxban - cég

Részletesebben

MINECRAFT OKTATÁSI VÁLTOZAT BESZERZÉSE ÉS BEÜZEMELÉSE

MINECRAFT OKTATÁSI VÁLTOZAT BESZERZÉSE ÉS BEÜZEMELÉSE MINECRAFT OKTATÁSI VÁLTOZAT BESZERZÉSE ÉS BEÜZEMELÉSE RIDEG MÁRTON MARTON.RIDEG@HOTMAIL.COM NAPIREND Szükséges összetevők Recept-variációk különféle ízlésekhez Munkafázisok saját Office 365 nélkül Munkafázisok

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözlünk az Otthonklima Internetes webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbi ÁSZF-t szíveskedj alaposan átolvasni! ELADÓ ADATAI: Freddo

Részletesebben

LEGYEN ÖN IS FRANCHISE VÁLLALKOZÓ VAGY PRIVATEBROKER

LEGYEN ÖN IS FRANCHISE VÁLLALKOZÓ VAGY PRIVATEBROKER LEGYEN ÖN IS FRANCHISE VÁLLALKOZÓ VAGY PRIVATEBROKER VÁLTOZAT 2015 KÜLDETÉSÜNK, HOGY CÉGÜNK KNOW-HOW-JÁT MINÉL TÖBB EMBER RENDELKEZÉSÉRE BOCSÁSSUK, ÉS HOZZÁSEGÍTSÜK ŐKET EGY MAGASABB ÉLETSZÍNVONAL ELÉRÉSÉHEZ.

Részletesebben

Stengl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Stengl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Stengl Kereskedelmi és Székhely: 7632 Pécs, Júlia u. 13. IV. em. 13. Tel: 06 30 758 75 16 Fax: 06 72 520 263 Tisztelt leendő Partnerünk! Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket. A Stengl Kereskedelmi

Részletesebben

A MAG INGATLANBEFEKTETÉSI ALAP. 2012. III. negyedév

A MAG INGATLANBEFEKTETÉSI ALAP. 2012. III. negyedév A MAG INGATLANBEFEKTETÉSI ALAP 2012. III. negyedév 1 A MAG INGATLANBEFEKTETÉSI ALAP LEGFONTOSABB ADATAI Nyilvános, zárt végű alap Az alap indulásának dátuma: 2007. március 13. Az Alap induláskori nettó

Részletesebben

Sütik (cookie) kezelése

Sütik (cookie) kezelése Sütik (cookie) kezelése A Magyar Telekom Nyrt. weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése

Részletesebben

Euro (irányadó ár, a mindenkori árfolyam függvényében

Euro (irányadó ár, a mindenkori árfolyam függvényében szolgáltatások és árak Johannesburgi Magyar Kereskedőház Központ Az árak érvényesek: 2014. szeptember 01 2015. február 28-ig. Kereskedelem 1.) Termék / szolgáltatás elemzése cégprezentáció (leírás) alapján

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Indoor katalógus (Raktári ajándékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

MSense - Önt szolgálják érzékei. Új Szervízkultúra - Mercure Brand Magyarország / Szlovákia 2011-2012

MSense - Önt szolgálják érzékei. Új Szervízkultúra - Mercure Brand Magyarország / Szlovákia 2011-2012 MSense - Önt szolgálják érzékei Új Szervízkultúra - Mercure Brand Magyarország / Szlovákia 2011-2012 1 Filozófia Küldetés: A magyarországi és szlovákiai Mercure szállodák által nyújtott szolgáltatások

Részletesebben

EGY ONLINE CÉG SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSE A HABOSTORTA.HU PÉLDÁJA

EGY ONLINE CÉG SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSE A HABOSTORTA.HU PÉLDÁJA EGY ONLINE CÉG SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSE A HABOSTORTA.HU PÉLDÁJA NAGY KÁLMÁN ügyvezető igazgató CONCORDE VÁLLALATI PÉNZÜGYEK KFT. Alkotás Point Irodaház 1123 Budapest Alkotás utca 50. Telefon: 06 1 489-2310

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Kedvezmények határozatlan

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT SAMSUNG értékcsomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT SAMSUNG értékcsomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT SAMSUNG értékcsomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A

Részletesebben

A tudás hatalom új generációs oktatás az IP telefónia népszerűsítésére

A tudás hatalom új generációs oktatás az IP telefónia népszerűsítésére Sajtótájékoztató 2010. október 6. A tudás hatalom új generációs oktatás az IP telefónia népszerűsítésére Szekeres Viktor Gloster telekom Kft. Mészáros Attila Cisco Magyarország Kft. Mai témáink Rövid bemutatkozás

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen 2 CorinCloud Webshop bérelhető webáruház egyszerűen... Mi is a corinwebshop? Bérelhető webáruház kezdeti költségek nélkül 2 perc alatt ::: Nincs kockázat,

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2015. június Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára 2015. június 9-én megjelent két új GINOP pályázat KKV-k kapacitásbővítésének

Részletesebben

Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére.

Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére. HASZNÁLATI ESETEK KATALÓGUSA Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére. A Yammer használati eseteinek katalógusa

Részletesebben

Biyovis Lakás Karrier

Biyovis Lakás Karrier Biyovis Lakás Karrier Egészséges Üzlet & Megtakarítás felsőfokon 21. századi megoldások a megtakarításban is Mi a Biyovis Holding? Egyedi termékskála - Több mint 16 év tapasztalat - Saját kutató - fejlesztői

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service HOTEL ÉS INGATLAN TANÁCSADÁS. Az ötlettől a sikeres projekt lezárásáig egy fedél alatt!

The Leader for Exceptional Client Service HOTEL ÉS INGATLAN TANÁCSADÁS. Az ötlettől a sikeres projekt lezárásáig egy fedél alatt! The Leader for Exceptional Client Service HOTEL ÉS INGATLAN TANÁCSADÁS Az ötlettől a sikeres projekt lezárásáig egy fedél alatt! A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló,

Részletesebben

Az aktív turisztika helye és szerepe a magyarországi turisztikai márkák kialakításában, különös tekintettel a vízi turizmusra

Az aktív turisztika helye és szerepe a magyarországi turisztikai márkák kialakításában, különös tekintettel a vízi turizmusra Az aktív turisztika helye és szerepe a magyarországi turisztikai márkák kialakításában, különös tekintettel a vízi turizmusra 1 2 Turizmus, stratégiai keretek Desztináció alapú megközelítés 3 Aktív turizmus

Részletesebben

Integráló építménytervezés I. XI. előadás MET.BME.HU 2012 / 2013 I. Szemeszter ERDÉLYI GÁBOR ingatlan befektetési vezető Raiffeisen Ingatlan Alap

Integráló építménytervezés I. XI. előadás MET.BME.HU 2012 / 2013 I. Szemeszter ERDÉLYI GÁBOR ingatlan befektetési vezető Raiffeisen Ingatlan Alap Integráló építménytervezés I. XI. előadás MET.BME.HU 2012 / 2013 I. Szemeszter ERDÉLYI GÁBOR ingatlan befektetési vezető Raiffeisen Ingatlan Alap Marktstudie 30.06.2010 30.06.2010 1 1 TARTALOM I. Rész

Részletesebben

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul Miért CRM? Minden cég alapvető érdeke, hogy lehetséges vevői közül a lehető legtöbbet szerezzen meg, a legtöbbjük számára tudja értékesíteni termékeit vagy szolgáltatásait. A megfelelő eszközzel ezek az

Részletesebben

Fedezze fel a Legrand világát

Fedezze fel a Legrand világát Fedezze fel a Legrand világát MINDEN, AMI VILLANYSZERELÉS www.legrand.hu 15 éve Magyarországon! A Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. piacvezetõ a kisfeszültségû elektromos szerelvények gyártása

Részletesebben

Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-Dunántúl régióban GINOP A projekt bemutatása

Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-Dunántúl régióban GINOP A projekt bemutatása Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-Dunántúl régióban GINOP-5.2.2-14-2015-00028 A projekt bemutatása A program megvalósítói a Közép-Dunántúl régióban Széchenyi Programiroda

Részletesebben

Cégelme szoftver leírás

Cégelme szoftver leírás Cégelme szoftver leírás Név: Cégelme 1.0. Operációs rendszer: Windows Xp, Windows Vista. Működési felület: saját programfelület és részben internetes böngészői felület, háttérben MySQL adatbázis és Linux

Részletesebben

Online marketing szakirányú továbbképzési szak képzési és kimeneti követelményei

Online marketing szakirányú továbbképzési szak képzési és kimeneti követelményei Online marketing szakirányú továbbképzési szak képzési és kimeneti követelményei Tudományterület, tudományág: gazdaságtudományok Képzési forma: levelező A szakért felelős kar: Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési

Részletesebben

Áraink forintban, 27% ÁFA tartalommal értendőek, melyek a szállítási költséget nem tartalmazzák! Megrendelést a csak írásban fogadunk el!

Áraink forintban, 27% ÁFA tartalommal értendőek, melyek a szállítási költséget nem tartalmazzák! Megrendelést a csak írásban fogadunk el! Általános Vásárlási Feltételek! Teljes szabályzat, melynek esetleges változásairól írásban tájékoztatja Gervini Kft. (továbbiakban: Eladó) Tisztelt Vásárlót (továbbiakban: Megrendelő), azon e-mail címen,

Részletesebben

Expressz Import rendszer

Expressz Import rendszer Expressz Import rendszer Útmutató a Címzettek részére TNT Expressz Import rendszer A TNT Expressz Import rendszerével a világ 168 országából egyszerűen szervezheti dokumentumai és áruküldeményei felvételét

Részletesebben

TANTÁRGYI ÚTMUTATÓ. Szolgáltatás menedzsment. tanulmányokhoz

TANTÁRGYI ÚTMUTATÓ. Szolgáltatás menedzsment. tanulmányokhoz IV. évfolyam szakirány BA TANTÁRGYI ÚTMUTATÓ Szolgáltatás menedzsment tanulmányokhoz TÁVOKTATÁS Tanév (2014/2015) II. félév A KURZUS ALAPADATAI Tárgy megnevezése: Szolgáltatás menedzsment Tanszék: Tantárgyfelelős

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tartalmas csomag (gyűjtőből való részesedés) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tartalmas csomag (gyűjtőből való részesedés) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tartalmas csomag (gyűjtőből való részesedés) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft.

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót szőtt a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? Van megoldás! A világ és a vevők megváltoztak. Önnek is változnia kell! Ezt

Részletesebben

Partner. kezelési útmutató

Partner. kezelési útmutató Partner kezelési útmutató A P&T Partner mobil alkalmazás minden Android operációsrendszerrel mûködô mobileszközön ingyenesen elérhetô a Google Play áruházból. Keresd: P&T Partner. Az alkalmazást a telepítés

Részletesebben

MERIGLOBE ADVISORY HOUSE PRÁGA

MERIGLOBE ADVISORY HOUSE PRÁGA MERIGLOBE ADVISORY HOUSE PRÁGA ÁRLISTA ÜGYFELEINKNEK Érvényes 2015 január 1-től Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak 1. CSEH VAGY SZLOVÁK VÁLLAKOZÁS ÜZEMELTETÉSE 1.1. Üzleti terv tanácsadás Az üzleti terv tanácsadás

Részletesebben

Média ajánlat. Éljen az online marketing előnyeivel, hirdesse cégét a VIRM rendszerében! Mit jelent emellett egy online hirdetés?

Média ajánlat. Éljen az online marketing előnyeivel, hirdesse cégét a VIRM rendszerében! Mit jelent emellett egy online hirdetés? Az üzletben két funkció létezik: a marketing és az innováció. (Milan Kundera) Média ajánlat (Érvényes: 2015. 04. 27-től visszavonásig) A VIRM - http://virm.hu oldalán történő hirdetési megjelenések révén

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. A bérlemény általános adatai: Dombóvár, Dombó P. u. 9. - Hrsz.: 1299/5/A/76 - Ingatlan megnevezése:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A http://energetic.auricon.hu weboldal és az Auricon Energetic szoftver kapcsán Hatályos: 2015.03.04.-től visszavonásig Jelen ÁSZF szerzői jogvédelem alatt áll, másolása

Részletesebben

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján Köszöntjük a Nap Napja konferencia résztvevőit Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető RS Komplex szolgáltatás Piaci igény RS Komplex szolgáltatás A szolgáltatás háttere Részvételi feltételek 1.

Részletesebben

OTP Portálok. Felhasználói útmutató magánszemélyek részére. OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató

OTP Portálok. Felhasználói útmutató magánszemélyek részére. OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató OTP Portálok Felhasználói útmutató magánszemélyek részére 2017 Készítette: Konyicsák Zoltán 1. Néhány szó az OTP Portálok programról Az OTP Portálok honlapon az OTP Pénztárszolgáltató Zrt., az OTP Nyugdíjpénztár,

Részletesebben

Sütik kezelése (cookie)

Sütik kezelése (cookie) Utolsó módosítás 2018.09.07. Sütik kezelése (cookie) A(z) Xtreme Lashes weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 DIGI MINDENKINEK CSOMAG...

Részletesebben

Alkalmazott Informatikai Nap Dyntell Business Intelligence

Alkalmazott Informatikai Nap Dyntell Business Intelligence Alkalmazott Informatikai Nap Dyntell Business Intelligence Salga Péter 2015. 10.16. 1 / 13 Miért ültök itt? 2 / 13 Cashflow négyszög 3 / 13 Mit csinál a vezető? 4 / 13 Mi a legfontosabb tudás a vezetőnek?

Részletesebben