Médiaajánló Adó portfólió. Pénzügyi és gazdasági szakemberek elérése. Érvényes: január 1-jétől visszavonásig

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Médiaajánló 2015. Adó portfólió. Pénzügyi és gazdasági szakemberek elérése. Érvényes: 2015. január 1-jétől visszavonásig"

Átírás

1 Médiaajánló 2015 Adó portfólió Pénzügyi és gazdasági szakemberek elérése Érvényes: január 1-jétől visszavonásig

2 Wolters Kluwer Értékteremtés Integritás Csapatmunka Ügyfélközpontúság Innováció Mert fontos, hogy jól döntsön!

3 A KIADÓ BEMUTATÁSA MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB JOGI ÉS ADÓÜGYI KIADÓJA A kiadványaira előfizető szakemberek, illetve cégek száma meghaladja a 40 ezret. Százmilliós nagyságrendű online árbevétellel büszkélkedhet. Számos elektronikus termékén kívül többtucatnyi jogi könyvet és folyóiratot is gondoz. Két nagyobb és számos kisebb cég, illetve portfólió összeolvadásából jött létre. A WOLTERS KLUWER KFT. TÖRTÉNETE 1955 Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó (legkorábbi jogelőd, még állami tulajdonban) röviden: KJK. Rendszerváltás után dolgozói részvényekből Rt.-vé alakult a holland Wolters Kluwer (WK) csoport felvásárolta a cég részvényeinek többségét és még számos kisebb kiadót (Novorg, Napraforgó, Invenció) a KJK megvásárolta a Verzál Kft.-től a Hatályos Magyar Jogszabályok folyóirat kiadói jogait egyesült a KERSZÖV Computer Kft.-vel, a másik meghatározó jogelőddel a népszerű CompLex CD Jogtár akkori kiadójával. A társaság új neve: KJK KERSZÖV Kft a kiadó megvásárolta a jól ismert ADÓ lapcsalád kiadói jogait a cég felvette a legnagyobb kiadványcsalád nevét és CompLex Kiadó Kft.-ként működött tovább a Rodin Management Service Kft. felnőttképzési üzletágának megvásárlásával létrejött a CompLex Kiadó Rodin felnőttképzési üzletága. A kiadó az Ecovit Kft.-től megvásárolta A könyvelő, A controller, az ÁFA-kalauz és a Munka-adó lapok kiadási jogait a cég felvette az anyavállalat nevét és -ként működik tovább. A KIADÓ TULAJDONOSA, A WOLTERS KLUWER Holland székhelyű nemzetközi kiadó és információs szolgáltató vállalat. A XIX. század végén három családi kiadóvállalat egyesüléséből jött létre. A világ számos országában van jelen, árbevétele 2012-ben elérte a 3,6 milliárd eurót, kb alkalmazottat foglalkoztat világszerte. Vezető pozíciót tölt be egész Európában a jogi és adóügyi kiadásban; Amerikában elsősorban az orvosi, egészségügyi kiadásban és a pénzügyi szolgáltatásokat támogató információszolgáltatásban. Magyarországon az Akadémiai Kiadó Zrt. 75%-os résztulajdonosa. A KIADÓ STRATÉGIÁJA A cég hasonlóan a holland anyavállalat stratégiájához elsősorban a joggal és adózással foglalkozó szakemberek információellátását, idő- és pénztakarékos megoldások szállítását tűzte ki céljául. Ez egyre inkább nem csupán a szakmai tartalmak közvetítését jelenti, hanem a szakemberek munkafolyamatait hatékonyan támogató integrált megoldásokét is. A kiadáspolitika jelentős változáson megy át, a nyomtatott kiadványok szerepét fokozatosan átveszik az elektronikus tartalomszolgáltatási megoldások. A KIADÓ MINT HIVATALOS SZÁLLÍTÓ A hivatalos szállítója a Jogtár termékcsaláddal a Köztársasági Elnöki Hivatalnak Magyarország bíróságainak az Ügyészségnek A Jogtár termékcsalád az Országgyűlés által használt jogszabály-nyilvántartó rendszer.

4 A KIADÓ BEMUTATÁSA PARTNEREK Több tízezer vállalkozás az üzleti élet számos területén dolgozók (adótanácsadók, könyvelők, könyvvizsgálók, bankok, telekommunikációs cégek, az ipar és a szolgáltatások területén működő több tízezer kis- és nagyvállalkozás, multinacionális cégek) Jogi szféra (ügyvédek, közjegyzők, bíróságok, ügyészségek) Közigazgatás (minisztériumok, állami szervezetek, önkormányzatok és intézményeik) FŐBB KIADVÁNYOK, SZOLGÁLTATÁSOK A Jogtár termékcsalád: Egyike Magyarország legjelentősebb jogi információs rendszereinek, adatbázisainak. Céginformáció: Szolgáltatásunk egy olyan gazdasági információs és elemző rendszer, amely átfogó képet ad a magyar gazdaság szinte egészéről. Szakkönyvkiadás: jogi, közigazgatási, számviteli, adózási, személy- és munkaügyi kiadványok. : ingyenes adatbázisok (jogszabályi és cégadatbázis), fizetős internetes szolgáltatások és szájtok bejárata, valamint elektronikus bolt. ÜgyvédVilág: a kiadó jogi magazinja. Egy presztízsértékű, izgalmas lap, melynek közönsége sikeres, feltörekvő ügyvédekből, ügyvédi irodákból és ügyfeleikből áll. ADÓ lapcsalád: gyakorlati kérdésekre összpontosító, rendszeresen megjelenő pénzügyi és adózási témájú szaklapok. adózási, társadalombiztosítási és számviteli kérdésekkel foglalkozó portál. a HR és a munkajog napi aktualitásaival foglalkozó portál. naprakész információkkal, portrékkal, hírekkel jelentkező portál. Szaklapok: jogi, munkajogi, HR, számviteli, adózási, közbeszerzési folyóirataink, melyek többnyire havi megjelenéssel informálják a szakembereket munkájukat érintő aktualitásokkal. Rodin felnőttképzési üzletág: képzések, konferenciák, rendezvények, ahol személyesen is találkozhatnak azokkal a szakértőkkel, akik a feltett kérdéseikre válaszolnak és lehetőség van a jogszabályváltozásokhoz kapcsolódó információk első kézből való megszerzésére. MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEK HIRDETÉSRE Éves szer ző dés ese tén a szá mí tott ked vez mény már az el ső hir de tés meg je le né sé től ér vé nye sít he tő. Egyéb eset ben csak ak kor, ha a meg ren de lő köl té se el ér te a meg adott ér té ket. A ked vez mé nyek a hir de tés nél és a be hú zás nál kü lön szá mo lan dók, a ked vez mé nyek ös sze nem von ha tó ak. KEDVEZMÉNYEK HIRDETÉS ÉS BEHÚZÁS (%) Kulturális együttműködés 85 Társadalmi célú hirdetés (TCH)* 50 Álláshirdetés 40 *Minden TCH hirdetés megrendelése esetén a kiadó jogásza dönt annak valódiságáról. Amennyiben a hirdető évben megjelenő hirdetési felületet legkésőbb október 31-ig megrendeli, úgy e hirdetésre a évre érvényes Médiaajánlóban rögzített árak és kedvezmények vonatkoznak. Az év vé gi adó jog sza bá lyo kat tar tal ma zó ADÓ-kó dex nél men nyi sé gi ked vez mény nem ve he tő igény be, min den hir de té si fe lü le tet lis ta áron szá mí tunk fel.

5 AZ ADÓ LAPCSALÁD BEMUTATÁSA ADÓ SZAKLAP Az ADÓ az adózás gyakorlati kérdéseire összpontosító, havi rendszerességgel megjelenő folyóirat, mely több mint 20 éve töretlenül az adózási és számviteli szakemberek egyik meghatározó információforrása. A NOK (Nemzeti Olvasottsági Kutatás) szerint továbbra is a gazdasági-közéleti lapok élvonalában áll olvasottság szempontjából (5. hely). Emellett az üzleti döntéshozók körében is az egyik legolvasottabb szaklapnak számít Magyarországon. ADÓ-KÓDEX Az ADÓ-kódex az ADÓ szaklap testvérlapjaként működik, annak tematikáját egészíti ki egyrészt jogszabályokat tartalmazó lapszámokkal, másrészt nagyobb terjedelmet igénylő témákat feldolgozó, valamint adóellenőrzés témájú lapszámaival. SZÁMVITELI TANÁCSADÓ A Számviteli tanácsadó célja, hogy gyakorlati tanácsokat adjon a könyvelőknek, könyvvizsgálóknak munkájuk során felmerülő problémáik megoldásához. A kiadványban mindig megjelenik egy nagyobb terjedelmű, részletes cikk, valamint több tömör, összefoglaló írás az adott rovat témájához kapcsolódóan (Könyvvizsgálat, ellenőrzés; Nemzetközi számvitel; Jogi kitekintő; Példák és esettanulmányok; Havi bürokrata; Meritum, Kontrolling). ÁFA-KALAUZ A havonta megjelenő kiadvány jól hasznosítható gyakorlati ismereteket és elengedhetetlen információkat nyújt a felmerülő áfaproblémák gyors megoldásához és a szakmai kérdések megválaszolásához. AZ ADÓ SZAKLAP OLVASÓI 62% nő, 38% férfi 30%-uk nevel gyermeket 38% esetében a háztartás nettó jövedelme Ft vagy több havonta 91% rendszeresen néz televíziót, 75% hallgat rádiót, 87% internetezik, 14% jár negyedévente színházba, 18% jár havonta moziba. Fogyasztói életstílus tipológia szerint (TG) 34%-uk a fogyasztói elithez tartozik. 63% házas vagy élettársi kapcsolatban él, 37% egyedülálló, elvált vagy özvegy. AZ SZAKLAP OLVASÓI KORCSOPORT SZERINT FŐ KERESETI FORRÁS 25% 20% 15% 24% 21% 22% 17% 12% 5% 34% alkalmazott magáncégnél egyéni vagy társas vállalkozó 10% 12% állami alkalmazott, közalkalmazott 5% 2% 1% 1% 0% % 27% nyugdíjas egyéb ESOMAR STÁTUSZ 22% 16% 9% 53% AB C1 C2 DE Forrás: NOK nemzeti olvasottsági kutatás (olvasottsági jelentés 2014/3. negyedév) INFORMATIKAI ELLÁTOTTSÁG 6% 12% 24% 16% 20% 21% Geek Visszafogott geek Konzervatív, jól felszerelt Mainstream Lemaradó Kimaradó

6 ADÓ n ADÓ-KÓDEX A FOLYÓIRATOK HIRDETÉSI FELÜLETEI ÉS ÁRAI 1/1 tükörméret: 178x254 mm vágott méret: 210x297 mm kifutó méret: 220x307 mm Árak: Ft + áfa ( Ft) B/IV Ft + áfa ( Ft) B/II III Ft + áfa ( Ft) 2/1 színes Ft + áfa ( Ft) 1/1 színes Ft + áfa ( Ft) 1/1 fekete-fehér 2/1 vágott méret: 420x297 mm kifutó méret: 430x307 mm JUNIOR PAGE méret: 178x170 mm Árak: Ft + áfa ( Ft) színes Ft + áfa ( Ft) fekete-fehér 1/2 fekvő tükör méret: 178x128 mm fekvő kifutó méret: 215x157 mm álló méret: 85,5x254 mm Árak: Ft + áfa ( Ft) színes Ft + áfa ( Ft) fekete-fehér 1/3 FEKVŐ méret: 178x85 mm 1/4 ÁLLÓ méret: 85,5x128 mm 1/8 FEKVŐ méret: 85,5x64 mm CSÍK méret: 178x40 mm 6 db/lapszám Árak: Ft + áfa ( Ft) színes Ft + áfa ( Ft) fekete-fehér A LAPOK ÜTEMEZÉSE Árak: Ft + áfa ( Ft) színes Ft + áfa ( Ft) fekete-fehér TERJESZTÉSI ADATOK Árak: Ft + áfa ( Ft) színes Ft + áfa ( Ft) fekete-fehér Az ADÓ és ADÓ-kódex lapoknál a leadási határidő déli 12 óra! ADÓ ADÓ-KÓDEX SZÁMVITELI TANÁCSADÓ ÁFA-KALAUZ LAPSZ. LEADÁS MEGJEL. LAPSZ. LEADÁS MEGJEL. LAPSZ. LEADÁS MEGJEL. LAPSZ. LEADÁS MEGJEL. Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December január Matesz által auditált adatok A KIADVÁNY CÍME NYOMTATOTT PÉLDÁNYSZÁM ADÓ szaklap ADÓ-kódex Megjelenésenkénti átlag példányszám I. félév TECHNIKAI ADATOK Nyomás: ofszet / Kötészet: irkafűzés (esetenként kartonált) Raszter borító: 70 (175 lpi) / Raszter belív: 60 (150 lpi) Anyagleadás: elektronikus formában (pdf, tif, eps, jpg), 300 dpi felbontással Ára: Ft + áfa ( Ft) KOCKA HIRDETÉS méret: 45x45 mm Elhelyezés: a tartalomjegyzék mellett (3. oldal) Ára: Ft + áfa ( Ft) A közölt árak december 31-ig érvényesek. Az áfa mértéke 27%. A Számviteli tanácsadó és az ÁFA-kalauz lapszámok hirdetéseit illető kérdéseivel keresse kiadónkat a címen. BEHÚZÁS Behúzás ára: 40 Ft + 27% áfa/db (51 Ft/db) Fóliázás költsége: 9 Ft + 27% áfa/db (12 Ft/db) 20 g felett a postaköltséget a hirdető fizeti. Le adá si ha tár idő: a lap meg je le né se előtt 1 hét tel. FELÁRAK szö vegol da li elhelyezés 20% spe ci á lis el he lye zés 10% tech ni kai költ ség 10% KEDVEZMÉNYEK Hirdetési kedvezményekről érdeklődjön a kiadónál.

7 PORTÁLOK, HÍRLEVELEK ÉS MOBIL ALKALMAZÁSOK BEMUTATÁSA PORTÁLJAINK Adó.hu A több mint 10 éves múltra visszatekintő szakportál az egyik leglátogatottabb és leginkább elismert műfajában, amelyhez a kiadó tudásbázisa, a szakmai együttműködő partnerek és a szerkesztőség munkája egyaránt hozzájárul. Az ado.hu integrálja a Kiadó adózással kapcsolatos online jellemzően fizetős szolgáltatásait és az adózási és számviteli szaklapjainak online változatait is. Az oldalon hét rovatban kínálunk naprakész tartalmat: Adó, TB-Nyugdíj, Munkaügyek, Cégvilág, Számvitel, Technológia, Konferenciák. Netjogtar.hu Ingyenes, megbízható jogszabály-szolgáltatás Magyarország egyik legnagyobb jogi tartalomszolgáltatójától. Szolgáltatásunk az adott napon hatályos magyar jogszabályokat tartalmazza, és a jogszabály hatályos időállapotán túl az azt közvetlenül követő időállapotát. Céginfo.hu Céginformációs szolgáltatás, amelynek segítségével átfogó képet kaphat a magyarországi bejegyzésű üzleti partnereiről. HÍRLEVELEINK Adó Online hírlevél Az Adó.hu weboldal ingyenes szolgáltatása, amely több mint feliratkozóval rendelkezik. Célcsoportja: önálló könyvelők, könyvelőcégek, adótanácsadó cégek, adótanácsadók-adószakértők, könyvvizsgálók, gazdasági felsővezetők és munkatársaik, bérszámfejtők-bérügyintézők, vállalatok gazdasági osztályai, továbbá az államigazgatás, a közszféra gazdasági szakemberei. Feliratkozók száma: ( november) További hírleveleink: Munkajog hírlevél ( feliratkozó) Magyar Közlöny hírlevél (6866 feliratkozó) Hivatalos Értesítő hírlevél (3100 feliratkozó) Tárcalap hírlevél (3962 feliratkozó) EU hírlevél (1000 feliratkozó) MOBIL ALKALMAZÁSOK Jogtár Mobil A Jogtár Mobil segítségével bárhol, bármikor hozzáférést biztosítunk a szükséges joganyagokhoz. Az alkalmazás interneten keresztül, a kiadó szerverein végzi a kereséseket és a dokumentumok letöltését, így garantáltan a legfrissebb joganyagok és dokumentumok állnak rendelkezésre. Elérhető: ios, Android Letöltésszám ( november): ios: Android: Adó Online Hírolvasó A legfrissebb adózási és gazdasági információk már mobil eszközökön is! Hírolvasó alkalmazásunkkal gyorsan és egyszerűen elérhetőek az Adó.hu portálon megjelenő hírek. A tudnivalók rövid kivonatai azonnal rendelkezésére állnak, a címre kattintva pedig a teljes cikk elérhető. Elérhető: ios, Android Letöltésszám ( november): ios: 4600 Android: 2000 ÚJDONSÁG! ADÓ LAPCSALÁD AZ ÚJ JOGTÁRON Az ado.hu/szaklapozó rovata mellett ügyfeleink 2015-ben szaklapjainkat már az online új Jogtár felületén is elérhetik. Azok az ügyfelek, akiknek van új Jogtár vagy új Adó Jogtár előfizetése, többek között a lapokban hivatkozott jogszabályokat, bírósági döntéseket és NAV-állásfoglalásokat egy kattintással láthatják, ha az uj.jogtar.hu weboldalon olvassák az újságokat.

8 LÁTOGATOTTSÁGI ADATOK AZ ADÓ.HU LÁTOGATÓI (Forrás: Gemius) Látogatóink a korcsoportba tartoznak, többségében nők, akik közép- vagy felsőfokú végzettséggel rendelkeznek. Pénzügyi, gazdasági és jogi területen dolgoznak, jellemzően naponta televíziót néző és rádiót hallgató, hetente többször újságot olvasó felhasználók. Esomar ABCD társadalmi státuszba tartoznak, saját és munkahelyi internetkapcsolattal rendelkeznek és havonta 21 vagy több napot interneteznek. Az oldalt elsősorban munkahelyről érik el, ami jellemzően 5 9 fős vagy fős foglalkoztatotti létszámú cég. A közigazgatási és pénzügyi-gazdasági ágazatból az átlagnál jóval magasabb számban érik el az oldalt. Az ado.hu látogatói között az értékpapírral rendelkezők száma jóval meghaladja a magyarországi átlagot. Az év közötti korcsoport az ebben a korosztályban internetezők átlagához képest felülreprezentált az oldalon. LÁTOGATOTTSÁGI ADATOK Adózási portálunk átlagosan havi egyedi látogatóval rendelkezik ( oldalmegtekintés), Facebook csoportjában pedig több mint 8000 rajongó követi napról napra. A portálhoz kapcsolódó hírolvasó alkalmazást több mint 6500 érdeklődő töltötte le okostelefonjára. 10% nézi az oldalt tabletről vagy okostelefonról. Az október és január közötti időszak minden évben kiemelt periódus portálunk látogatottságát tekintve. ADÓ.HU LÁTOGATOTTSÁG október október (Forrás: OPA Gemius) október nov december január február március április május június július augusztus szept. október Net.jogtar.hu jogszabálykereső oldalunk átlagosan havi egyedi látogatóval rendelkezik (1,5 2 millió oldalmegtekintés). A január minden évben kiemelt periódus az oldal látogatottságát tekintve, mivel ilyenkor keresik az érdeklődők leginkább az új, hatályba lépett jogszabályokat. Az oldalhoz kapcsolódó alkalmazást felhasználó töltötte le okostelefonjára. Az oldal látogatói 30+ korcsoportba tartoznak, a nők kis mértékben felülreprezentáltak. Céginfo.hu céginformációs oldalunk átlagosan havonta feletti egyedi látogatóval rendelkezik. Az oldal látogatói a (33%) és (26%) közötti korosztályba tartoznak. 55%-uk férfi. Az oldal látogatottsága egyenletesen oszlik el.

9 ONLINE HIRDETÉSI LEHETŐSÉGEK ÉS ÁRAK ADÓ.HU DISPLAY FELÜLETEK MINDEN OLDALON MEGJELENŐ HIRDETÉSI FELÜLET MÉRET (pixel) (ár/ft/hét) NETTÓ ÁR BRUTTÓ ÁR Szuper banner max. 970 x Ft Ft Szuper banner (fix) max. 728 x Ft Ft Roadblock banner max. 640 x Ft Ft Roadblock banner cikkben max. 640 x Ft Ft Jobb oldali display max. 300 x Ft Ft Jobb oldali display 2. max. 300 x Ft Ft NET.JOGTÁR.HU ÉS CÉGINFÓ.HU DISPLAY FELÜLETEK HIRDETÉSI FELÜLET MÉRET (pixel) MINDEN OLDALON MEGJELENŐ NETTÓ ÁR BRUTTÓ ÁR Idő alapú szuper banner max. 970 x Ft/hét Ft/hét Idő alapú szuper banner fix max. 728 x Ft/hét Ft/hét Kattintás alapú szuper banner max. 970 x Ft/CT Ft/CT Kattintás alapú fix szuper banner max. 728 x Ft/CT 228,60 Ft/CT ADÓ ONLINE HÍRLEVÉL FELÜLETEK FELÜLET MÉRET (PIXEL) EGYSZERI MEGJELENÉS ÁRA (Ft) NET TÓ BRUT TÓ Hirdetési szöveg 200 karakterig + link max. 200 karakter Ft Ft további Plusz minden megkezdett 50 karakter max. összesen 500 karakter Ft Ft Fejlécbanner max. 650 x 100 px Ft Ft ÚJ HIRDETÉSI MEGOLDÁSOK MEGNEVEZÉS ÁR (NETTÓ) ÁR (BRUTTÓ) Rovatszponzoráció Ft Ft Online interjú szponzoráció Ft Ft PR-cikk 2 nap nyitóoldal 1 nap topsztori megjelenéssel Ft Ft RICH MEDIA HIRDETÉSI MEGOLDÁSOK ADÓ.HU NYITÓ OLDALON ROVATON MEGJELENŐ MEGJELENŐ HIRDETÉSI FELÜLET MÉRET (pixel) (ár/ft/hét) (ár/ft/hét) NETTÓ ÁR BRUTTÓ ÁR NETTÓ ÁR BRUTTÓ ÁR Interstitial banner* max. 728 x 550 px/8 mp Ft Ft Side kick banner** max. 300 x 250 px-től 728 x 550 px *Az oldal tartalmát megelőző, nagyméretű hirdetés. **A hirdetés félretolja az oldalt, helyet adva egy másik zónában futó, nagyobb méretű hirdetésnek. A közölt árak egy alkalomra vonatkoznak és december 31-ig érvényesek! Az áfa mértéke 27% Ft Ft Ft Ft

10 ONLINE HIRDETÉSI LEHETŐSÉGEK ÉS ÁRAK MOBIL HIRDETÉSI MEGOLDÁSOK Jogtár Mobil Adó Online Hírolvasó adó.hu reszponzív oldal adó.hu mobilra optimalizált oldal HIRDETÉSI FELÜLET fejléc banner alsó sáv hirdetés MÉRET (pixel) 728 x 90 px 320 x 50 px A két felület együttes ára (Ft/hét) NETTÓ BRUTTÓ Ft Ft A közölt árak egy alkalomra vonatkoznak és december 31-ig érvényesek! Az áfa mértéke 27%. ANYAGLEADÁS Minden megjelenés előtt minimum 3 nappal, elektronikus formátumban. A bannerek gif, jpg, swf formátumúak lehetnek, méretük nem haladhatja meg a 160 kb-ot és a hirdetési időszak alatt bármikor díjmentesen cserélhetők. Flash banner mellé minden esetben kérünk ugyanakkora méretű, statikus verziót is. HIRDETÉSI REFERENCIÁK Aegon Allianz Antenna Hungária Atalanta Auchan AXA BMW Boehringer Budapest Bank Citibank Cofidis EBH Ford Fressnapf HBO Hotel Azúr Hyundai Invitel KIA Lindab Meditop Metlife Metro MOL National Geographic Channel Nissan Novartis OTP Porsche Hungária Procter&Gamble Quaestor Raiffeisen Samsung Schilling Werbe Stop Shop Tchibo Telenor Tesco Tunézia Online Új Ház Zrt. UniCredit UPC Vodafone Wekerle Wizz Air XTB FACEBOOK CSOPORTOK Bérszámfejtők klubja: közel 2000 tag Könyvelők klubja: több mint 2300 tag HIRDETÉSI FELÜLET MÉRET ÁR (Ft/alkalom) NETTÓ BRUTTÓ kiemelt PR-cikk (pinned post) max karakter Ft Ft

11 ADÓ PORTFÓLIÓ HIRDETÉSI CSOMAGAJÁNLATOK BASIC csomag Az Ön kedvezménye minimum 40%! Listaáras érték: Ft + áfa Kedvezményes csomagár: Ft + áfa I. ELEM: ADÓ SZAKLAP 1/2 oldalas PR-cikk (maximum 2250 karakter) VAGY 1/4 oldalas image hirdetés A felületek értéke listaáron: Ft + áfa II. ELEM: ADÓ.HU PR cikk, 1 nap nyitóoldali és 1 hét rovatoldali topstory megjelenés (maximum 7000 karakter) cikken belüli linkekkel. A felület értéke listaáron: Ft + áfa További kedvezmények a BASIC csomagra: Amennyiben Ön 2 alkalommal köti le a csomagot, további 20% kedvezményt kap, azaz Ft + áfa az ár csomagonként. Összár: Ft + áfa Ha Ön 3 alkalommal köti le a csomagot, további 20% kedvezményt kap, azaz Ft + áfa az ár csomagonként. Összár: Ft + áfa MÉDIUM csomag Az Ön kedvezménye minimum 40%! Listaáras érték: Ft + áfa Kedvezményes csomagár: Ft + áfa I. ELEM: ADÓ SZAKLAP 1/2 oldalas PR-cikk (maximum 2250 karakter) VAGY 1/4 oldalas image hirdetés A felületek értéke listaáron: Ft + áfa II. ELEM: ADÓ ONLINE HÍRLEVÉL A megjelenési lehetőség 500 karakternyi linkelt lead egy szakmai anyaghoz, vagy 200 karakternyi linkelt hirdetési szöveg elhelyezése, tartalomtól függően a Hírek vagy az Ajánló rovatban. A felületek értéke listaáron: Ft + áfa II. ELEM: ADÓ.HU PR cikk, 1 nap nyitóoldali és 1 hét rovatoldali topstory megjelenés, maximum 7000 karakter terjedelemben. A felületek értéke listaáron: Ft + áfa IV. ELEM: MOBIL ALKALMAZÁSOK 1 hét folyamatos alsó sáv hirdetés, kizárólagossággal a Jogtár Mobil vagy az Adó Online Hírolvasó felületén attól függően, hogy Ön melyik célcsoportot szeretné elérni. A felületek értéke listaáron: Ft + áfa További kedvezmények a MÉDIUM csomagra: Amennyiben Ön 2 alkalommal köti le a csomagot, további 20% kedvezményt kap, azaz Ft + áfa az ár csomagonként. Összár: Ft + áfa Ha Ön 3 alkalommal köti le a csomagot, további 20% kedvezményt kap, azaz Ft + áfa az ár csomagonként. Összár: Ft + áfa

12 ADÓ PORTFÓLIÓ HIRDETÉSI CSOMAGAJÁNLATOK MAXIMUM csomag Az Ön kedvezménye minimum 40%! Listaáras érték: Ft + áfa Kedvezményes csomagár: Ft + áfa I. ELEM: ADÓ SZAKLAP 1/2 oldalas PR cikk (maximum 6000 karakter) és egy 1/4 oldalas image hirdetés A felületek értéke listaáron: Ft + áfa (PR-anyag), Ft + áfa (hirdetés), összesen: Ft + áfa II. ELEM: ADÓ ONLINE HÍRLEVÉL A megjelenési lehetőség fejlécbanner és 500 karakternyi linkelt lead egy szakmai anyaghoz, vagy 200 karakternyi linkelt hirdetési szöveg elhelyezése, tartalomtól függően a Hírek vagy az Ajánló rovatban. A felületek értéke listaáron: Ft + áfa (fejlécbanner), Ft + áfa (hirdetési szöveg, vagy hír lead), összesen: Ft + áfa III. ELEM: ADÓ.HU PR cikk, 1 nap nyitóoldali és 1 hét rovatoldali topstory megjelenés, maximum 7000 karakter terjedelemben. A felületek értéke listaáron: Ft + áfa IV. ELEM: NET.JOGTAR.HU Szuperbanner, 1 folyamatos, kizárólagossággal történő megjelenéssel. Listaáras érték: Ft + áfa V. ELEM: MOBIL ALKALMAZÁSOK 1 hét folyamatos alsó sáv hirdetés, kizárólagossággal a Jogtár Mobil vagy az Adó Online Hírolvasó felületén attól függően, hogy Ön melyik célcsoportot szeretné elérni. A felületek értéke listaáron: Ft + áfa További kedvezmények a MAXIMUM csomagra: Amennyiben Ön 2 alkalommal köti le a csomagot, további 20% kedvezményt kap, azaz Ft + áfa az ár csomagonként. Összár: Ft + áfa Ha Ön 3 alkalommal köti le a csomagot, további 20% kedvezményt kap, azaz Ft + áfa az ár csomagonként. Összár: Ft + áfa

13 SZPONZORÁLHATÓ RENDEZVÉNYEK ADÓMOZAIK Adóváltozások első kézből Időpont: november Helyszín: Lurdy Konferenciaközpont Előadók: közismert szakértők, adózási, számviteli, pénzügyi szakemberek Az éves adóváltozásokat összefogó egyik legnagyobb hazai konferencia, ahol két napon keresztül biztosítjuk a legfrissebb információkat a hozzájuk tartozó magyarázatokkal együtt. Mindez rendkívül kedvező áron! fő adomozaik.hu I. KÖLTSÉGVETÉSI EXPO Költségvetési szakemberek I. pénzügyi, gazdasági, számviteli konferenciája Időpont: március Helyszín: Thermal Hotel Visegrád Előadók: Szamkó Józsefné, dr. Aradi Zsolt, Sándorné Új Éva, dr. Kézdi Árpád, Osgyányi Judit Két napon át a résztvevők betekintést kaphatnak kizárólag a költségvetési szerveket érintő gazdálkodási, adózási, számviteli és munkajogi változásokba. Függetlenül az egyes gazdasági területek szakosodásától, nem lehet csak pénzügyesről, munkaügyisről, számvitelesről beszélnünk. Mindegyik terület igényli, hogy a gazdasági, pénzügyi, számviteli információkkal is rendelkezzen. 200 fő koltsegvetesiexpo.hu

14 RENDEZVÉNYEK SZPONZORÁLÁSI LEHETŐSÉGEI Képzéseinken, konferenciáinkon főig változatos megjelenési módokon érheti el célcsoportját. Alapcsomagjaink: BASIC 1 db molino/roll-up elhelyezése a konferencia helyszínén szóróanyag elhelyezése a konferencia helyszínén logó elhelyezése a konferencia leírását bemutató webes aloldalunkon hirdetési szöveg elhelyezése max. 200 karakter HTML formátumban aktuális szakmai Hírlevelünkben egy alkalommal, a rendezvényt megelőző egyeztetett időpontban A csomag ára: Ft + 27% áfa MÉDIUM kitelepülési lehetőség (1 db asztal, 2 db szék, áramforrás) 1 db molino/roll-up elhelyezése a konferencia helyszínén logó elhelyezése a konferencia leírását bemutató webes aloldalunkon hirdetési szöveg elhelyezése max. 200 karakter HTML formátumban aktuális szakmai Hírlevelünkben két alkalommal, a rendezvényt megelőző egyeztetett időpontban A csomag ára: Ft + 27% áfa MAXIMUM előadás-tartási lehetőség, előzetesen egyeztetett témában a rendezvény programjában feltüntetett időpontban kiállítói hely biztosítása (1 db asztal, 2 db szék, áramforrás) 2 db molino/roll-up elhelyezése a konferencia helyszínén logó elhelyezése a konferencia leírását bemutató webes aloldalunkon hirdetési szöveg elhelyezése max. 200 karakter HTML formátumban aktuális Hírlevelünkben egy alkalommal, a rendezvényt megelőző egyeztetett időpontban az Adó Online nyitó oldalán vagy bármely rovatoldalán, jobboldali display banner elhelyezést biztosítunk max. 300 x 250 px folyamatos megjelenéssel A csomag ára: Ft + 27% áfa A rendezvényszponzorációs lehetőségeket illető kérdéseivel keresse kollégánkat a címen!

15

16 A hivatalos szállítója a Jogtár termékcsaláddal n a Köztársasági Elnöki Hivatalnak, n Magyarország bíróságainak, n az Ügyészségnek. A Jogtár termékcsalád az Országgyűlés által használt jogszabály-nyilvántartó rendszer.,

Médiaajánló 2015. Munkajogi portfólió. HR-es és munkaügyi szakemberek elérése. Érvényes: 2015. január 1-jétől visszavonásig

Médiaajánló 2015. Munkajogi portfólió. HR-es és munkaügyi szakemberek elérése. Érvényes: 2015. január 1-jétől visszavonásig Médiaajánló 2015 Munkajogi portfólió HR-es és munkaügyi szakemberek elérése Érvényes: 2015. január 1-jétől visszavonásig Wolters Kluwer Értékteremtés Integritás Csapatmunka Ügyfélközpontúság Innováció

Részletesebben

Médiaajánló 2014. Érvényes: 2014. január 1-jétől visszavonásig

Médiaajánló 2014. Érvényes: 2014. január 1-jétől visszavonásig Médiaajánló 2014 Érvényes: 2014. január 1-jétől visszavonásig mediaajanlo_2014.indd 1 2014.05.14. 12:22:00 mediaajanlo_2014.indd 2 2014.05.14. 12:22:01 A KIADÓ BEMUTATÁSA MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB JOGI ÉS

Részletesebben

Magyarország legnagyobb jogi és adóügyi kiadója. A CompLex Kiadó története

Magyarország legnagyobb jogi és adóügyi kiadója. A CompLex Kiadó története A kiadó bemutatása Magyarország legnagyobb jogi és adóügyi kiadója A kiadványaira előfizető szakemberek, illetve cégek száma meghaladja a 40 ezret. Százmilliós nagyságrendű online árbevétellel büszkélkedhet.

Részletesebben

PORTÁLJAINK BEMUTATÁSA

PORTÁLJAINK BEMUTATÁSA A KIADÓ BEMUTATÁSA A Magyarország legnagyobb jogi és adóügyi kiadója. Tudásbázisunk az évtizedek óta felépített tartalomra, megszerzett tapasztalatokra és a szakértelemre épül. Elsődleges célunk, hogy

Részletesebben

A COMPLEX KIADÓ TÖRTÉNETE A KIADÓ TULAJDONOSA, A WOLTERS KLUWER A KIADÓ MINT HIVATALOS SZÁLLÍTÓ

A COMPLEX KIADÓ TÖRTÉNETE A KIADÓ TULAJDONOSA, A WOLTERS KLUWER A KIADÓ MINT HIVATALOS SZÁLLÍTÓ A KIADÓ BEMUTATÁSA MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB JOGI ÉS ADÓÜGYI KIADÓJA A kiadványaira előfizető szakemberek, illetve cégek száma meghaladja a 40 ezret. Százmilliós nagyságrendű online árbevétellel büszkélkedhet.

Részletesebben

EDUCATIO MÉDIA 2014 A f i a t a l o k f i g y e l n e k r á n k! 1

EDUCATIO MÉDIA 2014 A f i a t a l o k f i g y e l n e k r á n k! 1 EDUCATIO MÉDIA 2014 A f i a t a l o k f i g y e l n e k r á n k! 1 Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.... 3 Educatio Online... 4 Online hirdetési nettó tarifáink...4 További hirdetési lehetőségek...5

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT 2014 ELEKTRONET

MÉDIAAJÁNLAT 2014 ELEKTRONET ELEKTRONET MÉDIAAJÁNLAT 2014 ı Elektronika és üzlet Lapunk jelmondata azt sejteti, hogy az ELEKTRONET nem kizárólag villamosmérnököknek, hanem az elektro ni kai ipar valamennyi résztvevôjének kíván információval

Részletesebben

BEMUTATKOZIK A FÖLDGÖMB MAGAZIN

BEMUTATKOZIK A FÖLDGÖMB MAGAZIN BEMUTATKOZIK A FÖLDGÖMB MAGAZIN A KIADÓ A Magyar Földrajzi Társaság 2006-ban a Heiling Média Kiadó Kft.-t bízta meg a nagy múltú Földgömb magazin gondozásával. A 2000-ben alakult cég 100%-ban magyar tulajdonú

Részletesebben

napi gazdaság Médiaajánló 2014

napi gazdaság Médiaajánló 2014 WWW.NAPIGAZDASAG.HU ÜZLETI ÉS PÉNZÜGYI HÍRLAP XXIV. ÉVFOLYAM Médiaajánló 2014 A NAPI GAZDASÁG-OLVASÓ jómódú véleményvezér döntéshozó sikeres igényes stílusos márkaorientált OLVASÓINK VÉGZETTSÉGE 47% főiskola,

Részletesebben

napi gazdaság Médiaajánló 2013

napi gazdaság Médiaajánló 2013 WWW.NAPIGAZDASAG.HU ÜZLETI ÉS PÉNZÜGYI HÍRLAP XXIII. ÉVFOLYAM Médiaajánló 2013 A NAPI GAZDASÁG-OLVASÓ jómódú véleményvezér döntéshozó sikeres igényes stílusos márkaorientált OLVASÓINK VÉGZETTSÉGE 47% főiskola,

Részletesebben

Médiaajánló 2015 Patika Tükör Lapkiadó Kft.

Médiaajánló 2015 Patika Tükör Lapkiadó Kft. Médiaajánló 2015 Patika Tükör Lapkiadó Kft. 1143 Bu da pest, Francia út 5. Levélcím: 1426 Budapest, 72. Pf.: 94 Telefon: +36 1 479 8020 Fax: +36 1 479 8029 info@patikatukor.hu A legnagyobb tradícióval

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! Miben rejlik az ELTE Plusz program különlegessége?

Tisztelt Partnerünk! Miben rejlik az ELTE Plusz program különlegessége? Tisztelt Partnerünk! Az utóbbi években egyre több cég ismerte fel, hogy az egyetemi hallgatók ma már szinte minden vállalkozás esetében fontos célcsoportnak számítanak. A 18-26 éves korcsoport meghatározó

Részletesebben

A NŐK LAPJA C@FE ONLINE NŐI MAGAZIN MARKETING ELEMZÉSE

A NŐK LAPJA C@FE ONLINE NŐI MAGAZIN MARKETING ELEMZÉSE Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR NEMZETKÖZI MARKETING ÉS TELJESKÖRŰ MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS SZAK NAPPALI tagozat FOGYASZTÓPIACI szakirány A NŐK LAPJA C@FE ONLINE NŐI MAGAZIN MARKETING

Részletesebben

A KKV Szakmai Magazin gyakorlatias, objektív és szakszerű tartalmat szolgáltat. Célja, hogy olvasói

A KKV Szakmai Magazin gyakorlatias, objektív és szakszerű tartalmat szolgáltat. Célja, hogy olvasói KKV Szakmai Magazin A kis- és középvállalkozások lapja A KKV magazin a kis- és középvállalkozások szakmai tanácsadó magazinja. Hiánypótló megjelenésével célja, hogy a kkv-k döntéshozói számára nyújtson

Részletesebben

Médiaajánló 2015 ÜZLETI NAPILAP. A legolvasottabb. Napi Gazdaság. napi. a legolvasottabb üzleti és pénzügyi napilap

Médiaajánló 2015 ÜZLETI NAPILAP. A legolvasottabb. Napi Gazdaság. napi. a legolvasottabb üzleti és pénzügyi napilap A Napi Gazdaság a legolvasottabb üzleti és pénzügyi lap Piacvezető lapunk olvasói a magas jövedelmű i döntéshozók, AB Esomar státusú, vagyis magasan képzett, jól kereső városlakók, nagyvállalatok közép-

Részletesebben

ÚJ UTAKON JÁRUNK. Pannon GSM Távközlési Zrt. fenntarthatósági jelentés 2008

ÚJ UTAKON JÁRUNK. Pannon GSM Távközlési Zrt. fenntarthatósági jelentés 2008 ÚJ UTAKON JÁRUNK Pannon GSM Távközlési Zrt. fenntarthatósági jelentés 2008 Köszöntő 3g 6 6g 8g 12 12g 14g 18g 22g 24g 24g 30g 30g 32g 41g 46 47g 48g 49g 50g 51g 54 55g 56g 56g 56g 57g 58g 59g 60g 62g 2.

Részletesebben

KKV Szakmai Magazin. A kis- és középvállalkozások lapja

KKV Szakmai Magazin. A kis- és középvállalkozások lapja KKV Szakmai Magazin A kis- és középvállalkozások lapja A KKV magazin a kis- és középvállalkozások szakmai tanácsadó magazinja. Hiánypótló megjelenésével célja, hogy a kkv-k döntéshozói számára nyújtson

Részletesebben

Fehérvár Médiacentrum Médiaajánlat 2015.

Fehérvár Médiacentrum Médiaajánlat 2015. Fehérvár Médiacentrum Médiaajánlat 2015. ÚJSÁG-TELEVÍZIÓ-RÁDIÓ-ONLINE A Fehérvár Médiacentrum Kft. bemutatása A Fehérvár Televízió Kft. alapjain 2009-ben jött létre Magyarország első médiacentruma Székesfehérváron.

Részletesebben

Tartalom. Médiaajánlat

Tartalom. Médiaajánlat Tartalom Médiaajánlat 2015 Köszöntő Tisztelt Partnerünk! A Fórum Média Kiadó Kft. a komoly elismertséggel, támogatással, vezető piaci pozícióval rendelkező Magyar Közlekedés, Navigátor és Vezetékek Világa

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ TARTALOM. II. évfolyam, 2. szám 2009. augusztus. Kedves Olvasónk!

KÖSZÖNTŐ TARTALOM. II. évfolyam, 2. szám 2009. augusztus. Kedves Olvasónk! TARTALOM KÖSZÖNTŐ AKTUÁLIS Fókuszban a költséghatékonyság - Hatékony munkaidőnyilvántartás 3 10 döntő érv a munkaidőnyilvántartási rendszer mellett 3 5 TIPP - Miért a nexontime? 4 Emlékeztető funkció a

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT 2014 Líra bolthálózat Könyvklub magazin Minden nap könyv magazin Klubrádió InfoRádió Kupon hírlevél Online médiaajánlat hirdetes@lira.

MÉDIAAJÁNLAT 2014 Líra bolthálózat Könyvklub magazin Minden nap könyv magazin Klubrádió InfoRádió Kupon hírlevél Online médiaajánlat hirdetes@lira. MÉDIAAJÁNLAT 2014 Líra bolthálózat Könyvklub magazin Minden nap könyv magazin Klubrádió InfoRádió Kupon hírlevél Online médiaajánlat hirdetes@lira.hu MÉDIAAJÁNLAT BOLTHÁLÓZAT LÍRA BOLTHÁLÓZAT Plakátkihelyezés

Részletesebben

Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ SZAK Nappali tagozat Public Relations szakirány

Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ SZAK Nappali tagozat Public Relations szakirány Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ SZAK Nappali tagozat Public Relations szakirány A HAZÁNKBAN ÉLŐ OLASZ, ANGOL ÉS NÉMET AJKÚ KÖZÖSSÉGEKNEK SZÓLÓ, IL PONTE,

Részletesebben

NiT HUNGARY MÉDIAAJÁNLAT

NiT HUNGARY MÉDIAAJÁNLAT NiT HUNGARY MÉDIAAJÁNLAT Rólunk A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete NiT Hungary 1989 óta a hazai közúti közlekedési szolgáltatók meghatározó érdekképviseleti és érdekvédelmi társadalmi szervezete.

Részletesebben

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR MARKETING MESTERKÉPZÉS SZAK Levelező tagozat

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR MARKETING MESTERKÉPZÉS SZAK Levelező tagozat BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR MARKETING MESTERKÉPZÉS SZAK Levelező tagozat ONLINE MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓS STRATÉGIA EGY SZABADIDŐKÖZPONT SZÁMÁRA Készítette: Tamás Ildikó Budapest,

Részletesebben

DIGITÁLIS MÉDIA Tények könyve 2010

DIGITÁLIS MÉDIA Tények könyve 2010 DIGITÁLIS MÉDIA Tények könyve 200 DIGITÁLIS MÉDIA Tények könyve 200 3 Tartalomjegyzék Előszó 5 Alapadatok 6 Rangsorok 6 Penetráció 999 2009 8 Látogatottsági toplista 9 Piacvezetők itthon és a világban

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS ADÓZÁS-SZÁMVITEL

TERMÉKKATALÓGUS ADÓZÁS-SZÁMVITEL TERMÉKKATALÓGUS 2014 ADÓZÁS-SZÁMVITEL TERMÉKKATALÓGUS - ADÓZÁS-SZÁMVITEL 2014 Megrendelőlap Megrendelem az alábbi kiadványt példányban. Új Áfatörvény, Ára: 34 900 Ft + áfa (+ csomagolási és szállítási

Részletesebben

Összegző tanulmány. Potenciális kommunikációs eszközök bemutatása és elemzése

Összegző tanulmány. Potenciális kommunikációs eszközök bemutatása és elemzése Összegző tanulmány a TÁMOP 6.1.2/11/2-2012-0002 kódszámú A fizikai aktivitás és a sport magyarországi dimenzióinak feltárása c. projekt keretében végzett kutatás eredményeiről "Innovatív és kreatív kommunikációs,

Részletesebben

HealthPortalsAudit 2010 Egészségportálok helyzete Magyarországon

HealthPortalsAudit 2010 Egészségportálok helyzete Magyarországon HealthPortalsAudit 2010 Egészségportálok helyzete Magyarországon Tartalomjegyzék 2 előszó.................................................................................................... 3 a kutatás

Részletesebben

Megújult a Soundhead.hu

Megújult a Soundhead.hu Megújult a Soundhead.hu Hirdetési, marketing és PR lehetőségek 2012-2013 Tisztelt Hirdetők/ Médiapartnerek! Szeretnénk felhívni figyelmüket a megújult tartalommal rendelkező Soundhead.hu portálunkra. A

Részletesebben

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány 2014. évi beszámolója

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány 2014. évi beszámolója A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány 2014. évi beszámolója Bevezető... 2 Szolgáltatási területek... 3 I. Általános információs szolgáltatások... 3 II. Személyes információs-, tanácsadási

Részletesebben