PÓDIUM SZÍNHÁZ FELNŐTT ELŐADÁSOK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PÓDIUM SZÍNHÁZ FELNŐTT ELŐADÁSOK"

Átírás

1 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 37. Honlap: Bednai Natália produkciós, művészeti igazgató Tel.: 06/ Szervezés: PÓDIUM SZÍNHÁZ FELNŐTT ELŐADÁSOK 2014

2 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 37. Honlap: Bednai Natália produkciós, művészeti igazgató Tel.: 06/ Szervezés: Tisztelt Szervező Partnereink, kedves Barátaink! Ötéves a Pódium Társulat! A budapesti Pódium Színház új bemutatókkal, széles repertoárral kezdte meg a évet. Iskolákban, óvodákban, művelődési házakban, színházakban, falunapokon, szabadtéri rendezvényeken, fesztiválokon szórakoztatunk kicsiket és nagyokat egyaránt. Sikeres bemutatón - Piroska és a Farkas mesemusical - vagyunk túl, de már készülünk egy új premierre, mely a felnőtteknek szerez majd kellemes perceket. A társulat öt évvel ezelőtt, nagyrészt a budapesti Madách Színház művészeiből és tagjaiból Pódium Társulat néven alakult, azóta Pódium Színházként működünk. Célunk olyan színvonalas előadások létrehozása, amelyeken a néző átadja magát a felhőtlen szórakozásnak, hogy részese legyen egy olyan eseménynek, amelyre minden bizonnyal sokáig szívesen emlékszik vissza. Első darabunk a Charley nénje volt, amely másfél év alatt ötven előadást élt meg, nagyon nagy sikerrel játszottuk. Azóta jelentősen bővült a repertoárunk, nagyon sok gyermekeknek és felnőtteknek bemutatott darabbal. Jelenleg 13 meseszínházi és 10 felnőtt színdarabunkból lehet választani. Legutóbbi bemutatónk: a Piroska és a Farkas c. gyermek előadásunk óriási sikerrel mutatkozott be a fővárosban, Kőbányán, a KÖSZI-ben, ahol otthonra leltünk, próbatermünk van, szeretnek bennünket. Nemrégen a meghirdetett Óz a csodák csodája előadást megduplázva adtuk elő, ezzel egy kellemes vasárnapi időtöltést adva több mint ötszáz gyermeknek és szüleiknek. Társulatunk országszerte és határon túl utazik az óvodákba, iskolákba, fesztiválokra, falu- és városi napokra, művelődési házakba, színházakba. A Pódium Színházban szívesen felkaroljuk a szabadúszó színészeket is, valamint folyamatos lehetőséget adunk a pályakezdő fiataloknak a játékra, a színpadi gyakorlat elsajátítására. Ötéves születésnapunkat ünnepeljük együtt! A jubileum alkalmából előadásainkat jelentős kedvezménnyel kínáljuk ebben az évben, ezen túl, megrendeléseikből további 10% engedményt adunk, valamint egyedi kedvezményekkel is várjuk szíves megkeresésüket/megkereséseteket! Az akció március 31-ig érvényes! Várjuk együttműködésüket, partnereink mielőbbi jelentkezését a fenti elérhetőségeinken! Találkozzunk mihamarabb! Budapest, január Bednai Natália produkciós, művészeti igazgató

3 PÓDIUM SZÍNHÁZ - REPERTOÁR GYERMEKEKNEK: Utazás a világ körül Mircivel és Bolhással (interaktív játék) Mesélnek az állatok (zenés interaktív játék) Varázslatok mesekártyák, avagy a dalok szárnyán (interaktív zenés játék) Piroska és a Farkas (zenés mesejáték) Keszekusza varázspálcája (természetvédelmi zenés mesejáték) Bagoly Rudi varázsórája (zenés mesejáték) Macskakirály (mesemusical) Vuk (mesejáték) Lúdas Matyi (zenés mesejáték) Óz, a nagy varázsló (zenés mesejáték) Ágacska (zenés mesejáték) Az aranyhajú leány (mesemusical) Mikulás varázsórája (zenés interaktív műsor) Várunk Mikulás! (zenés interaktív műsor) FELNŐTTEKNEK: Charley nénje (zenés vígjáték) Ha nem szeretsz, elmehetsz - Bástyasétány 77 (zenés vígjáték) Színházkomédia (komédia) Egy szoknya egy nadrág (zenés vígjáték) Oscar (vígjáték) Éjjel az orfeumban Hacsek és Sajóval (kávéházi kabaré, dalokkal) Szeret, nem szeret (örökzöld zenés kabaré est) Cintányéros cudar világ (operett egyveleg) Az álom, mit nem láttak még (musical dallamok, filmzenék és operettek) Holdvilágos éjszakán (örökzöld dallamok) Ünnepváró hangulatban (versek, dalok) Új bemutató: Kánkán hármasban, de kié a nyakék?! (zenés komédia)

4 FELNŐTT ELŐADÁSOK Thomas Brandon - Szenes Iván - Aldobolyi Nagy György CHARLEY NÉNJE zenés vígjáték két részben Donna Lucia d'alvadorez Hűvösvölgyi Ildikó/Bajza Viktória Francis Topplebee Pankotay Péter/Nádházy Péter Lord Frank Babberley Bródy Norbert Stephen Spittigue Várfi Sándor/Háda János Jack Topplebee Kurkó József/Blazsovszky Ákos Charley Wykeham Blazsovszky Ákos/Kósa Dénes Kitty Verdun Bednai Natália Ella Delahay Gelecsér Alexandra Annie Spittigue Kis Dóra Brassett Zsiga László/Gieler Csaba Rendező Háda János Charley és barátja, Jack beleszerettek a szép Spittigue lányokba, Kittybe és Annieba, akiket apjuk féltékenyen őriz. Ráadásul a fiatalembereket nem veti fel a pénz, ezért esélyük sincs a zord apa jóindulatát elnyerni. Charley nénjének, a dúsgazdag milliomosnak a látogatása azonban reményt kelt a fiatalokban. Remek tervet eszelnek ki, ám mindent tönkre tenni látszik, hogy Donna Lucia, a néni nem érkezik meg. Ezen az apróságon hamar túlteszik magukat a fiatalemberek, és ráveszik barátjukat, hogy játssza el a néni szerepét. Minden szépen halad addig, míg a valódi Donna Lucia meg nem érkezik... Ízelítő a darabból:

5 Kosáry - Heidmann HA NEM SZERETSZ, ELMEHETSZ (BÁSTYASÉTÁNY 77) zenés szerelmes vígjáték két részben Lovassy Lajos Várfi Sándor Törköly Tibor Juhász György Dolák Emma Kocsis Judit Kicsi Erzsébet Jakus Szilvi Kovács Károly Gieler Csaba Szalay Gizike - Bednai Natália Zabó Gusztáv Kósa Dénes Párkány Péter Blazsovszky Ákos Rozsdás Rózsi Mérai Kata Zenei vezető Erőss Csaba Jelmez Zsigmond Éva Díszlet Gáliczki László Rendezte Háda János A szerelem, ha akarjuk ha nem, ránk talál. Nem ismer határokat, helyszíneket. Bárhová sodor a sors, bármennyire is azt gondoljuk, hogy nyugtunk van tőle, mindig ott áll mellettünk, hogy a legváratlanabb helyzetben csapjon le ránk. Hőseink épp egy olyan szituációba keverednek, amikor pont az ellenkezőjét gondolják. De természetesen tévednek. Belesodródtak? Vagy így volt megírva? Ráadásul pont az sebzi meg őket, akitől a legkevésbé sem várnák. Főleg, ha még akad néhány ember, aki akarva, akaratlanul keresztbe is tesz nekik. De mint azt mindannyian tudjuk, nincs menekvés. Hiába harcolunk ellene, a szerelem lecsap, és bekebelez. Ízelítő a darabból:

6 Bengt Ahlfors SZÍNHÁZKOMÉDIA komédia két részben Matild, a rendező Borbás Erika, Ternai Krisztina Oszkár, ügyelő Gieler Csaba Péter Boros Ádám Benedek Bródy Norbert Alpári Linda Bednai Natália Henrik P. Petőcz András Lili Bátyai Éva, Jónásné Kapu Hajni Fordította Márton András Díszlet Gáliczki László Zenei betétek Nagy Péter Sebastian Rendezte Bednai Natália Egy vidéki színház fiatal, kortárs szerző új darabjának bemutatójára készül. A társulat művészeti vezetője kénytelen kompromisszumok árán megvalósítani művészi elképzeléseit. Eleget kell tennie a szponzorok, a közönség, az író, a társulat igényeinek. A társulaténak, mely a szokásos magánéleti és karrierkonfliktusok között működik. A darab rendkívül mulatságosan és keserűen mutatja be a színház világát, mely kicsiben és esszenciálisan minden emberi közösségre jellemző.

7 Fényes Szabolcs - Barabás Pál EGY SZOKNYA EGY NADRÁG zenés vígjáték két felvonásban Sóvári Péter színész - Várfi Sándor/Bródy Norbert Gróf Borsai Bródy Norbert/Gieler Csaba Pintér Ibolya Szuromi Bernadett/Bátyai Éva Kálmán a főrendező Blazsovszky Ákos Kamilla az öltöztetőnő Bednai Natália Dulcinea Juarez Tunyogi Bernadett Portás Gieler Csaba Boy Boros Ádám/Kósa Dénes Jelmez Orgovány Andrea Orgi Díszlet Gáliczki László Koreográfus Bednai Natália Rendezőasszisztens Moravecz Orsolya Rendező Bródy Norbert Az ismert Latabár-film színpadi adaptációja megtartva a vígjáték és a kor jellemző stílusjegyeit látványában és hangulatában, egy egész estés, garantáltan szórakoztató utazást ígér a klasszikus humort kedvelő színházlátogató számára. A Frenkó Zsolt által írt darabot, mely Barabás Pál filmforgatókönyve alapján készült, Fényes Szabolcs ismert és nagy sikerű zenéi teszik még felejthetetlenebbé! Az ország leghíresebb és legtehetségesebb színésze egy szerelmi háromszögbe keveredve, hogy bizonyítsa tehetségét és szerelmét, élete legnehezebb szerepének eljátszására kényszerül. Mindent bevet, hogy hitelesen alakítson az élet által írt drámában. A színjáték végén nem taps, hanem vagyon és a nő lesz a jutalma!

8 Claude Magnier OSCAR vígjáték két részben Bertrand Barnier Józsa Imre Madame Barnier,a felesége Vándor Éva Christia Martin, szappanmenedzser Zöld Csaba CHARLOTTE, az új szobalány - Kocsis Judit Jaqueline, a hazudós Márkó Eszter Philippe, masszőr Fila Balázs Colette, Barnier lánya Kovalik Ágnes Bernadette, szobalány-grófné Molnár Gyöngyi Nyikita, Vaszilij, Vladimír, sofőr Juhász György Oscar, akit mindenki keres Gieler Csaba Díszlet Háda János Jelmez Zsigmond Éva Súgó Vajda Erzsi Ügyelő Verebély Mónika Rendező munkatársa Hegedűs Zsuzsa Rendező Háda János Bertrand Barnier, a gazdag párizsi szappangyár-tulajdonos élete egy hétköznapinak tűnő reggelen teljesen megváltozik. Mindazok, akik fél 9 és déli tizenkettő között meglátogatják - a fiatal könyvelő, a mumpszos masszőr, a lánya, aki valójában nem is a lánya, vagyis tulajdonképpen igen, de mégse -, rádöbbentik arra, hogy lányos apának lenni nem is olyan egyszerű dolog. Otthona a követhetetlenül cikázó fekete táskák, elveszett ékszerek, többszörösen elsikkasztott pénzkötegek és lavinaként hömpölygő női fehérneműk özönében egy szempillantás alatt őrültekházává változik, miközben ő már azt sem tudja, mit akar valójában. Egy biztos: A gyereknek apa kell!!! De hol van Oscar? Claude Magnier francia színész, író művéből két híres film készült. A középkorúak (1967) Louis de Funès, a fiatalabb korosztály (1991) Sylvester Stallone főszereplésével láthatták.

9 PÓDIUM ELŐADÁSOK, ZENÉS KABARÉ ESTEK, OPERETT GÁLÁK ÉJJEL AZ ORFEUMBAN HACSEK ÉS SAJÓVAL kávéházi kabaré, kuplékkal, sanzonokkal Hacsek - Bródy Norbert Sajó - Várfi Sándor/Kósa Dénes Manci - Bednai Natália Koreográfia - Bednai Nikolett Rendezőasszisztens - Berta Ninett Díszlet, látvány - Gáliczki László Rendező - Bednai Natália Ki ne töltene el egy fergeteges estét egy orfeumban, ahol Hacsek és Sajó örökös civódása folyik, ahol ismert kuplék és sanzonok szólnak és frivol táncosnők táncolnak a cigarettafűsben. Nosztalgia kávéház, ahol a derű és kacagás nem álom és nem ámítás! Zerkovitz Béla és Fényes Szabolcs kitűnő dalaival. Előadás időtartama: megrendeléstől függően, egy részben vagy két részben is kérhető

10 SZERET, NEM SZERET... örökzöld zenés kabaré est Bednai Natália Kósa Dénes P. Tóth Erzsébet Ternai Krisztina Zsiga László Jelenetek: Peterdi Pál: A jelszó Vadnai László: Adóbevallás Trunkó Barnabás: A bigámista Nóti Károly: Sulhóf Molnár Ferenc: A vadállat Nóti Károly: Londonban, sej Peterdi Pál: A gomba Nóti Károly: Csal a feleségem László Balázs: Jogos félelem Szeret, nem szeret... Hát igen, a szerelem... Van, aki már átélte, van, aki átéli, és van, aki át fogja élni. Fiatal az idősebbel, magas az alacsonnyal, molett a vékonnyal, fekete a fehérrel... Ha valakit Ámor eltalál, ott kő kövön nem marad! A legjobb kabaréjelenetek örökzöld, ismert slágerekkel fűszerezve díszletek között. A kérdés: szeret, vagy nem szeret? Fényes Szabolcs, Eisemann Mihály, Lajtai Lajos és más ismert és népszerű magyar szerzők slágerei csendülnek fel humoros, játékos formában. Előadás időtartama: 130 perc, igény szerint módosítható

11 TERVEZETT BEMUTATÓNK Brunner Tamás KÁNKÁN HÁRMASBAN, DE KIÉ A NYAKÉK!? zenés vígjáték két felvonásban Szereplők: Pinty, bűnöző Krausz Özséb, ügyvéd Tilda, a madamme Piri, Kálmán barátnője Kálmán, bölcsészhallgató Griselda, őrült személyzet Díszlet - Gáliczki László Jelmez - Micskó Károly A rendező munkatársa: Berta Ninett Játékmester: Gieler Csaba Rendező: Bednai Natália Adott egy tesze-tosza bölcsészhallgató, és annak aligszűz barátnője, egy messziről jött ismerős idegen és a segítője, egy ravasz börtöntöltelék, egy ügyvéd. Hogy hogyan találkoznak? Fix úr meghal, az örökség hatalmas! A mesés vagyonért mindenki másnak mutatja magát. Kiderül, hogy beborul... Vagy irány Tibet... Hogy, hogy jön ide Tibet? Senki sem tudja... szerelmi bonyodalmak, ismert dallamok, fergeteges vígjáték...

12 CINTÁNYÉROS CUDAR VILÁG oprett egyveleg A színház művészei, igény szerint táncosok és vendégművészek közreműködésével A legismertebb magyar operettek Kálmán Imrétől Fényes Szabolcsig. Vérpezsdítő, vidám műsor minden korosztály számára. Válogatás A Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Mágnás Miska, Maya című operettekből, pl: Szép város Kolozsvár, De jó is lenne, Húzzad csak, Bőg a tehén, Sylvia belépője, Hajmási Péter, Hoppsza Sári és más népszerű dallamok. Előadás időtartama: megrendeléstől függően, egy részben vagy két részben is kérhető, ára függ a szereplők számától és az előadás időtartamától. AZ ÁLOM, MIT NEM LÁTTAK MÉG musicaldallamok, filmzenék és operettek A színház művészei, igény szerint táncosok és vendégművészek közreműködésével A legismertebb musical slágerek, a Hair, a Cabaret, a Chichago, Grease, Az Operaház Fantomja, Macskák, Producerek, Jézus Krisztus Szupersztár című darabokból. A műsor második felében hangulatos operett slágerek csendülnek fel. Előadás időtartama: megrendeléstől függően, egy részben vagy két részben is kérhető, ára függ a szereplők számától és az előadás időtartamától. HOLDVILÁGOS ÉJSZAKÁN örökzöld dallamok A színház művészei, igény szerint vendégművészek közreműködésével Felidézzük a régi, fekete fehér filmek hangulatát, melyet korabeli jelmezekkel, boákkal, csinos kalapokkal fűszerezünk, természetesen örökzöld slágerekkel tálalva, úgy mint Egy kis édes félhomályban, Fekete Péter Öcsém, Szerelemhez nem kell szépség, Meseautó, és így tovább Előadás időtartama: megrendeléstől függően, egy részben vagy két részben is kérhető, ára függ a szereplők számától és az előadás időtartamától.

13 ÜNNEPI HANGULATBAN MÁRCIUS 15. Március 15. nemzetünk egyik legnagyobb eseménye! Hogy hogyan kezdődött, és hogyan végződött az a nap, mindenki tudja. Ám a nagy napot ezúttal híres költőnk, Petőfi Sándor szemszögéből láthatja a közönség. A legismertebb eseményeket elevenítjük fel egy eddig még soha nem látott nézőpontból. A Pilvax Kávéháztól Petőfi Sándorral vonulunk át a Nemzeti Múzeum kertjébe, majd Táncsics kiszabadításában is részt vehetnek a nézők. Az előadás időtartama: 40 perc OKTÓBER 23. Az 1956-os forradalomról emlékezünk meg, felidézve a legfontosabb eseményeket, pillanatokat, olyan történelmi személyek felidézésével, akik főszerepet játszottak a folyamat kialakulásában, megszületésében, s végül bukásában. Az Ő párbeszédeiken, cselekedeteiken keresztül próbáljuk megérteni a motivációkat, s közben izgalmas betekintést nyerhetünk Magyarország történelmének egyik legellentmondásosabb időszakába. AUGUSZTUS 20. A műsorban megemlékezünk az augusztus 20-i eseményekre, versekkel és dalbetétekkel újra éljük a történelmet. Részletek hangzanak el az István a Király c. Rockoperából is. KARÁCSONY, SZILVESZTER betlehemes játék zenével, karácsony hangja csilingel zenés karácsonyi kosár, karácsonyi hangulatú dalok, szilveszteri zenés összeállítás igény szerint VALENTIN NAP szerelmes dalok, kabaréjelenetek igény szerinti időkeretben BÁLOK, FALUNAPOK, DALESTEK dalok, kabaréjelenetek igény szerinti időkeretben

PÓDIUM SZÍNHÁZ GYERMEK ELŐADÁSOK

PÓDIUM SZÍNHÁZ GYERMEK ELŐADÁSOK 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 37. Honlap: www.podiumszinhaz.eu Bednai Natália produkciós, művészeti igazgató Tel.: 06/70-417-9782 E-mail: podiumszinhaz@gmail.com Szervezés: szervezes.podium@gmail.com

Részletesebben

A 7 Oscar-díjat elnyert film színpadi változatát 2014 nyarán mutatta be a Disney Theatrical Production Londonban.

A 7 Oscar-díjat elnyert film színpadi változatát 2014 nyarán mutatta be a Disney Theatrical Production Londonban. romantikus komédia Fordította: Szabó T. Anna Bemutató: 2017. június 9-10. Madách Színház A Madách Színház 2017. június 9-10-én mutatja be a című romantikus komédiát. A művet Tom Stoppard és Marc Norman

Részletesebben

A JÁRMIKA Jövőkép Gyermek Alapítvány,KÖZHASZNÚSÁGI BESZÁMOLÓ 2013. ÉV

A JÁRMIKA Jövőkép Gyermek Alapítvány,KÖZHASZNÚSÁGI BESZÁMOLÓ 2013. ÉV A JÁRMIKA Jövőkép Gyermek Alapítvány,KÖZHASZNÚSÁGI BESZÁMOLÓ 2013. ÉV 1./ A szervezet megnevezése JÁRMIKA Jövőkép Gyermek Alapítvány 2./ képviselője: Gyarmati Regina 3./ székhelye: 1139 Budapest, Röppentyű

Részletesebben

A Harlekin mesés bábjai beköltöztek a Bóbitába. Írta: Major Zoltán január 17. csütörtök, 20:04

A Harlekin mesés bábjai beköltöztek a Bóbitába. Írta: Major Zoltán január 17. csütörtök, 20:04 Új kiállításban gyönyörködhetnek a Bóbita Bábmúzeum látogatói: az egri Harlekin Bábszínház néhány előadásának míves és nagyméretű bábjai és díszletei köszöntik az ide betérőt. A Harlekin Bábszínház - ahol

Részletesebben

Budapesti Operettszínház

Budapesti Operettszínház Budapesti Operettszínház BÉRLETI TÁJÉKOZTATÓ 2 0 09/ 2 0 1 0 S Z Í N H Á Z I É VA D 1065 Budapest, Nagymező u. 17. www.berlet.operett.hu Kedves Közönségünk! A bérletvásárlás és bérletajánlás mindig nagyon

Részletesebben

országjáró KulTúR kamion Színház VR kiállítás 3D mozi Házhoz megy a kultúra Kiajánló

országjáró KulTúR kamion Színház VR kiállítás 3D mozi Házhoz megy a kultúra Kiajánló Színház VR kiállítás 3D mozi Kiajánló 1 Magyarországon először idén NYÁRON indul útjára és járja be az országot a Közép- Kelet Európában egyedülálló film-színház Szervezetünk az Esztrád Színház, Magyarországon

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG. LEÁNY III-IV. KORCSOPORT (2000-2001-2002-2003-ban születettek)

2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG. LEÁNY III-IV. KORCSOPORT (2000-2001-2002-2003-ban születettek) LEÁNY III-IV. KORCSOPORT (2000-2001-2002-2003-ban születettek) Magasugrás leány (indult: 7 csapat) 1. Budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimná VII. ker. 1,2825 Olasz Katalin 2000. 1,32 Benedek

Részletesebben

Zsámbékfutás Félmaraton km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Zsámbékfutás Félmaraton km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 35 év alatti 1 593 FARKAS Pál 1985 01:30:31.8 01:30:27.8 1 1 4:16 min/km +00:00:00.0 2 699 PINTÉR András 1996 01:33:36.5 01:33:33.8 3 3 4:24 min/km +00:03:05.9 3 609 HERCZEG Zoltán 1986 01:33:41.8

Részletesebben

Creaton csúcstámadás Sprinttáv 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Creaton csúcstámadás Sprinttáv 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 13-19 éves 1 544 IFJ. PÁLINKÁS Ákos 2005 00:19:44 00:19:42 1 1 3:56 min/km +00:00:00 2 540 HŐNINGER Barna 2005 00:25:37 00:25:31 13 17 5:06 min/km +00:05:49 3 563 KŐMŰVES Balázs 2003 00:25:44 00:25:39

Részletesebben

Kedves Hallgatók! Jó tanulást kívánunk: Gabi és Nóra

Kedves Hallgatók! Jó tanulást kívánunk: Gabi és Nóra Kedves Hallgatók! Az alábbiakban találjátok a csoportbeosztást. Kérjük, hogy a tanfolyam kezdő napján, a megadott időpontban, a megadott teremben jelenjetek meg. Kérjük, hogy a tankönyvre mindenki hozzon

Részletesebben

Operett, nosztalgia, nóta összeállítások idősek napjára

Operett, nosztalgia, nóta összeállítások idősek napjára 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 137. Mobil:+36-20/984-37-17 Tel.:/fax: +361-200-66-27 Email: info@showtar.hu Weboldal: www.showtar.hu Operett, nosztalgia, nóta összeállítások idősek napjára Poór Péter (táncdal,

Részletesebben

Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokság Kosárlabda Döntő

Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokság Kosárlabda Döntő Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokság Kosárlabda Döntő Szombathely, 2012.06. 1-3. EREDMÉNYEK Végeredmény női: M Gy V Pont Kosár 1. Szegedi Tudományegyetem 3 2 1 5 202:203 2. Semmelweis Egyetem

Részletesebben

MŰSORFÜZET. Kvártélyház Nyár Vadnai László filmforgatókönyvének felhasználásával átdolgozta: Verebes István. Hunyadi Sándor:

MŰSORFÜZET. Kvártélyház Nyár Vadnai László filmforgatókönyvének felhasználásával átdolgozta: Verebes István. Hunyadi Sándor: MŰSORFÜZET Kvártélyház Kvártélyház Vadnai László filmforgatókönyvének felhasználásával átdolgozta: Verebes István Hunyadi Sándor: Zeneszerző: Márkus Alfréd Békeffi István - Kellér Dezső - Gábor Andor -

Részletesebben

Hadart Művészeti TÁRSULATTársulás. Műsorfüzet

Hadart Művészeti TÁRSULATTársulás. Műsorfüzet Hadart Művészeti TÁRSULATTársulás Műsorfüzet 2013-2014 Csukás István - Bergendy István SÜSÜ, A SÁRKÁNY zenés mesejáték Süsü Királyfi Királylány Király Kancellár Dadus Trunkó Brunkó Sárkányfűárus Továbbá

Részletesebben

IV. DEBRECENI FUTÓKARNEVÁL 2. Nap -- TEREPFUTÁS augusztus 23. Kategória Eredmények

IV. DEBRECENI FUTÓKARNEVÁL 2. Nap -- TEREPFUTÁS augusztus 23. Kategória Eredmények 10km Férfi 10-18 éves 1 2064 Lovas Bence 2004.04.04 11 0:35:29 1:14:41 10km Férfi 19-30 éves 1 2044 Szabó József 1990.02.16 25 0:21:54 0:44:37 2 2099 Szaniszló Máté 1988.08.23 26 0:23:08 0:47:23 3 2105

Részletesebben

Balatongyörök.... a megálmodott valóság! www.balatongyorok.hu

Balatongyörök.... a megálmodott valóság! www.balatongyorok.hu Balatongyörök 2014... a megálmodott valóság! Balaton Balaton Balaton Balaton Balaton Balaton Balaton Balaton Balaton Balaton Balaton Balaton Balaton Balaton Fotók: Marton Tamás 2014 január 1 2 3 4 5 Újév

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Berettyóújfalu,2011.márc.19.

JEGYZŐKÖNYV Berettyóújfalu,2011.márc.19. 100m fiú gyorsúszás - 1.versenyszám 1. Molnár Bálint 2002 Debreceni Sportiskola 1:20,10 2. Sándor Benedek 2002 Debreceni Sportiskola 1:24,00 3. Szabó Róbert 2002 Herpály SE 1:31,30 4. Nagy Dávid 2002 Herpály

Részletesebben

Sz. 1 50m Gyorsúszás Férfi 7 éves és idősebb ben születettek Nincs szintidő

Sz. 1 50m Gyorsúszás Férfi 7 éves és idősebb ben születettek Nincs szintidő Oldal 1 Sz. 1 50m Gyorsúszás Férfi 7 éves és idősebb 2006.11.25. 98-99-ben születettek Nincs szintidő 1. Atyi Ádám 98 006 37.49 2. Ujlakán Kálmán 98 006 40.89 4. Nagy Balázs 98 006 43.91 3. Varga Márton

Részletesebben

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 20 év alatt 1 1102 BOROS Ádám 2004 01:14:33 7 7 12:25 min/km +00:00:00 2 1064 RÁCZ Balázs 1997 01:18:10 11 10 13:01 min/km +00:03:37 3 352 SZABÓ Dávid 1999 01:18:43 12 11 13:06 min/km +00:04:08 4

Részletesebben

Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2012. második félév

Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2012. második félév Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2012. második félév Elérhetőségeink Vigadó Kulturális és Civil Központ 2200 Monor, Kossuth Lajos u. 65-67. Művelődési Ház 2200 Monor, Bocskai u. 1. Tel.:

Részletesebben

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Profi 1 1087 VARGA Zoltán Csaba 1972 00:55:25 1 1 9:14 min/km +00:00:00 1 1009 BITA Árpád 1985 00:56:34 2 2 9:25 min/km +00:01:08 1 1063 PICHLER Tamás 1988 01:05:55 3 3 10:58 min/km +00:10:27 3 352 SZABÓ

Részletesebben

KÁRPÁTALJAI NÉPTÁNCEGYÜTTES MŰSORA

KÁRPÁTALJAI NÉPTÁNCEGYÜTTES MŰSORA Október 2. péntek 19 óra A TINIDANCE TEAM tánc-show műsora Művészeti vezető: Steidl Anita A belépőjegy ára: 900 Ft Október 3. szombat 17 óra Az Idősek Világnapja alkalmából KÁRPÁTALJAI NÉPTÁNCEGYÜTTES

Részletesebben

AMV 2015. megyei eredmények 8.osztály

AMV 2015. megyei eredmények 8.osztály Iskola neve Iskola város helyezés pontszám Tanuló neve Kálvin Téri Általános Iskola 1. 46 Sass Boglárka Kálvin Téri Általános Iskola 2. 40 Horváth Petra Tiszacsegei Fekete István Általános Iskola Tiszacsege

Részletesebben

Tanulmányok alatti vizsgák /Osztályozóvizsgák/

Tanulmányok alatti vizsgák /Osztályozóvizsgák/ I. Bizottság Hétfő 2018.04.16. Tanulmányok alatti vizsgák /Osztályozóvizsgák/ Ispán Ildikó 12.a magyar irodalom magántanuló 12.00-12.45 B.-né U.Rita 120. 14.00-15.30 18. Kárpáti Monika/ Gergely Krisztina

Részletesebben

II. S.Pártai Félmarathon

II. S.Pártai Félmarathon 1 8008 BERTALAN Renátó 2014 00:00:00 00:14:03 00:27:48 +00:00:00 3:28 min/km 1 2 8121 BARABÁS Gábor 2014 00:00:00 00:14:03 00:28:30 +00:00:42 3:33 min/km 2 3 8118 ZATYKÓ Miklós 1977 00:00:00 00:14:09 00:29:26

Részletesebben

Mohács és Európa Horváth Mihály Történelemverseny elődöntőjének eredménye Gimnáziumok

Mohács és Európa Horváth Mihály Történelemverseny elődöntőjének eredménye Gimnáziumok Mohács és Európa Horváth Mihály Történelemverseny elődöntőjének eredménye ok Név Iskola Pontszám 1 Horváth Bálint 49 2 Matos Lilla 48 3 Demjén Balázs Ádám 47 4 Matos Bence 47 5 Ubrea Roland 6 Krizsna Szabolcs

Részletesebben

1. oldal, összesen: 6

1. oldal, összesen: 6 Név Nem Összesen 0-8 év 5056 19 3 1 Körömi Kornélia 0-8 év 0:26:08 0:19:50 0:06:18 5051 85 45 2 Kiss Emma 0-8 év 0:35:56 0:27:48 0:08:08 9-13 év 5021 36 13 1 Ficzere Alexa Zoé 9-13 év 0:28:06 0:21:10 0:06:56

Részletesebben

5. Keszi Maraton eredménylista xlsx - 5km abszolút. 5km abszolút

5. Keszi Maraton eredménylista xlsx - 5km abszolút. 5km abszolút 5. Keszi Maraton eredménylista 2015.09.19..xlsx - 5km abszolút 5km abszolút 1. Filep Alex 446 Férfi 5km Tiszaújváros 0:24:28.193 2. Bordás Attila 410 Férfi 5km Kistokaj 0:24:40.395 3. Burai Jácint 430

Részletesebben

Vígszínház. Thália Színház. Magyar Színház. Munkalap1. Oldal 1. Szeptember. Október. Október. November

Vígszínház. Thália Színház. Magyar Színház. Munkalap1. Oldal 1. Szeptember. Október. Október. November Várjuk megrendelésüket NÉVVEL és TELEFONSZÁMMAL az alábbi emailcímre : karolykrt@broadway.hu Az email beérkezése után visszahívjuk Önöket! Kezelési költség : 300.-/jegyenként A jegyek kaphatók a Broadway

Részletesebben

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Pedagógiai Könyvtár és Múzeum. Összesen Feladatlap Esszé Nevezett tanuló neve Évfolyam Kódszám Ssz.

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Pedagógiai Könyvtár és Múzeum. Összesen Feladatlap Esszé Nevezett tanuló neve Évfolyam Kódszám Ssz. Pontszámok A Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny megyei/fővárosi fordulójára (2015. március 2. 10 óra) nevezett középiskolai tanulók versenyeredményei* Összesen Feladatlap Esszé Nevezett tanuló

Részletesebben

2016. június június 6.

2016. június június 6. 2016. június 1. 2016. június 6. GYŐRI ÉDES TERMÉKCSOMAG: Szalainé Koczó Erzsébet Juhász Edit (feldolgozás alatt) SZŐLLŐSI ISTVÁNNÉ Zoltán Oláh Czanik Beáta Szabó Veronika A Györgyné Barati Istvánné Botos

Részletesebben

Eredménylista Erdővidék

Eredménylista Erdővidék Osztály: I. 1. Baló Ágnes Baló Judit Benedek Elek Gimnázium Nagybacon 148 2. Veres Zsombor Baló Judit Benedek Elek Gimnázium Nagybacon 133 3. Árpa Csilla-Izabella Benkő Tímea-Emília Kriza János Gimnázium

Részletesebben

2001. évi Kozma Lajos kézműves iparművészeti ösztöndíjpályázat

2001. évi Kozma Lajos kézműves iparművészeti ösztöndíjpályázat 1999. évi Kozma Lajos kézműves iparművészeti ösztöndíjpályázat I.évfolyam Haba Erika üveg Sipavicius Tamás kerámia Szikszai László bútor Varga Judit bőr Borkovics Péter üveg Szabó Tímea textil Kertész

Részletesebben

Szerepei: Levente - Árpád népe (Budapest Sportaréna 2006)

Szerepei: Levente - Árpád népe (Budapest Sportaréna 2006) ÖNÉLETRAJZ Feke Pál Huszonkét évesen eljátszotta Jézust a Jézus Krisztus Szupersztárban, óriási sikerrel a szegedi Dóm téren. Amerikában, Grazban és a Pulai Arénában is fellépett már musical főszerepekkel.

Részletesebben

A Ciróka a sokszínűség bábszínháza. Írta: Major Zoltán szeptember 16. szombat, 12:26

A Ciróka a sokszínűség bábszínháza. Írta: Major Zoltán szeptember 16. szombat, 12:26 Több mint harminc éve működik hivatásos bábszínházként a kecskeméti Ciróka. A Bóbita szintén több évtizede áll szakmai és baráti kapcsolatban vele. Szeptember 9-én Rigócsőr király című darabjukat adták

Részletesebben

10. IRODALOM-, VERS- ÉS PRÓZAÍRÁS

10. IRODALOM-, VERS- ÉS PRÓZAÍRÁS 1 10 Abonyi Elvira 2 10 Babar Kitty Klaudia A hét legszebb szó (próza) Babar Kitty: Őrültség 3 10 Balassa Gergő Székesfehérvári Vasvári Pál Balassa Gergő:? 4 10 Bankó Rebeka 5 10 Bécs Gréta 6 10 Blahó

Részletesebben

25. FutaVác. 6km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista. Nem/Kategória: Gyermek-A (-9 év) Iskola. Tempó Hátrány

25. FutaVác. 6km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista. Nem/Kategória: Gyermek-A (-9 év) Iskola. Tempó Hátrány Férfi Gyermek-A (-9 év) 1 7135 MAKRAI Bálint 2006 00:28:42 00:12:45 13.9 km/h +00:00:00 2 7065 PÉTER Dániel 2006 00:36:17 00:16:03 11.0 km/h +00:07:35 3 7103 KOSTYÁL Kende 2006 00:57:35 00:24:24 6.9 km/h

Részletesebben

Eredmények: 3 km-es távon: 1996-ban és utána születetek: Lány: 1. hely Fózer Tímea Gyóni Géza Ált. Iskola. 2. hely Hende Helga Gyóni Géza Ált.

Eredmények: 3 km-es távon: 1996-ban és utána születetek: Lány: 1. hely Fózer Tímea Gyóni Géza Ált. Iskola. 2. hely Hende Helga Gyóni Géza Ált. Eredmények: 3 km-es távon: 1996-ban és utána születetek: 1. hely Fózer Tímea Gyóni Géza Ált. Iskola 2. hely Hende Helga Gyóni Géza Ált. Iskola 3. hely Ritka Viktória Kossuth Lajos Ált. Iskola 1. hely Pap

Részletesebben

A TANULMÁNYI PÁLYÁZAT NYERTES TANULÓI

A TANULMÁNYI PÁLYÁZAT NYERTES TANULÓI 7/a Ábrahám Lilla 5 7/a Borók Boldizsár 5 7/a Nagy Vivien Loretta 5 7/a Szilágyi Csenge 5 7/a Csikós Katalin 4,85 7/a Harmati Panna 4,85 7/a Heidrich Zsófia 4,85 7/a Ónozó Zsófia 4,85 7/a Pesti Bianka

Részletesebben

Példány adatok: CD6132 A 34 Fz (HÍRES OPERETTEK) 3

Példány adatok: CD6132 A 34 Fz (HÍRES OPERETTEK) 3 A 34 Albert Mária Eisemann Mihály : Bástyasétány 77 / [a kötetet írta Albert Mária]. 1 CD (47 perc) + Könyv: 170971. (Híres operettek). (Metropol könyvtár, ISSN 2060-2979 ; 17.) 9789630974752 : 1690,-

Részletesebben

EGYÉNI VÉGEREDMÉNY. Héraklész 2016, Téli Kupa 2.ford. - Ifi 'A' leány. Bp.-Székesfehérvár / HUN MÖSZ-Volán Fehérvár

EGYÉNI VÉGEREDMÉNY. Héraklész 2016, Téli Kupa 2.ford. - Ifi 'A' leány. Bp.-Székesfehérvár / HUN MÖSZ-Volán Fehérvár Héraklész 2016, Téli Kupa 2.ford. - Ifi 'A' leány 1 BARTA Luca Trion SC 1999 250 (1) 27Gy-11V 291 (2) 2:16,46 15:16,17 925 2 PÉTER Rebeka KSI 2000 202 (10) 19Gy-19V 297 (1) 2:14,41 15:01,95 898 3 SARCIA

Részletesebben

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás A képzőművészeti és a tánc tagozat szóbeli felvételije két részből áll (elméleti és gyakorlati). (Angyalföld tér 7.) aulájában szakmai tájékoztató (csoport

Részletesebben

Gyõr-Moson-Sopron Megye

Gyõr-Moson-Sopron Megye Közmûvelõdési Programok Tájoltatásának Programfüzete Gyõr-Moson-Sopron Megye Bartók Béla Megyei Mûvelõdési Központ Közhasznú Társaság 9022 Gyõr, Czuczor Gergely utca 17. Tisztelt Polgármester! Kedves Közönség!

Részletesebben

Szeretettel hívunk és várunk benneteket iskolánkba játékos, iskolaelőkészítő foglalkozásainkra, melyet a tanítónők havonta tartanak.

Szeretettel hívunk és várunk benneteket iskolánkba játékos, iskolaelőkészítő foglalkozásainkra, melyet a tanítónők havonta tartanak. Játsszunk együtt! 4. Kedves Nagycsoportos Óvodások! Szeretettel hívunk és várunk benneteket iskolánkba játékos, iskolaelőkészítő foglalkozásainkra, melyet a tanítónők havonta tartanak. A részvétel ingyenes!

Részletesebben

Akikre büszkék vagyunk - és leszünk

Akikre büszkék vagyunk - és leszünk A tudás elismerése A legjobb úgy kezdeni egy évet, hogy mérleget vonunk az előzőről, s aki gyengébb, jobb teljesítményre sarkalljuk, aki kiváló teljesítményt nyújtott, kitüntetjük. A kőbányai diákoknak

Részletesebben

1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina

1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina 1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina Hörcsöki Alíz Kovács Antónia M. Kovács Dávid Kovács

Részletesebben

A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele. 49. hét december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája

A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele. 49. hét december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele 49. hét 2017. december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája Kultúrpart-advent Kárpát-medencei folklór és kortárs költészet sok-sok zenével minden

Részletesebben

I. Tanévnyitó Amatőr Úszóverseny

I. Tanévnyitó Amatőr Úszóverseny 1/11 Délelőtti végeredmény Versenyszám Futam Sáv Egyesület Név szül nev. Idő vers. idő helyezés 1 25 m fiú gyors 3 Győri Vízisport SE Török Donát vk 2004 9:99,9 0:22,3-1 25 m fiú gyors 4 Győri Vízisport

Részletesebben

VelenceBike MTB Maraton RT/HT

VelenceBike MTB Maraton RT/HT Rövid táv U13 Fiú 1 2985 GUDELLA Ádám 01:31:43 00:00:00 2 2903 LERNYEI Samu Hungaro Fondo 01:31:53 00:00:09 3 2906 MANCE Imre Jonathan Hungaro Fondo 02:27:04 00:55:20 Rövid táv U13 Lány 1 2955 SZOMBATI

Részletesebben

Diákszínjátszás a Vargában

Diákszínjátszás a Vargában Diákszínjátszás a Vargában 2006-2015 2006/2007 Mrozek: Özvegyek Gábor, Benke Ádám, Deme Dávid szereplők: Fekete Réka, Varga Kata, Bartha Ágnes, Sinkó Solymár angol nyelvű színjátszó fesztivál: Erik a viking

Részletesebben

VI. Csongrád Megyei Fafúvós Verseny eredményei Szentes, április 16.

VI. Csongrád Megyei Fafúvós Verseny eredményei Szentes, április 16. VI. Csongrád Megyei Fafúvós Verseny eredményei Szentes, 2019. április 16. OBOA I. KORCSOPORT I. helyezés, Nagydíj: Bubor Sári I. helyezés: Kovács Eszter II. helyezés: Korsós Katalin felkészítő tanár: Krupiczerné

Részletesebben

2007/2008. TANÉV MEZEIFUTÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY

2007/2008. TANÉV MEZEIFUTÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY 2007/2008. TANÉV MEZEIFUTÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ III. korcsoport - FIÚ EGYÉNI (1995-1996) Hely Név Szül Település Iskola Megye 48 Horváth Ákos 1995 Püspökladány Ált. Isk., Előkészítő Szakiskola, AMI,

Részletesebben

B U D A P E S T I Ü G Y V É D I K A M A R A V Á L A S Z T Á S S Z A V A Z A T S Z Á M L Á L Ó B I Z O T T S Á G

B U D A P E S T I Ü G Y V É D I K A M A R A V Á L A S Z T Á S S Z A V A Z A T S Z Á M L Á L Ó B I Z O T T S Á G A megválasztott személyek neve és annak a tisztségnek, illetve testületnek a neve, amelyre, illetve amelybe a jelöltet megválasztották: Elnök DR. TÓTH M. GÁBOR Főtitkár DR. GYALOG BALÁZS Elnökhelyettes

Részletesebben

Intézmény neve Évfolyam Név Pont Mezőcsát Dr. Enyedy Andor Ref.Ált.Isk. "9" 1 Bajtai Patrik 28 Ároktő Dr. Mészáros Kálmán Általános Iskola 1 Illés

Intézmény neve Évfolyam Név Pont Mezőcsát Dr. Enyedy Andor Ref.Ált.Isk. 9 1 Bajtai Patrik 28 Ároktő Dr. Mészáros Kálmán Általános Iskola 1 Illés Mezőcsát Dr. Enyedy Andor Ref.Ált.Isk. "9" 1 Bajtai Patrik 28 Ároktő Dr. Mészáros Kálmán Általános Iskola 1 Illés Csaba 28 Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola és Óvoda 1 Lakatos Áron Levente

Részletesebben

KERÜLETI ANGOL-NÉMET TANULMÁNYI VERSENY 2014. február 19.

KERÜLETI ANGOL-NÉMET TANULMÁNYI VERSENY 2014. február 19. KERÜLETI ANGOL-NÉMET TANULMÁNYI VERSENY 2014. február 19. A N G O L I. kategória /4-5. évfolyam alap szint Elérhető: 62 pont 1. 108 60,5 98 Szabó Benedek 4. a Kossuth 2. 107 56 90 Juhász Regina 4.b Kossuth

Részletesebben

Budapesti Operettszínház

Budapesti Operettszínház Budapesti Operettszínház ZENÉS NÉPSZÍNHÁZ A NAGYMEZŐ UTCÁBAN BÉRLETI TÁJÉKOZTATÓ 2 0 1 0 / 2 0 1 1 S Z Í N H Á Z I É VA D 1065 Budapest, Nagymező u. 17. www.operett.hu figyelemfelkeltő színházat hozzon

Részletesebben

Futapest Biatorbágy Crossfutás április 14.

Futapest Biatorbágy Crossfutás április 14. Futapest Biatorbágy Crossfutás 2007. április 14. Végeredmény 5,8 KM Gyerek Absz.hely Név Szül.év Rajtszám Idö 1. PÁPAI MÁRTON 1995 485 23:00 2. PÁPAI GERGELY 1993 486 23:41 3. BEM NORBERT 1995 487 28:28

Részletesebben

Szolnoki Műszaki Szakközép- és Szakiskola Pálfy János Vízügyi Tagintézmény Vörösmarty Mihály Általános Iskola Újszász Varga Katalin Gimnázium Szolnok

Szolnoki Műszaki Szakközép- és Szakiskola Pálfy János Vízügyi Tagintézmény Vörösmarty Mihály Általános Iskola Újszász Varga Katalin Gimnázium Szolnok Lábtoll-labda Diákolimpia Országos Döntő V.-VI.-VII. korcsoport Fekete Zoltánné emlékverseny, Városi Tornacsarnok, 2013. április 18. 26 iskola, 108 versenyző V. korcsoport Fiú hármas (7) 1. Ágotai Olivér,

Részletesebben

Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.)

Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.) 2008/2009-es tanév Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.) Iskolánk tanulói az országos döntőben az alábbi eredményeket érték el. Fliszár Tímea (12.B osztály)

Részletesebben

Eredménylista Sarmaság

Eredménylista Sarmaság Eredménylista Megye: Szilágy Osztály: I. 1. Szász Adrienn-Anikó Kocsis Gabriella Liceul Technologic Sărmășag 146 2. Petkes Patrik Kocsis Melinda,,Ady Endre``Általános iskola Lompért 141 3. Forgács Dominik-Attila

Részletesebben

11 ÓRÁTÓL 11 ÓRA 45 -IG I.EMELET KOLLÉGIUM 1K5-ÖS TEREM

11 ÓRÁTÓL 11 ÓRA 45 -IG I.EMELET KOLLÉGIUM 1K5-ÖS TEREM I.EMELET KOLLÉGIUM 1K5-ÖS TEREM 1. Ágoston György Tamás Herman 2. Ament Réka Érdligeti 3. András-Dóra Zsófia Érdligeti 4. Árkosi Ivett Nádasdy 5. Bagoly Kitti Gárdonyi 6. Balázs Fanni Érdligeti 7. Bálint

Részletesebben

Eredménylista Szilágysomlyó

Eredménylista Szilágysomlyó Megye: Szilágy Osztály: I. 1. Szűcs Annamária Bara Jusztina Báthory István Általános Iskola 152 2. Székely Dóra-Krisztina Bara Jusztina Báthory István Általános Iskola 150 3. Janus Emese Bara Jusztina

Részletesebben

Eredménylista. Megye:_Hargita Körzet: Székelyudvarhely Osztály: 1. Sorsz. Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám

Eredménylista. Megye:_Hargita Körzet: Székelyudvarhely Osztály: 1. Sorsz. Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám Eredménylista Megye:_Hargita Körzet: Székelyudvarhely Osztály: 1. Sorsz. Tanuló neve Felkészítő neve neve Település Pontszám 1. Szász Dávid Bálint Ibolya Bethlen Gábor Általános Székelyudvarhely 150 2.

Részletesebben

TDVT2018 VELENCEBIKE MTB MARATON RT/KT/HT EREDMÉNYEK

TDVT2018 VELENCEBIKE MTB MARATON RT/KT/HT EREDMÉNYEK MTB RÖVID TÁV FÉRFI ABSZOLÚT 1 2877 KOVÁCS Győző VELENCE BIKE TEAM 00:58:50 2 2912 HORVÁTH Áron Mihály Superior MTB Team 01:02:10 3 2855 SZERZŐ Péter 01:02:24 4 2901 MÉHÉSZ Tamás Merida Maraton Team-CST

Részletesebben

Nádorvárosi Népművészeti Egyesület 2018/2019 I. félév programjai

Nádorvárosi Népművészeti Egyesület 2018/2019 I. félév programjai Nádorvárosi Népművészeti Egyesület 2018/2019 I. félév programjai 2018. szeptember 1. A Nádorvárosi Népművészeti Egyesület csatlakozott az Élő Forrás Alapfokú Művészeti Iskolához, aminek központja Devecser.

Részletesebben

Rendező: Moravetz Levente

Rendező: Moravetz Levente Farkas Ferenc - Dékány András: daljáték 2019 emlékév, II. Rákóczi Ferenc erdélyi fejedelem megválasztásának 315. évfordulója tiszteletére. Bemutató: 2019.01.25. 19 óra Nagyszínpad Kevesen tudják, hogy

Részletesebben

Pátyi Terepfutás szeptember 01, vasárnap

Pátyi Terepfutás szeptember 01, vasárnap Pátyi Terepfutás 2013. szeptember 01, vasárnap 400 m 2007-1. 29 Nagy Soma Dániel f 2007-1 1:29 2. 24 Sike Roland András f 2007-2 1:30 3. 88 Laky Péter f 2007-3 1:32 4. 8 Szöllıs Hanka n 2007-1 1:35 5.

Részletesebben

Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei 2014.

Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei Baranya Íjásza sorozat eredményei 2014. M I N I F I Ú Bécs Dávid 47 47 Beréti Levente 44 47 47 138 Bohár Ádám 41 41 Dobor Dávid 41 38 79 Hűber Levente 41 41 Kis Dániel 50 50 50 50 200 Kovács Bálint 50 50 Pandur Ákos 47 47 44 44 182 Szász Dávid

Részletesebben

Várgesztesi Terepfutás május 12, vasárnap

Várgesztesi Terepfutás május 12, vasárnap Várgesztesi Terepfutás 2013. május 12, vasárnap 500 m 1. 7 Vámos András f 2007-1 2:38 2. 6 Ujhelyi Balázs f 2007-2 2:42 3. 3 Takács-Lissai Máté f 2007-3 2:52 4. 2 Kusztván Menyhért f 2007-4 3:18 5. 1 Miksa

Részletesebben

III Erdei futónap eredmények

III Erdei futónap eredmények III Erdei futónap eredmények Legkisebbek 600m (2-6 év) fiú futónaptár.hu 1. Móser Barnabás 2. Hidy Krisztián 3. Tücsök Gergı 4. Boros Barna 5. Soós Donát 6. Kalmár Benjamin 7. Csuka Zsombor 8. Láng Olivér

Részletesebben

27. FutaVác Vác Future 6.4 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

27. FutaVác Vác Future 6.4 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi Gyermek (0-12 év) 1 6073 MAKRAI Bálint 2006 00:26:35 Vác 4:09 min/km +00:00:00 2 6022 BOROS Márton 2005 00:29:42 Verőce 4:38 min/km +00:03:07 3 6137 KOCHÁN Dávid Ferenc 2005 00:30:35 Szokolya 4:46

Részletesebben

A támogatás célja. Almási Zsolt Tankönyvek és taneszköz támogatása 6 000 Ft Budapest

A támogatás célja. Almási Zsolt Tankönyvek és taneszköz támogatása 6 000 Ft Budapest Az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény 15/A (1) bek. értelmében az államháztartás alrendszereiből nyújtott, nem normatív, céljellegű, működési és fejlesztési támogatások kedvezményezettjeinek

Részletesebben

Matematika 6.és 8. évfolyamon verseny eredménye. Tanuló neve Évfolyam Kategória Felkészítı pedagógus neve Iskola neve Helyezés

Matematika 6.és 8. évfolyamon verseny eredménye. Tanuló neve Évfolyam Kategória Felkészítı pedagógus neve Iskola neve Helyezés Várkonyi Zsombor 6 1 Veres Sándor Matematika 6.és 8. évfolyamon verseny eredménye Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvő Virág Levente 6 1 Szeıkéné Tanai Éva Óbudai Harrer Pál 2 1 Lengyel Balázs

Részletesebben

Bonyhád-Bátaszék félmaraton eredmények Absz férfiak: Helyezés Név Idő Orsós Zoltán 01:27: Kovács Krisztián 01:31:52

Bonyhád-Bátaszék félmaraton eredmények Absz férfiak: Helyezés Név Idő Orsós Zoltán 01:27: Kovács Krisztián 01:31:52 Bonyhád-Bátaszék félmaraton eredmények 2014.09.20. Absz férfiak: Helyezés Név 1. 267 Orsós Zoltán 01:27:55 2. 266 Kovács Krisztián 01:31:52 3. 262 Takács Dávid 01:39:00 4. 174 Veréb Dávid 01:40:32 5. 253

Részletesebben

Név. Cseh László úszás I/A. Dombi Rudolf kajak - kenu I/A. Lőrincz Tamás birkózás I/A. Risztov Éva úszás I/A. Sors Tamás (para) úszás I/A

Név. Cseh László úszás I/A. Dombi Rudolf kajak - kenu I/A. Lőrincz Tamás birkózás I/A. Risztov Éva úszás I/A. Sors Tamás (para) úszás I/A Cseh László úszás I/A Dombi Rudolf kajak - kenu I/A Lőrincz Tamás birkózás I/A Risztov Éva úszás I/A Sors Tamás (para) úszás I/A Szabó Gabriella Tímea kajak - kenu I/A Szilágyi Áron vívás I/A Tóth Tamás

Részletesebben

ORFŰMAD TRIATLON FESZTIVÁL 2016 RÖVIDTÁV ÉS KÖZÉPTÁVÚ AMATŐR KUPA

ORFŰMAD TRIATLON FESZTIVÁL 2016 RÖVIDTÁV ÉS KÖZÉPTÁVÚ AMATŐR KUPA Triatlon rövid férfi -29 (7) 1 120 Molnár Máté 90 2:00:24 0:00 2 163 Mészáros Ádám 88 2:05:56 +5:31 3 131 Péter Balázs 91 2:10:18 +9:53 4 105 Kresz Péter Pál 0 2:35:43 +35:18 5 156 Czibolya Csaba 88 2:57:05

Részletesebben

13. Futapest Biatorbágy Crossfutás április 19.

13. Futapest Biatorbágy Crossfutás április 19. 13. Futapest Biatorbágy Crossfutás 2008. április 19. Végeredmény 5,8 KM Gyerek Absz.hely Név Szül.év Rajtszám Idö 1. Kocsondi Lóránt 1997 226 31:50 2. SOLYMOSI DÁNIEL 1995 157 36:59 3. Hernádi Dániel 1997

Részletesebben

"BALUSWIM 20" Jubileumi Úszóverseny jegyzőkönyv

BALUSWIM 20 Jubileumi Úszóverseny jegyzőkönyv "BALUSWIM 20" Jubileumi Úszóverseny jegyzőkönyv 1. SZÁM: 2009-2007 FIÚ ÉS LÁNY PILLANGÓ Murguly Lili 2 0,31,07 1. Rakaczki Zsombor 1 0,42,65 2. 2. SZÁM: 2006-2005 LEÁNY ÉS FIÚ PILLANGÓ 25 méter Solt Maja

Részletesebben

3. Festetics Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Somogyfajsz

3. Festetics Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Somogyfajsz I. forduló eredménye Általános Iskolák 1. Hétszínvirág Általános Iskola Bogdán Zsanett Bogdán Róbert Baranyai Renátó 2. Somogysámson Bernáth Aurél ÁMK Bogdán Erika Bogdán Renáta Horváth Rebeka 3. Festetics

Részletesebben

ÁMK AKT

ÁMK AKT 2011 BABITS KUPA I II Ö ANGOL ÖSSZES ELÉRHETŐ 50 20 70 1 Dénes András Karinthy Frigyes ÁMK. 48 19 67 2 Hegedűs Bernadett Karinthy Frigyes ÁMK. 43 19 62 3 Csonki Daniella Karinthy Frigyes ÁMK. 41 19 60

Részletesebben

Edelrid Boulder Kupa 2013 I. forduló:

Edelrid Boulder Kupa 2013 I. forduló: Edelrid Boulder Kupa 2013 I. forduló: Név Pontszám 1. Kucsera Bálint 2518,246 2. Komjáti Zoltán 2030,746 3. Kovács Gergely 1948,802 4. Barabás Gábor 1534,913 5. Gyenes Balázs 1459,913 6. Kucsera Lenke

Részletesebben

DRÁMA JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ

DRÁMA JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ Dráma középszint 0812 ÉRETTSÉGI VIZSGA 2009. október 27. DRÁMA KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI ÉRETTSÉGI VIZSGA JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ OKTATÁSI ÉS KULTURÁLIS MINISZTÉRIUM I. EGYSZERŰ, RÖVID VÁLASZT IGÉNYLŐ

Részletesebben

Hely. Rajtszám Atléta Sz. év Egyesület Sorrend Eredmény Rekord

Hely. Rajtszám Atléta Sz. év Egyesület Sorrend Eredmény Rekord EREDMÉNYEK Férfi 10 km utcai futás Döntő 13:05 1. nap 1 010 Farkas Dárius Ádám 1991 BEAC 41 30:20 PB 2 019 Juhász Balázs 1996 DSC-SI 10 30:27 PB 3 023 Koszár Zsolt 1986 SYN FIT SZTG 42 30:35 SB 4 026 Kovács

Részletesebben

53. OPTTTT-Budapest Eredmények

53. OPTTTT-Budapest Eredmények A2 (turista) kategória Helyezés Csapat Csapattagok ep.hiba idő hiba elmélet hiba Összesen 1. MTDSC6 Mánik Ágnes; Varga Tibor 50 20 38 108 2. MTDSC 2 Lukács László; Lukácsné Nagy Zsuzsanna; Lukács Henrietta

Részletesebben

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján -

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján - 1. 5-2/2013 Terdik Ferenc Kossuth 2. 1 m3 2. 5-4/2013 Nagy Ferencné Kossuth 17. 1 m3 3. 5-5/2013 Cseh Gyula Kossuth 20. 1 m3 4. 5-6/2013 Lukács György Kossuth 38. 1 m3 5. 5-7/2013 Deák László Kossuth 49/b.

Részletesebben

XI. Fóti-Futi. 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

XI. Fóti-Futi. 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 14 éves és ez alatti 1 5089 SZŐKE-KISS Jácint 2003 00:20:00 Nem Fóton Járok Iskolába 4:00 min/km +00:00:00 2 5091 TAKÁCS Levente Márton 2004 00:21:04 Garay János Általános Iskola, Fót 4:12 min/km

Részletesebben

I. OrfűFitt Pécsi-tó Át-és Körbeúszás eredményei

I. OrfűFitt Pécsi-tó Át-és Körbeúszás eredményei I. OrfűFitt Pécsi-tó Át-és Körbeúszás eredményei 2013. július 27. Helyezettek Átúszás Férfi 1. helyezett: Ifj. Konkoly József idő: 27:23 2. helyezett: Varenke Gergő idő: 32:03 3. helyezett: Rettegi András

Részletesebben

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak J E L Ö L Ő B I Z O T T S Á G A Budapesti Ügyvédi Kamara 2010. évi választás A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak JELÖLŐ LISTÁJA (A tisztségviselők

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály

JELENTKEZÉSI LAP Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály JELENTKEZÉSI LAP Fürkész verseny, körzeti szakasz, 2016-2017 Megye: Bihar Körzet: Nagyszalonta S.sz. A tanuló Felkészítő tanár 5. osztály 1. Fenesi Eszter Vági Eszter Köröstárkányi Általános Iskola Köröstárkány

Részletesebben

Bödõk, Ilona b: 1947 in Csicsó Mad. Nagy, Tibor "Dr" b: 1946 in Mad m: 1976. Nagy, Szabolcs "állatorvos Dr" b: 1976 in Mad

Bödõk, Ilona b: 1947 in Csicsó Mad. Nagy, Tibor Dr b: 1946 in Mad m: 1976. Nagy, Szabolcs állatorvos Dr b: 1976 in Mad Nagy, Vilma b: 1911 in Csicsó d: 2005 in Csicsó anyja Pálffy Vilma Fél Antal d.u. Bödõk, Pál b: 1905 in Csicsó m: 1947 d: 1965 in Csicsó anyja Kollár M.Bödõk Ksz.Tarcsi Géza, Balá gy.k.sz. Beke Károly

Részletesebben

EREDMÉNYLISTA Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály

EREDMÉNYLISTA Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály EREDMÉNYLISTA Fürkész verseny, körzeti szakasz, 2016-2017 Megye: Bihar Körzet: Érmihályfalva 5. osztály S.sz. A tanuló neve Felkészítő tanító neve Az iskola neve Helység 1. Gulácsi Kitty Nagy Éva Zelk

Részletesebben

Országos művészeti tanulmányi versenyek 2014/2015. Alapfokú művészeti Iskolák tanulmányi versenyei 2015. január 30-31.

Országos művészeti tanulmányi versenyek 2014/2015. Alapfokú művészeti Iskolák tanulmányi versenyei 2015. január 30-31. Országos művészeti tanulmányi versenyek 2014/2015. Alapfokú művészeti Iskolák tanulmányi versenyei 2015. január 30-31. V. Országos Társastáncverseny A) Táncospárok kategória I. korcsoport 1. Miskolczi

Részletesebben

I. Szada Terepfutás km Nem szerinti eredmények

I. Szada Terepfutás km Nem szerinti eredmények 1 22064 LE SAUX Yann 1978 Budapest 01:46:16 2 22029 CSOMAI-KÜRTÖSSY Roland 1987 Pécel 01:47:09 3 1015 SZÁSZ Norbert 1978 01:51:30 4 22125 MOLNÁR István Péter 1975 Hatvan 01:55:48 5 1025 VARGA Zoltán 1970

Részletesebben

Rólad szól levelezı verseny I. fordulójának eredménye

Rólad szól levelezı verseny I. fordulójának eredménye Rólad szól levelezı verseny I. fordulójának eredménye Tanuló Iskola Szabó Csenge Napsugár 1 Szabó Beatrix 1 Radler Vivien Fülöp Gabriella Óbudai Harrer Pál 2 Cseh Janka Nagy Árpád Óbudai II. Rákóczi Ferenc

Részletesebben

Szent Márton duatlon fesztivál, Nőtincs Terep, hosszú táv F/N absz. Korcsop. Név Egyesület Nem Korcsop. Idő F1 K F2 OB A30-34 (felnőtt3)

Szent Márton duatlon fesztivál, Nőtincs Terep, hosszú táv F/N absz. Korcsop. Név Egyesület Nem Korcsop. Idő F1 K F2 OB A30-34 (felnőtt3) Szent Márton duatlon fesztivál, Nőtincs Terep, hosszú táv OB A30-34 (felnőtt3) 31 3 1 524 Fliegler Anett Spuri SC Nő A30-34 (felnőtt3) 2:18:33 0:31:05 1:25:54 0:21:33 A40-44 (senior1) 29 2 1 1009 Szőke

Részletesebben

Kedves Hallgatók! Jó tanulást kívánunk: Linda, Gabi, Nóra

Kedves Hallgatók! Jó tanulást kívánunk: Linda, Gabi, Nóra Kedves Hallgatók! Az alábbi táblázatokban találjátok a csoportbeosztást. Kérjük, hogy július 6-án 9 órakor a megadott teremben jelenjetek meg. Aki még nem fizetett tandíjat, kérjük, hogy vagy a teljes

Részletesebben

Márványos Tamburazenekar

Márványos Tamburazenekar Márványos Tamburazenekar MŰSORAINK "Húzzad édes muzsikásom" - Magyar népi hangszerek, hangadó játékszerek bemutatója: Az interaktív előadás során a magyar népzene hangszereit mutatjuk be. Egy műsoron belül

Részletesebben

Győrújbaráti Terepfutás km Terepfutás abszolút eredmények Absz Hely. R.sz. Név Nem Bruttó cél Diff. Tempó

Győrújbaráti Terepfutás km Terepfutás abszolút eredmények Absz Hely. R.sz. Név Nem Bruttó cél Diff. Tempó 1 162 LEDVAI András Férfi 00:27:57 00:00:00 3:59 p/km Férfi 1996-1999 1 Férfi 1 2 128 TAKÁCS Dávid Férfi 00:28:43 00:00:46 4:06 p/km Férfi 1976-1980 1 Férfi 2 3 160 GERLEI Máté Férfi 00:28:47 00:00:50

Részletesebben

Koleszárikné Németh Beáta K115 54:22 2 Turkevi-Nagy Dávid 2000 K102 40:58

Koleszárikné Németh Beáta K115 54:22 2 Turkevi-Nagy Dávid 2000 K102 40:58 10.6 km; 1900-2010; nő 10.6 km; 1900-2010; férfi 1 Radics Anna 1985 K114 49:52 1 Galamb Csaba 1994 K103 40:40 2 1977 K115 54:22 2 Turkevi-Nagy Dávid 2000 K102 40:58 3 Fekete-Péntek Szilvia 1983 K109 54:37

Részletesebben

Hely. Atléta Sz. év Nevező Pálya Eredmény

Hely. Atléta Sz. év Nevező Pálya Eredmény EREDMÉNYEK Férfi 100 méter Időfutam 13:35 1. nap Hely. Atléta Sz. év Nevező Pálya Eredmény 1 Dienes Mátyás 2001 ZALASZÁM-ZAC 5 10.5h 2 Helter Dániel 2004 Keszthely VDSE 3 10.9h 3 Csahóczi Csanád 2002 Keszthely

Részletesebben