Kőszegi Nyugállományúak. sz.pld. Egyesülete 9730 Kőszeg, Kelcz Adelffy u. 2. JEGYZŐKÖNYV

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kőszegi Nyugállományúak. sz.pld. Egyesülete 9730 Kőszeg, Kelcz Adelffy u. 2. JEGYZŐKÖNYV"

Átírás

1 Kőszegi Nyugállományúak. sz.pld. Egyesülete 9730 Kőszeg, Kelcz Adelffy u. 2. JEGYZŐKÖNYV Mely készült február 08-án a kőszegi Jurisics vár Művelődési Központ helyiségében (JUK-ban). Tárgy: beszámoló és tisztújító közgyűlés. Jelen vannak: Hernigl László elnök Kocsis Zsigmond ügyvezető elnök Gelencsér Gábor mb. titkár Dobozi János mb. gazdasági felelős Pataki Ernő kulturális programszervező Meghívott vendégek: Bozsóki Attila mk. alezredes Ferge László őrnagy Dumovits István Herr Josef Fürbass László Attila nyá. alezredes Lasch Béla nyá. alezredes Nagy Károly nyá. hőr. alezredes Ilauszki Tiborné nyá. hőr. őrnagy Tóth Katalin nyá. hőr. szds MH. 12 Arrabona Légvédelmi Rakétaezred Parancsnok helyettese Győr MH. Ny-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság Toborzó és Érdekvédelmi Iroda irodavezetője tb. esperes, plébános Horvátzsidány plébánosa az Ausztriai ÖKB (Osztrák Veterán Szövetség) helyi Wörterbergi elnöke BEOSZ Nyugat-Dunántúli Régió, Régióvezetője Szombathely Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület Elnöke Szombathelyi Határőr Nyugdíjasok Egyesülete Elnöke Szombathelyi Határőr Nyugdíjasok Egyesülete elnök-helyettese Szombathelyi Határőr Nyugdíjasok Egyesülete Kőszegi csoportvezetője Határozatképesség megállapítása a jelenléti ív alapján 29 fő van jelen, a közgyűlés határozatképes. Javaslat a jegyzőkönyvvezető Gelencsér Gábor mb. titkár valamint a jegyzőkönyv hitelesítők Huller Edit és Takács István személyeire.

2 2 A közgyűlés a javaslatot egyhangúlag elfogadta. - A napirendi pontok elfogadása a kiküldött meghívó alapján. A közgyűlés a napirendi pontokat egyhangúlag elfogadta. 1. napirendi pont Beszámoló a Kőszegi Nyugállományúak Egyesülete évben végzett munkáról. Előadó: elnök Tisztelt Tagtársaim! Tisztelt Vendégeink! Hölgyeim és Uraim! Tisztelettel köszöntöm a közgyűlésen megjelent Hölgyeket és Urakat. Köszöntelek benneteket. Ismét egy évet zárunk, és mivel, a négyéves ciklusunk is lejárt, ezt az időszakot is értékeljük. Nem csak értékelünk, hanem a ciklus lejártával új vezetőséget is választunk. Gyakorlatilag nyolc éve alakultunk. ( ) Az elmúlt nyolc év alatt a világ is a körülmények is, és a körülmények hatására egyesületünk is változott. Személyi változások voltak a vezetőségünkben is. Volt, aki belefáradt és kérte a felmentését és sajnos volt, aki itt hagyott bennünket elhunyt. Nevezetesen Réda János nyá. ezredes bajtársunk, az egyesületünk titkára hagyott itt bennünket, az elmúlt évben. Kérem a jelenlévőket, hogy egy perces felállással tisztelegjünk emléke előtt. --- köszönöm évben két főt kellett behívni vezetőség: Dobozi Jánost- gazdasági felelős, Gelencsér Gábort titkári teendők ellátására. Az egyesületünk létszáma is változásokon ment keresztül. Az alakuló létszámunk 33 fő volt re elértünk 54 főt, míg 2012 ben 39-an voltunk. Megalakulásunkkal egy űrt töltöttünk be Kőszegen. Hiszen a fegyveres erők nyugállományú tagjainak és hozzátartozóinak nem volt szervezetük a városban. Bizonyítja ezt az is, hogy 2007-ben az 54 fő kizárólag nyugállományú, nyugállományú hozzátartozó, illetve nyugállományú polgári volt. Viszonylag zárt közösségnek indultunk, de az alapszabályt módosítva nyitottakká váltunk. Gyakorlatilag bárki csatlakozhat hozzánk, aki, -- és itt idézve a módosított alapszabályunk II. fejezet 2. pontjából Valamint mindazok, akik egyetértenek az egyesület célkitűzéseivel és alapszabályával. Széleskörű kapcsolatot építettünk ki, - szinte, a megalakulásunk óta tagjai vagyunk a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének (BEOSZ) ebből adódóan a BEOSZ Ny-Dunántúli régiónak. Kitűnő kapcsolatot alakítottunk ki, a Szombathelyi 11. Toborzó és Érdekvédelmi Irodával, a MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezreddel utaltság alapján Vasi Honvéd Bajtársi Egyesülettel, Kőszegi Polgárőr Egyesülettel (2007) - megújítása folyamatban

3 3 Ausztriai ÖKB (Osztrák Veterán Szövetség) helyi Wörterberg-i szervezetével. (2008.) Szombathelyi Határőr Nyugdíjasok Egyesületével Tagjai vagyunk a Vas megyei és Szombathelyi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetségnek. Kapcsolatot tartunk (ápolunk) a Honvéd Társadalmi és Baráti Kör győri szervezetével is. Jó kapcsolatunk van Kőszeg Város Vezetésével, annak első tisztségviselőjével Huber László Polgármester Úrral, - aki pártoló tagunk is lett az elmúl évben. Baráti kapcsolatot tartunk a Kőszegi Bútorszövetgyári Nyugdíjas Klubbal. Természetesen nyitottak vagyunk a többi, Kőszegen működő nyugdíjas szervezetekkel történő együttműködésre is. Rendezvényeink zavartalan lebonyolításához, nevezetesen a klubnapok helyszínének biztosításához a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház, a vezetőségi üléseink megtartásához a Kőszegi Polgárőrség ad otthont. Ez úton is köszönetünket fejezzük ki a két vezetőnek (Pócza Zoltán igazgató és Méhes Lajos elnök uraknak.) Bár volt rá példa az ősz folyamán, hogy a Strucc szálloda teraszán tartottuk meg a vezetőségi ülésünket, illetve az utóbbi időben magánlakáson tartjuk (Köszönet Gelencsér Gábor vezetőség tagunknak) És most részletesebben a év munkájáról. Megvalósított programjainkat, tevékenységünket igyekeztünk az alapszabályunkban rögzítetteknek megfelelően végeztük. Kezdjük a legkiemelkedőbbel: Egyesületünk folyamatosan részt vesz a város által szervezett rendezvényeken, programokon. - Nemzeti ünnepeinken, (márc. 15, aug. 20, okt. 6, okt. 23.) - Hősök Napja megemlékezésen, az OSTROMNAPOK rendezvényen, illetve annak záró ünnepén aug. 31-én. Rendszeres résztvevői vagyunk a MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred Győr, valamint a Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület által szervezett Szt. Borbála (tüzérek védőszentje) tiszteletére rendezett megemlékezéseken, Horvárzsidányban, Júl. és dec. Nov. hónapban közösen emlékeztünk meg a világháborúban elesett hősökről az osztrák (Wörterbergi bajtársakkal) az Irottkő-nél felállított I. II. vh. emlékműnél. Részt veszünk a testvér egyesületek által ( Hőr, ill. a VHBE. által szervezett rendezvényeken, Rendszeresen részt veszünk a Szh. Székesegyházban celebrált istentiszteleten a Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület szervezésében a békében fegyveres szolgálatteljesítés közben, és nyugállományban elhunyt bajtársak és közvetlen hozzátartozók emlékére celebrált misén. Évenkénti bajtársi találkozót tartunk a Wörtebergi bajtársakkal (aug. 31.) Elhunyt bajtársainkról emlékezünk meg, évente a haláluk évfordulóján.

4 4 A kiemelt programokon kívül sikerrel rendeztük meg az elmúlt évben, A Nő tagjaink köszöntését (márc. 9-én.) Sikeres kirándulásokat szerveztünk: május 19-én Kőszeg - Myra Félle vízesés - Fraknó-i vár Sopron-Muck-i őrs, Fertőrákos /Páneorópai picknik/ útvonalon. június 23-án az Őrségben (Apátistvánfalva-Őriszentpéter-Felsőcsatár) útvonalon szerveztünk kirándulást. okt. 17-én az Országház, Szt. István Bazilika, Operaház megtekintésére volt lehetőség illetve dec. 8-án a Tropikárium megtekintésére is lehetőség volt. Szh. VHBE. MÁV-Start és természetesen az ó-év búcsúztató sem maradt el, dec. 13-án Köszöntöttük a jubileumi születésnapjukat ünneplőket, nevezetesen: Piskor Józsefné (Erzsikét), Stampf Ferencné (Marikát), Varga Zoltánnét (Tecát), Csamári Zoltánt, Mailach Gáspár, Fábián László, Ódor Imre, Hernigl László Kiss Zoltán, Kerekes Zoltán, Schrantz János születési évfordulójuk alkalmából. Itt és most kell kellemes kötelességemnek eleget tennem, Tisztelettel köszöntöm: Kalmár Csaba nyá. zls Úr tagtársunkat, aki jan. 27-én töltötte be 50. életévét. Kocsis Zsigmondné (Vera) Úrhölgy tagtársunkat, aki február 4-én töltötte be 65. életévét, Tánczos Vilmos Úr tagtársunkat aki febr. 10-én ünnepli 55. éves évfordulóját, Magam és az egyesület nevében kívánok Nekik, nagyon jó egészséget, boldogságot és nagyon sok születésnapot. Elismerések tekintetében: 1 fő - Czuczi József nyá. ftzls. Aranykor bronz emlékérem ben, 1 fő - Varga Jánosné (Panni néni) HM Emlékplakett elismerésben részesült. Mint nézők szívesen veszünk részt a város által szervezett többi rendezvényeke is, mint a Farsangfarka, Szőlőjövések Könyve, Ostromnapok, Kőszegi szüret, Várszínház előadásainak megtekintése, illetve az Orsolya napi vásár rendezvényeken, hogy csak a nagyobbakat említsem. Egyesületünk tagjai sokféle városi programban vesznek részt egyénileg, illetve szervezetileg.

5 5 Úgy mint: - Képviseltetjük magunkat az Önkormányzat idősügyi Tanácsában (Hernigl László) - Borbarátnők Egyesületében (2 fő hölgy vesz részt, Varga Zné.- Kővári Antalné), - Borbarátok Egyesületében (2 fő Pataki E., Hernigl L.), - Kőszegi polgárőrség munkájában (1 fő Pataki Ernő vesz részt,) valamint - DARABONTOK hagyományőrző egyesületbe 1 fő (Hernigl László) illetve az - Ostromnapok rendezvényen fő vesz részt. - Tekecsapat tagjainak sorában (Kocsis Zs.) Egyesületünk létszáma 42 fő - ről 39 főre csökkent. Életkora: 56,5 év. 22 fő 57 év alatti. A hölgyek létszáma: 15 fő, míg a férfiak 23 fő-vel vannak. Mint kitűnik a létszámunk több, mint egynegyede hölgy. Mint minden évben, most is dicsérni tudom őket. Aktivitásban, lelkesedésben, kitartásban, szervezésben többszörösen felülmúlják az erősebbik nemet. Munkájuk pótolhatatlan. Ez alkalomból is köszönöm munkájukat. Kívánok nekik erőt, egészséget és boldogságban eltöltött hosszú éveket. Kérjük tőlük, hogy továbbra is támogassák munkánkat. Értesítés: Újra működik az átalakított honlapunk. Nagyon tetszetős, könnyen kezelhető honlapot sikerült üzembe állítani. Kezelője: Czuczi József tagtársunk lett. Honlap: // info@konye.hu Itt hívom fel a tisztelt tagjaink figyelmét, hogy a postaköltség csökkentése érdekében, szíveskedjenek többször rátekinteni honlapunkra. Sőt ha valakinek kérdése, javaslata vagy egyéb segítségre van szüksége, kérem, használja a honlapot. Mint az előbb említettem, a posta költség csökkentése, vagy a gyors és pontos értesítés érdekében a honlapot illetve az elektronikus levelezést szeretnénk előtérbe helyezni. Természetesen aki nem rendelkezi ilyen eszközzel, annak továbbra is levélben vagy telefonon adun k tájékoztatót. És itt még egy kérés: Kérlek benneteket, hogy pontosítsátok az címeteket. Pénzügyi, anyagi helyzetünkről, röviden: Egyesületünk gyakorlatilag szinte csak a tagok által befizetett tagdíjból gazdálkodik évben - NCA pályázaton nyertünk nem nyertünk pénzt ra nem is pályáztunk!!! - 1 %-os felajánlásból Ft-ot kaptunk. Köszönjük mindazoknak akik, felajánlották az 1% -kat Ezúton is kérem a tisztelt tagjainkat, hogy aki teheti, vigyen magával nyomtatványt és ajánlja fel az 1 %-át egyesületünk részére. - BEOSZ támogatást Ft-ot kaptunk. Bajtársi találkozóra össz.: Ft De mid erről részletesen a gazdasági felelős, Dobozi János fog tájékoztatni. Tisztelt tagtársak! Kedves Vendégeink!

6 6 Eredményeink ellenére, voltak hiányosságaink is, amiken az elmúlt időszakban sem tudtunk továbblépni. Mire gondolok: évben (4 tagunk) hagyta el az egyesületünket. /Lázár Gábor, Szommer Zsolt, Prácser Lajos, és egy fő elhunyt: Réda János/. Így nem, hogy nem tudtuk a taglétszámunkat növelni, hanem még csökkent is. Több meghirdetett program maradt el. Így, egy bortúra, illetve a teke bajnokság. Amiben még nem sikerült előre lépni. Gyakorlatilag tagságunk %-át tudjuk csak bevonni programjainkba. Még mindig gondot okoz a kommunikáció, kapcsolattartás. Ebből adódóan több tagtársat kell bevonni a közös munkába. A kommunikáción javíthat az új honlap. Negyedévenként tartunk klubnapokat, de több esetben el kell, hogy halasszuk, érdektelenség miatt. Sokszor még ez is soknak bizonyul.! Ezen is javítanunk kell a következőkben. Meggyőződésem, tapasztalva a gazdasági nehézségeket- hogy akkor tudunk jobb, hatékonyabb, sikeresebb, változatosabb programokat felkínálni tagjainknak, ha még szorosabb kapcsolatot építünk ki a BEOSZ, nyugállományú (honvédség, határőrség) szervezete és a helyi nyugdíjas szervezetekkel. Gyakorlatilag már most is élünk ezzel a lehetőséggel, de még mindig van mit javítani ezen a téren. Rajtunk nem múlik. Éljünk vele. Kérem a tisztelt tagtársaimat, hogy az elhangzott beszámolót egészítsétek ki, mondjátok el véleményeteket, kritikátokat, javaslataitokat, hisz ezeket beépítve javíthatjuk programunkat, munkastílusunkat. Javaslat vagy kritika mindenképpen hasznunkra válik. Mindenkinek köszönöm a segítséget, mert nélkületek nem lennénk itt, és nem lehetett volna ennyi eredményéről beszámolni. Kívánok mindenkinek erőt, egészséget, derűs hangulatot, az új vezetőségnek mindezeken felül sok munkát és lelkes, segítőkész, önzetlen tagságot. Köszönöm, hogy meghallgattatok. 2. napirendi pont Beszámoló az Egyesület évi gazdálkodásáról. Előadó: mb. gazdasági felelős - mb. gazdasági felelős beszámolója mellékelve:

7 7 3. napirendi pont Ellenőrző Bizottság beszámolója. Előadó: mb. ellenőrző bizottság elnöke - Ellenőrző bizottság beszámolója mellékelve: 1. napirendi pontot a közgyűlés elfogadta. 1/ napirendi pontot a közgyűlés elfogadta. 2/ napirendi pontot a közgyűlés elfogadta. 3/ napirendi pont évi munkaterv, rendezvények előterjesztése. Előadó: programszervező Munka és programterv, a kiadott füzet alapján, mellékelve. 5. napirendi pont évi költségvetés előterjesztése. Előadó: mb. gazdasági felelős - Tervezett bevételek és kiadások évre mellékelve: 4. napirendi pontot a közgyűlés elfogadta. 4/ napirendi pontot a közgyűlés elfogadta. 5/ napirendi pont Egyesületünk címének megváltoztatása Egyesületünk új címe: 9730 Kőszeg, Kelcz Adelffy u napirendi pontot a közgyűlés elfogadta. 6/ napirendi pont Alapszabály módosítás. Előadó: levezető elnök A kiegészített, módosított pontok teljes szövegében az alábbiak: III. FEJEZET Az Egyesület szervei és működési rendje 3./ A közgyűlés:

8 8 e./ Ha az egyébként szabályszerűen összehívott Közgyűlés a megjelent tagoknak az előírtnál alacsonyabb száma miatt határozatképtelen, azt a vezetőség későbbi időpontra hívja össze, a megismételt Közgyűlés időpontja az eredeti Közgyűlés napjára is eshet, az időpontot az eredeti közgyűlés meghívójában is meg kell jelölni ugyanazon napirendi pontokkal, amely már a megjelent tagok számára tekintet nélkül határozatképes. Erre a tagság figyelmét is fel kell hívni. g./ A közgyűlést írásban vagy elektronikus úton -ben, Egyesületi honlapon a napirend megjelölésével úgy kell összehívni, hogy minden egyesületi tag arról az ülést 10 nappal megelőzően tudomást szerezhessen; j./ A közgyűlés határozatait az állandó funkciót ellátók választását is beleértve nyílt szavazással, egyszerű szótöbbséggel hozza; A 7. napirendi pont mely az alapszabály kiegészítése és módosítása, az alapszabály értelmében minősített többség a jelenlévők 2/3-a kell az elfogadáshoz. 7. napirendi pontot a közgyűlés egyhangúlag elfogadta. 7/ napirendi pont Szervezeti és Működési Szabályzat előterjesztése, elfogadása A kidolgozott Szervezeti és Működési Szabályzatot a vezetőség, a közgyűlés elé terjesztését és elfogadását javasolta. A Szervezeti és Működési Szabályzat teljes egészében ismertetésre került. Jegyzőkönyvhöz mellékelve: 8. napirendi pontot a közgyűlés egyhangúlag elfogadta. 8/ napirendi pont Tisztújító, vezetőségválasztás A jelen alapszabály III./3./j. pontja értelmében az állandó funkciót ellátók megválasztása titkos szavazással történik évi beszámoló közgyűlésen az alapszabály előírásának megfelelően felállításra került az ideiglenes jelölőbizottság. Javaslatot teszek, hogy a titkos szavazást követően a jelölőbizottság alakuljon át szavazatszámláló bizottsággá.

9 9 A közgyűlés a javaslatot elfogadta. Az álladó funkciókra tett személyi javaslatok, megválasztásuk. Előadó: mb. jelölőbizottság elnöke mb. jelölőbizottság elnöke személyi javaslatot tett a funkciókra: Egyesületi elnöknek jelölt Ügyvezető elnöknek jelölt Titkárnak jelölt Gazdasági felelősnek jelölt Kulturális programszervezőnek jelölt Ellenőrző Bizottság elnöknek jelölt Jelölőbizottság elnöknek jelölt : Hernigl László : Kocsis Zsigmond : Gelencsér Gábor : Dobozi János : Pataki Ernő : Temesvári Tibor : Czuczi József A szavazólapok kiosztása, megtörtént. A szavazatszámláló bizottság megállapítása: a szavazás érvényes volt. Határozathozatal: titkos szavazással a leadott és érvényes szavazólap alapján, Egyesület elnökének : Hernigl Lászlót Egyesület ügyvetető elnökének : Kocsis Zsigmondot Egyesület titkárának : Gelencsér Gábort Egyesület gazdasági felelősének : Dobozi Jánost Egyesület kulturális programszervezőjének : Pataki Ernőt Egyesület ell. biz. elnökének Egyesület jelölő biz. elnökének : Temesvári Tibort : Czuczi Józsefet a közgyűlés megválasztotta. 9/ napirendi pont Hozzászólások, javaslatok, egyebek. - László Attila nyá. alezredes Megköszönte az elmúlt négy éves tevékenységet az együttműködésben. További jó munkát a BEOSz-on belül. Színházlátogatásokra kérte a tagokat.

10 10 - Bozsóki Attila mk. alezredes MH. 12 Arrabona Légvédelmi Rakétaezred nyílt napjaira hívta fel a figyelmet én és án, utazás Győrig vonattal, a beszállítás az ezred buszával oldható meg. - Hajdú János egészségügyi előadást ajánlott. - Hernigl László elnök: Viszontválaszok az felszólalásokhoz: A régi, új vezetőség nevében megköszönte a bizalmat. További jó kapcsolatokat kívánt az egyesületekkel. Elnök megköszönte a részvételt. Kőszeg, február 08. Hernigl László elnök Gelencsér Gábor Titkár jegyzőkönyvvezető jegyzőkönyv hitelesítő jegyzőkönyv hitelesítő

Kőszegi Nyugállományúak. sz.pld. Egyesülete 9730 Kőszeg, Kelcz-Adelffy u. 2. JEGYZŐKÖNYV. Mely készült 2014. február 14 én a Kőszeg, vár - KIKÖTŐ

Kőszegi Nyugállományúak. sz.pld. Egyesülete 9730 Kőszeg, Kelcz-Adelffy u. 2. JEGYZŐKÖNYV. Mely készült 2014. február 14 én a Kőszeg, vár - KIKÖTŐ Kőszegi Nyugállományúak. sz.pld. Egyesülete 9730 Kőszeg, Kelcz-Adelffy u. 2. JEGYZŐKÖNYV Mely készült 2014. február 14 én a Kőszeg, vár - KIKÖTŐ Tárgy: Beszámoló közgyűlést Jelen vannak: Hernigl László

Részletesebben

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318 Jegyzőkönyv kivonat a Magyar Naturisták Egyesületének rendes közgyűlésén hozott határozatairól Időpont: 2016. április 16. 10 óra Helyszín: Délegyháza Művelődési Ház, Délegyháza, Szabadság tér 1. Jelen

Részletesebben

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13.

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. JEGYZŐKÖNYV KIVONAT Közgyűlés helye: SE- I. sz. Sebészeti Klinika Előadóterme 1082 Budapest, Üllő út 78/a., 2. emelet

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 A szervezet neve: Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesülete Jegyzőkönyv Helye:

Részletesebben

VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT

VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT 1. számú melléklet az SZMSZ-hez NYUGÁLLOMÁNYÚ LÉGVÉDELMI TÜZÉREK BAJTÁRSI EGYESÜLETE VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT NAGYOROSZI 2012. 1. BEVEZETŐ (1) Az Egyesületi választásokat a Választási Szabályzata mellett

Részletesebben

A 101. TÜZÉREZRED ÉS DANDÁR BARÁTI KÖR ALAPSZABÁLYA

A 101. TÜZÉREZRED ÉS DANDÁR BARÁTI KÖR ALAPSZABÁLYA A 101. TÜZÉREZRED ÉS DANDÁR BARÁTI KÖR ALAPSZABÁLYA I. A társadalmi szervezet neve: 101. TÜZÉREZRED ÉS DANDÁR BARÁTI KÖRE A társadalmi szervezet székhelye: Magyar Honvédség Baranya Megyei Hadkiegészítő

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. március 27-én Mezőkövesden, az Ipartestületek

Részletesebben

HONVÉD ZRÍNYI SPORTEGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

HONVÉD ZRÍNYI SPORTEGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT 1 HONVÉD ZRÍNYI SPORTEGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT 2 A HONVÉD ZRÍNYI SPORTEGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A szabályzat célja a Honvéd Zrínyi Sportegyesület (a továbbiakban: Egyesület)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5.

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jegyzőkönyv A MAGISZ 2014. március 28.-i közgyűléséről Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jelen vannak: 2 jelenléti ív. (mellékelve) 18 szavazásra jogosult

Részletesebben

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA (Az Ügyrend 2. melléklete) 2016. A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSA Az alapszabály és az ügyrend rendelkezései:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén

Jegyzőkönyv. amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén Jegyzőkönyv amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén A küldöttközgyűlés helye: OTP Bank Nyrt. Budapesti Régió (Budapest V., Semmelweis u.

Részletesebben

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata SzMSz 3. sz. melléklete Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata Érvényes: 2012. május 24-től visszavonásig 1 Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége tisztújító/választó közgyűlés

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7.

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7. Közgyűlési jegyzőkönyv Készült 2010. december 05-én 8,30 órakor a TKTE határozatképtelenség miatt megismételt - közgyűléséről A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt.

Részletesebben

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót.

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót. TAGGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV felvéve a Magyar Dragon Szövetség Taggyűlésén, 2014. március 11-én, a Virányos Klinikán (Budapest, XII. ker., Virányos út 23/d.) Taggyűlés kezdete 19.10 óra. Jelen vannak: Tagok:

Részletesebben

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/1. Jegyzőkönyv

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/1. Jegyzőkönyv 2008/1. Jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete Közgyűlésén 2008. február 23-án az Érdligeti Közösségi Házban, Érd, Fürdő u.1. A 9:30 órára meghirdetett kezdési időpontban nem jelent

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Magyar Mozgás- és Táncterápiás Közhasznú Egyesület (továbbiakban: Egyesület, székhely: 1112 Budapest, Zólyomi út 34/b-36.) 2017. február 14. napján 18.15 órakor tartott megismételt

Részletesebben

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA (Az Ügyrend 2. melléklete) 2012. A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSA Az alapszabály és az ügyrend rendelkezései:

Részletesebben

1/4. 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv

1/4. 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. Levélcím: 2031 Érd, Pf.204 1/4 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete Közgyűlésén 2011. április

Részletesebben

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/2. Jegyzőkönyv

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/2. Jegyzőkönyv 2008/2. Jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete 2008/2. Közgyűlésén 2008. június 9-én Helyszín: Érd, Kutyavári u. 11. A 17:30 órára meghirdetett kezdési időpontban nem jelent meg

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza I. Köszöntő

Jegyzőkönyv. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza I. Köszöntő Jegyzőkönyv Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza 2013. 02. 06. Lovassport Szövetség Hotel Pagony Konferencia Terem Tisztújító Közgyűlése Jelen vannak az elnökség részéről: Bubán Zsolt szakmai alelnök

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv 1 Közgyűlési jegyzőkönyv Amely készült a Balatonvin Borlovagrend Balatonfüred-Csopak Egyesület (8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12 hrsz.) a Koczor Pincészetben, 2016.05.08-án d.u. 15:00 órakor kezdődő

Részletesebben

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről Helye: Az MSZP Miskolci székhelye 3530 Miskolc Corvin út 9 Ideje: 2016. április 23. / szombat / 9,00 óra dr. Kovács

Részletesebben

Jegyzőkönyv A HTBK Székesfehérvári Szervezete Közgyűléséről.

Jegyzőkönyv A HTBK Székesfehérvári Szervezete Közgyűléséről. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete -Közhasznú társadalmi szervezet- 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, www.htbkszfvar.hu, email: htbk.szfvar@regiment.hu

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc

JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. május 23-án (péntek) a jászfényszarui Városháza Dísztermében 17 óra

Részletesebben

A KŐSZEGI NYUGÁLLOMÁNYÚAK EGYESÜLETE SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

A KŐSZEGI NYUGÁLLOMÁNYÚAK EGYESÜLETE SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A KŐSZEGI NYUGÁLLOMÁNYÚAK EGYESÜLETE SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 2013. január 17. 2 I. ÁLTALÁNOS RÉSZ Az Egyesület neve: Kőszegi Nyugállományúak Egyesülete Egyesület székhelye: 9730 Kőszeg, Kelcz

Részletesebben

Közgyűlési JEGYZÓKÖNYV

Közgyűlési JEGYZÓKÖNYV Közgyűlési JEGYZÓKÖNYV Tárgy: A Bányagépészet a Műszaki Fejlődésért Alapítvány 2012 évi Közgyűlése Készült: Balatongyörök, 2012.szeptember 27. Ács József: Közgyűlés megnyitása; Jelenlévők köszöntése; A

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén M a g y a r K ö n y v t á r o s o k E g y e s ü l e t e P e s t M e g y e i S z e r v e z e t e 2 0 0 0 S z e n t e n d r e, P á t r i á r k a u t c a 7. w w w. p e m e k s z. h u Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 17/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. október 30-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 72-73. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 72/2014.(X.30.)

Részletesebben

JEGYZÖKÖNYV. A Közgyülés egyhangúlag elfogadja a javasolt személyeket.

JEGYZÖKÖNYV. A Közgyülés egyhangúlag elfogadja a javasolt személyeket. JEGYZÖKÖNYV A Balatonkenesei Horgászegyesület Közgyülése a kiküldött meghívónak megfelelöen 2014. március 1-én 9:00 órakor elkezdödött. Helye: Balatonkenese, Faluház A levezetö elnök, Mészöly Sándor felterjeszti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően.

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően. Jegyzőkönyv Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 27-én Szegvári Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében tartott ALAKULÓ ÜLÉSÉRŐL. Jelen vannak:

Részletesebben

ALAPSZABÁLY. I. fejezet Általános rendelkezések

ALAPSZABÁLY. I. fejezet Általános rendelkezések ALAPSZABÁLY I. fejezet Általános rendelkezések 1. Az egyesület neve: Veszprémi Múzeumegylet 2. Az egyesület székhelye: 8200 Veszprém, Erzsébet sétány 1. 3. Az egyesület működési területe: Veszprém megye.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről Jegyzőkönyv A MAGISZ 2017. március 24.-i ismételt- közgyűléséről Az Egyesület adatai: Neve: Magyar Agrárinformatikai Szövetség (MAGISZ) Székhelye: 4032 Debrecen, Böszörményi út. 138. Adószáma: 18234873-1-09

Részletesebben

Válasz a Felügyelő Bizottság felé írt kérelemre

Válasz a Felügyelő Bizottság felé írt kérelemre Válasz a Felügyelő Bizottság felé írt kérelemre Pásztory Gábor által a Felügyelő Bizottság részére küldött kérelmet 2011.június 2-án megkaptuk. A kérelem pontjaiban foglaltakat Felügyelő Bizottság hatáskörébe

Részletesebben

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről Ikt.szám: 946-1/2014 JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 16 30 órai kezdettel tartott alakuló üléséről A testületi ülésen meghozott száma, tárgya: HATÁROZAT

Részletesebben

FŰZFŐI IPARTELEP KLUB ALAPSZABÁLYA

FŰZFŐI IPARTELEP KLUB ALAPSZABÁLYA FŰZFŐI IPARTELEP KLUB ALAPSZABÁLYA 2 I. Általános rendelkezések (1) A Klub, Klub neve: Fűzfői Ipartelep Klub (a továbbiakban: Klub). (2) A Klub székhelye: Balatonfűzfő, Munkás tér 2. (3) A Klub önkormányzati

Részletesebben

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés 2006. év eredményei 2007. év tervei 2007. február 03. Létszám Tájfutó Szakosztály Tömegsport Szakosztály Íjász Szakosztály 29 fő 22 fő 8 fő Kispályás Labdarúgó Szakosztály

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2009. január 29-én 17.00 órakor a Magyar Gószövetség közgyűlésén. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Dienes Péter köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy a Közgyűlés

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 37/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. november 30. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2016.08.23., kedd 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2016. Jegyzőkönyv Makár Richárd: Köszöntöm a megismételt

Részletesebben

L.T.SZ Közgyűlés. Jegyzőkönyv. Készült a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége évi rendes közgyűlésén

L.T.SZ Közgyűlés. Jegyzőkönyv. Készült a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége évi rendes közgyűlésén L.T.SZ Közgyűlés Jegyzőkönyv Készült a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége évi rendes közgyűlésén Helyszín: 2015. április 09. 2481 Velence, Kiss köz 6. Hotel Juventus konferenciahelyiségében.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A MAGYARORSZÁGI AMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV, 2015. MÁJUS 29. 1. OLDAL

JEGYZŐKÖNYV A MAGYARORSZÁGI AMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV, 2015. MÁJUS 29. 1. OLDAL 1. OLDAL JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyarországi Amerikai Staffordshire Terrier Egyesület (továbbiakban, de nem kizárólagosan: Egyesület) rendkívüli Közgyűlésén, Dunavarsányban, a Gyóni Géza utca 5 szám alatt.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Magyar Geocaching 2011. október 1-én tartott közgyűléséről. Jelen jegyzőkönyv 2 darab mellékletet tartalmaz: 1. melléklet: a közgyűlés hivatalos meghívója 2. melléklet: jelenléti

Részletesebben

A PULSZKY TÁRSASÁG MAGYAR MÚZEUMI EGYESÜLET ÜGYRENDJE

A PULSZKY TÁRSASÁG MAGYAR MÚZEUMI EGYESÜLET ÜGYRENDJE A PULSZKY TÁRSASÁG MAGYAR MÚZEUMI EGYESÜLET ÜGYRENDJE A Pulszky Társaság Magyar Múzeumi Egyesület (Pulszky Társaság) Alapszabályával összhangban a Választmány a Pulszky Társaság ügyeinek intézésére ügyrendet

Részletesebben

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete JEGYZŐKÖNYV Másolat Bekecs község Önkormányzati Képviselőtestületének 2006. október 6-án megtartott ünnepélyes alakuló üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának

Részletesebben

Rákoscsaba-Újtelepért Egyesület 1172 Budapest, Diadal u. 43-49. Jegyzőkönyv megismételt rendkívüli közgyűlésről

Rákoscsaba-Újtelepért Egyesület 1172 Budapest, Diadal u. 43-49. Jegyzőkönyv megismételt rendkívüli közgyűlésről Rákoscsaba-Újtelepért Egyesület 1172 Budapest, Diadal u. 43-49. Jegyzőkönyv megismételt rendkívüli közgyűlésről Felvéve: az egyesület székhelyén (1172 Bp. Diadal u. 43-49.) Közgyűlés időpontja: 2015. február

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 09-én, Mezőkövesden, az

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2015.07.28., kedd 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2015. Jegyzőkönyv Boronkai József: Köszöntöm a megismételt

Részletesebben

Készült Sásd Város Német Nemzetiségi Önkormányzati Képviselőtestületének 2014. október 21. napján tartott alakuló üléséről.

Készült Sásd Város Német Nemzetiségi Önkormányzati Képviselőtestületének 2014. október 21. napján tartott alakuló üléséről. 1 Jegyzőkönyv Készült Sásd Város Német Nemzetiségi Önkormányzati Képviselőtestületének 2014. október 21. napján tartott alakuló üléséről. Ülés helye: Jelen vannak: Városháza Tanácskozóterme Sásd, Dózsa

Részletesebben

MUNKATERV. a 2012-es évre

MUNKATERV. a 2012-es évre 1 BÉKEFENNTARTÓK BAJTÁRSI KÖZHASZNÚ EGYESÜLETE MUNKATERV a 2012-es évre A tevékenység fő irányelvei: 1. Részvétel a békefenntartással és a katonai ellenőrzés hagyományainak ápolásában. A területi kapcsolatok

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 12 szavazásra jogosult egyesületi tag és 1 vendég

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 12 szavazásra jogosult egyesületi tag és 1 vendég JEGYZŐKÖNYV amely készült 2011. szeptember 25. 11 óra 36 perces kezdetel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt közgyűlésén, a 2083 Solymár, Orgona utca 9. szám alat. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv

Részletesebben

TISZTA LAP. Hódmezővásárhelyért Polgári Egyesület ALAPSZABÁLY. ( a módosítással egységes szerkezetben ) Általános rendelkezések.

TISZTA LAP. Hódmezővásárhelyért Polgári Egyesület ALAPSZABÁLY. ( a módosítással egységes szerkezetben ) Általános rendelkezések. TISZTA LAP Hódmezővásárhelyért Polgári Egyesület ALAPSZABÁLY ( a módosítással egységes szerkezetben ) I. Általános rendelkezések. 1. (1) Az Egyesület neve: Tiszta lap Hódmezővásárhelyért Polgári Egyesület

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. április 15-én 18.30 órakor a Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlésén a Zirc és Környéke Ipartestület székházában a Zirc, Vak B. u. 1. szám alatt. Jelen vannak: jelenléti ív

Részletesebben

A Lövő Ifjúsági Klub. Szervezeti és Működési Szabályzata. 2014. November 01-től érvényes

A Lövő Ifjúsági Klub. Szervezeti és Működési Szabályzata. 2014. November 01-től érvényes A Lövő Ifjúsági Klub Szervezeti és Működési Szabályzata 2014. November 01-től érvényes 1 A Lövő Ifjúsági Klub Szervezeti és Működési Szabályzata 1. I. Általános rész a.) Az Ifjúsági Klub, az Alapszabály

Részletesebben

AZ ETYEKI POLGÁRŐRSÉG BŰNMEGELŐZÉSI ÉS VAGYONVÉDELMI EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA

AZ ETYEKI POLGÁRŐRSÉG BŰNMEGELŐZÉSI ÉS VAGYONVÉDELMI EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA AZ ETYEKI POLGÁRŐRSÉG BŰNMEGELŐZÉSI ÉS VAGYONVÉDELMI EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA I. Általános rendelkezések 1. A szervezet neve Etyeki Polgárőrség Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Egyesület. 2. A szervezet székhelye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének május 27-én órától megtartott Közgyűléséről

JEGYZŐKÖNYV a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének május 27-én órától megtartott Közgyűléséről JEGYZŐKÖNYV a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének 2014. május 27-én 10.55 órától megtartott Közgyűléséről PROGRAM: Elnöki megnyitó VALENTA LÁSZLÓ, a GTTSZ elnöke Tisztelt Közgyűlés! Kedves

Részletesebben

HONVÉD NYUGDÍJAS KLUB SZABADSZÁLLÁS VEZETŐSÉG SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

HONVÉD NYUGDÍJAS KLUB SZABADSZÁLLÁS VEZETŐSÉG SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA HONVÉD NYUGDÍJAS KLUB SZABADSZÁLLÁS VEZETŐSÉG SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A Honvéd Nyugdíjas Klub (továbbiakban: Klub) vezetősége a 2006. május 09-én tartott ülésén a Klub Alapszabály-a 11. (4)

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62.

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62. 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8295 Taliándörögd, Kossuth u. 39. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 32. 8308 Sáska, Rákóczi u. 4. Szám: 46-6/2017.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.)

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint Tárgy: a Magyar Vízkútfúrók

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2012. február 27-én megtartott közgyűléséről Közgyűlés helye: Szeged, Osztrovszky u. 6. Időpontja: 2012. február 27.16.30. óra Taglétszám: 80 fő Megjelentek száma:

Részletesebben

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Közgyűlés helye: Budapest, XI. Műegyetem rakpart 3. K.240 BME Épültszerkezettani Tanszék konzultációs terme ideje: 2016. május 11. 16.00 A közgyűlés kezdő időpontjában a szavazati

Részletesebben

d) az elnök által esetenként tanácskozási joggal meghívott személyek, e) meghívóval rendelkező további személyek. 05. Az országos küldöttgyűlés

d) az elnök által esetenként tanácskozási joggal meghívott személyek, e) meghívóval rendelkező további személyek. 05. Az országos küldöttgyűlés KÜLDÖTTGYŰLÉS A NAK küldöttgyűlés döntései előkészítésének rendje, a közreműködés (véleményezés) módja, eljárási szabályai, a testületi szerv üléseinek helye, ideje, továbbá nyilvánossága, döntései, ülésének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 9 szavazásra jogosult egyesületi tag és négy vendég.

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 9 szavazásra jogosult egyesületi tag és négy vendég. JEGYZŐKÖNYV amely készült 2012. május 26. 10 óra 00 perces kezdetel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt közgyűlésén, az 1039 Budapest, Piroska utca 2. szám alat. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv

Részletesebben

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről.

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Készült a kerecsenyi Képviselő-testület 2010. október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége Kerecseny, Deák F. u. 52. Jelen vannak: polgármester, Bonyai József,

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2014. Jegyzőkönyv. Nyílt szavazás. Tartózkodás és nem szavazat nélkül egyhangúlag elfogadva.

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2014. Jegyzőkönyv. Nyílt szavazás. Tartózkodás és nem szavazat nélkül egyhangúlag elfogadva. Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2014.10.30., szerda 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2014. Jegyzőkönyv Boronkai József: Köszöntöm az

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 18 szavazásra jogosult egyesületi tag és két vendég.

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 18 szavazásra jogosult egyesületi tag és két vendég. JEGYZŐKÖNYV amely készült 2012. december 1. 10 óra 20 perces kezdettel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt tisztújító közgyűlésén, az 1056 Budapest, Molnár utca 5. szám alatt. Jelen vannak:

Részletesebben

Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 22-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről.

Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 22-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről. Szám: 1/1337-2/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. október 22-én 17.00 órai kezdettel tartott alakuló üléséről. Jelen vannak: Ambrus Tibor polgármester, Balogh

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. november 17-én, 16.00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A./ Képviselő-testület tagjai részéről: Szabó László Békefi Edina Rolkó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 10 szavazásra jogosult egyesületi tag és 1 vendég

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 10 szavazásra jogosult egyesületi tag és 1 vendég JEGYZŐKÖNYV amely készült 2011. június 25. 10 óra 30 perces kezdettel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt közgyűlésén, a 1035 Budapest, Raktár utca 1. szám alatt. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv

Részletesebben

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV H-1111 Budapest, Egry József utca 1. E 7/703. Honlap: https://wikimedia.hu/ E-mail: info@wikimedia.hu EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV a Wikimédia Magyarország Egyesület 2017. november 20-án tartott közgyűléséről

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Közösségi színtér tanácskozó terme, Tárnokréti

A képviselő-testületi ülés helye: Közösségi színtér tanácskozó terme, Tárnokréti Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3-10/2010./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2010. október 11-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 19 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség március 27-én a Hunguest Hotel Griff Smaragd termében megtartott Közgyűléséről.

Jegyzőkönyv. a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség március 27-én a Hunguest Hotel Griff Smaragd termében megtartott Közgyűléséről. Jegyzőkönyv a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség 2015. március 27-én a Hunguest Hotel Griff Smaragd termében megtartott Közgyűléséről. Jelen voltak: a csatolt jelenléti ív szerint BENCS ATTILA

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 8/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2018. augusztus 27. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A jelen jegyzőkönyv a VASÁRNAPI ISKOLAI SZÖVETSÉG (a továbbiakban: VISZ) közgyűléséről készült. A közgyűlés helyszíne a VISZ székhelye (2119 Pécel, Nyírfa utca 1.). A közgyűlés időpontja: 2016.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése Dátum: 2014. május 31. 10 óra 30 perc Helyszín: Komáromi Városi Sportcsarnok (2900 Komárom, Czuczor Gergely utca 62.) Résztvevők:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30 -án tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30 -án tartott nyílt üléséről 170/17/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30 -án tartott nyílt üléséről Határozatok: 110/2014. (IX.30.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. amely készült a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) közgyűlésén

JEGYZŐKÖNYV. amely készült a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) közgyűlésén JEGYZŐKÖNYV amely készült a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) közgyűlésén Az ülés helye: VIP 1 terem, Lurdy Ház, Budapest Az ülés kezdő időpontja: 2012. május 31.

Részletesebben

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Emlősvédelmi Szakosztály

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Emlősvédelmi Szakosztály Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Emlősvédelmi Szakosztály Budapest, 1121 Költő u. 21. Szervezeti és Működési Szabályzat 1. A szakosztály megnevezése, jelképe: A szakosztály magyar neve: Magyar

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2. JEGYZŐKÖNYV Amely készült: Jelen vannak: a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén 2012. január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.) a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A kisebbségi önkormányzati testület egyhangú szavazással Kila Béla testületi tagot választja meg jegyzőkönyv hitelesítőnek.

JEGYZŐKÖNYV. A kisebbségi önkormányzati testület egyhangú szavazással Kila Béla testületi tagot választja meg jegyzőkönyv hitelesítőnek. Cigány Helyi Kisebbségi Önkormányzat 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. JEGYZŐKÖNYV Készült: Sárvár Város Cigány Helyi Kisebbségi Önkormányzata 2011. szeptember 9- én (pénteken) 9.00 órai kezdettel a Sárvári

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2014. október 21-én 14 30 órai kezdettel megtartott a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Móricgát Faluház

Részletesebben

Sissi Svédországi Magyar ők Szövetségének ALAPSZABÁLYA

Sissi Svédországi Magyar ők Szövetségének ALAPSZABÁLYA Sissi Svédországi Magyar ők Szövetségének ALAPSZABÁLYA 1. év A Sissi Svédországi Magyar Nők Szövetsége a Svédországban élő magyar anyanyelvü és a Szövetség alapszabályával egyetértő nők, pártpolitikailag

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2012.(05.9.) számú lakásszövetkezeti határozat:

JEGYZŐKÖNYV. 1/2012.(05.9.) számú lakásszövetkezeti határozat: JEGYZŐKÖNYV Készült a Pécs-Szigeti II. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet 2012. május 9-én 18 00 órai kezdettel megtartott évi rendes közgyűlésén a PÉTÁV Kft. Pécs, Tüzér u. 18-20. számú rendezvénytermében.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló JEGYZŐKÖNYV a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Részvénytársaság (székhely: 1033 Budapest, Polgár u. 8-10.) 2003. április 23-i évi rendes, megismételt közgyűléséről A közgyűlés helyszíne:

Részletesebben

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS 2012. május 11. napja ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás március 30-i üléséről

Jegyzőkönyv. A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás március 30-i üléséről Jegyzőkönyv A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás 2010. március 30-i üléséről Tartalomjegyzék 1/2010. (III. 30.) TT. A 2010. március 30-i Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás 4. o. napirendi pontjainak

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzati Képviselő-testületének 2002. október 31-én megtartott alakuló üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata a módosított napirendet elfogadta.

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata a módosított napirendet elfogadta. Jegyzőkönyv Készült a Kaposvár Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának Kaposvár, Fő utca 63- szám alatt 2010. november 11-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: a csatolt jelenléti

Részletesebben

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb:

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület 1.A szerv neve: (a válasz aláhúzandó) Jegyzőkönyv a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: 2.Az ülés időpontja (év/hónap/nap/óra):

Részletesebben

A pénztárak közgyűléseivel kapcsolatos tartalmi és formai elvárások, a közgyűlések feldolgozása során szerzett tapasztalatok

A pénztárak közgyűléseivel kapcsolatos tartalmi és formai elvárások, a közgyűlések feldolgozása során szerzett tapasztalatok A pénztárak közgyűléseivel kapcsolatos tartalmi és formai elvárások, a közgyűlések feldolgozása során szerzett tapasztalatok Jogszabályi háttér: A pénztári közgyűlések előkészítését, lebonyolítását és

Részletesebben

A KYOKUSHIN SHINJU-KAI KARATE EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA

A KYOKUSHIN SHINJU-KAI KARATE EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA A KYOKUSHIN SHINJU-KAI KARATE EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA Az alapítók ezen okirattal kinyilvánítják, hogy az 1989. évi II. törvény és a 2000. évi CXLV. törvény alapján, határozatlan időre jogi személynek minősülő

Részletesebben

1 Jegyzőkönyv Sárkányhajó sportegyesület alakuló közgyűlés Helyszín: 1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 7., Millenium Tower II Dél, Sun Microsystems Kft. nagy tárgyalója Időpont: 2009. 11. 26. 17:00 Jelenlevők

Részletesebben

Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA. Budapest

Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA. Budapest Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA Budapest A tisztségviselők megválasztásának rendje 1. A választás általános szabályai (1.) A Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62.

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62. 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8295 Taliándörögd, Kossuth u. 39. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 32. 8308 Sáska, Rákóczi u. 4. Száma: 1101-1/2016.

Részletesebben

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. október 17-én (Péntek) 16:00 órai kezdettel megtartott ALAKULÓ képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Perkáta, 2014. október 17. Határozat:

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Mellékletek: jelenléti ív meghívó Módosított alapszabály Közgyűlés helye: Szeged, Szent-Györgyi Albert

Részletesebben

A Beszerzési Vezetők Klubja. Szervezeti és Működési Szabályzata

A Beszerzési Vezetők Klubja. Szervezeti és Működési Szabályzata A Beszerzési Vezetők Klubja Szervezeti és Működési Szabályzata A Vezetőség elfogadta: 2016. március 25. A Tagság megszavazta és egyben életbe lépett: 2016. április 06. BVK-SZMSZ 20160406.final 1/8 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről Az ülés időpontja: 2001. december 12. Az ülés helye: Budapest, MaTáSzSz tárgyalóterme Az ülésen jelen voltak: a mellékelt

Részletesebben

Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint.

Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. 1 J EGYZŐKÖNYV készült a Szilikátipari Tudományos Egyesület (Székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124.) 2018. május 15-én a MESSER Hungarogáz Kft. tárgyalótermében (1044 Budapest, Váci út 117.) megtartott

Részletesebben

Táp Községi Önkormányzat Tel./Fax: 96/554-120 Polgármester:96/554-127 9095 Táp, Győri u. 39. Jegyző: 96/554-129 e-mail: tap.ph@axelero.

Táp Községi Önkormányzat Tel./Fax: 96/554-120 Polgármester:96/554-127 9095 Táp, Győri u. 39. Jegyző: 96/554-129 e-mail: tap.ph@axelero. Táp Községi Önkormányzat Tel./Fax: 96/554-120 Polgármester:96/554-127 9095 Táp, Győri u. 39. Jegyző: 96/554-129 e-mail: tap.ph@axelero.hu Jegyzőkönyv 10/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 1példányban

Részletesebben