Kőszegi Nyugállományúak. sz.pld. Egyesülete 9730 Kőszeg, Kelcz Adelffy u. 2. JEGYZŐKÖNYV

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kőszegi Nyugállományúak. sz.pld. Egyesülete 9730 Kőszeg, Kelcz Adelffy u. 2. JEGYZŐKÖNYV"

Átírás

1 Kőszegi Nyugállományúak. sz.pld. Egyesülete 9730 Kőszeg, Kelcz Adelffy u. 2. JEGYZŐKÖNYV Mely készült február 08-án a kőszegi Jurisics vár Művelődési Központ helyiségében (JUK-ban). Tárgy: beszámoló és tisztújító közgyűlés. Jelen vannak: Hernigl László elnök Kocsis Zsigmond ügyvezető elnök Gelencsér Gábor mb. titkár Dobozi János mb. gazdasági felelős Pataki Ernő kulturális programszervező Meghívott vendégek: Bozsóki Attila mk. alezredes Ferge László őrnagy Dumovits István Herr Josef Fürbass László Attila nyá. alezredes Lasch Béla nyá. alezredes Nagy Károly nyá. hőr. alezredes Ilauszki Tiborné nyá. hőr. őrnagy Tóth Katalin nyá. hőr. szds MH. 12 Arrabona Légvédelmi Rakétaezred Parancsnok helyettese Győr MH. Ny-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság Toborzó és Érdekvédelmi Iroda irodavezetője tb. esperes, plébános Horvátzsidány plébánosa az Ausztriai ÖKB (Osztrák Veterán Szövetség) helyi Wörterbergi elnöke BEOSZ Nyugat-Dunántúli Régió, Régióvezetője Szombathely Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület Elnöke Szombathelyi Határőr Nyugdíjasok Egyesülete Elnöke Szombathelyi Határőr Nyugdíjasok Egyesülete elnök-helyettese Szombathelyi Határőr Nyugdíjasok Egyesülete Kőszegi csoportvezetője Határozatképesség megállapítása a jelenléti ív alapján 29 fő van jelen, a közgyűlés határozatképes. Javaslat a jegyzőkönyvvezető Gelencsér Gábor mb. titkár valamint a jegyzőkönyv hitelesítők Huller Edit és Takács István személyeire.

2 2 A közgyűlés a javaslatot egyhangúlag elfogadta. - A napirendi pontok elfogadása a kiküldött meghívó alapján. A közgyűlés a napirendi pontokat egyhangúlag elfogadta. 1. napirendi pont Beszámoló a Kőszegi Nyugállományúak Egyesülete évben végzett munkáról. Előadó: elnök Tisztelt Tagtársaim! Tisztelt Vendégeink! Hölgyeim és Uraim! Tisztelettel köszöntöm a közgyűlésen megjelent Hölgyeket és Urakat. Köszöntelek benneteket. Ismét egy évet zárunk, és mivel, a négyéves ciklusunk is lejárt, ezt az időszakot is értékeljük. Nem csak értékelünk, hanem a ciklus lejártával új vezetőséget is választunk. Gyakorlatilag nyolc éve alakultunk. ( ) Az elmúlt nyolc év alatt a világ is a körülmények is, és a körülmények hatására egyesületünk is változott. Személyi változások voltak a vezetőségünkben is. Volt, aki belefáradt és kérte a felmentését és sajnos volt, aki itt hagyott bennünket elhunyt. Nevezetesen Réda János nyá. ezredes bajtársunk, az egyesületünk titkára hagyott itt bennünket, az elmúlt évben. Kérem a jelenlévőket, hogy egy perces felállással tisztelegjünk emléke előtt. --- köszönöm évben két főt kellett behívni vezetőség: Dobozi Jánost- gazdasági felelős, Gelencsér Gábort titkári teendők ellátására. Az egyesületünk létszáma is változásokon ment keresztül. Az alakuló létszámunk 33 fő volt re elértünk 54 főt, míg 2012 ben 39-an voltunk. Megalakulásunkkal egy űrt töltöttünk be Kőszegen. Hiszen a fegyveres erők nyugállományú tagjainak és hozzátartozóinak nem volt szervezetük a városban. Bizonyítja ezt az is, hogy 2007-ben az 54 fő kizárólag nyugállományú, nyugállományú hozzátartozó, illetve nyugállományú polgári volt. Viszonylag zárt közösségnek indultunk, de az alapszabályt módosítva nyitottakká váltunk. Gyakorlatilag bárki csatlakozhat hozzánk, aki, -- és itt idézve a módosított alapszabályunk II. fejezet 2. pontjából Valamint mindazok, akik egyetértenek az egyesület célkitűzéseivel és alapszabályával. Széleskörű kapcsolatot építettünk ki, - szinte, a megalakulásunk óta tagjai vagyunk a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének (BEOSZ) ebből adódóan a BEOSZ Ny-Dunántúli régiónak. Kitűnő kapcsolatot alakítottunk ki, a Szombathelyi 11. Toborzó és Érdekvédelmi Irodával, a MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezreddel utaltság alapján Vasi Honvéd Bajtársi Egyesülettel, Kőszegi Polgárőr Egyesülettel (2007) - megújítása folyamatban

3 3 Ausztriai ÖKB (Osztrák Veterán Szövetség) helyi Wörterberg-i szervezetével. (2008.) Szombathelyi Határőr Nyugdíjasok Egyesületével Tagjai vagyunk a Vas megyei és Szombathelyi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetségnek. Kapcsolatot tartunk (ápolunk) a Honvéd Társadalmi és Baráti Kör győri szervezetével is. Jó kapcsolatunk van Kőszeg Város Vezetésével, annak első tisztségviselőjével Huber László Polgármester Úrral, - aki pártoló tagunk is lett az elmúl évben. Baráti kapcsolatot tartunk a Kőszegi Bútorszövetgyári Nyugdíjas Klubbal. Természetesen nyitottak vagyunk a többi, Kőszegen működő nyugdíjas szervezetekkel történő együttműködésre is. Rendezvényeink zavartalan lebonyolításához, nevezetesen a klubnapok helyszínének biztosításához a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház, a vezetőségi üléseink megtartásához a Kőszegi Polgárőrség ad otthont. Ez úton is köszönetünket fejezzük ki a két vezetőnek (Pócza Zoltán igazgató és Méhes Lajos elnök uraknak.) Bár volt rá példa az ősz folyamán, hogy a Strucc szálloda teraszán tartottuk meg a vezetőségi ülésünket, illetve az utóbbi időben magánlakáson tartjuk (Köszönet Gelencsér Gábor vezetőség tagunknak) És most részletesebben a év munkájáról. Megvalósított programjainkat, tevékenységünket igyekeztünk az alapszabályunkban rögzítetteknek megfelelően végeztük. Kezdjük a legkiemelkedőbbel: Egyesületünk folyamatosan részt vesz a város által szervezett rendezvényeken, programokon. - Nemzeti ünnepeinken, (márc. 15, aug. 20, okt. 6, okt. 23.) - Hősök Napja megemlékezésen, az OSTROMNAPOK rendezvényen, illetve annak záró ünnepén aug. 31-én. Rendszeres résztvevői vagyunk a MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred Győr, valamint a Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület által szervezett Szt. Borbála (tüzérek védőszentje) tiszteletére rendezett megemlékezéseken, Horvárzsidányban, Júl. és dec. Nov. hónapban közösen emlékeztünk meg a világháborúban elesett hősökről az osztrák (Wörterbergi bajtársakkal) az Irottkő-nél felállított I. II. vh. emlékműnél. Részt veszünk a testvér egyesületek által ( Hőr, ill. a VHBE. által szervezett rendezvényeken, Rendszeresen részt veszünk a Szh. Székesegyházban celebrált istentiszteleten a Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület szervezésében a békében fegyveres szolgálatteljesítés közben, és nyugállományban elhunyt bajtársak és közvetlen hozzátartozók emlékére celebrált misén. Évenkénti bajtársi találkozót tartunk a Wörtebergi bajtársakkal (aug. 31.) Elhunyt bajtársainkról emlékezünk meg, évente a haláluk évfordulóján.

4 4 A kiemelt programokon kívül sikerrel rendeztük meg az elmúlt évben, A Nő tagjaink köszöntését (márc. 9-én.) Sikeres kirándulásokat szerveztünk: május 19-én Kőszeg - Myra Félle vízesés - Fraknó-i vár Sopron-Muck-i őrs, Fertőrákos /Páneorópai picknik/ útvonalon. június 23-án az Őrségben (Apátistvánfalva-Őriszentpéter-Felsőcsatár) útvonalon szerveztünk kirándulást. okt. 17-én az Országház, Szt. István Bazilika, Operaház megtekintésére volt lehetőség illetve dec. 8-án a Tropikárium megtekintésére is lehetőség volt. Szh. VHBE. MÁV-Start és természetesen az ó-év búcsúztató sem maradt el, dec. 13-án Köszöntöttük a jubileumi születésnapjukat ünneplőket, nevezetesen: Piskor Józsefné (Erzsikét), Stampf Ferencné (Marikát), Varga Zoltánnét (Tecát), Csamári Zoltánt, Mailach Gáspár, Fábián László, Ódor Imre, Hernigl László Kiss Zoltán, Kerekes Zoltán, Schrantz János születési évfordulójuk alkalmából. Itt és most kell kellemes kötelességemnek eleget tennem, Tisztelettel köszöntöm: Kalmár Csaba nyá. zls Úr tagtársunkat, aki jan. 27-én töltötte be 50. életévét. Kocsis Zsigmondné (Vera) Úrhölgy tagtársunkat, aki február 4-én töltötte be 65. életévét, Tánczos Vilmos Úr tagtársunkat aki febr. 10-én ünnepli 55. éves évfordulóját, Magam és az egyesület nevében kívánok Nekik, nagyon jó egészséget, boldogságot és nagyon sok születésnapot. Elismerések tekintetében: 1 fő - Czuczi József nyá. ftzls. Aranykor bronz emlékérem ben, 1 fő - Varga Jánosné (Panni néni) HM Emlékplakett elismerésben részesült. Mint nézők szívesen veszünk részt a város által szervezett többi rendezvényeke is, mint a Farsangfarka, Szőlőjövések Könyve, Ostromnapok, Kőszegi szüret, Várszínház előadásainak megtekintése, illetve az Orsolya napi vásár rendezvényeken, hogy csak a nagyobbakat említsem. Egyesületünk tagjai sokféle városi programban vesznek részt egyénileg, illetve szervezetileg.

5 5 Úgy mint: - Képviseltetjük magunkat az Önkormányzat idősügyi Tanácsában (Hernigl László) - Borbarátnők Egyesületében (2 fő hölgy vesz részt, Varga Zné.- Kővári Antalné), - Borbarátok Egyesületében (2 fő Pataki E., Hernigl L.), - Kőszegi polgárőrség munkájában (1 fő Pataki Ernő vesz részt,) valamint - DARABONTOK hagyományőrző egyesületbe 1 fő (Hernigl László) illetve az - Ostromnapok rendezvényen fő vesz részt. - Tekecsapat tagjainak sorában (Kocsis Zs.) Egyesületünk létszáma 42 fő - ről 39 főre csökkent. Életkora: 56,5 év. 22 fő 57 év alatti. A hölgyek létszáma: 15 fő, míg a férfiak 23 fő-vel vannak. Mint kitűnik a létszámunk több, mint egynegyede hölgy. Mint minden évben, most is dicsérni tudom őket. Aktivitásban, lelkesedésben, kitartásban, szervezésben többszörösen felülmúlják az erősebbik nemet. Munkájuk pótolhatatlan. Ez alkalomból is köszönöm munkájukat. Kívánok nekik erőt, egészséget és boldogságban eltöltött hosszú éveket. Kérjük tőlük, hogy továbbra is támogassák munkánkat. Értesítés: Újra működik az átalakított honlapunk. Nagyon tetszetős, könnyen kezelhető honlapot sikerült üzembe állítani. Kezelője: Czuczi József tagtársunk lett. Honlap: // Itt hívom fel a tisztelt tagjaink figyelmét, hogy a postaköltség csökkentése érdekében, szíveskedjenek többször rátekinteni honlapunkra. Sőt ha valakinek kérdése, javaslata vagy egyéb segítségre van szüksége, kérem, használja a honlapot. Mint az előbb említettem, a posta költség csökkentése, vagy a gyors és pontos értesítés érdekében a honlapot illetve az elektronikus levelezést szeretnénk előtérbe helyezni. Természetesen aki nem rendelkezi ilyen eszközzel, annak továbbra is levélben vagy telefonon adun k tájékoztatót. És itt még egy kérés: Kérlek benneteket, hogy pontosítsátok az címeteket. Pénzügyi, anyagi helyzetünkről, röviden: Egyesületünk gyakorlatilag szinte csak a tagok által befizetett tagdíjból gazdálkodik évben - NCA pályázaton nyertünk nem nyertünk pénzt ra nem is pályáztunk!!! - 1 %-os felajánlásból Ft-ot kaptunk. Köszönjük mindazoknak akik, felajánlották az 1% -kat Ezúton is kérem a tisztelt tagjainkat, hogy aki teheti, vigyen magával nyomtatványt és ajánlja fel az 1 %-át egyesületünk részére. - BEOSZ támogatást Ft-ot kaptunk. Bajtársi találkozóra össz.: Ft De mid erről részletesen a gazdasági felelős, Dobozi János fog tájékoztatni. Tisztelt tagtársak! Kedves Vendégeink!

6 6 Eredményeink ellenére, voltak hiányosságaink is, amiken az elmúlt időszakban sem tudtunk továbblépni. Mire gondolok: évben (4 tagunk) hagyta el az egyesületünket. /Lázár Gábor, Szommer Zsolt, Prácser Lajos, és egy fő elhunyt: Réda János/. Így nem, hogy nem tudtuk a taglétszámunkat növelni, hanem még csökkent is. Több meghirdetett program maradt el. Így, egy bortúra, illetve a teke bajnokság. Amiben még nem sikerült előre lépni. Gyakorlatilag tagságunk %-át tudjuk csak bevonni programjainkba. Még mindig gondot okoz a kommunikáció, kapcsolattartás. Ebből adódóan több tagtársat kell bevonni a közös munkába. A kommunikáción javíthat az új honlap. Negyedévenként tartunk klubnapokat, de több esetben el kell, hogy halasszuk, érdektelenség miatt. Sokszor még ez is soknak bizonyul.! Ezen is javítanunk kell a következőkben. Meggyőződésem, tapasztalva a gazdasági nehézségeket- hogy akkor tudunk jobb, hatékonyabb, sikeresebb, változatosabb programokat felkínálni tagjainknak, ha még szorosabb kapcsolatot építünk ki a BEOSZ, nyugállományú (honvédség, határőrség) szervezete és a helyi nyugdíjas szervezetekkel. Gyakorlatilag már most is élünk ezzel a lehetőséggel, de még mindig van mit javítani ezen a téren. Rajtunk nem múlik. Éljünk vele. Kérem a tisztelt tagtársaimat, hogy az elhangzott beszámolót egészítsétek ki, mondjátok el véleményeteket, kritikátokat, javaslataitokat, hisz ezeket beépítve javíthatjuk programunkat, munkastílusunkat. Javaslat vagy kritika mindenképpen hasznunkra válik. Mindenkinek köszönöm a segítséget, mert nélkületek nem lennénk itt, és nem lehetett volna ennyi eredményéről beszámolni. Kívánok mindenkinek erőt, egészséget, derűs hangulatot, az új vezetőségnek mindezeken felül sok munkát és lelkes, segítőkész, önzetlen tagságot. Köszönöm, hogy meghallgattatok. 2. napirendi pont Beszámoló az Egyesület évi gazdálkodásáról. Előadó: mb. gazdasági felelős - mb. gazdasági felelős beszámolója mellékelve:

7 7 3. napirendi pont Ellenőrző Bizottság beszámolója. Előadó: mb. ellenőrző bizottság elnöke - Ellenőrző bizottság beszámolója mellékelve: 1. napirendi pontot a közgyűlés elfogadta. 1/ napirendi pontot a közgyűlés elfogadta. 2/ napirendi pontot a közgyűlés elfogadta. 3/ napirendi pont évi munkaterv, rendezvények előterjesztése. Előadó: programszervező Munka és programterv, a kiadott füzet alapján, mellékelve. 5. napirendi pont évi költségvetés előterjesztése. Előadó: mb. gazdasági felelős - Tervezett bevételek és kiadások évre mellékelve: 4. napirendi pontot a közgyűlés elfogadta. 4/ napirendi pontot a közgyűlés elfogadta. 5/ napirendi pont Egyesületünk címének megváltoztatása Egyesületünk új címe: 9730 Kőszeg, Kelcz Adelffy u napirendi pontot a közgyűlés elfogadta. 6/ napirendi pont Alapszabály módosítás. Előadó: levezető elnök A kiegészített, módosított pontok teljes szövegében az alábbiak: III. FEJEZET Az Egyesület szervei és működési rendje 3./ A közgyűlés:

8 8 e./ Ha az egyébként szabályszerűen összehívott Közgyűlés a megjelent tagoknak az előírtnál alacsonyabb száma miatt határozatképtelen, azt a vezetőség későbbi időpontra hívja össze, a megismételt Közgyűlés időpontja az eredeti Közgyűlés napjára is eshet, az időpontot az eredeti közgyűlés meghívójában is meg kell jelölni ugyanazon napirendi pontokkal, amely már a megjelent tagok számára tekintet nélkül határozatképes. Erre a tagság figyelmét is fel kell hívni. g./ A közgyűlést írásban vagy elektronikus úton -ben, Egyesületi honlapon a napirend megjelölésével úgy kell összehívni, hogy minden egyesületi tag arról az ülést 10 nappal megelőzően tudomást szerezhessen; j./ A közgyűlés határozatait az állandó funkciót ellátók választását is beleértve nyílt szavazással, egyszerű szótöbbséggel hozza; A 7. napirendi pont mely az alapszabály kiegészítése és módosítása, az alapszabály értelmében minősített többség a jelenlévők 2/3-a kell az elfogadáshoz. 7. napirendi pontot a közgyűlés egyhangúlag elfogadta. 7/ napirendi pont Szervezeti és Működési Szabályzat előterjesztése, elfogadása A kidolgozott Szervezeti és Működési Szabályzatot a vezetőség, a közgyűlés elé terjesztését és elfogadását javasolta. A Szervezeti és Működési Szabályzat teljes egészében ismertetésre került. Jegyzőkönyvhöz mellékelve: 8. napirendi pontot a közgyűlés egyhangúlag elfogadta. 8/ napirendi pont Tisztújító, vezetőségválasztás A jelen alapszabály III./3./j. pontja értelmében az állandó funkciót ellátók megválasztása titkos szavazással történik évi beszámoló közgyűlésen az alapszabály előírásának megfelelően felállításra került az ideiglenes jelölőbizottság. Javaslatot teszek, hogy a titkos szavazást követően a jelölőbizottság alakuljon át szavazatszámláló bizottsággá.

9 9 A közgyűlés a javaslatot elfogadta. Az álladó funkciókra tett személyi javaslatok, megválasztásuk. Előadó: mb. jelölőbizottság elnöke mb. jelölőbizottság elnöke személyi javaslatot tett a funkciókra: Egyesületi elnöknek jelölt Ügyvezető elnöknek jelölt Titkárnak jelölt Gazdasági felelősnek jelölt Kulturális programszervezőnek jelölt Ellenőrző Bizottság elnöknek jelölt Jelölőbizottság elnöknek jelölt : Hernigl László : Kocsis Zsigmond : Gelencsér Gábor : Dobozi János : Pataki Ernő : Temesvári Tibor : Czuczi József A szavazólapok kiosztása, megtörtént. A szavazatszámláló bizottság megállapítása: a szavazás érvényes volt. Határozathozatal: titkos szavazással a leadott és érvényes szavazólap alapján, Egyesület elnökének : Hernigl Lászlót Egyesület ügyvetető elnökének : Kocsis Zsigmondot Egyesület titkárának : Gelencsér Gábort Egyesület gazdasági felelősének : Dobozi Jánost Egyesület kulturális programszervezőjének : Pataki Ernőt Egyesület ell. biz. elnökének Egyesület jelölő biz. elnökének : Temesvári Tibort : Czuczi Józsefet a közgyűlés megválasztotta. 9/ napirendi pont Hozzászólások, javaslatok, egyebek. - László Attila nyá. alezredes Megköszönte az elmúlt négy éves tevékenységet az együttműködésben. További jó munkát a BEOSz-on belül. Színházlátogatásokra kérte a tagokat.

10 10 - Bozsóki Attila mk. alezredes MH. 12 Arrabona Légvédelmi Rakétaezred nyílt napjaira hívta fel a figyelmet én és án, utazás Győrig vonattal, a beszállítás az ezred buszával oldható meg. - Hajdú János egészségügyi előadást ajánlott. - Hernigl László elnök: Viszontválaszok az felszólalásokhoz: A régi, új vezetőség nevében megköszönte a bizalmat. További jó kapcsolatokat kívánt az egyesületekkel. Elnök megköszönte a részvételt. Kőszeg, február 08. Hernigl László elnök Gelencsér Gábor Titkár jegyzőkönyvvezető jegyzőkönyv hitelesítő jegyzőkönyv hitelesítő

Kőszegi Nyugállományúak. sz.pld. Egyesülete 9730 Kőszeg, Kelcz-Adelffy u. 2. JEGYZŐKÖNYV. Mely készült 2014. február 14 én a Kőszeg, vár - KIKÖTŐ

Kőszegi Nyugállományúak. sz.pld. Egyesülete 9730 Kőszeg, Kelcz-Adelffy u. 2. JEGYZŐKÖNYV. Mely készült 2014. február 14 én a Kőszeg, vár - KIKÖTŐ Kőszegi Nyugállományúak. sz.pld. Egyesülete 9730 Kőszeg, Kelcz-Adelffy u. 2. JEGYZŐKÖNYV Mely készült 2014. február 14 én a Kőszeg, vár - KIKÖTŐ Tárgy: Beszámoló közgyűlést Jelen vannak: Hernigl László

Részletesebben

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13.

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. JEGYZŐKÖNYV KIVONAT Közgyűlés helye: SE- I. sz. Sebészeti Klinika Előadóterme 1082 Budapest, Üllő út 78/a., 2. emelet

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 A szervezet neve: Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesülete Jegyzőkönyv Helye:

Részletesebben

A 101. TÜZÉREZRED ÉS DANDÁR BARÁTI KÖR ALAPSZABÁLYA

A 101. TÜZÉREZRED ÉS DANDÁR BARÁTI KÖR ALAPSZABÁLYA A 101. TÜZÉREZRED ÉS DANDÁR BARÁTI KÖR ALAPSZABÁLYA I. A társadalmi szervezet neve: 101. TÜZÉREZRED ÉS DANDÁR BARÁTI KÖRE A társadalmi szervezet székhelye: Magyar Honvédség Baranya Megyei Hadkiegészítő

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. március 27-én Mezőkövesden, az Ipartestületek

Részletesebben

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata SzMSz 3. sz. melléklete Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata Érvényes: 2012. május 24-től visszavonásig 1 Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége tisztújító/választó közgyűlés

Részletesebben

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót.

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót. TAGGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV felvéve a Magyar Dragon Szövetség Taggyűlésén, 2014. március 11-én, a Virányos Klinikán (Budapest, XII. ker., Virányos út 23/d.) Taggyűlés kezdete 19.10 óra. Jelen vannak: Tagok:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén

Jegyzőkönyv. amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén Jegyzőkönyv amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén A küldöttközgyűlés helye: OTP Bank Nyrt. Budapesti Régió (Budapest V., Semmelweis u.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza I. Köszöntő

Jegyzőkönyv. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza I. Köszöntő Jegyzőkönyv Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza 2013. 02. 06. Lovassport Szövetség Hotel Pagony Konferencia Terem Tisztújító Közgyűlése Jelen vannak az elnökség részéről: Bubán Zsolt szakmai alelnök

Részletesebben

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/1. Jegyzőkönyv

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/1. Jegyzőkönyv 2008/1. Jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete Közgyűlésén 2008. február 23-án az Érdligeti Közösségi Házban, Érd, Fürdő u.1. A 9:30 órára meghirdetett kezdési időpontban nem jelent

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7.

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7. Közgyűlési jegyzőkönyv Készült 2010. december 05-én 8,30 órakor a TKTE határozatképtelenség miatt megismételt - közgyűléséről A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt.

Részletesebben

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/2. Jegyzőkönyv

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/2. Jegyzőkönyv 2008/2. Jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete 2008/2. Közgyűlésén 2008. június 9-én Helyszín: Érd, Kutyavári u. 11. A 17:30 órára meghirdetett kezdési időpontban nem jelent meg

Részletesebben

1/4. 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv

1/4. 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. Levélcím: 2031 Érd, Pf.204 1/4 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete Közgyűlésén 2011. április

Részletesebben

A KŐSZEGI NYUGÁLLOMÁNYÚAK EGYESÜLETE SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

A KŐSZEGI NYUGÁLLOMÁNYÚAK EGYESÜLETE SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A KŐSZEGI NYUGÁLLOMÁNYÚAK EGYESÜLETE SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 2013. január 17. 2 I. ÁLTALÁNOS RÉSZ Az Egyesület neve: Kőszegi Nyugállományúak Egyesülete Egyesület székhelye: 9730 Kőszeg, Kelcz

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc

JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. május 23-án (péntek) a jászfényszarui Városháza Dísztermében 17 óra

Részletesebben

JEGYZÖKÖNYV. A Közgyülés egyhangúlag elfogadja a javasolt személyeket.

JEGYZÖKÖNYV. A Közgyülés egyhangúlag elfogadja a javasolt személyeket. JEGYZÖKÖNYV A Balatonkenesei Horgászegyesület Közgyülése a kiküldött meghívónak megfelelöen 2014. március 1-én 9:00 órakor elkezdödött. Helye: Balatonkenese, Faluház A levezetö elnök, Mészöly Sándor felterjeszti

Részletesebben

Jegyzőkönyv A HTBK Székesfehérvári Szervezete Közgyűléséről.

Jegyzőkönyv A HTBK Székesfehérvári Szervezete Közgyűléséről. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete -Közhasznú társadalmi szervezet- 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, www.htbkszfvar.hu, email: htbk.szfvar@regiment.hu

Részletesebben

Közgyűlési JEGYZÓKÖNYV

Közgyűlési JEGYZÓKÖNYV Közgyűlési JEGYZÓKÖNYV Tárgy: A Bányagépészet a Műszaki Fejlődésért Alapítvány 2012 évi Közgyűlése Készült: Balatongyörök, 2012.szeptember 27. Ács József: Közgyűlés megnyitása; Jelenlévők köszöntése; A

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén M a g y a r K ö n y v t á r o s o k E g y e s ü l e t e P e s t M e g y e i S z e r v e z e t e 2 0 0 0 S z e n t e n d r e, P á t r i á r k a u t c a 7. w w w. p e m e k s z. h u Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

ALAPSZABÁLY. I. fejezet Általános rendelkezések

ALAPSZABÁLY. I. fejezet Általános rendelkezések ALAPSZABÁLY I. fejezet Általános rendelkezések 1. Az egyesület neve: Veszprémi Múzeumegylet 2. Az egyesület székhelye: 8200 Veszprém, Erzsébet sétány 1. 3. Az egyesület működési területe: Veszprém megye.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően.

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően. Jegyzőkönyv Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 27-én Szegvári Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében tartott ALAKULÓ ÜLÉSÉRŐL. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 17/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. október 30-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 72-73. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 72/2014.(X.30.)

Részletesebben

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről Ikt.szám: 946-1/2014 JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 16 30 órai kezdettel tartott alakuló üléséről A testületi ülésen meghozott száma, tárgya: HATÁROZAT

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2009. január 29-én 17.00 órakor a Magyar Gószövetség közgyűlésén. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Dienes Péter köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy a Közgyűlés

Részletesebben

FŰZFŐI IPARTELEP KLUB ALAPSZABÁLYA

FŰZFŐI IPARTELEP KLUB ALAPSZABÁLYA FŰZFŐI IPARTELEP KLUB ALAPSZABÁLYA 2 I. Általános rendelkezések (1) A Klub, Klub neve: Fűzfői Ipartelep Klub (a továbbiakban: Klub). (2) A Klub székhelye: Balatonfűzfő, Munkás tér 2. (3) A Klub önkormányzati

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 37/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. november 30. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban

Részletesebben

HONVÉD NYUGDÍJAS KLUB SZABADSZÁLLÁS VEZETŐSÉG SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

HONVÉD NYUGDÍJAS KLUB SZABADSZÁLLÁS VEZETŐSÉG SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA HONVÉD NYUGDÍJAS KLUB SZABADSZÁLLÁS VEZETŐSÉG SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A Honvéd Nyugdíjas Klub (továbbiakban: Klub) vezetősége a 2006. május 09-én tartott ülésén a Klub Alapszabály-a 11. (4)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A MAGYARORSZÁGI AMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV, 2015. MÁJUS 29. 1. OLDAL

JEGYZŐKÖNYV A MAGYARORSZÁGI AMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV, 2015. MÁJUS 29. 1. OLDAL 1. OLDAL JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyarországi Amerikai Staffordshire Terrier Egyesület (továbbiakban, de nem kizárólagosan: Egyesület) rendkívüli Közgyűlésén, Dunavarsányban, a Gyóni Géza utca 5 szám alatt.

Részletesebben

Rákoscsaba-Újtelepért Egyesület 1172 Budapest, Diadal u. 43-49. Jegyzőkönyv megismételt rendkívüli közgyűlésről

Rákoscsaba-Újtelepért Egyesület 1172 Budapest, Diadal u. 43-49. Jegyzőkönyv megismételt rendkívüli közgyűlésről Rákoscsaba-Újtelepért Egyesület 1172 Budapest, Diadal u. 43-49. Jegyzőkönyv megismételt rendkívüli közgyűlésről Felvéve: az egyesület székhelyén (1172 Bp. Diadal u. 43-49.) Közgyűlés időpontja: 2015. február

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Magyar Geocaching 2011. október 1-én tartott közgyűléséről. Jelen jegyzőkönyv 2 darab mellékletet tartalmaz: 1. melléklet: a közgyűlés hivatalos meghívója 2. melléklet: jelenléti

Részletesebben

A PULSZKY TÁRSASÁG MAGYAR MÚZEUMI EGYESÜLET ÜGYRENDJE

A PULSZKY TÁRSASÁG MAGYAR MÚZEUMI EGYESÜLET ÜGYRENDJE A PULSZKY TÁRSASÁG MAGYAR MÚZEUMI EGYESÜLET ÜGYRENDJE A Pulszky Társaság Magyar Múzeumi Egyesület (Pulszky Társaság) Alapszabályával összhangban a Választmány a Pulszky Társaság ügyeinek intézésére ügyrendet

Részletesebben

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete JEGYZŐKÖNYV Másolat Bekecs község Önkormányzati Képviselőtestületének 2006. október 6-án megtartott ünnepélyes alakuló üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának

Részletesebben

MUNKATERV. a 2012-es évre

MUNKATERV. a 2012-es évre 1 BÉKEFENNTARTÓK BAJTÁRSI KÖZHASZNÚ EGYESÜLETE MUNKATERV a 2012-es évre A tevékenység fő irányelvei: 1. Részvétel a békefenntartással és a katonai ellenőrzés hagyományainak ápolásában. A területi kapcsolatok

Részletesebben

TISZTA LAP. Hódmezővásárhelyért Polgári Egyesület ALAPSZABÁLY. ( a módosítással egységes szerkezetben ) Általános rendelkezések.

TISZTA LAP. Hódmezővásárhelyért Polgári Egyesület ALAPSZABÁLY. ( a módosítással egységes szerkezetben ) Általános rendelkezések. TISZTA LAP Hódmezővásárhelyért Polgári Egyesület ALAPSZABÁLY ( a módosítással egységes szerkezetben ) I. Általános rendelkezések. 1. (1) Az Egyesület neve: Tiszta lap Hódmezővásárhelyért Polgári Egyesület

Részletesebben

Válasz a Felügyelő Bizottság felé írt kérelemre

Válasz a Felügyelő Bizottság felé írt kérelemre Válasz a Felügyelő Bizottság felé írt kérelemre Pásztory Gábor által a Felügyelő Bizottság részére küldött kérelmet 2011.június 2-án megkaptuk. A kérelem pontjaiban foglaltakat Felügyelő Bizottság hatáskörébe

Részletesebben

AZ ETYEKI POLGÁRŐRSÉG BŰNMEGELŐZÉSI ÉS VAGYONVÉDELMI EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA

AZ ETYEKI POLGÁRŐRSÉG BŰNMEGELŐZÉSI ÉS VAGYONVÉDELMI EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA AZ ETYEKI POLGÁRŐRSÉG BŰNMEGELŐZÉSI ÉS VAGYONVÉDELMI EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA I. Általános rendelkezések 1. A szervezet neve Etyeki Polgárőrség Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Egyesület. 2. A szervezet székhelye:

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 09-én, Mezőkövesden, az

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének május 27-én órától megtartott Közgyűléséről

JEGYZŐKÖNYV a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének május 27-én órától megtartott Közgyűléséről JEGYZŐKÖNYV a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének 2014. május 27-én 10.55 órától megtartott Közgyűléséről PROGRAM: Elnöki megnyitó VALENTA LÁSZLÓ, a GTTSZ elnöke Tisztelt Közgyűlés! Kedves

Részletesebben

A Lövő Ifjúsági Klub. Szervezeti és Működési Szabályzata. 2014. November 01-től érvényes

A Lövő Ifjúsági Klub. Szervezeti és Működési Szabályzata. 2014. November 01-től érvényes A Lövő Ifjúsági Klub Szervezeti és Működési Szabályzata 2014. November 01-től érvényes 1 A Lövő Ifjúsági Klub Szervezeti és Működési Szabályzata 1. I. Általános rész a.) Az Ifjúsági Klub, az Alapszabály

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.)

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint Tárgy: a Magyar Vízkútfúrók

Részletesebben

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Közgyűlés helye: Budapest, XI. Műegyetem rakpart 3. K.240 BME Épültszerkezettani Tanszék konzultációs terme ideje: 2016. május 11. 16.00 A közgyűlés kezdő időpontjában a szavazati

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2012. február 27-én megtartott közgyűléséről Közgyűlés helye: Szeged, Osztrovszky u. 6. Időpontja: 2012. február 27.16.30. óra Taglétszám: 80 fő Megjelentek száma:

Részletesebben

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről.

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Készült a kerecsenyi Képviselő-testület 2010. október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége Kerecseny, Deák F. u. 52. Jelen vannak: polgármester, Bonyai József,

Részletesebben

Készült Sásd Város Német Nemzetiségi Önkormányzati Képviselőtestületének 2014. október 21. napján tartott alakuló üléséről.

Készült Sásd Város Német Nemzetiségi Önkormányzati Képviselőtestületének 2014. október 21. napján tartott alakuló üléséről. 1 Jegyzőkönyv Készült Sásd Város Német Nemzetiségi Önkormányzati Képviselőtestületének 2014. október 21. napján tartott alakuló üléséről. Ülés helye: Jelen vannak: Városháza Tanácskozóterme Sásd, Dózsa

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2014. Jegyzőkönyv. Nyílt szavazás. Tartózkodás és nem szavazat nélkül egyhangúlag elfogadva.

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2014. Jegyzőkönyv. Nyílt szavazás. Tartózkodás és nem szavazat nélkül egyhangúlag elfogadva. Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2014.10.30., szerda 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2014. Jegyzőkönyv Boronkai József: Köszöntöm az

Részletesebben

Sissi Svédországi Magyar ők Szövetségének ALAPSZABÁLYA

Sissi Svédországi Magyar ők Szövetségének ALAPSZABÁLYA Sissi Svédországi Magyar ők Szövetségének ALAPSZABÁLYA 1. év A Sissi Svédországi Magyar Nők Szövetsége a Svédországban élő magyar anyanyelvü és a Szövetség alapszabályával egyetértő nők, pártpolitikailag

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 12 szavazásra jogosult egyesületi tag és 1 vendég

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 12 szavazásra jogosult egyesületi tag és 1 vendég JEGYZŐKÖNYV amely készült 2011. szeptember 25. 11 óra 36 perces kezdetel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt közgyűlésén, a 2083 Solymár, Orgona utca 9. szám alat. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv

Részletesebben

Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 22-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről.

Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 22-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről. Szám: 1/1337-2/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. október 22-én 17.00 órai kezdettel tartott alakuló üléséről. Jelen vannak: Ambrus Tibor polgármester, Balogh

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség március 27-én a Hunguest Hotel Griff Smaragd termében megtartott Közgyűléséről.

Jegyzőkönyv. a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség március 27-én a Hunguest Hotel Griff Smaragd termében megtartott Közgyűléséről. Jegyzőkönyv a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség 2015. március 27-én a Hunguest Hotel Griff Smaragd termében megtartott Közgyűléséről. Jelen voltak: a csatolt jelenléti ív szerint BENCS ATTILA

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 9 szavazásra jogosult egyesületi tag és négy vendég.

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 9 szavazásra jogosult egyesületi tag és négy vendég. JEGYZŐKÖNYV amely készült 2012. május 26. 10 óra 00 perces kezdetel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt közgyűlésén, az 1039 Budapest, Piroska utca 2. szám alat. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv 1 Közgyűlési jegyzőkönyv Amely készült a Magyar Artériás Stiffness Társaság (1103 Budapest, X. ker. Kőér u. 2/D.) 2010. április 15-én du.17.25 órai kezdettel megtartott megismételt közgyűléséről. Helyszín:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése Dátum: 2014. május 31. 10 óra 30 perc Helyszín: Komáromi Városi Sportcsarnok (2900 Komárom, Czuczor Gergely utca 62.) Résztvevők:

Részletesebben

2015. évi Elnöki beszámoló Turul Csontritkulás Egyesület április 29.

2015. évi Elnöki beszámoló Turul Csontritkulás Egyesület április 29. 2015. évi Elnöki beszámoló Turul Csontritkulás Egyesület 2016. április 29. Az Egyesület taglétszáma a 2016 februárig történt tagdíjbefizetések alapján 207 fő. Klubfoglalkozások: Helye: Béla király körtéri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 10 szavazásra jogosult egyesületi tag és 1 vendég

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 10 szavazásra jogosult egyesületi tag és 1 vendég JEGYZŐKÖNYV amely készült 2011. június 25. 10 óra 30 perces kezdettel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt közgyűlésén, a 1035 Budapest, Raktár utca 1. szám alatt. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzati Képviselő-testületének 2002. október 31-én megtartott alakuló üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2014. október 21-én 14 30 órai kezdettel megtartott a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Móricgát Faluház

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás március 30-i üléséről

Jegyzőkönyv. A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás március 30-i üléséről Jegyzőkönyv A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás 2010. március 30-i üléséről Tartalomjegyzék 1/2010. (III. 30.) TT. A 2010. március 30-i Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás 4. o. napirendi pontjainak

Részletesebben

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Emlősvédelmi Szakosztály

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Emlősvédelmi Szakosztály Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Emlősvédelmi Szakosztály Budapest, 1121 Költő u. 21. Szervezeti és Működési Szabályzat 1. A szakosztály megnevezése, jelképe: A szakosztály magyar neve: Magyar

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata a módosított napirendet elfogadta.

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata a módosított napirendet elfogadta. Jegyzőkönyv Készült a Kaposvár Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának Kaposvár, Fő utca 63- szám alatt 2010. november 11-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: a csatolt jelenléti

Részletesebben

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS 2012. május 11. napja ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

Táp Községi Önkormányzat Tel./Fax: 96/554-120 Polgármester:96/554-127 9095 Táp, Győri u. 39. Jegyző: 96/554-129 e-mail: tap.ph@axelero.

Táp Községi Önkormányzat Tel./Fax: 96/554-120 Polgármester:96/554-127 9095 Táp, Győri u. 39. Jegyző: 96/554-129 e-mail: tap.ph@axelero. Táp Községi Önkormányzat Tel./Fax: 96/554-120 Polgármester:96/554-127 9095 Táp, Győri u. 39. Jegyző: 96/554-129 e-mail: tap.ph@axelero.hu Jegyzőkönyv 10/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 1példányban

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló JEGYZŐKÖNYV a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Részvénytársaság (székhely: 1033 Budapest, Polgár u. 8-10.) 2003. április 23-i évi rendes, megismételt közgyűléséről A közgyűlés helyszíne:

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Mellékletek: jelenléti ív meghívó Módosított alapszabály Közgyűlés helye: Szeged, Szent-Györgyi Albert

Részletesebben

1 Jegyzőkönyv Sárkányhajó sportegyesület alakuló közgyűlés Helyszín: 1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 7., Millenium Tower II Dél, Sun Microsystems Kft. nagy tárgyalója Időpont: 2009. 11. 26. 17:00 Jelenlevők

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. amely készült a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) közgyűlésén

JEGYZŐKÖNYV. amely készült a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) közgyűlésén JEGYZŐKÖNYV amely készült a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) közgyűlésén Az ülés helye: VIP 1 terem, Lurdy Ház, Budapest Az ülés kezdő időpontja: 2012. május 31.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről Az ülés időpontja: 2001. december 12. Az ülés helye: Budapest, MaTáSzSz tárgyalóterme Az ülésen jelen voltak: a mellékelt

Részletesebben

A pénztárak közgyűléseivel kapcsolatos tartalmi és formai elvárások, a közgyűlések feldolgozása során szerzett tapasztalatok

A pénztárak közgyűléseivel kapcsolatos tartalmi és formai elvárások, a közgyűlések feldolgozása során szerzett tapasztalatok A pénztárak közgyűléseivel kapcsolatos tartalmi és formai elvárások, a közgyűlések feldolgozása során szerzett tapasztalatok Jogszabályi háttér: A pénztári közgyűlések előkészítését, lebonyolítását és

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A kisebbségi önkormányzati testület egyhangú szavazással Kila Béla testületi tagot választja meg jegyzőkönyv hitelesítőnek.

JEGYZŐKÖNYV. A kisebbségi önkormányzati testület egyhangú szavazással Kila Béla testületi tagot választja meg jegyzőkönyv hitelesítőnek. Cigány Helyi Kisebbségi Önkormányzat 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. JEGYZŐKÖNYV Készült: Sárvár Város Cigány Helyi Kisebbségi Önkormányzata 2011. szeptember 9- én (pénteken) 9.00 órai kezdettel a Sárvári

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal jelen van: Sütő Károly aljegyző, irodavezető, Balkáné Magyar Valéria, a Polgármesteri Hivatal gazdasági vezetője.

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal jelen van: Sütő Károly aljegyző, irodavezető, Balkáné Magyar Valéria, a Polgármesteri Hivatal gazdasági vezetője. Sárvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. JEGYZŐKÖNYV Készült: Sárvár Város Sárvári Roma Nemzetiségi Önkormányzati Képviselő-testület 2012. szeptember 25-én (kedden) 10.00 órai

Részletesebben

Orosházi Sakk Egyesület - jegyzőkönyv közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV. közgyűlésről

Orosházi Sakk Egyesület - jegyzőkönyv közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV. közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV közgyűlésről,amely készült 2016 év február hó 19. napján 18.30 órai kezdettel, 5900 Orosháza, Pacsirta utca 8. szám alatt az Orosházi Sakk Egyesület (továbbiakban az Egyesület ) közgyűléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. az Értelmi fogyatékosok BAZ Megyei Érdekvédelmi Egyesületének március 5-i közgyűléséről

JEGYZŐKÖNYV. az Értelmi fogyatékosok BAZ Megyei Érdekvédelmi Egyesületének március 5-i közgyűléséről JEGYZŐKÖNYV az Értelmi fogyatékosok BAZ Megyei Érdekvédelmi Egyesületének 2011. március 5-i közgyűléséről A közgyűlés időpontja: 2011. 03. 05.; 10.30 óra A közgyűlés helyszíne: Miskolc, Éltes Mátyás Óvoda,

Részletesebben

ELLENŐRZŐ BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE

ELLENŐRZŐ BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE Nyt. szám: /2012 1. számú példány NYUGÁLLOMÁNYÚ LÉGVÉDELMI TÜZÉREK BAJTÁRSI EGYESÜLETE ELLENŐRZŐ BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE NAGYOROSZI 2012. 1. BEVEZETŐ (1) A Nyugállományú Légvédelmi Tüzérek Bajtársi Egyesülete

Részletesebben

J e g y zőkönyv. Ikt.sz.: OKB/17/2013. OKB-15/2013. sz. ülés (OKB-123/ sz. ülés)

J e g y zőkönyv. Ikt.sz.: OKB/17/2013. OKB-15/2013. sz. ülés (OKB-123/ sz. ülés) Ikt.sz.: OKB/17/2013. OKB-15/2013. sz. ülés (OKB-123/2010-2014. sz. ülés) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Önkormányzati és területfejlesztési bizottságának 2013. április 29-én, hétfőn, 12 óra 37 perckor

Részletesebben

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb:

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület 1.A szerv neve: (a válasz aláhúzandó) Jegyzőkönyv a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: 2.Az ülés időpontja (év/hónap/nap/óra):

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Jegyzőkönyv Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Az ülés helye: Budapest IV ker. Berlini u. 47-49. (volt gyógyszerkutató) Az ülés időpontja: 2014. március 1. 10 óra Ferinc Vince, az

Részletesebben

A KYOKUSHIN SHINJU-KAI KARATE EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA

A KYOKUSHIN SHINJU-KAI KARATE EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA A KYOKUSHIN SHINJU-KAI KARATE EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA Az alapítók ezen okirattal kinyilvánítják, hogy az 1989. évi II. törvény és a 2000. évi CXLV. törvény alapján, határozatlan időre jogi személynek minősülő

Részletesebben

Halasi Hegyközség ügyviteli Szabályzata

Halasi Hegyközség ügyviteli Szabályzata Halasi Hegyközség ügyviteli Szabályzata Általános Szabályok 1./ A Hegyközség adatai: - A hegyközség elnevezése: Halasi Hegyközség - A hegyközség székhelye: Kiskunhalas - A hegyközség bírósági nyilvántartási

Részletesebben

AZ ALTEO ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG AUDIT BIZOTTSÁGÁNAK Ü G Y R E N D J E

AZ ALTEO ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG AUDIT BIZOTTSÁGÁNAK Ü G Y R E N D J E AZ ALTEO ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG AUDIT BIZOTTSÁGÁNAK Ü G Y R E N D J E HATÁLYOS 2010. SZEPTEMBER 14. NAPJÁTÓL AZ ALTEO ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Kékes Turista Egyesület március 28-án megtartott rendes, éves taggyűlésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Kékes Turista Egyesület március 28-án megtartott rendes, éves taggyűlésén. Kékes Turista Egyesület 3200 Gyöngyös, Török Ignác út 1. JEGYZŐKÖNYV Készült a Kékes Turista Egyesület 2014. március 28-án megtartott rendes, éves taggyűlésén. Helye: Gyöngyös, Török Ignác út 1. Kolping

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30 -án tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30 -án tartott nyílt üléséről 170/17/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30 -án tartott nyílt üléséről Határozatok: 110/2014. (IX.30.)

Részletesebben

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről Magyar Evezős Szövetség Közgyűlési határozatok 2013. Határozatok a Magyar Evezős Szövetség 2013. 04. 06-ára összehívott Közgyűléséről MESZ 2013.04.06/1. sz. közgyűlési Határozat A közgyűlés egyhangúan

Részletesebben

JEGYZŐKÖNY. 1. FESTO-AM Sport Egyesület tisztségviselő választás 2. A szavazás végeredményének kihirdetése a szavazat számláló bizottság által

JEGYZŐKÖNY. 1. FESTO-AM Sport Egyesület tisztségviselő választás 2. A szavazás végeredményének kihirdetése a szavazat számláló bizottság által JEGYZŐKÖNY Készült 2011 március 07-én a FESTO-AM Gyártó Kft. 1037 Budapest, Csillaghegyi út 32-34. szám alatti rendezvénytermében a FESTO-AM Sport Egyesület második Vezetőség választásán. Az első időpontra

Részletesebben

Jegyzőkönyv. készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén

Jegyzőkönyv. készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén Jegyzőkönyv készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén Helyszín: Budapesti Műszaki Főiskola Kollégium Bánki Donát Tagkollégium Időpont: 2008. május 9. (péntek) 11.00 11.00

Részletesebben

Magyar Fizikushallgatók Egyesülete Megismételt Közgyűlés Budapest, 2016

Magyar Fizikushallgatók Egyesülete Megismételt Közgyűlés Budapest, 2016 Magyar Fizikushallgatók Egyesülete Megismételt Közgyűlés Budapest, 2016 Időpont: 2016. április 20. 20:15 Helyszín: Budapest Mellékletek: Jelenléti ív Alapszabály Az elnök a határozatképesség vizsgálata

Részletesebben

Magyar Elektrotechnikai Egyesület. Szervezeteinek Koordinációs Együttműködése

Magyar Elektrotechnikai Egyesület. Szervezeteinek Koordinációs Együttműködése Magyar Elektrotechnikai Egyesület. Szervezeteinek Koordinációs Együttműködése MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Működési Szabályzat ajánlás a regionális koordinációk részére. Egyesületi Elnökség által jóváhagyva: 2011.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2012.(05.9.) számú lakásszövetkezeti határozat:

JEGYZŐKÖNYV. 1/2012.(05.9.) számú lakásszövetkezeti határozat: JEGYZŐKÖNYV Készült a Pécs-Szigeti II. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet 2012. május 9-én 18 00 órai kezdettel megtartott évi rendes közgyűlésén a PÉTÁV Kft. Pécs, Tüzér u. 18-20. számú rendezvénytermében.

Részletesebben

AZ ALTEO ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Ü G Y R E N D J E. módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva

AZ ALTEO ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Ü G Y R E N D J E. módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva AZ ALTEO ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGÁNAK Ü G Y R E N D J E módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva Hatályos: 2010. október 26. napjától AZ ALTEO ENERGIASZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, március 27. napján, Budapest, Frankel Leó út sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, március 27. napján, Budapest, Frankel Leó út sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt. JEGYZŐKÖNYV Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, 2007. március 27. napján, Budapest, Frankel Leó út 25-29 sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt. Jelen vannak: az Egyesület tagjai a mellékelt jelenléti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a bizottság május 26-án megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV a bizottság május 26-án megtartott üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 6/2016. JEGYZŐKÖNYV a bizottság 2016. május 26-án megtartott üléséről Határozatok száma: 27-32. 1 TARTALOMJEGYZÉK 27/2016.(V.26.) PBH.

Részletesebben

Bucsa Község Önkormányzata Bucsa, Kossuth tér 6. M E G H Í V Ó

Bucsa Község Önkormányzata Bucsa, Kossuth tér 6.   M E G H Í V Ó Bucsa Község Önkormányzata 5527. Bucsa, Kossuth tér 6. E-mail: bucsa@bucsa.hu M E G H Í V Ó nyilvános alakuló ülését 2014. október 20-án (hétfőn) 15 00 órára összehívom, melyre tisztelettel meghívom. Az

Részletesebben

Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete

Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET 1075 Budapest, Madách Imre út 5. III. emelet Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Verzió: 1 Készítette: Készítette: Sebestény

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V LESENCEISTVÁND TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE LESENCETOMAJ TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE LESENCEFALU TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE UZSA TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Krizsai Sándor elnök, Ádám Kálmán elnökhelyettes, Szentpéteri Károly gazdaságvezető, Molnár György tag,

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Krizsai Sándor elnök, Ádám Kálmán elnökhelyettes, Szentpéteri Károly gazdaságvezető, Molnár György tag, Jegyzőkönyv Készült: 2013. január 25-án 17.30 órakor a Jászkiséri Sportegyesület megismételt Közgyűléséről, A Művelődés Háza, Könyvtár és Csete Balázs Helytörténeti Gyűjtemény helyiségében. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete Szociális Bizottságának 2015. március 30-án tartott nyilvános üléséről. Tartalmazza a 13/2015.(III.30.) 14/2015.(III.30.)

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar BMX Cross-Triál Szövetég 2001. Április 24-én megtartott közgyűléséről és az ott hozott határozatokról. Közgyűlés időpontja: 2001. Április 24.

Részletesebben

mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén

mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén VÉNEK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén HATÁROZATOK:

Részletesebben

A KAPOSVÁR ÉS A ZSELIC VIDÉKE TURISZTIKAI DESZTINÁCIÓ MENEDZSMENT EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSÉNEK HATÁROZATAI 2010.

A KAPOSVÁR ÉS A ZSELIC VIDÉKE TURISZTIKAI DESZTINÁCIÓ MENEDZSMENT EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSÉNEK HATÁROZATAI 2010. 2010. A Közgyűlés elfogadta az egyesület módosított Alapszabályát. Határozat száma: 2010/1/1. Időpont: 2010. március 22. 1 2011. Határozat száma: 2011/1/1. Időpont: 2011. február 28. A Közgyűlés elfogadta,

Részletesebben

Egyesületi alapszabály

Egyesületi alapszabály EASZ-01 - Egyesület adatai 1. Kötelező rendelkezések az általános rendelkezések körében 1.1. az egyesület neve Nemzeti Ifjúsági Tanács Egyesület 1.2. az egyesület székhelye Irányítószám Község, város Közterület

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készfiit; a Tompái Víziközmű Társulat május 8-án tartott rendkívüli közgyűléséről május 8.

JEGYZŐKÖNYV. Készfiit; a Tompái Víziközmű Társulat május 8-án tartott rendkívüli közgyűléséről május 8. JEGYZŐKÖNYV Készfiit; a Tompái Víziközmű Társulat 2013. május 8-án tartott rendkívüli közgyűléséről 2013. május 8. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bács-Kiskun megyében, Tompa Város Polgármesteri Hivatalában, Tompa,

Részletesebben

M9 TÉRSÉGI FEJLESZTÉSI TANÁCS ÜGYRENDJE június 7.

M9 TÉRSÉGI FEJLESZTÉSI TANÁCS ÜGYRENDJE június 7. M9 TÉRSÉGI FEJLESZTÉSI TANÁCS ÜGYRENDJE 2012. június 7. 2 M9 TÉRSÉGI FEJLESZTÉSI TANÁCS ÜGYRENDJE Az M9 Térségi Fejlesztési Tanács (a továbbiakban: Tanács) Szervezeti és Működési Szabályzata (a továbbiakban:

Részletesebben