mechanikák ] ülések minden környezethez

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "mechanikák ] ülések minden környezethez"

Átírás

1 0 [ mechanikák ] CPT ERGON L ERGON UP KONTAKT TILT MULTIBLOCK IBRA ACTIVE- EPRON SYNCRON EPRON SYNCRON ÜLÉSMÉLYSÉG ÁLLÍTÁSSAL EPRON SYNCRON PLUS EPRON SYNCRON PLUS ÜLÉSMÉLYSÉG ÁLLÍTÁSSAL DUETTO SYNCRON (MPD-65) IMARC 80 IMARC 660 TATTO ülések minden környezethez

2 CPT Háttámla magasság állítás. Háttámla dõlésszög állítás (-6 és +7 között). Ülésmélység állítás. A háttámla pozíciójának rögzíthetõsége, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. Ülésmélység állítás vagyis az ülõlap és a háttámla közötti távolság változtathatósága. Az ülõlap elsõ éle és a térdhajlat belsõ része között az ideális távolság - cm. Ezzel a beállítási lehetõséggel biztosítható a lábak optimális megtámasztása, megelõzhetõ a fáradtság. Az ülésmagasság egyszerû változtathatósága. Háttámla magasság állítási lehetõség, amely lehetõvé teszi a hát és a gerincoszlop ideális megtámasztását, ezáltal csökkentve a hát- és vállizmok terhelését.

3 ERGON L A háttámla dõlészögének egyszerû változtathatósága (- és +0 között). A háttámla pozcíciójának rögzítése, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. Háttámla magasság állítás. Az ülésmagasság egyszerû változtathatósága. Háttámla magasság állítási lehetõség, amely lehetõvé teszi a hát és a gerincoszlop ideális megtámasztását, ezáltal csökkentve a hát- és vállizmok terhelését.

4 ERGON UP A háttámla dõlésszögének egyszerû változtathatósága (- és +0 között). Beállító mechanizmusok: Háttámla magasság állítás - Up&Down mechanika (6 cm állíthatóság, 8 magassági fokozatban). A háttámla pozíciójának rögzítése, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. Az Up&Down - mechanika lehetõvé teszi a háttámla magasságának egyszerû és gyors változtathatóságát. A helyesen beállított háttámla magasság biztosítja a hát és a gerincoszlop ideális megtámasztását, ezáltal csökkentve a hát- és vállizmok terhelését. Az ülésmagasság egyszerû változtathatósága.

5 KONTAKT A háttámla dõlésszögének rögzítése 6 pozícióban (- és +7 között), Anti-panic funkció. Beállító mechanizmusok (széktípustól függõen): Háttámla magasság állítás - Up&Down mechanika (6 cm állíthatóság, 7 magassági fokozatban). Functions: A háttámla dõlésszögének rögzítése 6 pozícióban, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. Az Up&Down - mechanika lehetõvé teszi a háttámla magasságának egyszerû és gyors változtathatóságát. A helyesen beállított háttámla magasság biztosítja a hát és a gerincoszlop ideális megtámasztását, ezáltal csökkentve a hát- és a vállizmok terhelését. Anti-panic védelem - a funkciónak köszönhetõen a háttámla A mûködtetõ karral megszüntetve a háttámla pozíciójának blokkolásátt, a mechanika csak a háttámlára ható enyhe testnyomás hatására állítja a háttámlát alaphelyzetbe. Az ülésmagasság egyszerû változtathatósága.

6 TILT Relaxáló hintamozgás (0 és + között). A döntés blokkolása alaphelyzetben. Az ülõrész relaxációs hintamozgása. Az ülõrész pozíciójának rögzítése alaphelyzetben, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. A háttámla ellennyomás szabályozása. Az ülésmagasság egyszerû változtathatósága.

7 MULTIBLOCK Az ülõrész helyzetének blokkolása 5 pozícióban (- és +6 között), Anti-Panic funkció. Az ülõrész relaxációs hintamozgása. Az ülõrész helyzetének blokkolása 5 pozícióban, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. A háttámla ellennyomás szabályozása. Az ülésmagasság egyszerû változtathatósága. Az Environmental Product Declaration (EPD) által minõsített gyártó, a szék mechanika 99% -ban újrahasznosítható anyagokból készül.

8 IBRA 5 A háttámla dõlészögének egyszerû változtathatósága (-0 és +0 között). Az ülõlap dõlésszögének egyszerû változtathatósága (- és +0 között). Beállító mechanizmusok: Háttámla magasság állítás - Up&Down mechanika (6 cm állíthatóság, 8 magassági fokozatban). 5 A háttámla ellennyomás szabályozása. Funkciók Függetlenül rögzíthetõ háttámla és az ülõlap pozíció. A háttámla és az ülõlap pozcíciójának rögzítése, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. Az ülésmagasság egyszerû változtathatósága. Az Up&Down - mechanika lehetõvé teszi a háttámla magasságának egyszerû és gyors beállíthatóságát. A helyesen beállított háttámla magasság biztosítja a hát és a gerincoszlop ideális megtámasztását, ezáltal csökkentve a hát- és a vállizmok terhelését.

9 ACTIVE- A háttámla 9 -os és az ülõlap 8 -os döntésének synchron mozgása, valamint döntési helyzetüknek rögzíthetõsége pozícióban, Anti-panic funkció. A háttámla és az ülõlap dinamikus mozgása : arányban. A háttámla és az ülõlap együttes állásának rögzítése 5 pozícióban, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. A háttámla ellennyomás szabályozása. Beállító mechanizmusok: Háttámla magasság állítása - Up&Down mechanika (6 cm állíthatóság, 7 fokozatban). Az ülésmagasság egyszerû állíthatósága. A Up&Down - a mechanika lehetõvé teszi a háttámla magasság egyszerû és gyors változtathatóságát. A helyesen beállított háttámla magasság biztosítja a hát és a gerincoszlop ideális megtámasztását, ezáltal csökkentve a hát- és vállizmok terhelését.

10 EPRON SYNCRON A háttámla 0 -os és az ülõlap -os döntésének synchron mozgása, valamint döntési helyzetüknek rögzíthetõsége 5 pozícióban, Anti-panic funkció. A háttámla és az ülõlap dinamikus mozgása : arányban. A háttámla és az ülõlap együttes állásának rögzítése 5 pozícióban, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. A háttámla ellennyomás szabályozása. Beállító mechanizmusok (széktípustól függõen): Háttámla magasság állítása - Up&Down mechanika (6 cm állíthatóság, fokozatban). Az Environmental Product Declaration (EPD) által minõsített gyártó, a szék mechanika 98% -ban újrahasznosítható anyagokból készül. Az ülésmagasság egyszerû állíthatósága. A Up&Down - a mechanika lehetõvé teszi a háttámla magasság egyszerû és gyors változtathatóságát. A helyesen beállított háttámla magasság biztosítja a hát és a gerincoszlop ideális megtámasztását, ezáltal csökkentve a hát- és vállizmok terhelését.

11 EPRON SYNCRON ÜLÉSMÉLYSÉG ÁLLÍTÁSSAL 5 Ülésmélység állítás (6 cm állíthatóság). A háttámla ellennyomás szabályozása. Beállító mechanizmusok (széktípustól függõen): 5 A háttámla 0 -os és az ülõlap -os döntésének synchron mozgása, valamint döntési helyzetüknek rögzíthetõsége 5 pozícióban, Anti-panic funkció. Háttámla magasság állítása - Up&Down mechanika (6 cm állíthatóság, fokozatban). Az Environmental Product Declaration (EPD) által minõsített gyártó, a szék mechanika 98% -ban újrahasznosítható anyagokból készül. A háttámla és az ülõlap dinamikus mozgása : arányban. A háttámla és az ülõlap együttes állásának rögzítése 5 pozícióban, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. Az ülésmagasság egyszerû állíthatósága. A Up&Down - a mechanika lehetõvé teszi a háttámla magasság egyszerû és gyors változtathatóságát. A helyesen beállított háttámla magasság biztosítja a hát és a gerincoszlop ideális megtámasztását, ezáltal csökkentve a hát- és vállizmok terhelését. Ülésmélység állítási lehetõség. Az ülõlap elsõ éle és a térdhajlat belsõ része között az ideális távolság - cm. Ezzel a beállítási lehetõséggel biztosítható a lábak optimális megtámasztása, megelõzhetõ a fáradtság.

12 EPRON SYNCRON PLUS A háttámla 0 -os és az ülõlap -os döntésének synchron mozgása, valamint döntési helyzetüknek rögzíthetõsége 5 pozícióban, Anti-panic funkció. A háttámla és az ülõlap dinamikus mozgása : arányban. A háttámla és az ülõlap együttes állásának rögzítése 5 pozícióban, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. A háttámla ellennyomás szabályozása. Beállító mechanizmusok (széktípustól függõen): Háttámla magasság állítása - Up&Down mechanika (6 cm állíthatóság, fokozatban). Az Environmental Product Declaration (EPD) által minõsített gyártó, a szék mechanika 98% -ban újrahasznosítható anyagokból készül. Az ülésmagasság egyszerû állíthatósága. A Up&Down - a mechanika lehetõvé teszi a háttámla magasság egyszerû és gyors változtathatóságát. A helyesen beállított háttámla magasság biztosítja a hát és a gerincoszlop ideális megtámasztását, ezáltal csökkentve a hát- és vállizmok terhelését.

13 EPRON SYNCRON PLUS ÜLÉSMÉLYSÉG ÁLLÍTÁSSAL Ülésmélység állítás (6 cm állíthatóság). A háttámla ellennyomás szabályozása. Beállító mechanizmusok (széktípustól függõen): 5 A háttámla 0 -os és az ülõlap -os döntésének synchron mozgása, valamint döntési helyzetüknek rögzíthetõsége 5 pozícióban, Anti-panic funkció. Háttámla magasság állítása - Up&Down mechanika (6 cm állíthatóság, fokozatban). Az Environmental Product Declaration (EPD) által minõsített gyártó, a szék mechanika 98% -ban újrahasznosítható anyagokból készül. A háttámla és az ülõlap dinamikus mozgása : arányban. A háttámla és az ülõlap együttes állásának rögzítése 5 pozícióban, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. Az ülésmagasság egyszerû állíthatósága. A Up&Down - a mechanika lehetõvé teszi a háttámla magasság egyszerû és gyors változtathatóságát. A helyesen beállított háttámla magasság biztosítja a hát és a gerincoszlop ideális megtámasztását, ezáltal csökkentve a hát- és vállizmok terhelését. Ülésmélység állítási lehetõség. Az ülõlap elsõ éle és a térdhajlat belsõ része között az ideális távolság - cm. Ezzel a beállítási lehetõséggel biztosítható a lábak optimális megtámasztása, megelõzhetõ a fáradtság.

14 DUETTO SYNCRON (MPD-65) A háttámla 9 -os és az ülõlap -os döntésének synchron mozgása, valamint döntési helyzetüknek rögzíthetõsége 5 pozícióban, Anti-panic funkció. A háttámla és az ülõlap dinamikus mozgása : arányban. A háttámla és az ülõlap együttes állásának rögzítése 5 pozícióban, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. A háttámla ellennyomás szabályozása. Az ülésmagasság egyszerû állíthatósága. Az Environmental Product Declaration (EPD) által minõsített gyártó, a szék mechanika 98% -ban újrahasznosítható anyagokból készül.

15 IMARC 80 5 Ülésmélység állítás (5 cm állíthatóság). Beállító gombok: A háttámla -os és az ülõlap 9 -os döntésének synchron mozgása, valamint döntési helyzetüknek rögzíthetõsége 5 pozícióban, Anti-panic funkció. A háttámla ellennyomás szabályozása. Beállító mechanizmusok (széktípustól függõen): 5 Háttámla magasság állítása - Up&Down mechanika (6 cm állíthatóság, 9 fokozatban). A háttámla és az ülõlap dinamikus mozgása : arányban. A háttámla és az ülõlap együttes állásának rögzítése 5 pozícióban, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. Az ülésmagasság egyszerû állíthatósága. A Up&Down - a mechanika lehetõvé teszi a háttámla magasság egyszerû és gyors változtathatóságát. A helyesen beállított háttámla magasság biztosítja a hát és a gerincoszlop ideális megtámasztását, ezáltal csökkentve a hát- és vállizmok terhelését. Ülésmélység állítási lehetõség. Az ülõlap elsõ éle és a térdhajlat belsõ része között az ideális távolság - cm. Ezzel a beállítási lehetõséggel biztosítható a lábak optimális megtámasztása, megelõzhetõ a fáradtság.

16 IMARC 660 A háttámla és az ülõlap dinamikus mozgása : arányban. Beállító gombok: A háttámla -os és az ülõlap 9 -os döntésének synchron mozgása, valamint döntési helyzetüknek rögzíthetõsége 5 pozícióban, Anti-panic funkció. A háttámla ellennyomás szabályozása. A háttámla és az ülõlap együttes állásának rögzítése 5 pozícióban, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. Az ülésmagasság egyszerû állíthatósága. Beállító mechanizmusok (széktípustól függõen): Háttámla magasság állítása - Up&Down mechanika (6 cm állíthatóság, 9 fokozatban). A Up&Down - a mechanika lehetõvé teszi a háttámla magasság egyszerû és gyors változtathatóságát. A helyesen beállított háttámla magasság biztosítja a hát és a gerincoszlop ideális megtámasztását, ezáltal csökkentve a hát- és vállizmok terhelését.

17 TATTO A háttámla 0,5 -os és az ülõlap 6,5 -os döntésének synchron mozgása, valamint döntési helyzetüknek rögzíthetõsége pozícióban, Anti-panic funkció. A háttámla és az ülõlap dinamikus mozgása : arányban. A háttámla és az ülõlap együttes állásának rögzítése pozícióban, amely lehetõvé teszi a komfortos ülést. A háttámla ellennyomás szabályozása. Beállító mechanizmusok (széktípustól függõen): Háttámla magasság állítása - Up&Down mechanika (6 cm állíthatóság, 7 fokozatban). Az Environmental Product Declaration (EPD) által minõsített gyártó, a szék mechanika 98% -ban újrahasznosítható anyagokból készül. Az ülésmagasság egyszerû állíthatósága. A Up&Down - a mechanika lehetõvé teszi a háttámla magasság egyszerû és gyors változtathatóságát. A helyesen beállított háttámla magasság biztosítja a hát és a gerincoszlop ideális megtámasztását, ezáltal csökkentve a hát- és vállizmok terhelését.

18 EDITION TELMEX - NOWY STYL ZRT. 000 Szentendre, Rózsau.. Hungary tel telmex@telmex.hu Nowy Styl brand belongs to the Nowy Styl Group offer > delivering variety

SP-bõr* WK-szövet SONATA-24/7 HRU MPD165 PF-ALU-xx ST17-POL xx ESH. súlyhoz állítható háttámla ellennyomás. blokkolt háttámla

SP-bõr* WK-szövet SONATA-24/7 HRU MPD165 PF-ALU-xx ST17-POL xx ESH. súlyhoz állítható háttámla ellennyomás. blokkolt háttámla SONATA 24/7 3 SP-bõr* WK-szövet SONATA-24/7 HRU MPD165 PF-ALU-xx ST17-POL xx ESH 116 000,- 183 200,- A megadott árak nettó kereskedelmi árak. * Valódi bõr kárpitozás a székek front ülõrészén. 119,5-129

Részletesebben

TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLATA IRODASZÉKEKRE

TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLATA IRODASZÉKEKRE TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLATA IRODASZÉKEKRE Megnevezés Leírás Mennyiség Nettó egységár: Nettó egységár Nettó érték ÁFA Bruttó érték W-03 HIT CZARNE MAGASTÁMLÁS, KARFÁS FORGÓSZÉK, KRÓM CSILLAGLÁB, FEKETE

Részletesebben

TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLAT FORGÓSZÉKEKRE

TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLAT FORGÓSZÉKEKRE TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLAT FORGÓSZÉKEKRE Megnevezés Leírás Mennyiség Nettó egységár: Nettó érték: ÁFA Bruttó érték W-03 HIT CZARNE MAGASTÁMLÁS, KARFÁS FORGÓSZÉK, KRÓM CSILLAGLÁB, FEKETE SZ. TEXTILBŐR

Részletesebben

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió BN Office Solution Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű

Részletesebben

Egy igazán jó megoldás számodra

Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól

Részletesebben

KIEMELT TEHERBÍRÁSÚ ÉS 24/7 MUNKASZÉKEKRE

KIEMELT TEHERBÍRÁSÚ ÉS 24/7 MUNKASZÉKEKRE ÁRAJÁNLAT KIEMELT TEHERBÍRÁSÚ ÉS 24/7 MUNKASZÉKEKRE Megnevezés Leírás Mennyiség Nettó egységár: Nettó érték: ÁFA Bruttó érték ORLANDO R16H STLPRON ST28 EF SH ORLANDO EMELHETŐ KARFÁS EPRON SZINKRONMECHANIKÁS

Részletesebben

súlyhoz állítható háttámla ellennyomás az ülõlap és a háttámla helyzetének blokkolása 4 különbözõ pozícióban

súlyhoz állítható háttámla ellennyomás az ülõlap és a háttámla helyzetének blokkolása 4 különbözõ pozícióban CINQUE GTP 3 EF-szövet CINQUE ST02-ALU GTP9 ACTIV1 xx SH 49 300,- A megadott árak nettó kereskedelmi árak. 46-59 97-116 23 CINQUE GTP09 ST02 ALU 68,5 ülésszélesség: 51 ülésmélység: 46 A megadott méretek

Részletesebben

súlyhoz állítható háttámla ellennyomás blokkolt háttámla

súlyhoz állítható háttámla ellennyomás blokkolt háttámla ORLANDO 3 EF-szövet LE-bõr* ORLANDO ES R16H-CR ST28-POL xx SH 66 900,- 84 800,- A megadott árak nettó kereskedelmi árak. * Valódi bõr kárpitozás a székek front ülõrészén. 103,5-117 19-29 46-59,5 ORLANDO

Részletesebben

ÁTFOGÓ ALAP IRODABÚTOR AJÁNLAT

ÁTFOGÓ ALAP IRODABÚTOR AJÁNLAT ÁTFOGÓ ALAP IRODABÚTOR AJÁNLAT Teljes termékválasztékunkat megtekintheti a www.telmex.hu oldalon. 1 1. TÁRGYALÓ-, OKTATÁSI- ÉS ÉTKEZŐSZÉKEK Kedvezmény Megnevezés Leírás Mennyiség egységár: érték: % összeg

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Választási Iroda (1054 Budapest Alkotmány u. 3.)

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Választási Iroda (1054 Budapest Alkotmány u. 3.) 9. melléklet a 9./0. (XII.0.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Választási Iroda (054 Budapest Alkotmány u..). A közbeszerzés tárgya és mennyisége:

Részletesebben

Szélesség (cm) 60 x 60. Magasság (cm) 60. Mélység (cm) 30. Felső sarok ferde konyhabútor elem. Ajtó típus ÁR kulcsrakész ÁR lapraszerelt

Szélesség (cm) 60 x 60. Magasság (cm) 60. Mélység (cm) 30. Felső sarok ferde konyhabútor elem. Ajtó típus ÁR kulcsrakész ÁR lapraszerelt Magasság (cm) 60 22 936 Ft 17 404 Ft 24 763 Ft 19 231 Ft 24 984 Ft 19 200 Ft 25 368 Ft 19 584 Ft 26 101 Ft 20 317 Ft 28 505 Ft 22 721 Ft 27 960 Ft 22 177 Ft 29 305 Ft 23 521 Ft 26 286 Ft 20 502 Ft 26 905

Részletesebben

Szélesség (cm) 60 x 60. Magasság (cm) 60. Mélység (cm) 30. Felső sarok L konyhabútor elem. Ajtó típus ÁR kulcsrakész ÁR lapraszerelt

Szélesség (cm) 60 x 60. Magasság (cm) 60. Mélység (cm) 30. Felső sarok L konyhabútor elem. Ajtó típus ÁR kulcsrakész ÁR lapraszerelt Magasság (cm) 60 34 301 Ft 26 090 Ft 37 250 Ft 29 038 Ft 37 131 Ft 28 541 Ft 37 707 Ft 29 117 Ft 38 806 Ft 30 217 Ft 42 411 Ft 33 822 Ft 41 595 Ft 33 006 Ft 43 612 Ft 35 022 Ft 39 083 Ft 30 494 Ft 40 463

Részletesebben

TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLAT Bankett bútorok kiemelt ajánlata kisker partnereink részére

TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLAT Bankett bútorok kiemelt ajánlata kisker partnereink részére TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLAT Bankett bútorok kiemelt ajánlata kisker partnereink részére Ajánlat dátuma: 2018.05.11 Hivatkozási szám: /2017 Ajánlat érvényessége: 2018.05.31 Kedvezmény Megnevezés Leírás

Részletesebben

F sorozatú tömegmérő mérlegek F-200

F sorozatú tömegmérő mérlegek F-200 F sorozatú tömegmérő mérlegek F-200 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV MICRA-Metripond Kft. 6800 Hódmezővásárhely Bajcsy-Zsilinszky u. 70. Telefon: (62) 245-460 Fax: (62) 244-096 www.micra.hu E-mail: micra@micra.hu

Részletesebben

2. Végezzük el a tömörített fájlok kicsomagolását a számítógépünkre.

2. Végezzük el a tömörített fájlok kicsomagolását a számítógépünkre. pcon Planner látványtervezõ program telepítése 1. Mentsük le a számítógépünkre a pcon Planner látványtervezõ program telepítõ programját és a gyártói bútor katalógusok installálásához szükséges mappákat.

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki 2. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

SQart. Stadion. Conference

SQart. Stadion. Conference SQart Ülõbútorok Ülésrendszer Irodaterek Inteligens Természetes minden megoldások korlátok nélkül ülés ergonómia fapadlók környezethez Conference Stadion 1 Meeting Office furniture Reception Auditoria

Részletesebben

HÁLÓSZOBAI TERMÉKKATALÓGUS 2011/2012. Komplett hálószobaprogram a pihentetô alvásért

HÁLÓSZOBAI TERMÉKKATALÓGUS 2011/2012. Komplett hálószobaprogram a pihentetô alvásért Komplett hálószobaprogram a pihentetô alvásért VÁKUUMMATRACOK HIDEGHAB MATRACOK MEMORY MATRACOK NATÚR MATRACOK BONELLRUGÓS MATRACOK TÁSKARUGÓS MATRACOK GYERMEKMATRACOK LÉCESBETÉTEK MEMORY KIEGÉSZÍTÔK HÁLÓSZOBAI

Részletesebben

A HungaroControl Zrt. részére 24 órás használatú és vezetői székek beszerzése - 2 részben - eredmény

A HungaroControl Zrt. részére 24 órás használatú és vezetői székek beszerzése - 2 részben - eredmény A HungaroControl Zrt. részére 24 órás használatú és vezetői székek beszerzése - 2 részben - eredmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/110 Beszerzés tárgya: Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató az

Részletesebben

VÁKUUMMATRACOK+ KÉP. NATURELLE VÁKUUMMATRACOK minôségi alapanyagokkal a magasabb alváskomfortért! 03. 02.

VÁKUUMMATRACOK+ KÉP. NATURELLE VÁKUUMMATRACOK minôségi alapanyagokkal a magasabb alváskomfortért! 03. 02. 02. VÁKUUMMATRACOK+ KÉP A Naturelle vákuummatracok garantálják a pihenô test lágy és puha befogadását, valamint biztosítják az egészséges alvás másik, elengedhetetlen feltételét, a gerincoszlop megfelelô

Részletesebben

Aquariums. Info. Indkøber. Versions ændringer Contract award. Beskrivelse. Version 4. Dato for offentliggørelse 10-07-2013 04:44

Aquariums. Info. Indkøber. Versions ændringer Contract award. Beskrivelse. Version 4. Dato for offentliggørelse 10-07-2013 04:44 Aquariums Info Version 4 URL http://com.mercell.com/permalink/37973838.aspx Ekstern udbuds ID 228408-2013 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype Indgåede aftaler Udbudsprocedure Offentligt udbud

Részletesebben

Milyen szolgáltatásokat nyújt fejlesztési ötletekkel rendelkezőprojektgazdák számára a Tudásmenedzsment Központ?

Milyen szolgáltatásokat nyújt fejlesztési ötletekkel rendelkezőprojektgazdák számára a Tudásmenedzsment Központ? Milyen szolgáltatásokat nyújt fejlesztési ötletekkel rendelkezőprojektgazdák számára a Tudásmenedzsment Központ? Dr. Dőry Tibor, igazgató Győr, 2010. november 25. 1 ÁTTEKINTÉS 1. A Tudásmenedzsment Központ

Részletesebben

Belive. Magyar English

Belive. Magyar English Belive Magyar English Kész megoldással szolgálunk We have the solution for all your needs Norman Davies európa című könyvében a széket az emberiség 301 legérdekesebb találmánya közé sorolja. ez az egyszerű,

Részletesebben

Termék bevezetés - Új szárnykerekes hőmennyiségmérők M-bus kommunikációval és 2 impulzus bemenettel

Termék bevezetés - Új szárnykerekes hőmennyiségmérők M-bus kommunikációval és 2 impulzus bemenettel s Termék bevezetés - Új szárnykerekes hőmennyiségmérők M-bus kommunikációval és 2 impulzus bemenettel Az eddig elérhető WFx53.. hőmennyiségmérőket váltja az új generációs WFx54... hőmennyiségmérő család.

Részletesebben

Komfort. Magyar English

Komfort. Magyar English Komfort Magyar English Kész megoldással szolgálunk We have the solution for all your needs Norman Davies Európa című könyvében a széket az emberiség 301 legérdekesebb találmánya közé sorolja. Ez az egyszerű,

Részletesebben

Röntgenberendezések átvételi vizsgálata a gyakorlatban

Röntgenberendezések átvételi vizsgálata a gyakorlatban Röntgenberendezések átvételi vizsgálata a gyakorlatban Váradi Csaba, Elek Richárd, Porubszky Tamás, Bartha András, Salik Ádám Országos Frédéric Joliot-Curie Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Kutató Intézet

Részletesebben

Logamax plus GB 112 kondenzációs falikazán sorozat 5... 60 kw

Logamax plus GB 112 kondenzációs falikazán sorozat 5... 60 kw áttekintés kondenzációs falikazán sorozat 5... 60 kw Áttekintés Elõnyök Gazdaságos és környezetkímélõ folyamatos szabályozású elõkeveréses gázégõ 109% éves hatásfok 50-100 % modulációs tartomány alacsony

Részletesebben

Szelepmozgató motorok arányos vezérléshez AME 435

Szelepmozgató motorok arányos vezérléshez AME 435 Szelepmozgató motorok arányos vezérléshez AME 435 Leírás szelepkarakterisztika beállítási lehetőség; az áramlási karakterisztikát változtatni lehet lineárisról logaritmikusra és fordítva. a nyomaték-kapcsolóval

Részletesebben

LCA alkalmazása. Sára Balázs. balazs.sara@febe-ecologic.it

LCA alkalmazása. Sára Balázs. balazs.sara@febe-ecologic.it LCA alkalmazása a szennyvíztisztításban Sára Balázs balazs.sara@febe-ecologic.it Mire alkalmas az LCA a szennyvíztisztításban? A szennyvíztisztítás csökkenti a helyi környezeti problémákat de az alkalmazott

Részletesebben

Adatlap azonosító Összpontszám Eredmény (fokozat) 6 85 Nincs fokozata 8 127 Ezüst fokozat 10 58 Nincs fokozata 11 40 Nincs fokozata 12 58 Nincs

Adatlap azonosító Összpontszám Eredmény (fokozat) 6 85 Nincs fokozata 8 127 Ezüst fokozat 10 58 Nincs fokozata 11 40 Nincs fokozata 12 58 Nincs Adatlap azonosító Összpontszám Eredmény (fokozat) 6 85 Nincs fokozata 8 127 Ezüst fokozat 10 58 Nincs fokozata 11 40 Nincs fokozata 12 58 Nincs fokozata 13 50 Nincs fokozata 14 91 Nincs fokozata 15 100

Részletesebben

Szakmai gyakorlat. Országos Középiskolai Pneumatika Verseny 2016. Azonosító jel: Ügyeljen a munkavédelmi szabályok betartására!

Szakmai gyakorlat. Országos Középiskolai Pneumatika Verseny 2016. Azonosító jel: Ügyeljen a munkavédelmi szabályok betartására! Csernyánszky Imre Országos Középiskolai Pneumatika Verseny 2016. Szakmai gyakorlat A feladatok megoldására 120 perc áll rendelkezésre. Sorsz. Feladat Max. pont Elért pont 1. Pneumatika feladat 1: Tesztelő

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 5557 Elliptikus tréner insportline Daven

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 5557 Elliptikus tréner insportline Daven HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ IN 5557 Elliptikus tréner insportline Daven 1 Tartalom TARTALOM...2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...3 ÖSSZEKÖTŐ ELEMEK...5 ÖSSZESZERELÉS...6 SZÁMÍTÓGÉP HASZNÁLATA LB5600... 16 RAJZ... 22 ALKATRÉSZLISTA...

Részletesebben

Szervokormány próbapályás vizsgálata Segédlet a Jármrendszerek vizsgálata c. tárgyhoz

Szervokormány próbapályás vizsgálata Segédlet a Jármrendszerek vizsgálata c. tárgyhoz Segédlet a Jármrendszerek vizsgálata c. tárgyhoz Készítette: Wahl István, Bohner Gábor Budapest, 24. Budapesti Mszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépjármvek tanszék Budapest, XI. Sztoczek u. 6. Telefon:

Részletesebben

új Mazda6 SEDAN benzin

új Mazda6 SEDAN benzin Modellek 1,8 CE 1,8 TE 2,0 TE 2,0 TE Plus 2,0 GTA 2,5 GTA Bruttó listaár (Ft) 6 469 900 7 189 900 7 429 900 8 009 900 8 609 900 8 789 900 Bruttó kedvezményes ár (Ft) 5 769 900 6 489 900 6 729 900 7 309

Részletesebben

Melegvizes magasnyomású mosók NEPTUNE 1

Melegvizes magasnyomású mosók NEPTUNE 1 Melegvizes magasnyomású mosók 1 Ajánlott garázsok, autókereskedők, kereskedők és kisebb építkezési vállalatok számára. EcoPower kazán >92% hatékonyság, csökkentett üzemanyag költséggel Robosztus fémkeret

Részletesebben

Termék adatlap AS-100 (standard)

Termék adatlap AS-100 (standard) Termék adatlap AS-100 (standard) Forgókaros elektromechanikus beléptető beltéri vagy kültéri kivitelben Műszaki paraméterek Működtetés: Átengedés: Kivitel: Funkciója: Mechanika: Kézi meghajtás, mechanikus

Részletesebben

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Sajtóinformáció 2016. február 24. Affalterbach. A Mercedes-AMG az új C 43 4MATIC Coupé modellel bővítette a C-osztály kínálatát.

Részletesebben

Hungarian- Canadian Biotechnological Company for Research and Development

Hungarian- Canadian Biotechnological Company for Research and Development Hungarian- Canadian Biotechnological Company for Research and Development 2364 Ócsa, Ikt.sz.: 4/ 2012 Pesti úti major Tárgy: biztonságtechnikai adatlap Hungary Tel /Fax: (29) 378-150, 2012-01-02 Készült

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Veszélyes komponens Koncentráció Veszélyjel, R-mondatok

BIZTONSÁGI ADATLAP. Veszélyes komponens Koncentráció Veszélyjel, R-mondatok 1/6 Verzió: 2-HU Készült: 2008 december 4. BIZTONSÁGI ADATLAP k é s z ü l t a 1 9 0 7 / 2 0 0 6 / E K r e n d e l e t n e k m e g f e l e l ő e n 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Részletesebben

fürdıkád Evolution kád tartólábbal: 121.200 Ft helyett 109.080 Ft Magnolia kád 170 tartólábbal: 94.800 Ft helyett 85.320 Ft

fürdıkád Evolution kád tartólábbal: 121.200 Ft helyett 109.080 Ft Magnolia kád 170 tartólábbal: 94.800 Ft helyett 85.320 Ft 2831 Tarján, Héregi út 5. Tel: 34 / 372-821 Fax: 34 / 572-512 Mobil: ifj.straubinger András 30 / 348 3773 Internet: www.straubingerkft.hu E-mail: aqualand@straubingerkft.hu Most minden fürdıkád 10 % kedvezménnyel

Részletesebben

a NAT-1-1185/2010 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz

a NAT-1-1185/2010 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz Nemzeti Akkreditáló Testület RÉSZLETEZÕ OKIRAT a NAT-1-1185/2010 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz A BIMEO Vizsgáló és Kutató-fejlesztõ Kft. Vizsgálólaboratórium (1047 Budapest, Attila u. 64.)

Részletesebben

Rész. Egész. Alkatrész. Just. High. Parts. Lineáris megvezetések, elérhetô áron!

Rész. Egész. Alkatrész. Just. High. Parts. Lineáris megvezetések, elérhetô áron! 1 Rész. Egész. Alkatrész. Just. High. Parts. Lineáris megvezetések, elérhetô áron! 2 Üdvözlet a BEARING-tôl A HIWIN golyós perselyek kis súrlódású, halk futású, nagy pontosságú lineáris mozgást tesznek

Részletesebben

102 intézmény villamosenergia beszerzése 2014. január 2014.02.01 8.000.000.-Ft+ÁFA Tanácsadó és Szolgáltató Kft. TÁMOP-6.2.

102 intézmény villamosenergia beszerzése 2014. január 2014.02.01 8.000.000.-Ft+ÁFA Tanácsadó és Szolgáltató Kft. TÁMOP-6.2. Szerződéskód Partner neve Szerződés tárgya Megkötés Lejárat Nettó összeg dátuma dátum GYEMSZI/001020- OLC Hungary 102 intézmény villamosenergia beszerzése 2014. január 2014.02.01 8.000.000.-Ft+ÁFA Tanácsadó

Részletesebben

TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLATA TÁRGYALÓSZÉKEKRE

TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLATA TÁRGYALÓSZÉKEKRE TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLATA TÁRGYALÓSZÉKEKRE Megnevezés Leírás Mennyiség Nettó egységár: Nettó érték ÁFA Bruttó érték ISO BLACK C LÁTOGATÓSZÉK, FEKETE VÁZ, VÁLASZTHATÓ SZ. SZÖVET ÜLİRÉSZ ÉS TÁMLA

Részletesebben

MEBEK FREE. Csoportos villamos energia beszerzés kisvállalatoknak Egyszerűen, könnyedén és díjmentesen

MEBEK FREE. Csoportos villamos energia beszerzés kisvállalatoknak Egyszerűen, könnyedén és díjmentesen MEBEK FREE Csoportos villamos energia beszerzés kisvállalatoknak Egyszerűen, könnyedén és díjmentesen SOURCING HUNGARY KFT. A FÜGGETLEN BESZERZÉSI SZAKÉRTŐ Elérjük Önnek a legalacsonyabb energiaárakat!

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP készült az 1907/2006/EK és a 453/2010/EK rendelet szerint LEOPARD 5 EC

BIZTONSÁGI ADATLAP készült az 1907/2006/EK és a 453/2010/EK rendelet szerint LEOPARD 5 EC 1/7 LEOPARD 5 EC BIZTONSÁGI ADATLAP készült az 1907/2006/EK és a 453/2010/EK rendelet szerint MAKHTESHIM-AGAN HUNGARY ZRT. 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása LEOPARD 5 EC 1.1.

Részletesebben

Megbízható teljesítmény. GARDENA szivattyúk

Megbízható teljesítmény. GARDENA szivattyúk Megbízható teljesítmény GARDENA szivattyúk Új viziutak GARDENA szivattyúk Öntözés A víz az egyik legértékesebb természeti erôforrásunk. A GARDENA szivattyúkkal és a tökéletesen összehangolt rendszerelemek

Részletesebben

Telepített magasnyomású mosók

Telepített magasnyomású mosók E A E sorozatot egy nagy, 119 literes fűtött víztartállyal szerelték fel, az elektromos fűtés választható 18 és 54 kw között, a hőmérséklet követelményektől és az elérhető elektromos hálózattól függően.

Részletesebben

ÁRLISTA TOLÓ- ÉS CSUKLÓAJTÓ VASALATOK ÉS KIEGÉSZÍTİK GARDRÓB, BELTÉRI ÉS BÚTORAJTÓKHOZ

ÁRLISTA TOLÓ- ÉS CSUKLÓAJTÓ VASALATOK ÉS KIEGÉSZÍTİK GARDRÓB, BELTÉRI ÉS BÚTORAJTÓKHOZ ÁRLISTA TOLÓ- ÉS CSUKLÓAJTÓ VASALATOK ÉS KIEGÉSZÍTİK GARDRÓB, BELTÉRI ÉS BÚTORAJTÓKHOZ Érvényes 2011. 02. 01-tıl visszavonásig web: www.kamex.co.hu e-mail: info@kamex.co.hu Oldal 1 ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

Részletesebben

Öntözőszivattyúk szabályozása frekvenciaváltóval

Öntözőszivattyúk szabályozása frekvenciaváltóval Öntözőszivattyúk szabályozása frekvenciaváltóval dr. Tóth Árpád Magyar Öntözési Egyesület 2016. 02. 24. Az alkalmazás lehetőségei Különböző méretű, magassági elhelyezkedésű, működési módú zónák üzemeltethetők

Részletesebben

\;~ ' '.i-ttúier Kőbányai. Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. n, 'í/h'uhcfb.

\;~ ' '.i-ttúier Kőbányai. Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. n, 'í/h'uhcfb. \;~ ' '.i-ttúier Kőbányai {J ' "'< * "V^cío-testület ülése Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. n, 'í/h'uhcfb. Tárgy: Javaslat a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat.../2010. (...) számú önkormányzati

Részletesebben

ORTHOPHOS XG 5 DS/Ceph

ORTHOPHOS XG 5 DS/Ceph ORTHOPHOS XG 5 DS/Ceph Kezelési útmutató Magyar Általános információk Kedves Vásárlónk Köszönjük, hogy megvásárolta a Sirona ORTHOPHOS XG panoráma röntgen egységét. E rendszer lehetővé teszi a standard

Részletesebben

TERMÉK KATALÓGUS

TERMÉK KATALÓGUS TERMÉK KATALÓGUS WWW.SZEKEINK.HU TARTALOMJEGYZÉK Hanna Hanna Visitor Marcell Alu Marcell Black Marcell Macell Visitor Trend Iris Asyncro Iris Full Iris Syncro Iris Top Syncro Country Alto 4L Country Alto

Részletesebben

ÁRJEGYZÉK. egység. 40 kg

ÁRJEGYZÉK. egység. 40 kg Cikkszám VAKOLATOK Megnevezés 2009 febtıl ÁRJEGYZÉK Érvényes 2009. március 9-tıl visszavonásig Csomagolási Ár Szín csoport Listaár (Ft.-) Nettó Bruttó Homlokzati színezı vakolatok 2 RoyaL 40 kg Fehér 60,00

Részletesebben

Dräger HPS 7000 Fejvédelem

Dräger HPS 7000 Fejvédelem Dräger HPS 7000 Fejvédelem A Dräger HPS 7000 tűzoltósisak önmagában egy külön kategória, ami innovatív, sportos, dinamikus és ergonomikus kialakításának, valamint azoknak az összetevőinek köszönhető, melyek

Részletesebben

háztartási 08 gépek 09

háztartási 08 gépek 09 08 09 háztartási gépek 08 09 háztartási gépek _A Fagor vigyáz a családra és a környezetre energiatakarékos A legjobb energiahatékonysági minősítés: A+ Energiaosztály A Fagor Innovation háztartási gépei

Részletesebben

A vasúti kocsik külső ajtajának pneumatikus modellezése

A vasúti kocsik külső ajtajának pneumatikus modellezése MISKOLCI EGYETEM GÉPÉSZMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KAR TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI DOLGOZAT A vasúti kocsik külső ajtajának pneumatikus modellezése Készítette: Rónai László Miskolci Egyetem GÉIK mechatronikai mérnöki

Részletesebben

Elektromos forgatómotorok

Elektromos forgatómotorok 4 505 SQL36E Elektromos forgatómotorok VKF46, VKF46 TS pillangószelepekhez SQL36E, SQL36E működtető feszültség AC 230 V,3-pont vezérlőjel működtető feszültség AC 24 V, 3- pont vezérlőjel Névleges fordítási

Részletesebben

Melegvizes magasnyomású mosók

Melegvizes magasnyomású mosók 7 FA A 7 FA a leghatásosabb eszköz az erős szennyeződések tisztítására, a nehéz, ipari tisztításra és egyéb felhasználási területeken. A 7 FA sorazatot jellemzi az alacsony üzemelési és karbantartási költség,

Részletesebben

ZP 120LCD UPS. Minőségi Energiaforrás. on-line IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK

ZP 120LCD UPS. Minőségi Energiaforrás. on-line IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK Minőségi Energiaforrás ZP 120LCD UPS 1,2,3,6,10,15,20 kva on-line HELYI HÁLÓZATOK (LAN) SZERVEREK ADATKÖZPONTOK PÉNZKIADÓ AUTOMATÁK TELEKOM BERENDEZÉSEK E-BUSINESS (SZERVERFARMOK, I SP/ASP/POP) IPARI ALKALMAZÁSOK

Részletesebben

Kit Components. Beta Amyloid MPD Kit - Calibrants

Kit Components. Beta Amyloid MPD Kit - Calibrants 10/11/2011 Product code K1000016 10015923 10015925 Kit Components Description Beta Amyloid MPD Kit - Calibrants Components: 10015428 Beta Amyloid Fragments 10015574 Beta Amyloid AB Multifragment Standard

Részletesebben

Használati- és kezelési útmutató

Használati- és kezelési útmutató Használati- és kezelési útmutató HU Használati- és kezelési útmutató Tisztelt Vásárló! Örülünk, hogy a Telmex-Nowy Styl Zrt. székeinek vásárlása által megtisztelte cégünket bizalmával. A szakértelem, a

Részletesebben

IDL 76. Geschirrspuler Installations und Gebrauch Umývaèky riadu. Mosogatógép. Myèky nádobí

IDL 76. Geschirrspuler Installations und Gebrauch Umývaèky riadu. Mosogatógép. Myèky nádobí IDL 76 Geschirrspuler Installations und Gebrauch Umývaèky riadu Mosogatógép Myèky nádobí IDL 76 Geschirrspüler 1 Informationen für Installation und Gebrauch Mosogatógép 21 Myèky nádobí 31 21 C G A D R

Részletesebben

OFFISIT ÁRJEGYZÉK > 2015

OFFISIT ÁRJEGYZÉK > 2015 OFFISIT 20150128 ÁRJEGYZÉK > 2015 2 OFFISIT székek TARTALOMJEGYZÉK Vezetõi székek Daphne 6-9 Daphne 9 Dea 10-13 Dama 14-15 Diva Soft 16-19 Diva 20-23 Dahlia 24-25 Dekora 26-27 Dekora Soft 28-29 Dekora

Részletesebben

IP20-as falon kívüli szerelvénycsalád

IP20-as falon kívüli szerelvénycsalád Prima IP20-as falon kívüli szerelvénycsalád P116729 1 A Prima termékcsalád ideális megoldást kínál IP20-as védettséggel, ha nincs mód a villamos szerelvények falba süllyesztésére. P116730 2 P116765 P116766

Részletesebben

Ellátási lánc az ügyfelekig, ügyfelekért IMRE ISTVÁN

Ellátási lánc az ügyfelekig, ügyfelekért IMRE ISTVÁN Ellátási lánc az ügyfelekig, ügyfelekért IMRE ISTVÁN Pannon kereskedelmi ellátási lánc Az ellátási lánc lépései I. Gyártók, beszállítók Kereskedelmi termékek, marketing termékek - alkotóelemek II. Logisztikai

Részletesebben

MÓDOSÍTOTT RÉSZLETEZÕ OKIRAT (1)

MÓDOSÍTOTT RÉSZLETEZÕ OKIRAT (1) Nemzeti Akkreditáló Testület MÓDOSÍTOTT RÉSZLETEZÕ OKIRAT (1) a NAT-1-1173/2011 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz A BM OKF Katasztrófavédelmi Kutatóintézet 1 (1033 Budapest, Laktanya u. 33.)

Részletesebben

A klasztermenedzsment európai gyakorlata (Pécs, 2010) Stratégiaalkotás. Schmuck Roland

A klasztermenedzsment európai gyakorlata (Pécs, 2010) Stratégiaalkotás. Schmuck Roland A klasztermenedzsment európai gyakorlata (Pécs, 2010) Stratégiaalkotás Schmuck Roland Mottó Jóval azelőtt kezdj el kutat ásni, mielőtt szomjas lennél! (kínai közmondás) 2 A stratégia természete A stratégia

Részletesebben

r 5 13 r 5 19 r 5 28 r 5 59 6 7 r 5 20 6 7 6 7

r 5 13 r 5 19 r 5 28 r 5 59 6 7 r 5 20 6 7 6 7 1 2 020(84) Győr Mezőörs Kisbér Bakonyszombathely 020 Km Km ÉNYKK Zrt. 101 1 9 111 5 10 13 15 1 021 150 021 10 102 0,0 0,0 Győr, autóbusz-állomás D 1,3 1,3 1,9 1,9 Győr, Szigethy A. út, AB 2, 2, Győr,

Részletesebben

Hazai gyártású igényes bababútor, még ikerbabák szobájának berendezésére is! Nádai Anikó is ezt választotta!

Hazai gyártású igényes bababútor, még ikerbabák szobájának berendezésére is! Nádai Anikó is ezt választotta! Hazai gyártású igényes bababútor, még ikerbabák szobájának berendezésére is! Nádai Anikó is ezt választotta! mikor megtudtam, hogy ikerlányaim születnek, nem volt kérdés, hogy cégünk fogja készíteni a

Részletesebben

ORLANDO TECHNIKAI INFORMÁCIÓK. A gyártó fenntartja a méret-, modell-, szín- és árváltoztatás jogát. A megadott méretek cm-ben értendõek.

ORLANDO TECHNIKAI INFORMÁCIÓK. A gyártó fenntartja a méret-, modell-, szín- és árváltoztatás jogát. A megadott méretek cm-ben értendõek. YEAR GARANCIA ORLANDO SYNCRON MECHANIKA TECHNIKAI INFORMÁCIÓK 2:1 SYNCRON mechanika által szabályozott háttámla- és ülõlap mozgás összehangolás súlyhoz állítható háttámla-ellennyomás szabályozhatóság folyamatos

Részletesebben

Használati- és kezelési útmutató

Használati- és kezelési útmutató Használati- és kezelési útmutató HU Használati és kezelési útmutató Tisztelt Vásárló! Örülünk, hogy a Telmex-Nowy Styl Zrt. bútorainak vásárlása által megtisztelte cégünket bizalmával. A szakértelem, a

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Hidegvizes mosók hordozó keretes kivitelben

Hidegvizes mosók hordozó keretes kivitelben 2 Hordozható A 2 sorozat olyan modelleket ölel fel, amelyeket mindennapos, félprofesszionális használatra terveztek, főként kereskedők számára, kis építési területekre, kölcsönzőkbe. A 2-24 és hordozható

Részletesebben

A könnyebb eligazodás érdekében a PUMPEX szivattyúknál az alábbi típusjelölést alkalmazzuk. Példa: P 601 - W A. 1 fázisú motor

A könnyebb eligazodás érdekében a PUMPEX szivattyúknál az alábbi típusjelölést alkalmazzuk. Példa: P 601 - W A. 1 fázisú motor BÚVÁR ZAGYSZIVATTYÚK PUMPEX ZAGYSZIVATTYÚK TÍPUSJELÖLÉSE A könnyebb eligazodás érdekében a PUMPEX szivattyúknál az alábbi típusjelölést alkalmazzuk. Példa: P 601 - W A A Tartozék A beépített úszókapcsoló

Részletesebben

Analóg helyzetvezérelt szelepmozgató motorok AME 435

Analóg helyzetvezérelt szelepmozgató motorok AME 435 Analóg helyzetvezérelt szelepmozgató motorok AME 435 Leírás szelepkarakterisztika beállítási lehetőség; az áramlási karakterisztikát változtatni lehet lineárisról logaritmikusra és fordítva. energiamegtakarító,

Részletesebben

MUNKA-EGÉSZSÉG EGYENSÚLY

MUNKA-EGÉSZSÉG EGYENSÚLY ORLANDO Az árjegyzékben megadott árak nettó kereskedelmi árak, az Áfa-t nem tartalmazzák és visszavonásig érvényesek. A gyártó fenntartja a méret-, típus-, szín- és árváltaztatás jogát. Az esetlegesen

Részletesebben

A MŰSZAKI MENEDZSMENT ÉS VÁLLALKOZÁSI TANSZÉK TÖRTÉNETE

A MŰSZAKI MENEDZSMENT ÉS VÁLLALKOZÁSI TANSZÉK TÖRTÉNETE A MŰSZAKI MENEDZSMENT ÉS VÁLLALKOZÁSI TANSZÉK TÖRTÉNETE Dr. Varga Emilné Dr. SZŰCS Edit Dr. PAPP Péter Debreceni Egyetem, AMTC Műszaki Kar Műszaki Menedzsment és Vállalkozási Tanszék 4028 Debrecen, Ótemető

Részletesebben

ACÉL HULLÁMLEMEZ MŰTÁRGYAK SUPERCOR A HIDAK ÚJ GENERÁCIÓJA

ACÉL HULLÁMLEMEZ MŰTÁRGYAK SUPERCOR A HIDAK ÚJ GENERÁCIÓJA ACÉL HULLÁMLEMEZ MŰTÁRGYAK SUPERCOR A HIDAK ÚJ GENERÁCIÓJA 1. Bemutatás 2. Alkalmazás 3. Műszaki paraméterek 3.1. Hullámméret 3.2. Keresztmetszeti adatok 3.3. Korrózió elleni védelem 4. Tervezés 4.1. Statikai

Részletesebben

GÁZELLÁTÓ SZERELVÉNYEK ÉS RENDSZEREK. Spectrolab plus. Spectrolab Plus Laboratóriumi gázelvételi szerelvények

GÁZELLÁTÓ SZERELVÉNYEK ÉS RENDSZEREK. Spectrolab plus. Spectrolab Plus Laboratóriumi gázelvételi szerelvények Spectrolab plus Spectrolab Plus Laboratóriumi gázelvételi szerelvények Spectrolab plus - Áttekintés Alapegység GG típus 5. oldal Alapegység beépített elzáró szeleppel, nyomásszabályozóval és nyomásmérôvel;

Részletesebben

BNOS. székek ÁRJEGYZÉK > 2013

BNOS. székek ÁRJEGYZÉK > 2013 BNOS székek ÁRJEGYZÉK > 203 BNOS székek TARTALOMJEGYZÉK BELITE BELIVE DIPLOMAT KUBIK MOJITO SKALA TRINITY AXO BELISE CADIZ CARDINALE CARERA CONVERSA EVORA JIMMY STACCATO oldal 6 2 7 8 27 28 33 3 3 7 8

Részletesebben

Az építészeti tűzvédelem gazdaságtana

Az építészeti tűzvédelem gazdaságtana Az építészeti tűzvédelem gazdaságtana VII. TMKE Konferencia, 2016. április 21-22. Nagy Katalin tűzvédelmi szakmérnök Mitől gazdaságos? CPR cél, az egységesség megteremtése. DoP, mint megfelelőséget igazoló

Részletesebben

Herkules Glass - üveg tolóajtó rendszer. Kapuk, toló és harmónika rendszerű ajtók 9 kg-tól 2000 kg-ig. Korlát rendszerek. Kiegészítő kellékek

Herkules Glass - üveg tolóajtó rendszer. Kapuk, toló és harmónika rendszerű ajtók 9 kg-tól 2000 kg-ig. Korlát rendszerek. Kiegészítő kellékek Herkules Glass - üveg tolóajtó rendszer Kapuk, toló és harmónika rendszerű ajtók 9 kg-tól 2000 kg-ig Korlát rendszerek Kiegészítő kellékek Katalógus 2012-2013 Néhány információ a cégről és a termékekről

Részletesebben

ÉRINTÉSMENTES TACHOGRÁF (FORDULATSZÁMMÉRŐ) DM-2234B

ÉRINTÉSMENTES TACHOGRÁF (FORDULATSZÁMMÉRŐ) DM-2234B ÉRINTÉSMENTES TACHOGRÁF (FORDULATSZÁMMÉRŐ) DM-2234B HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A jelen használati útmutató másolása, bemutatása és terjesztése a Transfer Multisort Elektronik írásbeli hozzájárulását igényli.

Részletesebben

Szobatermosztát 24-órás programmozási lehetőséggel és nagyméretű LCD kijelzővel

Szobatermosztát 24-órás programmozási lehetőséggel és nagyméretű LCD kijelzővel 3 071 Szobatermosztát 24-órás programmozási lehetőséggel és nagyméretű LCD kijelzővel Fűtési rendszerekhez RDJ10 Működési módok: automatikus mód, komfort mód, energiatakarékos mód és fagyvédelmi mód Nagyméretű

Részletesebben

Elektronspinrezonancia (ESR) - spektroszkópia

Elektronspinrezonancia (ESR) - spektroszkópia E m S Elektronspinrezonancia (ESR) - spektroszkópia Paramágneses anyagok vizsgáló módszere. A mágneses momentum iránykvantáltságán alapul. A mágneses momentum energiája B indukciójú mágneses térben = µ

Részletesebben

C14N/C15N Ipari kapu vezérlés

C14N/C15N Ipari kapu vezérlés C14N/C15N Ipari kapu vezérlés H FULL-SERVICE OPERATOR SYSTEMS FOR GARAGE DOORS OPERATOR SYSTEMS FOR SECTIONAL DOORS OPERATOR SYSTEMS FOR SLIDING GATES OPERATOR SYSTEMS FOR HINGED GATES OPERATOR SYSTEMS

Részletesebben

Ólom a mérgező elem II.

Ólom a mérgező elem II. Ólom a mérgező elem II. Müller Ágnes szakoktató, kari külügyi és nemzetközi program koordinátor az előadás anyaga a KSOHIA projekt alapján készült 1 Megelőzési szintek Elsődleges Másodlagos Harmadlagos

Részletesebben

LTC 0630 sorozatú Dinion2X day/night kamera

LTC 0630 sorozatú Dinion2X day/night kamera Videomegfigyelő rendszerek LTC 0630 sorozatú Dinion2X day/night LTC 0630 sorozatú Dinion2X day/night Speciális képfeldolgozási technológia Továbbfejlesztett XF-Dynamic engine (XF dinamikus modul) SmartBLC

Részletesebben

ÉS ILYEN EGYSZERÛEN MÛKÖDIK A LEGKIVÁLÓBB PRÉMIUM-SZERVIZ!

ÉS ILYEN EGYSZERÛEN MÛKÖDIK A LEGKIVÁLÓBB PRÉMIUM-SZERVIZ! ÉS ILYEN EGYSZERÛEN MÛKÖDIK A LEGKIVÁLÓBB PRÉMIUM-SZERVIZ! A PRÉMIUM-SZERVIZ a megszokott szavatosságokon túl minden Küppersbusch termékre vonatkozóan a vásárlási bizonylat dátumától számított évre meghosszabbítja

Részletesebben

Elektromos kazánok. Nagykereskedelmi Árlista. Érvényes: 2009 február 2-től. www.radeco.eu. Nem gáz, ha nincs gáz! Melegvíz azonnal

Elektromos kazánok. Nagykereskedelmi Árlista. Érvényes: 2009 február 2-től. www.radeco.eu. Nem gáz, ha nincs gáz! Melegvíz azonnal távra! hosszú Gondolkodjon Elektromos átfolyós vízmelegítők Elektromos kazánok Nagykereskedelmi Árlista Érvényes: 2009 február 2-től Nem gáz, ha nincs gáz! 1 1 + év Melegvíz azonnal 2310 Szigetszentmiklós,

Részletesebben

konfidencia-intervallum Logikai vektorok az R-ben 2012. március 14.

konfidencia-intervallum Logikai vektorok az R-ben 2012. március 14. Valószínűség, pontbecslés, konfidencia-intervallum Logikai vektorok az R-ben 2012. március 14. Normális eloszlás tesztje Kolmogorov-Szmirnov vagy Wilk-Shapiro próba. R-funkció: shapiro.test(vektor) balra

Részletesebben

derby orcsalád bút KedvezményeK: Készpénzfizetés és előreutalás esetén 2%, nettó 600 000 ft felett +2%

derby orcsalád bút KedvezményeK: Készpénzfizetés és előreutalás esetén 2%, nettó 600 000 ft felett +2% derby 4bútorcsalád 4 Derby bútorcsalád Derby asztalaink és székeink lábszerkezete 30x20-as zártszelvényből készülnek, melyeket csúszásgátló műanyag papucsokkal és sarokelemekkel láttunk el. Asztalainkat

Részletesebben

Földművek, földmunkák I.

Földművek, földmunkák I. Földművek, földmunkák I. Földművek funkciói közlekedési pálya: vízépítési földmű: út, vasút, repülőtér, gát, csatorna, árok, tározó, folyószabályozás, partrendezés, felszín alatti munkatér: alapozás, műtárgy,

Részletesebben

Dimat. UTH - 170 telepítés és útmutató

Dimat. UTH - 170 telepítés és útmutató Dimat UTH - 170 telepítés és útmutató A huzalozás módszere 1. sz. huzalozási módszer A huzalozás módszere 2. sz. huzalozási módszer Funkciókmódosítása és műveletek LÁMPA KIJELZŐ SET lámpa: Ez a lámpa a

Részletesebben

Marriott Hotel, Budapest 2014. február 14 15.

Marriott Hotel, Budapest 2014. február 14 15. Továbbképzô Tanfolyam, az Orvostudományi Egyetemek, a Magyar Gasztroenterológiai Társaság, a Gasztroenterológiai Szakmai Kollégium támogatásával 2014. február 14 15. Továbbképzô Tanfolyam 2014. február

Részletesebben

Nyomástávadó. SITRANS P Compact (7MF8010) Használati utasítás

Nyomástávadó. SITRANS P Compact (7MF8010) Használati utasítás Nyomástávadó SITRANS P Compact (7MF8010) Használati utasítás Tartalomjegyzék Ismertető... 3 Főbb jellemzők... 3 Működési elv... 3 Telepítés, beüzemelés... 4 Null-pont beállítás... 5 Méretek... 6 Technológiai

Részletesebben

Gratulálunk. Ennek a fitneszkészüléknek a megvásárlásával bizonyította egészségtudatosságát.

Gratulálunk. Ennek a fitneszkészüléknek a megvásárlásával bizonyította egészségtudatosságát. PowerBoard 2.0 Gratulálunk Ennek a fitneszkészüléknek a megvásárlásával bizonyította egészségtudatosságát. Ahhoz, hogy hosszú ideig élvezhesse a készülék előnyeit, arra szeretnénk kérni, hogy gondosan

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 420 Infravörös termométer TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Figyelmeztetés... 2 3. Működési leírás...3 4. Mérés menete... 3 5. Karbantartás... 4 6. Megjegyzések... 5 7. Tulajdonságok...

Részletesebben