Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10484&x_p=2"

Átírás

1 Page 1 of 26 Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! Hozzászólások: /120 Témák: 7187 Tagok: Legújabb tag: xilef Online: (69/2) Név: Jelszó: Eltárol Mehet Elfelejtette jelszavát? 2 / 237 Lista: 50 Kép: BE Smile: BE dátum - csökkenő nincs Talált állatok (üzenet: 11842, Elveszett-Talált-Gazdikereső állatok) kék Skin # Biakuty Válasz erre :18:48 [51.] Tánya 1-2 éves fiatal sztaff szuka, szerintem ivartalanított, Érden találták kb. 1 hónappal ezelőtt, de a megtaláló macskáját megette ezért nem kívánta tovább tartani. Jelenleg fürdőszobánk lakója,más kutyákkal nem tűnik agresszívnek, de semmi esetre sem ajánlom szuka mellé vagy kis testű kutya mellé. Érdeklődni lehet: ,

2 Page 2 of 26 képtára: topicja: Érdeklődni lehet: , Biatorbágy és Vidéke Állatvédő Egyesület Képek Muha Pálma Válasz erre :28:19 [52.] sziasztok Talált kutyusnak gazdit keresünk! Fiatal max. másfél éves, erős, egésséges, nagytestű fiu kutya, nagyon jó házörző, emberekkel kutyákkal kedves (nálunk a két nagy kutya sajnos nem fogadja el őt), porázon vezethető, autóban szállítható. Szobatisztaságra nem teszteltük, valószínüleg egy tanyáról szököt el vagy dobták ki, ezért elsősorban kertbe ajánlom. A kutya Lajosmizse vonzáskörzetében van, Budapestre, Pest megyébe, Bács megye északi részére a szállítása megoldható. Érdeklődni lehet: sajnos a környékbeli menhelyek nem fogadnak új kutyát, ha valakinek van valamilyen ötlete az elhelyezéssel kapcsolatban, igazán hálás lennék érte. Köszönöm zsazsa40 Válasz erre :54:24 [53.] BALESETES KUTYÁT HOZTUNK ZIRCRŐL!!!!! Idősebb 6-8 éves németjuhász jellegű keverék kan, de termete alacsonyabb. Jellemzően fekete, rajzos, kis fehér mellénnyel, barna zoknikkal. SZEMÉN KISEBB SZEMLENCSE HOMÁLY LÁTHATÓ, tehát a kutya nem lát tökéletesen. Jobb hátsó lába sérült,, jelenleg a székesfehérvári állatkórházban van. Várjuk gazdája jelentkezését a telefonszámon. - Elveszett-Talált állatok [válaszok erre: #12089] buksi4 Válasz erre :40:09 [54.]

3 Page 3 of 26 Látott Roti Látott roti Bp., Zuglóban, tegnap napközben, felnőtt fajtatiszta roti, nemét egyelőre nem tudjuk. És fotó is csak ilyen van róla Mészáros Gabi. képeim V. Éva m a x Válasz erre :57:41 [55.] Találtak a XIV-ben egy hosszúszőrű németjuhász kan? kutyát, az egyik benzinkútnál betették a kennelbe. Avia kút XIV. Gradányi 6.

4 Page 4 of [Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: :20:59] [válaszok erre: #12072] zsazsa40 Válasz erre :53:54 [56.] Telefonon szóltak: Dunaföldvárról, Előszállás felé vezető úton a Shell kút után üldögél békésen tegnap óta egy fekete, kis-közepes testű, rövid szőrű fekete szuka kutya. Elképzelhető, hogy kölykei is vannak, mert a telefonáló elmondása szerint lógnak a csecsei. - Elveszett-Talált állatok zsazsa40 Válasz erre :34:21 [57.] Sóskútról érkeztek: 1,5-2 éves németjuhász-terrier keverék kan.

5 Page 5 of éves németjuhász keverék kan. Különleges ismertető jegye, jobb oldalon hiányzik a szemfoga. Tacskó keverék kan. 2 éves.

6 Page 6 of Elveszett-Talált állatok stangli Válasz erre :11:48 [58.] Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! Találtam Szigethalmon a Fiumei utca és Horváth utca találkozásánál egy Pumi jellegű és méretű, gyönyörű, nagyon kedves 1-1,5 év körüli kan kutyust! A kutyus jelenleg is nálam van, nyakörv volt a nyakán (tehát elsősorban eredeti gazdiját keresi). Nagyon szófogadó, szobatiszta, kicsit félénk eleinte, pórázhoz szokott. Órákig írhatnám a jó tulajdonságait, de a lényeg: családba, kisgyerek mellé, bárki mellé ideális játszótárs, vagy akár idős embernek puszipajtásnak... szóval nincs ok amiért ne kellhetne valakinek! Sajnos az én "vénasszony" francia bulldogom elég féltékeny és házsártos ahhoz, hogy békében éljenek egymás mellett,bár nagy örömömre már egyszerre is tudom vinni őket sétálni anélkül, hogy összevesznének, így ha megengeditek, nagyon megnézem majd, hogy kinek adom oda a kutyust! Nagyon jó jelző kutyus, de egyetlen fölösleges vakkantás sem hagyja el a száját (egy szomszédnak sem lehet panasza az esti kutyaugatásra), kan kutya léte ellenére eddig mindössze 2 kövirózsám látta kárát a határjelölésének (mert megértette ahogy rászóltam, hogy a bokor és a virág nem azért van, hogy ő jelölgessen rajtuk, viszont két oldalnyi kerítésen kiélheti magát). Szóval..., akit érdekel ez a JÓSÁG :-)))), vagy a saját kutyusára ismer (esetleg szomszédjáéra), szóljon bátran, kérésre képet is tudok róla küldeni! Várom a gazdijelöltek jelentkezését: 0630/ Átmásolva az iwiw-ről zsazsa40 Válasz erre :30:38 [59.] Gerzson 7 éves kaukázusi keverék kan. A faddi gyepmesteri telepről került hozzánk.

7 Page 7 of 26 Folti kis-közepes testű tacskó keverék kan. Szintén Faddon élt. Szemi egy nagyon szép, koromfekete szetter jellegű, 2 éves keverék kan. Szintén a faddi gyepin élt.

8 Page 8 of Elveszett-Talált állatok zsazsa40 Válasz erre :05:10 [60.] Faddon találtuk Sztefanovot. 2 éves keverék kan. Ijesztő külsejű, igazi harci eb. Határozottan harcol azért, hogy képen nyaljon mindenkit, aki elmegy a kenelje mellett. - Elveszett-Talált állatok zsazsa40 Válasz erre :50:46 [61.] Kis-közepes testű keverék kan. Budakeszin találtuk.

9 Page 9 of Elveszett-Talált állatok zsazsa40 Válasz erre :32:48 [62.] Németjuhász jellegű keverék kan. 3 éves. Komáromban találtuk. Bocitarka kis-közepes termetű keverék kan. 1 éves. Szintén Komáromból érkezett.

10 Page 10 of Elveszett-Talált állatok zsazsa40 Válasz erre :21:11 [63.] Már meg sem lepődők, hogy ismét van egy berni pásztorunk. Bertalan 3-4 éves kan. Alacsony termetű. Faddon találtuk. - Elveszett-Talált állatok zsazsa40 Válasz erre :07:50 [64.] Rendőrségi kísérettel érkezett 6 csemete. Lepsény határában találták őket. 3 szuka, és 3 kan. (Tudom, hogy a képen 7 kutya van, velük együtt nevelkedik még egy kidobott baba. )

11 Page 11 of 26 5 hetesek, még alig tudnak enni. A Polgárdi rendőrség elindította az eljárást. Ha bárkinek van információja a kiskutyákkal kapcsolatban, kérjük jelezze a rendőrség, vagy alapítványunk felé. És így nézünk ki evés után)))

12 Page 12 of Elveszett-Talált állatok zsazsa40 Válasz erre :51:37 [65.] Velencén fékezett egy autó a strand bejáratánál, és egy egész családot dobott ki a lelketlen gazda. Németjuhász jellegű ekverék mamit, 3 éves, és 3 rosszcsont kölyköt, akik 4 hónaposak. A kölykök igencsak változatos színűek. Van közöttük zsemle színű, fekete, és egy barna csikos is.

13 Page 13 of Elveszett-Talált állatok HLI Válasz erre :33:49 [66.] Otthon van "A Golden retriever gazdája megkerült, így ma este már hazament. Üdvözlettel, H.Patrícia" [előzmény: (12044) m a x, :05:50] Fruzsi Válasz erre :22:26 [67.] Ő is gazdikereső! Kb 10 hetes tüneményes játékos bújós kislány. Egy kert udvarába dobták be, ahol több macska és kutya volt már... nem maradhat, mert erősen létszámon felüli, ráadásul az egyik kutya nem bírja a macsákat (a többiek nagyok és rutinosak, de ő zsenge és kölök). Érd: 20/ (Szőke Andrea)

14 Page 14 of 26

15 Page 15 of 26 Nincs is annál rosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul. Retriever rescue zsazsa40 Válasz erre :19:23 [68.] Bori boxer-labrador keverék szuka. Bár a képen nem igazán látszik, azért sokkal szélesebb a pofija. Tüneményes, nagyon barátságos. Faddon találtunk. Szintén Faddról jött, de Cézit, leadták a gyepmesteri telepen. A leadás oka, fél a viharba 6 éves, ónémetjuhász kan. Kedves, barátságos, igazi társ.

16 Page 16 of Elveszett-Talált állatok myzoo Válasz erre :26:52 [69.] Látott kutya: Bp. II. Hidegkúti út - Gazda utca sarkán napok óta fekszik egy fehér tüzelő kutya (argentin dog beütés). A kutya lába sérült m a x Válasz erre :38:12 [70.] Megvan a gazdi, rohantak érte! [előzmény: (12047) t-macska, :05:11] Grübedli Válasz erre :34:12 [71.] Bullterrier kan kutya került a Bullterrier Baráti Társaság, fajtamentőinek gondozásába. A kutya 1,5 év körüli, fehér. Fénykép és pontosabb információk még nincsenek a birtokomban, de aki ilyen kutyáját veszítette el, az keressen meg minket. CSAK AZ EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK A KUTYÁNAK!...egyenlőre SpanciManci Válasz erre :59:57 [72.] Kutyust találtunk Nyíregyházán a Tünde utcán, fekete spániel, biztosan hiányzik valakinek, írjátok már ki légyszi! tuti hogy van gazdája, szép is és barátságos nagyon! segítsetek légyszi és ha megvan a gazdája, hívjatok: Almási Eszter, 06-20/ Gazdikereső spánielek tengelic Válasz erre :56:49 [73.] Eredeti gazdáját keresi! Fiatal golden retriever kan Barátságos családi jószág a veszprémi gyepmesteri telepen. Nagyon fiatal, agresszivitástól mentes, a fajtára jellemző túláradó érzelmekkel. megjegyzés: Befogva: , Veszprém környéki Balaton-parti településen. 20/ (Szőke Andrea) vagy 20/ (Zsarnóczay Márta) vagy a

17 Page 17 of 26 Retriever rescue J.Zsuzsa Válasz erre :40:54 [74.] Látott Idézet: Ma reggel Székesfehérváron az Interspar háta mögött láttam egy fekete-fehér kan simaszőrű foxit. Valószínűleg tüzelő szuka miatt keveredett oda, de lehet, hogy hűtlen gazdája rakta ki, mert mikor vittem neki ételt, italt még mindig ott volt. Megfogni nem lehet, mert elszaladt és megugatott. MiniMenhely Elveszett-talált kutyák táblázata/állatrendőrség t-macska Válasz erre :05:11 [75.]

18 Page 18 of 26 A képen látható kutya én szombat reggel Hidegkúton jelent meg, azóta nem mozdul, csak mindig a legközelebbi árnyékig. Kap vizet. Nem sovány, nyakán szép fekete bőrnyakörv, alatta egy kifakadt tályog. Valószínűleg lány, de ezt nem tudtuk megnézni. Hátsó két lábát alig tudja használni, valószínűleg erősen diszpláziás, alig tud ráállni. Kb 10 lépést, ha tud tenni egy huzamban. Jobb fülében tetoválás, Szerintem 8-10 év körüli, vagy még több lehet, azért nem tudom, mert ilyen nagyon beteglábú kutyáról nem tudom megállapítani. Lehet, ha egészséges lenne, nem is tűnne olyan öregnek. A telefon az enyém, ha bárki érdemben tud valamit a kutyáról akkor megadom a megtalálóét is: PILIS-BUDAI KUTYÁS TÁRSASÁG [Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: :52:47] [válaszok erre: #12052] J.Zsuzsa Válasz erre :51:08 [76.] TALÁLT Város: Budapest, XVII. ker. Mikor: :00:00 Kutyus fajtája: Magyar vizsla, rövid sz. Kutyus neme: kan Kutyus életkora: 1-3 Leírás: A kutyus erős testalkatú, bőr nyakörvet visel. Jobb hátsó lábának belső oldalán egy kb. 7-8 cm-es sebhely van. Nagyon barátságos, értelmes. Válogatós. Megtaláló telefon: 30/ MiniMenhely Elveszett-talált kutyák táblázata/állatrendőrség J.Zsuzsa Válasz erre :39:53 [77.]

19 Page 19 of 26 Idézet: Ezt a mopsz kant találták júilus 2-án, de megtaláló 20ezerért már árulja. Amikor én hivtam akkor még 30 ezer volt. Remélem valaki keresi mert nem tartom korrektnek hogy pénzért adja más kutyáját el: MiniMenhely Elveszett-talált kutyák táblázata/állatrendőrség m a x Válasz erre :05:50 [78.] Idézet: hopat Tagság: :21:04 Tagszám: #61203 Hozzászólások: Elküldve: Ma, 16:03:11 [1.] TALÁLT KUTYA - II. KERÜLET A Budakeszi úton találtuk néhány a mai napon 14h körül: Kutya fajtája: Golden retriever Kutya neme: kan Életkora: fiatal, 1-2 éves lehet Ismertetőjele: kék nyakörv, fejéről félig lelógó szájkosár. nagyon kedves, barátságos, autóba azonnal beszállt, a lifttől sem fél. Jól ápolt, csak a néhány napos kóborlás hagyott nyomot a bundáján. Mivel kutyánk, macskáink vannak, így csak ideiglenesen tudjuk őt tartani, nagyon keressük a gazdáját!!!! Elérhetőség: Kérlek benneteket, segítsetek nekem abban, hogy hol lehetne még hírdetni, ahol talán rátalálhat a gazdája! Köszönöm! [válaszok erre: #12056] anshi Válasz erre :03:13 [79.] Idézet: Kistermetű fekete kutya Fajtája: Törpepincser Kora: fiatal Neme: kan Helyszín: Dunakeszi Tó - Lakópark Ismertető jele: Időpont:

20 Page 20 of 26 Megjegyzés: Találta: Klein József, 06/ , Feladva: képtáram Bulldog Rescue zizi0 Válasz erre :19:45 [80.] Az előzményhez: Megoldódott, a kutya elhelyezve! [előzmény: (12038) zizi0, :24:11] J.Zsuzsa Válasz erre :39:37 [81.] TALÁLT Város: Budapest Mikor: :00:00 Kutyus fajtája: fekete Kutyus neme: Szuka Leírás: Deák téren szaladt láncos pórázt húzva maga mögött. Autóktól egyáltalán nem fél, viszont minden görkorist és deszkást megugat. Megtaláló telefon: 30/ Megtaláló cime: MiniMenhely Elveszett-talált kutyák táblázata/állatrendőrség J.Zsuzsa Válasz erre :28:31 [82.] Kedves Zsuzsa! Egy talált kutyát szeretnék bejelenteni, Budapesten, XIV. kerületben, Stefánia út 61. szám alatti udvarban találtuk tegnap, én. Fekete, tacskószerű, kan kutya, a mancsai végén fehér a szőr, a nyakán barna bőr nyakörv, kerek ezüst díszítésekkel (szegecsek, de lelaposított), rajta egy elszakadt gézdarab vagy vmi ahhoz hasonló. Tán azzal volt kikötve vhova. A kutya jelenleg is itt van az udvarban, ha netán vki ráismer, innen elviheti. Telefonszámom, amin elérhető vagyok: 30/ MiniMenhely Elveszett-talált kutyák táblázata/állatrendőrség mejo20 Válasz erre :41:57 [83.] 18. kerületben a 135-ös végállomásánál, (ganz-telepen) megjelent nem régen egy szuka labrador, aki nagyon dundi zizi0 Válasz erre :24:11 [84.] S.O.S.- S.O.S.- S.O.S.!!!!!!!! Unokatesóm egy a napra kikötött kutya mellett áll az utcán, a Lurdy-házzal szembeni Praktikernél!!!Most visz neki vizet, de hova tenni nem tudja!!! (2 macskája van). Plusz tele a keze a vásároltakkal, és bkv-val van! A kutya kan, közepes testű(az elmondottak alapján olyan puli magasságú lehet), kedves, és unokatesóm szerint nincs gazdája!totál ki van borulva, a kutyának S.O.S. SEGITSÉG KELL!! Ha valakinek módjában áll segiteni, kérem hivja őt: Petkovics Kati, És kérem, aki tudja, másolja át ezt a hsz-emet a másik fórumra is, ahonnan én tiltva vagyok! Köszönöm! [válaszok erre: #12042] Fruzsi Válasz erre :17:45 [85.]

21 Page 21 of 26 TOVÁBBI KÉPEK Közvetlen az egyik ideiglenes befogadónk előtt ütötték el (Maglódon vagy környékén), így összeszedte. Nincs súlyos sérülése, kapott orvosi ellátást, de sürgősen gazdát vagy ideiglenes befogadót keres. Esetleg eredeti gazdát hónapos, kan kölyökkutya. Kedves, aranyos, de kicsit még félős. Akit érdekelne, egyelőre írjon a címre, holnapra kitaláljuk majd, mi lesz az elérhetőség hozzá. Nincs is annál rosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul. Retriever rescue m a x Válasz erre :41:37 [86.] Megtaláltuk a gazdáját! [előzmény: (12020) m a x, :09:20] cicu Válasz erre :13:57 [87.] Szia! Keresnek 1 Törpetacskót. Szűcs Balázs Próbáld meg hátha. [előzmény: (12034) anshi, :01:50] anshi Válasz erre :01:50 [88.] Idézet: Sziasztok Találtam egy törpe tacskót. 1-2 éves, kan, nagyon édes, barátságos és szófogadó. Családi okok és idő hiányában sajnos nem tudom megtartani. Ha valaki tudna neki egy otthont, nagyon hálás lennék, vagy ha a gazdija jelentkezne. A kutyust a XVIII. ker. Margó Tivadar utcában találtam án Tel.: vagy képtáram Bulldog Rescue

22 Page 22 of 26 [válaszok erre: #12035] anshi Válasz erre :01:38 [89.] Otthon van! képtáram Bulldog Rescue [előzmény: (12010) anshi, :39:35] jerco Válasz erre :19:09 [90.] júl. 4-én reggel 3/4 8-kor találtak egy westie kant Bp. XX. ker. Zamárdi u-ban. Chipet délben tudnak nézetni. Gazdája igazoló okmányokkal jelentkezhet érte. Tel.: 0670/ Foxi fajtamentés Jerry zizi0 Válasz erre :00:31 [91.] S.O.S. LÁTOTT KUTYA!!! Budapest soroksári Tesco-nál láttam egy közepes testű, fekete, bozontos, félhosszú szőrű kutyát, először a parkolóban kóvályogva, majd kocsiból, a Tescohoz közeli uttest szélén feküdve (ahol a 19-es busz fordul ki a Havanna lakótelep-üllői út irányába).a kutya az uttest szélén aludt, apukám - mikor megérkeztünk a Tescohoz-, egy másik uttesten feküdve(aludva) látta(ekkor én nem), tehát a kutya ezt a mutatványt ugy néz ki gyakran űzi, tehát ÉLETVESZÉLYBEN van ott. Valószínűsítem, hogy az ottani hajléktalanokhoz tartozik a kutya, edényeket láttam letéve neki, és emlékeim szerint ugyanezt a kutyát láttam ugyanitt a Tesconál a hajléktalanok közelében, kb. 1 hete. Csak azt tudom, hogy ott életveszélyben van! Valaki esetleg nem keresi, vagy nincs módja megnézni, segiteni neki? (Odaátról tiltva vagyok(ugy néz ki végleg) kutya-moderátor által, hálás lennék ha valaki oda átmásolná eme hsz.-emet!) J.Zsuzsa Válasz erre :35:29 [92.] Hát akkor lehet, h ezt a kutyust ütötték el. Sajnos meghalt. Idézet: SOS - most érkezett bejelentés szerint a Bp. X.ker. Jászberényi ut - Porcelán utcai buszmegállóban- egy feltehetően busz által elütött - német juhász -vagy jellegü kutya van. MiniMenhely Elveszett-talált kutyák táblázata/állatrendőrség [előzmény: (12029) mejo20, :58:48] mejo20 Válasz erre :58:48 [93.] Sziasztok! Ma reggel 7 óra körül LÁTTAM egy németjuhász kan kutyát bóklászni a X. kerület Felsőcsatári utca-kozma utcában az Új köztemető környékén. Nem volt rajta nyakörv, de nem volt lefogyva sem. [válaszok erre: #12030] anyakutya Válasz erre :27:19 [94.] Egy fekete tacskó méretű és jellegű kutyát láttak berohanni a bányába Kőbányán, a Harmat-Sibrik-Gergely- Sorház utca által határolt területen ma este úgy 21 óra tájban. A Sorház utca felől jött, a kutyasétáltatóknak nem volt ismerős. Feltehetőleg fiatal, sovány kan. Nem volt nyakörv rajta. Senki nem keresi? "Lelked mutatója, hogyan bánsz az állatokkal!" Exupéry anshi Válasz erre :08:41 [95.]

23 Page 23 of 26 Idézet: Fajtája: keverék Kora: fiatal Neme: szuka Helyszín: Pest XX. Hitel Márton u. Ismertető jele: Barátságos, nyugodt természetű Időpont: Megjegyzés: Pillanatnyilag az utcában kóborol. Találta: Petró Imréné, , Feladva: képtáram Bulldog Rescue anshi Válasz erre :04:41 [96.] Fajtamentők: Kutyákkal kapcsolatos bejelentések. Telefon: képtáram Bulldog Rescue [előzmény: (12022) irén, :44:58] J.Zsuzsa Válasz erre :25:48 [97.]

24 Page 24 of 26 Nem ő az. MiniMenhely Elveszett-talált kutyák táblázata/állatrendőrség [előzmény: (12021) J.Zsuzsa, :17:35] keszterina Válasz erre :36:01 [98.] TALÁLT TÖRPE USZKÁR Június 20-a környékén menekült be egy Pilisvörösvári (Zöldfa u.) kertbe a képen látható fajtatiszta törpe uszkár szuka.,,, 10 év körüli, soványka, erősen fogköves. Fülében tetoválás van, ami alig olvasható, a lehetséges számok ellenőrizve lesznek. Chip nincsen benne, nem olyan régen (3-4 hete) nyírhatták. A pofija bal oldalán egy kisebb kopasz folt van.

25 Page 25 of 26 Nagyon félt, szinte sokkos állapotban volt. USZI JUCI BÖBIKE kezd megnyugodni, feloldódni.az étvágya megjött, a szobatisztaságot tanulja. Fülgyulladása kezelés alatt. Oltva és féreghajtva lett. Eredeti gazdijának jelentkezését várjuk. Ennek hiányában szerető gazdit keres. Tel: , vagy USZI JUCI BÖBIKE további képei : irén Válasz erre :48:31 [99.] NAGYON S.O.S. A DOLOG!!!!!!AKIJÉ A KUTYA ALTATNI AKARJA,MERT NINCS MÁS VÁLASZTÁSA ANYÓSPAJTÁS MIATT!!FÉL ÉVE MEGY A gazdikeresés,1-2 nap már csak a haladék irén Válasz erre :44:58 [100.] Egy kép a kutyánkról, akinek gazdát keresünk. Kb. 4 és fél éves. Pontosan nem tudjuk, mert úgy fogadtuk be mi is. Minden oltást megkapott. Sajnos nincs papírja arról hogy fajtiszta volna-e. Barátságos, szeret nagyokat és sokat szaladgálni. Mi a gyenge kerítésünk miatt láncon kellett tartanunk. Olyan gazdit keresünk neki aki szeretné és gondját viselné s.o.s Csatolt kép pic

26 Page 26 of 26 [válaszok erre: #12026] Talált állatok (üzenet: 11842, Elveszett-Talált-Gazdikereső állatok) kék 2 / 237 Lista: 50 Kép: BE Smile: BE dátum - csökkenő nincs Új hozzászólás írása Név : m a x Jelszó : Mail : Üzenet: Betűszín: Normál Háttérszín: Normál Árnyék: Normál Parázslás: Normál BBcode On/Off. Betűméret: Normál Url/Kép autokonverzió On/Off. Aláírás beszúrása Kép feltöltés: Tallózás... [Feltöltési max. file méret (byte): 20000] Írja be ide a képen látható biztonsági számsort: Smiley kódok teljes listája Elküld Az oldal másodperc alatt generálódott. Regisztráció - Felhasználói profil - Beállítások - Keresés - Taglista - Netikett - Aldomainok Copyright Netboard.hu

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10484&x_p=4

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10484&x_p=4 Page 1 of 30 Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! ::

Részletesebben

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10486

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10486 Page 1 of 89 Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! ::

Részletesebben

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10485&x_p=2

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10485&x_p=2 Page 1 of 27 Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! ::

Részletesebben

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10486&x_p=4

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10486&x_p=4 Page 1 of 80 Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! ::

Részletesebben

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10485&x_p=4

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10485&x_p=4 Page 1 of 25 Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! ::

Részletesebben

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=15555

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=15555 Page 1 of 18 Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! ::

Részletesebben

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10485&x_p=5

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10485&x_p=5 Page 1 of 14 Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! ::

Részletesebben

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10486&x_p=3

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10486&x_p=3 Page 1 of 52 Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! ::

Részletesebben

Mogyoró Vak Bob Joda Vaksi Mira Rudi Godó Lédi

Mogyoró Vak Bob Joda Vaksi Mira Rudi Godó Lédi Mogyoró Vak Bob Joda Vaksi Mira Rudi Godó Lédi Roki Gizi és Artúr Bernád Artúr Barka Vesta Maci Vái Ling Előszó Útszéli történetek A kutya, aki az ember legjobb barátja. A kutya, akit kölyökként zsákba

Részletesebben

D O B O Z I D A N K A

D O B O Z I D A N K A L A J O S K A Egy hajléktalan ember kutyája volt, aki az erdőben élt. A férfi egy nap eltünt, Lajoska maradt. Egy közeli étteremnél etették, de Lajoska folyamatosan a forgalmas út mellett ballagott, az

Részletesebben

Vásárlási tanácsadó az olcsokutya.uw.hu alapján

Vásárlási tanácsadó az olcsokutya.uw.hu alapján Vásárlási tanácsadó az olcsokutya.uw.hu alapján 2010 Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk kiskutyavásárlási szándékával. Kérem, hogy olvassa el, mielött kiskutyát vásárolna tőlünk. Mindig arra törekszünk,

Részletesebben

I. fejezet Kutyavásárlás előtt

I. fejezet Kutyavásárlás előtt I. fejezet Kutyavásárlás előtt Szeretnék egy kiskutyát! sokszor hallani ilyen vagy hasonló kijelentést. Nincs is ezzel baj, hiszen fantasztikus dolog a kutyázás. Sok leendő kutyatartó viszont nincs tisztában

Részletesebben

Blöki. Elhagyott barátaink - Élet a menhelyen Riport a Győri Állatmenhelyen. Orvosi szoba Ivartalanítás

Blöki. Elhagyott barátaink - Élet a menhelyen Riport a Győri Állatmenhelyen. Orvosi szoba Ivartalanítás Blöki I. évfolyam 1. szám 2009. április Elhagyott barátaink - Élet a menhelyen Riport a Győri Állatmenhelyen Blöki bulvár 102 éves a világ legidősebb kutyája Orvosi szoba Ivartalanítás Blöki gazdi Szerepeljen

Részletesebben

Állati Hírek - Állatkórházi Online Magazin

Állati Hírek - Állatkórházi Online Magazin Állati Hírek - Állatkórházi Online Magazin Havonta megjelenő online magazin 2011. év, 4. szám október A hónap betege Csutak megmenekülése ASKA Gazdim keresem KEDVENCTIPP Felelős állattartás - Tippek minden

Részletesebben

KUTYÁK, ÁLLATOK, EMBEREK

KUTYÁK, ÁLLATOK, EMBEREK KUTYÁK, ÁLLATOK, EMBEREK Vendégeim: Csányi Vilmos Széchenyi-díjas etológus, akadémikus, egyetemi tanár Almási Éva Kossuth-díjas színművész Jakab Judit nemzetközi ügyintéző, elhivatott állatvédő, Kamu Till

Részletesebben

KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG. Kutyavilág KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG. A kutyák származása és rokonaik Hogyan mûködik a kutya teste? A kutya és az ember

KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG. Kutyavilág KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG. A kutyák származása és rokonaik Hogyan mûködik a kutya teste? A kutya és az ember KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG Kutyavilág KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG A kutyák származása és rokonaik Hogyan mûködik a kutya teste? A kutya és az ember Általános iskolai segédanyag 1 Kutyavilág Tisztelt Tanárok! A kutyák

Részletesebben

Bol-Dog.hu Egyedi Kutyás Ajándéktárgyak Webáruháza. Té xzçxw ~âàçö~ Üà4

Bol-Dog.hu Egyedi Kutyás Ajándéktárgyak Webáruháza. Té xzçxw ~âàçö~ Üà4 Bol-Dog.hu Egyedi Kutyás Ajándéktárgyak Webáruháza Té xzçxw ~âàçö~ Üà4-1- Kutya biléta egyedi grafikával Kutya nyakörv egyedi grafikával Kerámia medál, melyre, kutyád nevét, és persze a Te adataidat is

Részletesebben

ONLINE. Kutya-macska barátság e Kutyák nyári fürdőzése. www.hazikedvencek.hu. 3. évfolyam 2. szám 2012. nyár

ONLINE. Kutya-macska barátság e Kutyák nyári fürdőzése. www.hazikedvencek.hu. 3. évfolyam 2. szám 2012. nyár 3. évfolyam 2. szám 2012. nyár A felelős állatbarátok magazinja ONLINE www.hazikedvencek.hu Kutya-macska barátság e Kutyák nyári fürdőzése e Macskafajták e Állattartási szabályok e Az óvilági csíkos mókus

Részletesebben

VAS JULIANNA KUTYAVILÁG. A menhelyi kutyák lélektana

VAS JULIANNA KUTYAVILÁG. A menhelyi kutyák lélektana VAS JULIANNA KUTYAVILÁG A menhelyi kutyák lélektana Kutyavilág A menhelyi kutyák lélektana A kutya évezredek óta szimbiózisban él az emberrel, és ez alatt az idő alatt a kutyalélek már-már emberivé fejlődött.

Részletesebben

KEDVES ÚJDONSÜLT RETRIEVER GAZDI!

KEDVES ÚJDONSÜLT RETRIEVER GAZDI! KEDVES ÚJDONSÜLT RETRIEVER GAZDI! Kérjük, olvassa el és alaposan fontolja meg az itt leírtakat! Az elválás a kölyökkutya számára nem könnyű,de sokat tehetünk azért, hogy hamar feldolgozza a stresszt és

Részletesebben

Finta Kata. Írásaiból válogatta:

Finta Kata. Írásaiból válogatta: NAGYMAMA MESÉI ÉS TÖRTÉNETEI Írásaiból válogatta: Finta Kata Nagymama meséi és történetei Írásaiból válogatta: Finta Kata 2 Bevezető Kedves gyerekek! Bianka! Kristóf! Pötyi! Jancsi! És a Többiek! Most

Részletesebben

Patkányfogóból - öleb

Patkányfogóból - öleb Patkányfogóból - öleb A dolgozatot készítette: Eszenyi Bianka Réka 5/a, Miltényi Lili 5/b Felkészítő tanár: Kecskésné Mező Mária Balmazújvárosi Általános Iskola Hortobágyi Úti Tagintézmény Balmazújváros

Részletesebben

2006.aug.24-2006.dec.31. (c) kulics. 2006. dec. 31. 17:29 Válasz #1351

2006.aug.24-2006.dec.31. (c) kulics. 2006. dec. 31. 17:29 Válasz #1351 2006.aug.24-2006.dec.31 (c) kulics 2006. dec. 31. 17:29 Válasz #1351 Mi még nem találkoztunk. Tegnap akadtam Rátok. Sziasztok. Kati vagyok, cégbírósági tisztviselő. Két fiam közül a nagyobb (24 éves) Viktor

Részletesebben

Györgyhegyi Cinkos (Dani) avagy hogyan lett egy vizslából családtag vagy még annál is több

Györgyhegyi Cinkos (Dani) avagy hogyan lett egy vizslából családtag vagy még annál is több 1. könyv Budapest 1.1 Solymár 1996. május 19-én két nevezetes esemény is történt az éjszaka, igaz ebből csak az egyik mutatta magát azonnal, a másik csak néhány hét múlva nyerte el a nevezetes esemény,

Részletesebben

Vidi Rita: Kutya dolgok ezek De ígérem, nem fogjuk kutyául érezni magunkat!

Vidi Rita: Kutya dolgok ezek De ígérem, nem fogjuk kutyául érezni magunkat! Vidi Rita: Kutya dolgok ezek De ígérem, nem fogjuk kutyául érezni magunkat! Idestova pontosan két éve, hogy elindult világhódító útjára - merjünk naszületik projekt, a maga "Legyünk a tíz millió író országa!"

Részletesebben

Dátum: 2012.09.09 11:29 Üzenet: Szurkolótársaim!

Dátum: 2012.09.09 11:29 Üzenet: Szurkolótársaim! jenci58 Dátum: 2012.09.10 09:31 Sziasztok!!! Kissé nehezen indult, de csodás vége lett!! Csak így tovább (2132.) Csajok! Szeretnénk még sokat, felállva tapsolni a meccsek végén. Hajrá Csajok!! Hajrá VÁC!!!

Részletesebben

Önkéntes betegjogi képviselő voltam az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet Gyermekpszichiátriai Osztályán

Önkéntes betegjogi képviselő voltam az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet Gyermekpszichiátriai Osztályán Önkéntes betegjogi képviselő voltam az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet Gyermekpszichiátriai Osztályán Azért kívántam a pszichiátriai beteg gyermekek osztályán dolgozni, mert úgy gondoltam,

Részletesebben

HÍRLEVÉL. FELHÍVÁS angol-francia fordítók részére

HÍRLEVÉL. FELHÍVÁS angol-francia fordítók részére 1/14 Jane Goodall HÍRLEVÉL 2009. ősz www.janegoodall.hu Tisztelt Olvasó! Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevél szolgáltatásunkra. Hírlevelünket negyed éves gyakorisággal az Ön által megadott email címre

Részletesebben

NYOMON A FALKA. Bloodhound hírlevél

NYOMON A FALKA. Bloodhound hírlevél NYOMON A FALKA Szólítsál gazdi, rád figyelek, de elég egy füttyöd, máris megyek! Bárhol is vagyok, futok hozzád, kedvedre tenni, nagy boldogság! Bloodhound hírlevél Kohut Katalin BevezetŐ Szervusztok!

Részletesebben

Állati Hírek - Állatkórházi Online Magazin

Állati Hírek - Állatkórházi Online Magazin Állati Hírek - Állatkórházi Online Magazin Havonta megjelenő online magazin 2011. év, 5. szám november A hónap betege Dollár felépülése egy kutyatámadásból ASKA Hajléktalan kutyáknál jártunk Galambász

Részletesebben