Cégünkről. Innováció. Megoldások. Eredmények.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Cégünkről. Innováció. Megoldások. Eredmények."

Átírás

1 Bemutatkozunk... Több és jobb minőségű tejet a technológia révén Dairy Service Kft Veresegyház, Omega köz 1. Tel.: Fax:

2 Cégünkről Az 1993-ban alapított Dairy Service Kft. leányvállalatával, a Dairy Ép Kft-vel együtt 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában álló cégcsoport. Közel egy hektáros veresegyházi telephelyünkről látjuk el partnereinket határon innen és túl. A cég fő tevékenységi körei: BouMatic ek forgalmazása, karbantartása és szervízelése, csúcstechnológiájú folyamatautomatizálási megoldások meghonosítása, bevezetése a hazai gyakorlatba, komplett fejőházi tejhűtési és -tárolási rendszerek kivitelezése, korszerű, a XXI. század igényeinek megfelelő telepirányítási rendszerek bevezetése, kötetlen tartású istállók tervezése és kivitelezése, takarmánykeverő-kiosztó, bálabontó és -aprító gépek, valamint állatitatók forgalmazása, termelő istállók mikroklíma-szabályozó berendezéseinek megtervezése, beépítése, korszerű trágyakezelési és -újrahasznosítási technológiák megvalósítása, borjúnevelési technológiák műszaki hátterének biztosítása. Fő beszállítónkon, a BouMatic-on kívül, számos más észak-amerikai cég képviseletét látjuk el, akik a tejtermelő tehenészetekhez szükséges csúcstechnológiát és megoldásokat tudják szállítani. A cég megalakulása óta komoly eredményeket értünk el a tehenészeti telepek technológiai fejlesztésében, műszaki ellátásában és kiszolgálásában. Munkatársaink otthonosan mozognak a szarvasmarhatartás minden területén, tudásuk és tapasztalatuk révén bármilyen probléma megoldásában képesek gyors és hatékony segítséget nyújtani.

3 BouMatic fejéstechnológia Az általunk ajánlott és forgalmazott ek az amerikai BouMatic cég gyártmányai. A cég 5 kontinensen képviselteti magát, nevéhez világviszonylatban több mint 200 szabadalom fűződik, a fejőgéptervezésben és -gyártásban végzett fejlesztései révén a kutatások csúcsán áll. A BouMatic cég által kínált világszínvonalú fejő- és tejhűtő berendezések kialakítása, szerkezete, a felhasznált anyagok és a beépített elektronikus eszközök minősége, továbbá az automatizálás színvonala azt a célt szolgálja, hogy az adott igényeket bármilyen körülmények között maradéktalanul ki tudja elégíteni az év 365 napján. A ek kialakításának és a beépíthető automatikának köszönhetően csökken a dolgozók terhelése és az állatokat érő stresszhatás, ami a termelékenység növelését eredményezi. A komplex telepirányítási rendszer lehetővé teszi a folyamatos nyomon követést, megkönnyíti az irányítást és a döntéshozatalt. BouMatic küldetés Értéket teremtünk az innovatív megoldások révén, hogy kinyerjük a legjobb minőségű tejet a lehető legkíméletesebben, leggyorsabban és legtökéletesebben"

4 Tartástechnológia Az utóbbi években végzett kutatások és a szerzett gyakorlati tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a folyamatos és kiegyensúlyozott (mennyiségi és minőségi ingadozásoktól mentes) tejtermelés egyik alapvető feltétele a nyugodt, stresszhatásoktól mentes környezet megteremtése az állatok számára. Élő állatokról lévén szó, a tehenek akkor képesek optimálisan teljesíteni a nekik szánt feladatot, ha otthonosan érzik magukat a termelő istállóban és a tehenészeti telep területén. Ezt nevezzük tehénkomfortnak. A cégcsoporton belül a meglévő tehenészeti telepek rekonstrukciója és korszerűsítése, illetve új telepek megtervezése és kivitelezése a Dairy Ép Kft. feladata. A cég által alkalmazott építészeti és műszaki megoldások elsődleges célja az optimális tehénkomfort feltételeinek a megteremtése, ami az eddigi tapasztalatok alapján teljes mértékben sikerült is. DAIRY ÉP KFT.

5 Telepirányítási rendszerek Továbbfejlesztve a tejtermel ő ágazat legújabb irányítási technológiáját a BouMatic SmartDairy menedzsment rendszere átadja a tulajdonosnak/üzemeltetőnek a tehenészet teljesen integrált, gombnyomásra működő irányítását. A SmartDairy menedzsment rendszerrel már ma elérhetővé válik egy újfajta rugalmasság, hatékonyság és szabadság. Bármilyen új létesítményre vagy rekonstrukcióra Bármilyen nagyságú tehénállományra Bármilyen parallel, körforgó vagy halszálkás re Bármilyen fejőrendszer-fajtára A beépített hardver- és szoftvereszközöknek köszönhetően a rendszer hatékony segítséget nyújt a mindennapi operatív feladatok végrehajtásában és a rövid és hosszú távú stratégiai döntések meghozatalában egyaránt. A rendszer moduláris felépítésű, ami lehetőséget ad arra, hogy minden felhasználó a saját igényeinek megfelelően telepítse és bővítse azt.

6 Aftermarket Amagyar cégcsoport tevékenysége kiterjed a technológia teljes élettartamára az igényfelméréstől a tervező asztalon át a leselejtezésig. A beruházás befejezését és a modern technológia üzembe helyezését követően a Dairy Service Kft. folyamatosan látja el partnereit és üzletfeleit az üzemeltetéshez szükséges anyagokkal és termékekkel, elvégzi a gyártók által előírt karbantartási feladatokat. Gyakorlati szaktanácsadási tevékenységével a lehető legjobban igyekszik támogatni a tehenészeti telepeken dolgozó személyzetet vezetői, operatív és végrahajtási szinten egyaránt. A Dairy Service Kft. napi 24 órás szolgálatot tart fent az év 365 napján. Bármilyen felmerülő probléma gyors és hatékony megoldásában képes szinte azonnali segítséget nyújtani, köszönhetően munkatársai gyakorlati tapasztalatának, az évek során szerzett rutinjának és nem utolsó sorban folyamatos továbbképzésének.

7 Hazai know-how Közel 20 évvel ezelőtt a magyar tulajdonosi kör elsősorban a BouMatic fejőgépgyártó cég képviseletére hívta életre a vállalkozást. Ma már több, a tejelő szarvasmarhatartást kiszolgáló cég magas színvonalú termékét hozza be hazánkba, és nem egy esetben megelőzve a hazai igényeket úttörő szerepet vállal a legújabb műszaki megoldások és technológiai fejlesztések sikeres meghonosításában. A Dairy Service Kft. szakemberei által kínált technológia: a tejelő szarvasmarhatartás területén elért legújabb tudományoskutatási eredményeken alapszik, elsődleges feladatnak tekinti az állatok egészségével való folyamatos törődést, figyelembe veszi a tejtermelők profitorientált érdekeit. A technológia sikeres hazai bevezetése elképzelhetetlen a hazai knowhow nélkül. A műszaki megoldások bonyolultsága, az automatizálás foka és az információtechnológiai eszközök kezelése új szemléletet, új képességeket, új tudást követel meg a tervezőktől, a kivitelezőktől, az üzemeltetőktől és a döntéshozóktól egyaránt. A Dairy Service Kft. tevékenységét az teszi kiemelten értékessé, hogy a technológia bevezetésével együttjáró know-how feladatok megoldását kivétel nélkül hazai szakemberekre alapozza a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át a hosszú távú zökkenőmentes üzemeltetésig. Ez az, ami igazán a világ színvonalába emeli a hazai tejelő szarvasmarha-tartási ágazatot, biztosítva a hosszú távú rentabilitást, a munkahelyek megőrzését és a vidéki életszínvonal folyamatos növelését. *** A közelmúltban a BouMatic cég életre hívta a BouMatic University nevű, 3 szintű, komplett képzési programot. A program elsődleges célja a fejéstechnológia terén a legújabb tudományos-kutatási eredmények átadása, gyakorlatba történő bevezetése, ami kétségtelenül hozzájárul a tejtermelő ágazat jövedelmezőségének növeléséhez. A Dairy Service Kft. az elsők között csatlakozott a kezdeményezéshez.

8 Referenciák Jelenleg a Dairy Service Kft. több mint 100 hazai tejtermelő tehenészeti teleppel áll üzleti és partneri kapcsolatban, segítve a cégeket a minőségi és gazdaságos tejtermelés megvalósításában, fenntartásában, korszerűsítésében. Az utóbbi évek legjelentősebb -beruházásait a következő táblázat szemlélteti. Cég Község Fejőberendezés-beruházás Átadás éve Agroprodukt Zrt. Pápa, Marcalgergelyi 2x24 BouMatic Xpressway Parallel 2012 Arany-Mező Mg. Zrt. Bicsérd 40 állásos BouMatic Xcalibur körforgó rendszerű 2008 Bóly Mg. Zrt. Bóly 72 állásos BouMatic Xcalibur körforgó rendszerű 2011 Búzakalász Mezőgazdasági Szövetkezet Mocsa 2x12 BouMatic Xpressway Parallel 2010 Claessens Mg. Kft. Somogyszob 72 állásos BouMatic Xcalibur körforgó rendszerű fejőbere ndezés 2010 Dunakiliti Agrár Zrt. Dunakiliti 2x20 BouMatic Xpressway Parallel 2012 Előre Mezőgazdasági Szövetkezet Beled 50 állásos BouMatic Xcalibur körforgó rendszerű 2012 Enyingi Agrár Zrt. Enying, Kiscséripuszta 2x32 BouMatic Xpressway Parallel 2008 Margittasziget 92. Kft. Újmohács 2x20 BouMatic Xpressway Parallel 2011 Mezőfalvai Mg. Zrt. Mezőfalva 2x2x12 BouMatic Xpressway halszálkás 2008 Pélpusztai Mg. Kft. Szabadhídvég 2x32 BouMatic Xpressway Parallel 2007 Sárkeresztesi Mg. Zrt. Sárkeresztes 2x12 BouMatic Xpressway Parallel 2010 Tedej Zrt. Hajdúnánás-Tedej 50 állásos BouMatic Xcalibur körforgó rendszerű 2008

9 Referenciák ADairy Ép Kft óta számos beruházást hajtott végre. Kivétel nélkül magyar tervezéssel, magyar kivitelezéssel, magyar munkaerővel, magyar alapanyaggal, magyar épületszerkezettel és a legjobb importból beérkező, hazánkban gazdaságosan nem előállítható termékekkel. DAIRY ÉP KFT. Megrendelő Község Tevékenység Agroprodukt Zrt. Szarvasmarha telepek állattartási és trágyakezelési techno - lógiájának korszerűsítése és bővítése, fejőház építése, növendék istálló építése Beruházás időtartama Ihász-Zsigmondháza, Marcalgergelyi, Csót- Újmajor Alcsiszigeti Mg. Zrt. Mezőhék Trágyarendszer és telephely korszerűsítése Bicsérdi Aranymező Zrt. Bicsérd Szarvasmarha telep állattartási és trágyakezelési technológiájának korszerűsítése, 40 állásos fejőház építése Bicskei Mg. Zrt. Etyek Szarvasmarha telep korszerűsítése Bóly Mg. Zrt. Csípőtelep Szarvasmarha telep állattartási és trágyakezelési technológiájának korszerűsítése és bővítése, 72 állásos fejőház építése Bovintej Kft. Gecse Szarvasmarha telep korszerűsítése és bővítése Chjaviza Kft. Tiszaalpár Szarvasmarha telep bővítése, korszerűsítése Claessens Mg. Kft. Somogyszob- Nagybarátipuszta Szarvasmarha telep felújítása és bővítése Darnózseli Agrár Zrt. Darnózseli Szarvasmarha telep korszerűsítése és bővítése Dávodi Aug. 20. Mg. Zrt. Dávod Sertés- és szarvasmarha telepek korszerűsítése Előre Szövetkezet Beled Fejőház építése Enyingi Agrár Zrt. Enying-Kiscséripuszta Szarvasmarha telep állattartási és trágyakezelési technoló - giájának korszerűsítése, 2x32 állásos fejőház építése Erdőhát Zrt. Vámosoroszi, Nyírmada Szarvasmarha telep korszerűsítése és bővítése Hód-Mezőgazda Zrt. Palé és Vajhát Paléi sertéstelep és Vajháti szarvasmarha telep állattartási és trágyakezelési technológiájának korszerűsítése és bővítése Szombathelyi Tangazdaság Zrt. Ják, Rangut Istálló építés és trágyarendszer korszerűsítés Lajta-Hanság Mg. Zrt. Károlyháza Istálló építés és trágyarendszer korszerűsítés 2012 Milkmen Kft. Paks-Földespuszta Szarvasmarha telep fejújítása és trágyatárolók kialakítása, istállók átalakítása Pélpusztai Mg. Kft. Szabadhídvég-Pélpuszta Szarvasmarha telep korszerűsítése és bővít ése Sárkeresztesi Mg. Zrt. Sárkeresztes Fejőház és istálló építése és trágyarendszer korszerűsítése Sárvári Mg. Zrt. Szitamajor Istálló építés Szabadság Mg. Szöv. Tiszalök Szarvasmarha telep átalakítása és bővítése Szarvasi Agrár Zrt. Szarvas Szarvasmarha telep állattartási és trágyakezelési technológiájának korszerűsítése és bővítése Sztráda 92 Kft. Nemeske-Görösgal Szarvasmarha telep korszerűsítése Teveli Szarvasmarha telep állattartási és trágyakezelési Tevel Mezőgazdasági Zrt. technológiájának korszerűsítése és bővítése Vicenter Kt. Devecser Trágyatárolók építése, 6 db istálló felújítása, útépítés Zombortej Kft. Kiszombor Istálló építés 2012

Tartalom. Purina Lovas Bemutatótelep Ászáron. Tisztelt Partnerünk! Kócza Zsolt elnök - vezérigazgató Maarten Welten vezérigazgató

Tartalom. Purina Lovas Bemutatótelep Ászáron. Tisztelt Partnerünk! Kócza Zsolt elnök - vezérigazgató Maarten Welten vezérigazgató 2010. október - december Tartalomból: A Cargill Magyarország Zrt. bejelentette, hogy tulajdonrészt szándékozik vásárolni a Szekszárdi Növény Zrt.-ben. Bemutatkozik a Frontier Agriculture Bemutatkozik Magyarország

Részletesebben

Tartalom. Az elnök levele 5 Bevezetés a fenntarthatósági jelentésről 7 A tigáz csoport 8 Az eni 9

Tartalom. Az elnök levele 5 Bevezetés a fenntarthatósági jelentésről 7 A tigáz csoport 8 Az eni 9 Fenntarthatósági jelentés 2014 Tartalom Az elnök levele 5 Bevezetés a fenntarthatósági jelentésről 7 A tigáz csoport 8 Az eni 9 A fenntarthatóság irányítási rendszere 12 Felelős vállalatirányítás: igazgatóság,

Részletesebben

1 A KLASZTERBEN RÉSZTVEVŐ SZERVEZETEK

1 A KLASZTERBEN RÉSZTVEVŐ SZERVEZETEK 1 A KLASZTERBEN RÉSZTVEVŐ SZERVEZETEK Az üzleti hálózatok a vállalatok, intézmények, egyéb gazdasági egységek olyan funkcionális, tudás és erőforrás bázisú munkamegosztáson alapuló, szinergiahatásokat

Részletesebben

ÚJ TÁVLATOK MAGAZIN. az egészségügyi informatikában. Negyedévente megjelenő ingyenes magazin

ÚJ TÁVLATOK MAGAZIN. az egészségügyi informatikában. Negyedévente megjelenő ingyenes magazin emma 2015/1. MAGAZIN szám ÚJ TÁVLATOK az egészségügyi informatikában ehealth néven, kibővült termékportfólióval folytatja működését az Enterprise Group Software üzletága A betegellátás minőségi színvonalának

Részletesebben

VÁLLALATI BIZTONSÁGI SZERVEZETEK FELÉPÍTÉSE

VÁLLALATI BIZTONSÁGI SZERVEZETEK FELÉPÍTÉSE VIII. Évfolyam 2. szám - 2013. június Nyéki Dávid david.nyeki@gmail.com VÁLLALATI BIZTONSÁGI SZERVEZETEK FELÉPÍTÉSE Absztrakt A tanulmány a gazdasági szereplők biztonsági szervezeteinek felépítésével foglalkozik.

Részletesebben

Dolgozzon velünk! v.13.02

Dolgozzon velünk! v.13.02 v.13.02 Dolgozzon velünk! Cégünkről Az Al-Bohacen Kft. 2004-es megalakulása óta az ipari területen használt eszközök, berendezések forgalmazásával, szervizelésével foglalkozik. Mára ez a tevékenységi kör

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSOK INNOVATÍV TEVÉKENYSÉGÉNEK ÖSZTÖNZÉSE A DÉL-ALFÖLD RÉGIÓBAN

VÁLLALKOZÁSOK INNOVATÍV TEVÉKENYSÉGÉNEK ÖSZTÖNZÉSE A DÉL-ALFÖLD RÉGIÓBAN VÁLLALKOZÁSOK INNOVATÍV TEVÉKENYSÉGÉNEK ÖSZTÖNZÉSE A DÉL-ALFÖLD RÉGIÓBAN HU 0105-11 SZ. PHARE PROGRAM ZÁRÓKIADVÁNY KIADJA: VÁTI KHT. MAGYAR REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI ÉS URBANISZTIKAI KÖZHASZNÚ TÁRSASÁG 1016

Részletesebben

SZINERGIA 2010/1 FÓKUSZBAN: ADATKÖZPONTOK INTELLIGENS KÖNYV- DIGITALIZÁLÁS VADVILÁG TERMÉSZET- FOTÓSOK STRATÉGIA ÉS JÖVŐBENI KILÁTÁSOK

SZINERGIA 2010/1 FÓKUSZBAN: ADATKÖZPONTOK INTELLIGENS KÖNYV- DIGITALIZÁLÁS VADVILÁG TERMÉSZET- FOTÓSOK STRATÉGIA ÉS JÖVŐBENI KILÁTÁSOK 2010/1 SZINERGIA FÓKUSZBAN: ADATKÖZPONTOK INTELLIGENS KÖNYV- DIGITALIZÁLÁS VADVILÁG TERMÉSZET- FOTÓSOK STRATÉGIA ÉS JÖVŐBENI KILÁTÁSOK A NAGY TESTVÉR IS FIGYEL UNIFIED COMMUNICATION 2. RÉSZ 10 TARTALOM

Részletesebben

Magyarország közép- és hosszú távú élelmiszeripari fejlesztési stratégiája 2014-2020 2015.4.23.

Magyarország közép- és hosszú távú élelmiszeripari fejlesztési stratégiája 2014-2020 2015.4.23. Magyarország közép- és hosszú távú élelmiszeripari fejlesztési stratégiája 2014-2020 2015.4.23. 2015.4.23. TARTALOMJEGYZÉK 1 VEZETŐI ÖSSZEFOGLALÓ... 3 1.1 A magyar élelmiszeripar helye, helyzete... 5 1.2

Részletesebben

A MAGYAR TEXTIL- ÉS RUHAIPAR KUTATÁS-FEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS STRATÉGIÁJA

A MAGYAR TEXTIL- ÉS RUHAIPAR KUTATÁS-FEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS STRATÉGIÁJA TEXPLAT A MAGYAR TEXTIL- ÉS RUHAIPAR KUTATÁS-FEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS STRATÉGIÁJA Fő fejezetek: Vezetői összefoglaló A magyar textil- és ruhaipar kutatás-fejlesztési és innovációs stratégiája Stratégiai

Részletesebben

Lehet összhangot teremteni az ERP tolás és a Toyota módszer húzás mechanizmusa között a piaci versenyelőny megszerzése érdekében?

Lehet összhangot teremteni az ERP tolás és a Toyota módszer húzás mechanizmusa között a piaci versenyelőny megszerzése érdekében? Lehet összhangot teremteni az ERP tolás és a Toyota módszer húzás mechanizmusa között a piaci versenyelőny megszerzése érdekében? NAGY Viktor Pécsi Tudományegyetem, Pécs, Magyarország nviktore@gmail.com

Részletesebben

KÉSZENLÉT ZRT. HŰTÉSTECHNIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE

KÉSZENLÉT ZRT. HŰTÉSTECHNIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE KÉSZENLÉT ZRT. NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÁLLATTENYÉSZTÉSI GÉPEK BIOENERGETIKA ÉPÍTÉSZET HŰTÉSTECHNIKA HŰTÉSTECHNIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE Általános cégbemutató A 100%-osan magyar

Részletesebben

inside Visszatekintés Interjú az ügyvezetéssel 3. oldal

inside Visszatekintés Interjú az ügyvezetéssel 3. oldal inside DAS J UNEWS-MAGAZIN B I L E U M I VON K ÜFERDINAND L Ö N K I GROSS A D Á S ÉVE MAGYARORSZÁGON L A T W P O L S C E Visszatekintés Interjú az ügyvezetéssel 3. oldal Kezdetek Cégalapítás és az első

Részletesebben

GRUNDFOS HUNGÁRIA KFT. 2045 Törökbálint, Park u. 8. 23/511 110 Fax: 23/511 111 info_ghu@grundfos.com www.grundfos.hu. Grundfos Hungária Kft.

GRUNDFOS HUNGÁRIA KFT. 2045 Törökbálint, Park u. 8. 23/511 110 Fax: 23/511 111 info_ghu@grundfos.com www.grundfos.hu. Grundfos Hungária Kft. GRUNDFOS HUNGÁRIA KFT. 2045 Törökbálint, Park u. 8. 23/511 110 Fax: 23/511 111 info_ghu@grundfos.com www.grundfos.hu Grundfos Hungária Kft. Az évtized legfontosabb feladata a környezet hosszútávú és megfelelô

Részletesebben

Siemens Magyarország. Éves jelentés 2013. www.siemens.com

Siemens Magyarország. Éves jelentés 2013. www.siemens.com Siemens Magyarország Éves jelentés 2013 www.siemens.com TARTALOM 1. A Siemensről 1.1. 6 Küldetés, Jövőkép, Értékek 1.2. 8 A Siemens Magyarországon 1.3. 10 A Siemens Zrt., a Siemens csoport vezető vállalata

Részletesebben

Üzleti terv 2014. év

Üzleti terv 2014. év Üzleti terv 2014. év TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK...2 VEZETŐI ÖSSZEFOGLALÓ...3 A VÁLLALKOZÁS ÁLTALÁNOS BEMUTATÁSA...5 A vállalkozás alapadatai...5 A vállalkozás története...5 MARKETING TERV...7 Ágazati

Részletesebben

Tartalomjegyzék. FuturIT

Tartalomjegyzék. FuturIT Tartalomjegyzék FuturIT Küldetésnyilatkozat 6 Vezetõi összefoglaló 7 Szervezeti felépítés 9 Konzorciumi tagok bemutatása 10 A fejlesztésbe bevont üzleti partnerek 12 Kutatási programjaink bemutatása 14

Részletesebben

Mesterségünk az intelligencia

Mesterségünk az intelligencia Mesterségünk az intelligencia Delta Csoport Igazgatóság tagjai: Hampl Viktor /igazgatóság elnöke/ Brandhuber István /tulajdonos - igazgatóság tagja/ Csontos Zoltán /igazgatóság tagja/ alapítás éve 1987

Részletesebben

Éves jelentés 2006 Magyarország

Éves jelentés 2006 Magyarország Éves jelentés 2006 Magyarország www.siemens.hu Az üzleti tevékenység sarokszámai A Siemens Zrt. üzleti tevékenységének sarokszámai 2005/2006-ban (US GAAP szerint) 2004/2005 2005/2006 Jegyzett tőke 6 000

Részletesebben

A mi vállalatunk: Az IBM Magyarországon

A mi vállalatunk: Az IBM Magyarországon A MI VÁLLALATUNK Szakmánknak, az információtechnológiának olyan átmeneti idôszakát éljük, amikor a régi szabályok már nem alkalmazhatók, az újak viszont még nem alakultak ki teljes egészükben. Az emberek

Részletesebben

Magyarország. Éves Jelentés 2005

Magyarország. Éves Jelentés 2005 s Magyarország Éves Jelentés 2005 Tartalom Vállalati alapelvek 3 Elnöki köszöntő 4 Üzleti sikereink 7 A Siemens szervezeti felépítése 12 A Siemens Nemzeti Vállalat Cégtörténet 14 Üzleti jelentés 16 Ágazati

Részletesebben

TÜV Rheinland Akadémia. Oktatás, képzés, személytanúsítás

TÜV Rheinland Akadémia. Oktatás, képzés, személytanúsítás TÜV Rheinland Akadémia Oktatás, képzés, személytanúsítás TÜV Rheinland Akadémia A TÜV Rheinland cégcsoporton belül az Akadémia a képzések háza. Célunk naprakész szakmai ismereteket átadni a résztvevők

Részletesebben

Vidékfejlesztési esettanulmányok a magyar román határ mentén

Vidékfejlesztési esettanulmányok a magyar román határ mentén Vidékfejlesztési esettanulmányok a magyar román határ mentén Szerkesztette: Gályász József Debrecen 2006 1 Vidékfejlesztési esettanulmányok a magyar román határ mentén A kiadvány a Vidékfejlesztési esettanulmányok

Részletesebben

Bevezetés... 6. 1. A klaszterben résztvevő szervezetek rövid bemutatása... 6. 1.1. A klasztertagok számának alakulása... 13

Bevezetés... 6. 1. A klaszterben résztvevő szervezetek rövid bemutatása... 6. 1.1. A klasztertagok számának alakulása... 13 CSELEKVÉSI TERV Tartalom Bevezetés... 6 1. A klaszterben résztvevő szervezetek rövid bemutatása... 6 1.1. A klasztertagok számának alakulása... 13 1.2. Eddigi tapasztalatok, gazdasági haszonnal járó közös

Részletesebben

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON WWW.ENIAC.HU Automatizált vállalati tevékenységek Átlátható üzleti folyamatok Könnyedebb irányítás Megalapozott vezetõi döntések Csökkenõ operatív feladatok Több idõ az üzletszerzésre Növekvõ ügyfél-elégedettség

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSOK KÖZÖTTI EGYÜTTMÛKÖDÉS ERÕSÍTÉSE

VÁLLALKOZÁSOK KÖZÖTTI EGYÜTTMÛKÖDÉS ERÕSÍTÉSE VÁLLALKOZÁSOK KÖZÖTTI EGYÜTTMÛKÖDÉS ERÕSÍTÉSE HU 0008-05 sz. Phare program Zárókiadvány KIADJA: VÁTI KHT. MAGYAR REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI ÉS URBANISZTIKAI KÖZHASZNÚ TÁRSASÁG 1016 BUDAPEST, GELLÉRTHEGY U.

Részletesebben

Új infrastruktúrán az oktatási szektor központi adatbázisa

Új infrastruktúrán az oktatási szektor központi adatbázisa Új infrastruktúrán az oktatási szektor központi adatbázisa A Hatékony informatikai infrastruktúra a közoktatásban projekt (TIOP 1.1.2) fejlesztéseit bemutató kiadvány Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit

Részletesebben

Együtt ErősEbbEk Vagyunk

Együtt ErősEbbEk Vagyunk Együtt Erősebbek Vagyunk 2 Kockázatvállalási hajlandóságunk - áttekintés Jelen tájékoztató összefoglalja kulcsfontosságú üzleti illetve célágazataink lényegét, az AIG által nyújtott előnyöket, hogy Ön

Részletesebben

NYITOK. Bemutatkozás. Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter

NYITOK. Bemutatkozás. Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter Tartalomjegyzék Bemutatkozás... 3 DOKUMENTUMTÁR.HU... 5 DIALÓG 2000 Kft.... 6 DMQ Szervezetfejlesztő és Felnőttképző Kft... 7 Fény-Szoft Számítástechnikai Kft... 8 Göcsej Kapuja Bak Általános Művelődési

Részletesebben

Debreceni. Állásbörze 2015. MÁJUS

Debreceni. Állásbörze 2015. MÁJUS Debreceni Állásbörze 802347 Állásbörze 3 Kedves Debreceniek, Tisztelt Álláskeresők! Életünkben számtalan alkalommal kell döntést hoznunk. Olyan döntéseket, amelyek hatása akár hosszú időre is kihatással

Részletesebben