Cégünkről. Innováció. Megoldások. Eredmények.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Cégünkről. Innováció. Megoldások. Eredmények."

Átírás

1 Bemutatkozunk... Több és jobb minőségű tejet a technológia révén Dairy Service Kft Veresegyház, Omega köz 1. Tel.: Fax: info@dairyservice.hu

2 Cégünkről Az 1993-ban alapított Dairy Service Kft. leányvállalatával, a Dairy Ép Kft-vel együtt 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában álló cégcsoport. Közel egy hektáros veresegyházi telephelyünkről látjuk el partnereinket határon innen és túl. A cég fő tevékenységi körei: BouMatic ek forgalmazása, karbantartása és szervízelése, csúcstechnológiájú folyamatautomatizálási megoldások meghonosítása, bevezetése a hazai gyakorlatba, komplett fejőházi tejhűtési és -tárolási rendszerek kivitelezése, korszerű, a XXI. század igényeinek megfelelő telepirányítási rendszerek bevezetése, kötetlen tartású istállók tervezése és kivitelezése, takarmánykeverő-kiosztó, bálabontó és -aprító gépek, valamint állatitatók forgalmazása, termelő istállók mikroklíma-szabályozó berendezéseinek megtervezése, beépítése, korszerű trágyakezelési és -újrahasznosítási technológiák megvalósítása, borjúnevelési technológiák műszaki hátterének biztosítása. Fő beszállítónkon, a BouMatic-on kívül, számos más észak-amerikai cég képviseletét látjuk el, akik a tejtermelő tehenészetekhez szükséges csúcstechnológiát és megoldásokat tudják szállítani. A cég megalakulása óta komoly eredményeket értünk el a tehenészeti telepek technológiai fejlesztésében, műszaki ellátásában és kiszolgálásában. Munkatársaink otthonosan mozognak a szarvasmarhatartás minden területén, tudásuk és tapasztalatuk révén bármilyen probléma megoldásában képesek gyors és hatékony segítséget nyújtani.

3 BouMatic fejéstechnológia Az általunk ajánlott és forgalmazott ek az amerikai BouMatic cég gyártmányai. A cég 5 kontinensen képviselteti magát, nevéhez világviszonylatban több mint 200 szabadalom fűződik, a fejőgéptervezésben és -gyártásban végzett fejlesztései révén a kutatások csúcsán áll. A BouMatic cég által kínált világszínvonalú fejő- és tejhűtő berendezések kialakítása, szerkezete, a felhasznált anyagok és a beépített elektronikus eszközök minősége, továbbá az automatizálás színvonala azt a célt szolgálja, hogy az adott igényeket bármilyen körülmények között maradéktalanul ki tudja elégíteni az év 365 napján. A ek kialakításának és a beépíthető automatikának köszönhetően csökken a dolgozók terhelése és az állatokat érő stresszhatás, ami a termelékenység növelését eredményezi. A komplex telepirányítási rendszer lehetővé teszi a folyamatos nyomon követést, megkönnyíti az irányítást és a döntéshozatalt. BouMatic küldetés Értéket teremtünk az innovatív megoldások révén, hogy kinyerjük a legjobb minőségű tejet a lehető legkíméletesebben, leggyorsabban és legtökéletesebben"

4 Tartástechnológia Az utóbbi években végzett kutatások és a szerzett gyakorlati tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a folyamatos és kiegyensúlyozott (mennyiségi és minőségi ingadozásoktól mentes) tejtermelés egyik alapvető feltétele a nyugodt, stresszhatásoktól mentes környezet megteremtése az állatok számára. Élő állatokról lévén szó, a tehenek akkor képesek optimálisan teljesíteni a nekik szánt feladatot, ha otthonosan érzik magukat a termelő istállóban és a tehenészeti telep területén. Ezt nevezzük tehénkomfortnak. A cégcsoporton belül a meglévő tehenészeti telepek rekonstrukciója és korszerűsítése, illetve új telepek megtervezése és kivitelezése a Dairy Ép Kft. feladata. A cég által alkalmazott építészeti és műszaki megoldások elsődleges célja az optimális tehénkomfort feltételeinek a megteremtése, ami az eddigi tapasztalatok alapján teljes mértékben sikerült is. DAIRY ÉP KFT.

5 Telepirányítási rendszerek Továbbfejlesztve a tejtermel ő ágazat legújabb irányítási technológiáját a BouMatic SmartDairy menedzsment rendszere átadja a tulajdonosnak/üzemeltetőnek a tehenészet teljesen integrált, gombnyomásra működő irányítását. A SmartDairy menedzsment rendszerrel már ma elérhetővé válik egy újfajta rugalmasság, hatékonyság és szabadság. Bármilyen új létesítményre vagy rekonstrukcióra Bármilyen nagyságú tehénállományra Bármilyen parallel, körforgó vagy halszálkás re Bármilyen fejőrendszer-fajtára A beépített hardver- és szoftvereszközöknek köszönhetően a rendszer hatékony segítséget nyújt a mindennapi operatív feladatok végrehajtásában és a rövid és hosszú távú stratégiai döntések meghozatalában egyaránt. A rendszer moduláris felépítésű, ami lehetőséget ad arra, hogy minden felhasználó a saját igényeinek megfelelően telepítse és bővítse azt.

6 Aftermarket Amagyar cégcsoport tevékenysége kiterjed a technológia teljes élettartamára az igényfelméréstől a tervező asztalon át a leselejtezésig. A beruházás befejezését és a modern technológia üzembe helyezését követően a Dairy Service Kft. folyamatosan látja el partnereit és üzletfeleit az üzemeltetéshez szükséges anyagokkal és termékekkel, elvégzi a gyártók által előírt karbantartási feladatokat. Gyakorlati szaktanácsadási tevékenységével a lehető legjobban igyekszik támogatni a tehenészeti telepeken dolgozó személyzetet vezetői, operatív és végrahajtási szinten egyaránt. A Dairy Service Kft. napi 24 órás szolgálatot tart fent az év 365 napján. Bármilyen felmerülő probléma gyors és hatékony megoldásában képes szinte azonnali segítséget nyújtani, köszönhetően munkatársai gyakorlati tapasztalatának, az évek során szerzett rutinjának és nem utolsó sorban folyamatos továbbképzésének.

7 Hazai know-how Közel 20 évvel ezelőtt a magyar tulajdonosi kör elsősorban a BouMatic fejőgépgyártó cég képviseletére hívta életre a vállalkozást. Ma már több, a tejelő szarvasmarhatartást kiszolgáló cég magas színvonalú termékét hozza be hazánkba, és nem egy esetben megelőzve a hazai igényeket úttörő szerepet vállal a legújabb műszaki megoldások és technológiai fejlesztések sikeres meghonosításában. A Dairy Service Kft. szakemberei által kínált technológia: a tejelő szarvasmarhatartás területén elért legújabb tudományoskutatási eredményeken alapszik, elsődleges feladatnak tekinti az állatok egészségével való folyamatos törődést, figyelembe veszi a tejtermelők profitorientált érdekeit. A technológia sikeres hazai bevezetése elképzelhetetlen a hazai knowhow nélkül. A műszaki megoldások bonyolultsága, az automatizálás foka és az információtechnológiai eszközök kezelése új szemléletet, új képességeket, új tudást követel meg a tervezőktől, a kivitelezőktől, az üzemeltetőktől és a döntéshozóktól egyaránt. A Dairy Service Kft. tevékenységét az teszi kiemelten értékessé, hogy a technológia bevezetésével együttjáró know-how feladatok megoldását kivétel nélkül hazai szakemberekre alapozza a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át a hosszú távú zökkenőmentes üzemeltetésig. Ez az, ami igazán a világ színvonalába emeli a hazai tejelő szarvasmarha-tartási ágazatot, biztosítva a hosszú távú rentabilitást, a munkahelyek megőrzését és a vidéki életszínvonal folyamatos növelését. *** A közelmúltban a BouMatic cég életre hívta a BouMatic University nevű, 3 szintű, komplett képzési programot. A program elsődleges célja a fejéstechnológia terén a legújabb tudományos-kutatási eredmények átadása, gyakorlatba történő bevezetése, ami kétségtelenül hozzájárul a tejtermelő ágazat jövedelmezőségének növeléséhez. A Dairy Service Kft. az elsők között csatlakozott a kezdeményezéshez.

8 Referenciák Jelenleg a Dairy Service Kft. több mint 100 hazai tejtermelő tehenészeti teleppel áll üzleti és partneri kapcsolatban, segítve a cégeket a minőségi és gazdaságos tejtermelés megvalósításában, fenntartásában, korszerűsítésében. Az utóbbi évek legjelentősebb -beruházásait a következő táblázat szemlélteti. Cég Község Fejőberendezés-beruházás Átadás éve Agroprodukt Zrt. Pápa, Marcalgergelyi 2x24 BouMatic Xpressway Parallel 2012 Arany-Mező Mg. Zrt. Bicsérd 40 állásos BouMatic Xcalibur körforgó rendszerű 2008 Bóly Mg. Zrt. Bóly 72 állásos BouMatic Xcalibur körforgó rendszerű 2011 Búzakalász Mezőgazdasági Szövetkezet Mocsa 2x12 BouMatic Xpressway Parallel 2010 Claessens Mg. Kft. Somogyszob 72 állásos BouMatic Xcalibur körforgó rendszerű fejőbere ndezés 2010 Dunakiliti Agrár Zrt. Dunakiliti 2x20 BouMatic Xpressway Parallel 2012 Előre Mezőgazdasági Szövetkezet Beled 50 állásos BouMatic Xcalibur körforgó rendszerű 2012 Enyingi Agrár Zrt. Enying, Kiscséripuszta 2x32 BouMatic Xpressway Parallel 2008 Margittasziget 92. Kft. Újmohács 2x20 BouMatic Xpressway Parallel 2011 Mezőfalvai Mg. Zrt. Mezőfalva 2x2x12 BouMatic Xpressway halszálkás 2008 Pélpusztai Mg. Kft. Szabadhídvég 2x32 BouMatic Xpressway Parallel 2007 Sárkeresztesi Mg. Zrt. Sárkeresztes 2x12 BouMatic Xpressway Parallel 2010 Tedej Zrt. Hajdúnánás-Tedej 50 állásos BouMatic Xcalibur körforgó rendszerű 2008

9 Referenciák ADairy Ép Kft óta számos beruházást hajtott végre. Kivétel nélkül magyar tervezéssel, magyar kivitelezéssel, magyar munkaerővel, magyar alapanyaggal, magyar épületszerkezettel és a legjobb importból beérkező, hazánkban gazdaságosan nem előállítható termékekkel. DAIRY ÉP KFT. Megrendelő Község Tevékenység Agroprodukt Zrt. Szarvasmarha telepek állattartási és trágyakezelési techno - lógiájának korszerűsítése és bővítése, fejőház építése, növendék istálló építése Beruházás időtartama Ihász-Zsigmondháza, Marcalgergelyi, Csót- Újmajor Alcsiszigeti Mg. Zrt. Mezőhék Trágyarendszer és telephely korszerűsítése Bicsérdi Aranymező Zrt. Bicsérd Szarvasmarha telep állattartási és trágyakezelési technológiájának korszerűsítése, 40 állásos fejőház építése Bicskei Mg. Zrt. Etyek Szarvasmarha telep korszerűsítése Bóly Mg. Zrt. Csípőtelep Szarvasmarha telep állattartási és trágyakezelési technológiájának korszerűsítése és bővítése, 72 állásos fejőház építése Bovintej Kft. Gecse Szarvasmarha telep korszerűsítése és bővítése Chjaviza Kft. Tiszaalpár Szarvasmarha telep bővítése, korszerűsítése Claessens Mg. Kft. Somogyszob- Nagybarátipuszta Szarvasmarha telep felújítása és bővítése Darnózseli Agrár Zrt. Darnózseli Szarvasmarha telep korszerűsítése és bővítése Dávodi Aug. 20. Mg. Zrt. Dávod Sertés- és szarvasmarha telepek korszerűsítése Előre Szövetkezet Beled Fejőház építése Enyingi Agrár Zrt. Enying-Kiscséripuszta Szarvasmarha telep állattartási és trágyakezelési technoló - giájának korszerűsítése, 2x32 állásos fejőház építése Erdőhát Zrt. Vámosoroszi, Nyírmada Szarvasmarha telep korszerűsítése és bővítése Hód-Mezőgazda Zrt. Palé és Vajhát Paléi sertéstelep és Vajháti szarvasmarha telep állattartási és trágyakezelési technológiájának korszerűsítése és bővítése Szombathelyi Tangazdaság Zrt. Ják, Rangut Istálló építés és trágyarendszer korszerűsítés Lajta-Hanság Mg. Zrt. Károlyháza Istálló építés és trágyarendszer korszerűsítés 2012 Milkmen Kft. Paks-Földespuszta Szarvasmarha telep fejújítása és trágyatárolók kialakítása, istállók átalakítása Pélpusztai Mg. Kft. Szabadhídvég-Pélpuszta Szarvasmarha telep korszerűsítése és bővít ése Sárkeresztesi Mg. Zrt. Sárkeresztes Fejőház és istálló építése és trágyarendszer korszerűsítése Sárvári Mg. Zrt. Szitamajor Istálló építés Szabadság Mg. Szöv. Tiszalök Szarvasmarha telep átalakítása és bővítése Szarvasi Agrár Zrt. Szarvas Szarvasmarha telep állattartási és trágyakezelési technológiájának korszerűsítése és bővítése Sztráda 92 Kft. Nemeske-Görösgal Szarvasmarha telep korszerűsítése Teveli Szarvasmarha telep állattartási és trágyakezelési Tevel Mezőgazdasági Zrt. technológiájának korszerűsítése és bővítése Vicenter Kt. Devecser Trágyatárolók építése, 6 db istálló felújítása, útépítés Zombortej Kft. Kiszombor Istálló építés 2012

Tenyésztési és szakmai elismerések Az év Tenyészbikája

Tenyésztési és szakmai elismerések Az év Tenyészbikája Az év Tenyészbikája Az év Tenyészbikája cím kitüntetettje 2016 tenyészértékbecsléseinek eredményei alapján: 23245 HAH Justino-ET Tulajdonosa a Génbank-Semex Mo. Kft., Mezőhegyes Ezüstkanna díj 2016. évben

Részletesebben

EuroTier Újdonságok, Fejlesztések. GEA Farm Technologies

EuroTier Újdonságok, Fejlesztések. GEA Farm Technologies EuroTier 2012 - Újdonságok, Fejlesztések GEA Farm Technologies Tartalom 1. GEA DairyProQ - Az intelligens fejőállás-modul A különböző állásszerkezeti típusok teljes- és félautomatizált változatai 2. GEA

Részletesebben

Tejhűtési rendszerek. A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet.

Tejhűtési rendszerek. A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet. INNOVÁCIÓ Tejhűtési rendszerek A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet. Glacier tejhűtő tartály GlacierChill forrasztott

Részletesebben

KÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY

KÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY KÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY FEJŐ ÉS TEJKEZELŐ GÉP KEZELŐJE 2015 TÁMOP-2.2.7-B-2-13/1-2014 0004 Békés Megyei Képzési Klaszter, avagy gyakorlatorientált ágazati szak- és felnőttképzési együttműködések a

Részletesebben

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment Ügyfélkapcsolat-kezelés Integrált vállalatirányítás Iparágak Üzleti intelligencia Üzleti folyamatmenedzsment Rendszerfejlesztés Logisztika és disztribúció Rendszerintegráció Üzleti tanácsadás, oktatás

Részletesebben

Tájékoztató. A pályázati kiírás elsősorban az baromfitartó gazdaságok telephelyeinek korszerűsítésére irányul.

Tájékoztató. A pályázati kiírás elsősorban az baromfitartó gazdaságok telephelyeinek korszerűsítésére irányul. Tájékoztató Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, Ügyfeleinket, hogy megjelent a Baromfitartó telepek korszerűsítése pályázati felhívás! A pályázati kiírás elsősorban az baromfitartó gazdaságok telephelyeinek

Részletesebben

Tájékoztató a Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése című, VP számú pályázatról

Tájékoztató a Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése című, VP számú pályázatról Tájékoztató a Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése című, VP2-4.1.1.3-16 számú pályázatról A pályázati kiírás keretében a következő vállalkozások pályázhatnak: 1. Mezőgazdasági termelő abban az esetben

Részletesebben

Az új Vidékfejlesztési Program 2014-2020 Dr. Mezei Dávid Agrár-vidékfejlesztési stratégiáért felelős helyettes államtitkár

Az új Vidékfejlesztési Program 2014-2020 Dr. Mezei Dávid Agrár-vidékfejlesztési stratégiáért felelős helyettes államtitkár Az új Vidékfejlesztési Program 2014-2020 Dr. Mezei Dávid Agrár-vidékfejlesztési stratégiáért felelős helyettes államtitkár 2014. október 30. Herceghalom, Tejágazati Konferencia Az új Közös Agrárpolitika

Részletesebben

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás cégjegyzékszámunk: 06-09-003238 adószám: 11094315-2-06 Cégünk a nagy ipari üzemek és a termelõ kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására

Részletesebben

Dr. Orosz Szilvia Takarmányozási Igazgató ÁT Kft., Takarmányozási Igazgatóság

Dr. Orosz Szilvia Takarmányozási Igazgató ÁT Kft., Takarmányozási Igazgatóság Dr. Orosz Szilvia Takarmányozási Igazgató ÁT Kft., Takarmányozási Igazgatóság címzetes egyetemi docens Szent István Egyetem, Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, Takarmányozástani Tanszék Tanulmányok:

Részletesebben

Dr. Orosz Szilvia Takarmányozási Igazgató ÁT Kft., Takarmányozási Igazgatóság

Dr. Orosz Szilvia Takarmányozási Igazgató ÁT Kft., Takarmányozási Igazgatóság Dr. Orosz Szilvia Takarmányozási Igazgató ÁT Kft., Takarmányozási Igazgatóság címzetes egyetemi docens Szent István Egyetem, Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, Takarmányozástani Tanszék Tanulmányok:

Részletesebben

Fejlesztések hatása az üzemeltetési tevékenységre

Fejlesztések hatása az üzemeltetési tevékenységre Üzemeltetés. Fejlesztés. Modernizáció. Fejlesztések hatása az üzemeltetési tevékenységre Veszprémi László üzemeltetési vezérigazgató-helyettes MÁV Zrt. Tartalom Fejlesztési igények általában Fejlesztések

Részletesebben

ELTÉRŐ TARTÁSTECHNOLÓGIÁK HATÁSA A TEJELŐ TEHÉNÁLLOMÁNYOK ÉLETTARTAMÁRA. Báder Ernő - Kertész Tamás Kertészné, Győrffy Eszter- Kovács Anita

ELTÉRŐ TARTÁSTECHNOLÓGIÁK HATÁSA A TEJELŐ TEHÉNÁLLOMÁNYOK ÉLETTARTAMÁRA. Báder Ernő - Kertész Tamás Kertészné, Győrffy Eszter- Kovács Anita Eltérő tartástechnológiák hatása a tejelő tehénállományok élettartamára 1 (6) ELTÉRŐ TARTÁSTECHNOLÓGIÁK HATÁSA A TEJELŐ TEHÉNÁLLOMÁNYOK ÉLETTARTAMÁRA Báder Ernő - Kertész Tamás Kertészné, Győrffy Eszter-

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI ÉPÜLETEK. Új beruházások és felújítások

MEZŐGAZDASÁGI ÉPÜLETEK. Új beruházások és felújítások MEZŐGAZDASÁGI ÉPÜLETEK Új beruházásk és felújításk Időtálló megldásk Tűzvédelemi megfelelőség Magas hőszigetelési értékű szendvicspanelek A Jris Ide Részvénytársaság 1985 alakult Belgiumban. A bevnats

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÖSSZEFOGLALÓ. Állattartó telepek korszerűsítése

PÁLYÁZATI ÖSSZEFOGLALÓ. Állattartó telepek korszerűsítése PÁLYÁZATI ÖSSZEFOGLALÓ Állattartó telepek A támogatás célja: A Felhívás alapvető célja az állattartó gazdaságok versenyképességének javítása, az ágazat foglalkoztatotti számának növelése és a hozzáadott

Részletesebben

TERÜLETI ELHELYEZKEDÉS

TERÜLETI ELHELYEZKEDÉS TERÜLETI ELHELYEZKEDÉS Bonafarm Csoport mezőgazdasági cégei növény- és vetőmagtermeléssel feldolgozással, sertés-, baromfi tenyésztéssel, tejtermeléssel, haltenyésztéssel, takarmányt gyártással, logisztikai

Részletesebben

Sertéstartó telepek korszerűsítése VP

Sertéstartó telepek korszerűsítése VP Sertéstartó telepek korszerűsítése VP2-4.1.1.5-16 A felhívás a mezőgazdasági termelők, a mezőgazdasági termelők egyes csoportjai és a fiatal mezőgazdasági termelők részére az állattartó gazdaságokban a

Részletesebben

Állattartó telepek korszerűsítéséhez nyújtandó támogatás

Állattartó telepek korszerűsítéséhez nyújtandó támogatás Állattartó telepek korszerűsítéséhez nyújtandó támogatás Wayda Imre vezető főtanácsos Agrárfejlesztési Főosztály Kaposvár, 2012. szeptember 21-22. Előzmények A 2007-2013. vidékfejlesztési program (ÚMVP

Részletesebben

is. A támogatott célterületek, a támogatás jellege

is. A támogatott célterületek, a támogatás jellege HÍRLEVÉL 2007/9. Az állattartó telepek korszerűsítéséhez nyújtandó pályázatok végleges változatának rövid leírásán kívül figyelmükbe ajánlunk egy tervezetet a beruházások kedvezményes finanszírozására

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

Portfolio.

Portfolio. Portfolio www.gadorkft.hu Gádor Kft. 9028 Győr, Fehérvári út 75. 2870 Kisbér, Széchenyi u. 36. www.gadorkft.hu Tartalom 5 BEMUTATKOZÁS KÖSZÖNTŐ 7 KÖZÖSSÉGI TEREK 15 IPAR ÉS KERESKEDELEM 20 OTTHON- TEREMTÉS

Részletesebben

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító INFORMATIKAI ÉS ÜZLETI TANÁCSADÁS RENDSZERINTEGRÁCIÓ HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK RENDSZERTÁMOGATÁS OUTSOURCING VIRTUALIZÁCIÓ IP TELEFONRENDSZEREK A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító A-Net

Részletesebben

innovációra és nemzetközi együttműködések

innovációra és nemzetközi együttműködések Tények és adatok Alapítás 1993 Tulajdonosok 100%-ban magyar tulajdonosi kör Éves forgalom 300 millió Forint C é g p r o fi l A 1993-ban alapított vállalkozás, fő profilja üzleti informatikai megoldások

Részletesebben

Magyarország közép és hosszú távú élelmiszeripari fejlesztési stratégiája (ÉFS)

Magyarország közép és hosszú távú élelmiszeripari fejlesztési stratégiája (ÉFS) Előzmények 2010: Az élelmiszeripar fejlesztésére vonatkozó Tézisek kidolgozása 2011: Nemzeti Vidékstratégia Élelmiszer-feldolgozási részstratégia 2011: Kormányzati kezdeményezésre Élelmiszeripar-fejlesztési

Részletesebben

TURISZTIKAI KONFERENCIA Radács Edit Radiant Zrt. Veszprém, 2006. április 7. TURISZTIKAI KONFERENCIA TARTALOM REGIONÁLIS REPÜLŐTEREK JELENTŐSÉGE HAZAI SAJÁTOSSÁGOK REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI KONCEPCIÓK REPÜLŐTÉRHEZ

Részletesebben

Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése VP

Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése VP Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése VP2-4.1.1.3-16 A felhívás a mezőgazdasági termelők, a mezőgazdasági termelők egyes csoportjai és a fiatal mezőgazdasági termelők részére az állattartó gazdaságokban

Részletesebben

Nyíregyháza, 2014.06.27. Cseszlai István Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Nyíregyháza, 2014.06.27. Cseszlai István Nemzeti Agrárgazdasági Kamara A megújuló energiák alkalmazásának szerepe és eszközei a vidék fejlesztésében, a Vidékfejlesztési Program 2014-20 energetikai vonatkozásai Nyíregyháza, 2014.06.27. Cseszlai István Nemzeti Agrárgazdasági

Részletesebben

Az új Vidékfejlesztési Program 2014-2020

Az új Vidékfejlesztési Program 2014-2020 Az új Vidékfejlesztési Program 2014-2020 Dr. Mezei Dávid Agrár-vidékfejlesztési stratégiáért felels helyettes államtitkár 2014. október 29. Budapest, VHT Szakmai napok Az új Közös Agrárpolitika (KAP) 2014-2020

Részletesebben

Pályázati lehetőségek 2014-2020-as programozási időszakban. Korbeák György Ügyvezető igazgató Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.

Pályázati lehetőségek 2014-2020-as programozási időszakban. Korbeák György Ügyvezető igazgató Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. Pályázati lehetőségek 2014-2020-as programozási időszakban Korbeák György Ügyvezető igazgató Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.

Részletesebben

Csúcstechnológia és hatékonyság infokommunikációs eszközök a mezőn és az istállóban. Dr. Milics Gábor Dr. Pajor Gábor

Csúcstechnológia és hatékonyság infokommunikációs eszközök a mezőn és az istállóban. Dr. Milics Gábor Dr. Pajor Gábor Csúcstechnológia és hatékonyság infokommunikációs eszközök a mezőn és az istállóban Dr. Milics Gábor Dr. Pajor Gábor Definíció, fejlődés Az IKT olyan - eszközök, - technológiák, - szervezési tevékenységek,

Részletesebben

Gazdaságfejlesztési prioritás munkaközi változat Tóth Milán Program menedzser Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség

Gazdaságfejlesztési prioritás munkaközi változat Tóth Milán Program menedzser Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség (2011-2013) Gazdaságfejlesztési prioritás munkaközi változat Tóth Milán Program menedzser Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség 1 Az AT részletes programozási dokumentum, mely feladata, hogy

Részletesebben

Dercés és granulált takarmány Gyermelyről

Dercés és granulált takarmány Gyermelyről A Gyermelyi Vállalatcsoport Magyarország egyik meghatározó élelmiszeripari vállalkozása. Fő termékei, a tészta, a liszt és a tojás, széles körben ismertek és kedveltek. A cégcsoport egy teljesen zárt vertikumot

Részletesebben

TECHNOLÓGIAI RENDSZEREK 03.

TECHNOLÓGIAI RENDSZEREK 03. TECHNOLÓGIAI RENDSZEREK 03. dr. Torma András 2011.09.20. Tartalom 1. Gazdasági folyamatok az iparban 2. Ipari termelés és termékek jellemzői, kapcsolataik 3. Termelési tényezők 4. Technológia jellemzői

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS. Saját fejlesztésű esővíz hasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban.

BEMUTATKOZÁS. Saját fejlesztésű esővíz hasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban. A HYDRO-KING Kft. 1996 ban alakult. A cég története szorosan összefügg a szivattyúkkal. Az alapító id. Dienes György vegyipari gépészmérnök húsz éven át szivattyúk üzemeltetésével, fejlesztésével, vízgépészeti

Részletesebben

Lokális cselekvés. Előadó: Hegedűs Imre Készítették: Fehér Viktória és Glaszhütter Anett Debrecen,

Lokális cselekvés. Előadó: Hegedűs Imre Készítették: Fehér Viktória és Glaszhütter Anett Debrecen, Lokális cselekvés Előadó: Hegedűs Imre Készítették: Fehér Viktória és Glaszhütter Anett Debrecen, 2011. 05.27. Felvezető: Tiboldi Lajos Név: Ica Apja neve: 15548 SAPHIR-ET Eredményei: 2009 Hódmezővásárhelyi

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

Gazdálkodási modul. Gazdaságtudományi ismeretek I. Üzemtan

Gazdálkodási modul. Gazdaságtudományi ismeretek I. Üzemtan Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek I. Üzemtan KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc ÚMVP I. tengely A minőség és a hozzáadott érték növelése a mezőés erdőgazdaságban,

Részletesebben

Élelmiszeripari intézkedések. Gyaraky Zoltán főosztályvezető Élelmiszer-feldolgozási Főosztály

Élelmiszeripari intézkedések. Gyaraky Zoltán főosztályvezető Élelmiszer-feldolgozási Főosztály Élelmiszeripari intézkedések Gyaraky Zoltán főosztályvezető Élelmiszer-feldolgozási Főosztály Magyar élelmiszeripar főbb adatok, 2011 Feldolgozóiparon belül a harmadik legjelentősebb ágazat, mintegy 2271

Részletesebben

A PASSZÍV HÁZAKHOZ IS MEGFELELŐ 8 LÉGKAMRÁS NYÍLÁSZÁRÓK GYÁRTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ A LIMAKER KFT-NÉL

A PASSZÍV HÁZAKHOZ IS MEGFELELŐ 8 LÉGKAMRÁS NYÍLÁSZÁRÓK GYÁRTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ A LIMAKER KFT-NÉL TÁJÉKOZTATÓ A PASSZÍV HÁZAKHOZ IS MEGFELELŐ 8 LÉGKAMRÁS NYÍLÁSZÁRÓK GYÁRTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ A LIMAKER KFT-NÉL A projekt összefoglaló adatai: A kedvezményezett neve: "LIMAKER" Termelő,

Részletesebben

Magyarország közép és hosszú távú Élelmiszeripari Fejlesztési Stratégiája 2014-2020

Magyarország közép és hosszú távú Élelmiszeripari Fejlesztési Stratégiája 2014-2020 ÉLELMISZER-FELDOLGOZÁS NÉLKÜL NINCS ÉLETKÉPES MEZŐGAZDASÁG; MEZŐGAZDASÁG NÉLKÜL NINCS ÉLHETŐ VIDÉK Magyarország közép és hosszú távú Élelmiszeripari Fejlesztési Stratégiája 2014-2020 Dr. Bognár Lajos helyettes

Részletesebben

BÚTOR- VASALATOK SZERELVÉNYEK LAP-LEMEZ TERMÉKEK

BÚTOR- VASALATOK SZERELVÉNYEK LAP-LEMEZ TERMÉKEK VÁLLALATI BROSSÚRA HOMOKI-ZÁR KFT. BÚTOR- VASALATOK SZERELVÉNYEK LAP-LEMEZ TERMÉKEK 2018 / 2019 HOMOKIZAR.HU HOMOKI-ZÁR BROCHURE 2016 KFT. COMPANY NAME 2 VÁLLALATI BETEKINTŐ RÓLUNK Cégünk, a HOMOKI-ZÁR

Részletesebben

Ötmilliárdból épít új takarmánygyárat Pápán a Cargill

Ötmilliárdból épít új takarmánygyárat Pápán a Cargill A 150 esztendőnél is régebb múltra visszatekintő amerikai cég magyarországi leányvállalata 1995 óta van jelen hazánkban, azóta pedig három városban s öt telephelyen foglalkozik egyebek között takarmánygyártással,

Részletesebben

Beszerzési és elosztási logisztika. Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV

Beszerzési és elosztási logisztika. Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV Beszerzési és elosztási logisztika Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV 2. Előadás A beszerzési logisztika alapjai Beszerzési logisztika feladata/1 a termeléshez szükséges: alapanyagok

Részletesebben

Ruhaipari termékfejlesztő szakmérnök, Ruhaipari termékfejlesztő szakmérnök

Ruhaipari termékfejlesztő szakmérnök, Ruhaipari termékfejlesztő szakmérnök Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Terméktervező Intézet Ruhaipari termékfejlesztő szakmérnök, illetve Ruhaipari termékfejlesztő szakmérnök levelező szakirányú továbbképzési

Részletesebben

AJÁNLAT. 2012. IV. negyedévében a mikro-, kis- és középvállalkozások számára kínált fejlesztési lehetőségek az Új Széchenyi Terv keretében

AJÁNLAT. 2012. IV. negyedévében a mikro-, kis- és középvállalkozások számára kínált fejlesztési lehetőségek az Új Széchenyi Terv keretében AJÁNLAT 2012. IV. negyedévében a mikro-, kis- és középvállalkozások számára kínált fejlesztési lehetőségek az Új Széchenyi Terv keretében IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft. 6725 Szeged, Kálvária

Részletesebben

Társaságunk. Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával

Társaságunk. Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával Társaságunk Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával A Xypex Chemical Corporation egyike a világ vezető vízszigetelő anyag gyártóinak. A társaság a Xypex kristályos technológia bevezetésével

Részletesebben

Bábolna. Takarmányozási Program. Malac Koncentrátumok

Bábolna. Takarmányozási Program. Malac Koncentrátumok Bábolna Takarmányozási Program Malac Koncentrátumok 1 Tisztelt Partnerünk! Jelen kiadványunkban szeretnénk átfogó képet nyújtani a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. által gyártott sertéstakarmányokról. Termékeinket

Részletesebben

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint!

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Tevékenységünk A célgépgyártás fejlődésében jelentkező igények időbeni felismerése alapozta meg azt a döntést, hogy cégünk 2002- ben

Részletesebben

Beruházási pályázati lehetőségek Szilágyi Péter Élelmiszer-feldolgozási Főosztály

Beruházási pályázati lehetőségek Szilágyi Péter Élelmiszer-feldolgozási Főosztály Beruházási pályázati lehetőségek 2014-2020 Szilágyi Péter Élelmiszer-feldolgozási Főosztály TÁMOGATÓ VÁLLALKOZÁSI KÖRNYEZET Magyarország közép és hosszú távú élelmiszeripari fejlesztési stratégiája A STRATÉGIA

Részletesebben

Az élelmiszeripar jelene, jövője

Az élelmiszeripar jelene, jövője Az élelmiszeripar jelene, jövője dr. Kardeván Endre élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkár 2012. április 25. Élelmiszergazdaság jelentősége Stratégiai jelentőségű ágazat:

Részletesebben

NYITOTTSÁG TAPASZTALAT TERVEZÉS, KUTATÁS, FEJLESZTÉS MEGOLDÁS KAPACITÁS, DINAMIKA PARTNERSÉG KÖZELSÉG

NYITOTTSÁG TAPASZTALAT TERVEZÉS, KUTATÁS, FEJLESZTÉS MEGOLDÁS KAPACITÁS, DINAMIKA PARTNERSÉG KÖZELSÉG NYITOTTSÁG Engedjék meg, hogy néhány szóban bemutassuk a KORAX Gépgyárat és tevékenységünket. A gépgyártás során megszerzett tapasztalataink és technikai (technológiai) lehetőségeink felhasználásával kívánunk

Részletesebben

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS Lámpaeladásaink jelentős része, több mint 50%-a projektben történt, vagyis kivitelezéssel együtt vásároltak tőlünk az ügyfeleink. 2017. év elejétől az Elecon Kft-vel karöltve

Részletesebben

ÚJ RÖNTGEN GENERÁTORCSALÁD FEJLESZTÉSE AZ INNOMED MEDICAL ZRT-BEN

ÚJ RÖNTGEN GENERÁTORCSALÁD FEJLESZTÉSE AZ INNOMED MEDICAL ZRT-BEN ÚJ RÖNTGEN GENERÁTORCSALÁD FEJLESZTÉSE AZ INNOMED MEDICAL ZRT-BEN Az Innomed Medical Zrt. megalakulása óta, azaz közel két évtizede folyamatosan foglalkozik röntgentechnikával, röntgen berendezések fejlesztésével,

Részletesebben

Megyei rangsorok megyénként a 10 legjobb tenyészet február. Baranya

Megyei rangsorok megyénként a 10 legjobb tenyészet február. Baranya Megyei rangsorok megyénként a 10 legjobb tenyészet 2016. február Baranya 1. 01-134-21 Szajki Zrt. Szajk 504 453 16470 36,36 32,68 2. 01-052-01 Kelet-Mecsek Kft. Pécsvárad 407 354 12885 36,40 31,66 3. 01-467-21

Részletesebben

KOMPLEX SZEKUNDER MÉRNÖKSZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉG

KOMPLEX SZEKUNDER MÉRNÖKSZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉG KOMPLEX SZEKUNDER MÉRNÖKSZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉG BEVEZETŐ A magyarországi nagyfeszültségű átviteli hálózat létrehozásával, üzemeltetésével, karbantartásával és fejlesztésével alapításától kezdve szorosan

Részletesebben

Építőipari Kivitelezés Megújuló Energia, BIPV System Tervezés, gyártás és kivitelezés Inteligens Office rendszerek. FSD GROUP FSD INDUSTRY Kft

Építőipari Kivitelezés Megújuló Energia, BIPV System Tervezés, gyártás és kivitelezés Inteligens Office rendszerek. FSD GROUP FSD INDUSTRY Kft Építőipari Kivitelezés Megújuló Energia, BIPV System Tervezés, gyártás és kivitelezés Inteligens Office rendszerek FSD GROUP FSD INDUSTRY Kft FSD Group FSD Industry FSD Innopark Csoport Profil Háttér Tevékenységek

Részletesebben

TEJTERMELÉS - FOGYASZTÁS Alfája és Omegája

TEJTERMELÉS - FOGYASZTÁS Alfája és Omegája TEJTERMELÉS - FOGYASZTÁS Alfája és Omegája Nincs finomabb a tejnél, igyunk sok tejet, a tej jó, a tej fontos, a tej erősíti a csontjainkat és a fogainkat, élet-erő-egészség ezeket a kijelentéseket és tanácsokat

Részletesebben

DOFER Dohányfermentáló Zrt. termeltetési stratégiája

DOFER Dohányfermentáló Zrt. termeltetési stratégiája DOFER Dohányfermentáló Zrt. termeltetési stratégiája A Continental Dohányipari Csoport A Continental Dohányipari Csoport egy független, családi tulajdonban álló magáncég, amely több, Európában működő dohányipari

Részletesebben

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI REFERENCIA PROJEKTEK (HACCP, nyomonkövetés)

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI REFERENCIA PROJEKTEK (HACCP, nyomonkövetés) MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI REFERENCIA PROJEKTEK (HACCP, nyomonkövetés) Időszak Referenciahely Téma 1999 Y-Food Kft. Mézüzeme Bakonszeg 1990 BIO-OLAJ RT. Növényolaj üzeme Bakonszeg 1999 Állattenyésztési és Takarmányozási

Részletesebben

AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA

AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA Z Elektronika Kft. AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA www.zelektronika.eu TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK! FEJLŐDÉSÜNK ZÁLOGA AZ ÖN SIKERE Z ELEKTRONIKA KFT. SZÉLES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁST NYÚJT AZ ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÁS

Részletesebben

CÉGTÖRTÉNET. A Cső-Montage Kft. 1990 decemberében alakult és 1991 március óta működő Társaság. Társaságunk 100%-ban magyar tulajdonban

CÉGTÖRTÉNET. A Cső-Montage Kft. 1990 decemberében alakult és 1991 március óta működő Társaság. Társaságunk 100%-ban magyar tulajdonban BEMUTATKOZÁS 1103, Gyömrői út 33. Tel.: 260-4681, 261-6740, 431-5336, 431-4595 Fax: 431-7391 e-mail: csomontage@csomontage.hu web: www.csomontage.hu CÉGTÖRTÉNET A Cső-Montage Kft. 1990 decemberében alakult

Részletesebben

2014 fontos mérföldkő a Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. életében: elkészült a megújult és kibővült központi telephely Ikrényben

2014 fontos mérföldkő a Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. életében: elkészült a megújult és kibővült központi telephely Ikrényben Sajtóanyag Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. 2014.08.21-i telephelymegnyitó ünnepségéhez kapcsolódóan 2014.08.21. 2014 fontos mérföldkő a Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. életében: elkészült a megújult

Részletesebben

C é g t ö r t é n e t

C é g t ö r t é n e t C é g t ö r t é n e t t a l a p a s p o r t k f t. z ö l d s é g - g y ü m ö l c s n a g y k e r e s k e d é s A Talapa Sport Kft. 1994. április 11- ével alakult, határozatlan idôre. A cég alapítója és

Részletesebben

Tisztelt Olvasó! Nagy örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ezt a színvonalas kiadványt melyet cégem fennállásának 20. évfordulójára készítettünk.

Tisztelt Olvasó! Nagy örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ezt a színvonalas kiadványt melyet cégem fennállásának 20. évfordulójára készítettünk. Tisztelt Olvasó! Nagy örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ezt a színvonalas kiadványt melyet cégem fennállásának 20. évfordulójára készítettünk. A célom az volt, hogy az eddig elért eredményeinket

Részletesebben

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése portfólió Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése GINOP 1.2.1-16 Pályázat célja A hazai ipar fejlesztése érdekében a pályázat célja a kiemelt iparágakban fejleszteni kívánó

Részletesebben

Szarvasmarha ágazat aktuális kérdései. Dr. Wagenhoffer Zsombor ügyvezető igazgató wzsombor@t-online.hu

Szarvasmarha ágazat aktuális kérdései. Dr. Wagenhoffer Zsombor ügyvezető igazgató wzsombor@t-online.hu Szarvasmarha ágazat aktuális kérdései Dr. Wagenhoffer Zsombor ügyvezető igazgató wzsombor@t-online.hu Támogatási lehetőségek 2013-ban Összesen 690 Mrd Ft (2012-ben 628 Mrd +10%) mezőgazdasági és vidékfejlesztési

Részletesebben

Konzultáció és szakmai, műszaki tanácsadás

Konzultáció és szakmai, műszaki tanácsadás Konzultáció és szakmai, műszaki tanácsadás Tevékenységünk A C2C Kft. az elmúlt években számos jelentős beruházás megvalósításában vett részt, mint a projekt lebonyolítója, irányítója, műszaki ellenőre.

Részletesebben

MaHill ITD. Ipari Fejlesztő Kft.

MaHill ITD. Ipari Fejlesztő Kft. www.mahill.hu www.mahill.ro MaHill ITD Ipari Fejlesztő Kft. MaHill ITD Küldetésünk A betongyártó és vasbetontermék előregyártó ipar számára a legkorszerűbb gépek és technológiák biztosítása Teljes körű

Részletesebben

Életre keltjük épületét

Életre keltjük épületét Tégy bele csövet, szerelvényt! Hol kazán ontja melegét, a ház életre kél Közel 40 fő munkatársi létszám, közel 100 főt foglalkoztató alvállalkozói kör. 300 m2, XXI. századi technológiával épült iroda,

Részletesebben

Lighting Factory + Projects

Lighting Factory + Projects Lighting Factory + Projects Feladatunk 2007 óta a Világítástechnikai Projektek professzionális megoldása Terméket fejlesztünk és gyártunk Mindenkinek, aki fontosnak tartja a fény szerepét, a természet

Részletesebben

Az, hogy olyan innovatív technológiai megoldásokkal szolgáljuk partnereinket, amelyek biztosítják a jogszabályokban előírt követelmények betartása

Az, hogy olyan innovatív technológiai megoldásokkal szolgáljuk partnereinket, amelyek biztosítják a jogszabályokban előírt követelmények betartása Az, hogy olyan innovatív technológiai megoldásokkal szolgáljuk partnereinket, amelyek biztosítják a jogszabályokban előírt követelmények betartása mellett, a hatékony és költségtakarékos megoldások megtalálását.

Részletesebben

Ajánlati felhívás módosítása - A Fiorács Kft. Mocsai telephelyén (HU-2911 Mocsa, 0466 hrsz.) 1500 férőhelyes sertéstelep építése - VP

Ajánlati felhívás módosítása - A Fiorács Kft. Mocsai telephelyén (HU-2911 Mocsa, 0466 hrsz.) 1500 férőhelyes sertéstelep építése - VP Ajánlati felhívás módosítása - A Fiorács Kft. Mocsai telephelyén (HU-2911 Mocsa, 0466 hrsz.) 1500 férőhelyes sertéstelep építése - VP-2-4.1.1.5.-16 Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/31 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

ÜHG kibocsátáscsökkentés-értékesítési rendszer

ÜHG kibocsátáscsökkentés-értékesítési rendszer ÜHG kibocsátáscsökkentés-értékesítési rendszer Renexpo 2011.-Biogáz Konferencia Elő őadó: Pongrácz Péter, Biogáz Unió Zrt. Miért trágya? A trágya, mint biogáz-alapanyag előnyei: gazdaságos alapanyagár

Részletesebben

Fedezze fel a Legrand világát

Fedezze fel a Legrand világát Fedezze fel a Legrand világát MINDEN, AMI VILLANYSZERELÉS www.legrand.hu 15 éve Magyarországon! A Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. piacvezetõ a kisfeszültségû elektromos szerelvények gyártása

Részletesebben

Innovatív nyomdai megoldások a CODEX Zrt. fejlesztése alapján. Copyright 2014 CODEX Zrt. All rights reserved

Innovatív nyomdai megoldások a CODEX Zrt. fejlesztése alapján. Copyright 2014 CODEX Zrt. All rights reserved Innovatív nyomdai megoldások a CODEX Zrt. fejlesztése alapján Az 1988-ban alapított, menedzsment tulajdonosi irányítása alatt fejlődő CODEX Zrt. számtalan, Magyarországon egyedi és egyben megfizethető

Részletesebben

Megyei rangsorok megyénként a 10 legjobb tenyészet június. Baranya

Megyei rangsorok megyénként a 10 legjobb tenyészet június. Baranya Megyei rangsorok megyénként a 10 legjobb tenyészet 2012. június Baranya 1. 01-134-21 Szajki Zrt. Szajk 504 433 14923,8 34,47 29,61 2. 01-163-21 Borjádi Mg.Term. Ker. és Szolg.Zrt. Borjád 363 314 10359

Részletesebben

WNT TOOL SUPPLY 24/7. Egyéni megoldások szerszámbeszerzéshez december.

WNT TOOL SUPPLY 24/7. Egyéni megoldások szerszámbeszerzéshez december. WNT TOOL SUPPLY 24/7 2017. december Egyéni megoldások szerszámbeszerzéshez www.wnt.com Tartalomjegyzék WNT Tool Supply 24/7 Előnyök A szerszámkiadó rendszer További lépések WNT Tool Supply 24/7 Egyéni

Részletesebben

Jelen Felhívás keretében a támogatási kérelem benyújtására kollektív beruházás keretében is van lehetőség.

Jelen Felhívás keretében a támogatási kérelem benyújtására kollektív beruházás keretében is van lehetőség. BAROMFITARTÓ TELEPEK KORSZERŰSÍTÉSE VP2-4.1.1.2-16 A felhívás alapvető célja a baromfitartó gazdaságok versenyképességének javítása, az ágazat foglalkoztatotti számának növelése és a hozzáadott érték termelésének

Részletesebben

XELLA Pórusbeton építés jövõje

XELLA Pórusbeton építés jövõje XELLA Pórusbeton építés jövõje Hagyomány és fejlõdés A növekedésorientált vállalati stratégiát a technikai és minõségi elõrelépés indokolja. Franz Haniel und Cie. Haniel Bau-Industrie (Führungsgesellschaft)

Részletesebben

Megyei rangsorok megyénként a 10 legjobb tenyészet május. Baranya

Megyei rangsorok megyénként a 10 legjobb tenyészet május. Baranya Megyei rangsorok megyénként a 10 legjobb tenyészet 2012. május Baranya 1. 01-134-21 Szajki Zrt. Szajk 506 440 15675 35,63 30,98 2. 01-619-02 Bólyi Zrt. Bóly 810 682 23351,1 34,24 28,83 3. 01-555-21 Szigetvári

Részletesebben

2010. A kisvállalkozások versenyképességének fejlesztése, foglalkoztatási kapacitásuk bővítése 2010.06.08.

2010. A kisvállalkozások versenyképességének fejlesztése, foglalkoztatási kapacitásuk bővítése 2010.06.08. 2010. A kisvállalkozások versenyképességének fejlesztése, foglalkoztatási kapacitásuk bővítése 2010.06.08. Kedves Pályázó! Ezúton szeretném Önöket értesíteni az alábbi pályázati lehetőségről. Amennyiben

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

Megyei rangsorok megyénként a 10 legjobb tenyészet szeptember - A módszer. Baranya

Megyei rangsorok megyénként a 10 legjobb tenyészet szeptember - A módszer. Baranya Megyei rangsorok megyénként a 10 legjobb tenyészet 2019. szeptember - A módszer Baranya 1. 01-578-21 Bólyi Mg. Term. Ker. Zrt. Csípőtelek 2842 2475 101490 41,01 35,71 2. 01-467-21 Bicsérdi Arany-Mező Zrt.

Részletesebben

Viktória MÉRNÖKI IRODA KFT

Viktória MÉRNÖKI IRODA KFT Viktória MÉRNÖKI IRODA KFT A Cég teljes neve: Viktória Mérnöki Iroda Tervező és Szolgáltató Kft Székhelye: H-6000 Tópart u. 29. Cégbejegyzés kelte: 2000. március 8. Cégjegyzék száma: 03-09-108829 Adószáma:

Részletesebben

GLOBAL LED POWER KFT.

GLOBAL LED POWER KFT. GLOBAL LED POWER KFT. LED-es közvilágítás korszerűsítés és kivitelezés Global Led Power Kft. Szabó Gyula Ügyvezető igazgató Tel: +36 30 402 95 99 Email: globalledpower@gmal.com Global LED Power Kft. 1

Részletesebben

Ügyfelünk a Grundfos. Központi raktár, egy helyre összpontosított erőforrások

Ügyfelünk a Grundfos. Központi raktár, egy helyre összpontosított erőforrások Ügyfelünk a Grundfos Központi raktár, egy helyre összpontosított erőforrások Összefoglalás A Grundfos globális viszonylatban vezető szerepet tölt be a szivattyúágazatban. A dán vállalat jelenléte Magyarországon

Részletesebben

Európai Halászati Alapból nyújtandó támogatások összefoglalása (26/2009. FVM rendelet)

Európai Halászati Alapból nyújtandó támogatások összefoglalása (26/2009. FVM rendelet) Európai Halászati Alapból nyújtandó támogatások összefoglalása (26/2009. FVM rendelet) az akvakultúra (beleértve az intenzív iparszerű üzemeket is) termelési kapacitás növelése új halgazdaságok építésével;

Részletesebben

Construction. Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén

Construction. Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén Construction Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén Többletérték a tetôn Innováció A beruházók, tervezôk és szigetelési szakkivitelezôk a mûanyag - lemezes szigetelések területén

Részletesebben

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB MINDEN GAZDA IGÉNYEIT KIELÉGÍTIK: A KIS CSALÁDI ZDASÁGOKTÓL A NAGY TELEPEKIG. Válassza a mi rendszerünket! TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Vállalkozásfejlesztési pályázatok 2012

Vállalkozásfejlesztési pályázatok 2012 Vállalkozásfejlesztési pályázatok 2012 Név Cél Pályázhatnak Elszámolható költségek Támogatás technológiafejlesztés GOP-2.1.1/A Közép-Magyarországi Régió felfüggesztve! Komplex vállalati technológiafejlesztés

Részletesebben

Energiahatékonyság - Társasházak energiahatékony felújítása Tatabánya, 2010. október 26. Előadó: Szigeti László értékesítő

Energiahatékonyság - Társasházak energiahatékony felújítása Tatabánya, 2010. október 26. Előadó: Szigeti László értékesítő Energiahatékonyság - Fűtéskorszerűsítés önerő nélkül Társasházak energiahatékony felújítása Tatabánya, 2010. október 26. Előadó: Szigeti László értékesítő 1. Három ok - ami cselekvésre sarkall 2. Megoldást

Részletesebben

VP Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban. A projekt megvalósítási területe Magyarország.

VP Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban. A projekt megvalósítási területe Magyarország. VP3-4.2.1-4.2.2-18 Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban 1 Pályázat benyújtása Projekt helyszíne A támogatási kérelmek benyújtására 2019. január 2. napjától 2021. január 4. napjáig van

Részletesebben

Miskolc, 2008. okt. 15. Dr. Petrás Ferenc A prezentáció tematikája Regionális Fejlesztési Programok a számok tükrében ROP gazdaságfejlesztés 2009-10 ROP Akcióterv gazdaságfejlesztés újdonságai Regionális

Részletesebben

A Magyar Állattenyésztésért Termékdíj Pályázat II. kategória Állategészségügy, Szaporodásbiológia és Élelmiszeripar

A Magyar Állattenyésztésért Termékdíj Pályázat II. kategória Állategészségügy, Szaporodásbiológia és Élelmiszeripar A Magyar Állattenyésztésért Termékdíj Pályázat 2018 II. kategória Állategészségügy, Szaporodásbiológia és Élelmiszeripar 1. A pályázó Neve: Agrovíz Kezelési Kft. Címe: 2074 Perbál József Attila utca 11.

Részletesebben

ÜGYNÖKSÉG EMELŐBERENDEZÉSEK EMELŐBERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA SZERVIZ

ÜGYNÖKSÉG EMELŐBERENDEZÉSEK EMELŐBERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA SZERVIZ ÜGYNÖKSÉG EMELŐBERENDEZÉSEK EMELŐBERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA SZERVIZ KÖZPONT A VÁLLALAT ÉS TELEPHELYEI ELMAS S.R.L. B-dul Griviţei nr.1y RO - 500177 Braşov J08/840/1991 C.U.I. RO 1115033 C.S. 4.100.000

Részletesebben

Pályázattal támogatott Egészségesen karcsú Lean menedzsment rendszerek

Pályázattal támogatott Egészségesen karcsú Lean menedzsment rendszerek VII. Országos Tanácsadói Konferencia Innováció növekedés - fenntarthatóság Pályázattal támogatott Egészségesen karcsú Lean menedzsment rendszerek Toldi Sándor ügyvezető igazgató, Pannon-Quality Menedzsment

Részletesebben

Kompetencia a tervezésben és a technológiában AVERMANN. Kiváló minőségű gépek és berendezések gyártása 1946 óta

Kompetencia a tervezésben és a technológiában AVERMANN. Kiváló minőségű gépek és berendezések gyártása 1946 óta AVERMANN Kiváló minőségű gépek és berendezések gyártása 1946 óta AVERMANN AVERMANN Maschinenfabrik GmbH & Co. KG Osnabrück Németország AVERMANN Laser- und Kant- Zentrum GmbH Amt Wachsenburg Németország

Részletesebben

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft.

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Világítástechnika mesterfokon Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Egyedi igényekre szabott tervezés 2 A Webs Világítástechnikai Kft. komplex és egyedi megoldásokat kínál a kül-, és beltéri díszvilágítás,

Részletesebben

Megyei rangsorok megyénként a 10 legjobb tenyészet november. Baranya

Megyei rangsorok megyénként a 10 legjobb tenyészet november. Baranya Megyei rangsorok megyénként a 10 legjobb tenyészet 2017. november Baranya 1. 01-467-21 Bicsérdi Arany-Mező Zrt. Bicsérd 784 667 25072,7 37,59 31,98 2. 01-163-21 Borjádi Mg.Term. Ker. és Szolg.Zrt. Borjád

Részletesebben

Építész stúdiónk - GX Design Építész Stúdió Budapest - Építészmérnök tervező iroda

Építész stúdiónk - GX Design Építész Stúdió Budapest - Építészmérnök tervező iroda Építészeti tervezés, építész szakértés, építési műszaki ellenőrzés -Budapest. A Stúdió az építész tervezés mellett a képi, vizuális megjelenítés teljes eszköztárával szolgálja ki megrendelőinket Budapest

Részletesebben