Veszprém Megyei Önkormányzat Hivatala munkatársai

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Veszprém Megyei Önkormányzat Hivatala munkatársai"

Átírás

1 Veszprém Megyei Önkormányzat Közgy lésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) Szám: 02/185-31/2007. E L T E R J E S Z T É S a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgy lésének szeptember 13-i ülésére Tárgy: Tájékoztató az elmúlt id szak legfontosabb eseményeir l (2007. június 1.- augusztus 31.) El adó: Lasztovicza Jen, a megyei közgy lés elnöke Az el terjesztés készítésében részt vett: Veszprém Megyei Önkormányzat Hivatala munkatársai Jurics Imréné sajtóreferens

2 ESEMÉNYEK Június 1. Megnyitottam a megújuló energiaforrások hasznosításáról szóló nemzetközi tanácskozást. Június 2. Részt vettem a Kéknyel virágzás cím rendezvényen, Badacsonytomajon. A Nyugdíjasok Életet az éveknek Veszprém Megyei Egyesülete Hajmáskéren tartotta nyugdíjas majálisát, melyen a megyei önkormányzatot Talabér Márta alelnök képviselte. A nagyesztergári Fészek Óvoda 25 éves jubileumi ünnepségén vett részt Talabér Márta alelnök. Veszprémben, a Dubniczay-házban került sor az els magyar-kanadai találkozóra, melyen a megyei önkormányzatot Talabér Márta alelnök képviselte. Június 3. Országos Ment szolgálat Közép-dunántúli Regionális Ment szervezete a veszprémi szervezett mentés centenáriuma alkalmából ünnepséget szervezett. A rendezvényen a megyei önkormányzatot Pálfy Sándor alelnök képviselte. Június 4. A megyei bíróság elnökével és bíráival tanácskoztunk. A Kabóca Bábszínház évadzáró társulati ülésén vett részt Talabér Márta alelnök. Balatonfüredi Kovászna Parkba avatták fel a trianoni emléktáblát, melyen a megyei önkormányzatot Pálfy Sándor alelnök képviselte. Június 5. Talabér Márta alelnökn hirdette ki és adta át a díjakat a Tarnowi Magyarbarátok és a 17. számú óvoda által meghirdetett lengyelországi, valamint az általunk meghirdetett Másnak térkép e táj megyei rajzverseny ünnepélyes eredményhirdetésén. A két pályázatra csaknem 500 alkotás érkezett. Itt adtuk át a Megyefutáson részt vett fiatalok között kisorsolt sportszereket is. A m sorban lengyel vers és a zeneiskola növendékeinek m sora is elhangzott. Június 6-9. Talabér Márta alelnökn vel Finnországban jártunk kapcsolatépít úton, ahol ismét aláírtuk az együttm ködési megállapodást. Június 8. A Várpalotai Vár Expo megnyitásán a Megyei Turisztikai Hivatal referense Zsebe Péter volt jelen. Június 11. Ülést tartott a Gazdasági és Területrendezési, valamint a Szociális és Gyermekvédelmi Bizottság. A Veszprém Megyei Rend r-f kapitányság Csopakon rendezte meg a III. Veszprém Megyei Rend r Szolgálati Pisztoly L bajnokságot. A megyei önkormányzatot Talabér Márta és Pálfy Sándor képviselte. Június 12. A Közép-dunántúli Regionális Idegenforgalmi Bizottság és a Magyar Turizmus ZRT által szervezett külképviseleti prezentáción, Székesfehérváron Veiland László a Megyei

3 3 Turisztikai Hivatal vezet je vett részt, ahol a német, a holland és a francia küld területek tapasztalatairól adtak tájékoztatást a képviseletvezet k. Ülést tartott a Kulturális, Kisebbségi és Egyházügyi, a Nemzetközi Kapcsolatok és Turizmus, az Oktatási, Ifjúsági és Sport, valamint az Egészségügyi Bizottság. Június 13. Ülést tartott az Ügyrendi, valamint a Pénzügyi és Ellen rzési Bizottság. Fogadónapot tartottam a megyeházán. Június 14. Ülést tartott az Ügyrendi Bizottság. A közgy lés ülését vezettem. Június 15. Részt vettem a pápai Játékfesztivál megnyitóján. A pápai Balla Róbert Téri Általános Iskola és El készít Szakiskola Fogadd el, fogadj el kampánysorozat nyitónapján Talabér Márta alelnök köszöntötte a résztvev ket. Június 18. Az onkológiai centrummal kapcsolatos egyeztetésen vettem részt. A Veszprémi Pannon Egyetem turizmus szakos hallgatóinak államvizsga biztossági elnöki tisztét felkérésre Veiland László a Megyei Turisztikai Hivatal vezet je látta el. Június 19. Az egészségügyben várható változások kapcsán tartott megbeszélésen voltam jelen. Határon át Nemzetközi Konferenciát Kulturális és vidékfejlesztés az Európai Unióban, kiemelten a LEADER+program Talabér Márta alelnök nyitotta meg. Június 20. A Tourinform Szövetség elnökségi ülésén, Budapesten a Közép-Dunántúli régió képviseletében Balajthy Zsuzsanna, a Turisztikai Hivatal munkatársa vett részt. Június 22. A Pannon Egyetem és az Albacomp Számítástechnikai Zrt. székesfehérvári kihelyezett képzés tanévzáró ünnepségén vett részt Talabér Márta alelnök. A Veszprém Megyei Múzeumi Igazgatóság által szervezett Múzeumok éjszakája c. rendezvényen vett részt Talabér Márta alelnök. Június 23. A Hittudományi F iskola diplomaátadó ünnepségére voltam hivatalos. A huszártalálkozó résztvev je voltam. A Pannon Egyetem M szaki Informatikai Karának diplomaátadó ünnepségén Pálfy Sándor alelnök köszöntötte a végz s hallgatókat és vendégeket. Öskün rendezték meg a kétnapos Ösb Vezér Napok -at, melyen a megyei önkormányzatot Talabér Márta alelnök képviselte. Bakonyoszlopon, az 1948-ban er szakkal kitelepítettek emlékére emléktáblát avattak. Az avatási ünnepségen Talabér Márta alelnök képviselte a megyei önkormányzatot.

4 4 Június 24. Somlóvásárhelyen a Nemzeti Fórum Egyesület Veszprém megyei, valamint a Somló Környéki Szervezete a Szabadság Napja tiszteletére rendezett ünnepségen vett részt Talabér Márta alelnök. Június 25. Ülést tartott a Gazdasági és Területrendezési, valamint a Szociális és Gyermekvédelmi Bizottság. Június 26. Ülést tartott a Kulturális, Kisebbségi és Vallásügyi, valamint az Egészségügyi Bizottság. Június 27. Ülést tartott az Oktatási, Ifjúsági és Sport, valamint a Pénzügyi és Ellen rzési Bizottság. A Hittudományi F iskola rektora látogatott meg. Csapatzászló avatáson vettem részt. Június 28. Ülést tartott az Ügyrendi Bizottság. A közgy lés rendkívüli ülését vezettem. A Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Rendel intézetben ünnepélyes keretek közt tartották meg az egészségügyben dolgozók hagyományos Semmelweis-napi megemlékezését, amelyen dr. Rácz Jen f igazgató ünnepi köszönt jét követ en sor került egy reprezentatív tudományos el adásra, illetve f orvosi, adjunktusi, alorvosi kinevezések mellett a kiváló munkát végz dolgozók elismerésének átadására. Az ünnepségen a megyei önkormányzat képviseletében részt vettem, illetve jelen voltak Pálfy Sándor és Talabér Márta alelnökök is. Június 29. A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának diplomaosztó ünnepségén mondott köszönt t Pálfy Sándor alelnök. A Veszprémi Liszt Ferenc Kórustársaság a veszprémi Szent Mihály Székesegyházban hálaadó koncertet tartott Kollár Kálmán 75. születésnapja tiszteletére. A megyei önkormányzat részér l Talabér Márta és Pálfy Sándor alelnökök vettek részt. Július 2. Köztisztvisel i napon vettem részt. Július 3. A Klub Rádióban adtam interjút. A XXXV. Országos Honismereti Akadémia Veszprémben szervezett találkozóján Veiland László a Turisztikai Hivatal vezet je mutatta be az ország minden részéb l érkezett résztvev nek megyénk turisztikai értékeit, adta át a Hivatal kiadványait. Július 4. Sajtótájékoztatót tartottam az önkormányzat els féléves munkájáról. Július 4-6. A Veszprém Megyei Idegenforgalmi Közalapítvány Kuratóriumi és Felügyel Bizottsága a Tisza-tó térségében tapasztalatcserén vett részt és tájékozódott az ott folyó idegenforgalmi információs, és marketing tevékenységr l.

5 5 Július 5. A dákai beruházás helyszínén tárgyaltunk. Július 7. A nyirádi falunapon vettem részt. A Pannon Várszínház Balatonfüreden megrendezett FüredFest elnevezés rendezvényén Pálfy Sándor alelnök vett részt. Július 9. Balatonvilágos polgármesterével a megyeváltás kérdésér l tárgyaltam. Július 12. A Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Kossuth-termében mutatták be dr. Rédey Ákost, a Pannon Egyetem új rektorát. A rendezvényen a megyei önkormányzatot Pálfy Sándor alelnök és dr. Zsédenyi Imre f jegyz képviselte. A Magyar Turizmus ZRT és a Fly Balaton Sármellék meghívására Siófokon került ismertetésre a sármelléki repül tér további fejlesztése, turisztikai vonzatai, a marketing tevékenység er sítése, un. Légialap létrehozása. A tanácskozás munkájában részt vett és véleményt alkotott Veiland László turisztikai hivatalvezet. Július 13. Francia Köztársaság Szenátusának öt szenátorát fogadta a Megyeházán Talabér Márta alelnök és Kuti Csaba megyei képvisel. A találkozó témája volt a magyar önkormányzatok helyzete, szerepe, valamint a magyar uniós csatlakozás hatásai az önkormányzatokra. Talabér Márta alelnök vezetésével ülést tartott a Szakképzésfejlesztési Konzorciumi Tanács. Július 14. Iszkázon, a Nagy László Emléknap rendezvényén vett részt Talabér Márta alelnök és koszorút helyezett el Nagy László emléktáblájánál. Július 17. Az MT ZRT Külképviseleti Tájékoztatóján Budapesten az orosz piac várakozásai, az ezzel összefügg elképzelése, javaslatok kerültek ismertetésre, ahol jelen volt Veiland László turisztikai hivatalvezet. Július 19. Részt vettem a KDRFT rendkívüli ülésén, Székesfehérváron. Összdolgozói értekezletet tartottak Gicen, a július 31-el kett s jogutódlással megsz n Sztehlo Gábor Általános Iskola, Készségfejleszt Speciális Szakiskola, Kollégium és Gyermekotthonban, a tovább foglalkoztatott gyermekvédelmi és oktatási munkatársak részvételével. Az értekezlet keretében Talabér Márta alelnök bemutatta munkatársaiknak Barabásné Dörnyei Évát, az oktatási intézményegység jogutód Kozmutza Flóra Általános Iskola, Készségfejleszt Speciális Szakiskola és Kollégium igazgatóját, és Horváth Líviát, a gyermekvédelmi intézményegység jogutód Veszprém Megyei Lakásotthonok igazgatósága igazgatóját. Az intézmények vezet i az együttes értekezletet követ en leend munkatársaikkal egyeztettek a gici intézmény megsz nését követ feladataikról, a jogutód intézmények m ködési rendjér l, a velük szemben támasztott elvárásokról.

6 6 Július 20. Nagyesztergár Élet a megemlékezés és a segítség jegyében cím rendezvénysorozatán a megyei önkormányzatot Talabér Márta alelnök képviselte. IX. Pécselyi Falunapok rendezvényen vett részt Talabér Márta alelnök. A négynapos Fels örsi Falunapok rendezvénysorozatot a megyei önkormányzat nevében Pálfy Sándor alelnök köszöntötte. Július 21. Pálfy Sándor alelnök részt vett a balatonfüredi Hattyú bál rendezvényén. Július 22. Veszprém Megyei Jogú Város által a most alakult Van Remény Alapítvány a Daganatos Betegekért alapítvány számára szervezett rendezvényen Talabér Márta és Pálfy Sándor alelnökök vettek részt. Július 23. Talabér Márta alelnökn a Veszprém megyei önkormányzat, a Veszprém Megyei Testnevelési és Sporthivatal, és a Veszprém Megyei labdarúgó Szövetség sporteszköz pályázatán nyertes egyesületek vezet inek díjakat adott át. Összesen 5 Millió Ft értékben 177 sportszervezet kapott támogatást. Július 24. Hivatalomban fogadtam Sz. Tóth Jánost (Magyar Népf iskolai Társaság). Július 25. Hivatalomban fogadtam Kozák Jánost, a CKÖ képviseletében. Július 27. Látogatást tettem a M vészetek Völgyében, és Sümegen, a borversenyen. Július 28. Csabrendeken jelen voltam a Közösségi Házban rendezett ünnepségen, valamint Raposkán, a kultúrház-avatón. Vendége voltam a balatonfüredi Anna-bálnak. Bakonyoszlopon megrendezett Falunapon Talabér Márta alelnök képviselte a megyei önkormányzatot. Július 29. A salföldi falunapra látogattam. Augusztus 1. A Kittenberger Kálmán Növény és Vadaspark által az Állatkert támogatóinak szervezett találkozón, a támogatók elismeréseként Kittenberger emlékplakettek és elismeréseket nyújtott át Talabér Márta, a Veszprém Megyei Közgy lés alelnöke. A rendezvény alkalmával átadásra kerültek az új állatkerti kifutók is. Az eseményen a Veszprém Megyei Turisztikai Hivatalt Zsebe Péter pr referens képviselte. Táncsics Zita, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Esélyegyenl ségi F osztály, Esélyegyenl ségi Programiroda osztályvezet je Veszprémben, a Megyeházán folytatott tárgyalást Talabér Márta alelnökkel, majd közösen tekintették meg a Veszprém Megyei Esélyek Háza leend irodahelyiségeit Veszprémben, a Kossuth Lajos utca 10. szám alatt, és

7 7 beszélgettek a kialakítás feladatairól a leend m ködtet Veszprém Megyei Civil Hálózatért Közhasznú Egyesület vezet ivel. Augusztus 2. A Komárom-Esztergom Megyei Id sügyi Tanács meghívására Esztergomban tartottak együttes ülést Fejér, Komárom-Esztergom, Gy r-moson-sopron és Veszprém megyék megyei szint id sügyi tanácsai. Veszprém megye képviseletében Talabér Mártát, a tanács elnökét határozatképes létszámban a testület több tagja is elkísérte a rendezvényre. Az eseményen többek között a Veszprém megyei javaslatoknak is köszönhet en megállapodás született arról, hogy legközelebb valamennyi észak-dunántúli megye érintett testületeinek a részvételével Gy rben kerül sor feladat- és érdekegyeztet megbeszélésre. A megyei tanácsok megpróbálnak egymással együttm ködni, egyben er síteni is a megyei szint létjogosultságát. Augusztus 3. Balatonalmádiban, a Balaton Tárlat megnyitó ünnepségén Talabér Márta alelnök adta át Veszprém megye különdíját. Augusztus 4. A megyei közgy lés Szociális és Gyermekvédelmi Bizottságának a támogatásával a lesencetomaji Pszichiátriai Betegek és Fogyatékosok Otthona megrendezte hagyományos Lakó-Hozzátartozó-Gondozó találkozóját. A rendezvényen, amelyen bemutatkoztak az otthon kulturális csoportjai, és a lakók által készített alkotásokból kiállítás volt megtekinthet, A megyei önkormányzat képviseletében részt vett Talabér Márta alelnök, valamint a szakbizottság több tagja, Cs réné P r Eszter, Igaz Sándor, Kovács József, és Pap Tamás. Augusztus 8. Elhunyt Farnadi Gyula, aki a Veszprém Megyei Közgy lésnek között képvisel je, 2006-tól a Kulturális Kisebbségi és Vallásügyi Bizottságnak küls s tagja volt. Emlékét meg rízzük. Augusztus 10. A megyei közgy lés Szociális és Gyermekvédelmi Bizottságának a támogatásával került megrendezésre Sümeg-Nyírlakpusztán a Pszichiátriai Betegek Otthona Zeg-zugos tájakon, barangolás Nyírlakon elnevezés kulturális rendezvénye. A rendezvény célja az volt, hogy a további fogyatékos és pszichiátriai beteg ellátottakról gondoskodó intézmény lakóinak a részvételével, valamint kísér ikkel együtt táborhelyr l-táborhelyre vándorolva a résztvev k megismerkedjenek a különböz népi kismesterségekkel, valamint közösen, egymást segítve hozzanak létre kézm ves alkotásokat. A rendezvényen a megyei önkormányzat képviseletében Pap Tamás képvisel vett részt. Augusztus 11. A Zirci Bakonyi Betyár Napok lovas turisztikai nagyrendezvényét felkérésre Veiland László a Megyei Turisztikai Hivatal vezet je nyitotta meg. Nagyalásonyban Talabér Márta alelnök köszöntötte a falunap résztvev it. Augusztus Demeter János, Kovászna Megyei Tanács elnökének meghívására Talabér Márta, a Veszprém Megyei Közgy lés alelnöke, dr. Zsédenyi Imre megyei f jegyz és Magasi Anikó önkormányzati kapcsolatok és protokoll referens látogattak el a Háromszéki Magyarok

8 8 Világtalálkozójára. A program során megbeszélésekre is sor került a Kovászna és Veszprém megyék együttm ködésében a közeljöv ben megvalósuló programokról. Augusztus Nyitrán, a Megyei Önkormányzat meghívására a Veszprém megyei Utazás Kiállítás ellentételezéseként - az Agrokomplex mez gazdasági- és turisztikai kiállításon a turisztikai kínálatot bemutató pavilonban, a testvérmegye önkormányzatának kiállítóhelye melletti standon mutatta be a Veszprém megyei ajánlatokat Turisztikai Hivatalunk két munkatársa, Balajthy Zsuzsanna és Zsebe Péter. Augusztus 18. Porva Község Önkormányzata Falunap-i rendezvényét a megyei önkormányzat nevében Galambos Szilvia tanácsnok nyitotta meg. Augusztus 20. Balatonfüred Város Önkormányzata városi ünnepségén Talabér Márta alelnök képviselte a megyei önkormányzatot. A rendezvényen a megyei önkormányzat kitüntetését, a Pro Comitatu díjat adta át Vastagh György pedagógusnak. A Veszprém Megyei Múzeumi Igazgatóság, a Laczkó Dezs Múzeumban megrendezett Európa Kicsinyben c. rendezvényén mondott köszönt t Talabér Márta alelnök. Augusztus 21. Jacek Ramian úr a ZMT tarnowi vállalat igazgatója, az OHP korábbi igazgatója látogatást tett Talabér Márta alelnök asszonynál. A megbeszélésen szóba került esetleges csereüdülés kialakítása a Megyei Önkormányzat és a vállalat között, illetve Ramian úr felajánlotta segít támogatását Tarnow város új önkormányzati vezet i felé. Az Egészségügyi Minisztériumban folytattam megbeszélést a veszprémi onkológiai központ ügyében. Augusztus A Kárpátaljai Falusi Turizmus Szövetség meghívására kétnapos látogatást tett Visk térségébe Talabér Márta alelnök, dr. Kovács Zoltán tanácsnok, és Veiland László a Turisztikai Hivatal vezet je. Találkoztak és véleményt cseréltek a település polgármesterével, a Szövetség tisztségvisel ivel, megtekintették a szállásadói kínálatokat, tájékoztatást kaptak a kárpátaljai magyarság helyzetér l, gondjairól, törekvéseikr l. A Turisztikai Szövetség képvisel i évek óta meghívottai a Veszprém Megyei Utazás Kiállításnak, megjelenésük kib vítésér l is egyeztetést folytattak. Augusztus 28. A szombathelyi közgy lés elnökével tárgyalásokat folytattunk. Augusztus 29. Ülést tartott az Ügyrendi Bizottság, valamint az Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottság. Köszöntöttem a Veszprém Megyei Pedagógiai Intézet és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat által szervezett Megyei Tanévnyitó Rendezvényen résztvev óvodavezet ket, általános iskolai, középiskolai igazgatókat és polgármestereket a Pet fi Színházban. A Pro Talento és Gyermekekért elismeréseket Talabér Márta alelnök adta át. A Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Kossuth-termében, a Kinizsi Bank Zrt. megalakulása tiszteletére rendezett ünnepségen vett részt Talabér Márta és Pálfy Sándor alelnökök.

9 9 A Városi M vel dés Központban rendezték meg a II. Királyi Régió Fotópályázat kiállítását. A rendezvényen a megyei önkormányzat különdíját Talabér Márta alelnök adta át. Augusztus Szeptember 2. A Megyei Területfejlesztési Tanács tagjaival Portugáliába utaztam. Augusztus 30. Talabér Márta alelnök átadta a vezet i kinevezést Kemény Évának, az Acsády Ignác Szakképz Iskola és Kollégium igazgatójának, és köszöntötte dr. Áldozó Tamás alpolgármesterrel az iskola pedagógusait a tanévnyitó nevel testületi értekezleten. Augusztus 31. Ülést tartott az Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottság. Talabér Márta alelnök nevel testületi értekezleten átadta a vezet i kinevezést Kovács Imrénének, a Thuri György Gimnázium, Szakközépiskola és Alapfokú M vészetoktatási Intézmény igazgatójának. A Veszprém Megyei Önkormányzat nemzetközi ifjúsági kapcsolatai keretében 2007 nyarán a következ cseréket szerveztük, melyen a fiatalokat fogadtam és köszöntöttem Talabér Márta alelnökn társaságában június 3-július 7. Krems nemzetközi tábor EU-program (9 f ) július Alsó-Ausztria delegáció fogadása (4 f ) július Anyanyelvi tábor Setétpatak, Erdély (5 f ) július Tarnowi és erdélyi csoport fogadása az esélyegyenl ség jegyében(56 f ) augusztus 2-9. Magyar csoport látogatása a lengyel-magyar barátság és a történelmi hagyományok ápolására.(30f ) augusztus Magyar- német közös sporttábor Pálköve, Wunsiedel (16 f ) Veszprém, szeptember 5. Lasztovicza Jen s. k.

Szám: 02/91-23/2009. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. április 23-i ülésére

Szám: 02/91-23/2009. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. április 23-i ülésére VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/91-23/2009 E L Ő T E R J E S Z T É S A Veszprém

Részletesebben

Szám: 02/32-9/2009. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. február 19-i ülésére

Szám: 02/32-9/2009. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. február 19-i ülésére VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/32-9/2009 E L Ő T E R J E S Z T É S A Veszprém

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/86-23/2010. E L Ő T E R J E S Z T É S A Veszprém

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XX. (XLVIII.) évfolyam 1. szám 2010. január 28. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 2/2010. (I. 28.) MÖK határozat: Sopsits Árpád pályázatának elutasításáról 3/2010.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. február 19-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. február 19-i ülésére Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/32-2/2009. E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2009. március 23-i ülésére

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2009. március 23-i ülésére 8. Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2009. március 23-i ülésére Tárgy: Felsılajos Község Polgármesterének beszámolója a Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás Társulási

Részletesebben

a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2007. június 28-ai ülésére

a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2007. június 28-ai ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS E L N Ö K E VI. 1-152/2007. E L İ T E R J E S Z T É S a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2007. június 28-ai ülésére Tárgy: Tájékoztató a közgyőlés két ülése közötti

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/145-32/2009. ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/13-7/2011. ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. november 19-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. november 19-i ülésére Szám: 02/267-9/2009. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

A 14/2004. (XII. 16.) rendelet mellékletei

A 14/2004. (XII. 16.) rendelet mellékletei A 14/2004. (XII. 16.) rendelet mellékletei 1.sz.melléklet KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról ezer forintban Előirányzat száma Előirányzat megnevezése

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT. Alapítás dátuma: 1991. január 30. (1990. december 15.)

ALAPÍTÓ OKIRAT. Alapítás dátuma: 1991. január 30. (1990. december 15.) 96/2009. (VI. 25.) MÖK határozat mellékletei 1. sz. melléklet ALAPÍTÓ OKIRAT A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése az 1990. évi LXV. törvény 38. (1) bekezdése, az 1992. évi XXXVIII. törvény 66. -a

Részletesebben

a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2011. március 31-ei ülésére

a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2011. március 31-ei ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS E L N Ö K E VI. 1-58/2011. E L İ T E R J E S Z T É S a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2011. március 31-ei ülésére Tárgy: Tájékoztató a közgyőlés két ülése közötti

Részletesebben

a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2012. március 29-ei ülésére

a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2012. március 29-ei ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS E L N Ö K E VI. 1-29/2012. E L İ T E R J E S Z T É S a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2012. március 29-ei ülésére Tárgy: Tájékoztató a közgyőlés két ülése közötti

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2008. szeptember 24-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2008. szeptember 24-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2008. szeptember 24-i ülésére Tárgy: Dr. Kelemen Márk polgármester beszámolója a Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás Társulási Tanácsában

Részletesebben

Som Község Polgármestere 8655 Som, Ady Endre u. 35/A. 84/582-001 Fax: 84/382-559 www.som.hu

Som Község Polgármestere 8655 Som, Ady Endre u. 35/A. 84/582-001 Fax: 84/382-559 www.som.hu Som Község Polgármestere 8655 Som, Ady Endre u. 35/A. 84/582-001 Fax: 84/382-559 www.som.hu Polgármesteri beszámoló a két ülés között végzett munkáról (a képviselő-testület 2015.09.29-i ülésére) Tisztelt

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XXI. (XLIX.) évfolyam 11. szám 2011. december 15. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 220/2011. (XII. 15.) MÖK határozat: Egyetértés Boross István megbízásával

Részletesebben

a 2012. április 26. napi képviselı-testületi ülésre I. A LEJÁRT HATÁRIDEJŐ HATÁROZATOK VÉGREHAJTÁSÁRÓL A POLGÁRMESTER FELADATKÖRÉT ÉRINTİEN

a 2012. április 26. napi képviselı-testületi ülésre I. A LEJÁRT HATÁRIDEJŐ HATÁROZATOK VÉGREHAJTÁSÁRÓL A POLGÁRMESTER FELADATKÖRÉT ÉRINTİEN Hajdúnánás Városi Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T İ L 1. Száma: 8945-2/2012. Elıkészítık: Szólláth Tibor polgármester, dr. Molnár Anett önkormányzati és szervezési ügyintézı, Borók Tamásné titkárnı-szervezési

Részletesebben

Bíró György, a bizottság külső szakértő tagja Ambrus Tibor, a bizottság külső szakértő tagja

Bíró György, a bizottság külső szakértő tagja Ambrus Tibor, a bizottság külső szakértő tagja 21078-7 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága 9. június 23-án (kedden) 9 órakor tartott üléséről Jelen voltak: Kohári Nándor, a bizottság elnöke

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XX. (XLVIII.) évfolyam 3. szám II/I. kötet 2010. április 28. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 69/2010. (IV. 22.) MÖK határozat: Ekker-Horgos Mária pályázatának

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XXII. (L.) évfolyam 8. szám 2012. december 20. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK RENDELETEI 25/2012. (XII. 20.) önkormányzati

Részletesebben

EGÉSZSÉGTURISZTIKAI TEVÉKENYSÉGÜNK 2009.

EGÉSZSÉGTURISZTIKAI TEVÉKENYSÉGÜNK 2009. EGÉSZSÉGTURISZTIKAI TEVÉKENYSÉGÜNK 2009. Quelle der Gesundheit in Ungarn német nyelvű kiadvány A termékalapú kiadvány célcsoportja a magyarországi termálfürdőket, természeti gyógyerőket meglátogatni, orvosi

Részletesebben

53-70/2011. ikt sz Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS

53-70/2011. ikt sz Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 1. sz. napirendi pont 53-70/2011. ikt sz Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS az elmúlt közgyűlésen hozott határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

A SZEKSZÁRD-TOLNAI KISTÉRSÉG KULTURÁLIS ÉS KÖZMŐVELİDÉSI STRATÉGIÁJA ÉS RÖVIDTÁVÚ OPERATÍV PROGRAMJA

A SZEKSZÁRD-TOLNAI KISTÉRSÉG KULTURÁLIS ÉS KÖZMŐVELİDÉSI STRATÉGIÁJA ÉS RÖVIDTÁVÚ OPERATÍV PROGRAMJA KULTURÁLIS ÉS KÖZMŐVELİDÉSI STRATÉGIÁJA ÉS RÖVIDTÁVÚ OPERATÍV PROGRAMJA Munkaanyag 2010. TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETÉS...2 HELYZETELEMZÉS...3 A KISTÉRSÉG KÖZMŐVELİDÉSI HELYZETE...10 SWOT elemzés...18 Problémafeltárás...20

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról 1. sz. melléklet (1. sz. melléklet) KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról Előirányzat száma Előirányzat megnevezése 2005. évi eredeti előirányzat adatok

Részletesebben

a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2011. június 30-ai ülésére

a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2011. június 30-ai ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS E L N Ö K E VI. 1-137/2011. E L İ T E R J E S Z T É S a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2011. június 30-ai ülésére Tárgy: Tájékoztató a közgyőlés két ülése közötti

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE HATÁROZAT Szám: 81/2014. (XII. 18.) MÖK határozat Tárgy: A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2015. évi munkatervének megállapítása A Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

A Veszprém Megyei Önkormányzat és intézményei 2008 évi költségvetésének felhalmozási kiadásai

A Veszprém Megyei Önkormányzat és intézményei 2008 évi költségvetésének felhalmozási kiadásai A Veszprém Megyei Önkormányzat és intézményei 2008 évi költségvetésének felhalmozási kiadásai 5.sz.melléklet (5.sz.melléklet) adatok ezer Ft-ban I. BERUHÁZÁS 1. Öveges J. Szakképző Iskola, Gimnázium és

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2009. április 27 -i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2009. április 27 -i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2009. április 27 -i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat 2008. évi költségvetésének teljesítése Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés

Részletesebben

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. június 12-i ülésére

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. június 12-i ülésére Szám: 02/225-8/2008. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

A Veszprém Megyei Önkormányzat és költségvetési szervei 2010. évi költségvetésének felhalmozási kiadásai. Sorszám előirányzat

A Veszprém Megyei Önkormányzat és költségvetési szervei 2010. évi költségvetésének felhalmozási kiadásai. Sorszám előirányzat 5. melléklet 18/2010. (XII.17.) önkormányzati rendelethez (5. melléklet 6/2010. (II.23.) önkormányzati rendelethez) A Veszprém Megyei Önkormányzat és költségvetési szervei költségvetésének felhalmozási

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. 2010. december 16-i és 2010. december 20-i ülésszakára

ELŐTERJESZTÉS. 2010. december 16-i és 2010. december 20-i ülésszakára 1 Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. december 16-i és 2010. december 20-i ülésszakára Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

Javaslat. Francsics Károly visszaemlékezései mint kulturális örökség. Veszprém Megyei Értéktárba. történő felvételéhez.

Javaslat. Francsics Károly visszaemlékezései mint kulturális örökség. Veszprém Megyei Értéktárba. történő felvételéhez. Javaslat Francsics Károly visszaemlékezései mint kulturális örökség Veszprém Megyei Értéktárba történő felvételéhez Készítette: Veszprém Megyei Jogú Város Települési Értéktára Brányi Mária a Veszprémi

Részletesebben

K I M U T A T Á S a 2011. évre tervezett feladatmutatókról. megnevezése. - Sajátos nevelési igényű gyermekek oktatása

K I M U T A T Á S a 2011. évre tervezett feladatmutatókról. megnevezése. - Sajátos nevelési igényű gyermekek oktatása Intézmény Bartos Sándor Óvoda, Általános Iskola, Előkészítő Szakiskola és Egységes Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Kollégium, Veszprém Molnár Gábor Óvoda,

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XXIII. (LI.) évfolyam 6. szám 2013. november 19. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK RENDELETE 14/2013. (XI. 19.) önkormányzati

Részletesebben

R E N D Ő R K A P I T Á N Y S Á G G Y Ő R * 9024 Győr, Zrínyi utca 54. ( (96) 520-000 ( (21) 10-55 ( fax 10-57

R E N D Ő R K A P I T Á N Y S Á G G Y Ő R * 9024 Győr, Zrínyi utca 54. ( (96) 520-000 ( (21) 10-55 ( fax 10-57 R E N D Ő R K A P I T Á N Y S Á G G Y Ő R * 9024 Győr, Zrínyi utca 54. ( (96) 520-000 ( (21) 10-55 ( fax 10-57 Szám: 321- /2005. Ált. Tárgy: A 2005. évi turisztikai idény értékelése Dr. Kovács Lajos Jegyző

Részletesebben

I. 2-328/2003. Üi: Bakai Ildikó

I. 2-328/2003. Üi: Bakai Ildikó 1 / 6 I. 2-328/2003. Üi: Bakai Ildikó Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete M a k ó Tárgy: Polgármesteri tájékoztató az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. február 15. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/225-5/2008. E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s

Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

J E GY Z İ K Ö NY V. Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emelet 206-os terme.

J E GY Z İ K Ö NY V. Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emelet 206-os terme. J E GY Z İ K Ö NY V Közgyőlésének Városstratégiai és Városmarketing Bizottsága 2013. január 24-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendes nyilvános ülésérıl Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi utca 32. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.

Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi utca 32. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak. Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi utca 32. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu Beszámoló - a Képviselő- testületnek Sárospatak Város Kulturális Stratégiájának

Részletesebben

A Nyugat-magyarországi Egyetem. Apáczai Csere János Kar. Kari Tanácsának. 2015. évi határozatai

A Nyugat-magyarországi Egyetem. Apáczai Csere János Kar. Kari Tanácsának. 2015. évi határozatai A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar Kari Tanácsának 2015. évi határozatai Győr 2015 1/2015. (02.18.) SZ. HATÁROZAT személyére (Dr. Szunyogh László, Venesz Norbert) tett javaslatot egyhangúlag

Részletesebben

SZEGHALOM ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE SZERVEZETFEJLESZTÉSI FELMÉRÉS TERVEZÉSI FOLYAMATOK KÉZIRAT

SZEGHALOM ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE SZERVEZETFEJLESZTÉSI FELMÉRÉS TERVEZÉSI FOLYAMATOK KÉZIRAT V I AD O R O K Ö Z I G A Z G A T Á S F E J L E S Z T É S I T A N Á C S A D Ó É S S Z O L G Á L T A T Ó K F T. 82 30 B A L A T O N F Ü R E D, V A J D A J. U. 3 3. +36 (3 0 ) 55 5-9 09 6 A R O P.PA L Y A

Részletesebben

JELENTÉS A LEJÁRT HATÁRIDEJŰ KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK VÉGREHAJTÁSÁRÓL

JELENTÉS A LEJÁRT HATÁRIDEJŰ KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK VÉGREHAJTÁSÁRÓL ...napirendi pont JELENTÉS A LEJÁRT HATÁRIDEJŰ KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK VÉGREHAJTÁSÁRÓL A Közgyűlés által hozott határozatokat az érintett irodák végrehajtás céljából megkapták, az abban foglaltakra tett

Részletesebben

2-357/2004. Üi.: Bakai Ildikó Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról

2-357/2004. Üi.: Bakai Ildikó Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról 1 / 5 2-357/2004. Üi.: Bakai Ildikó Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete Makó Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

A Szindbád Nonprofit Kft.-Krúdy Gyula Városi Könyvtár beszámolója a 2011. évi tevékenységéről

A Szindbád Nonprofit Kft.-Krúdy Gyula Városi Könyvtár beszámolója a 2011. évi tevékenységéről A Szindbád Nonprofit Kft.-Krúdy Gyula Városi Könyvtár beszámolója a 2011. évi tevékenységéről A munkánkat a Kiemelt stratégiai céljainknak megfelelően végeztük a 2011-es év során is. Főbb adataink (2011.

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. Szám: 02/32-14/2010. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2010. június 25-ei ülésére

a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2010. június 25-ei ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS E L N Ö K E VI. 1-105/2010. E L İ T E R J E S Z T É S a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2010. június 25-ei ülésére Tárgy: Tájékoztató a közgyőlés két ülése közötti

Részletesebben

PERFEKT Szakközép- és Szakiskola ALAPÍTÓ OKIRATA

PERFEKT Szakközép- és Szakiskola ALAPÍTÓ OKIRATA PERFEKT Szakközép- és Szakiskola ALAPÍTÓ OKIRATA (a módosításokkal egybeszerkesztett változatban) amelyben a Perfekt Akadémia Oktatási és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/279/2008. ELŐTERJESZTÉS A Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

kimunkálása, nem tanácsadói h anem team-munka. költségvetésünkkel kapcsolatban annyit tudok mondani,

kimunkálása, nem tanácsadói h anem team-munka. költségvetésünkkel kapcsolatban annyit tudok mondani, kimunkálása, s ez nem tanácsadói hanem team-munka. A költségvetésünkkel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy a pénzösszegek felhasználását ezek után kell kidolgozni, és a felhasználást számlákkal igazoljuk.

Részletesebben

Idegenforgalmi szakmenedzser - Tantervi háló (3. sz melléklet)

Idegenforgalmi szakmenedzser - Tantervi háló (3. sz melléklet) Idegenforgalmi szakmenedzser - Tantervi háló (3. sz melléklet) Kódszám Félév 1 2 3 4 A/ Alapozó ismeretek moduljai 1. A turizmus alrendszerének társadalmi-gazdasági környezete SJKSC181DL Bevezetés a szociológiába

Részletesebben

KERESZTÚRI KISOKOS. Közérdekű adatok, címek, telefonszámok

KERESZTÚRI KISOKOS. Közérdekű adatok, címek, telefonszámok KERESZTÚRI KISOKOS Közérdekű adatok, címek, telefonszámok RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA (2465 Ráckeresztúr Hősök tere 20.) Telefon: 25/517-900, 25/517-902 E-mail: racker.ph@rackeresztur.hu Honlap:

Részletesebben

EZ TÖRTÉNT SZEPTEMBERBEN

EZ TÖRTÉNT SZEPTEMBERBEN 2.sz. KMMI Hírlevél 2009-10-02. EZ TÖRTÉNT SZEPTEMBERBEN Szeptember 6. Falusi turizmus tanfolyamzáró Eszenyben és új tanfolyam megnyitója Nagyszőlősön a KVK szervezésében. A Falusi Turizmus Szabolcs-Szatmár-Bereg

Részletesebben

SAJTÓANYAG BALATONI VÍZ-PARTY A VÍZPARTON! NEM ÚSZOD MEG SZÁRAZON!

SAJTÓANYAG BALATONI VÍZ-PARTY A VÍZPARTON! NEM ÚSZOD MEG SZÁRAZON! Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Turisztikai Projekt Iroda 8230 Balatonfüred, Blaha L. u. 2. Tel.: (06-87) 342-801, 482-023 Fax: (06-87) 342-871 E-mail: balaton@itthon.hu www.balaton-tourism.hu

Részletesebben

Elıterjesztés. Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. február 6-i ülésére

Elıterjesztés. Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. február 6-i ülésére Elıterjesztés 10. Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. február 6-i ülésére Tárgy: Polgármesteri beszámoló a Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás, illetve annak munkaszervezetében

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 1-14/2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: 2009. november 24-én megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: polgármester Lengyel István alpolgármester

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XXII. (L.) évfolyam 6. szám 2012. szeptember 26. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 52/2012. (IX. 20.) MÖK határozat: Dr. Mészáros Ernő professzor részére Veszprém

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. szeptember 5- én a Körjegyzőségi Hivatal hivatalos helyiségében megtartott üléséről. Jelen vannak: ( A jelenléti

Részletesebben

TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről

TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 29. MELLÉKLET: - db. TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről E L Ő T E R J E S

Részletesebben

Herendi Polgármesteri Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzata

Herendi Polgármesteri Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzata Herendi Polgármesteri Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzata Herend Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzat működésével, valamint a polgármester és a jegyző feladat- és hatáskörébe

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Sárospatak Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu J e g y z ő k ö n y v Készült: Sárospatak Város Önkormányzat

Részletesebben

2. számú előterjesztés Egyszerű többség

2. számú előterjesztés Egyszerű többség 2. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város, Szakcs, Lápafő, Várong Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 11-i együttes ülésére Tárgy: Beszámoló a Dombóvári

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2012. május 17-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2012. május 17-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 125/2012. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2012. május 17-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A 2012. évi kulturális tevékenységek

Részletesebben

Veszprém Megyei Kormányhivatal 2016. évi hatósági ellenőrzési terve - szervezeti egységek szerinti bontásban -

Veszprém Megyei Kormányhivatal 2016. évi hatósági ellenőrzési terve - szervezeti egységek szerinti bontásban - 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. Bányászati Osztály Műszaki Engedélyezési és Fogyaszóvédelmi Főosztály Nyíltárkos műszaki felülvizsgálatok, építésfelügyelti és munkabiztonsági

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XXI. (XLIX.) évfolyam 10. szám 2011. december 02. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 198/2011. (XI. 30.) MÖK határozat: Hetyei József megbízásáról a Bartók Béla

Részletesebben

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZOKTATÁSI, FELADAT-ELLÁTÁSI, INTÉZMÉNYHÁLÓZAT-MŰKÖDTETÉSI ÉS -FEJLESZTÉSI TERVE 2010-2014.

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZOKTATÁSI, FELADAT-ELLÁTÁSI, INTÉZMÉNYHÁLÓZAT-MŰKÖDTETÉSI ÉS -FEJLESZTÉSI TERVE 2010-2014. OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZOKTATÁSI, FELADAT-ELLÁTÁSI, INTÉZMÉNYHÁLÓZAT-MŰKÖDTETÉSI ÉS -FEJLESZTÉSI TERVE 2010-2014. Készült: 2010. január 31. Készítette: Oroszlány Város Önkormányzatának Polgármesteri

Részletesebben

MUNKATERV. 2015/2016. tanév. Kivonat. A tudás csak a megfelelően kifejlesztett képességekkel szinkronban hasznosítható.

MUNKATERV. 2015/2016. tanév. Kivonat. A tudás csak a megfelelően kifejlesztett képességekkel szinkronban hasznosítható. Körmendi Kölcsey Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 9900 Körmend, Kölcsey u.12. MUNKATERV 2015/2016. tanév Kivonat A tudás csak a megfelelően kifejlesztett képességekkel szinkronban hasznosítható.

Részletesebben

a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2007. március 29-ei ülésére

a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2007. március 29-ei ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS E L N Ö K E VI. 1-46/2007. E L İ T E R J E S Z T É S a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2007. március 29-ei ülésére Tárgy: Tájékoztató a közgyőlés két ülése közötti

Részletesebben

Pusztaszemes Község Önkormányzatának 4/2004. ( III.08. ) számú RENDELETE A helyi közművelődési feladatokról ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A RENDELET CÉLJA

Pusztaszemes Község Önkormányzatának 4/2004. ( III.08. ) számú RENDELETE A helyi közművelődési feladatokról ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A RENDELET CÉLJA Pusztaszemes Község Önkormányzatának 4/2004. ( III.08. ) számú RENDELETE A helyi közművelődési feladatokról Pusztaszemes Község Képviselőtestülete a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Polgárdy Imre, a megyei közgyűlés elnöke Fenyvesi Zoltán Mihály, a megyei közgyűlés alelnöke

JEGYZŐKÖNYV. Polgárdy Imre, a megyei közgyűlés elnöke Fenyvesi Zoltán Mihály, a megyei közgyűlés alelnöke JEGYZŐKÖNYV Iktatószám: 02/249-22/2015. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2015. szeptember 17-én 9 20 kezdettel Veszprémben, a Megyeháza Szent István termében megtartott nyílt üléséről. órai

Részletesebben

1 BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSE 2010. szeptember hó 24-én tartott nyilvános ülésének jegyzıkönyvi K I V O N A T A

1 BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSE 2010. szeptember hó 24-én tartott nyilvános ülésének jegyzıkönyvi K I V O N A T A BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSE 200. szeptember hó 24-én tartott nyilvános ülésének jegyzıkönyvi K I V O N A T A Javaslat a 200. évi költségvetési rendelet módosítására I. A közgyőlés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok:

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: Rábakecöl Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2009. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a rábakecöli polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2009. július 27-én (hétfőn) 17,00 órakor megtartott képviselő-testületi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2011. július 6-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2011. július 6-i ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 155/2011. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2011. július 6-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Molnár Ferenc Általános Iskola

Részletesebben

I. Fejezet Szekszárd Város Napjának megállapítása

I. Fejezet Szekszárd Város Napjának megállapítása Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyűlésének 11/2016. (III. 31.) önkormányzati rendelete a Szekszárd Város Napjának megállapításáról és a helyi kitüntetések és elismerő címek alapításáról és

Részletesebben

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. június 18-i ülésére

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. június 18-i ülésére Szám: 02/145-24/2009. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu ELÕTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 279/2008. (X.20.) számú. h a t á r o z a t a

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 279/2008. (X.20.) számú. h a t á r o z a t a NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 279/2008. (X.20.) számú h a t á r o z a t a a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata Turisztikai Koncepciójának Intézkedési Tervében kijelölt rövidtávú

Részletesebben

BALATO FÜRED VÁROS Ö KORMÁ YZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám: Előkészítő: Szabó Lajos / Simon Szilvia ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2011. november 24-i ülésére Tárgy:

Részletesebben

RENDKÍVÜLI FELVÉTELI ELJÁRÁS KERETÉBEN

RENDKÍVÜLI FELVÉTELI ELJÁRÁS KERETÉBEN A SÁTORALJAÚJHELYI RENDKÍVÜLI FELVÉTELI ELJÁRÁS KERETÉBEN F E L V É T E L T H I R D E T nappali tagozatos egészségügyi és idegenforgalmi szakgimnáziumi képzésre azoknak a nem tanköteles korú (16-20) fiataloknak,

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2004. szeptember 27-i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2004. szeptember 27-i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. szeptember 27-i ülésére Tárgy: Az Önkormányzat 2004. évi költségvetéséről szóló többször módosított 6/2004. (II.23.) ÖK. rendelet módosítása

Részletesebben

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖLTSÉGVETÉSI ÉS GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 2006. JÚNIUS 15-I ÜLÉSÉRE

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖLTSÉGVETÉSI ÉS GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 2006. JÚNIUS 15-I ÜLÉSÉRE E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖLTSÉGVETÉSI ÉS GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 2006. JÚNIUS 15-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 1515/2006. MELLÉKLETEK: DB TÁRGY: Tájékoztató a Dél-Dunántúli Regionális

Részletesebben

Részletes tájékoztató a Balaton Fejlesztési Tanács 2012. évi tevékenységéről

Részletes tájékoztató a Balaton Fejlesztési Tanács 2012. évi tevékenységéről Részletes tájékoztató a Balaton Fejlesztési Tanács 2012. évi tevékenységéről 1 Tartalomjegyzék 1. A Balaton Fejlesztési Tanács tagjai... 3 2. A BFT és munkaszervezete 2012. évi tevékenységének kiemelt

Részletesebben

CF /3 /o8-o4/2oo5 számú határozat: A Civil Fórum Szervezeti és Működési Szabályzatára

CF /3 /o8-o4/2oo5 számú határozat: A Civil Fórum Szervezeti és Működési Szabályzatára CIVIL FÓRUM ESEMÉNYNAPTÁRA 2oo5. március 21. Civil Fórum alakuló ülése Alapító: 29 szervezet Megválasztott elnökség: 5 fő 2oo5. április 1. Civil Fórum elnökségi ülése CF/1 /o1-o4/2oo5 számú határozat:

Részletesebben

Egy Csepp Emberség Alapítvány 8660 Tab Kossuth Lajos u. 107. Adószám: 18784880-1-14 Bankszl. szám:10403916-00025761-00000005

Egy Csepp Emberség Alapítvány 8660 Tab Kossuth Lajos u. 107. Adószám: 18784880-1-14 Bankszl. szám:10403916-00025761-00000005 Egy Csepp Emberség Alapítvány 8660 Tab Kossuth Lajos u. 107. Adószám: 18784880-1-14 Bankszl. szám:10403916-00025761-00000005 Az Egy Csepp Emberség Alapítvány törvényi kötelezettségének eleget téve az alábbiakban

Részletesebben

Keszthely Város Önkormányzata által 2009. évben nyújtott támogatások

Keszthely Város Önkormányzata által 2009. évben nyújtott támogatások célja hozó 2009 február 26-án 1 Bacchus Kft 150 megrendezésre kerülı Sportgála 7/60132-1/2009 utáni fogadás Helyi közforgalmú közlekedés 2 Zala Volán Zrt 2000 fejlesztésére 3 Zala Volán Zrt 7400 Autóbuszvásárlás

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a 2013/2014. tanév rendjéről

ELŐTERJESZTÉS. a 2013/2014. tanév rendjéről EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTERE Készült: 2013. április 24-én ELŐTERJESZTÉS a 2013/2014. tanév rendjéről 1 Ö S S Z E F O G L A L Ó A 2013/2014. tanév rendjéről szóló rendelet meghatározza: - a tanítási év

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYE TERÜLETFEJLESZTÉSI PROGRAMJA

VESZPRÉM MEGYE TERÜLETFEJLESZTÉSI PROGRAMJA Készült a Veszprém megye fejlesztésének megalapozása a 2014-2020 közötti időszakra című, ÁROP-1.2.11/A-2013-2013-0011 azonosítószámú projekt keretében a Veszprém Megyei Önkormányzat megbízásából VESZPRÉM

Részletesebben

VI.1-18/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2013. február 28-ai üléséről

VI.1-18/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2013. február 28-ai üléséről VI.1-18/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2013. február 28-ai üléséről KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŰLÉS VI.1-18/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tatabányán, a Komárom-Esztergom

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 255/2014. (IX.24.) önkormányzati határozata. Napirend megállapítása

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 255/2014. (IX.24.) önkormányzati határozata. Napirend megállapítása 255/2014. (IX.24.) önkormányzati határozata Napirend megállapítása 1.) Tiszta udvar rendes ház városszépítő program értékelése, eredményhirdetése Előadó: Dr. Fekete Zoltán Referens: Guba Viktória szervezési

Részletesebben

A MAGYAR TURIZMUS ZRT. KONGRESSZUSI IGAZGATÓSÁGÁNAK TÁJÉKOZTATÓJA. a Magyarországon 2012-ben megrendezett nemzetközi rendezvényekrıl

A MAGYAR TURIZMUS ZRT. KONGRESSZUSI IGAZGATÓSÁGÁNAK TÁJÉKOZTATÓJA. a Magyarországon 2012-ben megrendezett nemzetközi rendezvényekrıl A MAGYAR TURIZMUS ZRT. KONGRESSZUSI IGAZGATÓSÁGÁNAK TÁJÉKOZTATÓJA a Magyarországon 2012-ben megrendezett nemzetközi rendezvényekrıl A Magyar Kongresszusi Igazgatóság (MKI) partnerei közremőködésével 2012-ben

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/257/2008. ELŐTERJESZTÉS A Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Az ülés helye: Balmazújváros Város Polgármesteri Hivatal díszterme. I. N y i l v á n o s ü l é s

Az ülés helye: Balmazújváros Város Polgármesteri Hivatal díszterme. I. N y i l v á n o s ü l é s BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE MEGHÍVÓ Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselı-testületének Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról szóló 16/2010. (XI. 25.) sz. rendelete 4. (1) bekezdése alapján a

Részletesebben

be/sfp-10565/2015/mlsz

be/sfp-10565/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve TÖKMAG Focisuli Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve TÖKMAG Focisuli SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3523 A kérelmező

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu Előterjesztés - a Képviselő - testületnek - A Sárospatak és Környéke

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 155. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Beszámoló a nemzetközi kapcsolatokról E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK 2014. július 2-i RENDKÍVÜLI

Részletesebben

HÍRDETMÉNY. A MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR (Veszprém Megyei Területi Igazgatóság Állampénztári Iroda) kérelmére kiadott hatósági bizonyítványokról

HÍRDETMÉNY. A MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR (Veszprém Megyei Területi Igazgatóság Állampénztári Iroda) kérelmére kiadott hatósági bizonyítványokról Egyenlő Bánásmód Hatóság Ügyiratszám: EBH/73/2006 HÍRDETMÉNY A MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR (Veszprém Megyei Területi Igazgatóság Állampénztári Iroda) kérelmére kiadott hatósági bizonyítványokról Az ügy tárgya:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Polgárdy Imre, a megyei közgyűlés elnöke Fenyvesi Zoltán Mihály alelnök

JEGYZŐKÖNYV. Polgárdy Imre, a megyei közgyűlés elnöke Fenyvesi Zoltán Mihály alelnök Iktatószám: 02/270-6/2015. JEGYZŐKÖNYV A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2015. október 7-én 9.30 órai kezdettel Veszprémben, a Megyeháza Egry termében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak:,

Részletesebben

10/2008. (IV. 22.) Orosházi Önkormányzati rendelet. az Önkormányzat 2007. évi költségvetésének végrehajtásáról 1

10/2008. (IV. 22.) Orosházi Önkormányzati rendelet. az Önkormányzat 2007. évi költségvetésének végrehajtásáról 1 10/2008. (IV. 22.) Orosházi Önkormányi rendelet az Önkormány költségvetésének végrehajtásáról 1 Orosháza Város Önkormány Képvistestülete az önkormányokról szóló, többször 1990. évi LXV. törvény 16. (1)

Részletesebben

Esztergom Város Polgármestere

Esztergom Város Polgármestere Esztergom Város Polgármestere 445/27.9.2. TÁJÉKOZTATÓ A Képviselı-testület 27. szeptember 2-ai ülésére Tájékoztató az önkormányzat gazdálkodásának 27. elsı félévi alakulásáról Tisztelt Képviselı-testület!

Részletesebben