A Pannonicum Limited általános szabályzata és az RPC marketing programjában való részvétel feltételei

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Pannonicum Limited általános szabályzata és az RPC marketing programjában való részvétel feltételei"

Átírás

1 A Pannonicum Limited általános szabályzata és az RPC marketing programjában való részvétel feltételei A következő szabályok és feltételek elfogadása jelenti a Megállapodást a Pannonicum Limited mint Cég és a Vásárló/a Rendelés tulajdonosa Ön között, amely megállapodás létrejötte esetén az RPC programban való részvételére jogosult. Jelen Megállapodás elfogadása lehetőséget ad: - minden Vásárlónak/a Rendelés Tulajdonosának, hogy részt vegyen az RPC programjában és az üzleti modellben rejlő lehetőségek kihasználásával, a Pannonicum Limited jóvoltából marketing fizetségben részesüljön a szolgáltatások és az áruk sikeres reklámozásáért, amelyet a társaság tesz lehetővé a web üzletén keresztül. 1. A RPC marketing programban való részvételhez a következő feltételek szükségesek: - Regisztráció az RPC rendszerében. - A Rendelés leadása. - A Rendelés összegének befizetése. A vásárlása révén Ön a Pannonicum Klub tagjává válik. Klubtagsága a vásárlás napjától egy naptári évig érvényes, ezen időszak alatt jogosult az RPC marketing rendszerében jutalékra. Az adott év letelte előtt 30 nappal Cégünk értesíti Önt klubtagságának lejáratáról. Lehetősége van klubtagságának újabb egy évre történő meghosszabbítására, ennek feltétele 4 db Pannonicum termék vásárlása, ezáltal újabb egy évig jogosult az RPC rendszerében jutalékra. A vásárlás és egyben a klubtagságának meghosszabbítására 90 nap áll rendelkezésére. Amennyiben klubtagságát nem hosszabbítja meg, Pannonicum klubtagsága megszűnik. 2. Az RPC marketing program üzleti modellje Az RPC marketing programja azok számára nyújt lehetőséget, akik megismertetik a Pannonicum Lim. termékeit, azáltal hogy a web üzlet lehetőségeit kihasználva segítik a Pannonicum Lim. termékeinek reklámozását, az ilyen reklámozásért jutalmazás jár, az RPC rendszere szerint.

2 3. Az RPC globális rendszer működése A regisztrálás és termékrendelés ,-Ft értékben való megtörténte után a Cég biztosít egy pozíciót vásárlója, azaz Ön számára, egy egyedi körkörös felépítésű klub rendszerében. Minden vásárló pozíciója révén saját klubrendszerrel rendelkezik. Vásárlása után a Cég biztosít Ön számára egy pozíciót a saját klubrendszere közepén. Az első klubja négy körből áll, melyben 15 vásárlói pozíció helyezkedik el. A négy "körből" álló kék klub belülről kifelé szerveződik, épül. A vásárlók pozíciójának elhelyezése balról jobbra történik. Amikor a négy kör betöltődik ( 15 fő ), bezárul, és Önnek oldalanként 3-3 vagy 7-7 vásárló van a klubjában, Cégünk jutalékot fizet Önnek az elvégzett munkájáért. a.az Ön ajánlásával két vásárló van a klubjában, és Önnel együtt ez 15 fő, oldalanként 7-7 klubtag. Ez esetben Cégünk Ft jutalékot fizet Önnek. b, Az Ön ajánlásával egy vásárló van a klubjában, ez esetben a Cégünk Ft-ot fizet Önnek, a fennmaradó Ft-ot pedig, egyben vagy megosztva a második körben lévő vásárlók ajánlója vagy ajánlói kapják. c, Ha az Ön ajánlásával nincs vásárló a klubjában, ez esetben a Cégünk nem fizet Önnek, a fennmaradó Ft-ot pedig, egyben vagy megosztva a második körben lévő vásárlók ajánlója vagy ajánlói kapják. d, Gyors indulás. Az Ön ajánlásával két vásárló vásárol terméket, és Önnel együtt 7 tagja van a klubjának, oldalanként 3-3 klubtag, ekkor Önnek kifizetjük előlegként a kék klub jutalékának a felét, azaz ,- Ft-ot. e, A kék klub közepén lévő vásárló egy szintén négy körből álló piros klub közepére kerül, amikor kék klubjában oldalanként 7-7 olyan tagja van, akiknek megvan a két tagjuk. Amikor Ön bekerül a piros klubba, az Ön jutaléka ,-Ft f. Amikor a piros klubjában csatlakoznak Önhöz a kék klubjából a tagjai, azaz Ők is a piros klubja köreibe kerülnek. Piros ( összesen 7 pár lehet ) páronként, a Cégünk fizet Önnek, az első pár piros meglétekor Ft-ot majd a további piros páronként Ft-ot. ( összesen 6x Ft ) Ezt a már a kék mátrix a,b,c pontjában ismertetett elv szerint teszi itt is. A négy kék mátrix kör és a négy piros mátrix kör pozícióinak betöltődése után, a Cégünk újabb ajándék pozíciót biztosít Önnek egy újabb klubban, ide követik Önt azok a klubtagjai akik szintén meg kapták az ajándék pozíciójukat. Ebben a klubban is páronként, összesen hét alkalommal a Cégünk fizet Önnek, páronként Ft-ot. Amikor ebben a klubban is 15 klubtagja van, akkor egy újabb klubban egy újabb pozíciót adunk ajándékba és az előbbi kifizetéseket alkalmazzuk. Ez folyamatos körkörös rendszer.

3 Ezen felül fizet a Cégünk az Ön számára: - 9. körben lévő vásárlók vásárlási összegének 1,5 %-át körben lévő vásárlók vásárlási összegének 1,0 %-át körben lévő vásárlók vásárlási összegének 0,5 %-át körben lévő vásárlók vásárlási összegének 0,3 %-át 4. Az RPC-1 vásárlói rendszer működése a, A regisztrálás és termékrendelés 9.000,-Ft értékben megtörténte után a Cég biztosít egy pozíciót vásárlója, azaz Ön számára, egyedi vásárlói klub rendszerében. Ebbe a klubba a vásárlás idejének sorrendjében kerülnek klubtagjaink. Az Ön klubjába 14 klubtag kerül. b, Amikor Önnel együtt 7 klubtagja van, oldalanként 3-3, adunk Önnek egy terméket és egy új pozíciót az RPC-1- es rendszerben. c, Amikor Önnel együtt 14 klubtagja van az RPC-1- es rendszerben, Ön átkerül az RPC-2- es rendszerbe. d, Amikor Önnel együtt itt is 7 klubtagja van, oldalanként 3-3, adunk Önnek két terméket és két új pozíciót az RPC-1-es rendszerben. e, Amikor az RPC-2-es rendszerben 14 klubtagja van, áttesszük Önt a a választása, döntése alapján vagy az RPC4-es rendszerbe, vagy az RPC globális rendszerbe a regisztrációkor megadott ajánlója klubjának a bal oldali első üres pozíciójába. f, Innentől Önre az RPC-4 vagy az RPC globális rendszerének szabályai érvényesek. g, Regisztráláskor a megjegyzés rovatba megjelölhet egy helyezett ID nevet, akkor abba a Klubba fog kerülni. 5. Az RPC-2 vásárlói rendszer működése a, A regisztrálás és termékrendelés ,-Ft értékben megtörténte után a Cég biztosít egy pozíciót vásárlója, azaz Ön számára, egyedi vásárlói klub rendszerében. Ebbe a klubba a vásárlás idejének sorrendjében kerülnek klubtagjaink. Az Ön klubjába 14 klubtag kerül.

4 b, Amikor Önnel együtt 7 klubtagja van, oldalanként 3-3, adunk Önnek kettő terméket és két új pozíciót az RPC-1- es rendszerben. c, Amikor Önnel együtt 14 klubtagja van az RPC-2-es rendszerben, Ön átkerül azön választása alapján vagy az RPC-4-es rendszerbe,vagy az RPC-globális rendszerbe a regisztrációkor megadott ajánlója klubjának a bal oldali első üres pozícióba. d, Innentől Önre az RPC-4 vagy az RPC globális rendszerének szabályai érvényesek. e, Regisztráláskor a megjegyzés rovatba megjelölhet egy helyezett ID nevet, akkor abba a Klubba fog kerülni. 6. Az RPC-4 vásárlói rendszer működése a. A regisztrálás és termékrendelés Ft értékben megtörténte után a Cég biztosít egy poziciót vásárlója, azaz Ön számára, egyedi vásárlói klubrendszerében. Ebbe a klubba a vásárlás idejének sorrendjében kerülnek klubtagjaink. Az Ön klubjába 14 klubtag kerül. b. Amikor Önnel együtt 15 klubtagja van, oldalanként 7-7, adunk Önnek nyolc terméket és két új poziciót. Az egyik új poziciója az RPC-4 rendszerébe kerül, a másik új poziciója az RPC globális rendszerébe az ajánlója kék klubjába kerül és kifizetünk Önnek Ft-ot. c. Az RPC-4 kék klub közepén lévő vásárló egy szintén négy körből álló piros klub közepére kerül, amikor kék klubjában oldalanként 7-7 olyan tagja van, akiknek meg van a két tagjuk. d. Amikor az RPC-4 piros klubjában csatlakoznak Önhöz a kék klubjából a tagjai, azaz Ők is a piros klubja köreibe kerülnek. Piros (összesen 7 pár lehet) páronként a Cégünk fizet Önnek minden piros pár meglétekor Ft-ot, azaz összesen 7x Ft-ot. Minden piros pár meglétekor adunk önnek 4 db Pannonicum terméket és egy újabb poziciót. Az Ön újabb poziciói (7 db) felváltva kerülnek az RPC-4 és RPC globális rendszerébe. Az első az RPC-4 rendszerbe kerül, a második az RPC globális rendszerébe. Azaz 4 pozíció az RPC-4 rendszerébe és három pozíció az RPC globális rendszerébe kerül. Amikor az RPC -4 piros klubjában 14 klubtagja van, ez a pozíciója további jutalékra nem jogosult. 7. Szállítási költség A szállítási költséget Magyarországon az RPC globális és RPC-4 vásárlói rendszere tartalmazza, az Európai Unió más országaiban Ft-nak megfelelő valutát kell fizetni szállítási költségként.

5 Az Európai Unión kívüli országokban az adott országban a mindenkori aktuális postai díjaknak megfelelő összeget kell szállítási díjként megfizetni.. A szállítási költséget az RPC1-ben és az RPC2-ben a rendelés nem tartalmazza, még Magyarország területére történő szállítás esetében sem. Ezekben az esetekben a magyarországi szállítási díj jelenleg Ft, külföldre az adott ország postai díjszabásának megfelelő összeg. Ezekben az esetekben a szállítási díjat is a megrendeléskor kell teljesíteni. 8. Elszámolás A marketing tevékenység elszámolása folyamatos, kifizetése szintén folyamatosan, a változások alapján az Ön bankszámlájára történik. 9. Elállás a Rendeléstől A Vásárlónak, aki a Pannonicum Lim. web áruházában rendelést adott le, jogában áll felmondani azt, az okok ismertetése nélkül, a Rendelés leadásától számított 14 napon belül. A lemondásról szóló nyilatkozatot elektronikus formában kell eljuttatni a társaság címére. 10. A Rendelés felmondási ideje A Rendelés felmondási ideje attól a pillanattól számítódik, amikor a Vásárló leadta Rendelését a Pannonicum Lim. web áruházban. A rendelés megfizetése után, a Pannonicum Lim. a terméket-termékeket eljuttatja vásárlójának. A Vásárlónk marketing tevékenysége révén keletkezett jövedelmét illetően, személyes felelősséggel tartozik az RPC programból származó jövedelmének adózásáért, szigorúan betartva annak az országnak az adótörvényeit, ahol adófizetési kötelezettséggel rendelkezik. 11. A szerződésben a következő fogalmak és meghatározások használatosak - Szerződés a jelen szerződés, a Cég által nyújtott, interneten keresztül biztosított szolgáltatások igénybevételére jön létre. Az Általános szabályzat és a kereskedelmi ügyletek megkötési feltételeinek betartása mellett igénybe vehető szolgáltatások: Rendelés leadása Pannonicum termékek vételére, a rendelések ellenőrzése és a Pannonicum Lim. anyagainak felhasználása reklám-marketing tevékenység végzéséhez. A szerződés elektronikus formátumban kerül elhelyezésre a Cég honlapján és elektronikus módon kerül megkötésre a Cég és a Vásárló, a Rendelés tulajdonosa között, a Cég honlapjának felhasználásával.

6 - A Pannonicum Limited, nyilvántartási száma: Company Number: , bejegyzési helye: Given at Companies House, Cardiff, England, aki megkötötte a jelen szerződést a Vásárlóval, a Rendelés tulajdonosával. - A Vásárló, a Rendelés tulajdonosa cselekvőképes természetes vagy jogi személy. - Felek a Cég és a Vásárló, a Rendelés tulajdonosa - Honlap a Társaság interneten keresztül működő, a címen elérhető. - A Cég honlapján megtalálható Általános szabályzat és a kereskedelmi ügyletek megkötésének feltételei jelentik a jelen Szerződés feltételeit és szabályzatát. Ezeket, a kereskedelmi ügyletek megkötésére és a Rendelés tulajdonosának a kölcsönös viszonyára vonatkozó, a Cég által megszabott szabályokat és feltételeket, a Vásárló a jelen szerződés megkötésekor az előirányzott sorrendben elfogadja. 12. A szerződés tárgya, a felek jogai és kötelezettségei - A jelen Szerződés szabályzatának megfelelően, a Cég jogot ad a Vásárlónak a Cég által rendelkezésre bocsátott internet szolgáltatások használatára. - A Cég a termékek kiszállítását postán, vagy más kézbesítési megbízotton keresztül végzi. - Miután a Rendelés tulajdonosa befizette a vásárlásának összegét, a Cég kötelezi magát, hogy a Vásárló számára olyan technikai eszközöket biztosít, amelyek segítségével, figyelembe véve az Általános szabályzatot megvalósítható a reklám-marketing tevékenység. - A reklámért a Cég a Rendelés tulajdonosát jutalmazásban részesíti, olyan nagyságban, sorrendben és időben, amely az Általános szabályzat feltételeiben megállapításra kerültek. - A Cég által nyújtott szolgáltatások felhasználásakor, a Rendelés tulajdonosának a címzett beleegyezése nélkül tilos automatikusan szétküldésre kerülő reklám információt (spam) küldeni (azaz olyan elektronikus üzeneteket, amelyek az árut, a szolgáltatást vagy a Cég tevékenységét reklámozzák. - A Rendelés tulajdonosa kötelezi magát, hogy a Cégről, a Cég termékeiről és az általa nyújtott szolgáltatásokról nem terjeszt becsmérlő információkat, hamis vagy elferdített tényeket, nem gördít akadályokat a Cég és az ügyfelei tevékenysége elé, illetve nem teljesít más követeléseket, mint ami a jelen Szerződésben és az Általános szabályzat és a kereskedelmi ügyletek megkötésének feltételeiben meghatározásra került. - A Cég kiegészítő szolgáltatásait használva, a Rendelés tulajdonosa kötelezi magát, hogy betartja a Társaság, a szolgáltatások használatára vonatkozóan megszabott szabályait, és felelősséget vállal a Cég minden olyan káráért, amely a szolgáltatási eszközök használati szabályainak megsértése miatt keletkezett.

7 - A Vásárló által történt befizetés akkor számít teljesítettnek, amikor az összeg megérkezett a Társaság számlájára. - Amennyiben a számla kifizetése több, mint 14 napot késik, a Cégnek jogában áll, minden előzetes figyelmeztetés nélkül felbontani a jelen Szerződést. Ebben az esetben a leadott Rendelés érvényét veszíti. - Bármilyen, a jelen Szerződésből fakadó vita, egyet nem értés, vagy követelés, vagy a jelen Szerződés felbontásával, megszegésével, esetleg érvénytelenségével kapcsolatos ellentmondás, Londonban, a városi bíróságon kerül rendezésre. - A Rendelés tulajdonosa felelősséggel tartozik jelen Szerződés és az Általános szabályzat és a kereskedelmi ügyletek megkötési feltételeinek betartásáért. A Rendelés tulajdonosa felelősséggel tartozik minden veszteségért, ami a Céget amiatt éri, hogy a Vásárló megszegte a jelen Szerződést, illetve az Általános szabályzat és a kereskedelmi ügyletek megkötési feltételeit. - A jelen Szerződés, illetve az Általános szabályzat és a kereskedelmi ügyletek megkötési feltételeinek a megsértéséért, a Cégnek joga van előzetes figyelmeztetés nélkül, azonnali hatállyal felbontani, a közte és a Rendelés tulajdonosa között létrejött jelen Szerződést. Ebben az esetben törlésre kerül az RPC rendszerben lévő pozíciója, a Cég mentesül a jelen Szerződés által megszabott, a Rendelés tulajdonosának járó kifizetése alól. A Cég nem vállal felelősséget a Rendelés tulajdonosának lehetséges veszteségeiért ideértve a közvetlen vagy a közvetett veszteségeket, a nem teljes egészében megkapott hasznot, amelyek felmerülhetnek a Rendelés tulajdonosánál a Cég által nyújtott internet szolgáltatásáért. Ezt a mondatot nem tudjuk értelmezni!!! 13. Elháríthatatlan akadályok - A felek mentesülnek a felelősségtől, amennyiben előre nem látható, elháríthatatlan "vis major" akadály gátolja meg őket abban, hogy teljesítsék a jelen Szerződés által előírt, vállalt kötelezettségeiket. A jelen Szerződés megkötése után keletkezett elháríthatatlan akadályok lehetnek, a természeti csapások, háborús cselekmény, földrengés, hurrikán, és egyéb rendkívüli helyzet, amelyet a Felek nem láthattak előre és nem tudtak megakadályozni. - Amennyiben a jelen Szerződés 13. pontjának előző bekezdésében meghatározott okokból következően, egyik vagy másik Fél nem tudja teljesíteni a kötelezettségeit, akkor a teljesítési határidő kitolódik addig, amíg az előre nem látott akadályok elhárulnak. 14. Szerződés megkötése, érvényességi ideje - A Szerződés érvénybe lépése attól a pillanattól számítódik, amikor a Vásárló elektronikus úton elfogadja a Szerződést, illetve a Rendelés összege átutalásra került a Cég számlájára. - A Szerződés érvényességi ideje korlátlan. - Mindkét félnek jogában van felbontania a Szerződést, írásos formában tájékoztatva erről a másik felet 30 (harminc) nappal a felbontás előtt.

8 - Amennyiben a Szerződés a Rendelés tulajdonosának kezdeményezésére, vagy az ő hibájából kifolyólag kerül felbontásra és a termékeket átvette a befizetése nem kerül visszatérítésre. - A Felek megállapodnak abban, hogy bármilyen üzenetet, amely a Felek egymás közötti megállapodásával kapcsolatos ügyleteket érint, vagy az ügyletek lényegi elemeit tartalmazza, harmadik fél számára csak abban az esetben adhat ki, ha ehhez mindkét szerződő fél írásos formában hozzájárult. - Jelen Szerződés és a hozzá tartozó dokumentumok egy teljes érvényű megegyezést tartalmaznak. Ha a jelen Szerződés bármely feltétele érvényét veszíti, akkor a szerződés módosul egy, a Cég által hozott érvényes feltétellel, amely a legjobban megfelel az elérni kívánt eredményeknek, a gazdasági feltételeknek. A Szerződés már érvényét vesztett pontja, nincsen hatással a Szerződés többi pontjának érvényességére. Jelen Szerződés a megegyező Felek érdekében került megkötésre és kötelező erővel bír mind a Felek, mind a Felek jogutódjaira nézve. A jelen Szerződésben elfogadott kötelezettségeket, írásban, új szerződés megkötésével lehet harmadik fél számára átadni. Pannonicum Limited A 3.d, 4. és 5. pontok A 3.e, és a 3f. pontok től, től Az 1. és a 6. pontok változásai érvényesek

Általános Szerződési Feltételek Hosting szolgáltatásokra DoclerNet Hosting Kft.

Általános Szerződési Feltételek Hosting szolgáltatásokra DoclerNet Hosting Kft. Általános Szerződési Feltételek Hosting szolgáltatásokra DoclerNet Hosting Kft. Hatályba lépés időpontja: 2016.01.08 1 Tartalom 1. A Szolgáltató megnevezése, telephelyei... 4 2. Ügyfélszolgálat elérhetősége...

Részletesebben

EP Stúdió Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

EP Stúdió Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK EP Stúdió Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Megbízás tárgya 1.1 Megbízó és az EP Stúdió Kft. (a továbbiakban: Megbízott) megállapodnak egymással, hogy a Megbízott a Megbízó megbízása alapján nyomdaipari,

Részletesebben

bernuskaa.hu WEBSHOP DESSZERT DEKOR

bernuskaa.hu WEBSHOP DESSZERT DEKOR Általános Szerződési Feltételek Információk Jelen általános szerződési feltételek a bernuskaa.hu honlapon (továbbiakban Webshop ) elérhető és megvásárolható árucikkek mindegyikére érvényesek. A Webshop

Részletesebben

mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató),

mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató), KERESKEDELMI ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről a a jelen megállapodást továbbiakban: Megállapodás a Megállapodás feltételei szerint elfogadó (239/2009. (X.20.) IKIM rendeletben

Részletesebben

AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS

AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS I. FEJEZET A SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT ALAPFOGALMAI 1.1 Alapfogalmak 1.1.1 Szolgáltatás A Szolgáltató, mint a 356/2012. (XII.13.)

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Webáruházunkban a vásárláshoz nem szükséges regisztrálni. Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra

Részletesebben

RENDSZERHASZNÁLATI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

RENDSZERHASZNÁLATI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI RENDSZERHASZNÁLATI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A rendszerhasználati szerződés tartalmi elemeinek minden rendszerhasználóra általánosan irányadó részét a jelen általános szerződési feltételek

Részletesebben

A L A P S Z A B Á L Y A a AC Milan Szurkolói Egyesületnek (a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva)

A L A P S Z A B Á L Y A a AC Milan Szurkolói Egyesületnek (a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva) A L A P S Z A B Á L Y A a AC Milan Szurkolói Egyesületnek (a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva) Egyesület tagjai jelen egyesületi alapszabályt a 2009. május 29. napján megtartott közgyűlésen

Részletesebben

Az EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2007. november 5. napjával hatályba lépő

Az EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2007. november 5. napjával hatályba lépő Az EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2007. november 5. napjával hatályba lépő BESZÉDÁTVITELI ÉS TÁVBESZÉLŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINEK

Részletesebben

A módosított rész félkövér dőlt betűvel szedve.

A módosított rész félkövér dőlt betűvel szedve. B é k é s c s a b a i L a k á s s z ö v e t k e z e t 5600. Békéscsaba, Hunyadi tér 6. sz. A L A P S Z A B Á L Y A 2007. évi március hó 27. napján történt módosításával Egységes szerkezetben A módosított

Részletesebben

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg).

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg). 1. Bevezetés Üdvözöljük weboldalunkon, melynek üzemeltetője Klippan Ákos Ev. (továbbiakban: Szolgáltató). Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza az www.ajandekvarazs.hu weboldalon

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérünk, amennyiben vásárolsz, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni webáruházunknak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési és Felhasználási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu Üdvözöljük a Tengelic OPT Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza

Részletesebben

MEGÁLLAPODÁS haszonélvezeti jog alapításáról és Futballpálya bérletéről /sportszervezet saját tulajdonban lévő ingatlana esetén/

MEGÁLLAPODÁS haszonélvezeti jog alapításáról és Futballpálya bérletéről /sportszervezet saját tulajdonban lévő ingatlana esetén/ MEGÁLLAPODÁS haszonélvezeti jog alapításáról és Futballpálya bérletéről /sportszervezet saját tulajdonban lévő ingatlana esetén/ amely létrejött egyrészről Bérbeadó megnevezése: Székhelye: KSH-száma: Képviseli:

Részletesebben

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése.

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.honeytoys.hu Üdvözöljük az X Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.honeytoys.hu webáruházban

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu Üdvözöljük a Quality Direct Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

Secret Control GPS Kft. Mobil parkolási szolgáltatási szabályzat

Secret Control GPS Kft. Mobil parkolási szolgáltatási szabályzat MOBIL PARKOLÁSI SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT I. FEJEZET A SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT ALAPFOGALMAI 1.1 Alapfogalmak 1.1.1 Szolgáltatás A Szolgáltató, mint a 356/2012. (XII.13.) Korm. rendeletben meghatározott

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Tűzifa beszerzése

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Tűzifa beszerzése PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tűzifa beszerzése 1. A pályáztató A pályáztató: Vác Város Önkormányzata (2600 Vác, Március 15. tér 11.) A pályáztató nevében kapcsolattartóként eljár: Dim Rita osztályvezető (Vác Város

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA DabasNet Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. 2370 Dabas Szent István út 85. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA Hatályos: 2009. május 1-től. Készült: 2007. július 30. Utolsó módosítás:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1 WEBÁRUHÁZ, SZERZŐDŐ FELEK 1.1 A ROSSMANN Webáruházat ( Webáruház ) a ROSSMANN Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 2225 Üllő, Zsaróka út

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Öko-Építőanyag Webáruház-at Kazinczy Gyöngyvér egyéni vállalkozó üzemelteti. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) Kazinczy Gyöngyvér egyéni vállalkozó

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Az üzemeltető adatai Cégnév: Tectron Kft. Székhely: 9022 Győr Rákóczi u.24 Hungary. Levelezési cím: 9025 Győr Bálint Mihály u.59 Hungary Adószám: 11139234-2-08 Közösségi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK WWW.IHOVER.HU

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK WWW.IHOVER.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK WWW.IHOVER.HU Tájékoztatjuk, hogy a www.ihover.hu (ihover) webáruház továbbiakban: Webáruház/Honlap használatával Ön elfogadja a jelen Átalános Szerződási Feltételekben

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Az alábbi dokumentum a GépDepo.hu Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett www.gepdepo.hu webáruházban (a továbbiakban: Gépdepo Webáruház) történő vásárlás

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától A jelen általános szerződési feltételek (továbbiakban "ÁSZF") célja, hogy a www.szerelvenyaruhaz.hu honlapon történő rendelés ill.

Részletesebben

Hatályos 2015. december 18. napjától

Hatályos 2015. december 18. napjától ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános Szerződési Feltételek a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. elektronikus kereskedelmi szolgáltatásainak igénybevételéhez Hatályos 2015. december 18.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.kutyubazar.hu. weboldalon (a továbbiakban: Webáruház, Honlap) elérhető szolgáltatás

Részletesebben

általános tudnivalók szabályzat

általános tudnivalók szabályzat általános tudnivalók szabályzat ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. VÁSÁRLÁS MENETE 1.1 REGISZTRÁCIÓ 1.2 TERMÉKEK 1.3 RENDELÉS 1.4 ADATBEVITELI HIBÁK JAVÍTÁSA 1.5 AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG, VISSZAIGAZOLÁS 1.6 TERMÉK ÁRA

Részletesebben

Általános Szerződési feltételek

Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek A jelen feltételek tartalmazzák a www.zsibizoo.hu (Herman Richárd E.V.) webáruházban (a továbbiakban: webáruház/weboldal) forgalomba hozott

Részletesebben

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az EXI International Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató

Részletesebben

COMPLEX CÉGADATBÁZISOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

COMPLEX CÉGADATBÁZISOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI COMPLEX CÉGADATBÁZISOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI I. Értelmező rendelkezések Szolgáltató: a CompLex Kiadó Jogi és Üzleti Tartalomszolgáltató Kft. (1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 21 35.). Előfizető:

Részletesebben

Szállítási és Vásárlási feltételek

Szállítási és Vásárlási feltételek Szállítási és Vásárlási feltételek 1. Vásárlási feltételek A termék kiválasztása A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva

Részletesebben

Hirdetések közzétételére

Hirdetések közzétételére ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hirdetések közzétételére A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban ÁSZF) alapján a www.ozdsporjta.hu weboldal üzemeltetője ( Frölich Tamás egyéni vállalkozó,

Részletesebben

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS METROLINK SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS METROLINK SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS METROLINK SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ Mely létrejött egyrészről az Név: Létesítés helye:.. Levelezési cím: Ügyfél adatok Telefon/Fax: kitöltése E-mail:.. Adószám:.. Cégjegyzék

Részletesebben

1. Bevezetés. 2. A Szolgáltató. 3. A honlapon folytatott tevékenység. 4. Felhasználási feltételek. 4.1. Felelősség

1. Bevezetés. 2. A Szolgáltató. 3. A honlapon folytatott tevékenység. 4. Felhasználási feltételek. 4.1. Felelősség 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Üdvözöljük a Golyán Kerékpár Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemltetett honlapon! Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza

Részletesebben

7.2 Üzemeltető jogosult a használatba adott vagyontárgyak birtoklására, használatára, hasznainak szedésére.

7.2 Üzemeltető jogosult a használatba adott vagyontárgyak birtoklására, használatára, hasznainak szedésére. Ü é é ö á ő é é ö é ő ü ö á á ö é á é ü ö á á é á í á ő á á á á á é ő Ő Ö Í ő ö ó é ó ö ü ő ó á é é á ü ő á Ü ö ü ő ö ö í é á é ü ö á á ö é Ö í ő ü ö á á ü ö ö ö á ő í á á í ő é ü é ü é ő é é é é á á í

Részletesebben

M6. számú melléklet ON-LINE SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ON-LINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

M6. számú melléklet ON-LINE SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ON-LINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE M6. számú melléklet ON-LINE SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ON-LINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE 1/7. oldal ON-LINE SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ON-LINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Az online

Részletesebben

1. Az Általános Szerződési Feltételek célja

1. Az Általános Szerződési Feltételek célja Az MeDáLia Design Kft. internetes üzletének Általános Szerződési (Vásárlási) Feltételei és Adatvédelmi Szabályzata (az Általános Szerződési Feltételek ) 1. Az Általános Szerződési Feltételek célja 1.1

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük a Perfect Nails Kft. (továbbiakban: Perfect Nails) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.sarabeautysport.com

Részletesebben

E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI ÜZLETSZABÁLYZATA MELLÉKLETEK ÉS FÜGGELÉKEK

E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI ÜZLETSZABÁLYZATA MELLÉKLETEK ÉS FÜGGELÉKEK E.ON Energiaszolgáltató Kft. Földgáz-kereskedelmi Üzletszabályzat Mellékletek és Függelékek 2012. augusztus 31. E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI ÜZLETSZABÁLYZATA MELLÉKLETEK ÉS FÜGGELÉKEK

Részletesebben

ALAPMEGÁLLAPODÁS 1/45

ALAPMEGÁLLAPODÁS 1/45 ALAPMEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről a KBC Securities Magyarországi Fióktelepe (székhelye: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 10..; cg.: 01-17-000381), mint Megbízott (a továbbiakban: Fióktelep),

Részletesebben

T/3404. számú törvényjavaslat. egyes munkaügyi tárgyú és más kapcsolódó törvények jogharmonizációs célú módosításáról

T/3404. számú törvényjavaslat. egyes munkaügyi tárgyú és más kapcsolódó törvények jogharmonizációs célú módosításáról MAGYAR KÖZTÁRSASÁG KORMÁNYA T/3404. számú törvényjavaslat egyes munkaügyi tárgyú és más kapcsolódó törvények jogharmonizációs célú módosításáról Előadó: Dr. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter Budapest,

Részletesebben

Zrínyi utcai Gyógyszertár Bt.

Zrínyi utcai Gyógyszertár Bt. Zrínyi utcai Gyógyszertár Bt. TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Jelen Működési Szabályzat (a továbbiakban: Működési Szabályzat) célja a Zrínyi utcai Gyógyszertár Gyógyszerkereskedelmi Betéti Társaság

Részletesebben

VILLAMOSENERGIA-KERESKEDELMI KERET SZERZŐDÉS VILLAMOS ENERGIA ADÁS-VÉTEL TÁRGYÁBAN

VILLAMOSENERGIA-KERESKEDELMI KERET SZERZŐDÉS VILLAMOS ENERGIA ADÁS-VÉTEL TÁRGYÁBAN Villamos energia Kereskedelmi üzletszabályzat 1. számú melléklet VILLAMOSENERGIA-KERESKEDELMI KERET SZERZŐDÉS (Minta) VILLAMOS ENERGIA ADÁS-VÉTEL TÁRGYÁBAN Szerződő felek: Szerződésszám: Dátum: Érvényesség:

Részletesebben

KÉTOLDALÚ VILLAMOSENERGIA-KERESKEDELMI KERETSZERZŐDÉS

KÉTOLDALÚ VILLAMOSENERGIA-KERESKEDELMI KERETSZERZŐDÉS ALTEO Nyrt. Üzletszabályzat 3. sz. melléklet KÉTOLDALÚ VILLAMOSENERGIA-KERESKEDELMI KERETSZERZŐDÉS A jelen villamos energia-kereskedelmi keretszerződés (az annak elválaszthatatlan részét képező valamennyi

Részletesebben

MWEBNET Informatikai KFT. Helyhez kötött vezeték nélküli Internet szolgáltatás Általános Szerződési Feltételek

MWEBNET Informatikai KFT. Helyhez kötött vezeték nélküli Internet szolgáltatás Általános Szerződési Feltételek MWEBNET Informatikai KFT. Helyhez kötött vezeték nélküli Internet szolgáltatás Általános Szerződési Feltételek Módosításokkal egybekötött egységes szerkezetbe foglalva: 2013. december 9. Hatályos: 2014.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.laptopdekor.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) elérhető online áruház igénybevételének igénybevevő

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP

Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP a) Az előfizető személyes adatai: Előfizető neve Lakóhely, tartózkodási hely/székhely Előfizetői hozzáférési pont helye Számlázási cím Pénzforgalmi számlaszám 1 Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP Természetes

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák a KVENTA Kft Webáruházában forgalomba hozott termékek megrendelőinek (Továbbiakban: Vásárló, természetes személy vásárló

Részletesebben

MEGÁLLAPODÁS haszonélvezeti jog alapításáról és Futballpálya bérletéről /sportszervezet NEM saját tulajdonban lévő ingatlana esetén/ (minta, tervezet)

MEGÁLLAPODÁS haszonélvezeti jog alapításáról és Futballpálya bérletéről /sportszervezet NEM saját tulajdonban lévő ingatlana esetén/ (minta, tervezet) amely létrejött egyrészről MEGÁLLAPODÁS haszonélvezeti jog alapításáról és Futballpálya bérletéről /sportszervezet NEM saját tulajdonban lévő ingatlana esetén/ (minta, tervezet) Székhelye: KSH-száma: Nyilvántartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. Megrendelés: Írásban történik a megadott formanyomtatványon, melyet postai úton illetve e-mailben fogadunk el. A Kiadó a részére beérkező megrendelő lapot cégszerűen

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A 2003. ÉVI CXXIX. A KÖZBESZERZÉSEKRŐL SZÓLÓ TÖRVÉNY (TOVÁBBIAKBAN: KBT.) 251. (2) BEKEZDÉSE ALAPJÁN INDÍTOTT ELJÁRÁSHOZ 1.

Részletesebben

N Y I L V Á N O S H I R D E T M É N Y ÜZLETHELYSÉGEK BÉRBEADÁSÁRA

N Y I L V Á N O S H I R D E T M É N Y ÜZLETHELYSÉGEK BÉRBEADÁSÁRA Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Az üzlethelyiségekben illetékes bizottság Szám: 361-11/2016-II Kelt: 2016.03.04-én Z E N T A N Y I L V Á N O S H I R D E T M É N Y ÜZLETHELYSÉGEK

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Érvényes: 2016. január 1-től

Tartalomjegyzék. Érvényes: 2016. január 1-től Tartalomjegyzék Termékismertető... 2 Adózási tájékoztató... 6 A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. Általános Életbiztosítási Feltételei 1) Általános rendelkezések... 9 2) Biztosítási esemény... 9 3) Fogalmak...

Részletesebben

Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat

Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat Hatályos 2016. január 1-től új ÜZLETSZABÁLYZAT megjelenéséig vagy visszavonásig Jelen Üzletszabályzat tartalmazza az InterPont Plus Kft.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek KIVONAT Módosításokkal egybekötött egységes szerkezetbe foglalva: 2010. július 1. A szolgáltatás megnevezése: internet szolgáltatás A szolgáltatás területét a Szolgáltatás

Részletesebben

epos MOBIL EGYENLEGFELTÖLTÉSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (epos ÁSZF)

epos MOBIL EGYENLEGFELTÖLTÉSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (epos ÁSZF) epos MOBIL EGYENLEGFELTÖLTÉSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK () 1. A Szerződési Feltételek alapfogalmai 1.1. Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás A Szolgáltató jelen -ben rögzített feltétek

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK TARTALOMJEGYZÉK 1. A szolgáltató neve, címe...2 2. Az ügyfélszolgálat elérhetősége (cím, telefonszám, nyitvatartási idő, honlap cím)...2 3. A szolgáltató által nyújtott előfizetői szolgáltatások meghatározása...2

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.elefani.eu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

A www.agro360.hu webhely általános szerződési és felhasználói feltételei

A www.agro360.hu webhely általános szerződési és felhasználói feltételei A www.agro360.hu webhely általános szerződési és felhasználói feltételei (ÁSZF letöltése: ITT) 1. A magyar jog kikötése, általános rendelkezések 1.1. A www.agro360.hu internetes címen elérhető webhely

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma 1.1. Oláh Gábor egyéni vállalkozó (Oláh Gábor, 2193 Galgahévíz, Mikszáth Kálmán utca 12. továbbiakban: Szolgáltató) a szolgáltatásaira

Részletesebben

MEGBÍZÓK PÁLYÁZATAINAK ÉS ALKOTÓK REKLÁMTERVEINEK KÖZVETÍTÉSÉRE IRÁNYULÓ SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI MEGBÍZÓK SZÁMÁRA

MEGBÍZÓK PÁLYÁZATAINAK ÉS ALKOTÓK REKLÁMTERVEINEK KÖZVETÍTÉSÉRE IRÁNYULÓ SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI MEGBÍZÓK SZÁMÁRA MEGBÍZÓK PÁLYÁZATAINAK ÉS ALKOTÓK REKLÁMTERVEINEK KÖZVETÍTÉSÉRE IRÁNYULÓ SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI MEGBÍZÓK SZÁMÁRA BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK 1) Jelen Általános Szerződési Feltételek rendelkezési

Részletesebben

Általános szerződési feltétel

Általános szerződési feltétel Vásárlási feltételek Böngészés a webáruházban A webáruházban történő böngészéshez, a termékek megtekintéséhez nem szükséges előzetes regisztráció. A webáruházban a termékek között több módon is böngészhet:

Részletesebben

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek.

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) I. Bevezetés 1. Az Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (továbbiakban ÁSZF) azt a szerződéses tartalmat foglalják össze, melyek alapján a Jaka Vendégházat (8581

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására...

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... 1. Definíciók: Szolgáltató: Zedality Kft., 6000 Kecskemét, Mészáros Lázár tér 1., adószáma: 12552580 2 03,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.erogenzona.hu. A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.erogenzona.hu. A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal! ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.erogenzona.hu A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal! Üdvözöljük Tóth Erika egyéni vállalkozó (továbbiakban:

Részletesebben

A pályázat kiírója fenntartja jogát, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa

A pályázat kiírója fenntartja jogát, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa PÁLYÁZATI KIÍRÁS a Mezőkövesd, Illyés Gyula út 8. sz. 3/3. számú alatti, 59 m 2 alapterületű, 2 szobás egyedi cirkó-fűtéssel rendelkező, komfortos önkormányzati lakás bérbevételére 1./ A költségelven meghatározott

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A http://energetic.auricon.hu weboldal és az Auricon Energetic szoftver kapcsán Hatályos: 2015.03.04.-től visszavonásig Jelen ÁSZF szerzői jogvédelem alatt áll, másolása

Részletesebben

Lakcím: A kapcsolattartó neve: napközbeni telefonszáma: ; fax: ; e-mail: A telepítés pontos címe: Számlázási címe: Postacíme:

Lakcím: A kapcsolattartó neve: napközbeni telefonszáma: ; fax: ; e-mail: A telepítés pontos címe: Számlázási címe: Postacíme: ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS A BORSODWEB BWDSL SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE........sz. szerződés amely az alább megjelölt időpontban jött létre a BorsodWeb Internet Szolgáltató Kft. (3526 Miskolc, Szentpéteri

Részletesebben

ÜZLETSZABÁLYZAT FOLYÓSZÁMLAHITEL

ÜZLETSZABÁLYZAT FOLYÓSZÁMLAHITEL ÜZLETSZABÁLYZAT a Lakossági bankszámlákról, betétekről és a Folyószámlahitelről FOLYÓSZÁMLAHITEL OTP Bank Nyrt. Közzététel dátuma: 2016. március 21. Hatályba lépés dátuma: 2016. március 21. Tartalomjegyzék

Részletesebben

1. számú eredeti példány A M A T Ő R L A B D A R Ú G Ó S P O R T O L Ó I S P O R T S Z E R Z Ő D É S

1. számú eredeti példány A M A T Ő R L A B D A R Ú G Ó S P O R T O L Ó I S P O R T S Z E R Z Ő D É S 1. számú eredeti példány A M A T Ő R L A B D A R Ú G Ó S P O R T O L Ó I S P O R T S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről a Főnix Futball Kft.(8000. Székesfehérvár, Lövölde u. 30.,; cgsz: 07-09-015248;

Részletesebben

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az biosmart Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.biosmart.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

1 A szerződő felek adatai HCSSZ_3

1 A szerződő felek adatai HCSSZ_3 DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. HÁLÓZATI CSATLAKOZÁSI SZERZŐDÉS KÖZCÉLÚ VILLAMOS HÁLÓZAT ÉS CSATLAKOZÓ BERENDEZÉS LÉTESÍTÉSÉRE Ügyfél azonosító: Felhasználási hely azonosító: Szerződés szám: Ügyfélkapcsolat

Részletesebben

A mobil szolgáltatások tartalma, főbb jellemzői

A mobil szolgáltatások tartalma, főbb jellemzői Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2/a. Melléklet A mobil szolgáltatások tartalma, főbb jellemzői Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 1.2. Szolgáltató központi ügyfélszolgálatának elérhetőségei

Részletesebben

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a PCOS Szívügy Alapítvány (nyilvántartási szám: 01-01-10248, székhely: 1137 Budapest, Katona József u. 31. II. emelet 3/a., adószám: 18127076-1-41, képviseli:

Részletesebben

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM VEZETÉKES ÉS RÁDIÓTELEFONOK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM VEZETÉKES ÉS RÁDIÓTELEFONOK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM VEZETÉKES ÉS RÁDIÓTELEFONOK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA Szeged, 2014. december 15. Vezetékes és rádiótelefonok használatának szabályzata 1 A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.burkolo-shop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.burkolo-shop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.burkolo-shop.hu Ön mint felhasználó a www.burkolo-shop.hu weboldal (a továbbiakban: Honlap) használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat: 1. A Honlapon folytatott

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK 1. A SZOLGÁLTATÓ ADATAI "Malomvölgy Centrum" Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített név: Malomvölgy Centrum Kft.

Részletesebben

Felhasználói Szerzıdés és Feltételek (F.Sz.F.)

Felhasználói Szerzıdés és Feltételek (F.Sz.F.) A szerzıdés tárgya: Felhasználói Szerzıdés és Feltételek (F.Sz.F.) Jelen szerzıdés tárgya az VIPGUEST Kft., (székhelye: 4200 Hajdúszoboszló Kenézy u. 21. fsz. 1, cégjegyzékszáma: 09-09-020337; adószáma:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.frizurakellek.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető online termék értékesítési szolgáltatás regisztrált

Részletesebben

Használati feltételek

Használati feltételek Page 1 of 10 https://www.amway.hu Nyomtatási dátum 2010-12-15, 21:43 Használati feltételek 1. Fogalmak 2. A Használati feltételek elfogadása 3. Reklamáció 4. Az Amway Online honlapjának látogatói 5. Az

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.astibababolt.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

Általános Szolgáltatási Feltételek. 4-COM Távközlési Szolgáltató Kft. 2051 Biatorbágy, Zugor István u. 29.

Általános Szolgáltatási Feltételek. 4-COM Távközlési Szolgáltató Kft. 2051 Biatorbágy, Zugor István u. 29. Általános Szolgáltatási Feltételek 4-COM Távközlési Szolgáltató Kft. 2051 Biatorbágy, Zugor István u. 29. készült: 2008. március 1.-én 1/32 Tartalomjegyzék 1. A Szolgáltató neve, címe:...4 2. A Szolgáltató

Részletesebben

ÖSZTÖNDÍJ SZERZŐDÉS. I. Előzmények

ÖSZTÖNDÍJ SZERZŐDÉS. I. Előzmények szerződés egyedi azonosítója: pályázati azonosító:. ÖSZTÖNDÍJ SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal székhely: 1088 Budapest, Múzeum u. 17., adóigazgatási azonosító

Részletesebben

Az ÁSZF letölthető az alábbi linkről: http://www.selectel.hu/doc/aszf A webáruház címe: http://www.selectel.hu, http://www.selectel.

Az ÁSZF letölthető az alábbi linkről: http://www.selectel.hu/doc/aszf A webáruház címe: http://www.selectel.hu, http://www.selectel. ÁSZF Általános szerződési feltételek Jelen dokumentum tartalmazza Szögi Balázs e.v. (Székhely: 6791 Szeged, Majális u. 7., adószám: 66341727-1-26), mint szolgáltató (továbbiakban : Szolgáltató) által üzemeltetett

Részletesebben

M.9. számú melléklet. EDF DÉMÁSZ Zrt. lakossági fogyasztók villamos energia vásárlási szerződésének egyedi és általános feltételei

M.9. számú melléklet. EDF DÉMÁSZ Zrt. lakossági fogyasztók villamos energia vásárlási szerződésének egyedi és általános feltételei Villamos Energia Kereskedelmi Üzletszabályzat M.9. számú melléklete M.9. számú melléklet Az lakossági fogyasztók villamos energia vásárlási szerződésének egyedi és általános feltételei Villamos Energia

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. Az Üzemeltető A www.yesshop.hu domainhez tartozó weboldalon elérhető internetes áruház (továbbiakban: Webáruház) üzemeltetője a YES Certified Merchandise Kereskedelmi

Részletesebben

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Felhasználási feltételek Webáruházunkban a vásárláshoz nem szükséges regisztrálni. Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Részletesebben

Mellékletek és Függelékek 2014. január 1. E.ON ENERGIAKERESKEDELMI KFT. FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI ÜZLETSZABÁLYZATA MELLÉKLETEK ÉS FÜGGELÉKEK

Mellékletek és Függelékek 2014. január 1. E.ON ENERGIAKERESKEDELMI KFT. FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI ÜZLETSZABÁLYZATA MELLÉKLETEK ÉS FÜGGELÉKEK E.ON Energiakereskedelmi Kft. Földgáz-Üzletszabályzat Mellékletek és Függelékek 2014. január 1. E.ON ENERGIAKERESKEDELMI KFT. FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI ÜZLETSZABÁLYZATA MELLÉKLETEK ÉS FÜGGELÉKEK 2014. január

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK P.O.I. PARTNER TERMINÁL ÜZEMELTETŐ KFT.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK P.O.I. PARTNER TERMINÁL ÜZEMELTETŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK P.O.I. PARTNER TERMINÁL ÜZEMELTETŐ KFT. FIZETÉSI PONT VÉDJEGGYEL ELLÁTOTT, POINT OF INTERACTION (POI) TERMINÁLOKON KERESZTÜL NYÚJTOTT IT SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓAN HATÁLYOS

Részletesebben

ÉLETFA TERMÉSZETBARÁT EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA

ÉLETFA TERMÉSZETBARÁT EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA ÉLETFA TERMÉSZETBARÁT EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA (módosításokkal egységes szerkezetben) Jelen Alapszabályt az egyesület alapító tagjai a 2010. november 6. napján megtartott közgyűlésen az 1989. évi II. tv.,

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓJA

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓJA Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓJA Villamos energia beszerzés a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. közbeszerzési

Részletesebben

n) Elfogadó : Jelenti jelen ÁSZF tekintetében azt a kereskedelmi, illetve egészségügyi szolgáltató szervezetet, amely a forgalomba hozott SZÉP

n) Elfogadó : Jelenti jelen ÁSZF tekintetében azt a kereskedelmi, illetve egészségügyi szolgáltató szervezetet, amely a forgalomba hozott SZÉP CM Terminál Eszközhasználati és Rendszerszolgáltatási Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételek Széchenyi Pihenő Kártya és Egészségpénztári Kártya esetén 1. Általános Szerződési Feltételek hatálya,

Részletesebben

Általános szerződési szabályok 7.sz.mell. Cenzúraszámú szerződés 1. számú függeléke A szerződő felek megállapodnak, hogy a fenti hiteliktatószámú hitelügyletre vonatkozó szerződésük az alábbiakban meghatározott

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS ...hoszting szolgáltatások igénybevételéről... mely létrejött egyrészt Név: ViaCom Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhely: 2360 Gyál, Erdősor u. 3. Fax: 06-1-348-5009 Adószám: 13810359-2-13

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen a CYEB Energiakereskedő Kft. (Kereskedő) Teljes Ellátásról szóló Földgáz Adásvételi Szerződésének (a továbbiakban Szerződés) elválaszthatatlan részét képezi. A Kereskedő

Részletesebben

AquaZ Natura Kft. Általános Szerződési Feltételek

AquaZ Natura Kft. Általános Szerződési Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Tartalom: 1. Felek megnevezése és az ÁSZF hatálya 2. A vásárlás menete, az adásvételi szerződés létrejötte 3. Kiszállítás, személyes átvétel 4. Jótállás 5. A vásárlástól

Részletesebben

Utazási szerződés Érvényes 2016. január 1. napjátol visszavonásig.

Utazási szerződés Érvényes 2016. január 1. napjátol visszavonásig. EUPOLISZ UTAZÁSSZERVEZŐ KFT. Székhely: 8200 Veszprém, Szeglethy u. 1. II/15. Tel: (+36) 88 871728, (+36) 88 871729 Cégjegyzékszám: 01-09-694366 Adószám: 12600229-2-19 Engedélyszám: U-000463 Vagyoni biztosíték:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.metabonwebshop.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben