Kezelési útmutató NW-S603 / S605 / S703F / S705F / S706F Sony Corporation (1)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kezelési útmutató NW-S603 / S605 / S703F / S705F / S706F. 2006 Sony Corporation 2-887-744-92 (1)"

Átírás

1 Kezelési útmutató NW-S603 / S605 / S703F / S705F / S706F 2006 Sony Corporation (1)

2 A kézikönyvekről A lejátszó mellett megtalálható a Quick Start Guide és ez a PDF-formátumú Kezelési útmutató. Ezenkívül, ha a melléket CD-lemezről telepíti a SonicStage szoftvert, akkor a SonicStage súgóját is használhatja. A Quick Start Guide a beállítás és az alapműveletek leírását tartalmazza, melyek segítségével zeneszámokat importálhat a számítógépre, átmásolhatja azokat a lejátszóra, és lejátszhatja azokat. Ez a Kezelési útmutató bemutatja az összes funkciót, így a lejátszó összes szolgáltatását igénybe veheti, és elháríthatja a problémákat. A SonicStage súgó a SonicStage szoftver használatával kapcsolatos tudnivalókat tartalmazza ( 3. oldal). A Kezelési útmutató használata A Kezelési útmutatóban található gombok használata A kézikönyv jobb felső sarkában található gombokra kattintva megjeleníthető a Tartalomjegyzék, a Menü bemutatása vagy a Tárgymutató. A tartalomjegyzékre ugrik A kívánt információt a kézikönyv témakörei alapján keresheti meg. A menü bemutatására ugrik A kívánt információt a lejátszó menüjében található parancsok alapján keresheti meg. A tárgymutatóra ugrik A kívánt információt a kézikönyvben található kulcsszavak alapján keresheti meg. Tippek A tartalomjegyzékben, a menü bemutatásánál és a tárgymutatóban is egyből a kívánt oldalra ugorhat, ha rákattint a megfelelő oldalszámra. Átugorhat a jelzett oldalra, ha az egyes oldalakon rákattint az oldalszám hivatkozására ( 3. oldal). Ha kulcsszó alapján szeretne megkeresni egy oldalt, akkor az Adobe Reader programban kattintson a Szerkesztés menüre, válassza a Keresés parancsot a navigációs panel megjelenítéséhez, írja be a kulcsszót a megfelelő mezőbe, majd kattintson a Keresés gombra. Az Adobe Reader képernyőjének alján található és gombok segítségével az előző vagy a következő oldalra ugorhat. Folytatás

3 Az oldalbeállítás módosítása Az Adobe Reader képernyőjének alján található gombok segítségével beállíthatja, hogyan jelenjenek meg az oldalak. Egyetlen oldal Az oldalak egyesével jelennek meg. Görgetéskor az előző vagy a következő oldal jelenik meg. Folyamatos Az oldalak folyamatosan egymás után jelennek meg. Görgetéskor a folyamatosan egymás után következő oldalak felfelé vagy lefelé mozdulnak el. Folyamatos Oldalpár Két oldal jelenik meg egymás mellett, és mindkét oldal után folyamatosan következnek a további oldalak. Görgetéskor a folyamatosan egymás után következő oldalpárok felfelé vagy lefelé mozdulnak el. Oldalpár Két oldal jelenik meg egymás mellett. Görgetéskor az előző vagy a következő oldalpár jelenik meg. A SonicStage súgó használata A SonicStage súgója tartalmazza a SonicStage használatával kapcsolatos tudnivalókat, így azt is, hogyan lehet zeneszámokat importálni a számítógépre, és átmásolni a zeneszámokat a lejátszóra. Kattintson a Help SonicStage Help lehetőségre a SonicStage futtatása közben. Megjelenik a súgó. Megjegyzés A SonicStage súgójában az ATRAC Audio Device kifejezés utal a lejátszóra.

4 Tartalomjegyzék Menü bemutatása... 6 Mellékelt tartozékok... 7 Alkatrészek és vezérlőelemek... 8 Zeneszámok lejátszása Zeneszámok lejátszása (All Songs)...12 Zeneszámlisták lejátszása (Playlist Select)...13 A SonicStage segítségével létrehozott listák lejátszása (Playlists) kedvenc zeneszám lejátszása (Favorite 100)...15 Zeneszámok lejátszása az utoljára átmásolt albumokról (Recent Transfers)...16 Zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben (Intelligent Shuffle) kedvenc zeneszám lejátszása véletlenszerű sorrendben (My Favorite Shuffle)...17 A kiválasztott előadó stílusához hasonló zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben (Artist Link Shuffle)...18 Azon évben kiadott zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben (Time Machine Shuffle)...19 Zeneszámok véletlenszerű lejátszása egy megadott ideig (Sports Shuffle)...20 Zeneszámok keresése (Search)...21 Zeneszámok keresése a zeneszám neve szerint (Song)...21 Zeneszámok keresése előadó szerint (Artist)...22 Zeneszámok keresése album szerint (Album)...23 Zeneszámok keresése stílus szerint (Genre)...24 Zeneszámok keresése a kiadás éve szerint (Release Year)...25 Albumok keresése lemezborító alapján (Jacket Search)...26 A lejátszás módjának módosítása (PLAY MODE)...27 Környezeti zajok kiszűrése (Noise Canceling) (kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében)...28 Beállítások A hangminőség beállítása A hangminőség kiválasztása...30 A hangminőség módosítása (Equalizer)...31 Egyéni hangszínbeállítások megadása...33 Élethű hangzás beállítása (VPT)...35 Tiszta sztereó hangzás (Clear Stereo)...36 A hangerő korrigálása (Dynamic Normalizer)...37 A zajszűrő funkció hatásának beállítása (Noise Cancel Control) (kizárólag az NW-S703F/S705F/ S706F esetében)...38 Zeneszámok sorrendjének módosítása (Sort)...39 A megjelenítési mód átállítása A megjelenítési mód átállítása...42 Megjelenítési típus kiválasztása (Display Screen)...43 A lemezborító megjelenítésének ki- és bekapcsolása (Jacket Mode)...44 A hangerő beállítása (Volume Mode)...45 Előre beállított hangerő rögzítése (Preset Volume)...45 Előre beállított hangerő rögzítése...46 Átváltás kézi hangerő-szabályozásra (Manual Volume)...47 A hangerő korlátozása (AVLS)...48 A csipogás kikapcsolása (Beep)...49 A pontos idő beállítása (Set Date-Time)...50 A pontos idő beállítási módjának kiválasztása...50 A pontos idő kézi beállítása...52 A dátumformátum beállítása (Date Disp Type)...53 Az időformátum beállítása (Time Disp Type)...54 A lejátszó adatainak megjelenítése (Information)...55 Gyári beállítások visszaállítása (Reset All Settings)...56 A memória formázása (Format)...57 Az USB-kapcsolat beállításának módosítása (USB Bus Powered)...59 Az energiatakarékos képernyő használata (Power Save Mode)...60 Folytatás

5 FM-rádióadás hallgatása (kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében) Az FM-rádióadás hallgatása Az FM-rádióvevő bekapcsolása Állomások automatikus behangolása (FM Auto Preset) Rádióállomások kiválasztása...63 A kívánt állomások tárolása Tárolt rádióállomások törlése...65 A vétel beállítása (Scan Sens)...66 Monó/sztereó vétel (Mono/Auto)...67 Felvétel Felvétel (Rec)...68 A felvételnél alkalmazott adattömörítés beállítása (Rec Mode)...70 A szinkronizált felvétel módosítása (Sync Rec)...71 Felvett zeneszámok lejátszása (Rec Data)...72 A lejátszási mód megváltoztatása a felvett zeneszámok esetében (PLAY MODE)...73 Felvett zeneszámok törlése Felvett zeneszámok törlése (Delete 1 Track)...74 Felvételi mappa törlése (Delete Folder)...76 Az összes felvett zeneszám törlése (Delete All Rec Data)...77 Hibaelhárítás Hibaelhárítás Üzenetek A SonicStage eltávolítása További információk Óvintézkedések Szerzői jogok Műszaki adatok Tárgymutató Speciális funkciók A lejátszó feltöltése Az akkumulátor élettartamának növelése Mit jelent a formátum és az adattömörítés? Zeneszámok lejátszása szünet nélkül A zeneszám adatainak importálása Nem hangfájlok tárolása A lejátszó firmware-ének frissítése Megjegyzés A vásárlás helyétől függően előfordulhat, hogy a lejátszó bizonyos modelljei nem érhetők el.

6 Menü bemutatása A HOME képernyő megjelenítéséhez tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot a lejátszón. A HOME képernyő kiindulási pontként szolgál a zeneszámok lejátszásához és kereséséhez, illetve a beállítások módosításához. HOME képernyő* 1 DISPLAY/HOME gomb * 1 A 10 ikonból 5 darab látszik a kijelzőn, a kijelölt ikon pedig a kijelző közepén látható. A kijelölt ikon az Ön által használt funkciótól függően változik. Ha egy másik ikont szeretne kiválasztani, akkor forgassa el a váltógombot, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. (Search) Song...21 Artist...22 Album...23 Genre...24 Release Year...25 (Jacket Search) (Noise Canceling)* (Rec Data)* (Rec)* (All Songs) (FM)* (Playlist Select) Playlists...13 Favorite Recent Transfers...16 (Intelligent Shuffle) My Favorite Shuffle...17 Artist Link Shuffle...18 Time Machine Shuffle...19 Sports Shuffle...20 (Settings) Sound Equalizer...31 VPT...35 Clear Stereo...36 Sort...39 Jacket Mode...44 Display Screen...43 Scan Sens* Mono/Auto* FM Auto Preset* Rec Mode* Sync Rec* Delete Rec Data* 2 Delete 1 Track...74 Delete Folder...76 Delete All Rec Data...77 Advanced Settings Date-Time Set Date-Time...50 Date Disp Type...53 Time Disp Type...54 Power Save Mode...60 Dynamic Normalizer...37 AVLS...48 Volume Mode...45 Beep...49 Noise Cancel Control* Information...55 Initialize Reset All Settings...56 Format...57 USB Bus Powered...59 * 2 A lejátszóval rögzített adatok esetén a (Rec Data) felirat jelenik meg a kijelzőn. * 3 A kijelzőn a (Rec) felirat jelenik meg, amikor egy kiegészítő tartozék van csatlakoztatva a lejátszóhoz. * 4 Kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében.

7 Mellékelt tartozékok Ellenőrizze a csomagban található tartozékokat. Fejhallgató (1) Hosszabbító zsinór a fejhallgatóhoz (1) Fülpárnák (S, L méretben) (1) USB-kábel (1) Csatlakozó (1) Akkor kell használni, amikor a lejátszót a külön megvásárolható bölcsőhöz csatlakoztatja (BCR-NWU3)* 1. CD-ROM* 2 (1) - SonicStage szoftver - Kezelési útmutató (PDF-fájl) Quick Start Guide (1) * 1 A vásárlás helyétől függően előfordulhat, hogy a lejátszó bizonyos kiegészítő tartozékai nem érhetők el. * 2 Ne próbálja meg lejátszani ezt a CD-ROM lemezt zenei CD-lejátszón. A fülpárnák helyes használata Ha a fülpárnák nem illeszkednek pontosan a füléhez, akkor előfordulhat, hogy nem hallja megfelelően a mély hangokat, vagy a zajszűrő funkció ( 28. oldal) (kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében) nem fog megfelelően működni. A jobb hangminőség érdekében úgy kell beállítani a fülpárnákat, hogy azok kényelmesen illeszkedjenek a füléhez. Szükség esetén óvatosan tolja kicsit beljebb a párnákat a fülébe. A vásárláskor az M (közepes) méretű fülpárnák vannak felszerelve. Ha ez a fülpárna nem megfelelő Önnek, akkor használja az S (kisméretű) vagy az L (nagyméretű) fülpárnát. A sorozatszámmal kapcsolatos tudnivalók A lejátszó sorozatszámára a vásárlás regisztrálásához van szükség. A szám a lejátszó hátoldalán található. A sorozatszámot a lejátszón is megtekintheti. Részletek az 55. oldalon.

8 Alkatrészek és vezérlőelemek WM-PORT A mellékelt USB-kábel segítségével itt lehet csatlakoztatni WM-PORT tartozékokat ha felvételt szeretne készíteni a lejátszóval, illetve az egyéb külső eszközöket. Kijelző Lásd 11. oldal. * gomb Elkezdi lejátszani a zeneszámot. A lejátszás megkezdésekor megjelenik a ikon a kijelzőn, ha pedig újra megnyomja a gombot, akkor a ikon jelenik meg, és a lejátszás leáll. Amikor egy menü látható a kijelzőn, akkor ezzel a gombbal lehet kiválasztani a kijelölt menüelemet. Tipp A látszón nem található tápkapcsoló gomb. Néhány másodperccel azután, hogy a gomb megnyomásával befejezi a zeneszámok lejátszását vagy az FM-rádióadás hallgatását (kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében), a kijelző automatikusan kikapcsol, és a lejátszó Alvás üzemmódra vált. A lejátszó így nagyon kevés energiát fogyaszt. DISPLAY/HOME gomb Ezzel a gombbal lehet megváltoztatni a kijelzőt lejátszás közben, illetve amikor a lejátszás szünetel ( 41. oldal). Ha az Intelligent Shuffle (Intelligens keverés) vagy az FM-rádióvevő használata közben (kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében) megnyomja ezt a gombot, akkor egy rövid időre megjelenik a pontos idő. Nyomja le, és tartsa lenyomva ezt a gombot a HOME képernyő megjelenítéséhez. Ha a kijelzőn a menü látható, és újra megnyomja ezt a gombot, akkor az előző képernyő jelenik meg, ha pedig lenyomva tartja a gombot, akkor a HOME képernyő jelenik meg. Váltógomb A váltógomb forgatásával kiválaszthat egy menüelemet, a zeneszám elejére ugorhat, illetve gyorsan előre- vagy visszatekercselhet ( 9. oldal). A váltógomb elcsúsztatásával a FOLDER és a normál vezérlési mód között is válthat. Normál mód FOLDER FOLDER mód VOL +*/ gomb A hangerő beállítására szolgál. FOLDER * A gombok felszínén kitapintható jelzések vannak. Ezek segítik a gombok kezelését. Folytatás

9 A lejátszó kezelése a váltógomb segítségével Normál mód Cél Lejátszási módban Ugrás a következő szám elejére. Ugrás az aktuális szám elejére. Gyors előretekercselés az aktuális zeneszámban. Gyors visszatekercselés az aktuális zeneszámban. Amikor a lejátszás szünetel Ugrás a következő zeneszám elejére, majd tovább ugrás a következő zeneszám (ok)ra. Ugrás az aktuális zeneszám elejére, majd tovább ugrás az előző zeneszám (ok)ra. Tennivaló Röviden forgassa el a váltógombot az ikon irányába. Röviden forgassa el a váltógombot az ikon irányába. Forgassa el a váltógombot az ikon irányába, majd engedje el a kívánt pontnál. Forgassa el a váltógombot az ikon irányába, majd engedje el a kívánt pontnál. Forgassa el a váltógombot az ikon irányába, és tartsa úgy. Forgassa el a váltógombot az ikon irányába, és tartsa úgy. FOLDER mód Cél Lejátszási módban/amikor a lejátszás szünetel Ugrás a következő rendezési kategóriában található első zeneszámra ( 39. oldal). Ugrás az aktuális rendezési kategóriában található első zeneszámra ( 39. oldal). Tennivaló Röviden forgassa el a váltógombot az ikon irányába. Röviden forgassa el a váltógombot az ikon irányába. Kiválasztja az első zeneszámot a következő Forgassa el a váltógombot az ikon rendezési kategóriában, ha pedig hosszabb irányába, és tartsa úgy. ideig lenyomva tartja, akkor tovább ugrik a következő rendezési kategóriára ( 39. oldal). Kiválasztja az első zeneszámot az aktuális rendezési kategóriában, ha pedig hosszabb ideig lenyomva tartja, akkor tovább ugrik az előző rendezési kategóriára ( 39. oldal). Forgassa el a váltógombot az ikon irányába, és tartsa úgy. Folytatás

10 10 Fejhallgató HOLD kapcsoló A HOLD kapcsoló segítségével elkerülhető a lejátszó nem kívánatos kezelése. Ha a HOLD kapcsoló a HOLD pozícióban van, akkor az összes kezelőgomb le van tiltva. Ha a HOLD funkció aktiválása után megnyomja az egyik gombot vagy elcsavarja a váltógombot, akkor a HOLD felirat jelenik meg a kijelzőn. A HOLD funkció kikapcsolásához tolja át a HOLD kapcsolót az ellenkező állásba. Hordszíj rögzítőhelye Itt lehet rögzíteni a hordszíjat. (A hordszíjat külön kell megvásárolni). RESET gomb A lejátszót alaphelyzetbe lehet állítani, ha például egy tűvel megnyomja a RESET gombot. Részleteket lásd a 86. oldalon. PLAY MODE/SOUND gomb Átkapcsolja a lejátszási módot ( 27. oldal). Tartsa lenyomva ezt a gombot a hangminőség beállításának módosításához. Fejhallgató csatlakozója A fejhallgató csatlakoztatására szolgál. Csatlakoztassa a fejhallgató dugóját úgy, hogy az a helyére pattanjon. Ha a fejhallgató nincs megfelelően csatlakoztatva, akkor nem fog megfelelően szólni. Az NW-S703F/S705F/S706F típusok felhasználóinak A fejhallgató csatlakozóját a dugó alakjának és a jelzésnek ( ) megfelelően kell bedugni. A fejhallgató hosszabbító zsinórjának használatakor Fejhallgató hosszabbító zsinórja Fejhallgató A zajszűrő funkció ismertetése (kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében) A zajszűrő funkció akkor használható, ha a mellékelt fejhallgatót használja. A zajszűrő funkció nem működik a zajszűrő funkcióval nem rendelkező modellek (NW-S603/S605) esetében, még akkor sem, ha a mellékelt fejhallgatót használja. Folytatás

11 11 Kijelző Borítómegjelenítés bekapcsolva (Alapértelmezett beállítás) Borítómegjelenítés kikapcsolva Borító megjelenítése Megjeleníti a lemezborítót, ha regisztrálja a borítót, és átmásolja a zeneszámokat a SonicStage segítségével. A lejátszó úgy is beállítható, hogy ne jelenítse meg a borítót ( 44. oldal). Ikonok Normál módban a ikon jelenik meg az első sorban, a második sorban pedig a vagy a ikon, a zeneszámok rendezésétől függően ( 39. oldal). FOLDER módban a zeneszámok sorrendjénél ( 40. oldal) beállított rendezési kategória ikonja jelenik meg az első sorban, a második sorban pedig a vagy a ikon. Ha egy lejátszási lista lejátszása közben a FOLDER vezérlési módra vált ( 13. oldal), akkor megjelenik a kijelölt lejátszási lista ( : SonicStage által létrehozott lejátszási lista, 100 : kedvenc 100 zeneszám, és : az utoljára átmásolt album) az első sorban. Szöveges és grafikus adatok kijelzője Megjeleníti az album címét, az előadó nevét, a zeneszám címét, a pontos időt és dátumot, illetve üzeneteket és a menüt. A megjelenítési mód megváltoztatásához nyomja meg a DISPLAY/HOME gombot ( 42. oldal). Ha hosszabb ideig nem fogja kezelni a lejátszót, akkor kapcsolja be az energiatakarékos üzemmódot ( 60. oldal). Lejátszás állapotának megjelenítése Megjeleníti a lejátszás aktuális állapotát (: lejátszás, : áll, (): gyors visszatekercselés (gyors előretekercselés), (): ugrás az aktuális (vagy a következő) zeneszám elejére). Eltelt idő kijelzése Az eltelt időt jeleníti meg. Lejátszási mód megjelenítése (PLAY MODE) Megjeleníti az aktuális lejátszási mód ikonját ( 27. oldal). A Normál lejátszási módban nem jelenik meg ikon. Hangminőség-beállítás kijelzése Megjeleníti az aktuális hangminőség ikonját ( 30. oldal). Ha a hangminőség nincs beállítva, akkor nem jelenik meg ikon. Zajszűrés jelzése (kizárólag az NW- S703F/S705F/S706F esetében) Amikor a zajszűrés be van kapcsolva, a ikon látható ( 28. oldal). Az akkumulátor töltési szintje Megjeleníti az akkumulátor töltési szintjét. Tipp Az FM-rádióvevő kijelzőjének leírása (kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében) az Az FM-rádióadás hallgatása című fejezetben olvasható ( 61. oldal).

12 12 Zeneszámok lejátszása Zeneszámok lejátszása (All Songs) A lejátszóra áthelyezett zeneszámok lejátszása. gomb Váltógomb DISPLAY/HOME gomb Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki az (All Songs) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A lejátszás az utoljára meghallgatott zeneszámtól kezdődik el. Ha korábban nem hallgatott zeneszámot, akkor a lejátszás elölről kezdődik. A lejátszás az utolsó zeneszámig folytatódik, majd leáll. Ugrás a zeneszám elejére Ha lejátszás közben, vagy amikor a lejátszás szünetel, röviden elforgatja a váltógombot az () irányba, akkor a lejátszó az aktuális (vagy a következő) zeneszám elejére ugrik. Ha a váltógombot úgy forgatja el az () irányba, hogy közben elcsúsztatja, akkor a lejátszót az aktuális (vagy a következő) rendezési kategória első zeneszámára ugrik ( 39. oldal). Tippek A PLAY MODE/SOUND gomb megnyomásával véletlenszerű, ismétlődő és egyéb lejátszási módokat is beállíthat ( 27. oldal). A zeneszámok a Sort (Rendezés) menüben beállított sorrendben jelennek meg ( 39. oldal). Az alapbeállítások értelmében a zeneszámok albumok szerint rendezve jelennek meg.

13 13 Zeneszámok lejátszása Zeneszámlisták lejátszása (Playlist Select) Lejátszhatja a SonicStage segítségével létrehozott lejátszási listákat ( Playlists created in SonicStage ), az utoljára átmásolt albumokat ( Albums recently transferred ), illetve a 100 kedvenc zeneszámát is ( Your 100 favorite songs ). gomb Váltógomb DISPLAY/HOME gomb Megjegyzés Ha a (Playlist Select) lehetőséget választja, akkor a (Search) és a (Jacket Search) ikonok nem jelennek meg a HOME képernyőn. A SonicStage segítségével létrehozott listák lejátszása (Playlists) A készüléken lejátszhatók a SonicStage segítségével létrehozott lejátszási listák (Playlists) is. Ha megváltoztat egy nevet a SonicStage programban, akkor a módosított név jelenik meg a lejátszón. További tudnivalók a SonicStage súgójában olvashatók. Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki a (Playlist Select) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a Playlist menü. A váltógomb forgatásával válassza ki a Playlists lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A lejátszás az utoljára meghallgatott zeneszámtól kezdődik el. Ha korábban nem hallgatott zenét, akkor a lejátszás a SonicStage segítségével létrehozott lista elején kezdődik. A lejátszás az utolsó zeneszámig folytatódik, majd leáll. Folytatás

14 14 Zeneszámok lejátszása...zeneszámlisták lejátszása Ugrás a zeneszám elejére Ha lejátszás közben, vagy amikor a lejátszás szünetel, röviden elforgatja a váltógombot az () irányba, akkor a lejátszó az aktuális (vagy a következő) zeneszám elejére ugrik. Ha lejátszás közben, vagy amikor a lejátszás szünetel, elcsúsztatja és röviden elforgatja a váltógombot az () irányba, akkor a lejátszó az aktuális (vagy a következő) lejátszási lista elejére ugrik. Tipp A PLAY MODE/SOUND gomb megnyomásával véletlenszerű, ismétlődő és egyéb lejátszási módokat is beállíthat ( 27. oldal). Folytatás

15 15 Zeneszámok lejátszása...zeneszámlisták lejátszása 100 kedvenc zeneszám lejátszása (Favorite 100) A készüléken lejátszhatók a SonicStage segítségével létrehozott lejátszási listák is. A SonicStage programhoz történő kapcsolódás során frissítésre kerül a 100 leggyakrabban hallgatott zeneszám listája. A zeneszámok sorrendjét az határozza meg, hogy hányszor és milyen gyakran hallgatta azokat. Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki a (Playlist Select) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a Lejátszási lista menü. A váltógomb forgatásával válassza ki a Favorite 100 lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A lejátszás az utoljára meghallgatott zeneszámtól kezdődik el. Ha korábban nem hallgatott zeneszámot, akkor a lejátszás elölről kezdődik. A lejátszás az utolsó zeneszámig folytatódik, majd leáll. Tipp A 100 leggyakrabban lejátszott zeneszám minden alkalommal frissítésre kerül, amikor a SonicStage programhoz csatlakoztatja a lejátszót. Folytatás

16 16 Zeneszámok lejátszása...zeneszámlisták lejátszása Zeneszámok lejátszása az utoljára átmásolt albumokról (Recent Transfers) Az utoljára átmásolt albumok lejátszására is van lehetőség. Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki a (Playlist Select) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a Playlist menü. A váltógomb forgatásával válassza ki a Recent Transfers lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A lejátszás az utoljára meghallgatott zeneszámtól kezdődik el. Ha korábban nem hallgatott zeneszámot, akkor a lejátszás elölről kezdődik. A lejátszás az utolsó zeneszámig folytatódik, majd leáll. Ugrás a zeneszám elejére Ha lejátszás közben, vagy amikor a lejátszás szünetel, röviden elforgatja a váltógombot az () irányba, akkor a lejátszó az aktuális (vagy a következő) zeneszám elejére ugrik. Ha a váltógombot úgy forgatja el az () irányba, hogy közben elcsúsztatja, akkor a lejátszót az aktuális (vagy a következő) rendezési kategória első zeneszámára ugrik ( 39. oldal).

17 17 Zeneszámok lejátszása Zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben (Intelligent Shuffle) A lejátszó 4 különböző véletlenszerű és ismétlődő lejátszási módot (más néven kevert lejátszási módot ) kínál (Intelligent Shuffle). gomb Váltógomb DISPLAY/HOME gomb Megjegyzések Az intelligens keverés során a lejátszási mód automatikusan átkapcsol a kevert lejátszási módba. Ha az Intelligent Shuffle (Intelligens keverés) közben megnyomja a DISPLAY/HOME gombot, akkor egy rövid időre megjelenik a pontos idő. 100 kedvenc zeneszám lejátszása véletlenszerű sorrendben (My Favorite Shuffle) A lejátszó kiválasztja a 100 leggyakrabban hallgatott zeneszámot, majd véletlenszerűen és ismétlődően lejátssza azokat. Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki az (Intelligent Shuffle) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik az Intelligens keverési mód menü. A váltógomb forgatásával válassza ki a My Favorite Shuffle lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A lejátszó a 100 leggyakrabban hallgatott zeneszámot játssza le keverve és ismétlődően. Tippek Ha elcsúsztatja és elforgatja a váltógombot, akkor a lejátszó újra megkeveri a 100 leggyakrabban hallgatott zeneszámot, majd újrakezdi a lejátszást az első zeneszámtól. A 100 leggyakrabban lejátszott zeneszám minden alkalommal frissítésre kerül, amikor a SonicStage programhoz csatlakoztatja a lejátszót. Ha a lejátszón 100-nál kevesebb zeneszám található, akkor az összes zeneszám lejátszásra kerül, véletlenszerű sorrendben. Folytatás

18 18 Zeneszámok lejátszása...zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben A kiválasztott előadó stílusához hasonló zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben (Artist Link Shuffle) A lejátszó véletlenszerűen kiválaszt egy előadót, megkeresi az ahhoz hasonló stílusú zeneszámokat (Artist Link Shuffle), majd véletlenszerű sorrendben, ismétlődően lejátssza azokat. Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki az (Intelligent Shuffle) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik az Intelligens keverési mód menü. A váltógomb forgatásával válassza ki az Artist Link Shuffle lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Véletlenszerűen kiválasztásra kerül egy előadó, a lejátszó megkeveri a hasonló stílusú zeneszámokat, majd ismétlődően lejátssza azokat. Tipp Ha elcsúsztatja és elforgatja a váltógombot, akkor a lejátszó véletlenszerűen kiválaszt egy előadót, újrakeveri a hasonló stílusú zeneszámokat, majd az elsőtől kezdve elkezdi lejátszani azokat. Folytatás

19 19 Zeneszámok lejátszása...zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben Azon évben kiadott zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben (Time Machine Shuffle) A lejátszó véletlenszerűen kiválaszt egy kiadási évet, majd véletlenszerű sorrendben és ismétlődően lejátssza az adott évben kiadott zeneszámokat. Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki az (Intelligent Shuffle) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik az Intelligens keverési mód menü. A váltógomb forgatásával válassza ki a Time Machine Shuffle lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Véletlenszerűen kiválasztásra kerül egy kiadási év, a lejátszó megkeveri az adott évhez tartozó zeneszámokat, majd ismétlődően lejátssza azokat. Tipp Ha elcsúsztatja és elforgatja a váltógombot, akkor a lejátszó véletlenszerűen kiválaszt egy kiadási évet, újrakeveri az adott évben kiadott zeneszámokat, majd az elsőtől kezdve elkezdi lejátszani azokat. Folytatás

20 20 Zeneszámok lejátszása...zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben Zeneszámok véletlenszerű lejátszása egy megadott ideig (Sports Shuffle) A lejátszó véletlenszerűen kiválaszt zeneszámokat a tárolt zeneszámok közül, majd véletlenszerűen és ismétlődően lejátssza azokat (1 és 99 perc közötti ideig). Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki az (Intelligent Shuffle) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik az Intelligens keverési mód menü. A váltógomb forgatásával válassza ki a Sports Shuffle lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a lejátszási idő megadására szolgáló képernyő. A váltógomb forgatásával állítsa be a lejátszási időt, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a beállított lejátszási idő, majd a lejátszó elkezdi lejátszani a zeneszámokat véletlenszerű sorrendben. A zeneszámok lejátszása közben az eltelt idő is megjelenik. Tipp Ha elcsúsztatja és elforgatja a váltógombot, akkor a lejátszó újra kiválasztja és újra megkeveri a zeneszámokat, majd elkezdi lejátszani azokat az elsőtől kezdve.

21 21 Zeneszámok lejátszása Zeneszámok keresése (Search) A zeneszámokat többek között a zeneszám neve, az előadó neve és az album neve szerint lehet megkeresni. gomb Váltógomb DISPLAY/HOME gomb Zeneszámok keresése a zeneszám neve szerint (Song) Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki a (Search) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A váltógomb forgatásával válassza ki a Song> lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a zeneszámok listája. A váltógomb forgatásával válasszon ki egy zeneszámot, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Elkezdődik a kiválasztott zeneszám lejátszása. A lejátszás az utolsó zeneszámig folytatódik, majd leáll. Tipp A lejátszás módja ( 27. oldal) nem változik meg a (Search) kereséskor. Folytatás

22 22 Zeneszámok lejátszása...zeneszámok keresése Zeneszámok keresése előadó szerint (Artist) Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki a (Search) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A váltógomb forgatásával válassza ki az Artist> lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik az előadók listája. A váltógomb forgatásával válassza ki a kívánt előadót, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a kijelölt előadó albumainak listája. A váltógomb forgatásával válassza ki a kívánt albumot, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a kiválasztott előadó albumán található zeneszámok listája. A váltógomb forgatásával válasszon ki egy zeneszámot, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Elkezdődik a kiválasztott zeneszám lejátszása. A lejátszás az utolsó zeneszámig folytatódik, majd leáll. Tipp A lejátszás módja ( 27. oldal) nem változik meg a (Search) kereséskor. Folytatás

23 23 Zeneszámok lejátszása...zeneszámok keresése Zeneszámok keresése album szerint (Album) Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki a (Search) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A váltógomb forgatásával válassza ki az Album> lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik az albumok listája. A váltógomb forgatásával válassza ki a kívánt albumot, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a kijelölt albumon található zeneszámok listája. A váltógomb forgatásával válasszon ki egy zeneszámot, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Elkezdődik a kiválasztott zeneszám lejátszása. A lejátszás az utolsó zeneszámig folytatódik, majd leáll. Tipp A lejátszás módja ( 27. oldal) nem változik meg a (Search) kereséskor. Folytatás

DNX7210BT DNX5210BT DNX5510BT DNX4210BT

DNX7210BT DNX5210BT DNX5510BT DNX4210BT DNX7210BT DNX5210BT DNX5510BT DNX4210BT GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS Mit szeretne tenni? Köszönjük, hogy KENWOOD GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZERT vásárolt! Ez az útmutató a rendszer számos hasznos

Részletesebben

IC Recorder ICD-PX820

IC Recorder ICD-PX820 4-166-310-61(1) IC Recorder Használati utasítás Üzembe helyezés Alapvető műveletek Egyéb rögzítési műveletek Egyéb lejátszási műveletek Üzenetek szerkesztése A menü funkció A számítógép használata Kiegészítő

Részletesebben

Jellemzők. 3.0-400*240 felbontású, 260e színű TFT kijelző

Jellemzők. 3.0-400*240 felbontású, 260e színű TFT kijelző Bevezetés Mindenek előtt köszönjük, hogy cégünk termékét választotta! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és egyszerűen tudja használni.

Részletesebben

Hálózati audiorendszer. M-crew Server ver. 1.0

Hálózati audiorendszer. M-crew Server ver. 1.0 2-318-581-11(2) Hálózati audiorendszer Kezelési útmutató Vásárlói feljegyzés A készülék típusjelzése és sorozatszáma a készülék alján található. Jegyezze fel a készülék sorozatszámát az alábbi rovatba.

Részletesebben

Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Gebruikershandleiding Guía del usuario Käyttöohje Notice d utilisation Manuale di istruzioni

Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Gebruikershandleiding Guía del usuario Käyttöohje Notice d utilisation Manuale di istruzioni Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Gebruikershandleiding Guía del usuario Käyttöohje Notice d utilisation Manuale di istruzioni Kezelési útmutató Instrukcja obsługi Manual do proprietário

Részletesebben

DVD-felvevő RDR-HX650. Kezelési útmutató

DVD-felvevő RDR-HX650. Kezelési útmutató 3-100-905-F1(1) DVD-felvevő Kezelési útmutató A Sony készülékekre és szolgáltatásokra vonatkozó hasznos tudnivalókat, ötleteket és egyéb információkat az alábbi honlapon találhat: www.sony-europe.com/myproduct

Részletesebben

KDC-W4737U KDC-W4737UY KDC-W4537U KDC-W4537UY

KDC-W4737U KDC-W4737UY KDC-W4537U KDC-W4537UY CD-LEMEZJÁTSZÓ ÉS RÁDIÓ KDC-W4737U KDC-W4737UY KDC-W4537U KDC-W4537UY KEZELÉSI UTASÍTÁS Hungarian/00 (KEE) Tartalomjegyzék Biztonsági előírások 3 Megjegyzések 4 Általános funkciók 7 Áramellátás Forrás

Részletesebben

HG10. Polski. Magyar. Česky. Slovensky. Kamera wideo HD Instrukcja obsługi. HD kamera Használati útmutató. Videokamera HD Návod k používání

HG10. Polski. Magyar. Česky. Slovensky. Kamera wideo HD Instrukcja obsługi. HD kamera Használati útmutató. Videokamera HD Návod k používání HG10 Kamera wideo HD Instrukcja obsługi HD kamera Használati útmutató Videokamera HD Návod k používání Polski Magyar Česky Slovensky Videokamera HD Návod na používanie Prosimy zapoznać się również z instrukcją

Részletesebben

DVD kamera Használati útmutató. Magyar. Kérjük, olvassa el a Digital Video szoftver használati útmutatóját is (PDF fájl).

DVD kamera Használati útmutató. Magyar. Kérjük, olvassa el a Digital Video szoftver használati útmutatóját is (PDF fájl). DVD kamera Használati útmutató Magyar Kérjük, olvassa el a Digital Video szoftver használati útmutatóját is (PDF fájl). PAL CEL-SH7XA2M0 Bevezetés Fontos tudnivalók a használatról FIGYELEM! AZ ÁRAMÜTÉS

Részletesebben

DVD-felvevő RDR-HX520/HX720/HX722/HX920. Kezelési útmutató

DVD-felvevő RDR-HX520/HX720/HX722/HX920. Kezelési útmutató E1 DVD-felvevő Kezelési útmutató A Sony termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos hasznos tanácsok, tippek és további információkért látogasson el a www.sony-europe.com/myproduct weboldalra. RDR-HX520/HX720/HX722/HX920

Részletesebben

Mele HMC-35HD használati utasítás készítette: www.multimediaplayers.eu TARTALOM

Mele HMC-35HD használati utasítás készítette: www.multimediaplayers.eu TARTALOM 1 Mele HMC-35HD használati utasítás készítette: www.multimediaplayers.eu TARTALOM 1. Bevezetés 2. A doboz tartalma 3. Figyelmeztetések 3.1 Üzemeltetés 3.2 Energia ellátás 3.3 Rádió interferencia/kompatibilitás

Részletesebben

MA X350 MP5 digitális médialejátszó Felhasználói kézikönyv

MA X350 MP5 digitális médialejátszó Felhasználói kézikönyv MA X350 MP5 digitális médialejátszó Felhasználói kézikönyv 2 Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális médialejátszót. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el a kézikönyvet mielőtt a lejátszót elkezdené

Részletesebben

KDL 48W705C/40W705C/32W705C

KDL 48W705C/40W705C/32W705C KDL 48W705C/40W705C/32W705C Alapvető műveletek Tv nézés Mozgóképek/zeneszámok/fényképek lejátszása Internetszolgáltatások és alkalmazások használata Tévénézés a közelben vagy távol tartózkodó barátokkal

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DIGITÁLIS MP4 LEJÁTSZÓ Modell: OMP4-238

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DIGITÁLIS MP4 LEJÁTSZÓ Modell: OMP4-238 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DIGITÁLIS MP4 LEJÁTSZÓ Modell: OMP4-238 Kérjük használat előtt, figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót és őrizze meg későbbi referencia céljából Importálja/Forgalmazza:Orion

Részletesebben

xtab-50 GPS Használati utasítás

xtab-50 GPS Használati utasítás xtab-50 GPS Használati utasítás 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Megjelenés... 1 2. Használatba vétel... 2 2.1 Az akkumulátor töltése... 2 2.2 A készülék rögzítése a tartókarral... 2 2.3 A memóriakártya használata...

Részletesebben

DCR-HC36E/HC44E/HC46E/ HC94E/HC96E

DCR-HC36E/HC44E/HC46E/ HC94E/HC96E 2-659-814-92(1) Digital Video Camera Recorder A kamera használati útmutatója Návod na používanie SK DCR-HC36E/HC44E/HC46E/ HC94E/HC96E 2006 Sony Corporation Először ezt olvassa el Mielőtt használatba venné

Részletesebben

DCR-PC1000E. Kezelési útmutató. Digitális videokamera. Felvétel/ lejátszás. Mielőtt hozzákezdene. A menü használata. Másolás/Szerkesztés

DCR-PC1000E. Kezelési útmutató. Digitális videokamera. Felvétel/ lejátszás. Mielőtt hozzákezdene. A menü használata. Másolás/Szerkesztés 2-591-679-11 (1) Digitális videokamera Mielőtt hozzákezdene 7 Kezelési útmutató H Felvétel/ lejátszás 20 A menü használata 36 DCR-PC1000E Másolás/Szerkesztés Számítógép használata 63 73 Hibaelhárítás 86

Részletesebben

MP5 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

MP5 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MP5 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1 Előszó Köszönjük, hogy az érintőképernyős MP5 lejátszót választotta! A könnyebb kezelhetőség érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutatót. A termék

Részletesebben

Felhasználói Útmutató

Felhasználói Útmutató Digitális fényképezőgép Hg Felhasználói Útmutató Köszönjük, hogy ezt a CASIO terméket vásárolta. Mielőtt használni kezdi, kérjük, olvassa el a jelen felhasználói útmutatóban található figyelmeztetéseket.

Részletesebben

A távvezérlő áttekintése...(3) A tv-készülék gombjainak és kijelzéseinek áttekintése...(10)

A távvezérlő áttekintése...(3) A tv-készülék gombjainak és kijelzéseinek áttekintése...(10) Tartalomjegyzék A távvezérlő és a tv-készülék gombjai/kijelzései A távvezérlő áttekintése...(3) A tv-készülék gombjainak és kijelzéseinek áttekintése...(10) Tv-nézés Tv-nézés...(15) A digitális elektronikus

Részletesebben

XEMIO-858 ÉRINTŐKÉPERNYŐS MP4 LEJÁTSZÓ Használati útmutató

XEMIO-858 ÉRINTŐKÉPERNYŐS MP4 LEJÁTSZÓ Használati útmutató XEMIO-858 ÉRINTŐKÉPERNYŐS MP4 LEJÁTSZÓ Használati útmutató 1. A lejátszó kezelőszervei és kezelőfelületei Item Description Item Description 1 ON / OFF gomb (bekapcsolás) 6 Fülhallgató dugaljzat (3,5 mm

Részletesebben

A kamera használati útmutatója Návod na používanie

A kamera használati útmutatója Návod na používanie 3-285-370-81(1) Digital Video Camera Recorder A kamera használati útmutatója Návod na používanie HU SK DCR-DVD510E/DVD910E E termékkel kapcsolatos további információk és válaszok a gyakran feltett kérdésekre

Részletesebben

Kezelési kézikönyv. DVD Navigációs rendszer. Feel the difference

Kezelési kézikönyv. DVD Navigációs rendszer. Feel the difference Kezelési kézikönyv DVD Navigációs rendszer Feel the difference A jelen kiadványban szereplő információk a nyomdábaadás időpontjában érvényes adatokat tükrözik. A fejlesztés érdekében fenntartjuk a jogot

Részletesebben

1 PDR 3 Számítógéphez csatlakoztatható digitális diktafon. Használati útmutató

1 PDR 3 Számítógéphez csatlakoztatható digitális diktafon. Használati útmutató 1 PDR 3 Számítógéphez csatlakoztatható digitális diktafon Használati útmutató Kérjük ellenőrizze a csomag teljes tartalmát, a diktafon, fülhallgató, külső mikrofon, csuklópánt, különböző kábelek, telefon

Részletesebben

DVD Player/ Video Cassette Recorder

DVD Player/ Video Cassette Recorder 3-084-917-31 (1) HU DVD Player/ Video Cassette Recorder Használati útmutató PAL SLV-D910N/R 2003 Sony Corporation VIGYÁZAT A tűz és áramütés megelőzése végett ne tegye ki a készüléket eső vagy nedvesség

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-T800 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 06/2014. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 7 Az értékesítési doboz tartalma 8 A készülék elrendezése 10 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

E-MANUAL. Köszönjük, hogy Samsung terméket vásárolt. Szélesebb körű szolgáltatásaink igénybevételéhez kérjük, regisztrálja termékét a

E-MANUAL. Köszönjük, hogy Samsung terméket vásárolt. Szélesebb körű szolgáltatásaink igénybevételéhez kérjük, regisztrálja termékét a E-MANUAL Köszönjük, hogy Samsung terméket vásárolt. Szélesebb körű szolgáltatásaink igénybevételéhez kérjük, regisztrálja termékét a www.samsung.com/register Modell Sorozatszám Tartalom Gyors útmutató

Részletesebben

EMTEC. Home Multimedia Center Movie Cube. D120H/D850H Használati útmutató

EMTEC. Home Multimedia Center Movie Cube. D120H/D850H Használati útmutató EMTEC Home Multimedia Center Movie Cube D120H/D850H Használati útmutató (Version 1.0) 1 Tartalomjegyzék 1. Felhasználói információk...3 1.1 Figyelmeztetések...3 2. Termék bevezetés...5 2.1 Termék áttekintés...5

Részletesebben

Kibővített használati útmutató

Kibővített használati útmutató X2 Kibővített használati útmutató Tartalomjegyzék Első lépések...5 Használati útmutató a telefonban...5 További segítség...5 Összeszerelés...5 A telefon bekapcsolása és kikapcsolása...6 A képernyő igazítása...7

Részletesebben

Kezelési útmutató a dyras DVTU-265 típusú USB DVB-T vevőhöz

Kezelési útmutató a dyras DVTU-265 típusú USB DVB-T vevőhöz Kezelési útmutató a dyras DVTU-265 típusú USB DVB-T vevőhöz Kezelési útmutató a dyras DVTU-265 típusú USB DVB-T vevőhöz Megjegyzés Kérjük, használatba vétel előtt gondosan tanulmányozza át, és kövesse

Részletesebben