Kezelési útmutató NW-S603 / S605 / S703F / S705F / S706F Sony Corporation (1)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kezelési útmutató NW-S603 / S605 / S703F / S705F / S706F. 2006 Sony Corporation 2-887-744-92 (1)"

Átírás

1 Kezelési útmutató NW-S603 / S605 / S703F / S705F / S706F 2006 Sony Corporation (1)

2 A kézikönyvekről A lejátszó mellett megtalálható a Quick Start Guide és ez a PDF-formátumú Kezelési útmutató. Ezenkívül, ha a melléket CD-lemezről telepíti a SonicStage szoftvert, akkor a SonicStage súgóját is használhatja. A Quick Start Guide a beállítás és az alapműveletek leírását tartalmazza, melyek segítségével zeneszámokat importálhat a számítógépre, átmásolhatja azokat a lejátszóra, és lejátszhatja azokat. Ez a Kezelési útmutató bemutatja az összes funkciót, így a lejátszó összes szolgáltatását igénybe veheti, és elháríthatja a problémákat. A SonicStage súgó a SonicStage szoftver használatával kapcsolatos tudnivalókat tartalmazza ( 3. oldal). A Kezelési útmutató használata A Kezelési útmutatóban található gombok használata A kézikönyv jobb felső sarkában található gombokra kattintva megjeleníthető a Tartalomjegyzék, a Menü bemutatása vagy a Tárgymutató. A tartalomjegyzékre ugrik A kívánt információt a kézikönyv témakörei alapján keresheti meg. A menü bemutatására ugrik A kívánt információt a lejátszó menüjében található parancsok alapján keresheti meg. A tárgymutatóra ugrik A kívánt információt a kézikönyvben található kulcsszavak alapján keresheti meg. Tippek A tartalomjegyzékben, a menü bemutatásánál és a tárgymutatóban is egyből a kívánt oldalra ugorhat, ha rákattint a megfelelő oldalszámra. Átugorhat a jelzett oldalra, ha az egyes oldalakon rákattint az oldalszám hivatkozására ( 3. oldal). Ha kulcsszó alapján szeretne megkeresni egy oldalt, akkor az Adobe Reader programban kattintson a Szerkesztés menüre, válassza a Keresés parancsot a navigációs panel megjelenítéséhez, írja be a kulcsszót a megfelelő mezőbe, majd kattintson a Keresés gombra. Az Adobe Reader képernyőjének alján található és gombok segítségével az előző vagy a következő oldalra ugorhat. Folytatás

3 Az oldalbeállítás módosítása Az Adobe Reader képernyőjének alján található gombok segítségével beállíthatja, hogyan jelenjenek meg az oldalak. Egyetlen oldal Az oldalak egyesével jelennek meg. Görgetéskor az előző vagy a következő oldal jelenik meg. Folyamatos Az oldalak folyamatosan egymás után jelennek meg. Görgetéskor a folyamatosan egymás után következő oldalak felfelé vagy lefelé mozdulnak el. Folyamatos Oldalpár Két oldal jelenik meg egymás mellett, és mindkét oldal után folyamatosan következnek a további oldalak. Görgetéskor a folyamatosan egymás után következő oldalpárok felfelé vagy lefelé mozdulnak el. Oldalpár Két oldal jelenik meg egymás mellett. Görgetéskor az előző vagy a következő oldalpár jelenik meg. A SonicStage súgó használata A SonicStage súgója tartalmazza a SonicStage használatával kapcsolatos tudnivalókat, így azt is, hogyan lehet zeneszámokat importálni a számítógépre, és átmásolni a zeneszámokat a lejátszóra. Kattintson a Help SonicStage Help lehetőségre a SonicStage futtatása közben. Megjelenik a súgó. Megjegyzés A SonicStage súgójában az ATRAC Audio Device kifejezés utal a lejátszóra.

4 Tartalomjegyzék Menü bemutatása... 6 Mellékelt tartozékok... 7 Alkatrészek és vezérlőelemek... 8 Zeneszámok lejátszása Zeneszámok lejátszása (All Songs)...12 Zeneszámlisták lejátszása (Playlist Select)...13 A SonicStage segítségével létrehozott listák lejátszása (Playlists) kedvenc zeneszám lejátszása (Favorite 100)...15 Zeneszámok lejátszása az utoljára átmásolt albumokról (Recent Transfers)...16 Zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben (Intelligent Shuffle) kedvenc zeneszám lejátszása véletlenszerű sorrendben (My Favorite Shuffle)...17 A kiválasztott előadó stílusához hasonló zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben (Artist Link Shuffle)...18 Azon évben kiadott zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben (Time Machine Shuffle)...19 Zeneszámok véletlenszerű lejátszása egy megadott ideig (Sports Shuffle)...20 Zeneszámok keresése (Search)...21 Zeneszámok keresése a zeneszám neve szerint (Song)...21 Zeneszámok keresése előadó szerint (Artist)...22 Zeneszámok keresése album szerint (Album)...23 Zeneszámok keresése stílus szerint (Genre)...24 Zeneszámok keresése a kiadás éve szerint (Release Year)...25 Albumok keresése lemezborító alapján (Jacket Search)...26 A lejátszás módjának módosítása (PLAY MODE)...27 Környezeti zajok kiszűrése (Noise Canceling) (kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében)...28 Beállítások A hangminőség beállítása A hangminőség kiválasztása...30 A hangminőség módosítása (Equalizer)...31 Egyéni hangszínbeállítások megadása...33 Élethű hangzás beállítása (VPT)...35 Tiszta sztereó hangzás (Clear Stereo)...36 A hangerő korrigálása (Dynamic Normalizer)...37 A zajszűrő funkció hatásának beállítása (Noise Cancel Control) (kizárólag az NW-S703F/S705F/ S706F esetében)...38 Zeneszámok sorrendjének módosítása (Sort)...39 A megjelenítési mód átállítása A megjelenítési mód átállítása...42 Megjelenítési típus kiválasztása (Display Screen)...43 A lemezborító megjelenítésének ki- és bekapcsolása (Jacket Mode)...44 A hangerő beállítása (Volume Mode)...45 Előre beállított hangerő rögzítése (Preset Volume)...45 Előre beállított hangerő rögzítése...46 Átváltás kézi hangerő-szabályozásra (Manual Volume)...47 A hangerő korlátozása (AVLS)...48 A csipogás kikapcsolása (Beep)...49 A pontos idő beállítása (Set Date-Time)...50 A pontos idő beállítási módjának kiválasztása...50 A pontos idő kézi beállítása...52 A dátumformátum beállítása (Date Disp Type)...53 Az időformátum beállítása (Time Disp Type)...54 A lejátszó adatainak megjelenítése (Information)...55 Gyári beállítások visszaállítása (Reset All Settings)...56 A memória formázása (Format)...57 Az USB-kapcsolat beállításának módosítása (USB Bus Powered)...59 Az energiatakarékos képernyő használata (Power Save Mode)...60 Folytatás

5 FM-rádióadás hallgatása (kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében) Az FM-rádióadás hallgatása Az FM-rádióvevő bekapcsolása Állomások automatikus behangolása (FM Auto Preset) Rádióállomások kiválasztása...63 A kívánt állomások tárolása Tárolt rádióállomások törlése...65 A vétel beállítása (Scan Sens)...66 Monó/sztereó vétel (Mono/Auto)...67 Felvétel Felvétel (Rec)...68 A felvételnél alkalmazott adattömörítés beállítása (Rec Mode)...70 A szinkronizált felvétel módosítása (Sync Rec)...71 Felvett zeneszámok lejátszása (Rec Data)...72 A lejátszási mód megváltoztatása a felvett zeneszámok esetében (PLAY MODE)...73 Felvett zeneszámok törlése Felvett zeneszámok törlése (Delete 1 Track)...74 Felvételi mappa törlése (Delete Folder)...76 Az összes felvett zeneszám törlése (Delete All Rec Data)...77 Hibaelhárítás Hibaelhárítás Üzenetek A SonicStage eltávolítása További információk Óvintézkedések Szerzői jogok Műszaki adatok Tárgymutató Speciális funkciók A lejátszó feltöltése Az akkumulátor élettartamának növelése Mit jelent a formátum és az adattömörítés? Zeneszámok lejátszása szünet nélkül A zeneszám adatainak importálása Nem hangfájlok tárolása A lejátszó firmware-ének frissítése Megjegyzés A vásárlás helyétől függően előfordulhat, hogy a lejátszó bizonyos modelljei nem érhetők el.

6 Menü bemutatása A HOME képernyő megjelenítéséhez tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot a lejátszón. A HOME képernyő kiindulási pontként szolgál a zeneszámok lejátszásához és kereséséhez, illetve a beállítások módosításához. HOME képernyő* 1 DISPLAY/HOME gomb * 1 A 10 ikonból 5 darab látszik a kijelzőn, a kijelölt ikon pedig a kijelző közepén látható. A kijelölt ikon az Ön által használt funkciótól függően változik. Ha egy másik ikont szeretne kiválasztani, akkor forgassa el a váltógombot, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. (Search) Song...21 Artist...22 Album...23 Genre...24 Release Year...25 (Jacket Search) (Noise Canceling)* (Rec Data)* (Rec)* (All Songs) (FM)* (Playlist Select) Playlists...13 Favorite Recent Transfers...16 (Intelligent Shuffle) My Favorite Shuffle...17 Artist Link Shuffle...18 Time Machine Shuffle...19 Sports Shuffle...20 (Settings) Sound Equalizer...31 VPT...35 Clear Stereo...36 Sort...39 Jacket Mode...44 Display Screen...43 Scan Sens* Mono/Auto* FM Auto Preset* Rec Mode* Sync Rec* Delete Rec Data* 2 Delete 1 Track...74 Delete Folder...76 Delete All Rec Data...77 Advanced Settings Date-Time Set Date-Time...50 Date Disp Type...53 Time Disp Type...54 Power Save Mode...60 Dynamic Normalizer...37 AVLS...48 Volume Mode...45 Beep...49 Noise Cancel Control* Information...55 Initialize Reset All Settings...56 Format...57 USB Bus Powered...59 * 2 A lejátszóval rögzített adatok esetén a (Rec Data) felirat jelenik meg a kijelzőn. * 3 A kijelzőn a (Rec) felirat jelenik meg, amikor egy kiegészítő tartozék van csatlakoztatva a lejátszóhoz. * 4 Kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében.

7 Mellékelt tartozékok Ellenőrizze a csomagban található tartozékokat. Fejhallgató (1) Hosszabbító zsinór a fejhallgatóhoz (1) Fülpárnák (S, L méretben) (1) USB-kábel (1) Csatlakozó (1) Akkor kell használni, amikor a lejátszót a külön megvásárolható bölcsőhöz csatlakoztatja (BCR-NWU3)* 1. CD-ROM* 2 (1) - SonicStage szoftver - Kezelési útmutató (PDF-fájl) Quick Start Guide (1) * 1 A vásárlás helyétől függően előfordulhat, hogy a lejátszó bizonyos kiegészítő tartozékai nem érhetők el. * 2 Ne próbálja meg lejátszani ezt a CD-ROM lemezt zenei CD-lejátszón. A fülpárnák helyes használata Ha a fülpárnák nem illeszkednek pontosan a füléhez, akkor előfordulhat, hogy nem hallja megfelelően a mély hangokat, vagy a zajszűrő funkció ( 28. oldal) (kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében) nem fog megfelelően működni. A jobb hangminőség érdekében úgy kell beállítani a fülpárnákat, hogy azok kényelmesen illeszkedjenek a füléhez. Szükség esetén óvatosan tolja kicsit beljebb a párnákat a fülébe. A vásárláskor az M (közepes) méretű fülpárnák vannak felszerelve. Ha ez a fülpárna nem megfelelő Önnek, akkor használja az S (kisméretű) vagy az L (nagyméretű) fülpárnát. A sorozatszámmal kapcsolatos tudnivalók A lejátszó sorozatszámára a vásárlás regisztrálásához van szükség. A szám a lejátszó hátoldalán található. A sorozatszámot a lejátszón is megtekintheti. Részletek az 55. oldalon.

8 Alkatrészek és vezérlőelemek WM-PORT A mellékelt USB-kábel segítségével itt lehet csatlakoztatni WM-PORT tartozékokat ha felvételt szeretne készíteni a lejátszóval, illetve az egyéb külső eszközöket. Kijelző Lásd 11. oldal. * gomb Elkezdi lejátszani a zeneszámot. A lejátszás megkezdésekor megjelenik a ikon a kijelzőn, ha pedig újra megnyomja a gombot, akkor a ikon jelenik meg, és a lejátszás leáll. Amikor egy menü látható a kijelzőn, akkor ezzel a gombbal lehet kiválasztani a kijelölt menüelemet. Tipp A látszón nem található tápkapcsoló gomb. Néhány másodperccel azután, hogy a gomb megnyomásával befejezi a zeneszámok lejátszását vagy az FM-rádióadás hallgatását (kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében), a kijelző automatikusan kikapcsol, és a lejátszó Alvás üzemmódra vált. A lejátszó így nagyon kevés energiát fogyaszt. DISPLAY/HOME gomb Ezzel a gombbal lehet megváltoztatni a kijelzőt lejátszás közben, illetve amikor a lejátszás szünetel ( 41. oldal). Ha az Intelligent Shuffle (Intelligens keverés) vagy az FM-rádióvevő használata közben (kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében) megnyomja ezt a gombot, akkor egy rövid időre megjelenik a pontos idő. Nyomja le, és tartsa lenyomva ezt a gombot a HOME képernyő megjelenítéséhez. Ha a kijelzőn a menü látható, és újra megnyomja ezt a gombot, akkor az előző képernyő jelenik meg, ha pedig lenyomva tartja a gombot, akkor a HOME képernyő jelenik meg. Váltógomb A váltógomb forgatásával kiválaszthat egy menüelemet, a zeneszám elejére ugorhat, illetve gyorsan előre- vagy visszatekercselhet ( 9. oldal). A váltógomb elcsúsztatásával a FOLDER és a normál vezérlési mód között is válthat. Normál mód FOLDER FOLDER mód VOL +*/ gomb A hangerő beállítására szolgál. FOLDER * A gombok felszínén kitapintható jelzések vannak. Ezek segítik a gombok kezelését. Folytatás

9 A lejátszó kezelése a váltógomb segítségével Normál mód Cél Lejátszási módban Ugrás a következő szám elejére. Ugrás az aktuális szám elejére. Gyors előretekercselés az aktuális zeneszámban. Gyors visszatekercselés az aktuális zeneszámban. Amikor a lejátszás szünetel Ugrás a következő zeneszám elejére, majd tovább ugrás a következő zeneszám (ok)ra. Ugrás az aktuális zeneszám elejére, majd tovább ugrás az előző zeneszám (ok)ra. Tennivaló Röviden forgassa el a váltógombot az ikon irányába. Röviden forgassa el a váltógombot az ikon irányába. Forgassa el a váltógombot az ikon irányába, majd engedje el a kívánt pontnál. Forgassa el a váltógombot az ikon irányába, majd engedje el a kívánt pontnál. Forgassa el a váltógombot az ikon irányába, és tartsa úgy. Forgassa el a váltógombot az ikon irányába, és tartsa úgy. FOLDER mód Cél Lejátszási módban/amikor a lejátszás szünetel Ugrás a következő rendezési kategóriában található első zeneszámra ( 39. oldal). Ugrás az aktuális rendezési kategóriában található első zeneszámra ( 39. oldal). Tennivaló Röviden forgassa el a váltógombot az ikon irányába. Röviden forgassa el a váltógombot az ikon irányába. Kiválasztja az első zeneszámot a következő Forgassa el a váltógombot az ikon rendezési kategóriában, ha pedig hosszabb irányába, és tartsa úgy. ideig lenyomva tartja, akkor tovább ugrik a következő rendezési kategóriára ( 39. oldal). Kiválasztja az első zeneszámot az aktuális rendezési kategóriában, ha pedig hosszabb ideig lenyomva tartja, akkor tovább ugrik az előző rendezési kategóriára ( 39. oldal). Forgassa el a váltógombot az ikon irányába, és tartsa úgy. Folytatás

10 10 Fejhallgató HOLD kapcsoló A HOLD kapcsoló segítségével elkerülhető a lejátszó nem kívánatos kezelése. Ha a HOLD kapcsoló a HOLD pozícióban van, akkor az összes kezelőgomb le van tiltva. Ha a HOLD funkció aktiválása után megnyomja az egyik gombot vagy elcsavarja a váltógombot, akkor a HOLD felirat jelenik meg a kijelzőn. A HOLD funkció kikapcsolásához tolja át a HOLD kapcsolót az ellenkező állásba. Hordszíj rögzítőhelye Itt lehet rögzíteni a hordszíjat. (A hordszíjat külön kell megvásárolni). RESET gomb A lejátszót alaphelyzetbe lehet állítani, ha például egy tűvel megnyomja a RESET gombot. Részleteket lásd a 86. oldalon. PLAY MODE/SOUND gomb Átkapcsolja a lejátszási módot ( 27. oldal). Tartsa lenyomva ezt a gombot a hangminőség beállításának módosításához. Fejhallgató csatlakozója A fejhallgató csatlakoztatására szolgál. Csatlakoztassa a fejhallgató dugóját úgy, hogy az a helyére pattanjon. Ha a fejhallgató nincs megfelelően csatlakoztatva, akkor nem fog megfelelően szólni. Az NW-S703F/S705F/S706F típusok felhasználóinak A fejhallgató csatlakozóját a dugó alakjának és a jelzésnek ( ) megfelelően kell bedugni. A fejhallgató hosszabbító zsinórjának használatakor Fejhallgató hosszabbító zsinórja Fejhallgató A zajszűrő funkció ismertetése (kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében) A zajszűrő funkció akkor használható, ha a mellékelt fejhallgatót használja. A zajszűrő funkció nem működik a zajszűrő funkcióval nem rendelkező modellek (NW-S603/S605) esetében, még akkor sem, ha a mellékelt fejhallgatót használja. Folytatás

11 11 Kijelző Borítómegjelenítés bekapcsolva (Alapértelmezett beállítás) Borítómegjelenítés kikapcsolva Borító megjelenítése Megjeleníti a lemezborítót, ha regisztrálja a borítót, és átmásolja a zeneszámokat a SonicStage segítségével. A lejátszó úgy is beállítható, hogy ne jelenítse meg a borítót ( 44. oldal). Ikonok Normál módban a ikon jelenik meg az első sorban, a második sorban pedig a vagy a ikon, a zeneszámok rendezésétől függően ( 39. oldal). FOLDER módban a zeneszámok sorrendjénél ( 40. oldal) beállított rendezési kategória ikonja jelenik meg az első sorban, a második sorban pedig a vagy a ikon. Ha egy lejátszási lista lejátszása közben a FOLDER vezérlési módra vált ( 13. oldal), akkor megjelenik a kijelölt lejátszási lista ( : SonicStage által létrehozott lejátszási lista, 100 : kedvenc 100 zeneszám, és : az utoljára átmásolt album) az első sorban. Szöveges és grafikus adatok kijelzője Megjeleníti az album címét, az előadó nevét, a zeneszám címét, a pontos időt és dátumot, illetve üzeneteket és a menüt. A megjelenítési mód megváltoztatásához nyomja meg a DISPLAY/HOME gombot ( 42. oldal). Ha hosszabb ideig nem fogja kezelni a lejátszót, akkor kapcsolja be az energiatakarékos üzemmódot ( 60. oldal). Lejátszás állapotának megjelenítése Megjeleníti a lejátszás aktuális állapotát (: lejátszás, : áll, (): gyors visszatekercselés (gyors előretekercselés), (): ugrás az aktuális (vagy a következő) zeneszám elejére). Eltelt idő kijelzése Az eltelt időt jeleníti meg. Lejátszási mód megjelenítése (PLAY MODE) Megjeleníti az aktuális lejátszási mód ikonját ( 27. oldal). A Normál lejátszási módban nem jelenik meg ikon. Hangminőség-beállítás kijelzése Megjeleníti az aktuális hangminőség ikonját ( 30. oldal). Ha a hangminőség nincs beállítva, akkor nem jelenik meg ikon. Zajszűrés jelzése (kizárólag az NW- S703F/S705F/S706F esetében) Amikor a zajszűrés be van kapcsolva, a ikon látható ( 28. oldal). Az akkumulátor töltési szintje Megjeleníti az akkumulátor töltési szintjét. Tipp Az FM-rádióvevő kijelzőjének leírása (kizárólag az NW-S703F/S705F/S706F esetében) az Az FM-rádióadás hallgatása című fejezetben olvasható ( 61. oldal).

12 12 Zeneszámok lejátszása Zeneszámok lejátszása (All Songs) A lejátszóra áthelyezett zeneszámok lejátszása. gomb Váltógomb DISPLAY/HOME gomb Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki az (All Songs) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A lejátszás az utoljára meghallgatott zeneszámtól kezdődik el. Ha korábban nem hallgatott zeneszámot, akkor a lejátszás elölről kezdődik. A lejátszás az utolsó zeneszámig folytatódik, majd leáll. Ugrás a zeneszám elejére Ha lejátszás közben, vagy amikor a lejátszás szünetel, röviden elforgatja a váltógombot az () irányba, akkor a lejátszó az aktuális (vagy a következő) zeneszám elejére ugrik. Ha a váltógombot úgy forgatja el az () irányba, hogy közben elcsúsztatja, akkor a lejátszót az aktuális (vagy a következő) rendezési kategória első zeneszámára ugrik ( 39. oldal). Tippek A PLAY MODE/SOUND gomb megnyomásával véletlenszerű, ismétlődő és egyéb lejátszási módokat is beállíthat ( 27. oldal). A zeneszámok a Sort (Rendezés) menüben beállított sorrendben jelennek meg ( 39. oldal). Az alapbeállítások értelmében a zeneszámok albumok szerint rendezve jelennek meg.

13 13 Zeneszámok lejátszása Zeneszámlisták lejátszása (Playlist Select) Lejátszhatja a SonicStage segítségével létrehozott lejátszási listákat ( Playlists created in SonicStage ), az utoljára átmásolt albumokat ( Albums recently transferred ), illetve a 100 kedvenc zeneszámát is ( Your 100 favorite songs ). gomb Váltógomb DISPLAY/HOME gomb Megjegyzés Ha a (Playlist Select) lehetőséget választja, akkor a (Search) és a (Jacket Search) ikonok nem jelennek meg a HOME képernyőn. A SonicStage segítségével létrehozott listák lejátszása (Playlists) A készüléken lejátszhatók a SonicStage segítségével létrehozott lejátszási listák (Playlists) is. Ha megváltoztat egy nevet a SonicStage programban, akkor a módosított név jelenik meg a lejátszón. További tudnivalók a SonicStage súgójában olvashatók. Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki a (Playlist Select) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a Playlist menü. A váltógomb forgatásával válassza ki a Playlists lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A lejátszás az utoljára meghallgatott zeneszámtól kezdődik el. Ha korábban nem hallgatott zenét, akkor a lejátszás a SonicStage segítségével létrehozott lista elején kezdődik. A lejátszás az utolsó zeneszámig folytatódik, majd leáll. Folytatás

14 14 Zeneszámok lejátszása...zeneszámlisták lejátszása Ugrás a zeneszám elejére Ha lejátszás közben, vagy amikor a lejátszás szünetel, röviden elforgatja a váltógombot az () irányba, akkor a lejátszó az aktuális (vagy a következő) zeneszám elejére ugrik. Ha lejátszás közben, vagy amikor a lejátszás szünetel, elcsúsztatja és röviden elforgatja a váltógombot az () irányba, akkor a lejátszó az aktuális (vagy a következő) lejátszási lista elejére ugrik. Tipp A PLAY MODE/SOUND gomb megnyomásával véletlenszerű, ismétlődő és egyéb lejátszási módokat is beállíthat ( 27. oldal). Folytatás

15 15 Zeneszámok lejátszása...zeneszámlisták lejátszása 100 kedvenc zeneszám lejátszása (Favorite 100) A készüléken lejátszhatók a SonicStage segítségével létrehozott lejátszási listák is. A SonicStage programhoz történő kapcsolódás során frissítésre kerül a 100 leggyakrabban hallgatott zeneszám listája. A zeneszámok sorrendjét az határozza meg, hogy hányszor és milyen gyakran hallgatta azokat. Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki a (Playlist Select) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a Lejátszási lista menü. A váltógomb forgatásával válassza ki a Favorite 100 lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A lejátszás az utoljára meghallgatott zeneszámtól kezdődik el. Ha korábban nem hallgatott zeneszámot, akkor a lejátszás elölről kezdődik. A lejátszás az utolsó zeneszámig folytatódik, majd leáll. Tipp A 100 leggyakrabban lejátszott zeneszám minden alkalommal frissítésre kerül, amikor a SonicStage programhoz csatlakoztatja a lejátszót. Folytatás

16 16 Zeneszámok lejátszása...zeneszámlisták lejátszása Zeneszámok lejátszása az utoljára átmásolt albumokról (Recent Transfers) Az utoljára átmásolt albumok lejátszására is van lehetőség. Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki a (Playlist Select) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a Playlist menü. A váltógomb forgatásával válassza ki a Recent Transfers lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A lejátszás az utoljára meghallgatott zeneszámtól kezdődik el. Ha korábban nem hallgatott zeneszámot, akkor a lejátszás elölről kezdődik. A lejátszás az utolsó zeneszámig folytatódik, majd leáll. Ugrás a zeneszám elejére Ha lejátszás közben, vagy amikor a lejátszás szünetel, röviden elforgatja a váltógombot az () irányba, akkor a lejátszó az aktuális (vagy a következő) zeneszám elejére ugrik. Ha a váltógombot úgy forgatja el az () irányba, hogy közben elcsúsztatja, akkor a lejátszót az aktuális (vagy a következő) rendezési kategória első zeneszámára ugrik ( 39. oldal).

17 17 Zeneszámok lejátszása Zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben (Intelligent Shuffle) A lejátszó 4 különböző véletlenszerű és ismétlődő lejátszási módot (más néven kevert lejátszási módot ) kínál (Intelligent Shuffle). gomb Váltógomb DISPLAY/HOME gomb Megjegyzések Az intelligens keverés során a lejátszási mód automatikusan átkapcsol a kevert lejátszási módba. Ha az Intelligent Shuffle (Intelligens keverés) közben megnyomja a DISPLAY/HOME gombot, akkor egy rövid időre megjelenik a pontos idő. 100 kedvenc zeneszám lejátszása véletlenszerű sorrendben (My Favorite Shuffle) A lejátszó kiválasztja a 100 leggyakrabban hallgatott zeneszámot, majd véletlenszerűen és ismétlődően lejátssza azokat. Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki az (Intelligent Shuffle) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik az Intelligens keverési mód menü. A váltógomb forgatásával válassza ki a My Favorite Shuffle lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A lejátszó a 100 leggyakrabban hallgatott zeneszámot játssza le keverve és ismétlődően. Tippek Ha elcsúsztatja és elforgatja a váltógombot, akkor a lejátszó újra megkeveri a 100 leggyakrabban hallgatott zeneszámot, majd újrakezdi a lejátszást az első zeneszámtól. A 100 leggyakrabban lejátszott zeneszám minden alkalommal frissítésre kerül, amikor a SonicStage programhoz csatlakoztatja a lejátszót. Ha a lejátszón 100-nál kevesebb zeneszám található, akkor az összes zeneszám lejátszásra kerül, véletlenszerű sorrendben. Folytatás

18 18 Zeneszámok lejátszása...zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben A kiválasztott előadó stílusához hasonló zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben (Artist Link Shuffle) A lejátszó véletlenszerűen kiválaszt egy előadót, megkeresi az ahhoz hasonló stílusú zeneszámokat (Artist Link Shuffle), majd véletlenszerű sorrendben, ismétlődően lejátssza azokat. Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki az (Intelligent Shuffle) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik az Intelligens keverési mód menü. A váltógomb forgatásával válassza ki az Artist Link Shuffle lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Véletlenszerűen kiválasztásra kerül egy előadó, a lejátszó megkeveri a hasonló stílusú zeneszámokat, majd ismétlődően lejátssza azokat. Tipp Ha elcsúsztatja és elforgatja a váltógombot, akkor a lejátszó véletlenszerűen kiválaszt egy előadót, újrakeveri a hasonló stílusú zeneszámokat, majd az elsőtől kezdve elkezdi lejátszani azokat. Folytatás

19 19 Zeneszámok lejátszása...zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben Azon évben kiadott zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben (Time Machine Shuffle) A lejátszó véletlenszerűen kiválaszt egy kiadási évet, majd véletlenszerű sorrendben és ismétlődően lejátssza az adott évben kiadott zeneszámokat. Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki az (Intelligent Shuffle) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik az Intelligens keverési mód menü. A váltógomb forgatásával válassza ki a Time Machine Shuffle lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Véletlenszerűen kiválasztásra kerül egy kiadási év, a lejátszó megkeveri az adott évhez tartozó zeneszámokat, majd ismétlődően lejátssza azokat. Tipp Ha elcsúsztatja és elforgatja a váltógombot, akkor a lejátszó véletlenszerűen kiválaszt egy kiadási évet, újrakeveri az adott évben kiadott zeneszámokat, majd az elsőtől kezdve elkezdi lejátszani azokat. Folytatás

20 20 Zeneszámok lejátszása...zeneszámok lejátszása véletlenszerű sorrendben Zeneszámok véletlenszerű lejátszása egy megadott ideig (Sports Shuffle) A lejátszó véletlenszerűen kiválaszt zeneszámokat a tárolt zeneszámok közül, majd véletlenszerűen és ismétlődően lejátssza azokat (1 és 99 perc közötti ideig). Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki az (Intelligent Shuffle) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik az Intelligens keverési mód menü. A váltógomb forgatásával válassza ki a Sports Shuffle lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a lejátszási idő megadására szolgáló képernyő. A váltógomb forgatásával állítsa be a lejátszási időt, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a beállított lejátszási idő, majd a lejátszó elkezdi lejátszani a zeneszámokat véletlenszerű sorrendben. A zeneszámok lejátszása közben az eltelt idő is megjelenik. Tipp Ha elcsúsztatja és elforgatja a váltógombot, akkor a lejátszó újra kiválasztja és újra megkeveri a zeneszámokat, majd elkezdi lejátszani azokat az elsőtől kezdve.

21 21 Zeneszámok lejátszása Zeneszámok keresése (Search) A zeneszámokat többek között a zeneszám neve, az előadó neve és az album neve szerint lehet megkeresni. gomb Váltógomb DISPLAY/HOME gomb Zeneszámok keresése a zeneszám neve szerint (Song) Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki a (Search) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A váltógomb forgatásával válassza ki a Song> lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a zeneszámok listája. A váltógomb forgatásával válasszon ki egy zeneszámot, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Elkezdődik a kiválasztott zeneszám lejátszása. A lejátszás az utolsó zeneszámig folytatódik, majd leáll. Tipp A lejátszás módja ( 27. oldal) nem változik meg a (Search) kereséskor. Folytatás

22 22 Zeneszámok lejátszása...zeneszámok keresése Zeneszámok keresése előadó szerint (Artist) Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki a (Search) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A váltógomb forgatásával válassza ki az Artist> lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik az előadók listája. A váltógomb forgatásával válassza ki a kívánt előadót, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a kijelölt előadó albumainak listája. A váltógomb forgatásával válassza ki a kívánt albumot, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a kiválasztott előadó albumán található zeneszámok listája. A váltógomb forgatásával válasszon ki egy zeneszámot, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Elkezdődik a kiválasztott zeneszám lejátszása. A lejátszás az utolsó zeneszámig folytatódik, majd leáll. Tipp A lejátszás módja ( 27. oldal) nem változik meg a (Search) kereséskor. Folytatás

23 23 Zeneszámok lejátszása...zeneszámok keresése Zeneszámok keresése album szerint (Album) Nyomja le, és tartsa lenyomva a DISPLAY/HOME gombot, amíg a HOME képernyő meg nem jelenik. A váltógomb forgatásával válassza ki a (Search) lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. A váltógomb forgatásával válassza ki az Album> lehetőséget, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik az albumok listája. A váltógomb forgatásával válassza ki a kívánt albumot, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Megjelenik a kijelölt albumon található zeneszámok listája. A váltógomb forgatásával válasszon ki egy zeneszámot, majd nyomja meg a gombot a megerősítéshez. Elkezdődik a kiválasztott zeneszám lejátszása. A lejátszás az utolsó zeneszámig folytatódik, majd leáll. Tipp A lejátszás módja ( 27. oldal) nem változik meg a (Search) kereséskor. Folytatás

NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005

NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005 2-688-631-91(1) NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005 Kezelési útmutató HU 2006 Sony Corporation 4 Tartalomjegyzék Mellékelt tartozékok... 6 Menü bemutatása... 7 Alapműveletek Alkatrészek és

Részletesebben

Kezelési útmutató NW-E013 / E015 / E016 / E013F / E015F / E016F Sony Corporation (1)

Kezelési útmutató NW-E013 / E015 / E016 / E013F / E015F / E016F Sony Corporation (1) Kezelési útmutató NW-E013 / E015 / E016 / E013F / E015F / E016F 2007 Sony Corporation 3-093-020-92 (1) A kézikönyvekről A lejátszó mellett megtalálható a Quick Start Guide, ez a PDF-formátumú Kezelési

Részletesebben

Kezelési útmutató NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E Sony Corporation (1)

Kezelési útmutató NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E Sony Corporation (1) Kezelési útmutató NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005 2006 Sony Corporation 2-688-631-92 (1) 2 A kézikönyvekről A lejátszó mellett megtalálható a Quick Start Guide és ez a PDF-formátumú Kezelési

Részletesebben

Kezelési útmutató NW-S202F / S203F / S205F / S Sony Corporation (3)

Kezelési útmutató NW-S202F / S203F / S205F / S Sony Corporation (3) Kezelési útmutató NW-S202F / S203F / S205F / S202 2006 Sony Corporation 2-887-524-91 (3) A kézikönyvekről A lejátszó mellett megtalálható a Quick Start Guide és ez a PDF-formátumú Kezelési útmutató. Ezenkívül,

Részletesebben

Kezelési útmutató NW-A805 / A806 / A Sony Corporation (1)

Kezelési útmutató NW-A805 / A806 / A Sony Corporation (1) Tartalomjegyzék Menü TárgymuTárgymutató tató Kezelési útmutató NW-A805 / A806 / A808 2007 Sony Corporation 2-896-042-93 (1) A kézikönyvekről A lejátszó mellett megtalálható a Quick Start Guide és ez a

Részletesebben

Kezelési útmutató NWZ-S515 / S516 / S615F / S616F / S618F Sony Corporation (1)

Kezelési útmutató NWZ-S515 / S516 / S615F / S616F / S618F Sony Corporation (1) Kezelési útmutató NWZ-S515 / S516 / S615F / S616F / S618F 2007 Sony Corporation 3-219-718-93 (1) A kézikönyvekről A következő kézikönyvek találhatók meg a lejátszó mellett. Ezenkívül, ha a mellékelt CD-ROM

Részletesebben

Kezelési útmutató NWZ-A815 / A816 / A Sony Corporation (1)

Kezelési útmutató NWZ-A815 / A816 / A Sony Corporation (1) Kezelési útmutató NWZ-A815 / A816 / A818 2007 Sony Corporation 3-270-664-73 (1) A kézikönyvekről A következő kézikönyvek találhatók meg a lejátszó mellett. Ezenkívül, ha a mellékelt CD-ROM lemezről szoftvert

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY NWZ-E436F http://hu.yourpdfguides.com/dref/1106014

Az Ön kézikönyve SONY NWZ-E436F http://hu.yourpdfguides.com/dref/1106014 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

2-659-086-11(1) NW-A1000 / A3000. Kezelési útmutató. 2005 Sony Corporation

2-659-086-11(1) NW-A1000 / A3000. Kezelési útmutató. 2005 Sony Corporation 2-659-086-11(1) NW-A1000 / A3000 Kezelési útmutató HU 2005 Sony Corporation Néhány szó a Kezelési útmutatókról (Előfordulhat, hogy az Ön nyelvén nem elérhető a PDF fájl, ebben az esetben a Kezelési útmutatóhoz

Részletesebben

Kezelési útmutató NWZ-A826 / A828 / A Sony Corporation (2)

Kezelési útmutató NWZ-A826 / A828 / A Sony Corporation (2) Kezelési útmutató NWZ-A826 / A828 / A829 2008 Sony Corporation 3-289-808-91 (2) A kézikönyvekről A következő kézikönyvek találhatók meg a lejátszó mellett. Ezenkívül, ha a mellékelt CD-ROM lemezről szoftvert

Részletesebben

Az MP3 lejátszó használata

Az MP3 lejátszó használata Használat Az MP3 lejátszó használata Az MP3-ról Személyes használaton kívüli célokra a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül tilos MP3 fájlokat létrehozni olyan forrásokból, mint rádióadások, lemezek,

Részletesebben

Üzembe helyezési útmutató

Üzembe helyezési útmutató Rúdhangsugárzó Üzembe helyezési útmutató HT-CT370 Tartalomjegyzék Üzembe helyezés 1 A doboz tartalma 4 2 Elhelyezés 5 3 Csatlakoztatás 6 4 A rendszer bekapcsolása 8 5 Hanglejátszás 9 Alapműveletek A hangeffektusok

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Áttekintés. Átdolgozott dizájn Az egyedi kialakításnak köszönhetően kézbe simuló forma.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Áttekintés. Átdolgozott dizájn Az egyedi kialakításnak köszönhetően kézbe simuló forma. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Az MP3 a médialejátszók új generációja. Támogatja az MP2, MP3, WMA és WAV fájlok lejátszását. Magas színvonal, megbízhatóság és átdolgozott dizájn jellemzi. Áttekintés Átdolgozott dizájn

Részletesebben

Kezelési útmutató NWZ-A844 / A845 / A846 / A847. Tartalomjegyzék. Home menü Tárgymutató. Kattintson! Közvetlenül a következőkre ugorhat: Zene átvitele

Kezelési útmutató NWZ-A844 / A845 / A846 / A847. Tartalomjegyzék. Home menü Tárgymutató. Kattintson! Közvetlenül a következőkre ugorhat: Zene átvitele Kattintson! Közvetlenül a következőkre ugorhat: Zene átvitele Videók/fényképek/podcastok átvitele Hibaelhárítás Kezelési útmutató NWZ-A844 / A845 / A846 / A847 2009 Sony Corporation 4-165-068-92(1) Megjegyzés

Részletesebben

Fém minidiktafon távolsági lehallgatással

Fém minidiktafon távolsági lehallgatással Fém minidiktafon távolsági lehallgatással Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal www.spystore.hu

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF1100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF1100 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-EF1100 2 3 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv

T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv Tartalom A csomag tartalma... 3 Telepítés... 4 A monitor csatlakoztatása a számítógéphez... 4 A monitor csatlakoztatása az áramforráshoz...

Részletesebben

A távirányító használata

A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használatával kapcsolatos óvintézkedések. Legyen óvatos a távirányítóval, különösen mert kicsi és könnyű. A leejtéstől vagy a kemény ütéstől

Részletesebben

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ KJR-90 típushoz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF420 BDV-EF220 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF220 BDV-EF420 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-EF420 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Útmutató EDC kézivezérlőhöz

Útmutató EDC kézivezérlőhöz Útmutató EDC kézivezérlőhöz ALAPFUNKCIÓK A kézivezérlő használata során állítsa az EDC vezérlő előlapján található forgó kapcsolót 0 állásba. Ezáltal a felhasználó a kézivezérlő segítségével férhet hozzá,

Részletesebben

Kezelési útmutató NWZ-B142/B143/B142F/B143F Sony Corporation (1)

Kezelési útmutató NWZ-B142/B143/B142F/B143F Sony Corporation (1) Kezelési útmutató NWZ-B142/B143/B142F/B143F 2009 Sony Corporation 4-145-620-91 (1) A Kezelési útmutató használata A Kezelési útmutatóban található gombok használata A kézikönyv jobb felső sarkában található

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DIGITÁLIS PULSAR KARÓRÁHOZ (CAL.: W861, REF.: PQ2 )

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DIGITÁLIS PULSAR KARÓRÁHOZ (CAL.: W861, REF.: PQ2 ) HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DIGITÁLIS PULSAR KARÓRÁHOZ (CAL.: W861, REF.: PQ2 ) Jellemzők: - pontmátrixos, folyadékkristályos kijelző - idő/dátum - stopper memória funkcióval - visszaszámláló funkció - ébresztő:

Részletesebben

Kezdeti lépések a PSS-sel (Personal Sound System)

Kezdeti lépések a PSS-sel (Personal Sound System) QSG_hun 29/12/04 15:17 Page 67 Magyar Kezdeti lépések a PSS-sel (Personal Sound System) Olvassa el ezt az ismertetőt, mielőtt használatba veszi PSS-ét. Személyi hangrendszer (pss) eszközének használatához

Részletesebben

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató Figyelem Rádió/DVD lejátszó Kezelési útmutató Menet közben ne próbálja konfigurálni a készüléket. Ha gépjárművével napsütésen parkol, a készülék bekapcsolása előtt várja meg, amíg a készülék lehűl. Esős,

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók működése...4 4. Belső hívások...4 5. Felhasználói beállítások

Részletesebben

Quick start guide HDD1420 HDD1430. Micro jukebox HDD1820 HDD1630 HDD1635

Quick start guide HDD1420 HDD1430. Micro jukebox HDD1820 HDD1630 HDD1635 Micro jukebox Quick start guide 1 Guide de démarrage rapide 8 Kurzanleitung 15 Guía de inicio rápido 22 Handleiding voor snel gebruik 29 Guida di riferimento rapido 36 Início rápido 43 Snabbguide 50 Quick

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

magyar NYELVŰ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

magyar NYELVŰ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV MAGYAR 404 magyar NYELVŰ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 3 verzió Kérjük, látogasson el a www.archos.com/manuals weboldalra és töltse le a kézikönyv legfrissebb verzióját. Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy ezt az

Részletesebben

Az ipod -lejátszó használata

Az ipod -lejátszó használata Az ipod -lejátszó használata Az ipod-lejátszó használata ipod-készülék csatlakoztatása után ipod zene- vagy videofájlokat játszhat le. A vevőkészülékkel végrehajthat olyan műveleteket, mint egy fájl kiválasztása

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR TARTALOM ELSŐ LÉPÉSEK ELSŐ LÉPÉSEK TARTALOM 1. ELSŐ LÉPÉSEK 1. Első ek 02 2. Kijelző 03 3. Gombok 04 4. Működtetés 08 3. 4.

Részletesebben

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Gyors áttekintő útmutató CD-ROM Garancia Megjegyzés * A több kézibeszélőt

Részletesebben

Cégünk a termékfejlesztés jogát fenntartja. A műszaki jellemzőkön előzetes értesítés nélkül is végezhetünk módosításokat.

Cégünk a termékfejlesztés jogát fenntartja. A műszaki jellemzőkön előzetes értesítés nélkül is végezhetünk módosításokat. Tartalom Óvintézkedések Ez az útmutató információkat tartalmaz a fontos biztonsági óvintézkedésekről és a készülék helyes kezeléséről. A készülék használata előtt figyelmesen olvassa el az összes információt,

Részletesebben

Mikro Hi-Fi rendszer

Mikro Hi-Fi rendszer 4-253-813-11(2) Mikro Hi-Fi rendszer Használati útmutató A tulajdonos feljegyzése: A készülék modell és sorozatszáma a készülék hátlapján olvasható. Írja fel az azonosításra szolgáló sorozatszámot az alább

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók

Részletesebben

HDD6320. Jukebox Quick start guide

HDD6320. Jukebox Quick start guide Jukebox Quick start guide EU_ARZ HDD6320 EN FR DE ES NL IT PO SV Quick start guide 1 Guide de démarrage rapide 8 Kurzanleitung 15 Guía de inicio rápido 22 Handleiding voor snel gebruik 29 Guida di riferimento

Részletesebben

DIALOG időkapcsoló PROGRAMOZÁSI ÚTMUTATÓ

DIALOG időkapcsoló PROGRAMOZÁSI ÚTMUTATÓ DIALOG időkapcsoló PROGRAMOZÁSI ÚTMUTATÓ FUNKCIÓK I. Az időkapcsoló beállítása (a kék gombok): TECHNOCONSULT Kft. 2092 Budakeszi, Szürkebarát u. 1. T: (23) 457-110 www.technoconsult.hu info@technoconsult.hu

Részletesebben

A Memory Stick lejátszó használata

A Memory Stick lejátszó használata Használat A Memory Stick lejátszó használata A Memory Stickekről Ne tárolja a Memory Stickeket olyan helyeken, amelyek statikus elektromosságnak vagy elektromos interferenciának vannak kitéve, különben

Részletesebben

ipod interfész csatlakozó KS-PD100 Az adapter használata előtt

ipod interfész csatlakozó KS-PD100 Az adapter használata előtt ipod interfész csatlakozó KS-PD100 Az adapter használata előtt Utolsó frissítés: 2006. március 1. 1 Támogatott JVC autórádiók Ez az adapter az alábbi JVC autórádiókat támogatja* 1 : 2003-ban vagy később

Részletesebben

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő Felhasználói kézikönyv Bevezető Ez a felhasználói kézikönyv a HF-DVR5704T 4 csatornás H.264 tömörítésű hálózati rögzítő használatát mutatja be. Nem tér ki az eszköz telepítésére,

Részletesebben

Magyar. BT-03i használati útmutató

Magyar. BT-03i használati útmutató BT-03i használati útmutató 1 Tartalomjegyzék Áttekintés Az első lépések Hogyan fogadja a telefonhívásokat Termékleírás 2 1. Áttekintés A B E D F 1-1 Funkció gombok: C A B C D E F Szilikon fülrögzítő Power

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum:

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: ACR-3280 Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: http://hu.akai-atd.com/hasznalati-utasitas 1 1. ON/OFF: Készülék ki/bekapcsolása vagy AM/FM mód váltás. 2. Set: Idő beállítása

Részletesebben

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni.

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Használati utasítás 1. Biztonsági figyelmeztetés Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Biztonsági kód Az alapértelmezett kód 1122. Ez a kód megakadályozza, hogy más személyek

Részletesebben

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac IRIScan Anywhere 5 PDF Scan anywhere, go paperless! for Windows and Mac Mobile scanner & OCR software Kezdő lépések Jelen Gyorsismertető segítségével megkezdheti az IRIScan TM Anywhere 5 használatát. Kérjük,

Részletesebben

DIGITÁLIS AUDIO LEJÁTSZÓ YP-T9J

DIGITÁLIS AUDIO LEJÁTSZÓ YP-T9J DIGITÁLIS AUDIO LEJÁTSZÓ YP-T9J Biztonsági elôírások Olvassa el figyelmesen az alábbi tudnivalókat, annak érdekében, hogy a használat során se önmagában, se a készülékben kárt ne tegyen. A készülék használata

Részletesebben

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-NF7220 HU Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF7220 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-NF7220 2 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. A kezdő képernyő...4 4. Alap funkciók működése...4 5. Belső hívások...5

Részletesebben

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval AVC78X QUICK START 1 GYORS INDÍTÁS 16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR 4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval 1. Győződjön meg arról, hogy a csomag tartalmazza

Részletesebben

Rövid használati útmutató a Polycom HDX modell család modelljeihez

Rövid használati útmutató a Polycom HDX modell család modelljeihez Rövid használati útmutató a Polycom HDX modell család modelljeihez A készülék használata nagyon egyszerű: távirányító segítségével a grafikus menüképernyőn keresztül, amelyen akár magyar nyelvű kijelzés

Részletesebben

XEMIO-950 MP5 LEJÁTSZÓ / 4GB MEMÓRIA / ÉRINTŐKÉPERNYŐ. További információk és terméktámogatás a www.lenco.eu weboldalon

XEMIO-950 MP5 LEJÁTSZÓ / 4GB MEMÓRIA / ÉRINTŐKÉPERNYŐ. További információk és terméktámogatás a www.lenco.eu weboldalon XEMIO-950 MP5 LEJÁTSZÓ / 4GB MEMÓRIA / ÉRINTŐKÉPERNYŐ További információk és terméktámogatás a www.lenco.eu weboldalon Kedves Vásárló: Köszönjük, hogy ezt az MP5 lejátszót választotta. Amikor a dobozt

Részletesebben

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Használati útmutató

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Használati útmutató BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition Használati útmutató Tartalomjegyzék Leírás 3 Hangerő 3 Zene lejátszása/szüneteltetése 3 Zeneszám kiválasztása 3 Nyílt zenehallgatás 3 Aktív zajszűrés 3 Töltés

Részletesebben

Kezelési útmutató NWZ-S636F / S638F / S639F / S736F / S738F / S739F Sony Corporation (1)

Kezelési útmutató NWZ-S636F / S638F / S639F / S736F / S738F / S739F Sony Corporation (1) Kezelési útmutató NWZ-S636F / S638F / S639F / S736F / S738F / S739F 2008 Sony Corporation 4-110-118-92 (1) A Kezelési útmutató használata A Kezelési útmutatóban található gombok használata A kézikönyv

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10 VDT10 Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók

Részletesebben

D800 MP3 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

D800 MP3 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ D800 MP3 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ÁTTEKINTÉS Különleges design Az egyedi kialakításnak köszönhet ően kézbe simuló forma. Támogatott zenei formátumok Támogatott formátumok: MP3, WMA, WAV. USB csatlakozó

Részletesebben

Mikro-hifi komponens rendszer

Mikro-hifi komponens rendszer 2-683-494-12 (1) Mikro-hifi komponens rendszer Kezelési útmutató CMT-U1BT 2006 Sony Corporation FIGYELMEZTETÉS A tűzveszély és az áramütés elkerülése érdekében ne tegye ki a készüléket csapadék, nedvesség

Részletesebben

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: Beállítás gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó Termékinformáció A: Objektívgyűrű B: A távcső lencséi C: LCD-kijelző A távcső használata D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó G: Üzemmód gomb H: Fókuszbeállító

Részletesebben

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Kapcsolódás vezeték nélküli routerrel (távoli vezérlés)... 5 Android:... 5 ios:...

Részletesebben

BeoSound 4. Kiegészítés

BeoSound 4. Kiegészítés BeoSound 4 Kiegészítés Menürendszer Ez a kiegészítés a BeoSound 4 úmutatóra vonatkozó módosításokat tartalmazza. Az új szoftvernek köszönhetően, a zenei rendszer új szolgáltatásokkal bővült. A menürendszer

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ - FONTOS TEENDŐK VIDEOKONFERENCIA ELŐTT - A VIDEOKONFERENCIA ÜZEMBE HELYEZÉSE - HÍVÁS KEZDEMÉNYEZÉSE ÉS FOGADÁSA - A KAMERA ÉS A MIKROFON HASZNÁLATA

Részletesebben

Alpha1 PRO Okoseszköz Applikáció. Használati Útmutató

Alpha1 PRO Okoseszköz Applikáció. Használati Útmutató Alpha1 PRO Okoseszköz Applikáció Használati Útmutató 1. UBTECH felhasználó A UBTECH felhasználó azonosítód bármelyik termékünk esetében érvényes és használható. Az Alpha1 Applikációba történő belépéskor

Részletesebben

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Termékinformációk... 3 I-1. A csomag tartalma... 3 I-2. Elülső panel... 3 I-3. LED állapota... 4 I-4. Kapcsoló-státusz gomb... 4 I-5. Termékcímke...

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485

Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485 Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás (CD485) Bázisállomás (CD480) Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Felhasználói kézikönyv Rövid üzembe

Részletesebben

D.LEJÁTSZÓ INTERFÉSZ CSATLAKOZÓ KS-PD500 Az adapter használata előtt

D.LEJÁTSZÓ INTERFÉSZ CSATLAKOZÓ KS-PD500 Az adapter használata előtt D.LEJÁTSZÓ INTERFÉSZ CSATLAKOZÓ KS-PD500 Az adapter használata előtt Utoljára frissítve: 006. március 1. 1 Támogatott JVC autórádiók Ez az adapter az alábbi JVC autórádiókat támogatja* 1 : 00-ban, vagy

Részletesebben

100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából

100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából 100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából Alkalmazás-vezérlés Ha a fűtőpanelt a BEHA SmartHeater alkalmazáshoz kívánja csatlakoztatni, töltse le az alkalmazást az App Store-ból (iphone-ra)

Részletesebben

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet! A dokumentum nem sokszorosítható illetve

Részletesebben

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: Beállítás gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó Termékinformáció A: Objektívgyűrű B: A távcső lencséi C: LCD-kijelző A távcső használata D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó G: Üzemmód gomb H: Fókuszbeállító

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B6000 wireless A készülék első bekapcsolása vagy használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és tartsa meg ezt a kézikönyvet a későbbi

Részletesebben

MultiBoot. Felhasználói útmutató

MultiBoot. Felhasználói útmutató MultiBoot Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt szereplő információ előzetes értesítés nélkül változhat. A HP termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó kizárólagos

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató CD170/CD175

Rövid üzembe helyezési útmutató CD170/CD175 Rövid üzembe helyezési útmutató CD170/CD175 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás (CD175) Bázisállomás (CD170) Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Felhasználói kézikönyv Rövid üzembe

Részletesebben

TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK...1 TÍPUS ÉS MŰSZAKI ADATOK...1 GOMBOK ÉS FUNKCIÓJUK...2 JELZÉSEK ÉS FUNKCIÓK...5 ÜZEMELTETÉSI UTASÍTÁSOK...

TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK...1 TÍPUS ÉS MŰSZAKI ADATOK...1 GOMBOK ÉS FUNKCIÓJUK...2 JELZÉSEK ÉS FUNKCIÓK...5 ÜZEMELTETÉSI UTASÍTÁSOK... MEGJEGYZÉS 1. A borítón látható ábra csak tájékoztatásul szolgál, amely eltérhet a vásárolt terméktől. 2. A légkondicionáló működtetése előtt feltétlenül olvassa el az ÓVINTÉZKEDÉSEK című részt. 3. Ez

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-N9100W BDV-N8100W BDV-N7100W HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-N8100W BDV-N7100W BDV-N9100W 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-N9100W

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Monitor működése...4 4. Hívás és Zárnyitás működése...5 5. Csengőhang beállítás...6 6. Monitor időidőzítés...6

Részletesebben

Fontos biztonsági figyelmeztetések

Fontos biztonsági figyelmeztetések Fontos biztonsági figyelmeztetések Figyelem: HD-2400 FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére hívja fel a figyelmet a készülék belsejében, mely áramütést

Részletesebben

Sztereó berendezés 10006663 10006664 10009511 10009512 10009513 10009514 10027657 10027658 Kedves Vásárló, Köszönjük, hogy a termékünket választotta. A lehetséges technikai sérülések elkerülése érdekében

Részletesebben

CPA 601, CPA 602, CPA 603

CPA 601, CPA 602, CPA 603 CPA 601, CPA 602, CPA 603 Infravörös távvezérlő rendszer Felhasználói kézikönyv Olvassa el a teljes kezelési útmutatót a használatba helyezés előtt! A helytelen használat visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Részletesebben

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Di1611/Di2011 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Driver Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1 A PC szkennelés beállítása 2 Csatlakozás az USB portra 3 A TWAIN meghajtó telepítése 3.1 A TWAIN meghajtó telepítése Plug

Részletesebben

HUG7211 Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az Transformer TF201 modellhez

HUG7211 Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az Transformer TF201 modellhez HUG7211 Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az Transformer TF201 modellhez Fájlok kezelése... 2 Hogyan érhetem el a microsd kártyán, SD kártyán és az USB eszközön tárolt adataimat?... 2 Hogyan tudom átmásolni

Részletesebben

A csomag a következő elemeket tartalmazza: Ha a fenti elemek bármelyike hiányzik, kérjük, keresse meg viszonteladóját.

A csomag a következő elemeket tartalmazza: Ha a fenti elemek bármelyike hiányzik, kérjük, keresse meg viszonteladóját. A termék a következő operációs rendszerekkel működik: Windows XP, 2000, Me, and 98SE Kezdő lépések DSM-320 Vezeték nélküli Médialejátszó A következőkre lesz szüksége: Windows XP, 2000, Me vagy 98SE, 500MHz-es

Részletesebben

CE53-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv

CE53-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv CE53-24/F(C) Központi vezérlő Kezelési kézikönyv KIJELZŐ A főoldal megjelenése: Szám Megnevezés Leírás 1 Üzemmód Ha a beltéri egység üzemel, az aktuális üzemmódot jelzi ki. 2 Ha a beltéri egységek több

Részletesebben

T52WA 15 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv

T52WA 15 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv T52WA 15 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv Tartalom A csomag tartalma... 3 Telepítés... 4 A monitor csatlakoztatása a számítógéphez... 4 A monitor csatlakoztatása az áramforráshoz...

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! CD290 CD295

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást!   CD290 CD295 Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome CD290 CD295 Rövid üzembe helyezési útmutató 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! A doboz tartalma

Részletesebben

Kezelési útmutató NWZ-E435F / E436F / E438F Sony Corporation (1)

Kezelési útmutató NWZ-E435F / E436F / E438F Sony Corporation (1) Kezelési útmutató NWZ-E435F / E436F / E438F 2008 Sony Corporation 4-109-570-93 (1) A Kezelési útmutató használata A Kezelési útmutatóban található gombok használata A kézikönyv jobb felső sarkában található

Részletesebben

CE52-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv

CE52-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv CE52-24/F(C) Központi vezérlő Kezelési kézikönyv KIJELZŐ A főoldal megjelenése: Szám Megnevezés Leírás 1 Üzemmód Ha a beltéri egység üzemel, az aktuális üzemmódot jelzi ki. 2 Ha a beltéri egységek több

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv SA-1389A Hálózati IP Kamera Felhasználói Kézikönyv 1. LED Jelzések 1. Hálózat jelző LED 2. Riasztás LED 3. Felvételt jelző LED 4. Riasztó élesítés LED 5. Infravörös vevő LED LED jelzés funkciók és jelentések:

Részletesebben

Használati utasítás Prestigio Nobile PER3562. Alapvető műveletek

Használati utasítás Prestigio Nobile PER3562. Alapvető műveletek Használati utasítás Alapvető műveletek Nyomja meg és tartsa benyomva a Power gombot a készülék bekapcsolásához. A készülék automatikusan belép a főmenübe a Kezdő képernyőn az üdvözlő képernyő után. A főmenü

Részletesebben

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység:

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: GGMM M4 Használati útmutató M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma M4 hangszóró + PU bőr vállpánt + AC táp adapter + AUX audió kábel + + használati útmutató + garanciajegy Kezelő egység: POWER

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-N890W BDV-N790W HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-N790W BDV-N890W 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-N890W 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Kezdeti lépések NSZ-GS7. Hálózati médialejátszó

Kezdeti lépések NSZ-GS7. Hálózati médialejátszó Kezdeti lépések HU Hálózati médialejátszó NSZ-GS7 A képernyőkön megjelenő képek, a működtetés és a műszaki adatok előzetes bejelentés nélkül megváltozhatnak. Kezdeti lépések: ON/STANDBY A lejátszó be-

Részletesebben

CareLink Personal telepítési útmutató. Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez

CareLink Personal telepítési útmutató. Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez CareLink Personal telepítési útmutató Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez A CareLink USB illesztőprogram telepítése A CareLink USB illesztőprogramot telepíteni kell. Ez az illesztőprogram

Részletesebben

Felhasználói Segédlet. A Set Top Box beállítása, a távirányító használata, TV nézés

Felhasználói Segédlet. A Set Top Box beállítása, a távirányító használata, TV nézés Felhasználói Segédlet A Set Top Box beállítása, a távirányító használata, TV nézés v2 Set Top Box A Set Top Box az alábbi csatlakozókkal rendelkezik: USB LAN HDMI SPDIF AV (PAL) Tápegység Távirányító A

Részletesebben

A nyomtatókkal kapcsolatos beállításokat a Vezérlőpulton, a Nyomtatók mappában végezhetjük el. Nyomtató telepítését a Nyomtató hozzáadása ikonra

A nyomtatókkal kapcsolatos beállításokat a Vezérlőpulton, a Nyomtatók mappában végezhetjük el. Nyomtató telepítését a Nyomtató hozzáadása ikonra Nyomtató telepítése A nyomtatókkal kapcsolatos beállításokat a Vezérlőpulton, a Nyomtatók mappában végezhetjük el. Nyomtató telepítését a Nyomtató hozzáadása ikonra duplán kattintva kezdeményezhetjük.

Részletesebben

ESN biztonsági üzemeltetési eljárás

ESN biztonsági üzemeltetési eljárás ESN biztonsági üzemeltetési eljárás Az ESN Ez a termék ESN-nel (Eclipse Security Network Eclipse biztonsági hálózattal) van felszerelve. Egy előre regisztrált zenei CD (kulcslemez), egy négy számjegyű

Részletesebben

ADAX NEO BASIC S5. NORDINOVA ENERGY KFT Budapest X. Jászberényi út 47/c

ADAX NEO BASIC S5. NORDINOVA ENERGY KFT Budapest X. Jászberényi út 47/c ADAX NEO BASIC S5 NORDINOVA ENERGY KFT. 1106 Budapest X. Jászberényi út 47/c Neo Basic S5 termosztát használati utasítás Bevezetés A készüléket csökkent értelmi, vagy fizikai képességekkel rendelkező személyek

Részletesebben

Thermo1 Graph. Felhasználói segédlet

Thermo1 Graph. Felhasználói segédlet Thermo1 Graph Felhasználói segédlet A Thermo Graph program a GIPEN Thermo eszközök Windows operációs rendszeren működő grafikus monitorozó programja. A program a telepítést követően azonnal használható.

Részletesebben

Kezelési útmutató NWZ-E443 / E444 / E445. Kattintson! Közvetlenül a következőkre ugorhat: Zene átvitele. Videók/fényképek átvitele.

Kezelési útmutató NWZ-E443 / E444 / E445. Kattintson! Közvetlenül a következőkre ugorhat: Zene átvitele. Videók/fényképek átvitele. Kattintson! Közvetlenül a következőkre ugorhat: Zene átvitele Videók/fényképek átvitele Hibaelhárítás Kezelési útmutató NWZ-E443 / E444 / E445 2009 Sony Corporation 4-154-409-91(1) Megjegyzés A vásárlás

Részletesebben

ConCorde FHD-1100S HD Médialejátszó

ConCorde FHD-1100S HD Médialejátszó ConCorde FHD-1100S HD Médialejátszó Felhasználói kézikönyv Bevezetõ Az Ön által megvásárolt HD media lejátszója a következõ fájl formátumokat támogatja: Video: H.264, AVI MP4 RM MPEG RMVB VOB MOV DAT,

Részletesebben

Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Tartalomjegyzék 1. A készülék ismertetése 2. Üzembe helyezés 3. Főmenü 4. COMPUTER 5. OPEN FILE 6. PLAY 7. LEVEL 8. SOUND 9. REMOTE 10. SAVE A Z80TAPE készülék 1. A készülék

Részletesebben

Modem és helyi hálózat

Modem és helyi hálózat Modem és helyi hálózat Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt szereplő információ előzetes értesítés nélkül változhat. A HP termékeire és szolgáltatásaira

Részletesebben