Alföld Szakképző Szakképzés-szervezési Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Alföld Szakképző Szakképzés-szervezési Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft."

Átírás

1 Alföld Szakképző Szakképzés-szervezési Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft évi taggyűlési határozatok: 1/2008. (VI.30.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. Alapítói a társaságot június 30. napjától határozatlan időtartamra, a jelen jegyzőkönyvhöz csatolt Társasági szerződésben rögzített tartalommal megállapítják. Az Alapítók a határozatot egyhangúan, tartózkodás nélkül 2/2008. (VI.30.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. Debrecen megyei Jogú Város Önkormányzata és a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat kijelöli: Az Alföld Szakképző Szakképzés-szervezési Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság első ügyvezetője: Hajnal János, valamint A felügyelőbizottság tagjait: Bagolyné Rinyu Ilonát, Szabó Gyulát, Szilágyi Lászlót, Sőrés Istvánt és Szarvas Endrét június 30.napjától június 30. napjáig, Kijelölik a társaság könyvvizsgálóját: Balogh Istvánné (Magyar Könyvvizsgálói Kamarai tagsági szám: , cégnév: East-Audit Zrt., Nyilvántartási száma: ) április 25. napjától április 25. napjáig, Megállapítják az Alapítók által kijelölt tisztségviselők javadalmazását, az alábbiak szerint: A felügyelő bizottsági tagok feladatukat térítésmentesen látják ela könyvvizsgáló kivételével, akinek díjazása: ,-Ft/hó+ÁFA Az Alapítók a határozatot egyhangúan, tartózkodás nélkül 3/2008. (VI.30.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. Az Alapítók a vagyoni hozzájárulás rendelkezésre bocsátáshoz rögzítik az alábbiakat: Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata: ,-Ft, Balmazújváros Város Önkormányzata: ,- Ft, Hajdúböszörmény Város Önkormányzata: ,-Ft, Debrecen TISZK Kht.: ,-Ft, vagyoni hozzájárulásukat biztosítják Az Alapítók a határozatot egyhangúan, tartózkodás nélkül 4/2008. (VII.31.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. A Kft. taggyűlése Hajnal János ügyvezetőt megbízási jogviszony keretében foglalkoztatja, július 1. napjától június 30. napjáig, megbízási díját havi bruttó Ftban állapítja meg, és megbízza az ügyvezetői teendők ellátásával. A megbízói jogokat- a taggyűlés hatáskörébe nem tartozó esetekben-kósa Lajos, DMJV Polgármestere gyakorolja. A határozatot a társaság taggyűlése, Hajdúböszörmény Önkormányzatának tartózkodásával elfogadta.

2 5/2008. (X.28.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. A Kft. taggyűlési elfogadja a társasági szerződés módosítás tervezetét a 4.6. pont tekintetében. A határozatot a társaság taggyűlése elfogadta. 6/2008. (X.28.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja az SZMSZ-t, a Számviteli politika szabályzatát és a Vagyonnyilatkozati szabályzatot. Az Alapítók a határozatot egyhangúan, tartózkodás nélkül 7/2008. (X.28.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a társasági szerződés módosítását a 4.6. pont tekintetében. A határozatot a társaság taggyűlése elfogadta évi taggyűlési határozatok: 1/2009. (IV.15.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a közoktatásról szóló évi LXXIX. tv. 89/B. (5) bekezdés a) pontja és a társasági szerződés pontja szerint az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési és Képzési Bizottság döntésének megfelelően a társaság a szakképzés fejlesztés irányaira és beiskolázási arányaira tekintettel -, a társaság tagjai által fenntartott iskolákban a szakképzési évfolyamokon indítható osztályok/csoportok számait elfogadja a mellékelt javaslat alapján. A határozatot a társaság taggyűlése egyhangúan elfogadta. 2/2009. (V.18.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a Társasági szerződés 8.6. pontjának módosítását. A határozatot a társaság taggyűlése egyhangúan elfogadta. 3/2009. (V.18.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a határozati javaslat szerinti szöveggel a társasághoz tartozó intézmények pedagógiai programját a mellékelt szövegezésű határozati javaslatnak megfelelően. A határozatot a társaság taggyűlése egyhangúan elfogadta. 3/2009. (V.29.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kht. Taggyűlése elfogadja a társaság gazdasági évre vonatkozó mérlegét. A határozatot a társaság taggyűlése egyhangúan, tartózkodás nélkül elfogadta. 3/2009. (IX.25.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft.

3 A Kft. taggyűlése elfogadja, hogy a társasági szerződésben az intézmények felsorolásából kerüljön ki a Balásházy János Mezőgazdasági és Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium, egyben a társaság tagjai elfogadják a társasági szerződés módosítását (TISZK cégnévváltozás miatti módosítás), illetve egységes szerkezetű változatát. 4/2009. (IX.25.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a társaság belső szabályzataként a vagyontételi nyilatkozat tételi szabályzatot; pénzkezelési szabályzatot; fejlesztési támogatások kezelésének eljárási rendjéről szóló szabályzatot. 5/2009. (IX.25.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a TÁMOP /1-2009, TIOP / projektről szóló tájékoztatást. 6/2009. (IX.25.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja az RFKB döntésének megfelelő beiskolázási tervet, valamint a pedagógiai programokat. 7/2009. (XII.11.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a társaság Közbeszerzési Szabályzatát és ütemtervét, illetve megválasztja tagjait: Szűcs Lászlót, DMJV Polgármesteri Hivatal, közbeszerzési osztályvezető, Halász D. Jánost, DMJV alpolgármester, dr. Papp Lászlót, DMJV önkormányzati képviselő személyében. 8/2009. (XII.11.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése tudomásul veszi az ügyvezető tájékoztatását. 9/2009. (XII.11.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola és a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Kollégium pedagógiai programját.

4 10/2009. (XII.11.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja szakképzési támogatást a mellékelt felhasználási javaslat szerint évi taggyűlési határozatok: 1/2010. (II.01.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése visszahívja a felügyelőbizottság tagjait, az új felügyelőbizottság tagjaiként kijelöli Szabó Gyulát, Sőrés Istvánt és szarvas Endrét február 1. napjától január 31. napjáig. A felügyelőbizottság tagjai külön íven szövegezett nyilatkozatban fogadják el a tisztséget. A taggyűlés az ügyvezetői tisztségről való érdemi rendelkezést elhalasztja. 2/2010. (II.01.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja, hogy a szakképzési hozzájárulás összegét a Szakmai Tanácsadó testület javaslata alapján meghatározottak szerint a Alföld Szakképző Nonprofit Kft. közvetlenül az érintettek részére pénzátutalással teljesíti. 3/2010. (II.01.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. Az Alföld Szakképző Nonprofit Kft. taggyűlése elfogadja, hogy Hajnal János ügyvezető február 01. napjától díjazás nélkül látja el feladatát. 4/2010. (III. 29.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése az alábbi sorrendben támogatja a évi decentralizált pályázat eszközlistáján feltüntetett eszközbeszerzéseket: Első helyen a Baross Gábor Szakközépiskola. Második helyen a Veress Ferenc Szakközépiskola. Harmadik helyen a Gábor Dénes Szakközépiskola. Negyedik helyen a Mechwart András Szakközépiskola. Ötödik helyen a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola. Hatodik helyen a Medgyessy Ferenc Gimnázium. Hetedik helyen az Erdélyi Grúz Szakközépiskola. Nyolcadik helyen a Beregszászi Pál Szakközépiskola. Kilencedik helyen a Péchy Mihály Szakközépiskola. Tízedik helyen a Könnyűipari Szakközépiskola. Tizenegyedik helyen az Irinyi János Gimnázium. Tizenkettedik a Povolny Ferenc Szakközépiskola. elfogadták 5/2010. (III. 29.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése támogatja a Gábor Dénes Szakközépiskola beszédátviteli rendszertechnikus szakképesítés helyi tantervének kiegészítését.

5 elfogadták 6/2010. (V.31.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a társaság gazdasági évre vonatkozó mérlegét. 7/2010. (V.31.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a társaság javadalmazási szabályzatát. 8/2010. (V.31.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése megszavazza, hogy a Felügyelő Bizottság tagjai részére a társaság megfizeti az ülések részvételéhez kapcsolódó útiköltséget. 7/2010. (VII. 2.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a társaság gazdasági évre vonatkozó mérlegét. 9/2010. (IX. 17.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a Társasági szerződés 8.6. pontjának módosítását. 10/2010. (IX. 17.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a Közbeszerzési ütemtervet. 11/2010. (X. 11.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a 2011/2012-es tanévben indítható szakmai képzéseket az RFKB döntése alapján. 12/2010. (X. 11.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja debreceni szakképző iskolák pedagógiai programját. 13/2010. (X. 11.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft.

6 A Kft. taggyűlése elfogadja a Veres Péter Gimnázium, Szakközépiskola és Szakképző Iskola szakképzési támogatás felhasználásának módosítását. 14/2010. (XII. 03.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a Társasági szerződés 1.3. és 4.6. pontjainak módosítását. 15/2010. (XII. 03.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a szakképzési támogatás pótlólagos felhasználásáról szóló, a Szakmai Tanácsadó testület által jóváhagyott, írásbeli előterjesztés szerinti javaslatot. A jelen lévő tagok a határozat és az előterjesztés, a taggyűlési jegyzőkönyv példányának a jelen nem lévő tulajdonos részére történő egyidejű továbbításával (2010. december 03. napján) fenntartják a jelen nem lévő tulajdonos részére annak lehetőségét, hogy 3 napon belül kérjék taggyűlés tartását a javaslattól eltérő határozat meghozatala végett. Amennyiben a megkeresett tulajdonostárs nem jelzi szándékát a határozat megváltoztatására, úgy a jelen határozat hatályba lép december 08. napján évi taggyűlési határozatok: 1/2011. (I. 7.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a javadalmazási szabályzat módosítását a határozati javaslatnak megfelelő, a DMJV Közgyűlése által elfogadott tartalommal. 2/2011. (I. 28.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja melléklet szerinti társasági szerződés módosítását a felügyelő bizottsági tagok tisztségének megújítása kapcsán, és felügyelőbizottsági tagnak választja február 1. napjától január 31. napjáig Szabó Gyulát, Sőrés Istvánt és Szarvas Endrét. 3/2011. (III. 31.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja, hogy a társaság ügyvezetője, Hajnal János a megbízását április 1. napjától június 30. napjáig ,-Ft/hó megbízási díj ellenében látja el. 4/2011. (V. 30.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a társaság gazdasági évre vonatkozó mérlegét. 5/2011. (VII. 06.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a fogadott szakképzési hozzájárulás felosztását az Alföld Szakképző Szakmai Tanácsadó Testületének a évben fogadott szakképzési hozzájárulás felosztásáról hozott határozatának melléklete alapján.

7 6/2011. (VIII. 26.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése egyetért, elfogadja az SZTT augusztus 24. napján 13 órakor tartott ülésén elfogadott határozata alapján a Baross Gábor Középiskola, Szakiskola és Kollégium, a Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola, a Bethlen Gábor Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola, a Dienes László Gimnázium és Egészségügyi Szakképző Iskola, az Irinyi János Gimnázium, Szakközép és Szakiskola, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola, a Könnyűipari Szakközép- és Szakiskola, a Povolny Ferenc Szakképző Iskola, valamint a Veres Péter Gimnázium, Szakközépiskola és Szakképző Pedagógiai Programjának módosítását. 7/2011. (IX. 23.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése egyetért, elfogadja az SZTT szeptember 16. napján tartott ülésen elfogadott szakképző iskolák módosított szakmai programját. 8/2011. (IX. 23.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja melléklet szerinti társasági szerződés módosítását a Vegyipari Szakközépiskola névváltozása kapcsán az így módosuló 4.6. pont (6. alpont) tekintetében. 8/2011. (XI.04.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlés elfogadja a 2012/2013-as tanévben indítható szakmai képzésekre vonatkozó RFKB döntést. 9/2011. (XI.04.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a évi szakképzési hozzájárulás maradványának felhasználására, illetve a első félévi szakképzési hozzájárulás felhasználására vonatkozó javaslatot. 10/2011. (XI.04.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja az Alföld Szakképző Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. Szakmai Tanácsadó Testülete tagjainak delegálására vonatkozó javaslatot. 11/2011. (XI.04.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése törzstőke-emelést határoz el ,- Ft, azaz háromszázezer forint összegben, amelyet pénzbeli szolgáltatás útján kíván a társaság rendelkezésére bocsátani. A tagok jelen határozat útján lemondanak a törzstőke-emeléshez kapcsolódó elsőbbségi jogukról, és a taggyűlés által kijelölt személyként a vagyoni hozzájárulás szolgáltatására jogosultként megnevezik a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzatot, Biharkeresztes Város Önkormányzatát és Derecske Város Önkormányzatát. 12/2011. (XI.04.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése a törzstőke-emelés kapcsán elfogadja a melléklet szerinti társasági szerződés módosítást, amely alapján a társaság törzstőkéje és az egyes tagok törzsbetétei az alábbiak szerint alakulnak:

8 A Társaság felemelt törzstőkéje ,- Ft, azaz egymillió-háromszázezer forint, amely teljes egészében pénzbeli betétből áll. A tagok törzsbetéteinek törzstőkén belüli összege és aránya: - Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata: ,- Ft, azaz: Hétszázezer forint (53,8%) - Balmazújváros Város Önkormányzata: ,- Ft, azaz: Egyszázezer forint (7,7%) - Hajdúböszörmény Város Önkormányzata: ,- Ft, azaz: Egyszázezer forint (7,7%) - DEBRECEN TISZK Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft.: ,- Ft, azaz: Egyszázezer forint (7,7%) - Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat: ,- Ft, azaz: Egyszázezer forint (7,7%) - Biharkeresztes Város Önkormányzata: ,- Ft, azaz: Egyszázezer forint (7,7%) - Derecske Város Önkormányzata: ,- Ft, azaz: Egyszázezer forint (7,7%) A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat, Biharkeresztes Város Önkormányzata, Derecske Város Önkormányzata, mint új tagok, a tőkeemelés során egyenként ,- Ft pénzbeli hozzájárulást szolgáltatnak, amelyet a jelen taggyűlés napján átutalás útján fizetnek meg a társaság bankszámlaszámára. A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat, Biharkeresztes Város Önkormányzata, Derecske Város Önkormányzata, mint új tagok, a társasági szerződés rendelkezéseit magukra nézve kötelezőnek ismerik el.

Taggyűlési határozatok

Taggyűlési határozatok Alföld Szakképző Szakképzés-szervezési Nonprofit Közhasznú Kft. Taggyűlési határozatok 2015. évi határozatok 2/2015. (V. 29.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja az ALFÖLD SZAKKÉPZŐ

Részletesebben

FIT-jelentés :: 2013 Fenntartói jelentés 10. évfolyam KLIK Debreceni Tankerülete

FIT-jelentés :: 2013 Fenntartói jelentés 10. évfolyam KLIK Debreceni Tankerülete FIT-jelentés :: 2013 KLIK Debreceni Tankerülete 4026 Debrecen, Kálvin tér 11. Fenntartói azonosító: 39011654-082000 Létszámadatok Létszámadatok Országos kompetenciamérés 1 Az intézmények kódtáblázata A

Részletesebben

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT Pályaválasztási Nyílt Napok Hajdú-Bihar Megyében Abigél Alapfokú Művészeti Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium Berettyóújfalui SzC Arany János Gimnáziuma, Egészségügyi és Közgazdasági

Részletesebben

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 21-én tartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 21-én tartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 21-én tartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m : Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma

Részletesebben

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 25-én megtartott nyilvános rendkívüli

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT képviselő-testület augusztus 11-ei rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT képviselő-testület augusztus 11-ei rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT képviselő-testület 2011. augusztus 11-ei rendkívüli üléséről 626/2011.(VIII.11.) Ökt. h. A képviselő-testület egyetért Tóthné Szabó Éva képviselő asszony módosító javaslatával, hogy

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújváros Város Polgármesteri Hivatal dísztermében Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 30-i rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

HATÁROZATOK KÖNYVE év. A társaság neve: Bács- Szakma Szakképzés- fejlesztési és Szervezési Non- profit Kiemelkedően Közhasznú Zrt.

HATÁROZATOK KÖNYVE év. A társaság neve: Bács- Szakma Szakképzés- fejlesztési és Szervezési Non- profit Kiemelkedően Közhasznú Zrt. HATÁROZATOK KÖNYVE 2010. év A társaság neve: Bács- Szakma Szakképzés- fejlesztési és Szervezési Non- profit Kiemelkedően Közhasznú Zrt. A társaság rövidített neve: Bács- Szakma Non- profit Kiemelkedően

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújváros Város Polgármesteri Hivatal dísztermében Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 6-i rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 27-én megtartott nyilvános rendkívüli

Részletesebben

Alföld Szakképző Szakképzésszervezési Nonprofit Közhasznú Kft. 2008-2013. Együttműködés, mobilitás, tanácsadás az élethosszig tartó tanulás jegyében

Alföld Szakképző Szakképzésszervezési Nonprofit Közhasznú Kft. 2008-2013. Együttműködés, mobilitás, tanácsadás az élethosszig tartó tanulás jegyében Alföld Szakképző Szakképzésszervezési Nonprofit Közhasznú Kft. 2008-2013 4030 Debrecen, Fokos u. 12. Telefon : (+3652) 437-311 Fax : (+3652) 436-243 Együttműködés, mobilitás, tanácsadás az élethosszig

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 17-én megtartott rendkívüli üléséről. Tárgya:

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 17-én megtartott rendkívüli üléséről. Tárgya: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 17-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 15/2014.(II.17.) 16/2014.(II.17.) 17/2014.(II.17.) 18/2014.(II.17.)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. 2013. február 14-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. 2013. február 14-i rendes ülésére 10. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 14-i rendes ülésére Tárgy: A Kaposvár TISZK Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft.

Részletesebben

Kötött kiadások előirányzatának átcsoportosítása

Kötött kiadások előirányzatának átcsoportosítása DMJV Fogyatékosokat Ellátó Idősek Háza Terápiás Ház Kötött kiadások előirányzatának átcsoportosítása Ezer Ft-ban Távhő -264 Villany 264 Élelmiszer -9 296 élelmezés 9 296 Gáz -2 214 Villany 202 Élelmiszer

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november 12-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november 12-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 218/2012.(XI.12.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja el a 2012. november 12-ei rendkívüli ülésének napirendjét: 1. Javaslat a Gyáli Vagyonkezelő Kft.

Részletesebben

Összefoglaló a FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelő Bizottságának évi határozatairól

Összefoglaló a FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelő Bizottságának évi határozatairól Összefoglaló a FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelő Bizottságának 2008. évi határozatairól 2008. január 17. 1/2008. (01.17.) sz. FEB Határozat: A FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelő Bizottsága úgy dönt, hogy a

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS A L P O L G Á R M E S T E R E

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS A L P O L G Á R M E S T E R E NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS A L P O L G Á R M E S T E R E 4401 Nyíregyháza, Kossuth tér 1. Pf.: 83. Telefon: (42) 524-566 E-mail: nyhhuman@nyirhalo.hu Ügyiratszám:2212/2009. IX. Ügyintéző: Kovács Zoltán/Kerényi

Részletesebben

Önkormányzatának Közlönye

Önkormányzatának Közlönye 2011. május 27. XXI. évfolyam 7. szám HEVES MEGYE Önkormányzatának Közlönye I. Személyi rész 2. II. Közgyűlési határozatok 4. 2 I. Személyi rész A Heves Megyei Közgyűlés 135/2011. (V. 27.) közgyűlési határozatával

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat. 3. napirendi pont: Előterjesztés a Soproni Kommunikációs Központ Kft. létrehozásáról

Jegyzőkönyvi kivonat. 3. napirendi pont: Előterjesztés a Soproni Kommunikációs Központ Kft. létrehozásáról Jegyzőkönyvi kivonat Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2015. július 9-ei I. rendkívüli közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. 3. napirendi pont: Előterjesztés a Soproni

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 23-i

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2016. május 12-én a Városháza kistermében 15 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

HATÁROZATOK KÖNYVE 2009. év. A társaság neve: Bács- Szakma Szakképzés- fejlesztési és Szervezési Non- profit Kiemelkedően Közhasznú Zrt.

HATÁROZATOK KÖNYVE 2009. év. A társaság neve: Bács- Szakma Szakképzés- fejlesztési és Szervezési Non- profit Kiemelkedően Közhasznú Zrt. HATÁROZATOK KÖNYVE 2009. év A társaság neve: Bács- Szakma Szakképzés- fejlesztési és Szervezési Non- profit Kiemelkedően Közhasznú Zrt. A társaság rövidített neve: Bács- Szakma Non- profit Kiemelkedően

Részletesebben

SZEGEDI KÖZLEKEDÉSI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT. módosítása

SZEGEDI KÖZLEKEDÉSI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT. módosítása SZEGEDI KÖZLEKEDÉSI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT módosítása Preambulumába az eddigiek helyébe az alábbi kerül beiktatásra: Az 1997. évi CXLIV. tv. alapján, egyszemélyes korlátolt felelősségű

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének május 8-ai ülésén hozott határozataiból:

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének május 8-ai ülésén hozott határozataiból: 58/2015. (V. 8.) MÖK határozat A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlése a 2015. május 8-ai rendes ülése napirendjét a következők szerint fogadja el: 1. Beszámoló Hajdú-Bihar megye közbiztonságának

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 93-96/2013. (IX. 17.) számú határozat.

Részletesebben

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTEREJSZTES. a Képviselő-testület június 20-án tartandó ülésére

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTEREJSZTES. a Képviselő-testület június 20-án tartandó ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTEREJSZTES a Képviselő-testület 2019. június 20-án tartandó ülésére Tárgy: Javaslat Gödöllői Piac Kft. alapító okiratának módosítására Előterjesztő: Dr. Gémesi György Tisztelt

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 6-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 6-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 149/2017. (XII. 6.) határozata Felhatalmazás a Miskolc Térségi Konzorcium és a MiReHuKöz Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság között megszűnő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2. Telekalakítás, telekhatár rendezés az apci 079/1 és 083/2 hrsz-ú ingatlanokkal kapcsolatban. 3. Segélykérelmek 4.

JEGYZŐKÖNYV. 2. Telekalakítás, telekhatár rendezés az apci 079/1 és 083/2 hrsz-ú ingatlanokkal kapcsolatban. 3. Segélykérelmek 4. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2016.03.23-án 14,00 órakor a polgármesteri hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. Jelen vannak: jelenléti ív alapján Napirend: 1. Előterjesztés a

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kiss Barnabás

JEGYZŐKÖNYV. Kiss Barnabás 740-15/2008. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala I. sz. tanácskozó termében 2008. szeptember 25.-én a Pénzügyi Bizottság ülésén elhangzottakról. Jelen vannak: a bizottság

Részletesebben

INCZÉDY GYÖRGY KÖZÉPISKOLA, SZAKISKOLA ÉS KOLLÉGIUM ALAPÍTÓ OKIRATA

INCZÉDY GYÖRGY KÖZÉPISKOLA, SZAKISKOLA ÉS KOLLÉGIUM ALAPÍTÓ OKIRATA 51. sz. melléklet a 86/2011. (V.31..) számú határozathoz INCZÉDY GYÖRGY KÖZÉPISKOLA, SZAKISKOLA ÉS KOLLÉGIUM ALAPÍTÓ OKIRATA A helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 9. (4) bekezdése, az

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-133 Fax: (28)-470-357 E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2016. május 25.-ei ülésére Nyílt ülésen

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város. JAVASLAT a Nógrádi Geopark Nonprofit Kft. törzstőkéjének felemelésére

Salgótarján Megyei Jogú Város. JAVASLAT a Nógrádi Geopark Nonprofit Kft. törzstőkéjének felemelésére Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere Szám: 14698/2010 JAVASLAT a Nógrádi Geopark Nonprofit Kft. törzstőkéjének felemelésére Tisztelt Közgyűlés! Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése 2008. június

Részletesebben

ALBENSIS Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft. ALAPÍTÓ OKIRATA

ALBENSIS Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft. ALAPÍTÓ OKIRATA ALBENSIS Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft. ALAPÍTÓ OKIRATA ~ 1 ~ ALAPÍTÓ OKIRAT A Fejér Megyei Önkormányzat alapító a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére. Tárgy: Javaslat gazdasági társaságokat érintő tulajdonosi döntések meghozatalára

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére. Tárgy: Javaslat gazdasági társaságokat érintő tulajdonosi döntések meghozatalára Budapest Főváros IV. kerület ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT 1041 Budapest, István út 14. 231-3141, Fax.: 231-3151 mszabolcs@ujpest.hu ALPOLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére www.tuv.com ID 9105075801

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága. 33/2017. (05.24.) PB határozat

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága. 33/2017. (05.24.) PB határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 33/2017. (05.24.) PB határozat A Pénzügyi Bizottság úgy dönt, hogy a 05/2017 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat az alábbiak szerint fogadja el: NYÍLT ÜLÉS:

Részletesebben

K I V O N A T. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2007... tartott ülésének jegyzőkönyvéből H A T Á R O Z A T

K I V O N A T. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2007... tartott ülésének jegyzőkönyvéből H A T Á R O Z A T K I V O N A T Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2007.... tartott ülésének jegyzőkönyvéből.../2007. (...) KGY. sz. H A T Á R O Z A T Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése megvitatta az Oktatási, Kulturális

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: A Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Intézményfelügyeleti, Szociális és Közbiztonsági Bizottság 2012. január 26-i nyílt üléséről. Jelen

Részletesebben

7. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat

7. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat 7. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Alapító okirat Alulírott alapító, a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény

Részletesebben

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Alapító okirat Alulírott alapító, a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt.) rendelkezéseinek megfelelően, a 2006.

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL ELŐTERJESZTÉS A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK JÚNIUS 29-EI ÜLÉSÉRE

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL ELŐTERJESZTÉS A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK JÚNIUS 29-EI ÜLÉSÉRE Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL 3525 MISKOLC, Városház tér 1. Telefon: (46) 517-700*, (46) 517-750, (46) 323-600 Telefax: (46) 320-601 http://www.baz.hu elnok@hivatal.baz.hu Iktatószám:

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Soroksári Sport Club Kft. felügyelő bizottsági

Részletesebben

1/2018. (02.28.) FB határozat. A Felügyelőbizottság a napirendi pontjait megismerte és egyhangú döntéssel elfogadta. 2/2018. (02.28.

1/2018. (02.28.) FB határozat. A Felügyelőbizottság a napirendi pontjait megismerte és egyhangú döntéssel elfogadta. 2/2018. (02.28. 1/2018. (02.28.) FB határozat A Felügyelőbizottság a napirendi pontjait megismerte és egyhangú döntéssel elfogadta. 2/2018. (02.28.) FB határozat A Felügyelőbizottság a 2018. évi munkatervét egyhangú döntéssel

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2015. április 30. napján tartandó 2015. évi rendes Közgyűlésére

ELŐTERJESZTÉS. Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2015. április 30. napján tartandó 2015. évi rendes Közgyűlésére ELŐTERJESZTÉS 2015. április 30. napján tartandó 2015. évi rendes Közgyűlésére 1. napirendi pont Tárgy: Az Igazgatótanács jelentése a 2014. évi üzleti tevékenységről Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan

Részletesebben

körzetszám Óvoda megnevezése, címe Debrecen

körzetszám Óvoda megnevezése, címe Debrecen 1. melléklet a.../2014.(...) önkormányzati rendelethez A.) Óvodák5. melléklet a 23/2013. (IV.25.) önkormányzati rendelethez körzetszám Óvoda megnevezése, címe Debrecen 1. Mesekert Óvoda, Körtefa u. 3.

Részletesebben

1/2013. (IV.30.) SZ. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZAT

1/2013. (IV.30.) SZ. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZAT A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2013. április 30. napján megtartott, a 2012. üzleti évet lezáró éves rendes Közgyűlésén elfogadott közgyűlési határozatok A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Fedőlap. Dr. Vántus Judit osztályvezető Engyel László ügyintéző Kiss András Péter ügyvezető, Dunaújvárosi Kistérségi Turisztikai NKft.

Fedőlap. Dr. Vántus Judit osztályvezető Engyel László ügyintéző Kiss András Péter ügyvezető, Dunaújvárosi Kistérségi Turisztikai NKft. Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2019. 04. 18. Javaslat a Dunaújvárosi Kistérségi Turisztikai Nonprofit Kft. 2018. évi beszámolójának elfogadására, az

Részletesebben

Társasági szerződés módosítása

Társasági szerződés módosítása Társasági szerződés módosítása A kiemelten közhasznú Bárka Józsefvárosi Színházi- és Kulturális Nonprofit Gazdasági Társaság (1082 Budapest, Üllői út 82.), a taggyűlés.. sz. határozata értelmében, a gazdasági

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről. Tárgya:

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről. Tárgya: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 1/2013.(I.30.) Rendelet száma: 1/2013.(I.30.) Tárgya: A 139/2012.(XI.28.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT képviselő-testület január 20-ai nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT képviselő-testület január 20-ai nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT képviselő-testület 2009. január 20-ai nyílt üléséről 1/2009.(I.20.) Ökt. h. A képviselő-testület egyetért az Ügyrendi Bizottság módosító javaslatával, és 2009. január 20-ai ülésén

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés a Biatorbágyi Városfejlesztő Kft. működésével összefüggő kérdésekről

Város Polgármestere. Előterjesztés a Biatorbágyi Városfejlesztő Kft. működésével összefüggő kérdésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés a Biatorbágyi

Részletesebben

M Ó D O S Í T Ó O K I R A T

M Ó D O S Í T Ó O K I R A T M Ó D O S Í T Ó O K I R A T Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola 2120 Dunakeszi, Bem u. 27. /2012. (10. 25.) sz. határozat 9. melléklete Dunakeszi Város Képviselő-testülete jóváhagyta a Farkas Ferenc

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának án tartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának án tartott ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának 2012. 09. 13-án tartott ülésén. Jelen vannak: Pocsai Blanka, a bizottság elnöke, Dr. Révész Mihály, a bizottság alelnöke,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hajdúbagos Község Önkormányzat 2010. október 29-én megtartott rendkívüli nyílt Képviselő-testületi ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hajdúbagos Község Önkormányzat 2010. október 29-én megtartott rendkívüli nyílt Képviselő-testületi ülésén. Ikt.szám: 117/25/2010. POLGÁRMESTERI HIVATAL HAJDÚBAGOS, Nagy u. 101. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hajdúbagos Község Önkormányzat 2010. október 29-én megtartott rendkívüli nyílt Képviselő-testületi ülésén. TARTALOMBÓL

Részletesebben

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. MÁJUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. MÁJUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. MÁJUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 52/2011. (V. 30.) 53/2011. (V. 30.) 54/2011. (V. 30.) 55/2011. (V. 30.) 56/2011. (V.

Részletesebben

Néhány tapasztalat a Nyírségi Szakképzés szervezési Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. működéséből. Hajdu Sándor ügyvezető

Néhány tapasztalat a Nyírségi Szakképzés szervezési Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. működéséből. Hajdu Sándor ügyvezető Néhány tapasztalat a Nyírségi Szakképzés szervezési Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. működéséből Hajdu Sándor ügyvezető Sajátos helyzet: TISZK a TISZK ben HEFOP/ TÁMOP pályázatok lehetősége, eredményei

Részletesebben

A szakképzés-szervezési társaságok működésének tapasztalatai

A szakképzés-szervezési társaságok működésének tapasztalatai A szakképzés-szervezési társaságok működésének tapasztalatai TISZK-ek Hogyan? TOVÁBB! Szolnok, 2009. november 2-3. Bemutatkozás Név: 1000 Mester Szakképzés-szervezési Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú

Részletesebben

dr. Száldobágyi Zsigmond Csongor ügyvéd ingatlanforgalmi szakjogász AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA

dr. Száldobágyi Zsigmond Csongor ügyvéd ingatlanforgalmi szakjogász AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Tisztelt érdeklődő! Ezt a dokumentumot tájékoztatásul tesszük közzé. Célja, hogy Ön előzetesen átlássa a társaság alapításával járó egyes adminisztratív kötelezettségeit. Magyarázó szövegeket az egyes

Részletesebben

1/2015. (I. 13.) Kt. határozat

1/2015. (I. 13.) Kt. határozat rendkívüli ülésének könyvéből: 1/2015. (I. 13.) Kt. határozat 1. Dombóvár Város Önkormányzatának a DDOP-6.2.1/K-13-2014-0002 azonosító számú, Dél-Dunántúli Operatív Program Fenntartható településfejlesztés

Részletesebben

0630/ telefonszáma: Írásbeli vizsga szervező intézmény 6 évfolyamos gimnáziumi vizsgatípusra

0630/ telefonszáma: Írásbeli vizsga szervező intézmény 6 évfolyamos gimnáziumi vizsgatípusra Vizsgahely keresési eredmények 2018.11.16. 9:18 17 feladatellátási hely 14 intézményben 031107 Svetits Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium Intézmény címe: 4024 Debrecen, Szent Anna

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezetőinek megválasztására

Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezetőinek megválasztására Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere Szám: 11139/2017. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezetőinek megválasztására Tisztelt Közgyűlés! A Salgótarján és Környéke Vízmű

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 3901-3/2016. Javaslat a Salgótarjáni Csatornamű Szolgáltató Kft. alapító okiratának módosítására, továbbá a víziközmű működtető vagyon bérleti szerződéseinek

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Oktatási, Kulturális és Sport Iroda

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Oktatási, Kulturális és Sport Iroda Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Oktatási, Kulturális és Sport Iroda Szám: 46483/2010. J a v a s l a t a 2011/2012. tanévben indítható középiskolai és szakiskolai osztályok meghatározására

Részletesebben

Önkormányzatának Közlönye

Önkormányzatának Közlönye 2010. június 25. XX. évfolyam 4. szám HEVES MEGYE Önkormányzatának Közlönye I. Személyi rész 2 II. Önkormányzati rendeletek 3 III. Közgyűlési határozatok 5 IV. Közlemények, hirdetmények 7 2 I. Személyi

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 24. ei üléséről. 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 24. ei üléséről. 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 12/2017 sorszámú ülésén az alábbi előterjesztéseket tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Bp., V., Szabadság

Részletesebben

Tárgy: Javaslat a ZV Nonprofit Kft. alapító okiratának módosítására

Tárgy: Javaslat a ZV Nonprofit Kft. alapító okiratának módosítására Előterjesztő: Készítette: Szitka Péter Sztupák Péter ügyvezető, ZV Nonprofit Kft. Dr. Kovács László jogi és ügyfélszolgálati igazgató, ZV Nonprofit Kft. Tárgy: Javaslat a ZV Nonprofit Kft. alapító okiratának

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának május 28. napján megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának május 28. napján megtartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: a 2008. május 28. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Jakab Magdolna Palsics János Tóth István bizottsági tagok, Távolmaradt: Farkas Ernő polgármester

Részletesebben

a Közoktatási Intézmények Gazdasági Szolgálata alapító okiratának módosítására

a Közoktatási Intézmények Gazdasági Szolgálata alapító okiratának módosítására Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Ikt.sz: 35180/2010 J a v a s l a t a Közoktatási Intézmények Gazdasági Szolgálata alapító okiratának módosítására Tisztelt Közgyűlés! A Közgyűlés 21/2000. (II.28.)

Részletesebben

CSEREANYAG ELŐTERJESZTÉS A 2011-12. TANÉVBEN INDULÓ SZAKKÉPZÉSEKRŐL. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata (9400 Sopron, Fő tér 1.

CSEREANYAG ELŐTERJESZTÉS A 2011-12. TANÉVBEN INDULÓ SZAKKÉPZÉSEKRŐL. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata (9400 Sopron, Fő tér 1. CSEREANYAG Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata (9400 Sopron, Fő tér 1.) Ügyiratszám: 59169/2010 CÍM: ELŐTERJESZTÉS A 2011-12. TANÉVBEN INDULÓ SZAKKÉPZÉSEKRŐL Előterjesztő: Az előterjesztést megkapta:

Részletesebben

DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának

DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának n DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának K Ö Z L Ö N Y E 2009. évi 21. szám 2009. december 15. I. kötet T A R T A L O M J E G Y Z É K Szám Tárgy Oldal A KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI 256/2009. (XI. 26.) Ö.h.

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kinyilvánítja. 2011. szeptember 29-i ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kinyilvánítja. 2011. szeptember 29-i ülésének jegyzőkönyvéből 93/2011. (IX. 29.) önkormányzati testületi határozat kinyilvánítja azon szándékát, hogy 2012. január 1. napjától az 1. számú melléklet szerinti együttműködési megállapodást köt a Napfényes Támogató Szociális

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 249/2003. (X. 1.) számú. h a t á r o z a t a

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 249/2003. (X. 1.) számú. h a t á r o z a t a NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 249/2003. (X. 1.) számú h a t á r o z a t a a 2003/2004-es tanév indításával kapcsolatos feladatok módosításáról A Közgyűlés 1./ az előterjesztést megtárgyalta

Részletesebben

3300 Eger, Dobó tér 2. Tel.: (36)523-701, Fax: (36)523-777, E-mail: inagy@ph.eger.hu

3300 Eger, Dobó tér 2. Tel.: (36)523-701, Fax: (36)523-777, E-mail: inagy@ph.eger.hu 3300 Eger, Dobó tér 2. Tel.: (36)523-701, Fax: (36)523-777, E-mail: inagy@ph.eger.hu 23. számú napirend J A V A S L A T EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2006. II. negyedévi feladattervére A Tisztségviselők

Részletesebben

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat 34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a Hajdúnánási Református Egyházközség (4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 2. szám) Épületenergetikai

Részletesebben

Fedőlap. a pénzügyi bizottság elnöke a gazdasági és területfejlesztési bizottság elnöke az ügyrendi, igazgatási és jogi bizottság elnöke

Fedőlap. a pénzügyi bizottság elnöke a gazdasági és területfejlesztési bizottság elnöke az ügyrendi, igazgatási és jogi bizottság elnöke Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2018. 05. 17. Javaslat a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia Nkft. 2017. évi éves beszámolójának elfogadására, 2018.

Részletesebben

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Alapító okirat Alulírott alapító, szerződésminta 1 alkalmazásával, a következők szerint állapítja meg az alábbi korlátolt felelősségű

Részletesebben

Biatorbágy, április 9. Tisztelettel: Tarjáni István polgármester

Biatorbágy, április 9. Tisztelettel: Tarjáni István polgármester Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A közoktatási intézményi

Részletesebben

Kivonat Fegyvernek Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestülete augusztus 25-i ülésének jegyzőkönyvéből:

Kivonat Fegyvernek Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestülete augusztus 25-i ülésének jegyzőkönyvéből: Kivonat Fegyvernek Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestülete 2011. augusztus 25-i ülésének jegyzőkönyvéből: 136/2011.(VIII.25.) sz. önkormányzati határozat: A Jász-Nagykun-Szolnok Szakképzés-szervezési

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT P O L G Á R M E S T E R E 4242. HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT P O L G Á R M E S T E R E 4242. HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT P O L G Á R M E S T E R E 4242. HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 Előterjesztés Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő testületének 2012.

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL ELŐTERJESZTÉS A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK FEBRUÁR 16-AI ÜLÉSÉRE

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL ELŐTERJESZTÉS A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK FEBRUÁR 16-AI ÜLÉSÉRE Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL 3525 MISKOLC, Városház tér 1. Telefon: (46) 517-700*, (46) 517-750, (46) 323-600 Telefax: (46) 320-601 http://www.baz.hu elnok@hivatal.baz.hu Iktatószám:

Részletesebben

Budapest, április 18.

Budapest, április 18. Budapest, 2013. április 18. A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. 2013. április 18. napján megtartott éves rendes közgyűlésének határozatai A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. ( Társaság ) tájékoztatja a tőkepiac

Részletesebben

2007. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

2007. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS City College Üzleti Szakképző Közhasznú Társaság 5600 Békéscsaba, Mednyánszky u. 4-6. Levelezési cím: 5600 Békéscsaba Dr. Becsey O. u. 42 Telefon: 06/66/640-304, Fax.: 66/640-305 www.citycollege.hu E-mail:

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Soroksári Sport Club Kft. felügyelő bizottsági

Részletesebben

EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat

EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Alapító okirat Alulírott alapító, a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt.) rendelkezéseinek megfelelően, a 2006. évi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Fülöp Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 14.-én de. 8,00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Fülöp Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 14.-én de. 8,00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Fülöp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14.-én de. 8,00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Mikáczó László Ferenc alpolgármester Czigle

Részletesebben

A KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG SZERZŐDÉSMINTÁJA. Társasági szerződés. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

A KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG SZERZŐDÉSMINTÁJA. Társasági szerződés. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) A KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG SZERZŐDÉSMINTÁJA Társasági szerződés 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) 1.1. A társaság cégneve:... Korlátolt Felelősségű Társaság A társaság

Részletesebben

Előterjesztés a Püspökladányi Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. javadalmazási szabályzatáról

Előterjesztés a Püspökladányi Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. javadalmazási szabályzatáról Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. Előterjesztés a Püspökladányi Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. javadalmazási szabályzatáról A köztulajdonban álló gazdasági társaságok

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 27. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 23-án megtartott rendkívüli üléséről J e g y z ő k ö n y v

Részletesebben

PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ALAPÍTÁSÁBAN LÉVŐ GERJE-FORRÁS NONPROFIT KFT. JAVADALMAZÁSI SZABÁLYZATA

PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ALAPÍTÁSÁBAN LÉVŐ GERJE-FORRÁS NONPROFIT KFT. JAVADALMAZÁSI SZABÁLYZATA PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ALAPÍTÁSÁBAN LÉVŐ GERJE-FORRÁS NONPROFIT KFT. JAVADALMAZÁSI SZABÁLYZATA A JELEN JAVADALMAZÁSI SZABÁLYZATOT PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE A /2015. ( ) SZÁMÚ

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés a. Centroszet Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft. 2009. évi működéséről

Közhasznúsági jelentés a. Centroszet Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft. 2009. évi működéséről Közhasznúsági jelentés a Centroszet Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft 2009. évi működéséről 1. Centroszet Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft. bemutatása I. A Társaság azonosító adatai Bejegyzés dátuma:

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2019. 03. 21. Javaslat a DV N Zrt. 2018. évi egyszerűsített éves beszámolójának elfogadására és vezérigazgató és könyvvizsgáló

Részletesebben

A szavazás során az egyes szavazati arányok három tizedesjegyig kerekítésre kerültek.

A szavazás során az egyes szavazati arányok három tizedesjegyig kerekítésre kerültek. A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2012. április 27. napján megtartott, a 2011. üzleti évet lezáró éves rendes Közgyűlésén elfogadott közgyűlési határozatok A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

A SOPRONI SZOCIÁLIS FOGLALKOZTATÓ ÉS REHABILITÁCIÓS KHT NONPROFIT TÁRSASÁGGÁ ALAKÍTÁSÁRÓL

A SOPRONI SZOCIÁLIS FOGLALKOZTATÓ ÉS REHABILITÁCIÓS KHT NONPROFIT TÁRSASÁGGÁ ALAKÍTÁSÁRÓL Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata (9400 Sopron, Fő tér 1.) Ügyiratszá m: 64521/2008. CÍM: ELŐTERJESZTÉS A SOPRONI SZOCIÁLIS FOGLALKOZTATÓ ÉS REHABILITÁCIÓS KHT NONPROFIT TÁRSASÁGGÁ ALAKÍTÁSÁRÓL Előterjeszt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Nógrád Megyei Szakképzés-szervezési Társulás vagyonának megosztásáról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Nógrád Megyei Szakképzés-szervezési Társulás vagyonának megosztásáról E L Ő T E R J E S Z T É S a Nógrád Megyei Szakképzés-szervezési Társulás vagyonának megosztásáról Készült: Szécsény Képviselő-testületének 2013. március 26-i ülésére Előterjesztő: Stayer László polgármester

Részletesebben

TISZKEK SZEREPE A SZAKKÉPZÉSBEN, DIGITÁLIS ISKOLA

TISZKEK SZEREPE A SZAKKÉPZÉSBEN, DIGITÁLIS ISKOLA TISZKEK SZEREPE A SZAKKÉPZÉSBEN, DIGITÁLIS ISKOLA ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Szakképzés Szervezési Társaság Hajdúböszörmény Város önkormányzata Balmazújváros Város önkormányzata Debrecen MJV Önkormányzata Debrecen

Részletesebben

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt április 29. napján megtartott megismételt éves rendes közgyűlésének határozatai

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt április 29. napján megtartott megismételt éves rendes közgyűlésének határozatai Budapest, 2016. április 29. A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. 2016. április 29. napján megtartott megismételt éves rendes közgyűlésének határozatai A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. ( Társaság ) tájékoztatja

Részletesebben

A javadalmazási szabályzatokat a határozati javaslat 1-6. számú mellékletei tartalmazzák.

A javadalmazási szabályzatokat a határozati javaslat 1-6. számú mellékletei tartalmazzák. SALGÓTARJÁN MEGYEI JOGÚ VÁROS P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. 32/312-250; Fax: 32/310-838; E-mail: polgarmester@salgotarjan.hu Szám: 20.850/2007. Javaslat az önkormányzat

Részletesebben

Előterjesztés Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 20-án tartandó ülésére. Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 20-án tartandó ülésére. Tisztelt Képviselő-testület! HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 Előterjesztés Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember

Részletesebben

A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2014. június 23. napján 14:00 kor a Polgármesteri Hivatal (Fő tér 1.) kis tanácstermében megtartott rendes üléséről.

A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2014. június 23. napján 14:00 kor a Polgármesteri Hivatal (Fő tér 1.) kis tanácstermében megtartott rendes üléséről. SOPRON MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Száma: 40059 69/2014 Jegyzőkönyv Készült: Jelen vannak: A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2014. június 23. napján 14:00 kor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

A testületi ülések ideje és napirendje: Január 17.

A testületi ülések ideje és napirendje: Január 17. A testületi ülések ideje és napirendje: Január 17. Előterjesztés az önkormányzati adóhatóság 2019. évi ellenőrzési tervéről Előadó: Jegyző Az előterjesztés elkészítésében közreműködik: Hatósági Iroda Előterjesztés

Részletesebben

Társasági szerződés. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

Társasági szerződés. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) Társasági szerződés Alulírott tagok, a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt.) rendelkezéseinek megfelelően, a 2006. évi V. törvény (Ctv.) mellékletét képező szerződésminta alkalmazásával

Részletesebben