Alföld Szakképző Szakképzés-szervezési Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Alföld Szakképző Szakképzés-szervezési Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft."

Átírás

1 Alföld Szakképző Szakképzés-szervezési Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft évi taggyűlési határozatok: 1/2008. (VI.30.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. Alapítói a társaságot június 30. napjától határozatlan időtartamra, a jelen jegyzőkönyvhöz csatolt Társasági szerződésben rögzített tartalommal megállapítják. Az Alapítók a határozatot egyhangúan, tartózkodás nélkül 2/2008. (VI.30.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. Debrecen megyei Jogú Város Önkormányzata és a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat kijelöli: Az Alföld Szakképző Szakképzés-szervezési Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság első ügyvezetője: Hajnal János, valamint A felügyelőbizottság tagjait: Bagolyné Rinyu Ilonát, Szabó Gyulát, Szilágyi Lászlót, Sőrés Istvánt és Szarvas Endrét június 30.napjától június 30. napjáig, Kijelölik a társaság könyvvizsgálóját: Balogh Istvánné (Magyar Könyvvizsgálói Kamarai tagsági szám: , cégnév: East-Audit Zrt., Nyilvántartási száma: ) április 25. napjától április 25. napjáig, Megállapítják az Alapítók által kijelölt tisztségviselők javadalmazását, az alábbiak szerint: A felügyelő bizottsági tagok feladatukat térítésmentesen látják ela könyvvizsgáló kivételével, akinek díjazása: ,-Ft/hó+ÁFA Az Alapítók a határozatot egyhangúan, tartózkodás nélkül 3/2008. (VI.30.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. Az Alapítók a vagyoni hozzájárulás rendelkezésre bocsátáshoz rögzítik az alábbiakat: Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata: ,-Ft, Balmazújváros Város Önkormányzata: ,- Ft, Hajdúböszörmény Város Önkormányzata: ,-Ft, Debrecen TISZK Kht.: ,-Ft, vagyoni hozzájárulásukat biztosítják Az Alapítók a határozatot egyhangúan, tartózkodás nélkül 4/2008. (VII.31.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. A Kft. taggyűlése Hajnal János ügyvezetőt megbízási jogviszony keretében foglalkoztatja, július 1. napjától június 30. napjáig, megbízási díját havi bruttó Ftban állapítja meg, és megbízza az ügyvezetői teendők ellátásával. A megbízói jogokat- a taggyűlés hatáskörébe nem tartozó esetekben-kósa Lajos, DMJV Polgármestere gyakorolja. A határozatot a társaság taggyűlése, Hajdúböszörmény Önkormányzatának tartózkodásával elfogadta.

2 5/2008. (X.28.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. A Kft. taggyűlési elfogadja a társasági szerződés módosítás tervezetét a 4.6. pont tekintetében. A határozatot a társaság taggyűlése elfogadta. 6/2008. (X.28.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja az SZMSZ-t, a Számviteli politika szabályzatát és a Vagyonnyilatkozati szabályzatot. Az Alapítók a határozatot egyhangúan, tartózkodás nélkül 7/2008. (X.28.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a társasági szerződés módosítását a 4.6. pont tekintetében. A határozatot a társaság taggyűlése elfogadta évi taggyűlési határozatok: 1/2009. (IV.15.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a közoktatásról szóló évi LXXIX. tv. 89/B. (5) bekezdés a) pontja és a társasági szerződés pontja szerint az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési és Képzési Bizottság döntésének megfelelően a társaság a szakképzés fejlesztés irányaira és beiskolázási arányaira tekintettel -, a társaság tagjai által fenntartott iskolákban a szakképzési évfolyamokon indítható osztályok/csoportok számait elfogadja a mellékelt javaslat alapján. A határozatot a társaság taggyűlése egyhangúan elfogadta. 2/2009. (V.18.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a Társasági szerződés 8.6. pontjának módosítását. A határozatot a társaság taggyűlése egyhangúan elfogadta. 3/2009. (V.18.) ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a határozati javaslat szerinti szöveggel a társasághoz tartozó intézmények pedagógiai programját a mellékelt szövegezésű határozati javaslatnak megfelelően. A határozatot a társaság taggyűlése egyhangúan elfogadta. 3/2009. (V.29.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kht. Taggyűlése elfogadja a társaság gazdasági évre vonatkozó mérlegét. A határozatot a társaság taggyűlése egyhangúan, tartózkodás nélkül elfogadta. 3/2009. (IX.25.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft.

3 A Kft. taggyűlése elfogadja, hogy a társasági szerződésben az intézmények felsorolásából kerüljön ki a Balásházy János Mezőgazdasági és Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium, egyben a társaság tagjai elfogadják a társasági szerződés módosítását (TISZK cégnévváltozás miatti módosítás), illetve egységes szerkezetű változatát. 4/2009. (IX.25.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a társaság belső szabályzataként a vagyontételi nyilatkozat tételi szabályzatot; pénzkezelési szabályzatot; fejlesztési támogatások kezelésének eljárási rendjéről szóló szabályzatot. 5/2009. (IX.25.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a TÁMOP /1-2009, TIOP / projektről szóló tájékoztatást. 6/2009. (IX.25.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja az RFKB döntésének megfelelő beiskolázási tervet, valamint a pedagógiai programokat. 7/2009. (XII.11.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a társaság Közbeszerzési Szabályzatát és ütemtervét, illetve megválasztja tagjait: Szűcs Lászlót, DMJV Polgármesteri Hivatal, közbeszerzési osztályvezető, Halász D. Jánost, DMJV alpolgármester, dr. Papp Lászlót, DMJV önkormányzati képviselő személyében. 8/2009. (XII.11.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése tudomásul veszi az ügyvezető tájékoztatását. 9/2009. (XII.11.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola és a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Kollégium pedagógiai programját.

4 10/2009. (XII.11.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja szakképzési támogatást a mellékelt felhasználási javaslat szerint évi taggyűlési határozatok: 1/2010. (II.01.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése visszahívja a felügyelőbizottság tagjait, az új felügyelőbizottság tagjaiként kijelöli Szabó Gyulát, Sőrés Istvánt és szarvas Endrét február 1. napjától január 31. napjáig. A felügyelőbizottság tagjai külön íven szövegezett nyilatkozatban fogadják el a tisztséget. A taggyűlés az ügyvezetői tisztségről való érdemi rendelkezést elhalasztja. 2/2010. (II.01.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja, hogy a szakképzési hozzájárulás összegét a Szakmai Tanácsadó testület javaslata alapján meghatározottak szerint a Alföld Szakképző Nonprofit Kft. közvetlenül az érintettek részére pénzátutalással teljesíti. 3/2010. (II.01.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. Az Alföld Szakképző Nonprofit Kft. taggyűlése elfogadja, hogy Hajnal János ügyvezető február 01. napjától díjazás nélkül látja el feladatát. 4/2010. (III. 29.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése az alábbi sorrendben támogatja a évi decentralizált pályázat eszközlistáján feltüntetett eszközbeszerzéseket: Első helyen a Baross Gábor Szakközépiskola. Második helyen a Veress Ferenc Szakközépiskola. Harmadik helyen a Gábor Dénes Szakközépiskola. Negyedik helyen a Mechwart András Szakközépiskola. Ötödik helyen a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola. Hatodik helyen a Medgyessy Ferenc Gimnázium. Hetedik helyen az Erdélyi Grúz Szakközépiskola. Nyolcadik helyen a Beregszászi Pál Szakközépiskola. Kilencedik helyen a Péchy Mihály Szakközépiskola. Tízedik helyen a Könnyűipari Szakközépiskola. Tizenegyedik helyen az Irinyi János Gimnázium. Tizenkettedik a Povolny Ferenc Szakközépiskola. elfogadták 5/2010. (III. 29.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése támogatja a Gábor Dénes Szakközépiskola beszédátviteli rendszertechnikus szakképesítés helyi tantervének kiegészítését.

5 elfogadták 6/2010. (V.31.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a társaság gazdasági évre vonatkozó mérlegét. 7/2010. (V.31.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a társaság javadalmazási szabályzatát. 8/2010. (V.31.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése megszavazza, hogy a Felügyelő Bizottság tagjai részére a társaság megfizeti az ülések részvételéhez kapcsolódó útiköltséget. 7/2010. (VII. 2.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a társaság gazdasági évre vonatkozó mérlegét. 9/2010. (IX. 17.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a Társasági szerződés 8.6. pontjának módosítását. 10/2010. (IX. 17.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a Közbeszerzési ütemtervet. 11/2010. (X. 11.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a 2011/2012-es tanévben indítható szakmai képzéseket az RFKB döntése alapján. 12/2010. (X. 11.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja debreceni szakképző iskolák pedagógiai programját. 13/2010. (X. 11.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft.

6 A Kft. taggyűlése elfogadja a Veres Péter Gimnázium, Szakközépiskola és Szakképző Iskola szakképzési támogatás felhasználásának módosítását. 14/2010. (XII. 03.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a Társasági szerződés 1.3. és 4.6. pontjainak módosítását. 15/2010. (XII. 03.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a szakképzési támogatás pótlólagos felhasználásáról szóló, a Szakmai Tanácsadó testület által jóváhagyott, írásbeli előterjesztés szerinti javaslatot. A jelen lévő tagok a határozat és az előterjesztés, a taggyűlési jegyzőkönyv példányának a jelen nem lévő tulajdonos részére történő egyidejű továbbításával (2010. december 03. napján) fenntartják a jelen nem lévő tulajdonos részére annak lehetőségét, hogy 3 napon belül kérjék taggyűlés tartását a javaslattól eltérő határozat meghozatala végett. Amennyiben a megkeresett tulajdonostárs nem jelzi szándékát a határozat megváltoztatására, úgy a jelen határozat hatályba lép december 08. napján évi taggyűlési határozatok: 1/2011. (I. 7.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a javadalmazási szabályzat módosítását a határozati javaslatnak megfelelő, a DMJV Közgyűlése által elfogadott tartalommal. 2/2011. (I. 28.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja melléklet szerinti társasági szerződés módosítását a felügyelő bizottsági tagok tisztségének megújítása kapcsán, és felügyelőbizottsági tagnak választja február 1. napjától január 31. napjáig Szabó Gyulát, Sőrés Istvánt és Szarvas Endrét. 3/2011. (III. 31.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja, hogy a társaság ügyvezetője, Hajnal János a megbízását április 1. napjától június 30. napjáig ,-Ft/hó megbízási díj ellenében látja el. 4/2011. (V. 30.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a társaság gazdasági évre vonatkozó mérlegét. 5/2011. (VII. 06.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a fogadott szakképzési hozzájárulás felosztását az Alföld Szakképző Szakmai Tanácsadó Testületének a évben fogadott szakképzési hozzájárulás felosztásáról hozott határozatának melléklete alapján.

7 6/2011. (VIII. 26.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése egyetért, elfogadja az SZTT augusztus 24. napján 13 órakor tartott ülésén elfogadott határozata alapján a Baross Gábor Középiskola, Szakiskola és Kollégium, a Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola, a Bethlen Gábor Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola, a Dienes László Gimnázium és Egészségügyi Szakképző Iskola, az Irinyi János Gimnázium, Szakközép és Szakiskola, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola, a Könnyűipari Szakközép- és Szakiskola, a Povolny Ferenc Szakképző Iskola, valamint a Veres Péter Gimnázium, Szakközépiskola és Szakképző Pedagógiai Programjának módosítását. 7/2011. (IX. 23.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése egyetért, elfogadja az SZTT szeptember 16. napján tartott ülésen elfogadott szakképző iskolák módosított szakmai programját. 8/2011. (IX. 23.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja melléklet szerinti társasági szerződés módosítását a Vegyipari Szakközépiskola névváltozása kapcsán az így módosuló 4.6. pont (6. alpont) tekintetében. 8/2011. (XI.04.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlés elfogadja a 2012/2013-as tanévben indítható szakmai képzésekre vonatkozó RFKB döntést. 9/2011. (XI.04.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja a évi szakképzési hozzájárulás maradványának felhasználására, illetve a első félévi szakképzési hozzájárulás felhasználására vonatkozó javaslatot. 10/2011. (XI.04.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése elfogadja az Alföld Szakképző Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. Szakmai Tanácsadó Testülete tagjainak delegálására vonatkozó javaslatot. 11/2011. (XI.04.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése törzstőke-emelést határoz el ,- Ft, azaz háromszázezer forint összegben, amelyet pénzbeli szolgáltatás útján kíván a társaság rendelkezésére bocsátani. A tagok jelen határozat útján lemondanak a törzstőke-emeléshez kapcsolódó elsőbbségi jogukról, és a taggyűlés által kijelölt személyként a vagyoni hozzájárulás szolgáltatására jogosultként megnevezik a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzatot, Biharkeresztes Város Önkormányzatát és Derecske Város Önkormányzatát. 12/2011. (XI.04.) Alföld Szakképző Nonprofit Kft. A Kft. taggyűlése a törzstőke-emelés kapcsán elfogadja a melléklet szerinti társasági szerződés módosítást, amely alapján a társaság törzstőkéje és az egyes tagok törzsbetétei az alábbiak szerint alakulnak:

8 A Társaság felemelt törzstőkéje ,- Ft, azaz egymillió-háromszázezer forint, amely teljes egészében pénzbeli betétből áll. A tagok törzsbetéteinek törzstőkén belüli összege és aránya: - Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata: ,- Ft, azaz: Hétszázezer forint (53,8%) - Balmazújváros Város Önkormányzata: ,- Ft, azaz: Egyszázezer forint (7,7%) - Hajdúböszörmény Város Önkormányzata: ,- Ft, azaz: Egyszázezer forint (7,7%) - DEBRECEN TISZK Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft.: ,- Ft, azaz: Egyszázezer forint (7,7%) - Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat: ,- Ft, azaz: Egyszázezer forint (7,7%) - Biharkeresztes Város Önkormányzata: ,- Ft, azaz: Egyszázezer forint (7,7%) - Derecske Város Önkormányzata: ,- Ft, azaz: Egyszázezer forint (7,7%) A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat, Biharkeresztes Város Önkormányzata, Derecske Város Önkormányzata, mint új tagok, a tőkeemelés során egyenként ,- Ft pénzbeli hozzájárulást szolgáltatnak, amelyet a jelen taggyűlés napján átutalás útján fizetnek meg a társaság bankszámlaszámára. A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat, Biharkeresztes Város Önkormányzata, Derecske Város Önkormányzata, mint új tagok, a társasági szerződés rendelkezéseit magukra nézve kötelezőnek ismerik el.

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2012. évi 14. szám 2012. június 28. T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2012. évi 14. szám 2012. június 28. T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának K Ö Z L Ö N Y E 2012. évi 14. szám 2012. június 28. I. kötet T A R T A L O M J E G Y Z É K Szám Tárgy Oldal DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2012. évi 9. szám 2012. április 26. I. kötet T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2012. évi 9. szám 2012. április 26. I. kötet T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának K Ö Z L Ö N Y E 2012. évi 9. szám 2012. április 26. I. kötet T A R T A L O M J E G Y Z É K Szám Tárgy Oldal DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

Önkormányzatának Közlönye

Önkormányzatának Közlönye 2011. június 24. XXI. évfolyam 8. szám HEVES MEGYE Önkormányzatának Közlönye I. Személyi rész 2. II. Önkormányzati rendeletek 5. III. Közgyűlési határozatok 13. 2 I. Személyi rész A Heves Megyei Közgyűlés

Részletesebben

TÁRSASÁGI SZERZŐDÉS. DEBRECEN TISZK Térségi Integrált Szakképző Központ Oktatási Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság

TÁRSASÁGI SZERZŐDÉS. DEBRECEN TISZK Térségi Integrált Szakképző Központ Oktatási Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság TÁRSASÁGI SZERZŐDÉS DEBRECEN TISZK Térségi Integrált Szakképző Központ Oktatási Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság Készítette és ellenjegyezte: DR. ZEKE Ügyvédi Iroda Dr. Zeke

Részletesebben

234/2014. /XII.16./ számú képviselő-testületi határozat

234/2014. /XII.16./ számú képviselő-testületi határozat 234/2014. /XII.16./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Kolping Támogató Szolgálat Sárvár és Kistérsége 2014. évi munkájáról szóló beszámolót - megköszönve

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. MEGHÍVÓ

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. MEGHÍVÓ 1 SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. MEGHÍVÓ Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2014.

Részletesebben

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2009.SZEPTEMBER 17-I ÜLÉSÉRE. Jogi és Ügyrendi Bizottság

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2009.SZEPTEMBER 17-I ÜLÉSÉRE. Jogi és Ügyrendi Bizottság E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2009.SZEPTEMBER 17-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 354-9/2009. MELLÉKLETEK: 1 DB TÁRGY: Az Orfű Pécsi-tó Nonprofit Regionális Fejlesztő és Üzemeltető

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Kunhegyes Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 2012. április 24-én megtartott nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Kunhegyes Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 2012. április 24-én megtartott nyilvános üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Kunhegyes Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 2012. április 24-én megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Városháza nagy tanácskozó terme Jelen vannak: Szabó András polgármester

Részletesebben

TÁRSASÁGI SZERZŐDÉS. Együttműködés a középtávú tudomány-, technológia- és innováció-politikai stratégia kialakításában

TÁRSASÁGI SZERZŐDÉS. Együttműködés a középtávú tudomány-, technológia- és innováció-politikai stratégia kialakításában TÁRSASÁGI SZERZŐDÉS Előzmények: Az Euro-Régió Ház Közhasznú Társaság - amelyet a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. tv. 57-60. -ai, valamint a Gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvénynek

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. május 15-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. május 15-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 106/2014. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. május 15-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A CENTRUM Térségi Integrált Szakképző

Részletesebben

ALAPSZABÁLY Egységes szerkezetben annak időközi módosításaival

ALAPSZABÁLY Egységes szerkezetben annak időközi módosításaival ALAPSZABÁLY Egységes szerkezetben annak időközi módosításaival mellyel a II. pontban megjelölt alapító tagok a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (a továbbiakban: Gt.) megfelelő rendelkezései

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. meghosszabbítása (DPM TISZK Nonprofit Kft.) meghosszabbítása (Naszály-Galga Szakképzésszervezési Társaság Nonprofit Közhasznú Kft.

TARTALOMJEGYZÉK. meghosszabbítása (DPM TISZK Nonprofit Kft.) meghosszabbítása (Naszály-Galga Szakképzésszervezési Társaság Nonprofit Közhasznú Kft. I. Személyi jellegű közgyűlési döntések TARTALOMJEGYZÉK Oldalszám 229/2010. (05.28.) sz. KGYH Bizottsági tagságban történt változások 887 230/2010. (05.28.) sz. KGYH Fegyelmi eljárás megszüntetése (Bazsó

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 351/2008. (XII.15.) számú. h a t á r o z a t a

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 351/2008. (XII.15.) számú. h a t á r o z a t a 1 NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 351/2008. (XII.15.) számú h a t á r o z a t a a Nyírvidék TISZK - Térségi Integrált Szakképző Központ Kiemelkedően Közhasznú Társaság társasági szerződésének

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2015. április 24-ei ülésén hozott határozataiból:

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2015. április 24-ei ülésén hozott határozataiból: K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2015. április 24-ei ülésén hozott határozataiból: 32/2015. (IV. 24.) MÖK határozat A közgyűlés a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlése

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Sárospatak Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu J e g y z ő k ö n y v Készült: Sárospatak Város Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Boros Lajosné, Csendes Ferenc, Juhász Sándor, Korcsmáros Sándor, Rásó Tibor, Réz Szilárd képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Boros Lajosné, Csendes Ferenc, Juhász Sándor, Korcsmáros Sándor, Rásó Tibor, Réz Szilárd képviselők JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. január 13-án du. 16 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatalban a Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselőtestületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre polgármester

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE . (XLVI.) évfolyam 3. szám 2008. április 28. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 49/2008. (IV. 24.) MÖK határozat Polgárdy Imre megválasztásáról a közgyűlés társadalmi

Részletesebben

ALAPÍTÓI HATÁROZAT az ABONYI VÁROSFEJLESZTŐ Korlátolt Felelősségű Társaság Alapító Okiratának módosításáról

ALAPÍTÓI HATÁROZAT az ABONYI VÁROSFEJLESZTŐ Korlátolt Felelősségű Társaság Alapító Okiratának módosításáról 65/2013. (III. 28.) számú Képviselő-testületi határozat melléklete ALAPÍTÓI HATÁROZAT az ABONYI VÁROSFEJLESZTŐ Korlátolt Felelősségű Társaság Alapító Okiratának módosításáról Az ABONYI VÁROSFEJLESZTŐ Korlátolt

Részletesebben

2/B. sz. melléklet III. A TÁRSASÁG TEVÉKENYSÉGE

2/B. sz. melléklet III. A TÁRSASÁG TEVÉKENYSÉGE 1 2/B. sz. melléklet Szentes Hulladékgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Alapító Okirata Bevezetés A Városellátó Intézmény, mint költségvetési intézmény, a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XV. (XLIII.) évfolyam 1. szám 2005. február 23. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 2/2005. (II. 17.) MÖK határozat: Biróné Bognár Ágnes, a Kabóca Bábszínház igazgatói

Részletesebben

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK K Ö Z L Ö N Y E

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK K Ö Z L Ö N Y E MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK K Ö Z L Ö N Y E 1 TARTALOMJEGYZÉK I. MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK RENDELETEI...9-18 oldal II. MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK HATÁROZATAI....19-15

Részletesebben

a l a p í t ó o k i r a t a (egységes szerkezetben)

a l a p í t ó o k i r a t a (egységes szerkezetben) Csongrád Megyei Közoktatási Közalapítvány. Csongrád Megyei Közoktatási Alapítvány a l a p í t ó o k i r a t a (egységes szerkezetben) Csongrád Megye Önkormányzata, Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

korábbi változásokkal egységes szerkezetbe foglalt Társasági Szerződése

korábbi változásokkal egységes szerkezetbe foglalt Társasági Szerződése A HAGYOMÁNYOK HÁZA INGATLANFEJLESZTŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (A "TÁRSASÁG") korábbi változásokkal egységes szerkezetbe foglalt Társasági Szerződése amelyben a és a Duna Sétány Székház Kft. székhely:

Részletesebben

JAVASLAT. a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft-nek a Ptk. rendelkezéseivel összhangban álló továbbműködésére

JAVASLAT. a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft-nek a Ptk. rendelkezéseivel összhangban álló továbbműködésére NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE.. sz. napirendi pont 37-47/2015. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József JAVASLAT a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft-nek a Ptk.

Részletesebben

30/2013. számú. 2013. november 27-i ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

30/2013. számú. 2013. november 27-i ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.: 5028-2/2013. 30/2013. számú 2013. november 27-i ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 193-207/2013. (XI. 27.) sz. Kth.

Részletesebben

I. évfolyam. 14. szám Érd Megyei Jogú Város hivatalos lapja

I. évfolyam. 14. szám Érd Megyei Jogú Város hivatalos lapja 21 november 3. Érdi I. évfolyam. 14. szám Érd Megyei Jogú Város hivatalos lapja Tartalom I. Rendeletek 2 75/21 (XI.3.) önkormányzati rendelet az Érd Megyei Jogú Város Önkormányzat 21 évi költségvetéséről

Részletesebben

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2008. JÚNIUS 26-I ÜLÉSÉRE

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2008. JÚNIUS 26-I ÜLÉSÉRE E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2008. JÚNIUS 26-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 195-10/2008. MELLÉKLETEK: 1 DB TÁRGY: A "Térségi Integrált Szakképző Központok létrehozása" című támogatási

Részletesebben

2006. évi 6. szám 2006. április 25. T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal A KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI

2006. évi 6. szám 2006. április 25. T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal A KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának K Ö Z L Ö N Y E 2006. évi 6. szám 2006. április 25. T A R T A L O M J E G Y Z É K Szám Tárgy Oldal A KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI 39/2006. (III. 16.) Ö.h. Az Euro-Régió

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm estere. Javaslat a Salgó Vagyon Kft. alapító okiratának módosítására

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm estere. Javaslat a Salgó Vagyon Kft. alapító okiratának módosítására Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm estere Iktatószám:12.381/2015. Javaslat a Salgó Vagyon Kft. alapító okiratának módosítására Tisztelt Közgyűlés! A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény

Részletesebben

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE XIV. évfolyam 3. szám _ ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE HIVATALOS LAP 2013. MÁRCIUS 14. TARTALOM SZEMÉLYI RÉSZ ZMJVK 27/2013. (III.07.) sz. hat. ZMJVK 28/2013. (III.07.) sz. hat. A Szociális, Egészségügyi

Részletesebben