Honeywell Safety Products 2. KIADÁS - ÚJ TERMÉKEK ÉS MEGOLDÁSOK Lássa el dolgozóit a megfelelő védőeszközzel

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Honeywell Safety Products 2. KIADÁS - ÚJ TERMÉKEK ÉS MEGOLDÁSOK 2014. Lássa el dolgozóit a megfelelő védőeszközzel"

Átírás

1 Honeywell Safety Products 2. KIADÁS - ÚJ TERMÉKEK ÉS MEGOLDÁSOK 2014 Lássa el dolgozóit a megfelelő védőeszközzel

2

3 A Honeywell Safety Products világszínvonalú márkáival az egyéni védőeszköz iparág egyik vezető szolgáltatója, amely fejtől a lábig képes biztonsági megoldásokat nyújtani. Küldetésünk, hogy segítsünk a munkavédelmi vezetőknek egy olyan tartós biztonsági kultúra kiépítésében, amely minimálisra csökkenti a sérüléseket és produktívabb munkahelyet biztosít. A legszélesebb, fejtől a lábig védelmet biztosító egyéni védőeszköz portfolióval rendelkezünk az iparágban a dolgozók megfelelő, a kockázaton és veszélyen alapuló, fejtől a lábig való helyes felszerelése érdekében. A biztonságtechnika területén szerzett több mint 50 éves tapasztalatunknak és fejlesztéseinknek köszönhetően ismerjük a különböző kockázatokat és veszélyeket, amelyekkel szerte a világon számos iparágban dolgozó ember szembesül. A munkakörülmények változásával kockázatok és veszélyek várhatnak a dolgozókra. Nekünk biztosítanunk kell, hogy a dolgozók a feladatukat biztonságos módon végezhessék el miközben biztosítjuk, hogy a kockázati szintnek megfelelő terméket és felszerelést használhassák védelmük érdekében Leesés elleni védelem Miller H-Design TM hevederzet Miller R TST hevederzet Fejvédelem Peak termékcsalád 10 Kézvédelem Skeleton 11 Biztonsági védőlábbeli Executive Az innovációs képességünk alapvető fontosságú, ezért az Új Termék Bevezetés (NPI) minden tevékenységünk magját képezi. Ezúton mutatjuk be Önnek a dolgozók biztonsági felszerelésére szolgáló új termék-innovációnk legújabb elemét. A Vásárló Hangja (VOC) és a Megfigyelési VOC programok segítségével meghallgatjuk és figyelembe vesszük a visszajelzéseket - célunk, hogy valóban megértsük a dolgozók és a vállalatok igényeit és kihívásait. Az innováció és a fejlett technológia mélyen beleivódott a Honeywell biztonsági megoldásaiba. A kutatásfejlesztési globális hálózatunk és a felhasználói tapasztalatokra épülő központ segítségével képesek vagyunk hasznosítani a technológiát és a világ minden tájáról származó szakértelmet a termékek, szolgáltatások és megoldások innovációjának fejlesztéséhez, ami megvédi a dolgozókat a meglévő és felmerülő veszélyekkel szemben. Megértettük, hogy a biztonsági kultúra kialakítása több, mint egy egyszerű vállalati küldetés, ez valójában azt jelenti, hogy az emberek egy csoportja felismeri, hogy a bajtól veszélytől való távoltartás mindennél fontosabb. Olyan termékeket szeretnék biztosítani a dolgozóknak, amelyeket viselni szeretnének, és azok minden nap minden percében megvédik őket. Sach Sankpal Elnök Honeywell Safety Products

4 04-05 Leesés elleni védelem Miller H-DesignTM hevederzet A BIZTONSÁG ÚJ ÉRZÉSE A MAGASBAN Miller H-Design a testhevederek új generációját képviseli, melyet az építőiparban és az általános ipari szektorban való használatra terveztek. Nagyobb kényelmet, nagyobb mozgásszabadságot és biztonságot nyújt a dolgozóknak. A rendkívül innovatív és ergonomikus design következtében a H-kialakítás egyedi kényelmet és a mozgásszabadság élményét nyújtja a felhasználóknak, ezzel lehetővé téve, hogy csak a munkájukra koncentráljanak és kiváló munkát végezzenek a magasban, biztonságban. KÉNYELEM ÉS MOZGÁSSZABADSÁG Ergonomikusan elhelyezett heveder: a kivételes H-kialakítás az egyes oldalakon nagy nyílásokkal nagyobb mozgásszabadságot és kényelmet nyújt (nincs heveder-irritáció az oldalakon mint a hagyományos keresztpántnál). A vízszintes combhevederek meggátolják a lábak és az ágyéki terület kidörzsölődését (szemben a hagyományos combhevederrel) és ezzel növelik a felhasználó kényelmét munka közben. A rugalmas heveder a vállon még nagyobb mozgékonyságot biztosít (Miller H-Design Duraflex verzió), követi a test alakját és könnyű mozgást tesz lehetővé. KÖNNYEN ÉS GYORSAN BEÁLLÍTHATÓ ÉS CSATLAKOZTATHATÓ A csatokhoz könnyű hozzáférni és azokat könnyű beállítani: csupán néhány másodperc szükséges a heveder fel-le irányuló mozgatás könnyű beállításának köszönhetően (a hagyományos felfelé való beállítással szemben). Rendkívül jól hozzáférhető rögzítési pontok: hajlított pozíciójú hátsó D-gyűrű és a hosszú elülső hevederhurkok vagy egyetlen első D-gyűrű az egyszerű csatlakoztatásért. Állítható mellkasszíj a tökéletes szélességi illeszkedés érdekében: biztosítja a mellkasszíj vállheveder mentén való csúsztatását, így minden testalkatra illeszkedik a nagyobb kényelemért (hurokkal ellátott modellek és egypontos hevederzetek). NAGYOBB BIZTONSÁG ÉS KÖNNYEBB NYOMON KÖVETHETŐSÉG Az egyedülálló, szabadalmaztatott a mellkasszíj-beállítására szolgáló mellső D-gyűrű lehetővé teszi az automatikus központosítást a zuhanás során a dolgozó oldalra billenésének megelőzése érdekében. A jól látható zöld design és varrás, valamint első és hátsó zuhanásjelzők megkönnyítik a szemrevételezéses ellenőrzést a munka megkezdése előtt. Jobb nyomon követhetőség: 5 védett címke műanyag tartó mögött elhelyezve az éves ellenőrzések megkönnyítése és a jobb nyomon követhetőség érdekében. Most már további, a felhasználóval kapcsolatos információkat is tartalmaznak (név) (10 éves szabadalomlevél, a következő vizsgálat dátuma). Nagyobb tartósság: víztaszító és foltmentes heveder.

5 EXKLUZÍV ÉS INNOVATÍV H-KIALAKÍTÁSÚ TESTHEVEDER-SZERKEZET Rugalmas heveder a nagyobb mozgásszabadságért Hajlított pozíciójú hátsó D-gyűrű a könnyű csatlakozásért Zuhanásjelzők a hátsó lemezen a könnyű vizsgálatért Állítható mellkasszíj a tökéletes illeszkedésért Védett címkék a könnyebb nyomon követhetőségért Zuhanásjelzők az első hevederhurkokon a könnyű vizsgálatért Szabadalmaztatott mellső D-gyűrű: a mellkasszíj beállításához és a D-gyűrű automatikus központosításához zuhanás esetén Jól elhelyezett csatok a pontos beállításért Hosszú első hurkok a könnyű csatlakozásért Víztaszító heveder a termék hosszabb élettartama érdekében Nagy nyílások a testheveder mindkét oldalán (nincs keresztpánt) a mozgásszabadság növeléséért 140 kg-ra hitelesítve Vízszintes combheveder a nagyobb kényelemért munka közben MÉRETVÁLASZTÁSI ÚTMUTATÓ SÚLY KÜLÖN KÉRÉSRE KÜLÖN KÉRÉSRE 1. MÉRET 2. MÉRET 3. MÉRET MAGASSÁG A képek csak illusztriációk.

6 06-07 Leesés elleni védelem A LETISZTULT ÉS EGYSZERŰ H-DESIGN HEVEDER TERMÉKCSALÁD MEGKÖNNYÍTI A VÁLASZTÁST Ez a teljesen új termékcsalád kétféle alapanyagból (rugalmas és hagyományos) készül, mindkét verzióban lévők lehetnek 1 pontos (hátsó rögzítési pont), illetőleg 2 pontos (hátsó és mellső rögzítési pont) hagyományos vagy gyorscsatos rögzítésűek. VÁLLHEVEDER TÍPUSA RÖGZÍTÉSI PONTOK SZÁMA CSATOK TÍPUSA ELSŐ RÖGZÍTÉS TÍPUSA MÉRET RENDELÉSI SZÁM KÉP pont _ MILLER H-DESIGN DURAFLEX Rugalmas 2 heveder hurok pont D-gyűrű pont MILLER H-DESIGN Nem rugalmas 2 heveder hurok pont D-gyűrű A képek csak illusztrációk.

7 Miller R TST testheveder 360 FOKBAN KÉNYELMES TESTHEVEDER A Miller R TST testheveder speciálisan a közüzemi dolgozók számára tervezett, különösen a nagyfeszültségű villamosipar számára, mivel maximális kényelmet és rugalmasságot nyújt az elektromos légvezetékek karbantartása közben. 360 FOKBAN VÉGREHAJTHATÓ MŰVELETEK SZÁMOS MUNKAÁLLOMÁSON A Miller R TST szinte második bőrrétegként illeszkedik a felhasználóra, lehetővé téve ezzel a zavaró tényezőktől mentes munkavégzést. A steppelt hátsó párnázat és félkemény ülőhevederzet nagy kényelmet biztosít és segíti a hosszú ideig tartó munkát, mivel csökkenti a fáradtságot. A rugalmas vállheveder nagyobb mozgékonyságot nyújt. A munkaöv lehetővé teszi viselőjének, hogy 180 fokban elforduljon. A bővített munkahelyzet beállító gyűrűk használatával a felhasználó akár háttal is dolgozhat a villanyoszlopon teljes kényelemben és könnyedén. GYORSAN ÉS KÖNNYEN SZEMÉLYRE BEÁLLÍTHATÓ Nagyon gyorsan illeszkedik a hátsó, vállpántokat a helyén tartó párnának köszönhetően. Könnyű beállítás a hevedercsatokkal, megelőzve a csúszást használat közben. KÖNNYŰ VIZSGÁLAT 2 zuhanásjelző (a hátrészi hevederen) megkönnyíti a vizuális ellenőrzést, így megállapítható, hogy a felszereléssel zuhantak-e és használata biztonságos-e. TERMÉKKÓD LEÍRÁS MÉRET /R Miller R TST M/L /R Miller R TST S EN 361 és EN 358 szabvány szerint hitelesített. Hevedercsatok Kényelmes hátsó párnázat Elforduló munkahelyzet beállító öv Zuhanásjelzők Bővített munkahelyzet beállításához a rögzítőgyűrűk minden oldalon Félkemény ülőhevederzet A képek csak illusztrációk.

8 08-09 Fejvédelem Peak Termékcsalád UNIVERZÁLIS TERVEZÉSŰ SISAK BORDÁZOTT ABS KÜLSŐ HÉJJAL Számos ipari védősisak biztonságos és kényelmes védelmet kínál, hogy a dolgozók akarják is viselni őket. A fejvédelmi eszközök elegáns, könnyű héjkialakítással, állítható magasságú felfüggesztéssel és kényelmes párnázással rendelkeznek. A manuális rögzítős vagy racsnis beállítású felfüggesztések a fej természetes alakjához illeszkednek, így egy szilárd, de kényelmes viseletet hoznak létre, biztosítva a felhasználónak a kiváló komfortérzetet egész nap. A biztonsági előírások betartásának és a munkavállalók biztonságának növelése részét képezi a minőség, az innováció és a jobb munkahelyi biztonság iránti folyamatos elkötelezettségünknek. Manuális rögzítő ÚJ - ABS ANYAGÚ KÜLSŐ HÉJ Erős, kemény, merev anyag, amely ellenáll a vegyi anyagoknak, nagyon jól ellenáll az ütéseknek, valamint kiváló teljesítményt nyújt magas és alacsony hőmérsékleten (+50 C és -30 C között). VÉDŐSISAKOK SZEMÉLYRE SZABÁSA A nagyfelbontású tamponnyomás adja a védősisak professzionális egyedi megjelenését. A logót rendkívül tartós tintával nyomtatják héj bizonyos részeire. AZ ÖN LOGÓJA a Racsnis állítás ELÉRHETŐ KÉT BEÁLLÍTÁSI RENDSZERREL Manuális beállítás: biztos rögzítéshez a reteszelő fogasrendszert könnyű beállítani. Egyszerűen nyomja össze a csat füleit a szíj meglazításához és csúsztassa el a meghúzáshoz. Racsnis állítás: rendkívül biztos és kényelmes fogást biztosít, amely lehetővé teszi viselőjének, hogy bármilyen helyzetbe helyezze anélkül, hogy elcsúszna. Egyszerűen csavarja el a racsnis beállítót a megfelelő helyzetbe..

9 Új ABS külső héj Eső-elvezetős kialakítás a fej védelme és nedvesség megelőzése érdekében Rések arcvédő és hallásvédő eszközök csatlakoztatásához, melyek biztosítják a megfelelő védelmet a viselőjük számára számos egyéb egyéni védőeszközzel együtt használva, teljes kényelmet nyújtanak Méret és fejpánthossz állítható felfüggesztés cm között a viselő kényelme érdekében Könnyen cserélhető izzadságszalag (a nagyobb higiéniáért) SZÉLES SZÍNVÁLASZTÉKBAN KAPHATÓ fehér szürke égszínkék sárga narancs sötét zöld piros sötétkék pink* *Pink szín csak A79R modell esetén. NÉV REFERENCIA FELFÜGGESZTÉS CSERE BEÁLLÍTÁS JELÖLÉS A * 6 pontos, Poliamid A * 4 pontos, Poliamid Manuális rögzítővel való beállítás Manuális rögzítővel való beállítás EN50365 EN50365 A69R 93318* 6 pontos, Poliamid Racsnis kapocs EN50365 A79R 93319* 4 pontos, Poliamid Racsnis kapocs EN50365 *Választható színek: Kérjük, nézze meg az árlistát a színnel kapcsolatos információkért A következő szabvány szerint hitelesített: EN Műszaki leírás ipari biztonsági sisakokhoz - EN Kisfeszültségű berendezésekhez használható elektromosan szigetelt sisakok

10 10 Kézvédelem Skeleton ÜTÉSELNYELŐ KESZTYŰ MAGAS VÁGÁSÁLLÓSÁGI SZINTTEL Mivel a dolgozó az ujjaira és kézfejére leselkedő veszélyes hatásokkal néz szembe a napi munkája során, a Honeywell kifejlesztette a Skeletont, egy 5. szintű vágásállósággal rendelkező kesztyűt, melyet ütéselnyeléssel terveztek: teljes körű megoldás számos kockázatra száraz vagy olajos környezetben a nitril bevonatnak köszönhetően. VÉDELEM A kompozit szálas para-aramidból készült Skeleton a legmagasabb, 5. szintű vágásállósággal rendelkezik. A teljesen kötött, mártott technológia nagyobb védelmet biztosít és csökkenti a szakadás kockázatát a varratoknál, ami gyakori a szabott és varrott kesztyűknél. A nitril hab kiemelkedő tapadást biztosít nedves környezetben, valamint nagyon jó kopásállósággal rendelkezik. A gumi megerősítés védelmet biztosít a dolgozóknak a körmök, ujjpercek és a kézfej beütése ellen. KÉNYELEM A belső rész egy darabból kötött, mártott és varrt, ami jelentősen növeli a kényelmet és a mozgékonyságot. Egy munkavédelmi vezető az olaj- és gáz-iparból. A Skeleton termékcsalád segítségével végre egy kényelmes kesztyűt tudok biztosítani csapatomnak, amiben a belső varrás nem irritálja a kezet és az ujjak és a kéz teljesen védett a külső behatásoktól. CIKKSZÁM NÉV JELLEMZŐK MÉRETEK EN Skeleton Para-aramid, poliamid Kompozit szálas nitrilgumi erősítéssel Fekete nitril bevonat Méret: Annak érdekében, hogy Önnek teljes kínálatot tudjunk biztosítani, a Skeleton termékcsaládot kibővítjük az 1. és 3. szintre, amely várhatóan végétől lesz elérhető. EN 388

11 11 Biztonsági lábbeli Executive NYÁRI IDŐSZAK Egy meglévő sikeres termékcsalád kibővítése. A hagyományos módon készült Executive termékcsalád egyedi módon, modern és elegáns stílusban tervezték. Fémmentes biztonsági elemek biztosítják a könnyedséget és a védelmet. Valódi minőségi termékek, amelyek annyira innovatívak, mint amennyire fenntarthatóak és vonzóak könnyedségüknek, kényelmüknek és stílusuknak köszönhetően. A legelegánsabb biztonsági lábbeli. ENVIO BARNA S1P SRC Ref Derby stílusú cipő Szarvasbőr felsőrész Teljes bőr bélés Ideális egyenruhához való viseléshez EN ISO 20345: 2011 S1P SRC Méretek: EKLA S1P SRC Ref Derby stílusú cipő Mikroszálas felsőrész Bélés nélkül a fokozott könnyedségért Ideális egyenruhához való viseléshez EN ISO 20345: 2011 S1P SRC Méretek: EPIK S1P SRC Ref Derby stílusú bokacipő Mikroszálas felsőrész Bélés nélkül a fokozott könnyedségért Ideális egyenruhához való viseléshez EN ISO 20345: 2011 S1P SRC Méretek: 38-48

12 A biztonsághoz vezető út Tartós biztonsági kultúra kialakítása átfogó oktatással, innovatív technológiákkal és kényelmes, nagyteljesítményű termékekkel, amelyek arra ösztönzik a dolgozókat, hogy ők maguk is a biztonság mellett döntsenek. A Honeywell Safety Products ideális partnere az olyan szervezeteknek, melyek elkötelezettek a munkavédelmi kulturális változások iránt, és céljuk a sérülések minimalizálása és biztonságosabb, hatékonyabb munkahelyek teremtése. HONEYWELL SAFETY PRODUCTS Honeywell Safety Products Hungária KFT H-1139 Budapest Petneházy u. 2-4 Tel: (4376, 4393) Fax: info-hungary.hsp@honeywell.com DOC3846 HU - 05/ Honeywell International Inc.

Z U H A N Á S G Á T L Ó K

Z U H A N Á S G Á T L Ó K Összeraktuk a legjobbakat! Z U H A N Á S G Á T L Ó K ÉPÍTŐKNEK - BONTÓKNAK - KARBANTARTÓKNAK - MAGASBAN DOLGOZÓKNAK Testhevederzet Munkaöv Deréköv Rögzítőkötél Energiaelnyelő Statikus kötél Karabíner Hevedergyűrű

Részletesebben

Gyártói és technológiai szakértelem

Gyártói és technológiai szakértelem Fejvédelem szakértelem Gyártói és technológiai szakértelem uvex munkabiztonsági és egészségvédelmi rendszerszolgáltató világszínvonalú gyártási szakértelemmel Az uvex márkanevével fémjelzett munkabiztonság

Részletesebben

Gallet F1 XF tűzoltósisak Az Ön elkötelezettsége életet ment, az MSA védi az Ön életét

Gallet F1 XF tűzoltósisak Az Ön elkötelezettsége életet ment, az MSA védi az Ön életét Gallet F1 XF tűzoltósisak Az Ön elkötelezettsége életet ment, az MSA védi az Ön életét Megbízhatóság és tartósság Már majdnem 100 éve vezérel bennünket, a The Safety Company vállalatot a biztonság küldetése

Részletesebben

Boka Térd. Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/

Boka Térd. Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/ Boka Térd Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/ csukló Csuklórögzítő kéztőalagút (Carplais) szindróma rándulás FuturoTM Night Éjszakai Csuklórögzítő éjszakai használatra

Részletesebben

MUNKAANYAG. Merő András. Az egyéni védőeszközök használatával összefüggő feladatok. A követelménymodul megnevezése:

MUNKAANYAG. Merő András. Az egyéni védőeszközök használatával összefüggő feladatok. A követelménymodul megnevezése: Merő András Az egyéni védőeszközök használatával összefüggő feladatok A követelménymodul megnevezése: Általános melegüzemi munka-, baleset-, tűz- környezetvédelmi és minőségbiztosítási feladatok A követelménymodul

Részletesebben

Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége

Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége MSA védőszemüvegek Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége Szemünk egy szempillantás alatt képes befogadni a legkülönbözőbb információkat. Elengedhetetlen funkciókat tölt be számos tevékenység,

Részletesebben

Tartalom CELERUS BT. Tel.: 09-1-299 0643 Fax: 06-1-299 0644 E-mail: celerus.bt@chello.hu. www.celerus.hu. Kézvédelem.

Tartalom CELERUS BT. Tel.: 09-1-299 0643 Fax: 06-1-299 0644 E-mail: celerus.bt@chello.hu. www.celerus.hu. Kézvédelem. Tartalom Kézvédelem Légzésvédelem Egyszer használatos eszközök CELERUS BT. Tel.: 09-1-299 0643 Fax: 06-1-299 0644 E-mail: celerus.bt@chello.hu www.celerus.hu Oldal 1/17 SecuTril Nitril bevonatú gyapjú

Részletesebben

KCL vedokesztyuk MÁR NEM ÉRVÉNYESEK! FIGYELEM! A KATALÓGUSBAN SZEREPLÕ ÁRAK TERMÉKKATALÓGUS 2008

KCL vedokesztyuk MÁR NEM ÉRVÉNYESEK! FIGYELEM! A KATALÓGUSBAN SZEREPLÕ ÁRAK TERMÉKKATALÓGUS 2008 TERMÉKKATALÓGUS 2008 KCL vedokesztyuk FIGYELEM! A KATALÓGUSBAN SZEREPLÕ ÁRAK MÁR NEM ÉRVÉNYESEK! Az aktuális árakról érdeklõdjön területi képviselõinknél, vagy referenseinknél. Részletes elérhetõségünket

Részletesebben

GripTech technológia. Hand Care technológia

GripTech technológia. Hand Care technológia Elite TM MaxiFlex Elite A MaxiFlex Elite a legkisebb tömegűre tervezett és kivitelezett, teljesen légáteresztő bevonatú kesztyű, amely felülírja korábbi ismereteinket. Meglepően nagy mértékben, 36%-kal

Részletesebben

Tisztítás. Feladatok. Polírozás. Kínálatunk

Tisztítás. Feladatok. Polírozás. Kínálatunk és tisztítás Segítség a megfelelő termék kiválasztásához A Tork törlőpapírok és tisztítókendők nagy hatékonysággal képesek ellátni minden törlési, tisztítási és polírozási feladatot. Az egy és kétrétegű

Részletesebben

Dräger HPS 7000 Fejvédelem

Dräger HPS 7000 Fejvédelem Dräger HPS 7000 Fejvédelem A Dräger HPS 7000 tűzoltósisak önmagában egy külön kategória, ami innovatív, sportos, dinamikus és ergonomikus kialakításának, valamint azoknak az összetevőinek köszönhető, melyek

Részletesebben

3M Munka- és környezetvédelmi termékek Fej- és arcvédelmi termékek katalógusa. A biztonság személyes ügyünk. arcvédelem

3M Munka- és környezetvédelmi termékek Fej- és arcvédelmi termékek katalógusa. A biztonság személyes ügyünk. arcvédelem 3M Munka- és környezetvédelmi termékek Fej- és arcvédelmi termékek katalógusa A biztonság személyes ügyünk Fejés arcvédelem Arcvédelem Nagyobb kényelem a nagyobb biztonságért Számos alkalmazáshoz kínáljuk

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Kárpitos szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 34 542 05 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai és

Részletesebben

Honeywell Safety Products ÚJ TERMÉKEK ÉS MEGOLDÁSOK VERZIÓ. Lássa el dolgozóit megfelelő védőeszközzel

Honeywell Safety Products ÚJ TERMÉKEK ÉS MEGOLDÁSOK VERZIÓ. Lássa el dolgozóit megfelelő védőeszközzel Honeywell Safety Products ÚJ TERMÉKEK ÉS MEGOLDÁSOK 2 2015. VERZIÓ Lássa el dolgozóit megfelelő védőeszközzel A Honeywell Safety Products az egyéni védőeszközök terén átfogó megoldásokat biztosító világpiaci

Részletesebben

Balesetmentes munkahely az egyetlen elfogadható munkavédelmi cél. Egyéni védőeszköz szolgáltatások

Balesetmentes munkahely az egyetlen elfogadható munkavédelmi cél. Egyéni védőeszköz szolgáltatások Egyéni védőeszköz szolgáltatások Balesetmentes munkahely az egyetlen elfogadható munkavédelmi cél A textilipari szolgáltatóként működő Lindström egy finn családi vállalat, melyet 1848-ban alapítottak.

Részletesebben

MUNKAVÉDELMI AKCIÓ FC52 FC53 FW34 FC04 FW01 FW14 FW02 FW10 FÉLCIPŐ S1P PORTWEST COMPOSITELITE RENO VÉDŐCIPÔ S1P

MUNKAVÉDELMI AKCIÓ FC52 FC53 FW34 FC04 FW01 FW14 FW02 FW10 FÉLCIPŐ S1P PORTWEST COMPOSITELITE RENO VÉDŐCIPÔ S1P MUNKAVÉDELMI AKCIÓ Az akció érvényes 2016.02.18. 2016.05.15. között, illetve a készlet erejéig. PORTWEST COMPOSITELITE RENO VÉDŐCIPÔ S1P 100% fémmentes, antisztatikus, kétrétegű PU. talppal készülő új

Részletesebben

MÉRETEK. Beülési szélesség cm-ben (SW) 32 34 36 38 40 42 44 46 48 50

MÉRETEK. Beülési szélesség cm-ben (SW) 32 34 36 38 40 42 44 46 48 50 MEGRENDELŐLAP 2012 B-4215/K (NE) REHAB-Trade Kft. 2000 SZENTENDRE, Kalászi út 3. Tel: 06-26-88-62-88 Fax.: 06-1-700-1721 Rendelésszám Méretvétel dátuma Méretvevő neve / aláírása Vevő neve címe Cégnév Megrendelés

Részletesebben

Napenergia-hasznosítási rendszerek

Napenergia-hasznosítási rendszerek Napenergia-hasznosítási rendszerek 1. Napenergia-hasznosítási rendszerek 2. Termékek - Minőségbiztosítás 3. Napkollektorok 4. Tartályok 5. A szükségletek becslése 6. Szolár Rendszerek - Termoszifon Rendszer

Részletesebben

LUX INTELLIGENCE. ERŐS és INTELLIGENS. 1901 óta

LUX INTELLIGENCE. ERŐS és INTELLIGENS. 1901 óta LUX INTELLIGENCE ERŐS és INTELLIGENS 1901 óta MINDENKI SZEMBESÜL OTTHONÁBAN A SZŐNYEGEK, JÁRÓLAPOK, FAPADLÓK, ÁGYBETÉTEK ÉS KANAPÉK TISZTÍTÁSÁNAK ELTÉRŐ KÖVETELMÉNYEIVEL. A LUX INTELLIGENS MEGOLDÁST KÍNÁL!

Részletesebben

4 2 3 8 A B FZP 6005-E

4 2 3 8 A B FZP 6005-E FZP 6005-E 3 4 2 3 8 A B FZP 6005-E 5 4 2 1 A 5 A B 8 6 6 7 22 FZP 6005-E 7 8 27 9 30 0 15 0 0 0 8 10 B 9 A 11 A FZP 6005-E 9 12 28 17 13 31 32 19 29 30 10 14 A B 34 15 16 37 32 38 0,6 mm 35 36 FZP 6005-E

Részletesebben

Megnevezés Szabványszám Gyártó; típus Védelmi fokozat, szint, képesség Szín MSZ-EN ISO 20346

Megnevezés Szabványszám Gyártó; típus Védelmi fokozat, szint, képesség Szín MSZ-EN ISO 20346 Az Munkavédelmi Szabályzata C C1 Félcipő (100 J-os orrmerevítő, olajálló, antisztatikus, energiaelnyelő sarok, felsőrész vízgőz áteresztő vízálló) MSZ-EN ISO 20346 A(antisztatikus), WRU(felsőrész vízálló

Részletesebben

Gallet TC 800 és TC 500 sorozat ARCH sisakrendszer

Gallet TC 800 és TC 500 sorozat ARCH sisakrendszer Gallet TC 800 és TC 500 sorozat ARCH sisakrendszer Megbízhatóság és tartósság Már majdnem 100 éve vezérel bennünket, a The Safety Company vállalatot a biztonság küldetése iránti lelkesedésünk, hogy életet

Részletesebben

69.900900 Ft. 23.900 Ft. 18.900 Ft PRÉMIUM KATEGÓRIA PRÉMIUM KATEGÓRIA PRÉMIUM KATEGÓRIA PRÉMIUM KATEGÓRIA PRÉMIUM KATEGÓRIA

69.900900 Ft. 23.900 Ft. 18.900 Ft PRÉMIUM KATEGÓRIA PRÉMIUM KATEGÓRIA PRÉMIUM KATEGÓRIA PRÉMIUM KATEGÓRIA PRÉMIUM KATEGÓRIA GYORSDARABOLÓ 2414EN + AJÁNDÉK KORONG+KARÓRA Teljesítmény: 2000W Fordulatszám: 3.800/perc Tárcsaátmérő: 355 mm Tengely átmérő: 25,4 mm Vágásteljesítmény: 115 x 119 mm Méretek: 500 x 280 x 600 mm Tengelyrögzítés

Részletesebben

www.bonprix.hu Tel: 06-1 814 9999 150_Ft 2012-ES DIVAT Ruha 5.999_ Hosszú kötött kardigán lásd a 19. oldalon lásd a 19. oldalon

www.bonprix.hu Tel: 06-1 814 9999 150_Ft 2012-ES DIVAT Ruha 5.999_ Hosszú kötött kardigán lásd a 19. oldalon lásd a 19. oldalon 150_Ft 2012-ES DIVAT Ruha 5.999_ lásd a 19. oldalon Hosszú kötött kardigán lásd a 19. oldalon HU.SK3F Érvényes 2012.09.01-től 2013.03.31-ig 2012PM05,00 További információt a főkatalógusban talál vagy a

Részletesebben

MUNKAANYAG. Kálló Mariann. Munkaruházatokon előforduló záródások készítése. A követelménymodul megnevezése: Munka- és védőruhák készítése

MUNKAANYAG. Kálló Mariann. Munkaruházatokon előforduló záródások készítése. A követelménymodul megnevezése: Munka- és védőruhák készítése Kálló Mariann Munkaruházatokon előforduló záródások készítése A követelménymodul megnevezése: Munka- és védőruhák készítése A követelménymodul száma: 1324-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja:

Részletesebben

Derűs és hatékony munka: a biztonság nyújtotta nyugalom.

Derűs és hatékony munka: a biztonság nyújtotta nyugalom. Derűs és hatékony munka: a biztonság nyújtotta nyugalom. 195 Standard védőkabát EN 340 EK szabvány szerinti tanúsítás - DPI 1. kategória. Könnyű és ütésálló, kiváló lélegző anyaggal, 33% pamutból és 67%

Részletesebben

OTTHONÁPOLÁS BETEGÁPOLÁS

OTTHONÁPOLÁS BETEGÁPOLÁS OTTHONÁPOLÁS BETEGÁPOLÁS Betegágyak Elektromos T-FLO 2 betegágy motorral Kétféle mozgatási lehetőséggel. Elektromos ágy fémszerkezetű matractartóval, valamint csuklós fej és lábtartóval rendelkezik. A

Részletesebben

Megfelelő kéziszerszám kiválasztása ergonómiai szempontok figyelembevételével

Megfelelő kéziszerszám kiválasztása ergonómiai szempontok figyelembevételével ERGONÓMIA 5.1 Megfelelő kéziszerszám kiválasztása ergonómiai szempontok figyelembevételével Tárgyszavak: ergonómia; egészségvédelem; szerszám; tervezés; káros hatás; kézvédelem; rezgésvédelem; védőfelszerelés.

Részletesebben

Termékismertető. dansk deutsch English español n magyar. français nederlands polski. suomalainen. Magyar képviselet: PFEIFER-GARANT KFT.

Termékismertető. dansk deutsch English español n magyar. français nederlands polski. suomalainen. Magyar képviselet: PFEIFER-GARANT KFT. Szállító és emelőgépek Emelőeszközök és kiegészítőik Rakományrögzítők Egyéni védőeszközök Termékismertető dansk deutsch English español n magyar français nederlands polski suomalainen Magyar képviselet:

Részletesebben

Az új Printy 4.0. 4911 38x14 mm 4 sor szöveg. 4912 47 18 mm 5 sor szöveg. 4913 58 22 mm 6 sor szöveg

Az új Printy 4.0. 4911 38x14 mm 4 sor szöveg. 4912 47 18 mm 5 sor szöveg. 4913 58 22 mm 6 sor szöveg Az új Printy 4.0 4911 38x1 4 sor szöveg cserepárna: 6/4911 4912 47 18 mm 5 sor szöveg 4913 58 22 mm 6 sor szöveg cserepárna: 6/4912 cserepárna: 6/4913 nagyszerű színek ECO-fekete ECO-szürke Tűzpiros Égkék

Részletesebben

Szerelési útmutató Thermosolar napkollektorok felszerelése acélcsöves szerelőkeretek alkalmazásával

Szerelési útmutató Thermosolar napkollektorok felszerelése acélcsöves szerelőkeretek alkalmazásával Szerelési útmutató Thermosolar napkollektorok felszerelése acélcsöves szerelőkeretek alkalmazásával A műszaki változtatás jogát fenntartjuk. A magasban, a tetőn végzett munka biztonsága A tetőn, a magasban

Részletesebben

D U N A V É R T V É D Ő L Á B B E L I

D U N A V É R T V É D Ő L Á B B E L I D U N A V É R T V É D Ő L Á B B E L I FÉLCIPŐ C16 SK S3 FÉLCIPŐ A C16 S3 félcipő vízálló fedett barkás bőr felsőrésszel készül, bélése és teljes talpbélése nedvszívó speciális műanyag, harántemelő és párnázott

Részletesebben

Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR) Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR) A komoly erőpróbát jelentő munkakörülmények megbízható megoldásokat igényelnek. A Dräger X-plore 8000 az intelligens elektronikával kombinált intuitív

Részletesebben

A Fiskars több, mint 365 éves múltja bizonyítja elkötelezettségét a minőség iránt. Termékeink leleményesen funkcionálisak, lenyügőzően tartósak és

A Fiskars több, mint 365 éves múltja bizonyítja elkötelezettségét a minőség iránt. Termékeink leleményesen funkcionálisak, lenyügőzően tartósak és Kert katalógus 2016 A Fiskars több, mint 365 éves múltja bizonyítja elkötelezettségét a minőség iránt. Termékeink leleményesen funkcionálisak, lenyügőzően tartósak és esztétikusan ikonikusak. Fiskars the

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.II. emelet 268. szoba. A MÁV-START Zrt. részére vasúti járművek belső tisztításához használt

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.II. emelet 268. szoba. A MÁV-START Zrt. részére vasúti járművek belső tisztításához használt Pályázati Felhívás A MÁV-START Zrt. részére vasúti járművek belső tisztításához használt eszközök szállítása tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) MÁV-START

Részletesebben

...megoldások, melyek meggyőzik. Dugókulcsok. VDE csavarhúzókészlet 2 komponensű nyéllel. VDE Villanyszerelő csavarhúzó 2 komponensű nyéllel

...megoldások, melyek meggyőzik. Dugókulcsok. VDE csavarhúzókészlet 2 komponensű nyéllel. VDE Villanyszerelő csavarhúzó 2 komponensű nyéllel VDE Villanyszerelő csavarhúzó 2 komponensű nyéllel Cikkszám PH HSZ TH G CSE 10 19 10 75 2,5 155 25 12 10 19 12 100 3,0 185 30 12 10 19 14 100 3,5 185 30 12 10 19 16 100 4,0 195 50 12 10 19 18 125 5,5 230

Részletesebben

BEVONATOS FOGASSZÍJAK

BEVONATOS FOGASSZÍJAK BEVONATOS FOGASSZÍJAK Tartalomjegyzék: Általános információk Poliuretán bevonatok PVC bevonatok Gumi bevonatok Egyéb bevonatok Megmunkálási példák Oldalszám 68. oldal 71. oldal 74. oldal 75. oldal 78.

Részletesebben

Niloé. Egy jó döntés. Termékismertető

Niloé. Egy jó döntés. Termékismertető Niloé Egy jó döntés Termékismertető Rugalmas és alkalmazkodó a tökéletes szereléshez akár egyenetlen falakon is Műanyag rögzítőperem erős mint a fém rögzítőperem rugalmas egyenetlen falakra is szigetelt

Részletesebben

Munkavédelmi Üzletág. Egységesített megoldások a fej és az arc védelme érdekében

Munkavédelmi Üzletág. Egységesített megoldások a fej és az arc védelme érdekében Munkavédelmi Üzletág Egységesített megoldások a fej és az arc védelme érdekében 2 3M Fej és arc védelem 3 3M Uvicator Technológia: Korszerűbb biztonság a munkahelyi környezetben Az erős napfénynek közvetlen

Részletesebben

Az ÉAOP-2.1.1/E-12-k2-2012-0004 azonosító számú kiemelt projekt keretén belül lovas eszközök beszerzése 3 részben

Az ÉAOP-2.1.1/E-12-k2-2012-0004 azonosító számú kiemelt projekt keretén belül lovas eszközök beszerzése 3 részben Az ÉAOP-2.1.1/E-12-k2-2012-0004 azonosító számú kiemelt projekt keretén belül lovas eszközök beszerzése 3 részben Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/87 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Amennyiben a termékekkel kapcsolatos kérdései vannak kérem keressen fel minket!

Amennyiben a termékekkel kapcsolatos kérdései vannak kérem keressen fel minket! Amennyiben a termékekkel kapcsolatos kérdései vannak kérem keressen fel minket! CROWN International Kft. 1163 Budapest Vámosgyörk u. 31. Tel.: +36 1 402 0185 Fax: +36 1 403 2243 sales@cloos.hu Henkel Ragasztás

Részletesebben

KARÁCSONYI ÜNNEPVÁRÓ AJTÓDÍSZ. copyright www.fonalshop.hu oldal 1

KARÁCSONYI ÜNNEPVÁRÓ AJTÓDÍSZ. copyright www.fonalshop.hu oldal 1 KARÁCSONYI ÜNNEPVÁRÓ AJTÓDÍSZ copyright www.fonalshop.hu oldal 1 Méret: - angyal: 26 x 32 cm - koszorú: 23 cm Hozzávalók: - 300 gr fehér Zpagetti fonal - 300 gr zöld Zpagetti fonal - 10.0 mm-es Hoooked

Részletesebben

Lajstromozásra nem kötelezett UL A1 (FAI RW ) légi jármű LÉGIALKALMASSÁGI VIZSGÁLATI JEGYZŐKÖNYV

Lajstromozásra nem kötelezett UL A1 (FAI RW ) légi jármű LÉGIALKALMASSÁGI VIZSGÁLATI JEGYZŐKÖNYV A.6.2. A.6.2.1. 2. számú melléklet: forma nyomtatványok; Lajstromozásra nem kötelezett UL A1 kategória: Légi alkalmassági vizsgálati jegyzőkönyv (A1): MAGYAR REPÜLŐ SZÖVETSÉG MOTOROS KÖNNYŰREPÜLŐ SPORT

Részletesebben

SCOTT M 95 NBC GÁZÁLARC VÉDELMI ERŐK ÉS RENDVÉDELMI SZERVEK SZÁMÁRA

SCOTT M 95 NBC GÁZÁLARC VÉDELMI ERŐK ÉS RENDVÉDELMI SZERVEK SZÁMÁRA SCOTT M 95 NBC GÁZÁLARC VÉDELMI ERŐK ÉS RENDVÉDELMI SZERVEK SZÁMÁRA SZEMBEN A VESZÉLLYEL M 95 NBC GÁZÁLARC A SCOTT M 95 FELÜLMÚLJA AZ NBC (NUKLEÁRIS, BIOLÓGIAI ÉS VEGYI) VÉDELEMBEN ELFOGADOTT SZÍNVONALAT

Részletesebben

ALDES KÖZPONTI PORSZÍVÓK

ALDES KÖZPONTI PORSZÍVÓK ALDES KÖZPONTI PORSZÍVÓK Tökéletes Önnek! Az Aldes központi porszívók modern, gyors és hatékony készülékek, a belső levegőminőség javítása és a higiénia érdekében. Tökéletes az Ön lakásának! Az Aldes

Részletesebben

VELUX árnyékolók és redőnyök. Érvényes 2008. február 1-jétől. www.velux.hu

VELUX árnyékolók és redőnyök. Érvényes 2008. február 1-jétől. www.velux.hu árnyékolók és redőnyök Érvényes 2008. február 1-jétől www.velux.hu Bármire legyen szüksége, a -nál megtalálja Tompítaná a vakító napfényt? Sötétben vagy csak félhomályban szeret aludni? Zavarják a szúnyogok?

Részletesebben

A jó munkához jó eszköz kell!

A jó munkához jó eszköz kell! A jó munkához jó eszköz kell! GB 400 SP szennyvíz szivattyú ZI-EBO 100H földfúró Anti-vibrációs rendszer 3 db fúrószár 200/150/100 mm 2 ütemű motor, 51,7cm 3, 1,82 kw Üzemanyag / olaj arány: 25:1 Löket:

Részletesebben

Felhasználóbarát technológia

Felhasználóbarát technológia Lakossági szektor házak, lakások, üzletek Felhasználóbarát technológia 1 HIGIÉNIKUS ÜZEMMÓD Világelső r Domestic Négy típus: takarítandó felület 450 m 2 6 www.sistemair.hu R-evolution: OKOS központi porszívó

Részletesebben

Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett. Munkaruházat és védőeszközök szállítása tárgyú. Ajánlattételi felhívás és dokumentáció

Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett. Munkaruházat és védőeszközök szállítása tárgyú. Ajánlattételi felhívás és dokumentáció Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett Munkaruházat és védőeszközök szállítása tárgyú Ajánlattételi felhívás és dokumentáció 2015. március Oldal: 11 AJÁNLATI FELHÍVÁS a. Adatok Ajánlatkérő

Részletesebben

A vizsgafeladat ismertetése: A biztonságos munkafolyamathoz szükséges gépek, eszközök, anyagok

A vizsgafeladat ismertetése: A biztonságos munkafolyamathoz szükséges gépek, eszközök, anyagok A vizsgafeladat ismertetése: A biztonságos munkafolyamathoz szükséges gépek, eszközök, anyagok A szóbeli tételhez segédeszköz nem használható. A feladatsor első részében található 1-20-ig számozott vizsgakérdéseket

Részletesebben

MUNKAANYAG. Lakatos Elemérné. Női alsóruházat készítése. A követelménymodul megnevezése: Fehérnemű-készítés

MUNKAANYAG. Lakatos Elemérné. Női alsóruházat készítése. A követelménymodul megnevezése: Fehérnemű-készítés Lakatos Elemérné Női alsóruházat készítése A követelménymodul megnevezése: Fehérnemű-készítés A követelménymodul száma: 1323-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-012-30 MELLTARTÓ KÉSZÍTÉSE

Részletesebben

Viega Megapress. Vastagfalú acél préselése: hidegen, biztonságosan és villámgyorsan.

Viega Megapress. Vastagfalú acél préselése: hidegen, biztonságosan és villámgyorsan. Viega Megapress Vastagfalú acél préselése: hidegen, biztonságosan és villámgyorsan. Viega. Egy ötlettel több! Vannak olyan dolgok, amelyek sokáig érvényesek. Több mint 110 év elteltével is. A Viegánál

Részletesebben

Dräger X-plore 8000 Kámzsák, sisakok, rostélyok és légzőálarcok

Dräger X-plore 8000 Kámzsák, sisakok, rostélyok és légzőálarcok Dräger X-plore 8000 Kámzsák, sisakok, rostélyok és légzőálarcok Az innovatív Dräger X-plore 8000 fejrészek szerves részét képezik új, szűrt nyomólevegős készülékünknek (PAPR). Mind a lazán, mind a szorosan

Részletesebben

(Tájékoztatások) BIZOTTSÁG. (EGT vonatkozású szöveg) EN 54-3: 2001/A1: 2002 1.4.2003 30.6.2005 EN 54-4: 1997/AC: 1999 1.10.2003 31.12.

(Tájékoztatások) BIZOTTSÁG. (EGT vonatkozású szöveg) EN 54-3: 2001/A1: 2002 1.4.2003 30.6.2005 EN 54-4: 1997/AC: 1999 1.10.2003 31.12. 2005.12.14. HU Az Unió Hivatalos Lapja C 319/1 I (Tájékoztatások) BIZOTTSÁG A Bizottság közleménye az építési termékekre vonatkozó tagállami törvényi, rendeleti és közigazgatási rendelkezések közelítéséről

Részletesebben

200-0190, 200-0154, 200-0152

200-0190, 200-0154, 200-0152 HU Üzemeltetési utasítás Szóróautomata készülék Mikro 3 T-Dok-220-HU-Rev.1 200-0190, 200-0154, 200-0152 Az eredeti üzemeltetési útmutató fordítása Köszönjük, hogy Ön a Krautzberger termékének megvásárlása

Részletesebben

Zebra McKie Extra Fine permanent marker. Zebra Z-PM permanent marker. Tratto permanent marker. Granit M810 Piccolo permanent marker

Zebra McKie Extra Fine permanent marker. Zebra Z-PM permanent marker. Tratto permanent marker. Granit M810 Piccolo permanent marker permanens marker permanent marker Írószerek 04 Zebra McKie xtra Fine permanent marker 225-2041 kettősvégű kék 10 225-2042 kettősvégű fekete 10 225-2043 kettősvégű piros 10 225-2044 kettősvégű zöld 10 lkoholos

Részletesebben

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni.

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Magasnyomású mosók Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Akár gyengéd ápolás, akár erőteljes tisztítás a Kärcher tökéletes megoldást kínál minden tisztítási feladathoz. Ahol korábban a kosz uralkodott,

Részletesebben

Technikai adatlap. 3M FF-400 sorozatú teljesálarcok. Termékjellemzők. Nagyméretű látómező Scotchgard bevonattal. Választható komfort fejkosár

Technikai adatlap. 3M FF-400 sorozatú teljesálarcok. Termékjellemzők. Nagyméretű látómező Scotchgard bevonattal. Választható komfort fejkosár 3M FF-400 sorozatú teljesálarcok Termékjellemzők Nagyméretű látómező Scotchgard bevonattal Az exkluzív 3M Scotchgard bevonat gondoskodik arról, hogy a látómező ellenálljon a festéknek vagy más szennyeződésnek,

Részletesebben

Növeli a nyúlóképességet, a vízállóságot és a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást; Csökkenti a vízáteresztı képességet és kiválóan rugalmas.

Növeli a nyúlóképességet, a vízállóságot és a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást; Csökkenti a vízáteresztı képességet és kiválóan rugalmas. ASOPLAST-MZ Cikkszám: 2 02222 Kötıanyag - Esztrich- és habarcsadalék Jellemzıi: Az ASOPLAST-MZ nem szappanosítható ragasztó adalékanyag; Acetát-, valamint lágyítóanyag-mentes; Nem korrozív; Az ASOPLAST-MZ

Részletesebben

Táj. elj. eredm._forrás-4 Szennyvíz-Közmű Önkormányzati Társulás_kombinált csatornamosó-szívó célgép beszerzése

Táj. elj. eredm._forrás-4 Szennyvíz-Közmű Önkormányzati Társulás_kombinált csatornamosó-szívó célgép beszerzése Táj. elj. eredm._forrás-4 Szennyvíz-Közmű Önkormányzati Társulás_kombinált csatornamosó-szívó célgép beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/57 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

JÖHET A FRISSÍTŐ NYÁR! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r.

JÖHET A FRISSÍTŐ NYÁR! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2014. augusztus 14-30. JÖHET A FRISSÍTŐ NYÁR! Búvárszivattyú GB 250 KP Teljesítmény: max. 250 W/230 V Emelési magasság: max. 6

Részletesebben

OLEO-MAC SH 400 ágaprító Használati útmutató

OLEO-MAC SH 400 ágaprító Használati útmutató OLEO-MAC SH 400 ágaprító Használati útmutató A készülék szériaszáma: HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELŐSZÓ Tisztelt Hölgyem/Uram, Szeretnénk megköszönni Önnek, hogy megvásárolta cégünk ágaprító készülékét. A használati

Részletesebben

Mestermunka. a kényelem világában. 3M Munka- és környezetvédelmi termékek

Mestermunka. a kényelem világában. 3M Munka- és környezetvédelmi termékek 3M Munka- és környezetvédelmi termékek 3M S-sorozatú fejvédők és kámzsák Szűrt- és nyomólevegős légzésvédő készülékhez Mestermunka a kényelem világában 2 3M S-sorozatú S-Series Advantages fejvédők és kámzsák

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS TARTALOM 04 A CROSSWAY 08 VEZETŐTÉR 10 TERMELÉKENYSÉG KIEMELKEDŐ ÉLMÉNY 09 HOZZÁFÉRHETŐSÉG 07 SOKOLDALÚSÁG

ÁTTEKINTÉS TARTALOM 04 A CROSSWAY 08 VEZETŐTÉR 10 TERMELÉKENYSÉG KIEMELKEDŐ ÉLMÉNY 09 HOZZÁFÉRHETŐSÉG 07 SOKOLDALÚSÁG ÁTTEKINTÉS A termelékenység vezérelve szerint terveztük, így a CROSSWAY Low Entry alacsonybelépésű modellek mind városi, mind helyközi viszonylatokon otthonosan mozognak. + Az alacsonybelépésű felépítés

Részletesebben

Dräger X-pect 8515 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8515 Védőszemüveg 8515 Védőszemüveg A robusztus: 8515 védőszemüveg. Acetát lencséi vegyi anyagoknak igen ellenállók, és a zárt kialakítás valódi védelmet nyújt. Légzésvédelemmel együtt jó kombinációt jelent. D-33527-2009

Részletesebben

Szakmai beszámoló az NKA 3533/00218 MNM PALÓC MÚZEUMA ÁLLOMÁNYVÉDELMI MŰHELYE TEVÉKENYSÉGÉHEZ SZÜKSÉGES SZAKMAI ANYAGOK ÉS ESZKÖZÖK BESZERZÉSÉRE

Szakmai beszámoló az NKA 3533/00218 MNM PALÓC MÚZEUMA ÁLLOMÁNYVÉDELMI MŰHELYE TEVÉKENYSÉGÉHEZ SZÜKSÉGES SZAKMAI ANYAGOK ÉS ESZKÖZÖK BESZERZÉSÉRE Szakmai beszámoló az NKA 3533/00218 MNM PALÓC MÚZEUMA ÁLLOMÁNYVÉDELMI MŰHELYE TEVÉKENYSÉGÉHEZ SZÜKSÉGES SZAKMAI ANYAGOK ÉS ESZKÖZÖK BESZERZÉSÉRE A Nemzeti Kulturális Alaptól elnyert 350 000 Ft összegű

Részletesebben

GE 145 W/A # 20001. GÜDE Slovakia s.r.o Podtúreň-Roveň 208 SK-033 01 Liptovský Hrádok. Güde Scandinavia A/S Engelsholmvej 33 DK-8900 Randers

GE 145 W/A # 20001. GÜDE Slovakia s.r.o Podtúreň-Roveň 208 SK-033 01 Liptovský Hrádok. Güde Scandinavia A/S Engelsholmvej 33 DK-8900 Randers GE 145 W/A H # 20001 Güde GmbH & Co. KG Birkichstraße 6 D-74549 Wolpertshausen Güde Scandinavia A/S Engelsholmvej 33 DK-8900 Randers Güde CZECH s.r.o. Počernická 120 CZ-360 05 Karlovy Vary GÜDE Slovakia

Részletesebben

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért CTC - vontatott kultivátor Kverneland Group A Kverneland Group a világ egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági gépgyártója és szállítója. CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért Az innovációra történő

Részletesebben

Szabványok listája Egyéni védőeszköz EU Szabvány: évszám Magyar Szabvány: évszám Szabvány megnevezése

Szabványok listája Egyéni védőeszköz EU Szabvány: évszám Magyar Szabvány: évszám Szabvány megnevezése Szabványok listája Egyéni védőeszköz EU Szabvány: évszám Magyar Szabvány: évszám Szabvány megnevezése Fejvédelem EN 397:2012+A1:2012 MSZ EN 397:2012+A1:2013 Ipari védősisakok Fejvédelem EN 443:2008 MSZ

Részletesebben

C 118/10 Az Európai Unió Hivatalos Lapja 2010.5.6.

C 118/10 Az Európai Unió Hivatalos Lapja 2010.5.6. C 118/10 Az Európai Unió Hivatalos Lapja 2010.5.6. A Bizottság közleménye az egyéni védőeszközökre vonatkozó tagállami jogszabályok közelítéséről szóló, 1989. december 21-i 89/686/EGK tanácsi irányelv

Részletesebben

6304 5762 2005/10 HU Szakemberek számára. Szerelési utasítás. Logamatic MC10 szabályozókészülék. A szerelés előtt kérjük gondosan átolvasni

6304 5762 2005/10 HU Szakemberek számára. Szerelési utasítás. Logamatic MC10 szabályozókészülék. A szerelés előtt kérjük gondosan átolvasni 6304 576 005/0 HU Szakemberek számára Szerelési utasítás Logamatic MC0 szabályozókészülék A szerelés előtt kérjük gondosan átolvasni Tartalomjegyzék Biztonsági előírások.........................................

Részletesebben

Munka- és védőruha beszerzése

Munka- és védőruha beszerzése Munka- és védőruha beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/69 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

Munka-, védőruha és védőeszköz beszerzése

Munka-, védőruha és védőeszköz beszerzése Munka-, védőruha és védőeszköz beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/74 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ Eljárást megindító felhívás

Részletesebben

Telepítési útmutató Vezeték nélküli helyiség termosztát Y87RF

Telepítési útmutató Vezeték nélküli helyiség termosztát Y87RF Telepítési útmutató Vezeték nélküli helyiség termosztát Y87RF Telepítési útmutató 1. Kapcsolja le a kazánt az elektromos hálózatról. Mielőtt a vezetékekhez érne, saját biztonságának érdekében mindig győződjön

Részletesebben

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV 1. Karnis 2. Tengely 3. Fordító 4-6. Fordítózsinór rozsdamentes véggel 7. Végállás szabályozó 8. Szalag 10. Létra 12. Szalag tartó 13. Hajtómű 14. Hajtómű tartó 15.

Részletesebben

CTC vontatott szántóföldi kultivátor

CTC vontatott szántóföldi kultivátor CTC vontatott szántóföldi kultivátor KVERNELAND CTC Modern és alkalmazkodó talajművelés A mai modern gazdaságok igényei a kultivátorokat illetően megváltoztak. A mindig szoros időbeosztás megköveteli a

Részletesebben

Szőnyegekhez kapcsolódó szolgáltatások. Az esztétika és a tisztaság élvonalában

Szőnyegekhez kapcsolódó szolgáltatások. Az esztétika és a tisztaság élvonalában Szőnyegekhez kapcsolódó szolgáltatások Az esztétika és a tisztaság élvonalában Egy erős és kompetens textilipari szolgáltató A Lindström egy 1848-ban alapított, finn családi vállalkozás. A folyamatos fejlődésnek

Részletesebben

CUOCOJET Zöldségfeldolgozó használati útmutató

CUOCOJET Zöldségfeldolgozó használati útmutató CUOCOJET Zöldségfeldolgozó használati útmutató Gyártó: GAM & COMPANY s.r.l. / ITALY Importálja és Forgalmazza: Vendi-Hungária Kft Vendéglátó-ipari és kereskedelmi gépek, berendezések, eszközök forgalmazása

Részletesebben

IPARI SZEKCIONÁLT GARÁZSAJTÓK. www.motorsforgates.hu. Importőr: MOTORS FOR GATES KFT.

IPARI SZEKCIONÁLT GARÁZSAJTÓK. www.motorsforgates.hu. Importőr: MOTORS FOR GATES KFT. IPARI SZEKCIONÁLT GARÁZSAJTÓK Importőr: MOTORS FOR GATES KFT. Az Alutech szekcionált garázsajtók minden tekintetben megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak Ipari szekcionált garázskapuk A szekcionált

Részletesebben

2016.január 1. DeLaval termékek

2016.január 1. DeLaval termékek Fejéshigiéniai termékek 2016.január 1. DeLaval termékek 741006850 Wetcel 2x600 nedves törlőkendő 1 csomag 7 630 9 690 98826380 Drycel száraz törlőkendő 8x600 1 csomag 16 500 20 955 92065105 Softcel 500

Részletesebben

ipar A jövő anyaga. Poliuretán ipari termékekhez és újszerű megoldásokhoz. PURe technology!

ipar A jövő anyaga. Poliuretán ipari termékekhez és újszerű megoldásokhoz. PURe technology! ipar A jövő anyaga. Poliuretán ipari termékekhez és újszerű megoldásokhoz. PURe technology! 2ipar A poliuretánnal szinte minden lehetséges. Alakítsuk együtt a jövőt mi készen állunk. 3 Újszerű ötletek

Részletesebben

3M Munka- és környezetvédelmi üzletág Légzésvédelmi termékek katalógusa

3M Munka- és környezetvédelmi üzletág Légzésvédelmi termékek katalógusa 3M Munka- és környezetvédelmi üzletág Légzésvédelmi termékek katalógusa Légzésvédelem Kimagasló védelem az élet minden területén A világ egyik vezető egyéni védőeszköz gyártójaként az a célunk, hogy szakmai

Részletesebben

CATEYE STRADA DIGITAL WIRELESS

CATEYE STRADA DIGITAL WIRELESS CATEYE STRADA DIGITAL WIRELESS CYCLOCOMPUTER CC-RD430DW A kerékpárkomputer használatba vétele előtt olvassa át alaposan a jelen útmutatót,és tartsa meg, mert a jövőben is szüksége lehet rá! Kérjük, látogassa

Részletesebben

Kettős V-hajtogatógép. Útmutató

Kettős V-hajtogatógép. Útmutató Útmutató Tartalom Felelősség...1 Biztonság...2 Biztonsági fedelek...2 Telepítés...3 Kényszerkapcsolás...3 Kezelőpanel...4 Nip kezelőpanelje...4 A gép működése...5 A gép részei...5 1. Hajtogatóegység...5

Részletesebben

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben

Mûködtetési és karbantartási utasítások

Mûködtetési és karbantartási utasítások Mûködtetési és karbantartási utasítások FIGYELMEZTETÉSEK Mielőtt használatba venné ezt a felszerelést, olvassa el az EN 529 : 2005 tartalmát és ismerkedjen meg a légzésvédelmi eszközökre vonatkozó követelményekkel

Részletesebben

GARDENA Csendes aprító Cikksz.:3988 Vevőtájékoztató

GARDENA Csendes aprító Cikksz.:3988 Vevőtájékoztató GARDENA Csendes aprító Cikksz.:3988 LH 2500 Vevőtájékoztató Üdvözöljük a GARDENA kertben Kérjük, gondosan olvassa el ezt a vevőtájékoztatót és tartsa be utasításait. A vevőtájékoztató segítségével ismerkedjen

Részletesebben

MEZŐŐRÖK ÉS HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA

MEZŐŐRÖK ÉS HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA MEZŐŐRÖK ÉS HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA 70/2012.(XII.14.) BM RENDELET ALAPJÁN A MEZŐŐRÖK ÉS A HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA A) TÉLI VISELETELEMEK 2 MŰSZAKI LEÍRÁS TÉLI DZSEKI Tartalomjegyzék

Részletesebben

POWX07551T HU 1 BERENDEZÉS... 4 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 4 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 4 4 JELZÉSEK... 5 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POWX07551T HU 1 BERENDEZÉS... 4 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 4 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 4 4 JELZÉSEK... 5 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 BERENDEZÉS... 4 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 4 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 4 4 JELZÉSEK... 5 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 5 5.1 Munkakörnyezet... 5 5.2 Elektromos biztonság... 5 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

kényelemért felülmúlhatatlan Tökéletes illeszkedés

kényelemért felülmúlhatatlan Tökéletes illeszkedés a Tökéletes illeszkedés felülmúlhatatlan kényelemért Csúcskategóriás fogsor-alábélelô termékek a GC-tôl a személyre szabott implantációs és kivehetô protetikai megoldásokért Üdvözöljük a GC Reline termékcsalád

Részletesebben

Mûködtetési és karbantartási utasítások

Mûködtetési és karbantartási utasítások Mûködtetési és karbantartási utasítások FIGYELMEZTETÉSEK Mielőtt használatba venné ezt a felszerelést, olvassa el az EN 529 : 2005 tartalmát és ismerkedjen meg a légzésvédelmi eszközökre vonatkozó követelményekkel

Részletesebben

Schachermayer AKCIÓ. BMG akció 2016/1

Schachermayer AKCIÓ. BMG akció 2016/1 AKCIÓ Schachermayer BMG akció 2016/1 Érvényes: 2016. janu 4. - 2016. mcius 31-ig, illetve a készlet erejéig. A feltüntetett ak nettó ak, forintban és ÁFA nélkül értendők. Az esetleges nyomdai hibákért

Részletesebben

teljes körű higiéniai megoldásokat nyújtsunk

teljes körű higiéniai megoldásokat nyújtsunk Cégismertető Küldetésünk, értékeink hogy szakmailag képzett kollégáink, termékeink és szolgáltatásaink segítségével teljes körű higiéniai megoldásokat nyújtsunk Küldetés, értékeink partnereink számára

Részletesebben

Kedves Vásárlónk, gratulálunk Önnek! Ön egy kiváló minőségű, elismert márkájú páraelszívó készüléket választott. A hatékony használat érdekében

Kedves Vásárlónk, gratulálunk Önnek! Ön egy kiváló minőségű, elismert márkájú páraelszívó készüléket választott. A hatékony használat érdekében Használati útmutató Kedves Vásárlónk, gratulálunk Önnek! Ön egy kiváló minőségű, elismert márkájú páraelszívó készüléket választott. A hatékony használat érdekében kérjük szigorúan kövesse az útmutatóban

Részletesebben

Piac- ra kerül az. tartanak.

Piac- ra kerül az. tartanak. 2016 Kerti gépek 20 évnyi ONE+ innováció THE WORLDWIDE LEADER IN DIY. #1 ÁTTÖRÉS AZ IPARÁGBAN BARKÁCSTERMÉKEK PIACÁN 1996 2000 2004 2013 2015 2016 mely ekkor a barkácstermékek között A Ryobi kiemelten

Részletesebben

ED 136 /DIM, ED 236/DIM lámpák

ED 136 /DIM, ED 236/DIM lámpák ED 136 /DIM, ED 236/DIM lámpák Kezelési utasítás és műszaki tájékoztató POULTRY-TECH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. H-2943 Bábolna, Pf.: 37. Tel. 06 20 388 5550, 5543 Tel. 06 96 526 474 Fax. 06 96 526

Részletesebben

BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG Polgári Védelmi Főfelügyelőség. BELÜGYMINISZTÉRIUM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG Polgári Védelmi Főfelügyelőség. BELÜGYMINISZTÉRIUM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG Polgári Védelmi Főfelügyelőség BELÜGYMINISZTÉRIUM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Országos Polgári Védelmi Főfelügyelőség H-1149 Budapest, Mogyoródi

Részletesebben

Háztartás katalógus 2016

Háztartás katalógus 2016 Háztartás katalógus 2016 A Fiskars több, mint 365 éves múltja bizonyítja elkötelezettségét a minőség iránt. Termékeink leleményesen funkcionálisak, lenyügőzően tartósak és esztétikusan ikonikusak. Háztartás

Részletesebben

2016 GASTROBÁZIS KFT.

2016 GASTROBÁZIS KFT. 2016 GASTROBÁZIS KFT. LISZT TÁROLÓK polietilén Cikkszám Liter ø mm Magasság Nettó Ár 19/035-N 35 39 41 2210 Ft 19/050-N 50 45 47 3310 Ft 19/075-N 75 49 57 4585 Ft LISZT TÁROLÓ FEDŐK minden tárolómérethez

Részletesebben

Lajstromozásra nem kötelezett UL A1 (FAI RW ) légi jármű LÉGIALKALMASSÁGI VIZSGÁLATI JEGYZŐKÖNYV

Lajstromozásra nem kötelezett UL A1 (FAI RW ) légi jármű LÉGIALKALMASSÁGI VIZSGÁLATI JEGYZŐKÖNYV Légi alkalmassági vizsgálati jegyzőkönyv (A1): MAGYAR REPÜLŐ SZÖVETSÉG MOTOROS KÖNNYŰREPÜLŐ SPORT SZÖVETSÉG Lajstromozásra nem kötelezett UL A1 (FAI RW ) légi jármű LÉGIALKALMASSÁGI VIZSGÁLATI JEGYZŐKÖNYV

Részletesebben