K iadás kelte: kiadás Oldal: 1 (6) Ellenőr zés dátuma:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "K iadás kelte: 2007. 10. 15. 2. kiadás Oldal: 1 (6) Ellenőr zés dátuma: 2008. 10. 15."

Átírás

1 K iadás kelte: kiadás Oldal: 1 (6) FIXINELA PERFEKT KONYHA 1. Az anyag (készítmény) és a tár saság (vállalkozás) a zonosítása 1.1. Az anyag vagy készítmény azonosítása: FIXINELA PERFEKT KONYHA 1.2. Az anyag vagy készítmény felhasználása: tisztítószer sütők és grillek tisztítására 1.3. A vállalat vagy vállalkozás azonosítása: Megnevezés vagy cégnév: Tatrachema, termelőszövetkezet Trnava (Nagyszombat) A vállalkozás székhelye: Bulharská 40, Trnava (Nagyszombat) Statisztikai azonosító szám: Telefon: 00421/33/ Fax: 00421/33/ Sürgősségi telefonszám: 00421/02/ , fax: 00421/02/ Toxikológiai Információs Központ, Munkaorvostani és Toxikológiai Klinika, FNsP akad. L. Dérera, Limbova 5, Bratislava (Pozsony) 2. A veszély azonosítása A készítmény használat közbeni legsúlyosabb kedvezőtlen hatásai az emberi egészségre: Ismételt használat esetén irritálja a bőrt, egyszeri alkalmazás esetén a szem kötőhártyáját. Az irritáló hatás reverzibilis, a gyógyulás következménymentes. A készítmény használat közbeni legsúlyosabb kedvezőtlen hatásai a környezetre: nem ismertek A készítmény lehetséges helytelen használata: nem fogyasztható További adatok: A készítmény nem kapott veszélyes besorolást. 3. Összetétel/Az alkotórészekr e vona tkozó információ 3.1. Az alkotórészek és koncentrációjuk általános leírása: nátrium-hidroxid, anionos tenzid, amfoter tenzid, konzerválószer. A készítmény izgató hatásúként van besorolva.

2 K iadás kelte: kiadás Oldal: 2 (6) A készítmény a következő veszélyes anyagokat tartalmazza: Vegyi megnevezés: Tartalom (%-ban): CAS: EINECS: Veszélyességi jel.: R-mondatok: S-mondatok: Nátrium-hidroxid 1 5 % C R35 S1/ /39-45 Nátrium-mono/2-etilhexyl/szulfoészter 1-5% Xi R38,41 S26,28,37/39, 1-/3-acylaminopropyl/-1,1-dimethylacetobetain 4. Elsősegélynyújtá si-intézkedések 1-5% Xi R36 S26,28,37/39 Általános utasítások: gyermekektől elzárva tartandó Belélegzés: tisztítsa ki az orrüreget és a garatot (orrfúvással), lélegezzen tiszta levegőt Bőrrel való érintkezés: folyó vízzel mossa le, esetleg semlegesítse 3% citromsav oldattal, tegyen rá steril kötést, keresse fel az orvost. Szembekerülés: a nyitott szemet folyó vízzel kell kiöblíteni, majd felkeresni az orvost Lenyelés: öblítse ki a száját és forduljon orvoshoz Egyéb adatok: baleset vagy rosszullét esetén, azonnal kérjen orvosi segítséget. 5. Tűzvédelmi intézkedések a) Megfelelő tűzoltó készülékek: vízköd, hab, por, CO 2, b) Biztonsági okokból nem használható tűzoltó készülékek: nem ismertek c) Különleges expozíciós veszélyek: nem ismertek d) A tűzoltók speciális védőfelszerelése és a tűzoltóegységek felszerelése: védőruházat, kesztyű Egyéb adatok: a készítmény nem gyúlékony 6. Intézkedések véletlenszerű kibocsátás esetén a) Személyi óvintézkedések: biztosítani kell, hogy védőfelszerelés nélkül senki se kerüljön közvetlen érintkezésbe a termékkel b) Környezetvédelmi óvintézkedések: a szennyezett terület megtisztítása c) A szennyezés-mentesítés módszerei: az értéktelen készítményt gyűjtse össze, oldja fel nagy mennyiségű vízben (1:100) 7. Kezelés és tár olás 7.1 Kezelés: bőrünket és szemünket védjük megfelelő védőfelszereléssel (gumikesztyű, szemüveg), a munka végeztével kötelező a kézmosás, meleg vízzel és szappannal, továbbá regeneráló hatású krém használata

3 K iadás kelte: kiadás Oldal: 3 (6) 7.2 Tárolás: száraz, hűvös helyen, az időjárás hatásaitól védve tároljuk, 5 C - 25 C mellett, élelmiszerektől és italoktól elkülönítve, jól záródó csomagolásban 7.3 Különleges használat: tisztítószer sütők és grillek tisztítására 8. Az expozíció ellenőr zése / személyi védőfelszerelések 8.1. Expozíciós határértékek: nem ismertek 8.2. Az expozíció ellenőrzése: Az expozíció ellenőrzése a munkahelyen: A légzőrendszer védelme: lokális elszívó, szükség esetén használjon reszpirátort A kéz védelme: szükség esetén használjon (gumi) védőkesztyűt A szem védelme: szükség esetén használjon védőszemüveget A bőr védelme: védő munkaruha A környezeti expozíció ellenőrzése: nem ismert 9. Fizikai és kémiai tulajdonságok 9.1. Általános információk: Halmazállapot / szín: viszkóz folyadék l Szag (illat): a felhasznált anyagok illata 9.2 Fontos egészségvédelmi, biztonsági és környezetvédelmi információk: ph érték: Forráspont és forrási hőmérséklettartomány: Gyulladáspont: Gyúlékonyság: Robbanási tulajdonságok: robbanási tartomány: Oxidáló tulajdonságok: Gőznyomás: Relatív sűrűség (20 C-on): Oldhatóság: - vízben teljesen oldódó - egyéb oldószerekben:

4 K iadás kelte: kiadás Oldal: 4 (6) Elválasztási együttható n-oktanol/víz: Viszkozitás (20 C): Gőzsűrűség: Elpárolgási sebesség: 9.3. További információk: Dermedési pont: Lobbanáspont: Égési pont: 10. Sta bilitá s és r eakcióképesség Körülmények, melyek között a készítmény stabil: normális körülmények között stabil Kerülendő körülmények: nem ismeretesek Anyagok, melyekkel a készítmény nem érintkezhet: savakkal nem kerülhet kontaktusba Veszélyes bomlástermékek: rendeltetésszerű használat esetén nem történik bomlás 11. Toxikológia i információk Akut toxicitás -LD 0 oral, patkány (mg.kg -1 ): -LD 50 oral, patkány (mg.kg -1 ): -LD 50 dermal, patkány vagy nyúl (mg.kg -1 ): -LC 50 inhal, patkány, aeroszolok vagy részecskék (mg.kg -1 ): -LC 50 inhal, patkány, gázok és gőzök (mg.kg -1 ): Késleltetett valamint krónikus hatások: Szenzibilizáló hatás: Karcinogén hatás: Mutagén hatás: Reprodukciós toxicitás: Emberen szerzett tapasztalatok: Állatokon elvégzett kísérletek: Egyéb adatok: Ismételt használat esetén irritálja a bőrt, egyszeri alkalmazás esetén a szem kötőhártyáját. Az irritáló hatás reverzibilis, a gyógyulás következménymentes. - besorolás: nem toxikus

5 K iadás kelte: kiadás Oldal: 5 (6) 12. Ökológiai infor mációk: Ökotoxicitás: -LC óra, halak (mg.kg -1 ): adatok nem állnak rendelkezésre -EC óra, vízibolha (mg.kg -1 ): adatok nem állnak rendelkezésre -IC óra, moszatok (mg.kg -1 ): adatok nem állnak rendelkezésre Mozgékonyság: adatok nem állnak rendelkezésre Perzisztencia és lebonthatóság: a felületaktív anyagok biológiai lebonthatósága > 80 % Bioakkumulációs képesség: adatok nem állnak rendelkezésre Egyéb negatív hatások: nem ismertek 13. Ártalma tlanítási szempontok A készítmény ártalmatlanításának módjai: az értéktelen készítményt gyűjtse össze, oldja fel nagy mennyiségű vízben (1:100) és semmisítse meg A szennyezett göngyöleg megsemmisítésének módjai: a nem szennyezett göngyöleg újra felhasználható, a szennyezett göngyöleget engedélyezett szeméttelepen vagy engedélyezett hulladékégetőben kell megsemmisíteni. Egyéb adatok: A Törvénytár hulladékokról szóló, 223/2001 sz. törvénye, és a későbbi rendelkezések értelmében. 14. Szállítási információk Közúti / vasúti szállítá s ADR/RID: nem veszélyes Osztály: - Szám/betű: - Figyelmeztető tábla: - UN szám: - Megjegyzés: -: 15. Szabályozási infor mációk A készítmény besorolása: irritáló hatású. A készítmény veszélyességi szimbóluma: Xi R-mondat: R36/38 Irritálja a szemet és a bőrt. S-mondat: S2 Gyermekektől elzárva tartandó. S26 Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni.

6 K iadás kelte: kiadás Oldal: 6 (6) S37/39 Megfelelő védőkesztyűt kell viselni. Szem-/arcvédőt kell viselni. S46 Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, és ezt a címkét az orvosnak meg kell mutatni. A Törvénytár vegyi anyagokról és kémiai készítményekről szóló, 163/2001 sz. törvénye, és a későbbi rendelkezések értelmében. Az Európai Parlament és Tanács 1907/2006/EK irányelve, kelt , a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról és az Európai Vegyianyagügynökség létrehozásáról, a 1999/45/EK irányelv változtatásáról és kiegészítéséről, és a Tanács 793/93/EGK számú rendeletének, valamint a Bizottság 1488/94/EK számú rendeletének, továbbá a Tanács 76/769/EGK irányelvének és a Bizottság 91/155/EGK, 93/67/EHK, 93/105/EK és 2000/21/EK irányelveinek megszüntetéséről. Az SzK GM Tt. 423/2001 sz. rendelete, a mosószerekben és tisztítószerekben található felületaktív anyagok biológiai lebonthatósága ellenőrzésének részleteiről és módszereiről, és azok forgalomba hozásának követelményeiről. 16. További információk R35 Súlyos égési sebeket okoz. R36 Irritálja a szemet. R38 Irritálja a bőrt. R41 Súlyos szemkárosodást okozhat. S1/2 Gyermekektől elzárva tartandó. mutatni. S26 Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. S28 Ha az anyag a bőrre kerül, bő vízzel azonnal le kell mosni. S37/39 Megfelelő védőkesztyűt kell viselni. Szem-/arcvédőt kell viselni. S45 Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni. Ha lehetséges, a címkét meg kell A biztonsági adatlap célja, hogy kellő információkkal szolgáljon a készítmény fizikai, toxikológiai, ökológiai és biztonsági tulajdonságairól, melyek szükségesek a kezelésével és egyéb vegyi anyagokkal kapcsolatban, valamint a biztonságos bánásmód ú. m. tárolás, kezelés és szállítás megismertetése. Célja az emberek és a természet védelme, helyes informálással. Ezen adatok kiadásuk idején tekintendők pontosnak. Nem magán felhasználók számára készültek, és nem adnak jogi garanciát a termék specifikus tulajdonságait illetően.

A vegyi anyagokról és vegyi készítményekről szóló törvény értelmében a készítmény veszélyesnek minősül.

A vegyi anyagokról és vegyi készítményekről szóló törvény értelmében a készítmény veszélyesnek minősül. BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint Oldal 1/6 1. ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALAT AZONOSÍTÁSA 1.1 Anyag/készítmény azonosítása: A termék eredeti neve: 1.2 Anyag/készítmény felhasználása:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP TORNAX-S

BIZTONSÁGI ADATLAP TORNAX-S TORNAX-S 1/5 Verziószám: 1 BIZTONSÁGI ADATLAP veszélyes készítményhez 1. A készítmény neve TORNAX-S tisztítószer Gyártó cég neve: CID-LINES NV/SA Cím: Waterpoortstraat 2, B-8900 Belgium Telefon: (32) 57-21-78-77

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Változat: H1 Eredeti kiadás / utolsó felülvizsgálat kelte Honosítás kelte: 2011. 07. 01. Oldal: 1/(10) 1. A keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító A termék neve: Moje Auto

Részletesebben

Satin-Silk Kft Silky vízkőoldó 1 BIZTONSÁGI ADATLAP. A kiállítás kelte: 2010-07-16 Utolsó átdolgozás kelte: 2013-10-03

Satin-Silk Kft Silky vízkőoldó 1 BIZTONSÁGI ADATLAP. A kiállítás kelte: 2010-07-16 Utolsó átdolgozás kelte: 2013-10-03 1 BIZTONSÁGI ADATLAP A kiállítás kelte: 2010-07-16 Utolsó átdolgozás kelte: 2013-10-03 1. A készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név: Silky Háztartási Vízkőoldó 1.2.Azonosított

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/8 Chemipur S 75. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH

HungaroChemicals Kft. 1/8 Chemipur S 75. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH HungaroChemicals Kft. 1/8 Chemipur S 75 A kiállítás kelte: 2001.05.25. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Készítmény neve: Chemipur S 75 habzó savas tisztító- fertőtlenítőszer

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Honosítás kelte: 2012. 05. 09. Oldal: 1/(11) 1. A keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító A termék neve: AUTOWELD Hideghegesztő B komponens 1.2 A keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/7 Chemicid SP 2000 Plus. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH

HungaroChemicals Kft. 1/7 Chemicid SP 2000 Plus. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH HungaroChemicals Kft. 1/7 Chemicid SP 2000 Plus A kiállítás kelte: 2001.05.25. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Készítmény neve: Chemicid SP 2000 Plus savas tisztító- fertőtlenítőszer

Részletesebben

MOL EcoClean-W motorlemosó

MOL EcoClean-W motorlemosó BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) MOL-LUB Kft. Terméknév: MOL EcoClean-W motorlemosó Változat: 2 Felülvizsgálat: 2010. 04. 28. Kibocsátás kelte: 2010. 03. 19.

Részletesebben

oldal 1/8 Verzió: 1.1 Felülvizsgálat dátuma: 2015.06.24 Előző verzió kiadása: 2013.06.18 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet alapján

oldal 1/8 Verzió: 1.1 Felülvizsgálat dátuma: 2015.06.24 Előző verzió kiadása: 2013.06.18 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet alapján domol Geschirr-Reniger Tabs Classic oldal 1/8 Verzió: 1.1 Felülvizsgálat dátuma: 2015.06.24 Előző verzió kiadása: 2013.06.18 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet alapján 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Doma Szenzitív Mosópor

BIZTONSÁGI ADATLAP. Doma Szenzitív Mosópor 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Készítmény neve: Doma Szenzitív Mosópor Származási hely: Magyarországi forgalmazó: A termék rendeltetése: Kereskedelmi név: EU Santé Magyarország

Részletesebben

A termék jellege / ajánlott alkalmazási cél: készítmény / vízkő és baktériumok ellen

A termék jellege / ajánlott alkalmazási cél: készítmény / vízkő és baktériumok ellen BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Colgate - Palmolive Terméknév: Ajax Professional - Vízkő és Baktériumok ellen 1. Anyag / készítmény és vállalat / vállalkozás

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Változat: 2 Felülvizsgálat kelte: 2013. 01. 07. Kiadás dátuma: 2012. 11. 21. Oldal: 1/(13) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Panda hideg zsíroldó 1.2 A keverék megfelelő

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (91/155 EGK irányelv és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (91/155 EGK irányelv és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) BIZTONSÁGI ADATLAP (91/155 EGK irányelv és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Változat: H1 Eredeti kiadás / utolsó felülvizsgálat kelte Honosítás kelte: 2008. 08. 18 Oldal 1/6 1. Az anyag / keverék

Részletesebben

Terméknév: KOMAD 2686 P

Terméknév: KOMAD 2686 P BIZTONSÁGI ADATLAP 93/112 EGK irányelv és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) MOL-LUB Kft Terméknév: KOMAD 2686 P Változat: 5 Utolsó változtatás: 2002. 07. 01. Kibocsátás kelte: 1999. 05. 07. Oldal:

Részletesebben

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP. PROTECT Plus rágcsálóirtó pép. Kiadás dátuma: 2014. 03.06.

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP. PROTECT Plus rágcsálóirtó pép. Kiadás dátuma: 2014. 03.06. BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP. Kiadás dátuma: 2014. 03.06. Verzió szám: 4 1. SZAKASZ A keverék és a vállalkozás azonosítása 1.1 A keverék azonosítása: 1. 2. A

Részletesebben

Terméknév: Alycol Summer Citrus illatosított nyári szélvédőmosó

Terméknév: Alycol Summer Citrus illatosított nyári szélvédőmosó BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) MOL-LUB Kft. Terméknév: Alycol Summer Citrus illatosított nyári szélvédőmosó Változat: 4 Felülvizsgálat: 2010. 02. 16. Kibocsátás

Részletesebben

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP. Kilrat Plus rágcsálóirtó pép. Készítés dátuma: 2015.05.18.

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP. Kilrat Plus rágcsálóirtó pép. Készítés dátuma: 2015.05.18. BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP Kilrat Plus rágcsálóirtó pép Készítés dátuma: 2015.05.18. Verzió szám: 2 1. SZAKASZ A keverék és a vállalkozás azonosítása 1.1 A

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint Verziószám: 1.1 (HU) 1.oldal BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: - Grill- és sütő tisztító (Concentryl Active

Részletesebben

ICS BISON TISZTÍTÓSZEREK

ICS BISON TISZTÍTÓSZEREK Kiállítás kelte: 2008-07-22. Felülvizsgálat dátuma: 2012-09-03. Készült a 1907/2006/EK RENDELET (REACH) és 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint Utolsó frissítés: 2013-01-02. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Az

Részletesebben

ECLIPSE d-limonene DEGREASER

ECLIPSE d-limonene DEGREASER I..ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA BIZTONSÁGI ADATLAP 1.1 Termék neve: Eclipse d-limonene Degreaser Termékkód: 314 1.2 Termék felhasználása: Vízbázisú zsíroldó koncentrátum. A termék

Részletesebben

Biztonsági adatlap CMA. kalcium- magnézium- acetát. oldat. Kiadás dátuma: 2013. június 5. 1137 Budapest, Szent István krt. 2. fax: +36 1 209 0067

Biztonsági adatlap CMA. kalcium- magnézium- acetát. oldat. Kiadás dátuma: 2013. június 5. 1137 Budapest, Szent István krt. 2. fax: +36 1 209 0067 Biztonsági adatlap CMA kalcium- magnézium- acetát oldat Kiadás dátuma: 2013. június 5. A készítmény és a vállalat azonosítása Készítmény megnevezése: kalcium- magnézium- acetát oldat Gyártó: Unichem Kft.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Változat: 1 Kiállítás kelte: 2013. 04. 12. Felülvizsgálat: - Oldal: 1/(10) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Reál citromsavas vízkőoldó 1.2 A keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EGK rendelet irányelvei szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EGK rendelet irányelvei szerint Oldalszám: 1/7 Kalcium-magnezium-acetát 1.0. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: Az anyag nevei: Kereskedelmi elnevezés: IUPAC-név: Azonosító számok: CAS-szám:

Részletesebben

1.2. Felhasználás: A RENOVA kádfelújító zománc A komponensével együtt tűzi-zománc kádak és zuhanytálcák felújító festésére alkalmas

1.2. Felhasználás: A RENOVA kádfelújító zománc A komponensével együtt tűzi-zománc kádak és zuhanytálcák felújító festésére alkalmas A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. Felülvizsgálva: 2011.01.24. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint 1. Anyag / készítmény - és cégmegnevezés 1.1. A készítmény megnevezése: RENOVA kádfelújító

Részletesebben

1.) A keverék és a vállalat azonosítása:

1.) A keverék és a vállalat azonosítása: HungaroChemicals Kft. 1/11 Combi Grill BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK rendelet (REACH), II. mellékletével A kiállítás kelte: 2010.08.19. 1.) A keverék és a vállalat azonosítása: 1.1.

Részletesebben

1.) A keverék és a vállalat azonosítása:

1.) A keverék és a vállalat azonosítása: HungaroChemicals Kft. 1/10 Combi DEZ BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK rendelet (REACH), II. mellékletével A kiállítás kelte: 2009.02.16. 1.) A keverék és a vállalat azonosítása: 1.1.

Részletesebben

Honosítás kelte: 2010. 01. 06. Oldal: 1/(11) Eredeti kiadás / utolsó felülvizsgálat kelte (gyártói): 2007. 08. 01. /

Honosítás kelte: 2010. 01. 06. Oldal: 1/(11) Eredeti kiadás / utolsó felülvizsgálat kelte (gyártói): 2007. 08. 01. / BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Terméknév: 938/U86 Polivinyl Adhesive Honosítás kelte: 2010. 01. 06. Oldal: 1/(11) 1. Anyag / készítmény és vállalat / vállalkozás

Részletesebben

oldal 1/9 Verzió: 1.0 Felülvizsgálat dátuma: 2015.03.01 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet alapján

oldal 1/9 Verzió: 1.0 Felülvizsgálat dátuma: 2015.03.01 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet alapján oldal 1/9 Verzió: 1.0 Felülvizsgálat dátuma: 2015.03.01 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet alapján 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító A keverék

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Anyag/Keverék: Biosol - Káliszappan Keverék 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

PESTSTOP-B 10 EC ROVARIRTÓSZER

PESTSTOP-B 10 EC ROVARIRTÓSZER BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP PESTSTOP-B 10 EC ROVARIRTÓSZER 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag és készítmény azonosítása: Termék neve: PESTSTOP-B 10 EC rovarirtószer

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. SHERON Sampon&Wax

BIZTONSÁGI ADATLAP. SHERON Sampon&Wax Oldalszám: 1 z 6 1. FEJEZET: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés:. 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

1/8 AQUA-PEROX 35% C < 50% OLDAT. Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint

1/8 AQUA-PEROX 35% C < 50% OLDAT. Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint 1/8 Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Az anyag/készítmény azonosítása: Hatóanyag: Hidrogén-peroxid 35% c

Részletesebben

1. Készítmény neve Szanitertisztító Gél állagú, savas

1. Készítmény neve Szanitertisztító Gél állagú, savas Biztonsági adatlap 1907/2006 számú EK szabályozás (REACH) szerint A kiállítás kelte: 2010. szeptember 14. 1. Készítmény neve Szanitertisztító Gél állagú, savas Gyártó: Forgalmazó: Hexachem Vegyianyaggyártó

Részletesebben

Total Clean 2001 Kft. 1/7 ODO. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH. térkőtisztító

Total Clean 2001 Kft. 1/7 ODO. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH. térkőtisztító Total Clean 2001 Kft. 1/7 ODO A kiállítás kelte: 2010.06.25. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Keverék neve: ODO térkőtisztító Gyártó cég neve: HungaroChemicals Ipari, Kereskedelmi

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Változat: 1 Kiállítás kelte: 20013 05. 06. Felülvizsgálat: - Oldal: 1/(12) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Reál hideg zsíroldó 1.2 A keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

1.) Az anyag és a vállalat azonosítása:

1.) Az anyag és a vállalat azonosítása: HungaroChemicals Kft. 1/10 Hidrogén-peroxid ~50% BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK rendelet (REACH), II. mellékletével A kiállítás kelte: 2011.05.02. 1.) Az anyag és a vállalat azonosítása:

Részletesebben

ASZKORBINSAV BIZTONSÁGI ADATLAP

ASZKORBINSAV BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal: 1 / 6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Az anyag neve: Aszkorbinsav C- vitamin CAS szám: 50-81-7 EK szám: 200-066-2 Index-szám: - OKBI szám:-

Részletesebben

1.) A keverék és a vállalat azonosítása:

1.) A keverék és a vállalat azonosítása: HungaroChemicals Kft. 1/10 HC-DPE BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK rendelet (REACH), II. mellékletével A kiállítás kelte: 2001.12.11. 1.) A keverék és a vállalat azonosítása: 1.1. Keverék

Részletesebben

1.) A keverék és a vállalat azonosítása:

1.) A keverék és a vállalat azonosítása: HungaroChemicals Kft. 1/10 Unacid S 500 BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK rendelet (REACH), II. mellékletével A kiállítás kelte: 2001.05.30. 1.) A keverék és a vállalat azonosítása: 1.1.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006 számú (EK) rendelet szerint Verzió: 2.3 Nyomtatás dátuma 2011.02.08 Módosítás dátuma 2011.02.04

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006 számú (EK) rendelet szerint Verzió: 2.3 Nyomtatás dátuma 2011.02.08 Módosítás dátuma 2011.02.04 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Az anyag vagy keverék azonosítása Az anyag száma 000070000019 NAH anyagkód A-11234 A Kereskedelmi név AGITAGARD 10 WG AGITA 100 PLUS Vállalat Schwarzwaldallee

Részletesebben

Winnis öko fürdőszoba tisztítószer 500ml 1. oldal, összesen: 7 BIZTONSÁGI ADATLAP

Winnis öko fürdőszoba tisztítószer 500ml 1. oldal, összesen: 7 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. oldal, összesen: 7 BIZTONSÁGI ADATLAP A gyártói adatlap kiállításának kelte: 2015.05.28. A magyar változat kiállításának kelte: 2015.06.01. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító

Részletesebben

Veszélyes anyag tartalom CAS szám EINECS szám Megnevezés Koncentráció (%) Veszélyjel R - mondat 1330-20-7 215-535-7 xilol 7 Xn 10-20/21-38

Veszélyes anyag tartalom CAS szám EINECS szám Megnevezés Koncentráció (%) Veszélyjel R - mondat 1330-20-7 215-535-7 xilol 7 Xn 10-20/21-38 A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. Felülvizsgálva: 2011. 07. 25. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint 1. Anyag / készítmény - és cégmegnevezés 1.1. A készítmény megnevezése: EPAMIN CINKPOROS

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. CRITOX füstpatron rágcsálóirtó szer 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE

BIZTONSÁGI ADATLAP. CRITOX füstpatron rágcsálóirtó szer 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE 1 BIZTONSÁGI ADATLAP rágcsálóirtó szer 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: Füstpatron rágcsálók irtására A készítmény megnevezése: rágcsálóirtó szer Gyártó és

Részletesebben

MOL Arol 2T kétütemű motorolaj

MOL Arol 2T kétütemű motorolaj BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) MOL-LUB Kft. Terméknév: MOL Arol 2T kétütemű motorolaj Változat: 1 Felülvizsgálat: Kibocsátás kelte: 2007. 06. 20. Oldal:

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Oldalszám 1/1

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Oldalszám 1/1 BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Oldalszám 1/1 1. A készítmény neve 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalat azonosítása 1.1. Az anyag vagy a készítmény azonosítása Kereskedelmi elnevezés: 950297 MANNOL

Részletesebben

1.) A keverék és a vállalat azonosítása:

1.) A keverék és a vállalat azonosítása: HungaroChemicals Kft. 1/11 Chemisept GDA BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK rendelet (REACH), II. mellékletével A kiállítás kelte: 2001.12.15. 1.) A keverék és a vállalat azonosítása: 1.1.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint Oldal 1/7 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy készítmény megfelelő azonosított felhasználása, ill. ellenjavallt felhasználása: Almamoly, almailonca

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/7 Sanity Brite 40. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH

HungaroChemicals Kft. 1/7 Sanity Brite 40. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH HungaroChemicals Kft. 1/7 Sanity Brite 40 A kiállítás kelte: 2010.07.27. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Keverék neve: Sanity Brite 40 vízkő eltávolítószer koncentrátum Gyártó cég neve:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. készült az 1907/2006/EK rendelet alapján

BIZTONSÁGI ADATLAP. készült az 1907/2006/EK rendelet alapján Patyolat Általános EXTRA mosópor 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP készült az 1907/2006/EK rendelet alapján 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény megnevezése: Patyolat Általános

Részletesebben

INTO FORTE. : Tel.: 1 476 6464, 06-80-201-199

INTO FORTE. : Tel.: 1 476 6464, 06-80-201-199 BIZTONSÁGI ADATLAP Konform a 1907/2006 EK szabályozással és módosításaival INTO FORTE Kód 108539E Változat 7 A módosítás időpontja 19 Augusztus 2010 1. A készítmény neve Az anyag vagy készítmény azonosítása

Részletesebben

1.) A keverék és a vállalat azonosítása:

1.) A keverék és a vállalat azonosítása: HungaroChemicals Kft. 1/10 Combi DEZ BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK rendelet (REACH), II. mellékletével A kiállítás kelte: 2009.02.16. 1.) A keverék és a vállalat azonosítása: 1.1.

Részletesebben

ICS BISON TISZTÍTÓSZEREK

ICS BISON TISZTÍTÓSZEREK Kiállítás kelte: 2009-10-01. Felülvizsgálat dátuma: 2012.09.03. Készült a 1907/2006/EK RENDELET (REACH) és 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint Utolsó frissítés: 2013-01-02. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Az

Részletesebben

1.) A keverék és a vállalat azonosítása:

1.) A keverék és a vállalat azonosítása: HungaroChemicals Kft. 1/10 Chemind Super Powder BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK rendelet (REACH), II. mellékletével A kiállítás kelte: 2013.01.28. 1.) A keverék és a vállalat azonosítása:

Részletesebben

MaxBrillance univerzális zsíroldó 5 liter Készült:2012. február 18. Változat: 1.0 BIZTONSÁGI ADATLAP

MaxBrillance univerzális zsíroldó 5 liter Készült:2012. február 18. Változat: 1.0 BIZTONSÁGI ADATLAP Készült:2012 február 18 Változat: 10 BIZTONSÁGI ADATLAP MaxBrillance univerzális zsíroldó 5 liter 1907/2006/EK és a 453/2010/EK rendelet szerint 1 SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA 2.1. A keverék osztályozása a gyártó, a 67/548/EEC, 1999/45/EC direktíva szerint Veszélyes keverék:

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA 2.1. A keverék osztályozása a gyártó, a 67/548/EEC, 1999/45/EC direktíva szerint Veszélyes keverék: 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2008.08.04. Aktualizálás kelte: 2012.11.13. (2. változat) 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a keverék

Részletesebben

1/7. Biztonságtechnikai adatlap oldalszám:

1/7. Biztonságtechnikai adatlap oldalszám: 1. Anyag-/ gyártó-és cégmegnevezés 1.1 Termék megnevezés: ANTI-GERM AT flüssig Kereskedelmi név: ANTI-GERM AT flüssig 1.2 Felhasználási terület: felületek és berendezések kézi tisztítása és fertőtlenítése

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 6 Készült a 2006/1907/EC (R.E.A.Ch.) előírások szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 6 Készült a 2006/1907/EC (R.E.A.Ch.) előírások szerint BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 6 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 A termék kereskedelmi megnevezése: Adhesor, Adhesor fine 1.2 Termék alkalmazhatósága Alábélelő amalgam és

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. POROTOX rovarirtó porozószer 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/-VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

BIZTONSÁGI ADATLAP. POROTOX rovarirtó porozószer 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/-VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA METATOX Peszticid Gyártó és Forgalmazó Kft. H-5520 Szeghalom, Kossuth u. 8. Tel/fax: 36-66/371-168 E-mail cím: info@metatox.hu BIZTONSÁGI ADATLAP POROTOX rovarirtó porozószer 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/-VÁLLALKOZÁS

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Kénsav %... 25-30 % 7664-93-9 / 231-639-5 / 016-020-00-8 C 35 Ólom és vegyületei

BIZTONSÁGI ADATLAP. Kénsav %... 25-30 % 7664-93-9 / 231-639-5 / 016-020-00-8 C 35 Ólom és vegyületei 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS GYÁRTÓ CÉG AZONOSÍTÁSA Kereskedelmi megnevezés: Motorkerékpár akkumulátor A termék alkalmazása: Indítóakkumulátor Gyártó cég: Landport B.V. Rheastraat 27 5047 TL Tilburg - The

Részletesebben

2.2 Címkézési elemek: Xn = ártalmas; O = égést tápláló, oxidáló

2.2 Címkézési elemek: Xn = ártalmas; O = égést tápláló, oxidáló oldalszám:1/5 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: Tlenol Special fehérítőfolyadék 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosítot, iletve ellenjavallt felhasználása:

Részletesebben

1.) A keverék és a vállalat azonosítása:

1.) A keverék és a vállalat azonosítása: HungaroChemicals Kft. 1/9 Handychem Cl BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK rendelet (REACH), II. mellékletével A kiállítás kelte: 2002.04.19. 1.) A keverék és a vállalat azonosítása: 1.1.

Részletesebben

Kiállítás dátuma: 2005 11.09 Nyomtatás dátuma: 2009.02.18.

Kiállítás dátuma: 2005 11.09 Nyomtatás dátuma: 2009.02.18. BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 5 1. Az anyag / készítmény megjelölése és a cégjelzés 1.1 A termék kereskedelmi megnevezése: Evicrol 1.2 Termék alkalmazhatósága Por/folyadék kompozit tömőanyag A gyártó adatai:

Részletesebben

AMMÓNIUM-SZULFÁT BIZTONSÁGI ADATLAP

AMMÓNIUM-SZULFÁT BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal: 1 / 6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Az anyag neve: Ammónium-szulfát CAS szám: 7783-20-2 EK szám: 231-984-1 Index-szám: - OKBI szám: B-001811

Részletesebben

Terméknév: EVOX Extra concentrate fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum

Terméknév: EVOX Extra concentrate fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum Változat: 1 Felülvizsgálat: Kibocsátás kelte: 2013. 05. 22. Oldal: 1/(14) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító EVOX Extra concentrate fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum

Részletesebben

Terméknév: MOL Albatrosz TS szintetikus kétütemű csónak- és jetski motorolaj

Terméknév: MOL Albatrosz TS szintetikus kétütemű csónak- és jetski motorolaj BIZTONSÁGI ADATLAP (93/112 EGK irányelv és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) MOL-LUB Kft Terméknév: MOL Albatrosz TS szintetikus kétütemű csónak- és jetski motorolaj Változat: 8 Utolsó változtatás:

Részletesebben

1.) A keverék és a vállalat azonosítása:

1.) A keverék és a vállalat azonosítása: HungaroChemicals Kft. 1/10 D-Water BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK rendelet (REACH), II. mellékletével A kiállítás kelte: 2004.03.01. 1.) A keverék és a vállalat azonosítása: 1.1. Keverék

Részletesebben

Elosztó Team Kft BIZTONSÁGI ADATLAP

Elosztó Team Kft BIZTONSÁGI ADATLAP A kiállítás kelte: 2013.03.25 IRIS ACETONMENTES KÖRÖMLAKKLEMOSÓ 1/7 1. A készítmény neve: IRIS ACETONMENTES KÖRÖMLAKKLEMOSÓ Gyártó cég neve: Elosztó Team Kft Cím: 1155 Alkotmány utca 5. telefon: 06-20-9238-225

Részletesebben

1.) A keverék és a vállalat azonosítása:

1.) A keverék és a vállalat azonosítása: HungaroChemicals Kft. 1/11 D-Alkal 45 BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK rendelet (REACH), II. mellékletével A kiállítás kelte: 2010.06.20. 1.) A keverék és a vállalat azonosítása: 1.1.

Részletesebben

Terméknév: KOMAD 7206 P

Terméknév: KOMAD 7206 P BIZTONSÁGI ADATLAP 93/112 EGK irányelv és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) MOL-LUB Kft Változat: 4 Utolsó változtatás: 2002. 07. 01. Kibocsátás kelte: 1999. 05. 21. Oldal: 1/(6) 1. Anyag / készítmény

Részletesebben

TolnAgro Állatgyógyászati Kft. Szekszárd

TolnAgro Állatgyógyászati Kft. Szekszárd 1/7 01. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítója: Termék neve: Bromosept 50 fertőtlenítőszer A termék felhasználása: felületek, élelmiszerrel érintkezésbe kerülő eszközök és berendezések,

Részletesebben

Terméknév: MOL Dynamic Moto 2T szintetikus kétütemű motorkerékpár motorolaj

Terméknév: MOL Dynamic Moto 2T szintetikus kétütemű motorkerékpár motorolaj BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) MOL-LUB Kft. Terméknév: MOL Dynamic Moto 2T szintetikus kétütemű motorkerékpár Változat: 3 Felülvizsgálat: 2010. 08. 18. Kibocsátás

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2011.06.20. Verzió:2 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Kémiai elnevezés: Trinátrium-foszfát

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint Oldalszám:1/10 1. S Z AK AS Z : Az a n y a g / k e v e r é k é s a v á l l a l a t / v á l l a l k o z á s a z o n o s í t á s a 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Hivatkozási szám: Anyag/Keverék:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint Adatlap sz.: 36379 DYNATRANS MPV Oldalszám:1/11 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Hivatkozási szám: Anyag/Keverék DYNATRANS

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/7 Pissoir tabletta. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH. szagtalanító tabletta

HungaroChemicals Kft. 1/7 Pissoir tabletta. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH. szagtalanító tabletta HungaroChemicals Kft. 1/7 Pissoir tabletta A kiállítás kelte: 2007.01.26. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Készítmény neve: Pissoir tabletta szagtalanító tabletta Gyártó cég neve: Satina

Részletesebben

Allegro Kft. Allegro Kft. 1045 Budapest, Berlini u. 47-49. www.allegro.hu. Biztonsági adatlap

Allegro Kft. Allegro Kft. 1045 Budapest, Berlini u. 47-49. www.allegro.hu. Biztonsági adatlap Biztonsági adatlap Kiállítás kelte: 2010.02.19. Felülvizsgálat dátuma:2012.02.25 Verzió: 2. 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék kereskedelmi neve: ARCANA

Részletesebben

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP FRESSH WC-KŐ TARTÁLYBA

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP FRESSH WC-KŐ TARTÁLYBA BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/9 BIZTONSÁGI ADATLAP FRESSH WC-KŐ TARTÁLYBA Felülvizsgálat dátuma: 2016.06.02. Verzió szám: 4 Az előző verzió kiadása: 2015.06.03 1. SZAKASZ A keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Változat: 1 Felülvizsgálat kelte: - Kiadás dátuma: 2013. 01. 17. Oldal: 1/(12) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Panda általános tisztítóhab 1.2 A keverék megfelelő

Részletesebben

MOL Transit TD 15W-40 univerzális motorolaj

MOL Transit TD 15W-40 univerzális motorolaj BIZTONSÁGI ADATLAP (91/155 EGK irányelv és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) MOL-LUB Kft. Terméknév: Változat: 12 Felülvizsgálat: 2007. 01. 26. Kibocsátás kelte: 2000. 01. 12. Oldal: 1/(9) 1.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1907/2006/EK rendelet alapján 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1907/2006/EK rendelet alapján 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA domol Raumspray Blütenfrische Készült: 2010. január 29. / Verzió: 1.0 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet alapján 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. A készítmény neve:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Honosítás kelte: 2011. 07. 01. Oldal: 1/(12) 1. A keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító A termék neve: Moje Auto motorblokk tisztító (Engine Preparation for engine Termékkód:

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1.SZAKASZ: Anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosítása felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása: szaniter tisztító

Részletesebben

MaxBrillance hideg zsíroldó 5l 2012. szeptember 26. Verzió:1.0 BIZTONSÁGI ADATLAP. MaxBrillance hideg zsíroldó 5l

MaxBrillance hideg zsíroldó 5l 2012. szeptember 26. Verzió:1.0 BIZTONSÁGI ADATLAP. MaxBrillance hideg zsíroldó 5l BIZTONSÁGI ADATLAP MaxBrillance hideg zsíroldó 5l 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 A készítmény neve: MaxBrillance hideg zsíroldó 1.2 Rendeltetése: Tisztítószer zsíroldó

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint Oldalszám:1/8 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG AZONOSÍTÁSA Az anyag vagy a készítmény azonosítása Kereskedelmi elnevezés: Z-GREASE LXEP 2 Hivatkozási szám: 755 Anyag/Keverék keverék Az anyag/készítmény felhasználása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 453/2010/EU rendelettel módosított 1907/2006/EK és a 44/2000(XII.27.) EüM rendelet szerint.

BIZTONSÁGI ADATLAP 453/2010/EU rendelettel módosított 1907/2006/EK és a 44/2000(XII.27.) EüM rendelet szerint. 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termék beazonosítása: Terméknév: PARAMO PNEUMAT 22 Kémiai megnevezés: keverék 1.2 Felhasználás: Hidraulikaolaj. 1.3. Gyártó cég neve: Név: PARAMO,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EGK rendelet irányelvei szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EGK rendelet irányelvei szerint Oldalszám: 1/8 Zeolit-Kalcium-klorid (CaCl2) keverék 1.0. AZ ANYAG/ ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: Az anyag nevei: Kereskedelmi elnevezés: IUPAC-név: Azonosító számok: CAS-szám:

Részletesebben

Biztonságtechnikai Adatlap

Biztonságtechnikai Adatlap Biztonságtechnikai Adatlap Kiállítás dátuma: 2016.04.22. 1. Az anyag / keverék megnevezése, forgalmazó neve, elérhetősége: Termék neve : Nátrium-hexafluoroszilikát Forgalmazó: Thomasker Finomvegyszer Kft.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Nyomtatás dátuma: 2005. 01. 03. Módosítás/revízió: 2009. 06. 22. Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név: Zwaluw,

Részletesebben

Terméknév: EVOX Terminator bogároldó folyadék

Terméknév: EVOX Terminator bogároldó folyadék Változat: 4 Felülvizsgálat: 2013. 09. 09. Kibocsátás kelte: 2007.03.20. Oldal: 1/(12) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító EVOX Terminator bogároldó folyadék 1.2 A keverék

Részletesebben

1.) A keverék és a vállalat azonosítása:

1.) A keverék és a vállalat azonosítása: HungaroChemicals Kft. 1/13 Chemipur CL 80 BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK rendelet (REACH), II. mellékletével és a 453/2010/EU rendelettel A kiállítás kelte: 2001.06.05. 1.) A keverék

Részletesebben

KÉSZÜLT AZ 1907/2006/EK RENDELET 31. CIKK ALAPJÁN Kibocsátás kelte: 2013. május 15. Felülvizsgálva: 2013. május 15. Változat: 2.0 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK rendelet szerint Kiállítás dátuma: 2006.07.11 Verzió: 2 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Kupfat Termékkód: 5004x 1.2. Az anyag

Részletesebben

ORO-fix vízkőoldó háztartási gépekhez 1. oldal, összesen: 7 BIZTONSÁGI ADATLAP

ORO-fix vízkőoldó háztartási gépekhez 1. oldal, összesen: 7 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. oldal, összesen: 7 BIZTONSÁGI ADATLAP A gyártói adatlap kiállításának kelte: 2015.01.21. verzió 1.0 A magyar változat kiállításának kelte: 2015.03.12. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint U 46 M Plus 750 SL Verzió 11 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2009/10/10

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint U 46 M Plus 750 SL Verzió 11 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2009/10/10 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék tájékoztató Márkanév : Felhasználás : Növényvédöszer Társaság : Nufarm GmbH & Co KG St.-Peter-Str.25 A-4021 Linz Telefon: +43/732/6918-4010

Részletesebben

MOL Dynamic Super Diesel 15W-40 többfokozatú dízelmotor olaj

MOL Dynamic Super Diesel 15W-40 többfokozatú dízelmotor olaj BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) MOL-LUB Kft. Terméknév: Változat: 1 Felülvizsgálat: Kibocsátás kelte: 2007. 06. 20. Oldal: 1/(8) 1. Anyag / készítmény és

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 8200 Veszprém, Erdész u. 12. Telefon és fax: 88 329 053

BIZTONSÁGI ADATLAP. 8200 Veszprém, Erdész u. 12. Telefon és fax: 88 329 053 11/1 oldal 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A GYÁRTÓ / IMPORTÁLÓ AZONOSÍTÁSA 1.1 Az anyag vagy készítmény azonosítása: Kompozit háztartási vízkőoldó 1.2 Az anyag/készítmény azonosított felhasználása: Vörös és

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint Adatlap sz.: 31509 EQUIVIS ZS 46 Oldalszám:1/10 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: EQUIVIS ZS 46 Hivatkozási szám: 363 Anyag/Keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Terméknév: Prista Antifreeze Honosítás kelte: 2009. 05. 15. Oldal: 1/(9) 1. Anyag / készítmény és vállalat / vállalkozás azonosítása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP LIQUID OXYGEN Oldalszám: 1

BIZTONSÁGI ADATLAP LIQUID OXYGEN Oldalszám: 1 Oldalszám: 1 Összeállítás dátuma: 12/11/2014 Felülvizsgálat: 28/11/2014 Verziószám: 1HU 1. Szakasz: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító A termék neve: CAS szám:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP LUDWIK LEFOLYÓTISZTÍTÓ GRANULÁTUM

BIZTONSÁGI ADATLAP LUDWIK LEFOLYÓTISZTÍTÓ GRANULÁTUM 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítója* 1.1. Termékazonosító: Ludwik Lefolyótisztító granulátum 1.2. A keverék felhasználása:dugulás eltávolítása mosogató, mosdó, fürdőkád és zuhanyzó

Részletesebben